Kriminalisti ugotovili: 57-letnika iz okolice Ivančne Gorice zaklal državljan BiH

Fotografija je simbolična (Foto: iStock)

Policisti so v kriminalistični preiskavi ugotovili, da je 57-letnega moškega iz kraja Lučarjev Kal v občini Ivančna Gorica v nedeljo ubil 30-letni državljan Bosne in Hercegovine. Med njima je prišlo do spora, zato ga je državljan BiH zabodel v vrat, ranjeni je umrl na kraju zločina. 

V nedeljo, 31. 12. 2017, je bila PU Ljubljana obveščena, da svojci že nekaj dni pogrešajo 57-letnega sorodnika iz okolice Ivančne Gorice, ki pa so ga nato mrtvega našli na njegovem naslovu prebivanja. Na podlagi prvih zbranih obvestil so bili podani razlogi za sum, da je bilo izvršeno nasilno kaznivo dejanje, opravljen je bil ogled kraja kaznivega dejanja, ki sta se ga udeležili tudi državna tožilka in preiskovalna sodnica, ki je tudi vodila ogled. Za pokojnika je odredila sodno obdukcijo.

Z nadaljnjo kriminalistično preiskavo je bilo ugotovljeno, da je bil 57-letnik na naslovu prebivanja v družbi s 30-letnim znancem, državljanom Bosne in Hercegovine, kjer je med njima prišlo do spora, v nadaljevanju pa ga je 30-letnik z nožem zabodel v predel vratu. Zaradi poškodb je 57-letnik na kraju umrl. Kriminalisti so osumljencu odvzeli prostost in ga včeraj s kazensko ovadbo predali v postopek dežurnemu preiskovalnemu sodniku Okrajnega sodišča v Ljubljani, ki je zanj odredil pripor.

C. Š.

 • viRus

  Spet musliman ?

  • Tone

   Ni rečeno, lahko je tudi katolik, pravoslavni ali ateist.

   • RATATA

    Pa kaj ti komunajzrska zverina buzefurčefurantska plozaš tule smrduh nagraužn istospolni?!?
    Kaj razsodnega in nezaraženga pa lahko pride iz bosne k nam v teh cajtih jebemomatr?

    • Tone

     Prvi stavek pa je že kar avantgardna poezija.

 • samsara

  Ime povzročitelja?
  Bomo hitro vedeli ali je bil musli.
  Zadnje čase so vse bolj in bolj operjeni. Zasluga tudi domačih veleizdajalcev.

  • Tone

   A ga bomo linčali, če je musli.

   • pajot

    Ja,spodobilo bi se.

    • Tone

     Naj živi demokracija!

   • Steiermark

    Ne, k tebi domov ga bomo poslali – se bosta že dobro štimala……

  • Steiermark

   Kaj pa so tisti, ki “zakoljejo” človeka v vrat , drugega kot musliji? del njihovega islamskega alahovskega obreda!

 • garfi

  in Butalci so zbirali pomoč zanje in plačujemo jim še odškodnine, ker so bili proti
  samostojni Sloveniji
  leviĆarska rtvZLO pa, da bodo iz bosne in srbije še uvažali “delovno silo”

 • joza joza13

  Pazi… svojci sporočajo, da že nekaj dni pogrešajo sorodnika.
  Udbo-mafijska posla – se mi zdi.

  • Naja Vanko

   a ti vsak dan preveriš, če so vsi sorodniki živi?

 • montyamp

  V vukojebini kot je slovenistan , bo tole novi vsakdan.
  Podgane vabiti v svoj dom , je kot sirske brivce uvažati v državo .
  Blesavca kordiš in škoberne še nista v čuzi ???

 • Morala

  Po končani vojni v Bosni, bi se morali vsi begunci nazaj vrniti!

 • Boris_j

  Imamo povsem sposobno policijo, ki zna to urediti. Ne rabimo slo tarzanov, da skačejo zraven.

  Desnica se gre danes v Sloveniji in v Evropi najbolj svinjski posel od svinjskega. Krepitev nacionalnih pravljic, zaradi krepitve sebe, le-sebe. Povsem nepomembno je kakšni so ljudje drugih ver, drugih nacionalnosti v resnici, to je še najmanj pomembno. Gre za krepitev desetletja, stoletja starih mitov, ki so ultimativni desničarski kapital.

