Dvoličnost brez primere: Mainstream mediji stopili v bran rjuharici iz Term Vivat in napadli Slovenko – v BiH, muslimanski državi, pa policisti s plaže preganjajo ženske v burkah!

Foto: facebook

Slovenci se pogosto oklepamo nekaterih ustaljenih zgodovinskih stereotipov, ko smo v preteklosti kar naprej popuščali pod pritiski sosedov. Značaj slovenskega naroda naj bi bil, da nismo zmožni zoperstavljanja tistim, ki negativno vplivajo na nas, in se ne znamo postaviti za svojo kulturo. Že Ivan Cankar je v tem smislu izpostavil znani citat: “Hlapci, za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni.” Na žalost pa to še danes potrjujejo mainstream mediji, ki stopajo v bran ilegalcem, obračajo pa hrbet Slovencem. Spomnimo se, ko je slovenska bralka zgrožena objavila fotografijo rjuharce, oblečene v črno od glave do pet. Čeprav v mnogih krščanskih državah to ni dovoljeno in so tudi številne države prepovedale nošnjo burk v javnosti, pa Slovenci ponižno dovolimo prav vse. Terme so celo stopile v bran muslimankam in Slovenki zaradi fotografiranja grozile s tožbo, opravičiti se je morala celo v arabščini. Kaj je to drugega kot hlapčevstvo? Medtem ko je pri nas muslimanom dovoljeno vse, pa niti v Bosni in Hercegovini ni, čeprav so tam najštevilčnejši na Balkanu. Pred kratkim so namreč s plaže pospremili tri ženske, ki so se kopale oblečene v burkini.

Nedavno so bosanski mediji poročali o dogodku, ki se je zgodil v BiH, blizu meje s Hrvaško. Natančneje v mestu Neum, kjer so se na plaži nahajale in kopale tri muslimanke, ki niso bile oblečene tako kot vsi preostali, ampak v burkini, ki pokrije telo od glave do pet. Do njih je pristopila policija in jim dejala, naj zapustijo plažo, saj se ljudje pritožujejo, oziroma da se lahko kopajo v kopalkah, kot vsi drugi. Ženska je odgovorila: “Ali ni to Bosna in Hercegovina, ali tukaj ne vlada demokracija? Ali nimamo tukaj pravice delati, kar želimo, in se tudi oblačiti, kot želimo?” Policist je na to odgovoril, da jih je opozoril, in da morajo plažo takoj zapustiti, kar so tudi storile, poroča Faktor.

Slovenski mediji proti Slovenki in v bran muslimanki
Podobna stvar se je zgodila pri nas. Vendar s popolnoma drugačnim preobratom. Mediji in lastnik kopališča so se obrnili proti Slovenki. Najprej so ji terme grozile s tožbo, nato pa se je morala še opravičiti v arabščini. Kot da to ni dovolj, je lastnik še dejal, da je muslimankino kopanje v oblačilih bolj higiensko kot “naše”, saj nam v vodo odpadajo koža in lasje. Takšno pretiravanje in poniževanje je že višek! Pred kratkim pa so v ta namen na “Kos tv” 24ur pripravili prav poseben prispevek, v katerem so Slovence, ki se ne strinjajo s takšnim odzivom in dovoljenjem kopanja v burkiniju, obtožili, da so družino zasuli s rasističnimi in žaljivimi komentarji ter da so v javnosti s tem širili strah in sovraštvo. Izpostavili so seveda tudi objavo Žana Mahniča, ki je opozoril na to, da je potrebno zagovarjati slovenske vrednote in se jih ne sramovati. Saj počasi Slovenci potuhnjeno ponotranjamo tujo kulturo.

Na spletu so se prav tako mnogi zgrozili nad tem incidentom. Še bolj pa nad reakcijo medijev, saj so prispevek namenili temu, da je v termah in kopališčih fotografiranje prepovedano. Pa čeprav ljudje vsako leto na tisoče fotografij iz term objavljajo na spletu, je “afera” izbruhnila šele, ko se je nekdo “dotaknil” muslimanov. Zakaj tokrat izjema, se sprašujejo mnogi. Poleg tega je kopališče javen kraj, na javnem kraju pa je fotografiranje dovoljeno.

