Razkrivamo: Kot v ameriškem filmu – policija je dr. Michela Stephana v drzni akciji aretirala v gozdu pri Ljubljani, ko sta s plačanim morilcem iz Irana preizkušala orožje!

Foto: Nova24TV. Slovenski specialci so v gozdu na obrobju Ljubljane zajeli dr. Michela Stephana.

Danes nadaljujemo zgodbo o libanonskem kemiku Michelu Stephanu, ki je že več tednov v priporu na Povšetovi v Ljubljani, ker je naročil umor znanega uslužbenca Kemijskega inštituta, dr. Janeza Plavca, kar smo pred dnevi prvi poročali prav na Novi24TV. Stephan, ki je v Slovenijo prvič prišel leta 2001, je za umor po naših zanesljivih informacijah najel iranskega državljana. Obljubljeno plačilo za umor je bilo 25 tisoč evrov, vendar je naročnik potencialnemu izvajalcu že vnaprej izplačal manjši del dogovorjenega zneska, naši viri pravijo, da nekaj več kot 3000 evrov. Toda Stephan je bil tisti, ki je dlje časa zasledoval dr. Plavca in ga skrivaje večkrat fotografiral. Irancu je priskrbel tudi fotografije Plavčeve hiše in okolice. Stephan je tudi natančno preučil, v katerih krogih se s svojo družino giblje dr. Plavec in nato izdelal temeljit načrt likvidacije. Umor je bil naročen za 26. oktobra letos, a so mu prej na sled prišli policisti, zato je načrt propadel.

Od zanesljivih virov smo izvedeli, da je libanonski migrant, ki je sicer iz kemije doktoriral v Parizu, preden je prišel v Slovenijo na povabilo uslužbenke Kemijskega inštituta, poskrbel tudi za orožje, ki sta ga s potencialnim eksekutorjem preizkusila v okolici Ljubljane, kjer je nato prišlo tudi do aretacije. Izvedeli smo, da se je Iranec vmes namreč odločil, da pri umoru vendarle ne bo sodeloval in je naročilo umora tudi naznanil slovenski policiji.

Policija je z odredbo sodišča za Michela Stephana kmalu zatem odredila posebne operativne metode in sredstva, zato ga je specialna policijska enota tudi zajela, ko sta z Irancem v gozdu v okolici Ljubljane nameravala preizkusiti orožje. Policija je nad Stephanom že nekaj časa izvajala prisluhe, preden so specialci dejansko posredovali.

Za umor dr. Janeza Plavca drugo orožje kot za umor dr. Janka Jamnika
Po naših informacijah sicer orožje ni bilo isto, kot je bilo uporabljeno pri umoru dr. Janka Jamnika decembra leta 2014. Že pred dnevi smo razkrili, da je bil Stephan sicer tudi med osumljenci za umor, ki je pretresel slovensko javnost in zaradi katerega že slaba tri leta v zaporu ždi dr. Milko Novič, za katerega se ugiba, da je nedolžen in zgolj žrtev spletk v ozadju. Pa tudi nesposobnega slovenskega sodstva, saj so Noviča obsodili brez trdnih dokazov na podlagi obtožnice, ki jo je spisala zloglasna tožilka Blanka Žgajnar.

Foto: Nova24TV. Dosje Milko Novič. Ali se za umorom dr. Jamnika v resnici skrivajo drugi ljudje?

Stephan sicer kriminalistom, v nasprotju z drugimi osumljenci, ni dovolil postopka zavarovanja sledi, ki nastanejo po streljanju, nato pa mu je alibi zagotovila ena izmed sodelavk na Kemijskem inštitutu. Po najnovejših informacijah pa naj vendarle ne bi šlo za Barbaro Mohar.

Zakaj je dr. Stephan za neuspelo likvidacijo dr. Janeza Plavca najel iranskega državljana, sicer ostaja neznanka, a se same od sebe ponujajo tudi vzporednice s pranjem denarja v Novi Ljubljanski banki v letih od 2008 do 2010, ko je bila oprana milijarda evrov iranskega denarja, v tistem času pa je bil Iran glavni financer islamskega terorizma v svetu.

Luka Svetina

 • Franc Šink

  Le kaj še vse prikrivajo?

  • Novakec1

   Bi ti tudi če bi bil na oblasti

  • karlina

   Same svinjarije, verjemi-kako ze-vsaka svinjarija še ni kaznivo dejanje, prosto po Zdenki Cerar !!!!

 • Silka

  Kaj pa tožilka in sodnica, ki sta Noviča držali v zaporu 2,5 let. Kaj bosta oni dve tudi osebno, finančno in kazensko odgovorni. Ne kot vedno bomo za odškodnino dali davkoplačevalci. Pa še nekaj kako je mogoče, da se “vpleteni” samostojno odloča ali bo dovolil policiji da zbere dokaze ali ne. Kot kaže “preksa” pa Michel Stephan niti ni sprožil petelena pri primeru Jamnik. Vsekakor pa v obeh primerih gre za aditive, ki jih potrebuje narko mafija.

 • sloustava

  Soros, Kucan, Komunizem, IranNLBgate, Migranti, Zgajnar, Balkanski bojevnik, Sodisce, Sami/Kordes Levica/Skoberne SD, Delo, Dnevnik, Safti, Mladina, Vecer, Magna, Cerar, Jankovic s pamzi,…spisek je dolg, predolg za slovenski narod, njegove “morilce demokracije “! Kako iz te Srebrenice amorale, neetike, medijskih umorov? Na volitve vsi, prav vsi, ki smo se avtohtoni Slovenci in vsi, prav vsi drzavljani, ki imate Slovenijo za svojo domovino. Dajmo Kucanu in Sorosu dokazati, da smo Slovenci, ne Madzaroni in ne “ubijalci “ prihodnosti. Soros naj unicuje lasten zarod, ce mu je to v krvi, narod po svetu pa mora pustiti na miru.

  • Silka

   Prav imaš, kdorkoli lahko prepriča omahovalce naj to stori, da bodo vendar šli Slovenci na volitve in ne prepuščali oblasti komunistični bandi, ki nam vlada že skoraj četrt stoletja.

   • karlina

    TOČNO

  • karlina

   VELIK, PODČRTAN PODPIS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Pezde

   Se strinjam z vsem napisanim, ampak Kučanu pa ne nameravam ničesar dokazovati. On je imel v svojem življenju že dovolj dokazov in dovolj priložnosti, pa je vseeno raje ostal v temi. Še en dokaz več mu ne bo prav nič koristil. Njegov propad je iminenten. Izgubljen bo za večno.

