Evropa je v vojni s terorizmom! Kako varna je Slovenija?

(Foto: epa)

Za napad v francoski Nici, ki ga je zgrešil 31-letni oče treh otrok, je tudi uradno prevzela odgovornost Islamska država. Evropska unija je v vojni s terorizmom. Kako varna je pri tem Slovenija?

“Slovenija ni osamljen otoček sredi Evrope. Tudi pri nas se moramo začeti odgovorno obnašati, se pripraviti na najhujše in se nehati slepiti,’‘ je jasen Branko Grims, predsednik Komisije za nadzor varnostnih in obveščevalnih služb v DZ RS.

Bili so opozorjeni
Varnostne sile so 4 mesece opozarjale, da bo tarča ISIS-a Mediteran, še natančneje Francoska obala. Ostaja vprašanje, zakaj se ni reagiralo? Ob tem pa dejstvo, da se bo Evropa morala resneje spoprijeti z grozečo nevarnostjo.

Borci ISIS-a, ki bežijo pred združeno vojsko demokratičnega sveta, prihajajo v Evropo. Branko Grims je na to opozarjal že pred letom dni: ”Vsak od njih prinese potencialno nevarnost in izkušnjo v pobijanju ljudi. Če tega ne bomo preprečili, bo nasilje rodilo nasilje.”

Branko Grims (foto: Nova24TV).

Branko Grims (foto: Nova24TV).

Branko Grims: ”Tudi župan Nice naj bi sam opozarjal, da so ga varnostne službe seznanile s to možnostjo. Kako se je lahko to zgodilo in se dogajalo več minut v dolžini dveh kilometrov, tega preprosto ne razumem.”

V Franciji vedno več muslimanov
V Franciji se nastrojenost proti srednjeveškemu mračnjaštvu islamizma samo še stopnjuje. Robi Cedilnik živi v Nici že 30 let. Za nas je povedal, da so navodila oblasti prebivalcem, da naj ne zapuščajo domov.

Robi cedilnik, foto: Nova 24tv

Robi Cedilnik (foto: Nova24TV).

”V Nici je vsaka peta ženska zakrita z ruto,” je povedal Cedilnik in dodal, ”Vse več je muslimanov, ki živijo v predmestnih naseljih, kamor si  zvečer nihče ne upa.”

Vojna osamljenih volkov
Svet je ob prizorih nedavnega napada obnemel. Umrlo je 10 otrok, več kot 30 otrok je ranjenih, med mrtvimi in ranjenimi so tudi nemški maturanti.

Nepovezani poslanec in profesor na Fakulteti za varnost Bojan Dobovšek: ”Priča smo novim oblikam bojevanja po vzorcu samostojnih volkov, ki jih je zelo težko odkrivati. Še posebej težko jih je odkriti z represivnimi metodami. Potrebno je več narediti na preventivi, sociali in delu z ljudmi.”

Bojan Dobovšek, foto: Nova 24tv

Bojan Dobovšek, foto: Nova 24tv

Francija pogosta tarča islamskih skrajnežev
To je bil že tretji večji terorističen napad v 
Franciji v zadnjih 18 mesecih. Potem, ko je Francija lažje zadihala, saj ji je uspelo pred vsakim poskusom napada, ubraniti evropsko prvenstvo v nogometu, je država spet v krču. 84 mrtvih in 188 poškodovanih, od tega kar 48 na intenzivni negi, je velik šok, ne le za Francijo, temveč za celotno Evropo oz. svet, ki mora terorizmu vrniti udarec.

Aleksandra Jug

 • antimur

  Pri tem problemu ni potrebno nobeno filozofiranje. Enostavno je potrebno ustaviti tok migracije, vse tiste, ki so že tukaj in ne sprejemajo norm civilizirane družbe, pa brezmilostno nagnati. Predvsem pa odstraniti politike kot je Merkelca, Holland, Juncker, naših levih političnih norcev ne bom niti omenjal, ker niso tega vredni.