  Ta desničarski kapital, ali po domače: nacionalizem, je samo v 100 letih v Evropi sprožil dve svetovni vojni, holokavst in še balkanske vojne. Desetine milijonov pobitih. Ampak to je le vrh ledene gore. Krepiti in voliti za te mite, te stranke, je v tem času že na meji neodgovornega. Namreč, ko po nacionalistično znorijo Evropejci, je čas da človek spakira kufre in gre na Mars. Zgodovina je jasna.

  • pajot

   Če še ne veš,Hitler je bil socialist. Levičar. Da ne govorim o leninu in stalinu. Daj,pouči se malo.

   • pajot

    Aja,na enonogega sem pozabil.

   • Boris_j

    Hitler je bil levičar? Potem so bili levičarji tudi domobranci, ki so mu zvesto zaprisegli in izdali slovenski narod.

    Daj, pouči se malo. O zgodovini. In o osnovnih pojmih.

    • Naja Vanko

     Hitler je bil kot levičar tudi velik ljubitelj muslimanov, skupaj so preganjali žide. Malce razgledanosti, ti ne bi škodilo. http://www.billionbibles.org/sharia/hitler-muslim-brotherhood.html

     • Boris_j

      Naja, po tej logiki je bil Hitler tudi multikulturalist, saj je vsaj minimalno sodeloval z Japonskimi fašisti. Med vojnami in spopadi včasih nastajajo nekakšna čudna, začasna mini zavezništva, v slogu “sovražnik mojega sovražnika je moj prijatelj”.

      Ampak ta zavezništva so lahko izjemno krha in vsa po vrsti skrajno oportunistična, kar pa ni krhko, pa je temeljna ideologija. In nacistična ideologija je sovražna do drugih ras, narodov in ver, tako zelo da je izvedla največji projekt etničnega čiščenja v zgodovini.

     • Sadako

      Jure Francetić je končal napičen na vile, ker je podpiral muslimansko enoto Handžar. To je tista enota, v kateri je sodeloval veliki mirovnik Alija Izetbegović.

     • Boris_j

      Še en primer: 1980ih letih so Američani na veliko sodelovali s stranko Baath in Saddamom Huseinom. A to pomeni, da so ZDA ljubiteljica arabskega socializma, pan-arabizma in podobnega? Seveda ne. A v tistih dneh so imeli oboji, v njihovih očeh, še hujšega skupnega sovražnika- islamsko republiko Iran. In so vojaško in še kako sodelovali. Nekaj let kasneje so bili pa že v vojni med sabo.

      Tako, da taka zavezništva v mednarodnih odnosih niso redka. Ampak to ne pomeni, da se imajo ljudje med sabo radi, tudi istih ideologij nimajo, le začasne skupne interese in sovražnike.

     • Sadako

      Ja Barack Hussein Obama še posebej. Obrožil je ISIL, da je klal po Siriji. Če ne bi zmagal Trump bi Asad končal z nožem v riti, kot je končal Gadafi. Tako so pa Sirci že praznovali božič. https://jinovsvet.wordpress.com/2017/12/25/v-siriji-praznujejo-bozic/

     • Boris_j

      Zna biti, da je kar precej na temu ja. ZDA na Bližnjem vzhodu v resnici nočejo ne ISISa, ne Asada, ampak svoj vpliv. ISIS in Asad so jim pri tem vplivu le ovira.

      Ruska vloga je drugačna in malo bolj “skromna”. Hočejo vpliv na BV, ampak se jasno povezujejo z Asadom. Zavedajo se, da ne morejo imeti vsega sami, kot hočejo ZDA.

    • Naja Vanko
    • pajot

     Zgodovino poznam malo bolje kot ti,seronjo. In ja,Hitler je bil levičar. Firer stranke NSDAP…nacional socialistiše dojče arbajter partai

     • Boris_j

      Bistvo desničarstva so nacionalistični in kulturni miti in tudi pomembnost religije, torej? Če tega ne veš, pač ne poznaš zgodovine. Potem ne bi trdil, da je bil Hitler levičar.