   • Janko Gedlička

    Pravzaprav bi bilo meni bolj všeč, če bi bil izgubljen že sedaj in ne šele v večnosti.

 • Zanimivo je pa tudi to, za kakšen mali denar so nekateri pripravljeni storiti kaznivo dejanje. Ampak za Noviča pravijo, da ni bilo dokazov, potem takem je Zgajnarca tudi dobila podkupnino, da ga je spravla za zapahe. Držte se g. Novič.

  • karlina

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • Janko Gedlička

   Gotovo bo napredovala za kontinuirano sledenje stricem iz ozadja.

 • PIA PlA

  Prikrivajo tudi, da je modrooki pred 44 leti v Kranju pijan povozil eno osebo.

  Če bi režimski mediji o tem dogodku pošteno poročali, pritlikavec ne bi dobival izredne pokojnine, še lustracija ne bi bila potrebna. Tako pa so pri nas na oblasti večinoma vsi s prevaro.
  https://twitter.com/potepuski/status/934322395556573184

  • MEFISTO

   Hočemo podrobnosti tega dogodka in kaj je ugotovila takratna milica ter kako je postopalo takratno javno tožilstvo!

   • PIA PlA

    Podrobnosti zahtevaj od policije in samega kratkokrakega, lahko jih pa dobiš tudi v arhivih, ki jih ne smejo odpreti. Zadošča?

  • In verjetno tudi od g. Noviča ženi in hčerki grozijo.

   • karlina

    Nikoli se ne ve

   • Janko Gedlička

    Saj so grozili tudi že novinarki Petri Janša, ki je inventivno raziskovala in pisala o tem od aretacije dr. Noviča naprej.

  • indijanka

   Žalostno. Uboga župnikova kuharica.

   • PIA PlA

    Baje je bil na neki proslavi v Bohinju tam, kjer ima dež mlade, rdeči pa zanesljivo bazo.

    PS:
    Kuharica se ti smili; meni je žal tudi njenega moža.

    PSS:
    Ena policijska, ki jasno prikaže stanje inteligence in/ali uslužnosti v naši policiji:

    *****************************************
    Dva policista patruljirata po parku.
    Pa pravi prvi policaj: “Poglej, crknjen ptič!”
    Drugi pogleda v zrak: “Kje, kje?”

    • indijanka

     Seveda mi je žal tudi njenega moža. Za umor gre. Sem pa najprej pomislila nanjo in na krivico, ki jo je nosila v sebi in zaradi katere se je zavedala, kako malo so vredna življenja običajnih ljudi. Nisem vedela, da je imel plavooki pil.

     • PIA PlA

      Saj sem te razumela, le malo sem te zbodla, da me boš sploh opazila.

      *************************************
      – Zasto u raju ima samo 10% zena?
      – Da ih ima vise, bio bi to pakao…

     • indijanka

      :) tvoji odgovori pa mene nikoli ne zbodejo. Razveselim se jih. Šala je pa zelo realna. Toliko ženskih kandidatk kot smo jih imele na zadnjih volitvah, nikoli več ne bo. Izvolile pa smo moškega, ki je bil najbolj ženski med vsemi kandidatkami.

     • Luiggi

      Babe,ne pritozujte se,sa imate na sodnijah same sodnice,malo je takih,ki nosijo hlace,veliko p TAKIH,KI NOSIJO GACICE!

  • Antonius
   • PIA PlA

    Antonius, žal ne znam odpreti linka, mi lahko pomagaš?

    • Antonius

     PIA PIA, nisem nek spretnež, na mailu sem skopiral povezavo in jo posredoval.
     Jaz kliknem na povezavo, pa se mi stran na Reporterju lepo odpre.
     Morda bo pa sedaj šlo?!
     V predzadnjem odstavku je, kar Te zanima.
     file:///C:/Users/antoncek/Downloads/R-2017.11.14-%C5%A1t46-str82-Revolucija,%20maligani%20in%20volan.pdf

     • PIA PlA

      Žal, tudi tokrat ne gre. Prosim, v sporočilu zgoraj zbriši link, ki si ga posredoval, in če lahko, mi napiši naslov kolumne, ki je bila objavljena v Reporterju, bom že sama našla. Hvala za tvoj trud in lep nedeljski večer ti želim, Pia

     • Antonius

      PIA, 14. november 2017
      Kolumna Boštjana Turka / Revolucija, maligani in volan.
      Tudi Tebi prijeten večer, A.

     • PIA PlA

      Točno to sem iskala, ker sem razbrala iz linka naslov, vendar v Reporterju tega članka ne najdem. Našla pa sem drugi članek B. M. Turka z istim datumom, kjer omenja verjetno prav to kolumno. Citiram: “Če bi se s kriminalcem Milanom Kučanom (primerjaj moj članek v
      Reporterju 14. 11.) kdaj soočil na TV, bi mu postavil to vprašanje. Viktor Blažič je bil zaprt, ko je Milan Kučan napredoval v hierarhiji.” Vse kaže na to, da je kolumna objavljena le v tiskanem delu Reporterja, na internetu je ni. Če bom le utegnila, si jo bom prebrala jutri v knjižnici razen, če imaš ti boljšo rešitev, naj ti Kučko pomaga. Lep večer in hvala za veliki T, Pia

     • Antonius

      Pia, zdaj mi je jasno. Kolega mi je poslal v pdf. Premalo se spoznam na te zadeve, dober namen je pa premalo, da z njim premagam svoje šibko znanje.
      Hvala za spoznanje o pdf.:-))

     • PIA PlA

      Malenkost, pa še drugič. Gorje, da bi vsi vse vedeli in znali, na svetu sploh ne bi bilo več zanimivo.
      Če greš še kaj na Kanal, ti tam pustim svoj elektronski naslov, kamor mi lahko pošlješ pdf. Lahko?

     • Antonius

      Danes sem bolj pozen na Novi, zato Ti šele sedaj odgovarjam.
      Da se ne bova iskala mi lahko naslov pošlješ na kakšen moj starejši komentar kjerkoli na novi. Običajno sem bolj pri vrhu, če poizkusiš z najboljšimi naprej. Na mailu bom dobil obvestilo o Tvojem sporočilu, potem pa svoj naslov lahko takoj zbrišeš.
      Na *Kanalu* sem bil nesramno *osvinjan* pa sem se z njega umaknil.

