[EKSKLUZIVNO] Je na vidiku nova afera? Cerar naj bi na Telekomu svoji partnerici Mojci Stropnik priskrbel posel, vreden 1,5 milijona evrov!

Foto: Bojan Požar/Požarreport.

Po neuradnih, a zanesljivih informacijah naj bi se odvetnici Mojci Stropnik, aktualni partnerici predsednika vlade Mira Cerarja, na Telekomu Slovenije obetal posel življenja. Iz zanesljivih virov smo namreč izvedeli, da trenutno na Telekomu poteka postopek oddaje dragega posla procesa sodne izterjave, katerega letna vrednost znaša skoraj 1,5 milijona evrov. Ta posel sicer na Telekomu operativno vodi član uprave Aleš Aberšek, ki velja za simpatizerja stranke SMC, hkrati pa je tudi dober prijatelj Aleksandra Kešeljevića, javnosti dobro znanega svetovalca v kabinetu aktualnega predsednika vlade, Mira Cerarja. V oči bode predvsem dejstvo, da Telekom ni objavil javnega razpisa, ki bi omogočil, da bi se za pridobitev posla lahko prijavili tako kot določa zakon. Na Telekomu sicer vse, pričakovano, zanikajo.

Izvedeli  smo, da so na Telekomu Slovenije izbrali štiri ponudniki in tako izločili vse druge zainteresirane odvetniške pisarne. Kako se je na povabilu sploh znašla odvetniška pisarna, kjer kot odvetnica deluje Mojca Stropnik, v odvetniških krogih sicer ni znano praktično nikomur, špekulira pa se, da naj bi njen angažma zahteval prav Aleš Aberšek. Naši sogovorniki iz odvetniških krogov presenečeno trdijo, da naj odvetnica Mojca Stropnik še nikoli v življenju ne bi peljala kakršnegakoli pomembnejšega procesa sodne izterjave, niti pisarna nima večjih referenc s področja izterjave.

Če zgornje navedbe držijo, se lahko resno vprašamo, če gre pri omenjenem postopku oddaje posla državne družbe premierjevi partnerici za eklatantno politično korupcijo. Pri tem je treba izpostaviti, da je bila Mojca Stropnik do nedavnega uslužbenka Kabineta predsednika Vlade Mira Cerarja in je po tem, ko je njun odnos postal javen, zapustila Cerarjev kabinet in se zaposlila v odvetniški pisarni Brumen v Mariboru.

Naj spomnimo. Nadzorni svet Telekoma Slovenije po novem vodi Lidia Glavina, predsednica uprave SDH, ki jo je na to mesto iz kvote Cerarjeve SMC močno podprla prav ekipa Aleksandar Kešeljević – Erik Kopač iz kabineta predsednika vlade.

Na Novi24TV smo sicer na elektronski naslov Telekomove službe za odnose z javnostjo naslovili sklop vprašanj v povezavi z zgoraj zapisanimi vrsticami. Vprašali smo, ali nam lahko potrdijo informacijo, da posel dejansko vodi en član uprave, v tem primeru Aleš Aberšek. Zanimalo nas je, zakaj je Telekom praktično onemogočil drugim odvetniškim pisarnam, da bi se potegovale za pridobitev posla, prav tako smo želeli obrazložitev, kakšne reference ima Cerarjeva partnerka Mojca Stropnik, da se je njena odvetniška pisarna znašla med štirimi izbranimi.

Pričakovano na Telekomu te navedbe zanikajo. Piarovka Katarina Prešeren nam je odgovorila, da skladno z zastavljeno strategijo poslovanja v Telekomu Slovenije nenehno analizirajo trg in preučujejo možnosti stroškovne optimizacije ter izboljšanja učinkovitosti na različnih segmentih poslovanja. Vse tovrstne aktivnosti, ki jih vodijo pristojne strokovne službe, bojda potekajo skladno z internimi akti in pravili.

“Na področju sodnih izterjav že sedaj sodelujemo z zunanjimi izvajalci, ob tem pa preučujemo dodatne možnosti, na kakšen način bi v prihodnje nivo upravljanja s terjatvami dvignili na še višji nivo,” pravijo na Telekomu in dodajajo, da podatek o višini letne vrednosti ne drži, saj je maksimalna letna vrednost bistveno nižja. Prav tako naj ne bi s strani omenjene odvetnice prejeli nobene ponudbe. Vseeno istočasno dodajajo, da glede na interna pravila nihče od ponudnikov nima vnaprej zagotovljene prednosti in da v zvezi z oddajo dragega posla procesa sodne izterjave še ni bila sprejeta nobena odločitev. Povezav svojega člana uprave Aleša Aberška s kabinetom predsednika vlade pa na Telekomu niso komentirali.

T. F.

 • VERZIFIKATOR

  Mili Bezlaj

  FANT Z MERO ALI V ČETRTO GRE RADO

  »Šefe, ali veš, kam pelješ,«
  vpraša sovoznik zmedêno,
  zdaj prestrašen že pošteno,
  »kaj momljaš in stalno melješ?«

  »Daj, povej nam vsaj že smer,
  saj bezljaš, divjaš brez mere,
  ne opaziš več ovire,
  reci vendar, da bo mir.«

  Ta brez mere se nasmehne:
  »Ni ovir, prijatelj mili,
  naj se ti motor ne smili
  ne ovirice pritlehne.

  Človek mnogih sem prestav,
  pravijo mi zdaj brezmernež,
  nisem nič več kak čemernež,
  nisem cmerast, krmežljav.

  V prvi ko še mlad sem vozil,
  šlo počasi je navkreber,
  ko prišel sem tja pod reber,
  dve življenji sem ogrózil.

  V drugi šlo je že hitreje,
  menjala mi je prestavo,
  ni pač šlo ji za zabavo,
  vozil sem vse počasneje.

  V tretji je bilo počasi,
  ona žal se ni spoznala,
  hitro v prosti tek me dala,
  prvi nisem bil na vasi.

  Zdaj ko kupil mi je stric
  nov motor, divjam dve leti
  celo leto kot poleti,
  včasih s sabo vozim vštric.

  Jaz mendá sem dober statik,
  mi razmišljati ni treba,
  kam naj vodi me potreba,
  me usmerja avtomatik.

  Zdaj, ko prvi sem na vasi,
  se prestavim še v četrto,
  k matičarju na Razdrto
  dirjam, pravijo, počasi.

  Ko nastopi leto mlado,
  že v četrti bom prestavi,
  prvi Jakec pa v predstavi:
  ˝Fantje, gre v četrto rado.˝«

  Ko drvi, motor ko teče,
  si gledalstvo misli svoje,
  »Vse boš strl, kar ni tvoje,«
  a nihče mu nič ne reče.

  Mu ne reče pač zato,
  ker je itak dobro znano
  in v zavest ljudi vpeljano,
  fant da peto je kolo.

  Za predstavice paradne,
  ki takrat se ga poflika,
  ko je sila prevelika,
  tisto iz rezerve zadnje.

 • PikaPolonica

  G. Aleš Aberšek bo optimiziral stroške. Tam kjer je pa prej delal mu je pa optimizacija stroškov uspevala? Prov smešno. Vse skupaj mi zgled pijavkasto.

 • resnicaboli

  Vsaka svinjarija še ni kaznivo dejanje morala in poštenost o tem pa nima pojma.

 • Antonius

  Pod zlikanim površjem nastopaškega Cerarjevega pravniškega doktorstva se skriva neverjetno svinjarij. V štalah in prašičjih farmah živeči mu ne sežejo niti do kolen.

  • soc

   Zato je jasno, zakaj ne more brez priznanega strokovnjaka za svinje Židana…

 • Demonkrat

  Liberalizem pac

 • totex39

  Če je človek pri nas že skrompiran ne more iz svoje kože, da ne bi izkoristil svoj položaj in deloval v korist sebi in svojim bližnjim. Pri nas se vse to dopušča, zato pa imamo vse povsod samo sranje, ker se vsi te nesposobneži med sabo prepletajo.

 • Polde

  Vsaka vlada do sedaj, je favorizirala svoje ljudi. Tudi bodoča ne bo glede tega nič boljša!

  • von Rhein

   Nekaj pozabljaš ali ne veš. Bodoča vlada bo morala (katerakoli že bo izven rdeče bande) zelo hitro počistiti ves odpadek,ki ga je sprejela ta vlada. V interesu,da ne zgnije cela država.

   • Polde

    Tudi to je res. Ob tako imenovanem čiščenju, pa ¨nehote¨ naredijo kaj v svojo korist. Težko je žabo v vodo porinit !

 • TOML

  Včasih je prevarant Cerar eno pot računal dvakrat, zdaj se je vrgel na miljone.
  Koliko mu bo Mojca dala nazaj v kufru je njuna zadeva.

  • resnicaboli

   z malega raste veliko.

 • PikaPolonica

  Sej če ona nima izkušenji ji bo partner Cerar pomagal pri opravljanju tega dela. No pa še denar ostane v družini…skupni fond pa to€€€

  • karpelec

   Eh, partner Cerar ni stabilna stranka, si zelo hitro premisli, ko zagleda boljšo kiklo ji nastavi nogo in zažene v luft vse proborjene eure.

 • mapu

  Banda rdeča…

 • centurion

  Miro je to tokrat etično opravil.
  Lahko bi zrihtal dva računa po 1.5 milijona, mar ne?

 • centurion

  Je pa Miro čist po Zdenki gene potegnu.
  Ni vsak milijon € svinjarija…

 • Meho

  In verjetno bo masa tako imenovanih vstajnikov na čelu s čistunom Lubejem že čez 15 min. rohnela pred Telekomom in obešala lutke z likom Mira Cerarja.

  Aja, “vstajnik” je bil tud sam Cmerar. Proti sebi pa res ne more vstat (beri scat).
  .

 • tarantela

  Naj bi…, če zgornje trditve držijo… itd v tem stilu…

  • Duhec

   Desni ne razumejo, da pomagaš otroku, partnerju, sosedu itd… so pač z vsemi skregani.

