Nič krivega Maria položili v grob, nato pred policiste: “Kako je mogoče, da Celjan, ki je tudi sam porezan po rokah, še ni v priporu?”

foto: facebook

Brutalen pretep v Mariboru 7. januarja zgodaj zjutraj, za katerega očividci pravijo, da je bil klanje, ne pa obračunavanje, se je končal tragično za 25-letnega Maria Krnjića. Najbližji so ga pospremili na zadnjo pot, nato pa protestno pred policijo prižgali svečke. Policisti, čeprav je od dogodka minil že skoraj teden, namreč še vedno niso aretirali storilcev – in to kljub številnim pričam.

“Danes mineva pet dni, odkar je naš Mario prejel usodne poškodbe. V teh petih dneh, ki so minili, policiji še ni uspelo sestaviti celotne zgodbe in pripreti krvnika – čeprav se je dogodek zgodil pred ogromno pričami in so ga posnele kamere. Naš namen današnjega zbora ni pametovati, kako naj kdo opravlja svoje delo. Pristojnim organom želimo izreči vso podporo pri iskanju izmečka, krivega za to dejanje,” so izjavili udeleženci shoda ter dodali: “Kljub temu nas celotna situacija bega. Čeprav nismo strokovnjaki na tem področju, pa po naši osnovni logiki ne razumemo, kako je mogoče, da se ob zgodnjih jutranjih urah avto mimo vseh kamer pripelje nazaj do Celja. Kako je mogoče, da kljub vsem pričam pred dotičnim klubom, še vedno nimamo celotne zgodbe? Kako je mogoče, da Celjan, ki je tudi sam porezan po rokah, še ni v priporu in se mora danes udeležiti informativnega pogovora? Kako je mogoče, da še nobena notranjost avta ni bila pregledana zaradi iskanja Marijeve krvi? Kako je sprejemljivo, da policija tava v temi, medtem ko ji vse informacije prihajajo iz strani Mariborčank in Mariborčanov, Marijevih prijateljev? Glede na to, da sta se pretepali skupina Mariborčanov in skupina Celjanov, ni jasno, zakaj so bili prvi osumljenci Mariborčani. Kako je mogoče, da policija za banalne pretepe takoj urgira, zapira in posplošuje, v tem primeru pa naj bi tavali v temi? Celotna situacija pušča v nas veliko dvomov, ki nas razžirajo in nam ne pustijo spati. Ob tej priložnosti želimo Marijevi družini sporočiti iskreno sožalje in neomajno podporo. Mariu pa sporočamo, da nas je danes tukaj 100, čez tri dni nas bo 300 in tako naprej, dokler ne zmagamo. Kajti ne bomo odnehali in ne bo miru, dokler se zadevi ne pride do dna, saj delček Maria za vedno živi v nas.”

“Čeprav nismo strokovnjaki na tem področju, pa po naši osnovni logiki ne razumemo, kako je mogoče, da se ob zgodnjih jutranjih urah avto mimo vseh kamer pripelje nazaj do Celja. Kako je mogoče, da kljub vsem pričam pred dotičnim klubom, še vedno nimamo celotne zgodbe? Kako je mogoče, da Celjan, ki je tudi sam porezan po rokah, še ni v priporu in se mora danes udeležiti informativnega pogovora? Kako je mogoče, da še nobena notranjost avta ni bila pregledana zaradi iskanja Marijeve krvi? Kako je sprejemljivo, da policija tava v temi, medtem ko ji vse informacije prihajajo iz strani Mariborčank in Mariborčanov, Marijevih prijateljev?”

