[VIDEO] Gonja režimskih medijev proti Zlatku Zahoviću: Kako so novinarji iz muhe naredili slona

Suspendirani šporni direktor NK Maribor Zlatko Zahovič (vir: twitter)

Zgodba, kakor se prikazuje v javnosti, pravi, da si je zdaj že suspendirani športni direktor NK Maribor Zlatko Zahović na novinarski konferenci po mariborskem porazu z 0:2 proti NK Krško dovolil preveč. Daleč od resnice. Novinarski jastrebi so iz muhe naredili slona in v svojem tipičnem svetohlinstvu začeli nesmiselni medijski linč. Tudi z namenom, da prikrijejo zgodovinsko pričevanje Zorana Jankovića pred parlamentarno komisijo o ugotavljanju zlorab v bančnem sistemu, kjer je ljubljanski župan na trenutke povsem izgubil živce, predsednik Logar pa je izpostavil več dejstev, ki Jankovića in njegove menedžerske sposobnosti postavljajo na laž.

Zahović se je z vso pravico razjezil na novinarja Ekipe SN Dejana Mitrovića. Novinarji zavijajo v celofan in skušajo iz Mitrovića ustvariti žrtev. Želijo ustvariti vtis, da ga je Zahović verbalno napadel samo zaradi “nedolžnega” vprašanja o številu gledalcev, zaradi česar naj bi mu Zahović začel groziti. Čas je, da noji potegnejo glave iz peska, in si dobro ogledajo posnetek tiskovne konference.

Vprašanje, ki ga je Mitrović zastavil Zahoviću, je bilo: “Kako ste pa razočarani z obiskom na tribunah?” (relevantni del se začne v videu ob 10:20). Z razlogom in povsem pravilno je Zahović vprašanje prepoznal kot umazano provokacijo. Tudi ni bila prva takega tipa s strani tega novinarja. Vprašanje namreč že vsebuje odgovor. Je kakor da bi vprašali nekoga, ali je že nehal pretepati svojo ženo, čeprav nadnjo ni nikoli dvignil roke. Tak posameznik bi bil povsem upravičen, če bi na vas stresel vso svojo jezo zaradi tako neumnega vprašanja. Navsezadnje je na tako vprašanje nemogoče odgovoriti. Če pritrdite, priznate, da ste ženo pretepali, če zanikate, priznate, da jo še vedno pretepate.

Mitrović že nekaj dni hodi od enega časopisa do drugega, z enega spletnega portala do drugega, kjer igra žrtev in skuša naslikati podobo nedolžnega novinarja, ki samo opravlja svoje delo.

“Ti hočeš samo provocirat”
A kaj mu je sploh Zahović zabrusil v obraz, da je Mitrović tako pretresen? “Ti hočeš samo provocirat. Počasi, sine moj, koliko pa si star? Ne me provocirat. Jaz vem, da … vem,” je Zahovič pomignil z roko. “Daj eno lepo vprašanje – ne provocirat samo o obisku in ne vem, kaj vse.”

Mitrović je na tej točki zavzel obrambno držo in z napol užaljenim glasom vprašal: “Kaj sem pa provociral?” Zahović se ni pustil zmesti. “Vem, da si z Ekipe, samo ne provocirat,” mu je odvrnil. “Počasi, sine. Imaš še dovolj časa.” Na tej točki se je Zahović obregnil ob novinarjevo izgubo očeta. Tega ni storil iz zlobe, temveč samo zato, da bi demonstriral, kaj hoče povedati. Vsekakor si lahko novinarsko konferenco pogledate sami in zase presodite, ali je šel Zahović predaleč oziroma, če Mitrović in ostali režimski jastrebi delajo iz muhe slona.

Svoje navsezadnje pove tudi izjava trenerja Krškega Alena Šćulca, ki je takoj po tem vprašanju povedal: “Ne bi rad sodeloval pri vprašanjih, takih, kot jih je dal gospod,” pri tem je pokazal proti novinarju Ekipe SN, “ker ne sodijo na tiskovno konferenco” (v videu 11:25). Mitrović se na to ni oziral in je raje trmasto in izzivalno vztrajal: “Zakaj ne sodijo na konferenco?” Šćulac je razumel, da gre za provokacijo, in je samo odvrnil: “Nič, v redu je.”  Ne da bi se zmenil za Mitrovićeve neprestane ugovore, se je posvetil preostalim zbranim novinarjem: “Ima še kdo kako vprašanje?”

Viole se niso pripravljene odreči Zahoviću. (vir: Facebook)

Zahović se je že takoj opravičil in izrazil sožalje
Pozneje se je Zahović še enkrat vrnil nazaj k odgovoru (v videu 16:45), ki ga je dal Mitroviću, v želji, da bi bolje pojasnil, kaj je mislil reči. Vse, kar je želel povedati, je bilo, da se tekme ni dalo na noben način rešiti. “Včasih se ti zgodi nekaj, pa nisi za nič kriv … To se nam danes dogaja.” Na tej točki se je Zahović tudi opravičil, ker uporablja novinarjevo osebno izgubo za demonstracijo, ter mu izrekel sožalje, kar pa je Mitroviću šlo samo še bolj v nos.

Medijska gonja, ki so jo iz tega naredili novinarji v državi, je naravnost smešna. Zahovićeve izjave so izrezane, vzete iz konteksta, novinarjevo vprašanje pa pogosto preoblikovano ali samo prebrano, da bi se ustvaril vtis, da je Zahović tisti, ki je vsega kriv. Dejstvo je, da bi Zahović lahko samo rekel – naslednje vprašanje, in bi to bilo vse. A dejstvo še kako ostaja, da če si novinar dovoli preveč, lahko pričakuje, da bo dobil nazaj v isti meri. Vse, kar režimski mediji te dni pišejo o Zahovićevi nespoštljivosti, provokativnosti, nesramnosti, samo odseva njihov lastni način dela. Ti režimski paraziti bi še Jezusa ponovno pribili na križ, vmes pa si po pilatovsko umivali roke.

Kdo so zares ogroženi novinarji v državi
Ob vsem tem novinarskem vreščanju o njihovi dozdevni “ogroženosti” je na Facebooku spregovoril neodvisni novinar in vodja Liste novinarja Bojana Požarja Bojan Požar: “Veste, če kdo v tej državi kar nekaj ve o tem, kaj so grožnje novinarjem, sem to jaz. Sem že dal veliko tega skozi, takšnih in drugačnih groženj. Zaradi svoje novinarske nepopustljivosti in nepredvidljivosti sem si nakopal tudi veliko sovražnikov ali zamer. Nikoli me niso varovali tajkuni, saj zanje nikoli nisem delal, ali politiki, ker sem vedno poročal o vseh. Na moji strani pa so bili moji bralci in zdaj tudi televizijski gledalci. To je moja varnost!”

Ivan Šokić

 • stajerc5

  Boli me k… za nogobrc, zacela se je sezona MotoGP in F1!
  Tam si vsaj ne lomijo kosti in delajo lastovke….

  • Rožle

   …pa kakšna glava tudi včasih odleti ….

  • Soave

   Saj njih tudi ne zanima preveč.
   Jim pa zelo prav pride. Da se izognejo nevarni temi. . . za njih zopernem porazu vlade.

 • Rožle

  Čez Zdravka Mamića ga ni …
  https://www.youtube.com/watch?v=HKzwdpVi1XA

  • RATATA

   On saj ni ćefur.

 • Jan Kovalski

  Tole sem napisal včeraj, ko sem videl samo tisto kar so poročali na TV SLO, torej samo tisti odsek, ko novinar vpraša in ZZ odgovori:
  “Zahović sploh ni bil žaljiv. V bistvu je opozoril novinarja naj ne provocira ob nesreči, ki je doletela Maribor zaradi takega nepričakovanega poraza proti nekonkurenčnem Krškem. Češ tvoja nesreča te ni izučila naši pa se posmehuješ. To napihujejo novinarji ker je bil tarča novinar. So pa bili popolnoma tiho ob neprimerno hujših žalitvah, celo grožnjah, nekega novinarja s strani RTV.”

  Sedaj, ko pa sem videl cel posnetek pa vidim, da sem včeraj pravilno ocenil in celo pravilno razumel. Novinarji, so zadevo napihnili do onemoglosti, kvadrofonija 4 krat 1000 watov.
  ZZ Top, ne samo da se je takoj opravičil (tega RTV SLO ni prikazala), izrekel je tudi sožalje in se dve minuti pozneje še 4 krat opravičil in pojasnil podobno kot sem razumel že sam iz iztrganega posnetka.
  Vendar sedaj vidim, da ta novinarski stampedo ni samo zato ker bi domnevno branili svojega novinarskega kolega pač pa tudi zaradi širših razsežnosti. In to je tisto kar je značilnost slovenskih režimskih novinarjev.
  Želijo krojiti in ustvarjati družbeno klimo po svojih željah. Pri politiki forsirajo slovensko levico, tu pri nogometu pa so se odločili, da bodo skušali krojiti nogometno prvenstvo Slovenije. Naslov prvaka želijo pripeljati v Ljubljano. Tega se vsi novinarji sicer ne zavedajo, ker si domišljajo, da samo branijo svoj novinarski ceh s tem ko branijo novinarja Ekipe, vendar pri Ekipi pa je to očitno njihov cilj. Ne berem tega časopisa, povzemam samo od drugih, ki pravijo, da je ta novinar že prej večkrat provociral.
  Na RTV SLO so pozneje še poudarjali, da se Zahovič ne želi opravičiti, s tem so prilivali petroleja na ogenj, niso pa povedali, da se je opravičil že med samo tiskovko in to 5 krat, enkrat takoj in 4 krat dve minuti pozneje. Čisti Fake News, ko popačiš informacijo na način, da ne poveš, pokažeš vsega.

  Ko sem včeraj omenjal novinarja RTV in njegove izpade bom danes pokazal na njega direktno. Gre za Domena Savića, ki je znan po svojih agresivnih izpadih. Značilno je, da se na njegove izpade novinarji drugih hiš sploh niso odzivali. En primer:

  http://nova24tv.si/slovenija/bo-radikalni-levicar-savic-odslej-preganjal-mlade-klerokatolibanske-fasiste-na-gimnaziji-vic/

  Že novinarski molk ob tem izpadu Savića kaže, da so primer Zahovič ti isti novinarji, ki sedaj tulijo, močno napihnili in močno prepotencirali.

