#Fakenews POP TV: Odgovorna urednica Tjaša Slokar Kos izgubila medijsko tožbo, sodišče razsodilo, da je POP TV trosil številne laži

Tjaša Slokar Kos (foto: FB)

Leo Oblak, izvršni direktor za področje razvoja računalniških programov in lastnik Infoneta, je podal tožbo zoper Tjašo Slokar Kos kot odgovorno urednico POP TV, ker so bila v oddaji 24ur v prispevku novinarja Tadeja Grešovnika z naslovom Ureditev medijskega zakona/Kateri programi so bili na seznamu? “navedena neresnična dejstva, ki so do tožeče stranke žaljiva in grobo posegajo v čast in dobro ime”. Okrajno sodišče v Ljubljani je tako razsodilo, da mora tožena Tjaša Slokar Kos v oddaji 24ur objaviti popravek prispevka, in sicer v taki obliki in na takem mestu, da ima objava enako vrednost, kot jo ima prispevek. Leo Oblak je tako dokazal, da je POP TV v prispevku objavljal laži.

Sodišče je razsodilo v prid tožitelja Oblaka, ki zahteva, da objavijo popravek, ker so bile v prispevku, ki so ga objavili na POP TV, kot rečeno, neresnične in zavajajoče informacije, namen popravka pa je osveščanje javnosti za teme, “ki so v javnem interesu in so bile objavljene z neresničnimi in zavajajočimi navedbami”, je zapisano v razsodbi sodišča.

POP TV navedel vrsto laži, tudi da je osnutek pripravil v solo akciji, a so pri tem sodelovali celo iz POP TV
Ne drži navedba Tadeja Grešovnika, da naj bi “zasebne interese uveljavljala radijski mogotec, lastnik Infoneta Leo Oblak in prvi mož velenjske televizije VTV Rajko Đorđević, ki sta osnutek spremembe zakona o medijih (ZMed) v solo akciji pripravila in ga posredovala Državnemu zboru RS v imenu celotne Medijske zbornice”. Oblak pravi, da so ves čas priprave predloga novele pri Gospodarski zbornici Slovenije (GZS) sodelovali predstavniki družbe POP TV, ki je tudi član upravnega odbora GZS. Torej ni šlo za solo akcijo Lea Oblaka in Rajko Đorđevića, kot je bilo napačno navedeno, ampak za skupno akcijo GZS, ki je bila sprejeta na upravnem odboru, kjer je zadevo podprl tudi POP TV. “S tem je novinar namigoval na koruptivno ravnanje, kar je neresnično”, je zapisano v obrazložitvi sodbe.

“Končni predlog zakona, ki ga je GZS, Medijska zbornica poslala v DZ, se je potrdil na zboru članov. Pri slednjem je celo sodeloval tudi predstavnik Pro plusa d.o.o. in POP TV Branko Čakarmiš, ki se je strinjal s sprejetim zakonom, preden je bil posredovan v DZ.” Zato ne drži, da sta z Dorđevićem osnutek pripravila sama.

Laž je, da niso povabili vseh medijskih hiš
Ne drži tudi, da “k snovanju osnutka niso bile povabljene vse medijske hiše, ki oddajajo radiodifuzne programe in so članice združenja neodvisnih radijskih programov”. K snovanju osnutka, tako Oblak, so bile povabljene vse medijske hiše, ki oddajajo radiodifuzne programe in so članice GZS ter članice združenja neodvisnih radijskih programov.

Laž je, da je sodelovanje vprašljivo s stališča korupcije
In še ena navedba, ki je bila v prispevku POP TV lažna, je, da so zapisali, da je “sodelovaje Oblaka in vlade vprašljivo s stališča korupcijskih tveganj”. Oblak pa pravi, da ni šlo za sodelovanje Oblaka in vlade, ampak sodelovanje upravnega odbora GZS, predstavnikov poslanskih skupin koalicije, predstavnika sveta za radiodifuzijo in predstavnika ministrstva za kulturo.