Policija se izgovarja na spoštovanje predpisov
Oglasili pa so se tudi s PU Maribor, ki so v komentarju na tihi protest razočaranih udeležencev Marijevega pogreba zapisali: “Zahvaljujemo  se vam za izrečeno podporo pri iskanju storilca oz. storilcev tega hudega kaznivega dejanja. Policija  je do zdaj zbrala določena obvestila. Obdelala in ovrednotila je tudi  določene  dokaze  in  sledi s kraja kaznivega dejanja, kar terja svoj čas.  Poleg  tega policija dela v skladu z zakoni in ustavo. To pomeni, da tudi  morebitnim  osumljencem  zagotavljamo  vse človekove pravice in da ne moremo  določenih  procesnih  opravil  opraviti  samo  zato,  ker  se zdijo logične, ampak moramo spoštovati predpise. Verjetno nam je vsem v interesu, da  ne samo, da odkrijemo storilca ali storilce tega dejanja, ampak da jih z dokazi,  ki  bodo  prestali  tudi tehtanje na sodišču, pripeljemo pred roko pravice. Zato so določeni še na prostosti.”

Na PU Maribor dodajajo, da verjamejo, da je prič tega dogodka veliko. “Verjamemo, da je veliko takih, ki  poznajo  vse  podrobnosti  dogajanja  pred  pretepom  in  tudi po njem. Verjamemo,  da  je  veliko  tudi takih, ki poznajo »celotno zgodbo«. Vendar, spoštovani,  policiji se na naš poziv, da naj se nam javijo priče, ni javil nihče. Niti ena sama priča ne. Morda se v javnosti širijo različne govorice in različna pričevanja, vendar se policiji ni javil nihče. Pa bi se morali. Zaradi vašega prijatelja in znanca in zato, da najdemo njegovega krvnika in krvnike.”

Ne bodo odnehali, dokler storilca ne privedejo pred sodišče
Udeležence tihega protesta so še prosili, naj policiji pustijo čas, da kakovostno opravi svoje delo. “Še vedno  pa  ste  dobrodošli  vsi,  ki o tem dejanju ali storilcih še karkoli veste,  da  nam to sporočite na interventno telefonsko številko 113 ali na anonimni  telefon  policije  080  1200,  in  tudi  sami prispevate k uspešni kriminalistični  preiskavi  ter  nam  na  tak način tudi konkretno izrazite podporo, ki jo omenjate v vašem sporočilu. Obenem  vam  tudi  mi  sporočamo,  da  ne  bomo odnehali, dokler ne primemo storilca ali storilcev in jih pripeljemo pred sodišče.

J. G.

 • Morala

  “Na PU Maribor dodajajo, da verjamejo, da je prič tega dogodka veliko. “Verjamemo, da je veliko takih, ki poznajo vse podrobnosti dogajanja pred pretepom in tudi po njem. Verjamemo, da je veliko tudi takih, ki poznajo »celotno zgodbo«. Vendar, spoštovani, policiji se na naš poziv, da naj se nam javijo priče, ni javil nihče. Niti ena sama priča ne. Morda se v javnosti širijo različne govorice in različna pričevanja, vendar se policiji ni javil nihče. Pa bi se morali. Zaradi vašega prijatelja in znanca in zato, da najdemo njegovega krvnika in krvnike.”

  Priče dogodka se morda bojijo, zato bi jih morali zaščititi, ne da potem kmalu njihova imena pridejo v javnost!! Maščevanje zna biti kruto!!

  • totex39

   To pa zaradi tega, ker so priče na policiji obravnavane kot bi bili oni morilci. Pristop policije do takih dejanj je res brez primere, kajti ljudje jim enostavno ne verjamejo več.

  • Franc Šink

   Če bodo še naprej odvisni od ovaduhov in”prič,” Zadeva ne bo nikoli dokončno raziskana. Želim jim uspeh.

  • Soave

   Ampak, če za prijatelja ne zmorejo zbrati poguma ??? Potem se pa naj ne sprašujejo, kaj dela policija !!

  • Janko Gedlička

   Morda je bilo več kot prič pretepačev. Ti bi funkcionirali kot osumljenci, ne pa kot priče.

 • dež

  Če se ve za koga gre in s katerim avtom se je odpeljal, policija ne potrebuje nobenih prič, da ga pridrži in zasliši. Pa še po rokah naj bi bil porezan.

 • šmentanamuha

  Prosimo za uradno pojasnilo policije, zakaj je trajalo pol ure, preden so jih lahko priklicali.

