Gospodarska zbornica Slovenije ogorčena nad sovražnimi stališči Luke Mesca in od Židana zahteva sklic seje državnega zbora!

Luka Mesec in Dejan Židan (Foto: STA)

V Gospodarski zbornici Slovenije so se odzvali na izjavo poslanca Levice Luke Mesca v oddaji Tarča, da je delitev dobička med lastnike nezakonito in kriminalno dejanje. “Ta absurdna izjava razkriva nepoznavanje temeljne zakonodaje s področja gospodarstva, kakor tudi nepoznavanje in nerazumevanje zakonitosti delovanja gospodarskega in družbenega sistema, kar je zlasti za poslanca nedopustno. Luka Mesec ni napadel samo Igorja Akrapoviča, temveč najuspešnejše slovenske gospodarstvenike, ki so ustvarili na tisoče delovnih mest in s svojim delom prispevali stotine milijonov v slovenski proračun in državni blagajni,” so bili kritični do predstavnika ljudstva, hkrati pa zahtevajo, da državni zbor opravi razpravo in se opredeli do izjave Luke Mesca. Prav tako zahtevajo, da se koalicija distancira od skrajnih idej in podpre hitrejši gospodarski razvoj v dobro vseh državljanov.

Kot so poudarili, se v Sloveniji znova pojavlja neracionalna ideja, da je delitev dobička med lastnike nezakonito in kriminalno dejanje. Vrh takega razmišljanja predstavlja včerajšnja izjava Luke Mesca na Tarči na TV Slovenija, ki je na vprašanje, kako komentira izjavo družbe Akrapovič, da bodo zaradi davkov, kot so zapisani v koalicijski pogodbi, čisti bilančni dobiček selili v bolj predvidljivo poslovno okolje, odgovoril:

“… to je bolj izsiljevanje in izgovor. To ni nič drugega kot davčna utaja. Bolj kot njegovo obnašanje, ki je obsojanja vredno – človek je vzel koalicijsko pogodbo in rekel, ‘evo, sedaj jaz selim bilančni dobiček’, ki je bil subvencioniran s strani države. To ni nič drugega kot davčna utaja. In bolj kot to me skrbi odziv dela javnosti, ki to celo vzpodbuja in podpira. /…/ Pred dobrim desetletjem so nekateri na podoben način ploskali menedžerjem, ki so prevzemali državna podjetja, pa brez garancij, in ti ljudje so postali tajkuni …”

Nihče od koalicijskih partnerjev ni reagiral na nedopustne izjave
Po njihovem ta absurdna izjava razkriva nepoznavanje temeljne zakonodaje s področja gospodarstva, kakor tudi nepoznavanje in nerazumevanje zakonitosti delovanja gospodarskega in družbenega sistema, kar je zlasti za poslanca nedopustno. Luka Mesec tako ni napadel samo Igorja Akrapoviča, temveč najuspešnejše slovenske gospodarstvenike, ki so ustvarili na tisoče delovnih mest in s svojim delom prispevali stotine milijonov v slovenski proračun in državni blagajni. Z retoriko, ki podjetnike postavlja v kontekst tajkunov, ustvarja nastrojeno, sovražno ozračje proti gospodarstvu.

“A še bolj kot zavržena misel Luke Mesca nas je razočaralo, da se nihče od prisotnih koalicijskih partnerjev v včerajšnji oddaji na to nedopustno izjavo, ki zanika zakonitost slovenske zakonodaje in mednarodno prakso korporativnega upravljanja, ni odzval, kot bi se moral,” so kritični predstavniki gospodarstva. Na GZS se tako sprašujejo, ali to pomeni, da se je nova koalicija odločila z visokimi davki in dodatnimi obremenitvami izgnati slovenska podjetja in kriminalizirati njihove poslovne odločitve? “Je to znak, da jih prihodnost slovenskega gospodarstva ne zanima?”

GZS v imenu gospodarstva zato zahteva:

–       da se državni zbor opredeli do izjave Luke Mesca tako v svoji pristojnosti zakonodajne veje oblasti kot skozi prizmo kršenja etičnih načel;

–       da se koalicija od gospodarstvu sovražne ideje, ki jo predstavlja Luka Mesec, distancira in da s svojimi dejanji potrdi, da podpira hitrejši gospodarski razvoj v Sloveniji v dobro vseh državljank in državljanov.

 C. Š.

 • Olga2345

  GZS je bila vseskozi ZELO levičarska…Je to “ogorčenje” resnično ali samo še ena predstava za javnost, da si pilatovsko umijejo roke?

  • Vera

   ? ? ? ? ? ?

   • Olga2345

    Spomnite se obveznega članstva v tej organizaciji, klub temu, da podjetja od nje niso imela nobene koristi. Končno je ravno desna vlada obvezno članstvo ukinila.
    Zadeva je spominjala na obvezno plačevanje RTV SLO. Čeprav je NE gledamo, jo moramo plačevati!
    Z glasnostjo si bo mogoče GZ izborila spet obvezno članstvo…

 • Jurko

  Tega sem se tudi jaz bal. Levica je defektna in bo treba glede tega nekaj narediti.

  Je pa res da je Slovenija po vladi dr Cerarja postala dezela priloznosti.

  • ZatonMesecnikov

   daj ga srati. tale Levica ni nič drugega kot odraz izobraževalnega sistema in profesorjev stare šole. Mencinger jih pa špona. je slovenska realnost, ki je udarila na plan po 72 letih revolucionarnega šopanja in “upora”.

   če ti šponaš toliko let s zatiranimi, pa hlapci, pa pravico, pa uporom, mora nekje udariti ven.

   • karlina

    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

   • Fosa Stefan

    ja če nekga 100 let šponaš, kot kučan, praprotnik, klenčič,…. JANŠO, je janša baraba, kučan pa zaslužen za osamosvojitev SLOVENIJE, tako govorijo že otroci v vrtcu, čeprav ne razumejo besede janša in baraba.

    uspešnost tita, kardelja kučana,… sedaj pa mesca, kordiša se vidi po njih obnašanju in dejanju, ZNAJO KRASTI LAGATI IN PO KRIVEM PRIČATI, GOLI OTOK, HUDA JAMA, TUDI SPOMENKA OD 1000 NEUMNIH KAKŠNO PAMETNO POVE

    »Po volitvah vztrajno pozivam Cerkev, da obsodi kolaboracijo z okupatorji in svojo sokrivdo za državljanski spopad med
    vojno, in Zvezo združenj borcev, da obsodi revolucijo, revolucionarno nasilje
    že med samo vojno in po njej.« (Spomenka Hribar, l. 2009)

  • karlina

   Je pa res da je Slovenija po vladi dr Cerarja postala dezela priloznosti. Ti to resno, samo vprašam.

 • milanček

  dobro si oglejte sliko zg. dobesedno se viddi debilnost obeh debilov, kako je to možno, da se dva taka extrmna debila najdeta skupaj?

 • Tomira Breluga

  Ni lepšega kot pogledati nove podatke o rasti Slovenije, ki ima še vedno eno najvišjih rasti v EU, rast izvoza, proračunski presežek….. potem ba brati članke na vaši strani.
  Niti predstavljam si ne trpljenje Janševih domobranskih pisunov, ki seveda teh podatkov ne bodo objavili. Jih pa seveda poznajo.
  Upam, da boste še dolgo trpeli.
  Smrt fašizmu in domačim izdajalcem!!

  • xtc

   In rdečim.

  • Joško

   Kje si se ti našel? Si hodil iz hoste od l. 1045?

  • ZatonMesecnikov

   Izdajalcem česa pa Brezboga? Komunizma pa revolucije?

  • WISKY 1000

   izdajalci ste vi rdeča navlaka

   • karlina

    PODPIS

  • karlina

   PRASEC

   • Tomira Breluga

    PRASICA debela pedofilska.

  • Ana Tor

   A misliš na tale današnji članek v Financah: “Rast slovenskega BDP v drugem četrtletju najskromnejša od konca leta 2016” ?
   Sicer pa, javi se, ko ti bodo levaki socialno pomoč znižali na 100 eur, za več ne bo.
   https://www.finance.si/8938012/Rast-slovenskega-BDP-v-drugem-cetrtletju-najskromnejsa-od-konca-leta-2016

  • rubec

   Teslo fukni se s kakšne visoke strehe na novo Gosposvetsko. Upam da zadeneš razpoko mi potem samo še povaljamo. Ke teslo jebote.

  • Lustrator

   Morda zato, ker smo od leta 2009 (hmm, le zakaj?) prosto padali veliko globlje kot vse ostale države EU in zaradi okrevanja ostalih trgov leta 2011 sploh več ni moglo iti? na to nisi pomislil? Da je zahod že od leta 2011 zunaj krize in na polno troši in posoja brez obresti, Slovenija pa je kljub temu rast iz pod-podna pričela šele pred 3 leti? Glede na to kako globoko so Slovenijo pripeljale post-Janšine vlade, kako poceni denar je na globalnem trgu in kako ogreta so naša izvozna gospodarstva, je vsaka gospodarska rast manjša od 10% SRAMOTA, če upoštevamo koliko smo se seveda tudi v času, ko krize v Evropi že davno ni več, ZADOLŽILI! A tega seveda ne veš bodisi ker ti strici niso povedali ali pa se preprosto učiš ekonomije iz istih slikanic kot tvoji rdeči tovariši.

  • branči

   smrt svinjam, živele koline!

  • tramal

   Bedak ,mi smo daleč najbolj padli poleg grčije in razumljivo je da imamo skoraj največji procent.Zračunaj presežek 50 miljonov in puf 33 miljard ,koliko stoletij ga bomo vračali.Res si popolni bedak tako kot mesec.

   • Tomira Breluga

    A je res tako težko pogledati podatke in jih primerjati z drugimi državami? Očitno je, desni ste pač debili in vam očitno tudi Google dela težave.

 • Janez Novak

  Ta vlada ne bo mogla dolgo skrivati, da jo vodi komedijant, ki nima pojma o ničemer, najmanj pa o gospodarstvu. Damoklejev meč nad to vlado pa drži skrajno leva stranka Levica, ki se pripravlja na novo komunistično/stalinistično antikapitalistično revolucijo z gulagi in vsem, kar sodi zraven. Zombi elita, ki vodi Slovenijo, njeno trdo jedro pa sestavljajo še vedno v glavnem posamezniki iz starega jugokomunističnega sistema, ne razmišlja o ničemer drugem kot o tem, kako ohraniti oblast v svojih rokah, v primernem trenutku pa bi podprli tudi revolucionaren prevzem oblasti in ponovno uvedbo totalitarnega sistema. Levica le na glas govori to, kar ta zombi elita zaenkrat le šepeta.

  • karlina

   TOČNO, šepeta jim iz ozadja slovenski maduro.

 • usimoncic

  Predvsem pa naj od Meseca zahtevajo, da prekliče tisti del izjav glede subvencij. Akrapovič je (za razliko od Boscarola in nekaterih drugih) vse zgradil brez subvencij.

  Srčno upam, da bo Akrapovič šel v osebno tožbo zoper Meseca, ker to kar si je Mesec privoščil (lažne obtožbe glede prejemanja subvencij) spada v kategorijo klevet in blatenje dobrega imena.

  • Domoljub

   MESEC BO OPROŠČEN ZARADI POPOLNE NEPRIŠTEVNOSTI.

   • karlina

    Mesec, Kordiš, Tomićka, so resnično zreli, da jih pregleda psiholog in psihiater, nevarni niso samo sebi, temveč druzbi, resnično mislim tako.Takšni izrodki so mozni tudi ubijanja, kot so delali njihovi predniki, zapomnite si to.

    • Miro Jereb

     v prisilni jopič…

  • karlina

   Vsi v GZ, morajo iti v tozbo, čisto vsi, kajti te barabe napadajo vse v gospodarstvu, vse !!!! Zanimivo, rezejo roko, ki jo hrani, pa to je mozno samo v tej Slovenezueli.

   • usimoncic

    Za tožbo moraš imeti konkretno kaznivo dejanje. Uničevanje dobrega imena z lažnimi obtožbami to je. Škodljiva politika, katero so konec koncev izbrali ljudje na volitvah, pa to ni (saj Levica počne samo to, kar je obljubljala na volitvah).

 • WISKY 1000

  kaj se ne da to nesnago odstranit,kateri delujejo proti državi.

  • karlina

   KAKO

 • Domoljub

  ZNA KDO IZRAČUNATI KOLIKŠNO ŠKODO V € JE NAREDILA V NEKAJ DNENIH MESEČEVA EKSTREMNA LEVICA?

  • karlina

   OGROOOOMNO, OGROOOOMNO !!!!! Zakaj ze, nas je Bruselj opozarjal na LEVICO, ČE BI KAJ TAKŠNEGA IZREKLI V KATERI KOLI DRZAVI EU, BI VERJETNO PRISTALI V ZAPORU !!!!

   • slaipowi

    Persen pomirja.

 • šmentanamuha

  Končno je nekdo odreagiral tako, kot je treba.

  • karlina

   HVALA BOGU !!!! CELA LEVA VLADA MORA LETETI, TAKOJ , BREZ POMISLEKA !!!!!

   • slaipowi

    Apaurin in helex popustila?

 • karlina

  Kordiš in Tomička sta ista, oz. cela LEVICA JE ISTA, skratka, ti bedaki in človeku nevarni osebki, ne vedo, da , če ne bi bilo v drzavi gospodarstva, gospodarstvenikov in nas, ki delamo v gospodarstvu, bi vsi jedli-TRAVO !!!!!!!!!!!!!!!!

  • Hun1978

   se pred lastno hvalo ne pozab na kmete, k jih zatirajo bol k gospodarstvenike, ki bomo pasli vsi ukp travo, ce se kmetom sfuzla

 • Amerikanc

  Ali se včaniti v F21, ali boš ostal brez tovarne. Zgodovina se ponavlja.

 • Stric iz ozadja

  To bo vse resilo, sklic seje drzavnega zbora …

 • samsara

  “Tekovine kučanistićke jebolucije.”

  Rdeči cirkus milana kućana press

 • Amerikanc

  Zanimivo je predvsem to, kar novopečena komunistična vlada tolerira; da sovražni govor razpihujejo predvsem tisti, ki ga očitajo drugim.

  • samsara

   Dvojna merila rdečih levorokcev, ki nikoli niso ustvarili € dodane vrednosti, vsaj ne s poštenim delom. V povdarjeni obliki značilno zanje, pravzaprav.

 • Amerikanc

  Komunistom ne gre v glavo, da podjetja kot je Pipistrel ali Akrapovič, Elektronček, nimajo direktnih napajalnikov do njihovih žepov; na kar so bili nekoč navajeni.

 • Lustrator

  GZS naj se za začetek lepo neha pretvarjati, da je sicer vse lepo in prav in je problematičen le en fičfiričev Luka Mesec. Celotna vladna koalicija je namreč sestavljena iz samih Luk Mescev, torej brezmožganskih lutk, ki opravljajo umazano delo uničevanja Slovenije v dobro tistega, ki je vse te anonimneže lansiral iz tretjerazrednih družboslovnih faksov in delovskopunkerskih univerz direktno na čelo države. Če bi se ostale kvazistranke iste partije slučajno ideološko razlikovale od kordišanskih boljševikov, bi Lukec v trenutku izrečenih besed kasiral krepko zaušnico in bi njegova stranka pri priči odfrčala iz koalicijske pogodbe – do katere seveda v normalni družbi sploh nikoli prišlo ne bi.

  • rubec

   +10

  • Antonius

   VLADANJE IN VLADARJI

   “… današnji vladarji se bojujejo drug z drugim za oblast, kakor da bi bila oblast nekakšna velika dobrina. Resnica pa je tale: najboljša in najsložnejša je tista država, katere izvoljeni vladarji imajo najmanj veselja z vladanjem.
   Če lahko najdeš za tiste, ki so določeni za vladanje, življenjsko obliko, boljšo od vladanja, ki je sedaj v navadi, potem obstaja možnost za uresničitev dobro vodene države – kajti samo v njej bodo vladali resnično bogati ljudje, ne bogati z zlatom, temveč s tem, s čemer more biti srečnik bogat: z dobrim in razumnim življenjem.
   Če pa se v vodstvo države vštulijo berači in pohlepneži po premoženju, v upanju, da si bodo tu nagrabili bogastvo, potem ne more biti uresničena dobra država. V taki državi pride nujno do bojev za oblast in taka notranja vojna ne uniči samo oblastnikov, temveč tudi vso državo.”