   • FUCK COMMUNISM

    Dokler levuharji pomagajo svojim levuharskim prisklednikom se ti zdi to sprejemljivo. Ko desnaki pomagajo svojim desnakom, ti ta teorija ne pase vec tako mocno. Daj rajs si fraco ze enkrat obrij in umij!

 • Duhec

  Očitno jo ima rad in zaupa… dobri obeti, da jima uspe. Čestitke, Cmera…

  • totex39

   Očitno ti še zelo dobro gre ali pa spadaš med njih, da jim za tako koruptivnost čestitaš.

   • Duhec

    Tip ma moč, ker mu je bla dana… ker je izvoljen, njegova stranka je zmagala na volitvah. Tistih, ki jim pa ni všeč, pa nikjer ni…. pol je vse ok. Lohk nardita naslednji biznis 15 milijončkov.

    • totex39

     Ko ima nesposobneš moč dela take svinjarije in se mu “jebe” za ljudi.

     • Duhec

      Vsak gleda najprej nase… a ti ne?! Ko je pa popolnoma vseeno a kaj nardiš al pa ne, dobiš pa vsak mesec 5 ali več povprečnih plač, pa sploh… vsi v parlamentu so tam, ker so se tko odločli ljudje, ki jim izvoljeni, izbrani trgajo od ust.

     • von Rhein

      V tem imaš prav….tako so se odločili ljudje.Enako je moje mnenje.Samo ne najdem odgovora kako so lahko mnogi idioti,ki potem posredno pomagajo pri banditizmu. Tisti,ki se izkažejo tukaj so slabo merilo.To se mentalne revščine,ki so srečni,če se lahko prpirajo. Tisti pravi idioti se ne pojavljajo pogosto.Svoje si mislijo,verjetno tudi dobijo,in opravijo svoje.

     • goldhorn

      Je po tvoje to etično?

     • Duhec

      Delajo velik večje svinjarije pa nobenga ne moti… kdo je pol nor???

     • FUCK COMMUNISM

      Cmerar nima nobene pravice gledat najprej nase! On je navaden drzavni uradnik, izbran od (idiotske) vecine, ki ga je volila in placan od vseh davkoplacevalcev, da opravlja svoje delo posteno, ucinkovito, uspesno in v dobro vseh drzavljanov! Ker svojega dela ne opravlja tako kot je treba, s tem dobesedno krade davkoplacevalski denar! Ker morajo vse drzavne institucije delat preko razpisov, bi moral tako tudi nastavljat ljudi. Pa jih ne! Ali je to moralno in eticno, tako kot je sesljal skozi njegov sluzast gobec pred volitvami?! Ni!

     • Duhec

      Dobro jutro… dolgo spiš. In takoj z visokim pritiskom… kap te bo.

     • FUCK COMMUNISM

      Jaz vstajam ob 6h, tko da ti rajs za svoje vstajanje, predvsem pa higieno poskrbi.

     • Duhec

      Ne noooo…. jst tud ob 6. Morm spremenit…. ne smeva istočasno.

     • FUCK COMMUNISM

      Kadar ces, sam da se ne ob men. To je glavno. In ja, ni treba nadaljevat, se tut nikol ne bos…

    • FUCK COMMUNISM

     Ce bi to naredil Jansa, bi ti kle gor s tvojo kosmatinko smrdela 24 ur na dan! Dvojna pofukana levuharska merila!

  • FUCK COMMUNISM

   Krava!

 • Darth Vader

  zakaj se proti Miru Cerarju ne vloži ustavna obtožnica zaradi kršenja ustavnega reda republike slovenije in sodelovanja pri organiziranem kriminalu in ropu davkoplačevalskega denarja velikega obsega, načrtnega delovanja
  proti narodu, sodelovanje pri etničnem genocidu, sodelovanja pri
  organizirani trgovini/tihotapljenju ljudi v EU, orgrožanjem varnostne
  stabilnosti države? …. če že ne odgovarja narodu, mora še vedno
  odgovarjat zakonu…..

  • primsek

   Ker bi bila enako uspešna in enako na trdnih temeljih kot je nabijanje o kraji koroških dečkov : madžaronski tretrejrazredni psinu na Novi in poslanci SDS so pač nemočni proti resnici, njihovo nabijanje ima vse krajši dih, bolj ko lažejo, manj imajo publike.Pa to zato toliko bolj zvesto, počasi bodo odpirali bolnišnične oddelke na zaporih za vse psihote tipa Janša, Bavčar, Lovšin, Domen Zavrl, za ljudi s shizoidno motnjo, preganjavico, prividi v obliki letečih slonov in štruc v smetnjakih,

   • lukamiha

    Takega bedaka pa še nisem zasledil na spletu!

    • Viktorh

     …že eden je dovolj..

     • karpelec

      Jih je pa mnogo več.

     • Viktorh

      ..zato je najbolje ignorirati jih, pa naj se jebejo.
      Urednik pač ne ukrepa.

    • goldhorn

     Plačanega bedaka.

     • rrrrr

      Ma ne, ta je tak bonko, da kretenari zastojn. Tudi take modele imaš pri nas…..

     • tohuvabohu

      Dresirani vojščak revolucije.

   • šmentanamuha

    Govedo, odmukaj nazaj u štalo.

   • FUCK COMMUNISM

    Ti si kompleten idiot. Nekdo ti mora to povedat. Nekaj tako kretensko idiotskega, kar si ti napisal, clovek ne vidi na internetu prav pogosto! Ali z drugimi besedami: poseben kreten si ti! Cestitam!

    • Ana Job

     Bravo! ;-))

   • Darth Vader

    a te Stockholmski sindrom blokira? duševna motnja pa to? https://ambasador21.wordpress.com/2017/06/03/zakaj-se-levica-podredi-nasilju/

 • princeska

  Vsaka svinjarija še ni kaznivo dejanje, vsaka eminentna pravniška svinja pa lahko dela svinjarijo na svinjarijo.

 • Stajerka

  državna srebrnina, zlatnina……ja, za nekatere kura z zlatimi jajci……VSE državne firme so prepletene s korupcijo in nepotizmom…….kaj Klemenčičeva je še vedno svetovalka vlade???…..kar je postala v mandatu Alenke Bratušek…….
  sicer pa mi je prav všeč, kakšne rogove je Cerar nataknil naivnežem in privržencem novih obrazov……jp, naslednji v vrsti že čaka……da peščica ljudi iz večine Slovencev ponovno naredi osle svetovnega kova……mater se morajo zabavat po vsakih volitvah – sem vesela, da do danes še NIKOLI na moj račun :)))

 • Vladimir

  čim prej predčasne volitve Bog čuvaj Slovenijo

 • pajot

  Ko će kome, ako ne svoj svome. (srbski pregovor)

 • Majda

  Preberite si tudi clanek g. Biscaka-kradejo pri belem dnevu, ali clanek g. Pozarja. Slovenec mlahav do onemoglosti, zato se vrstijo nebuloze vlade ena za drugo. Ta, po zadnjih volitvah, naplavljena garnitura si pac privosci vse, kar ji Slovenec dovoli. Kajti, narod, mi, volivci in volivke smo krivi (bolje SO krivi, kajti jaz nisem nora in nisem volila opcije, ki je nadaljevanje povojnih pobojev), da to lahko delajo. Poglejte norost, da g. Kovacic trpi kot zival pri (ne)zbiranju podpisov, Slovenec pa se nima toliko rad, da bi dvignil rit in dal svoj podpis. Ces, bodo ze drugi… Ne, butasti slovencelj, ne bodo, ce ti ne bos!!!!

 • Morala

  Etika in morala, sta šli po gobe! Če vsaj malo drži anketa v Delu, da je njegovi stranki padla podpora iz 35% na 5%, potem je ta stranka svoje volilce zelo razočarala!

 • Ryuk

  Kaj na to poreče veleizdajalec Veber? Ali ima tudi on prste zraven?

 • učko

  Kwa je ostalo od Cmirkotove morale in poštenosti? Uhvatila ga “keš pička”, a on je ispadu ravno tako kot pička !!!!

 • učko

  Zdej bo še na NLB kakšen milijonski posel padu, zato je noče prodati !!!!

  • Borut Stari

   Ko bo Evropska komisija začela razprodajo hčerinskih družb NLB na Balkanu in širše, bo od te ostala le navadna hranilnica.

 • Demonkrat

  V stalni pripravljenosti.Takih sem se nagledal v svojem življenju.Na koncu je bil center ali tisto kar omogoča zaslužek obvezno in garantirano propad.

 • Demonkrat

  Na volitvah tisti ki omenjajo moralo poštenje svobodo ……to zahtevajo od drugih da so se pravi od ovc oslov in ostalih naivnih tupih glupih

 • althar

  Še en dokaz več, zakaj je nujno, da se državne firme privatizirajo. Državne firme so le en kanal več, ki ga zločinska rdeča hidra uporabla za plačevanje uslug z našim denarjem.

 • Borut Stari

  Psi lajajo karavane gredo naprej. Škoda prostora in časa. Že čez tri dni bo vse zamrlo. Nameščanje svojih ni nič novega. To deluje že 7 desetletij. Še danes brez blagoslova Partije ni možno doseči mogočnega in donosnega položaja v podjetjih in družbi.

 • šmentanamuha

  Ah, kako etično! A ni lepo, da je svoji babi zrihtu posel.

 • Rožle

  Poštenjakar, ki mu ni para ….
  MORALNA ETIČNA NAČELA …..

 • antimur

  Cerar skozi svoj mandat premierja ne počne drugega kot podpira kriminal, namešča svoje nesposobneže na vsako količkaj pomembno mesto, skratka, skozi ves mandat počne samo 3,14zdarije. Moramo ga čimprej skenslati, na kakršenkoli način, z njim pa njegove kretene iz SMC.

