[FOTO] Jabolko z drevesa Cerar res ne pade daleč od drevesa: Miru in lepi hčerki Evi godi pozornost na družbenih omrežjih

Foto: Instagram

Se še spomnite, ko smo poročali o Cerarjevi hčerki Evi Cerar, ki je s svojo izklesano postavo popolnoma razturala na plaži v Biogradu na Moru? Prva hčerka v državi se je na naše poročanje odzvala z odobravanjem, kar dokazuje tudi njen odziv na družbenem omrežju Facebook. Očitno jabolko ne pade daleč od drevesa, kajti tudi njenemu očetu premierju Miru Cerarju pozornost več kot godi. Ta namreč s pomočjo okrepljenega piara komunicira z javnostjo in skrbi za svojo čim bolj pozitivno podobo navzven in poskuša navzven pokazati podobo priljubljenega politika, saj s svojimi dejanji žal tega učinka ne more doseči.

Foto: Facebook

Foto: Instagram. Evina nova profilka za Instagram.

Se še spomnite spodletele tiskovne konference, na kateri se je Miro Cerar pojavil z listom na katerem je pisalo: SLOVENEC SEM. NE JAMRAM. IŠČEM REŠITVE in “natega” s strani hrvaškega humorista Davorja Jurkotića, ki je Cerarja brez težav poklical pod pretvezo, da je tedanji hrvaški mandatar Tihomir Orešković in z njim pokramljal o migrantski problematiki in ograji na meji? Posnetek pogovora je množično zaokrožil po spletu in skoraj nikogar ni bilo, ki ne bi poznal pozdrava: Peace. Ljubav. Bok. Cerar si je s tema potezama nedvomno zamajal mlahavo držo premiera, zato se je odločil za ukrepanje in se obkrožil s piarom.

Cerarjeva piar vojska postrojena
S pomočjo piara in družbenih omrežij Facebook in Instagram si poskuša Cerar povrniti čim več spoštovanja, in sicer tako v javnosti kot tudi v lastni stranki in koaliciji. Zadnje ankete priljubljenosti na njegovo žalost v praksi nimajo velikega učinka, saj ratingi stranke še vedno neusmiljeno padajo, v ospredju je namreč največja opozicijska stranka SDS, ki nenehno opozarja na nedelo vladajoče koalicije in ministrov, za katere se zdi, da zgolj gledajo na uro in čakajo, da bo konec mandata.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Cerar v zasebnem življenju
Evin oče Miro Cerar je sicer znan ženskar, saj je zamenjal že kar štiri ženske (od tega je bil poročen dvakrat), že nekaj časa pa ne živi več z mamo svojih dveh otrok (Evin mlajši brat je Miha), Danico Cerar. V zadnjih treh letih je zamenjal kar tri, kar kaže na njegovo nestanovitnost, neresnost in nedozorelost resnim zvezam. Mlada pravniška pripravnica Mojca Stropnik iz okolice Šentjurja pri Celju je trenutno tista, ki greje premierjevo posteljo in mu dela družbo med planinarjenjem v Bohinju.

Foto: Instagram

Ob tem se lahko vprašamo, ali bo Miru Cerarju novo nabrana energija vendarle pripomogla k večji delovni vnemi, ki bo dejansko v koristi državljank in državljanov?

H. M.

 • Nobene fotke mu ne bodo pomagale. SMC lahko vidi parlament mogoče sam še z vesolja. Gospospodarski in bančni kriminal ne preganja, ampak mirno to g. C€rar gl€€€da. Toliko let se krade v Sloveniji…enormno dnarja so nam vzeli….tudi on ni dokazal svojo poštenost.

  • KIKI

   Moja mami je rekla: “ljubice so drage!”

 • VERZIFIKATOR

  M. R. Sirar

  PESEM BOEMSKEGA LETALCA

  Plačica je moja majhna danes,
  kar revež sédel bil sem za krmilo,
  dobil od botrov jasno navodilo,
  da pilot ne sme postati Janez.

  S svojo se pilotsko zdaj prebijam
  mezdo mesečno kot kak klošár,
  prej pritekal redno je denar,
  zdaj pa žal se zgolj s smetmi ubijam.