  • dež

   Takole gre besedilo komada Čista jeba, od MI2

   Čista jeba,
   to je čista jeba
   Ko si hkrati čisto blizu
   pa tak daleč od vsega

   Ko bi vedla, ko bi znala … tisto noč bi raje spala
   tiho zlekljena vsaksebi
   brez spoznanj o čisti jebi

 • Hora legalis

  Ne grem nikamor kjer so kakršnekoli veselice, zborovanja ,dogodki ,tekme ,prireditve ,….pa tudi če je vse zastonj .Se Facebook sem izbrisal .

 • Bastian

  Razlog zakaj skoraj pol ure niso mogli priklicati policije je očiten. Dežurni policist je čebljal in zasedal vse linije.

  • Morala

   Ali pa je spal…

 • Antonius

  V NLB izkopljejo *krater*, na Oražmovi niso raziskali garažnih sledov krvi v prvem nadstropju, Noviča so okrivili, da jim ni bilo treba raziskovati libanonskega *štefana*, nezakonito pranje iranskega denarja jih ne zanima, kleptomanija *umazanih* ovratnikov je za njih španska vas, če jih ogroženi prehitro pokliče mu izstavijo račun, dolg čas preganjajo z neko svinjsko glavo, ker ni Kidričeva in brijejo norce z vseh poštenih državljanov, ki jih plačujejo. Barabe inkasantske se izgovarjajo na zakonodajo, da jim ni potrebno opraviti tistega, zaradi česar policijo imamo.
  Pod oboroženim napuhom skrivajo svoje posranstvo, ker se niti k kriminalcem med dolenjskimi cigani ne upajo.
  ZAKONODAJA JIM NE DOVOLI???? Kdo pa je bolj poklican, da parlament sprejme USTREZNO zakonodajo za pregon vsakovrstnega kriminala, če ne policija. Ne, policija je pri nas sestavni del nezakonitega dela in vsakovrstnega politikantskega kriminala. To iz prve roke najbolj vesta prav Janša in Kangler. Zloraba sredstev za nezakonite prisluhe in hranjenje prisluhov brez dovoljenj.
  Naivno je pričakovati, da bo policija vpletena v politični kriminal, preiskovala svoje sodelavce. Tako v politiki kot na policiji.
  Umorjeni Mario??!! Kdo bi se trudil in zanj zgubljal čas. Še posebej, če so v ozadju umora neki izterjevalci neporavnanih računov z naslova mamil. Saj vendar vemo, da so v mamilarske posle vpleteni tudi policaji.
  To nam je javno zagotovil zaprti mamilaš balkanske naveze, ki mu sodišče za njegovo pričanje pred slovenskim sodiščem, noče priznati pravico do zaščite.

  • Soave

   Kdo pa je bolj poklican, da parlament sprejme USTREZNOZ zakonodajo . . . . .

   Jej, jej, ? Jaz pa vem. Komunajzerji s svojim šefom na čelu !!

   • Antonius

    Soave, dalo mi je misliti, kar ste povzela, pa sem dodal, da bom bolj razumljiv. *Predlaga v sprejem parlamentu*, sem dodal, da ne bo ugibanj.

    Soave, samospeve pa s Kučkotom vred kar precejkrat obiščem. On mi je razložil, kako se zadeve pravilno lotim.

    • Soave

     Saj sem razumela, kam merite. + + + + + +
     Za samospeve me pa veseli, da vas zanimajo. Hvala.

  • RdečaZvezda

   “Še posebej, če so v ozadju umora neki izterjevalci neporavnanih računov z naslova mamil.”

   Človek, v več člankih ti lepo piše, da je on mimoidoči, ki je prišel ko je pretep že bil in so ga začeli napadalci provocirat; dovolj je, da je samo eno besedo nazaj rekel ali pa zamahnil z roko in so ga napadli. Kakšni neporavnani računi pa mamila, ti sploh nimaš stika z realnostjo. Ne pa da še pišeš komentarje, kaj bi bilo prav.

