RAZKRIVAMO, KDO JE ANDREJA (24)! Mati, ki je novorojenčka pustila ob straniščni školjki

Vir: Škandal24

Slovenija je na drugo januarsko soboto dobesedno obnemela ob poskusu detomora. V prostore Centra varne vožnje na Vranskem je prišla visoko noseča mlajša ženska s partnerjem. Nameravala se je udeležiti tečaja, a so zaposleni opazili, v kakšnem stanju je in ji predlagali drugi termin. Odklonila je, kmalu zatem dobila popadke in šla roditi v toaletne prostore. Takoj po porodu sta z moškim skrivnostno izginila.

Kaj mater pahne v tako ostudno dejanje? (fotografija je simbolična)

Novorojenčka sta pustila na golih tleh ob straniščni školjki v sanitarijah. Ubogega novorojenčka so našli hišnik, čistilka in inštruktor varne vožnje, ki se mu je treba zaradi prisebnega ukrepanja še posebej zahvaliti. Dal mu je prvo pomoč, ga zavil v odejo, da bi preprečil podhladitev, nato poklical reševalce, ki so ga odpeljali v celjsko bolnišnico, od tam naprej pa s helikopterjem v ljubljanski klinični center. »Njegovo trenutno zdravstveno stanje je stabilno. Gre za fantka, povemo lahko tudi, da se ni rodil prezgodaj, temveč je bil donošen,« so še razkrili na celjski policiji. To pomeni, da je mati porod lahko pričakovala.

Andreja ima iz prejšnje zveze še štiriletno punčko Ano.

Pila je šnops, kar tri je imela naenkrat
”Ime ji je Andreja Laznik, stara 24 let, iz Vuzenice. Ona je to naklepala, v to sem prepričana,” nam pove vir (ime hranimo v uredništvu, op. p.) blizu mlade ženske, ki ji težko rečemo mati. Doda, da moški, ki je bil z njo v sanitarijah, zagotovo ni oče nesrečnega otročička, ampak nekdo iz Dravograda. ”A veste, da ima iz prejšnje veze še štiriletno punčko Ano. Ravno ona mi je rekla, da je mamica noseča. Zato sem jo še tisti usodni dan vprašala, ali kaj pričakujejo. Kljub napihnjenemu trebuhu je odgovorila, da ima probleme s ščitnico,” nadalje razkriva naš vir. Ne izvemo sicer, kaj bi jo pripeljalo do tako ostudnega dejanja. Je šlo morda za poporodno depresijo ali kakšno drugo hujšo stisko? ”Ni krivo pomanjkanje denarja, bila je zaposlena. Tu je bil v igri alkohol. Vseskozi je pila šnops. In kar tri različne partnerje je imela na isti čas,” za konec pove naš vir.

Že na prostosti
Dodajmo še, da so policisti oba kmalu izsledili med vožnjo, ju pridržali, a so potem pridržanje za 24-letnico kmalu prekinili in jo zaradi slabega zdravstvenega stanja hospitalizirali. Zdaj sta skupaj s partnerjem, za katerega je tudi napovedana kazenska ovadba, če bodo ugotovili njegovo povezanost s poskusom detomora, že na prostosti. O usodi novorojenčka bo odločal pristojni Center za socialno delo Radlje ob Dravi. A kot smo še izvedeli, ima Andreja tam prijateljico. To pa je že zgodba za kakšen drug dan …

V toaletnih prostorih Centra varne vožnje na Vranskem so našli novorojenčka.

Zadušeno deklico zavila v plastično vrečko in zaprla v omaro
Ravno lanskega januarja je Slovenijo pretresla novica, da so za garažami na Rožičevi ulici v plastični vrečki našli truplo novorojenčka. Kriminalisti so preiskavo zaključili, ugotovili, da ni šlo za detomor, pač pa je bil otrok mrtvorojen. Še bolj pa je septembra odmeval primer javne uslužbenke Brede Oblak (43). Poročali smo, da je rodila živo deklico, jo zadušila, trupelce položila v plastično vrečko in mrtvo novorojenčico zaprla v omaro. Vključno s sorodniki iz vasi ni nihče vedel, da je Breda noseča. Primer so policisti zaključili s poročilom, kaznivega dejanja detomora niso dokazali.

(Članek je bil prvotno objavljen na skandal24.si)

 • Krtača 20

  Sem prepričan da se take zgodbe nebi dogajale če bi imeli ljudje preskrbljene osnovne stvari, dom, hrano, službo. Tko so pa cerkvenjaki pod tako in drugačno preobleko vse pokradli.

  • Frank Novak

   pokradel je Kucan, a ni citas Nove?

  • matjaž

   G.Krtača bolezni so različne, nekateri imate pač fobije, vas razumemo

  • osa

   kdo je rušil cerkve, zapiral župnike, si izmislil dedka mraza, popisoval in kotroliral kdo hodi h maši. mi normalni ljudje ali slovenci svojo pamet uporabljamo in nekaj ustvarimo in imamo vest, sram, če nam kje spodleti ali kaj ušpičimo.
   vi levaki pa nič ne ustvarite, oh oprostite ustvarite patrio, ustvarite kako se je cerar peljal iz ljubljane v dravograd odpredaval se odpeljal nazaj v ljubljano in nadaljeval pot v slovenj gradec in vse v enem dnevu. normalni ljudje ga pa optožujejo, da je goljuf on je pvse “””pošteno po komunistično-levakovo naredil”””

 • Frank Novak

  samo da ni lezbijka, to je edino kar steje !

  • matjaž

   Si na ravni članka, govoriš neumnosti

   • Frank Novak

    Sarkazem press.

 • žogica

  In vi ste zadolženi za to, da širite tako tragične novice…. Bilo bi lepo, da kdaj napišete kako lepo novico, ampak imate očitno zafrustrirane novinarčke !

  • Johan

   Če pa dominantni mediji vse zamolčijo, pravijo, da ni to prvič

   • žogica

    A si srečnejši, ko si to prebral?

 • matjaž

  Ne, no kaj počnete. Ste na ravni najbolj umazanega rumenega tiska. A vam je to potrebno, ni etično objavljati podatkov nesrečne in nespametne matere. A ste pozabili zakaj ste nastali, bili ste up poštenih Slovencev.

  • Johan

   Si v zmoti, naj se ve kdo so slovenske psice, ki pustijo novorojenčka in odidejo z kurbirjem.

   • matjaž

    Malo krščanskega odpuščanja je potrebno

    • samsara

     Zaenkrat se tovrstne zločine kaznuje, da je to v razmislek povzročiteljem in poduk drugim deviantom. Toliko glede nekakšnega odpuščanja, kot ga navajaš za potrebnega.
     Kaj, če bi bil otrok tvoj?
     Kaj, če bi tí bil ta otrok?
     Kaj, če bi tak otrok bil tvoj sorojenec in bi za takšno njegovo usodo ti izvedel pozneje?
     Še bi lahko nadaljeval, a je vprašanje smiselnosti.

  • Tomar

   To same bosanke delajo, brez skrbi! Slovenke tega ne delajo, saj sicer ne bi NOVA to objavila! Dol z migranti! Z SDS DO ZMAGE!!!

   • Anton

    Troll

 • Peter

  Mrhovinarstvo je tole, ne novinarstvo.
  Sram vas je lahko za tole zgoraj.

  • Frank Novak

   Desnicarji sramu ne poznajo. S kaksnim uzitkov objavljajo pikantne podrobnosti Ticevega umora. In pri tem niti ne pomislijo da v Sloveniji zivita dva mladoletna Ticeva otroka.
   A ne ge za otroke?

   • Soave

    Trot !

