Vsak dan nova policijska poročila o nezakonitih prehodih slovenske meje: Le v enem dnevu primorski policisti izsledili 23 migrantov

Slika je simbolična (Foto: Twitter)

Po napornem vikendu, ko so policisti izsledili in prijeli 28 migrantov, ni nikakor sledil “premor”. Že v torek so med opravljanjem nalog varovanja državne meje v okolici krajev Butoraj, Adlešiči, Božakovo in Metlika zopet prijeli 17 migrantov, ki so nezakonito prečkali državno mejo. Koprski policisti pa so na območju Ilirske Bistrice prijeli še šest migrantov, ki so nezakonito vstopili v Slovenijo.

Kot so sporočili s Policijske uprave Novo mesto, gre za tri državljane Bangladeša, dva državljana Albanije, sedem državljanov Pakistana, tri državljane Irana ter po enega državljana Alžirije in Mjanmara, ki so nezakonito prestopili državno mejo. Štiri migrante so odpeljali v azilni dom, policijski postopki s preostalimi pa še niso zaključeni.

Koprski policisti pa so v torek malo pred 9. uro na območju Ilirske Bistrice, v naselju Sušak in na Velikem Brdu ter v Jelšanah prijeli tri Afganistance, enega Turka in dva Albanca, ki so nezakonito vstopili v Slovenijo. Vse bodo vrnili hrvaškim varnostnim organom, so sporočili s koprske policijske uprave.

A. G.

 • črnaovca

  Kje je onih Grimsovih 50.000. po volitvah so čudežno izpuhteli

  • Soave

   Če bosta vladali SD in Levica tudi ti pridejo.

  • stajerc5

   Sploh nisem vedel, da imas tako veliko “parcelo”!!!!

  • mginko

   črnaovca – saj ovce nikoli niste znale šteti.

 • Soave

  Kar naprej prihajajo? Za te vemo. Koliko pa se jih potika po Sloveniji mimo ” budnega očesa ” policije ? Ali že vemo točno število v teh zbirnih centrih ? Ne vemo !! Bravo !

 • samsara

  Vsi izdavijo “azil” potem pa prosto po Šefčetu 80% njih zadevo premisli in odidejo nazaj tja od koder so se priklatili. Tako nekako se da sklepati, glede na to, da v Avstrijo iz Slovenije bojda ne hodijo, v Italijo pa tudi ne, pravijo notranji organi.
  Zanimivo no, ilegalci kar odidejo izpred nosa varuhov reda in varnosti. Super no. Kdo jih ne bi hvalil in jim zaupal.

  • Felikss_AH

   Poštenje vedno odtehta… tudi če gre za pošteni nateg

 • Novakec1

  Nad Škofljico v hosti je že prava Đungla II

  • stajerc5

   Imas sibice?

 • Jan Kovalski

  Dvignjeni kazalec pomeni grožnjo! Nazaj s to drhaljo!

 • pajac debeli

  Torej vse od Magreba (severne Afrike), pa do indonezije cel Islamski svet rine v Evropo.

 • PIA PlA

  Zasegli? Zakaj jih ne vračajo Hrvaški?

  • plamen100

   Zato vsi zaprosijo za azil in juh zato ne morejo vrniti, ces da navaden policaj ne more takoj na kraju odlociti ali je prosilec upravicen do azila ali ne, to zahteva evropska uredba o postopkih z azilanti. Zato je edina varianta orbanova mreza ki preprecuje vstop v drzavo in s tem zahteve za azil. Ker preden nasi preverijo za vse te ki hocejo azil pa mine toliko casa, da jih potem hrvatje nocejo vzeti nazaj, nam pa se ta lacna usta samo nabirajo in pricakujejo kaj vse bodo dobila od drzave, ki pa je maceha do lastnih drzavljanov!

   • PIA PlA

    Ne pozabi, da lahko oziroma morajo za azil zaprositi v prvi varni državi.
    Slovenija to ni. Hrvatje nas nategujejo kot se jim zdi.

    • plamen100

     Ja seveda, ze Turcija, Bolgarija, Grcija..so, Srbija so prve varne drzave, samo tem Evropskim bebavim birokratom se do danes ni jasna razlika med beguncem in migrantom, sploh pa je Merklova s svojim povabilom razvrednotila Dublinsko konvencijo zdaj pa ji prav zaradi tega tece voda v grlo. Se bolj je zanimivo, se vcrraj sem poslusal bosanskega notranjega mininistra Miketica, ki zatrjuje, da so v BiH regestrirali 7500 migrantov in da jih je 5000 ze zapustilo Bosno. Avstrijci so nam letos zavrnili 14 migrantov, nasi pravijo da so jih letos regestrirali 2100, kje jih je potem se 3000? Mislim popolna zmesnjava ob tem da bog ve koliko so jih navlekli v Italijo, Nemci jih naj bi regestrirali do aprila 55.000. https://m.bpb.de/gesellschaft/migration/flucht/218788/zahlen-zu-asyl-in-deutschland . Samo oglej si uradno nemsko statistiko kaj vse ae je nateplo k njim in zahtevalo azil a vse prislo od vsepovsod in temu nadaljnih 100 let ni videti konca, kar pa je v bistvu najhuje poleg dejstva da je Nemciji od 1.100.000 migrantov le 30.000 zaposlenih, od 30,000 Slovencev ki so npr v treh letih zpustili Slovenijo pa jih 30.000 zaposlenih.

