Popravek: Cena za življenje na Kemijskem inštitutu je očitno 25.000 evrov

Foto: Twitter /@petra_jansa

Dne 25. 11. 2017 smo na spletnem portalu Nova24TV.si objavili članek z naslovom “Cena za življenje na Kemijskem inštitutu je očitno 25.000 evrov”. Dr. Barbari Mohar se za neresnične navedbe iskreno opravičujemo. V nadaljevanju v celoti objavljamo popravek oz. prikaz nasprotnih dejstev:

V članku z naslovom “Cena za življenje na Kemijskem inštitutu je očitno 25.000,00 EUR”, objavljenem na Nova 24tv dne 25. 11. 2017, so bile navedene neresnične in zavajajoče navedbe o dr. Barbari Mohar.

V navedenem članku se skuša dr. Barbaro Mohar preko dr. Michela Stephana posredno povezati z umorom dr. Jamnika ali domnevnega naročila umora dr. Plavca oziroma drugimi zavržnimi ravnanji, kar pa je v celoti neresnično in nedopustno. Prav tako pa dr. Moharjeva dr. Stephanu ob preiskavi ni dala kakršnega koli alibija.

dr. Barbara Mohar”

Odvetniška pisarna Martelanc in Čamber Ristić, d.o.o.

[Besedilo je objavljeno v izvorni obliki in ni lektorirano.]

V članku “Razkrivamo: Kot v ameriškem filmu – policija je dr. Michela Stephana v drzni akciji aretirala v gozdu pri Ljubljani, ko sta s plačanim morilcem iz Irana preizkušala orožje!”, ki je bil objavljen dne 26. 11. 2017, smo že zanikali domnevo, da naj bi dr. Moharjeva dr. Stephanu ob preiskavi za umor dr. Jamnika dala kakršnikoli alibi. In sicer z besedami: “Stephan sicer kriminalistom, v nasprotju z drugimi osumljenci, ni dovolil postopka zavarovanja sledi, ki nastanejo po streljanju, nato pa mu je alibi zagotovila ena izmed sodelavk na Kemijskem inštitutu. Po najnovejših informacijah pa naj vendarle ne bi šlo za Barbaro Mohar.” Gre za zanikanje naše domneve, ki smo jo prvotno objavili dne 20. 11. 2017 v članku “Režimski mediji so vam zamolčali, da je v Ljubljani v priporu že več tednov libanonski migrant, kemik, ki je naročil umor dr. Janeza Plavca – Ali poti vodijo tudi do umora dr. Jamnika, isti človek je bil takrat med osumljenci?”

Uredništvo Nova24TV

 • dr Janez Sveti

  Nova24tv, lahko ste malo manj zaletavi :) Pazite se podtikanj, saj ste marsikomu v napoto. Dali vam bodo napačne in zavajajoče inoformacije s katerimi vas bodo smešili pred javnostjo, če jih boste objavili. Preberite si v upravi kakšno literaturo o kontaobveščevalni, obveščevalni in propagandni dejavnosti. Bivši strokovnjaki vojno obveščevalne in politične policije ta področja odlično obvladajo.
  DR Janez SVeti svetovalec uprave

  • Vojteh Dovč

   Bivši strokovnjaki vojno obveščevalne in politične policije ta področja odlično obvladajo.
   DR Janez SVeti svetovalec uprave…….pa med vami so

 • Franc Šink

  Res bi se morali strogo držati resnice.

 • Božobožo

  Lažniva TV itak.

 • janez zorman

  Če bi se hoteli držati resnice, potem DELA, Dnevnika, večera, Jane, Komunista, Mladine,… in podobnih trobil sploh ne bi bilo.

 • if

  Motiti se je človeško, napako javno popraviti je demokratično, je Nova24TVjevsko!

  Neresnico lansirati in vzdrževati kot resnico je komunistično, je levičarsko, SMCjevsko, je DELOovo, je DNEVNIKovo, je VEČERovo, je slovensko PRAVISODNO …. …

  • centurion

   Ni rečeno, da ni resnica,
   Seveda bodo na KI lajali do konca, da ni res
   Saj o g.Noviču lažejo družno s sodniki in kriminalisti ter
   kriminalci že 3 leta.
   Morda se izve vsa resnica, ko poči sod z betonom in dtugimi
   svinjarijami iz samega vrha kriminal(ne)istične policije in politike.

   • rabbit

    Se je pa v primeru dr. Novič nekaj premaknilo kdor je gledal včeraj oddajo Drugorazredni starša Janka Jamnika očitno dvomita v krivdo dr. Noviča. Oče naj bi celo pričal v njegovo korist, mama pa naj bi izrazila voljo, da naj bi Noviča obiskala v priporu in Novič naj bi v srečanje tudi privolil.
    Lepo je da Nova objavlja opravke se pa včasih izkažejo za lažnive kot v primeru lastnika enega hotela v Bohinju.