 • TistoPravo

  Mogoče kdo ve, kam je izginil včerajšnji članek o Marcelu Stefančiču na rtvslo.si? Mee

 • resnicaboli

  Saj drugače bi mu že ušla edino z denarjem jo še lahko obdrži.

  • Olga

   Naj ji da svoj denar!

 • črnaovca

  Po vzoru Janeza ki je skrbel za brata Rajka

  • Olga

   Mislite Masleša, Kučan..

 • Olga

  Takoj naj odstopi!

 • Duhec

  Pravi moški skrbi in poskrbi za svojo žensko… Cmera vsaj tko, če vse ostalo škripa.

  • garfi

   misliš pravi mafijec

 • karpelec

  Ko simptomi in feromoni po večkratni uporabi popustijo, pusti zdravilo v primarni embalaži, ji dodaj še v sekundarno embalažo in odloži na zato primerno mesto za nadaljno predelavo.

 • Vera

  ” Afera ” je to, da še tega Cerarja mi Slovenci prenašamo,namesto, da bi ga že davno vrgli na cesto , saj ni sposoben voditi vlade !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • karpelec

   To vemo mi, zase pa trdi, da je najboljši v Evropi.

 • Olga

  Dragi Slovenci! Ste že oddali glas za referendum proti preplčilu drugega tira???? Očitno bomo morali organizirati še enega – za odpoklic kriminalcev – Cerarjeva vlade!

 • Slovenec

  Robert Časar, ki so ga prijeli v Dominikanski republiki, ni navaden kradljivec, ampak politik SDS. Politično kariero je začel leta 1998, ko je v imenu SDS kandidiral za piranskega župana. Izvoljen sicer ni bil, so ga pa zaradi tega nagradili z direktorskimi položaji v več javnih podjetjih, od koprske komunale naprej. Tudi kasneje se mu je članstvo v stranki splačalo. Leta 2000 ga je vlada Andreja Bajuka imenovala za nadzornika v Luki Koper, leta 2005 pa ga je prva vlada Janeza Janše imenovala za predsednika uprave Luke Koper.

  Zadnja leta je na kongresih stranke SDS sedel v prvih vrstah. In tudi ko so kriminalisti julija 2009 ocenili, da je bila Luka Koper pod njegovim vodstvom oškodovana za več kot sto milijonov evrov, in ko so revizorji ugotovili, da mu je uspelo celo v času gospodarske rasti podjetje zadolžiti za petkrat, se mu v SDS niso odrekli. Niti ko je bil nato obsojen korupcije zaradi jemanja podkupnin, niti ko se je norčeval iz sodišča, ki ga je obsodilo na šest let zapora, niti ko je zbežal v Dominikansko republiko.

  • garfi

   titoist Slovenec • 37 minut nazaj
   Tito bi (če bi bil še živ) danes prepričljivo zmagal na predsedniških volitvah samostojne in svobodne Slovenije!!!
   Slovenec • eno minuto nazaj
   Na slovenskem parlamentu se pojavi grafit: “Ali obstaja tukaj inteligentno življenje?” Po kakšnih treh mesecih pa nekdo pripiše: “Obstaja, vendar pridem samo vsake tri mesece naokoli – pregledat radiatorje …”

  • sumljivislon

   ve č pišeš ..višje gre ….SDS… ;))) PA DRGAČ..?

   • Slovenec

    Drgač je pa SDS pušil na zadnjih in bo tudi na naslednjih volitvah! LOL

 • Slovenec

  Finance.si: Kako je podjetje Rajka Janše poslovalo z večinsko državnim Telekomom, kako z Železnicami in zakaj je Janša ustanovil novo družbo Vamos.

  https://www.finance.si/6484817/Drzavni-posli-premierovega-brata-Rajka-Janse?cctest&

  • garfi

   nova prevara soros fajonka

 • Slovenec

  DZS je aprila 2009 postala lastnica podjetja Rajka Janše, imenovanega Promart Design, specializiranega za preprodajo poslovnih daril. Posel je bil sklenjen v Luksemburgu prek podjetja Falcone.

  Falcone, ki je v lasti Francija Zavrla (član četverice JBTZ, prvi človek Pristopa in nekdanji urednik Mladine), je Rajku Janši, bratu tedanjega premiera, plačal 1,15 milijona evrov kupnine, čeprav je bilo po oceni finske policije vredno zgolj nekaj evrov. Do transakcije je prišlo februarja 2007.

  http://www.delo.si/gospodarstvo/podjetja/dzs-je-rajku-jansi-podarila-2-3-milijona-evrov.html

  • Stajerka

   kak pa kaj Petrovič……Cerarjev minister s kratkim rokom trajanja……če se ne motim, je bilo vprašanje ravno DZS……
   pa kaj bi to……vedno padeš na priimek Janša……kaj PETANA ne boš ali ne upaš omenit……

   Nezakoniti posli: tožilstvo nad Petana in Zavrla?
   Skupaj s še štirimi poslovneži naj bi z domnevno spornimi posli dvema družbama pridobila približno 26 milijonov evrov premoženjske koristi.

   to mu je pa ziher zrihtal Janšev brat….
   Petan in DZS v preiskavi, premoženje pa odmrznili
   Tožilka še preučuje sklep, s katerim je sodišče v zadevi DZS preiskavo uvedlo za Petana in DZS, zahtevo za preiskavo proti ostalim pa zavrnilo.

 • Slovenec

  Žan Janša je postal asistent v pisarni evropske poslanske Patricije Šulin (SDS). Vendar pa na uradni spletni strani Šulinove tega podatka ni mogoče zaslediti, čeprav so ponavadi vsi asistenti predstavljeni. Ima pa Šulinova na svoji strani navedene tri druge pomočnike.

  Po poročanju Dnevnika je Janša mlajši sam želel, da se njegovo ime ne izpostavlja, saj da je sin političnega zapornika, kar bi lahko ogrozilo njega in celoten evropski parlament. Je pa Žan Janša omenjen v internem imeniku zaposlenih v parlamentu. Asistentka – in to javno – pa je tudi njegova partnerica Maja Mikanec, ki je zaposlena v pisarni druge SDS-ove evropske poslanke Romane Tomc.

  V preteklosti naj bi bil mlajši Janša zaposlen v grosupeljski igralnici, pred odhodom v Bruselj pa na bencinski črpalki. Izobrazba sicer ni kriterij za zasedbo asistentskega mesta, plače bruseljskih asistentov pa se gibljejo od malo manj kot 2.000 evrov pa do trikrat toliko.

  http://www.zurnal24.si/jansev-sin-vceraj-na-crpalki-danes-v-ep-clanek-243988

  • garfi

   smc prevara
   nova- fajonka soros

  • Stajerka

   Sin predsednika vrhovnega sodišča Branka Masleše je postal vodja Hiše športa, ki sodi v okvir Javnega zavoda Šport Ljubljana. Po pisanju portala Požareport.si je Samu Masleši službo priskrbel ljubljanski župan Zoran Janković.

   • Slovenec

    Treba jih je vse zapret!

 • garfi

  drugi zlati tir za mafijo – enojni tir za dvojno ceno
  REFERENDUM PROTI NOVI GROZLJIVI KRAJI IN MAFIJSKI VLADI
  STE ŽE PODPISALI ZA PROTIMAFIJSKI REFERENDUM ???
  tudi stojnice so pred upravnimi enotami
  —upravne enote – informacije
  http://www.upravneenote.gov.si/
  —elektronska oddaja in obrazec za tiskanje
  http://referendumdrugitir.si/post/293692/elektronska-oddaja-vloge-in-postni-naslov
  —Donacije za izvedbo referenduma – navodila
  http://beta.publishwall.si/referendumdrugitir/post/289588/donacije-za-izvedbo-referenduma-navodila

 • Slovenec

  Prema nekim procjenama, na jug je prodano oružja za više od 300 milijuna maraka. To je prodavao Janša, odnosno njegova služba sigurnosti i policija. Za oružje su uzimali samo gotovinu, i to u apoenima od 500 i 1000 maraka! Zanimljivo je, pak, da su pisani tragovi o prodaji oružja Hrvatima i Bošnjacima ostali stroga tajna, unatoč tome što su u Sloveniji izbijale afere oko prodaje oružja.

  http://www.jutarnji.hr/arhiva/jansa-je-hrvatima-i-bosancima-prodao-oruzje-za-300-mil.-maraka-u-gotovini/3313979/

  • Stajerka

   zaj pa še poišči bosanskega, kjer je omenjen Kučan……upaš al ne upaš??

   • Slovenec

    Poišči ga.

    • Stajerka

     ga maš…..iz SLOVENSKEGA VIRA…..ti se pa obešaš na hrvaške cajtunge, istočasno pa pljuvaš po Hrvatih….

     KDO bi vas razumel, če ne razumete sami sebe??

  • garfi

   kdo je ćad
   Janša se povezuje i sa drugim kontroverzama iz vremena raspada Jugoslavije i ratnih zbivanja. U nedavnom razgovoru za jedan hrvatski dnevni list umirovljeni general potpukovnik Marijan Čad, nekadašnji zapovjednik 13. korpusa JNA sa sjedištem u Rijeci, optužio je Janšu kako je oružje JNA, ostavljeno na teritoriju Slovenije, prodavao pobunjenim hrvatskim Srbima.

   General neprijateljske vojske Marijan Čad i dalje dobija mirovinu iz Mirovinskog fonda RH, iako je prema zapovijednoj odgovornosti nesumljivo odgovoran za spomenuti zločin. Živi kao umirovljenik u Rijeci, kao da sa spomenuti zločinom nema ništa.

 • garfi

  Slovenec • 37 minut nazaj
  Tito bi (če bi bil še živ) danes prepričljivo zmagal na predsedniških volitvah samostojne in svobodne Slovenije!!!
  Slovenec • eno minuto nazaj
  Na slovenskem parlamentu se pojavi grafit: “Ali obstaja tukaj inteligentno življenje?” Po kakšnih treh mesecih pa nekdo pripiše: “Obstaja, vendar pridem samo vsake tri mesece naokoli – pregledat radiatorje …”

 • Slovenec

  PRODAVAČI SMRTI Trgovcu oružja Janši bile su potrebne ratne igre.

