Takšen je slovenski komentar na teroristična napada v Španiji: CIA je opozarjala. Radikalni islam je rakavo tkivo, ki ga je treba iz Evrope izrezati!

(Foto: epa)

“Radikalni islam nima prostora v Evropi, to je rakavo tkivo, ki ga je treba iz Evrope izrezati. Potrebno je torej zapreti meje, jih dosledno zaščititi, skladno s predpisi, poskrbeti za varnost ljudi, radikalni islam pa poslati tja, od koder je prišel,” je ob zadnjih dogajanjih na stari celini jasen mag. Branko Grims, predsednik Komisije za nadzor obveščevalnih in varnostnih služb v Državnem zboru RS, medtem ko obramboslovec Boštjan Perne poudarja, da so bile španske oblasti opozorjene: “Ameriška CIA je še pred dvema mesecema opozorila, da je takšen napad možen, kako pa so se katalonski varnostni organi na to odzvali, bodo morali sami pojasniti.”

“Popolnoma nesprejemljivo je tisto, kar smo spet slišali, da je terorizem nekaj, s čimer se moramo navaditi živeti. Kdor v politiki to reče, bi moral iz politike leteti na glavo,” je jasen poslanec SDS, ki dodaja: “Nič nepričakovanega. V Evropo je prišlo z migranti še vsaj tisoč, če ne celo deset tisoč teroristov. Ocene tajnih služb se tu zelo razlikujejo. Pa vendarle, nevarnost je tu in najbolj nevarno je sodelovanje teh, ki so prišli zdaj kot ilegalni migranti, z mrežo radikalnega islama, ki v Evropi že obstaja. To pa so rezultati.”

V obeh napadih v Španiji je bilo po najnovejših podatkih ubitih skupno 14 ljudi, 130 pa je ranjenih. Žrtve prihajajo iz 34 držav.

Grozljiva teroristična napada islamskih džihadistov v Španiji je komentiral tudi obramboslovec Boštjan Perne, ki je kot direktor med letoma 2012 in 2014 vodil Obveščevalno varnostno službo Ministrstva RS za obrambo. “Da je bil teroristični napad izveden v Španiji, je mogoče presenečenje le na prvi pogled, ampak glede na to, da so džihadistični teroristični napadi do zdaj bili izvedeni po več zahodnoevropskih državah, je žal prišla na vrsto tudi Španija,” je poudaril.

Boštjan Perne: “Vemo, da je Španija imela enega hujših terorističnih napadov leta 2004, tako da je ta teroristični napad prvi uspešen po številnih, ki so jih španski varnostni organi uspeli preprečiti. Na vso žalost je oba teroristična napada najverjetneje izvedla ista celica, ki je bila pri poskusu sestavitve bombe neuspešna, zdaj pa so izvedli uspešen terorističen napad v Španiji. Poudaril pa bi, da so španski varnostni organi zelo uspešno sodelovali predvsem s francosko in belgijsko službo in da so že v aprilu letošnjega leta ravno v Barceloni aretirali devet teroristov – štirje med njimi so bili neposredno povezani s terorističnim napadom v Bruslju in posledično v Parizu, zato menim, da ima teroristična džihadistična naveza iz Barcelone neke korenine in mislim, da bi španski varnostni organi morali biti bolj pozorni na celico, ki je zdaj izvedla napad.”

(Foto: epa)

Španske varnostne sile aktivirale teroristični protokol
Pri teh dveh napadih Perne poudarja, da je pomembno, da gre za eno teroristično celico, sestavljeno iz 12 članov, lahko pa jih je tudi več, ki so najprej poskušali sestaviti bombo, vendar so bili pri tem neuspešni in je prišlo do eksplozije. “Potem pa so očitno dokaj na silo oziroma na hitro izvedli oba teroristična napada. Pri tem so bili v Barceloni dokaj uspešni, pri drugem terorističnem napadu pa je bil že tako imenovani teroristični protokol, ki so ga španske varnostne sile že aktivirale, tako da so drugi teroristični napad, kljub zaenkrat eni smrtni žrtvi, uspešno preprečili.”

Islamska država že novembra 2016 napovedala napad v Španiji
“Zaenkrat kaže, da so bili teroristi maroškega porekla oziroma porekla iz severne Afrike in ravno ti teroristi iz Maghreba so izvedli tudi največ terorističnih napadov v Parizu in Bruslju. Tako da gre za eno in isto mrežo.”
Prav tako je Perne prepričan, da ni presenečenje, da je teroristična skupina Islamska država že prevzela odgovornost za teroristični napad, “bi pa poudaril, da je Islamska država pred kratkim napovedala napad na Španijo in da je ne tako pred kratkim, torej novembra 2016, v svoji publikaciji natančno opisala, kako je treba izvesti napad s kombijem in potem še kombiniran teroristični napad.”

CIA že pred dvema mesecema opozorila Španijo. So ukrepali?
V pogovoru je Perne izpostavil, da gre pri napadih v Španiji za organizirano dejanje in organizirano celico. “Je pa zdaj na španskih varnostnih organih, da natančno pojasnijo, kako je do napada prišlo in kako so naredili več napak, ker po zadnjih podatkih kaže, da jih je ameriška CIA še pred dvema mesecema opozorila, da je takšen napad možen. Kako so se katalonski varnostni organi na to odzvali, pa bodo morali sami pojasniti. Španski varnostni sistem je očitno dokaj podcenjeval nevarnost izvedbe terorističnega napada.”

Mag. Branko Grims: “No, v Španiji so pred zgolj pol leta protestirali na ulicah: “hočemo več migrantov”, “vozite še dodatne migrante”. To so bili seveda levičarji, Sorosovi plačanci, in danes žal nedolžne žrtve kažejo, kam privede človeška neumnost. Zato je pomembno to, na kar opozarjam že več let. Radikalni islam nima prostora v Evropi, to je rakavo tkivo, ki ga je treba iz Evrope izrezati. Treba je torej zapreti meje, jih dosledno zaščititi, skladno s predpisi, poskrbeti za varnost ljudi, radikalni islam pa poslati tja, od koder je prišel.”

(Foto: epa)

Kako varni smo še v Sloveniji?
Vprašali smo ga tudi, kaj čedalje več terorističnih napadov islamskih džihadistov v Evropi pomeni za Slovenijo. Ob tem Perne ugotavlja, da je Slovenija še vedno varna država in ni takšne stopnje ogroženosti, kot v Franciji, Belgiji, Nemčiji in Španiji. “Tudi zaradi tega, ker je pri nas relativno majhno število islamskih ekstremistov, vsaj tako govorijo varnostne službe. Pa vendar bi poudaril, da je obveščevalno-varnostni sistem Republike Slovenije vzpostavljen za povsem drugačne grožnje, kot so tiste, s katerimi se Slovenija danes sooča. Sistem namreč temelji na devetdesetih letih prejšnjega stoletja. Ne trdim, da so pripadniki slovenskih obveščevalnih reševalno-varnostnih organov slabi. Nasprotno. Jaz mislim, da delajo dobro, vendar jih je premalo, imajo premalo denarja in predvsem nimajo ustreznih zakonskih pooblastil. Ravno zato je bilo večkrat jasno poudarjeno, da je Zakon o Sovi, ki je krovni zakon obveščevalno-varnostne dejavnosti, treba spremeniti, vendar pa do sprememb še vedno ni prišlo. Zakon naj bi bil nekje v proceduri, vendar se mi zdi, da je vse to pozno.”

“Glede na ogromno število za jihad pripravljenih islamskih skrajnežev v Evropi je to samo majhen odstotek tistih, ki so v tem trenutku šli v akcijo. Domnevam, da kakšnih hujših napadov do nemških volitev ne bo, potem pa se bodo stvari znova zaostrile, in to še bolj,” je pričakovanja za prihodnje mesece komentiral mag. Grims.

Foto: epa

Čas je za ukrepanje!
Perne je prepričan, da bi se morala Slovenija bolj dejavno odzivati na to, kar se dogaja okoli nas, “ker ne glede na to, da smo varna država, nobena država v zahodni Evropi ni popolnoma varna pred izvedbo terorističnih napadov. Videli smo tudi, da so v Avstriji pred nekaj meseci izvedli več aretacij, in to posameznikov, ki so se nahajali tudi v Republiki Sloveniji. Čas je, da se temeljito preuči celotno slovensko protiteroristično delovanje in da se morda dobre prakse iz sosednjih držav prenese tudi v našo zakonodajo in se celoten sistem posodobi, prilagodi sodobnim grožnjam, predvsem pa, da se ga kadrovsko in finančno okrepi, da bo zmožen še naprej varovati oziroma ohranjati takšno stopnjo varnosti, kot jo ima Republika Slovenija danes.”

Mag. Branko Grims: “Za Slovenijo je edina pot, ki je po mojem mnenju dolgoročna in perspektivna, da se čim bolj poveže z Višegrajsko skupino. To že ves čas priporočam. Če bi se pravočasno sprejelo te ukrepe, če bi se pravočasno storilo vse, kar je treba za preventivo, v nobeni od držav ne bi bilo takšnih posledic kot so zdaj. Žal.”