   • Antonius

    Citirano vrstico še enkrat preberite v kontekstu mojega celega komentarja na početje in nedelo policije, pa boste morda skapirali, kar sem zapisal.
    Umorjenega fanta nisem nikjer navajal v povezavi z mamili, sem pa k izterjevalcem dodal tisti *naslov*, ki ga je mogoče v sledeh s kriminalnim ozadjem, povezati z mamili.
    Stik z realnostjo?! Ja, lahko se vam zgodi, da se vas bo v mojih letih lotila demenca.
    Jaz se že prek 70 let še vedno dobro spominjam Titovega udbo socializma.

 • montyamp

  Noviča so menda po naročilu hitro našli .
  Dokaze pa priredili , da bomo lahko mednarodno blamažo prenašali poleg vseh nekaznivih svinjarij .

 • učko

  Jest misl’m, da so policaji celo vedeli, kdo se bo in se je obračunaval tam. Očitno je, da sta bili dve skupini razdeljeni po nacionalnosti. “Naši” policaji so potegnili očitno s Srbi, oziroma je bilo to že v naprej določeno. Jest se spomnem, kako so “srbski policaji” tepli navijače Dinama sredi Zagreba, a nerede so sprožili “zvezdaši” iz Beograda ! Potem tudi tista “slovita brca” Zvonimirja Bobana srbskemu policaju.

 • učko

  Bilo kuda, Udba opet svuda !!!!!! Zlovenački lopicaji so proti nam !

 • Janez

  Se pravi noben tudi prijatelji pokojnega niso hoteli policiji dati nobenih informacij. Zgleda da sta se stepli dve bandi.

  • Dragan Krstič

   Kaj pa če so bili vesoljci?

 • Janko Gedlička

  In ko s tako gotovostjo trdijo o števinih pričah, zakaj ne napišejo njihovih imen in priimkov, naslove in po možnisti tudi telefonske številke?

 • Dragan Krstič

  Največ materialnih dokazov policija zbere v prvih 24 urah po kaznivem dejanju, kasneje ima storilec čas za uničenje sledov. Avstrijska polcija bi zadevo rešila v nekaj urah, pa ne samo avstrijska.

 • Soave

  ” To pomeni, da tudi morebitnim osumljencem zagotavljamo vse
  človekove pravice in da ne moremo določenih procesnih opravil
  opraviti samo zato, ker se zdijo logične, ampak moramo spoštovati
  predpise. ”
  Vse lepo in prav. Človek pa se vseeno sprašuje, kako so napisani naši zakoni, da si jih – npr. policisti – lahko tako različno razlagajo ??

 • Franc Šink

  Zakaj bi pa raziskovali? Imam neprijeten občutek da jih predvsem skrbi kako to prikriti.

 • centurion

  Se morda kdo od vmešanih v spor piše Kangler, Novič
  ali kaj podobnega?
  Ne.
  Potem to ni stvar policije….
  Morda pa za Kanglerja preračunavajo pot z biciklom kot
  so za Noviča….
  Morda bi se ga dalo spraviti v kliše umora….
  Pizde smrdljive, neumite, ne pa policisti!

 • resnicaboli

  Če vemo da niso izsledili tistega ki je uničil radar z avtomobilom in je bil objavljen videoposnetek o dejanju se vidi kako so uspešni pri delu.

 • Olga_10

  Tako delata milica in krivosodje! Kriminalci v policiji in krivosodju težko lovijo svoje kolege – kriminalce! Verjetno še iščejo svojsko glavo, pa nimajo časa….

  • dr Janez Sveti

   Ne žali miličnikov! Raziskanost tatvin je bila 65%, danes pa 6%. Noben umor ni bil neraziskan.

   DR Janez SVeti KGB

   • Olga_10

    Danes svojih ne preiskujejo!

    • dr Janez Sveti

     Pa ti res verjameš v vse to kar napišeš??
     DR Janez SVeti genij

   • Ivan Friderik Novak

    Umore so preiskovali in preiskujejo kriminalisti.
    Je pa res, da velik del “novinarjev” ne ločuje med uniformirano (nekoč milica) in kriminalistično policijo.

    • dr Janez Sveti

     Hvala na natančni razlagi. Daj razloži še kako se deli kriminalistična poolicija, pa range, čine itd.
     Ostali vse imenujemo enostavno POLICAJI-MILIČNIKI!
     Pa ne me opominjat na gramatiko, ločila in pike.
     DR Janez SVeti genij

     • Tone

      Tudi na gramatiko, ločila in pike je treba opominjat. Ti niso za okras, ampak zato, da je to, kar je napisano, jasno in razumljivo.