Foto: Twitter

Kot turisti se mi prilagodimo muslimanom in tudi kot domačini se jim spet prilagodimo mi
Če nam večina turističnih agencij priporoča, naj se v muslimanskih državah raje oblačimo “spodobno”, s pokritimi rameni in krili pod koleni, da se torej mi prilagodimo njim, pa je tudi pri nas takšna praksa, da nas mediji opozarjajo, da se v naši državi spet mi prilagodimo njim. V enem izmed RTV-člankov so za oblačenje v islamski državi Slovencem priporočili naslednje: “Pri izbiri kopalk se raje kot za bikini odločite za enodelne kopalke. Muslimani, tako ženske kot moški, z oblačili skušajo prikriti čim več kože. Skoraj vedno nosijo dolge rokave in dolge hlače ali krilo. Podobno vodilo velja tudi za turiste. Veliko več boste dosegli in bolj prijazno se bodo z vami pogovarjali, če boste oblečeni po njihovih pravilih. Srajce in tunike so najboljša odločitev. Med domačini boste z njimi pritegnili manj pozornosti in bili deležni več spoštovanja.” Tako torej deluje hlapčevstvo, da se kot turisti v muslimanskih državah mi prilagodimo njihovi kulturi, in tudi kot domačini se mi prilagodimo njihovi kulturi, namesto oni naši. Narobe svet!

A. G.

 

 • antimur

  Da vspostavimo red in ohranimo Slovenijo in naš narod, nam na žalost ostane še samo sila.

  • St

   Ja. To jih bo streznilo
   .fajn po gobcu pa bo mir

  • mona lisa

   Žal je res tako. Že zdavnaj bi morali s silo in orožjem braniti naše meje pred temi divjaki in osvajanjem našega ozemlja.

   • Hun

    osvajajo nm ozemlje politiki ze od osamosvojitve…zrejo pogaco nm pa droptine in propagando trosjo

 • Dragan Krstič

  Že sam pogled na ti dve muslimanski lepotici me naredi horny Kaj bi šele bilo da bi bil z njima v bazenu. Ne vem če bi se lahko zadržal. Zdaj šele razumem muslimane zakaj jih zakrivajo pred pogledi pohotnih Evropejcev.

 • Bozz

  Ktera bruka ejga.

 • tasilo

  Star pregovor v latinščini pravi:

  SI FUERIS ROMAE ROMANO VIVITO MORE
  SI FUERIS ALIBI VIVTO SICUT IBI

  [Če si v Rimu, živi, kot živijo Rimljani;
  če si drugje, živi, kot živijo tam.]

  Vsem Slovencem priporočam, naj si ga zapišejo za uho (še raje pa med ušesa!), naj si ga v obrambo slovenskih vrednot zapomnijo in ga pomolijo pod nos vsakemu prekletemu levičarju, ki želi izrinjati, zanikovati in uničevati slovenski in evropski način življenja, vrednote, kulturo, zgodovino ter nam agresivno vsiljevati pritepeno, tujerodno, invazivno in popolnoma neskladno islamsko — ali katerokoli drugo! — kulturo.

  • Hun

   Str butl raj se sprasuj od zdj naprej zakaj Jansa ne vlada…se ti ne zdi to primarn problem

  • Nšo-či

   ❤❤❤ lepa budnica

 • mona lisa

  Mene in znance vsekakor terme Vivat več ne vidijo in prav bi bilo da vsi Slovenci storijo tako. Če grem jaz ali kdorkoli v katerokoli muslimansko državo se prilagodim njihovim običajem in kulturi. Ti muslimanski drekači pa hočejo da se ves svet podredi njim. Tale direktor term Vivat je zame izdajalec lastnega naroda, da ne govorim o njegovem bluzenju kako je kopanje v teh cunjah bolj higiensko. najbolj bizarno pa je da so Slovenko prisilili k opravičevanju. Mene zagotovo ne bi saj se tem rjuharjem ne bi nikoli opravičila ker sem slikala in objavila sliko ki nikakor ne sodi v našo kulturo. Skratka bolno in ogabno do skrajnosti.

