Državni udar poslancev koalicije in Levice: posmehujejo se sodiščem, nezakonitega migranta Ahmada zaščitili pred deportacijo in ga skrili v Državnem zboru

Poslanec SD jan Škoberne skupaj s sirskim ilegalnim migrantom Ahmadom Šamijem (Foto: Twitter)

Slovenski premier Miro Cerar se vede, kot da je v Sloveniji vse v najlepšem redu in kot da njegovi državljani nimajo nobenih težav. Očitno je že pozabil na težave koroških dečkov in na kaotično stanje na otroški srčni kirurgiji. Raje kot za kakšnega Slovenca v stiski se Cerar namreč zavzema za nezakonite migrante, konkretno za migranta Ahmada Shamieha, za katerega je sodišče odločilo, da mora zapustiti državo, saj je z varne Hrvaške v Slovenijo prišel nezakonito. Da je stvar še bolj absurdna, pa govori dejstvo, da so Ahmada podprli poslanci strank SD, DeSUS, Levice in SMC, pripeljali pa so ga celo v Državni zbor, da bi ga tako zaščitili pred izgonom, ki bi se moral zgoditi danes.

Sirec Ahmad Shamieh je v Slovenijo prišel z varne Hrvaške kot nezakoniti migrant, saj je nezakonito prečkal mejo in tako kršil naše predpise. Shamieh je februarja 2016 zaprosil za mednarodno zaščito v Sloveniji, vendar jo je pristojno ministrstvo junija zavrnilo, saj je bila za obravnavo odgovorna Hrvaška. Sodišče EU je temu pritrdilo, sledila je tudi potrditev vrhovnega sodišča, ki je zavrnilo Shamiehovo pritožbo. Pozneje je bila zavrnjena tudi ustavna pritožba zoper sodbo in sklep vrhovnega sodišča kot izredno pravno sredstvo.

Namesto na vlak na kavo v Državni zbor
Shamieh bi tako moral biti danes deportiran, a so se že včeraj v Državnem zboru zanj zavzeli koalicijski poslanci in poslanci Levice – Jan Škoberne (SD) v spremstvu Petra Vilfana (Desus), Mihe Kordiša (Levica) in Jasne Murgel (SMC). Očitno so se odločili, da bodo ignorirali sodišče na celi črti, saj so ga danes pripeljali kar v Državni zbor, kamor policija nima vstopa, čeprav bi moral iti danes na vlak, ki bi ga odpeljal na Hrvaško, tako kot je to odločilo sodišče. Se nam samo zdi, ali to diši po državnem udaru?

Gospod premier, kaj pa Slovenci v stiski?
Tudi premier Miro Cerar se je zavzel zanj in je zapisal na Twitterju, da je zaprosil notranje ministrstvo, naj odloži deportacijo, dokler ne bodo proučili vseh pravnih in političnih možnosti, ali je mogoče uporabiti diskrecijsko pravico in ga ne vrniti na Hrvaško.

Ob tem je treba izpostaviti, da je zelo žalostno, da se premier Cerar zavzema za tujca, ki je v Slovenijo prišel nezakonito, namesto da bi se zavzel na primer za koroška dečka ali za ureditev razmer na otroški srčni kirurgiji ali za kateregakoli drugega Slovenca, ki se je znašel v stiski, in takih je zelo veliko.

Argumentov proti izgonu ni, Cerar pa se je odločil za kaznivo dejanje
Novica o tem, kako se večina poslancev Državnega zbora praktično posmehuje odločitvi sodišča, je hitro zaokrožila po družbenih omrežjih, kjer so se oglasili tudi nekateri strokovnjaki in poudarili, da se je sodišče pravilno odločilo, saj argumentov proti izgonu ni. To, da se je Cerar odločil, da očitno ne izvrši odločitve sodišča, pa ima hkrati tudi vse znake kaznivega dejanja zlorabe položaja, kar se preganja po uradni dolžnosti.

Tudi ustavni pravnik dr. Matej Avbelj je poudaril, da se v primeru, ko oseba v Sloveniji izčrpa vse pravna sredstva in je odločba pravnomočna, šteje, da je veljavna in jo je treba izvršiti. “Saj ves čas poudarjamo v tej državi, da je treba odločbe sodišča spoštovati.”

B. V.

 • rubec

  Sem mislil narediti državni udar pa vidim da so me levaki prehiteli.

  • Peter

   Nimaš ti niti majce od Ćeja pa bi državne udare delou, no.

   • rubec

    Mam pa tako kjer piše Tina Maze je noseča. Nisi vedel kajneda. Na notranji strani imam pa pripravljen napis Rebeka Dremelj si je končno dala odstranit tiča.

    • Peter

     ti se pa še iz tistih časov NNNPja vidim, no…

    • RATATA

     Iz ust.

 • Boco

  Spet je zraven Miha Kordis, faliran student in borec za lumpenproletariat ideale. Pa se oni ekstremi levicar N’Toko. To je nevarno. Brzglez te tipe sprejema kar v drzavnem zboru. Ti res mislijo, da za njih pravna drzava ne velja. Upam da nimajo poleg antifa zastava-kijev.

  • nevtrino

   Saj imajo prav, tragikomično, ta jugobutalska Zlovenija ni pravna država !

  • Sašo

   Oni lahko delajo kaj hočejo, že vedo zakaj..

 • nevtrino

  Samo zamislite si situacijo, ko bi Slovenec tako vpadel nekam v Sirijo ali Libanon ali Turčijo ali Irak,… kako bi končal …

  Najbrž kar v predsedniški palači, a ?
  Cmerarji bodo pa seveda še preučevali …
  Zakaj je tako ?
  Ker vse to packanje dovolimo !

 • Stajerka

  ko misliš, da nižje več ne gre, te Cerar&Co ponovno presenetijo…….v negativno smer!!!
  res se bom odločila nardit sranje na kubik, sklicala vse novinarske hiše – pa da vidimo kako se bo odzvala vlada na stisko majhnega SLOVENCA!!!

 • komunist

  Potrebna je hitra deportacija fašistične sds in nore24 pa bi bil mir v Sloveniji!!!

  • Stajerka

   in kdo vam fulal žakl za FDV kader in migrante??…..Nova je zadnja objavila to vest – že včeraj je bil buren odziv javnosti – pa ne verjamem, da so glih člani fašistične SDS – mogoče potencialni, glede na dejanja komunistov to sploh ni čudno……

  • Sašo

   Fašisti ste samo vi tukjaj, ki po naročilu novačite tujce za mešanje nacij in iztrebljanje slovenskega naroda, že pol slovenske zemlje ste zasedli s prišleki z Juga, poceni delovna sila in butasta raja primerna zaobkrožit vašo stranko na volitvah . Golazen smrduharska, vi ste pravi petokolonaši, ne pa domobranci.

   • nevtrino

    Hkrati pa tako prav dobro absurdno pomagajo multinacionalkam in globalnemu kapitalu, proti katerim pa drugače vedno in povsod demonstrirajo in bevskajo, v pridobivanju srečnih sužnjev,

    • Sašo

     Točno tako, paradoksalno, levičarji so danes največji prijatelji kapitalizma. Vsa homoseksualna propaganda, multikulti izvirata iz neoliberlne kapitalistične ameriške ideologije . Že to da njihov financer Šoroš poseduje milijarde, je kontradiktorno,,socialist in samooklicani humanitarec, na računu pa milijarde..to ne gre skup . Ampak zabiti so zabiti,. če je njihov je pa tudi milijarder lahko :) . Pa saj to je vse zadrogirano in sprevrženo, ljudje brez otroštva.

  • nevtrino

   Ja, ja, povsem logično in smiselno, ne ? Travca ?

   • Peter

    Ne ne, travca ne pušča tako hudih posledic v glavi, no.
    30 let branja Komunista, to bo.

 • von Rhein

  Spet so se izpostavili posranci,ki ne bi smeli niti hoditi po Šubičevi u.,kaj šele,da stopijo skozi vrata v SLOVENSKI PARLAMENT. Lenuhi in paraziti.Ostalo kasneje.

 • Stajerka

  anarhisti so prestavili v višjo prestavo…..

  Foto: Protest pred azilnim domom, Šamija odpeljali v DZ
  Kako se bodo stvari razpletle, bo znano okoli 11. ure
  14. november 2017 ob 08:03
  Ljubljana – MMC RTV SLO
  Pred azilnim domom na Viču v Ljubljani je potekal protest proti deportaciji 45-letnega sirskega prebežnika Ahmada Šamija. Na razplet bo Šami počakal v poslopju parlamenta.

  • von Rhein

   Glede na to,da se je v tem času bivanja v Rogu in azilnem domu dobro naučil slovenskega jezika (po poročanju MMC) lahko stopi za govornico in poslancem pove koliko družinskih članov bo uvozil potem,ko dobi zaščito.

 • MEFISTO

  Prav imajo!

  Brez tega migranta bi Slovenija propadla.

  Z njim bo pa šlo to le malo hitreje.

  • von Rhein

   Bodi pozoren,ne gre za tega migranta;gre za sporočilo :mi vsi smo Shamieh.

   • MEFISTO

    Razumel sem, še predobro sem razumel.

 • Viktorh

  Takšno dejanje je mogoče le v nepravni državi, v državi, KI JI VLADAJO LEVI EKSTREMISTI

 • Sašo

  Sramota za leve populiste in njihove ekstremne aktiviste, ki mislijo kot v mnogih primerih, da so nad zakonom in da kdor jim ne dovoli svojih idej prakticirat, je fašist .
  Primitivni, agresivni ljudje, egocentriki in provokatorji. Me zanima kdaj so se tako borili za slovenske brezdomce ?
  Upam da zmaga pravna država in da leti muslić ven, pravijo da se je naučil slovenskega jezika ? Bravo, znanje bogati, tudi če se preseliš na Hrvaško ti znanja noben ne more vzeti..pa še eno vprašanje, kje ima dotični ženo in otroke ? Čakajo kje na meji, da jih ob priložnosti spravi k nam ? Golazen levičarska smrdljiva, če ste vi nesrečni v tej državi in nesrečni sami s seboj, ni treba ostalim državljanom nagajati, ker ne najdene več materine ljubezni, govedo rdeče, ki vrši fašizem nad slovenskim narodom, kot ga je Tito z načrtnim mešanjem nacij znotraj jugoslavije. Sem že rekel da ste eno navadno govedo ?

  • Aron

   Zanimivo, kako so desnuharčki jezni, ko jih levičar prekaša v nečem, kar naj bi bilo v njihovi duhovni domeni- sočutje, pomoč sočloveku v stiski. Potem pa stresajo take bljuvke kot Sašo, medtem ko vleče socialko. Sramota za desnuharčke, takih sovražnikov svoje lastne države pa res ne rabimo, Z veseljem bi zbral sredstva za enosmerno vozovnico po lastni izbiri, da se končno znebimo takega negativizma in fejk domoljubja, da lahko končno zadihamo.

   • Sašo

    Za vašim sočutjem se skriva samo provociranje,s očutja izkazujete le za dotične ciljne skupine ljudi, ki vam lahko za koristi vrnejo uslugo . Levičarska srenja ne pozna sočutja, pozna samo koristi. Jaz vam Džamijo, vi meni milijonček in glasove na volitvah, to je vaše sočutje, za polpismene z juga celo pristno, raja nevedna.
    Sočutje, ja, sočutje za nekoga ki ilegalno živi v naši deželi, pravi ste, ovadit bi vas bilo treba. Govedo kastrirano rdeče.

    • Korenjak

     Sašo, si ti kdaj sočuten do cca. 4.000 mladih letno, ki morajo zapustiti Slovenijo, ker jim ne omogoča normalnega življenja? Nisi, si pa raje sočuten z ekonomskim migrantom, ki se posmehuje slovenskemu pravnemu redu.

     Kdo je tukaj licemeren? Ti in tebi podobni, ki si na enem primeru gradijo svoj zlagani PR (češ: glejte nas, kako smo dobri in čuteči), v isti sapi pa pozabljajo na resnične stiske Slovencev?

     • Sašo

      Kaj ti si pijan ali kaj ? Kje sem jaz sočuten z muslimanskim migrantom ? Malo bolj počasi beri.

     • Korenjak

      Nisem (še), ampak danes popoldan zanesljivo bom – grem s sodelavcem na pokušino piva. Za napako pa se ti opravičujem, zmotil sem se zaradi nepreglednosti.

     • Soave

      Si morda tole pisanje namenil komu drugemu ?

     • Sašo

      Samo tu sem že parkrat naletel na napade, kot da ljudje nekateri ne razumejo kaj napišeš, ali te zamešajo s kom drugim?

     • Soave

      Verjetno je pomota, saj včasih tako hitro pisarimo in mimogrede zgrešimo.
      Saj si čisto razumljivo napisal. Ti le še piši !!!

     • Sašo

      ;)

    • Aron

     Ah bluziš, če smo iskreni, se edino Levica zavzema za vse prikrajšane in preizskušane. Desnica samo za ‘svoje’. In omenjaš džamijo, čeprav im RKC privilegije, ki ji ne pritičejo v sekularni državi. Grozno, kako ste nedosledni:)

     • Soave

      Oh, seveda !! Daj no ? Kateri pa so ti privilegiji ? Kaj res imamo sekularno državo?

     • Sašo

      Levica se zavzema samo za pravice tistih od katerih vidi korosti, to še slepec vidi, zavzemate se za polpismene tujce, za homoseksualce, za narkomane..za ljudi z dna družbe , vi potrebujete ljudi ki so pod vami na njih gradite svojo moč, ker vas potrebujejo, vi pa to izkoriščate . Poden od podna ste, zrcalna slika najbolj gnilega kapitalizma uvoženega iz ZDA.

     • Aron

      Jao jao, torej je npr. Cerkev ista, če se zavzema za marginalne skupine? Smešni ste s tem obtoževanjem nekoga, ki vsaj načelno poskuša gladiti neoliberalne ostre robove.

     • Sašo

      Briga me kaj je s Cerkvijo, ne hodim k maši in nimam pojma kaj se tam dogaja in za koga se zavzemajo, govora je o tebi in o tvojih licemerjih.

     • Aron

      Ja, ker je 5-10% zapostavljenih dovolj za licemerstvo in oportunizem. Svašta:)

     • Steiermark

      ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

   • nevtrino

    Mislite usmrajeno sočutje, gnila solidarnost, pohabljena humanitarnost nekakšnih levo-sredinskih ?

   • Soave

    Sočutje, Aron ?? Ne piši o sočutju do teh ljudi, ki so metali hrano, obleko in igrače vstran.Saj smo videli posnetke.
    Begunec, ki je lačen in bos bo pojedel tudi hrano, ki je drugače ne sme.
    Ti ljudje nam bodo zaradi ” sočutja ” levakov, kmalu obrnili življenje na glavo.
    Saj morda pa politiki, ki so naš politični prostor že postavili na glavo, to želijo. Tako nam bodo lažje vladali .

    • Aron

     Teh ljudi? Prosim za posnetek g. Ahmeda, kako meče stran hrano in obleke. Kako se imaš lahko za demokrata, če ne poznaš osnovnega načela, tj. osebna odgovornost. Skupinska odgovornost, ki jo tako vehementno zagovarjate, je značilna za avtokratske in fašistične sisteme. Ste avtokrat?

     • Soave

      Avtokrat ? Osebna odgovornost ? Hudir. . . . .kakšna skupinska odgovornost ??
      Dobro si se znašel. Na moje vprašanje o sočutju pa nisi odgovoril.

 • bubamara

  Levičarji se bodo borili za vsakega tujca, ki bi želel ostati v Sloveniji in živeti ter se ploditi na državne stroške. Za Slovenskega reveža se ne bodo tako borili; brez panike.

 • Sašo

  Za svak zločćin ki ga zakrivi na naših tleh migrant z Afrike in Azije, bi mogli kazensko odgovarjat tudi tisti ki jih odkrito novačijo sem.

  • Sašo

   za vsak zločin ;) …popravek

 • Sašo

  Jaz sprašuijm odkrito slovenske aktiviste, slovenske levičarje, zakaj se ne preselite v katero od muslimanskih arabskih dežel ? Aja, imam odgovor, homoseksualce tam obešajo..paradoksalno kaj ?

  • Korenjak

   …obglavjajo javno (Saudska Arabija, Katar). Iz Afganistana pa so znani prizori, da otroci igrajo nogomet z odrezano glavo človeka, katerega “greh” je bil samo to, da je bil pač samo moški, ki ima rad moške.

   Ja, s takimi se bratijo leftardi.

   • Sašo

    ..in razumi to če moreš ?

    • Sašo

     Pa saj jih bo to še teplo..o ja..

 • Božo

  Državni udar haha. A ko Janša ni hotel sprejeti pošte slovenskega sodišča je bil to tudi državni udar.

  • Peter

   To je vse, kar si skupaj spravil na to temo?

   • pajot

    Pozabu je povedat,da je Janša hodu v Jajce.

  • Stajerka

   in ko je nočeta sprejet Zalar in Fišer ni nič spornega????

  • učko

   Bozo, dej se mal bol potrud’ !!!

 • totex39

  Sramota kaj nam dela ta levičarska banda, vsi ki sedelujejo pri tem je potrebno deportirati iz DZ ali si ga pa naj peljejo k sebi domov.

  • Soave

   Seveda na svoje stroške !!

 • učko

  In kwa zdej tam glumi uni doktor marksistično komunističnih budalaštin Brgla si-ga Drgla ?!!!!

 • Peter

  Vejolete pa ni zraven? Je na dopustu, al kva, no?

  • Sašo

   Vejoleta se goni nekje s črnim dildotom, na sekretu, vsa zadrogirana v državnem zboru. Pa klinc, je baje še črni dildo noče, menjava menjava baterije pa je celi pasiven, se ne more vzburit,bojda.

  • pajot

   je šla mal počekirat situacijo v Venezueli.

 • Stajerka

  upam, da bo naslednji, ki ga bodo pripeljali v DZ imel v žepu kakšno močno detonacijsko-rušilno napravo……če je šel bik, pa naj gre še štrik……..
  pa še nekaj….KDO mu je počastil kavo???…..da ne bi kje slučajno slovenski brezdomec ali delavec na minimalki???

 • Peter

  Ahmeda za precednika, no.

  • Sašo

   Saj, čez kakšnih 20 let boš imel Suljota za predsednika,samo potem ne boš več pisaril po netu, ampak se boš 5-krat dnevno klanjal k Meki, vmes pa ovce pasel po Tivoliju.

   • Peter

    Veš, da smo mi zmeri hujši. Mi se bomo klanjali najmanj 10x. A smo al nismo, no.

    • Sašo

     Ti se ne boš klanjal, ker tvoje glave s Porkićeve riti ne moreš niti s silo vesoljskega plovila spravit ven, z glavo v riti se boš pa tudi ti težko sklanjal.

     • Peter

      Aha.
      Bi se ti rad delal pametnega ali zabavnega?
      Oboje skupaj je zate očitno preveč, no.

     • Sašo

      Zate čisto dovolj.

     • Peter

      Ja, ampak še vedno je ZATE preveč.

     • Sašo

      To je potem slabo zate.

 • if

  Poslanci, ki delujejo v tej zadevi v nasprotju z odločbo sodišča ščitijo kriminal.
  Ti poslanci zlorabljajo poslansko funkcijo in parlament za nasprotovanje odločbam sodišč, zato so veleizdajalci demokracije in RS, so klasični pučisti. Pred demokratično sodišča z njimi! Ti in taki ljudje peljejo RS v kaos nasilja!
  Poslanka Murgel, že tudi v funkciji sodnice, ne upšteva odločbe sodišč! Velizdajalka slovenstva in slovenskega naroda!

  • Korenjak

   Če pa je Bosanka – kako lahko od pete kolone pričakuješ spoštovanje slovenske zakonodaje?

  • Stajerka

   Murgl je prišla s culico …….tako pa se obrnejo proti državi, ki jim je dala streho nad glavo in zatočišče……tudi ta tip bo nekega dne pljuval po Slovencih, Slovenski državi…..

   • von Rhein

    Ja,hitro,po bližnjici je prišel v parlament.:-)

  • Miha

   TAKOJ !!!
   Tiste, ki sodelujejo pri zavestnem, javnem in grobim kršenjem slovenskih zakonov, je potrebno, da se jih takoj vrže v zapor, za rešetke.
   Policija, opravi svojo dolžnost za kar vas plačujemo državljani.
   Koga ščitite, pokvarjene barabe ? Palica ima dva konca.

 • soc

  Nekdanja komunajzerbanda se je prelevila v multikulti bando. S svojo ideologijo posiljujejo na isti način kot prej, uporabljajo isti zlagani novorek kot prej, priimki so isti kot prej. Le še policijsko / udbaško nasilje manjka, pa smo v sanjski deželi jugonostalgikov.

 • marker

  Nasprotniki deportacije najprej pomislite da je ta oseba zapustila svojo družino z otroki in svojo državo, ki bi jo morala braniti. V večini držav se to šteje kot dezerterstvo. Sicer pa je tam vojna že končana in se vsi lahko vrnejo ki svojim. Država pa naj se drži evropskih zakonov, ki jih je sprejela.

 • Korenjak

  Jasna Murgel je okrožna sodnica, celo doktorica prava, ki ne spoštuje odločitev sodišč, se jim upira in se jim očitno posmehuje.

  No, zdaj vsaj javno vemo, kako je sodila kot sodnica. Po zakonu zanesljivo ne, bolj v skladu “sa našim pravom – znaći ja sam u pravu a ti ne” – gospa je namreč Bosanka, ki se je pred domovino skrila na lepše in toplejše. Še ena izmed tistih, ki se je izšolala na naše, slovenske davkoplačevalske stroške in se parazitsko ugnezdila v državni proračun (ženska verzija Safeta Alibegića). Danes celo zanika bosanske korenine, pa čeprav jo jezik izdaja.

  • MEFISTO

   Zato bo pa po izteku mandata vrhovna sodnica.

   • Hun

    a bo Janko svoje sodnike postavu s pomocjo lustracije..da si utrdi polozaj

    • nevtrino

     To bi bile vaše metode …

     • Hun

      on se je ucil od svojih v partiji..ne se delat neumnega..bodi mož in si priznaj

  • Hun

   ona je vsaj izkoristila z lastno pridnostjo nas solski sistem…z razliko od tebe…vecnega opravljivca

   • Stajerka

    ma niste vredni, da vas polula vaški cucek…….

    • Hun

     spel se lizat avstrijske riti

    • soc

     Balkansko podgano daj na drek listo, pa boš imela mir. Vsaj pred tem nickom, dokler je še prijavljen.

   • Peter

    In to je dobro? Da je izkoristila naš sistem in ga zdaj uporablja takole? To je prav?
    Ja vem, ni prav, da Janša ni prevzel pošte, no.

    • Karmen

     Saj jo je prevzel in to že pred pol leta, to kar so pokazali novinarji hansi tv, je bila zrežirana igra oz, farsa, da ste ljudje videli, kar si je kučan in ostala njegova druščina želela.

     • Steiermark

      petar in huniću “nečujeta dobro”!

    • Hun

     a ti ne mors brez Janse?

   • Soave

    Kr neki. . . . . .a ne Hun ?? Malo z lastno pridnostjo, veliko pa z gledanjem skozi prste. Zakaj že ??Že 70 let imajo prav vsi Jugoviči prednost pred Slovenci.

    • Hun

     cez 20let bodo siptarski otroc vrhovni sodniki…

     • Steiermark

      …..danes so pa srbski – kakšna razlika?

     • Hun

      razlika, da ste švabski pankrti nesposobni

     • Steiermark

      ti divjak – turški hlapec, kot vsa jugosrbska drhal, ne razumeš, da si samo gost, pri nas in nisi avtohtoni in Slovenec, z divjaško kulturo, kot musliji, si lastiš pravico zmerjati nas, ki te vzdržujemo in prenašamo….. O tistem, ki te hrani, nesmeš tako govoriti, biti bi moral le hvaležen, da te še nismo nagnali , mi “švabi” – Germani ter da ti dovolimo, še vedno smetiti po naši deželi…… Pankrt in turški hlapec si pa edino ti, ki ne spoštuješ nikogar in ničesar, čeprav si samo gost, ki greni življenje, nam avtohtonim in Kristjanom, med katere pa takšne necivilizirane budale, kot si ti in tvoji musliji, ne spadate!

     • Hun

      dunajski kidalec gnoja…ti si niče, nepomembnež..tvoj rod gre s tabo v pozabo, ker ste itak mongoloidni zapiteži

     • RATATA

      Obvladaj no malo svoj srpski ponos.

     • Steiermark

      Pa, saj on “piše kaošto govori”……..

     • RATATA

      Eh, saj to niti ni tako narobe.
      Problem je v temu, da ima vcepljeno v zavesti to, da so njegovi Srbi osvobodili Slovence izpod nekega jarma, kar pa nikakor ni res, vendar o tem noče poiskat resnice.

     • Steiermark

      Ne samo to, počutijo se naše gospodarje – jugodebili!

     • RATATA

      Ja to pa jezi, še posebno, ker v tem uživajo. Pozabljajo pa, da so bili skoraj pol tisočletja turški pašaluk in da je ta sistem za navadno srpsko čobansko rajo bil bolj prijazen kot njihovo življenje pod srpskimi despoti. Vprašaj Šešlja hehe.

     • Steiermark

      …je rekel, turški hlapec! Vam srbakom gre grozno v nos, da Slovenci, še manj pa Štajerci, nikoli nismo bili hlapci na Dunaju ampak enakovreden narod in spoštovan , tako na Dunaju, kot po celi Evropi! Ravno vi, srbaki, ste pa lahko samo kidali gnoj izpod riti turških konjev, in turkov samih, katerih navade ste se navzeli oz. genetsko prevzeli, ker so bile vaše matere posiljene od turekov – torej ste, pravi turši hlapci! Bodi ponosen, da so vas tureki uporabili, celo za hlapce, ki ste imeli to čast, da ste lahko kidali gnoj v njihovih štalah, občasno so vas pa še “nagradili” z seksom, kasneje vas je “počastil” na isti pedofilski način, vaš druže tito…..

     • Hun

      in kdo je kriv, da je AO imperij propadel..jaz? tele švabsko zmesano…spocet od svabskih vojakov, ki so tlacl svoje kurce v tvojo mater

   • nevtrino

    … izkoristila in zlorabila cel sistem, ….