     • dr Janez Sveti

      Tako je. Ne pa nekaj napol, saj potem ne vemo ali imamo pol zaliva ali trićetrt!

      DR Janez SVeti sumpor

  • Burek Burecki

   Ko te bojo afganistanci jebali bos se prosla za milicnike po katerih tako vneto plujes…

   • Umobolnica Vojnik in pravice

    Pa miličniki so že zdavnaj dali prav storilcu kaznivega dejanja, žrtev pa zaprli v Vojnik, čeprav jo je dokazano pretepal.

 • dr Janez Sveti

  Imam občutek, da policija ob silnem delu z radarji, kontrolo prometa in meje, nima več časa za umore, tatvine, rope in podobne nevšečnosti
  DR Janez Sveti kgb

  • Burek Burecki

   Umori, pretepi in ropi ne nosijo denarja v blagajno. Koker pa vemo imajo policisti mesecno normo koliko denarja morejo pobrati ljudem…

 • Umobolnica Vojnik spušča norce

  Naj raje povedo kdo je anarhističnega idiota spustili iz Vojnika? Takšen bi moral biti zaprt na zaprtem oddelku ne se pa prosto sprehajati.

 • RdečaZvezda

  Če bi jaz bil kriminalist, bi šel v celju najprej preverit znane avtohandlerje.

 • Lisjak

  Da se pri nas lopovom ne zgodi nič je glavni krivec sodstvo.Recimo,da policaj naredi vse po črki zakona ter vloži ovadbo na sodišče nakar jih sodišče oprosti,potem pa ti isti lopovi grozijo z smrtjo njemu in njegovi družini.Potem se pa moraš vprašat,zakaj pri hudiču bi nosil glavo na prodaj,če te sistem ne zaščiti.

  • ahnenpass

   Ne laži, sploh ni tako, policija večkrat laže in zavaja, predstavlja neresnične ali celo podtaknjene dokaze, branijo svoje policiste ter ovaduhe in sodelavce, itak se spravljajo samo na take, ki se ne morejo braniti in nimajo denarja za profesionalnega odvetnika. Take so moje izkušnje, ti imaš pa najbrž svoje, stanje v tej državi normalnim pove vse, pa zakaj policija in pravosodje nima več nobenega ugleda tudi. Zagotovo ne zato, ker si ti gledal neke butaste kriminalke in nadaljevanke o odvetnikih, Slovenska resničnost je pa nekaj povsem drugega.

   • Ivan Friderik Novak

    Kakšen pa je neprofesionalni odvetnik?

  • Ivan Friderik Novak

   Ne klobasaj!
   Policija vloži ovadbo na tožilstvo.

 • RATATA

  O Slovencih rajši pišite in ne da si kvarim oči zarad nekih južnjakov, ki so en sam strošek.

  • Ana Premuž

   To povejte materi ,ki je izgubila svojega otroka, sploh ne poznate te družine , pa take besede.

   • RATATA

    Nacionalist sem! Slovenski!
    Zaporov je premalo samo zarad južnjakov.
    Polcija ima probleme samo zarad južnjakov.
    Manjko v sociali mamo samo zarad južnjakov.
    Krivi so pa komunajzrji.
    Tu na tem portalu pričakujem, da se piše o Slovencih. O ju6njakih itak pišejo na režimskih medijih preveč!
    Za nas Slovence in o nas Slovencih naj pisejo naši, Slovenci!
    S Slovencem juznjak ne žaluje …. zato. Tu je, da bi črpal in črpa.
    Tega ne boste razumeli, če ste se že oglasili. Pač.

    • Ana Premuž

     Verjetno ne bom nikoli razumela , poznam pa to družino in vem ,da so dosti bolj človeški kot marsikdo , ki se ima za Slovenca najprej je potrebno biti ČLOVEK potem pa ……., ni vredno izgubljati besed z takimi kot ste VI, važno je tisto ,kar čutiš v srcu ne pa gojiti sovraštvo do vseh ,ki ne mislijo isto kot vi . HVALA LEPA ZA VAŠ KOMENTAR IN LEP POZDRAV IZ MARIBORA .