  • pajot

   Jaz sem bil večkrat v teh termah in z gotovostjo trdim,da se je grah zlagal. Bazena za oblečene nimajo. To je dejstvo. Jim pa dobrohotno predlagam,naj postavijo pred vstopom v bazen Erjavčev pralni stroj,da si bojo lahko muslimanke oprale svoje kopalke,preden vstopijo vanj.

 • xtc

  Če so Slovenci pametni bodo omenjene terme pač MNOŽIČNO BOJKOTIRALI in lastnik bo pač moral nasrediti hotel zaptega tipa samo za muslimane in pridobiti njihovo klientelo,če ne bo moral v stečaj.
  Mene v takem hotelu ne vidijo nikoli več,še sploh pa če bi mi kar koli grozili.
  Dejstvo je ,da ta garderoba na javna kopališča ,plaže in bazene NE SODI in jo je treba zakonsko prepovedat,zasebnakopališča zaprtega hotelskega tipa,pa imajo vso pravico to dovoljevati,vendar pa so dolžni goste na to opozoriti pri rezervacijah,kaj se lahko zgodi ali pa ob nezadovoljstvu gostov nad tem -denar vrniti.

  • WatsonForus

   jap , mojih cekinov ne vidijo nikoli več.

 • tarantela

  No, blog patra Cestnika menda ja ni “mainstrem medij”- On je jasno in glasno okrcal Mahniča in druge, ki udrihajo po kopalkah, ki so v toplicah v oblačilih, kot jim jih predpisuje njihov način oblačenja.

  • Hun

   Jansevi volilci bodo besedno napadl vsakega…sj vids da so cist zmanipulurani…

   • WatsonForus

    a bejž no , mislim da je ravno obratno.

    • Hun

     se strinjam ….kregamo se stanje pa isto ze vec k 20let ns kr orng okol prnasajo

  • Anton

   imaš take ali drugačne cepljence, eni cepi se primejo in obrodijo sad, drugi pač ne in se posušijo, med slednje spada tudi omenjeni pater, ki bo slej ali prej posušil

   sarkazem press

   • Hun

    Dj ne bluzi konc poletja bo pa nobenga migrantskega vala….
    Kje so zdj zapeceni talibani 10.000 k jih caka v kladusj

   • Hun

    sram te naj bo..Slovenc zali Slovenca

  • WatsonForus

   le kolk jih ma ta pater vsvoji cerkvi na stanovanju ? Naj gre v Arabijo , postavi provizoriš cerkev, pa me zanima koliko časa bo nosil glavo na ramenih! lahko greš z njim v Arabijo in mu pomagaš.

 • Hun

  Muđahedine mamo mi v politki…ta najbl drage k zrejo na ns racun..pa to mislm na vse stranke

 • Franc Šink

  Ne razumem, nikakor ne razumem kdo je prisilil to gospo da se opraviči v arabščini.Vsaj nekaj besed se je morala naučiti.v tem jeziku in kakšna je vsebina tega opravičila.

  • Hun

   Francl pust privatnikom posu…Turistom pa djte mir..ker prnesejo denar placajo davk drzavi in grejo

   • WatsonForus

    in zato se boš tudi ti v vseh pogledih podredil turistom? ki bodo rekli da se ne smeš po mestu sprehajat v kratkih hlačah ker so oni tukaj ! ODJEBI !

    • Hun

     Se mi zdi vecji problem…da Jansa ni oblub volicev izpolnu…se ti ne zdi da te je na cedilu pustu…

 • Antonius

  Sprašujem se od kje jim korajža, kakšen je bil vladi interes, da je bil ON , po besedah samega direktorja Graha, najmanj petkrat član vladne delegacije na pogovorih v Dubaju in Savdski Arabiji. Kaj je Grah ponujal Arabcem in zakaj se vlada in njenih 571 ne odzovejo zoper hudo provokacijo v termah, kjer se neke tune odraslih dimenzij zavite v črnino kopajo in perejo hkrati v javnosti namenjenem bazenu. Ne zgolj spodnje perilo, tudi skrito osebno zdravje oblečenih kopalk je tehten razlog ljudskemu zgražanju in nezadovoljstvu.
  V ozadju podpore nesprejemljivemu tovrstnemu turizmu je zagotovo odhajajoča Cerarjeva vlada in od nje postavljen vodstveni kader inšpekcijskih služb, ker nespoštovanje higienskih predpisov načrtovano tolerirajo.
  Kot vse, je v demokraciji prva neumnost lahko storjena na volitvah. In izvoljena VELEIZDAJALČEVA ponudba instant strank s Cerarjevo vred, sodi k neumnostim, da se danes ukvarjamo z nesprejemljivo posledico vsiljenega kopanja v črnino zavitih muslimanskih *tun*.