“Stvari je treba začeti reševati celovito, toda, dokler so levičarji kjerkoli na oblasti, v Sloveniji ali pa na evropski ravni, se seveda to ne bo zgodilo,” opozarja mag. Grims in nadaljuje: “To pomeni trajno nevarnost za državljanke in državljane, kajti radikalni islamisti in levičarski skrajneži z roko v roki uničujejo ne samo posamezne države (ogrožajo tudi Slovenijo), ampak ogrožajo že celotno civilizacijo. Se pravi, evropsko moderno civilizacijo kot jo poznamo in Evropsko unijo kot celoto.”

Mag. Branko Grims: “Vsem žrtvam napadov lahko izrečemo res veliko in iskreno sožalje in tudi vsem narodom, ki so bili pri tem prizadeti. Toda zdaj je potrebna odločnost. Treba je storiti vse, da se ljudi zaščiti, treba je storiti vse za varnost ljudi. Varnost je prva in temeljna dobrina, katere pomena se zavemo šele takrat, ko jo izgubimo. Vsaka politika je dolžna najprej poskrbeti za varnost ljudi. Popolnoma nesprejemljivo je tisto, kar smo spet slišali, da je terorizem nekaj, s čimer se moramo navaditi živeti. Kdor v politiki to reče, bi moral iz politike leteti na glavo.”

M. S., A. R., J. F.

 • Ana Job

  “Radikalni islam je rakavo tkivo, ki ga je treba iz Evrope izrezati!” To naj pove packi Merklovi, ki je tem škodljivcem odprla vrata. Tudi ostali migranti so rakava tvorba, ki bo iz Evrope naredila eno veliko sranje.!

  • Steiermark

   ja, ona jim je “odprla vrata Evrope”, po naročilu nekoga, ki si želi uničenje Evrope in evropske kulture ter ob izdatni podpori levakov, ki spadajo v isto kategorijo, kategorijo množičnih morilcev, ki so pri nas “mesarili”, posebaj po 45 letu, po ukazu tita in ob podpori svetovnih politikov, kot je churchill, ki so pa sami spadali med najhujše zločince. Pošasti ponovno dvigujejo svoje glave in nam žugajo……

   • Ana Job

    Dobro razmišljaš. Arabci imajo že v rokah večinsko, evropsko in nemško industrijo predvsem avtomobilsko. Malo so pritisnili na Merklovo, pa se je usrala in naredila nepopravljivo škodo, za celotno Evropo.

    • Mojca pokraculja

     Pritisnili ??!!! Stisnili težke milijarde. Denar ne smrdi !!!

     • karlina

      TOČNO, samo denar je vzrok in samo in edino denar, ki je sveta vladar, nič drugega, kaj domoljubje in drzavljani, za to tem levakom niti slučajno, niti v sanjah NI MAR !!!!!

   • karlina

    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • karlina

   PODPIS, veš Ana, prav strah me je za naše potomce, čisto po pravici povem, če bi bila mlada , se verjetno v teh nevarnih časih ne bi odločila za otroke.

   • Ana Job

    Draga Karlina, tudi sama o tem veliko razmišljam, imeti ali ne imeti. Nevarni časi prihajajo.

 • ptr

  Neki papak pa je za RTV povedal, da je Evropa LEGITIMNA tarča teroristov, ker ISIS izgublja ozemlje v Siriji in Iraku.

 • A na Jesenicama imamo kontrolo…jih naša obveščevalna nadzira?

  • Steiermark

   Veš da…… oni predstavljajo močno zaledje rdeči, z besbaskmi palicami oboroženimi teroristi…..

  • karlina

   Iz Jesenicama hodijo po celi Sloveniji muslimanke oblečene v burke in so zato plačane, vendar to naših levakov res ne moti, neka moja dobra prijateljica jim pravi nindze in še kako ima prav

 • if

  Perme nima prav!
  Razlog za napade, žrtve in potencial multilkulti zla je v naklepno malomarnem političnem sistemu Evrope, posameznih držav oziroma pripadajoči politiki, ki izvajajo naklepno veleizdajo. Ti so odgovorni!
  Države Višjegrajske skupine delujejo v korist svoje prihodnosti in prihodnsti EU!
  Zakaj je tako?
  Največji problem so preštevilni volivci potrošniki, ki se samodefinirajo z življenjem lagodne malomarnosti in temu primerno preko izvoljenih umeščajo negativne posledice v politiko in demografijo.
  Ta tip volivcev po napadih vzklika gesla poraza “Ni me strah, Ne boste nas prestrašili …”

  Kultura islama je tudi danes načeloma enaka oni, ki je bila leta 1683 poražena pred Dunajem, vendar je v prednosti pred takratno, ker dosežke demokracije iz osrčja posameznih držav in EU napadalno izkorišča za svojo agresivno invazijo.

  Stanje je nevarno zapleteno kot še nikoli. Kaj storiti?
  Prej omenjena gesla poraza morajo zamenjati konkretna dejanja preživetja države izražena v vseh pomenih Grimsove izjave “Rakavo tkivo islama je treba iz Evrope izrezati”

  Zmagovalni kralj nad turškim islamom je bil leta 1683 Sobieški, kralj Poljske, z današnjega političnega konteksta šef države Višjegrajske skupine.
  Danes je v tej vlogi prepoznaven Orban, tudi šef države Višjegrajske skupine.

  Slovenija?
  S politiko SMC, SD, DeSusa, ZL … nimamo možnosti preživeti sodobnih nevarnosti!

  • karlina

   Stanje je nevarno zapleteno kot še nikoli. Kaj storiti?
   Prej omenjena gesla poraza morajo države zamenjati s konkretnimio dejanji preživetja izraženimi v vseh pomenih Grimsove izjave “Rakavo tkivo islama je treba iz Evrope izrezati”

   Zmagovalni kralj nad turškim islamom je bil leta 1683 Sobieški, kralj Poljske, z današnjega političnega konteksta šef države Višjegrajske skupine.
   Danes je v tej vlogi prepoznaven Orban, tudi šef države Višjegrajske skupine.

   Slovenija?
   S politiko SMC, SD, DeSusa, ZL … nimamo možnosti preživeti sodobnih nevarnosti!

   MOJ VELIK PODPIS !!!!!!

 • Kaj pa džamijo v Ljubljani, kaj se pa tam dogaja…je vse pod kontrolo?

  • rubec

   Pod kontrolo? Menda je tam ta glavno pod zemljo.

  • karlina

   Zaradi mene, itak v Ljubljani ze skoraj ni več PRAVIH SLOVENCEV, samo tisti na papirju, naj imajo, kar imajo in kar so dovolili, po toči zvoniti bo in je ze PREPOZNO

 • rubec

  Dokler muslimanski inženirji rdečo žico povežejo z rdečo, ozemljitev pa z modro je zame vse ok.

  • tzt

   Pr nas mamo trifaznga. Bi mel preveč dela :-)

 • Cenzuriran 4x

  A kar trije so pisali tale članek?

 • tarantela

  IN kaj bi Grims naredil? NIČ !!! Samo s svojim plehnatim načinom govorjenja nekaj palamudi.

  • antimur

   S takšnimi bedaki kot si ti zanesljivo nič, je pa v Sloveniji še dovolj domoljubov, ki vemo kaj narediti, preden se lotimo dela, moramo najprej opraviti z antislovenskimi izdajalci kot si ti.

   • tarantela

    Kot vidim, bi rad klal!

    • Steiermark

     za klanje so poskrbeli tvoji in se tudi trudijo, da bi se “nemoteno” nadaljevalo, zato pa vlačijo in puščajo v Slovenijo vso to smrdljivo islamsko teroristično drhal!

     • tarantela

      To niso nič “moji”. A deliš ljudi samo na levo in desno, misliš, da drugi nič ne vidimo? Zdaj je prepozno za ukrepanje, takoj na začetku bi morali! Ampak takrat ste bili vsi za migrante, Janša je tudi rekel, da dobimo inženirje zdravnike itd! Povsem je podpiral Merklovo, zato bodi kar lepo priden in priznaj, da ste se vsi zelo zmotili: desni, levi in tisti vmes!!! Kaj se bo iz tega izcimilo, nihče ne ve, smo pa odgovorni vsi, cela mavrica političnih prepričanj!
      Sicer pa menim, da tudi noben odpor ne bi pomagal, niti na začetku. Preseljevanje narodov se je zgodilo in bi se tudi, če bi se takoj uprli. Proti množici ne gre drugače, kot totalno klanje.

     • Capi

      Ah ja, seveda je Janša vedno glavni krivec, lol…..
      Kaj pa naj drugega naredi Grims kot opozarja? Saj imaj drugi v roki škarje in platno, od njih pa ni pričakovati, da bi šlo kaj na bolje……
      Glede na to, da se deklariraš za sredino, oziroma nevtralno, me prav preseneča, da ti gre po glavi samo beseda “klanje”……
      Verjetno imaš to že v podzavesti……….ko pride trenutek, lahko to izbruhne na površje…….