 • WHAT IS TAQIYYA – youtube

  To kar se je zakuhalo v zadnjih 40 letih s politično korektnostjo in neaktivnostjo vojske ter drugih služb v povezavi s obrambo države bodo francozi (oziroma celotna Evropa) trpeli v neskončnost. Kakšen bo na koncu rezultat? Ne razumem npr. nemške vojske in drugih varnostnih služb v Nemčiji ki so lani dopustili povabilo miljonov in vstop miljona tujcev ki se večkratno dokazano ne podredijo zakonom države gostiteljice ampak začnejo ustvarjati svoje “otoke” s muslimanskimi “no go” conami. Kaj vojske evropskih držav in njihovi varnostni organi ne predvidevajo? Kaj bodo storili francoski pra in pra pra vnuki ki bodo soočeni s prebivalstvom ki bo +50% islamizirano in bo dobilo politično prevlado?

  • McBobo

   Zametki vojne so že, samo še vprašanje časa je, kdaj se bo začelo mesarsko klanje med prebivalci avtohtoni-prišleki oz. tukaj rojeni vendar nezmožni socializacije eu norm. Mogoče nebi bilo nič narobe, če bi tudi pri nas v EU vojska prevzela oblast, kot v Turčiji. Ker politikom se je skisalo do konca.

 • McBobo

  EU je v vojni z islamom, islam je pa terorizem.

 • Anton

  kdo bo pa nas povohu, sej ste vidl, begunci so uporabl našo državo samo za transport, potem pa po hitrem postopku čimdalj stran od te države.

  • McBobo

   No, vsaj tukaj imamo srečo in nam naša revščina pride prav. Vprašanje je samo, za koliko časa?

  • dež

   Ne veseli se prezgodaj. Vsi tisti, ki so šli nezakonito skozi SI proti AUT in naprej DEU, in so jih naši evidentirali, bodo vrnjeni k nam kot vstopni destinaciji, ko jih bodo začeli vračati nazaj.

 • karpelec

  .Problem je v tem, da v Evropi ni nobenega karizmatičnega voditelja, ki bi imel voljo in moč narediti nekaj iz nje. Vse je tako: ti drži , jaz bom spusto. To pa je premalo za nekaj resnega ob takih dogajanjih, ki so tako blizu Evropi.Iz Gelce bi še nekaj bilo, pa je prešla v menopauzo in jo je zaneslo, francoz je levi šminker, angleži so tudi “ne tič, ne miš”.O nas, da ne govorim, se pa premišljuje. Edina stabilna puščica kaže na Madžarsko. Živi bili, pa videli.Ampak vse skupaj je zlo blizu in je že dokaj vroče.

 • Kučko pod pručko

  Kako so se tardeči komentatroji norčevali iz Grimsa in njegovega svarila, da je Slovenija ogrožena zaradi terorizma!!!

 • Viktorh

  Branko Grims: ”Tudi župan Nice naj bi sam opozarjal, da so ga varnostne službe seznanile s to možnostjo. Kako se je lahko to zgodilo in se dogajalo več minut v dolžini dveh kilometrov, tega preprosto ne razumem.”

  Na oblasti so pač neodgovorni socialisti…

  • avtohtoni neandartalec

   Saj zato pa morajo organizatorji prijavljati masovne prireditve in opisati kako skrbijo za varnost, obstajajo jasna pravila, usklajena s policijo, večinoma ni nobenih problemov, če bi se hoteli zavarovati pred podivjanim kamionom, bi morali postavljati še proti tankovske ovire.
   Pri nas so bile povsod, marsikje jih še niso odstranili, pa je od osamosvojitvenih neredov minilo že 25 let.

 • Bogdan Binter

  To je nezaslišano, da župan in policija s tako lahkotnostjo prezrejo opozorilo…Ko bo ljudem dovolj in se bo val nasilja obrnil proti muslimanom, ne bo dobro…za nikogar !

  • avtohtoni neandartalec

   Musliman bo potem vsak, ki se je zameril lokalnim fašistom.