    • Frank Novak

     Soave, imaste sama otroke? Ce bi jih imeli ne bi tako govorili v tri dni.

     • Soave

      Glede česa pa govorim v tri dni.
      Ja imam . Tri žive možakarje v najlepših letih . Enega pa že dolgo ni več med nami.
      Še kaj ? Kaj vas pa moti v mojem čivkanju ??

     • Frank Novak

      Ne motite me vi, moti me da se desni kobajagi krscanski casopisi trosijo vse te pikantnosti med Slovence. IN potem se ravno ti bogabojeci Slovenceljni naslajajo nad smrtjo Tica in se ne ozirajo na njegove zive otroke.
      Ce si mama seveda ves o cem govorim.

     • Soave

      Ti nisi bral ? Si stran pogledal ?

     • Tone

      Mogoče zlorablja svoje otroke, da razmišlja, da jih lahko nekdo odvže ali ubije.

   • Majda

    Prav imaš! Pameten si! Očitno gre za pedofile!

 • Franc Šink

  Z takimi članki Nova res ne bo ničesar pridobila.Nasprotno.

  • Ozaren

   Ti levuhar pa tiho! Nova24 je EDINI medij katerega prijoriteta je RESNICA – treba je povedat, kake te LGBT spake delajo pa z otročki pa vse o TIČU natanko s SLIKAMI! sicer vse zamolčijo režimski mediji!!!!

   • Cucurbita Pepo

    Režimski mediji… sej imaš možgane in lahko informacije preveriš sam.

 • Borut Stari

  Ni vredno resnega medija. Sram vas bodi.

 • Aron

  Ah ja, medij v sluzbi resnice in domoljubnega krscanskega izrocila v vsem svojem sijaju…

 • Frank Novak

  Desnicarji, kobajagi kristjani, sramu ne poznajo. S kaksnim uzitkov objavljajo pikantne podrobnosti Ticevega umora. In pri tem niti ne pomislijo da v Sloveniji zivita dva mladoletna Ticeva otroka.
  A ne ge za otroke?

  • Cucurbita Pepo

   Nikoli se jim ni šlo za otroke. Razen ko je treba kakšnega zlorabit

  • Soave

   Za otroka je bil odgovoren Tič in njuna mati. Pikantne podrobnosti ??
   Dej, dej, no !!

   • Frank Novak

    Ampak Tic je bil umorjen. Ali imate sama otroke? Pomislite da bi vasi otroci v Ljubljani hodili v solo, njihovi sosolci pa bi vse pikantnosti njihovega oceta brali v glasilih kot so vasa.
    A tukaj pa ne gre za otroke?

    • Soave

     Oče mojih otrok bi ob prvem poizkusu ” pikantnosti ” . . . . . . letel skozi vrata. Ne zaradi mene, ampak ravno zaradi otrok.Vedno gre za otroke .

     • Frank Novak

      ampak Tic je ze mrtev, njegovi otroci pa so se zivi in morajo ziveti v peklu imenovanem Slovenija kjer jih bodo vrstniki porzli do kosti. Vi pa vse to podpirate za razkrivanjem mastnih potankosti.
      Vam ne gre za otroke, nikoli vam ni slo za otroke.

     • Soave

      Kaj pa drezaš ?? Ne znaš brati ?
      Veš, danes otroci niso nobeni trotli. Veliko vedo in pogledajo. Zato ne piši neumnosti.

     • Frank Novak

      Prav zato ker otroci znajo brati, in prav zato ker je vse dosegljivo na internetu, bi bilo prav da se nic krive otroke zasciti pred javnim pranjem umazanega perila. Oce Tic ne more vec nazaj in popraviti svojih napak, vi pobeljeni grobovi ki tulike koliko vam je do otrok pa se lahko odrecete svojemu naslajanu ob tragediji, mar ne?
      Pomisli kako bi reagirala ti ce bi bila kot otrok Ticeva hci in bi vsi tvoji sosolci mastne podrobnosti prebirali na pametnih telefonih?
      A ne gre za otroke? Mogoce Ticevi otroci ne stejejo nic?

     • Soave

      Saj veš, kaj sem mislila. Ne boš odnehal. Vsak po svojem potu hodiva. . . . . . .
      https://www.youtube.com/watch?v=2FqugGjOkQE

     • Frank Novak

      Vedno sem obcudoval ljudi ki so znali presegati sami sebe. Lang Lang ima veliko roko, od C do G. Tomsiceva lahko zagrabi od C do E. La Rocca pa je imela najmanjso roko , od C do C, niti none ni mogla prijeti. No potem se je pianistka z najmanjsimi rokami ki je v visino merila le 134 cm in pol odlocila igrati Rachmaninov klavirski koncert ki zahteva veliko razpetje. Kako je to dosegla: namesto velikih razpetij je uporabljala hitre arpeggie. Rezultat je bila sijajna interpretacija, kjer se namesto njenih malih rok vidi samo megla, tako hitro je namrec morala premikatei svoje male rocice da je lahko izpeljala koncert:
      https://youtu.be/2hWyApq77_g?t=2135
      Na ta nacin je Larocca postala podobna moskemu z malim penisom ki postane zvezda porno filmov.
      Rad bi videl Desnicarja ki preseze sam sebe in se neha naslajati ob tragediji druzine Tic. Bo slo? Boste lahko obvladali svojo duhovno majnost? Ce Larocca lahko igra Rachmaninova, se boste lahko vzdrzali? Za Ticeve otroke gre.

     • Soave

      Jeje. . . jej no ? Moške primerjave . . . Duhovna majhnost zaradi Tičevih otrok ? Jaz se ne počutim prav nič kriva. Zakaj taka skrb ravno pri tem človeku ?
      Se ti ne zdi, da bi ob boljšem poročanju medijev, tudi otrokoma bio prizanešeno. Bolj ko skrivaš, slabše je .

     • Frank Novak

      Neizmerno ste okrutni do njegovih otrok.
      No mogoce se bo kdaj kaj podobnega pripetilo tvojim potomcem. Bomo videli kako bos potem ti jezik vrtela in se delala pametno.
      Iz polne riti je lahko srat..

     • Soave

      Doniraj jim kaj, saj se hvališ, da si bogat, Valter.

     • Frank Novak

      Ze storjeno. Sedaj se izkazite se vi, pobeljeni grobovi, kobajagi “kristjani”

     • Majda

      Hahaha, očitno ne, da te moti zgornji prispevek. Ali te potem motijo samo dojenčki? To niso otroci. Ja, nekatere se jih kar znebite.

     • Soave

      Ti že veš, ja .

     • Soave

      Jaz nisem med njimi . Še kaj bi rada vedela o moji družini ?

 • Duhec

  Ne presenečate… zato iz te vaše zgodbe ne bo nikoli nič. Sramota…

  • kleptomanka

   ste že zbrali 270.000€?

   • Osti jarej

    WTF??

 • Tomar

  Takole dela sprevržena levica in doji pse na kulturni praznik! Pravilno, da se jih razkrinka, le tako bomo z SDS lahko zmagali na voilitvah! Dol z kurćanom in LGBT drhaljo!