     • pajot

      To,da je bila NSDAP far-right political party so napisali levičarji. Z edinim namenom,da bi se distancirali od Hitlerja. Da bi se pokazali svetu v čistejši luči. Počeli pa so isto kot on. Pobijali drugače misleče. Klali. In ne zanašaj se preveč na Wikipedijo. Absolutno neznanstven portal. Aja,tudi Mussolini je bil levičar. Toliko.

     • Boris_j

      Pajot, fantaziraš. Nacisti so definicija skrajne desnice. To je to.

     • tramal

      Kdaj si socialiste videl na desnici,debil.

     • Boris_j

      Enako bi tebe lahko vprašal kdaj si videl nacionaliste na levici? Debil.

     • Steiermark

      Saj sam ne razumeš, kaj klafedraš – zblojenost je zblojenost…..

     • Boris_j

      Nova cepci imajo danes ogromno skupnega z nacionalistično nahujskanimi Nemci iz tridesetih let. Pa tukaj skovikajo o levičarstvu. Povsem prav imaš, zblojenost je zblojenost. Ti ljudje so tako deorientirani, da niso sposobni najti lastne riti, če jih zatišči ta velika potreba.

     • tramal

      Tepec,zakaj pa misliš da je prvo sodeloval z stalinom proti kapitalistom.OBA STA BILA LEVA MORILCA..Kaj ti tu ni jasno.

     • Boris_j

      Ojoj, še en “strokovnjak”, logiko teh mednarodnih sodelovanj sem razložil malo nižje. In nacisti niso bili “proti kapitalistom”, celo proti tujim ne. Za svoj poglavitni projekt, holokavst, so sodelovali z ljubljeno ameriško megakorporacijo: IBM https://en.wikipedia.org/wiki/IBM_and_the_Holocaust

      Tako je, kar pozanimaj se od kje je prišla tehnologija za to grozo. Ljudje tukaj NIMATE POJMA!

     • tramal

      Amerikanci so bili pedeset let za nemci,rusi pa sto.Oboji so postali razviti ko so po drugi svetovni vojni zajeli nemške strokovnjake,znanstvenike in pokradli nemško tehnologijo

     • Boris_j

      Haha, to bo to ja. Zakaj so potem naciji kupovali ameriško tehnologijo in ne obratno? Zakaj so v atomski dirki globoko zaostajali za ZDA? Veliko več kot pa od tistih parih preseljenih Nemcev, je bilo več pomembnih znanstvenikov v ZDA evropskih judov, da filmarjev v Hollywoodu niti ne omenjam.

     • cosmosjasnovidec

      Če ne bi bil levičar ne bi bil prijatelj diktatorskega komunajzerskega pedofila “tita” z katerim sta v Avstriji skupaj obiskovala šolo za krvoločna izprijena diktatorska ubijanja kjer sta imela treninge predvsem na srbskih ujetih otrocih katere sta natikala na bajonete in kole kot so delali nekoč turki.

    • Milan Muhič

     Boris, pa imam občutek, da ni naslovna tema, ne o Hitlerju in ne domobrancih, ki da so mu prisegli in izdali slovenski narod. Ja Boris, res so tudi nama komunisti 50 let prali možgane z izmišlotinami in lažno polpreteklo zgodovino. Pa, hvala Bogu, nekaterim je bila želja do resnice in smo jo spoznali. Vam z marxistično-leninistično in boljševistično idealogijo, so pa verjetno vaši možgani že tako zakrnjeni, da vam nobena resnica in niti dejstva več ne pomagajo. Slovenski Domobranci in ne vaški stražarji niso nikoli prisegli zvestoba Hitlerju in, nikoli niso izdali slovenskega naroda. Če še do danes niste te resnice odkrili, jo vam lahko edino še, le britof odkrije. Taka zlonamerna in zavajajoča trditev bi bila v vsaki pravni državi, kod je npr. Nemčija, kaznivo dejanje. Res pa je, kar je dokumentirano, da so partizani naredili nad sonarodnjaki največji genocidni zločin v slovenski zgodovini. Kdor pa še danes. leta 2018 ne more sprejeti te resnice o bratomorni komunistični krvavi revoluciji, mu pa resnično ni umske pomoči!