  Mogoče mi bo kdo očital, da sem kakšna viola ali kaj podobnega, vendar ne živim na Štajerskem, kot pionir in mladinec (do 18 leta) pa sem igral za ljubljansko Olimpijo in bil tudi slovenski prvak v kategoriji do 16 let. (v finalu smo premagali mariborski Železničar). Navijam za to, da se naj športni boj odvija na igriščih in ne izven njega. Mariborčanom (klubu) pa sporočam naj se ne uklanjajo novinarski gonji in naj ne kaznujejo Zahoviča, ker za to ni nobenega razloga. Ta gonja ima očitno cilj oslabiti klub, to pa je slabo za slovenski nogomet, ki potrebuje čimveč tako dobrih klubov kot je to Maribor.

  • Stajerka

   vse drži….z dodatkom…..po poročanju drugega medija, gre za maščevanje urednika, katerega sin je v preteklosti igral za Maribor. oz. je želel igrat (ne vem natančno)……in ker mu to ni uspelo je maščevanje tukaj…..
   kot drugo, današnji dan pridobivat informacije ni in ne bi smel bit problem…..samo pregled naslovnic člankov Mitrovića na spletni strani EkipaSN, pove več kot dovolj o njemu kot novinarju, njegovi profesionalnosti in podlosti……tako daleč, da nekatere nogometaše NK Maribor, že v naslovnici naslavlja z Osli…….
   in ta fama okrog groženj……moral bo sam stopit na zvoro, drugače se mu ne obeta nič dobrega……pričel je iskat medijsko pozornost na napačen način in to se mu bo maščevalo……kar se tiče EkipeSN – dovolj že povedo komentarji na njihovi strani……naklonjeni so jim za mišjo dlako…..pa še to je preveč..!!!

   • rabbit

    Moje mnenje je tako prilivajo bencin na ogenj , ko bo prišlo do nečesa hujšega se bodo pa vsi delali da niso nič krivi. Nogometa ne spremljam, to pa še jaz vem , da je Zahović kolerik obenem pa tak klub patriot, da bi moral novinar vedeti kaj bo imel tak človek za provokacijo. Oba tako Zahović kot novinar nosita svoj del krivde, je pa zanimivo, da tak kreg ostaja 5 dni na naslovnicah vseh medijev tudi t.i. resnih.
    Me pa nekaj skrbi, če bodo slučajno Zahovića odstranili, kaj bodo naredili Viole v Ljubljani bojim se da Stožice ne bodo več iste.

 • tasilo

  Šokić piše o sporu med Zahovićem in Mitrovićem ter kako je Šćulac zadevo miril.

  Toliko testosterona … pa nikogar s trdim.

  • Rožle

   Bolj bi se strinjal, da je Bog.

 • Jan Kovalski
 • Maja

  Zahovič je bil nekoč v mladosti soliden nogometaš in kljub vsem atributom je vse prevečkrat zgrešil priložnost za Slovenijo. Če postavim znanje, sposobnost, rezultate na tehtnico…je sam vse izničil z svojim nemogočim značajem ki ga odlikuje sramota obnašanja na svetovnem prvenstvu v Koreji ko je tekmoval za Slovenijo in ne zase osebno, danes tudi NK Maribor jemlje kot svojo lastnino.
  Novinarjem se vedno in povsod odgovarja vljudno, če tudi ti ne paše…to je dolžnost vsakega sportnika in funkcionarja. Sponzorji bomo razmislili ali je NK Maribor še vreden zaupanja.

  • Stajerka

   vi kar razmišljate……tudi Štajerci bodo razmislili o takšni sponzorjih…..a ste preverili posnetek, a ste preverili članke Mitrovića na spletni strani – mimogrede, še pred dnevi je bil med njimi članek, kjer je v naslovnici bil omenjen Luka Zahović in OSEL (z velikimi črkami), danes GA NI VEČ – je skrivnostno izginil…….
   si pa boste takšni sponzorji nakopali veliko “naklonjenost”na štajerskem področju…

   • Maja

    je to grožnja?

    • Stajerka

     ja, je…..grožnja po nižji potrošnji, bojkotu izdelkov in storitev……na prostem trgu povsem ZAKONITA in PRAVILNA…..

     a mi sledi prijava in medijski linč???

     sponzorstvo je vzajemen posel – ni to dobrodelni prispevek….in ne nas podcenjevat……ker dobro veste, da je sponzorstvo najboljša reklama…..pa še davčno ugodna za sponzorja!!!!

    • čips

     zanimivo, kaj izluščiš iz vsega tudi grožnje si našla… ne vidiš pa svoje provokacije. Bravo. Še ena, ki lahko vse a bog ne daj, da ji kdo nalije čistega vina je pa kriminal.

  • Jan Kovalski

   Zadeva je prenapihnjena čez vse meje, v tem primeru ne poznamo vsega ozadja zakaj je tako, poznamo pa splošno stanje slovenske novinarske prostitucije.

   • Maja

    novinar je vprašal ” zakaj so tribune tako prazne” in Zahoviču je odgovoril…
    ko ga sponzorji vprašamo isto…bo rekel, kaj ? naj grem kuhat možu…

    • Jan Kovalski

     Ne drži! Vidiš kako si površna. Bistvo je to kako in kaj ga je vprašal, kar je osnova vsakega provociranja. Novinar ga je vprašal: “Gospod Zahović kako pa ste razočarani nad obiskom na tribunah …?”

     https://www.youtube.com/watch?v=2Qqb6xpda8s&feature=youtu.be&t=617

     Izrazita provokacija, saj mu že vnaprej pod nos moli odgovor “razočaranje”. Neprofesionalno od novinarja, ki naj ne bi polagal besed na usta svojim intevjuvancem!

     • Stajerka

      tudi ta komentatorka je izrazita provokatorka…..mogoče celo sam vpleten…..nikoli ne reci nikoli…..
      tudi sam Mitrović je nekega dne v preteklosti zapisal: Karma je prasica, pravijo. Velika prasica, če vprašate mene. S človekom se poigra na najbolj sprevržen mogoči način…..
      seveda je pljunil proč od sebe, ampak karma je prasica in se vrnila direktno k njemu…..

     • Jan Kovalski

      Zanimivo kaj vse sem zvedel kar sploh nisem do sedaj vedel. Namreč na spletno stran Ekipe sploh še nisem pogledal niti enkrat Prisežem! Pravzaprav sploh nisem vedel da ta Ekipa obstaja. Sedaj vem da se imenuje, vsaj zdi se mi “Ekipa SN” Ta SN so kot sem dojel kratica za “Sportske novosti”, nekoč, ne vem če še nek hrvaški časopis ki pa sem ga v času ko sem bil še aktiven nogometaš, pred davnimi leti dobro poznal. Vendar pa sedaj šport jemljem samo kot lastno aktivnost in ne berem več športnih časopisov, samo preko RTV portala spremljam nekatere novice. Tudi nisem vedel, da so temu novinarju ubili očeta, sem pa te dni slišal govorice, ravno zaradi te “afere”, da so pri tem časopisu bolj naklonjeni Olimpiji kot Mariboru, kar je negativno za nek športni žurnalizem, če to drži. Torej tudi tukaj novinarji uničujejo in skušajo vplivati, kar pa sem že napisal.
      Glede karme, potem je Zahovič vedel za ta citat tega novinarja in ga na to opozoril, tako se lepo sestavlja ta puzzle.

    • čips

     Zgoraj je Štajerka napisala par mitrovičevih… če to ni provokacija in pljuvanje po človeku kaj pa potem je?!? Aja spoštovanjegre po tvoje samo v eno smer. Ja primi se šporheta, če sploh veš kaj je to

    • Franjo Trojner

     Ti nikakor ne moreš skriti, da si žabica! Tvoj edini namen je škoditi NK Maribor in mestu Mariboru.

     • Maja

      žabica? iz Pobrežja ha,ha…ki živi v Frankfurtu…no, tukaj so tiskovke nekoliko drugačne od vročektvnih štajercev doma.

     • Maja

      Lp iz Frankfurta !

  • Franjo Trojner

   Ti si gotovo navijačica žabic kaj?
   Novinarji si dovolijo preveč, to je sveta resnica ! Novinarji se zavedajo moči medijev in mislijo, da so sami nedotakljivi, pogosto so nesramni in vedno provokativni, neprofesionalni.
   Če bi se kakšna neodvisna institucija lotila novinarjev s tako ihto in metodami, kot to danes počno novinarji znanim javnim osebam, jih tričetrt več nikoli ne bi smelo biti zaposlenih v medijih,! Če bi se jih pa še lotil kak psihoanalitik in ugotavljal razloge odvisnosti od alkohola in zlorabe drog, bi bili rezultati za javnost naravno porazni. In takšni sporni ljudje pol v medijih javnosti solijo pamet z svojimi moralno in etično izprijenimi pridigami.
   Strokovni? Profesionalni? Neodvisni? Načelni? Ne se hecat no!

  • von Rhein

   Do tistega šarlatana Katanca je bil mnogo preveč vljuden.Zahovič je bil glavni vodja reprezentance na sv.prvenstvo, ne Katanec s svojim….lejte,sej pravim…

 • Stajerka

  Mitrović se je lotil pridobivanja pozornosti na popolnoma identičen/umazan način kot znameniti Karba…..tudi on je sam opravljal svoje delo, mediji so ga poveličevali in zlivali gnev na Rodeta – da o skrivnostno pojavljenem sinu in kasneje njegovemu skrivnostnemu izginotju ne govorimo…….pokvarjeno, podlo do konca……da na koncu zaradi lastne provokacije iz sebe narediš žrtev…..in ni jih malo ki to počno – je pa zanimivo, da nikjer ni zgražanja in groženj ob grožnjah novinarjem, ki niso po meri režimskih pisunov……ko na nacionalki vidiš parolo SMRT JANŠIZMU in pred napisom smejočo odgovorno urednico in najvišje vodstvo kurbnhausa, potem je vse jasno…….policija NIČ – pri Mitroviću pa bodo aktivirali vojne rezerviste……
  pa zanima samo nekaj…..KAKŠNE grožnje je prejel Mitrović???……mogoče natikanje na kol, mogoče likvidacija na semaforju za pešce ……

 • Stajerka

  le kje so režimski mediji, ko se dogajajo takšne stvari
  Nezaslišano: Član stranke SD s smrtjo grozil staršem in poslancu SDS Anžetu Logarju

 • Stajerka

  Novinarka je bila po navedbah združenja že v preteklosti s strani skupinice aktivistov, ki se zbirajo na drugi strani ceste, deležna opolzkih besed in zmerljivk. “Fizični kontakt, ki je bil hkrati tudi akt nasilja, pa dokazuje, da so v Sloveniji novinarji, zlasti tisti iz alternativnih medijev, lahko tudi življenjsko ogroženi,” so prepričani.
  Ob tem izražajo začudenje nad ravnanjem policije, saj naj bi dogodek opazovali štirje policisti, ki pa niso posredovali. Kasneje so novinarko popisali in ji po navedbah združenja preprečili opravljanje novinarskega dela.

  op. gre za novinarko Demokracije Petro Janša…..