  • Cucurbita Pepo

   Prvo se strezni

 • Antonius

  Prav je, da smo sočutni, nič pa ne bo narobe, če najprej malo pomislimo do koga naj bomo sočutni.
  Mojega sočutja je vreden novorojenček, ker ga je mati zapuščenega izpostavila podhladitvi in posledično smrtni nevarnosti.
  Na prvi pogled morda zares zgleda nespoštljivo, da je slika dotične matere prišla v javnost. Jaz mislim, da je prav, ker je njena slika končala na prvih straneh. V opozorilo vsem bodočim vprašljivim materam, kje bodo objavljeni njihovi obrazi, če bodo na podoben način zavrgle in zapustile svoje novorojenčke.
  Če bi dala Andreja Laznik svojega otroka v posvojitev, bi najprej pomislil na njeno materinsko stisko in jo razumevajoče podprl v njeni odločitvi, ker je v korist otroka ravnala prav.
  Na prvo mesto postavljam posvojitev, ker se z rejništvom nikakor ne strinjam. Otroka v reji ves čas selijo od rejnika do rejnika, posvojen otrok pa dobi družino in svoje adoptivne starše v njej. Osebnostni razvoj otroka je v družini povsem drugačen, kot pri rejnikih kjer je v reji.

  • matjaž

   Nesrečna, neodgovorna ženska v tistih trenutkih po porodu ni bila sposobna trezno razmišljati ,sicer bi ravnala drugače. Morda še bolj kruto……ta objava ne koristi nikomur, škodi vsem in tudi sicer ne more delovati preventivno. Z ostalim se strinjam.

   • Antonius

    Nihče ne razmišlja odgovorno in trezno, ko se odloči narediti nek kriminal ali zločin.
    Zakaj objava ne koristi nikomur, škoduje pa vsem?!
    A vam kakšna napaka drugih ni dala nikoli misliti?!
    Andreja Laznik je škodovala predvsem sebi in dobro za njeno prihodnost bi bilo, da o svojem življenju dodobra razmisli. Nad objavljeno posledico njenega ravnanja se lahko zamislijo tudi starši svojih hčera, ker na primeru Andreje Laznik lahko o marsičem razmislijo in se o pomajnkljivi in nedosledni vzgoji otrok marsičesa naučijo.

    • indijanka

     Lahko imaš prav. Lahko pa tudi nimaš.”Srečko” je preživel, mala ” Ana” je pa v trenutku objave izgubila mamico. Ker živimo v Butalah, kjer je ljudje tragedijo privoščijo. Tako je zapisan tudi ta članek. Imela je tri ljubimce hkrati, pa pila je, pa celo delala, da ne bi kdo pomislil, da ni mogla preživet. Pa prijateljico ima na CSD ju. Dovolj podatkov za linč in nobenega za pomoč ženski, ki ne pozna ljubezni. Išče jo, kot jo bosta iskala njena otroka. Iskanje ljubezni..ni vprašanje vzgoje ❤ ampak srca. Ki ga tudi tale članek nima. Bljek Nova.Fuuuuuj.

     • Antonius

      Najprej. (Članek je bil prvotno objavljen na skandal24.si)
      Gre za povzetek, ki ga na NOVI vsebinsko ne smejo spreminjati.
      *Iskanje ljubezni ni vprašanje vzgoje, ampak srca*.
      Ne tam, kjer vzgojno dresirajo, povsod tam, kjer z ljubeznijo vzgajajo je zraven tudi srce.
      Verjamem, da nesrečni Andreji Laznik lahko marsikaj ni bilo dano, ko je v svoji mladosti odraščala, AMPAK, toliko vzgojnega in v šoli naučenega je pa le dobila za popotnico skozi življenje, da bi lahko vsaj malo pomislila in presodila.
      Jaz sem zadnji, ki bi jo linčal, sem bil pa sam žrtev sramotilnega linča, ko sem se zavzel za zlorabljeno in razen redkih izjem (3 po spominu), ostal od vseh ostalih, brez vsake podpore na cedilu.
      Andreja ima prijateljico na CSD-ju?! Kje je bila njena prijateljica takrat, ko je bil čas, ko jo je najbrž zagotovo že rabila.
      Jaz zoper Laznikovo ne zganjam nobenega linča, si ga je pa posledično sama naložila, ker otroka mimo očem širše javnosti ni dala v posvojitev. Odkritje, da je neznana mati novorojenčka zapustila v nekem veceju je zagotovo srhljivka, ki vedno konča na prvih straneh. Ne nazadnje je to tudi v interesu zapuščenega otroka, da se s pomočjo javnosti čimprej zve, čigav je in kdo ga je zavrgel.
      In še za piko! Njena mala Ana ne bo žrtev javnosti, ker je že žrtev njene slabe matere. Zakaj je njena mati slaba je pa že drugo vprašanje, ker je tudi ona imela/ima svoje starše.

     • indijanka

      Nikoli ne bi smelo biti v interesu javnost, da rešuje osebno zgodbo. Razen, če ni pripravljena pomagat. Ne zanima me, s kje je članek prepisan ali povzet. V ljudeh ne prebuja dobrega ali vsaj političnega stališča.
      Rada te imam. Pa ne zaradi tvojih političnih stališč ali mnenj o člankih. Zaznala sem te, ko si z odprtim srcem plaval proti portalu. Hja…kje je že to. Maš pa prav. Pred časom sem stopila na prijateljičino stran. Verjetno je bila takrat, to tudi moja stran. Nihala sem. To je bila moja šola. V zgodbo sem se čustveno vpela in nanjo zrla skozi svoje oči. Tega ne počenjam več. Niti člankom, niti komentarjem ne pustim več stopiti v moj svet.

     • Antonius

      Skriti v javnosti smo lahko samo na teh kanalih, pa še tu jih je kar nekaj, ki o nas vedo vse.
      In še o Laznikovi, da z njo zaključim.
      Ona je imela možnost, da razmisli preden je storila, takrat je najbolj na cedilu puščala prav svojo štiriletno hči.
      Laznikovo ne sovražim, pomilujem jo. Za njo se bo počasi plazilo. V življenju ji nikoli več ne bo lahko.
      Ko enkrat v življenju nič več ne gledamo naprej, nam ostane tisto, kar pustimo za seboj.
      Ja, na Laznikovo in njeno hčerko gledam že danes z usmiljenjem.

     • Majda

      Normalen moški govori tako, kot ti. Le zakaj bi določene matere tukaj, ta grozljiv dogodek pometle pod preprogo? Le zakaj?

  • Majda

   Ti si sočuten moški in zelo težko razumem ženske na tem portalu, ki se vlečejo za morilko. Zelo težko. Je pa zanimivo, da se zanjo vlečejo ravno matere.

   Ali sovražijo svoje otroke??! Tole Je izjemno zanimiv primer za psihiatra. Torej matere, podzavestno sovražijo svoje otroke? Zgrožena sem na pisanjem Soave in še ene parih. Te pa podpiram, da boš v vedel.

 • TweetyBird

  Pokvarjeni, ostudni in fake news mediji kot Demokracija, Škandal in Nova24tv hočejo diskreditirat mlado dekle, ker ima velike psihične težave. Doma je odraščala v težkih razmerah.

  Zakaj ne napišete zakaj… V RESNICI… babica ne dobi nazaj koroških dečkov? Dala vam bom namig… šluk šluk šluk šluk !!!… Ne, in ne govorim o Tuneku in njegovi šmarnici.

  • trumpet2018

   Ogromno žensk odrašča v težkih razmerah, pa se ne znašajo nad otroki, Tweety oz. tunek, same neumnosti pišeš. kar naj objavijo ime, da se jo bodo moški izogibali na 100 metrov, ne vem zakaj bi morilko otrok ščitili i zagovarjali, naj odgovarja za svoja kazniva dejanja

   • TweetyBird

    Recimo, da imaš “prav.”… Zato nismo ščitili morilcev – domobrancev po vojni. Poklali smo jih in zmetali v jame. A prav?

    • Anton

     Jja in s tem postali no.1 klavci Slovencev. Slava vam

     • TweetyBird

      Ne, poklali smo samo izdajalce. Isto so storili ostali evropski narodi.

