Tragedija v Mariboru: Moški ustrelil partnerico

(Foto: iStock)

Maribor pretresa nova tragedija. V ponedeljek popoldan je policija dobila obvestilo, da je v stanovanju v Mariboru truplo, pozneje pa se je izkazalo, da naj bi partner ustrelil svojo 45-letno partnerico.

Policija več podrobnosti o dogodku še ni razkrila, spletni Večer pa poroča, da je v stanovanju na Preradovičevi ulici v Mariboru prišlo do streljanja, v katerem je umrla ženska. Glede na izjave stanovalcev naj bi ji sodil njen partner, ki ga je policija prijela in odpeljala s službenim vozilom.

Iz PU Maribor so medtem sporočili, da so kriminalisti zaključili ogled kraja najdbe trupla 45-letne ženske. Ogled je vodila dežurna preiskovalna sodnica Okrožnega sodišča v Mariboru v navzočnosti dežurne državne tožilke iz Okrožnega državnega tožilstva v Mariboru

“V tej fazi kriminalistične preiskave lahko potrdim zgolj to, da gre za nasilno smrt 45-letnice. V zvezi s tem nasilnim kaznivim dejanjem smo sinoči pridržali eno osebo. Kriminalistična preiskava se intenzivno nadaljuje, odrejena pa je tudi sodna obdukcija pokojne,” je navedel tiskovni predstavnik Miran Šadl. Pojasnil je še, da je treba opraviti še vrsto kriminalistično-tehničnih preiskav in zbrati dodatna obvestila.

Predvidevajo, da bodo več informacij o samem dogajanju lahko posredovali jutri.

B. O.

 • Valter BraniSlav

  Kako patoloska je heteroseksualnost. In potem ti deviantnezi celo vzgajajo otroke?
  EDONA SVETLA IZJEMA SVA MIDVA Z ZENO.

  • Steiermark

   Če jih je bilo tebi in tvojemu travestitu dovoljeno vzgajati in jih vzgojiti v homiče, kot sam trdiš, kje potem vidiš to svojo in “ženino” normalnost ?

   • Valter BraniSlav

    Venomer haluciniras o nekom tretjem o sebi pa ne poveš nič.
    TAKO VEDENJE JE TIPICNO ZA LUZERJE KI NISO DOSEGLI NIC. NIMAJO NE OTROK, NE VNUKOV, NE PARTNERJA NE MATERIALNIH DOBRIN ZATO O SEBI NE POVEDO NIC.
    JEZNI SO NA VES SVET, NAJBOLJ PA POTIHOMA SOVRAZIJO SAMI SEBE. KAJTI ZAVEDAJO SE PA VENDARLE DA ZA NJIHOVO BEDO NI ODGOVOREN NE TITO BE MOJA ŽENA AMPAK IZKLJUČNO LE ONI SAMI.
    VERJAMEM TI STEIERMARK (GRETTA GARBO) DA JE TEZKO BITI SLABIC…..

    • gujdek

     Narediti otroke je nekaj najbolj enostavnega in običajnega. Vzgojiti jih v poštene in samostojne ljudi pa je že nekaj drugega. Dosežek, ki ga omenjaš, pa je recimo doktorirati iz matematike ali kake druge, a naravoslovne znanosti, je osvojitev kakšnega osemtisočaka v Karakoromu, je še marsikaj drugega, kar med navadnimi smrtniki ni dosegljivo. To, da morda nimaš otrok ali žene pa ni niti kaznivo, niti sramotno. Če bi to bilo, potem bi mnogi premnogi znanstveniki, ki so življenje posvetili znanosti, končali po zaporih in bili zasramovani. Sam pa njihova dela zelo spoštujem…

     • Valter BraniSlav

      Se popolnoma strinjam.
      Mi je pa žal da sva z zeno imela le 4 otroke in ne 10.
      Dobro sem zaslužil lahko bi jih bilo več.
      Mogoče bi se med potomci kdaj RODIL novi Mozart.

     • MEFISTO

      Imaš v mislih, da bi se tvoj Mozart vrgel po Titu, ki je dobro igral klavir.

 • RATATA

  Preradović jo je šicnu

 • RATATA

  Nova24tv:
  umaknite že tisto hrvatsko croatio!!!!
  To se ne spodobi za Slovenski portal, če ne veste!?!?!