   Zapisal Platon, okrog leta 385 pred našim štetjem

   (Ni prav težak odgovor na vprašanje, kam spadajo “vladarji” te prihajajoče, Šarčeve vlade, in prejšnjih vlad…Zadnji odstavek Platonove misli bo še najbližje resnici !)

 • trumpet2018

  tipični antifovec, sorošev nestrpni in histerični zombi, oziroma levi fašist, grozi , hoče obračunati z drugače mislečimi, spodbuja sovraštvo in nestrpnost, po mojem ta levo fašistična vlada ne bo dolgo trajala, ker levi fašisti so pokazali svoj pravi obraz. še bolje, prej jih bomo lahko prepoznali in prej jih bomo lahko zbrcali iz parlamenta

 • Morala

  Zakaj je opozicija tiho?…Sklic državnega zbora ne bo nič rešilo…zgodi se lahko, da bodo podjetja odpuščala delavce…

  • Lustrator

   Morda pa je tako edino prav. Slovenijo lahko reši bodisi absolutna zmaga demokratov in totalna lustracija celotne družbe od cestnih pometačev, pa do direktorjev državnih bank, ali pa absolutna zmaga komijev, ki bodo državo pripeljali do bankrota, čemur bodo sledile umazane scene.

   Pametni narodi spregledajo dokler je še čas, nori, ki jih zgodovina ni ničesar naučila, pa gredo naravnost z glavo v zid. Jaz ga že vidim in že kupujem čelado.

 • Miro Jereb

  Ta zima bo vroča in marsikoga bo pobrala…

 • Franjo Trojner

  Tota skrajno leva vlada še ministrov ni postavila pa že smeši in poka po vseh šivih?
  Kdo je šef tej zaenkrat še samo virtualni skrajno levi vladi?? Strici iz ozadja itak? Bratuškova? Morda Mesec? Ali pa še naprej zaenkrat še nepotrjeni zunanji minister Cerar, ki je v Tarči po nakladanju Mesca in Meščevem napadanju Akrapoviča in privatnega sektorja resnega obraza in skozi stisnjene ustnice novinarki na vprašanje, če on Cerar in SMC podpirata napade Mesčeve levice na privatni sektor samo siknil, da bo on Cerar takoj poslal ministra Počivalška, k godpodarstvenikom, da umiri situacijo, ki jo je z svojimi izjavami zakuhala ZL, Mesec, Kordiš in ostali mlečni revulucionarji. Bratuškova pa se je vsaki izrečeni Mesčevi izjavi samo kislo nasmihala in Mesca vemomer opominjala na njegov podpis na koalicijski pogodbi pomeni zavezo, ki jo je potrebno spoštovati, o koalicijski pogodbi vredni dve milijardi €, pa je rekla, da jo ni potrebno jemati preveč resno, ker je samo spisek želja?????? Han je bil tiho, kot rit, oni možicelj iz Desusa in ono naduto ženšče iz LMŠ pa itak nista razen nekaj populističnih fraz znala nič kaj pametnega povedati.
  Tonin, in Jelinčič plemeniti so se upravičeno držali za glavo, ko so poslušali idiotizme Mesca in jeclanje vidno v zadregi ostalih prisotnih na koalicijski strani.
  Jelinčič plemeniti bo na TV moral malce udariti po mizi saj mu načrtno ne pustijo do besede, kar ne gre v prid debati, ne stfokovnosti na javni TV SLO.

  • Lustrator

   Ah, ne zanašaj se na Jelinčiča. On je tu v vlogi enake marionetne opozicije, kot v prejšnjem mandatu ZL.

   • O’Brien

    Jelinčič je lepo povedal, da je glasoval za Židana, ki bi mu sicer zmanjkali glasovi. Enako bo delal tudi naprej.

   • Hun1978

    JJ se zanasa na Zmago/a

 • Dragan Krstič

  Predlagam da rdeče gnide, dokler imajo večino v parlamentu izglasujejo da se na prihodnjih predčasnih volitvah, ki bodo kmalu zanje določi pol nižji parlamentarni prag za vstop v parlament. kot je veljal do sedaj.
  Lepo vas prosim, kakšna pa je država v EU, ki nima opozicije. Saj nismo Severna Koreja. Še Venezuela ima opozicijo. Če ne bo takoi bosta Janša in Tonin morala pač iz svojih kvot poslancev določiti nekaj svojih, ki bodo delovali kot opozicija in nadzorovali kaj dela vlada.

  • RATATA

   + za volit bo zadostna starost svit lidl sikstin.

 • lojze

  Prav zanimivo je kaj požre slovenski volivec. Jezi se nad kapitalizmom medtem, ko ga jebe socializem.

  • Lustrator

   Vse povedano.

  • kokobily

   Na Večeru imajo neko izbiro, izjava leta, ali nekaj podobnega.. Ta tukaj je zmagovalna..

 • ĐĐ Style

  Brat predsednika stranke *** ***** ***** naj bi za stranko dobavljal
  promocijski material in samo predlani za to prejel 120.000 evrov. Brat predsednika *** ***** ***** ****** ***** je z gotovino, šlo naj bi za 275 tisoč evrov, kupil dva apartmaja v avstrijskem smučarskem centru Osojčica

  • Lustrator

   In kaj je tu spornega? Gre za TVOJ denar?

   • Republic Commando

    nevem kaj se trudi, če ne gre ne gre ;)

   • Hun1978

    za kater denar pa gre, hinavc

 • Olga2345

  Edini, ki jasno povemo, smo SDS, Janša in “janšisti” – volivci SDS! Vsi drugi so “lepi”…Zdaj pa imajo!

  • hle

   Ravno takšno razmišljanje kar zajetnega dela Slovencev nas je pripeljalo v tole bizarno situacijo

   • Olga2345

    Bolj pranje s komunističnim šamponom (kucan-goebbelsov agotprop)!

 • Tweety Bird

  Seveda je bilo jasno, da bo Rosvita Pesek ob prvi priložnosti v Odmeve pripeljala Iva Boscarola, da bo povedal svoje o Šarčevi vladi in njenih načrtih. Dobro, bila je velika verjetnost, da jo bo Pop TV prehitel, da ga bo imel prvi v studiu Uroš Slak. Da bo prišel in grmel, kako bo odpeljal svoje podjetje iz Slovenije, ker bodo davki tu previsoki, pa je bilo popolnoma jasno. To je že folklora. Boscarol je pač človek, ki bo vedno prišel in grmel…in se na koncu posral v gate neoliberalne !!!

  • branči

   a je kurje perje po novem bolj rdeče in dražje kot prej! dea ne vidiš dlje od svojega kljuna že vem, brez, da se smešiš tle gor!

   • Tweety Bird

    Daj tiho bodi bedak desničarski…ker nimaš pojma…kapish?

    • branči

     oglaša se pernata aviacija ki ji po domače pravimo ima intelekt kot kura brez glave! edina olajševalna okolščina bi lahko bila, da ima tuneka šmarnica vseszranski učinek na vse okrog sebe!

     • Tweety Bird

      Šmarnica je zakon…vprašaj Tuneka :)

     • branči

      ni treba spraševat! pogledaš komentarje, vidiš vso bedo!

     • Domoljub

      Ti si jo morala že ogromno požlempat, da imaš tako zamegljen um.

     • Tweety Bird

      Jaz pijem rumeni muškat pozna trgatev…moj Tunek pa šmarnico :)

  • Mimoidoči

   V črednem suženjstvu so sužnji delali zastonj. Nič plačila niso dobili za svoje delo. Vse kar so dobili od svojih gospodarjev je streha nad glavo in hrana, poleg tega pa so se nad njimi še znašali, jih tepli, itd. Lahko bi rekli, da so sužnji plačevali 100% davek. Delali so 365 dni na leto, da so odplačali davek suženjstva. Koliko manj procentov sistem v katerem živimo naredi nesuženjski? 50%? 60%? 70%? 99%?

 • rubec

  Gospodarska zbornica slovenije bodite raje tiho. Ste se imeli priložnost oglasiti ko je kot edina stranka svoj program predstavila sds. Takrat ste glumili kokr no ja saj, ampak počakajmo da vidimo še programe preostalih strank. BU.

  • Gr Enze

   TA ZBORNICA JE BILA VČASIH UDBOVSKA IZPOSTAVA , NE VEM MOGOČE JE ŠE VEDNO ????

 • Tweety Bird

  Problem namreč ni samo on, Boscarol…problem je, da ga v resne oddaje vabijo kot relevantnega sogovornika o temah, o katerih govori na pamet in počez. Obstajajo tudi ljudje na “izredno pomembnih” desničarskih funkcijah, ki govorijo na pamet in počez… Amerika ima trenutno celo takega predsednika.

  • Dragan Krstič

   Peikicher od kod si pa to prepisal?

   • Tweety Bird

    V urejenih razmerah bi ta človek nastopal v lokalnih novicah, morda še v kakšni pogovorni oddaji o letalstvu in tehnologiji. Njegovega podjetja ne boste našli na lestvici 300 največjih podjetij.

 • Mimoidoči

  “Pred dobrim desetletjem so nekateri na podoben način ploskali menedžerjem, ki so prevzemali državna podjetja, pa brez garancij, in ti ljudje so postali tajkuni …””

  Luka Mesec to se je počelo v komunizmu. Leta 2008 smo imeli, in ga še imamo, komunizem. Centralna banka je glavni temelj komunizma, centralna banka je 90% komunizma. Torej ni važno, kdo je na oblasti. Če je v državi centralna banka se vse kar se počne še vedno počne v ekonomskem sistemu poznanem kot komunizem. Leta 2008 smo imeli, in jo še imamo, centralno banko v Sloveniji. Drugi temelj komunizma pa je davek na dohodek oz. oblika izsiljevanja z grožnjo, rop po domače. Torej, Luka Mesec, kateri ekonomski sistem je kriv za obstoječe stanje zadnjih 27 let (+55 let podlage)?

 • Ana Job

  Od kdaj je bil pa še komunist za privatnika?

  • Borut Stari

   Med komunisti, v zgodovini ni bilo in tudi ne bo, podjetnikov.

 • radames

  Takoj sklicat sejo državnega zbora, levičarje pa pred sodišče!

  • trumpet2018

   se strinjam, levi fašizem je začel dvigovati glavo, ko se bo razpredel, kot za časa Hitlerja, nam ni več pomoči. Če bomo tiho, Slovenije čez nekaj let ne bo več nikjer, to bo samo še Venezuela verzija 02. Še sploh niso začeli vladati, pe že grozijo najboljšeim podjetnikom, kar je kriminal, to so pravi soroševi krminalci, najprej so nam ukradli državo, zdaj jo pa hočejo še izropati in uničiti.

 • Lisjak

  Komaj je Serpetinškov Ivek napuno svojo štalo mu žvad že dela pizdarije.To se zgodi,če daš fkup konje,kobile,prasce,prasice,peteline,kure,koze,kozle,osle,oslice….

  • Soave

   + + + + + +

   Tako dobro si jih naštel, da mi je prišla na misel duet Janka in Kecala iz Prodane neveste. Saj ne vem, ali te kaj opera zanima, no. Pa vseeno.
   Od 3 ; 20 minute dalje
   https://www.youtube.com/watch?v=51P1FDoYFmI

 • Mimoidoči

  Boscarol, Akrapovič dej dnar!

  https://www.youtube.com/watch?v=Mo23wHSLMcI

  A so komunisti kaj drugačni? Razlika je tudi v temu, da jim noben ni nič dolžen, pa še vseeno pridejo pozvonit na tvoja vrata.

 • Tweety Bird

  Čujte smeduhi desničarski…zakaj ne povabijo v Odmeve na primer Kaana Ozkana, predsednika uprave Revoza? Zakaj ne povabijo predsednika uprave Krke Jožeta Colariča? Zakaj ne povabijo predsednika uprave Petrola Tomaža Berločnika? In tako lahko naštejemo še vsaj 400 ljudi, ki prihajajo iz res velikih slovenskih družb, velikih po prometu, številu zaposlenih, vplivu na lokalno in državno gospodarstvo. Zakaj torej vabijo vedno znova posranega in malega gobčastega Boscarola?

  • Tweety Bird

   Seveda odgovor levičarji vemo… ker pač hočejo šov. Ne iščejo znanja, ne iščejo vednosti, ne iščejo nekoga, ki bo zmogel videti širše, pač pa nekoga, ki se bo repenčil in penil okrog gobca. Žal ni tako samo na tem področju…desničarji imajo steklino na več področjih. Posranci klerikalni!!!

  • Mimoidoči

   LOL:

   Ali je Petrol preko podjetja na Cipru pral denar in kdo bi lahko bili posamezniki, ki naj bi se okoristili?
   http://www.portalplus.si/498/ali-je-petrol-preko-podjetja-na-cipru-pr/

  • hle

   Najprej loči med tem katere firme že imajo sedež v tujini in gre dobiček že sedaj tja in je tam tudi obdavčen nato katere so večinsko v državni lasti in nato katere so v privatnih rokah ko boš razdelal te osnovne pojme pa se oglašaj

   • Tweety Bird

    Meni je vse jasno…tebe pa jebejo male sive celice :)

    • hle

     Glede na to kar si napisal zgoraj bi rekel da ti ni

     • Tweety Bird

      Ne razumeš mojega zapisa. Sem vsaj dve inteligentni stopnički nad teboj :)

  • Mimoidoči

   Zato, ker oni predstavljajo podjetja, ki jih rešijo državljani s svojim
   denarjem, pa tudi če vse zavozijo, tako kot žeparska centralna banka,ki jo vedno rešujemo davkoplačevalci, ali pa župane in podjetnike ala Janković…
   potem ko se pa po komunistično tem ljudem odpiše dolgove na račun kraje
   denarja ostalim državljanom imenovanem davki, pa levičarji jamrajo kako
   je kapitalizem za vse to kriv.

 • rubec

  kučan že išče nov obraz. V ljubljani je zacahnal tipa ki se piše madurović.

 • marker

  “Nihče od koalicijskih partnerjev ni reagiral na nedopustne izjave”
  Seveda ni nihče reagiral, ker je njihov obstoj odvisen od glasov Levice. Važno je biti prisoten pri koritu.

  • branči

   še eno tako vprašanje, pa bo novinarka deležna pogroma ala možina! v bodoče bodo vsa vprašanja posredovana en teden vnaprej, da se pripravijo na odgovere in ven zmečejo vse, kar jim ne paše!

  • trumpet2018

   nihče ni reagiral, ker vsi igrajo za isto kriminalno soroševo ekipo, ni nobene razlike med njimi

 • Darth Vader

  Vampirji v mitologiji so ponavadi prikazani kot elite, ki se skrivajo na očeh vseh kot vodje skupnosti v zgornjih krogih družbe. Izberejo si vas, se vsilijo kot pokončni pokrovitelji in aristokrati, nato pa se
  hranijo, dokler vas ni uničena. Potem poiščejo naslednjo vas. To je to, kar so. To je to, kar počnejo, in to počnejo na organiziran način, da je proces učinkovitejši.

  Potrebna je cela vas, da se nahrani vampirja, ali pa narcisoidnega sociopata.

  Ta metafora se uporablja zato, ker je pomembno, da povprečna oseba razume, s čim imamo tu opravka. Ko se nekateri ljudje obregnejo ob misli, da obstaja združba na najvišjih nivojih finančnega sveta in politike, ki sledijo škodljivim namenom, se morajo zavedati, da se to z lahkoto pojasni ne samo v luči zgodovinskih mitov in stereotipov, ampak tudi v dobro dokumentirani psihološki študiji.