     • PIA PlA

      Dogovorjeno – storjeno!

  • Srbi znajo reči: “Zaklela se zemlja raju, da sve tajne, treba da se znaju”
   Saj ne morem verjet, no.

  • Janko Gedlička

   Korajžna si.

  • samsara

   Upam, da ga tudi pokojni Ivan Krabmberger, kučanov protikandidat za funkcijo predsednika države, kdaj obišče med spanjem. Če ga še ni, ga pa še bo.

 • MEFISTO

  Brezsrčni kot so, bodo po krivem potrdili prvostopno sodbo Noviču!

 • karpelec

  Veliko godljo so si skuhali, dogodke prepletli med sabo, ki so lahko kar verjetni. Presegli so že holivudske mojstre, vendar pa nekdo bo to godljo moral pojest. Naša Dolina ni samo lepa, ampak polna pasti, v katere lovimo razne Ahmade od katerih nimamo nobenih koristi, svoje ljudi pa iz dneva v dan bolj siromašimo in zanemarjamo.

  • karlina

   Enkrat bodo začele padati domine, to je sigurno

   • Janko Gedlička

    Se bojim, da šele v zgodovini prihodnosti. Da jo bomo gledali iz raja.

  • Janko Gedlička

   Ampak le mislim, da ti ni potrebno pisati v prvi osebi množine.

 • ljubinica

  “drzna akcija v gozdu”?
  Ne pretiravajte.
  “Najeti morilec” se je sam prijavil …

 • antimur

  Sta Škoberne in Kordiš zamudila, da bi ga spravila v parlament na varno, ali sta bila morda z njim v akciji.

 • Grenze

  Počasi hodi pravica na plano kućko je tud zraven.

  • Janko Gedlička

   Pa ne tisti pod pručko.

 • Stajerka

  mafija……centralizirana v mestu, ki bi naj bilo slovenska prestolnica…….pa prebiramo članke, kjer na leto mogoče, če imaš srečo, zaslediš 3 Slovence……in to bi lewaki radi nardili iz cele Slovenije – samo vam NE bo uspelo……

 • montyamp

  To so murglosrbska posla .
  Za žveplenega ni naročnikov ???
  Slovenci kaj se čaka ???
  Kje so pijani lovci ???
  Krambergerja so menda pospravili zato ker je podpiral zdravstvo z dializnimi aparati .

 • dež

  Po informacijah medijev, naj bi bil potencialni morilec (Iranec) našim organom pregona nedosegljiv, odšel(pobegnil ?) naj bi v tujino. Če so ga aretirali skupaj s Stephanom med preizkušanjem orožja, se samo po sebi postavlja logično vprašanje, zakaj ni ostal v priporu ?

  • montyamp

   Hahaha , slovenska kastrirana policija polna pohabljenih udbovcev .

 • totex39

  Pri nas islamisti delajo še skrivno s pomočjo oblasti, kar je še za narod bolj zaskrbljujoče.

  • karlina

   TOČNO

 • Lilika

  Koliko Hrvatov mora Evo Morales ujeti in peljati na Hrvaško, da bosta Andrej Plenković in Kolinda Grabar Kitarović skočila v zrak?

  • tramal

   Pri nam se sprehaja dvanajst srbskih bojevnikov ,ki so jih dobili z tonami kokaina ,pa nobeden ne skače.Vse komunajzerje so podkupili.

   • karlina

    TOČNO, samo popravek-pri nas !!!!

 • montyamp

  Iran in Finska sta državi pobrateni z udbopartijsko teroristično celico .
  Dežela ugrabljena od stalinistične glistavosti ja ne more biti š od Švice , to je vukojebina kjer se redčita koka in heroin .
  Udbovsko krivosodje pa si nabira točke z lovom na hitrostnike mopediste , pijane traktoriste in autozmešane neprivezane telefoniste .
  Slovenija od kod grozote tvoje ???
  Ja od kurćanističnih banditov vendarle .

  • karlina

   VELIK PODPIS

 • lojze

  Predlagam, da raziščete ali ni mogoče iranski državljan, naročeni morilec, zdaj s posredovanjem, Cerarjeve vlade v psihiatrični ustanovi. Domnevam, da močne duševne stiske in trpi, ker je izgubil posel in denar.

 • soc

  Zanima me, kako se ob teh novicah počuti izprijeno bitje, ki je Milka Noviča obsodilo na 25 let?

  Tik-tak, tik-tak, tik-tak…

  • Stajerka

   verjetno prav prijetno……to ni bilo gratis, tako kot ne bi bilo gratis naslednje dejanje……je pa zanimivo, da je v vseh pizdarijah prisotna tožilka Žgajner……

   • karlina

    Nič ni zanimivo, tako so ji ukazali, verjemi, pri komunistih ni nič naključno, verjemi, ampak do potankosti zrezirano

    • Janko Gedlička

     Saj se strinjam, ampak prav to je “zanimivo”.

  • dež

   Imam čuden občutek, ne veseli se prezgodaj. So sposobni ugotoviti, da sta Stephan in Novič sodelovala pri Jamnikovem umoru. Se sliši grozljivo, a tega ne bi izključil pri teh pokvarjencih.

  • Na to vprašanje bi najbrž znal, kaj povedat Martinčič, ki ni dobil statusa zaščitene priče v primeru Balkanski bojevniki.

  • karlina

   Nič se ne počuti, ker nimajo občutkov

   • Michel Stephan pa ima občutke sedaj, ko gre za njega.
    Bomo kmalu brali, da joka.

  • Janko Gedlička

   Sociopati zaradi takih malenkosti nimajo prav nobenih skrbi. Razsodili so “pravično in pošteno” po “najboljših” močeh. Saj zato pa je druga stopnja, da se zadeva še tam premotri. Sedaj pa le upam, da bodo te novosti v izvensodnem dogajanju na terenu v povezavi z izkrivljanjem v dosedanjem sojenju – publiki, prisotni na obravnavah vidnih iz aeroplana, vendarle prisilile višje sodišče v razveljavitev prvostopne sodbe in vrnitev zadeve v novo( prvostopnoI sojenje. Težko si predstavljam, da bodo priznali popoln fiasko – ponaredbo dejanskega stanja v prvostopnem sojenju. V tem primeru bi morali prvostopno sodbo spremeniti tako, da bi dr. Noviča sami direktno oprostili, sodnico pa ovaditi zaradi kaznivega dejanja krivega sojenja. Ampak tudi tudi čudež se lahko dogodi zaradi te nove “luči”, ki nam jo je prizrcalil Luka Svetina.