  Prej, če urico sem kje predaval,
  petsto, šeststo evrov je kanílo,
  dobro se mi je tedaj godilo,
  sem na oslov se račun zabaval.

  Leporečil, saj več ne obvladam,
  teoretiziral sem moralno,
  butcem pa se zdelo je normalno,
  da o megli v soncu jim razkladam.

  Zdaj ko pilotiram po viharjih,
  megla je povsod, ne vidim sonca,
  čakam na pristanek, čakam konca,
  sanjam spet o pravljičnih denarjih.

  Se ne zmigam, nič ne dam od sebe,
  saj zato pač nisem usposobljen,
  sem le aparatčik posodobljen,
  zadolžen, da vodim tudi tebe.

  Žejnega čez vodo te prepeljem,
  sem v pilotski varno skrit kabini,
  se mi sploh ne sanja o brzini,
  tu le žvečim nekaj, malo meljem.

  Je falcon daljinsko navigiran,
  mene vanj samo so posadili,
  name odgovornost prevalili,
  sem pilot od zgoraj dirigiran.

  Jaz pa mislim, bratci, si takole,
  se bom vsaj do sitega nalétal,
  galopiral, v zraku se zapletal,
  ste hoteli, pa imejte tole.

  Hočete, piloti da so lepi,
  pametni in vsi na vaši strani,
  šepnem vam, da ste pač zapeljani,
  saj sem le navaden potnik slepi.

  Potnik, ki mu zrastejo peresa,
  ker v letenju strastno ves uživa,
  tisti pa, ki me naprej poriva,
  zagotovo pelje vas v nebesa.

 • janko

  Starši so krivi za zblojenenost dr Mirota… pa takšni doctorsi, ki se napiflajo zakone… Kako je že tisto: so ljudje ki iz noči naredijo sonce in so ljudje ki iz sonca naredijo noč. Tako nekako. LEVUHARJI nas peljejo v tretji svet, leto za letom dalje, ves denar požrejo, nič ne ostane za razvoj, za penzije (izpraznili so medgeneracijski pokojninski sklad, to je milijarde iz naših celoživljenskih prispevkov v času delovne dobe za naše pokojnine) in še vsako leto za milijardo zadolžijo naše otroke, preganjajo drugače misleče, ščitijo kriminal, uničujejo ugled Slovencev, zapravljajo ozemlje…. SAMO SLABO, ŠKODLJIVO, KATASTROFE….

  • Kosobrin

   Je res, samo to si pozabil napisati, Janko, da so nas do sem pripeljali tudi “desnuharji”!

   • dob

    Desnuharji, kot jim ti praviš, so vam posodili 35 miljard evrov, da sploh lahko levuharji zlezete skozi leto, ker s svojo nesposobnostjo vodenja države sami tega ne zmorete. A boste kaj kmalu vrnili ta denar?

    • exposingtruth9

     čakaj kateri “desnuharji” so posodili denar ?

     • dob

      Kapitalisti, Saj drugi nimajo denarja.
      Slovenija je edini levuharski otok v desnuharski EU. Desnuharji nas ogrožajo tako, da nam dnar posojajo. Zelo zvito. To je čisti napad na nas.

     • neny

      Se vidi kdo napada.

 • RATATA

  Razturaš H.M., kot raztura tamala Cerarca in njen očka, ki nima konjička dva.

 • dr Janez Sveti

  A je lepa hči tudi udbomafijka?
  DR Janez Sveti kadrovnik

  • indijanka

   Zanimivo vprašanje. Če bi Cerarja je ujeli v objekt v brazilkah bi imeli primerjavo. Se mi pa zdi to slaba zamisel, ker se mi ob njej pojavlja bljek, bljek, bljek. Tko, da se bolj zanesem na tisti pregovor: “Kri ni voda”. Je pa res lušna..blond punčka. Če ma ta pravo kri .. :) nas bo dolgo zabavala

   • dr Janez Sveti

    Indijanka, ti si en sonček.
    DR janez Sveti Črna ljuknja

 • Morala

  Kaj ti bo razkazovanje, če ni etike in morale! Nič od tega, kar je obljubljal, ni naredil!!

  • KIKI

   Ampak on se občuduje, ker mu je mamica to zabila v prazno glavo!