Leo Oblak (Foto: STA)

Že pred sodbo želel popravek, a so ga na POP TV zavrnili
“Leo Oblak je bil z navajanjem neresničnih dejstev prikazan kot koruptivna oseba in ‘radijski mogotec’, ki skuša z izkoriščanjem Medijske zbornice vplivati na spremembo zakonodaje za uveljavljanje svojih interesov.” Zato je še pred tožbo zahteval objavo popravka, a so ga na POP TV zavrnili. Iz sodbe je razvidno, da je pravočasno po prvotnem prispevku želel objavo popravka, a je Tjaša Slokar Kos kot odgovorna urednica to zavrnila, ker “ne more zahtevati popravka (tudi) v zvezi z obvestilom, ki se ne nanaša le na njega, ampak na tretje osebe in pri tem tožena stranka izpostavlja dele besedila in popravka, ki se ne nanašajo le na tožečo stranko, ampak na Rajka Đorđeviča, Vlado RS in medijske hiše”. A Slokar Kosova pozablja, da se vtoževani zahtevek kot popravek nanaša na celotno vsebino spornega članka (popravek v širšem smislu), ni mogoče trgati posameznih besed iz konteksta, popravek pa je namenjen tudi seznanjanju javnosti. “Zakon daje namreč pravico zahtevati objavo popravka na vsako objavljeno obvestilo, s katerim sta prizadeta pravica ali pravni interes posameznika,” je navedeno v sodbi.

Nobenega dvoma ni, da sporni prispevek prikazuje Lea Oblaka v negativni luči in da navaja neresnične in zavajajoče podatke. Nobenega dvoma tudi ni, da lahko izkoristi pravico do popravka v širšem smislu, to pa je ne le golo zanikanje, ampak tudi navajanje in prikaz drugih, nasprotnih dejstev in okoliščin, s katerimi Oblak spodbija ali z namenom spodbijanja bistveno dopolnjuje in dejansko spremeni objavljeno besedilo.

A. G.

 • Jan Kovalski

  KOS TV

  • von Rhein

   RAZ kosati!

 • Soave

  Zanimivo !! Ta tovarišija lahko zavrne zahtevo za popravek ? Drugi pa se seveda morajo držati zakonov ?
  Packe nesramne ! Ravnajo se čiisto po svojem šefeku. Prvo diskreditacija. . . . . potem, ko je škoda narejena, likvidacija niti potrebna ni.

 • Miro

  a o tem pa niste nič pisali ko ste izgubili tožbo proti Tomički???

  • rubec

   O tem da so tomičkini starši izgubili tožbo ker so rodili tako spako tudi niso.

  • totex39

   To je pač naše krivosodje, ki pravice ne prenesejo in raje obsodijo tiste, ki pišejo resnico o določenih stvareh.

  • if

   Hočete reči, da levičarski mediji in o Tomićevi ne pišejo, kako je s svojo nekultivirano držo v javnosti grobo napadla kulturo obnašanja v javnosti, ki zajema tudi mladoletne ljudi.
   Hočete tudi reči, da sodišče Tomićeve zaradi tega ni procesiralo. Imate prav!
   Tisti hip, ko je Tomićeva ovadila Novo 24 TV, bi sodišče preko tožilstva moralo sprožiti ovadbo proti Tomićevi, ker je, kot pslanka RS, načeloma napadla javni red enako,kot par, ki seksa v javnosti parka!

   • dob

    Nova24TV se mora opravičiti Tomićevi zaradi izjave, da jo lufta.

    Nova24TV bi morala objaviti naslednji popravek:
    Tomićeva si je ne lufta.

    • Rožle

     Ker ima že zluftano ..

    • pajot

     Si je tud nima časa luftat,he,he,he….

    • SIMON ROZIC

     ¨…ona jo samo razkazuje!…Slovencem in Hrvatom in kdo
     pač hoče bruhat….

    • rabbit

     Ona jo da samo najboljšemu ponudniku.

   • Občasni Komentator

    Dragi if kateri faktor si pa ti, da določaš kulturo obnašanja? Kdo pa laho pove kaj je greh v očeh Boga? Moraliziranje takšnih kmetov kot si ti je ravno odveč. Na lastnem dopustu lahko vsak od nas sedi kakor se mu zljubi na j… trajektu, ne pa da mu takšni kot ti določajo norme obnašanja. Marš.

    • rubec

     Še dobro da si občasni.

     • pajot

      mene pa moti to,da je komentator. ki opleta z Bogom,pa nima blage veze s tem. Komunist na zadatku. kućanovem. Komaj čakam,da se stegne boter.

  • goldhorn

   Na prvi stopnji. Dolga bo še pot do ESČP…..

   • Krtača 20

    Pozabi esčp

  • SIMON ROZIC

   Kdo bi še omenjal to raztegnjeno komunajzarsko fračo?
   Saj se ti gnusi!