  U nedavnom razgovoru za jedan hrvatski dnevni list umirovljeni general potpukovnik Marijan Čad, nekadašnji zapovjednik 13. korpusa JNA sa sjedištem u Rijeci, optužio je Janšu kako je oružje JNA, ostavljeno na teritoriju Slovenije, prodavao pobunjenim hrvatskim Srbima.

  Ne samo o prodaji oružja drugoj strani, onoj napadnutoj, Hrvatskoj i BiH, piše umirovljeni časnik vojnosigurnosne službe slovenske vojske obavještajac Brane Praznik u knjizi “Trgovci smrću”.

  Praznik proziva Janšu kako je prepušteno oružje JNA, u razdoblju od 1991. do 1994., prodavao postrojbama HV-a, MUP-a i HOS-a. Prema Praznikovim tvrdnjama, Janša i operativci oružje su Hrvatskoj i BiH prodali za 300 milijuna njemačkih maraka.

  http://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/101403/prodavaci-smrti-trgovcu-oruzja-jansi-bile-su-potrebne-ratne-igre

  • Stajerka

   Ekskluzivno objavljamo dokumente, ki dokazujejo, da je predsednik predsedstva BiH Alija Izetbegović lastnoročno sestavljal sezname orožja in streliva za potrebe bosanske vojske in jih pošiljal takratnemu predsedniku RS Milanu Kučanu. (foto: arhiv Politikis.si)

   Zaenkrat objavljamo zgolj tri izmed njih, ki pa so nedvoumni. Dokazujejo, da je predsednik predsedstva BiH Alija Izetbegović celo lastnoročno sestavljal sezname orožja in streliva za potrebe bosanske vojske in jih pošiljal takratnemu predsedniku RS Milanu Kučanu. Tudi način plačila je lastnoročno zapisan: »Plačanje u gotovu u času isporuke«.

  • Stajerka

   Prema Praznikovim tvrdnjama, Janša i operativci oružje su Hrvatskoj i BiH prodali za 300 milijuna njemačkih maraka.

   ali to pomeni, da je bil Kučan Janšev operativec :)))

   hahahaha……ga pihate……kaj pa, če je vse res :)))

  • Olga

   Pravilno: Trgovec z orožjem in morilec Milan Kučan Plavi!

 • garfi

  isti drekać
  Slovenec • 37 minut nazaj
  Tito bi (če bi bil še živ) danes prepričljivo zmagal na predsedniških volitvah samostojne in svobodne Slovenije!!!
  Foglof Tunek | sreda, 04. november 2015, ob 08:34:45
  Če bi lahko tovariš Kučan še enkrat kandidiral za predsednika države , bi zopet zmagal z fsaj 60% podporo v prvem krogu !… Seveda pa je nekaj tistih, ki zvečer pogledajo pod posteljo, če se slučajno mali mož ne skriva spodaj (npr. JJ)… Malo je tako dobrih predsednikof, kot je bil tovariš Kučan !
  ozna sve dozna press

 • Slovenec

  Zöllner erinnerte auch an die Widersprüche in den Aussagen Wolfs und Riedls, die die Verwendung der von Patria erhaltenen Provisionszahlungen nicht haben glaubhaft machen können. „Es gab mannigfache Versuche, diese Transaktion zu verschleiern und geheim zu halten. Nicht gerechnet hat man damit, dass es eine Geldwäschemeldung geben wird“, sagte Zöllner mit Blick auf die missglückten Versuch Wolfs, Anfang Februar 2007 Patria-Gelder in Höhe von 2,3 Millionen Euro in einer südsteirischen Raiffeisen-Filiale zu beheben.
  Daraufhin hatten Wolf und Riedl mit rückdatierten Verträgen und zweifelhaften Rechnungen versucht, an das Geld zu kommen. So wurde der thailändische Geschäftsmann Apichat Sirithaporn als Empfänger von 900.000 Euro namhaft gemacht, die angeblich in ein Wasserprojekt fließen sollten. Allerdings bestritt er in seiner am Freitag verlesenen Zeugenaussage, das Geld jemals erhalten zu haben. Wenige Tage, nachdem Riedl das Geld Apichat am Wiener Flughafen übergeben haben will, reiste der Patria-Vertreter nach Slowenien, wo er das Geld an slowenische Schmiergeldempfänger gebracht haben soll. Riedl hatte mit Patria ein Erfolgshonorar in Höhe von 7,5 Prozent des Auftragswerts vereinbart, von dem der Löwenanteil (4,5 Prozent) an Wolf gehen sollte. Ihm war aufgrund seiner Kenntnisse der slowenischen Wirtschaft und Politik die Aufgabe zugedacht, das Geld in Slowenien zu “verteilen”, wie es in einem E-Mail Riedls hieß.

  https://www.trend.at/service/recht/patria-prozess-drei-jahre-haft-waffenlobbyisten-hans-wolfgang-riedl-356156

  • Stajerka

   zaj pa še enega nemškega in avstrijskega o Hanziju ……upaš???

   “Delal sem za razne (tajne) službe. Za to se ne sramujem, ampak sem na to ponosen,” je za nemško nacionalno televizijo ARD še dejal Milan Dorić – Hanzi.

  • garfi

   Zaboravljeni i prešućeni ratni zločin JNA u Rijeci i nakon 24 godine
   General neprijateljske vojske Marijan Čad i dalje dobija mirovinu iz Mirovinskog fonda RH, iako je prema zapovijednoj odgovornosti nesumljivo odgovoran za spomenuti zločin. Živi kao umirovljenik u Rijeci, kao da sa spomenuti zločinom nema ništa.

 • Slovenec
  • garfi

   Zaboravljeni i prešućeni ratni zločin JNA u Rijeci i nakon 24 godine
   General neprijateljske vojske Marijan Čad i dalje dobija mirovinu iz Mirovinskog fonda RH, iako je prema zapovijednoj odgovornosti nesumljivo odgovoran za spomenuti zločin. Živi kao umirovljenik u Rijeci, kao da sa spomenuti zločinom nema ništa.

  • Stajerka

   zjave 1:
   Milan Dorić: Težko je to reči, ker poleg mene stoji sin Zagajskega, ampak, nihče od umorjenih ni bil nedolžen. Ok, Jest sem njegovega očeta dobro poznal, bil je pri meni, mi nosil vedno gradiva.
   Novinar ARD: Vi ste bili Hanzi?
   Milan Dorić: Ja.
   Novinar ARD: No, v tem poročilu, ki temelji na informacijah, ki jih je zbral Hanzi, posredujete informacije o očetu Roberta Zagajskega, tik preden je bil ta umorjen.
   Milan Dorić: Ja.
   Novinar ARD: Vi ste posredovali informacije!
   Milan Dorić: To ne drži.
   Novinar ARD: Ampak tako tu piše!

  • garfi

   neznani čas kraj oseba znesek

   • Slovenec

    Še bi znal nemško, bi vedel, da je vse znano.

    • garfi

     znano, da ste rdeći nacisti

  • von Rhein

   Ankläger zählte blumig viele Indizien auf, aber Beweise blieb er bisher schuldig.

   Ti si krepko gestochen.

   • Slovenec

    Če bi ti znal nemško, ne bi pisal kozlarij …

 • garfi

  titoist Slovenec • 37 minut nazaj
  Tito bi (če bi bil še živ) danes prepričljivo zmagal na predsedniških volitvah samostojne in svobodne Slovenije!!!

 • resnicaboli

  Kako dolgo bodo še levi prašiči krulili po tem portalu če niste sposobni jih blokirat ukinite komentiranje.

  • Stajerka

   točno…..ampak naj še potrdijo svojo pokvarjenost…..podn pod podnom, ka češ……in takšni delavnim poštenjakom režejo vsakdanji kruh – vedno tanjši :((

 • Slovenec

  Fmr US Ambassador Quotes Source Claiming SDS Received EUR 2.8M from Patria.

  https://english.sta.si/1672005/fmr-us-ambassador-quotes-source-claiming-sds-received-eur-2-8m-from-patria

  • garfi

   Pleskovič: Največ so pokradli tisti iz Foruma 21

  • ferdo

   Zagor, a ti pa tlele še kar lažeš !
   Kolk si že danes zaslužil ?
   Si delaš črtice, da potem pokažeš naročniku ?

 • garfi

  Pleskovič: Največ so pokradli tisti iz Foruma 21

  • princeska

   Darja, a s ljubosumna?

 • rrrrr

  Ali se vam ne zdi malce pretirana cena milijon in pol za enkratni posel ?
  Na TV Hanzi dobiš, takole med brati, kar nekaj take robe že za dobrih 30€ (brez DDV).

 • Duhec

  Cmerar se je zaljubil… pohvalno, lepo… pr njegovih letih se to redko zgodi.

  • ferdo

   Cmerar se je zaljubil… v denar, Stropnikova pa še računa, kaj in koliko ji bo to prineslo.

   • Duhec

    Tko kokr večina… nič ne izstopa.

    • ferdo

     Eh, tudi ti mi deluješ bolj, kot ne – odcvetelo ženšče.

     • Duhec

      No ja… z vsako prebrano besedo na Novi pospešeno cvetim, zorim. Grozljivo…

     • ferdo

      Povej, ko boš dozorela, da bomo pobrali seme ! :)))

  • ferdo

   Redko ? Potem pa slabo poznaš moško nrav.

   • Duhec

    No, ne vem… ne družim se z odcvetelimi. A pol je to pogost pojav???

    • ferdo

     In kljub temu ga hvališ, ……. :)))

     • Duhec

      Joooj…. hvalim ga, ker je primerljivo sranje z vsemi politiki, gnoji v parlamentu. Kaj naj?! To je izvoljeno…

     • ferdo

      Če je primerljivo sranje potem ga nimaš, kaj hvalit.