  Zaušnica in opozorilo za naprej, zaradi nesprejemljive, neodgovorne politike in ravnanju Term Vivat bo najbolj zalegla, če se Slovenci na daleč izognemo Grahovim termam. Naj v njegove terme nihče več, niti na kavo nič več ne zaide.

  • Hun

   SDS ma cvet najbl neumnih volilcev….

   • WatsonForus

    takoj za tardečimi.

    • Hun

     se strinjam…vsi kateri nimamo privilegija zaposlitve JU in DU..smo najbl neumni

     • AboMir

      Tole pa nisi dovolj iskreno povedal.

   • Slovenec 33

    Pri levuharskih pripadnikih, članih in podpornikih pa brez blejanja ne gre, ker je to njihov skrajni dpomet.

    Še zlate ribice ijh nesejo, veleizdajalce.

    • Hun

     mas prou…se mi pa zdi da ne levi ne desni volilci k nismo v drzavnih firmah zaposlen…nimamo nc od tega k se kragamo…

     • Slovenec 33

      V državnih firmah skoraj ni desnih volilcev, ker ti vedo, da je za plačo potrebno kaj narediti.
      Levi volilci pa plačo dobijo, jim pripada in hodijo v službo, kar je bilj enostavno in ne utruja.

     • Hun

      se tok slabs …vols desne stranke pa nobenih sorememb…davki enaki, prispevki enaki…

  • večni srb

   Ne samo ti kmetavzarji, naše visoke strokovne avtoritete, celo sodniki so neverjetno navdušeni nad versko džamaherijo, za njih je Dubaj zgled pravičnosti in poštenjakarstva, ker so povsem dislocirani od gole realnosti oziroma prav zaradi njih živimo kot v gulagu.
   Svoje psihološke travme in sindrome zdravijo tako, da si vzamejo za zgled še hujšo vojaško policijsko diktaturo, kar je za take seveda najvišji ideal ali drugače povedano, edino med arabskimi šalabajzerji in fanatiki se počutijo normalni.

 • WatsonForus

  Te terme ne bodo nikoli videle mojega denarja , rjuharce pa naj si jih direktor nrkam vtakne.

 • Slovenec 33

  Reklo, “Za hlapce rojeni in za hlapce vgojeni”, histerično na glas vpijejo okupatorji in veleizdajalci slovenskega naroda, ki zatirajo in ropajo Slovence že od 1. 12. 1918 naprej
  Vladajoče strukture se niso zamenjale v času osamosvojiteve, ker so zaradi verskih blaznežev in njihovih potomcev, ki so bili vpeti v vse vladajoče strukture, omogočili kontinuiteto okupacije, ki še kar traja in traja.
  Pri tem jih histerično podpirajo okupatorji, in topoumni produkti usmerjenega izobraževanja pod vodstvom fdvizma in vsi skupaj složno delujejo na tem, da bi Slovenija postala geografski pojem brez Slovencev.

  Tudi podpiranje novodošlih okupatorjev in spremljajočih šem spada v to histerijo.

 • Jakob Kovač

  Naše toplice si delajo medvedjo uslugo zgubile bodo goste zaradi parih mumij!

  • večni srb

   Kakšne goste, ta vaška kopališča so bila od nekdaj namenjena lokalnemu prebivalstvu, le da so danes tako draga, da jih dejansko uporabljajo samo buržuazija in njihovi priskledniki.
   Mi nismo Avstrija, pri nas ni 200 milijonov turistov na leto, razen pacientov na napotnice, se v naših vaških bazenih vsi poznajo med seboj in so zelo veseli, če po tisti župi priplava mimo njih kaj novega.

   Zdaj se bodo hodili kopat zato, ker pričakujejo v vodi pingvine.