     • RATATA

      Srečno!

     • Ana Premuž

      TUDI VAM VELIKO SREČE …………………..

 • dež

  Gospa ministrica, so šefi kriminalistične policije v Mariboru in Ljubljani še vedno na svojih položajih ?

  • Jože Osterman

   Roka pravice bo zagotovo dosegla morilca. Linč ni mogoč, ker bi se vsi med seboj pobili.

 • MEFISTO

  Ko bom izvedel, kdo so morilci in kdo so žrtve, bom pa komentiral.

  Mario ni slovensko ime.

  • ahnenpass

   Čedalje več bo Novkovičev, niti slučajno se ne skrivajo samo nasilne barabe in morilci, javni uslužbenci in tajni sodelavci imajo še bolj umazano vest. Njih je najbolj strah, da pri nas ne bi prišlo do kaosa, če se razve kaj delajo nedolžnim civilnim državljanom, bo po njih, pa ne samo po njih osebno ampak so vpletene cele družine in združbe. Zato raje obsodijo tudi nedolžne kot, da se kaj preveč govori o sodobnih fašističnih grozodejstvih, ampak enkrat bo tega pri nas konec in morali se bomo sprijazniti, če dokazov ni, jih pač ni. Bog nam pomagaj, ampak drugo si kot narod enostavno nismo zaslužili, vse je bolj kot uničevanje in izživljanje sistema na nedolžnih.
   Kaj pa veš kdo je bil v resnici napadalec in kdo žrtev. Ne komentiram primera, samo povem, kdor ni bil osebno zraven ali drugače vpleten v take stvari, je po moje najbolje skrbeti za svoje probleme, čeprav pri nas še to ni dovolj, žal.

   • Lucija

    Ko so nacisti prišli po komuniste,
    sem ostal tiho;
    nisem bil komunist.
    Ko so zaprli socialne demokrate,
    sem ostal tiho;
    nisem bil socialni demokrat.
    Ko so prišli po sindikaliste,
    nisem spregovoril;
    nisem bil član sindikalistov.
    Ko so prišli po jude,
    sem ostal tiho;
    nisem bil jud.

    Ko so prišli po mene,
    ni bilo nikogar več ki bi spregovoril.

  • Ana Premuž

   Moj nečak je tudi MARIO pa v naši družini ni noben južnjak , moji sestri je bilo to ime pač všeč ,

 • ahnenpass

  Sliši se lepo, naj se sami javijo policiji, kdor ni naredil nič takega, se verjetno tudi nima razloga skrivati. Zakaj se torej ne odzovejo javnemu pozivu in pomagajo kriminalistom čim prej razčistiti zadeve, da bi lahko še sami imeli mir?
  Ampak danes pri nas še mladina ni več tako naivna, verjetno se zavedajo, da jih bodo hudo kaznovali in jim obesili še marsikaj, mogoče so navadne nule in ne poznajo nobenega vplivnega pomembneža, nočejo brezplačnega odvetnika, ki jih bo pomagal tožilstvu pokopati še bolj globoko,… ne verjamejo v naš gnil represivno pravosodni režim skratka. Najbrž se že posvetujejo s kakšnim strokovnjakom, če sami ne morejo, jim bodo starši uredili svetovanje, če bodo seveda vsi skupaj presodili, da se jim sploh splača zapletati v tako resne zadeve, ko mogoče to sploh ni bil njihov problem. Umor je smrtno resna stvar, policija bo raziskala podrobnosti in našla neke osumljence, z dokazi ali brez, kriminalisti jih bodo neprestano zalezovali in opazovali, pod izgovorom da so strašno nevarni posamezniki in mora biti na njih pozorna cela vaška skupnost. Ne glede kaj se bo zgodilo, mladeniči so si verjetno že uničili vsaj pol življenja, njihova imena se bodo znašla v medijih, njihovi podatki pa v mednarodnih bazah potencialnih teroristov, verjetno že itak niso imeli kaj dosti od življenja, zdaj pa bodo odraščali kot v kakem filmu, iz katerega ne morejo pobegniti nikamor.
  Zakaj mladina tako razmišlja in kako je sploh mogoče, da se pri teh letih še tepejo, je zgodba za poseben članek, dejstvo pa je, da državljani tretjega razreda, pod posebno zaščito države, živijo v paralelni dimenziji glede na večino Slovencev, prav ta kontrast med resničnostjo in fikcijo je verjetno glavni razlog za fascinacijo s spektakularnimi nasilnimi dejanji, ki se zgodijo samo enkrat, posledice pa jih bodo za vselej streznile. Lahko bi še razšli tudi samo z zmerljivkami in kričanjem, zagotovo se ni zgodilo nič tako pomembnega, da bi se bili prisiljeni boriti na življenje in smrt, ampak zdaj bodo v to primorani.