    • Stajerka

     hvala za info…..bomo pogledali posnetek na tubi….

     • rabbit

      Poglejte si še oddajo VV FAKTOR na tv3. Na isto temo.

 • WatsonForus

  hm , a ni ta modelka dala alibi temu Libanonci pri primeru Jamnik?

 • svoboda sloveniji

  “Bivši strokovnjaki vojno obveščevalne in politične policije ta področja odlično obvladajo.”
  DRŽI ! . ……….
  PETRA JANŠA – TESNO OB VAS SO !!!
  MED VAŠIMI NAJVEČJIMI ZAUPNIKI !!!
  PAMET SLOVENCEM
  SVOBODA SLOVENIJI

  • Mojca pokraculja

   Tudi na tem portalu so. Provocirajo, sledijo in preverjajo ter sporočajo na “ustrezna mesta”.

 • Stajerka

  žal mi je Jamnika, še bolj Noviča…….da se iz strani uradnih institucij nerazumno ni temeljito preiskalo vseh osumljenih……glede na to, kako so naši organi pregona in sodišča, v večini primerov počasna, neodločna in nerazumno “inteligentna”, preseneča dejstvo, da so dr. Noviča kar hitro določili za osumljenca, po zadnji sodbi celo krivca…….zanimivo je tudi dejstvo, da večina režimskih medijev še vedno NE poroča o vseh dokazih oz. kakršnemkoli dokazu obrambe in tujih izvedencev…….
  vsakemu laiku je jasno, da ima ta Libanonec nekje zaslombo……kje in zakaj, je pa že drugo vprašanje – še dobro, da izvajalcu vest ni dopustila koraka naprej……
  v tej situaciji se lahko spomnimo atentata na Krambergerja, tudi tam so bili neverjetno hitro sposobni in učinkoviti…..nekateri dokazi so bili neverjetni, če ne celo otročje smešni…..osebno sem še danes mnenja, da je Rotar grešni kozel in samo upamo lahko, da bo spregovoril preden zapusti ta svet…….

  • rabbit

   Včeraj je Petra Janša to je novinarka, ki najbolj spremlja primer Novič za tv3 povedala, da je bil kombi, ki ga je Novič imel za opravljanje svoje dejavnosti (goji sivko) ozvočen italijanski preiskovalci so v kombiju našli prisluškovalne naprave. Če se bo ta primer slučajno razpletel bomo priča največji aferi v Sloveniji. Mislim, da se ne bo.
   Glede Rotarja pa, ne bo odprl ust, verjemi.

   • Stajerka

    ne razumem…..in kaj ima tukaj veze kombi…..če bi naj na kraj umora, dobesedno, priletel s biciklom…..

    • rabbit

     Da so Noviča že pred umorom naredili za morilca menda so mu sledili na vsakem koraku in mu tudi prisluškovali in njega so izbrali zato, da javnosti predstavijo morilca.

 • samsara

  Po TV je nekakšen predstavnik Kemijskega inštituta jamral (kako neslovensko), da že imajo poslovno škodo zaradi neutemeljenih namigovanj in povezovanja njih s proizvodnjo povezano s prepovedanimi drogami.
  Poslovno škodo imajo tako hitro?
  Pa ne, da jim tovariši strici niso poslali za 29.november paleto kremšnitk in tortic in je to povzročilo slabo voljo, apatičnost in delovno nezainteresiraost med zaposlenimi? Upam, da ni bilo kaj tako hudega.

 • Osti jarej

  …zakaj se pa niste izgovorili,da je ivan šokić članek napisal….keh,keh,keh

 • montyamp

  UDBO-BETON je zelo nevaren gradbeni material .
  Za nevtralizacijo slednjega še v Sloveniji ni razvojnega potenciala .
  Udbosodje seveda podpira prodajo koka-udbo-betona , ker murglosrbski klan kateremu predseduje žvepleni halbmadžar , še ne razpolaga s kadri , ki bi se uspeli postaviti po robu mafiji ki zaudarja po atentatih .
  Kaj mate Slovenci pri tolikih pijancih in lovcih samo enega pijanega lovca ???
  Madona , pa še tisti strelja antikomuniste ki darujejo dializne aparate bolnišnicam .
  Lahko bi pospravili tudi kakšnega udbovca .
  Škode nobene .
  http://nova24tv.si/slovenija/ljudje/balkanski-bojevnik-martincic-slovenija-nima-mafije-mafija-ima-slovenijo-mafija-ima-drzavo/
  IVEK KDO TE JE UBIL ???
  http://nova24tv.si/slovenija/ljudje/balkanski-bojevnik-martincic-slovenija-nima-mafije-mafija-ima-slovenijo-mafija-ima-drzavo/

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!