 • dob

  Mi smo relativno varni, ker imamo terorizem na oblasti.
  Dokler mu omogočamo, da legalno krade, nam ne bodo sekali glav. Šerijatski Islamizem in komunistični Islamaslešizem sta pravni fašizem, demokracija in svoboda pa sta za Slovenca prezahtevni obliki razmišljanja.
  Slovenec nerad menja državnega teriorizma, ko se na enega navadi. Potem ga brani z vsemi štirimi in ga zagovarja. Odpor do tujih oblik terorizma in pristajanje na domačega ima za patriotizem in za “svobodoljubnost”. Tega nima za dokaz, da je pezde.

  • Lisjak

   Večina Slovencev je zadrogirana od komunizma,tistih nekaj treznih glav pa tako in tako nihče ne posluša.Počasi se kuhamo kot žabe.

  • avtohtoni neandartalec

   Je res, po dolgotrajnem in neprestanem terorju, se žrtev večkrat naveže na svojega rablja.

   • dob

    Fritzling

 • Anton

  vkolikor še niste si uspeli pogledati, vam priporočam

  https://www.youtube.com/watch?v=L6QyOl0KtCE

 • RATATA

  Kako se lahko zgodi v tej novi dobi, da preseneti vojaški udar v turčiji vse obveščevalce?
  Sredi julija.
  Več sto slovencev, nemški maturanti … dol brez dab karkol vedl.
  Kaj čeb trajal?
  Za rajo jim ni mar.

 • dob

  >>Nepovezani poslanec in profesor na Fakulteti za varnost Bojan Dobovšek: ”Priča smo novim oblikam bojevanja po vzorcu samostojnih volkov, ki jih je zelo težko odkrivati. Še posebej težko jih je odkriti z represivnimi metodami. Potrebno je več narediti na preventivi, sociali in delu z ljudmi.”<<

  Preventiva je bila ne spustiti poplave v hišo.

  Zdaj, ko si do vratu v vodi, bi ti z vato pivnal vodo s tal in popravljal kotliček za vodo na skretu.

  • RATATA

   Bojč je samo frakcija cerarjeva – vektor delovanja je isti.

   • Mojca pokraculja

    Frakcija samostojni volkovi !

  • avtohtoni neandartalec

   Ta bi zgleda rad nazaj establiširal zločinski sistem družbene samozaščite, nekaterim se ne zdi prav, da je morala zaradi navidezne demokracije Udba v ilegalo.

   • dob

    Men zgleda tko k’en presenečeni “nč nas ne sme presenetit” tip.

  • Mojca pokraculja

   Ha ha, odlično. O samotnih volkovih je pa včeraj govoril nedo na RAI 1, tko da ne vem kdo je koga kopiral.

   • RATATA

    A še nis krajcarja najdla?

   • dob

    Mojca pokrajculja,

    za razliko od naše televizije je italijanski televiziji zelo lahko slediti, ljudje se skoraj ne sprenevedajo in povedo vse, kar mislijo. Najbrž zaradi svojega temperamenta povejo.

    Danes sem gledal enega italijanskega imama na njihovi televiziji, ki je hotel druge prepričati, da so v Islamu samo nekateri (redki, zanemarljivo število), ki se razstrelijo, pa sem in tja koga zakoljejo ali se maščujejo zaradi posmehovanja preroku. Drugi (velika večina) pa da ne. Drugi so dobri islamisti.

    Praviloma vprašani imami izpodbijajo logične primerjave med kriminalnim obnašanjem in zahtevami, ki jih od muslimanov zahteva njihova vera.

    Zahodnjaki mirno poslušajo in takrat jim v glavi tečejo slike, ki iščejo možnosti, kjem se bodo še upognili in prilagodili šeriatskim pravilom, da bodo sami ostali “civilizirani, kulturni, bla–bla-bla….”

    Skratka. Evropejci ne reagirajo takoj in islamista pošljejo v tri krasne tako, kot to naredi Chistopher Hitchens. Recimo tukaj:

    https://www.youtube.com/watch?v=0tN75e5gtw4

    Opozarjam posebno na njegov intervju nekje po drugi minuti.

    Hitchens je bil ateist (na žalost je umrl 2011) in v debati reagira TAKOJ.

    Pove, da je blabla en blabla! Ne čaka, da se neumnost usede in da tam ostane.