  • kokobily

   kje to vidiš, zjam, pa mi nič ni jasno…

   • RATATA

    Spodaj se venomer sili ikona Tesla, croatija je hrvaška, pradedek franjo, objavite fotko povijest pišemo sami ….. na kozlanje mi gre_!
    Zgodovino si hrvati res pišejo sami, zlagano, izmišljeno spetrigano ….

    • kokobily

     aha, nisem vedel, na kaj misliš..
     okrog njihove povijesti , naše zgodovine, nemške geschichte…povsod enaka pesem, samo MI (katerigod od teh in inih) imamo prav..
     Zgodba, povest…pravim ti jaz – pravljica…teren za kreganje in kurčenje impotentnih..

     • RATATA

      Tako zlagano, kot je bilo nam in to v škodo, ni zgodovina enega naroda predstavljena nikomur! Še vedno se držijo neke zlagane priseljevalske teorije.
      Dočim hrvatarji lažejo in poveličujejo ter potvarjajo zgodovinska dejstva ko zmešani, čeprav niso drugega kot politična tvorba mešanice raznih plemen pod znamenjem križa.

 • Boco

  Menda cigani zivijo v blokih kjer se je zgodil ta umor:
  https://maribor24.si/wp-content/uploads/2017/10/DSC_0034-880×340.jpg

  • Stajerka

   jp….res je večina, niso pa vsi….tudi pred časom objavljeno nasilje pečenih nad dijaki, iz bližnjega dijaškega doma, se je dogajalo v tem naselju……pa še marsikaj drugega se sliši iz tistih koncev……

 • Johan

  multi kulti avt

 • Stajerka

  Kriminalisti so danes zaključili ogled kraja najdbe trupla. Potrdili so, da gre za nasilno smrt in da so pridržali eno osebo. Po naših informacijah je šlo za t.i. spor med partnerjema. Storilec naj bi bil Bojan S., njegova žrtev pa partnerka, 45-letna Vlatka.

 • Hun

  ljubosumn, zapit slovencl, nc nouga

  • MEFISTO

   Kaj pa, če je bil državljan!?

   • Hun

    spekuliram tko k smrdljivi desnicarji na tem portalu h katerim spadas tud ti..

    • MEFISTO

     Seveda tebi so všeč taki, ki so se okopali v cenenem parfumu ali kolonski vodi in ki se pozibavajo v bokih!

     • Hun

      vsec mi je kar je men vsec ne kar bos ti hotel da mi mora bit vsec

     • MEFISTO

      Saj ti teh parfumiranih ne branim!

 • MEFISTO

  Kot se rado zgodi v takih primerih, pač milejši ukrepi niso zalegli.

  • indijanka

   No..ja.

   • MEFISTO

    Torej se strinjaš, da ni streljala pištola, ampak vražji babji jezik.

    • indijanka

     Navzkrižni ogenj?

 • MEFISTO

  Jezik ženske tepe,včasih, ko je mera polna, pa celo ubija.

  Ali veste, kdaj so bile slovenske ženske v procesu izgradnje samoupravne socialistične gnile Jugoslavije masovno tepene?

  Zelo stare ženske se tega še najbrž spominjajo, ker so to občutile na lastni grbi.

  To je bilo leta 1952 ob izbruhu tržaške krize, ko je Titova nepremagljiva in herojska JNA nameravala s fračami, loki in pipci napasti Angloameričane in ko so slovenske žene razgrajale po ulicah in trgih ter vreščale, regljale in kokodajsale: može damo, Trsta ne damo!

 • MEFISTO

  Ko berem pravljice Valterja BraniSlava o Titu, sem vzhičen, kako napredna je bila Avstroogrska.

  Pomislite, celo v zabačenem in od Boga pozabljenem Kumrovcu so imeli za otroke prvih štirih razredov, dlje itak ni nihče prišel, glasbeno šolo, v kateri se je Tito izučil klavirja, plesno šolo, v kateri je Tito do onemoglosti plesal dunajski valček, sabljaško šolo, v kateri se je Tito razvil v pravega borca, in jahalno šolo, ki mu je omogočila, da je kasneje pojahal brez števila žensk in zaplodil Bog ve koliko nesrečnih otrok.

  Tudi Valter BraniSlav se nikoli ne pozabi zahvaliti Titu za celo življenje mlado in lepo ženo ter kopico nadstandardnih otrok.

  Tito se je na stara leta večkrat pohvalil, da je znal dobro poskrbeti za opuščene ljubice in njihov drobiž in da mu je pri tem zelo pomagal nadvse bogat Gorenjec, ki obvladuje vse londonske borze in še kako zraven.

  Seveda, če verjamete!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!