     • Anton

      Ja taljani so obesili mussolinija. Slovenci bi morali pa tita.

     • TweetyBird

      Tito ni bil izdajalec…bil je heroj. To ve celi svet.

     • Anton

      Lublana ni celi svet. Pahalofze tüjdi né

     • TweetyBird

      Haloze so zakon… Tam živi Tunek (moj možek)…:)

     • Anton

      Ja eden izmed tvojih lažnjivih nickov.

     • TweetyBird

      Ni res :)

     • Anton

      Spet lažeš…

     • matjaž

      Lepo te prosim, res lepo, da se malo umiriš in poskušaš svoje fobije zdraviti v okoljih, ki so za to primerna, sicer pa tvoje stanje razumemo in s teboj sočustvujemo

    • Cyclopean

     Nekam lahkotno govoriš o ‘klanju’. V resnici bi se posral kot pička, da vidiš to v živo. Kar seveda za prave leve klave ni bila težava, kar pa ti izrodek nisi niti to.

  • montyamp

   Odraščala je v deželi , kjer še udbovski fosili danes naženejo 8 000 ljudi iz države na leto .
   Taki bolniki kot si ti , pa držite štango murglosrbskemu kokakartelu .
   Fuj te bodi .

   • TweetyBird

    Drži se teme.

    • montyamp

     Če bi bil Janša na oblasti , tega ne bi bilo .
     Dokler bodo pa hlapci udbopartije vodili državo , bomo imeli pač take teme .
     Rajši se držim česa bolj toplega .

     • TweetyBird

      Janša ne bo nikoli več na oblasti. On je že na smetišču zgodovine…sam SDS-ovci še tega niste dojeli :)

    • RATATA

     Ti si v trdi in popolni temi bumbar!

  • Rožle

   Tis tut ena šljuk ..šljuk ..
   Otroke raje dajete v rejo pasjejebcem …

   • TweetyBird

    Otroci ne morejo in ne smejo odraščat v alkoholizmu. A vam desnosučnim to ni jasno?

    • Rožle

     ….in šele potem bosta imela otroka velike psihične probleme …

     • TweetyBird

      Koroška dečka sta na varnem in srečna.

     • Rožle

      ‘Babi, a gremo domov?’
      ….če ti tole reče, petletni otrok ..potem je že nekaj hudo norobe

   • lili pili

    Pa saj se tisti babici to ze na dalec vidi pa tudi kadi prevec, bogi dedek

   • Obupno

    Barbara rov, prenehaj z vrtenjem gobca.

 • Soave

  Res ste neverjetni, Nova !! Pisarite kar nekaj v tri dni. Rekla, kazala !! Tale vaš zaključek
  ” To pa je že zgodba za kakšen drug dan”, je pa višek !! Boste to zgodbo še nadaljevali ?
  Potem vam svetujem, da poiščete tudi onega dedlna, zaradi katerega se je odločila otroka obdržati. Da se je tako odločila, je morda imela kakšno upanje, a ne ? Oni verjetno tudi ni brezmedežni ! Razen seveda – oprostite , tole ni moja navada, a sem jezna. . . .. .če ni kurbir, ki išče kurbe po lokalih.
  Pa še nasvet Nova. Takele ” vire “, kot ga imate v tem primeru, pustite raje pri miru.
  Se boste potem morali zopet opravičevati !!

  • lili pili

   Pocasi bos ugotovila, kako skodozeljno pisejo ti novinarji kot prvi v sluzbi resnice ….

   • Soave

    O tem, da so včasih zelo pristranski , sem že pisala. In se tudi vedno oglasila. Ene dame se oglašajo, da sem slaboumna. Nisem, pa tudi enoumja ne prenesem. Ne levega, ne desnega.

    • lili pili

     Vprasanje ce so dame….

     • Soave

      Tega si pa ne upam napisat. . . .

     • Hun

      Ti si še najslabša dama od vseh prisotnih. Bolj boš mešala drek, bolj bo smrdel. Na koncu se ti bom vsedel pod vsak tvoj komentar.

      Da se vlečeš za Andrejo, je s teboj nekaj narobe v glavi. Javnost mora biti seznanjena o takih osebah, da so v opomin drugim. Le kaj te boli??! Tvoja vest!

     • Soave

      Drek mešamo zato, da smrdi !

     • Majda

      Svetujem, da nehaš jezikat, ker si o sebi že vse povedala, stara kača strupenjača.

     • Soave

      Vsaj še ena taka je na tem portalu.

    • Majda

     Dovolj si povedala s tem, kar pišeš. Torej, dobro se ti zdi, da je dojenčka vrgla na mrzla tla.

     In taki ljudje naj ni bili verni??!

     • Soave

      Ti seveda nisi verna.

  • Majda

   Tudi tvoji komentarji nam počasi presedajo, ker so slaboumni in brez repa in glave. Nadleguješ druge ljudi, medtem, ko sama nimaš izoblikovanega mnenja o skoraj ničemer! Sramota za desnico!

   Odličen članek je to, za razliko od tvojih trapastih bedarij, ki jih pišeš.

   • Soave

    Piši v svojem imenu ! Ne čitaj mojih komentarjev. Blokiraj me . Lahko me pa tudi Nova, če vas je res veliko, ki menijo , da sem slaboumna.
    Te pa prosim, da mi prekopiraš nekaj odličnih stavkov iz tega članka. Da vidim to strašno razliko.

   • Soave

    No, Majda ? Si že prekopirala ” odličnosti ” iz tega članka ?
    Hvala, če jih boš.

    • Majda

     Tvoj strupen gobec je eden izmed najstrupenejših tukaj. Take dobro poznamo. S svojimi otroci ste skregani in netite prepire še na takih portalih, življenje pa se vam počasi bliža koncu. To je dejstvo.

     • Soave

      Vsekakor, vsekakor.

 • Anton

  Vsi se sprašujejo kdo je zmožen takega dejanja, ko pa nekdo to objavi se vsi zgražajo nad njim. Če bi bila punca v kakšnem sorodu z katerim od trenutnih politikov desne strani bi Slo Novice to že prej objavile kot bi ona rodila.
  Takih ljudi bo zmeraj več saj je politika temu naklonjena, oni bi že prej predlagali splav.

 • montyamp

  Dokler bodo na oblasti zazidarske marionete , bo tega vsako leto več .

 • čips

  Joooj niti nisem bral samo ne takih clankov objavljat nooo,zard tega ne berem slo novic pa se marsicesa. Ostanite Nova24 in kr neki

 • jože novak

  Grozno sicer.!
  …?…
  A Andreja otroka vendarle ni ubila, v primerjavi z 1000-imi drugimi t.i. mamicami,
  ki nikoli ne zaidejo v škandal24.
  V primerjavi z njimi, kljub vsem drugim okoliščinam, Andreja zasluži, poleg ostalega, tudi globok poklon!

  Že pred časom sem predlagal institut
  zaupen porod
  in kot nadgradnjo
  pogojne posvojitelje nerojenih otrok.

  Ljudje so bili za.
  “Pristojni?” organi so sicer nekaj odgovorili in nič naredili!

  Glej: http://predlagam.vladi.si/webroot/idea/view/7549

 • vsemojebabe

  Kaj se gre urednica Nove24tv? Uvaja politiko rumenega tiska in zapostavlja slovensko desno politiko?
  Sramota za strankarski časopis oziroma internetno stran, da se spušča na nivo politike upravnega odbora za podeljevanje Prešernovih nagrad.

 • TweetyBird

  Nova24tv, zakaj hočete uničiti življenje mlademu dekletu, ki ima psihične težave zaradi neprimerne in napačne vzgoje? A so to vaše metode? Sram vas bodi.