 • Adolf Hitler

  Gdo ve mogoče ali kar sigurno je tuti fuka pri tem buzerantu je vse možno der Papa sagt zu Tochter für einen guten Fick kriegst du von mir Auto und gutes Taschen Geld!

  • tohuvabohu

   Čuj ti, primitivec prostaški, zdaj je pa dovolj. Ne zlorabljaj demokratičnega medija za svoje nizkotne namene. Zaradi kretenov tvoje sorte trpi medij in njegovi dobronamerni komentatorji, ker levaki pograbijo vsako priložnost za zasmehovanje, poniževanje in diskvalifikacijo.

   • exposingtruth9

    kakšne nizkotne namene ? zaradi kakšnih kretenov trpi medij ? malo pojasni ti to.
    A nismo v demokraciji ?? se ne sme svojega mnenje izražat ?

    • tohuvabohu

     Ja, medij trpi. Zaradi takih kretenov imajo levaki povod, da zlivajo žolč po mediju, po komentatorjih, po stranki SDS in njenemu vodstvu. In to z veseljem počnejo. Namigovati brez vsakih argumentov na perverzne težnje nekoga ni nobeno izražanje mnenja, ampak najbolj gnusen napad na osebo. To je znamenita metoda ad hominem, ki jo redno opažamo pri tukajšnjih rdečkarjih. Samo čakam, kdaj bo uletel kakšen Mirovni inštitut ali Svet za pregon sovražnega govora tiste bajse Pirčeve in nam spravil policaje za vrat.

     • exposingtruth9

      no ja, tale uporabnik je to mislil v hecu. To kje je meja med hecom in to kar je preko meje dobrega okusa, je sicer stvar vsakega posameznika. So ljudje ki imajo radi črni humor pa zaradi tega niso zločinci. Po drugi strani imaš pedofile in posiljevalce ki se lepo izražajo, ampak delajo najbolj gnila, nizkotna zločinska dejanja.
      To z omejevanjem govora je zelo nevarna stvar, če bomo to dopustili se bomo nekega dne zagotovo zbudili v najhujšem totalitarnem sistemu v Zgodovini….vedno se tako po malem začne.
      Mene bodo preganjali ker bom kaj rekel, čez globaliste, komuniste in LGBT…celo za kakšno izrečeno šalo. Po drugi strani pa ti islamski ekstremisti se pogovarjajo kako bodo zverinsko pobili Evropske civiliste preko interneta in ostalih medijev in nič ne ukrepajo, na konci spet slišimo tako ko v primeru Nemčije, Velike Britanije, Švedske in Francije kako so vedeli in videli preko interneta, ampak niso nič ukrenili, da bi preprečili.

      Sami si bomo krivi če bomo dovili da nam izdajaske vlade s pirčevo na čelu delajo nam poštenim ljudem tiranijo,….ne jokat pol.

   • Adolf Hitler

    Was bist du denn für ein Juden Schwein du Drecksack du Speichellecker kümmere ich dich und deine eigene Angelegenheiten du Arschficker kommunistenschwein

 • Borut Stari

  Ta šoder družbenih omrežij ne spremljam, Za mene velja le druženje v živo. Komentiranje prepuščam drugim.

 • Snorri Sturluson

  Atentionwhores

 • Anton

  našemu premieru, prvemu ministru med enakimi, gospodu “etika in morala” priporočam, sveto pismo v branje, v upanju, da bo postal boljši človek

  Nebeško kraljestvo je podobno človeku, ki je posejal dobro seme na svoji njivi. 25 Medtem ko so ljudje spali, je prišel njegov sovražnik, zasejal ljuljko med pšenico in odšel. 26 Ko je setev zrastla in šla v klasje, se je pokazala tudi ljuljka. 27 Prišli so gospodarjevi služabniki in mu rekli: ›Gospod, ali nisi posejal dobrega semena na svoji njivi? Od kod torej ljuljka?‹ 28 Dejal jim je: ›Sovražen človek je to storil.‹ Služabniki pa so mu rekli: ›Hočeš torej, da gremo in jo poberemo?‹ 29 ›Nikakor,‹ je dejal, ›da morda med pobiranjem ljuljke ne izpulite z njo vred tudi pšenice. 30 Pustite, naj oboje skupaj raste do žetve. Ob času žetve pa porečem žanjcem: Zberite najprej ljuljko in jo povežite v snope, da jo sežgemo, pšenico pa spravite v mojo žitnico.‹«

  sarkazem press

  • KIKI

   Vidiš, takrat še ni bilo Židana, sicer bi propadlo celo polje! -ali pa bi tam zrasla
   tovarna ciankalija!