     • Steiermark

      +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

     • Boris_j

      LAŽ: Slovenski Domobranci in ne vaški stražarji niso nikoli prisegli zvestoba Hitlerju.

      RESNICA: Ljubljanski domobranci so prisegli na ljubljanskem stadionu, prvič na Hitlerjev rojstni dan, 20. aprila 1944 ter drugič na obletnico nacističnega prevzema oblasti v Nemčiji, 30. januarja 1945 https://sl.wikipedia.org/wiki/Slovensko_domobranstvo, https://www.youtube.com/watch?v=V14a2rp5fAM, http://www.delo.si/zgodbe/sobotnapriloga/z-domobransko-prisego-proti-rdeci-zvezdi.html

     • Milan Muhič

      Ja “tov.” Boris, če bova iskrena do resnice, kar veva oba, da ta in taka prisega je bila takrat in v tistih razmerah “izsiljena” in je bilo vse temu primerno tudi zrežirano, zato se jaz tega ne bi kod pijanc plota oklepal. Seveda se ne želim z vami in vam podobnimi na tem nivoju več ukvarjati, a si bom vseeno dovolil citirati del, za vas tako pomembne “izdajalske” prisege: “…da se bom boril proti komunistom in komunizmu,… svojo dolžnost bom vestno izpolnjeval za svojo slovensko domovino, kod del svobodne Evrope!” In, kaj je v delu tega konteksta tako prekleto izdajalskega? Res je le to, da se še edino slovenski narod v Evropi ni otresel vaše komunistične navlake, proti kateri so dali domobranci že leta 1944 prisego in so se tako vaški stražarji kod domobranci borili. Tov. vseved Boris, upam, da vam vsaj tega ni potrebno dokazovati, kdo je slovenski narod leta 1941 razdvojil in slovenski narod prisilil proti državljansko komunistični revoluciji leta 1941? Kdo je moril v ljubljanski pokrajini let 1941/42, še predno so se ustanovile vaške straže?

     • Boris_j

      Naj najprej povem, da bi bilo sodelavcem okupatorja po vojni najbolje soditi, tudi brez smrtne kazni.

      Kaj je narobe z domobransko prisego Hitlerju? To, da so jo dajali nosilcem nacistične ideologije, ki so poleg anti-semitizma in holokavsta, furali tudi rasističen anti-slavizem, ki je imel slovane v teoriji in praksi za nižjo raso. Nacisti so slovanov pobili še nekajkrat več kot pa Judov. Kaj ima tako priseganje veze s “svobodno Evropo”, nimam blage veze.

     • Milan Muhič

      Ja g. Boris, v tisti prisegi tudi piše, “za Slovenijo in za svobodno Evropo” takrat je očitno imelo to velik pomen, verjamem, da pa danes za vas nima “nobenega pojma.” Kaj je narobe z domobransko prisego in, g. Boris, kaj pa je narobe, seveda za vas verjetno nič, ko so partizani dajali dnevne prisega stalinistični internacionali, katera je za seboj pustila po angleških raziskavah daleč največ žrtev v svetu. Seveda so vsi ti dokumenti javni, zato jih ne bi iskal, da bi jih vam posredoval. Če pa to želite, se pa bom samo za vas potrudil, če bi kaj s tem pripomogla za spoznanje resnice. Ja, vsaka vojna je grda, zahteva tudi nedolžne žrtve, še posebej krvoločna pa je državljanska revolucija, kar se je dogajalo pri nas. Boljševistični komunizem seveda ne pozna sodišč, zato tudi ni bilo 1945 nobenega sojenja. Kar z nekaterimi, ki jim je uspel beg iz roških jam, izpred Hrastniških jaških, sem imel priložnost iz prve roke teh žrtev marsikaj slišati. Seveda sem kar nekaj časa preživljal v družbi tam nekje 1970/73: S.D. Dakija, I.M. Mačka, B.N. Šilih, in še nekaj takih, ki so bili strah in trepet tudi po 1945. Sam pa še vedno trdim, zločinci in žrtve so bili otroci Slovenskih mater in, a res mati Slovenija ni sposobna končno zediniti Slovence. Zgodovino pa naj pišejo resnično in to neobremenjeni zgodovinarji, brez kakršnega koli navijaškega podpihovanja že skoraj pozabljenih strasti. Tovariši zmoremo to, brez poniževanja in sovraštva in, vse to vsaj za dobro bit naših Slovenskih otrok? Zločini so dokazano bili, jih raziskati, sankcionirati in, življenje s spoštovanjem drug do drugega nadaljevati. Edino tako lahko narod Slovenski sploh še preživi sedaj, ko smo na svoji zemlji sami gospodar kar je bil stoletni san naših prednikov