  • Dragan Krstič

   Očividci se ne želijo izpostavljati, ker niso prepričani da bo policija in sploh krivosodje na sodišču, ko bodo morali pričati imeli zagotovljeno popolno anonimnost. Na žalost je to naše krivosodje doseglo dno ko jim skoraj nihče več ne zaupa.

   • Lucija

    Če je Marija, ne mislit, da prijavitelja ne more.

 • cosmosjasnovidec

  ————————————————————————–
  Vsakemu levaku,komunajzerju in čefutarju se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

  • Tone

   To si se lahko naučil samo v kakem specialnem porngrafskem programu.

 • Enigma

  Velicki na celu policije…bo odkril, ce ni “odkril”samega sebe? Druzini pa sozalje…25 let…., o moj Bog.

 • Sašo

  Balkanska disko mentaliteta, namesto da bi se ljudje šli ven zabavat se hodijo pretepat, pa saj to se vsak vikend dogaja, zdaj se je pač izpostavilo ker je en umrl . Sicer so pa to med tednom vsi pošteni, delovni in umirjeni ljudje, dokler ne pride petek zvečer ali sobota, potem pa pokažejo svoj pravi obraz in potem poslušamo po medijih hvalospeve in zgodbe o nedolžnih ovčkah .

 • traktor

  Kmalu bo Februar,ko bodo štrajkali ubožci,ki tako trpijo v službah po javnem sektorju.Tudi policaji. Potem bo bolje. Spet, predvsem za njih. Moje sožalje družini ob tragediji.

 • Lucija

  Zakaj je zadnje čase v Celju toliko zavitih žensk? Mislim tudi poleti, za pozimi še razumem.

  • totex39

   Zato, ker v centru Celja živijo sami musliči, pravi Celjani so se odselili na obrobje mesta.

  • smiljan bertolin

   na Fužinah se je neka gospa, ki že dolgo tam živi, pred nekaj leti začela popolnoma zakriti. Ima so luknjo za oči.

 • smiljan bertolin

  sori, če bi Mario takrat spal, se učil, delal ali gledal simsone, bi bi še živ.

 • Korenjak

  Ne pozabite prizora izpred nekaj let: več kot 100 uniformiranih policistov in celotna kriminalistična policija na javnem lovu za navadno ptičjo hišico in pol kobika bukoih drv (primer politik Franc Kangler)! Ko gre za uboj, ki je pretresel celoten Maribor, pa se Policija (kot zmeraj), zavije v plašč izjav za javnost. Namesto, da bi delali, raje plačujejo PR.

  Ne pozabite tudi, kako so novinarji Večera na mariborskih vstajah 2012 v fotoobjektiv ujeli direktorja PU MB, Danijela Lorbeka. Seveda, ta odkriti privrženec nekdanje LDS si vzame čas za to, da je “vstajnik”, proti Janši seveda, ko gre za običajno delo policije, pa čudežno onemi.

  Večkrat sem že javno izustil, da je PU MB politična sekta, ki bi se morala organizirati kot politična stranka.

 • Volkhv

  Kako gnoj od medijev še vedno vlači Mariove osebne slike po medijih je enostavno žalostno. Zakaj ne vlačite slik njegovega morilca?

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!