    • Hun

     zlorabljas ti pridne ljudi s svojim gobcem opravljivim

     • nevtrino

      Vi pa se zelo spodobno intelektualno izražate tukaj, medtem ko na primer garate v proizvodni enoti, a ?

     • Hun

      lepo, da me vikas, ker sm zate gospodin čovjek

  • šmentanamuha

   Toliko o beguncih, ki smo jim nudili zatočišče, ko so bežali pred vojno.

 • Hun

  Jansa mu naj vsaj kavo placa iz drzavnega tosla…pa naj se ne spreneveda

  • nevtrino

   In spet vam en JanezJ ne da miru in spanja ??

   • Peter

    Neverjetni so, res.
    Prestavljaj si nekoga, ki bi na MMC vsak dan pisaril in čisto v vsakem komentarju omenil Kučana, no.

    • Hun

     jebo te Kučko

     • von Rhein

      Priporočaš glede na izkušnje?

     • Hun

      desni ste najbl jebeni s strani kučkota…ne se delat nedolznega…sj sam pravs da vs jebejo 75let

   • Hun

    dam si ga pel

    • nevtrino

     Koga ?

     • Hun

      loh oba tega Sirijca pa Janso ukp

     • nevtrino

      Le zakaj ?

     • Hun

      da se bis bol pocutu, k naus vec sam pa zatezen

  • Stajerka

   bo….takoj ko prejme 990.000 eur odškodnine……

   • Hun

    iz tvojga zepa bruhahahaha… ovca zavedna

    • Stajerka

     ne, niti najmanj……hahaha……štajerska bo slej kot prej z 99,99% sprejela plebiscitarno odločitev……buhahaha……balkanci zahojeni!!!

     • Hun

      a za priklucitev Avstriji…vecni hlapci bruhahahaha

     • nevtrino

      Delat še ne pomeni bit hlapec.

     • Hun

      fjst mors delat pa pomije zret, kosti glodat pa kimat Österajh gospodarju

     • Korenjak

      Ne, nismo hlapci, ampak marljivi delavci, ki vam z delom v Avstriji polnijo proračun, da ga lahko levaki razmetavate.

     • Hun

      kdo ti je kriv da si glup in placujes lagodno zivlenje slovenski birokraciji

     • Korenjak

      Štajerska je že sprejela “plebisticarno” odločitev – ogromno jih namreč bodisi dela v Avstriji ali pa so se preselili tja.

 • BananaNjam

  Cerar ves čas poudarja, da je treba odločbe sodišča spoštovati.
  TOREJ CERAR, ČE TEGA VEČ NE ZMOREŠ, POTEM SPOKAJ!

 • Soave

  Le poglejmo si tiste ” zaskrbljene ” poslance na sliki !!! Pa zapomnimo si jih vendar !! Za vse večne čase ! Predvsem takrat, ko bodo sprejemali zakone, ki veliko državljanom poslabšujejo življenje.
  Oprostite, tale fotka je pa za v okvir .

 • MEFISTO

  Gospodje, ki v srcu dobro mislite, čas je za revolucijo!

 • totex39

  Mogoče pa Kordiš in njegova banda skupaj s beguncem načrtujejo načrt kam naj bi postavil eksploziv.

 • von Rhein

  Po moje gre celo za sabotažo pravne ureditve v vladi. Klient in njegov odvetnik morata dobiti poziv na razgovor v prostore MNZ. Tam jih lepo udobno spokati v avto,odpeljati na mesto izročitve hravaški policiji.Odvetnik bi moral podpisati,da je bil prisoten pri izročitvi na osnovi xx dokumentov in pravnomočne sodne odločbe. ENDE.

 • Terminator

  Kaj pa je na Hrvaškem tako groznega,da tega tipa ne bi vrnili tja?
  To se pravi danes,pa najbrš ne samo danes v državnem zboru ne delajo drugega kot pijejo kavo.
  Ta vlada bi morala odstopiti še danes.

 • Karmen

  Ko gredo hrvaški gimnazijci na ekskurzijo z avtobusa policaji vržejo dijaka, ki ima sirsko državljanstvo, živi v Zagrebu, vendar nima vize za vstop v Slovenijo. Tega ilegalca pa brani cel državni vrh. SRAMOTA. KO JE ŠLO ZA KRŠČANSKO DRUŽINO IZ SIRIJE, SE PA NOBEDEN OD NJIH NI ZAVZEL ZANJE IN SO JIH IZGNALI NA HRVAŠKO.
  SLOVENIJASTAN – KOMUNIZEM + ISLAM

 • Korenjak

  Za levičarske retarde je izgon cca. 4-5.000 mladih Slovencev letno in uvoz nezakonitih migrantov “strpnost in multikulturnost”. Narobe svet.

  • nevtrino

   Ne, ni samo narobe svet, to je greznica nekakšnih levakarskih humanitarcev !

 • T-Rex

  zdaj že te oportunistične muslije vozijo v državni zbor in jih tretirajo kot najpomembnejše v vesolju. novo dno levice, temu bebcu kordišu pa bi morali doživljensko prepovedati ukvarjanje s politiko. nima kaj aktivist z metelkove za delat v politiki.

  • Sašo

   nima kaj aktivist z metelkove za delat v politiki….kako da ne , če pa rihta poceni mamile ..

 • desmosedici

  Totalna sramota za Slovenijo. Zdaj se vidi kje smo. To ni pravna država, to je CIRKUS.

  Človek pusti svojo družino na vojnem območju (ki to sploh ni več) , sam pa uživa na naš račun v Sloveniji.

  Njega, politike, ki podpirajo tole manipulacijo in vse lgtb drhali, ki so stali okoli sirca, deportirati.

 • Jan Kovalski

  Čisto vse sodne inštance, tudi EU sodišče so potrdile izgon, Miro Dobri, sinonim za etiko, moralo in spoštovanja vladavine prava pa se je odločil za premislek o pravnih možnostih primera.

 • Sašo

  Praviloma bi z muslićem mogli deportirati še vse ki ga podpirajo pri ilegalnem bivanju v Sloveniji . Brgleza, Violetiota Tomiće, Hanžka, Ntokoja, Kordiša, Vilfana..naj gredo obogatit hrvaški narod, tam jih bodo z veseljem sprejeli odprtih rok, vred z Azizijem ali kaj je ta deportiranec ;) . Bodite solidarni in se protestno deportirajte s SLovenije.

 • Jan Kovalski

  In Miro Dobri ne pozabi, za njim pride v Slovenijo še najmanj 5 članov njegove družine.

  • von Rhein

   In nekaj prijateljev (tudi za njimi družine v širšem smislu),ko jim bo povedal da v Sloveniji živijo angeli.

 • Kosobrin

  Prav so naredili. Ta človek ni nevaren, hoče biti svoboden.

  • von Rhein

   Potem naj ga pustijo.Klima v croatiji mu je bližje.

   • Kosobrin

    Hoče ostati pri nas, tu ima že krog prijateljev, tu se je ustalil in mu je všeč. Zakaj bi izganjali dobre ljudi?

    • nevtrino

     Povsem nepomebno, da je protizakonito tukaj, a ?

    • von Rhein

     Ja,res je.Ima prijatelje,ki ga do včeraj niso poznali.Sedaj bi preko njega pričeli volilno kampanijo.Kordiš,Vilfan,Murgla,Škobrne; sami zdraharji za karkoli koristnega neuporabni.

     • Kosobrin

      Ni čisto tako.

    • Korenjak

     Kosobrin, zakaj pa morajo nedolžni v zapor? Ker spoštujejo sodišče. Iz enakega razloga mora tudi ta dobri človek (v kar ne dvomim, ga ne podcenujem zaradi nacioalnosti) spoštovati slovensko zakonodajo.

    • Peter

     zato, ker so tukaj NEZAKONITO.
     kaj ti ni jasno? Da ni edini? Res je, ni edini. In če bo še on ostal tukaj, se bodo lahko vsi zgovarjali na to.

  • Korenjak

   Če je svoboda to, da si nad zakonom, grem takoj zdaj posilit prvo banko in oropat kakšno žensko – ali obratno (na kriminal se namreč ne spoznam preveč, nisem levičar).

   • rubec

    hihi

  • Peter

   kdo mu brani. V Siriji je vojne počasi konec, 5 članov družine, ki jih je zapustil ga čaka…torej?

   • Kosobrin

    Počasi bo konec. Ni pa še konec. Ljudje božji, morali bi se malo zamisliti, kako bi se nam zdelo, če bi bili v njegovi koži, pa bi nas nekdo preganjal in ne bi bili dobrodošli! Grozne so meje, obdane z nevarno žico, še bolj grozne so meje v glavah!

    • Sašo

     Kako tele si ti, ti bi imel tukaj človeka ki je pred vojno kot zbežal, v vojnih razmerah pa je pustil svoje otroke in ženo..to so zate dobri ljudje ? Pa kje vam perejo možgane to, da so tako skisani ?

     • Kosobrin

      Hvala za kompliment. Saj telički so mi všeč. Kaj je res, bodo pa tako še ugotovili, saj je v dobrih in poštenih rokah!

    • Peter

     Res je. grozne so meje v glavah, ki nekaterim ne dajo misliti, da nekdo iz Sirije ne more biti begunec v Sloveniji.

     • Kosobrin

      Včeraj mi je osemletna deklica narisala čudovito risbico mavrice, nanjo pa napisala: KAMORKOLI GREŠ, KJERKOLI SI, NAJ BO POZITIVA V TVOJEM SRCU. NIKAR JE NE POZABI DOMA! Moja vnukinja, z dobrim srcem, ki se že danes ne bi strinjala z vami, kaj šele čez deset let, ko bo odrasla. Ponosen sem nanjo!

     • Peter

      lepo. Čez dve leti bo že lahko žena kakšnemu Ahmedu.

     • Kosobrin

      Kje je vaša pozitivnost? Ni vse samo grdo in tudi ti ljudje niso samo hudobni.

     • Peter

      Kje je naša pozitivnost?
      Dobro vprašanje, le kam je šla, da je ostala samo še grenkoba vsakodnevne dolinske realnosti, no?

     • Kosobrin

      Če lahko vsi na računalnikih komentiramo, še nismo tako čisto na dnu. Lep pozdrav in lep dan želim!

     • rubec

      hehehe

     • Sašo

      Lep primerek kako lahko z otrokom manipuliraš :( . Ubogi otrok ima že sedaj oprane možgane, kako jih bo imel šele pri 18 – ih.

     • Kosobrin

      Kaj pa če jih imaš ti? Si lahko še bolj nesramen in nečloveški? In kaj je v tem zapisu slabega? To je napisal otrok s čisto dušo!

    • Korenjak

     Še bolj grozno pa je enklatantno nespoštovanje zakonov.

  • Sašo

   Če hoče biti svoboden, potem pa sploh more v Saudsko Arabijo na deport.

  • Sašo

   No pa tudi na Hrvaškem je lahko svoboden .

  • Terminator

   Tudi jaz hočem biti svoboden,pa da zakoni zame ne veljajo.

   • Kosobrin

    Boš vedel, da si bil presneto svoboden, če boš nekoč živel v tako razbitem mestu duhov, kakršne imajo oni.

    • von Rhein

     Ali tega,da je lepo živeti v nerazbitem mestu ni ugotovil na vsej poti do Avstrije?

    • Terminator

     A sedaj bi radi še tukaj imeli tako kot tam,samo jaz ne bom dal rep med noge pa šel več tisoč kilometrov daleč,pa pustil svoje tukaj ,pa si potem še izmišljeval kje želim živeti.

  • Peter

   Kaj vse jaz hočem, pa ne morem. Tudi zato, ker živim v državi, ki nima nobenega pravnega reda.

  • rubec

   Kosobrinčina zakaj ga ne vzameš k sebi domov. Tako boš še Hana in tovarišijo razbremenil. Misliš da recimo Vilfan razen da se mora ukvarjati s tem Sircem, piti pivo in podirati možakarje na prehodih čez ceste nima pametnejšega dela?

  • Morala

   Na Hrvaškem ni vojne!!!

  • Mojca pokraculja

   Tle ni nobene svobode, ne more bit svoboden. Nej gre v Argentino !

 • Karmen

  Sicer pa KDAJ, LE KDAJ SO TI LJUDJE UPOŠTEVALI ZAKONE. ŠE PRI REFERENDUMU O ZAKONU ZA DRUGI TIR SO GOLJUFALI.

  • Kosobrin

   Dokazati bo treba.

   • Karmen

    SAJ JE VSE DOKAZANO, SAMO ZA NJIH TO NE VELJA, SO PRVORAZREDNI OZ. NADBOGOVI – JIM JE DOVOLJENO VSE, NAM DRUGORAZREDNIM PA NE – MORAMO UPOŠTEVATI ZAKONE IN SE PO NJIH RAVNATI. PA ŠE TO— PIŠEJO PA TAKE ZAKONE, DA SO NJIM NA KOŽO PISANI, ČE PA NISO JIH PA POPRAVIJO.

 • Steiermark

  Teroristi, ki imajo v svojih krempljih DZ, z svojim zombijevskim predsednikom……. Ali se jih bo zaprlo in z njimi postopalo kot z nevarnimi teroristi – se jih pozaprlo do smrti!

 • Občasni Komentator

  Vlada v epizodi “Kako nespoštovati lastno sodišče?”

 • ljubinica

  Ha ha
  Slovenija: pravna drzava?

 • ljubinica

  Slovenska antifa v parlamentu izvaja teroristicno akcijo ….

 • Duhec

  Škoda besed…. brez opozicije si lohk pač vse dovolijo.

  • von Rhein

   Ne vedno,včasih tudi ne.TOKRAT POPOLNOMA. ;strinjam se.

  • šmentanamuha

   Ja, to pot pa imaš prav. Kje je Janša? Kje je njegov javni poziv, da gre za državni udar? Pa Ljudmila in Tonin, bo kaj? Bratovšek?

  • učko

   Točno, sam opozicija sicer obstaja, je pa TOTALNO GNILA !!!!!!!!

 • Sašo

  Kaj v Ljubljani ni več skinheadov ? Kaj je to ali se igrajo z lego kockami ali kaj ?

 • Morala

  Dovolj vas imamo!! Vse si že dovolite!! Kaj dela opozicija?!

 • šmentanamuha

  Tale Sirec naj odide nazaj v svojo domovino in pomaga pri njeni izgradnji, on in njegova družina. Če pa mu je Slovenija tako všeč, pa lahko potem zaprosi za delovno vizo in pride sem delat. Tako ne bo obtičal na naših ramenih. Ampak nekako se mi zdi, da mu ta scenarij ne bi dišal preveč, veliko bolje je živeti na stroške države in opletati z jezikom. Če bi se po nekem naključju zgodilo, da bi ostal tukaj, bo drugo leto zagotovo na poslanski listi Levice. Potem pa sledi že znan scenarij: Murgel, Kamela, ki se jima bo pridružil še Ahmad.

  Cerar je zrel za kazenski pregon, prav tako ta dva poslanca Levice.

  • učko

   Mah direkt u čuzo! Ma ne u čuzo, u konc-logor na prisilno delo !!!!!!!!!!!!!!

 • rubec

  Zgleda zelo shujšan tale sesirijec. Ko so mu povedali da ima danes v menzi Jožica samo kotlete na meniju je kot vidimo na manjši sliki siknil: dobro, potem bom pa enega zvil. Kordiš pa: vi kar vi kar, jaz sem ga že doma.

  • Morala

   ;)

  • totex39

   Levaki so ga pri nas dobro nafutrali.

   • Franc Šink

    Navajeni so oni to !

   • Steiermark

    Mislim, da je bil dobro rejen, že v siriji, kjer se bojijo pravih prašičev in premagujejo ta strah tako, da se sami prelevijo v prašiče!

  • Kakšen obred pa izvaja tale šesterica zgoraj ?

   • rubec

    Ne vem. Vem pa da si nekaj podajajo.

    • Catwoman

     Vudu seanso imajo.

  • Ali nima več v Sloveniji oblast ljudstvo ???
   Kako si tile bizgeci upajo početi nekaj proti volji ljudstva ???
   Naša izobražena mladina pa uhaja iz države, ker tukaj zanje ni ustreznih del mest,
   od zraka pa se ne da živeti.
   Za tujce je denar, za domačega človeka ga ni !!!

   • Catwoman

    V Sloveniji ima oblast udbomafija, ki počne, kar se ji zahoče.

   • Steiermark

    tej rdeči morilski socialistični sodrgi ni jasno, kdo je “ljudstvo”, ki bi naj imelo oblast! Oni se v stilu Ludvika 14 proglašajo za “državo”!

 • šmentanamuha

  Nevarno se nam približuje diktatorski prevzem države s strani Levice. To je državni udar!

 • primsek

  Če se trejerazredne janšistične piškice zavzamejo za kriminalce, ki so prejemali podkupnine za nakup Patrij, ki so prodajali orožje za svoj žep in likvidirali partnerja v igri Zagožna, če se zavzema za vladavino prava tetkasti pedrajsek Gorenak Piškotek, potem je prav, da ima tudi druga stran svoje zagovornike :ali ni ravno to dokaz druigorazrednosti, da za tretjerazrednega obramboslovca, ki se je izgubil v Noriškem kraljestvu, pred sodiščem protestirajo, za sirskega državljana pa ne?
  sramota je, da ima slovenija četrt stoletja po osamosvojitvi za predsednika ene od strank še vedno komunista, in to ne preoblečenega, boljševiške metode so ostale. vidimo, kadar odpre usta in govori bedarije o levem fašizmu : to je psovka boljševikov za socialdemokrate, in ker Janšari šipac ne ve, da je vsaj po imenu socialdemokrat on sam, vsaj deklarativno, seveda kot vsak psihotik obračunava s svojimi številnimi jazi. to je za zdravit, in za smejat, če nisi z njim na istem oddelku, ki se mu reče SDS

  • rubec

   Teslo kaj si ti doma kuhaš juhe iz varekine? Še nisi slišal za jušne kocke bebo.

   • Peter

    Doma sedi pred računalnikom in grize nohte, dva meseca je revež tole sago zgoraj spravljal skupaj, zdaj pa ga nihče ne jebe, hihihi, no…

    • rubec

     Ne razumem zakaj ne pokliče odvetnika Stenico. Baje ga že dolgo ni nobenemu primsek.

 • ljubinica

  Ta Ahmad je nezakonito vstopil v Slovenijo. Odlocil se je tu ostati. Povezal se je z antifa na Metelkovi, ki ga scitijo (izrabljajo za svoje levicarske protislovenske cilje). Pravijo, da se je dobro integriral v slovensko okolje, ker je baje redno obiskoval tecaj slovenscine (beri: drugi migranti se pozvizgajo na te “tecaje” …).
  Ahmad je odsel v EU, da omogoci svoji druzini boljse zivljenje, ima zeno in 5 otrok , ki jih je pustil v Siriji. Vsi naj bi ptisli za njim, ko si v EU uredi status begunca.
  (Soros pa zahteva, da bi se druzinam smeli pridruziti se stari starsi, vnuki, bratje in sestre ….)
  V resnici ne gre za enega cloveka, ampak za najmanj 7 ljudi ….
  Zakaj jih hocejo imeti levaki? Jih bodo oni prezivljali?
  Ko morajo po zakonu poskrbeti zanje Hrvati?

  • učko

   Kwa bojo lewaki preživljali pr’tepence?!! Še sebe ne znajo in nočejo, lenuhi nesposobni in živijo na račun davkoplačevalcev. Oni so zdej še u manjšini, nabirajo pa vojsko, armado lenuhov, kot so sami, da bojo skupaj z muslići zavladali državi !!!!!!!

  • Morala

   Ne 7, kmalu jih bi bilo 40 ali več samo za enim…

   • ljubinica

    Ja Soros hoce da pride vsa razsirjena druzina, kakih 40 ljudi, tako kot pravis ….
    Antifa je pa itak financirana od Sorosa in uresnicuje njegovo agendo ….

  • šmentanamuha

   A 5 otrok že ima? Nekje sem prebrala, da “samo” 3. Dragi Slovenci, odprite denarnice, da bodo lahko tile Sirci dostojno živeli v naši domovini.

   • ljubinica

    Otrok ima 5. Je pa mozno, da sta 2 ze na svojem.
    So iznajdljivi: bodo ze nasli nacin, da prideta se onadva ….

    • šmentanamuha

     Aha, na MMC so napisali samo 3 mladoletne hčerke.

  • dob

   Svoje čase je en Čeh nezakonito hotel izstopiti iz Slovenije in oditi v Italijo, pa so ga komunisti na meji ustrelili. Masleša je pri tem ploskal.
   Zdaj mu mora iti zlo na kurac, da ta Ahmed sploh še diha.

 • xtc

  Zadeva je jasna-izgon,če je lahko policija prišla zadnjič v parlament k Širclju ni nobenega problema ,da nebi prišla po Ahmada in ga deportirala.
  Zadeva je jasna sodišče je odločilo.

 • sprehajalec

  Če gre za “naše” in “našo stvar” ga ni zakona, ki bi to preprečil. Zakon se torej uporablja po potrebi, če ti pač ustreza. To ločuje razviti svet od nerazvitega. Kot je že dolgo nazaj rekel Francoz Louis XIV, Država, to sem jaz, ali pa delavski socialist Göring, Jaz odločam kdo je jud in kdo ni.

  na koncu bodo pa vsi nepogrešljivi, kot da noben Slovenec ne zna striči. Pa frizerski saloni na vsakem koraku.

  • von Rhein

   Specialist za brke in brade. Lahko postane svetovalec v Mic Stylingu.

 • dob

  Tipu je jasno, da je Slovenija ena Sesirija.
  Za zdaj je sicer še kajmak, ampak bo pa kmalu arabska. Barabska je že.

  Če komentiram Cerarjev stavek: “Zavzel sem se, da se zadrži odločitev o jutrišnji deportaciji Ahmada Shamieha, dokler se ne preuči vseh pravnih možnosti.”

  Od kdaj pa je vam treba preučevati pravne možnosti! Vi pravne možnosti sproti delate kako vam se kurac digne.

 • FORT WORTH

  Kaj pa odziv nasega presvetlega in na novo izvoljenega predsednika Pahorja ??

  • Peter

   Ni seznanjen z zadevo.
   Danes afaltira cestni odsek na Primorskem, potem bo tri ure hodil in potem ima fototermin za instakilogram.

  • ljubinica

   Ja, a ni obljubil, da se bo odslej bolj oglasal …

   • FORT WORTH

    Spet bo zamizal na obe ocesi…

  • Morala

   Pihal bo v isti rog…nimaš kaj drugo pričakovati…

 • Peter

  “Do vrnitve Šamija ne bo prišlo dokler se sam ne seznanim z
  vsemi koliščinami, zato se postopek deportacije danes ni začel
  izvajati,” je o primeru prebežnika Ahmada Šamija, ki bi ga naj
  deportirali na Hrvaško, dejal predsednik vlade.

  • ljubinica

   Kar sam se bo odlocil ..
   Jebes zakone in sodstvo ….

 • totex39

  Takih bo banda sprejemali vedno več, vendar od zdaj naprej v tajnosti.

 • Miha

  Državljani Slovenije smo sedaj pa že v resni nevarnosti s strani oblasti, ki zavestno, javno poziva in izvaja kršitve zakonov in ustave, ki so bili sprejeti v slovenskem parlamentu.
  Nimamo več nobenega nadzora nad vladajočimi.
  Pokorili so si medije, pravosodje, policijo, večino bank in gospodarstva.
  Z neupravičeno visokimi davki vam pa še kradejo vaše privatno premoženje.
  Ali vam je res čisto vseeno, da lahko oblast dela in razpolaga z vašimi življenji, kot si ji zahoče ?
  Saj niste normalni ljudje. Hočete diktaturo, imeli jo boste.

  • totex39

   Se strinjam, državljani moramo uničiti to oblast.

  • ljubinica

   Ocitno diktaruro ze imamo ….

 • Soave

  Fort worth jse je dobro vprašal !! Kaj pa stari – novi predsednik ??
  Pa presvitla opozicija ??
  Kaj se pa dogaja s tole družino ?? Kakšen je že bil razplet ? Se ne spomnim, da bi kdo zganjal cirkus v DZ.
  Seveda pa oni niso imeli prijateljev na Metelkovi Pa Kristjani so bili . . . . . . .

  http://www.delo.si/novice/slovenija/dolga-pravna-pot-izgnane-sirske-druzine.html

  • Peter

   Oh, janša spet nekaj čivka…to je pa tudi vse, no.

 • rrrrr

  Cerarjeve LGTB kreature naj takoj vrnejo koroška dečka njunim starim staršem in istočasno ugrabijo Ahmada njegovim staršem. Skrbništvo pa zaupajo Kordišu in Murglovi,
  Ahmada bosta najprej posvojila, napila, zakadila, malo spol spremenila, podojila, splavila in na koncu odplavila.

  • rubec

   Orko dio ma tu tole ne muorš ložavat ku da bi blo isto. Ku da bi reku da se palačinke ne mažeju sz špehouku ampak sz marmeladu.

  • Sašo

   :)))

 • dob

  Lahko bi ga poslali v Argentino, tja po navadi komunisti nas izganjajo.

 • dob

  Poznam enga Sirca, ki ste ga pa izgnali.
  Ime mu je bilo Ljubo.

  • janez zorman

   Bravo,..Sirca.

  • Soave

   + + + + + +

  • Steiermark

   Saj ga niso izgnali – sam je pobegnil, potem, ko so ga titovi isisovci, z rdečo zvezdo, obsodili na smrt…..kot mnogo njegovih sotrpinov, ki so imeli edino krivdo, da so bili inteligentni, premožni in da so imeli svoje, jasne poglede in dojemanje besede – demokracija!

 • Osti jarej

  ..bodimo iskreni;nobena politika ni in ne dela v dobro slovenskega človeka…..ampak,da se po skoraj dveh letih izpuli nekega tujca iz okolja,v katerega se je uspešno integriral,je popoln nesmisel…..zakaj bi ga vrnili k hrvatom?…ker lahko,so rekli…..pred tem je pa, bog ve koliko ,res pravih barabondljev,mirno in brez,da bi jih kdo pipnil,nezakonito prečilo državo……jih bodo poiskali in vrnili od koder so prišli

  • terminalar

   bodimo iskreni,… vsak košta 2 jurja. Še pomniš?

   • Osti jarej

    ..v tem primeru nepomembno

  • Caffe

   Se strinjam. Ampak enostavno je lahko tudi speči zmaj, ceprav se je “integriral”.
   Cerara bi pa mogli preganjat za to. Da prav on ne uposteva odlocbe sodisca? Neverjetno.

