Kriminalisti kot osrednjo tarčo hudodelske združbe, ki naj bi se ukvarjala s prostitucijo, določili Gregorja Jagra, eks šefa mariborskega Zaresa!

Gregor Jager (foto: STA)

Mariborski kriminalisti so v torek v Mariboru in širše izvedli hišne preiskave zaradi suma trgovine z ljudmi, v središču preiskave pa naj bi se po poročanju spletnega Večera znašel nekdanji lokalni politik in podjetnik, nekaj časa tudi mariborski podžupan Gregor Jager iz kvote propadle stranke Zares, ki jo je vodil Gregor Golobič. Gre za posle v hiši erotike, ki je v stavbi nekdanje pekarne v Melju delovala lani. Jager je po propadu Zaresa prestopil k Jankovićevi Pozitivni Sloveniji.

Kot dodaja Večer, naj bi bila v preiskavi tudi Jagrova nekdanja poslovna partnerica, preiskave pa so potekale tudi v Avstriji, od koder naj bi prihajal glavni organizator dogajanja v zdaj že zaprti hiši erotike v Melju. Kriminalisti preiskujejo, ali je za domnevno prostitucijo od januarja lani do septembra letos stala hudodelska združba.

Večeru za zdaj ni uspelo razkriti, katera kazniva dejanja natančno preiskujejo kriminalisti in koliko ljudi je osumljenih, saj na Policijski upravi Maribor uradno ne razkrivajo skoraj nič. Kot jim je povedal tiskovni predstavnik Miran Šadl,opravljajo več procesnih opravil v predkazenskem postopku na več lokacijah v Mariboru in širše”.

Sodil mu bo isti sodnik kot Kanglerju
Ob tem je še dodal, da iščejo dokaze in sledi uradno pregonljivih dejanj, ker pa predkazenski postopek še poteka, več informacij za zdaj ne morejo posredovati. Neuradno je časnik izvedel, da so bile torkove hišne preiskave, ki jih je usmerjalo specializirano državno tožilstvo, odredbo zanje pa je podpisal mariborski sodnik Janez Žirovnik, povezane s kaznivim dejanjem trgovine z ljudmi.

Preiskava naj bi potekala tudi v Avstriji, saj se je v njej znašel osumljeni, ki je aprila lani v pogovoru za časnik razložil, da bo erotična hiša v Melju podobna avstrijskim, ki delujejo pod imenom Laufhaus. Vendar naj bi bilo po mnenju časnika že takrat jasno, da najbrž nima čistih namenov, glede na to, da se jim je predstavil z nepravim imenom.

Upravljavci hiše erotike so prostore v Melju najeli od podjetja AG tim, ki je v lasti hčere nekdanje Jagrove poslovne partnerice, kriminalisti pa v času preiskave niso prostosti odvzeli le njeni materi, pač pa tudi Jagru, ki se je v preteklosti v Mariboru potegoval celo za županski stolček.

Politikis

 • Lilika

  https://m.youtube.com/watch?v=8zqKkw7KT-Q
  https://m.youtube.com/watch?v=G4fvUFVlOtQ
  Zakaj je bilo to na poljski glasbeni televiziji?
  Ker se poljska televizija izboljšuje, RTV pa slabša

  • samotoje

   Zakaj na glasbeni televiziji? Zato ker gre za jagersko simfonijo, menda.

 • dr Janez Sveti

  A zares?
  DR janez Sveti genij

  • indijanka

   Zamudil si.

 • garfi

  Zares Pokvarjeni

 • RATATA

  Tudi jagri niso več tisto, kar so nekdaj bili.
  Ni čudno, da se množijo volkovi in medvedi, ki delajo škodo kmetom, če se pa jagri z zvodništvom ukvarjajo, namesto da bi žvalem nastavljali futer v krmilnice.

 • montyamp

  Če bo sodilo avstrijsko sodišče , potem bo red .
  Udbosodje ki je plačano zato , da jebe narod in s tem ostaja na oblasti , je rak rana slovenske države .

 • tramal

  Kaj pa lahko drugega pričakujemo od komunajzerskih svinj.

  • Steiermark

   Ne žali teh ubogih živali, svinj….

 • MEFISTO

  Če je pristopil k Jankovićevi Poz(nega)tivni Sloveniji, potem je sumljiv tudi Janković, ki že ima nekaj izkušenj s kupčevanji z ženskimi telesi.

  Torej se nima česa bati.

  • RATATA

   Genau tak je tudi ps-jevec serpentinar.

 • soc

  Prostitucija je stara kot človek, le plačilna sredstva so se menjala skozi tisočletja. Bila je, je in bo. Razen seveda v komunistični Jugi, ta je bila moralno brezhibna, tu se kaj takega res ni dogajalo. Khm…

  Zatiskanje oči in tabuizacija sta lastnost rdečih in črnih tercijalk obeh spolov. Avstrija ima z Laufhausi zgledno urejeno prostitucijo, vključno z zdravstveno zaščito in ustrezno socialo. Seveda je tam še vedno tudi ulična prostitucija kot boj za preživetje pravih marginalk in jet-set nivo za reševanje gmotnih potreb lepotičk, a osnova so te javne hiše. Slovenija je storitev samo sicer dekriminalizirala, hkrati pa vse ostalo pustila kot sivo cono po potrebi in presoji aktualnih politikov in kriminalistov. Ne tič, ne miš.

  Je pa res, da bi pred lauhausi v Sloveniji noč in dan bdela kohorta fotografov slovenskega rumenila vseh barv in da kaj prida gostov iz tega razloga ne bi bilo…

 • Zima prihaja

  In zdaj naj se kdo mene prepriča da politika ni KURBA

  • Olga_10

   Levičarska politika je ZARES “kurba”! Spečala se je z Islamisti in Sorosom!

   • Steiermark

    levaki – kurbe – isti, fašisti, vse za denar!

 • Ana Job

  Kako bodo takšni preganjali zvodništvo , ki so sami ene kurbe?

  • Steiermark

   Verjetno se bodo zabarikadirali v parlament in svoje poslanstvo kar tam upravljali……….

   • Ana Job

    Enega medveda bi jim mogli zraven zapret, da bi malo skakali. ;-))

 • xtc

  LDS,Zares,PS navadni kriminalci.

 • Meho

  Od vseh golobičev, kresalovk, senic, avrelij jurijev, swingerjev, zalarjev, pedofilov, jankovićev, baričevićev in bulmastifov, mi je še najbolj žal bulmastifov. Oni so bili edini normalni in pošteni v tej ZARES gnili združbi pokvarjencev in sprevržencev.
  .

 • RATATA

  Tudi jaz sem pohvalil avtorja, ko sem odkupil licenco za objavo pod mojim nick nejmom.

 • RATATA

  Ti si Ti,
  jaz sem pa minimi.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!