  • šmentanamuha

   Tomička s svojim neprimernim obnašanjem na javnih mestih sramoti naš parlament. to je vse. Da si lufta svojo fračo, lahko zapišemo mi, komentatorji, novinarji pa morajo izbirati bolj sofisticirane besede, npr. da si je prezračila svoje kletne prostore.

 • antimur

  Kaj bo zdaj njen ,”najdražji” Kos prišel na pomoč svoji ubogi ženički s kakšno udbaško finto, ali bo pustil svojo revico v ponižanju.

 • Kučko pod pručko

  Murgle news

  Pa ravno včeraj so v Delu na zadnji strani v rubriki Pa še to cinično pisali o takoimenovanih fake news novinarjih. Pisec je seveda namigoval, kako SDS obtožuje vse novinarje, ki ne pisarijo njim v prid, za fake news.

  Če bi bili pisuni kluba 571 radi res kredibilni, naj pišejo o vsem mogočem in naj se ne posmehujejo samo desnici in Janši. Naj raje pogledajo v murgelski svinjak, kjer kar mrgoli svinjarij, ki sploh niso fake news, ampak žalostna resnica življenja na Sončni strani Alp pod komando Kratkonogega.

  Pa še primer, ko sicer ni šlo za fake news, se pa vidi vsa pristranskost in odvisnost Murgle pressovega Dela. Včeraj so namreč v majhnem okencu objavili, da bodo v Bruslju poimenovali konferenčno dvorano po “enem od očetov slovenske države”. Pisuni Dela, ne gre za enega od očetov, temveč za očeta slovenske države, dr. Jožeta Pučnika. Več kot očitno je, da bi levakarji izenačili spoštovanega osamosvojitelja in veleizdajalca slovenskega naroda!!!

  • Jovo Jamnica

   Lari fari. Naši komiji so slovensko državo dobli zarat dogovora z srpskimi komiji. Demos z dr.Pučnikom je služo za false flag. Prvi precednik Slovenije je grato Kučan, pol pa je začela hitro rulat LDS z drugim komijom Drnofškom. Pučnikova stranka SDSS je dobla leta 1992 na volitvah samo 3.4 % glasof. Kak je to mogoče, če je dr. Pučnika folk proglaso za – oče naroda??? Keri folk??? Pamet v roke!!! Drni je že leta 1994 lasnoročno ukino SDK.

   • Občasni Komentator

    Ne vem pa katerega leta si se ti slovenščino nazadnje učil.

    • Rožle

     To spada pod štajerščino :)

    • Jovo Jamnica

     Bodi brez skrbi. Sem vešč tudi drugače… Če ti kaj v mnenju ni povšeči, vprašaj. Se bodem rade volje, s tebi primernim odgovorom potrudil.

     • Rožle

      Sam te še mal naglasak hebe …

   • FORT WORTH

    Kdo pa je po tvojem oče naroda ??
    Ce bi Kucana cakali bi bili se vedno v yugi.
    In ti bi zdaj pisal v cirilici.
    Pa ne na ameriski racunalnik pac pa s kamnom po asfaltu…

    • Jovo Jamnica

     Pravilno napisano bi bilo seveda, če že: “Oče naróda”. Naglas v besedi – narod – je pomemben, saj se na ta način loči slovenska beseda od srbizma – narod, kar v prevodu pomeni – ljudstvo. Ker pa se v terminu “Oče naróda”, mešata pojma države in nacije, je termin vse prej, kakor primeren za etiketiranje eksplicitnega osebka. Namreč, slovenski rod je nacija postal mnogo preje, predno je dr.Jože Pučnik ugledal luč sveta. Sledi, da bi lahko bil dr.Jože Pučnik le Oče emancipirane države Slovenije v maniri Potemkinove vasi. nenazadnje, Slovenci živimo tudi izven meja današne domovine Slovenije.