  Po pisanju nekaterih medijev pred leti, je bil Janez Janša nekajkrat opažen na ljubljanski psihiatriji, zaradi česar so se sprožile govorice, ki niso pojenjale. Tam naj ne bi obiskoval sorodnikov, ampak enkrat mesečno poiskal pomoč strokovnjaka za duševne težave… No vidite, tako se to dela, poišče se pomoč… ne pa da se človeka diskreditira, tako kot vi hočete to deklico.

  • slosin

   glede na to, da si obseden(a) z JJ, si očitno tudi ti potreben(a) pomoči…pomoč nudijo eksorcisti…

  • MEFISTO

   Ko bi vsaj molčal, ne pa da vzbujaš pozornost na tvoje pozabljene grehe.

   Pa ni nič pozabljenega, čeprav samo ti tako misliš.

   V življenju doslej še nisem zasledil posameznika, ki bi po drugih zlili toliko svinjarij in ki bi pobil v besedi toliko ljudi kot ti.

   • TweetyBird

    Kaj sem tako slabega napisala? Janez si je pač poiskal pomoč…in kaj zdaj?… Glej, ko si tako razpet med komunizmom in klero-desničarstvom… pusti posledice. Nekdaj Titov malikovalec, danes pa stoji v prvi vrsti pri maši. Ni tako enostavno :)

    • lili pili

     Pa saj se ivanu se vedno vidijo posledice, ponoci ga strasi tito podnevi pa kucan, jebes tako zivljenje, pa se v stranki so sami bivsi komunisti, za crknat, ga cisto razumem

 • Anton

  Punca je na nivoju Kidriča, Mačka, Kardelja…..tita

  • MEFISTO

   Toliko jih pa ne more roditi, da bi jih spravila proč kot naštete kurbe.

   • Frank Novak

    KIdric, Macek, Kardelj in drugi so bili prepricani da so delali dobro. Vse se je skladalo z njihovo vizijo brezrazredne druzbe.
    Pac ljudje v nekaj verjamejo. Oni so v to in s temi halucinacijami naredili ogromno skode.

 • dr Janez Sveti

  Uboga punca potrebuje strokovno pomoč in ne komentarje brezsrčnih psihopatov.
  DR Janez Sveti genij

  • TweetyBird

   No, pa se končno strinjava :)

  • Rožle

   Že pri prvem porodu bi ji lahko pomagali …
   pa ji očitno niso ..

  • xtc

   Torej nehaj komentirati.

   • dr Janez Sveti

    Saj bi nehal, pa je tako lepo stopit na rep osebkom, kot si ti. Takoj se oglasijo….mijauuu.
    DR Janez SVeti genij

 • Morala

  Žalostno,a je ne obsojam, ker ne vem njene življenjske zgodbe… toda njej spremljevalec ni imel poporodne depresije in bi lahko on drugače reagiral!

  Nekatere komentatorje tule gor jaz ne razumem – nikoli vam ni prav, če pišejo o umorih, o ubojih, če pišejo o migrantih, če pišejo o kriminalnih dejanjih, o pranju denarja, o uničenju gospodarstva, o vojnah in itd.! Vse bi radi pod preprogo pometli in da se o ničemer ne piše…

  Kaj bi pa radi brali?!

 • xtc

  Kaj zapisati tule?
  Hm?
  Ja takole punca vzgojena v pravih levonaprednih progresivnih manirah.
  Levi trdijo ,da ima psihične težave?
  Hm,to je pri levih serijsko oz. že prirojeno.
  Srbeča r****** no ja tudi to je pri levih babnicah dokaj pogost pojav,pomaga le redna spoved pri župnikih in “obhajanje”.
  Pijanščina?
  Nič novega veliko delavk CSD jev imajo v predalih ali za straniščno školjko za vsak primer kaj “kratkega”.
  Znanci na CSD no potem se ne čudite ravnanju in glasmosti levih.
  Osebno pa nislim ,da oba z decem sodita v zapor za dolgo časa.

 • Ana Job

  Najprej, spoštovana Nova 24. Iskrene čestitke za nazorno objavo z imeni in priimki.

  Dejstvo je, da je Andreja načrtno, želela otroka ubiti, sicer bi takoj slekla svojo toplo bundo, ga zavila vanjo in anonimno takoj poklicala pomoč. In sedaj bo ta prasica, ki ji ne moremo reči mati, zaradi “domnevne” stiske” dobila le 4 do 5 let zapora.

  To dete ubogo pa bo trpelo trajne telesne in kognitivne poškodbe zaradi klinične smrti, iz katere so ga spravili z oživljanjem in bo mogoče za vse življenje prizadeto!

  Naj si ne drzne nihče glorificirati njene “stiske”, ker je potem enak naklepni morilec, kot omenjena Andreja, ki zame NI ČLOVEK!!!!!

  Če bi bila tožilka v njenem primeru, bi jo križala, da bi trpela, kot Kristus in bi šla za dolga leta v arest!

  • Frank Novak

   Ana, ce si taka kot na slike te moski obletujejo dan in noc.
   Povej koliko otrok imas?

  • Obupno

   Bravo, Ana Job! Ti imaš dobro srce!

  • indijanka

   Ana. Ko sem izgubila sina, sem morala obiskovati psihologinjo v porodnišnici. Na njene terapije sta z menoj hodile še dve. S pred ali poporodno depresijo. Dve, ki sta zavračali otroka. Svojo bolečino sem prelila v zaničevanje obeh. Sama itak nisem spregovorila niti besede, onidve sta pa govorili marsikaj. Z leti, ko sem sebe sestavila v nekaj nazaj in sprejela usodo, sem si zaželela, da bi ju srečala ponovno. Želim si, da sta srečni in so jima pomagali,

   • Ana Job

    Če ima nekdo črno dušo in ne loči, kaj je prav in kaj ni, mu ne more more pomagati nihče. Vzorniki bi nam bili lahko predstavniki živalskih vrst, kako skrbijo za svoje mladiče.

    Ne verjamem v rehabilitacijo motenih ljudi. Poglej morilca Pluta. Izpustili so ga ven in znova je moril.

    Verjamem pa v ljubezen in ti imaš srce polno ljubezni, zato poskušaš razumeti tiste, ki si včasih razumevanja sploh ne zaslužijo. Hvala bogu za take ljudi, kot si ti.

    Zelo mi je žal, za to tragiko, ki si jo izkusila. Veliko si prestala, zato gledaš na stvari z modrostjo.

    • barbara rov

     Nehaj blebetati, tunnek…Vsi te poznamo…

     • eNDeH

      Spelji se levičar iz našega portala!

     • barbara rov

      Tunek, Tunek, vsi te poznamo…

   • Antonius

    Ne vem od kje ti površnost, da ne opaziš razliko med zgubiti in zavreči?
    Ti si izgubila težko pričakovano in zaželeno, Laznikova je pa odvrgla, ko se je rešila nezaželenega.
    Verjamem, da je potrebna strokovne pomoči, ampak nakopala si je težav za obe s svojo malo Ano.
    In še, ker spodaj nisem dodal. Njena hčerka bo mamo vsekakor za nekaj časa zgubila. Najbrž si je Laznikova Andreja pridelala kakšen zapor.

    • samsara

     Glas razuma in modrosti.

     • indijanka

      Z vsem dolžnim spoštovanjem, moška sta, kako lahko govorita o modrosti in razumu? O porodu? O porodu na WC-ju? Koliko žensk, bi bilo pa prisebnih po porodu na WC-ju. Te ženske sploh ne zagovarjam. Že slika mi je govoreča.
      Ni pa prav, da Nova spodbuja hitra sodišča.