  • Jan Kovalski

   To pa poznam, to je bil napad na novinarko Petro Janša.
   http://nova24tv.si/slovenija/ljudje/napad-na-svobodo-novinarjev-levi-fasisti-napadli-novinarko-demokracije-petro-jansa-policija-ni-posredovala/

   Novinarska srenja je ta napad ignorirala ker ni šlo za napad na t.i. levega novinarja

   • rabbit

    Si predstavljaš če bi vztrajniki tako napadli novinarko Carlovo ali pa Ašićko , ki sta pisali, da za to, da so pred sodiščem dobijo denar, kaj bi bilo en mesec na naslovnicah?

    • Jan Kovalski

     Ta odgovor smo dobili. Janša je v bistvu ravno ta incident uporabil v tistem svojem tvitu o prostitutkah. in pristal na sodišču. Obe novinarki Carlovo in Paškovo ni pravilno poimenoval, Eugenija Evgenija (za drugo se ne spomnim točno) pa sta se sami prepoznali hahaha
     Carlova je pri tem uporabila enega klošarja, enako je prej naredila že v Kopru proti Jeretiču
     https://www.youtube.com/watch?v=4GHeS6_PYVo
     Obakrat se pojavlja 20€

     • Jan Kovalski

      Za tole je bil pa obsojen koprski župan na sodišču s 3500€, pred nekaj dnevi:

      https://www.youtube.com/watch?v=PaW9XmPScVs

     • rabbit

      Ko ji je dal kompliment bolje bi bilo da bi ji rekel, da je za v koruzo pa bi še vrane koruzo za 20 let nazaj prinesle.

     • Jan Kovalski

      Vprašanje kaj je dražje: t.i. sovražni govor ali t.i. seksizem
      Kaj pravi pravna praksa :)))

     • rabbit

      Nimam pojma ampak po moje je najdražje če kurbi rečeš kurba pa se le ta počuti užaljeno.

 • VERRZIFIKATOR

  Mitar Zdrahović

  BALKANSKI POSLI OKROGLO

  Bi napisal rimo po balkansko,
  pa sem v zadnjem hipu si premislil,
  tipke ć in đ ne bom pritisnil,
  spustil črko vsako bom albansko.

  V nekem mestu, kjer je rob Balkana,
  so metali žogico si v glavo,
  šlo za čast je, za ponos, za slavo,
  zgodba je že skisana, postana.

  Eden, ki po zdrahah ga poznajo,
  se ekipno zopet je razjezil,
  ker je iz ekipe drugi tvezil,
  prazne da tribune pač imajo.

  Briga za balkanske me tribune,
  za angleške, nemške in za španske,
  toliko kot za snežinke lanske,
  a od rib imam najrajši tune.

  Kot je znano, je okrogla žoga,
  tisti v žogobrcu vedno zmaga,
  ki mu žoga na vso moč pomaga,
  ta pa boljše vsakokrat uboga.

 • Stajerka

  Dejan Mitrović 0 02.03.2016 16:10:19
  Šerif Zlatko in njegova pravila

  Opozorilo za vse Mariborčane: Bežite, šerif Zlatko je izgubil kompas in začel streljati kar vsepovprek! Po tihem in prikritem puču, po katerem si je brez kakršnegakoli odpora lastnoročno prilastil klub, je naboje začel pošiljati v vse, ki ne razmišljajo točno tako kot on.

 • Stajerka

  Dejan Mitrović 0 23.04.2015 09:00:12
  Gospod, odgovarjate vi in ne jaz

  Če bi Ante Šimundža verjel vase, v svojo ekipo in v svoj prav, potem je moja kritika iz torkove številke zanj prišla v najboljšem mogočem trenutku in zame v najslabšem.

 • Stajerka

  Dejan Mitrović 0 03.03.2015 15:00:18
  Maribor je Bayern?

  Novinarske konference pred tekmami, še posebej pred derbiji, so živi dolgčas.

 • Stajerka

  Dejan Mitrović 0 12.05.2016 12:04:04
  Najprej dano, potem s klofuto odvzeto

  Karma je prasica, pravijo. Velika prasica, če vprašate mene. S človekom se poigra na najbolj sprevržen mogoči način.

  to pa je DIREKTNI BUMERANG…..v čelo avtorja!!!

 • Franjo Trojner

  Že včeraj sem zapisal. Luft afera Zahović je tema namensko sproducirana v centralistični Ljubljani, da se uniči institucija NK Maribor in s tem šport v Mariboru, kakor tudi manever s katerim se poizkuša odvrniti pozornost javnosti od pomebnih aktualnih političnih dogodkov !

  Glede novinarske konference po tekmi, pa le tole, celo nasprotni trener je prisotne opozoril, na neprimerna, celo provokativna vprašanja novinarja Ekipe g. Zahoviću in Zahović je novinarju Ekipe morda res malce grobo povedal kar mu gre, nikakor pa Zahović ni bil do novinarja žaljiv.
  Ko sem bral odzive novinarjev dominatnih levih medijev na to temo, mi je dejansko šlo na kozl, ker toliko fake novic na eno temo, na en dan v Sloveniji zadnje čase še nisem doživel. Novinarji in uredniki tudi MB častnika se naj zazrejo vase in se vprašajo, kaj in kdaj se je zgodilo, da so vso profesionalnost, načela in vse novinarske standarde in človeško razumnost, moralnost in etičnost izgubili?
  Nehajte se zajebavati z Mariborom, z NK Mariborom in Violami, tak scenarij nikoli ne more imeti mirnega, dobrega konca.
  Štajerci, Mariborčani, Viole , dozorel je čas, da se uzakoni ŠTAJERSKA DEŽELNA OBLAST IN IZVOLI DEŽELNI GLAVAR IN POSLANCI! DOVOLJ JE CENTRALIZMA IN VASE IN SAMO V LJUBLJANO ZAGLEDANE CENTRALISTIČNE OBLASTI!
  Avbiks, dovolj je! Čas je, da končno poskrbimo za interese Štajerske in vseh naših mest in vasi, prišel je čas ZA ŠTAJERSKO! VSTANITE, kdo bo, če ne mi!
  In ne pozabite, Zaho je Maribor, Maribor je Zaho, Zaho je Viola, Viola je NK Maribor!

  • Stajerka

   jp…..napadimo Avstrijo in se predajmo :)))……ne, čisto resno – čas je, iz vseh spektrov, da razmislimo kako naprej….

  • čips

   Zanimivo kajne? Kolk pisanja, nikogar pa ne zanima nlb, opankar in vsi miljoni, ki jih je pokradel.

   • Franjo Trojner

    Res je! Tudi ta slepilni, zavajajoč manever totalno razkrije vso bedo našega levi oblasti vdanega novinarstva/dominatnih medijev.
    Sedaj se 90% novinarjev/medijev v Sloveniji ukvarja z Zahovičem namesto, da bi odkrito in pošteno pisali o NLB, o drugem tiru, o bančni luknji, o opankarju, o čisto sesutem zdravstvu in vseh ostalih aferah, svinjarijah in kriminalnih dejanjih, ki jih leva oblast počne v spregi z zlobnimi strici in tetami iz ozadja.

 • RATATA

  Sami problemi s temi ćapci.
  šokiću piši o tem u sportskim novostima, koga zanima ćefurski fuzbal in ćefurska obračunavanja.

  • Rožle

   He .. tvoj frend :)

   • RATATA

    Sam res se mi obrača poslušat o teh fuzbalerskih podvigih enih primitivcev, ki jih jebe naglasak.

 • Olga_10

  Mitrović…. Slovenija je polna takšnih “novinarjev” (pisunov), ki so zame navadni teroristi in ne novinarji! Ne kupujemo njihovih zmazkov!

 • MEFISTO

  Nasprotujem nogometu in balkanskim žogobrcem, med katere štejem tudi Zahovića.

  Će je pa obdelal neslovenskega režimskega novinarja režimskega medija, mu polovico tega, kar se je pregrešil z nogometom, odpustim.

 • čips

  Zahović mu je na provokacije odgovoril, če prav razumem, da glede na to kak ga je življenje teplo ga ni izučilo, da bi imel (novinar) mal več spoštovanja. Nič takega, po moje vsaj. Ta isti novinar je sfukal Faka in zastavo, kar so obesili nam desničarjem zato “dragi novinar” Mitrovič kreten provokatorski od zadnjega kupa pasjega dreka v parku si.

 • Amerikanc

  Balkanca pač; komunikacija na “nivoju” – pri obeh.

 • lauraas

  Pa dajte, saj pa tale slovenski nogomet ni vreden omembe, samo napihujejo ga za večjo popularnost, še najboljše bi ga pa bilo ukiniti.

 • FUCK COMMUNISM

  Zahovic je nadut nevzgojen cefurski gnoj!

  • bednick

   A obstaja tudi vzgojen čefurski gnoj?

  • Stajerka

   lej…..potem enako velja za Mitrovića……oba sta -ić in oba sta rojena v Mariboru……

 • resnicaboli

  Nisem prebral članka ne gledam Hanzi TV pa vendar se spomnim kako je Zahović pred leti že odstopal pa vendar odstopil ni. Le zakaj? videl je da drugje pač si ne bo mogel polniti žepe kot v Mariboru. Sicer pa menim da je predolgo na tej funkciji.

  • Stajerka

   ne, ni res……takrat je ostal na željo kluba navijačev……resnica res boli :)))

   • resnicaboli

    Ha ha na željo kluba in navijačev katerih tako kot zdaj da ga vijole podpirajo vsi??

    • Jan Kovalski

     Ne bereš pravilno: Napisala je “kluba navijačev” in ne “kluba in navijačev”.
     Klub je očitno spoštoval voljo navijačev. Navijači so za klub bolj pomembni kot novinarji. Pomisli na to, da mogoče obstajajo sile, ki želijo izločiti Zahovića iz kluba, ker menijo, da ga bodo tako oslabile.

    • Stajerka

     lej…..kot praviš – resnica boli……ne vem zakaj bi si moral polnit žepe??…..mislim, da mu to ni potrebno oz. mislim, da mu NE BI BIL problem najti podobne ali celo boljše pozicije v drugem klubu…..

     • resnicaboli

      Seveda tako kot tisti Massi velik strokovnjak za Tino kje pa zdaj trenira smučarje??