     • FORT WORTH

      Lahko se sprenevedas kolikor hoces in pises oslarije.
      Lastno drzavo imamo od leta 1991.
      Komunisti niso bili sposobni v yugovini in niti v samostojni drzavi Sloveniji niti meje postavit, kaj sele drzavo.
      Dr.Pucnik se je vrnil v domivino, zdruzil stranke v Demos in nas popeljal na plebiscit, kjer se je ljudstvo skoraj soglasno odlocilo za izstop Slovenije iz yugovine. To je na sreco dokumentirano in dostopno vsakomur kadarkoli.
      Tu ne more biti potvarjanja zgodovine z rezimskimi zgodovinarji tipa Repe.
      Dr.Pucnik ima mesto med velikani v EU parlamentu.
      Dr.Pucnik je in se bo zapisan v Slovensko zgodovino z zlatimi crkami, prav tako tudi Jansa in se nekaj zasluznih osamosvojiteljev.
      Kucan in njegova svojat pac ne, ker jim samostojna drzava ni bila nikoli intimna opcija.
      Raje so sodelovali z okupatorjem mlade Slovenske drzave in jo s sifriranim poveljem zaceli razorozevati in to v trenutku, ko je orozje najbolj potrebovala.
      In kot je rekel dr. Pucnik yugovine ni vec, gre za Slovenijo.

     • Jovo Jamnica

      Gdaj se bomo pa osvobodili??? Gdaj bomo dobli možnost odločanja na volitvah??? Gdaj nebomo več meli ruske zastave in fejk Zdravljice za nacjonalno himno??? Gdaj, če pa Janšo že trieset let briga fse kaj drugega…

     • FORT WORTH

      Vee kaj drugega ???
      150 ovadb si ti imel ??
      10 let jajcanja na sodiscih zaradi montiranega procesa Patria si ti imel ??
      In vse to je padlo !!
      Psihopati Janso neusmiljeno maltretirajo, ti pa pises butasta vprasanja ?!
      Spadas tudi ti mednje ??

     • Jovo Jamnica

      Hejaj palamudit sektaš. Jas nea spadam v dobeno sekto!!!!

     • FORT WORTH

      Pol litra šmarnice si natoci pa 5 apaurinof vzemi.
      (:-DDDDDD

     • Jovo Jamnica

      He,he,he, tume August. Izraze, ki jih zapišem na portalu, po običaju skrbno izbiram. O kakšnem posebnem stanju ali stiski, pri meni ni niti sledu. Sem te danes pač izbral za sproščanje. Nič drugega.

     • FORT WORTH

      Hehehe, japajade za sproscanje…
      Kako mlado si poisci, ne pa da se tu na portalu sproscas…
      (:-))))

     • Jovo Jamnica

      Čuj, štejem 62… Nisn kaskader.

     • FORT WORTH

      Zaka pa kaskader ??
      Mislis, da bi z nje pado ?
      Ali mislis, da bi obadva jokala ??
      Ves kaj je najboljsa viagra ??
      GELT !!
      Hehehe

     • Jovo Jamnica

      He,he,he… banet baj Nova. Whatever

      Gelt ponucam jas na piri. Ti pa kak češ…

     • FORT WORTH

      Nisi skapiro.
      Ni proboem ponucati.
      To zna cisto fsaki štajerc.
      Malo tezje je fkup spraviti…
      To je tisti pravi filing.
      Hehehe

     • Jovo Jamnica

      Jas tisto kaj teško fkup spravim, korisno za sebe zapravim. taki sn…

     • FORT WORTH

      To je tut vrei…

     • FORT WORTH

      Banet by Nova24 ??!!
      Japajade. Tega ti mene pa nea bos preprical.

     • Jovo Jamnica

      We are unable to post your comment because you have been banned by Nova24TV. Find out more.
      ————–

      Kaj nisi to vedo, da me par mandlcof, pa tut kera čuča, tu na portalu nea prenašajo??? Ko zagleajo kaki moj koment, začnejo stiskat ono minus pušico. To pa pol pomeni za diskos, da je to neki spam. No, sam mene to nea moti, ker komente pišem prek TOR. Ko vidim, da sn banan (kuj rdečo fse grata), grem sam na drugi IP kuj v istem okni in zadeva je rešena. Za to pač porabim 5 sekunt cajta, ker se mora to, kaj sn napiso, na novo naložit. Oni pa si pol pulijo lase, ko jas bres problema dalje pišem… LOL

     • AlternativaZaSlovenijo

      Imaš prav. Od vseh bivših ima Crna gora naljepšo zastavo. Kako pa predlagaš ti?

     • Jovo Jamnica

      Zeleno/belo, v sredini pa grb s črnim panterom, heraldično pravilno umeščen in dimenzioniran, na srebrni podlagi.

     • FORT WORTH

      Nacionalna zastava mora biti cista, brez grba.
      Grb ne spada na zastavo.