 • Lisjak

  Vse te advokate,ki jih branijo pa plačamo mi Slovenci.Saj ni res,pa je!

 • rubec

  Poglejte kako se štromarjev Jernej opiše na Fejstfuku: politolog, Fulbrighter, majmun, doktorski študent, aktivist, antifašist, upornik, borec (ne nujno v tem vrstnem redu)

 • rubec

  Han je kot vidimo upravičeno zaskrbljen. Židan mu je spizdil kavo.

  • dob

   Židan je Pojbiču spizdil kravo.

 • dob

  Meni se tale Ahmad smili. Je pa res, da se mi tudi Cerar smili.

  • terminalar

   A se ti smilijo Janezi, ki imajo mizerne penzije?

   • dob

    Niti ne, ker nekako le preživimo čez mesec. Smili se mi Pahor, ki s plačo komaj leze.

 • Valter BraniSlav

  INTEGRACIJA MUSLIMANOV V SEKULARNO EVROPO:
  http://www.delo.si/svet/evropa/tolerantnost-do-drugih-se-ni-pomenila-razumevanja.html

  Mednarodno priznani japonski strokovnjak za migracije in Bližnji vzhod, ki poučuje na ugledni kjotski univerzi Doshisa, o izvoru evropskih težav s populizmom razmišlja skozi prizmo integracije muslimanskih priseljencev. Spodaj odlomki iz njegovega intervjuja marca 2017.

  Zelo zanimivo pa je, da je za muslimanske priseljence rezultat vedno enak: druga, tretja in četrta generacija priseljencev so postale bistveno bolj pobožne. Pri prvih generacijah tega ni bilo opaziti. Njihov razlog za selitev v Evropo je bil denar. Pri vseh, ki so sledile, je nastal zelo resen problem identitete. V Nemčiji so imeli težave, ker niso bili del prevladujoče religije, v Franciji zaradi naglavnih rut. Muslimanom ni bilo jasno, zakaj lahko naglavne rute nosijo le znotraj lastnih domov, če pa so te namenjene za zunaj. Takšni nesporazumi so samo poglobili razpoke znotraj evropske družbe.

  Je mogoče vedeti, kakšno vlogo bo islam odigral v življenju teh muslimanov, ki v Evropo prihajajo zdaj?

  Odigral bo pomembno vlogo. Religija je v primerjavi z etničnostjo veliko bolj normativna. Bog pravi: to lahko storite in tega ne smete. To je še posebno značilno za islam. Muslimani dogodke v svojem življenju pripisujejo božji volji. Ker so ti v rokah boga, se zanje ne čutijo odgovorne. Na Japonskem si ne moremo predstavljati, da bi sledili istim principom; za svoje napake krivimo sami sebe, zato imamo tudi tako visoko stopnjo samomorilnosti. V muslimanskem svetu tega ni, saj za dogajanjem vedno stoji Alah. To tudi spodbuja pobožnost muslimanskih priseljencev v Evropi, s tem ohranjajo svojo distanco do gostujoče družbe. To jim pomaga ohranjati pozitiven pogled, Evropejci se jim na neki način smilijo, ker nimajo takšnega boga kot oni. Izraz inšalah, ki ga pogosto uporabljajo, nazorno opiše njihov pogled. Dobesedno pomeni »če je taka božja volja«.

 • Verbena

  Cerar se naj pošteno vgrizne v jezik , da ne bo stresal takih ..1x tako poudarja zakone in da se odločitve sodišč spoštujejo , naslednjič je njegova izjava drugačna …kakorkoli že , poslanca , ki sta v službi ljudstva , sta poklicna poliitka , morata biti prva , ki spoštujeta zakone , a s svojim dejanjem sta dokazala , da je naša zakonodaja le mrtva črka na papirju za določene …kar me pa še posebej besni pa je to , da se dotična poslanca nista v tem svojem mandatu NIKOLI zavzela za ljudi , ki bi še kako potrebovali pomoč , ker se je z njimi pogosto poigrala ravno sodna veja oblasti , zaradi malenkosti , ki pa so potem tem ljudem uničile življenje …kje sta bila , ko je sodnica , ki ima bajto postavljeno na tuji zemlji in brez dovoljenj , deložirala gospo zaradi malega zneska ??? ….nekaj spoštovanja sem še imela do politike , po današnjem dogodku tega ni več !!! …

  • Verbena

   ..pa da se razumemo , ne motijo me ljudje tuje narodnosti , ki se integrirajo v neko skupnost , postanejo del nje … navsezadnje je ogromno naših ljudi po svetu , ki so odšli iskat boljše , pravičnejše življenje in ga tudi našli …moti me ves tale cirkus in sedaj kot kaže hitra sprememba zakona , da se bo zadevo uredilo …takrat , ko pa bi bil potreben hiter predlog in sprejem boljšega zakona za nas , navadne ljudi , takrat pa je tema ….

   • MižekFiga

    EU je sprejela enoten zakon, ti pa ???????????????

 • Peter

  Pravzaprav ne gre niti za svinarijo, ovcarija je tole, no.

 • Mike Zulu

  No kaj je SDSovci boste kaj naredili proti temu učitnemo kršenju vseh zakonov??!!!! Če vsaj malo ustavite to migrantsko norijo celo dobite moj glas, v drugem primeru vas ne šmirglam več isti kot levaki!!!!

  • alojz

   Saj je človek tudi friziral na črno. Pa so vsi zamižali. Kontrolirajo raje NAŠE.

  • janez.pokoncni

   Mike Zulu, vsak glas normalnih je dobrodošel, glasov idiotov pa nočemo zato ti še naprej voli levico.

   • Mike Zulu

    Vi sektaši veste koga mi domoljubi, zavedni slovenci volimo??? Kot prvo se znebite kriminalcev v svojih vrstah da ne boste isti kot ti pokvarjeni levaki, in nekaj naredite za Slovenski narod, ne pa samo prazno slamo mlatit, pa mogoče še kdaj pridete v opozicijo do takrat pa nasvidenje..Da preberen v enem od člankov na tem portalu kako je Popović pošten itd. me je kar na stran prijelo

 • Aron

  Lepo, nekomu smo polepšali vsaj zimo.

 • Osti jarej

  ..pazi!!..senca!!

  • Sašo

   Ne ni senca, Ahmed je, podobno temen kot senca :)..tepla vas bo še vaša džamija in klicanje muslićev k nam.

   • Osti jarej

    …saj jih nismo mi klicali…angeli se zahvalite……

    • stajerc5

     Takoj sem sel pogledati kaksen pasos imam, in lej ga vraga, moj je slovenski!
     Vedno sem mislil, da si yugovic, sedaj se pa kar naenkrat delas svabota.
     Izdajico jedna….

     • Osti jarej

      …..buhteljček….ccccccc

    • Sašo

     o seveda ste jih, KUčan, Janković, Hanžek, si pozabil na shod za prihod migrantov ? ANgela jih je tudi klicala tako je, j.j.mater lopovsko.

 • Osti jarej

  …dejte so no nehat dat šuntat

  • alojz

   Sigurno je že padel predlog, da mu dajo status poslanca in imuniteto.

 • Domoljub

  Ukrepat bi morala varnostna služba državnega zbora.

 • janez.pokoncni

  V Siriji je vojna, Ahmad, as med asi, je ugotovil, da to ni njegova vojna, ker on ljubi, ne moreš verjeti, Slovenijo. Veni, vidi, vici, se “integriral” med rogovosko sceno propalic ter seveda na kulturno ministrstvo in danes skrbi, da je Slovenija še bolj pravična in bolj socialna.
  Nori idioti. Ahmad je dejansko samo še 1x pokazal in dokazal, kako zmešana je slo levica.
  Ne gre za Ahmada, gre za nas. Če ne bomo vzeli politične moči tej kombinaciji norosti, samodestrukcije in lenobe, bomo vsi skupaj izginili.

  • valentin

   janez.pokoncni, ne moreš verjet kako levičarji propagirajo Ahmadov doprinos Sloveniji, kakšen potencial ima kot frizer, kako se je integriral in naučil našega jezika, koliko prijateljev ima v Sloveniji itd. itd. ( radio slovenija 1 )medtem, ko mi znanci in sorodstvo dela v Italiji in Avstriji, ker tu ne dobijo dela, vsi izobraženi, delavni a žal nezaželeni. Jaz pa sem itak nevaren in
   zato odrinjen, tako nekateri pravijo.

   • janez.pokoncni

    Verjamem in vem. :)
    Kolektivna norost ni problem samo Slovenije je pa res, da je pri nas ta izjemno izrazit.

    • valentin

     Res gorje vsakemu Slovencu, ki se ne znajde, ne zmore, si ne upa.
     Slovenija je tranzit in postaja – potuha za tiste, ki jim ne uspe
     preiti na zahod.

   • ljubinica

    Novinarji Nove24, povabite tega Ahmada na intervju – saj zna slovensko – in naj nam sam predstavi svojo situacijo in od kod njegova ljubezen do Slovenije ….

  • Mojca pokraculja

   Se strinjam, ni nam pomoči. Ko bi bila to samo norost, bi bilo morda lažje. Ne vidim nikogar, ki bi lahko vzel vladajočemu režimu politično moč. Vse imajo v rokah, sedaj tudi parlament. To je njihov parlament in njihova vlada, ne moja.

 • Osti jarej

  ..samo človečnost nas naredi ljudi…..

  • Sašo

   Točno tako je, zato je Ahmed pustil svoje otroke in ženo v vojnih razmerah, da se ne bi na dolgi poti do Avstrije utrudili in ful zašvicali.To bi bilo zares nečloveško od njega da bi jih na tako dolgo pot silil.

   • Osti jarej

    …ne poznaš okoliščin

    • Sašo

     Poznam, žena je bila šepava in bi ga samo ovirala na poti v raj, tu pa si misli da bo itak lahko tvojo liberalno ženo je.bal..kaj mu fali ? :) .

     • Osti jarej

      ….saj bi tvojo tudi morda,če bi ne bila tako grda….mimogrede….Osti sem ženska in pol

     • Sašo

      Moja je lepa, ti si pa očitno cel ded, če si baba pa pol…no saj, lezbijke ponavadi v prvih vrstah mahajo sirskim šovinistom v pozdrav.

  • Korenjak

   …čudno: ko pa beseda nanese na pravosodne krivice, izvensodno pomorjene ali sveže odkrito milijardno pranje denarja, pa tvoja človečnost kar izpuhti? Bi nam rad povedal torej, da nisi človek ampak leftard?

 • antimur

  To levofašistično bando, s Cerarjem, Brglezom in vso kučanistično drhaljo je potrebno z Ahmedom takoj in to res takoj deportirati iz Slovenije, ali jih pa utišati na kakršenkoli način, če želimo Slovenci kot narod preživeti.

 • MižekFiga

  Delajo, kar hočejo saj imajo VEČINO V PARLAMENTU. VES CIRKUS je samo zato, da dokazujejo svojo politično moč. Krivi ste tisti, ki ne volite domoljube in slovence in Vas na volitvah ni.

 • Terminator

  Kakšen človek lahko pusti svojo družino na vojnem območju,potem si pa še imišljuje kje bi rad bil,
  jaz kaj takega ne bi storil nikoli.

 • Osti jarej

  Sta se srečala včeraj v prijateljskem tonu za zaprtimi vrati predsednik DZ Brglez in Poljski nuncij za pokoritev Slovenije Janusz.
  Pomeni, da je Brglez lahko celo spregovoril nekaj ponižnih besed, vendar pa javnost nima dostopa do tega pogovora, saj Vatikan ne dovoli.
  Ker je že v sporazumu med gospodarjem in hlapcem jasno zapisano, da Vatikan zahteva poročanje o vsem, kar se dogaja v naši domovini in bi lahko bil gospodar oškodovan.

  Ustavo bo treba spremeniti, kajti ni samo Cerkvena last nad Osnovnim šolstvom težava za Vatikan, predvsem je nedopusten 3. člen Ustave, saj je Slovenija v lasti Vatikana in ne državljanov.

  Ker Slovenci o tem pogovoru ne smemo nič vedeti pa so nam pisunčki postregli z dogovorjenim aspartamom, kako dobrodelno deluje Cerkev pri nas in pomaga z denarjem revežev celo kakšnemu revežu, večina pa gre nenadzorovano v Vatikansko podzemlje.

  Celo obisk Jasenovca so vrgli v javnost, saj je tam zaradi kazni umrlo 8 duhovnikov, ki niso hoteli izdati sonarodnjakov, ostali pa so v času pobojev slavili takšne obrede.

  Pa bi edini možni pogovor bil, kako bo Vatikan vrnil Sloveniji skozi stoletja nakradeno, kako bo začel plačevati obrok na to premoženje, če ga hoče imeti v lasti, začeti plačevati davke na izmišljene storitve, začel iz Vatikanskega podzemlja plačevati za pokojnine in socialno zavarovanje črnosrajčnikom, zadolženim za poneumljanje množic.
  Pa nič od tega! A je bilo Brgleza preveč strah, da bi načel to temo!

  http://www.publishwall.si/bozan.zabjek/post/332458/prenos-ukazov-za-zaprtimi-vrati

  • Sašo

   Viš to, levuhi in RKC sodelujete z roko v roki, klerofašisti :) .

  • Korenjak

   Kaj če bi vi levaki raje vrnili med in po vojno nakradeno…? Bi šlo? To je vsaj dokumentirano, tvoje bluzenje pa ne.

 • Domoljub

  TA SIREC BO KMALU PRIVLEKEL ŠE SVOJO MAJNŠO 20 ČLANSKO DRUŽINO,KI JO BOMO ŽIVELI OBUBOŽENI SLOVENCI.

 • resnicaboli

  Nimam besed to je nedopustno kaj dela levica in Cerar je to pravna država je to članica EU ????

 • Valter BraniSlav

  Slovenci smo narod z zgodovino hlapcevanja. Ta drza hlapca nam je udarila v mozgane katerih noce in noce zapustitil.
  Slovenski levicarji igrajo mati Terezo in ne razmisljajo s svojo glavo, zakaj pa bi?
  Pri levih vse temelji na custvih, zal desni niso dosti boljsi.
  NEKEGA DNE BODO MOGOCE PRAV OTROCI TEGA MIGRANTA, NESPOSOBNI INTEGRACIJE V NASO DRUZBO, POBIJALI NASE OTROKE ALI VNUKE…
  Ampak Levicarje to ne zanima. Edino kar jih zanima je poceni populizem, saj drugega itak niso sposobni…

  Levica ni sposobna produkcije. Ni sposobna ustanavljanja podjetij, kreiranja izumov ipd.

  Poslanstvo levice je da si pridobi oblast v “borbi” za izkoriscanega cloveka.

  Tako je v vzhodni Evropi prisel na obast Komunizem, ki bi brez Nacistov ostal za mejami Sovjetske Zveze.

  Danes Nacistov ki ogrozajo Slovanov ni vec, zato rabi Levica novo foro.

  Nasla je nove “ponizane in razzaljene” da se bo borila v njihovem imenu (za lastno oblast seveda). Ti “novi proletarci” so muslimani ki jih hoce levica privleci cim vec.

  Ob vsem tem pa levicarji pozabljajo da bodo prav oni tisti ki jim bodo muslimani, ko jih do kraja izkoristijo za potrebe invazije, prvim pognali metek v glavo.

  Muslimani ne prenasajo levicarjev in to zato ker so levi ateisti in ker se zavzemajo za enakopravnost spolov in spolnih orientacij. Kolikor vem levicarji ne sedijo v nobenem parlamentu musimanskih drzav.

  Tako dalec pa levim ne kapne. Lasten narod posiljujejo s toleranco do ljudi ki tolerance ne poznajo. Igrajo se z ognjem ki bo prve pogoltnil prav njih.

  Po njihovo, kdor aktivno ne podpiral islamizacijo Evrope in Slovenije je rasist in fasist.

  Ti levicarski skrajnezi bi takoj obrnili lajno ce bi za migrante morali dati kaj is svojega lastnega zepa.

  Tako pa delegirajo davkoplacevalce kaj morajo narediti. Pridejo na zbor, obsojajo druge “manj humane” Slovence in ob tem dozive katarzo.

  Kaksno Evropo bodo pustili nasim zanamcem jin ne zanima.

  • MižekFiga

   Zamudil si volitve za predsednika.
   Koristi velike ne bi bilo razen zate, ker bi se naučil kakega rokodelstva in ne samo gobezdaštva!

   • MEFISTO

    Tako pa žene smeš govoriti z enim od nickov moža tisočerih nickov.

  • MEFISTO

   Potrdil si mojo tezo, da sta nacizem in komunizem vedno sodelovala z roko v roki.

   Žal je klomunizem preživel nacizem.

   • Valter BraniSlav

    Druga svetovna vojna ni bil piknik. Slo je za najvecjo morijo v zadnih par sto letih. Udarili so se trije filozofski sistemi: kasa, rasa in klasa. Najprvo je propadla rasa, nato klasa, in ostala je samo kasa ki ji sedaj dela konkurenco islam.
    Slo je za klanje neprimerljivih razseznosti. Slovenija je skupaj z Jugoslavijo pripadala interesu Moskve saj je bila Jugoslavija dezela Juznih Slovanov in so jo kot tako tudi sprejele tako vzhodne kot zahodne sile.
    Ce ne bi bilo Tita, bil bi Stalin. Ta je pobijal neprimerno vec, ker je pobijal iz uzitka in paranoje, Tito pa zgolj iz potrebe. Tito ni bil ne mascevalen ne paranoicen tako kot sta bila Stalin in tudi moj stricek Edo.
    Zato je bil takrat, za tisti cas in za to geografsko obmocje se najmanj skodljiv diktator.
    Sicer pa iz prve roke vem, da je bil pokol domobrancev in drugih kolaboratovjem Maja 1945 delo Edvarda Karelja. Edo je bil idejni vodja pokola, Tito pa se je seveda strinjal.
    Ob informbiroju tri leta kasneje je prav Tito rekel da je imel moj stric prav ko jih je dal “pospraviti”. Preprican je namrec bil da bi nacisticni kolaboranti potegnili s Stalinom.
    Stricku Edu pa je bilo do zadnjega diha zal da jih niso pospravili se vec.
    Oba, Tito in Kardelj sta umrla “ciste” vesti. Prepricana sta bila – kot prava vernika komunizma – da sta delala dobro.

    • Janez

     Bere se kot en spis
     nekoga s psihiatrije.
     Preberi to v javnosti , da te vidomo v živo. Skrivač?
     A?
     ZDAJ STE POTOMCI EX STALIN KOMUNISTOV – SKRIVAČI ? L.r. Janez K. KOMENDA
     P.S.
     O STRICU EDIJU NAJBRŽ LAŽEŠ. On ni imel veliko sorodstva.
     Je pa?
     TUDI BREZ VEZE KAR SI NAPISAL. Slovenija Stalina ni nič zanimala.
     Zagotovo niti vedel ni za – našo Slovenijo.
     Kardelj&zločinska KPS KOMPANIJA
     – SO SAMI – LEZLI? K Stalinu. HUDI “VELEIZDAJALCI” NAS SLOVENCEV SO !

     • Valter BraniSlav

      Seveda so zlezli k Stalinu da bi preko njega prevzeli oblast po okupaciji Nacistov. In to se jim je posrecilo… a je to kaj cudnega?

     • Janez

      Aha?
      Daj povej?
      Ali?
      JE BIL EDI KARDELJEV – TUDI ” PIŽMOVKA” KOT I. MAČEK.
      No!
      Za številne zločine
      zoper nas Slovence
      ga je življenje kaznnovalo
      z rakom in s samomorom sina. Zapomnili si ga bomo po – slabem. L.r. Janez K. KOMENDA

     • Valter BraniSlav

      Ne Edo je bil zakonski sin.
      Raka je dobil ker ni hodil na kolonoskopijo, umrl je 70 let star, tam nekako. Imel je zivljenje ki ga je zapolnin s sovrastvom do drugace mislecih. Unicil je marsikoga, Pepca pa ga je s svojo primitivnostjo spodbujala k mascevalnosti. Smrt sina ga je seveda prizadela.
      V uteho mu je bila vera da je delal dobro. Stoprocenten je namred bil da je Slovencem in celem svetu dal ogromno. Preprican je bil da bo samoupravljanje zavivelo po celem svetu. Nadejal se da ga bodo naprej “uvozili” na Kitajsko.

      Umrl je miren, preprican da je dal od sebe vse za vero v socializem. Tako kot Torquemada za vero v RKC.

      Jan nikoli nisem verjel v nic, razen v denar in svojo druzino…
      Zena, otroci, vnuki, starsi, in seveda denar s katerim se to prezivlja.

      Ideologija me ne zanima, vem pa kot ekonomist da je komunizem skregan z logiko ekonomije in kot tak ne more preziveti NIKJER.

     • Valter BraniSlav
    • macon

     Všeč so mi kasa, rasa in klasa.

     Seveda so imeli čisto vest, saj jim je ves adrenalin oblasti filal ego in denarnico. Vest se da z zadostno dozo tega omrtvičiti in uničiti.

     • Valter BraniSlav

      Seveda cloveka najlaze prepricas da je nekaj vec.
      Tudi jaz mislim za sebe da sem nekaj vec, ceprav je moj IQ za matematiko poprecen.
      Vec sem ker bolj realno opazujem in ocenjujem svet okrog sebe. To se mi je v svetu financ se posebej obrestovalo.

     • macon

      Če si res dosegel kar pišeš, si se več kot dokazal in si na to lahko ponosen.

    • Karmen

     Končno si napisal nekaj pametnega. Tudi odgovor zadnjič meni je bil zelo pameten, pa ti nisem imela časa to napisati.
     Mislim, da drugače malo provociraš tu gori. Veliko uspeha še naprej, tebi in tvoji družini.

     • Korenjak

      Karmen, kaj res ne opaziš pijanskega delirija? Ali tega, da si komentarje piše na zalogo in jih nato objavlja? Ta Valter je daleč od kakšnega uspešnega financarja, kar bi nam rad povedal – to je gostilniški nivo osebe brez trohice splošne razgledanosti, ki je tukaj ustvaril svoj virtualni (želeni) jaz. Verjemi, da ima psihopatolgija kar precej za povedati o takšnih tičih…. ki v resnici nimajo ne financ, ne družine, pač pa svoje frustracije projicirajo v virtualno anonimno okolje.

     • Karmen

      Zanimivo. Ampak kar je napisal zgoraj je pa kar nekaj res. Vsaj kar se tiče pokolov.

 • Osti jarej

  ..ne se kregat na kakor levake…so samo druga stran istega kovanca

 • Sašo

  Od kdaj predsednik vlade lahko ovira izvajanje sklepov sodišča ? Kaj zdaj opozicija, bo kakšna ovadba ?

  • Mojca pokraculja

   Dej lepo te prosim, škoda cajta in papirja za ovadbo. Kdo jo bo pa sprocesiral ? Policija, tožilstvo, vse je njihovo. Kot vidiš tud parlament je samo njihov.

 • Osti jarej

  …pazi!!….senca!!!…..spet!!

 • Lisjak

  Nemci imajo problem,ker ne vedo koliko družinskih članov si bodo pripeljali musliči,ki so dobili azil.Številke so ogromne in te so 3-7 milijonov ali 7-10 milijonov.

  • Osti jarej

   ….problem imajo?…a res?…angela jih je vabila….za lon je bila pa spet izvoljena……

   • Lisjak

    Če misliš,da bo to samo njihov problem se hudičevo motiš.

    • Osti jarej

     ..ne…zaradi angele dojčland hitler ,je problem postal vseevropski……

  • ljubinica

   Vidi se, kako nacrtno je bilo vse skupaj izpeljano.
   Najprej mladi moski, da vse uredijo, za njimi pa horde “druzinskih clanov” …
   In nihce ne govori o vrnitvi “beguncev” ….

 • MižekFiga

  Ponavljam:
  Delajo, kar hočejo saj imajo VEČINO V PARLAMENTU. VES CIRKUS je samo zato, da dokazujejo svojo politično moč. Krivi ste tisti, ki ne volite
  domoljube in slovence in Vas na volitvah ni.
  Na volitvah se vidimo, da proslavimo politično zadušnico ddr. Milana Kučana.

 • valentin

  Politika RS se prilagaja vsem tujcem, samo lasten narod zaničuje, omejuje, zatira in obdavčuje. Mladina ne dobi zaposlitve, starejše delavce pa izganjajo na cesto, ki so
  po več desetletij dela in plačevanja dajatev manj vredni od vsakega migranta.
  SRAMOTA ! ! !

 • Anton

  Zato je levica tako uspešna! Vse si dovolijo za enega volilca.
  So pa izdajalci Slovenije tejle komunisti.

 • garfi

  še en leviĆarski državni udar
  seveda bodo pripeljali še “družine” s pomočjo teh sorosovih plačancev

  • Osti jarej

   ..yebi ga….ako bi imeli sposobno desnico,bi bilo pa drugače….tko pa samo en kup napletanja,kaj bi bilo,če bi bilo,pa ni

   • garfi

    imamo Butalce, VOLIvce in Ignorante
    ustvaril jih je KurĆan in njegovi leviĆarji
    Desnica je malo kriva in Aktivni Državljani tudi

    • Osti jarej

     …kalimeroti…nanje si pozabil….ti vedrijo in oblačijo na kakor desnici

  • valentin

   Mini, ker jih je vsak dan nekaj, ki jih izvedejo potihem.

   • garfi

    korakajo korak za korakom proti cilju

 • Osti jarej

  ..če bodo dosegli,da ahmad ostane,bo to dokaz,da politika lahko,če hoče….ne glede na vse…..potem ne bomo več tolerirali izgovorov??…..

 • sprehajalec

  Glavni argument je, da se je učil slovensko. tudi jaz znam kak tuj jezik, pa mi na misel ne pade, da bi zahteval na tej osnovi državljanstvo. V ozadju tega argumenta je samo hlapčevstvo Slovenceljna, da če reče nek tujec “dober dan”, je pa to oh in sploh.

  Prijavil se je na Hrvaškem. Sedaj mu je pa tule bolj všeč. Cerar, ujetnik Ultralevice in teroristične organizacije Antifa, ki obvladuje slovensko politično sceno.

  • Osti jarej

   …človek se je samoiniciativno naučil dokaj razumljivo komunicirati….v tej državi,ki je mafijska,so državljani že 30+ let,pa ne govorijo tako dobro…in?…nikome ništa….

