Napeto v Ljubljani: Strelski obračun med bratoma. Policija preiskuje poskus umora!

Ljubljana. Slika je simbolična (Foto: iStock)

Očitno se nasilje, ki je značilno za obračunavanje med tolpami na ulicah ZDA, seli tudi v Slovenijo. V uredništvu Nova24TV smo dobili informacijo o tem, da je na Ulici bratov Učakar 22 v Ljubljani v drugem koridorju garaž prišlo do streljanja. Informacijo so potrdili tudi na Policijski upravi Ljubljana, z besedami “včeraj,  24. 11. 2017 okrog 8.20 je bila PU Ljubljana obveščena o dogodku na območju Šiške, kjer je prišlo do uporabe strelnega orožja”.

Šlo naj bi za spor med bratoma, pri katerem sta bila med sporom izstreljena dva naboja. Incident naj bi obravnavali kot poskus umora, pri katerem pa na srečo nihče ni bil poškodovan. Pri tem pa je bila zasežena tudi pištola.

“Po do sedaj zbranih obvestilih je znano, da sta se pri garažah sprla 34-letni osumljenec in 36-letni oškodovanec, ki  sta v sorodstvenem razmerju, med njima je prišlo do prerivanja, pri čemer se je sprožilo orožje. Oškodovancu je uspelo osumljencu odvzeti orožje, pri tem pa  je slednji zbežal s kraja. V dogodku ni bil nihče poškodovan, policisti pa nadaljujejo s preiskavo v smeri sumov storitve kaznivega dejanja  poskusa umora. Osumljeni do tega trenutka še ni bil izsleden,” so v odgovoru na naše novinarsko vprašanje zapisali na Policijski upravi Ljubljana.

D. Č.

 • Poštenje velja

  Brata Janović

 • DJURO SUMAR

  S kapitalizmom smo dobili tudi kriminal.

  • rubec

   Z novo24 pa še đurota.

   • DJURO SUMAR

    Tako imate vsaj nekaj pozitivnega na tem portalu.

  • Olga_10

   To ni kapitalizem, to je komunistični tovarišijski “kapitalizem”….ali prihvatizem Forum 21 s Kučanom na čelu!

   • DJURO SUMAR

    Kakorkoli ga označuješ in prevračaš, še vedno je kapitalizem. Socializem je umrl leta 1990.

    • :-)

     tej babi se meša, ne troši čas nanjo

     • DJURO SUMAR

      Je imela pač težko otroštvo in se mi kar majčkeno smili.

     • haha

      HAHA bravo, pejt pogledat kaj še komentirajo zgoraj, mater, j…izem jim je opral možgane idiotom

  • Franc Lozinšek

   Takšen kapitalizem so imeli v Ameriki pred 100 leti, v 26 letih pa ga je leva falanga tako iznakazala, da se večini Slovencem gabi, z demokracijo vred.

   • DJURO SUMAR

    Torej sedaj v ZDA ni več kriminala ali kako si to mislil.

  • ,

   TOČNO!!

 • Valter BraniSlav
  • učko

   Čas gre naprej, ti si že zdavnaj v popolnoma drugi državi, a Titota maš še vedno kar naprej v glavi! Kako moreš ?

   • Valter BraniSlav

    Glih sem si delal brunch, par minut pred tem, in razmisljal zakaj mi je Titova SFRJ ostala v tako lepem spominu.

    Ko je umrl moj oce, mi je ocetovsko ljubezen zacel posvecati Bojan Kardelj, ki je oceta nadomestil. Potem po samomoru Edotovega Boruta pa se sam Edo… Gledala sta me kot sorodnika ki je ostal brez oceta, ne kot samoupravljalca. Do mene sta bila oba zelo dobra, stric Ivan Macek tudi.
    Torej bila je specificna druzinska situacija. Jaz pa sem podzavestno ono kar mi je ta druzina dala osebno poistovetil z celotno SFRJ.

    Pa se to Bojan Kardelj mi je ze enkrat leta 1960 povedal da se bo vse podrlo in da komunizem ne more preziveti. Narocil mi je naj nikoli ne grem v partijo ker mi bi to utegnilo skoditi ko komunizma ne bo vec. Edvard je bil bolj ortodoksen in je do zadnjega diha veroval da bo sistem prezivel.

    Jaz nikoli nisem veroval v nic, ne v boga, ne v partijo, ne v idejo. Sedaj verjamem v svojo druzino, zlasti zeno. Ona je sicer katolicanka vendar sem za Kristusom jaz takoj drugi clovek njenega zivljenja.. Zacelo se je kot nori seks, sedaj se zakljucuje kot pripadnost do smrti in se po njej….

    Kot otroka so me zanimale konkretne znanosti, fizika, kemija, psihologija, matematika, ne pa ideologija. Zato sem si izbral ekonomijo.

    V SLO z zeno preziviva vsaj 6 tednov na leto, vcasih tudi 3 mesece. Zena obozuje Slovenijo….

    • Valter BraniSlav

     Pred parimi leti sem si zopet ogledal Sevnigovo vilo v kateri sem pri Edotu in Pepci prezivel toliko lepih trenutkov… Skoda da je nisem mogel vec kopiti. Sicer bi jo obnovil in imel za letno rezidenco…
     Pa se to, nobenega udbovskega denarja nisem dobil. Edino kar sem imel od SFRJ je izobrazba, od strica Edota pa karta za New York in nazaj… Takrat leta 1977 je stala karta 182 dolarjev…
     Vse kar imam danes sem ustvaril v ZDA in UK na delniskih trgih.. Delniski trgi imajo svojo logiko. Ze kot otrok se mi je dozdevalo da je najbolje ce vzememo samo donose trga, in se ne trudimo da bi dobili kaj vec.
     Ko sem prisel v New York sem svojemu takratnemu mentorju Markowitzu pokazal graf Dow Jones in ga vprasal ce se da vlagati direktno v Dow Jones. Rekel je da ne, da pa je njegov kolega Jack Bogle eno leto pred tem naredil index ki kopira SP500…. Potem sem spoznal Bogla in druge pionirje vlaganja… Vsi razen Miltona Friedmana so se zivi in so stari okrog 90 let… ogromno so mi dali… tako kot SFRJ, TAKO KOT ZENA.

     • Steiermark

      Zate je primerna lokacija, za “letno rezidenco”, kvečjemu, Lublana – Polje, psihiatrična bolnišnica, kjer ti bodo tudi v “letnem času” lahko lajšali težave, ki jih imaš zaradi “oskrbe”, ki si jo prejel od pedofila tita, množičnega morilca in ravbarja, enako od kardeljevih in mačkovih sorodnikov!

      Želim ti uspešno zdravljenje – takšen, namreč, postajaš nevaren….

     • Valter BraniSlav

      Si si danes ze zamenjala plenice ali zaudarjas?

     • Steiermark

      Zaudarjaš ti in tvoja pedofilsko revolucionarna svojat, tvoj kardelj, maček in ostala zločinska golazen, ki je iz tebe naredila smrdljivega poveličevalca pederasta in pedofila, zločinca tita! Tebi nebo pomagalo niti, če sebi ali svoji venezuelki zamenjaš plenico ali si kar privežeš sekret na tazadnjo, ker sta kot dve vreči dr……e….ka! Zaudaraš tudi preko portala…….vaš, zombievski smrad je neznosen!

     • Valter BraniSlav

      Zamenjal si plenice in vzami tabletke…. potem pa na zdravljenje Stockholmskega sindroma.
      Ko je tvojemu ocetu pederajzu in njegovim prijateljem zmanjkalo moskih riti so se praznili v tvojo. Zato si danes jalova in pohabljena brez otrok.
      Rabis terapevta, moskega tako ne bos nasla. Oce te je pohabil tako da zaudarjas po dreku.

     • Steiermark

      Sem ti že prej povedala, da zaudarjaš, po dreku in komunizmu ter razpadajočih komunističnih morilcih, tiapa tito, kardel, klavec maček, ravno ti, ker imaš njihove gene in tudi posiljevali oz. pedofilirali so te vsi ti zločinci. Zatorej štokholmski sindrom imaš ti in tudi pomoči ti ni!
      Izgleda pa, da si dodobra načet tudi od alzheimerja, ko postavljaš drugim vprašanja, na katera bi moral ti odgovoriti, zase in svojo venezuelko: ali si si zamenjal plenico, danes, in svoji ostareli cipi oz. travestitu? Kmalu boš jih moral tudi svojim 4 sinovom zaradi dejavnosti, s katero se bavijo, z “družinsko tradicijo – prostitucijo”, potem, ko si na njih, svoje “izkušnje” s titekom, tudi prakticiral” To pa itak sam, iz lastnih izkušenj veš, da vi pederajzli, ki uporabljate anus za sex namesto za “kakanje”, vam se le ta pokvari, razdrapa in ne “drži več”…. Tako, titov pederajzlek, si končno razumel moje vprašanje?

     • Valter BraniSlav

      Kako je jalovka? Tezko ti je ker nikogar nimas kenede.
      Iskreno sozalje.

    • KIKI

     Ti si pravi Jezušček, s titovko na glavi, seveda in
     moštranco v rokah, ko lezeš v cerkev…pravi dvospolnik, a ne?
     Take imamo najraje: ne tič, ne miš! Tipičen prikriti “komunjar”!

     • Valter BraniSlav

      Jaz zivim v realnem svetu… ljudje se vedemo kot creda, padamo v objem vodjem, nato jim padamo iz objema… zaradi istega vzroka je tezko napovedovati vrednost delniskega trga, saj vrednost delnic v primerjavi z zasluzki niha… ker sem se tega zavedel se zelo mlad, sem bil izredno uspesen…
      http://www.multpl.com/shiller-pe/

     • KIKI

      Nehaj že enkrat o svojem “veleznanju” okoli delnic! Naša jebena Jugoslavija
      nas je oropala in kapitala in znanja…..kaj bomo vlagali in v koga, če smo
      ljudje živeli iz rok v usta, iz dneva v dan.In, ko naj bi prišlo do sprememb v
      kapitalu in lastništvu, so se do do kapitala prerinili, po udbovski in mafijski poti
      prav tisti, ki so nas poučevali krivo vero! In, prosim te, nehaj flancat, pojdi
      raje s svojo “crno” damo na sprehod in ji povej vso resnico o naši ljubljeni
      komunistični državi; ona te bo razumela, saj sama prihaja iz težke diktatorske
      države !

     • Valter BraniSlav

      Pojdi v Venezuelo za en Mesec. Ko se bos vrnil v SLO bos mislil da si v Svici. Moja zena pravi da je. SLO naj naj naj. Se Slovensko se je naucila.

    • učko

     Jah, jaz se čutim “ideološko kar pošlihtanega”. In danes razmišljam takole: po koncu 2.sv je bilo treba ubrati v tej državi neko pot, ki ni ne “kapitalistična”, ne sovjetska. Partija je absolutna lastnica vsega kapitala, vključno s “človeškim materialom”. Vprašanje je bilo: “kako čim bolj učinkovito upravljati s takim kapitalom, da bojo ljudje čim bolje živeli in da bo partijski kapital čim bolje funkcioniral. Kardelj ni imel veliko možnosti in se je hote ali nehote odločil za “posodobljen fevdalizem”, ki je bil za razliko od sovjetskega “centralno planskega sužnjelastništva” bistveno bolj učinkovit. Če so sovjeti planirali kaj in koliko bo kdo naredil, kje bo živel in spal in vse ostalo, je “kvazi fevdalni trg” delal precej “sam od sebe” skoraj kot pravi trg in za to so bili partijski subjekti v neki “tržni igri”, kar nam je zagotavljalo boljšo konkurenčnost, ne pa zadostno konkurenčnost. Sedaj ima recimo danes na Kitajskem partija v rokah samo še absolutno oblast, lastniki firm pa so lahko kdor koli in od koder koli. Je pa res, da ima tak “trg” zopet drugačne zakonitosti kot pa trg, kjer je tudi oblast “zrelativizirana”, oziroma “dana na trg”. Tako da lahko zaključim, da Kardelj v okviru danih možnosti sploh ni bil slab “programer” družbene ureditve !

     • Valter BraniSlav

      Napake stricka Edija:
      1) veroval je v komunizem kot v religijo… Marx je bil zanj bog, Tita se je bal kot pes gospodarja
      2) podobno kot Luka Mesec in Kordis je bil poln nekih floskul, ni pa maral matematike… V flancanju idej brez realne podlage je bil doma…

   • KIKI

    Laže, krade, uši ima!…tako so nas že otroke učili!

  • Franc Lozinšek

   ——– —– …… ————— , ……………….¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸#########

  • !

   TITO JE BIL CAR. ODKAR GA NI, SO SE ZGODILE VOJNE IN ZLO.

 • Hun

  komunisi?

  • Peter

   Ne, taeli, no.

 • realnost

  jurćek in damjan: odgovor je enak prejšnjemu, bum bum bum…

 • Soave

  No, saj posnetek zgoraj je zelo lep. Nunska cerkev. Še stoji. Bog ve, koliko časa še ?
  Ja, seveda. Ul. bratov Učakar je preveč dolga za na fotko !!

  • DJURO SUMAR

   Lepa cerkev. Verjetno je vpisana kot kulturna dediščina. Tudi v Radečah imamo lepo in veliko cerkev svetega Petra v starem mestnem jedru.

 • xtc

  Spet cagani ali yugosi,kaj pa druzga.

 • domovina mili dom

  Priimke prosim.

 • Lilika

  Če bi živel on se takšne stvari ne bi dogajale. http://www.slovenska-biografija.si/oseba/sbi1000970/

  • domovina mili dom

   Bili bi normalna demokratična država.