     • Jovo Jamnica
     • AlternativaZaSlovenijo

      Ni nujno

     • FORT WORTH

      Seveda je.
      Poglej si zastave zahodnih drzav.
      Niti pri eni ne bos nasel grba v barvah zastave.

     • AlternativaZaSlovenijo

      Črnega panterja so minirali komiji. Kao desnica pa niso preveč težili.

     • AlternativaZaSlovenijo

      Bolj pravilno bi bilo, da je J.P oče slovenske države. Narod je obstajal že mnogo prej

     • FORT WORTH

      Kakorkoli obracas, narodu se je uresnicil 1.000 letni san.
      Dobil je svojo drzavo.
      In to sele leta 1991.
      Z dr.Pucnikom, Janso, Krkovicem, Ruplom, Peterletom.

     • AlternativaZaSlovenijo

      To ja, samo zastava je pa preveč ruska.

     • FORT WORTH

      Res je.
      Se strinjam.
      Ampak od levakov, ki bodo na oblasti, kot vse izgleda, je naivno pricakovati kakrksnekoli spremembe glede tega.
      Pravzaprav lahko pricakujemo le se slabse. Za vsa podrocja.

 • Franc Šink

  Da da lakota in strah imata velike oči.

 • Amerikanc

  Saj ne ve točno, kaj so ji doma naložili oziroma odredili,….da napiše,…Tjaška.

 • Zgornji

  Zdaj mi je jasno, zakaj mi prijatelj govori, da je internet eno samo zavajanje , … Zato ker gleda Napačne – Lažnive strani, kot je 24 kur . kom, oziroma Pop tv !!! ! !!! Folk je Totalno zaveden in prevaran !!! ! !!! Žal.Saj, tako se enim malo svita, da zavajajo , in cenzurirajo, Ampak, to je tudi zato, ker nevedo kje iskati Resnico, in jo niti ne prepoznavajo več . Žal. The Deadsouls .

 • domovina mili dom

  Torej moja teorija zdrži, da so komunisti uspeli z dogovorom s “CIA ” agentom, kot so delali kučanisti kraval, o menjavi lastništva Proplusa. “Cia” ni zamenjala komunističnih novinarjev v tej hiši.

  • xtc

   Ne more ker še ZDA vedno nimajo urejenih papirjev,drava(Kučan) pa pridno nagaja s soglasji itd.

   • domovina mili dom

    Mislim, da so soglasja pridobili. Ker ravno takrat, sem napisal to mnenje o kupčiji , dovoljenja za kontinuiteto.

 • xtc

  Ko bodo s Pop TV in A kanala Američani izgnali rdečo drhal pa utegnejo biti še spodoben medij.

 • domovina mili dom

  V vsem tem cirkusu ne razumem, da se ne najde nekdo in sporoči Amerom, da ima Telekom isti princip , je nosilec, celo monopolni na področju prenosne infrastrukture, pa je lastnik TV medija. Haloooo.
  Aja, dela komuniste.

 • montyamp

  AFERA DEPALA VAS
  AFERA PATRIA
  HANZA PRESSTITUTE-HAUS – POP TV
  A vi mislite da je ženska lahko tako neumna in zlobna ???
  Njen mož je pomagal že leta 1994 rušiti ministra za obrambo in to Janšo , slovenskega heroja , ki bo murglosrbsko podganje gnezdo razgnal kot izdajalsko JNA . Načrte za rušenje ministra je Kućanu delal Hrvat Radenko Radojčič , ki je na sodišču v Zagrebu vse priznal .
  PATRIO je Kos privlekel iz Finske . Če slovenski narod slučajno odpre oči , Kosa čakajo vprašanja , na katera poznajo ljudje odgovore , njemu bo pa demenca uničila spomin .

  • montyamp

   Imam pa seznam strokovnjakov , rojenih v znamenju kozoroga , ki so veliko pripomogli k slovenskemu izvozu bolnih otrok .
   YACKPOT , na seznamu je tudi murglosrbski bankir Kos , ki trenutno kuri mape v NLB , kot so komunisti kurili udbovske arhive , da ne bi slučajno katerega doletela Nobelova za mir .
   Kućan Milan , Zoran Janković ,Gregor Golobič , Janez Zemljarić, Branko Masleša, Zvonko Fišer,Anton Rop , Svetlana Makarović , Al Capone, Drago Kos,Mao Zedong,Tit Turnšek , Andreja Katić , Kim Džong Un , Elena Ceaucescu , Hermann-Wilhelm Göring , Violeta Tomić , Violeta Bulc ,Vesna Györkös Žnidar , Igor Zorčič , Bizilj Ljerka………….