     • tarantela

      Capi, (kako prijazen nick!). Napisala sem VSI, tako levi, desni kot tisti vmes. Beseda klanje mi pride na misel, ker se to dogaja sedaj, se je v preteklosti in bi se tudi v še večji meri, če bi nastopila vojska.
      Zdaj pa lepo razmisliva:
      Ko so se valili cunamiji migrantov preko Slovenije, so bili nemočni VSI naši politiki, kajti Merklova je te ljudi povabila. Janšo omenjam samo zato, ker večina na tem portalu pozablja, da se je tudi on strinjal s tem in krivi za to katastrofo zgolj leve (če je to sploh leva vlada?). Potem se je zgodila poplava ljudi in v Bruslju niso nič vedeli, kako omejiti. Samo govorili so, da je treba čuvati šengensko mejo, ampak kako? Z migranti je treba delati lepo, jih nahraniti, zdraviti bolne, nuditi obleko, prenočišče, skratka vse v skladu s humanimi predpisi, in jih najbrž lepo prijazno nagovoriti, naj se vrnejo tja, od koder so prišli. Torej, ko je šlo za nohte, so krivi drugi, Bruselj in Merklova pa ne. Kako naj bi ravnala slovenska politika, ko pa še evropski vrh temu ni kos? Za to šlamastiko namreč ni kriv slovenski politični vrh, ampak evropski. In kdo v Bruslju nas pa upošteva? Prekleto, skuhali so nam šlamastiko!!!
      In lahko je biti gromovnik v opoziciji, naj grejo pred EU parlament!

     • karlina

      KRIV JE CERAR, KER JE DOVOLI VSTOP PREKO SLOVENIJE, TO JE DEJSTVO!!!!!!!!!

     • Novakec1

      Musliči bodo klal butaste sloovce.

     • karlina

      PODPIS

     • Razocarana

      Celotna izjava, ki jo določeni radi posplošujejo.
      “Kvote, ki jih je za posamezne države EU določila Evropska komisija, so korak v pravo smer. Breme mora biti pravično razdeljeno. Hkrati pa seštevek kvot predstavlja končno število beguncev, ki ga je EU še sposobna sprejeti na svojem ozemlju. To bi moralo biti zelo jasno poudarjeno in znano tudi v okoljih, kjer nastajajo vzroki problema

     • Razocarana

      Za rešeitve zadeve ni potrebno nobenega klanja. Kar se potrebuje je samo volja da se brcne namensko nesposobne klovne z njihovih položajev, ter se jih skupaj z njihovimi ljubljenčki deportira, pri čemer bodo pomirjevala in teaserji v veliko pomoč, tako da ne bo potrebno nobenega nasilja.

     • karlina

      podpis

     • karlina

      TOČNO

   • Steiermark

    antimur ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

   • karlina

    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ PODPIS

  • Morala

   Deportacija za vsak teroristični napad – od 1 kolena do zadnjega! To bi pomagalo.

  • karlina

   OPROSTI, JAZ SE NOČEM NAVADITI, NOČEM, PIKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • antimur

  Vse poslance, ki podpirajo to muslimansko invazijo in s svojim glasovanjem prepričujejo sprejetje prepotrebnih zakonov za zaščito slovenskega naroda, je potrebno obsoditi za veleizdajo domovine in Slovencev. S tem mislim dobesedno Slovencev, ker imam že poln kufer ostalih slovenskih državljanov. Ve se pa, da so ti veleizdajalci v komplet koaliciji, v opoziciji pa izstopa vsa levofašistična Levica ter vreščeča kobila Bratušca, torej sami podporniki zločinca Kučana.

  • Novakec1

   A jim bodo njhovi sodil za izdajo slovenstva, kakšno razmišljanje?

  • karlina

   TOČNO

 • Majda

  Presstitucija v Sloveniji je ze tako bebava, da v mnozice “zapelje kombi…”! Prav ima g. Pozar, ko pravi, da je nekdo za volanom tega kombija. Mi, ki poznamo strah in bojazen pred muslimanskim terorizmom, pa trdimo, da je za volanom sedel muslimanski dzihadist, Islamist, ki ga nasa, slovenska nora levica pozdravlja z “welcome”! Narod moj, zbudi se, voli Slovenijo v srcu! Kucanu in levakom mora zazvoniti navcek, saj delovanje proti narodu, samostojnemu narodu, mora ozavestiti se tiste, ki ne bi volili. Imejmo se radi, skrbimo za nas slovenski rod. Madzaronu se “sisa ” za Slovenca….

  • karlina

   MOJ PODČRTANI VELIK PODPIS !!!!!!

 • luckyss

  Prepozno, v Evropi je kritična masa muslimanov že presežena, tu je neusahljiv vir skrajnežev….. za vsak slučaj smo uvozili še nekaj “podmladka” in par tisoč izkušenih borcev ISIS…
  Vse skupaj bo zadostilo za kaos in posledično za vzpon skrajnih desnih strank in spet bomo ponovili Dolfijev scenarij..
  Tukaj na domačih tleh pa tudi komaj čakate,da se spet pokoljete med seboj..

  • Bozz

   Misliš, da imajo določeni levičarji in Antifa pri nas in po celi Evropi, ki si želijo 200.000 ilegalnih imigrantov z islamskim pedigrejem in “open borders” za vse živo, v Sloveniji in po EU, kaj veze z vzponom fašizma? Retorično vprašanje. Najprej pometite pred svojim pragom.

   V Nemčiji je zelo učen bivši trdi musliman, Arabec iz Egipta, ki je napisal knjigo z naslovom Islamo-fašizem. Naj si jo antifarji preberejo, da vidijo kaj podpirajo.

  • Novakec1

   Maš prav, namesto da bi skup stopil in se zoperstavili skupnemu sovražniku slovenstva se pa sloovce med sabo hebejo , drugi pa roke manejo v stilu….tretji dobiček ima.(Zoki , Grabus)

  • Razocarana

   Niti slučajno še ni prepozno. Potrebno je samo pro-migranstke, pro-open-border in PC politike pobrcati z njihovih stolčkov, pa se bo situacija z migrant in muslimani rešila po hitrem postopku že samo s tem da se začnejo izvajati zakoni ki jih že imamo, in katere ti politiki namerno ignorirajo kadar se gre za muslimane ali migrante.

   Potrebno je vedeti, da migrant so samo orodje in sredstvo ki ga trenutne vlade izkoriščajo za do da dobijo več kontrole nad lokalnim prebivalci, in katere nameravajo izkoristiti kot novo bazo volilcev za to da bodo še naprej cuzali iz proračuna. Za to pa so tudi tako namerno nesposobni kar se tiče migrantske krize in omejitev nasilja prebivalcev z ne-Evropskimi koreninami in Antifa plačancev.

   • karlina

    TOČNO, zakaj ze je Cmerko nabavil vodni top za milijon evrov, za proti migrantom sigurno ne, pač pa proti drzavljanom-drugorazrednim in malim človekom, ki njemu ne pomeni NIČ

 • Aron

  Vse to nakladanje o migrantih, neprodusnem zaprtju meja in podobne floskule nimajo smisla. Potrebno se bo resno in odkrito zaceti pogovarjati o vzrokih in predvsem resitvah tega velikega problema. Obvescevalne sluzbe so ze v 60 letih prejsnjega stoletja opozarjale na narascajoc protizahodni sentiment v arabskem svetu, ki se je po invaziji na Irak samo se eksponentno povecal. Odkrit pogovor o tem bi bil kar dober zacetek…

  • antimur

   Levaški idioti nimate mej v neumnostih. Torej boš ti, če ti gori hiša, tuhtal o vzrokih in kako jih odpraviti, namesto, da bi gasil in reševal, kar se da.

   • Novakec1

    Prej se bom pobrigal da hiša ne zagori. Kdo je zdej bedak?

    • rubec

     A tako da jo zavaruješ? Kdo je zdej bedak? Ja ti.

     • Novakec1

      Si gotovo “kmet” ki ima pridelke zavarovane pri Savi po naročilu zblojene slolandijske vladajoče nomenklature.

     • rubec

      Ne, ampak pri Dravi. Sem iz štajerske.

    • antimur

     Ta primat vsekakor ostane vaš, katerim je vse bolj pomembno kot svoj narod, oziroma z eno besedo, kučanistom.

     • karlina

      TOČNO, murgeljski je ze pred leti odlikoval Sorosa, zakaj ze-za laznjivo humanost

    • antimur

     Če nisi opazil, kar je pri omejenih osebah pogost pojav, hiša že gori in to močno.

   • Aron

    Ce mi gori hisa, je ne bom gasil z bencinom.

   • karlina

    Razmišljanje po Cerarjevo

  • sprehajalec

   Vzrok je samo eden in edini. Nekontrolirana eksponentna eksplozija prebivalstva v arabskem svetu. Od 1950 in 59 milijonov (manj kot nemcev takrat vseh skupaj), na sedanjih 380 milijonov. Potem so tukaj še detonatorji.

   1. Oni so božji otroci, ki jim je Alah namenil svet.
   2. Ni dela ni perspektive, 60-70% je mlajših od 30 let.
   3. Internet in filmi, kjer lahko vsak pogleda kako se živi drugje in bogastvo drugih.
   4. imam, ki jih šopa, da je njihova naloga izkoreniti druge in vzeti njihovo bogastvo.
   5. Civilizacijske navade in odnos do žensk 7. stoletja.

   kaj se boš torej pogovarjal? kako jim dati kar hočejo?

   • samotoje

    V nekaj vrsticah in petih točkah si povedal to, kar bi moral vedeti vsak avtohtoni Evropejec z majčkeno zdrave pameti.