     • Jan Kovalski

      V svetu atletike npr. so bili trenerji, ki so imeli samo enega, oz nekaj malega atletov, ki so ga pripeljali do olimpijske zmage. Massija slovenska zveza od nekdaj ne mara, so ljubosumni na njegov doprinos. Brez njega bi Tina verjetno ne imela nobenega uspeha več, on jo je “rešil”, v slovenski ekipi bi verjetno kmalu nehala.

 • Jan Kovalski

  Vidim, da ima ta zadeva že kar lepo preteklost. Te zadeve se rešujejo na drugačen način:

  Bom dal najstarejši primer:
  Nekoč je živel, na žalost zdaj že pokojni, šahovski genij, najboljši igralec vseh časov, ki je v času, ko je bila na vrhuncu ruska prevlada, čisto sam premagal ta ruski ekipni stroj in postal svetovni prvak.
  Vsi so bili proti njemu. Najbolj seveda množica ruskih vrhunskih velemojstrov, ki so se na turnirjih dogovarjali in si med seboj podarjali točke, samo, da bi izločili edinega z zahodne poloble, ki jih je ogrožal.
  Bil je tako sprt z novinarji, da jim sploh ni dovolil pristopa in je odklanjal kakršen koli stik z njimi. Do tega je prišlo, ker so večkrat pisali laži o njemu, zato jih je proglasil za zlo in gnoj, in jim dal vedeti v naprej da karkoli bodo v bodoče o njem objavljali ne bo prišlo do njih iz njegovih ust. Šel je celo tako daleč, da jim ni dovolil nobenega video snemanja v dvorani. https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/bf/Bobby_Fischer_1960_in_Leipzig.jpg

  Drug primer je pa nam znani Janša, ki ne želi več odgovarjati Potiću od Dela, pa še komu, …

  Tretji primer je Trump, ki lažnivim novinarjem sploh ne dovoli, da bi mu postavljali vprašanja, izločil je že cel kup novinarskih hiš.

  Torej, primeren ukrep Mariborčanov bi bil, da bi na tiskovke ne pripustili več tega novinarja ali pa kar vseh novinarjev tega časopisa Ekipe.

  Novinarje je potrebno včasih (kar dostikrat) prizemljiti, ker so lahko zelo vsiljivi in “domačijski” (na ti). Posebej ko gre za uspehe se slinijo k športnikom kot bi bili ti njihova lastnina ali del njihove ožje družine, ko pa ni uspehov pa so lahko žaljivi in neuvidevni. Problem je športnikom v npr. ekipnih športih, ko jih npr. športne zveze silijo (zaradi sponzorskega denarja), da trošijo preveč časa za druženje z novinarji in jih silijo na stike s politiki.

  • rabbit

   Bi bilo pa zanimivo, če bi Zahović in ne samo on ampak kar vsi povedali o t.i. fehtarjenju novinarjev za zastonjske karte zase in za širšo sorodstvo.

 • PIA PlA

  Novinarji kot mrhovinarji čakajo na priložnost, da koga napadejo zlasti, ko je treba zamegliti in prikriti druge veliko bolj pomembne dogodke. “Bistvo je očem nevidno” (Mali princ) in skrbno prikrito.

  PS:
  Pojma nimam kaj se je dogajalo, ker nikjer ne zasledim, kako je novinar spraševal Zahoviča. Kadar se o čem odločam, rada poznam vsa dejstva. V tem primeru zgleda, kot da zopet hočejo pol podatkov prikriti. In zopet se izkaže, da “Kdor hoče videti, mora gledati s srcem.” (Mali princ)

 • Stajerka

  Dejan Mitrović 0 13.04.2017 18:13:43
  Darko Milanič kot Josip Broz Tito: Streljanje mrtvih rac, ki še kar letijo

  Bilo je že precej minut po uradnem koncu novinarske konference, ko je Darko Milanič vnovič vstopil v sobo pod vzhodno tribuno Ljudskega vrta.

  ma ironija – Mitrović kar veliko piše o streljanju…..

  • Jan Kovalski

   Streljanje in karma je prasica, ni pa raca.

 • Ribič

  Se popolnoma strinjam kar je Sokič zapisal. Če dobro poslušaš Zahota mu je s tragično izgubo očeta hotel povedat, da ga očetova smrt ni izučila nekorektnega postavljenega vprašanja. Tudi sam se nebi opravičil, ker Zaho nič takega ni govoru, da bi se moral opravičit. Pa nisem njegov navijač.

  • bubamara

   Mitrović je cepec, to ni nobena novica. Vendar uradni predstavnik kluba se ne sme spustiti na njegov nivo.

   • Jan Kovalski

    saj se ni! V tem je bistvo

    • bubamara

     Zaho se je dal sprovocirat. Torej je bil novinarjev namen dosežen. Resen direktor ne bi tako odreagiral.

     • Jan Kovalski

      Ja, vendar mu je odgovoril primerno, beri vzgojno, ni se spustil na njegov nivo, to sem ti povedal.

     • bubamara

      Če primerjaš vprašanje o obisku na tekmi in poučevanje o osebnih zadevah pred javnostjo kot enako, potem imaš enako težavo kot Zahović.

     • Jan Kovalski

      Ne drži! Težavo imaš ti, ki si površna in težavo, ker bi razumela vprašanje samo, če bi bila provokacija namenjena tebi in ne nekomu drugemu. Težavo, ker se nisi sposobna postaviti v kožo tistega na katerega je letela provokacija.
      Ni šlo za vprašanje o obisku pač pa za provokativno polaganje “razočaranja” na njegova usta.
      Bistvo je to kako in kaj ga je vprašal, kar je osnova vsakega provociranja. Novinar ga je vprašal: “Gospod Zahović kako pa ste RAZOČARANI nad obiskom na tribunah …?”

      https://www.youtube.com/watch?v=2Qqb6xpda8s&feature=youtu.be&t=617

      Izrazita provokacija, saj mu že vnaprej pod nos moli odgovor “razočaranje”. Neprofesionalno od novinarja, ki naj ne bi polagal besed na usta svojim intevjuvancem!

      In, javnost ni poznala za kakšne osebne težave naj bi šlo, samo vpleteni, torej ni šlo za javno razkrivanje osebnih zadev.

     • bubamara

      Še vedno ne razumeš, da odrasel in kulturen človek prepozna provokacijo in ustrezno odgovori ali ne odgovori. Če je Zaho mislil obračunati z novinarjem, bi za to najel vijole, ki so na plačilni listi in bi to rešili na intimen način, ki bi ga novinar razumel.

     • Jan Kovalski

      Se vračava na začetek.
      Ne me skušat okoli obračat kot odojka na ražnju hahaha. Spet se vračaš na začetek, ko sem ti priznal, da se je pustil sprovocirat, nisem ti pa priznal, da bi se ZZ spustil na njegov nivo kar sem tudi pojasnil zakaj. In ker s tem nisi bila zadovoljna si me skušala “nategniti” s “poučevanje o osebnih zadevah pred javnostjo kot enako, potem imaš enako težavo kot Zahović.” Nisem se strinjal, da je šlo za poučevanje o osebnih zadevah pred javnosti, ker nihče razen poučenih ni mogel vedeti kaj se je skrivalo za terminom tragedija. Torej ni šlo za razkrivanje osebnih stvari, ZZ sploh ni omenjal kaj neki naj bi se novinarju zgodilo, to so naredili novinarji RTV in tam so potem res vsi lahko izvedeli kaj se je novinarjevemu očetu zgodilo. ZZ sploh ni omenjal njegovega očeta, niti kaj naj bi se mu zgodilo, omenjal je samo neko tragedijo, ki je pa lahko bila karkoli. Za Zahovića je bila tega dne tragedija poraz proti popolnemu outsiderju. Po mojem mnenju bi bilo mogoče najbolje, da sploh ne bi odgovoril na provokacijo in tega novinarja “odkljukal”, vendar bi bil potem verjetno deležen drugačnih obtožb. In da se vrnem na prej omenjano RTV. Oni so pa resnično prali osebno perilo pred javnostjo in tudi potvarjali vprašanje novinarja in prikazali samo izsek izven celotnega konteksta za katerega si ti trdila da tega ni bilo (tri točke) Tu je posnete k na RTV, poglej video spodaj:

      http://www.rtvslo.si/sport/nogomet/prva-liga/nedopusten-zdrs-zahovica-na-novinarski-konferenci/449189

      #1 RTV: “Surov zločin, ki je lani prizadel novinarskega kolega z EkipeSN in v katerem je izgubil očeta, je omenjal še naprej,”
      Tega Zahović sploh ni omenjal, so pa to napisali na RTV

      #2 RTV Komentator na videu: “… zaradi nedopustnega zdrsa, ki si ga je privoščil Zahovič na konferenci ob vprašanju novinarja ALI JE RAZOČARAN zaradi slabega obiska ”
      Novinar ni postavil takega vprašanja ampak kot sem že citiral: “Gospod Zahović kako pa ste RAZOČARANI nad obiskom na tribunah …?” Pri provociranju je zelo pomembno, da se točno citira, ne pa tako potvorjeno kot so to naredili na RTV. To sem že razložil zgoraj zakaj. Vprašanje “ALI JE RAZOČARAN zaradi slabega obiska ” bi bilo celo smiselno in mnogo manj provokativno saj ne bi vsiljevalo odgovora na njegova usta. Tu bi imel dve možnosti odgovora DA ali NE, vprašanje smiselno vendar tudi izven konteksta glede igre in vseeno rahlo provokativno saj je bilo zelo slabo vreme, snežilo, deževalo in temperatura pod ničlo.

      #3 RTV video izven konteksta. Niso pokazali, da se je Zahovič že na tiskovki takoj opravičil in celo izrazil sožalje, čeprav nepoučen gledalec ni mogel vedeti zakaj naj bi šlo, dve minuti pozneje pa se je opravičil še 4 krat. Tega na RTV niso pokazali. Pozneje pa so pisali, da se Zahović ne želi opravičiti kar je tudi on potrdil. Le zakaj seveda, saj se je že na tiskovki 5 krat, vendar so novinarji prikazali kot da se sploh ni niti enkrat.

      Ampak ta tvoja ta zadnja je pa češnja na torti. Po tvoje bi bilo bolje, da bi Zaho na pomoč poklical viole in naj bi oni z njim obračunali “na intimen način”. A ni to hinavščina, a ni to še nižji nivo kot je bil novinarjev ali pa po tvojem mnenju Zahotov?

  • macon

   Zakaj pa naj bi ga očetova smrt izučila, da ne bi postavljal nekorektnih vprašanj? To nima zveze.