     • Tone

      Tebe pa spoštujem za razliko od žensk tukaj, ki ne bi smele imeti imena MATI in dajejo tako ostudne komentarje.

      So matere lahko brez materinskega čuta? No, tipičen primer tukaj je Soave in še ene par drugih. Sramota za desne!

     • indijanka

      Dober večer Samsara. Na Demokraciji so odprli komentiranje. Mogoče bi te zanimalo.

    • indijanka

     Ljubi Antonius, si kdaj prisostvoval porodu?

  • barbara rov

   Dej no, Tunnek, aka Ana Job, spodaj si blebetal ravno nasprotno, pod drugim nickom, tweety bird…Sej veš, da te že vsi poznamo. Kdaj se boš postrgal s tega portala? Vidim, da si ustvaril nov nick Ana Job, to vidim po številu komentarjev. Napake delaš. Ali veš da imaš tri ali štiri nicke Valter Branislav? Vsak dan ustvariš kaki nov nick…Dej nam naredi uslogo pa se vrni na druge portale…Na moji block listi imam že skoraj 200 tvojih nickov…Moraš pa res imeti veselje do tega, da ljudem lažeš…Ampak, križ te matra, tunek, križ…Ne maraš ga kaj?

   • Ana Job

    Kaj ne poveš shizofreničarka, vidim tvoj IP in tudi vem katera si. To je moj edini nick, vsake toliko časa imam ljudi tvoje vrste dovolj in se zbrišem, nisem suženj lajkov.

    • barbara rov

     Lažeš, tunnek, ti veš da lažeš. Sej, to laganje pravzaprav pomeni. Pisanje za katere veš da niso resnične. Rad počneš to, ti si strasten v tem. Nimaš še dovolj…

     • Zaveden desni

      Očitno si zelo ljubosumna na našo Ano Job, ker je dobra!

      Preprosto najboljša! Živela ANA JOB!!!

     • barbara rov

      Razloži nam, Tunnek, od kje potreba po več kot 200 nicki v zgodovini Nova24?

     • RATATA

      Zaveden, zavedni …. bivši zavedeni… prav imaš!

     • eNDeH

      Umiri se malo, kanibalistični prasec.

     • barbara rov

      Tunnekov glas, katerega vsi dobro poznamo. Greva nazaj na tvojo laž…Valter Branislav, tvoj nick…Tisti pod katerem si pisal, da imaš samo en nick…Na Block listi imam pa 3: Valter Branislav (prvi), Valter Branislav (drugi) in Branislav Valter (tretji)…

   • trumpet2018

    tunek fogl ima specifičen, primitiven , zgoščen način pisanja, rad bi bil duhovit, pa samo izpade kot primitivec, ta fogl nima s prefinjenim pisanjem Ane Job nobene zveze. se ga spomnim, ko je še smetil na 24 ur, pa vsak dan napisal ogromno komentarjev, res pravi trol

    • Ana Job

     Hvala lepa.

     • barbara rov

      Kdaj boš pokazala kako potrdilo članstva SDS in potrdilo lastnega podjetje…Čakamo in čakamo…Že mesece in mesece…Bo kaj?

     • eNDeH

      Shizofrenikom in izmečkom, se potrdilov ne kaže.

     • barbara rov

      Takega te poznamo, Tunnek, dal si si duška, vendar ne pod psevdonimom Ana Job…Razlog da ne pokažeš potrdila je pa drugje…Sej dobro veš, kje…

     • TweetyBird

      Kdo pa je Foglova Julika :)

    • barbara rov

     Blebetalo Tunnek, rad blebeta. Tudi pod psevdonimom Tasilo in indijanka…

     • eNDeH

      Osebe, ki si jih ravnokar naštel so najboljši komentatorji tega portala!

      Kažeš, da si izprijen levičar, ki podpira detomorilke, drugače bi Ano Job podprl.

      UPAM, DA TE BODO DANES VSI SPAMALI!

     • barbara rov

      Najboljši komentator je za tebe tisti, ki laže? Zanimivo, no…

     • RATATA

      in RATATA!!! Ne delaj mi krivice!

     • TweetyBird

      :)

    • TweetyBird

     Haloška ikebana :)

   • TweetyBird

    Foglof Tunek rad pije šmarnico :)

   • Ana Job

    Ti si na tem portalu izključno zato, da mene žališ. Tvoj IP iščejo trenutno trije moji prijatelji, od tega je eden boljših računalničarjev.

    Javno te bom razgalila pred vsemi tukaj z imenom in priimkom.

    • indijanka

     Lepo prosim.. daj ga. Ta mora na psihiatrijo!

     • MEFISTO

      Če ga boste odpeljali na psihiatrijo, bo šlo z njim še kakih 30 nickov.

      Kdo pa potem streljal kozle na portalu?

    • barbara rov

     Tunnek, ko bojo na Novi vklopili možnost le enega nicka, boš naletel na težave…

    • TweetyBird

     Ne bi vedela kdo je ta barbara rov, žal. Tudi Tunek ima “sočen” jezik, sam ne na tak način… Ti ga pa kar razgali.

    • MEFISTO

     Se ne spominjaš, saj sem njegove podatke sem že objavil na tem portalu.

     • Ana Job

      Ne spomnim se. Sem mu pa očitno kamen spotike.

     • MEFISTO

      Sveti Mihael je njegov patron in njegovo revno vas je pred dnevi ogrožal plaz, vendar tega ni opazil, ker je moral dežurati na tem portalu.

      Sicer je pa močno razcepljena osebnost, saj je trenutno razcepljen kakih 30 nickov.

     • Ana Job

      Hvala lepa. V bodoče ga blokiram takoj.

  • Osti jarej

   …nič ne bo dobila….ker je 1.bila zmanjšano prištevna oz.neprištevna,kajti doma ima še enega otroka,torej v osnovi ni detomorilka
   ker je 2.ravnala v dobri veri,da bo otroka kdo hitro našel
   ker 3.morda sama izhaja iz disfunkcionalne družine
   ker je 4.v trenutku izgubila spomin in se ničesar ne spomni
   zato tudi 5. novorojenega otroka ni zavila v bundo

   6.če bi to bila hči kakšnega hudo pomembnega državljana,bi nikoli ne”prišla” v časopis

   7.saj tudi o smrti g.igralca ,nikjer ne napišejo nič otipljivega
   8.ker je vse preveč delikatno,občutljivo in zagatno

   *******************************************************************

   • Ana Job

    Za komuniste, kateri ste otroke pobijali med vojno, je jasno, da je za vas detomorilka ravnala v dobri veri, ko je otroka odvrgla na gola tla, brez, da bi slekla bundo!

    Sram te je lahko ogabnica! Slabša si od vsake živali! Res sramota, da taki ljudje živijo v naši državi!

    • barbara rov

     Za vse tiste, ki ne veste…Ana Job je tudi Osti jarej…Je smešno, ko vidiš, da tunnek igra…Bolj zanimivo je od njegovih laži…

     • RATATA

      S kom se pa ti igraš svojo monodramo gnoj pokvarjeni.
      Pomisli na svoj nick ali pa vprašaj koga, ki je vsaj približno normalen, kam s takimi, ki si ga izberejo.
      Pober se gnusoba, ki misliš, da si zakrita in v objemu varne nevidnosti.
      Motiš se, še kako si na očeh!

