Požar zajel dom starejših občanov, več oseb evakuiranih

Foto: Printscreen/Google street view

Ponoči je zagorelo v domu starejših občanov na Komanovi ulici v Ljubljani. Požar je popolnoma uničil ambulanto in sprejemnico, dim pa se je razširil po celotnem objektu. Evakuirali so 30 oskrbovancev, enega pa so morali odpeljati v ljubljanski klinični center.

Nekaj pred 4. uro je zagorelo v ambulanti in sprejemnici doma starejših občanov v Komanovi ulici v Ljubljani. Požar je prostora popolnoma uničil, dim pa se je razširil po objektu, zato so evakuirali 30 oskrbovancev, enega pa so zaradi vdihavanja dima odpeljali v ljubljanski klinični center, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

Ljubljanski poklicni gasilci so požar pogasili ter prostore prezračili. Na kraju so bili tudi reševalci, ki so preventivno pregledali evakuirane osebe, so sporočili z Uprave RS za zaščito in reševanje.

Kraj požara je zavarovan, policisti pa bodo z ogledom zaćeli, ko bodo vzpostavljeni pogoji za delo. Prve ugotovitve kažejo, da je zagorelo v ambulanti, so še pojasnili na policiji.

N. K., STA

  • dr Janez Sveti

    Ker je dogodek oddaljen od sedeža nova24tv pol km, me čudi, da jim ni uspelo dobit kakšne fotografije . Koliko €€€ dobim, da vam jih pošljem?

    Dr Janez Sveti fotoreporter

  • tarantela

    Mogoče si je v ambulanti kakšen penzionist fajercajgom iglo segreval, al pa žlico z vsebino, pol so se mu pa roke tresle…

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!