    Islamisti so kot kučan!

    Samo sedijo in čakajo. So vztrajni, ne pa pametni, kot mnogi mislijo.

    So samo vztrajni in samo hudobni.

    • Mojca pokraculja

     Bom pogledala Youtube kasneje, hvala. Na koncu tvojega odličnega kritičnega razmišljanja, še dodajam “in maščevalni”.
     Mimogrede, a propo terorizem in varnost, ne vem ali se spomniš, da so v 70-ih letih zahtevali , da ima novogradnja zaklonišče, ali pa plačilo prispevka 4% od investiije? No jaz imam tam klet-shrambo, ki ji rečemo bunker.

     • dob

      Seveda se spomnim. Če bi zaklonišča kdaj morali uporabiti, bi se v njih vsi zadušili. Prezračevalne naprave nikjer niso delale.
      Nekdo je s to traparijo samo mastno zaslužil. Kot po navadi. Temu se reče suha komunistična žetev.
      Izmisliš si predpis, predpišeš obvezno dajatev in v biznis vtakneš svoje prijatelje in sorodnike. Potem žanješ denar od ljudi na suho.
      Še danes tako to gre.

     • Mojca pokraculja

      Ja sej to sm hotla povedat, neki brez veze predpisat, zato da se denar pokasira, al pa ljudi zajebava, da majo še dodatne stroške pri gradnji, zraven pa propagando zganjat”nič nas ne sme presnetiti”. Sej tole govorjenje, da je Slo prpravlena je čist v duhu tega”nič nas ne sme presenetiti”. No vsaj mi “tastari”glih zarad tega, takoj prokužimo zadevo.

      Sem pogledala video, je direkten in nepopustljiv. Taki so mi všeč, glih zato, ker pr nas pa ravno obratno, čim manj direkt pa blabla leporečje , slinjenje in olepševanje.
      Nisem poznala C. Hitchensa do sedaj.

     • dob

      Pri nas premalo (morda tudi ne) ljudi pozna Hitchensa. Zase je ta človek rekel, da ni “atheist” temveč “antitheist”. Kar pomeni, da je v aktivem sporu z Bogom oziroma s samo idejo Boga pri ljudeh.
      Seveda je v sporu z vsemi religijami in svoja stališča strastno brani in zagovarja pred tistimi, ki vero uporabljajo kot izgovor za svojo brezbrižnost in izgovore zakaj mora biti vse tako, kot je in kot ” Bog ukaže”.
      Bog kot izgovor, torej. Ta misel je njegov nasprotnik!
      Krasen človek.

     • Mojca pokraculja

      Pravzaprav je grozljivo, da tako malo poznamo te ljudi in njihova filozofska stališča. Pa saj so nas oropali marsikaterega znanja in vedenja. Kar se naše “intelektualne” srenje tiče, je zelo vase zaprta. Se mi zdi da je nekako servilna do oblasti, njihov izgovor , da njihovega glasu ni slišati in so brezbrižni – pristajajo na status quo, je pravzaprav kar oblast/ režim sam. Slovenci, ne samo da ne marajo opozicije, oni dobesedno klečeplazijo pred oblastniki in kvazi avtoritetami. Pa naj gre za marginalnega šefa skladišča, ali pa za vodjo nekega sekretariata, direktorja itd. In bognedaj, da bi se komu uprli, ugovarjali, kajti takoj postanejo moteči element, ki ruši njihovo sožitje.
      Poznam pa (osebno) zanimivega človeka pri nas, sicer Tržačana, Škamperle Igorja.

    • Razocarana

     Tukaj je zelo dober članek ki prikazuje kako so te Imani oprali glave sodobnim Muslimanom, tistim ki so se integrirali v zahodni način življenja in ki so za prave Muslimane s srednjega vzhoda pravzaprav odpadniki in mislim da ni potrebno razlagati kako pravi Muslimani obravnavajo odpadnike:
     http://www.breitbart.com/london/2016/07/16/breitbarts-kassam-sean-hannity-show/
     Ti ljudje so pravzaprav tisti ki bodo v vsakem primeru kakor koli se celotna situacija obrne najbolj nastradali, vendar se tega sploh ne zavedajo in se pustijo izkoriščati raznim Imanom.