 • rubec

  Ko se prebijam čez članek o pop škodljivcih zagledam še Vroča Tanja Ribič pozirala v spodnjem perilu. Človek ne ve ali bi se jokal ali bi se pa jokal.

  • Krtača 20

   Tko bom reku – najgrša babja rit je lepša od tvoje face.

   • tramal

    Ti sploh riti nimaš ker so ti jo znucali buzaranti.

  • pajot

   jest se ne bi jokal. Naskočil bi jo,iz inata (bi rekli kurčevi Srbi)

 • montyamp

  Če bi bila hčerka Milke Planinc , se ne bi čudil njenim aktivnostim .
  Da pa v Sloveniji raste toliko neobvladljivo izkrivljenih in neuravnovešenih presstitutov , to pa lahko pomeni le , da je gošarski komunizem uničil Slovenijo s svojim zavoženim nasledstvom .
  Kje na svetu pa še izvažajo bolne otroke in zdravnike ki bi lahko pozdravili otroke v zgrajenih bolnišnicah .
  Italijani so fašista Mussolinija obesili za noge na kandelaber in ne izvažajo bolnih otrok , tudi novinarji , ki imajo partnerje po bankah , najprej premislijo kaj in kako bodo poročali .

 • montyamp

  KOS TV – HANZA KURBENHAUS

 • Olga2345

  Koruptivna je zgoraj omenjena tovarišica! Kje pa je denarna kazen???? Pri levicarjiih samo kao “opravičilo”….skorumpiran je tudi sodnik!

 • Občasni Komentator

  kdo je Leo Oblak?

  • pajot

   Nekdo,ki je pametnejši od tebe.

   • Občasni Komentator

    Pol se pa v vrsto za menoj postavi.

 • Franjo Trojner

  Lažne novice trosijo ljudje ker jim resnica ne odgovarja, se z njo ne strinjajo/je ne morejo sprejeti ali jim celo lahko škodi. Lažne novice trosijo levi mediji po nalogu svojih političnih botrov, ali iz lastnih interesov, prepričanj, ker jim resnica ne odgovarja, se z njo ne strinjajo/je ne morejo sprejeti ali jim celo lahko škodi.

  Med našimi levimi politiki, v levici servilnih medijih, v levih civilnih gibanjih kr mrgoli raznoraznih psihopatov, ki z lažnimi novicami, parolami, obljubami, dejstvi prikrivajo resnico javnosti, z namenom doseči svoj cilj mimo resnice z zmanipulirano, nafarbano, okol prinešeno javnostjo.
  Levi politiki, levici vdani mediji in levi aktivisti, ki kronično lažejo, zavajajo imajo gotovo raznorazne osebnostne motnje, vedenjske probleme, čustvene motnje, zlasti pa pomanjkanje čuta za resničnost in pravičnost , občutkov krivde, čustveno plitkost, površinskost. Med simptomi, ki jih izdajajo, da so kronični lažnivci, psihopati so še zgovornost, skrivanje za fasado človeka, ki je dejansko izmišljen, uporaba laži, sprenevedanje, egocentričnost, aroganca, impulzivnost, manipulativnost, sleparstvo, neodgovornost, težave z nadzorom vedenja in velika potreba po vzburjenju.
  Takšnih osebkov bi ne smelo biti na odgovornih položajih v gospodarstvu, v državnih službah, v javni upravi, v politiki, v medijih itd…
  Ko zadnje čase poslušam raznorazne izmišljene, lažne novice novinarjev raznoraznih levih medijev, ki brez vsakega stvarnega dokaza blebetajo, kako mandatar g. Janez Janša ponuja srtanki SMC in tudi listi Marjana Šarca vse kar si zaželita samo, da stopita z njim, stranko SDS v koalicijo, komaj dojameš podn našega lažnivega medijskega prostora in vso širino raznoraznih psihopatov, ki v njem domujejo, prosperirajo.
  Če pa pogledamo še fanatično, lažnivo ofenzivo levih politikov in medijev pri zameglevanju in pravo blokado, prikrivanje resnice glede legalnih migracij in vseh težav povezanih z njimi, pa vidimo očiten poseg na področja prava, pravne države in nenazadnje naše USTAVE.

