Marko Voljč v Gorenje pripeljal uničevalce slovenskih delovnih mest

Ko je v državni politiki propadel Zoran Janković, se je s tajno ložo, imenovano Act Tank, pojavil Marko Voljč. Vstopnice je prodajal po 20 evrov in hitro propadel. (Foto: Škandal24)

Gorenje, slovensko podjetje z več tisoč zaposlenimi, je v najbolj turbulentnih trenutkih obstoja. Uprava Franja Bobinca ciljev iz strategije 2020 ne dosega. Vse kaže, da bo morala po odločitvi Panasonica, da lastniškega deleža ne bo povečeval, v primeru njegovega popolnega umika Gorenje reševati največja lastnica, tj. država. Bobinac je ob pomoči nadzornega sveta, ki mu predseduje Marko Voljč, za svetovalca najelo multinacionalko Rothschild. To pa je problematično z dveh vidikov – prvi nadzornik Voljč naj bi bil po pričevanjih virov z njimi tesno zasebno povezan, upravljali naj bi celo njihove nepremičnine v Mehiki. V preteklosti pa so v Sloveniji že svetovali družbam, ki so končale v stečajih.

Poznavalec razmer je angažma multinacionalke pospremil z besedami: “Rothschildi so najeti za iskanje strateškega partnerja Gorenja. Gre za prvovrstni škandal, saj gre za zasebno povezavo predsednika Marka Voljča z omenjeno zloglasno investicijsko banko. Navezava traja še iz njegovega službovanja v Svetovni banki in aktivnostih v Trilaterali. Pri tem ne gre pozabiti na to, da so bili isti bankirji aktivno vključeni v vstop belgijske banke KBC v NLB. Pri tem je bila v mednarodnih krogih javna skrivnost, da ni šlo za ‘clean’ projekt.”

NLB: Čudni posli in boljša služba
Dejstva o preteklem Voljčevem delovanju, povezanem s podjetjem Rothschild, potrjujejo navedbe poznavalca. Marko Voljč je bil predsednik uprave največje državne banke NLB v času privatizacije, ko je država – finančni minister je bil v tistem času Anton Rop – za finančne svetovalce najela Rothschilde. V NLB je kot strateški partner vstopila belgijska banka KBC. Viceguverner Banke Slovenije Samo Nučič je povedal, da je država leta 2002 za svetovalne storitve pri privatizaciji 34-odstotnega deleža NLB odštela odstotek od posla, ki je bil takrat vreden 98 milijard tolarjev, torej 980 milijonov tolarjev, kar je, preračunano v današnjo valuto, več kot štiri milijone evrov.

Marko Voljč je leto po vstopu KBC v NLB odstopil z vrha NLB v čudnih razmerah – zaradi informacijskega projekta Sigma, ki je bil premalo učinkovit in predrag. A takoj je dobil še višjo pozicijo, in to kar v KBC, kjer je postal generalni direktor za Srednjo Evropo.

Trilateralna komisija: Po Voljču Bobinac
Voljč, čeprav je prvi nadzornik, sodeč po lanskem letnem poročilu pa je, ker prihaja v Velenje iz Mehike, kjer živi, samo za potne stroške prejel 43 tisoč evrov neto (za svoje delo pa 19 tisoč evrov), ima v Gorenju boljši posel od nadzorniške funkcije. Prek svoje zadnje žene Romane Voljč Kovács in njene družbe za kadrovsko in podjetniško svetovanje, ki je leta 2016 po poročanju Bojana Požarja od Gorenja, ki ga nadzoruje mož, zaslužila okoli 300 tisoč evrov. Voljč je predsedniku uprave Gorenja Bobincu, ki slovi po želji po častnih funkcijah, odstopil svoje mesto v Trilateralni komisiji, kjer je po pričevanju virov več let sodeloval s podpredsednikom družbe Rothschild.