 • Rožle

  Ime i prezime … i to

 • Olga_10

  Brata Janković?

  • Rožle

   Brata Ućakar .. ?

  • kriminal je povsod

   Na Dobu so tud slovenski priimki, ti si preveč neumna da bi to priznala.

  • hm

   zadnja leta veliko beremo o pravih slovenskih imenih in priimkih, ki so ubili ženo, med Slovenci je ogromno nasilja v družini (fizično nasilje, alkohol)

   • DJURO SUMAR

    Katoliška vzgoja pač.

    • sdfsf

     ne, ni to problem, problem je v zavrtosti in bolni psihi, ljubosumnosti

    • sdfsf

     vere ne vmešavat v to, da je nekdo zločinec, so verni ljudje, ki so res dobri ljudje. Imej več pameti preden nekaj nakladaš

     • DJURO SUMAR

      Vera je zelo pomembna pri vzgoji, sicer nebi toliko udrihali po muslimanih, temveč bi govorili o Sirijcih, Pakistancih itd.itd.

     • Steiermark

      …..in podtaknjenih nasilnih srbih, v Sloveniji….in po svetu!

     • DJURO SUMAR

      Kateri so podtaknjeni Srbi? Ime in priimek, ne pa kar Srbi. Sploh pa ne vem, kdo bi podtaknil kakšnega Srba in kam.

  • ..

   brata Janković sta po materi Slovenca.

   • Rožle

    Ja, in …?

    • aja, te ne gane, ker je mati Slovenka…..važno je, da njo gane.

     • Rožle

      Po fotru sta pa lopova …
      …in jabolko ne pade daleč od drevesa …pa to

     • Fotr je tud pol Slovenec, po materi. Pač mnoge slovenke imajo srbske moške.

     • Rožle

      Jure Janković:
      “Daj, ubij tega!’…
      https://www.youtube.com/watch?v=rStOfju1Mkk

     • nasilje nima vere

      tud v slovenskih gostilnah se tepejo in si grozijo ko so pijani kot ovce

     • Steiermark

      Je pač pokazal, da kri ni voda in da se prenaša tako kot njihova pohabljena kultura, iz roda v rod, pa naj bodo rojeni v Sloveniji ali kjerkoli po svetu!

     • Rožle

      A znaš brat ..
      napisu sm lopov ..

     • ,

      najdi 1 poštenega v politiki.

     • vvv

      Lopov te je naredil

     • Rožle

      Drugač je pa priimek Janković hrvaškega izvora …
      Torej je bil že kakšen njegov pra pra dedek izdajalec lastnega naroda …

     • !

      Janković je srbski priimek. Zelo znana je srbijanska tenisačica Janković Jelena https://hr.wikipedia.org/wiki/Jelena_Jankovi%C4%87

     • nba

      Janković je srbski priimek preberi tu http://imenjak.com/prezimena/jankovic/

     • Rožle

      Janković Daruvarski

      Janković-Daruvarski je bila hrvatska plemićka obitelj. Podrijetlom su iz Bosne.[1] Neki izvori tvrde da je ugarskog podrijetla.[2] Nosili su status grofova.

      https://hr.wikipedia.org/wiki/Jankovi%C4%87_Daruvarski

     • KIKI

      JOoooj , zdaj ga boš pa še iz Saratinskega gnoja ven vlačil!? Jankovićev je kot smeti in trave!

     • vau

      Musliman si vesel, ker ste dobili džamijo?

     • :-)

      Rožle je pa islamsko ime

     • KIKI

      V Srbiji “majka ima da čuti!” Muško je muško !

     • haha

      v Sloveniji pa ženska fukne moža iz bajte.

      Mimogrede, selektor za ” slovensko” košarko je spet Srbijanec……

   • KIKI

    V Srbiji je “tata” glavni ! Otačbina, -patriarhat !

  • KIKI

   Sanje o pravni državi !?
   Res samo sanje !

   • ,

    res je, Bavčar je tipičen dokaz

 • nasilje nima vere

  na Dobu so zločinci vseh ver in narodnosti.

  • KIKI

   Na vhodu pa piše: “Veliko barab je notri, še več vas je zunaj!”
   Čista resnica!

   • .

    kakor za koga :-)

 • ogledalo

  Dva sektaša?

  • kapitalizem je sranje

   verjetno, njuna vera je ” ameriški pokvarjeni kapitalizem”

 • Rožle

  Ljubljana. Slika je simbolična …

  Hmm…pa sej ni na fotki Maribor ?

  • :-)

   ti se veseliš, ker ste dobili džamijo

   • Peter

    Načeloma ne, ker je še niso dobili.
    Zoki preveć zbaso u đep, de…

    • Srbija je krščanska pravoslavn

     Selektor za košarko spet iz Srbije, prijazni so Srbi, ni kaj

     • Peter

      Spet ti brenčiš kle okol?

     • recimo Srbom hvala

      Resnica te peče kaj? DragiĆ in DončiĆ so srbski priimki, a boli ? SPET SELEKTOR IZ SRBIJE haha, mater kako to?

     • Peter

      Ja, resnica me peće, sam kva k ti pojma nimaš, kva je to.

     • :-)

      homoseksualec pomiri se, dihaj.

     • stajerc5

      Tebi je izgleda na vratu ritka zrasla, da je ne dobis iz misli!!

     • mal

      kakšni moški so ti všeč peter?

     • Peter

      Ja, prijazni su.
      Jast ne bi imo nć proti, da je šerif iz Saraoraca, će ne bi krao.
      Tko k ne bi maru lublančana k bi kradu na tem mestu, tko da pejt ti svoje glupe nacijonalistične fore prudajat kam drugam, no.

     • Ana Job

      Ja, Opankar dela Srbom sramoto. Samo on je mešanec, ti so pa najslabši.

     • KIKI

      Oh, Yes!

     • kristjani smo za mir

      Ne dela sramote. Sicer mu je mati Slovenka, žena mu je Slovenka.

     • Ana Job

      Mešanec še pri živalih ni dober.

     • kristjani smo za mir

      ti si en mali homoseksualec, poln neke notranje jeze, razumem te

    • Srbija je krščanska pravoslavn

     Novi selektor RADO TRIFUNOVIĆ, spet bo sloveniji pomagal v športu

     • Ana Job

      Lepo, pomembno je, da ni Hrvat. ;-)

    • Ana Job

     Nevarnost v đamiji bo, da se kakšen krščanski radikalec razstreli, obljubljeno mu je, da bo sedel na desnici očetovi.

     • Peter

      Hvala, si me nasmejala…

     • p der

      sploh se nasmejši, ko pomisliš na ozadje od kakšnega postavnega tipa

   • Rožle

    Vidm, da si ravno ti vesel ..
    :-)
    napad je najboljša obramba …

    • :-)

     ne, jaz ne hodim tja, nisem te vere, ti pa si

 • Ana Job

  V najlepšem mestu je res pestro!

  • Peter

   Na svet, si pozabla, de…

   • Ana Job

    Itak sem mislila Lublano de? Najlepše mesto na svetu de?

  • KIKI

   Lučke so se prižgale in mogoče bojo slepi Ljubljančani spregledali!!!
   Večno ne morejo živeti v temi!

   • Ana Job

    Mislim, da je za večino že prepozno.

    • KIKI

     Imaš prav! Včasih je tudi bolje, da oslepiš in oglušiš!¨!

    • kristjani smo za mir

     Nič ni prepozno. Pojdi v nemčijo pogledat, same mošeje imajo, pa normalno živijo

  • Srbija je krščanska pravoslavn

   Ana, tudi zdravniki na urgenci imajo srbske priimke, pa marsikater policist in gasilec. In kaj zdaj? Jih je treba žaliti? Tudi veliko srbskih priimkov je v slovenskem športu, kar že veš. Sicer pa je tudi Ana ime v Srbiji, znana je Ana Ivanović, srbska teniška igralka, ki se je poročila z nemškim nogometašem Švajnštajgerjem , tu je njen twiter https://twitter.com/anaivanovic

   • Peter

    Se sploh zavedaš, da si ti sam najhujši nacionalist?
    Mi, čistokrvni lublančani nimamo nič proti nikomer, ki živi tukaj, dela, se je naučil jezika in spoštuje lokalne običaje in plačuje davke.

    • kristjani smo za mir

     priznal si, da si homoseksualec, kaj bi ti rad tukaj od ljudi, ki komentirajo, da ti moškega najdejo? Najdi si ga sam.

     • Ana Job

      Peter ni homoseksualec, krasen, družinski človek je. Tudi ti si mogoče krasen človek v resnici, nehaj napadat, ker je brez veze.

     • Steiermark

      Ali se mu ti ponujaš?

    • wait a minute

     a ni homoseksualnost greh v krščanstvu? Hm…..

    • Steiermark

     ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++, najhuje pa je, da so ti srbski nacionalisti v Sloveniji, šovinisti in nacionalisti proti Slovencem!

     • Hun

      ti si prot vsem srbom nastrojen kaj se zdj naenkrat delas finga…smrad rasisticni avstriski

     • Steiermark

      poglej si svojo debilno faco v špegl…. morda oz. najbrž neboš razumel, da v tem odsevu debilnega srbskega nacionalista in šovinista, v Sloveniji, kaže tvojo podobo! To, da pa smrdiš, ti je pa že v krvi, ker sedaj, ko živiš v Sloveniji , “jedva čekaš subuto, da se okupaš, smradek opankarski…..

     • Hun

      ti nis nit avstrijec nit slovenec, ker oboji so se izvil iz primitivizma ze davno….ti si izrodek svoje rodbine

     • Steiermark

      Revše, niti ne razumeš, kaj gobezdaš in kaj “razumeš” od napisanega v slovenščini, vendar pa vztrajaš v svojem primitivizmu in rasizmu proti nam, ki te vzdržujemo v Sloveniji. S tem samo dokazuješ, kako si vreden primerek srbskega šovinista v Sloveniji – takšen, kot so bili tisti, ki so razbili glavo Ivanu Cankarju, sredi Lublane!

   • Peter

    In šerifa ne maramo zato ker krade in dela za mafijo, ne zato, ker je Srb. Če bi delal pošteno, se s tem od kje je, ne bi obremenjevali, no.
    Tako, da ne se spet vadit na neke nacionalistične finte, de?

    • fant

     pojdi k njemu in mu to povej.

    • Steiermark

     +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    • Hun

     Zoki je pola svrb pola slovenac

     • Peter

      A zato lohk krade? Aja, štekam, no.

     • Hun

      Zokadrijo je volilo ljudstvo taka vecina, ki se poistoveti z njim…jebiga Lublana je potrosnja tm se ne spara kot po vaseh

    • Hun

     na tem portalu pa res noben ni nacionalisticno obremenjen…..bruhahahahajaaa

     • Peter

      Ne vem, kaj si hotel povedati z bruhaha…itd, jaz sem ti povedal svoje mnenje.
      Ti pa kakor hočeš…..bruhahahahajaaa

   • Ana Job

    Zdaj pa ti dragi prijatelj poslušaj! Prav nič nimam proti Srbom, branim vas že dva dni na spodnjem linku. Je pa res, da dela Janković Srbom sramoto, itak pa ni čisti Srb. Delam s Srbi in moram povedati, da so krasni poslovni partnerji, za razliko od lopovskih Hrvatov.
    http://nova24tv.si/sprosceno/zanimivosti/ovkorakal-v-stajersko-prestolnico-razorozil-nemce-in-utrdil-slovensko-oblast-v-mariboru/

    • še jst povem

     ne dela on škodo Srbom ampak samo sebi, SICER PA JAZ NIMAM DOKAZOV da je koga ubil, TI POJDI NA POLICIJO POVEDAT ČE IMAŠ DOKAZE za karkoli.

     • Ana Job

      Vsi vemo, kakšna super baraba je in kako posluje. Srbom dela sramoto. Verjetno tudi veš s čim se ukvarjata sinčka. Trgujeta s smrtjo in mogoče ni bilo javljeno javnosti, da se je za enega od smrkavcev plačalo milijon evrov odkupnine, ko je bil ugrabljen. Plačal je ata in zelo hitro je zbral denar. To mi je pa povedal “srbski” specialec v slovenski službi.

     • “!

      ne dela sramote Srbom, ker sploh ni čisti Srb, mater mu je Slovenka, starejša prijazna ženska gospa Stanka

     • Ana Job

      Gospa naj bi sedela v arestu zaradi goljufij. Na žalost sin ne more biti drugačen.

     • RATATA

      Mater mu je a(?)
      Povej raj kaj mu ni oče!

     • Ana Job

      Bil naj bi Titov nezakonski pankrt.

     • RATATA

      O tem!
      bo vedel največ POVEDAT!
      JANEZ lastnoročno iz Komende

     • Ana Job

      Torej.
      Ga.
      KONTAKTIRAM!

     • DJURO SUMAR

      In ti mu verjameš?

     • Ana Job

      Bolj malo veš Jurij. Slučajno sem bila v družbi policajev. Moj bivši je bil kriminalist, tako da vem veliko neprijetnih stvari in tudi to, da policaji razmišljajo, kot kriminalci, zato je to tudi moj bivši.

     • DJURO SUMAR

      Imam zelo solidne informacije, virov pa seveda ne morem pojasnjevati.

     • Ana Job

      Glede sina od župankota so moje informacije točne, to lahko preveriš, če imaš koga pri sovi. Pa tudi to je res, da so prišli po morilca od Veselina Jovovića srbski organi pregona in ga naložili sredi noči. Kaj se dogaja v prehodnem domu Ljubljana je tudi poglavje zase.