 • DJURO SUMAR

  Tudi tale članek je eno samo ugibanje brez vsakršnih dokazov. Morda celo kdaj v prihodnosti izvemo, kaj se je v resnici dogajalo.

  • centurion

   Zato pa ti ziher nisi ugibanje.
   Zagotovo si IDIOT.

   • DJURO SUMAR

    Navedi mi en sam dokaz iz tega članka.

    • Mojca pokraculja

     članek bo navajal dokaze ? Ej, ti ni dost, da v državi v kateri policija dela po nalogu mafije, nekoga vendarle strpajo v zapor ? Preiskovalni seveda, kar pomeni, da bo vse odvisno od mafije, lahko reče ja, lahko ne.

     • DJURO SUMAR

      Karkoli že tukajle bluziš o mafiji, tale članek ne prinaša nobenega dokaza, temveč le neke domneve, na osnovi katerih bi vi ljudi strpali v zapor.

     • karlina

      TOČNO

    • centurion

     Navedi en sam dokaz, da si normalen.

     • DJURO SUMAR

      Tebi ni mogoče ničesar dokazati, ker preprosto ničesar ne kapiraš.

  • Mojca pokraculja

   Do takrat naj pa mirno ropajo, morijo ?¨! Matr si sprevržen, kar zaudarjaš, zmene bolano.

   • DJURO SUMAR

    To pa ne. Roparji in morilci morajo biti kaznovani. Samo najprej je treba dokazati kdo je ropal in moril. Proti smrtni kazni sem prav zaradi tega, ker mnogo nedolžnih sedi v zaporu ali jih celo nedolžne ubijejo.

    • centurion

     Ja, seveda.
     PATRIJA….

     • DJURO SUMAR

      No vidiš. Dober primer. Še dobro da nimamo smrtne kazni.

    • Mojca pokraculja

     Dej jurček umir se, kaj spet nakladaš.

     • DJURO SUMAR

      V nakladanju sem za tebe samo vajenec, kajti ti si vrhunska nakladalka.

  • lokec

   Ali si ti sin od Djurota Pucarja Starega.

   • DJURO SUMAR

    Ali si ti sin od Lokarja, ki ga loka par litrov na dan?

    • lokec

     Alkohol se potencira, včasih smo ga pridelali 10 hektolitrov sedaj pa tudi do 30 hektov na leto. Če boš prišel v naš hram, te lahko utopimo v vinu. Moja žena pa ni lokarjeva temveč puščica.

     • DJURO SUMAR

      Imam svoj hram, ampak ne pijem alkohola, tako da me boš moral utopiti v vodi.

     • lokec

      To, da ne piješ te rešuje.

     • pupa

      To se pravi da si muslo ali ozdravljen alko. Mi ga pa pijemo ne pretirano pri vsakem dobrem kosilu eno osminko refoška, ko so na mizi ribce pa je na mizi sončna malvazija.

 • Burek Burecki

  Lol. Kaksni prevaranti. To nima nobene veze z pranjem denarja razen to da je morilec iranec. Teroriste jim pa ni treba financirat zato ker joh dovolj financiramo evropejci, zidje, americani in saudijci…

  • hle

   Z takim mešanjem hrušk in jabolk izpadejo totalno neverodostojni tako da človek ne ve ali so tukaj takšni nesposobneži ali to delajo namenoma in so morda za to še celo plačani

 • Morala

  Zelo zaskrbljujoče!!

  • karlina

   TOČNO ,ze 72 let, od kar so na oblasti KOMUNISTI !!!!!

 • Anton

  http://www.rtvslo.si/gospodarstvo/jeff-bezos-drugi-zemljan-s-premozenjem-nad-100-milijard/438762#comments

  priporočam v branje, enkrat za izjemo sem na mmc-ju užival ko sem bral komentarje. V tem upanju še nisem popolnoma zavrgel mmc, ker se na vsake kvatre pojavi članek, ki je vreden mojega časa

  sarkazem press

 • MižekFiga

  Droge je skoraj zmanjkalo.
  Denar je opran.
  Banke imajo krepek nadzor (razen NLB balkanskih).
  V RITI SO komunajzarji (partizansko ime = socialni demokrati ali nepomembna Levica).
  Zato bomo doživeli “Še en razpad kvazi države”, upam da po naslednjih volitvah.
  Pazit in pozabit bo treba samo še na pretirane pokojnine, skrite kot zaslužne (ne zaslužene) ker je še danes 45 dodatkov, ki nimajo kritja z vplačili.

  VOLITVE BODO MENDA V MAJU 2018 (še ni dopustov)!

  • karlina

   TOČNO

 • Hun

  Novic je morilec…pa ce se pozrete od jeze..kekci

  • antimur

   Ti govno kučanistično pa zagotovo veš, da je Novič kriv, tako kot je v tvojih zmedenih in gnilih možganih verjetno tudi jasno, da je Janša kriv v zadevi Patria. Norci na kvadrat, vam ni več pomoči.

   • Hun

    Jansa je odgovoren za patrio..sj so se pod njegovo vladavino kupile

    • Harigast

     Erjavec ki je bil obrambni minister in je na pogodbi njegov podpis pa je nedolžen Debil rdeči.

     • Hun

      debil preber si kater priimek je omenjen v postu na katerega sm repliciral…zaslepljenec takoj brcas na prvo zogo

    • pupa

     Morda veš kdo je takrat bil obrambni minister, saj res si prebutast, da bi to vedel. Ali misliš, da je Janša samo pokasiral provizijo Erjavc pa je podpisal pogodbo, to se lahko razlaga samo na udbovskem sodišču v Ljubljani po nareku KOS-a in palčka.

     • Hun

      ce ti lahko ocitas na primer levaskim premierjem da so krivi za pranje denarja v NLB….potem enako velja za Janso pri partiji…se ti ne zdi to logicno al zarad custev do Janse ne premores objektivnega razsojanja…..itak ste pa zenske znane po naivnosti ne butastosti

   • karlina

    VELIK PODPIS +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • Ti se hecaš.

  • Hun je morilec.

  • šmentanamuha

   Ti sovražiš to državo in slovenski narod, to je dejstvo, ker si en navaden frustriran peder. Četudi boš pisal svoje sovražne protislovenske pamflete po forumu, se ne boš počutil nič boljše, ker je težava v tebi in ne v nas.