   • sprehajalec

    Ko greš v Ameriko, jim je samoumevno, da znaš angleško.

    • Osti jarej

     ….jp…..če prideš v ameriko,moraš znat angleško…v sloveniji slovensko

     • Steiermark

      Po tvoji logiki, pa bi moral znat nemško, ko in če prideš na Štajersko!

    • OrangeHitler

     Kaj je tvoj point??

     • sprehajalec

      Da pa Slovencelj pade na kolena, če se nekdo nauči reči “dober “dan” in “hvala”.

     • OrangeHitler

      S “Slovencelj” misliš na organe, ki izdajajo državljanstvo? Ker ne vem, kaj ima povprečen slovenček s tem…

 • antimur

  SDS, pričakujem nujno mobilizacijo vseh normalnih Slovencev, ki še spoštujemo Ustavo RS, zakone in predpise, ter da dokončno opravimo s to kučanistično golaznijo, ki ne spoštujejo ničesar, kar je legitimno, ampak delujejo izključno po svoji trenutni evforičnosti, braniti vse, kar ni slovenskega, pa ne glede kaj veleva Ustava RS, zakoni in pravilniki.

 • France

  Desnici ne preostane nič drugega, kot pretvorba v “zmerno opozicijo” Ker jo vodi znani prekupčevalec z orožjem, mu ne bo težko najti “stricov iz ozadja” da oboroži “zmerno opozicijo” in zato pričakuje kako korist, saj je Slovenija na križišču EU –> Balkan in EU–> vzhodna Evropa.

  • MEFISTO

   Prjatu rezumni, spet si ga fsral!

   • France

    Kaj ne štima: pretvorba opozicije v “zmerno opozicijo?

  • Osti jarej

   …mefu je stisnilo grlo,mozeg,kar ga je še ostalo in anus…..komaj je zmogel en ,čist mem,stavek

 • Korenjak

  http://www.delo.si/novice/slovenija/deportacija.html

  Posranec Miha Kordiš izjavlja, da je le zaščitil Ahmada pred samovoljo policije. Tile leftardi se javno norčujejo iz sodišč in zakonov in očitajo policiji samovoljo (kar pomeni prekoračitev oziroma delovanje izven pooblastil).

  • Mojca pokraculja

   To je bilo najbrž zgodi zjutraj, opoldne je že govoril, da je Ahmad prišel sam na kofe v parlament !
   Zdej čakmo, da ga še cmerar povabi na vlado.Pa nussdorferca bi ga tud loh častila.

 • ljubinica

  Pravna drzava?
  Enakost pred zakonom?
  Spostovanje sodstva?
  Ha ha ha ha
  Zdaj lahko navalijo vsi Ahmadi sveta v Slovenijo; Kordis in Cerar bosta vse sprejela z odprtimi rokami …. prezivljali jih bomo pa davkoplacevalci …..
  KER ZAKON JE ZA VSE ENAK.

 • Boco

  Mislim, da so poslanci
  – Jan Škoberne – Titek
  – Peter Vilfan – Kosarkas
  – Mihe Kordiša – CheGuevara
  – Jasne Murgel – Sudica
  zreli za odvzem poslanske funkcije. Z akcijo, ko so pripeljali Ahmada v Drzavni zbor, da ga zascitijo pred deportacijo in policijo so prekoracilo pravice, ki jih imajo kot poslanci. No, v normalni drzavi bi tako moralo biti. Fertik so!

 • MEFISTO

  Kaj bo rekel zadnji Slovenec, ko bo izdihnil proti koncu tega stoletja?

  Nema nas više! Allahu akbar!

  • Erik Nebenhaver

   In? Bo svet kaj slabši zaradi tega?

   • T-Rex

    taki kot si ti bi si morali dat štrik okoli vratu in svet bi bil veliko lepši.

   • šmentanamuha

    Ne, ker se to ne bo zgodilo. Slovenci imamo v sebi kodo preživetja kot eden najstarejših narodov na svetu. Tega ti Erik Nikoiništa seveda ne moreš razumeti.

 • OrangeHitler

  Nova ponovno dokazuje, da je najbolj hinavski izloček novinarskega poklica, ki ji je edina naloga hraniti nenasitno sovraštvo, paranojo in strah svojih bralcev.
  Prav nič nenavadnega in hinavskega ne vidijo v zagovarjanju trdega dela, služenju lastnega denarja ter samostojnosti, ter istočasnega zaničevanja nekoga, ki počne točno to in še več. Vendar so naučeni, da si tujci (sploh muslimani) ne zaslužijo popolnoma nič, četudi več kot presegajo njihove “kriterije domoljubnosti” in si sami služijo denar, namesto da bi bili prisesani na državo (tako kot popolnoma vsi politiki, še posebno tisti ki financirajo to propagandno trobilo).
  Skratka, Nova24 je žaljenje inteligence in simbol hinavščine ter stranksrkega navijaštva, ki se skuša (kar je najbolj patetično) prodati ko legitimni novinarski portal.

  Naj predvidim odgovore: kombinacija brezvsebinskega žaljenja z naslednjimi ključnimi besedami: komunist, kučan, soroš, antifa, levak, peder…in kar je še tisočkrat prežvečenih fraz tukajšnjih “domoljubov”

  • MEFISTO

   Priznaj, da si vsaj pader in Kučanov komunist komunist, pa bo vse in vsem jasno, kako je s teboj.

   • OrangeHitler

    Kučanov komunist komunist, a to je nova vrsta dvojnih, t.i. superkomunistov?
    Ja ni kaj, lepo so te oprali in zlikali, da si tako predvidljiv

    • sprehajalec

     Komunist je komunist, ali je Kučanov ali pa Pol Potov, je v bistvu vseeno.

     • OrangeHitler

      Če ni razlike med Kučanom in Pol Pot-om, potem je tudi ni med Janšo in Hitlerjem. Oziroma med Trumpom in Hitlerjem, da te ne užalim preveč.

     • sprehajalec

      Je, Hitler je bil delavski socialist, levičar, Janša pa pač ni socialist in je desničar.

     • OrangeHitler

      Hahahahaha, alternativna zgodovina je živa na portalu SDS.
      Na nacional-socialist ste pa pozabili, začuda :)) torej socializem samo za določene ljudi, kar ni socializem.

      Kaj točno levega je na tem, da si goreč rasist in antisemit? Da si katolik? Da, koncekoncev, ZAČNEŠ SVETOVNO VOJNO???????? Povej mi točno.

      Janša pa ni socialist ne, razen ko gre za Janeza Janšo. V tem primeru brez težav živi na stroške davkoplačevalcev že celo življene, položnice mu plačujejo sestrične, vsake toliko pa pojasni izvor “odvečne” gotovine.

     • sprehajalec

      Tudi samoupravni socializem je bil za jugo delavca in se ni boril za avstrijskega delavca naprimer in njegovo pravico do soodločanja in formiranja delavskih svetov v avstrijskih tovarnah. Socializem je socializem, še nikoli nisem zasledil, da bi bil nekje socializem desen.

      Kaj točno levega je na tem, da si goreč rasist in antisemit? Da si
      katolik? Da, koncekoncev, ZAČNEŠ SVETOVNO VOJNO???????? Povej mi točno.

      levičarji so tradicionalno goreči nasprotniki judov in zagovorniki palestnicev, tako kot delavec Adolf nekoč. Pokojni Adolf je župnike in Vatikan preganjal. Svetovna vojna je bila samo nadaljevanje Prve, z novo nemško ofenzivo na zahodu, če se ne motim, takšnih akcij je bilo 51 v predhodnih 25 letih. 52 po vrsti torej.

      Ivan janez je uspešen literat, z bogatim opusom izdanih del. tudi to prinese kakšen dohodek.

     • OrangeHitler

      Ne zanima me samoupravni socializem in Juga, ne govoriva o tem in prosim da ne menjaš teme in ne zamegljuješ, kot ponavadi.
      Ne, socializem ni vedno in povsod isti. Sploh nacional-socializem, toda ne bom se ponavljal od prej, preberi si še enkrat.
      Ja, tradicionalno smo proti ilegalnim okupacijam tujih ozemlij, če s tem misliš na žide. Nismo za pobijanje in koncentracijska taborišča, upam da mi ni potrebno tega posebej pisati. Razlikujemo ljudi, ki nelegalno gradijo naselbine in ubijajo humanitarne delavce, ter tiste, ki so zaprti v gulagih, aušvicih in jesenovcih.

      Haha uspešen literat, ne me smejat… a zato je imel toliko zaslišanj, ker nikakor niso mogli sešteti vseh milijonov od prodanih knjig? Kaj vse verjamete :D:D

     • rubec

      Si kakšno njegovo knjigo sploh prebral teslo zabito? Oprosti za izraz teslo, v mislih sem imel besedo idiot.

     • Osti jarej

      …al pa,če je prefarban za potrebe politike in lastnega ugodja

    • antimur

     Ne gobcaj bedarij in neumnosti, dokler ne boš dojel, da se Slovenci borimo proti izumrtju celega naroda, to je genocid, kar počne ta levofašistična banda, zapri ta svoj kučanističen gobec. Bo bolje, predvsem zate.

     • OrangeHitler

      Se pravi, šele ko bom dojel, da se “slovenci borimo proti izumrtju celega naroda”, bom lahko gobcal bedarije in neumnosti? Ker točno to si napisal. In očitno pri tebi že deluje :)

     • antimur

      Kučanistični govnač, bolj se ukvarjaj z vsebino in jedrom problema, kot pa z vejicami in pikami, kar je sicer tako ustaljena praksa teh antislovenskih kučanistov.

   • Osti jarej

    …ti pa priznaj,da si se izpisal iz partije,ko nisi dosegel želenega

  • sprehajalec

   Nova je okno resnice, njena beseda je beseda večine državljanov. Ko pa so na drugi strani vsi režimski mediji glasilo neke ozke Dolančev Faks poklicne samozvane elite in društva Rog iz Metelkove, je pa seveda vse v redu. Saj gre vendar za “dobro”.

   V imenu tega “dobrega” je bilo pobitih 100 milijonov ljudi, v ne tako daljni preteklosti.

   • OrangeHitler

    Že dejstvo, da zagovarjaš to očitno strankarsko propagandno trobilo, je žebelj v krsti tvoje kritične presoje in inteligence.
    Seveda za dobro mero dodaš še teorijo “kaj-pa-drugi”, ki zrelativizira in zamegli temo pogovora. Jasno in patetično.

    • sprehajalec

     Govoriš kot bi pisal scenarij za neko državno proslavo, zavito in nerazumljivo. To te izdaja, kam spadaš.

     • OrangeHitler

      :))
      nerazumljivo je morda le tebi, ki si prenehal kritično razmišljati že dolgo časa nazaj, in samo še hraniš svojo paranojo, strah in sovraštvo s takimi članki…
      In kam točno spadam? No da slišimo to umeščanje med komuniste, fašiste, pedre, in kučanove plačance.

     • sprehajalec

      če razmišljaš tako, kot naprimer Delo, je pa seveda kritično in intelektualno. ha, ha, ha…

      In kam točno spadam? No da slišimo to umeščanje med komuniste, fašiste, pedre, in kučanove plačance.

      Nisi dodal še ene kategorije, ki se ti pa najbolj prilega, bedake.

     • OrangeHitler

      Kdaj sem rekel, da je Delo vreden branja???

      In to je drugi problem navijačev, da mislijo, da vedo v naprej, kaj kdo misli. Vsaj pri desničarjih je to izrazit pojav, ko vzvišeno “ugotavljajo” medijsko dieto nasprotnika, na podlagi lastne medijske podhranjenosti.

      Praviš, da sem bedak, istočasno pa slaviš Novo kot “okno resnice”. Kdo je tu bedak? Ne pričakujem, da boš pravilno odgovoril

     • sprehajalec

      Potem ti tudi odgovoril ne bom.

     • OrangeHitler

      A moram sploh poudariti ironijo tega odgovora?

     • karlina

      ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

   • karlina

    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • slosin

   ….komunist, kučan, soroš, antifa, levak, peder…kar dobro si se opisal…

   • OrangeHitler

    Misliš, dobro sem te prebral in odgovoril kar namesto tebe.

    To je zato, da ne izgubljamo časa, saj vas večina ni zmožna dlje od tega, kar si ravnokar prikazal

   • freedomfighter

    Katero od tega je slabo

    • karlina

     VSE !!!!!!

  • Erik Nebenhaver

   K sreči ta portal bere le peščica ljudi.

   • karlina

    A bejz, a res, pa tudi VSI SLOVENSKI IN VERJETNO TUDI TUJI, DANES PIŠEJO O TEM INCIDENTU !!!!!!

    • Erik Nebenhaver

     AHAHAHAahahahaa!!!! Joj, gnoj zahojen.

     • rubec

      Kdo ti je pa povedal kje se ugasne boldano majmun?

     • Erik Nebenhaver

      TVOJA MAMA.

   • rubec

    Eni so ljudje, ti si peščica.

  • Mojca pokraculja

   Dej še stalni repertoar tvojih “fraz” navedi. Začnimo po abecedi: belogardisti,…prosim nadaljuj.

   • OrangeHitler

    Belo-kaj???
    Kdaj sem jih omenil? točno, nikoli.

  • Osti jarej

   …se strinjam skoraj z vsem….ampak…soroš je stvor,kučan meša štrene iz ozadja pa če,se še tako brani,antifa pa za slovence tudi nič ne naredi

  • Slovenec 33

   Blejanje je edina stalnica topoumnega produkta usmerjenega izobraževanja, ker ne doume, kaj je domoljubje in s prodajanjem megle zamegljuje realne pizdarije, ki jih levuhi počnejo med okupacijo in velezdajami v slovenskih deželah.

   • karlina

    PODPIS

  • Karmen

   ZA CRKNT OD SMEHA TALE TVOJ KOMENTAR. KO SO PA IZGNALI SIRSKO DRUŽINO JE BILO PA VSE V REDU —————– ONI SO BILI KRISTJANI. DAJ UTIHNI.
   SICER PA, ČE SE JAZ MORAM DRŽATI ZAKONOV ISTO VELJA ZA POSLANCE, PREDSEDNIKA VLADE, PREDSEDNIKA DRŽAVNEGA ZBORA. TU JE PROBLEM IN GLEJ GA ZLOMKA, KDO ZNA KRITIČNO RAZMIŠLJATI?

   • karlina

    TOČNO, mimogrede, povej, če lahko ti in jaz prideva v slovenski parlamenti, kar tako, mimo varnostnikov in policije-NE MOREVA !!!!!

    • Karmen

     Točno.

  • karlina

   VSI PORTALI IN ČASOPISI DANES PIŠEJO O TEM INCIDENTU, KAJ TEBI NI JASNO

  • rubec

   komunist, kučan, soroš, antifa, levak, peder plus majmun če lahko dodam.

 • Slovenec 33

  V okupirani državi okupatorji in izdajalci slovenskega naroda vabijo in ščitijo nove okupatorje zato, da se bo okupacija lahko nadaljevala.
  Zato zatirajo slovenski narod, ga ropajo in onečiščujejo.

  Slovenci, slovenske dežele smo dobili v upravljanje od naših prednikov, da jih ohranimo za zanamce. Ta okupacija in veleizdaja se morajo končati.

 • valentin

  Sam se zavzemam za spremembo zakonodaje o volivni pravici slehernemu državljanu RS, ki bi morala biti odvzeta vsakemu, ki na dveh zaporednih volitev ni bil prisoten.
  Utemeljitev : če državljan nima potrebe, volje, ne čuti dolžnosti in ne želje do glasovanja, se mu jo odvzame., skratka jo ne uporablja in je ne potrebuje.

  • Stražar

   če pa ti ne boš spal v hiši tri dni zapored pa naj se ti vzame.. če ne razumeš, v demokratičnem svetu je osebna lastnina sveta, v totalitarizmih se pa odvzema in volilna pravica je osebna lastnina državljana

  • Verbena

   Sama pa si želim prave ljudi , ki bi vstopali v politiko , takšne res moralne in s čutom do sočloveka , kajti , politika je tista , ki nam na en način zelo kroji naša življenja …volit tole obstoječo politično sceno , ki deluje zase in lastne interese strank , me ne prepriča in zapomni si tole , dati nekomu svoj GLAS je zame zelo odgovorno dejanje , dobi ga oseba , stranka , ki bi vsaj malo pokazala tiste prave drži , malo tistega , da vidijo vse sloje ljudi … dosedanji vidijo le višje , za nižje pa ni posluha ali zmanjka sredstev zanje !!! …. dokler bo delavec za 40 let dela zaslužil 500 evrov pokojnine , delavec tako minimalno plačo , da ni vredna dostojnega življenja , do tedaj hvala za tako politiko …pa sem se dotaknila le dveh problemov , kje so ostali , ki ravno tako zaradi politične neorganiziranosti , volje , ne gredo naprej , na bolje !!! …. izmed slabega ne morem izbrati slabo , je to tako težko razumeti !!!

   • Verbena

    ….dva poslanca pa sta danes tudi povsem izrabila institucijo DZ !!! … pokazala , da je Slovenija res tiste vrste pravna država , kjer veljata 2 tira !!! …da o Brglezu , Cerarju ne izgubljam besed …

  • Korenjak

   Tudi bojkot volitev je izraz svobodne volje. Nihče me ni mogel prisiliti, da bi preteklo nedeljo zapustil topel dom in se podal na volišče zato, da bi sodeloval v zlagani demokraciji, v tej farsi volitev dveh klovnov. Moja svobodna volja je tudi to, da se odpovem udeležbi na nepoštenih vollitvah.

   • valentin

    Jaz menim, da bi se morali vsi, ki imamo še prve noge udeležiti volitev. V kolikor nihče izmed kandidatov za posameznika ni ustrezen, se odda neobkrožen listič ali se ga prečrta. Tako si seveda registriran in izraziš neodobravanje, protest.

    • Verbena

     bla, bla, sem počela tudi to , ampak vedi , važni so samo veljavni glasovi …kaj je bilo v nedeljo bolj pomembno ? ..8 tisoč neveljavnih glasovnic ali 60% volilnih upravičencev , ki smo z neprisotnostjo povedali kaj si mislimo ..

     • valentin

      In vprašanje sledi: ” Si zadovoljna z ponovnim izborom manekena za predsednika RS “?

  • Mojca pokraculja

   User se !

  • Poštenje velja

   Glede na pisune ki kandidirajo je bila udeležba fantastična.

 • herman

  Liderju opozicije spet popuščajo tablete. Huda bo.

  • Korenjak

   …pa saj ima kliniko v Avstraliji, mar ne leftardi? Res je, da je nevidna in neotipljiva, ampak kaj bi o malenkostih.

  • sprehajalec

   Lider nima nič s tem. če ti misliš, da bodo Slovenci ploskali vsakemu Sirijcu in Afganistancu, ki bo tukaj dobil stanovanje in LCD TV notri zastonj, pa doklade, se motiš.

   • karlina

    PODPIS

  • karlina

   Ne, huda bo, ko bo narodu DOKONČNO PREKIPELO, takrat bo hudo !!!!!!

 • freedomfighter

  Kr dva clanka zarad enga begunca svaka cast take publicitete nima niti trumpek

  • Verbena

   Jaz vidim problem le v tem , da je z našo pravno državo fuč …današnji dogodek je samo potrditev tega !!! …. imaš pa medije , ki sicer pišejo o tem , a komentiranje prepovedujejo , tudi to se ne sklada s pravno državo oz . demokracijo !!! … kjer lahko vsak pove svoje mnenje , le odločitve sodišč je dolžan izpolnjevati …

   • karlina

    VELIK PODPIS

  • Mojca pokraculja

   Jebela, kva pa tvoja trobila, cel dopoldan na radiu sam to poslušamo od cmerarja, do amnesty, afž, rdeč križ, kdo se vse ni oglasu. Matr je treba bit plat zvona, takšna krivica se ubogemu Ahmedu dogaja. Pa glih đamija bo nared, on pa že zdej družbeno angažiran !

   • freedomfighter

    Niso moji ker se mi zdi totalno glupo da se kdorkoli sploh ukvarja z enim beguncem mamo druge stvari

    • Mojca pokraculja

     Sory, sej je vseglih čigavi so. V bistvu praviš da je glupo, da se o tem sploh govori ! Ja pol pa golaž skuhaj, kaj komentiraš ?

     Ja kdo se bol ukvarja s tem kot cmerar ?! Ej, s kakšno pravico odreja zadržanje deportacije ! S kakšno pristojnostjo ruši pravni red in to evropski, ne samo slovenski ?! Pišuka, to je državni udar, za njih ne veljajo nobene sodbe, nobeno pravo, skrivajo se za kao človekovimi pravicami, kot da ga bodo deportirali v Sirijo. A je nezakonito bivanje v Sloveniji človekova pravica ?!? Prevzeli so oblast kot vojaška hunta !

     • ljubinica

      Pa tudi ce bi ga v Sirijo. Saj ima tam druzino ….

     • freedomfighter

      In kaj ima to s tem ce ima tam druzino…a clovek z druzino ne more biti begunec

     • karlina

      NEZAKONIT BEGUNEC, PIKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

     • ljubinica

      1. Ni begunec.
      Tudi Cerar mu ne namerava podeliti begunskega statusa.
      2. Kaksen je moz in oce, ki zapusti druzino in pobegne?
      3. Brala sem poziv sirskih skofov evropskim drzavam, naj ne sprejemajo sirskih beguncev, ker jih Sirija krvavo potrebuje doma ….

     • karlina

      TOČNOOOOO , torej so zmozni marsičesa

    • ljubinica

     Bedak.
     Naslovi to mnenje na Brgleza in Cerarja ….

     • freedomfighter

      Bedaki so vsi in vlada in mediji ki se ukvarjajo z enim beguncem

     • karlina

      Ne gre se samo za begunca, gre se predvsem zato, da so ti poslanci, izvoljeni s strani slovenskih davkoplačevalcev, KRŠILI VSE ZAKONE, USTAVO, v slovenski parlament so mimo policije, mimo vsakega varovanja uspeli pripeljati sirskega begunca, ki je lahko terorist ,ter s tem ogrozili tudi varnost vseh zaposlenih v parlamentu. Povej mi, če lahko ti greš kar tako, mimogrede malo pogledat v parlament-NE MOREŠ !!!!!

    • karlina

     Ja, en begunec, jutri jih bo tisoč.

  • Slovencsm

   Pojdi si pogledat rtv prispevke. Pa na Siolu tudi. Pa na 24ur.
   Potem pa razmisli, da najprej preveriš, kar napišeš.

   • freedomfighter

    Ja v vsakem mediju en clanek nova 24 dva clanka o isti stvari na isto dan

    • karlina

     Še premalo, SLOVENSKI DRZAVLJANI naj vedo,da je tujec in to begunec, ki je lahko potencialni terorist, bolj zaščiten, kot mi.

   • karlina

    Povsod je članek in čisto povsod so negativne kritike, povsod.

  • karlina

   Govori nekdo, ki ni pravi SLOVENSKI DRZAVLJAN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • črnaovca

  Nekateri organizirajo pasje procesje pred sodiščem drugi v Šarlamentu

  • učko

   JaJotovi Svečkarji in režimski Pedri so za u cirkus, ja !

   • Osti jarej

    …no….bodimo malček bolj prizanesljivi v izjavah….res pa je,da se tam okoli derejo kvečjemu janezu v čast,pa koroška dečka omenjajo,da se lahko kitijo s tem,da jim gre kakor za otroke….za ostale jim pa glih tako dol visi…..

 • sprehajalec

  To Židan, pa Brglez sedita zraven? Ki si nikoli ne vzameta čas za povprečnega slovenca, za Sirijca pa vedno. zapomnite si to na volitvah. Bolj jih boste volili, več jih bo tukaj.

  • Osti jarej

   …kako ne?….židan je vsak vikend gost na marsikaterem kmečkem turizmu,zidanici,vinski kleti….zato je pozabil na teran……brglez je pa tudi zelo ljubeč do lastnega naroda,samo zadrt je,pa ne zna pokazat čustev

  • goldhorn

   Oba sta podpisala peticijo proti izgonu. Poleg vseh teh davkoplačevalskih pijavk:

   Delovna skupina za azil
   Mirovni inštitut
   Slovenska filantropija
   Amnesty International Slovenija
   Jadranski svet
   ADRA Slovenija
   Umanotera
   Humanitas
   SLOGA Platforma NVO za razvoj, globalno učenje in humanitarno pomoč
   Delavska svetovalnica
   Slovenski center PEN
   Društvo novinarjev Slovenije
   Časopis za kritiko znanosti
   Radio Študent
   Mesto Žensk
   Zavod Tri
   Forum za enakopravni razvoj
   ZDUS, Združenje dramskih umetnikov
   Gledališče Ana Monro
   Center FemA
   Pekarna Magdalenske mreže
   Organizacija za participatorno družbo
   Inštitut 8. marec
   Inštitut za politike prostora
   Sindikat Mladi plus
   PIC
   Društvo Odnos
   Društvo OVCA
   Društvo UP Jesenice
   Društvo za uveljavljanje enakosti in pluralnosti Vita Activa
   Združenje mladih, staršev in otrok SEZAM
   Zavod APIS
   MITRA društvo za razvoj avdiovizualne kulture in medkulturnega dialoga
   KUD Apokalipsa
   Društvo za trajnostni razvoj Duh časa
   Familylab Slovenija
   Društvo za pomoč in samopomoč brezdomcev Kralji ulice
   Jezuitsko združenje za begunce Slovenije
   Andragoško društvo Slovenije
   Nomad dance Academy Slovenija
   Brain Store Project Sofija
   GLOSA, Sindikat kulture in narave Slovenije
   študentsko društvo Študentska Iskra
   Društvo za nenasilno komunikacijo
   Feministični pevski zbor Z’borke
   Lezbično feministična univerza
   Rdeče zore
   Nomad dance Academy Bulgaria
   Protestival
   Iniciativa mestni zbor
   UD Transformator
   Danes je nov dan
   .
   .
   .
   .
   ..
   …..

   • dr Janez Sveti

    Moram še jaz kaj ustanovit in dobro živet od humanosti, kulture in razsvetljenstva.
    DR janez Sveti umetnik

    • KIKI

     Ti pa “štople” zbiraj za sirote in najtežje bolnike! Tudi to je delo!