   Dejstvo je, da je Zaho odgovoril primitivno in izgleda je tudi novinar en primitivec.

 • črnaovca

  A sedaj so nekaterim ki si midlijo da so mala božanstva dovoljena samo določena vprašanja. Kaj sklicuje novinarsko konferenco če ne zna ali si ne upa odgovarjati na vprašanja tudi provokoativna. Ja kam bomo prišli če še novinarji ne smejo nič vprašati, seveda so novinarska vprašanaj zoprna saj vrtajo in želijo vedeti kaj se dogaja. Za neumne in domošljave posebej pa za tiste ki kaj skrivajo so vsa vprašanaj zoprna. Po moje novinar ni misli nič slabega ko je vprašal kaj se dogaja da je tako malo gledalcev. Izgleda da v Mriboru nekaj le smrdi če jih je še zvesta publika zapustila

  • Stajerka

   lej……ne čohajte se tam kjer NE srbi……Maribor je še vedno klub z REKORDNIM OBISKOM za slovenske razmere…..zato pa so imeli pri nakupu kart za ligo prvakov prednost letni abonenti…..in še nekaj – slab obisk pri dežju in -1C zame ni nobeno presenečenje…..

  • von Rhein

   Mogoče bi s pomočjo bedakov,ki ne znajo postaviti ustreznega vprašanja,temveč provocirajo,nekdo namerno rad povzročil pretrese v mariborskem klubu. In,če novinar (mladi pisunček) ne ve ,da tudi vreme mnogokrat vpliva na obisk nogometnih tekem res ne misli nič slabega temveč sploh ne misli.
   Tebi colorovca pa v tolažbo.Ne samo v MB,tudi drugod bo Sloveniji kluba Maribor ne bodo in ne bomo zapuščali.Včasih malo kritizirali ,to pa.

  • KIKI

   To je tako kot v naši politiki! Pomembno, je kdo koga kaj vpraša!

  • antimur

   Po tvoji zatohli pameti so lahko božanstva samo kriminalci kot je Janković in ostala kučanistična nesnaga.

 • Stajerka

  evo, to pa vam sporoča Mitrović :)))….zato pazite kaj govorite in kaj pišete, da vas ne doleti bolezen :)))

  Dejan Mitrović 7 15.03.2018 11:16:08
  Vijol’čna ljubezen, pardon, BOLEZEN!

  Samo poskušajte v štajerski prestolnici reči kaj proti nogometnemu klubu. Verjemite, ne bo se dobro končalo.

  • Jan Kovalski

   Pa ne samo proti nogometnemu klubu. Kot zanimivost. Moj prednik in njegov brat sta bila predvojna celjska atleta. Ko so prišli v Maribor na miting so morali bežati pred mariborskimi navijači. Govorim o lahki atletiki in ne nogometu, če jih niso enkrat celo pretepli, se mi zdi. Skratka ni bilo čisto varno.

 • bubamara

  V konkretnem primeru je Zlatko zabluzu. Nobene njegove izjave niso izvzete iz konteksta, je kar cel njegov govor ena žalost. Je pa to po drugi strani tipičen primer kakšno moč imajo mediji. Če nimaš močnih živcev, te lahko stane veliko zdravja. Vseeno; če hoče NK Maribor postati velik klub (kar še zdaleč ni, če to mislijo), potem morajo skrbeti za kulturen in športen odnos na vseh nivojih; predvsem z odnosom do javnosti. Zlatko je strokovnjak za nogomet in transferje; in to je tudi vse.

  • Stajerka

   ja, zato ker je strokovnjak za nogomet, je vse narobe…..

   Ozadje spora: urednik Ekipe Goran Obrez jezen na Zahoviča, ker ni podaljšal pogodbe z njegovim sinom Timom Obrezom.
   Bojan Požar, Maribor, Ljubljana, 21.03.2018 06:00

   • totex39

    Samo čakajo, da se lahko maščujejo drug drugemu.

  • Jan Kovalski

   “ker je jar cel njegov govor ena žalost”
   Pa daj, ni on nek Ivan Cankar ali Shakespeare, je pa vsaj na nivoju nekega Slavoja Žižka, pa ne popljuva tako kot Slavoj Žižek cele prve tri vrste poslušalcev.

 • ĐĐ Style

  Bolj neumnega članka že dolgo niste imeli, ne vem od kje ste Jankoviča not potegnili. Če vidite povsod teorijo zarote je to značilno za psihično bolezen. Zahovič ni prvič izgubil živec, ima pač tak karakter in vi ste iz tega naredili bum.

  • KIKI

   Ah, tu pa tam koga ubiješ, pa kaj! Imaš pač takšen karakter !
   To upošteva pri nas tudi sodstvo!

   • ĐĐ Style

    Dokazal si, da gre pri vas v resnici samo za kup psihičnih bolnikov.

    • Jan Kovalski

     “Daj ubij tega” je nekoč rekel Jankovićev sin in pokazal na novinarja Financ. Priče so.

     • rabbit

      Pa ni bilo nobenega kričanja in vpitja prostitutk 5 dni.

     • Jan Kovalski

      Ni bilo

     • ĐĐ Style

      In kaj ima to veze s tem kar sem napisal in kaj ima veze Zahović z Jankovićem????

  • Jan Kovalski

   Ni zgubil živcev, ti v tem komentarju si jih.

  • Andrej

   Ali si hotel napisati “živace” , ĐĐ stiler ?

 • FORT WORTH

  Balkansko-talibanska primitivna posla…
  Njihove vecne zdrahe potem si pa jebejo mater in vse ostalo.
  Bolje bi bilo, ce bi spokali domov od koder so prisli, pa naj se tam zmenijo…

  • rabbit

   To sem že včeraj napisala kaj se čudimo balkaniziran nogomet in balkanizirano novinarstvo pa imaš spor na državni ravni.

  • samsara

   Namesto da na njim lasten ‘naćin’ “bogatijo in plemenitijo” Slovenijo.

 • Jan Kovalski

  Malo za šalo in mnogo za res:

  Mogoče je Mariborčanom za razmislit, da bi se novinarjem Ekipe maščevali tako, da bi za nekaj časa najeli Zdravka Mamića :

  https://www.youtube.com/watch?v=HKzwdpVi1XA

  Za nogomet pravijo, da je najbolj pomembna postranska stvar na svetu, vendar če je pomembna je še vedno postranska.
  Ne vem zakaj se v Sloveniji gremo neko politično moralno etično korektnost pri v bistvu manj pomembnih stvareh, če pa je pri najbolj pomembnih stvareh cela država prepredena z levičarsko udbomafijo, ki se ne sramuje podkupovanja in pobijanja:

  ” Robert Zupan nam je na sestanku, na katerem je bil tudi BMZ, ponujali 5 milijonov evrov za večino v svetu stranke. Zupan je tudi povedal, da je za globoko državo – udbo, mala malica, da kogarkoli izmed nas likvidirajo.”

  http://www.publishwall.si/dpsnd/post/357565/bostjan-m-zupancic-in-globoka-drzava-ponujali-so-nam-5-milijonov-eurov

 • antimur

  Tako delujejo kučanisti na vseh ravneh, ne samo v primeru Zahoviča, od športa, estrade do vseh nivojev življenja Slovencev. Nacisti so imeli nacionalsocializem, kakšni socialisti so kaj kučanisti, nacionalni zagotovo ne, ker se jim gladko jebe za Slovence, mislim pa, da so kar navadni razbojniki.

  • Vin Dizl

   Sine kolko si star? kolko si star? premlad si da bi provociral, utihni.

   • Antonius

    Koliko ste pa vi star, ker se vam še ni prižgalo, da ima sine lahko starše žive še pri svojih 60-tih.
    Ne bom zapisal, da utihnite. Boste pa pametno ravnali, če najprej malo razmislite, preden boste zapisali

    • Andrej

     DIZL je DIZL , rad zmrzne in malo težje “zavergla”, če sploh !
     Van Dizl so že davno vzeli iz prodaje , on pa še kar vergla !
     Tako , kot ta rdeči “oldtajmerji” !

  • marker

   Tako je.

 • KIKI

  Ko bi se v Mariboru le za kaj drugega tako brigali!
  Vsa žalost in beda Maribora se zliva na enem samem
  “fusbal placu” …

  • marker

   Včasih so obvladovali množice s kruhom in igrami, danes pa so ostale samo še igre.

 • Stajerka

  če bi se MSM toliko ukvarjali z bančnim kriminalom, slovenskim sodstvom, policijo, zdravstvom, javnimi naročili in državnimi projekti, ne bi bili v takem dreku kot smo…..o tem, da javno mnenje USTVARJAJO in ne raziskujejo, pa bi lahko govorili, da meji že na kriminal…….
  in izjava Zahovića je na mestu v tistem delu, kjer govori, da se je potrebno iz vsake situacije in stanja nekaj naučit……in sam Einstein je dejal: “Neumnost: početi isto stvar vedno znova in pričakovati različne rezultate.”
  in ja, večina medijev počne neumnosti……in s tem posledično prispeva k ropanju države in državljanov…….ne sedaj, že pred leti sem napisala – 90% krivde za stanje v Sloveniji je na novinarjih ….da o prihajajočih volitvah in migrantski katastrofi ne govorimo – tukaj pa je “novinarstvo” zatajilo na 99,99%…..in od tega imajo korist – ne vem kakšno, je pa definitivno vredna tega kar počno……

 • Antonius

  Zlatko Zahović bi najbolje naredil, da odstopi s funkcije direktorja kluba, potem naj pa viole povedo, kaj si mislijo o provokatorskem novinarju.
  Zlatkov suspenz je na površje spravil umazano politikantsko ozadje, ki ga niti v NK Maribor ne manjka.
  Seveda! O korektnem Zahotu bodo morali kakšno, moralno spoliranih, izreči tudi na Nogometni zvezi.
  Zlatko, odstopi, potem pa postavi pogoj, pod katerim se boš vrnil v nogomet. Viole in minulo strokovno delo v klubu so tvoj argument na katerega se lahko trdno zaneseš.
  O 571-ih presstitutih pa itak že vse vemo. Osebno nesramnost branijo s floskulo, da ima javnost pravico vedeti.

  • Jan Kovalski

   Nekje spodaj sem nekomu napisal:
   “Pomisli na to, da mogoče obstajajo sile, ki želijo izločiti Zahovića iz kluba, ker menijo, da ga bodo tako oslabile.”