  Analitiki in aktivisti znotraj gibanja za svobodo so se dokazali kot neverjetno imune na mnogo zgodb in laži konspiratornih globalistov, ki so sedaj glavna tarča večih propagandnih kampanij. Globalistom ni do tega, da bi zlezli v svoje krste in da bi spali preko dneva, metem ko toliko Van Helsingov preži na to, da
  razkrijejo njihova dejanja. Več v tem blogu: https://ambasador21.wordpress.com/2018/08/31/v-novem-multipolarnem-svetu-globalisti-se-vedno-vodijo-vse-igralce/

 • kokobily

  PAHOR, oglasi se !!!!!
  To je napad na ustavno ureditev R.Slovenije.
  Nobenega izgovora v stilu “svoboda govora”. Tale frclek je v zakonodajnem telesu (parlament) in izvršilnem telesu (klinc in sprenevedanje, da ni v vladi, ampak jo v vsem podpira). Njegova stališča imajo direkten vplov na obe veje oblasti, odtod na življenje vseh nas. Zato je ODGOVOREN za svoja dejanja (ta izvaja z besedami)..
  Piščanček, nisem nosil glavo naprodaj, ko si se ti komaj učil v kahlo kakcat, in mi ne boš zdaj sral na glavo. Nisi privatna oseba, da lahko nemoteno razlagaš, kako je Zemlja ploščata, si v vlogi odgovorne osebe.
  Za izrečeno (namen dejanja v smeri izrečenega) si tudi kazensko odgovoren. Ti DELUJEŠ tako, kot si povedal in ne gra za noben verbalni delikt. Gre za DEJANJE, ki je umerjeno proti ustavni ureditvi R.SLO:
  Brca sred timuna in skozi okno ven parlamenta..

 • Borut Stari

  Resno jemati butalizme Luke Meseca je sprevrženo dejanje. Prav tako je sprevržrno dejanje jemati Levico, podpornika vlade, za stranko opozicije.Izjava nazorno kaže narav 13. vlade, ki je nastala z antijanša in dajmošarec histerijo.

  • trumpet2018

   treba jih je jemati resno, ker levi soroševi fašisti (oz. antifa) hitro preidejo od besed k dejanjem, zato jih je treba v kali zaustaviti

   • Borut Stari

    Res je se strinjam.

 • VERRZIFIKATOR

  Mesec je zasvetil butcem končno,
  še v Butalah da so se zganili,
  sredi plohe le ugotovili,
  kdo jim prikazuje vreme sončno.

 • Tweety Bird

  Vsak, ki živi od dela plača v povprečju 34 odstotkov od svojih dohodkov državi. Ta država ni nekaj neoprijemljivega moji dragi nevedneži… to so ceste, mostovi, urejeni rečni bregovi, javno zdravstvo … helikopter, ki vas reši iz zagate na Mangartu, blagovne rezerve … subvencionirani vrtci, spodbude za gospodarstvo (prav te, ki jih redno dobiva tudi Boscarol in Akrapovič), pomoč kmetom, subvencije, socialne pomoči … javno šolstvo, matičarka, sodnik itd., da, tudi uslužbenka, ki vam izda dovoljenje za gradnjo … In vsi, ki v tej državi živijo od dela, plačajo od svojih dohodkov v povprečju 34 odstotkov. KAPISH?????

 • Tweety Bird

  Od Janševe prve vlade pa imamo…spet… znižano obremenitev za bogatejše, ki živijo tudi od rent in kapitala. Ti v povprečju plačajo na te prihodke le 20,2 odstotka davka. In za to različno obdavčitev dejansko ni nobenega razloga, razen tega, da jim je to pač pri politikih uspelo zlobirati, ker imajo moč in denar. Kapish?

 • rubec

  Zakaj je Mateju Vatovcu dovoljeno skrajševati srednje ime Teslo?

 • Tweety Bird

  (EKSKLUZIVNO) … PRAVA RESNICA !!!

  Ni sicer jasno, kam bi Boscarol odselil svoje podjetje. V večini držav OECD so kapitalski dobički vključeni v dohodnino, v Italiji, Danski, Franciji, ZDA, Švedski, Nemčiji, Finski pa je ta davek veliko višji in strožji od slovenskega davka na dohodek. Pa saj Boscarol kar nekaj govori v tri dni. Dobro mu gre v tej državi, zelo mu je naklonjena, pomaga mu. Njegovo podjetje je lep primer, na katerem lahko država pokaže, kako veliko je pripravljena storiti za podjetništvo. Zato Boscarol..pssst…

  • Tweety Bird

   Mi smo tisti, ki smo dali Boscarolu nepovratna sredstva. Mi, ki na vse svoje dohodke plačujemo v povprečju 34-odstotne davke. Samo nepovratnih sredstev smo mu dali štiri milijone evrov. Mi plačujemo višje davke tudi zato, da država pomaga podjetjem Iva Boscarola. In tako se nam zdi prav. Ker vemo, da je to dobro za to družbo. Tudi zato ne vidimo nobenega razloga, da bi bili davki na kapital in rente nižji od davkov na dohodek od dela.

   • trumpet2018

    Tweety, pojdi raje Juliko porivat, bo več koristi od tebe

  • Govekar

   Ammm, pozabil si ključno skupino držav, s katerimi tekmujemo. V4 in baltske države. Tudi oni so v OECDju in rastejo hitreje od Slovenije, ker vedo, da samo z neoliberalizmom in nizkimi davki na dolgi rok lahko uspeš.

   • Tweety Bird

    Daj bodi tiho… Pečečnik in Akrapovič in Boscarol imajo dobičke, ki pa jih z državo skorajda ne delijo. Banda kapitalistična !!!

    • Govekar

     Pač tako je to. Populistični levaki selektivo izbirate neke podatke, pozabite pa na ključne tekmice Slovenije.

     • Tweety Bird

      Čuj Govekar…v letu 2016 točno 1022 prebivalcev Slovenije večino svojih dohodkov prejelo… ne od dela, ampak od dobičkov svojih podjetij, delnic ali nepremičnin. A teh najbogatejših 1022 prebivalcev, ki so skupaj leta 2016 na ta način prejeli 191,1 milijona evrov, ni državi plačalo 34 odstotkov, kot so jih učitelji, medicinske sestre ali vojaki. Temveč zgolj 20,2 odstotka. Njim je država priznala ogromno olajšavo. Je to pravično?

     • komar marko

      ali je to pravično, da ti za 20 ure tedenskega dela kot učitelj glasbe prekjemaš 2000 EUR neto??????????????

     • Tweety Bird

      Moj Tunek dela 40 ur na teden (tudi priprave na domu so delo)…dobi pa samo 1800 evrov plače. Kapish?

     • komar marko

      Ne laži, nikoli nisi dellal 40 ur, priprave pozabi, razen če šteješ med priprave sviranej frulic.

     • Tweety Bird

      Mojemu Tuneku jaz “sviram frulicu”…na eno luknjo :)

     • RATATA

      Julija in avgusta pa ne?

     • Tweety Bird

      Julija in avgusta dobi cca 1650 evrov.

     • RATATA

      Zakaj je pa za božič en teden frej, če je komunist(?),
      poleg tega je bil že en teden frej za krompirjeve počitnice,
      kmalu po božičnih bo en teden feej še za zimske,
      potem bo pa še en teden frej za prvomajske?
      In ti govoriš, da plačuje davke, ja od česa le, iz levega v desni žep.

     • Tweety Bird

      Tudi komunisti rada damo “jezuščka v jaslice”…

     • Govekar

      Pomoje je, bit bogat ni sramota ampak nagrada za trdo delo in pametno investiranje tekom življenja.

     • RATATA

      Čimprej se frdirbaj kreten bebav.

     • Tweety Bird

      A si se izgubil v mojem zapisu? Te jebejo male sive celice?

    • Govekar

     Pečečnik je hotel delit dobiček z Bežigrajskim stadionom pa je dobil polena pod noge od sličnih debilov.

    • učko

     Banda lopovska levuharska, delat vas je treba dat, Arbeit macht frei !!!!

     • Tweety Bird

      Vi desničarji fizično delajte…mi levičarji vas bomo vodili…

  • komar marko

   kaj pa je to davek na DOHODEK????????????

 • tramal

  Tile pleničarji in luftarce bodo pokopali slovenijo.Tile zaostali debilni otroci iz levice bi morali imeti prepoved zadrževanja zunaj po osmi uri zvečer.

  • rubec

   hehe

   • Tweety Bird

    hihi…hoho…haha…

   • rubec

    Da mi je vedet kateri to majmun si mi upa replicirat.

  • samotoje

   Hora legalis, tako je.

 • Franci Pušenjak

  Če bi se res uresničila določila iz koalicijske pogodbe o dodatni obdavčitvi dobičkov recimo, bi to zagotovo pomenilo neustavnost! Zakaj? Dvakratna obdavčitev, kar bi v tem primeru bila, je nedopustna! Davek od dobička se plača ob zaključnem računu. Če bi ob izplačilu dobička, šel ta znesek v dohodnino, bi vsak posameznik, podjetnik ali delavec ob participaciji na dobičku bil še enkrat obdavčen in to po progresivni lestvici, kar skoraj zagotovo pomeni najvišji dohodninski razred v večini primerov, kar pomeni 50%! Tako bi to bilo v praksi, kar je sramotno že zapisati v eno koalicijsko pogodbo, kaj šele dejansko izvesti! Če resne stranke kot so SMC, ali SAB ali LMŠ to podpirajo, pomeni, da so sramotno stopile v globoko temo levice in posledice so lahko katastrafalne!! venezuelizem!!!

  • RATATA

   Kaj ga pa fukaš no?
   ….”resne stranke kot so SMC, ali SAB ali LMŠ ”
   Resne stranke ?????jebotehitlerinmusolini!

 • komar marko

  no HUDIČ je v temu, da lopove, kis o pokradli in sii talajo dobičke rdečuhi pustijo na MIRU. Podjetnike, ki so stvari ustvarili s svojo glavo in rokami pa preganjajo. Kje so lopovi, ki so pokradli SLO podjetja. za te lopove rdečuhi in mesečniki ne bodo naredili nič, da jih dobi ROKA PRAVICE¨!

 • učko

  Največji bogatunski lopovi v Zloveniji so tisti, ki kradejo težko prislužen davkoplačevalski denar. To pa je rdečkarsko fašistična kučanova banda !!!

 • Agent of Wall Street

  Ves kapital na svetu so ustvarili kapitalisti. Socialisti in komunisti niso ustvarili nic so pa veliko zapravili. To pa!

 • učko

  Lukec je kot Kim Džong Un, za Lukcem je kučanova banda, za Kimom pa kitajska banda !!!!!

 • Miža

  Po vseh slovenskih medijih bi morali predvajati intervju z Marijo Voglar, Slovenko živečo v Venezueli:
  “Imamo veliko pomanjkanje hrane, zdravil,
  vode, elektrike, interneta… Ceste so povsem uničene. Ničesar nimamo.”
  Kot je dodala, je najbolj zaskrbljujoče, ker ni miru in tako tudi ne svobode. “Bojimo se vlade, nikjer nismo varni, ne
  upamo govoriti, cenzura je strašna.” Režimski nadzor je, tako
  Voglarjeva, zelo močan. “Imajo tudi orožje in ga
  znajo uporabljati.” Voglarjeva upa, da Nicolas Maduro ne bo dolgo na
  oblasti, a napovedati ne more ničesar. …

  Vse, ki pri nas poveličujejo venezuelski socialno-politični sistem,
  vabi, naj se o trenutnem položaju prepričajo na lastne oči. “Neverjetno, da bi bi bila država, ki je
  na tleh, lahko komurkoli zgled. Tem bi rekla, naj pridejo v Venezuelo, a ne k
  Maduru, kjer je vse lepo, temveč k nam, ki tu živimo, da bi videli, kako gremo
  v trgovino, bolnice, lekarne, šole… Takrat bi spoznali resnično
  Venezuelo.”

  http://radio.ognjisce.si/sl/205/svet/27913/

 • samotoje

  Na sliki sta Butec in Butec.

 • RATATA

  Opaziti in ugotoviti bo potrebno, da so funkcionarji in vodstveni nastavljenci gospodarskih in obrtnih zbornic prodane zlizane “duše” in podkupljeni “glumci”, ki so sprejeli privilegije za zavajanje tistih, zaradi katerih naj bi v finkciji bili.
  Eno samo ovinkarjenje in prekleto zavajanje folka in članstva, ki od njih nima popolnoma ničesar!

  • Ana Job

   Leta 1947 so dedku nacionalizirali enega od lokalov in vanj dali kurčevo Ljudsko pravico. Šele leta 1957 so mu lokal vrnili v zelo opustošenem stanju.

   Komunist je nemaren, negospodaren, z nagnjenjem do kraje in od takega izmečka ne moreš pričakovati nikakršnega smisla za podjetništvo. Njim gredo odlično le rokovnjaški posli.

   SLOVENSKA LEVICA – STRANKA ROKOVNJAČEV SLOVENIJE

   • RATATA

    Ti extremisti bodo šli najprej nekam na eno žarišče spopadov trenirat, kot so šli tedaj v Španijo, potem se bodo vrnili v Slovenijo in izvedli revolucijo kot 41-45, na koncu pa bodo postali direktorji podružbljenih firm kot 1945.

    • slosin

     ne verjamem….kdo jih bo pa podprl razen venezuelskega Madura ….

     • RATATA

      Saj tudi jaz ne verjamem.

 • Olga2345

  Židan se požvižga…V Ljubljani službeno stanovanje, pa s službenim avtomobilom in službenim šoferjem s sireno vssk dan divja po avtocesti iz Ljubljane v Mursko soboto in nazaj! Davkoplačevalci plačujemo službeno stanovanje v Ljubljani, službeni avto, šoferja, gorivo in prenočišče (!) šoferja v Murski Soboti?!?!!

  • komar marko

   Pa saj je vzgojen od stranke, kateri so bili vedno navajeni živeti na drugi račun. Če niso prostovoljno dali, so pač vzeli in tistega kam poslali, da se je malo pohladil!

  • rubec

   Včasih tudi on pride v stisko s časom. Za domače svinje vemo da imajo ovulacijo samo 24 ur.

   • Felikss_AH

    LOL…
    In še to izgubijo ko že samo zaslutijo da ih bo osemenjeval

   • Djuro Sumar

    Očitno se dobro spoznaš na domače svinje.

  • Djuro Sumar

   Normalno, gospod je predsednik Parlamenta.

  • slosin

   seveda mora drveti…politik je zelo hitro pokvarljivo blago…

 • Morala
  • Tweety Bird

   Marina, Marina, Marina
   Ti voglio al piu’ presto sposar
   Marina, Marina, Marina
   Ti voglio al piu’ presto sposar

   Marina,marina,marin
   Zar ne znas da volim te ja
   Marina,marina,marina
   Ucini da sunce mi sja

 • Tweety Bird

  (EKSKLUZIVNO)

  V Sloveniji delavci državi plačajo 34 odstotkov svojega “dobička,”… lastniki kapitala zgolj 20 odstotkov.

  BANDA KAPITALISTIČNA DESNIČARSKA !!!

 • tohuvabohu

  Letošnje volitve si bo rdeči pritlikavec iz Murgel zapomnil. Loše mu se piša.

  • rubec

   Štefulja je danes odprla že tretjo flašo.

   • tohuvabohu

    Pa kakšen nov račun v Švici.

 • Ana Job

  Seveda, nekoga je treba oropati, da boš dal lenuhom, ki nočejo delat in se valjajo na podpori ter imajo otroke zastonj v vrtcu.

  SLOVENIJA, RAJ ZA LENUHE IN SMRT ZA PODJETNIKE!!!

 • Dragan Krstič

  Desničarji smo lahko hvaležni nebulozam, ki jih spuščajo FDV doktorji iz Levice. Čimveč idiotizmov z njihove strani, večja bo zmaga desnice na predčasnih volitvah.