     • barbara rov

      Pojasnil ti bom, zakaj tak nick…Barbara rov sta namreč dve besedi, ki ju komunisti nočejo slišati…Podobno, komunisti tudi nočejo videti križa, saj deluje kot ogledalo na njihovo dušo…Njihov odziv je podoben…

     • indijanka

      V nečem imaš prav. Ti si najbolj nasilen komentator na tem portalu. Razen žaljenja in groženj, še nisi zapisal niti enega komentarja. Zlorabljaš nick! Zato, ker si neposredni potomec tistih, ki so v tem rovu izvajali nasilje, kajne? In sedaj si domišljaš, da si vladar portala. Spelji se!

     • barbara rov

      Zanimivo pa je videti, kdo podpira dejanja Moža tisočerih nickov aka Tunnek…

     • RATATA

      Kdo podpira ne vem, ker se nisem s tem ukvarjal, vem pa, da ti, ki jih omenjaš zagotovo ne.
      Za to se jim opraviči, ker se to spodobi in je pravično!
      Res se spodobi in je pravično, celo zveličavno biti za resnico in pravico, saj je resnica le ena in ni vsakemu podarjena. Trenutno si v zmoti.

     • TweetyBird

      Res je..zanimivi bi bilo :)

     • TweetyBird

      …ku ku…

     • Ana Job

      Jasno je, da si moten, nisi sposoben napisati niti enega normalnega komentarja, ravnokar sem pogledala tvoj profil. Več, kot očitno je, da si ti provokator foglov tunek , zdaj si se izdal sam, ko smetiš tukaj s svojim brezglavim blebetanjem in obtožuješ vse ljudi povprek.

     • TweetyBird

      Ana, verjami mi…ni on Foglof Tunek. Vem iz prve roke :)

     • Ana Job

      Mogoče imaš prav in da gre le za nekoga, kateremu sem pred kratkim stopila na žulj.

     • Ana Job

      Kdo pa je po tvojem?

     • barbara rov

      Tunnek, ali si pozabil da je na tnalu tvoja laž? O tem je govora. Kdaj boš pokazal potrdilo članstva SDS in potrdilo o lastništvu podjetja?

    • MEFISTO

     Pa tudi po vojni, ko je izbruhnila komunistična svoboda, so jih pridno pobijali.

  • MEFISTO

   Ne bo dobila od 4 do 5 let zapora.

   Če bo sploh šla v zapor, bodo to le krajši oddih od skupinskega seksa.

  • Srce

   Zakaj ne pozdraviš in zahtevaš nazorno objavo z imenom in priimkom vseh političnih botrov, ki so prali denar v NLB. Zakaj ne zahtevaš seznama povojnih morilcev, ki so varno spravljeni v prostorih Udbe. Kučan ti bi jih zagotovo izročil, da bi jih lahko objavila.

   Ne, ti raje križaš malega človeka, kajti na velike močne rdeče strice se ne upaš spraviti. Strahopetka si, zelo podobna Andreji, ki je pustila otroka na tleh WC-ja in zbežala!

   • Ana Job

    Človekoljub sem. Rada imam otroke, za razliko od tebe, ki se name spravljaš že cel dan, ker si ljubosumna name.

   • Ana Job

    Braniš brezobzirno morilko otroka, torej imaš prasica umazana na vesti nešteto splavov. Le kdo si packa umazana?

    • Komar

     Kdo ve koliko masla, da ne rečem dreka imaš ti na glavi. Poznamo take; delajo se lepe, v resnici so pa pravi hudiči.

     Si pre tupasta, da bi se spomnila nive metode, kajti vsi že vemo, da je napad najboljša obramba.

     • Tone

      Taki, ki se vlečete za Andrejo ste najbolj sumljivi. Ponavadi ste pijanci, pe*dofili ali pa še kaj mnogo hujšega.

      Ana je prav napisala. Na kratko NE MARATE OTROK!

     • Tone

      Zadaj za tem nickom Komar je stara farška tetka, ki spodaj pod nickom Soave zagovarja packo, ki je zavrgla novorojenčka na betonska tla. Le kakšna ženska le neki je ta Soave???

     • Ana Job

      Ne vemo kdo je zadaj, izdal se bo sam. Počakajmo.

     • m…Rta

      Tone motiš se.
      Sicer ne vem kdo je ta, ki se predstavlja, kot “Komar” – saj me niti ne zanima, zagotovo pa vem, da to ni Soave.
      Lahko mi verjameš. Ostalega spodaj pa niti nisem brala.
      lp

   • Hun

    Če ga boš kurćanu pofafala ti bo rade volje dal seznam, Steiermark.

   • indijanka

    Kaj je pa tebi? Kakšno srce si pa ti? Vsak ima lahko svoje mnenje.

    • Komar

     Vsak ima lahko svoje mnenje, le srce ne? Sploh začutiš neumnost tega tvojega stavka?

     • Tone

      Bolj neumnega od tvojega ni. Sigurno mora biti za tvojim nickom ogabna ženska. Skregana s svojimi otroci in z vsem svetom.

     • indijanka

      Svetujem ti, da si poiščeš strokovno pomoč in prenehaš preganjati Ano pod krinko različnih nickov.

     • Ana Job

      Obe veva kdo je zadaj. Pač ne mara ljudi in otrok in obožuje mešanje dreka, kar se je videlo doslej že neštetokrat.

     • vsemojebabe

      Ženska se pogovarja sama s seboj, ona potrebuje strokovno pomoč. In ti tudi, če tega ne uvidiš. Škoda besed, norcu ne more pameten človek dopovedati ničesar.

     • indijanka

      A misliš, da me zanima tvoj komentar?

 • lili pili

  Ogabno

 • matjaž

  Zgrožen sem nad komentarji .Ali ste pravokatorji ali tako pokvarjeni????? Morda bi bila kljub vsemu potrebna neka cenzura, ki bi izločila skrajno neprimerne komentarje. S skrajno rumenimi članki in nizkotnimi komentarji vseh barv izgubljate uravnotežene bralce.

  • Majda

   Ooooo, poglej ga podpornika detomorilke!!!

   • puki

    Ne podpornika ampak človeka, ki se sprašuje kje je človečnost in zakaj toliko pošastnosti.
    A ni že zgodba dovolj pretresljiva?

 • Osti jarej

  …ako bi ta država bila,kar ni,bi se kaj takega pač ne dogajalo……tako je pa vse v razsulu…kdor je pošten in dober,je oslu podoben…tisti,ki pokrade več ,pa gospod……pa,če se v rit poriva,ali pa s psi

 • Osti jarej

  …sicer se pa tudi pri nas držijo agende…promoviranja , podpiranja in detabuiziranja homoseksualnosti….to je ena od smeri depopulacije……istospolni so povsod:v politiki,gospodarstvu,na vodilnih mestih, v cerkvi

  …ni daleč dan,ko bodo hetero moški popolnoma neplodni,ženske tudi……otroci,ki se bodo pa še rodili,pa po fašistični prisili cepljeni in poškodovani,celo umrli kmalu po rojstvu…..potem takih primerov ne bo več

 • Rožle

  … in čemu potem cenzura novorojenčka ? ..

  • RATATA

   Tudi ti pogrešaš iste vatle.

  • barbara rov

   Fotografija je simbolična…

   • Rožle

    Ja, vem ..zato se sprašujem ..

 • barbara rov

  Tunnek, daj povej no, ali je tvoje laganje potreba, ali uživaš ko lažeš, si sadist, uživaš ko narediš škodo in pobegneš? Tunnek, ti si strastni lažnivec na internetu. Ali si strastni lažnivec tudi v realnem svetu? Ali prijatelji vedo kaj počneš na internetu? Ali lažeš tudi svojim prijateljem? Ali te laž povzdigne nad druge? Ali uživaš v tem, da edino ti veš pravo resnico drugi je pa ne? Odpri se nam, bo zanimivo…

  • TweetyBird

   …ku ku ku… opazujem te :)

   • Asterix in Obelix

    Jaz pa tebe.