 • Artur

  “Intelektualni” doseg levih idiotov vključno z našimi mainstream narodno izdajalskimi levajzlskimi mediji :
  https://www.youtube.com/watch?v=W1scZGht1jc

 • Artur
 • Jožef

  V Sloveniji velja, da je ali so religije ločene od države. Torej zakon in ustavo v Sloveniji kršijo vsi, ki v javnosti propagirajo islam in dovoljujejo islamsko okupacijo.
  V vseh javnih kopališčih širom Slovenije velja tudi zakon o higijeni. Tega zakona se mora držati vsak uporabnik kopališč. Za dosledno izpoljnevanje zakonskih določil skrbijo inšpekcijske službe.
  Kaj torej pomeni, če se arabska oziroma muslimanska ženska poda v kopališče v poplni muslimanski opravi, ki jo nosi tudi in vedno na sebi. Pri tem so vključena obuvala in naglane rute. Že to je eden od nedovoljene rabe kopališča. Zastrašujoče in šokantno pa je, da se tak individuom odpravi v bazen in v njem pere prepotena oblačila in morda še kaj druga. Ali moramo Slovenci res spoštovati vsa zakonska določila in prav tako tudi tujci, le muslimanom ni treba.
  Takemu početje v Sloveniji je treba narediti konec, zato naj živi SDS in Janez Janša.

 • večni srb

  Treba bi bilo bojkotirati Mahniča, saj bi rad zapovedoval neke vrednote, ki jih še sam ne razume in mogoče sploh ne obstajajo.

  Kaj so slovenske vrednote, mogoče se lahko oblačimo kakor hočemo in verjamemo v kar se nam zdi, zagotovo pa na slovenski kulturi ni prav nič originalnega in unikatnega, če smo pa vse pobrali od razvitih sosedov in nekdanjih gospodarjev.

  Vsak verski fanatizem je slav, tudi tisti, ki ga nosimo s seboj skozi zgodovino in s katerim se hvali Evropa, recimo pri nas se ne kopamo oblečeni, vendar tudi ne obstaja zapovedana moda glede kopalk, niti ne hodijo vse muslimanke naokoli tako oblečene, v naših kopališčih je mogoče videti celo punce in ženske, ki se sončijo zgoraj brez. Mahnič bi jih šel morda pokrivat z brisačo, meni pa se zdi, da se s časi spreminjajo tudi vrednote in je treba ljudi tolerirati kadar delajo prav, ne glede na obstoječe zakone in moralne zapovedi.

  • dob

   Kreten. Praviš se blesav.

   • večni srb

    Mamin sinček.

    • dob

     Daj kaj bolj močnega.

  • slosin

   ….mnogo ti pričaš bre…

  • tramal

   Daj srbski čobane ,pojdi nazaj na avalo ovce past in stražit zločinca tita.

 • AboMir

  Pa kje so tu inšpekcijske službe.???
  Kje je sanitarna inšpekcija ?
  Ali vsi spijo, ali so na dopustu, da ne odreagirajo na takšno onesnaževanje bazena.
  Kdo lahko garantira, da je kopanje v zgornjih oblačilih iz zdravstveno higienskih razlogov dovolj primerno ?
  Kaj smo res postali čisto odštekani.?
  Nam je res čisto vseeno za naše zdravje – za zdravje naših otrok ???

  • večni srb

   Saj to je najbolj smešno, zagotovo je bil tam kopališki mojster, ki bi lahko diskretno opozoril stranke na primerno rabo bazena, tudi uprava bi lahko spoznala napako in vsaj odsvetovala kopanje v takih oblekah, pri čemer bi vseeno pustili ekskluzivnim gostjam, da naj se kopajo kakor hočejo, ker so pač enkraten pojav in cenjene gostje, tako pa so se zapletli v neko moraliziranje in celo v represijo, kar je povsem druga dimenzija problema in se za njih ne more končati ugodno.