     • dr Janez Sveti

      Mislim, da je zbiranje zamaškov popolnoma nesmiselno, saj ljudje izgubljajo pravo motivacijo. Razmišljat bi morali, kaj je potrebno spremenit, da bi lažje pomagali tistemu, za katerega zbirajo neumne plastične koščke!
      DR Janez Sveti idejamož

   • ljubinica

    Ha ha
    Vse tole redi drzava z nasim denarjem …
    Potem se pa cudite, da na volitvah zmagujejo levaki …
    In se si bodo navlekli volivcev ….

    • karlina

     TOČNO

   • karlina

    GROZA in vsi ti lazni inštituti se napajajo na naš denar , ter jih plačuje tudi SOROS, zato pa so tako glasni, ampak samo za njihove, ne vse .

   • KIKI

    Kaj? Vse ta društva in sekcije mi plačujemo! Groza!

  • karlina

   PODPIS

 • Mojca pokraculja

  Tudi ustavni pravnik dr. Matej Avbelj je poudaril, da se v primeru, ko oseba v Sloveniji izčrpa vse pravna sredstva in je odločba pravnomočna, šteje, da je veljavna in jo je treba izvršiti. “Saj ves čas poudarjamo v tej državi, da je treba odločbe sodišča spoštovati.”
  Itak da je treba spoštovati, kaj si pa drugega predstavljate. Toda spoštovati še ne pomeni tudi izvršiti !!! Tuakaj pa nastopi “pravna država” – se pravi oni bi se je…samo da ne u…e

  • karlina

   Mojca, se spomniš lanskega primera, ko je levaška vlada , predvsem SMC, izgnala na Hrvaško, sirsko druzino, ki je bila tudi v Sloveniji, kot begunci, samo zato, predvsem zato, ker so bili -KRISTJANI, ni bilo nobene pravne podlage, da bi se kdo zavzel zanje. Ta levičarska svojat ima vedno, ampak vedno-dvojna merila !!!!!! Se mi tudi vedno bolj dozdeva, da se je verjetno ena od njihovih v tega Sirca celo zaljubila in se tudi zaradi tega tako zavzemajo zanj, ali pa samo zato-hočejo pokazati, da se levičarji ne bojijo nikogar, kaj šele zakonov in ustave, kdo jim pa kaj more-očitno NIHČE !!!!!!

   • freedomfighter

    Tudi tisti so bili muslimani in ne kristjani…ne dajat laznih informacij

    • karlina

     Ni res, čeprav se ne zavzemam za nikogar od beguncev, pravim pa, da so za levičarje dvojna merila, pika.

     • freedomfighter

      Dvojna merila imajo levicarji in desnicarji tist ki vidi tezave samo pri drugih in nikoli pri sebi ne more napredovati…glede begunca pa samo pravim da je bila tudi tista druzina muslimanska skratka ne vem zakaj se je treba lagati da so bili kristjani

    • KIKI

     Potem so pa lagali , kar tudi ni nič nenavadnega!

   • Mojca pokraculja

    Žal ne. Kot vidiš so zdaj jasno povedali parlament je naš, vi iz opozicije ste sam za kamuflažo tolk da ne bodo rekli kakšno diktaturo imamo “sredi” Europe. Zanč je en pribil: “Joj kolk lažje bi živel, če bi bla ta opozicija bolj znosna. “

 • Mojca pokraculja

  Me res zanima kateri krivic stoji uzad za vsem tem” izčrpavanjem pravnih sredstev” ?

  • šmentanamuha

   Eden od njih je Andraž Teršek, ustavni sodnik.

   • Mojca pokraculja

    Kolikor vem, Andraž Teršek ni ustavni sodnik. Preveri !

 • montyamp

  Janšo so vrgli iz parlamenta , Sirca so pa skrili v parlament .
  Banditi še niso imeli srečanja s pametjo .

  • karlina

   Upam in kot drzavljanka Slovenije, ZAHTEVAM, da SDS skliče TAKOJ izredno sejo, za odvzem poslanskega mandata dotičnim, ki so pripeljali begunca v SLOVENSKI PARLAMENT. Mimogrede, mi, ki smo drzavljani Slovenije, verjetno ne moremo priti v parlament kar tako, kajne.

   • montyamp

    Vsak šoder ima prednost pred Slovenci .

 • ljubinica

  Sem ga videla na posnetku, zavitega v rjuho (a mu ni mogel kdo od humanistov dati bunde, da se mu ne bi bilo treba zavijati v rjuho ….), kako je stoicno
  , molce stal s cigareto v ustih …. okrog so pa skakali levaki kot opice ….
  ——
  Ahmad je res velika pridobitev za Slovenijo.
  Hotel je sicer pomagati Dzermani in se je napotil tja, ko pa so ga na meji ujeli Avstrijci in poslali v Slovenijo, se je nesmrtno zaljubil v naso drzavo ….

  • KIKI

   Ahmad ima istega svetovalca kot ga je imel pokojni “izbrisani” Todorović…
   še rjuho je dobil zastonj!

 • karlina

  Vsem tem posl(r)ancem, vključno z Murgljevo, je treba TAKOJ VZETI ZA VEDNO MANDAT POSLANCA, kajti-kršili so vse zakone, ustavo, v SLOVENSKI PARLAMENT so privlekli tujca in to begunca, ki je iz Sirije in je lahko celo potencialni terorist, ogrozili so varnost vseh zaposlenih v parlamentu in celo to, temu Sircu so pokazali kako je videti SLOVENSKI PARLAMENT, v primeru terorističnega napada. Cerar pa naj se ne spreneveda, kajti, najbolj me zanima, kako so ga spustili varnostniki v parlament in tudi policija, ki varuje parlament, če jim ne bi dal navodila on sam.

 • Joža Gabroža

  če PA ZDAJ SLOVENCI NISTE DOVOLJ VIDELI KAKO GNILA JE NAŠA TRENUTNA VLADA POL STE PA VSI LEVAKI AL PA FUKJENI OP-IZRAZU

  • ahnenpass

   A je bilo kdaj bolje?

 • montyamp

  Zaj bo pa vsak koalicijski posranec imel pod zicom še enega muslimana .

 • luckyss

  Saj ni panike….Verjetno obstajajo zakoni okrog državnega zbora, ter kdo in pod kakšnimi pogoji se lahko tam zadržuje…
  Če pa nekdo “skriva” nekoga, ki ga čaka pravnomočna deportacija, pa tudi obstojajo zakoni in kazni…
  Poleg tega bi morali politiki, ki so vpleteni v takšno samovoljo, odstopiti…ne glede ali gre za naše ali vaše…
  To je to…konec debate..

  • montyamp

   Vidim da ti NOVA24 koristi .

   • luckyss

    Vedno sem bil za spoštovanje zakonov….
    Problem je, ker so politiki večinoma koruptivni in pokvarjeni in niso tam kjer bi morali biti – v zaporu..

    • ahnenpass

     Problem je tudi, da so v zaporih nedolžni ljudje, rešili so pa zaenkrat samo Janšo.
     Korupcija vedno deluje v obe smeri, če hočejo pomagati barabam, morajo najprej zatreti nedolžne.

     • luckyss

      Koliko je kdo “nedolžen” lahko ima vsak svoje mnenje…odloča pa sodišče…

 • ahnenpass

  Kaj se Cerar sploh meni, Ahmad ima danes več podpore med slovenci kot on in Pahor skupaj.

  • karlina

   Kakšne podpore, kaj ti govoriš neumnosti, od večine SLOVENSKIH DRZAVLJANOV, nima nobene podpore !!!!!

 • ahnenpass

  In ne pozabite, Ahmeda ne bodo izgnali, če pa le, bodo delali z njim v rokavicah in poskrbeli, da nas bo zapustil s polnimi žepi.
  Mi moramo pa paziti kaj pišemo, nekaj takega rečeš, in že se ti vozi policija za ritjo, nas ne bo nihče branil pred fašistično državo.

 • ahnenpass

  Zakaj na ustaško, v Avstrijo ali Italijo ga naj deportirajo, isto kot so nedavno naredili z milijonom njegovih zemljakov.
  V civičiziranih deželah, ki so tudi zakrivile vojno v njegovi domovini, zaradi česar je bežal, mu bodo hitro uredili kakšen ahnenpass, za državljane tretjega razreda, pod posebno zaščito EU. Ko bo imel papirje, pa lahko pride v Slovenijo kadar hoče, lahko bi ga zaposlili kot prevajslca iz perspeltivne sirščine.
  Osebno menim, da bi moral biti enostavno tiho, če bi kaj rekel, bi ga itak imeli za albanca, teh so pa pri nas polni delavski kampi in slastičarne. Kot da jih kdo preverja, bi ja zaprli pol gradbincev.

  • KIKI

   Toplo priporočilo: vzemi si ga domov! Dobro brije (norce iz nas, seveda)

 • if

  Levica slovenskega pralamenta z zlorabo zakonodaje, odločb sodišč, svojih funkcij in samega parlamenta napadla suverenost RS.
  Gre je zbor uzurpatorjev demokracije, gre za ljudi, ki delujejo kriminalno in veleizdajalsko!
  Demokratična RS, vrzimo antoslovnstvo iz parlamenta na cesto, uveljavimo načelo ustavne Zdravice “rost, ko je bil očakov Naprej naj bo Slovencov dom”.-
  Demokratična Slovenija, ne dopusti kriminalcem in veleizdajalecem, da te uničijo!

  • karlina

   PODPIS

 • Štalmajster

  Super. Deportirajo naj VSE, brez izjeme !!!

  Me prav zanima, kako bi ravnali z navadnim državljanom, ki bi skrival ilegalce ??

  • KIKI

   Odvisno od državljana, ki bi si to želel:
   -če bi ga skrival ata Kučan, bi sledila medalja za hrabrost
   – če bi ga skrival jaz osebno, mi sledi najstrožja kazen-
   izgon iz države !

 • Bozz

  Na internetu sem kakšno leto nazaj našel dobro sliko – karikaturo, na kateri so narisani anarhist, komunist in musliman. Oboji sodelujejo, ker hočejo uničiti zahod. Skupno imajo sovraštvo proti krščanstvu in (laissez-faire) kapitalizmu, zato sodelujejo po principu, sovražnik mojega sovražnika je moj prijatelj. Nad njihovimi glavami pa so trije oblački nad vsakim od njih, v katerih piše to kar si vsak izmed njih v resnici misli drug o drugem: “ko bo zahod uničen, bom obračunal z ostalima dvema.”

  Sem iskal slike, pa je ne najdem, res komična karikatura, ki pokaže realnost.

  Upam, da bo komuniste ta zver ugriznila nazaj, tako kot prikazuje karikatura, in bodo oni prvi obglavljeni ko se bo začelo, kot je ugriznila ta zver Vatikan nazaj v 7. stoletju, ko jo je uporabil za pomoritev Severno Afriških in Bližnje vzhodnih kristjanov,da bi jih uničil (ker niso priznavali papeža v Vatikanu in so vedeli kdo je v resnici) in se dokopal do Jeruzalema. Kako vem, da je to resnica? Ker so muslimani takrat pobijali samo tiste kristjane, ki se niso podredili papežu v Rimu, ki so bili predhodniki protestantov, Katolike pa so pustili pri miru (dokler se ni zver, ko je postala premočna, obrnila proti svojemu kreatorju v Vatikanu in je papež 400 let kasneje poslal križarje nad njih in spet je povzročil novo morijo). Prva Mohamedova žena je bila katoliška nuna, 15 let starejša od njega. Ga je baba nadzirala, da je delal vse po načrtu Vatikana.

  RKC = komunizem, iste metode. Komunizem je samo inkvizicija brez vere v Boga, antiteza krščanstvu, a metode so iste, kruto mučenje in morjenje. Tako kot Islam. Nekateri morate dojeti to zgodovino in videli boste to podobnost in mogoče se vam posveti kakšna žarnica, zakaj Jezuit papež Frančišek danes tako navija za komunizem in zagovarja uvažanje muslimanov v Evropo. RKC ima še vedno željo uničiti ostanke protestantizma v Evropi. Naši odpadli protestanti po celi Evropi, ne samo pri nas, so pa največji idioti, odpadli so od resnice Svetega pisma in spet postali katoliki, ker so spet podali RKC roko, se vrnili pod njeno okrilje in mislijo, da se je Vatikan spremenil. Izdali so Reformatorje in reformacijo in pozabili na njihovo učenje in svarila in se jim šmirgla za Sveto pismo. Tako kot prerokuje apostol Pavel, da bo prišlo do odpada. Ta odpad se je zgodil AD325 in predvsem se dogaja spet danes.

  Nič se niso naučili iz masakra v Franciji na dan svetega Bartolomeja 1572, kjer jih je Vatikan dobil na isto finto, najprej obljubljal mir, potem ko so pa protestanti prišli v Pariz, da bi dali roko Katolikom, so jih pa poklali. Zato je rekel Martin Luther, da sta RKC in Islam dva rogova Antikrista, in če bi danes živel bi mu dodal še tretjega, komunizem/nacizem/fašizem. Ti naivni odpadli protestanti bodo spet padli v past (in vsi ostali z njimi), ker so popolnoma ignorantni do resnice in njene zgodovine.

  Vsem tem lažnim religijam in ideologijam, RKC in Islamu, in komunizmu/nacizmu/fašizmu je skupno sovraštvo proti krščanstvu, in vsi so v svoji zgodovini pobijali kristjane = protestante.

  Nekateri boste jezni, ker spet omenjam RKC, ker ste ignorantni in naivni in verjamete Satanovo laž, da je papež Kristusov namestnik na zemlji, ampak če bi poznali to krvavo zgodovino (in kaj uči in svari Sveto pismo) bi videli kako je to vse povezano in kdo stoji za tem

 • Bald Eagle

  Če bi se identičen primer zgodil npr. v US, bi tožilstvo takoj izdalo nalog policiji za aretacijo vseh vpletenih in jih privedlo pred sodišče. Kajti v tem primeru gre za hudo zlorabo položaja določenih politikov in grobo kršenje zakonodaje. Če je Slovenija res pravna država, kot to radi vehementno poudarjajo ravno tisti, ki so v tem primeru grobo kršili slovensko zakonodajo, pričakujem v najkrajšem možnem času, aretacijo predsednika vlade, predsednika DZ in dveh levičarskih poslancev, ki so vpleteni v ta primer. Sirca pa takoj deportirat v tisto državo, v kateri je bil najprej popisan. Tako namreč delujejo pravne države. Slovenijo čaka izpit, s katerim lahko potrdi ali ovrže, da je dejansko pravna država ali pa je vse skupaj samo navadna farsa. Tudi slovenski narod lahko v tem primeru dokaže svojo zrelost ali pohabljenost. Če se z vpletenimi v ta primer ne bo zgodilo nič, pričakujem od naroda, ki ima sam o sebi predstavo o neki zrelosti, da se odpravi pred parlament in protestira proti celotni vladi, organom pregona in tožilstvu toliko časa, da ti odstopijo in predsednik RS razpiše predčasne parlamentarne volitve. Pričakujem, da se v tem primeru zbere pred parlamentom najmanj petsto tisoč ljudi. Če se ne zgodi nič od tega, lahko z vso odgovornostjo trdim, da je večina tega naroda strahovito mentalno pohabljena.

  • karlina

   VELIK PODPIS, kajti danes se je zgodila IZDAJA !!!!!

  • Catwoman

   Slovenija ni pravna država, saj je v rokah udboteroristov. Še vedno se odvijajo udbaški sestanki in tudi smrtne “nesreče” se še vedno dogajajo.

   Strinjam se glede množičnega protesta, vprašanje je samo, če ga je desnica sposobna organizirati. Levičarji so ga v primeru Kangler odlično pripravili.

   • Bald Eagle

    Desnica ga lahko organizira, saj to niti ni tako velik zalogaj. Vprašanje je le odziv ljudi. Prisilno se ji pač ne da privleči na proteste. Apatija tega naroda je največji problem.

    • Catwoman

     Poskusiti je treba, če ne probamo ne bomo vedeli. Zagotovo bi bila udeležba velika, če bi se poziv na protest internetno oglaševal in delil, naložilo pa bi se ga preko indijskega strežnika.

     VSO je imel prejšnji teden zborovanje. Ali so se borili za tako sranje, ki ga imamo sedaj? Vstaja slovenskega naroda je nujna.

     https://youtu.be/IJS7a2T8HVo

     • Bald Eagle

      Saj vidiš, kolikšna je udeležba na protestnih shodih pred Vrhovnim sodiščem. Nekaj deset vztrajnikov se zbere, pa je bila na začetku stvar kar precej oglaševana na vseh medijih, še posebno na spletni strani SDS. To je meni dovoljšen pokazatelj stanja duha tega apatičnega in zblojenega naroda. Ko pa je potrebno zaščititi svoje rdeče in plenilske krvnike in vreči iz oblasti tiste, ki temu narodu želijo dobro, se pa zbere cel kup drhali, ki veselo poskakujejo, tulijo kot lačni kojoti in uničujejo tujo lastnino toliko časa, da dosežejo svoj cilj. Zabloda tega naroda je največji sovražnik te dežele. Dovolj tega sem že videl v Sloveniji, da lahko to z gotovostjo trdim.

     • Catwoman

      Odpor ne bi smel biti oglaševan s strani eSds, ampak, kot vsesplošna vstaja slovenskega naroda proti udbomafiji, ki nam je ukradla državo. JJ je na levičarski listi še vedno sovražnik no. 1.
      Na strani protestnikov bi morali imeli tudi H…in Viole. Pač nekaj močnejšega mora biti vmes, da je efekt. In pa ljudstvo je glavno, ki se pridruži. Pri organiziranih uporih so navijači bistvenega pomena, ker držijo tempo.

     • Bald Eagle

      Problem je v tem, da “navijači” navijajo za ono stran, ki uničuje to deželo. Desnica je v preteklosti organizirala celo prevoze, hrano in pijačo za udeležence protestov, pa še to ni pomagalo, saj je bilo število protestnikov klavrno. To mi pove, da lahko desnica počne karkoli aktivno ali pasivno, se ne spremeni čisto nič.
      Zato jaz z vso odgovornostjo velik del krivde za stanje v državi pripisujem apatičnemu in zablojenemu narodu. Nihče me ne more več prepričat, da je sneg črn, če jaz jasno vidim, da je bel.

     • Catwoman

      Torej bo moral slovenski narod še fajn nastradat in kri scat, da se bo kaj premaknilo. Predobro nam gre. Mogoče bi morala levica še malo pas zategniti z novimi davki, kaj praviš? In okrepiti najrazličnejše kazni? Aha! Najbolje bi bilo uvesti, kar smrtno kazen s strelom v glavo kot N. Korea. Misliš, da bi potem Slovenec volil desnico?

     • Bald Eagle

      Izgubil sem vso upanje v ta narod. Tako pohabljenega naroda nisem videl nikjer na svetu, pa sem videl veliko sveta. Tako da ti ne znam več odgovoriti, kaj je potrebno za streznitev tega naroda. Ne vem, tudi s silo bi bilo nemogoče kaj spremenit, čeprav v svojem zanosu marsikdaj omenjam tudi to. Spremembe s silo bi bile učinkovite le v primeru, če bi imeli demokrati za sabo večji del naroda, pa temu ni tako. Edino alternativo še vidim v prihodnosti, ko se bodo zamenjale generacije. Vidim veliko sposobnih in ustvarjalnih mladih ljudi, vendar njihovo sposobnost in ustvarjalnost duši sedanja socialistična oblast, zato množično migrirajo v tujino, kjer jih kapitalisti čakajo z odprtimi rokami in so tudi primerno nagrajeni za svoje delo in inovacije, ki jim jih ne manjka. Torej rešitev Slovenije vidim v času, ko se bodo zamenjale generacije in se bo ustvarjalni in delovni kapitalistični duh naselil v njihovo podzavest. Dokler pa v tej državi z močno večino prevladuje zaostali, nesposoben in neustvarjalen balkanski duh, lahko pričakujemo samo slabšanje stanja v državi. Pričakovati od te nesposobne socialistične drhali kako ustvarjalnost in napredek, je čista utopija.

 • Catwoman

  Vsaj zelo dobro se je naučil tale Sirijec slovensko, glede na naše busance ki so tukaj 40 let in govorijo s tabo v bosanščini, da ne omenjam njihovih žena, ki se podpisujejo celo z X in so nepismene. Naj mu dajo državljanstvo. Potrudil se je zanj. Lepše govori, kot marsikateri Slovenec.

  • Stajerka

   tudi oni muslimanski šef v Jankovićevem mestnem svetu, govori lepo slovensko…..in verjetno tudi v Slovenščini vodi evidenco oz. spisek za bog si ga vedi kaj, ampak ziher ne kaj dobrega…….
   državljanstvo pomeni za VSE ENAKO…..torej naj poišče službo, najame stanovanje, plačuje položnice in davke……šele potem lahko govorimo o 80% integraciji…..

   • Catwoman

    Državljanstva bi morali dajati tudi glede na preverjanje znanje jezika, ne da gledamo tukaj nepismene Balkance, ki govorijo Srbsko in Hrvaško.

   • logika

    Gospa, saj bo šel verjetno čez mejo. Naj si ta ubogi človek najde dom. Ni mu lahko. Brezdomec je. Naj si najde tudi on svoje mirno gnezdo.

    • Catwoman

     Se strinjam.

     • logika

      <3

     • KIKI

      Ne bo ostal, ker je ugotovil , da ima idiotov že doma na pretek!

    • Stajerka

     mirno gnezdo…..lastno družino pa pustil med klavci…….in ti to stvorenje imenuješ ubogi človek…..kaj je njegova družina, če je on ubog???
     a ste res vsi izgubili lastno pamet in razsodnost, logike že dolgo nobene ni več???

     • karlina

      ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    • karlina

     Oprosti, ni brezdomec, v Siriji je pustil svojo številčno druzino in jo verjetno hoče privleči v Slovenijo, da bodo ziveli na račun nas, davkoplačevalecev, ne hvala , takšnih imamo v Sloveniji ze ogromno

  • logika

   Res je!! Bravo, ker si opazila vsaj nekaj dobrega v tem žalostnem primeru človeka, ki tava po svetu, ker išče svoj dom. Naj ga najde, to mu želim. Naj je živ in zdrav 100 srečnih let.

   • karlina

    On ima svoj dom in svojo druzino v Siriji, PIKA !!!!

  • karlina

   In, ta Sirijec je lahko potencialni terorist, izgnali so ga iz Hrvaške, Avstrija ga ni hotela, zakaj pa ga potem mora vzeti Slovenija, samo vprašam

   • Catwoman

    Zato, ker imamo bolano oblast, ki jo vodijo udboteroristi.

 • cploger

  Spoštovani SDS in vaši pravni strokovnjaki, zdaj imate priložnost, da Cerarja minirate pri zlorabi 51. člena Zakona o tujcih, ki ga Vlada RS namerava zlorabiti in prišleku podeliti pravico do bivanja v RS. Kako je lahko njegova profesija in podelitev pravice bivanja v korist RS? Tip je BRIVEC(!!!).
  Kulturna obogatitev neslutenih razsežnosti…

  • karlina

   TOČNOOO ,sem ze omenila večkrat-SDS mora takoj zaradi tega sklicati IZREDNO SEJO !!!!!

 • logika

  Se je pa zelo lepo in dokaj hitro naučil slovenščine. Gospodu želim vse dobro, tudi, če bo deportiran, naj najde svojo srečo in domek na nekem koščku tega širnega sveta.

  • Vince Blake

   Da, jaz mu tudi želim vse najboljše in da bo našel srečo in domek……v Siriji. Tam je njegova domovina. Ne tu, ali v Nemčiji.

   • logika

    Sirije ni. So samo ruševine. Naj si najde dom, tudi njemu bo Bog dal nekje neki kotiček. Lp

    • Vince Blake

     In nekdo mora te ruševine znova usposobiti za bivanje. A mu jih bom morda jaz šel pospravljat? Juga vojska, ne glede, da je bila s takratnim razpoložljivim moštvom totalno v kurcu, bi nas povozila v dveh urah, če bi Slovenci tako množično bežali v Nemčijo, kot bežijo ti sirski dezerterji.

    • karlina

     Nič hudega, iz ruševin lahko hitro zraste nov dom, namesto, da vabijo Siros in njegovi pripadniki, migrante v Evropo, naj jim pomagajo zgraditi nov dom v Siriji, bo bolj pošteno in najbolj varno , za vse nas, ki zivimo v Evropi. Mimogrede, po 2. svetovni vojni je bila cela Evropa v ruševinah, pa so ljudje zgradili nov dom.

  • Stajerka

   domek……takšen tip, ki pusti na milost in nemilost lastno ženo in otroke, NI vreden da diha zrak… še najmanj slovenskega!!

   • !

    zrak ne pripada nikomur, je od Boga.

    • Stajerka

     hahaha…..to si ti misliš……zrak je Cerarjev in dihal boš takšnega kot ti bo on dovolil…..

   • karlina

    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • karlina

   Saj ga ima, v Siriji, kaj govoriš neumnosti

 • Olga_10

  Z NEZAKONITIM migrantom vred vsem nogo v rit!

 • Bozz

  Izgnali so Sirijsko družinico lani, ki je bila katoliška ali krščanska, se ne spomnim, muslimana pa skrivajo. Kako prozorno.

  Kdo je ta Samieh, da se tako zavzemajo zanj? Je preverjen? Kakšna je njegova zgodovina v Siriji? Kaj je počel v Siriji? Je posiljeval, moril in tako dalje, potem pa pobegnil, ko so teroristi začeli izgubljati podporo in izgubljati bitke in ozemlje? Ali je bil samo civilist, ki je pobegnil pred vojno? Če se združena levica zavzema zanj, potem že ne more biti nič dobrega.

  • karlina

   PODPIS

 • Borut Stari

  Mene zelo zanima uradna izjava, v nedeljo novo izvoljenega predsednika države.Obljubil je, da se bo oglašal. Sedaj je tiho na praktično izveden državni udar v DZ in huda kršitev PV Cerarja.

  • Bozz

   Mešal je meglo, rekel je, da se bo bolj oglašal, toda po tej trditvi je nadaljeval z AMPAK…

  • karlina

   TO sem se tudi jaz najprej vprašala, kajti , to , kar so danes storili levi poslanci, je enostavno KAZNIVO DEJANJE, da se mimo policije in varnostnikov mirno privleče v SLOVENSKI PARLAMENT, sirskega migranta, ki je lahko potencialni terorist, to je zame KRŠENJE USTAVE IN VSEH ZAKONOV, za to bi morali najmanj TAKOJ vsem tem odvzeti poslanski mandat za vedno !!!!!