     • Duhec

      Niso tam zarad mene…

  • Olga

   Haha! Četrtič? Redko?

   • Duhec

    A ti se niti 4x v lajfu nisi?!

    • Olga

     Članek je o skorumpirancu Cerarju! Preusmerjate temo!

     • ferdo

      Tudi pošiljanje svojega dekleta v Bruselj, kjer so bile povabljene le prve dame diši po korupciji, kajne?

     • Duhec

      Ja morm…. ker je tolk dolgočasn tip, da ga nimam volje niti kritizirat.

     • Olga

      Ali ga pa na ta način ščitite, ker je Kučanova marioneta?

     • Duhec

      Hahaha…. ta Cmizdra mi gre na k, sam večini je všeč. Bedno, da je taka karikatura povozla desne politike.

    • ferdo

     Ja, kolikokrat si se pa ti, no…. da slišimo iz prve roke ?

     • Duhec

      Hahaha… sploh ne vem.

     • ferdo

      Naj razumem, da nobenkrat ?

     • Duhec

      Ne sm se…. za vsakega sm misla, da sm se. Sam pol smo se razšli in nism več ziher…

     • ferdo

      Ej, potem nisi resen tip ženske. pazi se migrantov !

     • Duhec

      Hahaha…. dobra. Ma ne morš bit z nepravim resen…

   • ferdo

    Pa si prepričana, da jih ni imel že kaj več “na probi” ?
    Pred nekaj dnevi je poslal svojo “prvo damo” v Bruselj, ha, ha, ha, …. Kako on to določa bi bilo zanimivo vedet.
    Olga, ker si ženska, mogoče imaš tudi ti šanse, da te kdaj pošlje, saj kot zdaj tole zgleda, uradni papirji o poroki sploh niso pomembni..
    Neverjetno….. !!!

    • Olga

     Imam bistveno višje kriterije kot je tale marioneta od Cerarja! Po moje mu Kučan še babe izbira!

     • ferdo

      :))))))))))))

     • Duhec

      …. in samska. Za znort….

  • MEFISTO

   Kaj se ti pogovarjaš o babah, tebi so vendar bližji moški.

  • valentin

   Duhec, kje je tvoj QTH ?

 • Olga

  Vsi na volitve! Volimo desnico! Edino tako bodo možne spremembe in kaznovanje komunističnih zločinov in zločincev!

 • MEFISTO

  Tretja prva dama v tem mandatu se pa res ne more ukvarjati z drobižem.

  Proč vržen denar.

  Tudi milijoni je ne bodo dolgo zadržali, čeprav je očitno gos..

 • valentin

  Telekom Slovenije je družba od koder “elita” odnaša bajne vsote denarja v zasebne žepe in to od kar pomnim. Menjajo se člani in predsednik uprave, menjajo vlade, ki pa jo pravzaprav vodijo eni in isti slovenski Rockenfellerji, Bildebergi, Soroši itd.s svojimi zvestimi služabniki znotraj podjetja in takimi, ki z točno določenimi nameni vstopajo vanj in “kolobarijo”.

 • Duhec

  Kak biznis bo Cmera morala zrihtat moškemu, ki mu bo drago zadovoljil?! Grozljivo….

  • valentin

   Po Štajersko eno na trdo kuhano jajce in en fuk, ha, ha…

   • Duhec

    A si ju predstavljaš seksat?! Ta posnetek bi bil vredn milijarde…

    • valentin

     Jaz imam domišljijo, a ne vem, če je za objavo….ohhh
     vsekakor je na pravni osnovi, lepo prosim…

     • Duhec

      To Cmero mora ona od uzad… jst si ju drgač ne predstavljam.

     • valentin

      Tudi to je fino, a iz pravnega stališča je dobro uporabiti vazelino, da lepo implementiraš input, kredit, ki verjetno to je,
      je potrebno zavarovati z kondominom, da obresti na glavico ne bi narastle, stranski produkt ( froc ) bi namreč ogrozil likvidnost oz. državni proračun…..za katerega bi težko dobil
      soglasje pozicijskih strank.

     • ferdo

      Pa ti bi morala zraven svečo držat!

     • valentin

      Za kva ferdo, a, da lukno trofne.

     • ferdo

      Seveda. Saj vidiš, da je škilast. he, he

     • Duhec

      Navijala bi… neb preživu.

     • valentin

      Misliš na švoh Herz ?

     • Duhec

      Haha…. jst bi crknla od smeha.

 • tomven

  …na kakšen način bi v prihodnje nivo upravljanja s terjatvami dvignili na še višji nivo,” … in izberejo cmokačevo priležnico, ki je brez vsakih izkušenj, tipičen birokrat! Jebemti, kje so policaji, krimiči, a bo kdo že sunil v rit tega drekača…

 • Rožle

  MORALNA ETIČNA NAČELA … :
  -podpiranje ugrabitev otrok
  -podpora terorizma in lopvščine ….
  -delavci ne bodo vodili države
  -drugače misleče ljudi in protestnike rad označi za “male ljudi”

  Le še četrtina volivcev verjame v njegovo stranko…?
  …Iz moralno etičnih načel…bi bilo pošteno, da bi že spakiral svoje kufre….

  • valentin

   Ne vem kaj bi morali storiti, da bi se ljudstvo povezalo in zahtevalo za vsako
   vladno potezo pojasnilo, soglasje. Vlada, pa kakršna že je, je od ljudi izvoljena, torej ljudstvu odgovorna in v dobro ljudstvu delujoča. Ljudstvu zavezana in v nasprotnem primeru takoj odstavljiva in zakonsko odgovorna…

   • ferdo

    Če bi to veljalo za to vlado, bi morala biti že zdavnaj na smetišču zgodovine.
    Tako slabe vlade še ne. Še mojškra je bila boljša.

    • valentin

     Ja, je vsaj luknje krpat znala.

     • ferdo

      pa tud, če je bila ob tem vsa putana.

     • valentin

      Ja, če, da je puta in če ne, je lahko glih tako, tudi, če ne da.
      Si zastopu ?

 • antimur

  Ženščina, ki si najde takšno odvratno kreaturo kot je Cerar ( mimogrede, zobovje ima tako, kot bi ga Janković nametal iz ljubljanskega gradu direkt v njegov gobec) in to samo zato ker je premier (in to najslabši od vseh možnosti) ni nič kaj boljša kot tiste, ki se vežejo s čefurji ali celo migranti. To je poden slovenskega nežnejšega spola.

  • ferdo

   Ta ne gre iz radovednosti, ampak s kalkulatorjem :)

   • Duhec

    To je dons moderno… velja za oba spola.

    • valentin

     A ni hudič, dnar vrta kjer sveder ne more.

     • Duhec

      Bedno, ja…

     • valentin

      Povsem !

 • garfi

  tukaj se preprečuje afere
  Spoštovani,
  Odbor za varstvo človekovih pravic in temeljnih svoboščih – Odbor 2014 vabi na zadnji shod za pravico, resnico in pravno državo pred poletnimi počitnicami. Na shodu, na katerem nas bodo nagovorili Alenka Jeraj, Jurij Pavel Emeršič in Aleš Primc, se bomo spomnili tudi tretje obletnice ustanovitve Odbora 2014. Vljudno vabljeni v četrtek, 8. junija 2017, ob 17. uri pred Vrhovno sodišče v Ljubljani.

  • Duhec

   Čak mal…. zdej ugotavljamo kdo koga v Cmerarjevi zvezi prtiska?! Kaj meniš???

   • ferdo

    Ustavi se. Ne ga zdaj zapeljevat. To je važno !

    • valentin

     Ja Duhec pogosto moti koncentracijo nas delujočih.

    • Duhec

     Se opravičujem…

 • garfi

  tukaj se preprečuje afere, KRADEJO NAŠ DENAR
  drugi zlati tir za mafijo – enojni tir za dvojno ceno
  REFERENDUM PROTI NOVI GROZLJIVI KRAJI IN MAFIJSKI VLADI
  STE ŽE PODPISALI ZA PROTIMAFIJSKI REFERENDUM ???
  tudi stojnice so pred upravnimi enotami
  —upravne enote – informacije
  http://www.upravneenote.gov.si/
  —elektronska oddaja in obrazec za tiskanje
  http://referendumdrugitir.si/post/293692/elektronska-oddaja-vloge-in-postni-naslov
  —Donacije za izvedbo referenduma – navodila
  http://beta.publishwall.si/referendumdrugitir/post/289588/donacije-za-izvedbo-referenduma-navodila

 • Duhec

  Je pa fajn… Cmera nas v vse odprtine, njega pa Mojca. Če že mora to bit predsednik vlade…

  • garfi

   ga že rušite ?
   kdaj bodo volitve ?

   • Duhec

    Jst ga ne… to me sploh neb zadovoljilo.

    • garfi

     kaj te zadovolji, naš denar ?

     • Duhec

      Teb se meša…

     • garfi

      ja že dva dni mešam barvo

     • valentin

      Pa ja ne rudečo ? Pazi na zdravje garfi !

     • garfi

      tudi mavrične in zelene ne

     • valentin

      Tudi na vodni osnovi niso nedolžne, sicer bi jo lahko pili, ane …

     • Duhec

      Zakaj nisi niti duhovit??? Grozljivo no…

    • tramal

     Z takšnim krivim zobam ga imajo babe samo zaradi denarja ,pa si bedak seveda ne pride gor.

   • valentin

    Sam se bo. Pravijo, da si takšen s kakršnemi se družiš. Drži ?

    • garfi

     on je marioneta don murgleoneja in sorosa
     in vse njihove levičarske stranke

     • valentin

      Vemo. Pleše in se ljubčka po navodilih.