    • sprehajalec

     Mislil sem, da je to jasno bolj ali manj vsem oziroma vsaj odločevalcem. Na veliko grozo sem spoznal, da POJMA nimajo. Demografska statistika, nič novega, že Maltus v 18. stol. je pisal o rasti prebivalstva in virih, ki so omejeni.

     Zato tumbanja o sušah in virih pa korporacijah tako padejo na plodna tla. Ker želijo speljati vzrok na belega človeka in njegovo prekletstvo bele kože. Ne vidijo vzroka v prekomernem številu prebivalstva in razvoju produkcije, ki mu mora slediti. Neki kvazi kulturmarksistični folozofi pa neki napol izobraženi liberalci….

     • karlina

      +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    • karlina

     VELIK PODPIS, TOČNO

  • Razocarana

   Kako sta končala Libanon in Indija desetletja pred ustanovitvijo Pakistanom so lep primer kaj se zgodi pri odprtih mejah in tolerance intolerance.

 • Kučko pod pručko

  Na Rambli, ulici, kjer se je zgodil zadnji pokol civilistov, že vgrajujejo zahvalno spominsko ploščo, na kateri piše …

  Vielen Dank, Frau Merkel

 • Novakec1

  Težka bo, je preveč domačih izdajalcev ki pomagajo kozjejebskemu raku da se širi po zblojeni €U

  • karlina

   ZAL ,RES

 • totex39

  Za vsa ta gnusna dejanja, ki jih musliči opravljajo je kriva sama evropska politika, ki jim vse to dopušča za kar niso kaznovani tako, da bi jih takoj izgnali iz Evrope. Te gamati se ne bomo nikoli otresli, ker so se s pomočjo bedastih in nesposobnih evropskih politikov prisesala na evropska tla.

  • FUCK COMMUNISM

   Pa mnozijo se kot podgane, Evropejci jim pa placujemo socialo, zdravstvo, solanja, stanovanja… je ni sile, ki bi mi preprecila povedat kaj mislim o njih!

   • karlina

    TOČNO, Evropejci imamo največ dva otroka, ti pa povprečno 10 !!!!!

  • karlina

   TOČNOOOO

 • Artur

  Radikalni islam ,CIA , Nato , narodno izdajalski levi režimi so rakavo tkivo, ki ga je treba iz Evrope izrezati!
  https://hr.sott.net/article/1237-Tajne-vojske-NATO-a-u-Europi-i-operacija-Gladio

 • Snorri Sturluson

  Najprej se moramo vprašati kdo je zanetil kaos tam doli .Ker tile so krivi za ta exodus

  • tarantela

   Ja, ko so Evropejci drli drugam, kradli rudno bogastvo in zasužnjevali ljudi, je bilo vse lepo in prav. Zdaj se pa vrača!

   • Snorri Sturluson

    Poljaki ,Čehi ,Slovaki,…Slovenci niso .

    • tarantela

     Postranska škoda; smo pač na migrantski poti, ni njihov namen, ampak preko našega ozemlja so lahko šli v Nemčijo.

     • Snorri Sturluson

      Zid .ni druge .

     • tarantela

      Samo kot del EU smo morali poslušati direktive, zdaj je pa prepozno.
      Kakšni troti, bili smo samostojni, pa smo šli z dežja pod kap!

     • if

      V SFRJ nismo bili samostojni, tudi gospodarsko ne.
      Država j epropadla zaradi SFRJ komunističnih političnih in gospodarskih uzurpatorjev. Vse so imeli v svojih rokah, kljub temu so državo uničili.

     • luckyss

      Sedaj še prebelit niste zmožni tega, kar smo takrat zgradili….in Slovenija je sedaj dolžna bistveno več kot takrat celotna Jugoslavija….da sploh ne omenjam sedanje “samostojnosti” v Evropi, ki nam diktira od bančne politike, do tega koliko tujcev moramo sprejeti..

     • tarantela

      Škoda, da ne vemo, kako bi prišli migranti iz Grčije v Makedonijo, če bi državo branila JLA.

     • luckyss

      V bistvu vemo….ne bi prišli….

     • rrrrr

      JLA je bila res dober branik meja. Še svoji Sloveniji je skoraj preprečila migracijo iz Jugoslavije v Evropo.

     • rubec

      Škoda da JLA ni več. Samo v našem magacinu je bilo mesnih doručkov za vso makedonsko grško mejo. Malce pretiravam ampak na vsake 10 metrov bi pa zagotovo lahko postavil konzervo. Odprto, jasno.

     • rrrrr

      Ha-hajem se na tihem pridružujejo tudi levčki. Še dobro, da ne vedo, da je bil doručak iz svinjine….

     • karlina

      Tebi se je pa res odpeljalo, da omenjaš agresorje, ki so napadli Slovenijo, nisi vredna , da ziviš v Sloveniji, spelji se v Srbijo, ali kakšno drugo bivšo republiko, fuj, da te ni sram, res si poden od podna !!!!!

     • Igor Kavalar

      Take a guess?

      Če so na lastne državljane streljal, če so želel sp* iz vukoje*ine od države, kaj misliš da bi naredil ilegalcem, ki bi želel vstopiti?

     • Snorri Sturluson

      V glavnem blato je ostalo

     • Mojca pokraculja

      Zgleda da res nič ne razumeš, kdaj smo pa bili pod dežjem ?
      V bistvu nas nikoli sploh ni bilo, ves čas, še danes smo kolateralna škoda sistema. Zate je dovolj da je bil komunizem, ampak zase misliš da nisi bila zraven, da je bila Partija in ljubljeni vodja,nekdo je vendar moral imeti krmilo. In krasno smo živeli. To je tvoj domet ! Ma res se mi smiliš.

     • karlina

      PODPIS

     • Igor Kavalar

      Ko se oblast spremeni se bodo moral naučiti frcat, če bodo želeli preko Slovenije.

   • sprehajalec

    Odkod ti te pravljice?

    • slosin

     …leva pamet…

    • karlina

     Od Cmeravega in njemu podobnih levičarjev verjetno

   • Razocarana

    A morate take nesmisle res vedno ponavljati. Če bi je to olajševalna okoliščina, smo potem tudi mi, Slovenci, glede na to da smo bili pod Francijio, pa pod Avstrijo, pa pod Srbi, pa da so nam Turki zasužnjevali naše prednike pravico bombe nastavljati in klati po Evropi in Turčiji. Poleg tega pa so teroristi koljejo tudi po Afriki in srednjem vzhodu, in to še bolj kot po Evropi.

   • soc

    Pajkovka s prvotne pozicije levega izobraženca v zadnjih dneh rapidno postaja vedno bolj ortodoksno rdeča in se giblje proti meji tolerance zdravega uma. Še nekaj teh ortodoksnih FDV – Mladina – ZKS budalosti, pa gre bitje oziroma nick k številnim podobnim na listo drekatorskih nevidnežev.

    • karlina

     ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

   • Valter BraniSlav

    Tarantela, takih Slovenskih hlapckov kot si ti imamo prevec. Ja ja krivi smo, dejmo se posipati s pepelom…

    • karlina

     +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • rubec

   Krivi so amerikanci ker jih niso dovolj zbombardirali. Delno pa tudi jaz ker sem se nekoč v maroški džamiji od smeha polulal na tepih, ko sem njihovega bradača slišal kakšne je nakladal.

   • Snorri Sturluson

    Mogoče bo oni Korejec fukno atomsko bombo na Ameriko pa bo mir na svetu

    • sprehajalec

     Oni Korejec ima s svojo bombo težave zadeti tudi Japonsko morje.

     Tole kar si napisal je enako, kot bi se lokalni mladci v nekem mestu zmenili, dajmo uničit policijsko postajo, pa bomo imeli mir zvečer, kar se alkotestov tiče, pa omejitev hitrosti….

     • Snorri Sturluson

      Spomni se radarjev v MB kako so končali

    • rubec

     Lahko tebi ko imaš korejski računalnik, kje bom pa jaz potem ameriškega servisiral.

     • Snorri Sturluson

      Na mojem piše made in Papua new Guinea

    • karlina

     Si pa res brihten, ni kaj-če bi se to zgodilo, bi bila 3. svetovna vojna, če še ne veš

   • Jefferson Vendski

    Se pravi, si tam delal kot čistilec njihovih preprog :)

   • karlina

    Kaj pa hodiš po dzamijah, mene niti slučajno ne zanimajo, pa čeprav govorijo, da je to kultura, ki jo je treba videti-ne hvala

  • FUCK COMMUNISM

   Zidje!

 • tarantela
 • Snorri Sturluson

  Če in ko bodo klicali v boj za obrambo naj bodo tisti ki kličejo v prvih bojnih linijah.

  • tarantela

   Pol bo pa to Grims.

  • soc

   Vsaka čast mogočnemu umu, ki daje všečkote sam sebi. Zgolj od tarantelinih očitno težko živi.

 • Olga

  Jaz bi dopisala, da so levaški politiki, ki uvažajo teroriste in ne zaprejo meja, tudi rakavo tkivo, ki ga je treba izrezati! Možnost imamo na volitvah! Vsi na volitve!

  • luckyss

   Pozabljaš, da je JJ hodil lizat roko Frau Merkel in se strinjal s “kvotami”…Koga naj torej volim…..Jelinčiča ?!