 • Felikss_AH

  Dajmo že enkrat razčistiti tole kolobocijo z ILEGALNIM vtihotapljanjem za pridobitev nekega AZILA

  Kot prvo – pravi in upravičeni prosilec azila lahko vstopi v neko državo povsem legalno, ni potrebe za vdirati na skrivaj na teritorij države ki bi mu ga naj podarila. Če se je vtihotapil ga je treba obravnavati kot kriminalca, aretirati, zapreti in po hitrem postopku izgnati nazaj, tudi če loj cvili, krili z rokami in se dere da je to rasizem. Če je uporabil pripomoček Rasizem, potem toliko bolje za njega da se mu “pomaga” čim prej ven iz sovražnega mu rasističnega okolja.

  Zato NITI EDEN ILEGALNI “imigrant” ali “begunjar” ne sme dobiti azila pa če se meče po tleh, ali po tepihu ki mu ga dobavijo tisti iz Inštituta za Mir, in se mu pri tem ZL Antifa oboževalci klanjajo do njegove zadnjice, oni iz 24 norih kur snemajo in lijejo krokodilje solze, ostali pravični Slovenistanci pa kričijo okoli kako ih je sram da so Slovenci, kar pa niso, ker so Slovenistanci.

  Azila pa v Sloveniji ne morejo dobiti niti tisti ki se legalno pojavijo na prehodu ker so prišli iz že varne države. Azil v Sloveniji lahko dobijo samo tisti ki priletijo direktno iz države ki jih politično preganja in nihče drug, če seveda lahko dokažejo da so preganjani politično.

  Tudi dovoljenja za bivanje NE MORE dobiti NOBEDEN ILEGALNI plavalec ali Jogger ki je doJoggal iz Hrvaške. Če se mu glih Jogga pa naj priteče na mejni prehod in tam naklada kam bi rad Joggal naprej in zakaj. Športnih terenov je bilo na njegovi poti obilo in lahko komot odJogga nazaj!

  ABSOLUTNO pa morajo nazaj VSI “OTROCI” od dvajset let na vzgor!

  Tako enostavno je to!

  • stajerc5

   Ce ne bi “nasi” podpisali par neumnih pogodb in s tem obvez do te preklete EU, bi vse tvoje trditve drzale vodo. Tako pa nalivamo vodo v lonec brez dna!

   • Felikss_AH

    Tudi Orban je podpisal in Poljaki in Avstrijci in Hrvati pa vsi delajo po svoje … upam da pride SDS in da bodo držali besedo … pa Jelinca za Notranjega Mineštrona

    • stajerc5

     O ja, samo napisal sem “nasi”…., oni bi podpisali tudi hudicu, samo da bi se malo ostali.
     Ce bo v vladi, Jelincica mislim, bo verjetno v redu, drugace je pa…., saj sam ves.

  • Mojca pokraculja

   Enostavno je takrat, ko o tem odločajo taki politiki, ki bi rekli prvo slovenci potem migranti. Takih pa nimamo. V videu spodaj Matteo Salvini na enostaven način nazorno pokaže, koga je treba zaščititi. Od 130.000 kvazi beguncev ( od tega jih 70.000 jih izgine neznano kam), je resnično potrebnih pomoči komaj 3000. Ampak naši ga zmerjajo s fašistom. Ker je predvsem stopil na prste kriminalcem, ki na ta način služijo.
   https://www.facebook.com/sardegnatoday/videos/2419549491392162/?fref=mentions

  • samsara

   Tako enostavno, da je kar preveč enostavno in torej nerazumljivo za levosućne degene udbokurčofukofevda, izrojene produkte desetletij udbopartijske negativne medsorodstvene selekcije.

 • Zgornji

  VSAK KI NI ROJEN TU MORA NAZAJ V SVOJO RODNO DRŽAVO !!! ! !!! TO BO NOVI ZAKON !!! ! !!! AMENNN !!! ! !!!

 • Tine Hlade

  ograjo prekadit z dimnimi bombami in solzivcem

  • centurion

   Priklopit na 10K voltov.
   Pa minsko polje in MG42 s sprožilcem na fotocelico.

 • garfi

  ALARM !!!
  NAČRTOVAN LEVI GLOBALNI FAŠIZEM-REVOLUCIJA NA POHODU !!!
  leWiČĆarji so od globalistov plačani veleizdajalci in uvozniki islamistične golazni
  komunajzarska rtvZLO SKRAJNEŽE-šarec-sd-smc-desus-l-bratušek-itd predstavlja kot sredino, pravo sredino SDS pa zmerjajo z radikalci in zanesljivo tudi z nacisti
  nevarni časi so saj so komunajzli del TOTALITARNIH globalistov in njihov cilj je uničenje svobode, domoljubov, držav, narodov, družine, kristjanov, pravih vrednot
  naci plakati v titovem velenju niso naklučje, gre za isto usklajeno globalno vojno, kar leWaki počno v Ameriki
  NEVARNOST DRŽAVLJANSKE VOJNE V AMERIKI IN PRI NAS PRAVEGA DRŽAVNEGA UDARA
  https://www.infowars.com/
  BREAKING! Trump Prepares Rex 84 Martial Law, Stop Fall Of US – ALEX JONES INFOWARS
  https://www.youtube.com/watch?v=cssfD0KlHxA&t=3059s

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!