 • Stajerka

  ZAKAJ je Ahmad v Sloveniji??? Zato, ker je Avstrija PRAVNA DRŽAVA!!!

  Ahmad Šamej vstopil v Slovenijo prek Hrvaške, v Sloveniji pa sprva ni zaprosil za azil, temveč nadaljeval pot v Avstrijo. Ta ga je na meji zavrnila, nato je v Sloveniji zaprosil za azil. Njegovo prošnjo je ministrstvo za notranje zadeve junija 2016 zavrglo, saj je ugotovilo, da je zanjo, skladno z določili dublinske uredbe, odgovorna Hrvaška.

  • logika

   strinjam se s tabo, da je nelegalno tukaj, verjamem, da bo tudi ta človek nekje na tem planetu najdel dom.

   • Stajerka

    v tem trenutku dejansko NI problem on……ampak “slovenski” politični vrh…..jutri pričnem švercat migrante, kar je sicer kaznivo, bo pa veliko doprineslo k državni blaginji…….
    kar se tiče njega…..spoka naj k svoji družini in poskrbi za njih kot se za deda spodobi……

   • KIKI

    Domov naj gre, doma je najlepše!!!! Pa Kordiša naj zraven vzame in
    Tomičko, da miu ne bo dolgčas!

    • karlina

     Pa vse zgornje, z Murgljevo na čelu !!!!

   • karlina

    Saj ga ima , v Siriji, domov naj se spravi k svoji druzini.

  • karlina

   In tukaj ni več nobenega vprašanja, samo IZGON, PIKA, se mi zdi, pa, da v njegovem primeru zopet nekaj smrdi, v ozadju je še kaj drugega, kar skrivajo levičarski poslanci, vprašanje, če ne bi slučajno radi videli, da bi bil drugo leto celo on poslanec, v tej skorumpirani, izdajalski drzavi je čisto vse mozno.

 • delaware

  Dosti manj škode za Slo bi bilo, če bi sumamed ostal tuki, ostale, ki so na sliki, pa izgnali v cro..

 • Norm Kinley

  Se en hašišar parazitski, ki bi rad na nas racun zivel. Dzanki, takoj se mu vidi. Kje je policija, da kaznuje tiste, ki krsijo zakon? Dol z levaki, izdajalci Slovencev.

 • Kerfatik

  sem desničar..ne extremni ampak konzervativec ter patriot….naslednja vlada če bo desna….če nebo prvi zakon ki ga bo sprejela v korist vsem slovencem v južni ameriki in drugje,da imajo posebni status in prednost pri vrnitvi v domovino…nikoli več ne volim desno,ker je samo farsa….rabimo ljudi za delo in razvoj..sprejme naj se isti zakon kot ga ima izrael za svoje v vrnitvi v matično državo!!!

  • Bozz

   To kar imaš v mislih, ekstremno desnico (nacizem, fašizem) je v resnici, ekstremna oz. skrajna levica, ampak v zadnjem stoletju so nam dobro oprali možgane zaradi namena delitve raje (DELI IN VLADAJ), da mi mislimo, da je to skrajna desnica.

   Citiram:
   “The nazis were LEFTISTS, socialists. only Stalin labeled them right (of communists) Nazis were leftist fascists, and Muslims islamonazis were axis, they fought along side Germans in ww2- the Mufti of Jerusalem was Nazi. Muslims are more properly labeled leftists b/c they re collectivists, conformists and totalitarian., which makes them same as regular nazis , leftist fascists. And yes Mein Kampf is still a best seller for Muslims, We never enacted a Marshall plan for middle east collaborators, the seeds of nazism lay dormant and blossomed Arab Springtime for Hitler and Muslims B’s. Nasser was also a nazi- I hope my post will stir you to research the inversion of left-right on your own… “

 • Bozz

  V starem Rimskem imperiju so najprej podeljevali državljanstva samo na podlagi tega, da so potem ti novi državljani sprejeli vrednote, ki je naredil Rimski imperij velik in bogat. Te vrednote so bile prosti trg, skoraj nična obdavčenost, itd. Skratka velika svoboda ne ekonomskem in gospodarskem področju (danes rečemo temu laissez-faire kapitalizem) in zato je stari Rim od 300BC do nekje sredine 2. stoletja cvetel in bil stabilen.

  Potem so pa zavozili situacijo s suženjstvom, in posledično ustvarili socialistični “welfare state”, ker so velike suženjske plantaže bogatašev izrinile male kmete, delavce srednjega sloja. In ker so potrebovali nove davke za vedno večji “welfare state” in za kruha in iger, da je bila raja brez služb in brez zemlje (ki so jo morali prodati, da so lahko odplačali davke in tako so izgubili vse in šli živeti v mesto kjer dela niso imeli) zadovoljna, so potrebovali nove ljudi in tako so hitro podelili nova državljanstva Gotom. Goti pa so hoteli v Rimski imperij samo zaradi njihovega bogastva in ne zaradi vrednot, oz. vzrokov, ki so pripeljali do tega bogastva. Nikoli niso sprejeli vrednot Rimskega imperija in se niso asimilirali in koncu so uničili Rim, ki je na vrhuncu imel 1.000.000 prebivalcev, v letu AD410, ko so ga Goti napadli, pa samo še 50.000 (ker so se vsi izselili ven zaradi previsokih davkov, hiper inflacije, korupcije, kriminala in nasilja).

  Evropa danes sloni na protestantskih krščanskih vrednotah (prosti trg, zelo nizki davki, mala birokracija, skoraj neobstoječa, minimalna vlada – v našem času te vrednote izumirajo, v Sloveniji jih pa skoraj ne poznamo), ki so z ekonomskega stališča identične staremu Rimskemu imperiju v njegovih najboljših časih. Muslimani, ki danes prihajajo v Evropo te vrednote ne razumejo in jih zavračajo (tako kot levaki zato pa sistem socializem/komunizem vedno uniči državo v kateri je), ne razumejo, da so za bogastvo in blaginjo in zmanjšanje revščine potrebne te vrednote. Hočejo obogateti na hitro, hočejo hišo in avto takoj, itd. In seveda se ne asimilirajo in povzročili bodo novo (državljansko) vojno znotraj Evrope, kot Goti znotraj Rimskega imperija.

  Goti = današnji muslimani v Evropi. Zgodovina se ponavlja.

  Kar sprejmi Gote v državo Cerar. Pojma nimaš kaj delaš…ali pa dobro veš kaj delaš in to počneš načrtno. Najprej bodo pot okoli zakona našli za enega, potem za dva, potem za deset, potem za sto, potem za tisoč in tako dalje.

 • star profi

  Sedaj je prvi preiskus za Pahorja. Se bo oglasil in vzel v bran pravno ureditev?

 • Peter

  Odločno in jasno, kot samo on zna:

  Pahor: Odločitve sodišč je treba spoštovati
  Na današnje dogajanje so se odzvali tudi iz urada predsednika republike, kjer so zapisali, da je predsednik Borut Pahor glede prosilca za azil Ahmada Šamija že avgusta in novembra letos
  naslovil pismi na Direktorat za Upravne zadeve, migracije in naturalizacijo Ministrstva za notranje zadeve ter glede na posebno občutljivost tematike prosil za skrbno preučitev.
  Po tem so v zadevi odločila sodišča, nazadnje s pravnomočno sodbo konec oktobra tudi Ustavno sodišče. Predsednik poudarja, da je treba odločitve sodišč spoštovati. Če pa se bodo pristojni odločili drugače, mora biti utemeljitev take odločitve zelo prepričljiva, da ne ustvarja precedenčnega primera, je opozoril Pahor.

  • star profi

   To sem pa spregledal. Moram priznati, da je tokrat dobro reagiral in da se upam le nisem zmotil, ko sem ga v nedeljo podprl kot manj slabo izbiro.

   • Peter

    Seveda sem tudi jaz uporabil sarkazem, kot ga samo jaz znam, no….

 • luckyss

  Tale zadeva je malce abotna, tudi, če jo gledamo s humanističnega vidika….
  Kdo je ta oseba, ki si zasluži takšne privilegije in nelegalne ter protipravne postopke ?!
  Se mi zdi vseeno malce prezgodaj, da bi neki strici “čistili teren” za Šarca in njegovo stranko…
  Mogoče pa “levica” ne bo drobila svojih glasov in bo svoje stranke pokopala, da bo lahko povzdignila “Serpentinška”….
  Ne vem, ne vem malce čudna taktika….Nocoj lahko praznujete na teh straneh, “levi” so se ustrelili v koleno…

  • Bozz

   Naloga levih je, da v Evropi sprovocirajo ljudi in jih spravijo v skrajno levo (da skrajno levo in ne desno, kot so nam prali možgane), v fašizem.

   • luckyss

    Skrajno levo je komunizem in skrajno desno fašizem…sicer pa imaš prav…
    Nekega novega “instant” Hitlerja pa tudi ne bo težko najti..Sem vam že davno povedal, da je Soros najbolj skrajen desničar v službi NWO..

    • Bozz

     Znaš angleško (ne vem koliko si star, starejši ljudje ponavadi ne znajo angleško)?

     Citiram:
     “The nazis were LEFTISTS, socialists. only Stalin labeled them right (of communists) Nazis were leftist fascists, and Muslims islamonazis were axis, they fought along side Germans in ww2- the Mufti of Jerusalem was Nazi. Muslims are more properly labeled leftists b/c they re collectivists, conformists and totalitarian., which makes them same as regular nazis, leftist fascists. And yes Mein Kampf is still a best seller for Muslims, We never enacted a Marshall plan for middle east collaborators, the seeds of nazism lay dormant and blossomed Arab Springtime for Hitler and Muslims B’s. Nasser was also a nazi- I hope my post will stir you to research the inversion of left-right on your own… ”

     V zadnjem stoletju so nam dobro oprali možgane zaradi namena delitve raje (DELI IN VLADAJ), da mi mislimo, da je to skrajna desnica. Ker si levičar te bo resnica bolela.

     • luckyss

      Skrajnosti so si vedno podobne, pa naj gre za politične ali verske…To ti je po domače povedano..vse “isti kurac – drugo pakovanje”…

      Sam vedno govorim o levici kot o zagovornikih šibkih socialnih slojev, torej humanistih in altruistih..
      Kdo se s katerimi nazivi kiti pa je drug problem….
      Tega na teh straneh očitno ne boste nikoli razumeli…
      Se pa lahko zmenimo, da vas od sedaj naprej zmerjam za skrajne komuniste, ker ste nastavili rit Hitlerju….Pa celo manj kontradiktorno bo glede vašega pastirja..;)

     • Bozz

      Ok, v tem pogledu razumem kaj misliš kot levico. V bistvu je to kot desnica, samo ateistična verzija, torej brez vere v Jezusa Kristusa, katerega nauke tudi levičarji vzamete za svoje, kar se tiče zagovarjanja revnih in šibkih, samo ne verujete v to, da je Bog. Kot deist Thomas Jefferson recimo, ki je v svoji verziji Biblije pustil ves Jezusov nauk in dobra dela, izrezal pa vse verze, ki pričujejo o njegovi Božanski naravi oz izvoru. Te verzije se je potem primilo ime Jeffersonova Biblija. Ni bil veren, ne morš pomagat, in zato si je drznil to storiti, a vseeno je vsaj kar se tiče Kristusovega nauka, odobraval njegovo učenje in vedno poudarjal, da je krščanstvo zelo pomembno za ZDA in zahod, ker je v njem videl tisti poglavitni temelj svobode, na katerem je uspela Ameriška revolucija (in brez katerega je Francoska propadla) in na katerem so postavili ustavo in zakone ZDA.

      Ko sva že govorila, da je načrt levice, da pahne ljudi v fašizem, poglej si tole:
      https://twitter.com/OrwellNGoode/status/925395813542629376

      “It’s like they’re doing it on purpose.”

     • Bozz

      Mimogrede, ti si malo pozabljiv zgleda. Sem ti že kar nekajkrat povedal, da Janša ni moj pastir. Pa tiste, ki so se v preteklosti Hitlerju pridružili ne moreš reči komunisti, ker so bili nacisti. Nacisti so skrajno levo, komunisti pa skrajno skrajno levo, zato je Stalin naciste označil za desno od komunizma na levi strani, in ne kot desne, samo desno od komunizma. V bistvu je pa vse en in isti šmorn, kot si rekel. Deli in vladaj prevara. Ljudje se med sabo pobijajo, oni na vrhu pa vladajo naprej in še zaslužijo zraven v vojni od vsega ropanja, kraje umetnin, zlata, itd. in financiranja obeh strani.

      Najbolj smešno je pa ko obstajajo stranke “krščanski socialisti” recimo v Nemčiji. To je oksimoron. Radi bi bili desni, a vseeno levi. Tak primer je Ljudmila Novak pri nas.

    • Korenjak

     Hitler je bil desničar? Kaj pa zgodovinska dejstva, naprimer dokumenti pa to…?
     https://www.rt.com/uk/408217-hitler-german-socialist-nazi/

     (Nacional) socialist, ampak še vedno socialist. In zločinec, kot vsi levaki.

     • luckyss

      Saj pravim (po novem) …banda kolaboranstka, Hitlerjevska, socialistična..;))

  • Čuden postaja ta naš Državni zbor.
   Ali imamo še predsednika Državnega zbora ???
   Kaj počne ???

   • Stajerka

    nič dobrega…..strinja se s potezami SD, DeSus, SMC in Levice……da vidimo kdo bo zmagal na naslednjih volitvah……verjetno ponovno Pahorjeva zlata ribica :))

    • Mislim, da so se že naveličali in bi radi, da jih nekdo pahne dol, ker niti sestopit se jim ne ljubi.

  • Janez

   Kdaj?
   Si nazadnje storil kaj dobrega za kakega Slovenca?
   NIKAKOR
   SE NE ŠTEJE KOT “DOBRO DELO”
   VSILJEVANJE
   EX KP, ZK KOMUNIZMA-SOCIALZMA – NAM SLOVENCEM. L.r. Janez K. KOMENDA

  • karlina

   +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • Franc Šink

  Madonca kdaj nas bo srečala pamet.

  • Batman

   Po komentarjih sodeč nikoli.

 • vrata

  [i]Poslanec Levice Miha Kordiš odgovarja, da je ravnal po svojih načelih…..[/i]

  Bravo gospod Kordiš. Se pravi se lahko tudi jaz ravnam po svojih načelih? Dokler se bo moj prisluženi denar porabljal za tvojo plačo in oskrbo ilegalcev v Sloveniji, namesto za oskrbo beguncev v Siriji…..bom nehal plačevati davke!

  S strani policije pričakujem enak pristop kot ga je bil deležen g.Kordiš!

 • Stajerka

  ravnokar v kamero Planet TV…..Škobre: “Enega smo rešili, gremo po naslednjega!”

  in KDO bo ustavil te bedake??? NEDOPUSTNO kar počno – predlagam, da jih prično PRISILNO PRIJAVLJAT NA DOMAČE NASLOVE aktivistov in lewakov …….

  • Sašo

   haha, enega so rešili, česa že ? Ti so popolnoma bolni.

  • karlina

   A ti to resno

 • Muhammad Wahir Rabbani

  To, kar se v naši državi dogaja, je sramota. Slovenci moramo stopiti skupaj za ohranitev našega naroda!

  • DJURO SUMAR

   Dobra zajebancija.

 • Neznani

  Kaj je zdaj to, vlada ne spoštuje odločitev VS, takoj jo obtožiti.

  • macon

   Te ljudi je treba obravnavati po zakonu in aretirati. Če ovirajo delo represivnih organov, nimajo nobenega zatočišča v parlamentu.

   • Poslancem, ki so mu to omogočili pa odvzem poslanskega mandata, ker ne spoštujejo pravne države .

 • Artur

  Kaj se še mora zgoditi, da to narodno izdajalsko drhal deložiramo iz vzvodov odločanja a se mora zgoditi še kakšen incident kot na švedskem z žrtvami . Mater se bo kaj kmalu prebudila vseljudska vstaja proti tem hinavskim narodno izdajalskim podganam ali se ne bo ? Janša ali veš svoj dolg iz Roške ali pa boš še naprej samo nekaj klatil in demegogijo zganjal ?

 • Vrhovni sodnik

  Kakšna vnema in zavzemanje za tujca, ki je izrabil vsa pravna sredstva v RS in to navkljub odločbi US in VS, kakšna hipokrizija lewakov, za Slovence se niso nikoli zavzel lewaki, pa ne pozabite v Siriji ima še 4 člane družine, še te povabite, da mu ne bo dolgčas, volivci vam bodo pa prst pokazal na volitvah, kar si lewaki tud zaslužite.

  • herman

   Kdo bo pa potem vladal? desnakom so pokazali prst že na tokratnih volitvah.

 • DJURO SUMAR

  Kaj pa krščanska usmiljenost? Nič čudnega, da izgubite na vsakih volitvah, saj dan dan dokazujete svoj fašizem in ljudje fašistov ne marajo. Desničarji, res ste prava katastrofa.

  • Bald Eagle

   Zgini ti v svoj komunistični raj v N.Koreo in tam opevaj svojo blodno komunistično ideologijo, idiot zahojen komunajzerski. Če nimaš denarja za enosmerno vozovnico, mi pošlji št. tvojega bančnega računa in bom tebi in tvoji celotni familiji jaz financiral prevoz z najelitnejšim prevoznim sredstvom, samo da spizdiš iz te dežele. V N.Korei boš lahko užival raj in vse razkošje komunistične zablode.

   • Peter

    Musarjev Jurij, znan provokator.
    Rp.: blokiranje.

    • Bald Eagle

     Saj vem, da gre za enega največjih zblojencev in provokatorjev na tem portalu.

     • DJURO SUMAR

      S fašisti res ne najdem skupnega jezika.

     • Bald Eagle

      S komunisti in teroristi se ne pogajam. Za vas je učinkovito zdravilo samo ena stvar na tem svetu…

     • DJURO SUMAR

      Poznam to sovraštvo iz obdobja, ko so katoliki pobijali Indijance. Dober Indijanec je mrtev indijanec. Ti pač sovražiš komuniste. V tem sva si različna, ker jaz ne sovražim nikogar. Tudi tebe ne, dokler ne boš storil kaznivega dejanja, kar pa je glede na tvoj sovražni govor zelo blizu.

     • Bald Eagle

      Koliko si pa potem ti star, če trdiš, da poznaš sovraštvo, ko so katoliki pobijali Indijance? To se je namreč dogajalo v 18-tem stoletju. Jaz sem rojen v USA, pa tega sovraštva ne poznam, ker sem rojen v 20-tem stoletju.
      Da ti pojasnim eno stvar. Jaz sem nekaj časa živel z Indijanci plemena Lakota Sioux in dovolj dobro poznam in globoko spoštujem njihovo kulturo in način življenja. In tudi zelo obsojam takratni genocid, ki so ga storili belci nad Indijanci.
      Enako obsojam komuniste, ki so storili genocid nad lastnim narodom v Sloveniji. Tudi ti podobno razmišljaš o tej problematiki? Obsojaš ali podpiraš komunistične zločine, ki so jih počeli nad nedolžnimi ljudmi, otroci, ženskami in starci? Za nedolžne jih smatram iz razloga, ker niso imeli možnosti poštenega sojenja in posledično ni bila niti eni žrtvi dokazana kakršnakoli krivda storitve kakršnega koli kaznivega dejanja ali izdaje. Se strinjava?

     • DJURO SUMAR

      Obsojam vse zločine, torej tudi komunistične. Treba je samo poiskati nekoga, ki bo odločil, kaj je pošteno sojenje.

     • Bald Eagle

      Večini niti sojenje ni bilo omogočeno, temveč so jih brutalno pobili samo zaradi tega, ker se je kaki komunistični svinji zazdelo, da žrtve nebi podpirale komunizma in so jih tako smatrali za politično konkurenco. Politične konkurence pa komunisti niso marali, ker so se jo bali. Tisti, ki pa so bili deležni sojenja po hitrem postopku, pa niso imeli nikakršnih možnosti obrambe. Torej jih niso sodili po takratnem pravu, temveč po političnih vzgibih. Je to zate pošteno sojenje?

     • DJURO SUMAR

      Ni vprašanje kaj je zame pravično sojenje in se tudi ne spuščam v to polemiko, ker nima prav nobenega smisla. Berem pa na tem portalu, kako bi ti in tebi podobni pobili vse “levakarje” v Sloveniji.

     • Bald Eagle

      Edina moja zamera dr. Pučniku, ki sem ga sicer globoko spoštoval in cenil, kar ga tudi danes, je, da ni izvedel revanšizma, o katerem se je nakaj časa govorilo v takratnem obdobju. Pobiti vseh levakarjev v praksi je nemogoče. Pa čeprav včasih o tem kako rečem. Jih je pa nujno potrebno odstraniti iz vseh vodilnih položajev v državi, ker zavirajo njen razvoj in napredek na vseh področjih in jo na ta način uničujejo. Iz prakse dobro vemo, da spadajo države, v katerih ima levica dolgoletno oblast v svojih rokah, na sam rep, kar se razvoja, napredka in uspešnosti tiče. To je neizpodbitno in lahko preverljivo dejstvo. Garant razvoja, napredka in uspešnosti neke države je bila, je in bo vedno, desna politična opcija, kjerkoli na tem svetu.

     • DJURO SUMAR

      To je seveda le tvoje mišljenje, večina v državi se s teboj ne strinja in voli levo politično opcijo. Zakaj je tako, boste morali desničarji ugotoviti sami in svoje delovanje usmeriti v zmage na volitvah, drugače ne bomo postali desničarska država. Vem na pamet, kaj boš napisal v odgovor in ti že naprej povem, da se z njim ne strinjam, ker sem prepričan, da je vse v vaših rokah. Ste imeli prvo vlado v samostojni Sloveniji, pa potem še kar nekaj, pa niste ustvarili ničesar pametnega. Tudi lustracijo bi lahko izvedli, pa ste jo sami zablokirali. Po toči zvoniti pa je prepozno.

     • Bald Eagle

      Čisto vse, kar si napisal je narobe. To le dokazuje, da imaš glavo tako sprano, da nisi sposoben treznega kritičnega razmišljanja. Pojma nimaš o političi sceni v Sloveniji. Niti najmanjšega pojma. Če bi ga imel, nebi trosil takih neresničnih neumnosti.

     • DJURO SUMAR

      o.k. nimam pojma, me pa veseli, da ti vse veš.

     • pupa

      Sama tudi ne najdem skupnega jezika z rdečimi fašisti. Vsi fašisti so problebatični ne glede na barvo

     • Bald Eagle

      Fašistov kar mrgoli po Sloveniji, samo da so si pri nas nadeli ime komunisti.

     • DJURO SUMAR

      S tem se pa strinjam. Moraš pa vedeti, da se noben fašist ne zavzema za nekoga, ki mu ni blizu politično ali versko. Jaz sem ateist, pa se zavzemam za vernega človeka, ker se mi smili.

     • Mojca pokraculja

      Ko boš prebral spodnje besedilo, ki ga je danes pod Lucijino kolumno – “Zakaj je biti desničar greh, če je levica umorila 100 milijonov ljudi”-napisal komentator dob ( naj mi prosim ne zameri tega, da tekst tu prilepim) in ko boš razumel vsebino, se pa le oglasi. Komaj čakam tvoje argumente kot “ateista”. Do takrat pa ne najedaj portala!

      “Dob:
      Ah, vi komunisti ste takooo romantični…. vaši zločini so najlepši, najpravičnejši, mnogo bolj “zgodovinski” od vseh drugih zločinov. Rekel bi celo prvorazredni.

      Tile podatki so iz Death By Government, ki beleži podatke o masovnem iztrebljanju, ki ga uprizarjajo diktatorski režimi, med katerimi je po številu žrtev komunizem daleč pred ostalimi!

      61.9 milijonov umorjenih v sovjetskih gulagih
      21.0 milijonov umorjenih od roke nemškega nacizma
      1.0 umorjenih v fevdalni Rusiji.

      Gazda Stalin, ki je Hitlerjev vzornik, vodi s 3:1 proti Hitlerju.
      Rezultat proti Carju pa sploh ni več hokejski – temveč je naravnost košarkarski, 60:1.
      Zmagajo komunisti!

      Če rečemo, da rezultat kaže komunistično maščevanje Carju zaradi mučenja ljudstva, je to zelo galantno povedano.
      Pri tem je treba upoštevati, da je sovjetski komunistični režim obračunaval z lastno populacijo. Trenutno temu delu populacije v Sloveniji pravimo opozicija.

      Večina Slovencev vedno znova na oblast izvoli komuniste, pa čeprav ti še nikoli niso pokazali kakršnegakoli znanja ekonomije ali sposobnosti vodenja države. Meni se zdi takšno vsesplošno ljudsko zaupanje v to, da se bo končno s komunisti na oblasti zgodilo nekaj nemogočega še bolj bedasto od verovanja v brezmadežno spočetje.

      Mimogrede: Komunisti bodo tako zelo najebali, da se bodo celo meni zasmilili. Pa to sploh ne pomeni, da sem dobrega srca! Pomeni le, da ga bodo hudo najebali.

      V šolah pri poneumljanju otrok komunizem uporablja etiketiranje, označbe zaradi jasnejše razlage družbenih razmer, ki so vse v lažjem določanju nasprotnikov režima, ki jih je treba odstraniti iz sistema in onemogočiti. S tem v zvezi je tudi vnaprejšnje obsojanje posameznikov ali skupin lažje. Prilepiš jim etiketo (fašist, nacist, belogardist, domobranec….) in jih onemogočiš. Vrata so jim zaprta.

      Značilnost etiketiranja je, da se z vsebino ne ukvarja!
      Ko enkrat nekomu ali nečemu prilepiš etiketo, je z njim opravljeno. Raziskovanje vsebine, recimo tega kaj pa je dotični sploh takega naredil, da ga je potrebno izločiti iz skupnega življenja, je torej nepotrebno in odveč.
      Če bi v šoli denimo povedali, da je Stalin leta 1936 plansko izstradal Ukrajince (žitnico Evrope!), načrtno, torej namerno in po ukazu, da so ljudje v pomanjkanju hrane žrli eden drugega in je zaradi tega umrlo 10 milijonov ljudi, bi otroci v šoli morda dobili odbojen občutek, ki bi jih vodil (nagonsko!) stran od komunizma. Otroci se namreč ne rodijo s predsodki. Treba jim jih je vsiliti, jim jih privzgojiti. In to dela naša šola! (še ni nehala).