 • barbara rov

  Tunnek, laž je smrtni greh. Je razumljivo, da nisi kristjan in da jih celo z veseljem blatiš…

  • kar-en-iz-ozadja

   ah, Rožle. Smiri se dečko. Ni zabavno.

   • Rožle

    Kakšen Rožle je bil tole zgoraj ? …

 • Cyclopean

  ”Vseskozi je pila šnops. In kar tri različne partnerje je imela na isti čas,” za konec pove naš vir.” Škoda, da se takim da pravica do razmoževanja. Popolnoma degenerirano. Sterilizirat pa poslat v umobolnico.

 • barbara rov

  Žal, danes je treba Slovencem pokazati sliko, da kaj verjamejo, drugače kar verjamejo režimskim trobilom. Je pa slika nazorna, pač taka je realnost…

  • TweetyBird

   Ti pokažem sliko Foglovega Tuneka?

   • Asterix in Obelix

    Ja

 • TweetyBird

  @barbara rov…ku ku…

 • TweetyBird

  Nova24tv, zakaj hočete uničiti življenje mlademu dekletu, ki ima psihične težave zaradi neprimerne in napačne vzgoje? A so to vaše metode? Sram vas bodi.

  Po pisanju nekaterih medijev pred leti, je bil Janez Janša nekajkrat opažen na ljubljanski psihiatriji, zaradi česar so se sprožile govorice, ki niso pojenjale. Tam naj ne bi obiskoval sorodnikov, ampak enkrat mesečno poiskal pomoč strokovnjaka za duševne težave… No vidite, tako se to dela, poišče se pomoč… ne pa da se človeka diskreditira, tako kot vi hočete s to deklico.

  • RATATA

   JJ je poiskal strokovnjaka za duševne težave, da bi mu pomagal, kako se težav znebi. Tudi strokovnjaki za duševne težave imajo tudi kdaj duševne težave in JJ jim jih pomaga odpraviti.

  • Aton

   Narobe razlagaš. Andreja je naredila samo performans za Prešernovo nagrado. Toda ni imela zvez in tu niti JJ ne pomaga!

  • pesjanar

   Ti Jula si že od rojstva v takšni ustanovi pa kaj,tudi takšni morajo živeti pa čeprav ste popolni umski iztirjenci….

  • Asterix in Obelix

   A si ga vidla? Kaj si počela na psihiatriji?

   • MEFISTO

    Opozarjam te, da ima odsluženega pimpeka in da ni ženska, v hecu je pa lahko teta..

  • Ivan Friderik Novak

   V opombo, Ivan Janša . . .

  • m…Rta

   To so čenče, ki nimajo nikakršne resnične osnove. Kdo razširja takšne ogabne laži pa smo že večkrat imeli priložnost spoznati.
   In, četudi bi to bilo res, ali je to sramota ? Ali je to kriminal ?
   Zdravniki so zato, da jih obiščemo, ko jih rabimo za sebe, ali koga drugega.
   Kako nezrelo je takšno “flancanje”.

 • žogica

  Na tem portalu vsaki dan znova dokazujete, koliko kulture zmorete. Uživate in se norčujete iz nesreče drugega, to je vaša kultura, zblojene ovce, vam pa sledijo….

  • Asterix in Obelix

   Otroka bi morala do smrti pretepsti, kot Mirzan in Sanda. Bi bilo to bolje?

 • TweetyBird
  • TweetyBird

   Mislim, da tudi religija ne sme biti izvzeta iz alternativne umetnosti. Religije povzročajo mnogo preveč gorja po svetu, in na to je potrebno opozarjat.

 • Soave

  Nova , pa le izgleda, da imate velike podpornike tudi med znanimi pljuvalci.
  Dobro so se me lotili, ker sem kritizirala vas in način vašega zapisa.
  Sicer bolj slabo berejo in vzamejo pisanje iz konteksta, kar je značilnost komunjar, pa vseeno vas podpirajo.
  Torej se nam obetajo boljši časi.
  Nikomur se nisem dolžna zagovarjati koliko otrok imam, ali sem, ali nisem verna, Ali sem strupenjača, stara kanta , itn. Veliko sem že napsala . Tudi o sebi. In mislim, da moji komentarji niso strupeni, ampak zelo realni.
  In, ravno ti komentatorji s katerimi sem se vedno poizkušala ” pogovarjati ” , so sedaj povzdignili svoj glas ?? Uh ? Sem jim stopila na repek ?
  Pa še pripis. Zanimivo, da se v tem članku ne vprašate, kaj so počeli na CSD-ju ? Saj ženska že ima eno punčko !! Kako to, da žensko, ki se prodaj, drogira in je ponovno noseča, niso obravnavali ?
  Tisti družini , ki je po njihovo bila preveč verna pa so vzeli vse otroke.

 • Majda

  Ana, dobro pišeš, ne kontriraj zboljencem nazaj, kajti javno kažejo kako iztirjeni so. Pa lepo pozdravljena bodi!

 • Majda

  Ana, imaš že kaj otrok? Mislim, da bi se zanje borila, kot lev. Dobra mamica bi bila, zagotovo.

  • Ana Job

   Majda, delam na tem, da bodo kmalu in rada jih bom imela, ker si jih zelo želim. Prijazna si. ❤️

   • Majda

    No, Ana potem ti pa želim vso srečo in čimprej otroke, ker si zelo zaščitniška in materinska oseba. Pa srečno, tudi jaz grem v službo. Delam namreč v vrtcu, kjer me obkrožajo ta mala čudovita bitja, ki oddajajo pozitivno energijo.

    • Ana Job

     Majda, oglasi se mi še kdaj. Se beremo. Lp

 • Tomar

  Pravilno, da se izspostavi take prasice levuharske! Samo tako bomo lahko po volitvah, katere bomo zmagali z SDS, naredili RED in končali pasje dojilje in podobne izmečke! NOVA + SDS DO ZMAGE!!

  • Ana Job

   Bravo Tomar! Bravo Nova!

 • Komar

  Ostudno zmešano babšče. Če bi bila to, za kar se izdajaš, bi doma skebela za otroke, ne pa da kot zaslepljen stekel pes napadaš vse po vrsti na forumu. Za nameček še sama sebi odgovarjaš in se hvališ. Internet je kot bog, vse vidi in vse ve!

  • Ana Job

   Zagovornik kriminalcev utihni raje, ker je jasno vsem normalnim kakšne vrste si. Verjetno si pedofil, da imaš takšen gnusen odnos do otrok ali pa upokojen učitelj, kateri vsi po vrsti sovražite otroke!

   • m…Rta

    Ana, mogoče samo provocira.

  • m…Rta

   No, prijazen pa nisi do sokomentatorke, veš.

   • Ana Job

    Hvala.

 • MEFISTO

  Veste kaj je ironija usode?

  Ironija usode je, če nekdo zagovarja detomorilko, ki ga lastni otroci ne marajo.

 • Asterix in Obelix

  Sanda Alibabić svoje hčere ni pustila v stranišču. Pa bi bilo bolje, če bi jo.

 • MEFISTO

  Nek levi seksualni manijak mi je nekoč razlagal, da se za pedofilijo šteje spolni odnos z otrokom do desetega leta starosti.

  Nad to starostno mejo se šteje fafanje za spolni odnos med odraslimi osebki.

  • Asterix in Obelix

   Si mu razbil gobec?

   • MEFISTO

    Ne, na tem portalu še kar opleta z njim

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!