   • koza

    Malo pred novim letom je bil Čeferin gost na POPkurah, z nekom, kao govora dogodkih leta 2017, med drugim je povedal, da je potrebno popaziti, da NK Maribor ne bi preveč odstopal od drugih, ne morem najti posnetka, sem kar zazijala kaj je rekel;
    sem pa prebirala malo kaj folk vse ve o tem novinarju in to je bila sedaj pika na i, na žalost je to moral povedat Zaho, namesto Ban ali Cotar s kakim dopisom Ekipi, pa tudi tu je nekdo napisal, da Obrezov otrok ni več v Mb, taki pritiski staršev v nižjih selekcijah se dogajajo, vsaj vem da so se

    • Jan Kovalski

     Če je res tako rekel se je zelo neumno izrazil. V športu se vsak trudi biti čim boljši, če nekdo izstopa je na drugih, da se poboljšajo in približajo najboljšemu, ne pa da se skuša najboljšega ovirati.

     • koza

      pomisli, kaj bi bilo če bi Zaho talal kuverte, kaki halo bi bil, tak pa, samo mimo je švignilo

    • Antonius

     Ne vzemite tega slabšalno, nič novega mi niste povedali. Poznam tovrstna ozadja, ker imam med svojimi nogometnimi prijatelji nekoč najboljšega Slovanovca. Starši počnejo vsemogoče pritiske v klubih, da bi bil njihov sin v enajsterici.
     Zloraba novinarskega položaja je pa milo rečeno nivo novinarskega podna.
     Zlatko bi tovrstno barabsko srenjo najbolj imenitno /oprostite!/ zajebal, da bi šel s svojim odstopom do konca. Naj vsi akterji v nogometu javno povedo, da so tudi novinarji zavezani nekemu kodeksu.
     Kje pa je zapisan kakšen kodeks, da morajo delavci v športu požreti vsako NESRAMNOST in zlorabo položaja, ki si jo dovolijo novinarji, združeni v politikantskem novinarskem cehu.

     • koza

      meni s je smilil trener Krškega, ker vemo, da je vedno bolj malo obska, ko so klubi z dna lestvice, pa še mrzlo je ko h.dic, dežuje, sneži; jaz bi ga nazaj vprašala, kiri bedak določi v sibirski zimi igranje nogometa, njih vprašaj

   • Soave

    Ja, tole pa je za ” pomisliti “!
    Tipično slovensko – jugo navada. Ko je nekdo uspešen, se že najdejo . . . . . še boljši !!

 • Vin Dizl

  Joj tale portal pa res že vsak drobiž pograbi. Ta izjava novinarju mene še ne zmoti tako, je predrzna, ampak mene bolj zmoti njegov celoten nastop. Tako pokroviteljsko, vzvišeno in naduvano se obnašat dobesedno do vseh okoli sebe in jih spraševat koliko so stari in sebe imeti za najpametnejšega na svetu, je primitivno. Njegova telesna govorica in mimike so žaljive že brez, da sploh kaj reče. Tako primitivno obnašanje je razumljivo za šank, ne pa za predsedniško funkcijo. Njega bi morali že zdavnaj odslovit. Mogoče ga bo pa zdaj izučilo.

 • totex39

  Ne nasedajte provokativnemu novinarju ( če bi se mu sploh lahko reklo novinar)!

 • Janez

  Oba, Čefurja vržt v Dravo.Če imata dovolj kondicije,bosta priplavala do svoje Vukojebine,če pa ne ,pa dva Čefurja manj.Nobene škode.

 • janez55

  Zahovičev primitivni izpad in večina diskusij na tem forumu so posledica nizkega nivoja politične kulture, ki jo pri nas zastrupljajo politiki – naprimer Janša z zmerjanjem novinarjev s prostitutkami.

  • rabbit

   Novinarke niso prostitutke kot hočeš ti povedati, Janša je povedal samo, da sta dve izmed njih in zato je imel dovolj dokazov ena je žena Mileta Šetinca, ki je znani lobist in njegova žena zganja propagando na javni televiziji, ki jo vsi plačujemo, druga pa je znana solatarica iz obmorskega kraja, ki dela podobno, ko nekaj ne dobi zastonj kot je navajana se spravi na tega in ga medijsko ubije. Si se kdaj vprašal zakaj se je spravila na osebo ko je naredila fomozni prispevek o zeleni mafiji in dobila zato naziv Slovenka leta. Ta oseba ji ni hotela zastonj dajati sadja in zelenjave kot druge.

   • Vojteh Dovč

    POPUŠIO PA JE VSEENO

  • Jan Kovalski

   A ko pišeš o primitivizmu, tudi sebe prištevaš zraven?

 • Morala

  Viole so na strani Zahovića in ga ne dajo… Itak je najlažje narediti iz muhe slona. Če ekipi ne gre in potem mu novinar še postavlja provokativna vprašanja, ni čudno, da ga je malce odneslo…ni pa to za suspenz…Veliko je prispeval in mnogo je naredil za klub!!!

 • totex39

  Vsak normalni človek bi izgubil živce, če bi ga en tak smrkavec skozi provociral na novinarski konferenci.

 • Polde

  Za vas je muha slon. ko ti na normalno vprašanje nek osebek začne omenjati tvojega pokojnega očeta. V fuzbalu res ni nekega presežka inteligence, razen redkih izjem. To pa je višek nesramnosti, da ne rečem še kako drugače. Ne glede ali je to Zahovič ali kateri drug osebek, bi se lahko zamislil nad svojo retoriko. Enako pa se lahko zamislite vi nad svojim pisanjem. Blatite novinarsko delo, čeprav ste v istem zosu. Primerjati število gledalcev na tekmi in pretepanjem svoje žene, res niste normalni ! Sicer pa se ne čudim temu članku, saj je na dvomljivem portalu.

  • Aichmbsi

   Njegov pokojni oče je pač imel napacno ljubico Oz več njih. Zato je fantu bila omenjena karma, katero je fant pred dvema letoma omenil zlatkotu ker je Olimpija postala prvak.

  • čips

   zlatko je reku da ga očitno življenje še ni tolk izučilo, da bi imel mal več spoštovanja

  • Imersion

   Pobrskaj malo po googlu kaj je ta novinar pisal o Zlatkovem sinu… Vprašanje o pokojnem očetu ni več tako nesramno potem…

  • Polde

   No, vsega ozadja res ne poznam, samo vseeno se mi ne zdi primerno, da se takole obmetavajo eden drugega. Če sta imela stare zamere, bi jih naj rešila izven medijev. Potem kar vidiš trenutno, si ustvariš mnenje.

 • Maj Majer

  Če nisi z nami si proti nam ali beri drugače, če ne udarjaš stalno po Kučanu in Šarcu si pisun in režimski medij. Nevem no saj se ve, kdo lahko piše o čem pa vendar mislim, da imajo ti “režimski mediji” še vedno večjo svobodo. Pa napiši dragi g. Šokič nekaj proti SDS,,, Jutri ni več službe…

  • čips

   pyzda vem gre v nos ne desni ampak objektivni medij. Peče, boli in skeli?!?!hehehehe

  • Jan Kovalski

   Aha kot v Rusiji, tolčenje po opoziciji so osnove demokracije, a ne?

 • Ana Job

  Zlatko ne daj se! Novinarji so včasih prave podgane.

  • Amerikanc

   Ja, pravi presstituti !

  • Jan Kovalski

   Včasih?

  • Andrej

   Ana , danes pa dobro izgledaš , a propos , tudi nekatere novinarke so kar precej podobne podganam !

   • Ana Job

    Tudi ti si lušten na slikici, Andrej. Prav imaš glede novinark, nekatere so prave psice.

 • Viola

  Zlatkota ne damo.

 • Rožle

  OLIMPIJA !!!

 • Aichmbsi

  Bravo nova 24.
  Vsaj en medij ki zadevo vidi širše.
  V zahotovih besedah ni bilo nič žaljivega, razen če jih ne priredis. In to so naredili.
  Odkar MB igra v prvi ligi je stalno isto.

  Seveda se bo sedaj novinar jokal, da mu grozijo in to opravičeno.
  Če si novinar se to ne pomeni, da točke nabiras s provokacijami.

  En klub, ena čast, en športni direktor!!!
  Zlatko viola!!!

 • totex39

  Tudi Celjana Obreza je lahko sram, da ima takega novinarja v svojih vrstah.

 • bednick

  “Kako ste pa razočarani z obiskom na tribunah?”
  ———————————-
  Kje je tukaj kakšna provokacija?
  To je čefurska formulacija vprašanja in ne provokacija!
  Zgubili so doma, to peče, in Zahović najde novinarja kao ventil.

  • Imersion

   Zgodovino tega novinarja moraš poznati pol ti je šele jasno zakaj je to provokacija… Eni so pač ko pasji drek ko ga pohodiš. Ne morš se ga znebit iz podplata, bol brišeš bol smrdi…

 • Aichmbsi

  Športni direktor svetovnega kova. Ekipi ne gre, izgublja, ne najdejo motivacije.
  Zlatko pa naredi takšno sceno, prevzame vse težave na sebe, samo zaradi ekipe.
  Ni kot Katanec kateri prvi s kritizira igralce katere si je sam izbral.
  MB je v krizi ampak to bo na koncu leta pozabljeno!!! Pa lahko novinarji delajo kar želijo. Ko bo liga prvakov pa boste spet prosili.

 • tzt

  Še dobr, da ni bilo slovenke leta, gnide Carlove, na tiskovki. Bi blo huj k’ v nočnih morah, ko se Zahotu prkazuje Katanac. Čefurska posla.

  • Jan Kovalski

   Carlova ne more na take tiskovke, ona rabi veliko prostora da lahko teka z mikrofonom v roki za “žrtvijo”. Za njo bi morala biti tiskovka na nogometnem igrišču. Spraševanje s stola ni dovolj dramatično za njo.

 • sloustava

  Cudno, da novinarji ne poskocijo ”u left”, ko gre celo za njihovo bodocnost, njihove denarnice, njihove otroke. Primer: banksterji, Jankovic, 2TDK, TES6, Arbitraza, Cerarjevo kadrovanje, kraje zemljaricev in miklavcicev v zdravstvu, ….groznje s smrtjo Smrt jansizmu! No, presstituti in presstitutke, ste se prepoznali!? Na Hanzitv, Mladini, Delu, Dnevniku, Ekipi, Veceru, .,?! Ne zagovarjam Zahovica, a da tip toliko naredi za sport v Mariboru, je definitivno delaven fanatik. In na drugi strani deja vu presstitucijo, ki iznicuje dobro in sciti bednost od prenekaterega osebka. Ce bi Pozar ne odkril Ozadja, bi se nasli dusebrizniki presstitucije, tako pa, nimate sans, vsi ekipni presstituti!