      Potem bi se nehal komunistični verouk v naših šolah! Kajti, komunizem je religija, in to bo tudi ostal, vse dokler ne bo mogel svojih trditev in ideoloških izhodišč tudi dokazati. Dokazati ne more na primer tega, da je komunizem lahko (ali da je kdajkoli bil!) kjerkoli na planetu gospodarsko uspešen sistem pri vodenju države. Pokazati ne morejo niti enega takega primera!!!

      Torej je religija.

      Če bi torej v šoli uporabljali fakte namesto blebetanja in propagande, potem bi en otrok (katerikoli otrok, pravzaprav vsi otroci) lahko sami iz številk spoznavali, kateri režim je najmanj človečen in je pobil največ ljudi. Neprimerljivo več, od vseh drugih tudi če vse druge diktature seštejemo skupaj.

      Zato komunisti uporabljajo etiketiranje.
      Ker potem ni treba nič dokazovati. Potem pa, ko otroški možgani delujejo kot stroj, ki funkcionira na predsodki, ne pa na logiki, potem odrasli ljudje reagirajo s predsodki in ne potrebujejo več dokazov – potrebujejo samo etikete, da se znajdejo. In te pri nas deli milan kučan!

      Življenje s predsodki in po predsodkih je življenje po tujih (ne po tvojih lastnih) izkušnjah! Če so tvoje izkušnje drugačne, potem si označen (etiketiran) kot neželena oseba in okolje se potem do tebe tako tudi obnaša.
      Resnica postane samo stvar interpretacije. Dejstva se lahko tudi drugače opišejo, ali se preformulirajo, dogodki se zrelativizirajo in tako vzgojenim možganom, ki so navajeni sprejemanja “resnic” prek etiketiranja, indoktrinacije in so zato dovzetni za manipulacijo z njimi (tako so namreč vzgojeni), je to povsem sprejemljivo. Pa ne le sprejemljivo, temveč sploh edino dobrodošlo! Drugega niti ne prenesejo več.
      Ta sistem potem sami vzdržujejo.

      Ni pa ta sistem kot način sprejemanja resničnosti, zaradi takega obnašanja tudi resničen. Je pa lahko logičen na način, kot je vsaka norost lahko logična samo znotraj same sebe. Ampak res samo znotraj same sebe, ker je neprimerljiv z vsemi drugimi. Komunisti v Sloveniji to imenujejo za “posebnost”, ki seveda zahteva povsem svojo ekonomijo, psihiatrijo, svoje pravo in pravni sistem, v zvezi s tem svoje dojemanje pravice in pravičnosti. Slovenija je na primer logična samo znotraj same sebe, drugje sploh ni logična, ampak mi smo na to ponosni. ker smo posebni.
      Edina stvar, ki je ne znamo sami narediti – je dnar.
      To si moramo sposojati. Potem pa dolgov ne vrnemo. Ampak temu ne smeš reči da krademo, ker je to pojem iz drugega sistema! Pri nas se ta pojem ne uporablja.
      Kradejo samo kapitalisti proletariatu.”

     • DJURO SUMAR

      Takšen pamflet je zelo lahko napisati in ožigosati kogarkoli želiš na tem planetu. Brez veze. Ti pač temu verjameš, ker želiš verjeti. o.k. imaš vso pravico.

    • DJURO SUMAR

     Imaš bujno domišljijo.

   • DJURO SUMAR

    Saj Ahmad ni prišel iz Severne Koreje. Jaz pa tudi če bi imel denar nebi šel nikamor, ker tukaj živim kot v raju. Sploh pa ne maram diktature, ki s socializmom nima nobene zveze. V S.Koreji je toliko socializma, kolikor je bil Hitler socialist. Torej nič.

  • svord00

   Hahahaha vladavina prava je že fašizem praviš? To se pa zgodi ko neizobražena drhal pridobi dostop do interneta…

   • DJURO SUMAR

    Fašizem je to, da nekoga sovražiš zato, ker je druge veroizpovedei. Če bi bil Ahmad kristjan, bi klerikalci takoj spremenili mišljenje.

    • Mojca pokraculja

     A komunizem je pa kaj drugega ?

     • DJURO SUMAR

      Odvisno kako si ga razlagaš in kako ga doživljaš. Za mene je ideja komunizma boj za pravično družbo.

     • pupa

      V čem ti je ideja komunizma najbolj blizu? Morda v odstranjevanju političnega nasprotnika kot sta to udejanjila TITO in STALIN in drugi njuni somišljeniki. Tudi v sloveniji imamo še nekaj takih živečih komunistov.

     • DJURO SUMAR

      Na žalost politične nasprotnike odstranjujejo tudi danes v najbolj “demokratičnih” državah. Seveda ne zagovarjam nobenih pobojev, tudi tistih ne, ki sta jih zagrešila Tito in Stalin. Ampak to z idejo komunizma nima nič skupnega. Saj vendar veš kaj je ideja.

     • Mojca pokraculja

      Ne mi flancat, da si v tem času prebral ! Tebi ni treba brati ničesar itak vse veš, a ne? In seveda vse znaš interpretirati ter relativizirati , saj si vendar ateist ! Komunisti so vsi ateisti, tako kot tisti, ki se gredo “pravično družbo”. Slednjo si izbojuješ s pobijanjem in morjenjem vseh, ki se ne strinjajo s “pravično družbo ? !? Zlasti potem, ko je vojne že konec. Razredni sovražniki pa ogrožajo “pravično družbo”.

     • DJURO SUMAR

      Pamfletov ne berem, ker vem na pamet kaj piše. Pa ne mešaj ateizma s komunizmom. Jaz sem ateist, nisem pa komunist.

     • Mojca pokraculja

      Takim rubec vedno reče majmun. In to dr.dr. majmun !

    • svord00

     Phahaha toliko o tej izobrazbi in poznavanju jezika oz. pomena besed.

  • macon

   Pri vas levajzarjih je povsem selektivna in samo v funkciji branjenja oblastne pozicije. Na ljudi se zviška poserjete. Smešno je, da si ti v moralni poziciji, fašistek.

   Poleg tega si še zabit.

   • DJURO SUMAR

    To, da sem po tvojem mišljenju zabit me sploh ne gane, ker pacientov kot si ti ne jemljem resno.

  • Catwoman

   Djuro, težko nam je ker nam je komunistična oblast pobila toliko svojcev, otrok, mam, očetov….Zemlja je prepojena s krvjo nedolžnih. In ker ima Udba še vedno sestanke, še prejšnji mesec je bil. Dogajajo se čudne nesreče in ljudje umirajo. Čas bi bil, da bi se osnoval novi De*mos.

   Jurij, rada bi da greš z menoj enkrat v Hudo jamo. Da si tam z menoj kakšno uro in ti bom povedala nekaj zgodb, ki so se tam končale. Ženske, kot sem jaz so tam umrle, zadušile so se. Strašno je bilo. Tudi otroci so bili vmes. Jurij, razmisli malo, da to ni prav. Da je zelo zelo narobe. Razumen si in tudi sam imaš čudovite vnuke. Kar so povzročile rdeče zveri ne bo nikoli pozabljeno.

   • DJURO SUMAR

    Si lepo napisala, ampak ne vem kaj ima s tem Ahmad.

    • Bald Eagle

     Ilegalno se je priklatil v Slovenijo in vse sodne instance v Sloveniji so odločile, da se ga deportira v državo, v kateri je bil najprej popisan. To je Hrvaška. Kaj tukaj ni jasno?

     • DJURO SUMAR

      Predvsem krščansko usmiljenje. Sem pa poslušal po dnevniku na 1. programu, da obstajajo zakoni po katerih se da zadevo urediti popolnoma zakonito. Bomo videli kaj bo.

     • pupa

      Iz krščanskega usmiljenje mu lahko podariš svoj vikend na jadranski obali in on ti bo za to celo življenje muslimansko hvaležen.

     • DJURO SUMAR

      Nimam vikenda na jadranski obali, temveč v Sloveniji, ker sem tipičen Slovenec, ki mora imeti vsaj malo vinograda. Ga pa nikomur ne podarim, še prodal ga nebi.

     • pupa

      Pol si pa velik egoist . če nisi pripravljen svojega deliti s vsemi, ki so pomoči potrebni. Takih, ki so pomoči potrebni boš našel veliko v Sloveniji, ne rabiš ponje hodit niti v Sirijo niti na hrvaško.Tudi ti se eden tistih, ki bi sprejemal migrante v breme vseh Slovencev v svojo hišo in vikend pa bognedaj.

     • DJURO SUMAR

      Zato imamo državo kateri plačujemo davke.

     • Bald Eagle

      Sodba je izrečena in pravnomočna. Pozivaš k nespoštovanju pravnomočno izrečenih sodb VS in US? Tipična komunistična manira.

     • DJURO SUMAR

      Nikogar ne pozivam k nespoštovanju, sem le usmiljen človek. Baje se da zadevo rešiti popolnoma zakonito. Vse se da, če ti ni vseeno za človeške usode.

     • pupa

      Imaš v Sloveniji veliko človeških usod za reševat, ko boš vse rešil bom tudi sama poskrbela za “Ahmede”.

     • DJURO SUMAR

      To pa preveč zahtevaš od mene, da bom reševal vse slovenske usode. Sem samo upokojenec in nimam prav nobenega vpliva na politiko, sodstvo, gospodarstvo. Imam pa pravico povedati svoje mnenje.

     • Mojca pokraculja

      S kakšno logiko in pravico pozivaš in zganjaš cinizem okoli krščanske usmiljenosti ?! Saj ni kristjan, ampak musliman, čemu bi bil deležen krščanskega usmiljenja ? Bistvo je, da zanj ni potrebno nobeno usmiljenje ne krščansko ne človeško, saj ni v nobeni stiski. To, da se je vklopil in da “govori” slovensko , ni noben argument. To je vzbujanje usmiljenja s strani tvoje politične opcije. Politiko umazano komunajzarsko zganjate tako kot vedno in tujcem se klanjate, svoje državljane pa sovražite. Drgač mate vedno polna usta besed, zakon in sodišče je treba spoštovati, ampak tokrat gre pa lahko mimo zakonov, bomo že našli luknjo v njem. Tu gre za človekove pravice a ne, sam ne vem od kdaj je nezakonito bivanje v Sloveniji o katerem je razsodilo celo evropsko sodišče, človekova pravica. No mimogrede, nanje mora paziti vsako sodišče. A ni čudno da so vse to mirno spregledali ?!

    • Catwoman

     S tem Ahmad nima nič, sem ti pa to želela povedat, ker je prav, da bi tudi ti o tem razmišljal, ker si blizu Hude jame doma, pa še veliko več jih je teh jam, polnih mladih žensk in otrok in tega ge*nocida nad slovenskim narodom ne moremo pomesti pod preprogo.

     • DJURO SUMAR

      To seveda ni genocid je pa to bila morija vse obsodbe vredna. Hudo mi je za vsakim, ki je umrl nasilne smrti, vendar tem ljudem preprosto ne morem pomagati, za tega tipa pa se lahko zavzemam, ker je pač živ in je tukaj sedaj v tem trenutku. Rojen sem po vojni in se ne čutim krivega za nobeno smrt. Vem pa in razumem, da so bili po pet letni moriji zelo zelo hudi časi in ljudje popolnoma podivjani. Za tiste poboje se pač ne mislim nikomur opravičevati, pa tudi nikogar opravičevati. O spravi v doglednem času pa lahko le sanjamo, saj je ne želi nobena stran, ker to s pridom izkoriščajo v dnevni politiki. Ana vedno se pač ne morem strinjati s teboj, lahko pa sem dober prijatelj, vendar me je treba sprejeti takšnega kakršen sem. Mene različnost mišljenj ne moti, seveda če niso žaljiva in neumna. Ti si ena redkih, ki komentira kulturno in pametno zagovarjaš svoja stališča.

     • Catwoman

      Jurij, hvala. Tudi sama si zelo želim, da bi prišlo enkrat do sprave in da bi bili ljudje končno vzeti v službe zaradi sposobnosti in ne zaradi sorodstvenih povezav. Posli iz ministrstva se odrejajo po vezah, žene pomagajo možem v zasebnem sektorju z javnimi naročili in obratno…. Denar se pretaka v zasebne kanale preko enih in istih ljudi, ki se leta in leta držijo korita, kasneje pa njihove položaje zasedejo njihovi otroci… In smo v krogu. Res si želim sprave. Lustracija bi bila nujna. Hvala ti za razumem odgovor, brez napadanja. Sva verjetno edinstven primer tukaj, kjer je levica in desnica sposobna komunikacije.

     • DJURO SUMAR

      Na žalost so veze in poznanstva prisotne v vseh družbah in družbenih ureditvah. Nimam nič proti lustraciji, za katero pa vemo, da so bili proti njej tudi desničarski politiki, saj bi jo DEMOS lahko uresničil, pa ni bilo volje. Ampak vez in poznanstev ne more nič uničiti, ker smo pač samo ljudje, Vsak, prav vsak bo najprej poizkušal narediti kaj dobrega za svoje sorodnike in prijatelje.

     • Catwoman

      To je res, vendar se to v javni upravi izkorišča do onemoglosti. Tukaj bi morala obstajati neka blokada, predvsem v zdravstvu mislim, kjer poteka uvoz medicinskih pripomočkov neposredno od sorodnikov zaposlenih na javni upravi, ki jim priskrbijo vse posle.

     • DJURO SUMAR

      Absolutno se strinjam in sem prepričan, da se da vsaj zajeziti, nikakor pa ne izkoreniniti, kajti pohlep je neuničljiv. To ni kakšna slovenska specialnost, saj so v EU Parlamentu dokazali, da se da podkupiti vsakogar. No ja, skoraj vsakogar. Ko bodo uredili policijo, tožilstvo in sodstvo bo morda vsaj malo boljše. Meni se zdi najhujši problem to, da politično neopredeljeni ljudje sploh ne obstajajo. Vsakega vleče vsaj malo v eno ali drugo smer. Glej, včasih pravijo, tole naj pove stroka in potem se najdejo štirje npr. ekonomisti in dva razlagata tako, druga dva pa drugače. In to naj bi bila stroka.

     • Catwoman

      Pametno razmišljaš. Kaj je stroka, smo videli v primeru Koroških dečkov. Stroka je včasih popolnoma gnila sploh v primerih CSD.

     • DJURO SUMAR

      Gnila je povsod. Ko omenjaš CSD se spomnim na mojega prijatelja Stojana Ježa, kako se je boril za svoji dve hčeri, ki so jih prisodili ženi, katera je imela novega partnerja na nekem ministrstvu. Šele po dolgih letih, ko so hčere odrasle ju je dobil nazaj, ko so se lahko same odločile pri komu želijo biti. Veze in poznanstva. Pa poznam še en starejši primer o katerem pa nebi tukaj razpravljal. O Koroških dečkih pa ne morem soditi, razen tega, da do takšnih “ugrabitev” nebi smelo priti niti v sanjah. Mi je kar slabo, ko berem koliko nasilja se dogaja v družinah.

     • Catwoman

      Socialne službe funkcionirajo pri nas izjemno slabo. Že to, da so v tem poslu pretežno ženske je narobe. V Nemčiji in Avstriji je bistveno več moških socialnih delavcev, ki so pogosto pravičnejši do moških. Miselnost, da je potrebno vedno dosoditi otroka materi je precej diskriminatorna, ker je tudi oče ljubeč skrbnik.

     • DJURO SUMAR

      Imaš prav. Jutri bom ob 9.30 uri prevzel vnukinjo in jo peljal v Sevnico, kjer jo bova z babico pazila, dokler ne pridejo “tamladi” z vnukom, katerega peljejo na zdravniški pregled, na kosilo. To sta dva cukrčka stara, Ana 11 mesecev in Samo 3 leta in 4 mesece.

     • Catwoman

      Če si desni in si proti lustraciji je to jasno, kot beli dan, da gre za čisto izdajstvo. Tipičen izdajalec je Alojz Peterle. Krasen primerek izdajalcev smo videli tudi pred kratkim v vrstah Nove Slovenije v osebi Ljudmile Novak in že dolgo prodane duše Tonina. Ni čudno, če so na plačilni listi Škrabca. Cerkvi tudi sama nisem nikoli zaupala preveč.

      Spoštujem pa izjemno JJ, ker kljub vsem polenom, ki jih dobi pod noge vztraja v politiki. Njemu se moramo zahvaliti, da imamo samostojno državo, vsi vemo, da je bil Milan proti. A veš kje se je skrival med osamosvojitvijo, ko je bil Janša na poziciji? V Konjšici nad Zagorjem na vikendu Štefkine sestrične, ki se piše Dolanc in je neposredna sorodnica Staneta Dolanca. Upam, da si sežemo enkrat v roke, desni in levi in se objamemo in pozabimo na te grde stvari.

     • DJURO SUMAR

      Za začetek bi se objel s teboj, potem bi se pa odločil za naprej. JJ mi pa ni simpatičen, ker deluje cinično in maščevalno. Sicer pa je bil komunist in spada tudi v skupino izdajalcev. Kje se je skrival Milan Kučan pa res ne vem, je pa imel takrat državno funkcijo in bi bil morda lahko cilj JNA. Mene je bilo strah, ker je bil sin takrat nekje na hrvaški obali, nečak pa v JNA v Zadru. Je imel srečo, da ga je njegov ofcir (Srb) spustil domov. Kar se Kučana tiče pa je za mene upokojenec in nič drugega in me njegova stališča ne zanimajo.

  • sprehajalec

   Đurice, fašisti so bili levičarji. Z desničarji nimajo veze…

   • DJURO SUMAR

    Saj to vem, desničarji so nacisti.

    • Bald Eagle

     Če ti enačiš domoljubje z nacizmom, imaš hud problem pri ločevanju enega od drugega. Značilno za komuniste, ki ste se vedno bali politične konkurence in storili vse, da ste se je lahko znebili. Tudi na najbolj brutalen način.

     • DJURO SUMAR

      Jebo te domoljubje, jaz ljubim ljudi, sosede, prijatelje, znance, našo prelepo naravo, še najrajši pa imam slovenske punce. To je domoljubje, ne pa neko nakladanje, kaj je komunizem, fašizem, nacizem in če hočeš tudi katolicizem, katerega nekateri enačijo z domoljubjem.

     • Bald Eagle

      Domoljubje pomeni, boriti se za pravice lastnega naroda na domači rodni grudi. Kaj je pravo domoljubje, ta narod v večini sploh pojma nima. Pojdi enkrat v USA, pa boš videl kaj pomeni pravi patriotizem. Ta čut so vam komunistični banditi zradirali iz vaših glav, zato ga ne premorete več.

     • DJURO SUMAR

      Kaj bi sedaj rad od mene, da v Radečah postrelim vse južnake ali kaj. Imamo zaposlene južnakinje in ti garantiram, da so boljše delavke od Slovenk. Bolj pridne in bolj zanesljive.

    • Catwoman

     Niso nacisti. Nacisti so nacional socialisti, Djuro

     • DJURO SUMAR

      Tisti socialisti so samo za zavajanje množic, tako kot se tvoja stranka imenjuje socialna, pa ni o sociali ne duha ne sluha. Če bi bil Hitler socialist, nebi preganjal komunistov, Ana.

     • Catwoman

      Nacional socialisti so pravzaprav oboje. Levičarji in desničarji in zato so tako nori. Resnično. Preberi si Mein kampf. Ti bo jasno. Nevarna mešanica je to.

     • Catwoman

      nacional – domoljubje … social – socialno naravnano. Stranka esds pa nima notri več kratice social, veš. Zdaj je slovenska demokratska stranka.

      Komunisti so v bistvu judi in vsi, ki jim pri tem pomagajo. Vojna med judi in nejudi je to bila.

     • DJURO SUMAR

      o.k. tega nisem vedel, ima pa tudi bolj malo zveze z demokracijo, dokler bo na njenem čelu totalitarist, hujši od Josipa Broza. Dejstvo je, da želijo vse sprivatizirati, jaz pa sem proti temu in zato sem na levici.

     • Catwoman

      Ne mešajmo socializma in Komunizma.. hitler JE imel v svoji stranki socialiste.. torej delavstvo itd.. Sovražil je pa komuniste… to je pa izmeček socialistične ideologije. Oni so temu rekli Upgrade, ampak vsi vemo kako je to zgledalo… v glavnem… Hitler ni Rusije napadel, ker je sovražil socializem, ampak komunizem… no tudi zarad tega ni napadel Rusije, ker se mu je žvižgalo za ideologijo, njega so vlekle nafta in rudnine… to pa prinaša cekine in moč. Komunizem je bil samo izgovor.

     • DJURO SUMAR

      Nihče na tem svetu me ne bo prepričal, da je bil Hitler levičar in socialist. Vojno je začel zaradi prerazporeditve svetovnega bogastva in zato je napadel tudi Rusijo. Vedno za vsako ideologijo se skriva pohlep.

     • Catwoman

      Sicer pa poglej si tole.. Schindler’s List.. takoj na začetku boš videl.. kaj so komunisti,..Kaj je rekel Rus ži*dom? da jih imajo radi?

      https://www.youtube.com/watch?v=jri0U57iWWM

     • Catwoman

      Potem ti mirno rečem da si Mein Kampf prebereš, pa preštudiraš malo zgodovino nacizma! Strinjam se samo z zadnjim delom.. pohlep!

      Ravnokar berem to knjigo od Hitlerja, od Josipa Broza sem pa že preštudirala večino. Tudi leta v Rusiji.

     • DJURO SUMAR

      Nisem študiozen tip, sem bil bolj mahnjen na muziko in rokomet, o teh zadevah pa kolikor poberem tako v vsakdanjem življenju. Sem začel malo prebirati Sveto pismo, pa sem kmalu prenehal, ker je resnično brez veze. Mein Kampf ne bom bral in tudi nobene knjige o Titu nisem. Pa saj tudi nikdar nisem imel časa za to, ker celo življenje nekaj počnem. Sem bil predsednik rokometnega kluba 15 let, pa kar zahtevna služba, pa potem svoja firma, sedaj vnuki in vinograd, pa še kaj bi se našlo. Ja pa 30 let sem bil poročen, kar tudi ni kar tako.

     • Korenjak

      Djuro, a niti avtentični dokumenti te ne morejo prepričati, da je bil Hitler levičar in socialist? https://www.rt.com/uk/408217-hitler-german-socialist-nazi/

      Oprosti, ampak v tem primeru lahko potem rečem samo še: blagor ubogim na duhu….kajti njih je očitno posvetno kraljestvo (oblast namreč).

     • DJURO SUMAR

      Njegova dejanja dokazujejo nasprotno.

     • Bald Eagle

      Dokaži z argumenti svoje lažnive trditve, lažnivec lažnivi opranoglavi!!!!! Ti boš Janšo primerjal z Brozom, ki ima na vesti na tisoče nedolžnih človeških žrtev!!!? Janša je predsednik samo ene izmed mnogih političnih strank. In to demokratično izvoljen od članstva stranke SDS. Broz pa ni dopustil političnega pluralizma in večstrankarskega sistema, temveč je svoje politične nasprotnike dal na brutalen način pobit. In ti tega komunističnega bandita enačiš z Janšo, ki ima največje zasluge, da je postala Slovenija samostojna in suverena država. Ti prase ti ogabno komunistično. In ja, še enkrat ti bom povedal, take izdajalce komunistične kot si ti, bi jaz odstranil s tega prostora na tak ali drugačen način! Ogabnež ogabni komunistični lažnivi!

     • DJURO SUMAR

      In ti bi bil rad demokrat. Broz in Janša sta akterja v popolnoma različnih razmerah. Praviš, da je Janša izvoljen, kar je seveda res, ampak izvoljen je bil tudi Kučan, ampak ker ni iz tvoje politične opcije, bi ga odstranil, tako kot mene. Vidiš, tu pa tiči razlika med nama, kajti jaz nebi nikogar odstranil, temveč bi se z vsakim poizkušal pogovoriti in dogovoriti. Eni smo pač rojeni demokrati.

     • Bald Eagle

      Če bi imeli vsi akterji, ki so se ali pa se potegujejo za poslanske mandate v Sloveniji ali na položaj predsednika države enake pogoje v predvolilni tekmi, bi tudi sam sprejel tak ali drugačen rezultat volitev. Ker pa temu še zdaleč ni tako, ne sprejemam volilnih rezultatov takih kot so in so zame nelegitimni. Samo da ti tega ne zmoreš dojet, ker si za časa ex totalitarnega režima prejel premočno dozo komunistične indoktrinacije. To je podobno kot v primeru Kučana, ko je hotel kot predsednik CK ZKS, skrajno nedemokratične združbe, učiti demokracijo ostale državljane te države. Tudi tiste, ki so dolga leta svojega življenja preživeli v demokratičnih državah (dr.Jože Pučnik in še marsikdo).

     • Catwoman

      Sicer pa poglej na YouTube izjave Stanovnika, zakaj je slovenska levica podpirala Hitlerja do 41 leta! Mislim..Grozno. Tolk da se ne bomo sprenevedal.

     • DJURO SUMAR

      Stanovnik ni bil nikdar moj tip. Ne vem zakaj so podpirali Hitlerja, verjetno zato, ker so mislili da je socialist in zato, ker je sklenil s Stalinom pakt o nenapadanju in so mu vsi ti bušaki verjeli, tako kot ti verjameš Janezu Janši. Jaz namreč ne verjamem nikomur in zato tudi še nikdar nisem bil na nobenem shodu ali demonstracijah. Je dost da bumbarje s transparenti gledam na TV.

     • Bald Eagle

      Koga pa na volitvah podpiraš? Če ni skrivnost, bi želel slišat, katero opcijo voliš na volitvah.

     • DJURO SUMAR

      Seveda ni skrivnost, saj sem levičar. Levo seveda. Sedaj sem obakrat volil Šarca, ker pa tudi ljubim spremembe. Pa Pahor je hujši glumac od Šarca, pa preveč bi se rad vsem dopadel. Jaz nisem veren in tudi če bi bil ne vem kakšen predsednik me nebi videli pri maši, samo zato, da bi me vsi videli. Zato sem na prejšnjih volitvah volil Tuereka, ker pove kar misli. Nikdar ne bom volil SDS ali NSI.

     • Bald Eagle

      Ok, si se pač tako odločil. Zanima me pa še nekaj zame veliko bolj pomembnega. Za koga si pa volil leta 90, ko je bilo potrebno izbirat med kučanom in Pučnikom?