 • Jožef

  V Sloveniji velja, da je ali so religije ločene od države. Torej zakon in ustavo v Sloveniji kršijo vsi, ki v javnosti propagirajo islam in dovoljujejo islamsko okupacijo.
  V vseh javnih kopališčih širom Slovenije velja tudi zakon o higijeni. Tega zakona se mora držati vsak uporabnik kopališč. Za dosledno izpoljnevanje zakonskih določil skrbijo inšpekcijske službe.
  Kaj torej pomeni, če se arabska oziroma muslimanska ženska poda v kopališče v poplni muslimanski opravi, ki jo nosi tudi in vedno na sebi. Pri tem so vključena obuvala in naglane rute. Že to je eden od nedovoljene rabe kopališča. Zastrašujoče in šokantno pa je, da se tak individuom odpravi v bazen in v njem pere prepotena oblačila in morda še kaj druga. Ali moramo Slovenci res spoštovati vsa zakonska določila in prav tako tudi tujci, le muslimanom ni treba.
  Takemu početje v Sloveniji je treba narediti konec, zato naj živi SDS in Janez Janša.

  • večni srb

   Ampak to velja za vse verske skupnosti, Vatikan ni nobena izjema, zakaj ima potem priviligiran status in se ga citira kot uspešen model verske džamaherije?

   • sodnikisozločinci

    Vatikan ima zato priviligiran status, ker je naš. Tudi ti verjetno raje primeš za svoj kurac, kot za papežev, ko te prime scat.

    • Artur

     Moj zagotovo ni .

  • dob

   Komuinizem je tudi religija in ta še ni ločena od države!

   • MižekFiga

    Komunizem je tudi religija in EDINA ta v EU Sloveniji še ni ločena od države!

  • janko

   To ni nič, voda je povsod klorirana. Kvečjemu lahko bolj onesnaži vodo nekdo z obolelo kožo.

 • večni srb

  Kako se kopajo pa naše nune, če kdo slučajno ve, ker jaz nisem na bazenih videl še niti ene ali pa se oblečejo v bikini, kot vse normalne ženske.

  • AboMir

   Prav si ugotovil.
   Naše nune se kopajo tako, kot vse ostale ženske, saj so vendar ženske, ali ne ???

  • KAPIBARA

   Verjami mi, da so nine v bikinkah “the best”.. :-)

 • Jaka Sraka

  Stvar postaja grozna do Slovencev. Poleg dve grdih babnic pod naslovom, je na je tej spl. strani še 5 fotografij, ki opozarjajo na podobno vsebino vsebino.
  Ogabno, tako je, kot da bi bil na dopustu v islamski državi.

 • totex39

  Po gobcu bi moral dobiti direktor teh toplic in še kazensko bi moral odgovarjati ne pa, da se sploh upa govoriti o rasizmu.To je Kučanov človek, zato se tudi tako upa obnašati.

 • УДБА

  “BIH je muslimanska država” Pa kdo piše te debilne članke. Včasih se mi zdi da Nova24TV izkorišča mentalno prizadete osebe v Polju, da jim oni napišejo take članke. :)

  PS: Janšisti upam, da vas posili krdelo borcev Jaish Al Islama. :)

  • AboMir

   Si pa res “boge glave”, če ne opaziš v čem je problem.
   Najbrž bi se šel ti kopat tudi v vsako mlakužo, kjer se kopajo žabe, kaj ?
   Nekateri pa ste res “debeli”, no.

  • plavi-mil

   Ne plači majko mila, što si rodila debila, DOBESEDNO.

  • KAPIBARA

   Za kaj imaš vedno in povsod SAMO enga +

 • RATATA

  Jaz ne znam povedat tko, kot Tasilo, zato bom kar na kratko in, upam da, tudi jasno povedal:
  SFUKAT jih je treba!!
  Njih in “naše”!

 • Olga2345

  Bojkot vseh, od medijev, do turističnih in gospodarskih družb, ki klečeplazijo pred divjaško ideologijo! Tu je Slovenija! Kdor ne sprejema naše kulture, jezika in zakonov, naj spoka!

 • sodnikisozločinci

  Imam občutek, da je vse dogajanje okoli te “rjuharice” zrežirano. Ne vemo, kdo je oseba skrita v rjuhi, niti kdo je oseba, ki je fotografirala in se nato rjuharici opravičila v arabščini. Po mojem gre za merjenje odziva javnosti, da vladajoči izdajalci lažje presodijo, če je že pravi čas za drugo fazo načrtovanegta raznarodovanja in okupacije Slovenije.