 • Hun

  sj Ursko tud vidmo z otroci na FB

  • Viktorh

   Tik – tak, še 31 dni, pa…

   • Kosobrin

    DOLGI LUKA,
    KRATKI MIHA
    ČUDNA DVA MOŽICA
    NOČ IN DAN PO ENI NOGI
    V KROGU SE VRTITA.

    KRATKI MIHA
    TEŽKO DIHA
    REVEŽ ZAOSTAJA
    DOLGI LUKA
    HITRO SMUKA,
    VEDNO GA PREHAJA.

    STARA TETA
    GODRNJAVKA
    PA OBA PRIGANJA,
    TIKA,TAKA
    NIČ NE ČAKA
    NE PRIVOŠČI SPANJA.

  • KIKI

   Vse slike družine Janša so lepe in zelo primerne za javnost; nikoli ne boš z njune strani videl piar “ponudbe” z nago ritjo ali našemljene kot opice! Ne vem ali so pri Cerarjevih vsi “čisti” v glavah?

   • Kosobrin

    Hočeš ali nočeš – so! Na plažah vsega sveta se tare na milijone mladenk v takih kopalkah, tudi zgoraj brez, in na milijone čebelarjev si nadene tako masko, ko gredo čebele dražit … Samo na Nora24 je vse nenormalno, vredno grajanja in zasmehovanja, ko gre za drugo politično stranko … Sramota za vas!

    • Olga

     Seveda, vaši, s Kučanom na čelu, so nedotakljivi??? Malo morgen!

     • Donald J. Trump

      Kaj ima ta komentar s čimerkoli, kar je napisal kosobrin???
      Malo zadihaj in še enkrat preberi

     • Gavnar

      Ne pri njih je na čelu – Kapital.
      Kučko, politkomisar Ivan, Hilza, Bavči, Zavožen,… so samo prokuristi !

    • KIKI

     Govorimo o resnici, ne o stranki, budalo! Da je Cerar čebelar,
     je pa v redu, le na čebele se bo moral privadit in jih spoznat!
     To so pridne delavke, ne take gnide, kot jih ima v svoji vladi…

     • Kosobrin

      Če si zaslepljen, si zaslepljen, nihče ti ne more pomagati.

   • Hun

    serješ ga

   • Kosobrin

    Seveda ne, samo vaši so “čisti”!

    • KIKI

     Tako je! Zastonj boš brskal po arhivih, prav nič umazanega ne boš našel!
     Upam, da te to ne jezi preveč in da boš kar ogenj bruhal!

     • Kosobrin

      Jaz ne brskam po arhivih, to delajo eni drugi …

  • Kosobrin

   In v modercu na dobrodelni prireditvi. Bog ne daj, da bi bila to katera druga, Nora 24 ponori! Kako zelo ste pristranski!

   • Hun

    na dobrodelni prireditvi k so dal vec za gala vecer za stroske kot zbral denarja v dobrodelnost

   • Kosobrin pa neolikan.
    Te ni nič sram takšno kracanje spustit na forum ?

   • tohuvabohu

    Taki ste rdečkarji. Z lahko roko postavljate izmišljene domneve, potem pa iz njih sklepate na vse možne grdobije. Tako tudi povojne pokole opravičujete s teorijo, da če bi domobranci zmagali, bi pospravili vse partizane.
    In molči o pristranskosti, bedanec zahojeni. Povej, koliko grdih stvari o Kučanu so v 27 letih objavili Delo, Dnevnik in RTV. Niti ene same! O Janši pa na DESETTISOČE!

  • tohuvabohu

   Oblečene v najdražje modne znamke, anede?
   Slovenci rečemo “z otroki”, dragi vo-Hun.