  • lokec

   Tega ne smeš povedat

   • Dragan Krstič

    Po svoje imaš prav ampak treba je vedeti da je v Sloveniji veliko idiotov, ki volijo Mesečnike in pri teh Luka, Kordiš, Vatovev, Trčeni, Tomićka iščejo tržno nišo. Mesečniku je najbolj pomembno da se obdržijo v parlamentu ker le pihanje na dušo? tem idiotskim volivcem jih obdrži pri državnem koritu.Šele v drugem planu imajo sodelovanje z vlado.

    • lokec

     Desničarji ne smemo povedati o nebulozah, ki jih spuščajo FDV doktorji iz
     Levice. Čim manj idiotizmov z njihove strani, manjša bo zmaga desnice na
     predčasnih volitvah.

 • Ana Job

  Levičar funkcionira po principu :

  ◼️ UBIJ
  ◼️OROPAJ
  ◼️NACIONALIZIRAJ

 • Srečo

  Predsednik vlade – »Harlekin« iz Kamnika Šarec – tretjerazredni
  komik, Dejan Židan se ima za magistra poslovodenja
  in organizacije na Ekonomsko-poslovni fakulteti v Mariboru, v resnici je
  mojster za reprodukcijo plemenskih svinj, Bratuškova je posvinjana z plagiatom njene magistrske
  naloge, Cerar – njegova leva
  koalicija je vsa 4 leta na oblasti grobo kršila ustavo in veljavno tako domačo,
  kot zakonodajo EU, pa tudi odločitve ustavnih sodnikov, že iz tega razloga bolj
  spadajo v zapor, kot na oblast! Edini »uspeh«, s
  katerim se lahko pohvali, so pobesnele čistke in kadriranje svojih prijateljev,
  znancev in predstavnikov lobijev v ključne institucije, denimo v SDH in DUTB, zunanji
  minister Erjavec je vodil svojo izklujčujočo se zunanjo politiko, kar Hrvati z
  pridom izkoriščajo in jim niti na pamet ne pride potrditi arbitražni sporazum o
  naši južni meji. In na koncu še Mesec – polizani študent, ki vleče naš
  davkoplačevalski denar in, ki ni nikoli delal nič koristnega. To se ljudje, ki
  vodijo našo vlado. Sram vas je lahko, ki ste volili levo vlado!!!!!

  • Gavnar

   Ti si pa volil loleka, ki še ene položnice ne zna plačati,
   te je pa uspešno naT, da bo sestavil vlado ?
   Se pravi tudi ti nisi ravno brihten ?

 • Novakec1

  Barbika pa nič ne komentira cirkus okoli nove vlade, je sploh še pri življenju?

  • tohuvabohu

   Ne more več kandidirati, torej mu ni treba migati.

   • Novakec1

    A bo zoki kandidiru, vprašam ker si na tekočem?

    • tohuvabohu

     Ne verjamem, šerif se ima v Ljubljani kot “bubreg u loju”, pa še stranske luknje si lahko privošči. Na tekočem niti nisem, kajti da tretja kandidatura ni možna, se ve že dolgo.

     • Novakec1

      Se preveč hitro odvijajo zadeve in je težko slediti, ja.

 • Ana Job

  Levica je končno pokazala svojo smrdljivo rit v vsej svoji polni podobi!

  • Djuro Sumar

   Kako sedaj pokazala? Vse to imajo napisano v svojem programu. Tisti, ki so to stranko volili, so jo predvsem zaradi tega, ker verjamejo v demokratični socializem.

   • Ana Job

    Volili so jo javna uprava, cigoti, lenuhi in delomrzneži…

    Madona, normalen napreden človek ne bo sprejel venezuelskega sistema!!! Smrkavca kordisha in mesca bi nabrcala v rit, da bi oba kri scala.

    • Djuro Sumar

     Seveda ne, napreden človek bo volil farje.
     Očitno pa imaš vso evidenco, kdo je koga volil. Zaupaj mi, kdo je volil stranko SD.

     • Ana Job

      Voliti esds ne pomeni voliti farje.
      To stranko, ki si jo omenil zagotovo ne bo volil podjetnik in človek ki teži k razvoju, ampak nazadnjak. Če podjetnik posluša židanega parazola mu je v petih minutah vse jasno. Kar je govoril v Radečah štiri leta nazaj je bila KATASTROFA. Zaslužil bi si jajca v glavo in šuk v rit.

     • Djuro Sumar

      V Radečah je bil? Tega pa ne vem, ker me politika ne zanima kaj veliko, na zborovanja in podobne pizdarije pa ne hodim.

     • Ana Job

      Ja tam je bil 4 leta nazaj in je ljudi ščuval proti podjetnikom, se mi je zasral do konca.

      Ko bo levica podpirala podjetnike, naredila dober in pošten program jo bom takoj volila, do takrat pa ni moja intimna opcija niti pod razno.

     • Ana Job

      V Radečah volite vsi rdeče, tudi Ku*čana ste skoz podpirali, tisti, ki pa ga ni volil ste ga pa tolk časa iskali, da ste ga našli. Vem kakšni ste tam. Priležnica od sovinega pod*bregarja je od hiše do hiše delala propagando za rdeče.

 • Felikss_AH

  Mesečnik Lukec (Slovenski poliznik, posranec in kapo posranske skupine Levuhci v DZ – po Wikipediji)… z vsakim dihom razkriva da je TOTALNO NORI KOMUNISTIČNI kljukec… vendar ni problem njegova Komunistična norost… problem je da je toliko Komi-duš v tej državi ki so dali glasove tej MultiZarukani SRANKI – Levuhica.

  Mislim da bi bilo smiselno poklicati Anthony Hopkins-a da kot Hannibal Lecter odžaga zgornjo lobanjsko polovico temu Komi-norcu v eni TV oddaji v živo (kot je to v filmu naredil Ray-u Liotta-i)… da vidimo a je tam sploh kakšna vsebina… ali pa gre za pričakovano – ena sama kranialna praznina

 • Tweety Bird

  (EKSLUZIVNO)… PRAVA RESNICA !!!

  Dejansko ima večina držav kapitalske dobičke vključene v dohodnino. In čeprav je posamezne ureditve težko primerjati, ni dvoma, da je v večini držav OECD, predvsem v Italiji, Danski, Franciji, ZDA, Švedski, Nemčiji, Finski, ta davek veliko višji in strožji od slovenskega davka na dohodek. Kapish?

 • Djuro Sumar

  Normalno, da se pogoltni kapitalisti upirajo, ker se bojijo, da bodo bolj počasi bogateli. Treba je vztrajati in bogate bolj obdavčiti, saj itak bolj malo investirajo s svojim denarjem, ampak večinoma z državnim.
  Kdor želi, naj spoka in gre v tujino.

  • Hun1978

   Boscarol in Akrapovic sta podjetnika z zgodbo…nista povprecneza kot ti in jaz, ki nama je dana pravica, da loh pametujeva v prazno

   • Djuro Sumar

    Pojma nimam o tem, kakšen človek si in te ne ocenjujem, ti pa mene očitno poznaš.
    Kakšno zgodbo pa imata? Uspela sta v kapitalizmu in to je vsa zgodba. S svojim uspehom (denarjem) lahko počneta kar želita. Lahko gresta tudi v tujino, če želita. Njuna stvar.

    • Hun1978

     Povej s cim se ti ukvarjas v “kapitalizmu”

     • Djuro Sumar

      Z ljubiteljskim vinogradništvom. Sem penzionist že 9 let.

     • Hun1978

      Vino prodas al podaris

   • šmentanamuha

    Lepo, da si samokritičen.

 • Ana Job

  Komunist je nemaren, negospodaren, z nagnjenjem do kraje in od takega izmečka ne moreš pričakovati nikakršnega smisla za podjetništvo. Njim gredo odlično le rokovnjaški posli.

  SLOVENSKA LEVICA – STRANKA ROKOVNJAČEV SLOVENIJE

  • Djuro Sumar

   To misliš na stranko Levica ali levičarje na splošno? Poizkušaj biti bolj natančna.

   • Ana Job

    Stranko levica, sd in Serpentinška.

    • Djuro Sumar

     Imajo pa kar veliko število pristašev, ki ne mislijo tako kot misliš ti.

     • šmentanamuha

      Mentalno podhranjenih pristašev, seveda. Saj človek z zdravo pametjo ne more voliti nekoga kot je mesec, Kordiš ali Tomič. Seveda ne preseneča, da si ti med njihovimi volivci.

    • Djuro Sumar

     Si tudi lažnivka vidim, da si malo popravila komentar.
     Kaj pa Cerar in Bratuškova, sta o.k.?

     • Ana Job

      Lažnivci so v glavnem komunisti. Komentarje je dovoljeno popravljati in jih lahko popravim, če jih želim. V glavnem ljudje, ki volijo levico, katera je nastrojena proti podjetništvu so mentalno podhranjeni, drugega ne more biti ali pa koristoljubneži, ki jih je partija zelo življenje božala po smrdljivi riti.

  • Gavnar

   Veliko jih najdeš v vodstvu SĐS-a.

   • tohuvabohu

    V drugih strankah pa ostalih 119.997.

 • Tweety Bird

  BOSCAROL IN AKRAPOVIĆ LAŽETA !!!

  Luka Mesec pravi, da si v Levici prizadevajo vrniti ureditev, ki je veljala pred letom 2006, kar pa ne pomeni, kot je ta teden na več televizijah gobcal Ivo Boscarol, da bo država pri prodaji nepremičnine vzela polovico ali da bodo podjetniki obdavčeni s kar 70 odstotki ali da nameravajo v koaliciji “slovenski davčni sistem postaviti na temno stran meseca.”…Prekprokleti požrešni voluharji !!!

  • Djuro Sumar

   Kapitaliste in farje ne zanima kako živijo njihovi sužnji, oziroma ovce. Oni samo grabijo, grabijo, grabijo

   • McBobo

    Komunistom pa z lufta leti in talajo med rajo, ane?

   • Ana Job

    Cerkvi daš prostovoljno, levica te pa oropa ali pa še ubije, če si preveč bogat in nisi njihov.

    • Djuro Sumar

     Prav danes sem prebral v časopisu, da je vlada Mira Cerarja dala cerkvi poleg vseh rednih sredstev še dodatnih 25 milijonov iz proračuna. Tam je tudi moj denar in ga nisem dal farjem prostovoljno, temveč so mi ga vzeli.
     Me pa prav zanima koga so zadnje čase ubili. Mi lahko pojasniš?

     • domovina mili dom

      To je verjetno pisalo v Mladini. Ni pa Mladina omenila , da gre turnškovemu bataljonu 600 mio.

     • Djuro Sumar

      Ni pisalo v Mladini. Pravzaprav ne vem, ker je ne berem.

     • domovina mili dom

      Maš srečo, morda je še upanje zate.

     • Djuro Sumar

      Ne berem je zato, ker je predraga, jaz pa sem penzionist. Je pa dober cajtung.

     • Ana Job

      Dragi Jurij, to je stvar poslovnega dogovora. Komunisti so vrnili cerk*vi tudi najlepše naravne parke in jim vrnili blejski otok, ki ima upravo nad trgovino tako zelo pokvarjeno, slabo in grebatorsko, da zaposlene bežijo stran, ker jih izkoriščajo. Poznam punce osebno, ki so tam delale in so presrečne, ko so se lahko zaposlile drugje. Firma, katero je najela cer*kev z ljudmi dela zelo grdo.

     • tohuvabohu

      Ups, to pa ne drži. Niso ji vrnili otoka. Samo v najem so ji ga dali. Nesporno dejstvo je, da brez cerkvice otok ne bi bil zanimiv.

     • Ana Job

      No, to je pa lepa novica. Prvo je bil na otoku staroverski tempelj. Ostanke lahko zelo lepo vidiš v predverju cerkve za steklom. Tudi staroverski simboli sonca so noter vklesani. Je pa te simbole tamberja cerkev uporabila tudi v zadnji prenovi in jih dala na šipe. Lepo zgleda. Ampak nad zaposlenimi pa firma, ki ima trgovino v lasti vrši tako nasilje, da nobena ne zdrži dolgo. Plača pa slabša kot pri najboljšem sosedu.

    • domovina mili dom

     Si opazila razliko, ko kučan spusti svoje bulmastife na komentarje. In sedaj, ko Venezuelci branijo svoja bolana stališča.
     Je pa zelo dobro, da prihaja do streznitve. Po komentarjih sodeč, na levih medijih, so začeli komentatorji obračati mnenja.
     Dajmo počakati, morda je še upanje. Opeka in Slovenec.

     • Jovo Jamnica

      Ta je pa dobra. Kaj ti bereš komente na levih medijih??? Le zakaj???

     • Ana Job

      Jaz recimo berem vse, leve in desne in si ustvarim lastno mnenje.

     • Jovo Jamnica

      Ja. Pa veš kolk je tam komentof?? To nikam nea prideš. Jas še tu pišem komente pod maksimalno dveh al pa treh člankih. Da pa bi delo analize na temelju branja množice suhoparnih anonimnih, tudi plačanih ničvrednih izjav, pa je vsaj potrata časa.

     • Ana Job

      Sem opazila, ampak vem, da pošten in delaven človek ne razmišlja kot mesec in kordis, ki bi ustvarila anarhijo, saj razen v parlamentu nimata enega delovnega dne. Glede židanovega kmeta je pa tudi jasno, da je aktiviran od kűcana, saj toliko sovražnega govora proti privatnikom, kot ga premore on, nenašuhtanemu človeku ne pade na um. Plačan je na besedo.

      “Zmaga” levih strank dokazuje, da je narod mentalno podhranjen.

     • Djuro Sumar

      Pametnih je samo 25% Slovencev, ostali pa smo bedaki. Si že kdaj slišala, da imajo volivci vedno prav.

     • Ana Job

      Za tako majhno udeležbo, kot je bila tega nikakor ne bi rekla. Tudi volilni sistem je popolnoma zgrešen. V visoko politiko pa spadajo uspešni ljudje, ki so nekaj ustvarili, ne pa ljudje, ki se tam povaljujejo kot inventar, nekateri od njih pa so tam nastopili celo prvo službo.

      Zdaj, ko bodo podpore 580 evrov, se prodajalkam ne bo več splačalo v službo hoditi, za usranih 620. Rajsko! Aleluja! Levica spodbuja brezposelnost.

     • tohuvabohu

      Imajo prav, ja, to je floskula brez vsebine. Tudi bedaki imajo svoje pravice.

     • domovina mili dom

      Je res, še vedno zastaja rdeča zatohlost v deželi tej. Osnova te zatohlosti je vzdušje šolskega sistema. Pomniš, ko so prepovedali g Krkoviču predavanje na gimnaziji. Naslednji teden pa je kućan imel predavanje na temo osamosvajanja.
      Češ, ti ne smeš, komunist lahko.

      Ko bo zmanjkalo goriva komunistom, upam, morda takrat ,uspemo preoblikovati vzgojni program do te mere, da bo mladež začela spoštovati starše domovino, očetnjavo.

     • Djuro Sumar

      Verouk v slovenske šole.

     • Tomira Breluga

      Naj živi pedofilija!!

     • Ana Job

      Se strinjam. Mladino poskušajo zatirati in indoktrinirati že v kali. Od vrtca naprej. Osamosvojitev se razlaga popolnoma enosmerno in kůcan tukaj nima nič. On je dal teritorialno obrambo celo razorožiti. JJ je naredil napako da je komuniste spustil h koritu. Kako je lahko naredil tako veliko generalno napako??? Bucar vendar ne more biti oče naroda, saj je bil udbovec in je preprečil lustracijo.

      Čas je bil, ko bi bilo potrebno stvari speljati, tako kot je bilo potrebno. Če smo se šli vojno, bi jo bilo potrebno speljati tudi znotraj politike. Bil je pravi čas, zdaj ne bomo imeli več možnosti. Generalna napaka je bila storjena. Sovražnik je ostal na poziciji.