     • Hun

      tipa jankovic imas v srbiji prevec…zarad takih ima raja v srbiji mizerne place

     • Ana Job

      Vedno so težje živeli od nas, pa vedno so bili zelo gostoljubni in prijazni.

     • Hun

      to pa drzi…na jugu so preveseli gostov…tega pr nas skoraj vec ne vids…

    • še jst povem

     Slovenka Marija Vintar, ki je žena od jankovića, ga pa obožuje…POjdi jo vprašat zakaj.

    • ..

     No, lepo, da si tudi malo pohvalila srbske ljudi. Navsezadnje so kristjani ( pravoslavni)

    • DJURO SUMAR

     Ana posplošuješ. Ne morejo biti vsi Hrvati lopovski. Napaka pri komentiranju je, da se obkladate s čifurji, južnaki, bosanci, Srbi itd.itd. Po mojem je dovolj, da napišeš ime in priimek, saj človek ni takšen ali drugačen zaradi tega katere narodnosti ali rase je.

     • Ana Job
     • DJURO SUMAR

      Zanima me samo to, kaj misliš ti, linki me ne zanimajo, ker so le delček zgodbe ali resnice če želiš. Pomembno je tvoje lastno mišljenje.

     • Ana Job

      Pojdi na Rudolfa Maistra in preberi moje razmišljanje in razmišljanje ljubiteljev ustašev, ki mislijo, da so muslimani, Srbi in Hrvati ista rasa, torej Turki.

     • DJURO SUMAR

      Ne bom šel na Rudolfa Maistra, ker me ne zanimajo muslimani, Srbi, Hrvati, Turki………………….zanima me človek kot osebnost. Za mene si ženska s katero je možno komunicirati in me ne zanima katere rase ali narodnosti si.

     • Ana Job

      No, lepo si to povedal, Jurij.

     • Ana Job

      Srb drži besedo, Hrvat nikoli, zato Slovenci zelo malo poslujejo s Hrvati.

     • DJURO SUMAR

      Poznam kar nekaj Hrvatov, ki držijo besedo.

     • ..

      povej to ped..u….pardon Petru

     • Ana Job

      Peter te ni z ničemer žalil, lepo bi bilo, da ga pustiš in pokažeš, da si v redu človek, ki pač zastopa drugačne interese. Nihče te zaradi tega ne bo napadal.

     • Hun

      tu se strinjam

     • Ana Job

      Slovenijo je zarad lastnih interesov potrebno potisniti v naročje Hrvatom, v neko ohlapno zvezo. Seveda, ni posebej potrebno poudarjat, da nas bodo Hrvatje potem okupirali. Enako težnjo ima tudi Slovenska cerkev.

     • DJURO SUMAR

      Saj smo že v ohlapni EU, cerkev bi pa itak rada vse podjarmila.

     • Ana Job

      Dela se za lastne interese in ne za nacionalne interese. Slovenija je ujetnik političnih norcev. Tole se ne bo dobro končalo. Kot smo postali samostojni, tako bomo to zapravili.

     • DJURO SUMAR

      Nerad se strinjam z desničarji, ampak tokrat se moram, ker imaš prav.

   • rubec

    Ana Ivanovič je cipa. Srbska. Še kej?

    • DJURO SUMAR

     Ti pa butec klerikalni.

    • :-)

     zamenjal si jo s svojo materjo

     • Steiermark

      primitivni in prostaški jugokreten!

    • :-)

     tvoja mati je že toliko tičev od blizu videla, da ni sigurna če si albanc ali turk, sicer pa je to eno in isto, zato se ona ne sekira.

     • rubec

      V katerem razredu vrtca si se pa naučil tako dodelanih odgovorov?

     • Hun

      brez zob ga bos fafal cipica

    • Hun

     cvandra da ne bos po pićkici dobu

     • rubec

      ValjHun si Kajtipedera, tokingtumi?

     • rubec

      Daj no bučman pa ne s takimi no. Saj te bom še odblokiral hehe.

     • Hun

      ce si k srcu prevec jemles..komentarje od neznanca pa me jokaje odblokiraj…vem da je lazje stisnt rep med noge kot se borit

    • Hun

     tenisaci so intelegentni sportniki…pravi ambasadorji sporta

     • Steiermark

      hajde, hajde, piši kući propalo……v Sloveniji!

   • radames

    Znaš še kaj drugega, kot o športu? Čim takole obširno o športu, se že vidi, da si nerazgledan. Za življenje vsakega posameznika je pomemben, čim začnejo pa širše, postanejo navadni gladiatorji.

    • DJURO SUMAR

     To postanejo zaradi družbenega sistema (kapitalizma), ki jih sili v to, zaradi zaslužka. Se strinjam, da postajajo moderni gladiatorji, saj nam kapitalizem želi pričarati kruha in iger.

    • Hun

     kj takega slisim veckrat od telesnih hendikepirancev, ki so zafustrirani od otrostva, ker so vse lepe bejbe sportniki na sladoled odpelal

   • Hun

    Ana ne zal Srbov…Ana Ivanović je pa top lepoticka …

  • bodimo iskreni

   VSI ljudje v državi ( vseh barv kože in vseh ver ) financirajo vašega Janšo, skozi davke, od katerih je financiran tudi parlament.

   • radames

    Precej nerazumljiv post, skregan z dejstvi in logiko.

    • vsi smo mi na istem

     ti logike nimaš, če bi je imel, ne bi take bedarije napisal

    • DJURO SUMAR

     Post je popolnoma razumljiv.

     • :-)

      Ja / ševci ne razumejo

   • Ana Job

    Ja Janša je fejst dec. Tako in drugače!

    • hahahahha

     ni

    • Hun

     desc je to je dokazal z mlado zeno….samo prevec mascevalen karakter…moje mnenje

     • Ana Job

      Kaj pa vem, glede maščevalnosti. Ne zaupa nikomur, enkrat, ko se je peljal iz Bleda jim je komaj ušel, ker so mu stregli po življenju.

     • Hun

      lej sam si je izbral tako zivlenje…tisti, ki sluzijo oz. kradejo velke vsote so nenasitni in neustavljivi …v nc kaj prida dobre ljudi dreza JJ…to terja davek…njegov problem

     • Ana Job

      Pogumen je, glavo nosi na prodaj, a kljub temu mislim, da je zavarovan s podatki, ki lahko komunistom zelo škodijo. Ne glede na vse, ostaja in ostrine mu ne manjka.

     • Hun

      Pogumni so zdavnaj pomrl v 2.svet vojni…drgac pa preber si Feudovo teorijo o pogumu…

      V JJ oceh sm do predn je spoznal Ursko videl popolno hladnost..

      drgac ga osebno ne poznam zato ga ne mislm oznacevat…po pravic povedan mi je vseen zanj…ne zwlim mu nit slabo nit dobr

     • Ana Job

      Si pač nevtralen. V resnici ima JJ izjemen smisel za humor in topel človek je, kdor ga pozna ga ima rad.

     • Steiermark

      ja, huniću, v nič kaj prida ljudi dreza, to je pa res! Ampak mednje tudi ti spadaš, tako kot ostali sfukatorji in tepihovalci slovenske dežele – jugosrbi!

   • Ana Job

    Pravilno, še bolj bi bilo treba financirati esds da zmanjša že enkrat lenuhe na javni upravi!

    • Hun

     Ana ne bod naivna…

   • rubec

    Majmun, v Lidlu je jutri črna nedelja za banane. Navij si uro.

    • Rožle

     Lohka mu jo tut mi navijemo …
     se bo 123 zbudu ..

     • haha

      ti ga boš lahko temu sogovorniku potegnil

    • :-)

     majmun ti je v glavi, smrad pejt se stuširat

  • mal inform

   Ana je krasno krščansko ime, prisotno od juga Evrope ( od Grčije) do severa

   • Ana Job

    Moje ime je slovansko, zadnje tri črke so Ana.

    • DJURO SUMAR

     Moja vnukinja pa je samo Ana, vnuk pa Samo.

     • Ana Job

      Lepa slovenska imena imata.

    • Rožle

     .. ana

     • Peter

      Prve tri pa Ana.
      Me zanima, če mu bo ratal ugant, no…

     • Rožle

      ɐu∀

 • hm

  a je tisti slov. iz primorske, ki je obglavil brata in babico, že v norišnici?

  • mal inform

   Ajde šiptar spel se že

   • dfdsf

    ni šiptar slovenček je

 • radames

  Kakšen naval Srbov na forum. Očitno sta bila brata Srba. Mate slabo vest, Srbini? Vas je Mladićeva kazen pretresla?

  • Peter

   Ma, kašen naval? Dva srednješolčka nimata kaj delat u fužinama ka ju sluvenci ne maraju, ker se jima noćju prilagodit, no.
   Po deveti bo mir, ka morju spat, fotr ofcir JNA, pa jih natera, no…

   • vprašanje

    homoseksualec, zakaj pljuvaš po državljanih ki imajo po ustavi pravico do svoje narodnosti?

  • halo

   Selektor v ” slovenski” košarki spet iz Srbije, Trifunović.

  • :-)

   Naval srbskih trenerjev, ki slovencem pomagajo do medalj.

 • Peter

  Srednješolski krožek je spet tukaj. Do devetih, potem morajo spat.

  • marko mark

   razočarani homoseksualec, si že najdel partnerja?

   • marko mark

    ajde šiptar spel se že

   • rubec

    Ke pederčina. Ziher si ćifutar.

    • ..

     ti si prikriti hom.

     • rubec

      Ponavadi me zavohajo odkriti.

     • joj joj :-)

      hahaha

 • Peter

  Najbolj jih moti, če jim sploh ne odgovarjamo, se čutijo še bolj odrinjene.
  Ker se jim noćmo prilagodit nam mal zamerjo, razumem jih, no.

  • splošna razgledanost

   užaljen si ti, ker si nula in ti to nekdo pove, sovražni govor proti drugim narodom pa je prepovedan. Veš to?

   • rubec

    Vrati se u šumu majmun.

    • pranje možganov

     majmun te je delal, zato si tako primitiven.

  • _

   PREBERI SI 61. ČLEN USTAVE IN NEHAJ ŠIRITI SOVRAŽNI GOR PROTI NEKEMU NARODU ( KATEREMUKOLI). TI JE JASNO? Hočeš biti prijavljen? https://zakonodaja.com/ustava/urs/61-clen-izrazanje-narodne-pripadnosti

   • splošna razgledanost

    ajde šipac pejt žoge šivat

    • haha

     to dela tvoja mamica pa še marsikaj drugega ko te ni doma, z enim albancem

     • Rožle

      Ti se pa že kar sam sabo prepiraš …???

     • :-)

      ” rožle” tvoje pravo je rozani, albansko. Tud tvoj vodja je dobil albanski ” doktorat”

   • rubec

    Ne citiraj čefutarske ustave. Po 61.členu naše ustave si ti čifur. Če sem še malo bolj precizen, po 60 in 62 členu tudi.

    • ..

     ti si en mali revež brez možganov. To si ti.

  • mal inf

   evo kam gredo tvoji zapisi na račun nedolžnih ljudi ki živijo v tej državi kot vsak drug narod. https://www.spletno-oko.si/

   • rubec

    A moji pa ne? Ti nisi samo čifur si še malo slep zraven.

    • Peter

     Ja, le prtož se, no.
     Gre za čisti primer deljenja na osnovi lokalne pripadnosti.

    • albanci

     ćifurjev ni, so južni narodi, tebe je itak delal albanec, mamico vprašaj

 • Peter

  Najbolj jih moti, če jim sploh ne odgovarjamo, se čutijo še bolj odrinjene.

  • evo

   Normalne državljanke in državljani niso odrinjeni, imajo svoje družine in imajo pravico da ne plljuvaš po njih. https://www.spletno-oko.si/

   • Rožle

    As ti Evo za gulaž ?

    • ..

     ej ti, lepo, da ste dobili džamijo. Vsi smo lahko prijatelji, nimam nič proti kulturnim.

    • rubec

     **************

    • Peter

     Za prebranac..
     Je pa boljši Eta prebranac, carski je…ga malo vržeš na čebulco, mal pancetke, pol pa v pečico…njami…bolš k pr Čadu, no.

     • :-)

      svinjino in zelje na ražnju pa vsi jemo, od juga do severa

     • Ana Job

      Kakšen pa je recept za svinjino in zelje na ražnju? To mora pa dobro biti. :-)

     • Ana Job

      To imam tudi jaz rada, sploh če je domač fižol.

   • sprehajalec

    kakšen človek pa si, pljuvaš po judih in širiš mržnjo do njih, zagovarjaš pa ta spodnje.

    južnjak?

    • berem knjige

     Judi na naših prostorih so okej. V ZDA pa so ravno oni, ki imajo v lasti banke.

     • sprehajalec

      In ti si jim fovš tega bogastva in bi se ga rad v pravi južnjaško levičarski maniri prilastil?

     • Peter

      Judovsko bankirstvo izhaja iz časov, ko jim niso dovolili ukvarjanja s kakšno drugo obrtjo…

     • sprehajalec

      Ja, zgodba je dolga in kompleksna. Ko so bili preveč zadolženi pri njih, so nahujskali plebes, da je planil po njih, jih sežigal in pobijal v pogromih. Tako so se odpisali dolgovi.

     • Peter

      Je pa izjemno zanimiva izkušnja živeti med njimi…je veliko vzrokov, da jih ne maraš. pa tudi veliko vzrokov, da jih občuduješ, no.
      Niso ena taka mlačna voda kot Dolinčki, to pa ne…

     • sprehajalec

      Jih je samo 14 milijonov po svetu, te veroizpovedi. Svet se je pa medtem namnožil na 7 milijard.