 • if

  Izjava Dobovška skicira nesprejemljivo prihodnost, ki izhaja iz absolutno nekompatibilnih know-how-ov islama in zahodne civilizacije, katere del je tudi slovenska, ki jo vrhunsko povzema Zdravica Franceta Prešerna.

  Vlade Boruta Pahorja v svoji Beli knjigi predvideva multikulturno Slovenijo, odpoveduje se Sloveniji skicirani v Zdravici.
  Slovenstvo v Sloveniji še nikoli ni bilo tako nevarno napadano, ker ga v njegovi notranjosti napada volilna pravica antislovenstva in pomehkuženo slovenstvo!

 • domovina mili dom

  Dobovšej se je diplomatsko izrazi. Delo z ljudmi pomeni, na vsa prevozna sredstva, pa ajd na jutrovo z njimi. Delati z rokavicami pa pomeni dobesedno zaščitno sredstvo.

 • sprehajalec

  Potrebno je več narediti na preventivi, sociali in delu z ljudmi.”

  Butelj neumen, Dobovšek. Floskule fakultete za socialne vede. Kaj boš, socialne delavce pošiljal v predmestja Francije?

  Treba je ločiti ene od drugih, samo to je način. Če nekdo od enih želi pobijati druge, ga je treba odstraniti. Čisto preprosto.

  • Nightwitch

   Izgnat je treba to golazn
   Hitler se obrača v grobu

   • avtohtoni neandartalec

    Saj to policijske države neprestano poskušajo uresničiti, vendar je arabskega terorizma zelo malo in se.zgodi bolj izjemoma, 99% zločinov zagrešijo normalni Evropski državljani, predvsem tiste sorte, ki jih je imel Hitler najraje.

    • sprehajalec

     napačne podatke imaš, 90% kriminala v Avstriji je povezano z migranti.

    • Nightwitch

     Se mi zdi da si mogoče narobe prebral podatke ker je v resnici ravno obratno

  • avtohtoni neandartalec

   Preventiva… mogoče bi te lahko dali pod totalni nadzor, kaj ti misliš, vsaj zate bi bili prepričani, da nisi nevaren. Pa vse bi ti najprej pobrali, vzeli vozniško in vso osebno lastnino, deložirali te bomo v kakšen geto, ti pa potem naredi pizd*, če lahko in imaš s čim. Za cel narod velja isto, mi smo preprečili vse, tud zdravje in življenje, v določenih primerih, to je resnica o državnih preventivnih programih.

   • sprehajalec

    Mene ne, imaš prav. Ne upajo pa narediti tega, kar dela izraelske security zelo učinkovite. Določanje stopnje nevarnosti posameznika na osnovi stopnje zapečenosti njegove polti, obraznih potez ter temnosti njegovih las. V praksi se to na tihem sem sto posto že izvaja, le na glas se ne upa povedati, ker bi liberalna europa z gesli francoske revolucije skočila v zrak. Pa bo prišlo do tega.

    Europa in Dobovšek je pred dilemo; ali nekaj sto mrtvih vsak mesec, ali pa gesla francoske revolucije o enakosti bratstvu in svobodi. Da bodo zopet europejci umirali za ta gesla, kot včeraj.

 • FraterMagnus

  .. in napad v nici je prevzel Daeš ..

 • FraterMagnus

  Pri hitrosti levakarjev pri zidanju mošej nam bo verjetno pri najhujšem prizanešeno

  • garfi

   sloovce nam delajo najhujše

 • avtohtoni neandartalec

  Slovenija je Super varna, vojska špijunira in terorizira lasten lasten narod, po Rovtah jim pomaga kmečka mafija, mesteca pa nadzira družbena samozaščita, vsi smo v nekih programih, nihče se ne upa izpostavljati, mirni in pasivni smo kot še nikoli.
  Pri nas ne bo terorizma, zgleda so teroristi že zmagali.