 • Delta

  Pravi fake news, ki bi ga morali tožiti vsi državljani, je nacionalka. Tam so sprenevedanje, ignoriranje, sprevračanje dejstev in zavajanje dosegli tak prefinjen nivo, da so postali eden od najpomembnejših akterjev v igri zaviranja napredka Slovenije, zavajanja ljudstva in razširjanja definicije sovražnega govora na vse, kar samo malo nasprotuje njihovim režimskim sporočilom. Na koncu jih pa še plačamo – in to celo več, kot plačamo za vinjeto.

  • radames

   Vsak ima pač svoj vidik. Komercialne TV so zavezane predvsem komerciali, oglasom. Nacionalka pa se vseeno mora malo bremzati, čeprav zelo manipulira. Je pa tako velik mastodont, da za preprosto politično preusmeritev ali ažurnost rabi ogromno časa.

  • macon

   Nacionalka drka non stop z migranti. Dokumentarci pa Tedniki in podobne oddaje, celo v filmih posiljujejo z Alahovci v EU kot nečem pozitivnim. Ali pa kažejo tretji svet, češ tudi oni so ljudje. Normalno, da so ljudje, ampak me enostavno ne zanimajo.

   Danes sem okoli osme za pol ure prižgal 1. program TV SI in vidim neko nemško nevrotično profesorico, ki pove, kako so proti migrantom konzervativci in skrajneži in kako ni mogoče ustaviti napredka. Kakšen profesor je to, da ne razume, da je osnovna predpostavka lahko zgrešena: da ti priseljenci niso NUJNO faktor napredka? In je kup statističnih podatkov, ki potrjuje točno to: od socialnih stroškov do porasta kriminala in islamskega terorizma v EU. To vse plačuje povprečen Evropejec, ki dela, ampak ne, to je en sam napredek. Mar naj resno jemljem te falirane levičarske idiote, ker me nagovarjajo s katedra in z govorniškega odra in izpred kamere in se dičijo z akademskimi nazivi? Kdo hudiča jim je dal te nazive, ker vsiljujejo svojo politično agendo in ignorirajo vse, kar jim ni všeč?

   In tako sama pozitiva, ko pa nam bodo jemali bomo pa kot v Jugoslaviji poslušali, da samo še malo potrpimo pa bo. V tem nam bodo minila življenja, ves čas se bomo zaradi barab na položajih borili za preživetje in za osnovno, se postarali in revni umrli. Nobenega pomena ne bo imelo, koliko se trudimo, znamo in delamo, zdaj nam bodo jemali za migrante, potem za bio in eko, za čisto energijo in pridno ves čas desetletja trpali v svoje pogoltne žepe.

 • Osti jarej

  …vsi nas futrajo s fejk idiotizmi….samo,da bi ne spregledali,kaj se v resnici dogaja

 • piko8

  Prostitutka črnega kosa in prostitudi 571, ste dobri v enem, da ščitie mafijskega šefa milana kučana!!!

 • radames

  Treba je vedeti, da sta POP TV in Kanal A najhujša generatorja laži na Slovenskem. Sam sem jih nekoč na Kanalu A v oddaji Preverjeno ulovil na laži; na isto temo pa je TVSLO čez nekaj dni v takratni oddaji Naš kraj povedala resnico.
  Odkar obstaja POP TV, sem jih vsega skupaj gledal morda kakšno uro. To komercialno TV gledajo samo dokaj retardini ljudje.

 • garfi

  ko vladajo leviČĆarji in globalna mafija NWO postanejo fakenews človekova pravica

  • Lewuh

   Pa kaj je s tabo mačje tele. Kje imaš možgane?????? So se skisali?????

   ————————————————————————————————————————-

   NAJ ŽIVI RDEČA ZVEZDA, KI NAM ZAGOTAVLJA VARNO IN TOPLO ŽIVLJENJE

   ————————————————————————————————————————-

   NAJ ŽIVI RDEČA ZVEZDA, KI NAM ZAGOTAVLJA VARNO IN TOPLO ŽIVLJENJE

   • garfi

    Pa kaj je s tabo rdeČĆe tele. Kje imaš možgane?????? So se skisali?????