      Smešen je tisti, ki danes trdi, da svet ogrožajo Judje. Oziroam je ostal v nekem faznem zamiku časa in prostora.

     • Peter

      Imajo pa izjemen vpliv, to je pa res.
      Mi je en od prijateljev Judov med bivanjem tam rekel: jebeš ti to, da nas imajo za izvoljeno ljudstvo, mi bi samo radi živeli svoje življenje v miru…(prosti prevod, jasno)

     • sprehajalec

      se strinjam, mislim, da so dali svetu 50% Nobelovcev, vsaj tako je bilo pred leti rečeno. najdi mi črnca Nobelovca (razen političnega).

     • !??!!?!?

      REKEL SI DA SI HRVAT. TI NISI NA SLOV STRANI

     • sprehajalec

      Jaz sem čistokrvni kajkavec. Ti kot štokavec me ne moreš obtoževati štokavstva.

     • Peter

      Ali pa Arabca, če smo že pri tem, no…

     • sprehajalec

      Mislim, da je bil Sadat. Ampak zopet samo politično.

     • sdf

      enako hočejo Palestinci

     • sprehajalec

      Ne vleči sem izmišljenega poimenovanja palestinci, ki si ga je izmislil KGB. Poleg tega so bili t.i. palestinci v časih Biblije vsi judje.

     • ARBITRAŽA

      HRVAT TI ŠE SLOVENIJE NE CENIŠ.

     • lll

      njihova vera je antikrščanska, ne priznavajo Jezusa kot Odrešenika.

     • Peter

      Njihov problem.

    • …….

     Judje so zelo premožni, od nekdaj.

  • _
   • Ana Job

    Slovenska policija še sama s sabo težko sodeluje.

    • ma dajte no

     ana to so neumnosti kar govoriš no

     • Ana Job

      Vem, da si brihten in delaš na taktiki, da ti povem kaj več, ne podcenjujem te.

     • !!!

      Ana ti razmišljaš v redu ampak izpadi nekaterih tukaj so res neokusni

 • sprehajalec

  Ta spodni so bili vedno hitri, ko je bilo treba pograbiti nož ali pištolo. Za ta dejanja so našli sebi lastno opravičilo češ “Pao mu mrak na oči”. Pač južnjaški temperament, še celo nek kult so delali iz tega. Kot nekaj občudovanja vrednega. Civilizacijski razvoj je pokazal, da dežele s tem tipom prebivalcev spadajo na rep Europe in da je lider hladni severnjak.

  Včasih smo se smejali Mali nočni kroniki, kjer so bili zbrani, še celo pisalo se jih je po imenih. Danes ne smeš več omeniti, čigav je kdo.

 • en albanc

  kako se pride do šiptarskega doktorata?

  • dr Janez Sveti

   Težko. Pridi k meni, ti lahko pomagam.
   DR Janez Sveti Ibrahim

  • mal pomislim

   nategneš ljudi da mislijo da si njihov, v resnici pa si alb.

  • sprehajalec

   pravi Srbin, potem pa šiptarja potegne ven, češ poglejte, so še slabši…

   • jojjoj
    • sprehajalec

     Srbija jih Viktorju vozi v Subotico pred mejo….

     • ..

      Hrvati jih vozijo v SLo

     • sprehajalec

      Pridejo pa do Hrvaške čez Srbijo. Zato ne govori, da varujejo mejo.

     • !
     • sprehajalec

      Srbov je dosti v slovenski policiji, potomcev. Ker imajo tradicionalno radi uniforme, saj se počutijo dase, pa delati ni treba pretirano.

     • !!???!

      POVEJ TO POLICIJI V OBRAZ ČE UPAŠ psihopat smrdljivi.

     • sprehajalec

      Kateri jezik naj pa uporabim, slovenski ali srpski, ko bom to povedal?

     • NIMAM BESED

      HRVAT ” SPREHAJALEC” SE NORČUJE IZ POLICIJE IN SLOVENIJE, NAJ VSI VIDIJO.

     • sprehajalec

      Sprehajalec je kajkavec, in štokavca kratke pameti, ki se zaganja v vse tukaj vozi scat, po domače…

     • aha

      jezik te bo še drago stal ko te državni organi odkrijejo. Nasvidenje.

     • sprehajalec

      Tebe pa, ker širiš antisemitizem in sovraštvo do judov.

     • !

      ti se norčuješ iz Slovenije. Kot hrvat nisi na strani slovenskegaPiranskega zaliva.

     • sprehajalec

      Jaz sem kajkavec, Hrvati so štokavci, štokavcev je pa poln balkan. ne vem zakaj bi jim bilo do teh nekaj metrov morja.

     • !!???!

      Če užališ policista zaradi njegove osebne narodnosti lahko končaš v zaporu, to je resna žaljivka zoper uradno osebo. TI SI RESEN BOLNIK, TEBE NAJ POLICIJA MALO POD DROBNOGLED VZAME.

     • sprehajalec

      Je biti torej Srbin žalitev? Vsak dan se naučim kaj novega…

     • no pa dajmo

      narodnost ljudi je pravica, katerakoli že je. Tole kar si proti policiji skozlal policiji pošiljam zdaj.

     • najden

      zdaj kličem policijo in jim povem da žališ policijo, zaradi narodnosti policistk in policistov, tebe se res mora ustaviti v takih žaljivkah proti policiji. Dovolj je bilo.

     • najden

      TUDI V ŠPORTU SO LJUDJE RAZNIH NARODNOSTI IN VER. Pravico imajo biti Srbi, Muslimani, karkoli že. TUDI OČE IN DRAGIĆA IN DONČIĆA STA SRBA. SRAM NAJ TE BO ” SPREHAJALEC!

   • res

    enkrat si napisal da si hrvat

    • sprehajalec

     Alspski hrvat, te popravljam.

     • —-

      HRVATI JEMLJETE PIRANSKI ZALIV

     • sprehajalec

      Srbija je pa vzela Koper in Ljubljano…

     • ?!?!

      HAHA tebi se meša. KP in LJ sta slovenska mesta. Vprašaj slovensko policijo. Hrvat, ti sovražiš SLO

     • sprehajalec

      Današnji Koper je uresničitev stoletnih srbskih sanj o izhodu na morje.

     • nemordfgešvberjet

      Koper je slovenski. TI SI HRVAT, SOVRAŽIŠ VSE KAR NI HRVAŠKO. Marš. Smrad nestuširani.

     • sprehajalec

      Jaz sem kajkavec, ti pa si štokavec.

   • res

    EJ TI HRVAT, SLOVENSKA POLICIJA IN SRBIJA LEPO SODELUJETA PRI PREPREČEVANJU MIGRACIJE. PIŠE NA SPLETNI STRANI OD SLOVENSKE POLICIJE https://www.policija.si/index.php/sl/component/content/article/35-sporocila-za-javnost/90142-na-delo-v-srbijo-odhaja-e-osma-skupina-slovenskih-policistov

  • šit

   pretvarjaj se, da si Slov. :-)

  • ˙˙˙ NՈꟽᒋ∀ꟽ

   PA NE DA SI SE NAJDU ..???

 • nekrščanski časi

  ” Očitno se nasilje, ki je
  značilno za obračunavanje med tolpami na ulicah ZDA, seli tudi v
  Slovenijo. V uredništvu Nova24TV smo dobili informacijo o tem, da je na
  Ulici bratov Učakar 22 v Ljubljani v drugem koridorju garaž prišlo do
  streljanja. Informacijo so potrdili tudi na Policijski upravi Ljubljana,
  z besedami “včeraj, 24. 11. 2017 okrog
  8.20 je bila PU Ljubljana obveščena o dogodku na območju Šiške, kjer je
  prišlo do uporabe strelnega orožja”.

  A nihče ne opaža, da je nasilja po svetu vse več?

 • abc

  amerikanarji tud stalno bombardirajo otroke v Libiji, Iraku, Siriji

  • sprehajalec

   Putin pa s svojimi letali odmetava humanitarno pomoč….

   • bruh

    Celo ameriški državljani cenijo Putina. Ti si priznal maloprej, da si hrvat, hrvati sovražite vse kar ni hrvaškega.

    • sprehajalec

     Jaz priznam samo Kajkavce in Štokavce. vse kar je na kaj, je bivše slovensko, Slavonija, Zagorje, zagreb, Gorski Kotar, Istra, primorje poleg današnje Slovenije.

     pravi Hrvati so na što, in vse kar je na što je bivše hrvaško.

     • ARBITRAŽA

      ” SPREHAJALEC ” TUKAJ JAVNO PRIZNA, DA KOT HRVAT NE CENI SLOVENIJE.

     • sprehajalec

      Ne morem biti Hrvat, ker sem kajkavec. štokavci so hrvatje, tja do Đevđelije.

   • !!???

    slaviš, ker slovenija ne more do odprtega morja?

    • ?!?!?!?!

     odgovora še ni dal, ” srpehajalec” privošči Sloveniji, da ne more do morja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

     • Rožle

      ..in še kar se meniš sam sabo …

  • rubec

   Dokler jih jaz nisem spomnil da so tam za pošicat še starčki in ženske. Odslej bo obljubljajo bolje.

   • wtf

    marš v norišnico

    • rubec

     V Rog misliš?

    • Rožle

     Je opaziti, da ti zdravje peša …ccc
     takole se ne boš nikol pozdravu …

   • Peter

    Te bom prjavo na spletno oko, de…
    Pol te dubi pa tov Murgal u roke, bi te rad vido, de.

    • arbitraža

     ” sprehajalerc” ne privošči Sloveniji izhoda na morje, je rekel da je ponosni hrvat

    • rubec

     Na kurje ga itak ne moreš. Sam ga jučeraj dobar skrio ko sam ga bio zaflajštro.

     • Peter

      Ja, ne vem, de.
      Se člouk trud govort tko ka oni, ka veš, da te ne razumijo, će govoriš po lublansk, pol te pa prjav, madona, no…

    • indijanka

     Spletno oko nas skoz opazuje, Smo že prijavljeni vanjga. Peter. Sicer teli čudni nicki, ki zdaj jurišajo po portalu, ne bi dobil plačila. Je treba vse dokumentirat. Zaradi računskega sodišča.. sej veš to.

     • Peter

      Pa majo davčne blagajne?

     • indijanka

      Ne nikoli ne uporabljajo tistega, kar zahtevajo od drugih.

     • Peter

      Se pravi, da se ni v Dolini spremenilo prav nič.

     • ,

      kako veš da je kdo prijavljen

     • indijanka

      jasnovidna sem..vem tut, da boš ti izginil

     • ,

      indijanka, a bo kaj zadetka na loteriji? :-) če si jasnovidna

     • indijanka

      na življenjski? Zate? Če se boš poboljšal bo..sicer se ti pa slabo piše.

  • Rožle

   … in ti se stalno ponavljaš …

   • :-)

    albanec priden si

    • Rožle

     Zdej sm pa užaljen ..ha

    • sprehajalec

     za srbina je to največja žalitev. medplemenski spori pa to. Še 300 let nazaj na kosovu in črni gori, so albanska plemena izmenično bila srbska in obratno. ker je šlo pri obojih za Vlahe. Šele novejši čas in pa vera jih je razdelila.

     • res je dovolj

      Srba sta tudi očeta od Dragića in Dončića, veliko otrok je v mešanih slovensko južnih parih. Vse tole pošiljam na policijo, tvoje pljuvanje presega zdrav razum.

     • sprehajalec

      Daj kopijo prijave, da vidimo kdo si. odakle ti je koljevka…

     • takole

      nakladaj še naprej, vse kar si žaljivega napisal gre na pregled državnim organom,

     • sprehajalec

      Ha, ha, ker sem rekel, da so policaji Srbini? kaj pa tvoji zapisi o sovraštvu do judov, antisemitizmu in rasizmu?

     • ???

      kaj je s tabo? Si na zdravilih?

     • res je dovolj

      HRVAT ” SPREHAJALEC” Tudi po slovenski policiji pljuvaš.

     • res je dovolj

      ma ne mislim nič pošiljat ker itak vsi vidijo

  • Rožle

   To ti od spodaj gor gledaš … ?

 • POZIV ADMINISTRATORJU

  USTAVITE KOMENTARJE OSEBE Z NADIMKOM ” SPREHAJALEC”, KI ŽALI SLOVENIJO, POLICIJO IN VSE DRŽAVLJANE.

  • šeto

   ” sprehajalec” se hvali, da je Hrvat

   • res hudo

    če bi ti bil kulturen normalen človek ne bi pisal takih bljuvotin. Meni se smiliš, osamljeni smrdljivi hrvat, ki se ne umiješ po 1 mesec.

   • sprehajalec

    Biti Hrvat je kaznivo, če nekomu rečeš, da je Srbin, je žaljivo, ha, ha, ha….

    • bruham

     Srbi so ponosni in so kompliment, dajejo koše za Slovenijo, hrvati pa Sloveniji zabijate glede Pirana. Mrš

     • sprehajalec

      Potem je obrnjeno, biti Hrvat je žaljivo, biti Srbin pa kaznivo?

  • Peter

   Mene ne.

  • rubec

   Želji ne bo ugodeno. Komaj smo dobili bedaka ki bi se hotel ukvarjat s cicibani.

   Vaš administrator

 • Peter

  Člen 133. se spet uveljavlja.
  Demokracija po Novo Dolinsko, no…

 • nenormalno stanje

  Ali ima ta portal sploh kakšne administratorje?

  • sprehajalec

   To se tudi jaz sprašujem, kako te gledajo tukaj?

  • Peter

   Nima. Zato pa lahko ti in tebi podobni tukaj po mili volji afne guncate.