   • sprehajalec

    Zavaravanje neprijatelja, so včasih rekli na jugu. Bolje se zmeniti za tistih 50, pa imaš potem mir, oziroma tuliš, da je kvota že izpolnjena, ko jih šibaš ven.

    Modrost in pretkanost Ivana Janeza sta občudovanja vredni…

    • tarantela

     Ob tem se je pa res izkazalo! LOL

    • luckyss

     Nehaj s takimi “slogani” ..nisi v Sev. Koreji…

     • karlina

      Meni pa se vedno bolj in bolj dozdeva, da smo ze v levičarski S. Koreji

   • Razocarana

    Celotna izjava ki se tiče kvot, del ki ga določeni radi pri navajanju Janševe izjave ignorirajo je poboldan.

    “Kvote, ki jih je za posamezne države EU določila Evropska komisija, so korak v pravo smer. Breme mora biti pravično razdeljeno. Hkrati pa seštevek kvot predstavlja končno število beguncev, ki ga je EU še sposobna sprejeti na svojem ozemlju. To bi moralo biti zelo jasno poudarjeno in znano tudi v okoljih, kjer nastajajo vzroki problema.

    • luckyss

     Takšno število skrajnežev (po kvoti) je povsem dovolj in preveč za novačenje ekstremistov iz vrst že “asimiliranih” muslimanov….
     Kvota teh migrantov mora biti točno nič, zero, nula !!!
     Vse ostalo je nateg….Ovce bedaste…

     • Razocarana

      Kolikor se spomnim je bila ta izjava še iz časa ko smo, zahvaljujoč MSMjem in politikom, še vsi, ki niso pri koritu tako kot Merkel, Junker, etc.,, verjeli da so to res begunci iz Sirije, in ne razni Maročani, Tunizijci, Pakistanci, Afganistanci, Afričani, … Torej vzemi celotno izjavo v kontekstu in času v katerem je bila izrečena.
      Se pa čisto strinjm s teboj “Kvota teh migrantov mora biti točno nič, zero, nula .”

     • karlina

      “Kvota teh migrantov mora biti točno nič, zero, nula .” ampak to se v Sloveniji, dokler bomo imeli Cmeravega, na zalost ne bo zgodilo in do drugega leta se nam jih bo nabralo, če se ze ni, na tisoče migrantov in ti bodo imeli vsaj 10 otrok, potem pa izračunajte, koliko jih bomo imeli v najmanj petih letih, GROZLJIVKA

     • Igor Kavalar

      Se strinjam, nobenih kvot ne rabimo.
      V državo lahko vstopa vsak po legalni poti. Pasuš in viza, preverba, ostali pa lahko od*jo drugam.

   • Olga

    S kakšnimi kvotami? Leta 2004-2008, ko je bila na oblasti Janseva vlada kvote niso bile aktualne! Lapate, kot vedno! Zahvalite se svojim, predvsem Cerarju! Jelinčič je pa tako levicar, saj ga komunajzli spustijo s ketne, ko jim kuzla v rit skače!
    Torej nezanesljiv in pošten je le Janša s svojo stranko, zato ga pa tako napadajo levaki, vi jim pa pomagate!

    • karlina

     ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

   • Valter BraniSlav

    JJ je vedno bil na “pravi” strani. Se predno je lizal roko Frau Merkel se je Erdogana vabil v EU. In se predno je lizal roko Frau Merkel je lizlal anus Josipa Broza Tita.
    JJ je poklicni oportunist.

 • PLavi-mil

  Koliko izdajalcev, kateri želijo škoditi Sloveniji in Slovencem je med nami, verjetno imajo oni tudi otroke, katere že danes vzgajajo v duhu islama, IZDAJALCI LEVOSUČNI.

  • Snorri Sturluson

   Če bi bila lustracija mi ne bi imeli politikov

   • PLavi-mil

    Takih kot jim imamo danes jih niti ne rabimo, lustracijo so levosučni skupaj z Bučarjem preprečili.

 • sprehajalec

  Radikalni islam nima prostora v Evropi, to je rakavo tkivo, ki ga je treba iz Evrope izrezati

  Težava grims je v tem, da ne moreš ločiti navadnega islama in radikalnega. Edina ločnica je morda kraj rojstva osebka oziroma njegovega starega fotra. Napadi so pokazali, da 90% njih prihaja iz Maroka, Tunizije, Libije, Sirije. Torej severna Afrika. Oziroma še bolje, države Magreba.

  Vsak navaden islamist se lahko v sekundi pretvori v radikalnega, če ima nož pri roki.

  • Slovenec 33

   Islam je kravava, histerična, agresivna in pedofilska religija in ločitev navadnega od radikalenga islama obstoja lahko le v glavah topoumnih produktov usmerjenega izobraževanja pod vodstvom fdvizma, v realnosti je pa NI.
   Vera, ki zapoveduje drugim ni vera.
   Enako je s komunizmom, ki je tudi pobil skoraj 200 mio ljudi v 100 letih obstoja, ker se niso pravilno obrnili in nad 600 morišč po slovenskih deželah nas opominja na ta čas genocida in je malo manj žrtev kot islam, ki je pobil skoraj 700 mio nevernikov v času svojega obstoja, to je približno 1300 let..

   • samotoje

    Islam je ideologija z vsemi pridevniki, ki si je navedel.

   • karlina

    PODPIS

  • Snorri Sturluson

   Tak kot Mussolini iz socialista v fasista

   • sprehajalec

    Nič iz socialista v fašista. Fašist je oblika socialista. Ko je bil Mussolini odstavljen leta 1943, je ustanovil na severu s pomočjo nemcev Socialistično republiko Savojsko. Nikoli ni nehal biti socialist.

    • Olga

     Ja, res je!

  • karlina

   TOČNO

 • lauraas

  Koliko cvetja, to je edini in pravi način borbe proti radikalnemu islamu!!!

  • sprehajalec

   Jesenski podlesek si imela verjetno v mislih? In njegove toksične učinke v zadostni količini?

 • lauraas

  Zakaj pa na Madžarskem ni takih napadov?

  • totex39

   Imajo normalnega politika. Zanimivo pa bi bilo slišati kaj bi na to vprašanje odgovorila izdajalka Merklova.

   • karlina

    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • karlina

   ODGOVOR-DOMOLJUBEN, DESNIČARSKI PREDSEDNIK ORBAN, KI MU JE MAR ZA SVOJE DRZAVLJANE, TER ZA KRŠČANSKO VERO , pa tudi dejstvo, da on še kako zelo, zelo pozna izdajalca in krivca Sorosa, ki je mimogrede Madzar in jasno ter glasno je Orban povedal, da na Madzarskem on ne bo imel vpliva, kaj šele, da bi mu dovolil vstop v Madzarsko. Takšen voditelj drzave je res voditelj, z VELIKO ZAČETNICO, ne pa , tako, kot pri nas , kjer so sami cmeravci in jim ni mar za drugorazredne drzavljane, pač pa jim je mar POHLEP IN DENAR !!!!!

 • Artur

  “Operacije pod lažno zastavo” https://www.youtube.com/watch?v=FYP9fKN1eQk

 • Morala

  Ti “relativno majhno število islamskih ekstremistov v Sloveniji” lahko naredi več pokolov kot pa v katerikoli drugi državi, ker je Slovenija majhna. Volila bom tistega, ki bo za varnost Slovenije poskrbel, ne le z besedami ampak z dejanji.

  • tarantela

   Plakate z Grimsovo fotografijo, Ti povem, da pri nas ne bo nobenega ekstremista več. Če opremijo te plakate še z zvočniki oz. posnetki Grimsovega govorjenja, bojo pa še s Hrvaške in Italije pobegnili. Ššššššc, sam še črta in že jih ne bo več.

   • Artur

    Pred đamijo postaviti še zvočnike s kruljenejm prašičev , da preglasijo blejanje iz minareta.

    • FUCK COMMUNISM

     S svinjsko mastjo jim je treba mazat dzamijo vsak dan!!!

    • karlina

     O, če mene vprašaš. po eni strani prav privoščim levičarjem v Ljubljani, še posebej Srbom, da bodo poslušali to blejanje iz minareta, kajti nekatere moti ze samo zvonenje, ki je od vekomaj v Sloveniji, kaj bodo porekli šele na minoretsko blejanje, samo počakajmo malo

   • FUCK COMMUNISM

    Grims v enem stavku pove vec resnic, kot tvoji rdecuharski libtardski levuharski govnarji skupaj v enem letu!

    • karlina

     +5 PODPIS

  • karlina

   TOČNO, kaj pa je dva milijona ljudi, če ne celo manj, nič

 • FeriSS.H

  Grims je edini Slovenski politik ki si upa … in upati si v Slovenistanskem političnem sistemu mu samo daje DODATNO težo. Seveda tudi tak politik mora paziti koliko daleč lahko gre z izjavami, namreč uradna oblast je še vedno SLOVENISTANSKA, izbrana s SLOVENISTANSKO večino.

  Ko pravi – “Radikalni islam nima prostora v Evropi…” sem prepričan da pri tem misli – “islam nima prostora v Evropi” … kar je jasno slehernemu NORMALNEMU Evropejcu, ki pa so/smo na žalost še vedno manjšina v morju večinske Liberalne maloumnosti.