     • Tomira Breluga

      Ja, popušili ste. A ni to grozno? He, he……

     • Tomira Breluga

      Mogoče bi pa vi lahko uvedli v šole, kako se 5-letnika dobro nasadi v rit in kako pravilno lizati katoliški farški kurac. Ali se to že uči pri verouku?

     • domovina mili dom

      Bravo Madura, naj živi Venezuela.

     • Tomira Breluga

      Zelo boli, da ste simpatizerji pedofilov izgubili na volitvah??
      Naj le. Veš kaj pa je najlepše? Ne morete popolnoma nič, razen pisanja po netu. Auuuuč, kako peče………

    • Djuro Sumar

     Jaz cerkvi ne dam ničesar prostovoljno, mi država kar vzame in jim da, bandi farški.

  • tohuvabohu

   Prekleto govedo lažnivo, nikoli ni bilo tako, da bi se od dividend plačevala dohodnina.

 • Tweety Bird

  POZOR POZOR POZOR

  V EU podjetja plačujejo v povprečju 23-odstotni davek na dobiček. Boscarol ga je lani 14, Akrapovič 8,7 in Pečečnik 6,5 odstotka. Lepo, a ne?

 • McBobo

  Par razvajenih mulcev jebe celo državo. Bravo.

  • totex39

   Ostali koalicijski podložniki, pa njihove besede zavijajo v celofan, ker se bojijo, da bodo izgubili dobro plačane stolčke.

 • Djuro Sumar

  Si napisala, da misliš stranko Levica, sedaj pa govoriš o TEH strankah, Serpentinšku, Murglah. Koga torej misliš?

  • Ana Job

   Skupni imenovalec vseh levih strank je ena in ista hobotnica, katero upravlja ena uprava in to je uprava Murgle, resnični direktor uprave pa je v Ameriki. Osebek iz znane udbovske hobotnice, ki poseda po različnih upravnih odborih.

   • Djuro Sumar

    Sedaj vidiš levico kot celoto, po volitvah pa ste kar naprej bevskali, da je SDS zmagovalka volitev in mora sestaviti vlado.Karkoli pišeš in si izmišljaš, dejstvo je, da je Slovenija levičarska v veliki meri ateistična država. Tile podjetniki pa so pač desničarji in sedaj grozijo in blatijo levico, naredili pa ne bodo nič.

    • Ana Job

     Izmišljate si vi levičarji, kako bi čim manj delali in živeli na račun privatnikov, pekli ćevape, peli partizanske in viseli na podpori, zraven pa delali na črno.

     Ni kaj pametni ste! Ampak delujete nemoralno, tako kot ste delovali od vsega začetka. Tako je vedno, kadar pride raja na oblast.

 • Tweety Bird

  Magna v Slovenijo ni prišla zato, ker je Slovenija davčna oaza, ampak zato, ker ima kvalificirano delovno silo, ki pa je posledica dobrega in ne tako poceni šolskega sistema in druge infrastrukture, ki jo zagotavljajo primerno visoki davki. Kapish?

  • učko

   Magna je izjavila, da slovenska izobrazba za njih nima nikakršnega pomena, da bojo oni naučili Slovence delat !!!!!

   • Djuro Sumar

    Naučili jih bodo specifičnega dela, ker takšnega predmeta ni v nobeni šoli. Verjemi, da so imeli dobre razloge, da so prišli v Slovenijo.

    • centurion

     Ja, 18.000.000(€) razlogov, bebo.

     • Djuro Sumar

      To je drobiž za takšno firmo.

     • šmentanamuha

      In pol se ti obreguješ v Boscarola njegovih 5 mio, ki jih je dobu v 10 letih …

  • Domoljub

   A TI IMAŠ PA OD IZOBRAZBE NEDOKONČANO OSNOVNO ŠOLO Z PRILAGOJENIM PROGRAMOM ZA UMSKO MANJ SPOSOBNE.

  • Hun1978

   Akrapovic je podjetje, ki zaposluje samo kvalificiran kadr…Magna bo zaposlila migrante za 600€ neto place na stir izmensko delo

   • Djuro Sumar

    Torej je najbolje, da se Akrapović preseli v Avstrijo.

    • Hun1978

     Slovenc z dodano vrednostjo je vseen cca2x cenej k Avstric

     • Djuro Sumar

      Torej je bolje, da Akrapović ostane v Sloveniji? Zakaj potem grozi z odhodom? Mislim, da želi dobiti še kakšno subvencijo.

     • WatsonForus

      NIč bat bodo vsi odši pol pa ti bodo ostali samo Gošarji – Sumarji !

     • Djuro Sumar

      Jim je tukaj predobro, da bi odšli. Samo gobce obračajo.

     • tohuvabohu

      Saj ne bodo odšli fizično, cepec.

     • Hun1978

      Cim vec subvencij za podjetja z visoko tehnoloskimi izdelki, ki drzavi, financno vsoto subvencije, povrnejo v 5letih za 2kratnik

 • Jovo Jamnica

  4. junija se Levici niti sajnalo ni, v kkšnem položaju bo danes. Krivi tega pa so v SDS, ker so s svojo salamorezniško politiko zapečatili usodo desnega pola v Sloveniji.

  • učko

   Mah, 50 % ljudi ne mara ne farjev ne rdečkarjev. Še ni bilo tistega, ki bi jih nagovoril in prepričal, da grejo na volitve. Oni so absolutna večina !

   • Jovo Jamnica

    SDS je od leta 2008 zapustilo kar veliko število simpatizerof. Ziher to niso dans volivci Levice. Seveda folk abstinira, celo bol, kot kažejo podatki DVK. Ne vem, zakaj veljaki SDS delujejo tako destruktivno? To mi je uganka.

    • tohuvabohu

     Kje pa vidiš to destruktivnost, dudek? Ko je bil Janša na vladi, so bili pa rdečkarji destruktivni. Vedno je tako, da je opozicija proti. Tebi očitno niso jasne osnove. Celo levici so bolj jasne, vendar jih ne priznajo, ker ne soglašajo z demokracijo.

     • Jovo Jamnica

      Glej, sledim tviteru Janeza Janše. Občasno se izprsi s tvitom, ki je destruktiven. Janša misli, da je Trump, toda njegovi tviti niso domišleni. Velikokrat spravi v zadrego kakšnega simpatizera, ki potem zaradi ljubega miru zadevo pomete pod preprogo. Toda škoda ostaja. Velikokrat so njegovi tviti osebno žaljivi. Ja, saj vem… zdaj boš napisal, kako ima Janša vso pravico biti zbadliv, saj je kakor večkrat žrtev podobnih zbadlivk. Toda Janša ni kdorkoli in njegovi zvesti sledilci ne hasnejo za konkretne spremembe, na katere čaka nemočni Slovenec.

     • tohuvabohu

      Preveč si domišljaš, da lahko ceneno moraliziraš. Žaljiv si lahko tudi z najlepšimi besedami, ki pa so tendenciozne in lažnive. Kaj pa je merilo destruktivnosti? Podlegel si sovražni propagandi, fantiček.

     • Jovo Jamnica

      Kakšni sovražni propagandi neki? Janšo sem spoznal osebno leta 1982…
      Ni se spremenil. Zanimivo mi je bilo recimo branje prispevkov Romana
      Leljaka o Janši v svobodomiselni Katedri, tam leta 1991. Leljak tudi
      pravi, da Janše Huda jama leta 1990 ni zanimala… Spomnim se tudi, kako
      je Janša “miril” Leljaka, ko je isti objavil ime in priimek bivšega
      Vrhovnega državnega tožilca Drobniča, kot sodelavca udbe… Fantiček…
      my ass!

     • tohuvabohu

      Serješ. Kaj ima vse to veze s sedanjo politiko?
      Vpliv sovražne propagande je pa pri tebi očiten. Ko so najnadležnejši rdečkarji začeli poštene demokrate zmerjati s sektaši, si se hitro nalezel te gnusne metode diskvalifikacije. Potem se pa čudite, imbecili, če Janša kdaj reče kako sočno.

     • Jovo Jamnica

      Sektaši so zame le nekateri brezrezervni in nekritični sledilci in branilci lika in dela Velikega vodje. Demokracija nima s tem nobene zveze. Kdor se na tem forumu najde v slabšalnem nazivu – sektaš, naj to pripiše sebi na rovaš. Seveda je tudi tvoj pleonazem slikovitih izrazov povsem odveč.

     • tohuvabohu

      Poglej SSKJ, potem pa serji naprej.
      A ti ločiš, kdo smo demokrati in kaj je demokracija?
      In kje konkretno vidiš pleonazem?

  • Hun1978

   A ni blo to ze nek receno..da je skrajna desnica pa skrajna levica isti šmorn…ni cudno da si tok v lase skaceta..koj se tuće, taj se voli

  • tohuvabohu

   Dej ne serji, govedo. Vsaka stranka vodi svojo politiko in se ne vtika v druge stranke. To počnejo samo manijaki kot je Pogorelec, Milka in podobni. Če bi NSI in SLS imeli spodobno vodstvo, ne bi bili na pragu parlamenta.

   • Jovo Jamnica

    Glih me briga za politiko stranke, ki je sama sebi namen.

 • Tweety Bird

  NUJNO PREBERI !!!

  Ivo Boscarol je v zadnjih desetih letih državi plačal 1,7 milijona evrov davka na dobiček, v tem obdobju pa je od države, na podlagi podatkov Erarja, prejel več kot pet milijonov evrov !?!?

  • Jovo Jamnica

   Pa kaj se ti, bresdelneš, ftikuješ v Boscarola???

  • učko

   Kdor je pameten ni neumen !

  • WatsonForus

   KRETENKO – preberi

   Koliko je torej Boscarol prejel in koliko vrnil?
   Letalo Pipistrela Vir foto: wikimedia

   Urednik Večera je torej Ivu Boscarolu očital dobrih 5 milijonov evrov
   državnih subvencij, ki jih je njegovo podjetje Pipistrel d.o.o. prejelo
   v zadnjih petnajstih letih, večino med leti 2007 in 2012 od Javne
   agencije za tehnološki razvoj.

   V tem času je podjetje s sedežem v Ajdovščini napredovalo na vseh
   področjih in v letu 2017 ustvarilo 19,33 milijonov evrov prometa in 1,7
   milijonov evrov čistega dobička. Tovrstne poslovne rezultate je
   ustvarilo 106 zaposlenih s povprečno plačo 1.903 € bruto, kar je slabih
   200 € bruto več od povprečne slovenske plače. Dodana vrednost na
   zaposlenega je v teh letih znašala med 55.000 in 60 tisoč evri.

   Samo v zadnjih 5 letih je (2013-2017) je Pipistrel državi tako plačal
   1,25 milijona evrov davka na dobiček. V enakem obdobju je zgolj
   podjetje plačalo 990 tisoč evrov prispevkov za socialno varstvo in 970
   tisoč evrov v pokojninsko blagajno. Po grobi oceni glede na povprečno
   plačo so zaposleni v tem času od svojih bruto plač prispevali še 2,3
   milijona evrov za socialno varnost, 700.000 evrov v zdravstveno
   blagajno, 1,3 milijona evrov v pokojninsko blagajno in plačali še
   približno 1,4 milijona evrov dohodnine (odvisno od olajšav).

   • šmentanamuha

    Šah-mat. Ptič zdaj mrzlično brska po svojem arhivu, da bi našel kaj pametnega, pa več od Lukecovih in Violetini verbalnih iztrebkov ne najde. Hvala ti Watson za ta prispevek.

    • tohuvabohu

     Tumpek se je na Dnevnikovem portalu pred leti predstavljal kot šah-mat.

  • centurion

   ANTON PEINKIHER, petek je in pojdi že spat enkrat.
   Tema je verjetno tut v Adria Ankaran, kot v tvoji glavi.
   Preber, in se zamisli.

   http://www.slobodanpraljak.com/MATERIJALI/RATNI%20DOKUMENTI/LABRADOR/IZJAVA%20-%20RADENKO%20RADOJCIC%207.%20DIO.pdf

  • WatsonForus

   pa še to , tole so pa tvoji zajedalci v perju

   Mirovni inštitut: 18 zaposlenih, 3,75 milijonov € iz javnih blagajn

   V enakem obdobju kot je Pipistrel prejel 5,1 milijonov evrov državnih
   subvencij, se je na Mirovni inštitut iz raznih državnih virov steklo
   3,75 milijona evrov davkoplačevalskega denarja.

   Večino, slaba 2 milijona evrov, iz Agencije za raziskovalno dejavnost
   RS, slaba pol milijona evrov iz Službe vlade RS za razvoj in evropsko
   kohezijsko politiko, med financerji nato sledijo Ministrstvo za šolstvo,
   Ministrstvo za delo ter Ministrstvo za zunanje zadeve. Na 6. mestu je z
   dobrimi 100 tisočaki Mestna občina Ljubljana.

   Mirovni inštitut je sicer nevladna organizacija za “sodobne družbene
   in politične študije,” ki deluje na Metelkovi 6 v Ljubljani. Zaposluje
   18 ljudi, večinoma z družboslovno izobrazbo, med njimi nekaj magistrov
   in doktorjev znanosti.

   Med svojimi raziskovalnimi projekti navajajo Igraj na spremembo –
   ozaveščanje in opolnomočenje deklet in fantov pri preprečevanju nasilja
   na podlagi spola prek avdiovizualnih medijev in glasbe, Vsi potrebujemo novo angažiranost, Mediji
   za državljane, državljani za medije – Krepitev vloge civilne družbe pri
   prizadevanju za izboljšanje medijske in informacijske pismenosti v
   državah Zahodnega Balkana.

   • Jovo Jamnica

    To je poročilo Larisa Gaisera???

   • slosin

    kolk je Mirovni inštitut prispeval v državno blagajno…hihihi

   • šmentanamuha

    Dobro si knokavtiral ptiča.

 • Cicada 3301

  Ponudite nam normalno, zdravo, neobremenjeno in inteligentno desnico, pa jo bomo takoj volili.

  SDS temelji na predsodkih, revanšizmu, strahu, razdoru in psihopatskemu čaščenju svojega liderja.

  Dokler bo tako in dokler na desni ne bo prostora za kaj bolj normalnega, bo pač tole…

  • slosin

   Ponudite nam normalno, zdravo, neobremenjeno in inteligentno levico, pa jo bomo takoj volili.

   • Djuro Sumar

    Levica ima dovolj volivcev brez klerikalcev.

    • slosin

     a spet ne moreš brez cerkve…Đuro Salaj..

     • Djuro Sumar

      To je pač desnica.

     • Jovo Jamnica

      Đuro Salaj je v Vidmu, ne v Radečah… kolk se spomnim.

     • Djuro Sumar

      Dobro se spomniš. Tovarno Djuro Salaj so po vojni ustanovili komunisti, desničarji pa so jo spravili na kant in celulozo zaprli.

     • Jovo Jamnica

      Ja. Tipično…

     • slosin

      dej ne nakladaj….’celuloza’ je še danes sinonim za to tovarno in nič je niso zaprli. Prov imaš pa mogoče v tem, da so opustili prouzvodnjo celuloze….

     • Djuro Sumar

      Tovarna Djuro Salaj je na začetku proizvajala samo celulozo, kasneje pa tudi rotacijski papir. Sedaj proizvajajo samo še papir malo boljše kvalitete. Sem hodil v šolo v Krško in se mnogokrat kopal v tovarniškem bazenu, katerega so tudi porušili. Pa mnogo Krčanov poznam še iz časov delovanja v rokometu.

     • slosin

      ej đuro, đuro….kot vsak komunist imaš tud ti slab spomin al pa lažeš….