   • romantika

    vidva sta za skupaj.

 • Rožle

  :-)
  ..
  ..
  še jst povem
  “!
  fant
  kristjani smo za mir
  Srbija je krščanska pravoslavn
  recimo Srbom hvala
  mal
  nenormalno stanje

  abc
  arbitraža
  bruh
  nekrščanski časi
  en albanc
  albanec za večno

  *************************************

  Ali skrajšano–

  MAJMUN

  • :-=)

   a si zaljubljen v hrvata “sprehajalca”?

   • indijanka

    sprehajalec ne verjame v ljubezen,.. a ti ne bereš komentarjev

  • :-)

   imaš albanski doktorat?

  • nerazmem

   kaj pomeni ” majmun”?

   • rubec

    majmun = nerazumem, razumeš zdaj nerazumem?

    • Peter

     my moon, po vaše, majmun.
     Bo zdaj šlo?

   • Rožle

    V prostem času si tudi ..
    Hun in Prle …
    ko se ti pa čisto sfuzla si pa uporabnik
    About Town …

   • Rožle

    M A J M U N …

 • žalostno

  nasilje se veča povsod po svetu, ker so časi nenormalni

  Očitno se nasilje, ki je
  značilno za obračunavanje med tolpami na ulicah ZDA, seli tudi v
  Slovenijo. V uredništvu Nova24TV smo dobili informacijo o tem, da je na
  Ulici bratov Učakar 22 v Ljubljani v drugem koridorju garaž prišlo do
  streljanja. Informacijo so potrdili tudi na Policijski upravi Ljubljana,
  z besedami “včeraj, 24. 11. 2017 okrog
  8.20 je bila PU Ljubljana obveščena o dogodku na območju Šiške, kjer je
  prišlo do uporabe strelnega orožja”.

  • rubec

   A ti jecljaš?

   • indijanka

    Zdaj razmišlja o tem kolk tolp je v Šiški, da sta ta dva čudna brata vsak v svoji. Zato je pa žalosten. Šiškar je. Del komentatorske sive tolpe s praznimi naboji.

    • rubec

     Bravissimo. Siva tolpa. Nov hit Aleksandra Mežikovca.

     • indijanka

      Prej Peter..zdaj pa še ti. Se bom mogla na daljavo italijanščino začet učit :) Je pa ta prav komad.

 • žalostno

  nasilje se veča povsod po svetu, ker so časi nenormalni

  Očitno se nasilje, ki je
  značilno za obračunavanje med tolpami na ulicah ZDA, seli tudi v
  Slovenijo. V uredništvu Nova24TV smo dobili informacijo o tem, da je na
  Ulici bratov Učakar 22 v Ljubljani v drugem koridorju garaž prišlo do
  streljanja. Informacijo so potrdili tudi na Policijski upravi Ljubljana,
  z besedami “včeraj, 24. 11. 2017 okrog
  8.20 je bila PU Ljubljana obveščena o dogodku na območju Šiške, kjer je
  prišlo do uporabe strelnega orožja”

 • ,

  o tem v kakšnih časih živimo tudi tukaj dobro piše

  Nasilni kriminal v zadnjem desetletju: več ropov, spolnega nasilja, manj umorov”

  https://podcrto.si/nasilni-kriminal-v-zadnjem-desetletju-ropov-spolnega-nasilja-vec-umorov-manj/

 • ,

  o tem v kakšnih časih živimo tudi tukaj dobro piše,

  Nasilni kriminal v zadnjem desetletju: več ropov, spolnega nasilja, manj umorov”

  https://podcrto.si/nasilni-kriminal-v-zadnjem-desetletju-ropov-spolnega-nasilja-vec-umorov-manj/

 • Peter

  nić minuta nazaj..

  o tem v kakšnih časih živimo tudi tukaj dobro piše,

  Nasilni kriminal v zadnjem desetletju: več ropov, spolnega nasilja, manj umorov”https://podcrto.si/nasilni

  • !

   pod črto je dober medij, ki marsikaj pove direkt.

  • Ana Job

   Pod črto pa redno berem, hvala Peter.

   • ,

    odličen medij, a ni res, Ana

    • Ana Job

     Prekrasen! Tudi na FB je. Ti tudi to bereš?

 • Lilika

  Po zgodnji smrti Auerspergovih staršev je njegov varuh postal sorodnik Vajkard Turjaški s Turjaka. 1569 je začel študirati v Tübingenu, kjer je s posredovanjem Primoža Trubarja njegov učitelj »preceptor« postal Bernard Steiner iz Kamnika. Pozneje je študij nadaljeval še na univerzi v Padovi (1573) in Bologni (1574). Po končanem univerzitetnem šolanju se je odpravil na potovanje in se izuril zlasti v vojaških veščinah. 1577 je spremljal nadvojvodo Matija na Nizozemsko, leto zatem pa je bil že v Vojni krajini, kjer se je v naslednjih letih odlikoval z vojaškimi akcijami proti Turkom. 1579 je postal poveljnik arkebuzirjev, deset let pozneje (1589) pa je bil po smrti Jošta Jožefa grofa Thurn-Valsassina na predlog nadvojvode Karla imenovan za vrhovnega poveljnika Vojne krajine, s čimer se je na tem mestu pridružil svojim številnim sorodnikom iz rodbine Auersperg. Poznan je bil pod vzdevkoma Kranjski Ahil in Strah Turkov.

  Najvišjo funkcijo v Vojni krajini je prevzel ravno v času, ko se je po nekajletnem zatišju turški vojaški stroj znova začel obračati proti zahodnemu Balkanu. V okvir okrepljenih turških napadov na zahodni Balkan sodi tudi bitka pri Sisku (22. junija 1593), v kateri je krščanska vojska premagala trikrat številnejšo turško vojsko pod poveljstvom Hasana paše Predojevića. Eden od poveljnikov krščanske vojske je bil tudi Auersperg, ki je načeloval 300 lahkim konjenikom iz Karlovca. Zmaga pri Sisku je odmevala po vsem cesarstvu. Cesar je dal v Pragi zvoniti Te Deum, Auersperga pa je osebno pohvalil sam papež Klemen VIII. Kmalu po bitki je Auersperga na mestu karlovškega generala zamenjal Jurij Lenkovič, Auersperg pa je nenadoma umrl še istega leta, star šele 37 let. Bil je eden zadnjih članov šumberško-žužemberške veje Auerspergov, ki je ob začetku 17. stoletja izumrla, njena posest pa se je združila s posestjo glavne veje na Turjaku.

  Auersperg je eden najbolj poznanih članov svoje rodbine in likov iz slovenske zgodovine. V stoletjih po bitki se je v slovenski zgodovinski zavesti zasidralo mnenje, da je skupaj z Adamom Ravbarjem veliki zmagovalec bitke pri Sisku, čeprav sta bila le dva izmed poveljujočih. Posledično se je ustvaril mit o slovenski zmagi nad Turki pri Sisku. O sami bitki je nastalo na Slovenskem veliko literature, deležna je bila likovnih upodobitev (ena slika je visela v deželnem dvorcu, druga v ljubljanski stolnici), spomin na bitko so ohranjali jezuiti z gledališkimi igrami, v 19. stoletju jo je v pesmi predstavil Anton Aškerc (Mea Kulpa, 1886), sv. Ahac, ki goduje na dan bitke (22. 6.), je postal zavetnik Kranjske. Bitka oz. spomin nanjo je bila tudi povod za ideološke spopade med klerikalci in liberalci v 19. stoletju, ter med domobranci in partizani med drugo svetovno vojno. Po vojni je spomin nanjo zamrl in znova oživel 1993, ob njeni 400-letnici.
  Vir: http://www.slovenska-biografija.si/oseba/sbi1000970/
  Sedanji papež nima p od papeža in ga zagotovo ne bi pohvalil.

 • Peter

  OK, nov napad na stran Nova24.
  Uredniki gledajo stran…

  • :-)

   kaj si pil danes?

 • histori

  ” Lilika” o kom se gre?

  Po
  zgodnji smrti Auerspergovih staršev je njegov varuh postal sorodnik
  Vajkard Turjaški s Turjaka. 1569 je začel študirati v Tübingenu, kjer je
  s posredovanjem Primoža Trubarja njegov učitelj »preceptor« postal
  Bernard Steiner iz Kamnika. Pozneje je študij nadaljeval še na univerzi v
  Padovi (1573) in Bologni (1574). Po končanem univerzitetnem šolanju se
  je odpravil na potovanje in se izuril zlasti v vojaških veščinah. 1577
  je spremljal nadvojvodo Matija na Nizozemsko, leto zatem pa je bil že v
  Vojni krajini, kjer se je v naslednjih letih odlikoval z vojaškimi
  akcijami proti Turkom. 1579 je postal poveljnik arkebuzirjev, deset let
  pozneje (1589) pa je bil po smrti Jošta Jožefa grofa Thurn-Valsassina na
  predlog nadvojvode Karla imenovan za vrhovnega poveljnika Vojne
  krajine, s čimer se je na tem mestu pridružil svojim številnim
  sorodnikom iz rodbine Auersperg. Poznan je bil pod vzdevkoma Kranjski
  Ahil in Strah Turkov.

  Najvišjo funkcijo v Vojni krajini je prevzel
  ravno v času, ko se je po nekajletnem zatišju turški vojaški stroj
  znova začel obračati proti zahodnemu Balkanu. V okvir okrepljenih
  turških napadov na zahodni Balkan sodi tudi bitka pri Sisku (22. junija
  1593), v kateri je krščanska vojska premagala trikrat številnejšo turško
  vojsko pod poveljstvom Hasana paše Predojevića. Eden od poveljnikov
  krščanske vojske je bil tudi Auersperg, ki je načeloval 300 lahkim
  konjenikom iz Karlovca. Zmaga pri Sisku je odmevala po vsem cesarstvu.
  Cesar je dal v Pragi zvoniti Te Deum, Auersperga pa je osebno pohvalil
  sam papež Klemen VIII. Kmalu po bitki je Auersperga na mestu karlovškega
  generala zamenjal Jurij Lenkovič, Auersperg pa je nenadoma umrl še
  istega leta, star šele 37 let. Bil je eden zadnjih članov
  šumberško-žužemberške veje Auerspergov, ki je ob začetku 17. stoletja
  izumrla, njena posest pa se je združila s posestjo glavne veje na
  Turjaku.

  Auersperg je eden najbolj poznanih članov svoje rodbine
  in likov iz slovenske zgodovine. V stoletjih po bitki se je v slovenski
  zgodovinski zavesti zasidralo mnenje, da je skupaj z Adamom Ravbarjem
  veliki zmagovalec bitke pri Sisku, čeprav sta bila le dva izmed
  poveljujočih. Posledično se je ustvaril mit o slovenski zmagi nad Turki
  pri Sisku. O sami bitki je nastalo na Slovenskem veliko literature,
  deležna je bila likovnih upodobitev (ena slika je visela v deželnem
  dvorcu, druga v ljubljanski stolnici), spomin na bitko so ohranjali
  jezuiti z gledališkimi igrami, v 19. stoletju jo je v pesmi predstavil
  Anton Aškerc (Mea Kulpa, 1886), sv. Ahac, ki goduje na dan bitke (22.
  6.), je postal zavetnik Kranjske. Bitka oz. spomin nanjo je bila tudi
  povod za ideološke spopade med klerikalci in liberalci v 19. stoletju,
  ter med domobranci in partizani med drugo svetovno vojno. Po vojni je
  spomin nanjo zamrl in znova oživel 1993, ob njeni 400-letnici.
  Vir: http://www.slovenska-biogra
  Sedanji papež nima p od papeža in ga zagotovo ne bi pohvalil.

  • Lilika

   Saj sem dala vir. Gre se za Turjačana, ki se je boril proti Turkom.

 • _

  Nasilje v družini povsod narašča.

  http://www.prepoznajnasilje.si/nasilje-v-druzini

  Zakon o preprečevanju nasilja v družini (ZPND) opredeljuje nasilje v družini
  kot vsako uporabo fizičnega, spolnega, psihičnega ali ekonomskega
  nasilja enega družinskega člana proti drugemu družinskemu članu oz.
  zanemarjanje družinskega člana ne glede na starost, spol ali katerokoli
  drugo osebno okoliščino žrtve ali povzročiteljice oz.
  povzročitelja nasilja. Po Resoluciji o nacionalnem programu
  preprečevanja nasilja v družini nasilje pomeni kršitev temeljnih
  človekovih pravic, med drugim pravice do življenja, varnosti,
  dostojanstva, zaščite pred telesnimi in duševnimi poškodbami, pravice do
  enakosti v družini ter do najvišjega možnega standarda telesnega in
  duševnega zdravja.

  Nasilje v družini se pojavlja ne glede na družbenoekonomski položaj,
  spol, starost, etnično pripadnost ali druge osebne okoliščine. Pri
  nasilju gre za zlorabo družbene in ekonomske moči, potrebe po prevladi
  in nadzorovanju ene osebe nad drugo.

  Nasilje v družini po navadi ni enkraten dogodek, temveč traja dlje
  časa in običajno sledi dinamiki in vzorcu kroga nasilja. Ima daljnosežne
  posledice: pogosto se nasilni vzorec prenaša z generacije na
  generacijo. Otrok je žrtev nasilja tudi, če je prisoten pri izvajanju
  nasilja nad drugim družinskim članom ali živi v okolju, kjer se izvaja
  nasilje.

  Nasilje v družini se še vedno prepogosto razume kot zasebna,
  družinska zadeva. Vendar gre za skupni družbeni, tudi javnozdravstveni
  problem, ki ga lahko dolgoročno zmanjšujemo in omejujemo s spodbujanjem
  ničelne tolerance do vseh oblik nasilja ter ustreznim ukrepanjem, tako
  na zasebni kot strokovni ravni.