   • Hun

    zlorabljen ministrant iščeš venomer dlako v jajcu…taki ste najhuj hunavski in speckahlasti osebki

    • tohuvabohu

     Nehvaležnež! Tukaj dobivaš brezplačno znanje, v zahvalo pa opljuvaš svoje dobrotnike.

     • Anton

      najbrž je bil v čakalni vrsti zlorabljenih ministrantov, ker zna toliko povedati o tem

      sarkazem press

 • dob

  >>Jabolko z drevesa Cerar res ne pade daleč od drevesa<<
  Praktično gre za štrudl.

  • Jefferson Vendski

   Zato pa uvažajo toliko cimeta.

   • indijanka

    zdaj ga pa biksaš..cimet je zdravilen..v tem študlu mora bit neki druzga..bolj domačega

    • Jefferson Vendski

     A iz Ambrusa?

     • indijanka

      :) a se spoznaš na strupe?

    • MEFISTO

     Nisi rekla, da si se razjokala ali nasmejala do solz.

     • indijanka

      Poletje je. Si spet sam doma in zalivaš vrt?

    • KIKI

     Afrodizijak (konoplja) iz Mojčinega vrta ali pa- španska muha!

  • KIKI

   Kakšen štrudelj neki, za navaden kompot gre!

 • Franjo Trojner

  Medl je toti Cerar, pa nezrel in nesposoben tudi! Le kaj vse bi šele moral zapisati za njegove volilce?

 • RealRevolution

  Naj ze Cerar neha klestiti neumnosti in odstopi,stvari pa naj prepusti tistim edinim,ki znajo rihtati,SDS.Cimprej!

  • Vinogradnik67

   In kaj bo drugače kot spet ogromno zaposlitev v javnem sektorju drugo bo pa ostalo isto !!!

   • KIKI

    Ne, 3/4 jih bomo ven zmetal in nadomestili z !/4 normalnih, delovnih!

 • Vinogradnik67

  Dajte še od JJ -ja hčerkino rit pokažite da bo za primerjavo !!

  • vita

   Nisi videl še nobene ? Škoda pa tako star si že. Le kaj bo s tabo ?

   • Vinogradnik67

    Bedasto je da se spravljate na otroke ,ki niso nič krivi ne od eni ne od drugih !!!

    • tohuvabohu

     Počasi. Saj to niso osmrtnice.

    • MEFISTO

     Pozno si se spomnil tega zlatega pravila življenja.

     Spominjam se, da tega ni tako dolgo, ko si Janšo skupaj z njegovimi otroki postavljal pred strelski vod in pred zid.

     • Vinogradnik67

      To pa ne bo držalo !!

    • Kosobrin

     Tak primitivizem lahko beremo samo na Novi!

     • KIKI

      Poglej si še druge “cajtnge” ; njena rit na vseh prvih straneh, takoj
      za Bavčarjem in Janšo!

     • Kosobrin

      Ni res.

    • KIKI

     Saj se same razkazujejo in nor bi bil, kateri je ne bi dobil!!!

 • Vladimir

  a zna Cerar od koje mame je ta kčerka

  • MEFISTO

   Bolj umestno bi bilo vprašanje, kdo je oče temu dekletcu.

 • Miha

  Dajte še grdobe iz desnice pokazat če mate jajca.

 • mona lisa

  S polno ritjo je lahko s…!

 • Osti jarej

  …..ej,zakaj bavčaritate še ni v arestu?…

  • Vinogradnik67

   Zgleda da bo medo zdaj član SDS !!

   • tohuvabohu

    A to pomaga?

  • karpelec

   Mi o volku, ti o levu.

 • neny
  • vita

   Joj, si otročji ti primerek…… res imaš probleme sam s seboj.

   • neny

    Lahko greš na prižnico kjer ti bodo vse verjeli. Ni ti pa treba, možgane lahko pereš v člankih.

    • beno

     Pa ne bi šel tudi ti na prižnico, da jih še tebi malo operejo ? Zelo priporočljivo.

  • šmentanamuha

   A ti tut lepiš kopipejste, pol se pa nad drugimi zmrduješ? Res si prozorna. Ta fakulteta na kurji farmi, kjer izvajaš sociološke študije, ti ravno ne bistri možganov, vidim.

 • Olga

  A je ta človek drevo? Meni bolj deluje kot štor!