      1972 Zagon papirnega stroja 4
      1963 Zagon papirnega stroja 2
      1955 Zagon papirnega stroja 1
      1946 Ponovni zagon tovarne

      1939 Poskusna proizvodnja celuloze

     • slosin

      prov se spomniš….ne spomniš se pa tega, da je Djuro včasih pisal pod tem nickom…

     • Jovo Jamnica

      Ne, tega se pa nea spomnim…

     • slosin

      verjetno se pa spomniš, da je bil Đuro Salaj hrvaški komunist
      in zato si ga je nadel ‘naš’ Djuro…

     • Jovo Jamnica

      Sevea se spomnim. Sam ovih komijof je blo celi haufn. Še za slovenske sn se jedva potrudo, da sn malo pogledo, kaj so naštimali, da so gratali heroji. Jože Lacko recimo, je bil pravi baksuz. Tri dni se je z partizani skrivo f šumi, pa so ga Švabi že dobli. Pojma nimam, zakaj je grato heroj. Eni pravijo, da zato, ker ni Švabom nič povedo. Problem je, ker tut nič vedo ni…

     • Djuro Sumar

      To bo to.

  • Jovo Jamnica

   Kaj si te dans pojedo, da fsebinsko normalno pišeš???

  • WatsonForus

   ustanovi jo ! kaj čakaš !?

  • totex39

   Tudi Kordiš je dokazal na kaj meji skrajna levica in kam hoče pripeljati Slovenijo, to je v državljansko vojno, kar razmišlja naglas.

   • Djuro Sumar

    Se bosta udarila z Janšo.

    • totex39

     Ne mešaj Janšo zraven takemu bedaku.

     • Jovo Jamnica

      Najbrš je mislo na Hana, pa se je zmoto…

     • Djuro Sumar

      Han zanesljivo ne, ker ne mara nasilja in vojske. Tudi pri vojakih ni bil.
      Janša pa je rojen desetar in pohodnik.

     • Jovo Jamnica

      Pa to sn se heco… LOL

     • tohuvabohu

      Ti si pa rojen idiot.

  • xtc

   In ta desnica je po tvojem Pogorelec in Ljuta Milka ,a ne bebo?

  • tohuvabohu

   Dobro so ti oprali možgane, ovca dresirana. Levica in peterčki temeljijo na predsodkih do SDS, sovraštvu, izključevanju, lažeh o “vrednotah NOB”, preziru do privatnikov in psihopatskemu hlepenju po oblasti. In take bitange ti zagovarjaš?

 • WatsonForus

  Kako naj Mesečnik to pozna ko pa ni niti povohal Ekonomske fakultete , mogoče jo je videl le na razglednici ali pa na netu.

 • Franjo Trojner

  Šarec, Cerar in Bratuvškova hitijo miriti zgrožene podjetnike in jih prepričujejo, da je njihova koalicijska pogodba, pardon 2. milijardi težak spisek želja, kot jo je v Tarči imenovala A. Bratušek v bistvu samo nepomemben list papirja, ki ga nihče niti v koaliciji ne jemlje zares, zato ga niti podjetniki ne bi smeli resno jemati. Halo ???? Ali to pomeni, da je koalicijski program, ki so ga v koaliciji njihovi modreci dva mesca pisali tudi meri in željah Nsi in nato, ko se ta ni odločila za vstop v vlado, še po meri ZL spreminjali, v bistvilu zares samo nepomebna in neobvezujoča lista želja, kot jo nekateri vidni člani zdajšne koalicije imenujejo?? Ali zares drži, kot danes prav iz njihovih koalicijskih ust slišimo, da je njihov koalicijski program zares manj vreden, kot navaden šaj papir???
  Še dobro, da Nsi ni vstopila v to levo lažnivo koalicijo, ker nič v koalicijskem programu ne bi bilo upoštevano, torej bi Nsi res bila samo šesto kolo te lažnive leve koalicije, ki niti svoje koalicijske pogodbe ne upošteva, spoštuje.
  Sedaj res verjamem, da misli Šarec vladati v stilu, če ne bo lopata bodo pa vile.Pa kakšne hašeke je nam v Sloveniji uspelo izvoliti na volitvah ???? Ma kaj takšnega se v nobeni zabiti banana republiki na svetu več ne more zgoditi, ker ta najbolj zabita banana republika smo zdaj mi!

  • domovina mili dom

   Moramo biti hvaležni tem opledetom. Morda to strezni Slovence. Naj še bolj udarijo, naj poči.

   • Jovo Jamnica

    A ti bi tut na barikade??? Kdo pa bo na drugi strani???

    • Ana Job

     Kordis, mesec, židan parazol….

     • Jovo Jamnica

      Hja, hudič je to. Slovenija ni sam Lublana…

    • Franjo Trojner

     Mamica Tomička bo Mesca in Kordiša vsa usrana za rokco pripeljala, ata Trček bo pa iz oštarije varno skrit hudobne protesnike desnice sliko, kak njegove mladiče ustrahujejo. Narobe svet! Jovo izgleda, da je vsa naša pamet z trbuhom za kruhom v širni svet odšla. Ma bebci smo vsi, ker, če bebci bi ne bili, danes Šarec ne bi bil predsednik vlade, Mesec in Kordiš pa ne parlamentarca, temveč samo prekarca.

     • Jovo Jamnica

      Tu ti pa morm dat plus. Stari, po dugem cajti si nekaj vredi napiso…

   • Franjo Trojner

    Čuj poku sam nisem preveč naklonjem. Leta 1991 sem na lastne oči na barikadi z Kalašnikovim v roki vido, kak so vse posrane izdajalske podgane skozi Kungoto in Jurij na varno v Avstrijo množično, v dolgi nepregledni koloni bežale.
    Tudi v prihodnje ne bo nič drugače, ko je gusto bodo vsi ti ekstremni levičarji, ki danes drek mešajo zbežali na varno v tujino in se po koncu poka znova vrnili, kot se je to že zgodilo po končani vojni za Slovenijo. Tokrat se moramo zadeve lotiti bolj premišjeno in seveda temeljito, no kar je res je res, brez vil tokrat tudi ne bo šlo.

    • Jovo Jamnica

     Hej, si me ti vstavo zvečer f Kungoti, ko sn se vračo z Jurija prek Rošpoha??? Beli Yugo. Sn pelo v Austrijo mojo taščo, ker je bla fertik od onega strelanja iz Nove vasi na Pohorski oddajnik.

     • Franjo Trojner

      Čuj iz Avstrije dol so se samo mladi za boj sposobni Hrvati v dobrih avtih vozili in pa tuje TV ekipe in novinarji. Gost promet je bil takrat samo proti Avstriji in teh bežečih preračunljivcev nismo vstavljali, tu in tam sem v kakšnem avtu videl, tudi takšne, ki so z mano še tik pred osamosvojitveno vojno v TO na orožne vaje hodili, pa tudi enega, ki se je pozivu odzval a so ga spustili domov ker bi naj imel drisko.
      Res pa je, da smo ustavljali kamione, kombije in od osebnih vozil predvsem Lade ali PZ ki so jih takrat množično jugo oficirčici radi vozili, na bele, sive in olivno sive smo imeli velik pik.
      Ne Jovo tebe v belem Jugeci gotovo ni nihče ustavljal. Blokada je pa bila pri Doplerju v Kungoti.
      Še bolj zanimivo je bilo na Račjem dvoru v Kamnici, kamor so žene na skrivaj vozile svoje soproge vse pnižne, predane jugo oficirčice, prav zanimivo jih je bilo brez vsega napuha, perja vse poparjene z podvitimi repi gledati.

     • Jovo Jamnica

      Sevea so me takrat ponoči zaustavli in legitimirali. Na Rošpohu pa je bla zapora z dvema bageroma. Placa je blo sam za eno osebno vozilo… Skoro sn se fstavo, pa peš obisko Brunčeka… LOL

   • Djuro Sumar

    In vi mislite zmagati na volitvah. Mi je žal, ampak ste preneumni.

 • žogica

  Twit: To je bil politikanski odziv Boscarola in Akrapoviča, pač še vedno prebolevata Janšo!

  • WatsonForus

   ko bo tvoj delodajalec rekel ni cekinov zaradi Mesečnika – bo tudi odmeval politikantski EHO v tvoji denarnici.

   • Djuro Sumar

    Luka Mesec se bori za pravo stvar. Za novodobne sužnje.

    • WatsonForus

     kravo ko daje mleko lahko samo enkrat zakolješ – pol je lakota !

     • Djuro Sumar

      Kravo seveda ne smeš zaklati, ampak samo od mleka se ne da živeti. Bodo morali bogatuni kaj več prispevati.

     • WatsonForus

      Eh moj Šumar – dej pojdi na podeželje pa vraši kolk jih živi samo od prodaje mleka in mlečnih izdelkov!

     • Djuro Sumar

      Sem na podeželju, pa pri nas ni takšnih, ki bi živeli le od mleka.

     • WatsonForus

      a če jih ni pri vas – pol ne obstajajo ? res šumska logika.

     • Djuro Sumar

      Oja, obstajajo v Franciji.

     • WatsonForus

      dej se mal sprehod do mlekarn v SLO pa praši odkod dobijo mleko. O & O !

     • Djuro Sumar

      Od kmetov seveda, le da ti kmetje ne živijo le od pridelave mleka. Profite pač poberejo kapitalisti ala Boscarol, Akrapovič, Batagel……………………………….

     • xtc

      A Kučanovi in on z 200 miljoni na mehiški banki?

     • Djuro Sumar

      Pa Janša z bolnico v Avstraliji.

   • slosin

    …kriv bo Janša….

    • Djuro Sumar

     Janša je zgodovina.

     • slosin

      ja, vedno, ko pa kaj ne gre, ga pa potegnete iz zgodovine…

     • Djuro Sumar

      On se sam vun sili.

     • xtc

      Kmalu boste levi zgodovina.

     • Djuro Sumar

      Ni problema, le na volitvah morate zmagati.

     • žogica

      Desnuhi ste že od nekdaj, samo z jeziki še opletate…

  • slosin

   …kaj ne visiš več na vaškem plotu…

   • centurion

    …so jo že vsi pijančki vaški od zad…
    zdej se na plotu odceja…

   • žogica

    Sem ti plot podrla, pridem popravit….

    • slosin

     ne serji ga no! A veš, da je treba kej znat, da plot popraviš…

     • žogica

      Imaš prav, desnuharji ste visokokvalificirani za nabijanje….

     • slosin

      dej ne serji ga spet…noben ‘desnuhar’ se ni hvalil, da bo plot popravil….ti si rekla, da prideš popravit….

     • žogica

      Če znaš nabijati, znaš tudi zabijati, popravi si ga, jaz nič kriva.

     • tohuvabohu

      Lahko se nasloni na drevo. Z eno roko se opira, z drugo pa kiklco gor drži.

 • domovina mili dom
 • Nicolás Maduro

  Luka Mesec bo govoril ljudem, kako se bo delil denar. Oseba, katera v življenju, nima enega dneva delovne dobe. Isto kot Janša. :)

  PS: Viva la Venezuela, Viva la Slovenia. :)

  • rubec

   Si že dobil en plus duhovitež Bohve od koga.

   • Nicolás Maduro

    Vse, kar je zgoraj napisano, je resnica. :)

    PS: Vem , da boli. :)

    • rubec

     Kaj to misliš da boli duhovitež?

   • Djuro Sumar

    Sam si deli pluse.

  • WatsonForus

   mal te spomin jebe , si pozabil na Micro Ado – sej vem da ne veš kaj je to .

   • centurion

    Spomin leve zlate ribice.
    Morebiti one Pahorjeve.

   • Nicolás Maduro

    “Omerza in Janez Janša ustanovila podjetje Mikro Ada, ki je nastalo pod okriljem družbeno POLITIČNE organizacije ZSMS (Zveza socialistične mladine Slovenije).” :)

    PS: Resnice, ne smete prekrivati. :)

    • Sodni dan

     Kaj ma zdej Janša veze s tem člankom?

     • Nicolás Maduro

      Nima nobene veze s tem člankom. Hotel sem povedati, da nobeden politik, nima enega dneva delovne dobe. Vsi pa bi radi razpolagali z tujim denarjem. :)

      PS: Upam, da razumete. :)

     • WatsonForus

      spet nakladaš ! tvoji levaki sigurn ne.

     • Nicolás Maduro

      Zgoraj sem vam povedal resnico. :)

      PS: Če imate enake možgane, kot zlata ribica, ne boste razumeli. :)

     • WatsonForus

      jaz ne vem kakšne ima zlata ribica . zgleda da ti to obvladaš.

     • Sodni dan

      Se strinjam s tabo ampak Janša se neda primerjati niti s prašičjerejcem niti z Mesečnikom. Mislim da niso njegova liga oziroma so daleč od tega!!

     • Caetano

      Jansa ni navaden politik. Je drzavnik, osamosvojitelj in najbolj izkusen borec proti udbomafiji. Levicarji ne dojemate tega. Zato tudi tako napadajo Janeza ker ne razumejo, da je samo en Jansa in tega bomo branili do konca.

     • Nicolás Maduro

      Vi niste normalni. Ne glejte z vašim “tunnel vision”. :)

      PS: Janša vas je vsakič prodal. :)

     • rubec

      Daj krele spizdi na kak cicibanski portal. Tukaj ne bo nič zate.

     • WatsonForus

      Tvoji TARDEČI so vse prodali oz. zafurali .

     • Caetano

      Jansa pac ni kramar je clovek iz drugacnega testa.

     • Djuro Sumar

      On je desetar.

     • Caetano

      Za kake okorele agente KOS ze mogoce. Samo njihovo grozdje je kislo. Jansa jim je zadal poraz.

     • Jovo Jamnica

      Eh, Janša je naredo tolk strateških napak, da ga dajo danes f koš že malinofci na političnem prizorišču. Zanese se lahko še edino na Mahnića. Ga je zadnič retvito, jas pa sn od smeha is stola dol pado…

     • tohuvabohu

      A ti se spoznaš na strategijo, dudek? To me spominja na športne časnikarje, ki po tekmi ocenjujejo nogometnega trenerja, ne da bi vedeli, kakšno vlogo je namenil posameznemu igralcu. LOL.

     • Jovo Jamnica

      Heh. Strategija ni dana fsakomur. To je naravni talent. Trdim, da sem bolši strateg kakor Janša. Res bi ga moglo skrbet, da to izjavi nek niko i ništa…

     • tohuvabohu

      Kr neki. Preveč si domišljaš, ker si nula.

     • rubec

      *************

    • WatsonForus

     ja in ? kaj je pol to ? firma ali kaj ? a v firmi tebi ne štejejo delovne dobe ? al delaš gratis!?

    • rubec

     Ups, še en plus. Dobro si zaštartal.

     • Nicolás Maduro

      Vsakih, ko dobro “za-štartam”, me Nova24TV blokira. :)

      PS: You cant beat me. :)

     • rubec

      In ti še kar rineš. Si moten ali se taki bolezni po vašem že kako drugače reče.

     • Nicolás Maduro

      Jaz sem plačan, da širim resnico. :)

      PS: Zelo, zelo dobro plačan. :)

  • Gr Enze

   A j tebe ŽIDAN ZAPLODIL NA SVINJI ?

   • rubec

    On je drugi sin od svinje. Prvi je židan.

   • Nicolás Maduro

    Meni se zdi, da je “napičil” vašo mamo. :)

    PS: Sklepam po vašem komentarju. :)

    • rubec

     Lahko si parkeljne oblizneš da se sploh kdo ukvarja s tabo majmun. Niso vsi te sreče tukaj.

 • Agent of Wall Street

  Kako pravimo gospodinji, ki zakolje kuro ki nosi zlata jajca?

 • Gr Enze

  Komunistom zmanjkuje denarja zato pa cvilijo kot lačni pujski ! Naj gredo v Jugoslavijo po DINARJE !

 • sašo

  Mesec bi mogel biti gospodarski minister, on si je s študenstkim delom prigaral Mercedesa s katerim se vozi naokoli :) . Kordiš bi pa mogel biti finančni minister, on verjame da javni sektor producira denar , kapitalisti ga pa odžirajo :) .

 • ZatonMesecnikov

  Pozornemu ušesu danes na RTV Hanzi ni ušlo zgražanje nad naslovnico Revije reporter. Ki svari pred migranti posiljevalci.