Zvon Ena Holding
NLB, iz katere je KBC medtem že odšla, sanacija poslovanja pa je padla na pleča davkoplačevalcev oziroma državnih dokapitalizacij, in Gorenje nista edina Rothschildova posla pri nas. Sodeč po objavah na Seonetu so sodelovali tudi pri sanaciji razvpite cerkvene družbe Zvon Ena Holding. Rothschildi so sicer pripravili dokument, v katerem so ugotovili, da je deset, takrat še državnih bank (NLB, NKBM, Abanka Vipa) družbama Zvon Ena Holding in Zvon Dva Holding posodilo 376 milijonov evrov. Zvon Ena Holding je februarja 2012 končal v stečaju, zaposleni v družbah v njegovi lasti, denimo v Heliosu, Mladinski knjigi Založbi in Steklarni Rogaška, pa so trepetali za službe.

Voljču prijateljski Rothschild je sodeloval pri poskusu sanacije cerkvene družbe Zvon Ena Holding. Končal je v stečaju, zaposleni v njegovih družbah pa v strahu za delovna mesta.

Rothschildovi posli

(Foto: Škandal24)

AGROKOR – Hrvaški tajkun Ivica Todorić je leta 2014, ko je bil še trdno v sedlu Agrokorja in je kupil Mercator, po poročanju Reutersa najel družbo Rothschild kot svetovalca za javno ponudbo delnic na londonski borzi. Agrokor danes rešuje hrvaška država.

(Foto: Škandal24)

PRI ALENKI BRATUŠEK – Leta 2014 je bila pri takratni predsednici vlade Alenki Bratušek na sestanku Arielle Malard de Rothschild iz francoske veje multinacionalke ter ponudila “svetovanje in pomoč pri procesu privatizacije, kreditnih ocenah in finančnem poslovanju”.

(Foto: Škanda24)

POMURKA – Leta 1995 je bil Rothschild (neuspešen) pogajalec za enega od ponudnikov pri nakupu Pomurke. Finance so takrat poročale, da skladu ni uspelo izvedeti, kdo bi bil pravzaprav končni kupec in katere finančne ustanove ga podpirajo.

Škandal24

 • ahnenpass

  Kaj drugega pa smo lahko pričakovali od direktorja, ki je po rodu hrvat. Mogoče se komu zdi to čudno, ker jim še vedno ne gre v glavo, da že dolgo nismo več prijatelji.
  Inženirje imajo pa v Gorenju odlične, vse crkuje, kar je bilo pametnega, je šlo že zdavnaj ven, obdržali so samo nekoristen, a zaveden inventar.

  • Miro

   tale direktor je več naredil za Slovenijo kot tvoj Janez Janša, ki ne vem če ni šiptar, vsaj po izgled sodeč

   • Anton

    A si vedu, da je ustanovitelj sodobnega čebelarstva Anton JANŠA, njegov praprapra ded? Sicer tud šiptar….

    • Miro

     20. maj 1734 rojen Anton , torej je bil njegov pra pra pra vnuk rojen 1910 -1930 …
     toliko o sorodstveni povezavi….

     • MIHAEL S.

      Spet se delaš po rovtarsko pametnega.

      Da ga dobim v roke,ki te je delal!

    • lili pili

     Ijj je posvojeni siptar, kot malega so ga posvojili….

   • MIHAEL S.

    Doma ti bom ušesa navil.

   • lili pili

    Ja siptar je preverjeno…..