  • KIKI

   Imaš sposobnost opažanja! Tako kot jaz!

 • andreas82

  Tamala dviguje popularnost nesposobnemu premieru je hčerko angaržiral. Še kakšno fotko iz kampa hehehe

 • karpelec

  Samo še svetniški sij jim manjka, pa so komplet za nad posteljo.

  • MEFISTO

   Bi res spal pod njima?

   Celo noč bi te tlačila mora.

 • MEFISTO

  Z izklesano postavo je raztuirala na plaži.

  Klesar, ki jo je izklesal, je bil naivni umetnik ali samouk.

  • KIKI

   Ne, neki fusbaler…pardon, ta je od Erjavčeve …lahko, da ima Cime obe…
   saj je lepo spočit in od reklam tudi nekaj dobi!

 • MEFISTO

  Še vedno pa pričakujemo fotke njene najnovejše mačehe s črnogorske riviere, kot je bilo napovedano.

  In seveda fotografije mačehinega mačota.

  • KIKI

   Ona je pa dobra, ubogljiva mravlijca in ima trenutno ritko samo za Cerarja…potem bomo
   pa videli! Mislim, da nima kaj pokazat, sicer je Brumenca ne bi v službo vzela! …njen Bošta
   se rad zalizuje in objema ( edino, če že ni na Dobu …)

 • Gavnar

  Nekoliko celo verjamem, da naš 1. Cmero ni slab človek, da celo misli dobro,
  pa ima problem, ker mora brezpogojno izvrševati ukaze in višjega nadstropja.
  Se mi pa zdi nekoliko svinjsko, da se spravljate na njegove otroke.
  Slike, vodje projektov pri državnih Plinovodih, ki je dobila službo, čeprav je bila »baje da edina« brez kakršnih koli izkušenj pa ne boste objavili in se nad njo zgražali.
  Čeprav je dobila službo zaradi fotra – komunajzerja.
  Po nepotizmu se pravi komunajzer izda !

  • beno

   Kaj vse ste že lažnivega, grdega, ostudnega, …. napisali o Janševih otrocih, ženi, …samo nehaj s tem.
   Članek o Cerarjevih otrocih ne vsebuje niti 1/1000 tako gnusobnega, kot ste že pisali o Janševih otrocih.
   Za krono vsega, ste jim po nedolžnem še očeta zaprli……….si se kaj oglasil..takrat ???
   .

  • KIKI

   O S E L !

 • neny
 • MEFISTO

  Mimogrede!

  Znova novi nicki!

  Za poskušnjo gavnar, Vinogradnik67, Donald J. Trump, neny itd!

  • neny

   ne laži! JASNO!!!!!!!!!!!!!!

   • šmentanamuha

    Če lahko ti, zakaj ne bi drugi, a ne?

    • neny

     moj nick ni zmanipuliran. OSTALO je vaše oz vem kateri so vaši.

   • beno

    Kaj trepetaš izza debla in vreščiš……….

  • Gavnar

   Nick – Gavnar ni nov, zopet tvoja laž ! Je edini, ki ga uporabljam !
   Uporabljam ga že 5 mesecev in gre za expirement.
   Prejšnjega so mi blokirali, ko sem dokumentirano in dokazljivo začel pisati o Janševih lažeh in tudi navajal dejstva iz primerjav njegovih lastnih izjav.
   Dob me je že napadel, da menjam stališča in da sem nezanesljiv (ali zblojen).
   Ne ne menjam stališč, delam izključno eksperimente kaj se zgodi, ko blatiš Kučana in hvališ Janšo in SDS in kaj se zgodi, ko ploščo obrneš.
   Sam pa lahko ugibaš kdaj sem bil blokiran.

   • neny

    Tvoji odgovori so res bili korektni in zelo dobri, problem je pa, ker nastavijo svoje po podobnem principu.

   • MEFISTO

    Pohvalno je le to, da si obudil že nekoliko pozabljeno besedo gavnar.

    • KIKI

     Prepoznam jih po pismenosti! Po moje bi Gavnarček rad doktoriral iz
     teme “spolno življenje Malajske mravlje!”

     • MEFISTO

      NIck Gavnar mu ne ustreza.