  Nič hujšega, kot to. Javljali so se neki kljukci, da jih je strah takšnih naslovov, pa neki kvazi umetniki, da to ne more biti njihova država. pa kvazi novinarji da jih je strah fašizma, skratka da človeka kar stisne pri srcu.

  Da bi bili verodostojni, so postregli s statistiko Policijske uprave, Ki je naštevala nekje 300 posilstev, s poudarkom sami Slovenci. Pa podatek, da jih je bilo nekaj deset južnih državljanov. Vsekakor obsojam ta dejanja, da se razumemo. Vedno sem imel rad te stvari nežne.

  Na koncu je bil podatek je bilo samo 4 ali 5 posiljevalcev iz teh držav, katere danes smatramo za migrantske, nigerije, pakistana. In to do 2010 do leta 2015. Ko še ni bilo tega najnovejšega vala.

  Takoj sem pomislil na to, da saj vendar jih takrat sploh bilo ni tukaj, Če pa jih je bilo 5 posiljevalcev, pa žal pomeni, da jih je procentualno velika večina zagrešila posilstvo.

  kaj narobe mislim, ali mi pač logika pravilno govori?

  • rubec

   Hehehe. To je bil zopet prispevek krivožnablaste krule ki si upa kriminalizirati nekoga ki opozarja na nevarnost namesto da bi kriminalizirali rtv ki naj bi bila dolžna opozarjati na nevarnosti. Narobe svet tako kot njene žnable.

  • Tomira Breluga

   Po vaši logiki se moramo torej znebiti tudi katoliških župnikov glede na to, kako posiljujejo otroke. Ali pa ste tiho, ker ste pedofili tudi sami?

   • ZatonMesecnikov

    Levičarček vedno obtožuje druge tega, kar počne sam, Stonogauboga. Župniki so med nami 1500 let in so del naše kulture. Po domače povedano so se “prijeli”. Politkomisarčki in komsomolčki pa ste med nami šele 70 let. Prijeli ste se šele v manjši meri.

    Če je od 10tih Nigerijcev in pakistancev v Sloveniji v letih 2010 – 2015 njih 5 posiljevalcev, potem je podatek skrb vzbujajoč. Za župnike je pa tako, prilepi link, da je kdo pravnomočno obsojen posilstva v Sloveniji.

 • centurion
  • xtc

   To je nekako tako kot bi v parlament prišel z majico Asdolfa Hitlerja ali Bentta-obeh gorečih socialistov.

 • xtc

  Namesto ,da se podjetniki prepirajo z Kučanisti,naj raje umaknejo podjetja drugam,kolikor vem je z zastopstvom za Balkan iz SLo pobegnil že Bosch,pa Terex in še nekaj drugih zakaj jim nebi sledili SLO podjetniki,ko bo moza prazna bo pa nerod po romunsko s SLO levimi Čauscesci.

 • Nicolás Maduro

  Zakaj Slovenija nima normalne desne stranke? Poglejte austrijskega premierja Sebastian Kurz, italjanskega premierja Matteo Salvini,… Edino “desno” stranko v Sloveniji vodi Janez Janša(obsojeni kriminalec, podpira ustaške zločine, nacizem,…). :(

  PS: Sloveniji nima več rešitve. Prvo migranti, bankrot Slovenije, Venezuela → Slovenija za 10 let :(

  • Dragan Krstič

   Sam seb i daješ plus. Ti si bolan človek.

   • Nicolás Maduro

    Edino pomembno je, da ste vi zdravi. :)

    PS: BEEEEEEEEE! :)

    • KP

     Bebec,kot vsi čefurji.

   • Jovo Jamnica

    Kaj te maš finte in napadaš. To so novi na forumu in še nea vejo, za kaj gre z totimi bolanimi plusi. Nea vejo, da si to sektaši met sabo talate, da vam je pol toplo pr duši. Ko mali froci…

    • Nicolás Maduro

     Nisem nov član. Nova24TV mi je blokirala že 2 računa. :)

     PS: Ne želijo slišati resnice. :)

     • rubec

      Pa jo ponovimo resnico. Ti si teslo.

     • Jovo Jamnica

      Kak ti je Nova blokirala račune??? Z bananjem???

     • Nicolás Maduro

      Ja. :)

      PS: Resnica zmeraj pride na površje. :)

     • Jovo Jamnica

      Bananje ni nič hudega. Instaliraj si Tor browser in potem ob bananju samo stisneš desno gori na tri črtice… New Tor Circuit for this Site in stari banan komentar se ti bo znova pojavil, ko boš klikno na isti “Odgovori”, ki te je preje motiviral. Poskusi.

     • Nicolás Maduro

      Kaj vam internet nič “ne šteka” oz. imate počasno povezavo, če uporabljate Tor? :)

      PS: Drugače uporabljam VPN. :)

     • ZatonMesecnikov

      Tudi jaz udbice….

      lepo deluje…Saj veš, kako je. Bilo kuda udba svuda…

     • Jovo Jamnica

      Zakaj pa ti to rabiš??? Ti si ja Vaš…

     • Jovo Jamnica

      VPN je brez veze, če ni plačliv. Tor je zakon. Seveda sistem malo upočasni, toda nič pretreslivega…

    • Caetano

     Sekte Jovo so navadno sestavljene iz tovarisev. Gospodje niso tako vodljivi.

     • Jovo Jamnica

      Me zanima na kakšnem konkretnem primeru. Sekte so bile obstajale že pred komunisti…

     • Caetano

      Tudi prej. Med znanimi protokomunisti velja spomniti na Renkuna.

     • Jovo Jamnica

      Ne poznam. Zdaj se mi nea da iskat po spleti…

    • tohuvabohu

     Da nisi ti sektaš?

     • Jovo Jamnica

      Po svoje sem. Spadam v sekto, ki obožuje slovenski rod.

     • tohuvabohu

      Pa vseeno poglej v kakšen slovar, di si ne boš delal sramote. Sicer vem, da uživaš v takem početju, jaz pa uživam, če ti lahko navijem ušesa.

     • Jovo Jamnica

      …glagol sequī ‛ – slediti, hoditi za kom, spremljati’ (Pf, 1275, WH I, 506).

    • slosin

     jovo, umir se…tud ti stisneš kakšn +…torej, kateri sekti pripadaš?

     • Jovo Jamnica

      Jas stiskam pluse zlo poretko in ful selektivno. V bistvu, me ovi plusi sploh nea ganejo. Dostkrat nardim to iz vludnosti, ker mam slabo vest…

  • ZatonMesecnikov

   Tudi Kurz in Salvini ne podpirata Komunizem in povojne likvidacije, kar bi “zdrave sile” v Sloveniji želele od slovenske desnice, Maduro.

   Na napačne konje staviš El venecuelos…

   • Nicolás Maduro

    Mene ne zanima, kaj se je zgodilo 100 let nazaj(večino ljudi tudi ne). Če boste govorili in razglabljali o preteklosti, boste tam tudi ostali. :)

    PS: Upam, da razumete. :)

    • ZatonMesecnikov

     Udbice, možeš menjat žvaku sto puta, al nije žvaka za seljaka…..

     Salvinija in Kurza pa zanima….

     kad ćeš na kaficu pozvat Udbice, da me “uništiš”. Gepard fajtng klub radi? Ima kafanu?

     • Nicolás Maduro

      Pogodba čaka. :)

      PS: Bolj smrtna obsodba. :)

     • ZatonMesecnikov

      Koliko plačaš udbice, da te “rasturim”…

     • Hun1978

      kdo se jav za pobiralca stav

     • ZatonMesecnikov

      ga ni bilo junaka Hun. Pravzaprav sem izstopil iz te scene, ker imam premočan udarec. In ne bi želel sedeti v ćuzi zaradi nekega džukca. takrat že pokojnega….

     • Nicolás Maduro

      Opa, Rambo! :)

      PS: Cela Ljubljana se trese. :)

     • ZatonMesecnikov

      misliš u Fužinama?

     • Hun1978

      setać potem sm moral slisat o tvojih KO

     • ZatonMesecnikov

      Pravim, da sem se jih v življenju izogibal. Moja desnica je preprosto premočna.

     • Hun1978

      bot nezn po tipkovnici…loh ksnega poskodujes

     • ZatonMesecnikov

      Ja, menjati jo moram na par mesecev…

     • Hun1978

      ko te kak levicar razpizdi..

     • ZatonMesecnikov

      V jezi, ki je zelo redka pri meni se ne znašam nad živimi bitji, ne nad stvarmi…

     • Hun1978

      samo opravicujes nasilje nad primitivnimi ljudstvi…Darwinova pozegnana ebolucija..pa to

     • Hun1978

      za drkanje Jansevega kurca je setac tvoja roka

     • Nicolás Maduro

      Ponudil sem ti pogodbo. :)

      PS: Ne grem v zapor zaradi upokojenca, katerega demenca napada. :)

     • ZatonMesecnikov

      Udbice, ukakila bi se, da me sretneš…

    • KP

     Odpujsaj nazaj na jug. V razvite kraje in tam pametuj!

    • Matt von Glanz

     To, kar si rekel, reči Levici. Samo tako. Poskusi.

    • slosin

     aha, kot udbovca te zaradi preteklosti preganja slaba vest….
     ne morš pozabt, a ne? prov ti bod…sve se vrača, sve se plača…

  • KP

   Rajši zapri kljun,čefutarček zahojeni. Ne veš,o čem govoriš.

   • Nicolás Maduro

    To je ta “izobraženost” “ta desnih”. :)

    PS: Knjigo v roke, neizobraženi človek. :)

    • slosin

     vidim, da si CPP predelal…maš še kej v planu?

    • KP

     In potem si spet čefutar veselo pritisne všeček. Sam sebi. To počnete samo totalni bebci..

  • rubec

   Janša podpira ustaške zločine, nacizem. Kdaj kje in kako? Čakam.

   • Nicolás Maduro

    Kako razlagaš podpiranje “pevca Tupsona”, kateri poje o klanju Srbom, zbori v Bleiburgu, domobranske-nacistične vojske,… :)

    PS: Seznam je še daljši. :)

    • rubec

     Kje kdaj in kako je janša podprl pevca Tupsona srbine? Čakam.

     • Nicolás Maduro

      Poglej si Twiter profile SDS članov. V času svetovnega prvenstva. :)

      PS: Preceni sam. :)

     • rubec

      Omenjal si janšo ne člane sds. Še čakam.

    • ZatonMesecnikov

     kako beše prvi u Europi Judenfraj. kako ponosito kaže gradonačelnik Beograda Jovanović 1942…

     • Nicolás Maduro

      Dojadijo si više. Jedno te isto uvijek. :)

      PS: Bruka! :)

     • ZatonMesecnikov

      Tebi dojadilo. Ali kad će ti biti žao za nedela tvojih rođaka? kajanje udbice, to je bitno u životu.

     • slosin

      kaj udbice, ko je treba argumentirat, pa guzneš…

  • Matt von Glanz

   levičarji ne bi volili nobenega od naštetih, ker je pranje možganov tudi mladih ljudi prehudo. Uspeva vam ostajati kul, špekulanti. Pa ne zato, ker bi res bili.

  • Gavtroža

   To lahko zapiše le cepec na kvadrat

 • Jovo Jamnica

  Ja. Saj več nea vem, komu sn sploh odgovarjo. Whatever. Jas telefona sploh nea nucam. Še tu f Črni Gori pišem prek Tor, ker se mi ne da ukvarjat z kakimi hekeri…

  • Tomira Breluga

   Ja, hekeri ti sledijo, pa udba, pa Kučan…….o Sveta Marija, kak enim špila.

   • Jovo Jamnica

    Nihče mi verjetno ne sledi, ker sem nepomemben. Tukaj na Nova me velikokrat banajo in spemajo, zato morem spreminjat IP, da svoje komente objavlam nemoteno. Se zgodi, da mi spemajo serijsko in potem morem iste komente vnašati ponovno pod drugim IP. To sicer vpliva na ažurnost objave, kar pa me posebej ne moti. Nevšečnost pač. Če ti ta argument ne zadostuje, ti ne morem pomagat.

 • Rupnik

  hja nič,se bomo pa spet Slovenci med sabo pobijali,se ne bomo prvič in na žalost ne tudi zadnjič. Samo tokrat bo dobro premagalo zlo. Mati domovina Narod Bog

  • ZatonMesecnikov

   Rupniće, ti samo sanjaj. Bi pa bilo nevarno, če bi bili neka srednjeazijska republika. Sredi Europe je pa to nerealen scenarij. Po Merklova za ušesa, pa bo….

 • Jurko

  Res bi bilo bad da bi Levica zapravila uspehe Cerarjeve vlade ki nas je popeljala iz ekonomske krize. Upam da se to ne bo zgodilo. XD

  • ZatonMesecnikov

   Cerar in Polmesčeva levica sta kot rit pa gate liberalec. Skrajni levičar in Ultra levičar….

   Iz te združbice ne more biti nič dobrega…. Leto 1947 se ponavlja….

   • Jurko

    Walky ti si star pa si spregledal da je moda danes imeti gate pod ritjo. :)

    Cerar nima kaj posebno veliko skupnega z Levico sicer ne bi mogel sploh izpeljati Slovenije iz krize.

    • ZatonMesecnikov

     Z 20 milijard novega pufa, jo vsak izpelje iz krize. če je seveda iz krize.

     Na javnem pa nikoli ni bilo krize, to pa je res….

     • Jurko

      Cerar je dosegel ekonomski dvig Slovenije predvsem z gospodarsko diplomacijo ker sta on in Marmor podprla Nemčijo pri vračanju denarja ki so ga posodili Grčiji Španiji. Mesec in njegovi pa bi šli kontra. Ko je prišel denar nazaj v Nemčijo se je tam začel ekonomski dvig. naše gospodarstvo ki je dosti vezano na nemško se je ob tem dvignilo tudi samo.

     • ZatonMesecnikov

      v praksi izgleda jurko tako, da ko nemško gospodarstvo raste, se pojavijo povpraševanja po izdelkih. Pošiljajo jih na vse konce, saj imajo zelo kvalitetno in kompetentno nabavo. Tako poljakom, romunom, nam, slovakom, kitajcem, itd. Torej podkooperantom za njihove izdelke ali tiste stvari, ki se jim jih ne izplača delati.velik del sveta se jim trudi svoje izdelke prodati, saj imajo zelo solidno plačevanje. Imajo torej če temu lahko tako rečemo neko negativno avkcijo, tisti ki da manj, tisti dobi posel. Seveda če štimata kvaliteta in cena, hitrost izdelave. Pri tem nimata ne Pahor, ne Cerar ampak absolutno nič. Niti jih ne poznajo, niti niso v večini niti slišali zanje. Ta obdobja so ciklična in specifična za vsak proizvod. Med dopusti in zimskimi prazniki malo, v vmesnih obdobjih veliko. Če njihovo gospodarstvo raste in če izpolnjuješ zgoraj navedene pogoje bo posel prišel, če ne ga bo dobil Romun. Še enkrat ne Pahor, ne cerar s tem nimata ampak resnično absolutno nič. Se jim pa pojavlja na neka obdobja upad. Takrat je mrtvilo za vse.

  • slosin

   ..uspehe Cerarjeve vlade….ti, ti šaljivec…

   • Jurko

    Why? Cerarjeva vlada je po moderno pokazala svoje rezultate svojo lepo ritko. Gate od Levice bi to lepoto skrile. Povedano po moderno. :P

 • Nicolás Maduro

  Zdaj grem uživat v klube z “domoljubnimi Slovenkami”. Po možnosti z vašimi hčerkami oz. vnukinjami, domobranci. Lahko noč! :)

  PS: They are sluts! :)

  • rubec

   v upanju da boš našel norca ki ti bo posodil Rizlo, pokaj teslo.

 • Jovo Jamnica
  • Caetano

   Jansa je samo opisal za hrvasko javnost kdo vlada pri nas to je udbomafija. S Hrvati in s Srbi ter JLA je kolaboriral Kucan.