  Nasilje nad ženskami

  Statistike, raziskave ter izkušnje vladnih in nevladnih organizacij
  sinhrono potrjujejo, da so nasilju v družini mnogo pogosteje
  izpostavljene ženske kot moški. Raziskave kažejo, da je v 90 do 97
  odstotkih primerov nasilja v družini povzročitelj nasilja moški nad
  žensko.

  Po ocenah nevladnih organizacij, ki delujejo na področju preprečevanja
  in odpravljanja posledic nasilja nad ženskami, je v Sloveniji delež
  neprijavljenega nasilja, zlasti ko gre za nasilje v domačem okolju in
  partnerskih odnosih, mnogo višji od uradnih podatkov. Nasilje v domačem
  okolju in partnerskih odnosih je bolj prikrito, dogaja se »za zaprtimi
  vrati«, zato ga je tudi teže prepoznati in preprečevati.

  Nasilje nad ženskami med drugim izhaja iz neenakomerne porazdelitve moči
  ter drugih strukturnih neenakosti med spoloma. V izraziteje
  patriarhalnem okolju je toleranca do nasilja v družini višja. Vendar
  nasilje ni nikoli posledica vedenja žrtve, čeprav povzročitelj to tako
  prikazuje. Nasilje ni konflikt in zanj ni opravičila. Za nasilje je
  odgovoren in kriv le povzročitelj nasilja.

  Nasilje nad otroki

  Nasilje nad otroki (mlajšimi od 18 let) je ena najbolj grobih kršitev
  otrokovih pravic. Otroci morajo biti zaščiteni pred zlorabo, nasiljem
  in zanemarjanjem. Vsi smo soodgovorni za dobrobit otrok in njihovo
  zaščito. Pomembno je, da prepoznamo otroka, ki doživlja nasilje, ter da
  ob sumu nasilja tudi primerno ukrepamo in sum prijavimo policiji, centru
  za socialno delo, državnemu tožilstvu ali pa nevladnim organizacijam.
  Za nasilje ni nikoli odgovoren otrok. Stopnja in pogostost nasilja imata
  svoje posebnosti: pri visoki stopnji agresivnosti ima lahko že eno samo
  izkustvo enako usodne posledice za otroka, kot če se večkrat ponavlja.
  Pri manj hudem nasilju pa je prizadetost otroka tem večja, čim večkrat
  se ponavlja in čim dlje traja. Vsi otroci žrtve nasilja utrpijo
  daljnosežne negativne vedenjske in zdravstvene posledice zaradi
  izpostavljenosti nasilju v družini.

  Nasilje nad moškimi

  Nasilje v družini običajno povezujemo z nasilnimi dejanji »fizično
  močnejšega« moškega nad »šibkejšo« žensko ali otrokom. Zlasti od
  osemdesetih let 20. stoletja naprej so različna družbena gibanja in
  organizacije pripomogli k temu, da je nasilje nad ženskami in otroki
  postalo prepoznano kot družbeno pomemben pojav. Nasilje nad odraslimi
  moškimi je v veliki meri ostalo spregledano. Zdi se, da moški še v večji
  meri kot ženske nasilje v družini dojemajo kot zasebno zadevo in ne kot
  kaznivo dejanje. Zaradi različnih družbenih pričakovanj o »značilnem«
  vedenju moških in žensk, jih občutki krivde in sramu močno ovirajo pri
  poročanju o nasilju v družini. Raziskave kažejo, da strokovni delavci na
  področju nasilja v družini moškim žrtvam pogosto ne verjamejo, njihova
  pričevanja spregledajo, ali jih celo obtožijo, da so povzročitelji
  nasilja. Programi strokovnih služb, ki obravnavajo žrtve nasilja v
  družini, so v veliki večini namenjeni ženskam in otrokom, manj pa
  odraslim moškim. Posledično so podatki o razširjenosti nasilja nad
  odraslimi moškimi izjemno podcenjeni.

  Nasilje nad starejšimi

  Zaradi naraščanja deleža starejših ljudi (nad 65 let) v strukturi
  prebivalstva je nasilje nad starejšimi družbeno vedno bolj prepoznan
  pojav, vendar o njem nimamo dovolj podatkov in raziskav, zato je o
  razširjenosti tovrstnega nasilja težko govoriti. Največ nasilja nad
  starejšimi se dogaja v partnerskih, sorodstvenih, družinskih, intimnih
  in skrbstvenih odnosih, starejše ženske so bolj pogosto kot moški žrtve
  nasilja v družini. Značilnosti in dinamika nasilja nad starejšimi so
  podobne dinamiki nasilja nad ženskami in otroki. Starejše osebe
  doživljajo fizično, psihično, spolno in ekonomsko nasilje, pogosto so
  tudi žrtve zanemarjanja. Starejšim, ki so odvisni od tuje pomoči,
  povzročitelji pogosto odrekajo medicinsko oskrbo, nujno potrebne dobrine
  ter osnovno nego. Povzročitelji nasilja nad starejšimi osebami so
  najpogosteje odrasli otroci in partnerji. Starejše žrtve nasilja se
  pogosto bojijo maščevanja, nerazumevanja in obsojanja okolice, ali pa
  jih je sram prijaviti nasilje v družini. Občutki sramu so še bolj
  prisotni v primerih, ko so povzročitelji nasilja njihovi otroci, ki jih
  pogosto poskušajo zaščititi. Razlogi, da starejša žrtev nasilja v
  družini ne zapusti nasilnega odnosa, so še različne oviranosti,
  zdravstvene težave, ekonomska odvisnost od povzročitelja nasilja, slaba
  informiranost o možnostih pomoči in pomanjkanje socialne mreže.

  Nasilje in ranljive skupine

  Čeprav so vse žrtve nasilja v družini ranljive, se pri družbeno
  diskriminiranih, marginaliziranih, pri skupinah z manj družbene in
  ekonomske moči in pravicami tveganje za nasilje v družini in zlorabo
  dodatno poveča. Bolj ranljive žrtve nasilja v družini so tako med drugim
  otroci in mladoletniki, osebe z gibalnimi, senzornimi in
  intelektualnimi ovirami, begunke, migrantke, Rominje in pripadnice
  etničnih manjšin, starejše, podeželske in socialno ogrožene ženske,
  žrtve trgovine z ljudmi ter skupnost lezbijk, gejev, biseksualcev,
  transseksualcev in interseksualcev (LGBTI). Tveganje za nasilje in
  zlorabo se stopnjuje, ko je žrtev izpostavljena večkratni diskriminaciji
  ali umeščena v več ranljivih skupin hkrati, kot je npr. otrok z
  intelektualnimi ovirami, socialno ogrožena migrantka, gibalno ovirana
  kmečka ženska ali starejša ženska z oviro sluha in vida, ki živi z
  alkoholiziranim partnerjem. Alkohol pri tem ni vzrok za nasilje, temveč
  dejavnik tveganja.

  Vsaka ranljiva skupina ima svoje posebnosti, ki jih je treba poznati, da
  lahko v procesu prepoznavanja nasilja v družini vzpostavimo z žrtvijo
  ustrezen odnos in učinkovito komunikacijo. Tako na primer migrantke in
  pripadnice etničnih manjšin težje izstopijo iz kroga nasilja zaradi
  težav s komunikacijo (predvsem zaradi slabega poznavanja jezika), večje
  družbene izoliranosti oz. socialne izključenosti, odsotnosti podpornih
  mrež ter razpetosti med lastnimi občutji in kulturno pogojeno toleranco
  do oblik nasilja. Kmečke ženske so dodatno ranljive v odnosih s
  strokovnim osebjem zaradi občutkov nemoči, sramu in strahu pred socialno
  izključenostjo iz lokalne skupnosti. V izraziteje patriarhalnem okolju
  starejše ženske prav tako s težavo zaupajo, da so žrtve nasilja v
  družini, če je povzročitelj nasilja njihov otrok in če zaradi bolezni
  oz. telesne oslabelosti v vsakdanjem življenju potrebujejo oskrbo, ki
  jim jo nudijo družinski člani. Ključnega pomena za vzpostavitev
  komunikacije, zaupanja, kot tudi za razumevanje ter podpiranje odločitev
  žrtve glede nadaljnjih sodnih in upravnih postopkov je torej poznavanje
  generacijskih, družbenih, družbenoekonomskih in kulturno pogojenih
  okoliščin vsakega posameznika.

 • Stajerka

  kaj lahko kdo temu kretenu zapre gobec??…..konkretno, direktno, diskretno – da se nikoli več ne pojavi v javnosti, kaj šele, da odpre usta in govori kot bivši predsednik Slovenije……
  hej, baraba pritlikava – bil si predsednik in NIMAŠ več pravice, da Slovenijo tiščiš rikverc – svojim otrokom pa rihtaš službe v Švici – seveda na naš račun…….
  mafija, komunajzerska, primitivna, etc……še kar ne bo nehal delat pizdarij po Balkanu….

  Milan Kučan: »Nato je svetovni žandar” ter “varnostna grožnja svetovnemu miru”
  Nekdanji predsednik Slovenije Milan Kučan je nedavno sodeloval na konferenci o geopolitičnem povezovanju na Balkanu. Konferenco je v Budvi organizirala Gospodarska zbornica Črne Gore………

  https://tatrenutek.si/svet/milan-kucan-nato-je-svetovni-zandar-ter-varnostna-groznja-svetovnemu-miru

  • ,

   bil je 1 predsednik

   • Stajerka

    ja in???……kaj ima za drek mešat – a je bilo 15 let vojne na Balkanu premalo???…..naj izvedejo referendum – Zahod ali Rusija……pa naj zaprejo gobce za vse čase in nas NEHAJO tiščat v ruski objem…….smo članica EU in NATO in to bomo tudi ostali …….se vidi, da drek meša tudi v SD – očitno Katičeva dela po njegovih navodilih……upam, da ga Trump zgrabi za gurgl, ker jajc tak nikoli ni mel……

    • ,

     amerika ne napada civile na bližnjem vzhodu?

     • Stajerka

      Rusija ni pobijala lastnega naroda in tistih, ki si jih je podredila???…..pa kaj se čohate – NAROD je podprl vstop v NATO – pika, amen, konec debate!!!!
      rajši mam NATO kot to migrantsko sranje in ustvarjanje svetovnih zdrah, ki jih povzročajo senilneži tipa Soroš in Kučan…..
      in Kučan bo govoril o poštenju, najprej naj porihta svojega Jankovića, potem sebe – pol pa se mogoče, ampak res mogoče lahko oglasi……
      mafija komunajzerska……zločinci brez konkurence

      10 diktatorjev, ki so v prejšnjem stoletju ubili največ ljudi
      http://hudo.com/si/2017/11/23/diktatorji-20-stoletja/

      pa še nekaj, če ne bi bilo zaveznikov, bi se lahko levaki na fronti dokončno fsrali v gate…….dajte nehajte se že 1x sprenevedat – cajti so šli naprej…..

     • ,

      ne!

     • Peter

      ne?

  • Peter

   Te bom prijavu na oko sokolovo, al kak se že reće, ker vređaš prvog našeg precednika, de.

   • ,

    zakaj vsi sovražite nekdanjega predsednika?

    • Peter

     Sovražimo?
     Njemu samostojna Slovenija nikoli ni bila intimna opcija…
     Še kaj?

     • ,

      Zakaj?

     • Peter

      Zakaj mu ni bila intimna opcija? Ne vem, vprašaj njega, no.

    • Stajerka

     če tega sam ne dojameš, potem nima smisla karkoli govorit……

     največ pomeni dejstvo, ki ga dojameš sam…..
     dokler tega ni, je vsaka beseda zaman…..

   • Stajerka

    hahah……ti javnim naslov, da se naša NPU in specialci ne izgubijo……ker brez strokovnjaka Kosa pa ne bo šlo :)))

    • Peter

     Te ni blo prej tukaj, vidim…če se ti ljubi pojdi malo nazaj, če se ti pa ne, pa tudi nič hudega, no, ne boš nić zamudla, de.

 • Rožle

  Jest še vedno mislim, da sta si Brata Ućakar skočila v lase …

  • Peter

   Mujo i Haso, rajtam, no…
   Je pa tud Manjifiko tam nek blis duma…

  • indijanka

   Kako pa veš, da mata lase? Sej niso več moderni. Mene bolj zanima kako mata ldva ohka dva pištolo, pa še na blizu ne znata streljat,

   • Peter

    A dej no, pištolu lohk kupiš, las pa ne moreš, de…

    • indijanka

     :) hmm…no ja. Bolj pomembno je tisto v glavi in očeh kot tisto na glavi, Samo tale dva štorasta strelca sta brez vsega.

     • Peter

      Nista. Mata pištolu…

     • indijanka

      pištolj so jima vzeli, jst sicer srčno upam, da otroke tut

 • Vrhovni sodnik

  Na M.Lošinju je tud letos brat brata ustrelil, zdaj se to k nam seli.

  • indijanka

   A so zdej ribe do sem priplavale?

   • Peter

    Ne izzivaj ribiča z ribami, no …

    • indijanka

     Rada ga. Edini strelec med ribiči je. Saj poznaš tisto ribič..ribič me je ujel…

     • Peter

      pa ni ujel me na mrežo..
      Dobra, ampak ne top 100, kar se mene tiče, no…

     • indijanka

      Kaj pa ta..ti si moja ljubezen… :)

     • Peter

      brezmejna in večna…
      Elda, če se ne motim…

     • Peter

      Ah, skrivnostna in lepa…Elda pa je…, pol točke dobim, no.

