V Tržiču umorjena nekdanja žena ministra Pličaniča?

Foto: STA

Kriminalisti so v stanovanjski hiši na Hladnikovi ulici v Križah obravnavali sumljivo smrt ženske. Po neuradnih informacijah naj bi šlo za prvo ženo nekdanjega ministra za pravosodje Senka Pličaniča. Na PU Kranj so potrdili znake nasilja, a preverjanje okoliščin in zbiranje obvestil še vedno intenzivno poteka.

Iz PU Kranj so potrdili, da gre za žensko iz območja Ljubljane, ki je v stanovanjski hiši umrla nasilne smrti. Kriminalisti so opravili ogled kraja dejanja, 40-letni osumljenki so odvzeli  prostost in jo pridržali. Na truplu pokojne in na osumljenki pa so na več delih telesa našli različne rane.

Kriminalisti preiskujejo sum kaznivega dejanja zoper življenje in telo, preverjanje okoliščin  pa še vedno zelo intenzivno poteka. Kraj sta si ogledala tudi dežurna preiskovalna sodnica in državna tožilka. O ugotovitvah bodo kriminalisti obveščali pristojno okrožno državno tožilstvo.​

 

 

J. F.

  • MEFISTO

    Mefisto je nenadomestljiv.nnnu017de pred osmimi urami je obvestil bralstvo tega bloga, katera gospa je padla veu010dkrat zapored na u0161karje.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!