   • Jovo Jamnica

    Pih, gostoval je pri naci ustašu v njegovi oddaji in se z njim tudi ves nasmejan javno fotografiral. Sramota sramote!!!

    • Caetano

     Tudi na hrvaskem je velik del medijev pod njihovo udbomafijo in ne objavljajo intervjujev s politiki, ki jih razkrinkujejo.

     • Jovo Jamnica

      Ustaša je ustaša in fertik, pika, točka… V Jasenovcu so umorili med WWII, sedem slovenskih duhovnih, ker se niso pokorili ustaški državi in njeni genocidni politiki.

     • Caetano

      Potem Jansa v Sloveniji sploh ne sme govoriti z vecino novinarjev in medijev ker v glavnem vsi relativizirajo in opravicujejo komunisticne zlocine. Ne gre to tako!

      Poglej si v Palmah Mucenistva koliko slovenskih duhovnikov so pobili komunisti. Veliko vec kot utasi ki so jih tudi res nekaj.

     • Jovo Jamnica

      Nikakor ne drži. Janša bi se z lahkoto distanciral od neoustaških simpatizerov in tega mu niti eden Slovenec ne bi štel v zlo. In ja, komiji niso morili duhovnih zato, ker so bili duhovni slovenske krvi.

     • Warrior princess

      Ustaši so v Jesenovcu ubili tudi mnogo pravoslavcev. Zavzeli so tudi pravoslavno cerkev v Križevcih, katera je zdaj pod okriljem neke verske ločine, ki izvablja od naivnih ljudi denar pod imenom Marijina dela. Verni pravoslavci še danes ne upajo v to cerkev k maši, ker je napetost med krajani še vedno prisotna. Najbolj zanimivo od vsega pa je to, da so na britofu skoraj vsi priimki slovenski.

     • Jovo Jamnica

      Itak. Se pa v prvi vrsti zavzemam za današne Slovence. Predno smo Slovenci postali “katoliki”, smo bili pogani. Če nam je nekdo tam v današni Krobotiji predstavo pravoslavje, je pa že tema, ki ji ta portal ne pritiče.

     • Warrior princess

      To, da je so slovenska cerkev podrejena zagrebški itak veš.

     • Zgornji

      Ajaaa ??? Ma, Zakaj pa To ??? :-/ :-( :-/

     • Warrior princess

      Močnejši in vpivnejši so od nas. To izvira še iz zgodovine, ko so Hrvati (Uskoki) zaustavljali Turke, da niso šli naprej. Hrvaška je podrejena Vatikanu bolj, kot mi. Ne moreš verjeti, včasih je bilo pa pol Hrvaške slovenske…

     • Zgornji

      Aja :-/ Vem samo, da je bila Istra Slovenska …

     • Warrior princess

      Zavedno razmišljanje, ki bi ga moral povzeti vrh slovenske desne politike. Pohvale vredno in domoljubno!

     • djoka bolime

      Ali pri tebi velja tudi: “Četnik je četnik in fertik, pika, točka…”?

     • Jovo Jamnica

      Ne vem, zakaj zdaj četnike vlečeš v debato. Kaj bi se rad pogovarjal o Alfonzu Šarhu ali Leonu Štuklu??? Mogoče o Draži Mihajloviću ali nacistu Nediću???

     • djoka bolime

      Mihajloviću, ne si zatiskat oči, Jovo!, Pohorc pa je tudi super tema; si bil kdaj tam gor?

     • Jovo Jamnica

      Kak to misliš, če sem bil kdaj tam gor??? Na Pohorju??? Saj sem ja rojen Mariborčan.

     • djoka bolime

      Na mestu zadnjega boja, seveda? Kak so bli dobro skriti, preveri, Mariborčan, saj maš čas. To so Pohorci, ne pa ljubljanske riti v Dražgošah, npr.

 • Krtača 20

  Jah nič niste spet naštudiral. Davki so nižji kot drugod po EU. Plače so pol manjše in več kot recimo v Avstriji. Teli “podjetniki” dobivajo mastne subvencije al pa vsaj tržijo naravno bogastvo in potem na ves gobec jamrajo kako je država mačehovska in kako so delavci kruti ker nečejo delat za minimalca in si potem lastniki ne morejo privoščit še ene jahtice. Res kruto no. In potem bi še grozili s selitvijo proizvodnje v tujino. Ni blem, takoj, sam prej naš dnar nazaj pol pa že. No, pa da ne omenm. Recimo čez kako leto bo boscarol prjoku ko ga bojo kitajci skopiral za ene četrt njegove cene.

  • tohuvabohu

   A ti verjameš svojemu nakladanju?

   • Krtača 20

    Mogoče pa ne. Čakam da dokažeš kontra. In čakam in čakam in čakam…..

    • tohuvabohu

     It is the economy, stupid.

  • Hun1978

   Boscarol je “znanje” kitajcem prodal za cca 500miljonov…s tem denarjem pa vlaga v razvoj pri nas..
   Pipistrelova letala kupujejo po celem Svetu…posledicno zapusluje veliko Slovencev, kompozicije dobavlja pretezno v slovenskih podjetjih..njegovo podjetje je sistem, ki je gonilo slovenskega gospodarstva

 • žogica

  Že obstoječe davke čim bolj znižat, ukinit socialno državo….., zdravstvo, šolstvo privatizirat……..to bi naj bila Slovenija po meri janšistov! Vam je všeč?

 • Jože Bože

  ali kdo pozna naslove sledečih oseb: miha kordiš, violeta tomić, luka mesec?hvala

  • žogica

   Poslovna tajnost!

  • garfi

   u murglama f21

 • Tweety Bird

  NUJNO PREBERI !!!

  Ivo Boscarol je v zadnjih desetih letih državi plačal 1,7 milijona evrov davka na dobiček, v tem obdobju pa je od države, na podlagi podatkov Erarja, prejel več kot pet milijonov evrov !?!?

  • slosin

   ajde brdek, kolk je pa pokasirala od plač njegovih zaposlenih?

   • Den456

    Kanarčkovi možgani so premajhni, da bi lahko računal. Je pač klasičen levuhar. Njihov IQ je na nivoju sobne temperature v igluju.

    Levuhi, lenuhi, lopovi …….očitno ni naključje, da se vse začne na L.

    • slosin

     ja, ampak na abakus zna računat…to mu je treba priznati..

 • Tweety Bird

  Argumenti Levice o potrebi zvišanja davka na prihodke od kapitala niso iz Venezuele, ampak od OECD.

  • Jovo Jamnica

   Simpatizeri Levice ste indoktrinirani in nevarni za skupnost. Malo kateri pristaš Levice je iskren. Neuke člane pridobivate na žalost s prevaro.

   • Tweety Bird

    Ti kar voli Janšo. Sieg Heil !!!

    • Jovo Jamnica

     Janša je še slapši, ker se mu dopadejo ustaši…

     • Tweety Bird

      Domobrancu se dopadejo ustaši…ja itak…

     • slosin

      a to že sanjaš, al si še vedno tle…?

     • Jovo Jamnica

      Na žalost pa je tudi Levica proti Slovecu, kot patriotu. Levica je namreč na plačilni listi Soroša, ki pa je v svetovnem merilu nekaj najslabšega, kar danes tlači Zemlo.

     • Tweety Bird

      No vidiš, pa spet lažeš oz. ne govoriš resnice. Ubogi nevedneš.

     • Jovo Jamnica

      Popravi me. Čakam.

     • Warrior princess

      Še v Izraelu ima prepoved obiska.

     • Tomira Breluga

      Ni čudno, da je vam nacistom ta apartheidovsko nacistična tvorba tako všeč. Veš od kod je orožje, ki ga SAA zaplenja ISIS-ovcem v Siriji? Iz vašega desnega Izraela. Ampak, da bi desni kaj poštekali, glede na vašo inteligenco ni za pričakovati.

     • Tomira Breluga

      A Dijana Đuđić je pa ok*

     • Jovo Jamnica

      Tudi ĐuĐička morebiti spada pod okrilje Soroša. Kdo bi vedel? Morda
      ti??? Primer zgodovinara Luke Lisjak Gabrijelčiča je zgovoren. Pred
      časom sem rad bral članke na Kritika koservativna, ki jo je urejal isti.
      Toda glej ga zlomka. Lansko leto Kritika konservativna brez pompa
      “zaspi” in nje urednik se znajde na “plačilni listi” Soroša v
      Budimpešti. Tam je sedež CEU (Central European University).

     • djoka bolime

      in Četniki.

   • Warrior princess

    Odlično povedano!

   • Tomira Breluga

    Si vsaj ne sposojamo denarja iz Republike Srbske pred volitvami in ne financiramo Škandala, ki po volitvah čudežno neha izhajati.

    • Jovo Jamnica

     Od kje si Vi sposojate denar, se mi ne sajna. Niti me ne zanima, kdo
     financira Marjanco Šajher in tiskani Škandal… Sem volivec Zedinjene
     Slovenije.

  • garfi

   tako kot vaš demokratični socializem ni totalitaren

 • Tweety Bird

  General Janez Janša, politični titan, vojni heroj, patriot, neposnemljivi lik, ikona, figura slovenske odrešitve in konvertit v neodomobranca je popušil na celi črti. Premagal ga je navadni klovn Serpentinšek !!!

  Lahko noč.

  • Jovo Jamnica

   To si se dobro odločo, ker si dolgočasen…

   • Tweety Bird

    Spat se spravi in ne gobcaj več.

    PS: dobro sem se ODLOČILA… kapish?

    • Dostmamrecesijeinpičkarije

     Ti si ena navadna komunistična trapa.

  • djoka bolime

   In zdaj je Janša kriv, da imamo klovna in kretene, pa ti si eno navadno tele!

   • Tomira Breluga

    Boljše njih kot komunista Janeza.

  • garfi

   Težko noč obsedeni
   laž zasužnjuje tudi L-unatike

 • žogica

  Naj vas ne skrbi za g.Boscarola in g. Akrapoviča, zdravila se bosta pri najboljših specialistih na svetu, kaj pa vi? Popolnoma jasno je, da Janši pomagata ustvarjati negativno vzdušje v Sloveniji, prestrašiti ljudi….., očitno sta mu kaj dolžna, ne vem.

  • djoka bolime

   Jebi se, zogica

  • garfi

   kje se je že zdravila vaša murgelska Podgana kućan ?

   • žogica

    Če imaš rad podgane, pojdi na Trstenjakovo, tam jih kar mrgoli!

    • garfi

     ja hotele so vdreti na sedež SlovenskeDomoljubneStranke
     ni vam ratalo
     boste pa še poskušale Podgane

 • djoka bolime

  Na sliki sta gujdek in prase ali pa pizdek in gobezdalo …

  • Tweety Bird

   Kdo, Janša in Grims? :)

 • žogica
 • Tweety Bird

  To, da novinarji oglašujejo le dva naša delodajalca, Boscarola in Akrapoviča, ki skupaj ne zaposlujeta niti 1 promila delojemalcev, je seveda povsem nelogično in gre po moje za čisto “lobotomijo”, ne glede na to, ali je zadaj politična propaganda, ali novinarski amaterizem ki se ga gre Nora24tv.

  Lahko noč.

  • garfi

   to bo še zabavno
   v “vladi” imamo VAŠO celotno mavrico Norcev

   • djoka bolime

    tumpek nima pojma o kakšni zabavi je govora.

  • Dostmamrecesijeinpičkarije

   Qa si pokvarjena koklja. Tvoj Tunnek je en navaden lunek.

  • Imersion

   To, da tvojih 50 najmanj sposobnih ljudi ne predstavlja niti 0,5 promila prebivalcev in da ti vodijo vlado in predstavljajo Slovenijo, je pa kaj? Kaj se greš potem ti? Iz komentarjev je razvidno kje je ostal vaš umski razvoj… Domet 3m okol svoje riti

   • Globočnik

    Absolutno gre za lumpenproletariat in peščico pokvarjenih, naivnih in razočaranih družboslovnih intelektualcev.
    No zgodovina se ponavlja v različnih niansah, revolucija, prirejene volitve, puči in podobno.
    Tudi Nacional-Socialiste so izvolili ljudje na svobodnih “beri svobodno pirejenih” volitvah.

 • garfi

  to bo še zabavno
  v “vladi” imamo celotno mavrico Komikov, Norcev in L-unatikov

  • žogica

   Mavrica je krasen pojav.

   • garfi

    ja tudi to ste ukradli

    • žogica

     Jaz nič!

     • garfi

      kaj iščeš potem na Slovenskem Portalu
      vsi “levi” tukaj so Lopofi-kapitalistična levica

     • žogica

      Jaz poznam samo desnuharske lopove.

     • garfi

      no naštej

     • žogica

      Vsi!

   • djoka bolime

    Odgovor butla na stavek “mavrica Norcev je krasen pojav”.

 • žogica
  • djoka bolime

   Jebi se, zogica!

   • žogica

    Ti je všeč, ne!

    • djoka bolime

     Na tvoje linke kliknejo samo trotli. Jebi se, zogica!

     • žogica

      Pravi TROT si!

 • Kva Non

  The most important information in this moment:

  QANON – The Plan To Save The World

  http://youtu.be/3vw9N96E-aQ

  • Sumozeki

   Tipična solipsistična interpretacija teorije zarote in tki new world order in podobnih primitivnih interpretacij sveta. Prirejeno za skrajno needucirane ljudi takšnega primitivnega govna je na youtubu polno no če takšni marginalni prispevki inspirirajo volilce levice ali celo njih vemo kdo nam vlada in kakšna banana republika smo kje je sedaj SAZU in Slovenska elita da pove svoje, kje ste mediji, oglasite se sedaj no večina ste iz FDV, ki vam daje izvrstno edukacijo…

   • Kva Non

    Nervous?

    Why?

    Hurts?

 • VERRZIFIKATOR

  Darjan Jarec

  KOMIK MIRI

  Komik slab je, kdor ga ne razume,
  slab, ki vice mora razložiti,
  prav zanič, ko več ne more skriti,
  samega da sebe ne doume.

  Komik je naravnost vsem povedal,
  toliko jih bodo razlastili,
  ko jih bodo v kratkem v pest dobili,
  kapitalu vojno napovedal.

  Komik je zadevo še zabelil,
  preko bratov dal napoved v javnost,
  da nobena to ni protipravnost,
  kapital se bo pač porazdelil.

  Komika so vzeli silno resno,
  da je moral z bratci že miriti
  in ozračje brž razelektriti,
  s točko komično vskočiti vmesno.

  Da se oder zdaj še ne podira,
  so mirili bratje le s težavo,
  saj pokvarila je vso zabavo,
  patološka bratov Marx satira.

  • djoka bolime

   Da nisi ti kaj s Prešernom v stiku?

 • Imersion

  Levuharji, naj se javi eden, ki ima podjetje in je na ta način prispeval v državno blagajno vsaj 1 eur iz ustvarjenega denarja! Ga ni na tej zemlji! Lepše je živeti od proračuna od tujih žuljev… Premorete toliko samokritičnosti, da pogledate v svoje kroge in opazite, da res ni enega levičarja, ki bi ustvaril dodano vrednost? Vsaj potiho si priznajte, ne rabite na glas priznat.

 • exposingthetruth1111

  Jaz sem vedno in tudi bom vedno zagovarjal nizke davke in čim manjši JS – ker v JS je ogromno parazitov in bleferjev ki živijo na naš račun.

 • Soave

  Dva ” aberveznika ” vodita državo ??? Ni kej !!
  https://spletnicasopis.eu/2018/09/01/oblast-ki-ukinja-akrapovice/

 • Jimi

  Do takšnega stanja je pripeljalo,ko se je dobiček ustvarjal z modernimi plačani zaposlenih in na petim tempom dela,kljub neumnosti lastnikov….

  Dejstvo je,da so pogoji za ustvarjanje dobička, kapital,pamet,razvoj…in delo.
  Po tem ključu pa bi ga lahko tudi delili med vse,ki ga ustvarijo,ni pa samo zadeva delitve med kapitalistom in državo, vsaj na zahodu ne!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!