  • radames

   Samo popln bedak “stranki” SMC pravi stranka in jo upošteva kot stranko, ki je bila ustanovljena zanalašč za zadnje volitve in hkrati s “stranko” sugestija, da je Cerar “najverjetnejši mandatar”. Samo popoln bedak take sugestije ni zavrgel in zanalašč volil nekoga drugega. Samo popoln bedak ni uvidel tako infantilno namontiranje Cerarja za predsednika vlade! In to že PO popolnoma enaki manipulaciji in namontiranju Jankovića.
   Slovenski volilci so opravilno nesposobni in eni najhujših BEDAKOV na svetu.

   • tramal

    Očitno gre osel enkrat na led ,slovenci pa vsaj stokrat.tako oprane možgane imajo.

 • Fogglof Tunnek

  Cmero drži se…klero-desnica ti nič ne more… Fsi so navadni posranci!!!

  • tramal

   Cmero se še ene babe ne more držat ker mu vse uidejo.Tudi ta ga bo olupila kot bananin olupek in zavrgla kot vse druge.

 • Rožle

  Miro Cerar:
  “Otroci v naši deželi ne bodo več lačni …samo razumite me– baba je pač na prvem mestu “

 • radames

  “:::Mojci Stropnik, aktualni partnerici predsednika vlade Mira Cerarja…”
  A se ne bi fajn slišalo: “…aktualni PUNCI predsednika vlade…”?

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, tožilstvo Kanglerju in hčeri Maši Kangler želi odvzeti dobrih 250.000 ojrof, ki naj bi jih pridobila nezakonito. Med drugim mora Kangla pojasniti, od kod mu denar za nakup stanovanja na Pohorski ulici v Mariboru in za nakup počitniškega apartmaja na Pohorju. Baje mu je svetoval Janez Janša.

  • Rožle

   Drži se teme …

   • Fogglof Tunnek

    Teme? Jas mam rad sonce… Slovenci smo res narod neverjetno poštenih politikof. Nihče ni nič krif. Fse je pošteno zasluženo, fsi so žrtve Murgelj, palčkof, udbe, če pa že koga dobijo s prsti v marmeladi, je pa krif priimek. Od Kanglerja bi res rad izviren recept, kako lahko z lubenicami in pujsi zaslužiš par sto tisoč ojrof. Človek je čarovnik. Za ministra za gospodarstvo ali pa kmetijstvo naj ga Cmero da. Bo zamahnil s čarobno paličico, pa bo Slovenija rešena. Ne glede na to, da nihče ni krif (ne Janša, ne Bafčar)… fsi “pošteni”… pa miljard pokradenega denarja še vedno ni.

 • Raamko Rom

  JANEZ JANSA,TI SI NASA EDINA LUC NA KONCU TUNELA! LJUBIMO TE!

  • tohuvabohu

   Marš, govedo provokatorsko!

   • radames

    Bik, ne govedo!

    • Rožle

     DVD ROM …

   • Raamko Rom

    KOMUNIST! KJE IMAS BUILMASTIFE?

 • Fogglof Tunnek

  Kanglerju numerološko nekaj ne štima… bi bilo treba fprašati Ježovito.

  • Fogglof Tunnek

   Naj poizkusi in se numerološko prepiše v Janšo. Mu bo bolj udobno!!!

 • Fogglof Tunnek

  Da se držim teme… Prva dama ZDA Melania Trump se je družila tudi z Mojco Stropnik, spremljevalko slovenskega premierja Mira Cerarja.

  • Rožle

   Tvoji levičarji pravijo, da Cerar ni levičar …

   • Fogglof Tunnek

    Sa jas tudi isto pravim. On je kvazi-levičar!!!… Edina prava levica je moja stranka… Združena levica.

    • Rožle

     Aha, .. tudi že pokojna stranka …

  • Janez

   Kje?
   PA JU VIDIŠ SKUPAJ ?
   TU MELANIJA SAMA
   PRED MNOŽICO V ZDA NA FLORIDI LEPO MOLI “LORD’S PRAYER=OČENAŠ”.
   TI
   KAJ TAKO POGUMNEGA V ŽIVLJENJU GOTOVO SPLOH NIKOLI ŠE NISI STORIL
   Te tu
   na tem ok domoljubnem portalu – nekaj hujskaš, zbijaš slabe štose itd. L.r.JANEZ KOMENDA
   P.S.
   RAJE POVEJ KAJ O T.I. “PATRIOTSTVU” DO ZDA DRŽAVE.
   To “patriotstvo” in spoštovanje Ustave – je v ZDA ? OBVEZNA STVAR ZA VSE AKTIVNE JAVNO, ZA ZAPOSLENE V JAVNIH IN DRŽAVNIH SLUŽBAH ZDA. MAR NE ?

   https://m.youtube.com/watch?v=CJcvisDrtsM&feature=youtu.be

 • AlojzZ

  “Je na vidiku nova afera? Cerar naj bi na Telekomu svoji partnerici Mojci Stropnik priskrbel posel, vreden 1,5 milijona evrov!”

  DA, tako je! AFERA! Ali 3 mio € ali nič!

 • xtc

  čE JE TO RES;POTEM SE MORA OGLASITIkpk;ona dva pa bi morala oba odstopiti s funkcij:Seveda bo zopet vpitje in zmerjanje:
  Sicer paSMC JE STRANKA;KI SE JI PARLAMENT VSE BOLJ ODMIKA;Cerar pa politično truplo:

  • radames

   SMC sploh ni stranka!!! Je le “stranka”. Od “stranke” PS (popularno pingvini) naprej, bi morali vsi spoznati, da “stranke”, ki so ustanovljene tik pred volitvami in zanalašč za volitve, sploh niso prave stranke!
   SMC in Cmerar gresta v pozabo. Čez dve leti jih bo malo vedelo kaj o “stranki” SMC in kaj je bil Cmerar.

 • Franjo Trojner

  HM, V LUČI TEGA NASLOVA in vseh dosedanjih javno razkritih afer te koalicije/ministrov/ministrc in nenehnega že kar kroničnega mencanja predsednika vlade Cerarja pri čisto vsaki odločitvi, pa tudi zaradi nesposobnosti izpeljave ene same samcate nujno potrebne reforme in zaradi netransparetnega drugega tira in seveda zaradi medle migrantske politike, ki je povozila tako domačo, kot zakonodajo EU in skrajno ogrozila varnost državljanov in premoženja doma in v celotni EU in to kljub absolutni/ustavni večini v parlamentu, DOKAJ BEDNO IZGLEDA TA VISOKO ETIČNA IN MORALNA CERARJEVA STRANKA SMC IN NESPOSOBNA IN AFER POLNA CERARJEVA KOALICIJA KI JO LJUDJE V NAŠI DRŽAVI NE MARAJO IN SO JI NAMENILI BEDNIH 1O% PODPORE. ŠE BOLJ BEDNO JE PROPADLA BIZARNA AVANTURA DOMINATNIH MEDIJEV, KI SO NAM VSILILI OBLAST NOVIH OBRAZOV IN TO BREZ VSAKEGA VOLILNEGA PROGRAMA! UPAM, DA BO TE MEDIJE IN NJIHOVE POLITIČNE BOTRE ZARADI ŠKODE, KI SO JO Z NAČRTNIM PROMOVIRANJEM IN BRUTALNEM POLITIČNEM FORSIRANJEM BAJE NOVIH OBRAZOV STORILI SLOVENSKI DRŽAVI IN VSEMU SLOVENSKEMU RODU HITRO VRAG VZEL. V dobro demokracije in pravne države ti z ortodoksno levo ideoligijo okuženi mediji nikoli več ne bi smeli voditi oddaj z predvolilno vsebino in niti pod razno predvolilnih suočenj! Na vsakih naslednjih volitvah nas naj Bog, naša modrost in dosedanje izkušnje obvarujejo pred poceni propagando levih dominatnih medijev in populistično politiko nelustrirancev in njihovih satelitov.

 • Janez

  Na ODBORU 2014 !
  JAVNO POHVALITE IN POZOVTE VSE SLOVENSKE – G A S I L C E ! POŠTARJE ! KMETE ITD.
  TUDI
  VSE ZAVEDNE – SLOVENSKE V O J A K E, P O L I C I S T E, U Č I T E L J E, PROFESORJE
  VSE
  JAVNE IN DRŽAVNE USLUŽBENCE, OBRTNIKE , VSE U P O K O J E N C E – VSE – P R I M O R C E !
  K
  PODPISU OBRAZCA ZA – R E F E R E N D U M za 2. T I R !

  Predlog Zakona
  SMC IN VLADE(KARDELJ) DR. CERARJA !

  – JE ZLONAMEREN DO NAS – POŠTENIH SLOVENCEV, DAVKOPLAČEVALCEV ! L.r. JANEZ KOMENDA

 • Rožle

  Baba je na prvem mestu …potem pa šele lačni otroci v naši deželici ….

 • tramal

  Če nas cmerar nebi pokradu in imel naš denar ,ga še pes nebi povohal tako grd je.

 • Olga

  Janković – tovariš 10%! Cerar – tovariš afera za afero!

  • Jurij Musar

   Moraš priznati, da je Janković pravzaprav zelo poceni, saj provizije običajno znašajo 20 – 25 %.

 • Fogglof Tunnek

  Nekoč je Protikorupcijska komisija namreč ugotovila, da so odgovorne osebe Plinovodof pri zaposlitvi hčerke premiera in predsednika SDS Janeza Janše ter sina vodje poslanske skupine SDS Jožeta Tanka kršile dolžno ravnanje… Po mnenju KPK so odgovorne osebe podjetja Plinovodi Niki Janša in Tadeju Tanku zaposlitef omogočile v nasprotju s predpisi, kar ustreza opredelitvi korupcije.

 • Fogglof Tunnek

  Poslanec nekdanji poslanec Gašpar Gašpar Mišič je takrat želel pojasnilo glede zapisof o zaposlovanju bližnjih sorodnikof vplivnih politikof SDS v državni upravi in podjetjih v večinski državni lasti, med drugim tudi Janševe hčerke v podjetju Plinovodi.