 • plavi-mil

  HANZI TV tako ne gledam več. samo še neprostovoljno moram plačevati to levofašistično sranje.

  • Slovenc

   Skrij televizor v omaro pa odjavi rtv prispevek…

 • lado

  JIH JE TREBA PO RATATAJEVO , AMPAK Z KOMENTIRANJEM NE BOTE NAREDILI NIIIIČ !!!!!!!! A SE VAM NE ZDI !!!??????? ZATO ,NAJ NEKDO ORGANIZIRA SHOD IZ VSEH KRAJEV NAAAAŠEEEEE DOOOMOOOVIIINEEEE !!!!!!!!!! IN GREMO TE PRASCE ALAHOVE IN “NAŠE” RDEČE , POTOLČT , DA NE BO PREPOZNO , SE NARAŠAJO KOT ,DA SO TU ONI DOMA , PORKA MADONA !!!!!! SE PUJSKOM OPRAVIČUJEM !!!!!! NO A BO KDO ZA ORGANIZATORJA !!!!!!!!????????????HIIIITROOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • janko

   Že samo s komentiranjem po mojem mišljenju lahko močno prispevamo k pravilnem postopanju in pravilnem odnosu do VSEGA, do vseh dilem. Cenjeni Lado, tukaj lahko svobodno govorimo pod uporabniškimi imeni. Rad povem, kar vem in mislim, sploh, če nekaj lahko kaj koristi. Sem navadni smrtnik in ne mislim posebno pametovati. Več ljudi več ve, vsi pa vse vedo – je rečenica. Mnogi “zavedeni” v zaostalosti in neumni družbi, ko spoznajo “svet in življenje”, spregledajo! Ne glede na njihovo “oddaljenost”. Mnogi pa trmoglavijo svoje dalje, kar je slabo zanje in na žalost tudi za vse okoli njih (pri nas so to lewuharji). Dajmo času čas, prepričan sem, da se bo Evropa in ves razviti svet pravočasno zbudil in se rešil pred džumbusom!

 • Slovenc

  Kaj jokate sej ste hotli gnilo eu in potovanje brez potnega lista….

  • slosin

   a ti tud ne dohajaš več? Najbrž ne veš, da se je od 2004 v EU marsikaj spremenilo…

 • Osti jarej

  …nov dan,novo hujskanje

 • Osti jarej

  Izkazalo se je, da so Terme Lendava prodane madžarskemu interesentu, ki naj bi ponudil za dva milijona evrov več od slovenskega. Neuradno naj bi Terme Lendava šle v madžarske roke za osem milijonov evrov.
  Zgodba z lendavskimi termami je nekoliko nenavadna in v nasprotju z napovedmi vlade pred nekaj leti. Takrat je DUTB, na katero je bilo preneseno premoženje prezadolžene Save, začela iskati ustreznega in kompetentnega kupca. Vlada je takrat z gospodarskim ministrom Zdravkom Počivalškom na čelu uvrstila Savo Turizem med strateške državne naložbe, ki niso na prodaj. Očitno SDH kot upravljavec državnih naložb nima kapitala za dokapitalizacijo Save Turizma, zato ta rešuje svojo zadolženost z odprodajo premoženja. »Za Terme Lendava je bilo več povpraševanj. Na koncu smo začeli pogovore z najugodnejšim ponudnikom. Sklenili smo dogovor, kako realizirati potencialno prodajo. Poslov do realizacije ne komentiramo,« so kratko sporočili iz Save Turizem./SN/

 • Osti jarej

  Ob najnovejšem nakupu Madžarov na lendavskem območju pa so dodatno razočarani tamkajšnji večinski prebivalci – Slovenci. »Zdi se mi, da naša Lendava počasi prehaja v roke ne slovenskih, temveč Madžarov iz Madžarske, ki so pokupili veliko objektov in nepremičnin, tudi nogometni klub,« pravi znani Lendavčan Bojan Babič. »Tukaj se res ne more veliko narediti, če nekdo drug vlaga oziroma investira in kupuje. Lahko bi se več naredilo pri upoštevanju zakonov glede rabe slovenskega jezika, slovenske zastave, različnih napisov ipd. Različne razstave potekajo v madžarščini, med drugim Pomurski galop postaja madžarski, ker je vse v madžarščini in se domači turisti iz term raje obračajo in zapuščajo prireditev, saj ničesar ne razumejo. Nimam nič proti madžarščini, a me moti, da se izriva slovenščina, ne le na prireditvah in dogodkih, temveč tudi po mestu, kjer so napisi najprej v madžarščini, spodaj pa v slovenščini,« pravi Babič./SN/