   • Hun

    muham ponavad disi guzica, da letajo okol nje, da ima primer Novic z mojo radostjo do Slovenije kaj skupnega pa nevem kaj te je zmedl..mogoce govno na riti

    • karlina

     Najprej se nauči slovenski jezik in knjizne slovenščine, da te bo kdo razumel, bo šlo

     • Hun

      najbolj da pridem k teb na instrukcije, bi slo

   • karlina

    PODPIS ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • radames

   Tudi Uhernik je bil, ane, ti izzivaški bebasti provokator?

  • karlina

   Verjemi, DA NI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • skrajna resnica

   KAZNIVA DEJANJA ZOPER ČAST IN DOBRO IME
   Žaljiva obdolžitev
   160. člen
   5) Če kdo za koga trdi ali raznaša, da je storil kaznivo dejanje, za katero se storilec preganja po uradni dolžnosti, se sme resničnost, da je oškodovanec storil kaznivo dejanje, dokazovati le s pravnomočno sodbo, z drugimi dokazi pa le, če pregon ali sojenje ni mogoče ali ni dovoljeno.

   V zadevi Novič še ni pravnomočne sodbe!

   • Hun

    hitr me pjt prjavt..skrajni desnicarski cinkatorski prostitut

  • Olga_10

   Požrli se boste vi, ko bo dobil astronomsko odškodnino!

   • Hun

    ti se bos nazrla zaston pasulja na naslednem SDS partijskem srecanju

    • Olga_10

     Ki mi ga bo Katićka skuhala…

     • Hun

      sama itak ne znas kuhat

    • pupa

     Slovenci kuhamo fižol, pasulj pa kuhajo tvoji rođaki.

     • Hun

      kaj kuhas pašta fizol k si bila pod laško okupacijo

 • Olga_10

  To so osebki “posebnega pomena” za Slovenijo???!!! To je perspektiva te marionetne vlade? Mafijska država???? V gozdu testirajo orožje???? Za tuje državljane dovoljeno, da odklonijo “zavarovanje sledi”??
  Nedolžen človek pa gnije v zaporu?????

  • karlina

   TOČNO

 • Antonius

  To pa je nekaj novega, da osumljenec policiji ne dovoli zavarovati sledi, ki bi ga lahko argumentirano izpostavile kot osumljenca.
  Kos in Praprotnik sta v NLB tudi zato, da kakšne sledi o pranju denarja in šenkanih kreditih ne bi ušle na policijo.
  Čudež bi se zgodil, če volivci ne bi volili tistih, ki jim jih veleizdajalcu naklonjene, reklamirajo tv in tiskane kanalizacije.
  Slovenijo, tožilstvo, krivosodje in policijo obvladuje izvoljena mafija, nedolžni Novič v zaporu je pa logična posledica tega dejstva.

  • Janez

   +++++
   Pa?
   Ali sta tadva – D. Kos in Praprotnik – še na NLB banki?
   Tam
   sta morda – čisto po nepozrenem na plačnem seznamu.
   Ali?
   Pa zaradi možnih malverzacij – ki jih omenjaš.?!
   Ampak !
   To – je grozno.
   In za v Parlament R. SLO.
   To ?
   ŠKODO POVZROČAJOČO NLB NAJ ŽE KONČNO ENKRAT !
   – PRODAJO
   RES SPOSOBNIM, KOREKT BANČNIKOM. Konec državne NLB ! L.r. Janez K. KOMENDA

  • karlina

   PODPIS

 • Anton

  Kučan še ne ve kako bi v to svinjarijo vpletel Janšo. Potem bojo mediji to raztrobili za resnico.

  • karlina

   Kolikor je meni znano, je gospod Novič , član SDS in to pove vse, zakaj so ga osumili in priprli.

  • Janko Gedlička

   No pa si jim odprl inovacijo.

 • Bozz

  Geneza 6
  5 GOSPOD pa je videl, da na zemlji narašča človekova hudobija in da je vse mišljenje in hotenje njegovega srca ves dan le hudobno.
  6 GOSPODU je bilo žal, da je naredil človeka na zemlji, in bil je žalosten v svojem srcu.
  7 Rekel je torej GOSPOD: »Izbrisal bom človeka, ki sem ga ustvaril, s površja zemlje, ljudi in živino, laznino in ptice neba, kajti žal mi je, da sem jih naredil.«
  8 Noe pa je našel milost v GOSPODOVIH očeh.

  11 Zemlja pa je bila vedno bolj sprijena pred Bogom in polna nasilja.
  12 Bog je pogledal na zemljo in glej, bila je pokvarjena; vse meso je spridilo svojo pot na zemlji.
  13 Bog je rekel Noetu: »Sklenil sem, da je prišel konec vsega mesa, kajti napolnili so zemljo z nasiljem, zato, glej, jih bom uničil z zemljo vred.«

  Psalm 10
  1 Zakaj, GOSPOD, stojiš v daljavi, se skrivaš v času stiske?
  2 Zaradi ošabnosti krivičnih nesrečni izgoreva; naj se ujamejo v naklepih, ki so jih zasnovali.
  3 Krivični se hvali s poželjivostjo svoje duše, ropar preklinja in zasramuje GOSPODA.
  4 Krivičnik ga v svoji ošabnosti ne išče, »Ni Boga.«, v tem so vse njegove hudobne misli.
  5 Njegove poti uspevajo v vseh časih, tvoje sodbe so tam gori, predaleč od njega;
  na vse svoje nasprotnike gleda zviška.
  6 V svojem srcu pravi: »Ne bom omahnil, od roda do roda ne bom padel v nesrečo.«
  7 Njegova usta so polna kletev, prevare in zatiranja, pod njegovim jezikom sta zloba in zlo.
  8 V zaselkih sedi v zasedi, na skrivnem ubije nedolžnega, njegove oči čakajo na nesrečnika.
  9 Na skrivnem preži kakor lev v zasedi, preži, da bi ujel nesrečnika; ujame nesrečnika, tako da ga potegne v svojo mrežo.
  10 Potuhne se, počene, z vso svojo silo pade na žrtve.
  11 V svojem srcu pravi: »Bog je pozabil, skril je svoj obraz, ne vidi, za vedno.«
  12 Vstani, o GOSPOD; O Bog, vzdigni svojo roko: Nikar ne pozabi ponižnih.
  13 Zakaj krivičnik Boga zasramuje? v svojem srcu pravi: »Ne boš kaznoval.«
  14 Videl si muko in žalost, gledaš, da jih vzameš v svoje roke. Slabotni se prepušča tebi, siroti si postal pomočnik.
  15 Zdrôbi laket krivičniku in hudobnežu, kaznuj njegovo krivičnost, da je ne bo več.
  16 GOSPOD je kralj na vekov veke, narodi so izginili iz njegove dežele.
  17 GOSPOD, ti si uslišal hrepenenje ponižnih, krepiš jim srce, tvoje uho je pozorno,
  18 da daš pravico siroti in zatiranemu, da ne bo več zatiral človek.

