[EKSKLUZIVNO] Oddaja Objektiv: Reportaža iz Bruslja z evropsko poslanko Patricijo Šulin

(Foto: A.M.)

V nocojšnji oddaji Objektiv ob 19.30 uri si boste lahko ogledali ekskluzivno reportažo iz evropskega parlamenta v Bruslju z evropsko poslanko EPP Patricijo Šulin.

Voditelj Jure Ferjan se bo z evropsko poslanko Patricijo Šulin pogovarjal o različnih aktualnih temah in problematikah, ki pestijo Evropsko unjo in Slovenijo, med drugim bosta govorila o:
– migranski krizi
– terorizmu in osebni izkušnji poslanke iz terorističnega napada v Bruslju
– enakosti med spoloma
– delu evropskih poslancev in delovanju evropskega parlamenta
– Brexitu in sporazumu TTIP
– evropski mreži Amber Alert
– odboru za proračun
– resolucijah EPP

(Foto: A.M.)

(Foto: A.M.)

Ponovitev oddaje si lahko ogledate ob 21. uri. Na sporedu pa bo tudi v soboto, 19.11.2016 ob 10:00 in 18:00 ter v nedeljo, 20.11.2016, ob 12:00 in 18:00.

Uredništvo Nova24TV – Prvi v službi resnice

 • nevtrino

  Koliko folka na Slovenskem dejansko vsaj približno pozna delo evropskih poslancev, kdo so, njihova izhodišča ? Desetina ?

 • Tetka iz ozadja

  A je to tista poslanka,ki je morala zaposliti sina velikega vodja,ki je bil bencinkelnar naslednji dan pa svetovalec v pisarni evropske poslanke???

  • Olga

   Ali poznate evropsko poslanko, ki je obljubila, da lahko Slovenija sprejme 10.000 NEZAKONITIH migrantov v breme slovenskih davkoplačevalcev in jim je šla izreči dobrodošlico s Kučanom, v spremstvu “borcev” s katanami, plačana je pa od Sorosa?! Piše se Fajon! Pa vaša je!

   • Tetka iz ozadja

    Ne,ne,Fajonovo poznam ampak mislim da sem popolnoma nedvoumno postavil vprašanje,ali je to tista poslanka,ki je morala po ukazu velikega vodja zaposliti njegovega sina,ki je bil bencinkelnar.

    • Olga

     Vprašajte Novo! Velikega vodje jaz ne poznam! Poznam samo zločinskega palčka iz Murgel! Jaz vas sprašujem o vaših, če vam je poznana njihova integriteta!

 • elh

  Dokler EU stališč do migrantov ne bo radikalno spremenila in začela iskati povsem drugačne načine varovanja meja EU, iskati povsem druge lokacije, kjer bo nudila pomoč izključno vojnim beguncem je vsako prizadevanje sledenju njihove politike nesmiselno.

  To pomeni, da se mora bruseljska posadka povsem zamenjati, če hoče postati kredibilna. Trenutni poslanci in komisarji in ostali EU dvorjani pa samo sledijo Angelični avtodestruktivni doktrini.

  Države, ki delujejo po načelih politične korektnosti, po načelih flower-power gibanj, demokratičnega socializma in podobnega BS morajo najprej po ameriško očistiti svojo politično sceno šele potem bo smiselno spet začeti tiščati bruseljski voz naprej. Dober znak bo že, če Merklca ne bo izvoljena.

 • jankoslav

  Ali lahko kdaj tale gospa sporoči kakšni informacijo, ne da bi bila zraven na sliki? Tudi na tvitu je vedno njena slika.

  Njena samovšečnost prekosi celo Pahorjevo. Kot da bi bila oba Primorca.

 • Iza Demos

  Ali bomo kdaj dočakali dan, ko bodo tile naši EU poslanci kaj naredili za SLO? Ko bi vsaj dohodnino plačevali od svojih 20.000 EUR/mesec, pa še to ne. So si pravočasno zrihtal 34. člen Zdoh. Zase in svoje ritke so znali poskrbeti, slovenski delavci v Avstriji pa naj lepo doplačujejo razliko v državni proračun.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!