 • Vojteh Dovč
 • Aichmbsi

  Če imate novinarji kaj jajc pol dajte Jankoviću vsak dan postavljat vprašanje zakaj Stozice niso plačane?
  Pa se gre za milijone!!! Ne pa par besed!!!

  • Mojca pokraculja

   Pa kakšen vprašanje o farmacevtki !

   • rabbit

    Bi bilo zanimivo kaj bi rekel na vprašanje po zaslišanju: Gospod Janković o bančni luknji nič ne veste, pa se vsaj farmacevtkine spomnite. Zanima me kaj bi novinarji potem rekli o provokaciji?

    • Mojca pokraculja

     Mafijankovič bi reku, to pa kar farmacevtko vprašte. Tutkam bi pa najbrž takoj pršlo:))

 • Aichmbsi

  NK MB se bo rešil iz krize!!! Določeni novinarji pa več svobodno po MB ne bodo hodili.
  Kje so tisti priznani in spoštovani novinarji, kateri so dobili informacije brez provokacij.??

 • Joža

  Zaho ni nič narobe povedal, je pač možakar in je mulca malo usmeril, ker je najbrž že kdaj prej kaj driskal. Seveda pa Slovenija ne prenese več možakarjev, in pol sveta tudi ne. Volijo mevže, ki so podložniki sumljivih žensk, in potem imamo ministrice, kakršne imamo. Zahovič je pa možak, kot je treba, fuzbal gor ali dol.

 • Smrt Janšizmu in Janšistom

  Eden izmed redkih člankov s katerim se moram strinjat. Obnašajo se kot, da je Zahovič ubil človeka. A ko so mediji potisnili Maroborskega ravnatelja v samomor ni bilo pa nobenega cirkusa in društvo “novinarjev” ni bilo niti sposobno, da bi vsaj oni zdali opravičilo, če že odgovorne osebe tega niso naredile.

  • rabbit

   Točno tako ko pišejo neumosti so nedotakljivi sedaj ko jim je nekdo vrnil v isti meri pa jok in stok. Vpitje in kričanje.
   Zgodba iz mojega okolja, človek je v tragični nesreči ubil otroka ni bil čisto nič kriv, mu je bilo tako hudo da je moral na zdravljenje pa so novinarji slovenskih novic čez naslovno stran in notranji dve strani človeka predstavili z imenom in priimkom, naslov, celo njegovo hišo so slikali pa se ni nihče zato opravičil, resnične lopove kot je Janković in co pa ščitijo se vidi kaj dela denar.

  • Jan Kovalski

   Ups saj res, tale primer samomora ravnatelja je pa najboljši primer do sedaj tukaj, ker so ravno novinarji bili tisti, ki so ga povzročili. Pa se niso tako posipavali s pepelom kot ga sedaj mečejo v Zahovića.

 • Kosobrin

  Vse ste napisali dobesedno, kaj je Zahovič rekel, samo tistega dela ne, kaj je govoril o očetovi smrti. Tisto je najvažnejše, tisti del si lahko na nek način razumel kot grožnjo tudi njemu. Seveda tega niste zapisali. Zakaj že?

 • Iva

  >Tudi z namenom, da prikrijejo zgodovinsko pričevanje Zorana Jankovića pred parlamentarno komisijo o ugotavljanju zlorab v bančnem sistemu, kjer je ljubljanski župan na trenutke povsem izgubil živce,…<

  Dejstvo je, da Zahovič ni primerno odgovoril (ne poznamo ozadja njegovega odgovora, vendar to ni stvar javnosti).

  Dejstvo je da hoče Ljubljanska "elita" s športnim politikantom Jankovičem prevzeti primat v nogometu, drugod je Maribor že drugorazredni.

  Dejstvo je, da mora F21 s pomočjo F571 KORUPCIJO (ne le bančno ropanje) vladajočih iz ospredja in ozadja (KONTINUITETA postkomunistov) zaradi prihajajočih volitev (jeseni še lokalne) prikriti in ljudi zopet žejne peljati čez vodo z novimi izbranimi obrazi – ne le lokalnim Šarcem še brez članov po Sloveniji,

  ampak tudi z novimi obrazi v SD. Si predstavljate njihov nov obraz, pravnico Dominiko Švarc – v tvitu je napisala : Novi obrazi, sveže, konstruktivne in konkretne ideje – pod revolucionarno zastavo z rdečo zvezdo v Dražgošah?

  • Jan Kovalski

   “Dejstvo je, da Zahovič ni primerno odgovoril”
   To je tvoj mnenje, ne dejstvo, še posebej kot pravilno navajaš da ne poznamo ozadja. Vendar nekateri ga pa poznajo in to ne postavlja tega novinarja v dobro luč.

   “… vendar to ni stvar javnosti).”
   Saj v bistvu ni bila stvar javnosti, ker večina verjetno niti ne ve o čem je Zahović govoril. Jaz nisem, ko sem prvič slišal, šele pozneje sem zvedel, da so novinarju ustrelili očeta. V naši družini take stvari imenujemo za “interno stvar”. Nekaj kar vemo samo mi, čeprav omenjamo v javnosti.
   Vedela pa sta novinar in Zahović, ker očitno imata dolgo zgodovino sporov.

 • sodnikisozločinci

  Naloga novinarjev je ustvarjanje javnega mnenja in želja potrošnikov po naročilu vladajoče politične elite in korporacij, katere so tudi lastniki večine medijev. Mediji so samo še sredstvo za vodenje potrošniške črede v tisto smer, ki je v korist elite. Tako lahko razumemo tudi napade na Zahovića.

 • Aron

  Na tej točki se je Zahović obregnil ob novinarjevo izgubo očeta. Tega ni storil iz zlobe, temveč samo zato, da bi demonstriral, kaj hoče povedati.

  Ni se obregnil, ampak je odkrito GROZIL novinarju, češ glej kaj se je zgodilo tvojemu očetu, te ni nič izučilo? Sramota, da Nova podpira take grožnje in se nonšalantno postavi na stran tistega, ki grozi, in ne tistega, ki je žrtev grožnje. Dno dna.

 • Prle

  Res zelo zanimiv pristop slovenskih novinarjev. Ko je pa Ivan Janez pljuval po rtv novnarkah, so se pa taisti novinarčki poskrili.

  • Aton

   Ko pa sta taisti novinarki obsodili ljudi, da se zbirajo pred sodiščem za 50€… Dobili sta odgovor po meri. Žal ju še vedno plačujemo…

  • Mojca pokraculja

   Kako lahko pluvaš po nekom, ki je ves pokozlan, posran, poscan, popljuvan ?

   • rabbit

    Pijana si pa pozabila.

  • Aton

   50€ je res preveč!

 • xtc

  Butla bi moral ignorirat.

 • Osti jarej

  …no,ja…..obračunavanje na osebni ravni z novinarjem,ki pač opravlja svoje delo,ni ravno sprejemljivo….se pa človek ob čem takem zamisli:: bi si taisti novinar upal postaviti provokativno vprašanje….recimo palčku smuku…….kazen za “nespodoben nagovor”je pa glomazna …suspenz……začasni…..-viole pa na tekmo ne bodo prišle

 • Jan Kovalski

  A kdo kaj ve, se mi zdi da bo ravno to soboto derbi Olimpija : Maribor?
  A bo vojna, a so to hoteli?

  • Maja

   Mariborčani že predolgo vpijete na stadionu ubi ubi žabara…in večini je to smešno dobro ! mimogrede, sem Koprčanka.

   • Jan Kovalski

    Nisem Mariborčan

  • AxCrypt

   Derbi bo 31. marca. To soboto bo prijateljska tekma reprezentanc Avstrije in Slovenije.

   • Jan Kovalski

    Hvala!

 • Antonius

  Pojdimo v samo bistvo vprašanja v katerem novinar Zahoviću na jezik polaga *razočaranje*. Sama beseda ima v svojem širšem pomenu soprisotnost žalosti. V razočaranju sem žalosten, ker nam ni uspelo.
  Ne predstavljam si, da bi Zahovič spraševal dotičnega novinarja, koliko in kakšno žalost z razočaranjem doživlja, ker je nepričakovano, nenadoma izgubil svojca. K temu bo lahko doda še vprašanje, zakaj ni bilo na pogrebu več ljudi. Zahović se mu je vnaprej opravičil, ko je novinarju namignil naj ne provocira z nesramnostjo. Naj vendar ne bo nesramen in ga ne sprašuje o najbolj intimnem občutku, ki ga je Zahović s porazom doživel. Kaj imajo pri tem gledalci tekme, ker niso napolnili stadiona? Naj bi se novinarski nesramnež podal med vse tiste, ki jih na ogledu tekme ni bilo, pa bi zvedel iz prve roke, kar ga je zanimalo.
  In še malenkost k dejstvu, zakaj je Zahović, direktor NK Maribor, sodeloval na novinarski tiskovni konferenci. Korekten do novinarjev je vskočil namesto Milaniča, ker se je razočaran in zaradi svojih osebnih razlogov, umaknil pred novinarskim *seciranjem*.
  Prej, kot ne, je zdaj Zahovič žrtev svoje direktorske korektnosti do športnih novinarjev in v končni posledici, novinarske nesramnosti.
  Kaj pa novinarji vedo o športnem matranju z *okroglo* žogo? Večini od njih nikoli niti na vece ni bilo treba pod nujno steči. Kaplja *športnega* znoja se jih dotakne samo sredi poletja, če nimajo kakšne sence nad sabo in pri sebi.
  Zahović naj odstopi, potem bodo pa imeli novinarji zares kaj pisati o uspehih in neuspehih NK Maribor.

 • hle

  Dejstvo je da je ZZ ob vseh svojih kvalitetah tudi zelo konfliktna oseba kar smo lepo videli takrat na SP v Južni Koreji moramo pa vedeti da on ni lastnik kluba ampak njegov športni direktor in kot to je na novinarski konferenci tudi nastopal njegova dolžnost je med drugim tudi skrbeti za ugled kluba igralcev in nenazadnje sponzorjev kar je z tem da se je spustil na tako nizko osebno raven sigurno prekršil za novo je pa itak čudež da ni našla še kake povezave med dogodkom in povojnimi poboji

 • Jan Kovalski

  Mojster je mojster:

  https://www.youtube.com/watch?v=4EgNeEK-oOM

  V zadnji minuti rešil Slovenijo in ji utrl pot na prvenstvo.

 • Aichmbsi

  Čefurji so balkanezerji v Ljubljani.
  Tega izraza v MB ni.
  Svoje cefurje si sami izganjajte.
  Sploh sedaj ko je Sava tako visoka.