  Psalm 82
  Obsodba krivičnih sodnikov
  1 Asáfov psalm. Bog vstane v Božjem zboru, sredi bogov sodi:
  2 »Doklej boste sodili napačno, dajali prednost krivičnim? Sela.
  3 Sodite za slabotnega in siroto, odločajte prav za nesrečnega in revnega.
  4 Osvobajajte slabotnega in ubogega, rešujte ga iz rok krivičnih.«
  5 Ne spoznajo, ne razumejo, v temi tavajo, majejo se vsi temelji zemlje.
  6 Jaz sem rekel: »bogovi ste, sinovi Najvišjega vi vsi;
  7 toda kakor ljudje boste umrli, in padli kakor kateri izmed izmed knezov.
  8 Vzdigni se, o Bog, sodi zemljo, zakaj ti imaš v lasti vse narode.

  Psalm 9
  19 Zakaj ubogi ne bo za vselej pozabljen, ne upanje nesrečnih za vedno izgubljeno.
  20 Vstani, GOSPOD, ne daj, da prevlada človek, naj bodo narodi sojeni pred tvojim obličjem.
  21 GOSPOD, položi vanje grozo, naj narodi vedo, da so samo ljudje. Sela.

  Izaija 42
  14 Dolgo časa sem molčal, tiho sem bil in se premagoval, zdaj bom zavpil kakor porodnica , uničeval in požiral bom naenkrat.

  Matej 24
  37 Kakršni so bili namreč Noetovi dnevi, tako bo tudi ob prihodu Sina človekovega.

  • Jovo Jamnica

   Ker sn jas agnostik in nimam pojama o totih stvareh, me zanima, keri je to napiso, f kaki pisavi in če je to blo pol znano takrat tut recimo… Indijancom, Kitajcom in Aboridžinom. Če ne, zakaj ne???

   • Bozz

    Sveto pismo ima 40 avtorjev, ki jih je izbral Bog izmed vseh ljudi, od Mojzesa do apostola Janeza skozi dobo 1400 let. Stara zaveza se je pisala približno od 1400BC -400BC, potem je bilo 400 let zatišja (čeprav se je v tem obdobju marsikaj dogajalo, zapisano v apokrifalnih knjigah, ki pa niso navdahnjene od Boga, recimo knjiga Makabejcev, itd.) in potem Nova zaveza, pisana približno od AD58 – AD90. Ti avtorji so pisali ob različnih časih, nekateri od njih odmaknjeni časovno drug od drugega več sto let. In čudež se kaže v tem, ko je teh 66 knjig (39 Stare zaveze in 27 Nove zaveze) združenih v celoto (Sveto pismo), najdemo popolno harmonijo v sporočilu, ki ga avtorji sporočajo. Sveto pismo ni samo antologija (zbirka literarnih del izbranih od tistega, ki jih zbira in sestavi v celoto); obstaja enotnost, ki povezuje vse v celoto. V večini primerov so avtorji bili popolni tujci drug do drugega. Nekateri avtorji so bili poslovneži oz. trgovci, drugi pastirji, ribiči, vojaki, zdravniki, pričevalci evangelija, in kralji, skratka ljudje iz vseh plasti družbe, kakor jih je izbiral Bog za svoje literarno delo. Ti avtorji pa so bili navdihnjeni od enega vira, svetega Duha, zato ima Biblija tako enotnost in kohezivnost, kljub temu, da se je pisala skozi obdobje 1400 let. Pisci Biblije so podali Božje sporočilo s svojim glasom in pisalom, ko so živeli in ko so umrli so njihovi zapisi živeli naprej. Ta preroška sporočila so potem bila zbrana skupaj pod vodstvom Boga, v knjigi, ki ji pravimo Sveto Pismo. Vse kar sem ti povedal, je čudež, dokaz Božjega avtorstva Svetega Pisma. Bog je načrtno tako naredil, da bi pokazal in dokazal, da to ne zmorejo nobeni drugi človeški avtorji (pa čeprav so se zelo trudili pod vodstvom Satana vzpostavljati lažne religije, ki zanikajo Kristusa kot Božjega Sina in s tem Sveto Pismo) ampak samo živi Bog, v dokaz, da je Sveto pismo božanskega izvora.

    2 Timotej 3:16-17
    16 Vse Pismo je navdihnjeno od Boga in koristno za poučevanje, svarjenje, za poboljševanje in vzgojo v pravičnosti,
    17 da bi bil Božji človek popoln in pripravljen za vsako dobro delo.

    1 Peter 1:20-21
    20 Predvsem pa védite tole: nobena prerokba v Pismu ni stvar zasebne razlage.
    21 Nikoli namreč nobena prerokba ni prišla po človeški volji, ampak so sveti ljudje, nošeni od Svetega Duha, govorili v imenu Boga.

    http://www.bibleinfo.com/en/questions/who-wrote-the-bible

    Stara zaveza je bila napisana v Hebrejski pisavi, Nova zaveza pa v koine Grški pisavi. Ne indijancom to takrat ni bilo znano, prav tako ne Kitajcem in Aboridžinom. Zakaj ne? Zato, ker je Bog tako določil in izbral ljudi po katerih bo podal svoje sporočilo. Lahko bi izbral katerokoli pleme ali ljudstvo, on se je odločil, da bo izbral Jude, kasneje pa je svoj evangelij oznanjal preko vseh ljudi, Judov in poganov, ki jih je izbral in so postali kristjani in tako so raznesli Kristusov evangelij v vse konce sveta, kakor je prerokoval Jezus Kristus, da se bo zgodilo. Tako so ga slišali tudi Kitajci, Indijanci, Aboridžini, itd.

    Matej 24
    14 In ta evangelij kraljestva bo oznanjen po vsem svetu v pričevanje vsem narodom, in takrat bo prišel konec.«

    • Jovo Jamnica

     Pa Bog ni dobenmu povedo, zakaj je tak določo??? Neki vzrok je že mogo bit. Drugač ni logike. So se mu bol dopadli, ko drugi na zemli živeči???