 • avtohtoni neandartalec

  Res čudno, da pri nas ni terorizma, zgleda nimamo šleperjev in ni nikjer veliko ljudi na kupu.
  Mogoče se nato soldateska zato tako trudi, niti najmanj ne dvomim, da bo prej ali kasneje počilo, njim se ne.morejo maščevati, bodo pa po nas udarili.
  Kako sploh zgleda, če teroristi zmagajo, dokler bo Pahor na sceni, si normalno življenje ne znamo več niti predstavljati.

 • Hajvan

  “ki mora terorizmu vrniti udarec” Ja, kako pa? Enostavno, islam v evropi je treba iztrebit, pa bo mir.

  • avtohtoni neandartalec

   Vse arabske ideologije so iste, tudi krščanstvo.

   • sprehajalec

    Transformacija in prilagajanje krščanstva razvoju produkcijskih sredstev in same družbe, se je začela pred vsaj 500 leti. islama nikoli.

    • avtohtoni neandartalec

     Še po svoje strinjam, ampak ne zaradi katoliške baze, krščanstvo je pri nas postalo strpno zaradi ateistične sekte, ki jim nič ni tako Sveto, da bi se zato razstrelili sredi ulice.

     • sprehajalec

      Pred 500 leti ni bilo še ateistov. Ateisti so izum 19. stoletja.

     • tarantela

      Hvala Bogu, da nam je dal ateiste!

     • sprehajalec

      Kar nekaj jih je teh ateistov, ki najdejo zopet tega Boga, ko se bliža zadnja ura.

     • MEFISTO

      Želim jim, da bi se čimprej srečali z Bogom!

     • RATATA

      “se zadnja ura bliža, Marija prid punas…..

     • McBobo

      Amen.

     • pokvarjeniSvet

      Samo ne pretiravaj…. od kdaj so bili kristjani samomorilci ki so se rastreljevali ali na kakeršnikoli samomorilski način ubijali druge ??

      Res je da je RKC v sionističnih rokah, ampak da žališ navadne vernike da jih primerjaš s temi primitivci je pa že sila neokusno.

      Res je kršačnstvo je prišlo iz BV…ampak se je razvijalo in izoblikovalo na Evropskih tleh pri Evropejcih…zato NIKOLI ni prišlo do tega da bi nastalo tako ekstremno krvoločno s samomorilskim ubijanjem množic.

      Tukaj je spet dokaz kakšno višjo razvito mentaliteto imamo Evropejci napram Arabcem in ostalim narodom tam doli na BV.

      Če si bral Alamuta je tam vedno bil ta ekstremni samomorilkski fantatizem željan po pobijanju vsega kar jim naroči njihov gospodar Sultan, ki se je imel za predstavnika Boga…isto ostali muftiji in njihovi duhovniki.

      še večji problem je da ti ljudje vedno delajo v prid načrtov sionistov, ker so glupi ko tema.

   • Olga

    Vseglihar!

    • MEFISTO

     Ni vseglihar, temveč mož stoterih, ne, zdaj že tisočerih nickov.

     Avtohtoni neandertalec, mar nisi trdil, da si prepričan kristjan, ki boš volil Novo Slovenijo, če bo kandidirala v tvojem volilnem okraju, pa še Ljudomilo?

 • MEFISTO

  Slovenijo ne more nič presenetiti.

  Na oblasti že imamo same teroriste.

  In NSI ter SLS jim držita štango.

 • domovina mili dom

  Teroristični napad je bil v Depali vasi pred leti, pa v Ljubljani in Mariboru 2012-2014. Zdaj pa pripravljajo naslednjega:
  http://www.reporter.si/slovenija/organizatorji-putinovega-obiska-zakulisnih-manevrov-v-nsi-so-isti-%E2%80%93-sli%C5%A1ijo-na-ime-milana

 • garfi

  rdeči terorizem imamo v ospredju in ozadju že več kot 70 let
  po zaslugi butalcev, ignorantov in drugih VOLIvcev

 • Steiermark

  Kako varna je Slovenija, je vendar jasno, kot beli dan, saj nam vsa rdeča falanga, z cmeravcem načelu, to vedno znova zagotavlja…… ha ha ha….