  • Rožle

   Ni čudno kam je prilezel, če pa tvojo šmarnico kupuje …

  • Janez

   Tunnek !
   Informiraj se !
   Pri tistem večno pijanem brezdomcu v parku pred V. Sodiščem – kako se živi med klošarji.
   Slišimo !
   DA BOŠ TI IN TVOJI TUNNEK&COMP. PROVOKATORJI – DAN – “NA CESTO” !
   Da boste – odpuščeni ! Da boste ?
   Brez dela – provokatorskega – seveda. No?

   PRAZNENJE MOL KOMULNALNIH KANT ZA SMETI –

   spada med koristna in poštena dela. Prava stvar za tebe in tvoje!? L.r. Janez KOMENDA

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, Nika Janša je leta 2012 rekla, da je prepričana, da imajo ljudje o njenem očetu napačne predstave, sploh tisti, ki mislijo, da je temačen, poln zarote in zlobe. Razume, da je politik in da imajo ljudje različna mnenja, vendar ne more verjeti, kako lahko ljudje v nekem človeku vidijo toliko slabega. Vem da mu je hči in ga ima rada, ampak od takrat je minilo 5 let…in mislim, da Nika danes dobro ve zakaj ljudje vidijo v njem toliko slabega.

 • Fogglof Tunnek

  Ni presenetljivo, da je tudi sin Janeza Janše iz njegovega prvega zakona, Žan Janša, ob pomoči stranke SDS dobil službo v Bruslju. Z zgolj srednješolsko izobrazbo je postal asistent pri evropski poslanki iz SDS Patriciji Šulin. Gre za vzorec, ki se ga v SDS niti ne sramujejo več… ravno nasprotno, nepotizem je ftoti stranki postal blagovna znamka, način krepitve notranje kohezivnosti in lojalnosti.

  Dejstvu je, da je Janez Janša ob pomoči svoje stranke službo priskrbel že fsem polnoletnim družinskim članom.

  • macon

   Poslanec lahko jemlje kogarkoli za asistenta. Kje je v tem kriminal?

  • Prle

   Mali Ivanček, je odletel direktno iz bencinske pumpe, kjer je pral avtomobilska stekla, direktno v Bruselj.

  • David Kodryn

   srednješolsko izobrazbo???a ni končal faxa..je biu moj sosošolc na FPPju

 • Fogglof Tunnek

  Janševa prva partnerica Silva Predalič, sicer tudi članica SDS, v času prve vlade bifšega partnerja dobila službo v Darsu. V času Janševe druge vlade, ko je SDS prevzela nadzorni svet podjetja, pa je postala vodja službe za informatiko. Podobno pomoč je dobil tudi Janšef brat Rajko, ki se je ukvarjal s prodajo poslovnih daril. Rajko Janša je največ poslof z državnimi podjetji, kot so Hit, Telekom, Slovenske železnice, HSE, sklenil v času, ko je njegof brat Janezek vodil vlado. Pa tudi z državo v ožjem smislu je tedaj največ posloval, natančneje, poslovna darila je prodajal predfsem kabinetu precednika vlade, ki ga je, ja kdo pa drug, vodil Janez Janša.

 • Janez

  F. TUNNEK !
  Ti pa?
  Tako se na zdi :
  NE SPADAŠ MED POŠTENE LJUDI ! A si upaš dokazati, da si pošten ? Odgovori ! L.r. J. KOMENDA

  P.D. OK G. J. JANŠI SI DOLŽEN ? Veliko denarja. A mu ga kaj daš?

 • luckyss

  Brezvezno tole naštevanje…
  Ovce mekečete o tem kateri pastir striže manj v živo….beboti…

  • Fogglof Tunnek

   Moram informacije uravnotežit…ne bom dovolil Novi24tv pristranskega poročanja…

   • luckyss

    No, saj te razumem, vendar nima smisla..ti konji nosijo strankarske plašnice, tako velike, da so praktično slepi..
    Ponavljam, nima smisla…

  • macon

   Denar se meri v številkah in milijon je seveda veliko manj kot deset milijonov. Temu primerna bi morala biti sistemska obravnava.

 • Fogglof Tunnek

  Ni sicer dvoma, da tudi v drugih strankah ali pri politikih najdemo nepotistične zgodbe. A če jih pogledamo od blizu, nikakor niso tako očitne in razpredene kot v SDS. Iz tote iste stranke pa sedanjemu precedniku vlade Miru Cerarju očitajo, da je kao Mojci Stropnik priskrbel posel… No, no, Janezek…najprej si pometi pred svojim pragom…Kapish?

  • Janez

   Tunnek ?
   Koliko ti dobiš za en zapis (post) tu na portalu Nove 24 tv ? Ne laži ! L.r. Janez KOMENDA

   • Fogglof Tunnek

    Janša bi da za en post cca 5 ojrof…

    • Janez

     Jaz
     Pišem zastonj, neplačano, nenaročeno.
     Ti !
     Osebno !
     Moraš pa g. J. Janši iz svojega žepa – PLAČATI VSAJ 2.OOO €.

     Toliko si mu po mojem izračunu DOLŽAN. 2.00 € G. J. JANŠI.

     NOVI24TV PA
     TUDI CCA 2.000 €. Se pravi Novi24tv tliko DOLGUJEŠ.
     Za uporabo e- prostora in zaradi smetenja e-prostota NOVE24TV. L.r. J. KOMENDA

 • Fogglof Tunnek

  Ajd desnosučni voluharji, vzemimo sedaj drug, novejši primer iz SDS: evroposlanec Milan Zver (SDS) si je leta 2014 za asistentko izbral Petro Škrinjar, hčerko Mojce Škrinjar (SDS), sekretarke na kulturnem ministrstvu v času druge Janševe vlade…danes pa ta ista Mojca dela za Novo24tv-v službi laži, in fčasih kaj neumnega napiše!!!

  • Janez

   Tunnek !
   Zdajle že tretjič lezeš v “kozji rog”. Delaš “samomor iz zasede”
   A ?
   Kako?
   Ja ni te na shodu Odbora 2014. Zdaj pa vemo, kdo si ! A ne ? L.r.. J. KOMENDA

  • macon

   Evroposlanci vzamejo za asistenta kogar hočejo, nihče se ne vtika v asistente levih poslancev, ker ne gre za kriminal. Lahko so dobre sinekure, ni pa kriminal. Zneski tudi niso primerljivi, levi odkriti kriminal gre v par milijard na letni ravni.

   Pojma nimam, kateri debil plačuje tebe za tvoje kvasanje. Tako si primitiven, da bi me bilo sram še zate, če bi bil tvoj levajzarski naročnik. Imejte no kak nivo, no.

   • Krtača17

    Tetetetetetetetetete hehehehe, poka tist moment kajla. Pol se pa plošča obrne – vaši ne smejo, pri naših je pa zaželjeno a ne?

    • macon

     Krtača kučanovega wc-ja, izražaj se, da bo mogoče razumeti kaj sploh pišeš.

     Drugače pa obstajajo posebne šole, kjer učijo osnovnošolsko pisanje za odrasle. Po mojem rabiš iti tja v uk.

     • Krtača17

      Hehehe tvoji zagovori so na trhlih tleh. Takih krtača ne riba ker lahko razpadejo. Jaz ne bom kriv.

 • milanček

  Ne verjamem, da je on kaj zrihtal, je preglup, zrihtali so ji drugi mafijci! Ja, takle mamo!

  • KIKI

   Posle je “zrihtala” “znana” odvetniška pisarna Brumen, katere lastnica v glavnem zastopa kar lastne tiče-tatiče iz družinskega gnezda…(svojega moža Boštjančka, ki je moral na brzino
   “spakirat” iz MB Univerze, kjer sta se skupaj z rektorjem igrala igrice: “kdo da več.”.
   in obenem “papcala” pri Uni d.o.o, .

 • macon

  Morala po Kalimirovo. Kradejo odkrito pri belem dnevu, ker vedo, da imajo sodno vejo oblasti in večino medijev pod direktno komando.

  Vse kot je v režimskih državah. Akademska in “civilnodružbena” (pod narekovaji, ker gre za vulgaren nonsens) sfera kruli o podivjanem neoliberalizmu in fašizmu kot da gre za roje kobilic in neurja, ne pa za bando z imeni in priimki. Tako je, ker so levajzarji njihovi sponzorji in nadrejeni mentorji, morajo pa “zaznavati” družbeno klimo in procese, proizvajati “teorijo” in nedogodke. Vsaj Janšev tvit jim je v ilustracijo lastnega kvasanja, medtem pa modro molčijo ob milijardnih krajah, odkritemu laganju in zlorabah kaviar levice, ker v svojo skledo vendar ne bodo pljuvali in mafiji pripadajo kot njena akademska sekcija.

  Čakajte, da nam lansirajo še ljubljanskega čarapana za rešitelja Slovenije in bo še trda avtoriteta na čelu ovčje črede Butalistan. Konec koncev si vas večina zasluži Tita 2.0- lopovskega vulgarnega primitivca z milijoni v tujih bankah.

 • Duhec

  Hvala bogu, da ste začeli s pozitivnimi novicami. Če lohk Cmera dobi žensko, pol jo lohk vsak…

  • resnicaboli

   vsak ki ima milijon in pol si pozabil dodati.

   • Duhec

    Ja no…. met žensko in bit impotenten pač stane. Verjetn bo moral še kaj primaknit…

    • David Kodryn

     sej ni impotenten…baje ma težave z prezgodnjo ejakulacijo…ga sam prime pa mu špegli kr dol padejo!!!!

 • Janez

  Ah !