    ————————————————————————————————————————-

    NAJ ŽIVI RDEČA ZVEZDA, KI NAM ZAGOTAVLJA NEVARNO IN TOPO ŽIVLJENJE

    ————————————————————————————————————————-

    NAJ ŽIVI RDEČA ZVEZDA, KI NAM ZAGOTAVLJA NEVARNO IN TOPO ŽIVLJENJE

    • Darth Vader

     tip je mislil na heineken pivo, ki se je nekaj časa pregrevalo v avtu, zato varno&toplo življenje…..varno zato, k je avto parkiran……toplo pa zato, ker se pločevinka piva pregreje v tem letnem času v avtu…..življenje levičarja je pa alkoholizem in narkomanija

     • garfi

      pravilno razmišljaš
      opijanjajo se

     • Darth Vader

      vedo, da se jim bo življenje zelo kmalu obrnilo na glavo….to vedo že odkar je žitnik ejakuliral od jeze, ko je Trump prevzel predsedovanje ZDA…..tsunami prihaja

 • Gor Pri

  Včasih sem gledal 24 ur. Že nekaj let pa ne več. Drvijo po poti tiskanih medijev!

 • Krtača 20

  Medtem je noratv že po defoltu fake news. No ja, včasih hoče bit clo Pavlihova pratika. Saj je janša baje tja dajal prošnjo za urednika.

  • Dostmamrecesijeinpičkarije

   Vabim te v SDS klub. Imam pa zate napotnico za psihiatra. Ker takim, ki so levi, so šteti dnevi. Saj nočeš na Dob????

  • Lewuh

   MISLIL JE SĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐS.

   ————————————————————————————————————————-

   NAJ ŽIVI RDEČA ZVEZDA, KI NAM ZAGOTAVLJA VARNO IN TOPLO ŽIVLJENJE

 • montyamp

  KOS HANZA KURBENHAUS , HIŠA IZDAJALCEV SLOVENSKEGA NARODA
  https://www.youtube.com/watch?v=60FBMB7-b-M

 • AlternativaZaSlovenijo

  Ženska je delala samo to, kar so ji višji naročili. Vsi novinarji delajo to kar od njih zahtevajo šefi. In Nova24 ni tu nobena izjema. Pozitivno je samo to, da imamo pluralizem medijev.

 • Osti jarej

  …ženska dobro zgleda

  • Franjo Trojner

   Dobro? Prej zelo hladno, brrr..hladno, da te kr zmrazi!

  • tramal

   Saj nikoli ni kaj delala.

   • žogica

    Zakaj bi pa delala, plačo ji bogec kar z neba pošlje.

   • Darth Vader

    je delala…..sam tko,da je mal noge narazen dajala ustreznim osebam…..

  • Dillinger

   …dokler ne začne gobcat.

 • dr Janez Sveti

  Slovenska kriminalna hobotnica ima lovke v popolnoma vseh institucijah Slovenije. Za pametne sem vse povedal.
  DR Janez SVeti genij

 • Franjo Trojner

  V toti samouničujoči državi več ne veš kdo je bolj nor in kdo bolj zavaja! Novinar TV SLO 3 je v oddaji gostil bivša poslanca g. Vebra in g. Gorenaka in sam problematiziral, da mediji med volilnimi suočenji niso dovoljevali tem o ilegalnih migracijah, po volitvah pa je to postala hipoma top tema. Ma naj novinar vpraša režiserje predvolilnih srečanj na TV SLO 1 zakaj so dopustili svojim noviarkam, da so med volilnimi suočenji vedno grobo in nevljudno skakale v besedo g. Grimsu iz stranke SD, ko je ta načel temo ilegalnih migracij. Skoro pa me je kap, ko je ta isti novinar TV SLO 1, ki je potrebovala več, kot 2 leti da je ilegalnim migrantom rekla ilegalni migranti in ne zmotnon begunci v kar nas je kljub večkratnim opozorilom vztrajno prepričevala, izjavil, da je potrebno ilegalne migracije preprečiti, ker vsi migranti iz Afrike v Evropo ne morejo priti, ker bi to pomenilo konec Evropske civilizacije!!!
  Ljudje moji toti dominatnih medijih se delajo norca iz nas vseh, države, demokracije, prava in lastne profesionalnosti in strokivnosti. Tote lažnive dominatne medije je potrebno v korist novinarskega ceha, resničnih novic, države, demokracije, državljanov in zdrave pameti takoj dol vgasniti.

 • David Hitler

  To je dobila kar je hotla drolja

 • Darth Vader

  pa ne da bo levica v sloveniji ob medijski monopol? :)

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!