 • Olga

  Kako varna je Slovenija?! Vlada je osiromašila policijo in vojsko! Na čelo so dali dve Barbiki!? Sredi belega dne lahko nemški “inženir” ubije policista!??? Odgovorite si sami!

  • Nightwitch

   Kako je bilo ime temu nemškemu inžinirju?
   Škoda da ni zaklal ene od barbik

   • cosmosjasnovidec

    Bil je nemški inženir uvožen iz Pakistana z veliko različnimi lažnimi imeni zato verjetno ni podana resnica njegovega izvora.

 • tarantela

  Mam na frišn popravleno fračo, pa take luštne kamne tud!

  • MEFISTO

   Nisi obdržal službene pištole?

   • cosmosjasnovidec

    A misliš tiste katero je imel še v UDBI?

 • Kučko pod pručko

  Če bi musliji prišli v Murgle in v luft vrgli zastonjkarsko Mil Kuč Unovo hišo, naj kar pridejo. Potem pa naj se poberejo iz naše Slovenije!!!

  • pokvarjeniSvet

   mene to ne moti, ampak glede na videno bodo prej tolkli bo nedolžnih kot pa po njihovih barabah ala kučan in podobni lokalni domači izdajalci, ki so jim to omogočili. da so normalno prečkali in prišli v Slovenijo.

 • sprehajalec

  Pa saj Dobovšek ni tako neumen, problem vseh te ljudi na vladi pa akademskih sferah, pa upravi pa povsod, kamor stopijo je, da se šopajo med seboj. Govorijo eno, mislijo pa nekaj čisto drugega. Lažejo si med seboj v faco, se pretvarjajo na sestankih, govorih, nastopih in doma med seboj. Takšne jih je kardeljanstvo in socializem naredil, niso iskreni.

 • cosmosjasnovidec

  Ni bojazni v sloveniji,ker je najbolj varna na svetu.Če tako trdi grintava Cmera pa mu ja moramo verjeti.Hehe

  • simplya

   Ravno taka samohvala o najbolj varni državi na svetu je nevarna…Med tistimi zabitimi kozehebci se prav lahko najde kdo ki bi se ob ta podatek spotaknil in nam pokazal koliko varni smo v resnici ….itak bo prej ko slej tudi to na sporedu

 • von Rhein

  Ali sploh imamo podatke koliko teh pritepencev (ne beguncev) se klati po Sloveniji,koliko nam jih tedensko vrnejo Avstrijci,koliko jih pride preko hrvaške meje in sploh koliko jih trenutno čaka na obravnavo.

  • simplya

   Sedaj jih še največ pride iz Madžarske….skrivaj seveda

   • Novakec1

    Ob pomoči tihotapcev in domačih izdajalskih simpatizerjev, razne humanitarne, mavrične, nevladne organizacije…..

  • Novakec1

   Jih je že tolko da bojo lahko nastopil s svojo stranko na volitvah.

 • mona lisa

  Že vrabci čivkajo da borci iSIS korakajo v Evropo kot migranti. Samo politikom še to ni kapnilo.

 • Slovenija moja dežela

  Evropa žanje sadove zadnjih 50 let,na žalost. Multikulti ne gre in pika

 • Novakec1

  Navadni državljani pa žrtvene ovce idijitov z ene- zblojenih politikarjev- in druge strani ekstremistov in njihovih podpornikov vseh vrst

 • xtc

  Pri nas je taka nevarnost majhna zato;ker je že ama oblast teroristična in teroristično podporniška skoraj že sedemdesetlet tako ;da so tile le nekaka njena konkurenca:

 • cosmosjasnovidec

  Sodeč po izjavah Pahorja ter Cmere sploh za Slovenijo ni pomembno,da je Europa v vojni z terorizmom,ker kot pravita Slovenija ne sodeluje pri tem zato je najbolj varna na svetu.
  Ko pa se bo že terorizem pojavil javno bodo pa vsi trije z Kučkotom zraven skočili na ulico v bran slovencem.Aaaahaaahhaahhaaaaaaaa

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!