     • Boris_j

      “Zgodovino pa naj pišejo resnično in to neobremenjeni zgodovinarji, brez kakršnega koli navijaškega podpihovanja že skoraj pozabljenih strasti”

      Se ne bi mogel bolj strinjati.

    • cosmosjasnovidec

     Pouči se ti teslo zarukano saj se v šoli za umsko prizadete bolnike nisi mogel,če si jo končal v 1.razredu in še to z nezadostno oceno.
     In potem taki istospolno usmerjeni psihiči hočejo nekomu držati pridige.
     Ajd bež tamo guzič čefutarski i guraj svoje ovce u dupe.

    • Steiermark

     Debil debilski, kaj je pa imel pedofilski psihopatski morilec tito, s Slovenci? Je bil mogoče Slovenec, ki je želel zaščititi Slovence pred drhaljo z rdečo zvezdo ? Ne on je bil vodja drhali z handžarji in zaščitnim znakom rdečo zvezdo, pod katero so prelivali kri, v Sloveniji, po ukazu drhalskega enonogega gnilega pederajzla tita – torej proti Slovencem!

  • tramal

   Mars je za take bedake kot si ti veliko preblizu .Izberi si rajši drugo osončje

   • cosmosjasnovidec

    Najbolj primerno za njega ter ostale enake buzerantske komunajzarje je pokopališče nekje na nekem oddaljenem planetu v vesolju od koder se ne bo širil njihov neznosen smrad nazaj na zemljo.

  • cosmosjasnovidec

   ————————————————————————
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo..
   DR.Cosmosjasnovidec

 • Poštenje velja

  Cefurji raus

  • ogledalo

   Se bodo Slovenci sami pobili med seboj!

   • Schemva Miro

    Spelji se že s tega portala,gnoj usrani.

   • cosmosjasnovidec

    Potem bi morali biti tako fuknjeni kot si ti buzič zahojen.

   • Steiermark

    Ko bomo očistili Slovenijo teh “slovencev” ki se nemorejo rešiti kulture “reševanja” problemov z handžarjem, bo v Sloveniji zavladal blaženi mir – brez koljaških muslijev in ostalih balkancev!

 • ogledalo

  Verjetno ga je spolno nadlegoval in ga je mlajši….V afektu!

  • cosmosjasnovidec

   Bi bilo možno,če je bil levi komunajzerski nastrojenec kakršen si ti ,ker ste samo levaki buzerantje.

 • Sadako

  Ali upaš v iskalnik vpisati Alija Izetbegović Handžar SS?

  • cosmosjasnovidec

   Ni potrebe ker se ve,da je Izetbegovič fašistični SS-ovec.

 • tramal

  Mislim da je bila žrtev komunajzer ,da je muslima povabila domov.Potem pa res ni kakšne škode .

 • cosmosjasnovidec

  Bošnjaške čefutarske muslimanske nesnage že desetletja kujejo načrte kako bi kje lahko pospravili kakega Slovenca.To ni edini primer saj jih je ogromno ostalo nepojasnjenih.
  Cpoatarska čefutarska lopovska gnusoba “janković” jim pa v Ljubljani postavlja še sramotno greznico v kateri bodo tuhtali kako in kje narediti teroristične napade in koga ubiti,da ga ne bi dobili zraven.
  Enako kot pri primeru Novič.

  • Boris_j

   Hvala bogu za policijo. Da nas hkrati brani pred pobeglimi steklimi psi kot je cosmos j in pred napadalci z noži. Povišal bi jim plače.

   • cosmosjasnovidec

    ————————————————————————
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!