  Če bo NAČRTNO uničenje Evropske Nacionalne Identitete slučajno le uspelo zaustaviti, se bo OBVEZNO treba lotiti KRIVCEV za ta planirani genocid. Pri tem vsakomur mora biti jasno da krivci NISO Muslimani in Črni, oni so samo sredstvo za dosego tega cilja.

  GLAVNI krivci so tisti ki so ih že Nacisti, sicer z napačno in ponesrečeno metodo, poskušali odstraniti iz Evrope. S PRENAPIHNJENIM Holokavstom, zastrupljenim Evro-ovcam omenjanje Židovske krivde sproži šok da otrpnejo v momentu … kot miš ko se sooči s strupeno kačo. Strupenjače nihče priseben ne želi v hiši, zato ker ve kakšno nevarnost predstavljajo … z Židovskim Kultur Marxizmom preparirani Evropejci pa so cepljeni na trenutno otrplost. Levičarji s svojo AKTIVNO vlogo pri tem genocidu in istočasno lastnem uničenju, so samo pomožni rablji Evropske civilizacije.

  Židovska krivda je NESPORNA, tako MOGOČNE se počutijo da nastopajo ODKRITO, pri tem pa DIVJE zatirajo že samo omenjanje njihove vodilne vloge. Gonilna Sila Multi-Rasne destrukcije Evrope je seveda Merklova, ki je po samem “naključju” 100% AshkeNAZI Židinja in ex-STASI Komunist. Alarmi bi se morali že zdavnaj sprožiti med samimi Nemci … kako je lahko Židovski STASI-Komunist sploh lahko prevzel Krščansko CDU in postal Kancler.

  Kolega samsara je postregel izjemno zanimive podatke in ih prenašam sem –

  Tu je lista Židovskih organizacij ki častijo in nagrajujeo Merklovo:

  • Light Unto the Nations Award; American Jewish Committee; 20.01.2011
  • Vision for Europe award by Edmond Israel Foundation; 14.11.2006
  • Prix Leo-Baeck, highest award of German Jewry; for work in favor of Jews and Israel; 06.11.2007
  • Honorary doctor of philosophy degree from the Hebrew University of Jerusalem; 01.04.2007
  • Gold Medal for Outstanding Services, the B’nai B’rith “Europe Award of Merit” (highest distinction of B’nai B’rith Europe);11.03.2008
  • Prix Eric M. Warburg of Atlantic Bridge, founded in honor of Jewish German banker Eric Warburg (1900-1990), in the USA since 1938; 25.06.2009
  • Leo Baeck Medaille, Leo-Baeck-Institut, New York; for helping to “reconcile Germans and Jews”; 21.09.2010
  • Doctorate honoris causa from Tel Aviv University; 01.02.2011
  • Respect and Tolerance Prize from Berlin Jewish Museum; 24.10.2011
  • Heinz Galinski Award; 27.11.2012
  • Prix Lord Jakobovits, from European Jewry for condemning any opposition to Jewish power in Europe; 22.05.2013
  • Honor Medal, from Israel’s president, for fighting against any opposition to alien invasion and Jewish power; 25.02.2014

  Trump gor ali dol, tudi on je v primežu Židovskih sil. V Njegovem ožjem kabinetu so:

  Goldman Sach-ov President Cohn
  Former Soros partner Mnuchin
  Former Rothschild leader Ross
  LBO king Ichan (pravkar zapustil Trump-a)
  Goldman Sach-ov biser in Trump-ov zet – Kushner

  To je samo nekaj teh kač, in pravijo da vzrojijo vsakokrat ko slišijo kakšno skandiranje Desnih na temo – “Židje, ne boste nas zamenjali”

  Židovska penetracija v Ameriški Sistem pa je dosegla svoj maximum v času Obame, ki je bil DOLOČEN prav za to, in pomembno vlogo pri temu je imel sam Soros. Obama kot Črni Musliman je bil idealno orodje, tudi zaradi njegove osebne animoznosti do Krščanstva in Bele Tradicionalne WASP-ovske Amerike. Hillary bi morala zadevo še pospešiti, zato je Celoten Levi blok znorel do neba ko je pričakovano ustoličenje spodletelo.

  Židovski KRIMINALNI podvig uničenja Evropske Rase bo moral končati enako kot so končali Nacisti v njihovem podvigu zgrešene eliminacije Evropskega NAVADNEGA Židovstva. Najhujši od vseh pa so vedno IZDAJALCI, in to so “naši” MARXISTIČNI LEVIČARJI, predvsem njihova VODSTVA in AKTIVISTI. Njim bo treba izstaviti celoten poračun, z glavnico, obrestmi in ZAMUDNIMI obrestmi.

  • tarantela

   Ob “židovski penetraciji v Ameriko” si pozabil, da je tudi Trumpova hčerka Ivanka prestopila v židovsko vero, ko se je poročila z Židom. Torej Žid v vladni familiji, saj ta zet sodeluje v Trumpovi vladi kot njegov sodelavec. Kwa boš zdej reku?

   • FeriSS.H

    Če nimaš kaj bolj konkretnega za povedat se raje ne matraj … evo to bom reku

    • karlina

     ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ignoriraj, pa je

   • FUCK COMMUNISM

    En komentar samo zato, da kontriras, ker ocitno niti ne razumes kaj je FeriSS.H napisal in zakaj. Najbrz bi bilo bolj inteligentno, ce bi v odgovor samo prdnila. Povedala bi isto, mogoce bi se pa nekdo vsaj smejal. Od tvojega komentarja pa se tega ne…

    • FeriSS.H

     LOL *****

    • karlina

     Ona vedno komentira proti vsemu, kar pravilno zapišejo normalni ljudje, ki niso levičarji, to je dejstvo in me prav nič ne preseneča, oz. jo rajši ignoriram

   • slosin

    …jest sem poročen z Ljubljančanko, pa zaradi tega še nisem žabar…

  • FUCK COMMUNISM

   Kamerad, bombnik od komentarja! Cestitam!

   • FeriSS.H

    Thanks buddy

  • samotoje

   To!

  • Artur

   Bravo , to je to !

  • karlina

   TOČNO, MOJ VELIK PODPIS !!!!!

 • After_Midnight

  Če jih pokol v Bataclanu ni zbrihtal, jih nič ne bo. To, da je potrebna odločnost so rekli že 5 napadov nazaj. Saj sploh več ne vemo koliko jih je že bilo.

 • Olga

  Delegaciji Nemčije in Francije nista mogli položiti cvetja na mesto zločina v Španiji, zaradi protestnikov! Pravilno, saj so POSREDNO tudi sami vozili zločinski kombi in vihteli nož, zaradi uvoza teroristov! Dol z levičarji!

  • karlina

   TOČNO, veš kaj, včeraj sem ugotovila, da so ti grozljivi teroristinčni napadi samo za leve politike in predvsem medije, še kako zelo dobrodošli-politikom zato, da nam govorijo, da se bomo morali na to pripraviti-zakaj ze, medijem pa,da imajo kaj groznega za poročati, ter zakriti tudi dejansko stanje v drzavi, kraje , itd. Sicer pa ugotavljam tudi, da je levim politikom bore malo , oz. nič mar za nič krive-nič dolzne , zrtve terorizma, dokler jih ne bodo dobili sami po buči, oz. njihovi svojci in sorodniki, tako je to. Vse te njihove izjave in polaganje roz, so hinavsko dejanje.

 • jan

  Evropski politiki ob vsakem terorističnem napadu ponavljajo prazno mantro, da se Evropejci ne smemo pustiti prestrašiti, in da moramo živeti naprej, kot da se nič ni zgodilo, ker bi sicer teroristi zmagali. To pomeni samo eno: da ne mislijo nič ukreniti zoper terorizem! Kako tudi bi, saj je terorizem njihovo dete. Oni vodijo nesmiselne globalistične vojne na Bližnjem vzhodu in ustvarjajo reke pregnancev, ki jih načrtno usmerjajo tudi v Evropo. Brez sramu izvajajo t.i. Kalergijev plan, to je plan odprave bele rase prek zmiksanja z Afroaziati. Bush je začel globalistične vojne, Obama pa jih je nadaljeval in še razširil – ob soglasju evropske politike. Obama je tudi ustanovil, oborožil, izuril in financiral Islamsko državo z namenom razbijanja nacionalnih držav v regiji in posredno prek migracij kasneje tudi v Evropi. Obama je protibelski prikriti rasist in prikriti islamist. Odgovoren je za nastanek novega vala rasizma v Ameriki in za pospešeno islamizacijo Zahoda.

  Druga fraza evropskih politikov je, da ne smemo zaradi terorističnih napadov kar počez obtoževati evropskih muslimanov. Res ne, toda žal se med muslimani mnogi potencialni storilci terorističnih dejanj, sploh ker je Evropa odprla meje za ilegalne migrante brez vseh papirjev, za katere nihče ne ve, kdo in kaj so, med njimi pa so tudi izurjeni borci Al Kaide, ISIS in teroristi. Toda evropskih politikov to ne briga. Njihov cilj ni zaščita avtohtonega evropskega prebivalstva, temveč odprava evropskih narodov, zlepa ali zgrda. Teroristi so njihovo orodje za doseganje tega cilja. Če se ne zgodi radikalen preobrat in ustavi izvajanje globalistične agende, bo vedno huje, ne bolje. Na neki točki, točki brez vrnitve, rešitve ne bo več.