     • indijanka

      Pri meni maš vedno 100 točk. Ja ta pa še ena njena prideta pri meni v lestvico najljubših.

     • Peter

      Ja, Lastovke…

     • indijanka

      Hm… ne bolj stvarna sem :) ..nora je misel

     • Peter

      Pazza idea…prevod kancone…Patty Pravo.

     • Vrhovni sodnik

      Ker imaš rada uganke, povej kaj bi bilo men najbolj všeč na tebi.

     • indijanka

      Glede na tvoje lovske sposobnosti… verjetn ti.

     • Vrhovni sodnik

      ITAQ, +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ čista + 10.

     • Peter

      Zdej jo lahko že tožiš za nadlegovanje, no. Tisto tamoderno, spolno.

     • indijanka

      Tole sem ti odpustila šele 5 sekundo,

     • Peter

      Ja, dandanes je zelo moderno tečnart zaradi spolnega nadlegovanja, pa sem mal navezou, no…da noute mislel, da o tem ne vem nč, no.

     • učko

      Zmenta se, pa se dejta dol. Tle se komentira resne “družbeno politične” zadeve !

     • indijanka

      Učko ..bučko. Verjetno nisi opazil..ampak si na desnem portalu. Svoboda je tu vrednota. Zato še nisi blokiran.

     • Vrhovni sodnik

      Ti si, kot Črnogorc, brez romantike, je pelu zvečer punco na sprehod in ji reče, vidiš mjesec ji reče, ona prav, vidim, o0n pa njej, e dosta romantike, skidaj gače.

   • Vrhovni sodnik

    Katere, a na 2 nogah.

 • učko

  Na kurah ‘mate veterana vojne za Slovenijo, ki ga mečejo iz stanovanja. A se bo JaJo kej zavzel za njega, mogoče vsaj toliko, da izkoristi priložnost in si naredi malo reklame? Najbrž ne, se mu tud’ ne da, k’ misl, da ‘ma itak že dovolj glasov (beri: ovc), ki bojo glasoval za njega na naslednjih državnozborskih volitvah drugo leto. Jaz ga sicer ne bom nikol’ več volu !

  • Vrhovni sodnik

   Saj je to nova prva objavla, včeraj al predvčerajšnjim, tud J.J. je že twitnu.

   • učko

    A Twito je tut že twitnu? Lepo!

  • ,

   haha

  • Peter

   Hvala ker si delil svoje mišljenje z nami.
   Če verjameš ali ne, mene prav nič ne zanima, koga boš ti volu, to je tvoja stvar.

   • učko

    Jest sem reprezentativen primerek nekoga, ki je JaJota volu, pa ga ne bo več. Najbrž bo še kakšnih par procentov takih. T’ko, da se JaJo nej rajš mal zamisl’ !!!!!

    • Peter

     Še vedno me prav nič ne zanima, koga boš volu in še vedno je to tvoja stvar.

     • učko

      Tut mene nič ne zanima to, da tebe ne zanima. Kar tebe zanima je samo tvoja stvar !

     • Peter

      Ja. Samo jaz ne pišem sem, koga sem in koga bom volu…
      In če nečesa ne napišem sem, mi pol ni treba razlagat tistim, ki odgovorijo, da jih ne zanima, da tud mene ne zanima, kaj njih zanima…

     • učko

      Pišeš pa, kaj te ne zanima ! Mene ne zanima to, kar tebe ne zanima, kapiš ?

     • Peter

      Zakaj bi mene zanimalo, kaj tebe ne zanima?
      Zanima me pa zakaj sem pišeš, če te ne zanima, kaj zanima druge in se obenem prtzvarjaš, da te zanima, kaj mene zanima.

     • ,

      lepo ti je zabrusil

     • Peter

      Taki dvojni nicki so že zdavnaj pogruntani.
      Škoda, da vi še niste pogruntali, da smo vas pogruntali.
      Ste bolj počasni, no.

     • prlleeee

      skoz zabijaš ljudem smrad

     • Steiermark

      zato pa nehaj razlagati, koga “neboš več volu…..”, ker prav nikogar nič ne zanima. Ali si pa morda plačan, da širiš propagando proti našemu osamosvojitelju JJ?

     • učko

      Osramotitelju !

   • Steiermark

    bo pač volil tistega, ki ga “dostojno zastopa” – srbskega čobana, tepihovalca ali sfukatorja…….

  • indijanka

   Spoštovani. Je to resen družbeno-političen komentar? Jst glasujem, da ni. Lajaj rajš v luno..ne pa na portalu.

   • učko

    Ne mor’š dat’ minusa, hehehe, torej ne glasuješ !

    • indijanka

     Na statistiko se razumeš glih tolk kot na politiko.

     • učko

      Ti pa tipkaš tolk počas, dab lohk šou na Šmarno pa nazaj !

     • ,

      haha to stari

     • Peter

      Mora, ker ve, da bolj počas bereš, no.

     • učko

      Si mi sneu z jezika !

     • indijanka

      Neučakan učko si? No, pejt na Šmarno. Nimam nič proti.

     • učko

      Sem že biu dons na drugem hribu !

     • indijanka

      No..to pa lohka pohvalim.

     • Peter

      Ne se zdej kle vadit…raj puvej, a si gor u koči jedu pasulj al joto?

     • Peter

      Se bo še zgubi zdej u tem.
      Zanč je šu pudneu pa je na Rožnku uprašu, če je že bliz, no…

     • indijanka

      A pol misliš, da se ne sme zgubit?

     • Peter

      Ne, je že zgublen…Če se zgublen zgubi se po logiki vesolja najde…kva bo pa pol revež, no, k je tok zgublen…

     • indijanka

      Je pa treba spoštovati njegov trud, da se najde. Zato je tu.

     • Peter

      Ja, mu pomagamo,ampak je precej trd, no…

     • indijanka

      Se zdi, da na napačnem koncu, ob napačnem času, na napačnem kraju…

     • Peter

      je prejel obljubo, hihihi, no…

     • indijanka

      hmmm…ja..no. Neki tacga.

     • Peter

      od neznane dame za neznan znesek…

  • centurion

   Posluš opica leva.
   Un buksel je bivši policist, kaj ma Janša z njim?
   Ta rdeči so ga odrabl, pa ga mešejo iz atanovanja, da bodo not dali
   ahmada Brivca ali kordeševe aktivne prjatle z Metelkove.
   QWA ti ni jasn, če ti je sploh kaj jasn….

   • učko

    Ja, maš prou, sam glih zarad’ tega bi lohk šou JaJo ke mau cvilt, da to ni prau, se’t ne zdi ?!

    • centurion

     SDS daje te dni predlog zakona, da se prepreči taka dogajanja
     ne glede na politični pol.
     Kdo predloga ne bo podprl?
     SMC, SD, DESUS-KREPAVNIKI, LEVICA.
     Mam prou?
     Boš vidu glasovanje.

 • Vrhovni sodnik

  USTAVTE KONJE, da se navte postrelil !

  • učko

   Jest sem itak pešadija.

   • Vrhovni sodnik

    A pol maš molotovke.

    • učko

     Nekje mam še armbrusta pa ruski šturmgewehr!

 • /

  kako je šele tam v ameriki, vsi lahko nosijo orožje

 • učko

  Če desničarji ne boste bolj šarf, pol nau n’č. Levuharji bojo še naprej vladal !

  • Peter

   ja, pa nej, ne.
   nam bo šlo vsak dan bolš, no

   • učko

    S’mislu reč hitrejš do Matilde.

    • Peter

     Pr ns u vas nimamo nubene matilde…mamo ene babe k laufajo pa niso prou hitre, jih z mopedom kuj prehtim, no.

 • Hun

  steroidi devajo svoje

  • Peter

   A tis pa še kr na šmarnc?

   • Hun

    na šebesi

    • Peter

     Od spomlad do zdej se je pa tud že mal alkohola tm not nabral, rajtam…

    • indijanka

     sosedov bezeg?

     • Peter

      Španski, ne od suseda, no…

     • indijanka

      zdaj si me pa spomnil na rubčeve klementine… razjokal me je z njimi

     • Peter

      ja…

     • indijanka

      dober duet sta

     • Peter

      Ne, nisva..sem ga blokiral ravno zdaj, no…

     • indijanka

      Rubca si blokiral?

     • Peter

      Glej zgoraj…rubeca blokirat je tko k nehat encijan pit pr Joži, no…

     • indijanka

      Rubec je pr Joži .. a ne? Na encijanu ali na palinki..a sem si zapomnila prou

     • Peter

      Ne, če ma srečo je zdaj na Joži…encijan je moj trejdmark, on to ne povoha sploh. ponavad cuza vino…če mu ga mama ne požre vsega…

     • indijanka

      Držim pesti.. za njegovo srečo. Bistvo življenja je. Sedaj morm pa za svojo poskrbet. Lahko noč Peter.

     • Peter

      lahko noč…

     • +

      katerega od vseh teh greš ” osrečit”?

     • Peter

      A z rubecom?
      Ja…sem se že ustrašu, da misliš s Hunom, k sm ga glih zdej skenslou, k ne zna povedat nč neumnga, pa če mu na jezik nastaviš, no…

     • Hun

      od sosedove zene…ti bi mi jo tud postregla ce je se kj vitalnosti v skvo,..k bi me vidla v zivo

     • Peter

      Dobro blago se samo hvali, no…
      Squaw, take priložnosti pa ne gre zamuditi, no…

     • indijanka

      Vse priložnosti, kjer se blago hvali samo spustim.. ljubiteljica dejanj sem

     • Peter

      Ekšn vumen

     • indijanka

      Po domače.. Indijanka :).

     • ,

      kaj pa če je tale ” peter” poročen

     • indijanka

      Kako misliš, kaj če je “poročen”? Seveda je poročen. Prav bistra vejica pa nisi..a ne?

     • ,

      ženska, ti nisi bistra, tipa osvajaš tukaj pa sploh ni tvoj

     • indijanka

      monogamna sem in moj je samo moj in jst sem samo njegova..čeprav verjamem v brezpogojno ljubezen

     • Peter

      Joj, squaw…zakaj vedno čutiš, da moraš pobožat vsako bolh polno džukelo, ki ti jo veter prinese nasproti, no?

     • ,

      neumna revica, res je bedno videt kako e nastavljaš tipom tukaj haha

     • indijanka

      tuki špijoniraš…pa men praviš neumna revica…ha..ha.ha , vejica spusti se na zemljo

     • Peter

      Joj, squaw… zakaj vedno čutiš, da moraš pobožat vsako bolh polno džukelo, ki ti jo veter prinese nasproti, no?

     • :-)

      indijanka vsi se samo hecamo no, ne tko resno jemat, pozdravček

     • Peter

      Ko boš spoštoval žensko in njeno ljubezen, ali, ko boš vedel revček bogi, kaj je to, se ne boš hecal. Niti tukaj, pr tabelih, niti kje drugje.
      Pozdravček? Ja, pojdi v miru, revež, no.

     • Hun

      no prevec ocitno se ze slins okol skvo…to zenskam tud ne sede

     • ,

      dej se še mal Hunu, no hahaha

     • Peter

      Kva pa sosed prau?

     • Hun

      sosed zadovoln k je soseda zadovoljena koncno

     • Peter

      Veš, mali, gentleman se s takimi stvarmi nikoli ne hvali.
      kaj pa to je, gentleman, pa v tvojem selu še niste vzeli. pa tudi ne boste, no…

     • Hun

      pravi moski se vedno rad pohvali ob svojih padlih trofejah…s tistim k je pa se v stiku pa diskretno molci…

     • indijanka

      samo če si tale.. drugače mam pa druge kriterije

      https://youtu.be/ebYM2-xyc8s

     • Hun

      https://youtu.be/4Prc1UfuokY

      bl sm temu podbn…ker grki niso mel modrih oci

     • rubec

      Majmun zate je bolje če se greš nekam na samo dotikat. Ke budala mati mila.

     • Hun

      ti si prevec moje poste jemles k srcu..z veseljem pa prcam take kot ti tud na najb primitvn nacin, ker nekaterim samo to zaleze al pa tud ne…

      Indijanko nism nc zalil…ce je pametna zenska se lahko samo nasmeji in zamahne z roko in rece, pes k laja ne grize al nesteto podobnih fraz…treba se je hecat in smejat..tud ce si negativno naszrojen desnicar kot ti

     • rubec

      Pri tebi se pa človek res nasmeji. Ponavadi tvoja besedila berem na pogrebih.

     • Hun

      se mi je zdel da si samo plagiator al nacitanec brez izvirnosti…humor ti ne gre od rok…za to rabs doloceno mero IQ

  • Peter

   Ok, hun, dosegel si rekord “koliko časa prenašam zoprnega nabijača”.
   Ker pa ima vsaka stvar svojo mejo, si od zdaj naprej blokiran.
   To ti povem samo zato, da ne boš več trošil tipkovnice, prav?
   Lahko pa si na to tudi ponosen…no.

   • Hun2

    pejt spat zblojeni osebek

    • rubec

     Domišljija pa taka, Hun2 hahaha, še eden od sive tolpe tukaj. Dvakrat bolj butast kot Hun očitno, čeprav si nisem mislil da je to mogoče.

     • Peter

      Hun3
      pejt spat zblojeni osebek

     • Peter

      Hun4
      pejt spat zblojeni osebek

     • Peter

      Hun5
      pejt spat zblojeni osebek

     • Peter

      Hun666
      pejt spat zblojeni osebek

     • ,

      a si že dolgo shizofrenik ( preganjavice)

     • Peter

      Ne, ni dolgo.
      Imaš ti kratkega (preganjavica)

     • rubec

      Kako bedaku odgovoriti če sploh. Ime novele ki ti jo priporočam v branje.