      Ljudstvo pravi gavnar simpatičnim barabicam, ki vedno kaj ušpičijo, pa ne delajo škode.

      Naš Gavnar pa je nasprotje lika v ljudski predstavi.

 • Kosobrin

  Prevzetnost in pristranost NOVE 24!

  • beno

   Bedanec te opazuje …..ucvri… jo…… brž…… kolkor te noge nosijo……. :-)

 • antimur

  Temu cagavcu in driskastemu Cerarju bi morali dati v roke lopar za metulje loviti, nekako mi deluje, da bi morda pri tem delu lahko bil uspešen, ker vse povsod drugje je sama katastrofa, karkoli se dotakne.

  • KIKI

   Saj ima zdaj svojega “metuljčka” in upam, da mu še ta ne bo odfrčal!!!
   Za en čas bo dal babam mir; če ne, pa hop! na Milojko! Ta bo pa res ta prava!

 • Viktorh

  Tik – tak, še 31 dni, pa…

  • Goran Hvala

   Dej me prosm spomni kaj bo cez 31 dni?..ker ne spremljam vsega sam sm opazu da si ze enparkrat napisal se tolk in tolk dni..

   • MEFISTO

    Pešaš, pa se ne vznemirjaj, nekatere pamet pač zapusti malo prej.

    Taka je Božja volja!

    • Goran Hvala

     Sej se ne vznemirjam..sam vprasam…kaj ti kot desnak nisi sposoben enga normalnega odgovora.??in pol se vprasas zakaj vas vsi levaki in nelevaki videt ne morjo…sej ste edini ki znate sam neki podjebavat….pa ce vam clovek se bol normalno nekaj napise…jaz pa itak pesam…z vsakim dnem bolj…vsi gremo v isto smer…tud desnaki pa ceprav pri spovedi vsak dan vam ne uide 2m zemlje…sam da vi se fantazirate o onostranstvu tako kot od vas osovrazeni musliji..sam se noben ni potrdil da res obstaja…ker ce obstaja se takoj vpisem k desnakom in v cerkev…sej se ne bom spreobrnil ker trenutno nisem nic..torej bom na frisno…z razliko od vasega velikega vodje ki je tam kamor veter piha…al kako?

     • MEFISTO

      Ko odgovarjam tebi, odgovarjam še vsem ostalim bebavim nickom enega, edinega in istega.

      Pozdravi sotrpina Kosobrina, Najplemnitejšega, Jurija MUsarja in ostale nosilce partizanskega Ordena tekača na dolge proge z lento in rdečo zvezdo.

     • Goran Hvala

      Ja ce jih srecam jih bom pozdravil…ves da…desnaka ne pozdravim…itak najprej vprasam kaj je…

     • MEFISTO

      Tega ni treba spraševati..

      V ogledalu se oglej, pa ga boš spoznal.

     • Goran Hvala

      Ma sam da sm drgacn od tebe pa se cist fajn pocutim…bolj bi me morilo da bi bil podoben tebi…

  • Kosobrin

   Tika taka, nič ne čaka, ne privošči spanja ….

 • m&m

  Pridite k nama – WE LOVE YOU !

  • KIKI

   Hvala za povabilo, vendar se vsi ne moremo prerivat v vajinem šotoru!
   Ali pa vama je Mesarič (Montenegro bank) oddal v najem svoj apartma
   brez sefa… da ne bi kaj ukradla, a vesta? Danes ni nikomur za zaupat,
   razen Kučanu, seveda! On krade javno!

  • MEFISTO

   Znova kaka rdeča istospolna past?

 • MEFISTO

  Zakaj imajo rdeči retardiranci neustavljivo željo, da se predstavljajo v vlogah, v katerih so videti še bolj retardirani?

 • MEFISTO

  Narobe svet!

  Sposoben Janša je moral sedeti, da je popolnoma nesposobni Cerar lahko zavladal in pripeljal državo in narod v rdeči kurac.

 • MEFISTO

  V zadnji Demokraciji si lahko preberete reportažo z naaslovom “Vse Cerarjeve ženske”.

  Pa se motijo, pri Demokraciji in pri NOVI.

  Kaj pa tiste ženske, ki so ga po prvem, drugem ali najpozneje po tretjem randiju dale na konico šolna.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!