  Nobenega dvoma ni več, da je Evropa izdana od svoje lastne politične elite, bruseljske in lokalne, tudi slovenske. Bruselj vodijo evroameriški globalisti, katerih trdo jedro predstavljajo cionistični velebankirji Tipa Rotschild, ki iz zakulisja obvladujejo Zahod. Politiki so v glavnem zgolj lutke na njihovih vrvicah – z izjemo Trumpa, ki je bil izvoljen brez njihovega soglasja, kar je zanje sovražni prevzem predsedniške funkcije, ki ga je treba sanirati, zlepa ali zgrda.

  Globalisti želijo v Evropi s pomočjo migracij odpraviti narode in nacionalne države ter vzpostaviti anacionalne Združene države Evrope, ki bodo bolj vodljive od sedanjih nacionalnih držav. To bo globalističnim banksterjem omogočilo realizacijo njihovega najpomemebnejšega strateškega cilja v Evropi, to pa je privatizacija Evra po zgledu dolarja, ki je že njihova zasebna last. Sedanje nacionalne države na to ne bi pristale, zato je pastir skelnil, da je treba zamenjati obstoječo pasmo svoje delovne in molzne črede z drugo, manj zahtevno. Afroaziati, ki jih globalisti pospešeno uvažajo v Evropo, bodo delali za manj denarja in se bodo 5x na dan klanjali proti Meki, ostalo pa bodo prepustili pastirjem in goničem v njihovi službi.

  Končni cilj globalističnih banksterjev je svetovna država s svetovno valuto, ki bo njihova zasebna last, s čimer bodo zemljo spremenili v planet sužnjev. Zato je treba odpraviti narode in njihove nacionalne države ter zmiksati rase. Prva je na vrst bela rasa oziroma Evropejci. Zato uvažajo v Evropo, Ameriko, Avstralijo, Kanado in Novo Zelandijo migrante v ekscesnem številu. Ob tem dovolijo, da se brez mednarodne pozornosti odvija genocid nad belci v J. Afriki, kjer jih enostavno pobijajo, zlasti farmerje.

  Za doseganje svojega cilja, svetovne države, so se globalisti naslonili na eni strani na islamiste, na drugi strani pa na antifo, domnevno antifašistično gibanje. Islam si hoče ravno tako podrediti ves svet, zato je primerna vera za hitrejšo izvedbo politične, ne le ekonomske globalizacije.

  Globalističnim banksterjem je vseeno, katere vere so njihove ovčice, da bodo le oni imeli v rokah finančni sistem. Prek tega bodo obvladovali tudi politiko in islamski kler, ki bo imel vedno bolj pomembno vlogo v politiki.

  Antifi so globalisti namenili vlogo udarne pesti za razbitje nacionalnih držav. Paradoks je, da člani antife mislijo, da se borijo za nek nov mednarodni globalni socialistični-komunistični sistem, toda v so resnici instrument v rokah najbolj sprevrženih velekapitalistov na svetu, to je banksterjev, ki že danes posedujejo dorlar in obvladujejo svetovni finančni sistem: WB, IMF, BIS, FED, ECB, BE… Borijo se za svetovno državo pod vodstvom kartela banksterjev, za državo sužnjev. Tudi nenačelna koalicija z islamisti se bo obrnila v škodo antife. Ko bodo islamisti dosegli večino, v Evropi in Ameriki, se bodo brez slabe vesti otresli svojega taktičnega zaveznika – razen če ne bodo tudi antifovci sprejeli islama. Toda tudi v tem slučaju bodo izginili.

  Kot vse kaže, globalisti pripravljajo tako v Evropi kot v Ameriki revolucionarne spremembe, ki utegnejo pripeljati do državljanskih vojn. V Evropi bodo prej ali slej zlepa ali zgrda po zgledu Ukrajine zrušili nacionalne države in odpravili tudi demokracijo ter uvedli totalitaren verski oziroma teokratski politični sistem na podlagi šarije. Evropski politiki so bodisi slepci (useful idiots) bodisi izdajalci. Vsi pa dobro vedo, da uvažanje migrantov na dolgi rok ne bo ostalo brez posledic. Vsi vedo, da so migrantske kvote pod krinko solidarnosti, ki jim bodo sledile vedno nove in nove kvote, dejansko trojanski konji prek katerih bodo izvedli raznarodovanje evropskih nacionalnih držav, kar je etapni cilj na poti k anacionalnim Združenim državam Evrope. Politiki tipa Cerar mislijo, da imajo mandat od boga v podobi Junckerja in da jim ni treba delovati v korist naroda, ki jih je izvolil.

  • rubec

   **************

  • indijanka

   Izjemno

   • slosin

    ..se strinjam, človek bere hudo debele knjige…

   • karlina

    IN GROZLJIVO

  • Ana Job

   Vrhunsko razmišljanje! Navdušena!!! :-)))

  • karlina

   Hvala za tvoj GROZLJIV in zal RESNIČEN zapis, ni kaj dodati, kot to, da nas čaka očitno -pekel na zemlji , ki si ga je podredil SATAN, v takšni ali drugačni podobi

 • FUCK COMMUNISM

  Prihaja cas klanja. Prej pride, manj bo mrtvih na obeh straneh. Pa tega ne bi bilo treba, ce jih od zidov placani politiki ne bi nenadzorovano spuscali v Evropo, in ce jih ze prej ne bi “nadzorovano” naseljevali v Evropi. Nihce jih ne mara, sluzb ne dobijo, ostane jim getoizacija in kriminal. Sej tega tukaj nihce ne rabi razen nekdo s slabimi nameni. Zato pa… naj se koncno zacne!!!

  • karlina

   A bejz no, veš kaj-jaz in moji dragi sorodniki, ter druzina, niti slučajno, niti slučajno NE ZELIMO KLANJA, ampak še naprej ziveti v normalni EVROPI, ampak na zalost se bojim ,da normalne Evrope ni več

   • FUCK COMMUNISM

    A to ti je pa sprejemljivo, da ta islamisticna svojat kolje po Evropi prakticno nekaznovano!? Prej ko jih zacnemo klat mi, prej bo tega konec in prej bomo mi vsi spet imeli normalno Evropo!

 • xtc

  Težava je ,da razlika med skrajnim in islamom postaja vse bolj zabrisljiva.

  • KIKI

   In to naj še raziskujemo in delamo “jebene ” analize, ustanavljamo preplačane
   agencije in nesposobne komisije ? Vsak, ki želi vstopit v državo, katere državljan ni
   mora z “stoinen” dokazi dokazati svojo resnično identiteto in s tem pošteno namero
   popolne asimilacije v državo, ki ga sprejema! Vsak odklon pomeni IZGON!

   • karlina

    PODPIS !!!!!!

 • soc

  Perne in Grims sta “slovenski komentar” natanko toliko kot mi forumaši, naslov je čista laž. “Slovenski komentar” mora priti iz ust merodajnih oseb v ustroju države – zunanji, obrambni in notranji miňister ter predvsem premier. Pa direktor policije in načelnik generalštaba SV. In mainstream mediji…

  Vsi ti se bodo seveda jasnemu in odločnemu mnenju ogibali kot hudič križu. Levaki in islamisti so pač vedno bolj zlizani v boju zoper zahodno (in verjetno kakršnokoli) civilizacijo.

 • MEFISTO

  Jaz se tolažim, da džihadisti ne morejo biti hujši od komunistov, islam pa ne bolj krvav kot komunizma.

  • karlina

   Tudi to je vse res, na zalost

 • samotoje

  Za islam ni prostora v Evropi. To pravi zgodovina, če nič drugega.

  • karlina

   TOČNO, ampak zgleda, da so vsi levičarji v Evropi, , pozabili, zakaj in kako so se golih rok, naši vrli predniki ubranili ze pred stoletji Turkov in muslimanske vere, ter tako ohranili v Evropi krščanstvo, zal ga sedaj očitno namenoma uničujejo

 • baubau

  Pa vendarle je to hinavščina-Evropa sama je namreč maligna:mirno prenaša in celo uzakonja vse vrste ogabnega nasilja:pomor tisočih nerojenih otrok,pomor ostarelih in težko bolnih,nekaznovane tihe zlorabe vseh ubogih,nekaznovano preprodajo organov itd. in tudi danes dobesedno zasužnjevanje nemočnih. Ne,nikakor nismo varni,a najbolj nam je nevarna lastna pokvarjenost in etična deformiranost.

  • karlina

   PODPIS

  • FUCK COMMUNISM

   Kaj bi rad s tem povedal?!? Da zdaj rabimo se miljone islamske svojati, da nam izboljsajo stanje?!?!?!?

 • Artur
  • FUCK COMMUNISM

   To pizdo je treba cimprej pospravt. Kaj ima ena v Ameriki skotena in zdaj na Svedskem ziveca zidovska pizda za gobcat kako naj bi Evropejci ziveli?!?!?!?!?

 • Caesar

  Džihadistični teroristi izvajajo pokole in napade po Evropi, evropska politika pa ne naredi nič. Žalostno je, da se proti teroristom bojujejo zgolj Rusija, Sirija, Irak in sedaj tudi Libanon, Zahod pa namesto da bi pomagal, njihov boj proti teroristom še dodatno ovira z vsemi mogočimi ovirami in sankcijami.