 • Darth Vader

  gorenje aparati so ravno pravi za prodajat srbom in bosancem….tehnološko niso ravno dosežek, lahko pa z mikserjem miksaš……vodilni v evropi Electrolux in Beko na leto dasta toliko v razvoj, kolikor je celoten leten promet gorenja…..tako da prav dolgo ne bodo več nad vodo…..zaprejo nej ga pa na mestu fabrke postavijo spomenik Socialnim Demokratom

  • Miro

   nimaš pojma….. Gorenje ne zaostaja za ostalimi podobnimi podjetji v branži. preveri malo strokovno literaturo s tega področja, ne pa da nadvse zgodaj kvasiš nebulozne izjave

   • Anton

    Seveda ne zaostajajo če pa delajo bosch-ev program
    Zastava-Fiat
    Štore – Fiat
    Tam – Deutz
    Torpedo – Deutz
    Imt- Massey Ferguson
    .
    .
    .
    Pa taka zmaga naših partizanov da so potem sprejeli zastarele programe od naših okupatorjev. Še prej so seveda pobili in izgnali naš razvoj.
    Slava jim

    • Krtača 20

     Jah lej dons pa prideš s pet let starim avtom na servis, te pa postran gledajo kokr češ mal je že star ne, bo bl težko dele dobit. Jugeci se pa še dons vozjo ke po Bosni.

     • KIKI

      Pozdravi svoje bosance in se spravi na svoj tricikel, da ne
      zgubiš ravnotežja!

    • KIKI

     Zaplenili so tovarne in . kaj pa zdaj? A bo treba delat?
     Za revolucionarje nesprejemljiva prihodnost! Vse, samo delat ne!

   • Novakec1

    Šele sedaj so začeli vgrjavati inverter motor, drugi že več kot deset let.

  • Krtača 20

   Kuga pa še lahko razviješ pr pralnmu stroju? Levo vrti, desno vrti….mogoče še gor pa dol? To pa itak začne po petih letih sam od sebe…

  • ahnenpass

   Gorenje je danes drek, pa še dragi so.

   • KIKI

    Ja, včasih si dobil Gorenje aparate v Avstriji za polovično
    ceno, pa še “ajmar” riža zraven! Yu je imela strašno pametno
    ekonomijo, sramoto tja od Triglava do Đurđelije…pa smo še kar
    hajlali onemu šlosarskemu kretenu !

 • Pa, kaj se naši ljudje poslovno pečajo z Rothschildi, kot da mi nimamo dovolj usposobljenih
  ekonomistov in pravnikov ???
  Kdaj bomo začeli spoštovati tudi ODGOVORNOST, ki je TEMELJ za pošteno poslovanje ????

 • dr Janez Sveti

  Vse kar je državnega je, oziroma, bo propadlo.

  DR Janez Sveti genij

  • Novakec1

   Država tud

   • dr Janez Sveti

    Zaenkrat ni nadomestila za državo.

    DR Janez SVeti vesoljc

    • Novakec1

     Plemenska skupnost, nas pelejo tja.

   • KIKI

    Država je že propadla; od nje je ostal le zunanji “lišp” in
    ustava, ki je nihče ne spoštuje!

 • Krtača 20

  Sam bejž stran od Rotchildov.

 • učko

  Soros + Rothschildi so smrt za vsakogar, ki ga napadejo !

 • učko

  Naj gre ena komisija gledat od kod in komu denar v Mehiki. Baje je to kučanov denar, ki ga Voljč samo čuva tam, upravljati ga itak ne zna, na nadzorne svete pa se vozi z avionom, Gorenje pa plačuje vse stroške.

  • ahnenpass

   Gorenje je imelo podružnice po celem planetu, kadar ni nihče kupoval robe, so bili pač servis udbe.

   • KIKI

    Ti so bili ves čas UDBA , prav tako kot Smelt in Genex….saj se pa vendar ve!

 • sloustava

  Just follow the money! Predvsem teh, in tem, ki so med seboj povezani! Nekaj odkriva Pezdir,nekaj je pred leti pisal Politikis. Just follow the money! To je zdravilo za Slovenijo in smrtna bolezen za kucanizem in njih sorose! Just follow the money! Dobovsek, zazeljen si v tem iskanju. Imas sanso priti v Parlament, ce bos pomagal raziskovati!

