Vstopil na bencinski servis in uslužbenki zagrozil z orožjem

Foto: STA

Zamaskirani ropar je uslužbenki bencinskega servisa zagrozil z orožjem in zahteval gotovino. Ukradel je manjšo količino gotovine in pobegnil, policija pa ga še vedno išče.

Policisti so bili v četrtek popoldne obveščeni o oboroženem ropu na bencinskem servisu na območju Godoviča. Po dozdajšnjih ugotovitvah je neznani zamaskirani storilec v prostoru bencinskega servisa od uslužbenke zahteval gotovino in ji tudi zagrozil z orožjem, so sporočili s PU Nova Gorica.

Z ukradeno manjšo količino gotovine je nato s kraja pobegnil, policija pa ga še vedno išče. Poškodovanih v omenjenem oboroženem ropu ni bilo.

Zamaskirani storilec je bil visok približno 180 cm, nosil je zeleno jakno in imel oblečene maskirne (vojaške) hlače.

V zvezi z omenjeno preiskavo oboroženega ropa novogoriški kriminalisti in policisti prosijo vse morebitne očividce oziroma vse, ki bi glede oboroženega ropa bencinskega servisa imeli kakršnekoli koristne informacije, da jih obvestijo na interventno številko 113 ali anonimni telefon 080 1200.

B. O.

 

 

 • MEFISTO

  Prihaja ugoden u010das za rope.nnTudi kriminalci vedo, da so policijske postaje prazne, ker so policisti na mejah, in bodo izkoristili enkratno prilou017enost za ropanje bank, pou0161t, bencinskih servisov in trgovin.

  • sumljivislon

   modro razmiu0161ljanje – modra barva je v modi – ever

 • Mac Greusaichelu00e0mhaich

  ZAGROZIL Z BEGUNCEM Z LETALOM V LAMBORu0110INIJU!

 • JC

  V katerem jeziku ropajo ? ;)

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!