 • MEFISTO

  Zahović je na poti k zmagi nad režimskimi mediji in novnarji, ker ga v tem boju podpira celo veliki, modri in učeni Mefisto.

  • janez cepec

   a si ti tud taspojdn? sta pa oba enaka kretena,

   • Aichmbsi

    Ti poskrbi da se ti bo taspojdn še kdaj dvignil da ga lahko malo namocis.
    Boš videl da ne boš več tako žalostno propadla duša.

    • janez cepec

     babo prpel, če jo sploh maš, pa če je kej “podobna”, pa de videš akcijo

     • Aichmbsi

      Da bo pol name jezna, da ni dobila tak kot si zasluži?
      Z mehkim kurcem nemreš jebati

     • janez cepec

      nč ne bo jezna, na mejhnga pa zvevnenga je navajena, tko, de bo to zanjo, ket de bi se ji Marija prkazava

     • Aichmbsi

      Saj bi ti ga posodil ampak vem, da imaš šfoh kolena in te ne bi držale.

 • janez cepec

  tale Šokić pa je kareten, de mu ni para. zdej so pa režimski medijo zadevo z Zahotom prepotenciral, de bi zakril “zgodovinsko pričanje” Jankovića. pa ta novinar je totaln debil. prvič ni šlo za nobeno zgodovinsko pričanje, ampak se je, kljub naporom Logarja (tle mu mormo dat priznanje) izkazala vsa beda parlamentarnih preiskovalnih komisjij, Zoki se mu je pa u gobec režu, ker je vedu de mu ne morejo, ama baš nič. kar se pa Zahota tiče, se je pa že u preteklosti izkazu s svojim izjavam, pozna se mu “ta južna” mentaliteta, pa jebi ga, taspojdn je, pa misle, de si uhka use prvoš. mistaka.

  • Sadako

   Zoki že ve, zakaj se morajo znebiti Zahota.

 • DUŠAN ZALAR

  Ti presstituti tudi v športnih časopisih !!!!!!!!!!!!!!!!
  Vsa potpora ZZ-ju ! Hvala ti za Slovenski ter Mariborski nogomet !!!!!!!!!!!

  • janez cepec

   kašn zavedn Slovenc pa si, če slaviš taspojdne. a ja, se j’ nis slovenc, verjetn si Štajarc

   • Aichmbsi

    Hvala na komplimentu, da Štajerci nismo Slovenci.
    Samo štajerska ima položene mejne kamne Slovenije se iz časa avstro ogrske!!!

   • čips

    Lej butl,nikol nobenmu desnicarju ni problem priimek al.pa kaj je clovek po rodu nam je poanta postenje vse ostalo ste si levicarji izmislili,da provicirate. Mrs

 • sodnikisozločinci

  Politična mafija je spet uporabila medije za spretno spreobračanje pozornosti javnosti na umetno ustvarjen problem, da se ljudje ne bi ukvarjali z resničnimi, to je slabim delom vlade, korupcijo, pranjem denarja v NLB, Zoranom Jankovičem in njegovimi dolgovi, arbitražnim sporazumom v škodo Slovenije, ki ga za vsako ceno hočejo vsilit, navideznim odstopom Cerarja, ki pa še vedno vodi vlado s to razliko, da mu ni treba odgovarjati na neprijetna vprašanja o slabem delu njegove vlade, pri čemer mu pomagajo novinarske presstitutke,…

  • Trump2020

   Da ne omenjamo dogovora o obvezni prodaji banke

  • Novakec1

   Problem je ilegalno delo vlade v ozadju, sprejemajo zakone pogubne za sloovce in slovenstvo in to povečini čefurski posranci.

 • Aichmbsi

  Nova 24, J. Janša, tudi če ste to zgodbo objavili, se v njo poglobili zaradi političnih točk, vas podpiram.
  27 maja ima SDS moj glas.
  Mogoče pa res kaj spremenite.

 • Jan Kovalski

  Kratek prispevek na RTV SLO in tri grobe potvorbe:

  http://www.rtvslo.si/sport/nogomet/prva-liga/nedopusten-zdrs-zahovica-na-novinarski-konferenci/449189

  #1 RTV: “Surov zločin, ki je lani prizadel novinarskega kolega z EkipeSN in v katerem je izgubil očeta, je omenjal še naprej,”
  Tega Zahović sploh ni omenjal, so pa to napisali na RTV. In potem so njemu očitali, da je pral osebno perilo v javnosti

  #2 RTV Komentator na videu: “… zaradi nedopustnega zdrsa, ki si ga je privoščil Zahovič na konferenci ob vprašanju novinarja ALI JE RAZOČARAN zaradi slabega obiska ”
  Novinar ni postavil takega vprašanja ampak kot sem že citiral: “Gospod Zahović kako pa ste RAZOČARANI nad obiskom na tribunah …?” Pri provociranju je zelo pomembno, da se točno citira, ne pa tako potvorjeno kot so to naredili na RTV. Vprašanje “ALI JE RAZOČARAN zaradi slabega obiska ” bi bilo celo smiselno in mnogo manj provokativno saj ne bi vsiljevalo odgovora na Zahotova usta. Tu bi imel dve možnosti odgovora DA ali NE, vprašanje smiselno vendar tudi izven konteksta glede igre in vseeno rahlo provokativno saj je bilo zelo slabo vreme, snežilo, deževalo in temperatura pod ničlo.

  #3 RTV video izven konteksta. Niso pokazali, da se je Zahovič že na tiskovki takoj opravičil in celo izrazil sožalje, čeprav nepoučen gledalec ni mogel vedeti zakaj naj bi šlo, dve minuti pozneje pa se je opravičil še 4 krat. Tega na RTV niso pokazali. Pozneje pa so pisali, da se Zahović ne želi opravičiti kar je on sicer tudi potrdil, vendar le zakaj naj bi se saj se je že na tiskovki 5 krat. Tega novinarji RTV niso prikazali ker niso prikazali še minute posnetka s tiskovke. Izgleda kot bi se Zahović moral opravičevati do konca življenja vsak dan vsaj enkrat.

 • Johan

  ZLATKO NE DAJ SE MOČVIRNIKOM, MI SMO ŠTAJERCI !

  • Aton

   Tudi močvirniki obsojamo provokacije novinarjev in neprofesionalno skrb za šefovega sinčka. Zato ni primerno….

 • Forex

  Zlatko,ko ti bom j…. mater,boš videl gonjo a proti meni,a proti sebi. Z napadom si pokazal meni kdo si. Ne gre se za rivalstvo,ampak za to,da nihče ne sme žaliti kogarkoli na tako ostuden način,kot si to storil ti. Step se v garderobi,ne na novinarski konferenci. Odrasti že enkrat.

 • Novakec1

  Zavzemanje Nove24tv za fuzbalskega mafijca Zahoviča ni nič drugega kot novačenje volivcev za SDS. Nizko ste padl.

 • Grenze

  Brav ZLATKO

 • Cyclopean

  sami ćapci, kaj se sploh kdo čudi balkanskih izpadov pri fuzbalu. Šport za umsko motene.

 • Franjo Trojner

  Viole v podporo Zahoviću sporočajo medijem: J**ite se!
  Da imajo Viole prav, je danes dokazal Slak
  ob 22 uri na POP TV v svoji oddaji 24UR zvečer!
  Tako histeričnega in milo rečeno nevljudnega pristranskega voditelja , kot je bil Slak danes v oddaji 24UR zvečer sam v živlenju niti v totalitarnih komunističnih časih na TV nisem imel prilike videti. Ne samo, da se je neprofesionalno, nevljudno in na čase zelo agresivno loltil svoje gostje
  vodje poslanske skupine SMC dr. Simone Kustec Lipicer, brezobrazno/neprofesionalno iz velikim pridihom maščevanja se je lotil tudi stranke in poslancev stranke SDS, ki niso želeli sodelovati v njegovi/ Slakovi oddaji o kateri že sam naslov pokaže jasno namero blatenja stranke in poslancev SDS.
  Če potegnemo vzporednico med dvema različnima dogotkoma, tiskovko NK Maribor po tekmi in današnjo oddajo 24 UR zvečer imata eno skupno točko, skrajno neprofesionalna novinarja in …..

  • Občasni Komentator

   Franjo si se tako razpisal, da te je kar zmanjkal. Pa zapiše se dogodkoma.

 • Srečko

  ble so težke besede, a nikol ni blo nekega internacionaliziranja, ni bla omenjena on al pa njegova družina, bla pa je Šmarna Gora, pa je bla

 • Občasni Komentator

  pogledal posnetek in je vso pisanje proti ZZ upravičeno. On je športni direktor kluba, niso izgubili prvič, vprašanje je takšno kot je. Če bi rekel novinarju, da je neumno in provokacija in tam zaključil tudi prav. Vendar kar nekaj nakladati o smrti njegovega očeta, in se potem skrivati za uporabo prispodob je grozljivo nesramno in ja civilizacijsko nesprejemljivo. Obnaša se kot zadnji seljak, in si je dovolil, da ga sprovocira novinar na konferenci na kateri ga sploh ne bi smelo bit. Pol pa še neka neumna pogrevanja LJ MB, ma kar nekaj.

  • Aton

   A si oženjen?. Če nisi, raje poišči ženo… Da o psu niti ne govorim..

   • Občasni Komentator

    Atonček kaj bi pa ti rad? Prosim poskušaj spravit kakšen razumljiv stavek skupaj. To kar piskaraš niti za twit ni. Meniš, da si cool, fool, mega, špon pameten….skratka podobne bedarije pišeš kot Zoran Predin. Tudi sama ne vesta kaj bi rada. Zto še enkrat kaj bi pa ti rad povedal? V razumljivi slovenščini prosim.

 • AxCrypt

  Vprašanje o obisku je običajno na katerikoli tekmi. Zato naj mi novinar/pisec Ivann Šokić pojasni, kaj je v tem provokativnega. /// P.s.: Zahovićeva in Mitrovićeva skupna preteklost me na tem mestu ne zanima. Avtor članka, izjasni se. Brez blebetanja…

 • AxCrypt

  Kar se pa tiče Alena Ščulca, je v mojih očeh prav on zavzel obrambno držo, saj se ni pametno zameriti Zahoviću, kaj šele na štiri oči.

 • Jan Kovalski
 • Sadako

  Žabice bi se seveda rade znebile Zalatkota iz Maribora.

 • Tone

  Če se že ima za “ata”, bi lahko modro odgovoril, da mu je žal slabe udeležbe in bi provokator popušil.
  Za provokacijo sta potrebna dva bedaka – tisti ki provocira in oni, ki nasede.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!