 • Rožle

  Na Kurah vedno po terorističnem napadu sledijo fenomenalni prispevki, ki govorijo o tem..
  .. kako so se po statistiki taki terostični dogodki že v preteklosti dogajali
  in jih ni po številu nič več kot prej
  .. .. BLA..BLA…BLA…ups ..KO KO KO KO !!!

  • karlina

   ITAK, nič novega, saj so jih prav levičarji vabili v Slovenijo, s Cmerkotom na čelu, ki je leta 2015 dovolil, da je šlo čez Slovenijo v vse drzave EU, milijon migrantov-ne beguncev

 • RATATA

  Obstajajo ideje, da bi Slovenija financirala muslimansko pokopališče v Trstu.
  A kdo razume?

  • luckyss

   Judovsko ;(

   • RATATA

    A ni to isto?

 • Valter BraniSlav

  Sam sem sicer zaprisezen levicar, ampak z Grimsom se tukaj strinjam 100%. Tega ni mogel bolje povedati, zato kopija spodaj:

  Mag. Branko Grims: “No, v Španiji so pred zgolj pol leta protestirali na ulicah: “hočemo več migrantov”, “vozite še dodatne migrante”. To so bili seveda levičarji, Sorosovi plačanci, in danes žal nedolžne žrtve kažejo, kam privede človeška neumnost. Zato je pomembno to, na kar opozarjam že več let. Radikalni islam nima prostora v Evropi, to je rakavo tkivo, ki ga je treba iz Evrope izrezati. Treba je torej zapreti meje, jih dosledno zaščititi, skladno s predpisi, poskrbeti za varnost ljudi, radikalni islam pa poslati tja, od koder je prišel.”

  • karlina

   Ne glede na to, ali si desničar , ali levičar, MOJ VELIK PODPIS, da se strinjaš z gospodom Grimsom, točno se strinjam s tabo, da je za vso to golazen, ki smo jo, oz. so ji dovolili priti v Evropo-samo levičarji, kriv samo in predvsem-SOROS, sedaj se mi poraja vprašanje, ali zato, da bi uničil evropsko civilizacijo, ali morda zato, ker je preveč pravih EVROPEJCEV.

   • FUCK COMMUNISM

    Z mesanjem inteligentnih in izobrazenih Evropejcev s polzivalmi se zniza inteligenca rase in razvodeni narodno in rasno identiteto. Dobili bodo zabite napol opice, katere se da z lahkoto manipulirat in kontrolirat, beri vladat jim. In zidje to gonijo ze od konca 2.sv.vojne. NWO, to je to! Zato!

  • Olga

   Zakaj ste levak? In še zaprisežen! Ali iz koristi ali zaradi strinjanja s Kučanom. Se strinjate s krajo,ki jo izvaja F21? Se strinjate z revolucijo NOB? Se strinjate z medijsko eliminacijo Janeza Janše, preko160 postopkov? Se strinjate s pranjem denarja v NLB? Se strinjate z levo politiko, ki je zapravila Trst, Gorico, sedaj še stik Slovenije z odprtim morjem? Očitno pa se z levaško migrantsko politiko ne strinjate. Premislite malo, kaj je še ostalo od leve politike. Mogoče Cerarjeva morala? Pamet v roke, na volitve in glas za desnico!

  • Igor Kavalar

   Za stanje je kriva elita, pa naj bo ta leva, srednja ali desna.

   Elita ne umira na ulicah kot navadni smrtniki, skriva se v svojih elitnih soseščinah za visokimi zidovi, varovanjem in živi v fantazijskem svetu. Njihovi otroci v napadih niso pohabljeni za celo življenje. Hashtagi, jok in rožice teroristov ne bodo odgnali. Potrebno je ukrepat proti teroristom in njihovim podaljškom na oblasti.

 • Kučko pod pručko

  Bistvo priseljevanja migrantov v Evropo

  Podrobno sem prebral odličen zapis Jana, ki je natančno povedal bistvo vsega problema. Ker pa je bil v svojem pisanju zelo dolg, ga bom skušal dopolniti z nekoliko krajšim komentarjem.

  Bistvo vsega, o čemer sem pisal že večkrat, je vpeljava Novega svetovnega reda. Zanj si že nekaj stoletij prizadevajo zločinske skrivne združbe, ki so skoncentrirane v piramidi Illuminatov. Ta združba, ki jo je leta 1776 ustanovil nemški Žid Adam Weishaupt, je danes pod okriljem najbogatejših družin sveta, ki tvorijo krvno linijo Illuminatov. V njej je trinajst najbogatejših družin, ki izvirajo iz bančništva in gospodarstva, med njimi pa so najvplivnejši Rothschildi in Rockefellerji. Skoraj vse družine so židovskega porekla, ali pa vsaj delno nosijo njihovo kri.

  Kaj pravzaprav pomeni NWO? Gre za načrt, kako bi bili na svetu le dve skupini ljudi. Manjšina bi vladala raji, to je vsemu drugemu prebivalstvu planeta, srednjega sloja pa ne bi bilo. Da pa bi lahko to uresničili, se zavzemajo za zelo nedemokratične cilje. Naj jih nekaj naštejem. Ena država, en narod, ena valuta, en jezik, ena vojska, ena policija, ena vera, … in samo 500 milijonov ljudi na celem Planetu.

  Če bodo ti zločinci to dosegli, bodo raji lahko vladali. Bistvo migracijskega priseljevanja Afroazijcev je v mešanju ljudi istega naroda, da izgubijo svojo nacionalno zavest, s tem pa se ne borijo za svoj bit. Kako naj se npr. Avstrijec počuti Avstrijca, če je med njimi najmanj 50 % tujcev? In ta velja za vse. Zato Illuminati s pomočjo naropanega denarja in zločinskega Žida Sorosa podkupujejo evropske politike, ki so krvavi pod kožo in so za polne žepe pripravljeni žrtvovati svoje države in Evropo.

  O tem bi lahko razpredal še dolgo, vendar naj bo na tej točki dovolj!!!

 • Kučko pod pručko

  Priporočilo s čestitko

  Vsem, ki ne poznate bistva priseljevanja Afroazijskih migrantov v Evropo, priporočam pazljivo branje dveh odličnih zapisov, ki sta jih prispevala sokomentatorja Jan in FeriSS.H. V obeh prispevkih boste našli odgovor na vprašanja, zakaj nam to delajo Merklova in drugi prodani evropski politiki.

  Obema avtorjema lahko samo čestitamo!!!

  • AIRWAYS

   Ja res je! Vendar kaj storiti, da bi preprečili to? Zdi se mi, da je vojna neizogibna…

   • FUCK COMMUNISM

    Seveda, vojna je neizogibna. Razen, ce kot ovce dopustimo, da nas unicijo, ker mislim, da islamisticna svojat ne bo odsla samo zato, ker bi jih lepo prosili. Torej jih bo treba al nagnat al pa pobit.

    • slosin

     ….bo treba ponoviti špansko rekonkvisto, vse tako kaže…

 • T-Rex

  Na Finskem džihadističnih napadov do zdaj še ni bilo, premier Juha Sipila pa je Fincem sporočil, da morajo “ostati enotni in se na sovraštvo ne odzivati s sovraštvom”.

  tale odstavek je pod rtv novico o napadu na finskem dodala ultralevičarka in feministka KAJA SAJOVIC.

  • Igor Kavalar

   Kera bedasta logika. Nekdo ti ubije otroka, bližnjega, kogarkoli.. ti se moraš pa nato odzivati z ljubeznijo do morilca?

   • Nata

    Oh, ko bi bila samo politika!?!?
    Denar je tisti, da si ne upajo povedati odločne besede! Imajo zvezane roke! In strah jih je, da bi se vsa njihova lumparija obelodanila!

   • T-Rex

    po mnenju kaje sajovic in finca bi ga mogu na kufe povabt potem ko ti otroka ubije. na pogovor lol

  • slosin

   oh, kje pa, nobenega sovraštva s strani Evropskih softičev…Treba jim je nastaviti vratove….
   …vi jih kar nastavljajte, riti kolaborantske…

   • T-Rex

    jest nič ne nastavljam, samo citiram kajo sajovic.

  • Bald Eagle

   Je to tista Kaja Sajovic, ki je nekoč preko sms gorozila da je potrebno vse drugače misleče zmetat v jame? Mislim, da je bilo to v času, ko je bil glavni urednik portala MMC Uroš Urbanija, katerega je levuharska falanga kasneje odstavila.
   In ta ista Kaja Sajovic še danes lepo uživa na portalu MMC in prejema plačo iz davkoplačevalskega denarja.
   Taka pokvarjena babja gnida bi morala že zdavnaj gnit v zaporu.

 • Nata

  Kot vidimo, se tudi otrok lahko bojimo! To niso otroci po naših merilih! Že od malega so vzgajani v sovraštvu do drugih, v prepričanju, da imajo pravico ubijati v imenu svojega Boga!
  Pa, kaj so vsi ti pristojni resnično popolnoma brez vedenja, kaj Islam kot religija pravzaprav je !

 • T-Rex

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!