  Ta TUNNEK – JE PA ZDAJ – VES “ZBEGAN, KER DOMA BO KREGAN”
  1. Dolžan je g. J. Janši
  – vsaj 2000 €
  za pogosto uporabo imena g. Janše. Tunnek nefer “služi” na račun
  poznanosti g. Janše, ki si jo je on pridobil seveda – z astno aktivnostjo. Pri kateri mu ta Tunnek –
  seveda ni nič pomagal. Vsekakor pa hoče F. Tunnek “služiti” s poznanostjo J. Janše
  2. JAZ BI NA MESTU NOVE24TV POBIRAL
  – PROVIZIJO, CCA
  – 30% ZASLUŽKA F.TUNNEKA,
  KI SE GA TAKO OD “OKA”, PAVŠALNO – DA IZRAAČUNATI – ZA NJEGOVO “MNOGOPISJE”
  TU NA TEM OK PORTALU,
  – malo za šalo: meni se ne zdi v redu, da ima TA EX KP, ZK, ZL, SD ITD. TUNNEK IN NJEGVA
  TUNNEK&COMP. PROVOKATORJEV – DA IMAJO
  – KAR ZASTONJ !
  – REKLAMNI PROSTOR – V PRID – EX KP, ZK
  – KAR ZASTONJ ? REKLAMNI PROSTOR ZA EX KP, ZK STRANKE SD, ZL ITD.
  – TUNNKU&COMP – BI JAZ PISANJE
  – NA E- PROSTOR PORTALA NOVE24TV
  – Z A R A Č U N A V A L ! !
  – 30% od njih zaslužka za ex KP, ZK , “ZZBVNOB Turnšek ” REKLAMNO PISANJE TU.
  Kako ?
  Se ti zdi?
  Moj, naš predlog Tunnek. Ok, pošten predlog je, a ne ?
  Pa?
  Še preveriti moramo – če pišeš – delaš na ” črno”, neregiistrirano?
  Kdo je tvoj delodajalec ? Itd.

  Ker si ene vrste, seveda zelo slab James Bond !
  – tak, bolj
  – MR. BEAN ( nič ne zna, nič ne ve, le vse si upa ) – “trapast” JAMES BOND !
  Si
  Že zdavnaj zlezel sam v “kozji rog” se sam “izdal” – in je zdaj splošno znano – kdo si ?
  Te
  ne želimo poznati – takega kot si.
  Prej te bomo poslali v ZAGREB
  – npr. K THOMPSONU IN K HR MLADINI – TE POSLALI, DA TE HRVATI DOINFORMIRAJO ?
  O?
  ” dobrih KPJ STALIN PARTIZANIH, O ZLOČOTU- MARŠALU TITU ITD. Hrvati te bojo. L.r. J. KOMENDA

  P.S. HRVATI, THOMPSON !
  – TE BODO ŽE INFORMIRALI O “DOBRIM PARTIZANIMA” – CCA 300.000 HRVATOV SO POMORILI.

  http://hu-benedikt.hr/?p=17491

 • Jurij Musar

  Tako pač je v realnem svetu. Pa saj ljudje niso nori, da bi dali takšen dober zaslužek komu iz nasprotnega tabora.

  • Franjo Trojner

   Čuj , temu se tudi v naši tudi po zaslugi Cerarja nepravni državi še vedno reče koruptivno dejanje.

   • Jurij Musar

    Če je grešil, naj ga kaznujejo. Jaz samo iz izkušenj vem, da vedno vsi najprej poskrbimo za svoje sorodnike, prijatelje, somišljenike in tako naprej po vrstnem redu. Tudi Janša bi na položaju Cerarja storil enako, kar je v praksi že potrdil.

    • Lustrator

     Si v svoji klasični vsegliharski maniri (ker jaz kradem, najbrž kradejo tudi vsi ostali) slučajno pozabil, da se SDS že desetletja bori za prodajo teh državnih firm v privatne roke, da se končno prekine politično (nestrokovno in neodgovorno) vodenje podjetij in napajanje partijskega politgospodarskega podzemlja? V vseh 30 letih niste rdečkarji kljub nelustriranemu udbovskemu krivosodju uspeli Janši dokazati črno na belem niti enega samega koruptivnega dejanja – vedno ko pride do nevarnosti, da gre sodba na evropsko sodišče za človekove pravice, stisnete rep med noge.

     Še enkrat: vsakič, ko ti bo v “eter” ušel tisto dobri stari “saj janša bi tud kradel če bi bil na oblasti”, se spomni, da je Janša glavni pobudnik prodaje nerentabilnega državnega premoženja in prav to je bil tudi glavni razlog za državni udar 2012/0213.

     • Jurij Musar

      Janša krade že vse življenje, če je na oblasti ali ne.

  • Ali je predsednik samo “svojega”tabora ?

   • Jurij Musar

    Je predsednik, kakršni so bili vsi prejšnji in kakršni bodo vsi bodoči, dokler se ne bo spremenila družbena ureditev. Tito je bil zadnji predsednik vseh državljanov v bivši državi.

    • Lustrator

     Približno toliko in na takšen način kot Kim Jong Un v Severni koreji. S tem, da Kim nima na rokah krvi tolikšnega odstotka sodržavljanov kot tvoje božanstvo Fido.

     • Jurij Musar

      Tita ne moreš primerjati z nobenim voditeljem, saj je bil ikona 20 stoletja. Najboljši med najboljšimi, enkraten in neponovljiv.

     • Lustrator

      To je res. Tako brezkompromisno kot je on zaril nož v hrbet napadeni državi, si jo polastil in jo uspel v nadaljnjih 50 letih pripeljati v kameno dobo, res ni znal vsak diktator. Ima pa kar nekaj konkurence pri nekaterih bližnjevzhodnih in afriških tiranih, ki se nadvse trudijo, da bi svoje zemeljsko bivanje zaznamovali z zločini podobnih dimenzij.

 • tomven

  Mamica njegova bi rekla; ni vsak pokraden milijon miljarda… no, tega se mali cmeravec drži.

 • Janez

  Ah ?
  Pa kaj so ljudje videli v tem (kardelj)dr. Cerarju ?
  Da
  so volili SMC.
  Ljubi Bog?
  Saj s zdi kot en izgubljen otrok, ki ne ve več ničesar.
  Broza- Maršala Tita=WalterjaJ. Weissa ni več, Krdelja – ni več,
  tudi ge. Dr. Cerar ni več – ki je kot tožilka vsaj nekaj tarnala ?
  nad težko tožljivostjo “svinjarij” – kot so to bili povojni KP NDSODNI POMORI itd.
  Ta ?
  Dr. Miro C. . Pa nič.
  Kot da je na nekih počitnicah :
  -po TV nekaj govoriči, kar nima nobenega realnega smisla,
  – pusti, da mu vsiljujejo razne “fake ok projekte”,
  – lahkega zaslužka željne ženske – ga ovijajo okrog prsta ?!
  Itd.
  Imena – teh žensk? Verjetno že meša, pozablja. Obup ! Dr. M.C. BYE, BYE ! L.r. Janez KOMENDA

 • Rožle

  Če ne bi zrihtu …bi ga pa spet kufri čakal pred vrati …

 • marker

  Kakšna afera neki. To je stalnica zadnje vlade.

 • Prihajam Slovenija

  Saj je moral, ko se mu mandat izteče, ga noben ne bo več zaposlil

 • Hanza Gorenjski

  Ta bedak ni brihten. Dečva bo dobila denar, on sex, pa ga bo nagnala…

  • cosmosjasnovidec

   Ja saj do sedaj ga je vsaka,ker jo je kot istospolni buzerantski iztirjenec porival samo v tazadnjice.
   Ženske si nakopa le zaradi krinke,ker je v parlamentu vendar ga takoj vsaka nabije,ko spozna kaka gnusoba ogabna je.

 • KIKI

  Jezus, zdaj ko bo pa Mojčka pri dnarju, jo bo pa Krešeljević nategnu, pa še Golubič
  se bo malo zraven prislinu ( da ne bo zamere) ! Mojčka bo zelo klavrno zaključila
  kariero pri Cerarju, pa čeprav ga gleda kot enga Boga…Kozlovička ga bo na koncu
  prevzela, saj moja TV kar “švica” od pogledov Cerarju strastno predane “koze”…
  Konkurenca je velika, a izbira ni kot se šika za eno “first lady”…

 • cosmosjasnovidec

  Mene še pa tukaj zanima ali je tale Mojca Stropnik prava ženska ali tranzvestit prerihtan v žensko?
  Če je morebiti izvirna ženska potem jo tako ali “cmerar”poriva samo v tazadnjico v pristno normalno luknjo pa po vrsti vsi drugi na njenem delovnem mestu ima pa sigurno najete tudi kamelotrajbarske musliče katerim plačuje za sex.
  Iz takih zadev je pa tudi razvidno kake so te levaške ženske prasice katere se takoj prodajo za denar tako kot tista copatarskemu čefutarskemu porivalcu ovc”jankoviču”da je dobila službo v Lekarni.

 • MEFISTO

  Potem se pa čudite, da levica noče prodati bankomata.

 • Hun

  ja sj ozji krog SDS so vsi v Bruslju vi mate pa kurac v roki od Janše

 • Anton
 • Aurelius

  Vsa ta kolobocija je zrela za prijavo na KPK, oz. bi KPK morala to zadevo preveriti že po uradni dolžnosti a kaj, ko ti pencilpusherji verjetno o tem sploh pojma nimajo, ker se informirajo zgolj iz uradnih virov informacij, ki jih najprej skozi MurgelMK sito prefiltrira STA in jih nato ponudi širokemu občestvu informacij željnih Slovencev …

  • Lustrator

   Vse bolj jasno je, da imamo KPK ravno zato, da do teh preiskav NE pride – v tem so očitno odlično usklajeni z državnim tožilstvom, ki prav tako “nič ne vidi, nič ne ve”.

 • Zgornji

  POKVARJENC !!!

 • Adolf Hitler

  drolia!

 • Zgornji

  ITAK DA SE PARAZITI TAKOJ ZNAJDEJOOO … !!! ! !!!

 • Valter BraniSlav

  Ne serte ga.
  A je 1.5 M kak denar za bozjo voljo…

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!