 • Osti jarej

  Ni pa Babič edini, ki ga motijo nekatera zadnja dogajanja na lendavskem območju, zlasti ob prodaji in prevzemu številnih lendavskih nepremičnin in podjetij, tudi NK Nafta. Enako misli več drugih, ki pa se ne upajo izpostaviti. Tako smo slišali, da se »okupacija v civiliziranih državah danes izvaja z denarjem, ne vojno in nasiljem«, Lendavčanka se je spraševala, »od kod Madžaru, ki kupuje terme, toliko denarja« ter ali bo poslej za zaposlitev v Termah Lendava obvezno znanje madžarskega jezika, ker ga Slovenci z lendavskega območja ne znajo. »Tukaj gre za najmanj upravičen dvom zlorabe denarja za neresnično avtohtonost,« dodaja eden izmed sogovornikov, ki se sprašuje, ali so se Terme Lendava kupile z nepovratnimi sredstvi madžarske države, kot je to bilo s prostori trgovine Mercator v Tomšičevi ulici v Lendavi. /SN/

 • tramal

  Te smrdljive muslimke naj kučan vzame domov ,pa naj se pri njemu kopajo ,ker isto smrdi.

 • janko

  Eh, ni se jih treba bat, so pač še veliko za nami. Naj hodijo na izlete sem, živijo pa naj doma. Naj vidijo razviti svet, hitreje se bodo posodabljali.

 • križarka

  ne razumem, ali se ni rjuharska moda razvila ravno zaradi stričkov v krilu iz vrst katoliškega klera, zakrivanje las pa so sfurale njihove sestre nune, Kristusove neveste? čemu potem tak kraval, če to povzamejo še musliči?

  • garfi

   križanka

   • križarka

    garbi

    • garfi

     garbam

     • križarka

      ne, sploh ne, garbi z Đ, fonetično, sicer se zapiše ‘garbage’

     • garfi

      troll smetiš z odpadki

 • garfi

  POZIV MLADIM, REVNIM, NEOPREDELJENIM, UPOKOJENCEM… za nove volitve !!!
  POJDITE NA VOLITVE IN PODPRITE SLOVENSKO SDS !!!
  MULTIKULTI JE NATEG LEWIČĆARJEV-GLOBALISTOV-VELEIZDAJALCEV !!!
  NE BOSTE DOBILI BUREKA AMPAK BURKE !!!
  NAMESTO VAM GREDO STOTINE MILIJONOV ISLAMISTOM !!!
  protiSlovenske stranke šarec-sd-smc-desus-bratušek-levica… !!!
  primer multikulti francije-World Cup 2018 Victory Riots (RIP France)
  https://www.youtube.com/watch?v=vJOrwDuU3Cc

 • stajerc5

  Ne sprasujte, zakaj so crne zaklje nagnali! Kockasti so pac domoljubi.
  Občina Neum
  Hrvati 3.792 (87,67%)
  Srbi 207 (4,78%)
  Muslimani 190 (4,39%)

 • RATATA

  Eh, manjka mi par ur poslušanja in zapisovanja prvega, drugega, tretjega in četrtega letnika gimnazije, klaftra prebranih knjig in par decilitrov smisla.
  Toda za moje potrebe sem kar dober, pomemna je zaloga knapovskih kletvic ustnega izročila iz domačega okolja, ko so pravi zaklad.

  • Ana Job

   Zato, da boš tukaj dobil od neznancev lajke v tej greznici, ti pa res ni potrebno znati vsega naštetega… Sicer pa vsak ima svoje veselje. Nekateri življenje puščajo tukaj v kolikor se na ljudi, ki jih imajo radi še spomnijo ne.

 • Olga2345

  Hitler: naredite mi to deželo nemško! Kučan: naredite mi to dezelo komunisticno! Erdogan: naredite mi to deželo muslimansko!
  Nacizem=komunizem=islamizem!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!