   • pupa

    Mislim, da je to napisal palček Milanček ha,ha,ha……………..

 • Peter

  ….je naročilo umora tudi naznanil slovenski policiji….

  Da ne bi kdo dvomil o sposobnosti naše polcije, no.

  • šmentanamuha

   Dejstvo je, da je takim stvarem težko priti na sled, če nimaš nobenega namiga. Zato se ni treba delati norca iz policije. Pohvalno je, da so odreagirali tako kot je treba.

   Zanimivo bi bilo vedeti, koliko sta dobili nagrade Žgajnerjeva za svoj tožilski konstrukt in ona sodnica. Tudi Jankovičev blef, da bo tožil Žgajnerjevo in ne vem kaj, je bila samo dimna zavesa. Dejansko je za to dobila nagrado, v prihodnosti pa se ji obeta še karierno napredovanje, v kolikor ne pride do čistke na tožilstvu.

   • Hun

    najlazji je talat izjave kot fijakrski konj ki vidi samo pred sabo…Zgajnarjeva je dokazala sama seb da ni kos delu, ki si ga nalaga…da je podkupljiva je bedarija in laz, ki jo trosis ne da si trdno preprican

    • šmentanamuha

     ti že veš….ni pa me treba naslavljati v moški oliki, ker vmes nisem spremenila spola

     • Hun

      ti si moskinja brkata

     • šmentanamuha

      si tipičen moški s šibkim intelektom in tvoj komentar je izraz nemoči…ti se kar tolaži.

     • Hun

      ti si zenska k te je mladost ze davno zapustila in ogenj v teb je ugasnil

     • šmentanamuha

      Nisem si mislila, da je s tabo tako hudo…tako zvenijo obupanci … R.I.P.

     • Hun

      vseen si tecna da se zmens na moje provokacije…tecna zenska nikol ni dama nit nikol ne bo…premal ljubezni v vzgoji..nis ti kriva

   • Jovo Jamnica

    Tu piše fse živo. Sam meni se nea da to čitat. Najbrš je pr Al Kaponeji tut blo celi haufn takih dosjejof in ga niso dugo mogli spravit f čuzo, magari je cela Amerika vedla, da je teški mafijozo…

    http://dosjemilkonovic.si

   • karlina

    TOČNO, če mene vprašaš, v tej zadevi zelo, zelo hudo smrdi in Bog si vedi, če niso v ozadju tudi balkanski bojevniki, kjer je v ozadju droga je HUDIČ !!!!

 • tramal

  Verjetno da ne bo obdržal isto pištolo z kateri je že enkrat streljal.Z lahkoto je nabavil drugo,staro pa skril ali prodal.

  • Hun

   pojma nimas…pistolo nabavis z lahkoto…zato pa zmer pridejo na sled orozju, ki je z lahkoto kupljen

 • terminalar

  “ni dovolil postopka zavarovanja sledi, ki nastanejo po streljanju,”

  A ja? Česa vse demokracija ne omogoča?!
  Velkam intelektual migranc!!

  • Jovo Jamnica

   Ja. Kak se te to naredi??? To rečeš policaju in pol je tak???

 • radames

  Slovenija je tako kriminalna država, da si legalni (izvoljeni) politični kriminalci dovoljujejo spreminjati ustavo zato, da bi lahko zaradi ustavne večine v parlamentu, uredili državo po svoji (kriminalni) meri.
  Zelo resno pa me zanima, koliko časa bomo te politične kriminalce in kriminalce v pravosodju še mirno gledali. Koliko časa še, Slovenci????

  • Jovo Jamnica

   Strašno…

  • etrusk

   ja , tudi jaz se to sprašujem????

  • FRANC3

   Na oblasti bodo toliko časa, dokler jih bomo volili.
   Ker smo Slovenci bolj podobni teletom in ovcam kot pa odgovornim državljanom, se bojim, da bo leva nadvlada še dolgo trajala. Nas bo streznila samo Evropa ali pa ekonomski propad.

   • karlina

    TOČNO

   • Janko Gedlička

    Se mi zdi, da se Evropi bolj kot ne fučka za Slovenijo. Jo bodo že poceni pokasirali, ko ne bomo mogli več odplačevati kreditov in “zdraviti” udbomafijskih bankomatov.

  • karlina

   VELIK PODPIS

 • Janez

  No !
  “KISLA ŠALA”

  Ja?
  Prav grozno
  – tole s ” kemija inštitutom” !

  POZDRAVLJENI, DOBRODOŠLI V

  ” MAFIA R.SLO”

  Zdi se, da bi take obcestne table čisto upravičeno stale ob cestah,
  za mejnimi pprehodi,
  po katerih prihajajo k nam – tujci. Se zdi?! L.r. Janez K. KOMENDA

 • Ana Job

  “Zakaj je dr. Stephan za neuspelo likvidacijo dr. Janeza Plavca najel iranskega državljana???” Zato, ker inštitut razvija izjemne stvari in so pionirji na nekem področju, delajo na nekakšnem gorivu in to gre Arabcem v nos. Taki znanstveniki bi morali biti varovane osebe.

  • Janko Gedlička

   Mater vse veš. Lahko bi kaj več že prej zi..la. Oprosti malo šarf šali.

   • Ana Job

    Rada se hecam, upam, da sem ti kaj pomagala, malo na hitro sem spisala glede ikon. Ni se, kaj oproščat.

 • Rožle

  Glede na to, da so naši levaki prali denar za Iran …so sposobni oprati še masikaj bolj umazanega …

  • karlina

   TOČNO

 • karlina

  Stephan sicer kriminalistom, v nasprotju z drugimi osumljenci, ni dovolil postopka zavarovanja sledi, ki nastanejo po streljanju, nato pa mu je alibi zagotovila ena izmed sodelavk na Kemijskem inštitutu. Po najnovejših informacijah pa naj vendarle ne bi šlo za Barbaro Mohar.

  To pove vse in sicer, da je ta človek KRIV tudi za umor direktorja pred 3. leti, nekdo ga očitno zelo, zelo dobro ščiti, ne samo njegova ljubica in jim je prišel prav gospod Novič, ki je nedolzen in psihično uničen, skupaj s svojo druzino , ze tri leta v priporu. Mislim, da bo prišlo , vsaj upam, srčno upam, do ponovnega sojenja in bo gospod Novič , oproščen, zato tudi upam, da bo zahteval od drzave več-milijonsko odškodnino !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Bozz

   To “od države” bi se moralo ukinit. Pravilno bi moralo biti od odgovornih. Tistih, ki so ga po krivem zaprli in obsodili. Pobrat vse premoženje in vso lastnino pa dat nedolžnemu. Če pa ne morjo plačat, pa v zapor na prisilno delo, kjer bodo delali toliko let, dokler ne odplačajo vse odškodnine. Seveda take pravice ne bomo nikoli videli.

