Konec upanja: Italijanskega študenta po skoraj treh mesecih našli v Ljubljanici

Policisti preklicujejo iskanje pogrešanega Davideja Marana. Pogrešali so ga vse od 27. marca, v tem času pa se je pojavljalo več govoric, kje vse bi se lahko obetaven mlad študent nahajal. 

Policisti so 19. junija ponovno izvedli obsežno iskalno akcijo, v kateri je bilo v reki Ljubljanici na območju Vevč najdeno truplo, poroča PU Ljubljana. Preiskovalna sodnica je v okviru ogleda odredila sodno obdukcijo in ugotavljanje identitete trupla. Analiza je potrdila, da gre za pogrešanega Davideja Marana, na truplu pa ni bilo znakov nasilja.

Davideja so prijatelji nazadnje videli v nedeljo, 25. 3. 2018, v zgodnjih jutranjih urah na Kersnikovi ulici v Ljubljani. Takrat je bil oblečen v jakno temno zelene barve z napisom Napapini, obut je bil v rjave čevlje, na glavi pa je nosil črno volneno kapo. Čeprav je kasneje steklo več iskalnih akcij za njim, pa je upanje za vedno ugasnilo …

M. S.

 • čopkovseved

  Ne razumem, da vsi ti nadpovprečno bistri študenti končajo v vodi. Ali si bo kdo upal trditi, da gre za nekaj večjega, skrivnostnega ali zgolj samo droga????? Pa tudi , će je droga, kakšna je učinkovitost naše policije? Se v Sloveniji droga sploh preganja, ali je to jedilnik leve koalicije?

  • pupa

   Droga je neusahljivi vir dohodka levakov kterim je cilj lepo življenje na račun drugih brez lastnega ustvarjalnega dela.

 • cosmosjasnovidec

  Kot prvo mi naj nekdo od teh bedakov razloži kako se po treh mesecih trupla ležečega pod vodo najdejo znaki nasilja?
  Kot drugo pa naj jebejo sami sebe v njihove buzerantske riti,ker mi prav dobro vemo,da so ga pospravili kamelotrajbarski ilegalni muslimanski izrodki z vpletenimi ostalimi drogeraši kateri se nahajajo v bivšem ROGU.
  Seveda so ga poprej spolno zlorabili resnico pa sedaj levuharji kot vedno seveda prikrivajo čeprav dobro vedo kaj se je zgodilo in hočejo upravičevati njihovo naseljevanje kamelotrajbarske muslimanske nesnage v Slovenijo.
  Prvi dokaz je že navedba kot sem napisal zgoraj,da ni dokazov nasilja.
  Truplo katero leži v vodi samo nekaj dni je že skoraj razpadlo in neprepoznavno za določanje bilo kakega zaključka kaj se je z njim dejansko zgodilo razen,če je izmaličeno oziroma so vidni znaki polomljenih kosti itd.
  Kot Jasnovidec sem vseved in si pridržujem vse pravice sodniškega pregona na bilo katero osebo katera bi morebiti oporekala moj zaključek.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

  • Rožle

   Tole tut men ni bilo jasno ..
   očitno so ga zanalašč tolk časa v vodi namakal …

  • šmentanamuha

   Ja. spet so se začele neke čudne smrti študentov, najprej v Mb, zdaj v Lj.

 • Osti jarej

  …katera mafija ga je pospravila in zakaj

 • David Hitler

  Naj vam bo Kar jasno pobijajo vas zamorc enega za drugim daj zbute se že enkrat z tega sranja!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!