    • Rožle

     Evo sm jest vedu, da si točno ti ob prostem času tudi uporabnik
     HUN

   • Hun

    bogi si res…prej si nekomu frajaril, da koga briga koga on voli…zdj pa pateticno pod mojim postom razlagas da me bos blokiral…jebe se mi …hahahaha

    • ,

     bravo

    • rubec

     Hunčina, ta portal ni za tebe no. Kako to da tega nekateri ne dojamete.Večina tukaj te ima za bedaka pa ne zaradi tega ker pišeš bedarije ampak zato ker si bedak. Jaz ti ne morem pomagat.

     • Peter

      Seveda mu lahko pomagaš. Vsakič, ko se nasreje sem, mu povej, da je bedak.
      Ni hudič, da se ga ne bo prijelo, saj se tud drek prej al slej prime na steno, no…

     • :—-)

      bravo

     • Hun

      bl me bos odganal bl bom zilavo prhajal sm gor

     • Steiermark

      ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • ,

   Hun kako bi ti komentiral te nore čase?

   • Hun

    dobr da zivim zravn hribov in gora, da se veckrat na tedn odmaknem od mestne norosti…

 • Peter

  Hun7
  Pridružujem se razpravi, čeprav kot huni od 1 do 666 tudi jaz nima m ič pametnega povedat.

 • Peter

  Hun8
  Pridružujem se razpravi, čeprav kot huni od 1 do 7 tudi jaz nimam nič pametnega za povedat.

  • :——-)

   misliš da sta brata afganistanca?

 • Peter

  Hun9
  Pridružujem se razpravi, čeprav kot huni od 1 do 8 tudi jaz nimam nič pametnega za povedat.

 • Peter

  Hun10
  Pridružujem se razpravi, čeprav kot huni od 1 do 9 tudi jaz nimam nič pametnega za povedat.

 • Peter

  Hun11
  Pridružujem se razpravi, čeprav kot huni od 1 do 10 tudi jaz nimam nič pametnega za povedat.

 • Peter

  Hun12
  Pridružujem se razpravi, čeprav kot huni od 1 do 11 tudi jaz nimam nič pametnega za povedat.

 • Peter

  itd…

 • Peter

  Sicer pa gre tako ali tako za fejk njuz.
  RTV Slo o dogodku ne poroča, torej ga ni bilo.
  Pa lahko noč vsem hunom, no…

  • :-)

   itdak da fejk

   • Peter

    joup idtak fejk, jo

    hehe, kar čakaš, da ti bo kdo odgovoril…glej, mi smo šli ob sobotah na babe…ti pa nimaš jajc da bi šou na babe pa čepiš za svojim mobijem in čakaš…čakaš…in ti odgovorim in ti pride…maš robček?

    • rubec

     Peter, meni se po dolgem razmišljanju dozdeva da je tole fejk. Kva kažeš na tulele trditev?

     • Peter

      Kažem ga načeloma ne, niso taki časi, no…
      Fejk? Ne, to je en pubertetniček, k je bejbo povabu ven, zdej pa ne ve kva bi z no delu pa nabija u mobi pa zajebava tabele, bejba pa boga zeha zraven…
      Tak je zdej svet, rubec, če hočva al ne, no…

     • Peter

      Prouzaprou pa nima nit tolk jajc, d bi bejbo ven povabu, pa se kle dela đeka, no…

     • rubec

      Poznamo take tipe. Mlati pik salamo vmes pa po fašistu orbanu tolče.

     • Peter

      In to uno, tardečo, s papriko, no…

 • Peter

  Bo za burek, tasivi?

 • Hun

  ne, ker sm veckrat zablokiral v zajebanih situacijah in si to prevec ocitam..sam sebe ne bom hvalil da sm pogumen…to mora povedat kdo drug, ce me ima za pogumnega

  • Ana Job

   To, če kdaj zablokiramo v zajebanih situacijah pri pogumu, nam pogosto reši rit. Preveč pogumen, lahko istočasno pomeni, biti neumen. Tko, da vse v zdravih merah.

   • Janko Gedlička

    Stara mama mi je večkrat povedala, da “so naš ate rekl, de so naš soldati (slovenski vojaki v staroavstrijski vojski) rekl: “Korajža pa šnajt (snaha mi je povedala, da je to besedo v nemščini razumeti kot pogum), pa bejžat pr cajt!”

 • Rožle

  25. 11. 2017, 15:54
  ***********************
  10 UR je že mimo pa se še vedno ne ve za katera brata pravzaprav gre …?!

  • cosmosjasnovidec

   Saj pa veš,da za čefutarska priimkov pa tako ne bo.

   • .

    albanec pomiri se

    • Rožle

     Hun..Hun…pridi, pridi …!!!
     Se bova privezala …

     • :-)

      rožle si spil kofe

     • Rožle

      Spil …zdej se greva pa še cepit …

 • cosmosjasnovidec

  Prekleta golazen čefutarska povzroča čedalje več neredov,ropov,kraj ter švercanja droge tukaj v Sloveniji.
  In pištola se je po naključju sprožila med prerivanjem tako,da je ustrelila 2 KRAT.
  Pa katero teslo na policiji je dalo tako izjavo.Navsezadnje še čefutarjema verjamejo,da je bilo tako butli zahojeni.

  • .

   marš v norišnico debilček

   • MEFISTO

    Potrebuješ cimra?

    Zaprosi za SAhmada!

 • MEFISTO

  Brez NOVE mi živeti ni, je dejal mož tisočerih nickov, in nasul 539 poglobljenih komentarjev, v katerih polemizira in se prepira sam s seboj ter poskuša celo duhovičiti, kar mu pa že od nekdaj ne gre od rok.

  Družinsko idilo je zmotilo nekaj pametnih komentatorjev, med katere ne moremo šteti Indijanke, ki pa niso uspeli skreniti razprave k pameti in razumu.

  To sem kar tako napisal, no!.

  • indijanka

   Dober dan Mefisto. Pri nas je vse belo. Saj poznaš tisto pesmico: Zima, zima bela…. Me pa veseli, da se rad pogovarjaš z menoj.

   • ,

    včeraj si se nastavljala ” petru”, danes ” mefistu” haha

    • MEFISTO

     Ker je Mefisto boljši fukač od Petra.

     Mi je Indijanka povedala, da sta vidva oba nista za nobeno rabo.

     • :-)

      a tako, no pa je jasno

     • Peter

      hehe, dobro ti je to povedala

      … da sta vidva oba nista za nobeno rabo….

   • Peter

    Ne vem, zakaj mene oponaša, no…

   • tohuvabohu

    Zima, zima bela
    vrh gore j’ sedela,
    pa tako je pela,
    da bo Mirka vzela.
    Ker on nič ne dela,
    ker on nič se ne uči,
    čakaj, čakaj, Mirko ti.

    • Rožle

     Za en rukac pa taka zima …zgleda, da ga še 4 zima ne bo uzela …

    • KIKI

     Mirko pa s sposojeno radirko
     briše svoje težke grehe;…
     nobene ne najde več utehe,
     saj svet se mu zares podira,
     ker ga Mojca komandira,
     komu vrata naj odpira!…

   • MEFISTO

    Rešujem duše.

    • indijanka

     Začni pri svoji :).

  • Rožle

   Mislm, da je Ružla ta nepridiprav tisočerih nickov …

 • Grenze

  KJE SO IMENA IN PRIIMKI??????? POLICIJA POVEJ ?

  • .

   franclj in alojz

   • Rožle

    HUN..
    zakaj vztrajaš s temi pikami in zaklepaji …
    če je pa kristalno jasno kdo si …?

    • MEFISTO

     Pa še brata sta!

   • Steiermark

    osebno poznam nekega slovenskega državljana, bosanske narodnosti, ki si je iz hasota spremenil ime v Janeza, priimek si je tudi poslovenil, ampak ko ga vidiš, še posebaj, ko odpre usta s svojimi bolanimi jugotitoističnimi, takoj razumeš, s kom imaš opravka!

    • ,

     debilček, za prave Štajerce Slovence je žaljivo napisati Štajerska po nemško, in avstrijci ne marajo slovenščine.

  • tohuvabohu

   To su bila dva Slovenca: Mujo i Haso.

 • Borut Zabret

  Jansisti spet uzivajo,ce se bratje streljajo!

  • Rožle

   In ti si ta 3 brat ..?

   • .

    jaz sem 10 brat :-)

    • Rožle

     Ti si bre ..brate

  • haha

   uh, zdaj se pripravi na reakcijo od ” sledilcev vodje”

   • Jani Čuk

    A je tvoj interes koga zagovarjati oz. Braniti. Od kje takšna zagnanost. Kaj imate od tega,da pljuvate,po vsem,kdo vas plačuje za take izpade. Predlagam mmc,tam imate veliko prijateljev soplacancev. Sami vaši. Lep dan in lep jutrišnjo dan v vrtcu. Pozdravite učiteljico.

    • .

     tudi ne-desničarji so proti migraciji

  • Jani Čuk

   Hahaha. Mislim,da ga imaš v spalnici. Kako ste nakateri lahko naivno butasti opranoglavci,nikoli ne bom razumel.

   • :-)

    ” čuk se je oženil tralala, tralala, Sova ga je vzela, hopsasa ” haha :-)

    • Jani Čuk

     Haha. Danes je problem. Je vrtec zaprt. Haha

     • :-)

      ne zameri, ta pesem mi je v spominu še iz osnovne šole :-)

     • MEFISTO

      Očitno si se takoj po osnovni šoli zaposlil pri kakem komunalnem podjetju.

      Za smetarja ne potrebuješ več.

     • Steiermark

      Mislim, da so mu v psihiatrični ustanovi zaprli vrata in pozabili nanj, in tako je ostal zunaj, nekontrliran, čeprav nevaren!

     • :-)

      A danes imate v norišnici spet dostop do interneta?!?

     • Steiermark

      Saj ga nujno potrebujemo, da lahko ljudem po Sloveniji sporočamo, da si pobegnil iz ustanove – nevaren primerek…Plac ti pa vseeno hranimo – ko te bomo ujeli…..

  • MEFISTO

   Ne moremo pomagati, da je to edini način, da je kak “brat” manj.

  • marker

   To niso naši bratje. Naši bratje živijo samo severno in ne vzhodno ter južno…

   • Valter BraniSlav

    Bratje Slovani zive Juzno in Vzhodno.
    Ljudstva ki zive severno od SLO se na nas Slovence poserjejo. ZA Avstrijce smo Slovenci samo juznjaki….

  • mginko

   Ta, ko je streljal, je bil povsej verjetnosti iz tvoje rdeče branže.

  • Norm Kinley

   Bratje ali braća? Hmmmm

 • Janko Gedlička

  Hvala. Odkrito povedano mi malo ščegetanja pod nosom dobro dene.

 • freedomfighter

  Obracunavanje med tolpami ??? A ne pise da sta se kregala brata

  • Norm Kinley

   Saj ves kako je s temi cefurji. Garsonjera, notri 10 polapismenih cefurskih pastirjev. Jasno, galama cele dneve, ne ves, a fotr posiljuje svojo hcerko, svojo mamo ali pa kar svoje opicje sinove. Ali pa se guzijo kar med sabo, sinovi posiljujejo verjetno lastnega fotra. Izberi eno opcijo, ne bos dalec od resnice.

   • freedomfighter

    Bolnik zgleda da imas sam izkusnje z zlorabo v druzini ker drgac ti kj tazga nebi padl na glavo…zarad takih kot si ti me je obcasno sram da sem slovenec

 • Soave

  Ma, dajte no mir. . . Danes je Slovenec zopet zmagal v smučarskih skokih !!
  Bravissimo Damjan !!!! Dejmo fantje!! Vzemite vajeti spet v svoje roke !!

  Kar se pa Ljubljane tiče, pa ni, da bi govoril, saj je pri nas je vedno kakšen šmorn, brez streljanja. Kozle strelja naš župan. Sedaj imamo drsališče. Kot da nismo še dovolj nasankali ob njegovem izčrpavanju mestnih podjetij, ki pod prisilo dajejo denar za njegove domislice!!

 • Norm Kinley

  Nikoli ne bom pozabil potovanja cez srbijo, kjer nas je prvo pozdravila tabla, na kateri je bilo s sprejem originalno ime zakrito, spodaj pa napisano TEXAS. smeh. No, zmagala je pa naslednja: smrdljiva kafana nekje bogu za hrbtom, ime pa:KAFIĆ KOD SLOŽNE BRAĆE. seveda smo crkavali od smeha, kam in kako smo sploh zašli med te balkanske polcivilizirane majmune. No, od takrat med te opice ne grem vec. To so low life primitivci. Je pa lepo, da se majmuni vsaj v rodni dezeli imajo radi med sorodniki, v Slo pa še ne.

 • Janko Gedlička

  Saj bi ti jaz tudi rad poslal kakšen nasmejan obraz, pa ne vem kje in kako se takšne škrate ven izbrska, dol potegne in pripopa v post. Tudi nick, jaz bi temu staromodno dejal psevdonim, čeprav bolj paše za umetnike, sem si poskušal v začetku napraviti, pa je zmeraj nekaj sfalilo. Odločil sem se, da bom kar s pravim imenom sodeloval. Saj ni narobe, če človek stoji za svojimi besedami. Za kaj bi se vendar skrival, če iskreno pišem. No, sedaj sem bil pa kar predolg.

 • Drago Stubljar

  FUJ KAKE LAZI TOTE JANSEVE TV FUJJJJJ

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!