     • DJURO SUMAR

      Pučnik je bil sicer ateist, vendar desničar, torej sem volil Kučana. Na plebiscitu za samostojnost sem obkrožil DA, ker druge izbire ni bilo, vendar pa sem danes prepričan, da je škoda razpada Jugoslavije. Ampak ne zaradi kakšne nostalgije, temveč iz popolnoma praktičnih, gospodarskih razlogov. V Jugi sem delal v komerciali in vem kako smo lahko vse prodali in imeli od tega velike koristi. Slovenija namreč. Če bi takrat odpikali Miloševića in ustanovili konfederacijo, bi bila danes Jugoslavija pomemben igralec v EU. Tako smo pa samo majčkena sapica.

     • Bald Eagle

      Torej si se odločil za predsednika CK ZKS. Dovolj si mi povedal, da zaključiva. Kar se pa yuge tiče pa vedi, da bi le ta crknila kot stekla kuzla že sredi 50-tih prejšnjega tisočletja, če je nebi USA zalagale s svojim kapitalom. To pa zato, ker je imela yuga vse od svojega nastanka do njenega neslavnega konca velik proračunski deficit, katerega so krile večinoma USA. Proračunski deficit pa je imela yuga zato, ker so bili odhodki vedno veliko večji od prihodkov. To pa zato, ker je bila produktivnost na izjemno nizki stopnji. Torej ste bili v yugi večinoma lenuhi in nesposobneži in živeli na račun USA. Tistih USA, po katerih levičarji danes tako veselo pljuvate ne zavedajoč, da so tudi danes USA tiste, ki od leta 2013 kupujejo slovenske obveznice in na ta način Slovenijo rešujejo gotovega propada. Zato mi gre vaša levičarsko licemerje in dvoličnost kar močno na živce. Z glavami ste še vedno v Moskvi, z želodci pa v Washingtonu. Ogabno, da bolj biti ne more.

     • DJURO SUMAR

      Velika večina se je odločila za predsednika CK ZKS. Ti pa toplo priporočam, da varčuješ s svojimi živci, ker lahko zaradi tega zboliš. Ni vredno.

     • Ana Job

      Pučnik je bil velik človek, kot ga še kmalu me bo. Človek pred časom, je bil pa problem, ker so določeni desni ljudje glasovali proti lustraciji in so se izkazali, kot izdajalci. Sedaj vidimo točno, kdo je potegnil z udboterorističnim klanom. Slej ko prej se odkrijejo sami.

     • Catwoman

      Po svoje imaš prav, v kolikor nisi obremenjen s preteklostjo.. je res vse skupaj precej kontraverzno in zaskrblujoče. Le kam nas bo vse skupaj pripeljalo tudi jaz ne vem.

     • Bald Eagle

      Jaz pa vem. Dobro bo premagalo zlo. Kdaj se bo to zgodilo, tega pa ne vem. Zagotovo pa se bodo tudi v Sloveniji zgodile radikalne spremembe, kot se dogajajo po celem svetu. Le da Slovenija caplja za ostalim razvitim sveto daleč zadaj.

     • DJURO SUMAR

      Vse imaš prav, razen zadnjega stavka. Spremembe bodo po vsem svetu, kar bo vplivalo na spremembe pri nas. Razlika je v tem, da si ti prepričan, da se bo kapitalizem obdržal in razvijal, jaz pa mislim, da bo šlo v smer ateizma in pravičnejše svetovne ureditve.

     • Bald Eagle

      Seveda sem vernik v kapitalizem, ker je edini gospodarsko učinkovit sistem in nagrajuje sposobne in delavne ljudi, nesposobneže in lenuhe pa kaznuje. Torej kapitalizem deluje čisto po naravnih zakonitostih zato mi je tudi všeč in ga obožujem. Zlasti v USA je to še najbolj razvidno. Če je človek sposoben vizionar in vesten delavec, se koplje v zlatu, lenuhi in nesposobneži pa v gnojnici.

     • DJURO SUMAR

      Kaj so naravne zakonitosti ti seveda ne veš. Nimam rad kaznovanja in še manj, da se eni kopljejo v zlatu, drugi pa v gnojnici.

     • Catwoman

      Po pravici povedano nobena zgodovina, ti nič ne pomaga v kolikor nimaš lastne pameti. Znajdit se je treba, to je najpomembnejše.

     • Catwoman

      Janša nima ničesar s Brozom. Osebno je zelo zabaven človek z velikim smislom za humor in človeka nasmeji. Prijazen pogled ima. Mogoče bi prišel enkrat na kakšen shod in videl, da je prijazen človek.

     • DJURO SUMAR

      Na shode ne hodim, sem ga pa imel priliko spoznati v Radečah. Nepopravljivi cinik.

     • Korenjak

      Ej, se strinjam z Ano. Niti najmanjše želje ga nisem imel spoznati (Janšo namreč). Razlog: ker osebno poznam od Zmaga Jelinčiča – Srboritega do Majde Potrata – Časa.

      Zagabili so se mi politiki. Sem pa iz čiste gole radovednosti (in morda celo provokacije) dve leti nazaj šel s kolegom na sprejem članstva SDS (deljenje avtomobila, čisto praktična zadeva).

      In sem bil zelo, zelo prijetno presenečen na Janezom Janšo, nad zelo razumnim nagovorom novega članstva in nad programom, ki ga je članstvo pripravilo. Res nekaj pozitivnega, daleč od mafijskega Petelinčiča ali Potrate Časa….

     • DJURO SUMAR

      Je pač mojster prepričevanja ljudskih množic. Saj je bil Hitler tudi. Nimam nič proti, da mu slediš. Mene ni prepričal.

     • Catwoman

      Mi smo bili pionirčki – tam so bili Hitlerjugend! Tito je bil ravno toliko nacist, kot Hitler! samo, da je bil za odtenek pametnejši! Ni na velki zvon obešal nacionalizma in dominantne vloge rase – je pa to z dominantno vlogo partije izvajal nad svojimi ljudmi.. enako kot hitler. Zamenjale so se samo vloge – Hitler je trebil komuniste in Ju*de – Tito pa hitlerjeve in vse ostalo, kar je imelo denar.. kar je pa isti kurac!

      Tito je bil tudi toliko pameten, da ni začel vojne – ampak je svoje raje dosegel z Neuvrščenimi – in vsi so ga ljubili ☺

     • DJURO SUMAR

      Torej je res, da pamet velja več kot žamet.

     • Catwoman

      Jude je hitler sovražil osebno, zarad svojih slabih izkušenj. Včasih je bil Jud tko kot danes čoban — edina razlika je bla, da si bli čobani bogati in naduti ko šus.Danes so pa samo nasilni.. zadeva je pa zgledala enaka.. Torej prenešeno v današnje razmere, vojna bo! Samo je čobanov še premalo, ker jih more bit tja okrog 10 mio, da bo počilo in se bodo peči zalaufale.. mislim preprosta matematka! Hitler je zagovarjal strogo – Nemško je najboljš, Arijska rasa nad vsemi.. in bil socijalno naravnan – samo do svojega folka seveda. Poglej samo dosežke njegovega desetletnega vladanja, pa boš našel vzporednice z socializmom.. Torej naredil je srednji razred in jim dal pravice. Ženske so dobile svoje pravice! Predvsem to je pomembno in se ne omenja skoraj nič. Ce*rkvi je prirezal krila. Cerkven davek v Avstriji izhaja iz Hitlerjevih cajtov, ko je uvedel davek, da bi ljudje izstopili iz Ce*rkve. Poglej primere velikih znamk VW – ljudsko vozilo – hrošč – je Hitlerjev izum, namenjen DELAVSKEMU človeku.. BOS*CH, SIM*ENS…Torej, če Hitler ne bi začel vojne. Bi bil nacizem danes splošno priznan sistem.Samo kaj ko je tele preveč verjel v zvezde in takrat ko je videl rdeče nebo, je bil to zanj znak, da je cajt!.. Vojna je bla planirana šele sredi pedesetih let, ko bi bla Nemčija več kot samo velesila.

      Pobrat tistim, ki imajo.. ker judov ni blo več… pobit nasprotnike.. evo, iste vzporednice v imenu delavstva, je delal komunizem. Preberi Mein Kampf.. večkrat! Razumi ga med vrsticami in primerjaj s tistim kar so te filal v šoli.. pa prideš do istega rezultata!

     • DJURO SUMAR

      V šoli sem bolj malo poslušal, Mein Kampf pa tudi ne bom bral, ker me ne zanima. Vidim pa, da so imeli domobranci prav, da so podpisali pakt s Hitlerjem, ker bi lahko mi danes živeli v raju. Tega pa Hitler ni zapisal, temveč le rekel, da bo Ruse naučil le šteti do sto, ker več ne bodo rabili kot sužnji v njegovem Raihu.

     • Catwoman

      Domobrance mirno izpusti iz vse te godlje, ker so bili samo tretja stran v državljanski vojni. Saj v Sloveniji med drugo svetovno vojno ni blo eNO*B ampak državljanska vojna.

     • Bald Eagle

      Pa ti sploh veš zaradi česa so nastale vaške straže in kasneje domobranci? Kaj je bil vzrok njihovega nastanka?

     • DJURO SUMAR

      Poznam obe verziji in tudi tretjo, katero mi je povedala moja mama, ki je vse to doživljala. Pa da ne bo pomote, bila je verna in je do smrti hodila v cerkev.

    • sprehajalec

     Đurice, narobe, že samo ime delavski socialisti ti pove, da gre za levičarje. Kje si pa že videl socialiste desničarje?

     • DJURO SUMAR

      Ime je eno, resnica pa popolnoma nekaj drugega. Jaz lahko rečem sam sebi krščanski socialist, ti pa sebi liberalni komunist, oba pa vema (in tudi vsi ostali) kaj sva v resnici. Desničarji lahko sebi rečete tudi da ste napredni, vsi pa vemo, da ste klerikalci, nacisti, fašisti, izdajalci, izkoriščevalci…………………..

     • sprehajalec

      Đurice, ti negiraš vse. Romunski komunist naprimer ni bil pravi komunist, Jugoslovanski je pa bil. Kaj pa Čehoslovaški, ti mi odpri oči, je šlo za pravega komunista ali ne? Pa Albanski? Si ti ta, Đurice, ki ima to sposobnost povedati, kdaj ime laže in kdaj ne?

 • Peter

  Kaj provokatorji najteže prenašajo?

  Da jim nihče ne odgovarja na provokacije.
  Torej?

  • Bald Eagle

   Imaš prav, včasih jim je pa le potrebno kako krepko povedat v njihov zagovedan ksiht.

   • Peter

    Misliš, da preberejo odgovor in se nad njim zamislijo?
    Provokatroji?
    Če pač admin tega portala ne briše teh kretenov (ki jih ne bi prenašali nikjer) , jih blokiraš sam, pa je.

    • Bald Eagle

     Saj v kak dialog se pa res ni vredno spuščat z njimi. Tudi nima nobenega učinka, pa če tudi z močnimi argumenti sesuješ njihove blodne trditve, nič ne pomaga. Gonijo v nedogled svoje naučene floskule.

     • Peter

      Namen provokatorja ni začenjati debato in poslušati argumente nasprotne strani.
      Namen provokatorja je, kot že naziv pove, provociranje.
      Če ga zbrišeš in ga sploh ne bereš njegov rezo detre ne obstaj več, no.

  • macon

   Pišem ostalim, ko odgovarjam provokatorjem, ne zabitim levajzarjem in režimskim plačancem. Tem ni pomoči.

 • macon

  Škoberne in Ščegevarček se delata upornika, čeprav sta navadna režimska povzpetnika in lizuna. Vesta, da se jima ne bo nič zgodilo, ker režim pomeni protipravno vladavino mimo formalnih zakonov.

  Predstavljata si vihro in gonjo, če bi kaj takega izvedel poslanec edine prave protirežimske opozicije iz SDS. Takoj bi ga grobo aretirali, privedli v zapor in pred režimsko sodišče. SDS bi naložili globo oziroma jo kar prepovedali.

  Za kako budalo bo tudi ta drža za “človekove pravice” zadosti, da se mu bo orosilo oko, Ahmed pa pač izkorišča danosti trenutka. Smo brezpravna pajdaška komunajzarska režimska država in to je še en pokazatelj več, ta, ki so ga sproducirali ta teden. Potem bo pa spet kak ljubljanski žepan na vrsti in tako od tedna do tedna z desetinami VIDNIH zlorab in kriminalnih dejanj na leto.

 • Janez

  ValterBraiSlav ?
  Je verjetno na “negi duše” v kakšni ustanovi ?
  Ali pa je – bolj verjetno
  – morda član te – odklop – KOMUNISTIČNE PARTIJE SLOVENIJE. Bog ve ? L.r. Janez K. KOMENDA
  P.S.
  VALTER – ALI SI V SORODU TUDI Z – NAPOLEONOM ?
  Link
  KOMUNISTIČNA PARTIJA SLOVE IJE.
  http://www.communistpartyslovenia.si

 • sunday

  zanima me, koga in kako bi vozili nas po njegovi državi – samo na prikolici na rezanje vratu in nikamor drgam – prekleti levisti in gnili alahovi iztrebki – ampak zato smo krivi tudi mi, ker ne gremo na ulice in jih pobijemo- to bando!!!

 • Franjo Trojner

  V naši državi se iz dneva v dan bolj posiljuje vso etiko, moralo in pravno državo tudi. Poslanca Kordiš in Škoberne sta povozila zakonodajo! Jebe se njima za vse zakone naše države, ve spisane odločbe in vse sodbe sodnikov in z zakonom predpisane naloge policije, celo za vse SLOVENSKE DRŽAVLJANE, onadva sta nad vsemi. Lažna je njuna etika in morala! Mimo vse veljavne zakonodaje sta preprečila deportacijo tujca v drugo varno državo Hrvaško! Kako je to mogoče???? To je pravi kaos, brezvladje, pravi pekl in kot že večkrat do sedaj nazorno kaže, da Cerarjeva leva koalicija, kot po tekočem traku namerno krši ustavo in vso veljavno zakonodajo lastne države, pravila in zakone EU. Ta leva vlada, koalicija in sam Cerar so obljubljali vladavino prava, a so v bistvu od vseh vlad, koalicij do sedaj vladavino prava totalno povozili, uničili, izmaličili! Tema dvema, ki se požvižgata na naš pravni red je takoj potrebno odvzeti poslanski mandat in ju postavit pred sodnike, ker sta preprečila uradnim osebam izvršitev naloge in kršila vsaj 20 zakonov! Če Cerar za tega tujca izda poseben zakon mora ta vlada takoj odstopiti! Domoljubni državljani, če ne bomo ukrepali in na ulici sami zaščitili ustavo in veljavno zakonodajo bomo v kratkem živeli v totalitarni državi, kot si jo zamišljata Kordiš in Škobrne. Ma zdaj vidite sami, da smo domoljubi/kristjani v tej državi drugorazredni državljani, vsak tujec, ki je k nam stopil nelegalno ima več pravic, kot mi. Zdaj sami vidite v kakšnem kaosu je naša država, pravi Slovenistan!

  • Zivahnadeklica Xzsderty

   Poslanca nista kriva. Krivi so organi,ker ju niso takoj zvlekli iz parlamenta in priprli. Očitno organi reda ne delujejo. Po njihovo se lahko poslancu obrne in ga morajo pustit,da robanti po parlamentu kakor ga je volja. Še bolj je pa kriva varnostna služba,ki je spustila to vse skup v hram.V nobeni drugi državi ne bi več nikoli možakarja bila poslanca.

   • samotoje

    Možakarja? Pobalina, ne pa možakarja. Odrasli ljudje se tako ne obnašajo. Kordiša poznam-faliran študent, pozer, strašen ego, sicer pa bedak od pet do glave. En velik nič.

 • pupa

  So se morda ti izrodki na gornji sliki zavzeli v Parlamentu tudi za nemočne koroške dečke in zs vse Slovence, ki sejim godijo hude krivice?

 • Peter

  Tam nekje okoli leta 1970 je sedel Ahmad, vajenec za brivca v Four Seasons v Damasku pred vrati lokala in počasi pijuckal chai. Dela ni bilo kaj veliko, sploh ne za vajenca. Muhammed, ki je bil vajenec za postreščka na recepciji mu je vsake toliko časa prinesel kakšne zahodnjaške revije in Ahmad se je s svojim osnovnošolski znanjem angelščine počasi prebijal skozi članke. Tudi slike je gledal, sploh če mu je v roke prišel že malo zguljen Playboy z zleplenjimi stranmi.
  Kar naenkrat pa se mu je pogled ustavil na članku, ki je govoril o nekem Andyju Warholu. Čuden možak, frizura čudna, nenavadna očala…in bere in bere…In reče šefu Saletu:”Tale Američan pa prav, da bo vsak deležen 15 minut slave”…
  Šef Sale ga klofne okoli ušes in ga pošlje prat umivalnike…
  “Ti bom jaz že dal 15 minut slave, no…”.

 • dob

  Poslanec Kordiš je ovom prilikom izjavio da ne priznaje čak ni sud koji priznaje.

 • Grenze

  Lopovi in kurbe to je slovenska levica to niso Slovenci ampak spećki usrani .

  • RATATA

   CitroEni 2CV.

 • dob

  Lahko bi se Ahmad bil zatekel v mošejo v Ljubljani in bi tam prosil za azil.
  Ko sem jaz to storil, mi je en iz mošeje rekel: daj ne jebi, pička ti materina, mrš, i da te više nisam ovde vidio!
  Tako sem ostal v Sloveniji.

  • Catwoman

   Pravijo, da, če ti ne paše v Sloveniji, pojdi v Užičko republiko (Maribor). ;-)

   • dob

    Fužine so pa avtonomna pokrajina al kva?

    • Catwoman

     Avtonomna pokrajina Bosancev, seveda. Čedalje manj ozemlja imamo. Okrog đamije v Ljubljani je tudi že zakoličena nova muslimanska krajina v malem. Kam se bomo umaknili? V gore ⛰.

     • dob

      Na Sabotin že ne, tam je romarska pot na Brozje.

     • Catwoman

      Aha. Brezje se po novem imenuje Brozje? Po Josipu Brozu? Res postajamo neokomunistićka dežela.

     • Bald Eagle

      Narobe si razumela. Brozje je imel v mislih, ker je na Sabotinu velik napis tito.

 • DJURO SUMAR

  Sem pa navdušen nad dejstvom, da nimate nič proti temu, da lahko RUDI igra košarko za Slovenijo, čeprav je zamorc.

  • RATATA

   Rezirat ne zna!

 • Bald Eagle

  Ja, ampak resnično.

 • RATATA

  Saj je narobe povedal. Imenuje se Brozjebil.

  • Catwoman

   A ni več? So odstranili napis? Nekateri so sigurno jokali.

   • RATATA

    Napis je še ampak broza, kateri je bil, ni več.

    • samotoje

     Njegov duh še kar blodi po deželi kranjski.

     • RATATA

      Tudi po Deželi Primorski in drugih še blodi Duh…. to je pa zato, ker premalo česna pridelamo sami.

 • DJURO SUMAR

  Bosanke so mi bliže od Tajk in zamork. Tebi se pa dopade tisti zamorc, jele.

  • Catwoman

   Meni se dopade samo Tavares, hahaha. Zamorca ne bi gledala v postelji, ampak samo na nogometnem igrišču.

   • DJURO SUMAR

    Ugasneš luč, pa je v redu. Razen če imaš rajši prižgano kakšno lučko. Še dobro, da nisem zamorc.

 • DJURO SUMAR

  To ti pa ne verjamem, razen če ne računaš zraven tudi dremanja.

  • Catwoman

   Nobenega dremanja. On ob meni nikoli ne drema. Tukajle bere tole, kar pišemo zdaj.

   • DJURO SUMAR

    Zato ga pa tako zelo hvališ. Saj bi se tudi jaz malo pohvalil, pa se nimam s kom, ker sem že 10 let ločen. Če bi pa imel sedajle tukaj kakšno ljubico, pa nebi tako vneto tipkal po tejle tastaturi.

    • Catwoman

     Iskreno sem se nasmejala Djuro. Kaj misliš, ali ga vznemirja moje tipkanje? Mislim, da je tale moj ljubček tip, ki ne mara zabitih žensk. Hoče pa tudi vse druge atribute. Visoke standarde ima.

     • DJURO SUMAR

      Saj zate jih mora imeti, ker bi sicer kmalu odletel. Pa za kondicijo mora skrbeti, da potem dela 5 ur. Upam, da mu privoščiš vsaj polčas.

    • Korenjak

     10 let ločen (nič čudnega, da treniraš rokomet) na 30 let zakonske podlage… čestitam, da si sploh še živ. Si treniral tudi Janeza Stanovnika v njegovih mladih letih?

     • DJURO SUMAR

      Si pa res bebec. Kdo pa pri 70 letih trenira rokomet.

 • DJURO SUMAR

  Jaz pa ženski. Sem tudi punce treniral.

 • DJURO SUMAR

  Ni če se poglobiš v njihovo psiho in razumeš njihove emocije, ko ti najboljša igralka popolnoma zafura tekmo, ker jo gleda njen na novo zaljubljeni fant, pa ko ima menstruacijo ali pa se skrega brez veze s soigralko. Ko vse to razumeš je pa čisto fino. Zlasti potem po tekmi, kadar smo zmagali. Tudi v Zagorju, oziroma gor na Izlakah.

  • Catwoman

   Bravo! Že zadnjič, sem te zaznala, da si odličen psiholog in ohranjaš vedno izjemno mirne živce.

   • DJURO SUMAR

    Živce imam po očetu, ker ga ni nobena stvar premaknila, pa bil je igralec, pa pesmi je pisal, pa v ZK ni bil, pa v cerkev tudi ni hodil. Pa pod vodo je zdržal dlje časa kakor doma. To sem tudi dobil po očetu.

    • Ana Job

     Vsekakor si faca sicer smo pa Zasavci vsi malo posebni in trmasti, ko zajla. Na tem portalu nas je, kar nekaj. Lahko noč ;-)

     • DJURO SUMAR

      Sedaj pa pride na vrsto tistih 5 ur. Uživaj in lepo sanjaj.

     • Korenjak

      Vidva z Ano bi si lahko zasebno dopisovala preko portala ona-on.com, da ne obremenjujeta ostalih s to osladno romantiko… bi šlo?

     • DJURO SUMAR

      Ali te kdo sili, da prebiraš najine komentarje. Jaz tvojih ne, razen če se direktno spotikaš ob moje komentarje. Očitno težko prenašaš, da se nekateri ne zmerjajo med seboj.

 • DJURO SUMAR

  Vsaj to. Jaz sem bil malo kdaj 5 ur skupaj doma. Ni čudno da me je pustila, ampak se pa sedaj krasno razumeva, ko pazima vnuke.

 • Bald Eagle

  Ana, saj ne gre zame, jaz sem dobro preskrbljen do konca svojega življenja. In si jemljem življenje z veliko žlico.
  Ker pa nisem egoist, mi ni vseeno za rodno grudo mojih staršev in sedaj tudi mojo domovino Slovenijo in Slovence. Prdvsem zato, ker so mi starši pripovedovali o sposobnosti, marljivosti in delavnosti tega naroda, ki mu je komunizem uničil vse kvalitete, ki jih je imel prej. Dokaz sposobnosti Slovencev so tudi moji starši in ostali Slovenci, ki sem jih poznal v USA. Veliko jih je ustvarilo zelo uspešna podjetja iz čiste ničle. Tudi moja starša sta med njimi. Vendar so jim kapitalistične USA omogočile pogoje, o kakšnih so ljudje v komunistični yugi in tudi sedanji Sloveniji lahko samo sanjali.
  Če bi imeli v Sloveniji podobne pogoje, za ustvarjanje, kot jih imajo ljudje v ostalih zahodnih kapitalističnih deželah, mi verjemi, da bi bila Slovenija res lahko druga Švica. Če ne ravno Švica, pa bi bila zagotovo po vseh parametrih lahko primerljiva s sosednjo Avstrijo, ki tudi spada med najrazvitejše države v EU.
  To, kar pa je danes ostalo od Slovenije, pa vso odgovornost nosi levica in pohabljen narod, ki so ga pohabili komunistični zločinci in lažnivci.

  • Ana Job

   Oprosti, zaspala sem. Se strinjam s tabo. Klima za podjetnišvo je bila v Sloveniji vedno neugodna. Posle dobivajo samo sorodniki uslužbencev iz javne uprave, drugače pa so mali podjetniki zelo zatirani, zato se tudi slabo razvijajo. Preveč pa imamo tujih multinacionalk. Smo tudi država z največ trgovin v Evropi. Podivjano krpamo neko luknjo, kjer v resnici manjka gospodarskih družb, ki bi zaposlovale in ne trgovin, ki večina zaposlujejo študente, delavec pa je persona non grata. S takim načinom delovanja se bo država znašla na istem, kot Grčija. Dejansko niti ne vemo kakšno je dejansko stanje, ker imajo banke kot so NLB popolnoma prirejeno stanje. Zunaj so ogromni krediti, ki se ne vračajo in se pri določenih kar nekaj podaljšuje in skriva.

 • Kosobrin

  Sem bil izbrisan, bom še enkrat napisal:
  Včeraj je novinarka Rosvita Pesek v odmevih prisotne vprašala, kaj pa menijo o človeški plati tega primera. Vemo, da je potrebno odločitve sodišč spoštovati. Kaj pa pravi človeška plat? Jaz pa sprašujem, kaj bi naredil Jezus v tem primeru, kaj pravite? Na katero stran bi se postvil? (mogoče me bo nekdo zopet izbrisal, a jaz bom isto napisal znova in znova) . Hvala in lep dan želim!

  • Korenjak

   Dvomim, da so ti izbrisali komentar, precej bolj verjetno je, da si pozabil klikniti “Objavi”. Če pustijo drugim leftardom objavljati neumnosti, zakaj bi cenzurirali tebe?

   Tudi Jezus (sicer pravljično bitje) je moral upoštevati sodno izvršitev. Beri: križali so ga. Nihče ga ni spravil na varno v parlament. Si nam morda to želel povedati?

  • baubau

   Oče odpusti jim,saj ne vedo,kaj delajo.

 • Marija

  Lepo Slovenskega poslanca legalno izvoljenega so iz parlamenta izgnali,sedaj so pa pripeljali v parlament ilegalnega migranta. Ali ste že kdaj na svetu videli,takšen narod?In kaj bo sedaj s temi poslanci kateri so tako zlorabili svoje položaje. Bodo odgovarjali?

 • Marija

  Zjutraj sem bila jaz zablokirana

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!