  • ahnenpass

   Ja, kje pa žiiviš, a v tvojem domaćem kraju ni nobenih direktorjev, profesorjev, sodnikov, tožilcev, odvetnikov, šefov milic, generalov in županov, si migrant ali kaj?

   • sloustava

    Oj, kaj te je pičilo? Kje si se pa ti našel žaliti nas, Slovence? In , očitno kljub ne ravno majhni izobrazbi, te ne razumem. Kaj si želel povedati? Ali ti “Just follow the money” ne gre v tikvo? To pomeni: samo sledi denarju! Prideš na cilj: ali na Deviške otoke, ali v New York, k Ian/Jan, ali v Afriko, ali pa kar po domače v NLB, k Forumu 21…

 • MEFISTO

  To je prekletstvo Josipa Broza Tita, ki visi nad Gorenjem in Velenjem.

  Kdo zna izračunati, koliko milijard je Titovo Velenje že in koliko še bo koštalo Slovenijo?

  Spremljajte komunistično udbaške povezave in njihovo mrežo.

  Še huje bo.

  Na koncu bo crknil še en mastodont.

  • učko

   Kwa ma Tito tle zraun, to so navadni kučanovi nesposobnjakoviči in lopovi in ne Titovi !!!!

   • MIHAEL S.

    Če ne bi bilo zločinca Tita, ne bi bilo Kučana in ostale bande.

    • učko

     Če ne bi b’lo 1.svetovne vojne, tudi nas ne bi b’lo, ampak bi b’li neki drugi ljudje namesto nas! Kaj bi blo, če bi blo ! ??!!!

    • učko

     To je tako, kot če na bližnjem vzhodu narediš prometno nesrečo in si avtomatsko ti kriv. Tam pravjo tako, če ne bi ti pršu sem, tut nesreče ne bi blo ! Pa bi doma ostal !!!!

    • ahnenpass

     Pa Janše tudi ne.

     • KIKI

      …da ga ne bi pozabil omenit!? Janša bi bil s svojim umom in z visokim činom
      v kakšni kraljevi gardi in mu ne bi bilo potrebno bežati pred komunističnim
      zlom in diktaturo!

   • Soave

    Hja ? Kje pa so se šolali ?

   • ahnenpass

    Lastniki teh paradržavnih podjetij so upravljalci družbenega premoženja, ki jih je nastavil še Tito osebno. So ja v glavnem sami hrvati, kot je bil tudi on.

  • ahnenpass

   To je bivša udba – srbski udbaši, ki so jih zamenjali hrvati in bosanci.

  • RATATA

   Potem je na vrsti Revoz.

 • Kučko pod pručko

  Marko Voljč – član največjih svetovnih zločincev

  Pri nas bi morali zakonsko prepovedati kakršnekoli povezave z Rothschildi in drugimi najvplivnejšimi svetovnimi bankirji. Vsi ti so člani skrivne združbe Illuminati, katero med drugimi sestavljajo tudi Skupina Bilderberg, Council on Foreign Relations ali CFR ter Trilateralna komisija. Skupina Bilderberg pokriva celoten zahodni svet, medtem ko CFR nadrzoruje življenje v ZDA in Kanadi. V Trilateralni komisiji pa poleg teh dveh sodeluje še Japonska.

  Marko Voljč je edini slovenski predstavnik, ki je član ene od omenjenih združb. On je član Trilateralne komisije in deluje v dobro največjih svetovnih zločincev, to pa so Židje Rothschildi. Zato samo roke stran od teh ljudi in tudi od Voljča, saj deluje proti interesom Slovenije in se v zameno za nadvse luksuzno življenje prodaja svetovnim zločincem!!!

  • RATATA

   Kakšne sorte židov so pa tisti v Izraelu in Trumpovi tamladi?