   • Janko Gedlička

    Se strinjam, samo navkljub temu, da so ti odgovorni dopadljivi tistemu, ki mu dejansko odgovarjajo, bi bilo potrebno tudi od države izplačati razliko takoj, odgovorni pa le naj delajo za povračilo odškodnine, npr. v Kočevskem rogu podirajo drevesa. Pa res bi bilo potrebno spremeniti zakonodajo, da bi se najprej pokasiralo storilcem storilcem škode, kolikor jo lahko poravnajo s svojim premoženjem. Ampak, kako bi potem plavooki vladal? Saj naši volivci bi dali še gate za bogega Kučeka.

  • Jana Novak

   Udbin likvidator, ne dvomim, da je dal “pospraviti” Jamnika.

  • Janko Gedlička

   Ja, odškodnino pa naj direktno plačajo Sabljič za prirejeno izvedensko mnenje (kot za pijanega lovca), Žganarjeva za napeljevanje h krivemu sojenju in Koljeva (saj ne morem izstisniti iz sebe njenega priimka, preveč me iritira).

 • T-Rex

  na sliki pa kot v đamiji, še varnostnik je bradonja, lol

  • Bozz

   aha, a zdaj je vsak, ki ima brado avtomatsko musliman? Včasih so Slovenci imeli brade, danes ste pa poženščeni in se brijete, da zgledate kot ženske. Brada je moški simbol, ne se je sramovat. Če imaš brado pa to še ne pomeni, da si musliman.

 • Janko Gedlička

  Čestitam Novi 24 tv na uspešni raziskovalni liniji. Predirate medijski mrk režimskim plačancem – prestitutom. (Morda si bom s tem prislužil državne vampe. Pokojni dr. Pučnik jih je uspel jesti tako, da si je sproti zatiskal nosnice s prsti.) No danes ste prišli zopet precej naprej. Povete, kdo je bil skesani plačanec, kako sta s Stephanom “poslovala”, katera pripravljna dejanja je Stephan že opravil in kako so ga ujeli. Iranca postavljate v širši okvir skupaj z “iran gatom”.To vse se bo širilo tudi brez sodelovanja režimskih presstitutov. Sicer Iranec sedaj, ko se je pravočasno skesal, potrebuje policijsko zaščito – to je že potrebno razumeti. Precej težje pa bodo sedaj sveti organi kazenskega pregona pometali pod preprogo. Bravo!

 • alojz

  Likvidator je opozoril policijo. Pa je šel po vodi še en scenarij. Lahko bi pokasiral denar, opravil delo, naši bi pa spet nekoga ki jim je moteč zaprli.

  • Bozz

   Hvala Bogu, da ga je vest zapekla.

 • Janko Gedlička

  Čestitam Novi 24 tv na uspešni raziskovalni liniji. Predirate medijski mrk režimskim plačancem – prestitutom. (Morda si bom s tem prislužil državne vampe. Pokojni dr. Pučnik jih je uspel jesti tako, da si je sproti zatiskal nosnice s prsti.) No danes ste prišli zopet precej napre. Povete, kdo je bil skesani plačanec, kako sta s Stephanom “poslovala”, katera pripravljna dejanja je Stephan že opravil in kako so ga ujeli. Iranca postavljate v širši okvir skupaj z “iran gatom”.To vse se bo širilo tudi brez sodelovanja režimskih presstitutov. Nekoliko težje se bo pometalo. Bravo.

 • Jožef

  Ena komentatorka omenja novo vrsto goriva. Če ne veste za kakšno gorivo gre, si oglejte ameriško nadaljevanko Breaking Bad (kriva pota)

  • Bozz

   Če bi sto let nazaj Nikoli Tesli pustili proste roke, bi že danes imeli tehnologijo za čisto in ZASTONJ energijo (oz. oni na vrhu jo imajo, nam pa je ne dajo), pa so ga onemogočili, zažigali njegove laboratorije, ukinili financiranje, da je umrl kot revež. Kakšna goriva neki, v primerjavi s Teslo je to srednji vek.

   Leta 1985 je eden v Ameriki izumil motor za avtomobil, ki je deloval samo na vodo. Tudi njega so onemogočili.

   Sicer si pa lahko pogledaš kaj delajo geniji današnjega časa s Teslinim znanjem:

   Hutchinson Effect Explained
   https://www.youtube.com/watch?v=TIqIT9avewU

  • Rožle

   Voda … to ni nč novega

 • svoboda sloveniji

  ČAS RESNICE
  SVOBODA NEDOLŽNEMU DR. MILKU NOVIČU
  SVOBODA SLOVENIJI

  • bla bla bla

   kako veš, da je Nović nedolžen?

   • pupa

    Na truplu ni bilo napisano ime in priimek morilca, zato je dolžnost sodstva da razsodbo podpre z verodostojnimi dokazi. Razsodba proti Noviču ne zdrži vode po nareku bi bila lahko tudi jaz sodnik.

 • garfi

  leviĆarji in migranti
  ISTA BANDA

  • Joža Gabroža

   ”””””””””””’++++++++++++++++++++++++++++”””””””””””””””””

 • dr Janez Sveti

  “Iran glavni financer islamskega terorizma v svetu.”

  IZMIŠLJENO. LAŽ.

  DR Janez Sveti KGB

 • črnaovca

  Zakaj pa speialci niso malo preizkusili svojih strelskih vešćin, bi nam prihranili kup denarja

 • Janez

  ” SVET JE SIT REKLAME ”
  IN
  “ŠE RESNICI – NE VERJAME” avtor, slo pesnik Janez Menart.
  Vendar
  je vseeno najlepše, če se zve – prava, nepotvorjena resnica. L.r. Janez K. KOMENDA

 • Marija

  Kaj vse po svetu hodi groza in žalost.

 • svoboda sloveniji

  DRAGI MILKO
  NEZADRŽNO SE ODPIRAJO VRATA TVOJI SVOBODI
  SVOBODA SLOVENIJI

 • Pavel

  Joj pa tak članek. Pozabili ste omeniti strica z Murgelj. Kaj pa je to ?

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!