   • Soave

    Ja no. . . . . imamo Žide in ” žide “.
    Tako kot pri nas. Slovence in Slovenske državljane

   • ahnenpass

    Še vedno ponavljajo nacistične pravljice, judi so bili samo trgovci in bankirji, ki do danes delajo za najbolj bogate družine, še na tiste patetične lestvice najbolj bogatih zemljanov se komaj nekako zrinejo, židi nimajl in niso nikoli imeli za burek. Še tole, a je že kdo od teh nacistoidnih anunaki hunterjev kdaj slišal za kako židovsko kolonijo? Seveda ne, pa še vedno nabijajo, da cigani vodijo svet, kot jih je naučil Dolfi.

  • ahnenpass

   Pred par leti, je Pahor organiziral sestanek globalne mafije na Brdu pri Kranju, on je tudi eden največjih zagovornikov Novega svetovnega reda pri nas.
   Nov svetovni red, vladavina zakonov!
   V resnici, so pa vsi taki poštenjakarji in pravičneži kot Pahor, podn od podna.

 • MIHAEL S.

  Pri svoji udbaški časti in dobrem imenu vam povem, da vam jebem vse po spisku.

  • učko

   Udbaška čast ne obstaja !

   • MIHAEL S.

    Smrkavec, zdaj boš pa ti bolje vedel od mene!

    Ko prideš domov, bom tudi tebi navil oslovska ušesa.

   • ahnenpass

    Udba ne obstaja, udbašev je pa še povsod vse polno.

    • KIKI

     Živa resnica!

  • Wikttor

   od kdaj in zakaj pa imajo kriminalci čast in dobro ime?

  • Aichmbsi

   Momentalno ali redno?

 • mapu

  Samo to lahko rečem, dve barabi na kupu.
  V Ljubljanco namakat!

  • andreas82

   Še sto takih!!!

  • Forex

   Potem bo še ljubljanivca okužena s ultra fekalijami. Dejmo mal vsaj za naravo skrbet.

 • andreas82

  Kaj neki bi delala Bratušek in njen predsednik, da nista oba prisesana na proračun, pa kdaj bodo šli poslanci na minimalca, dokler je mizerija za malega človeka si oni nimajo kej izplačevat takih plač kot jih imajo!! Delo za skupno dobro, le kateri jim to verjame, ker so izbrisali tradicijo se v Sloveniji s politiko ukvarjajo samo tisti ki se ne bi smeli!!!!

  • Aichmbsi

   To moraš na parolo napisat in pred zbor!!!!

   • ahnenpass

    Ni treba, tukaj ga prebere več ljudi.

 • antimur

  Okrog katerega se slini čefurski kriminalec Janković, je stoprocentno okužen s kriminalom, tako kot Voljč. Kajti kraja skupnega denarja je kriminal.

 • Ana Job

  V Sloveniji imamo cel kup poklicnih uničevalcev podjetij, ki se selijo, kot bramorji iz podjetja v podjetje. Vsi po vrsti pa pripadajo levičarski, garažni eliti.

  • ahnenpass

   Če je bilo pa vse od komunistov, pa tudi tista podjetja, ki so jih podarili naši čudni desnici in vatikanu ne poslujejo nič bočje. Mogoče hato, ker so bili vsi kimunisti, lsdtniki gospodarstva pa so bili vsi delavci in kmetje, samo partija ne, oni so dobili plače in adijo, če bi radi delali in si lastili kar se je ustvarilo, je bilo vedno dovolj dela med snažilkami in za tekočim trakom.
   Real socializem je bil očitno diktatura komunistične oligarhije, narobe so napisali v ustavo in učili otroke.

 • Viktor Hajsinger

  Vedno nekaj novega.

 • Viktor Hajsinger

  Vedno nekaj novega

 • Ana Job
  • ahnenpass

   Ne moreš drugače dobiti celega takega podjetja za 1 tolar drugače, kot da ga prej izropaš in zadolžiš.

 • RATATA

  Država Republika Slovenija je od ljudstva (od državljanov).
  Ljudstvo (vsi državljani) ima oblast v državi (3. člen ustave).
  Državljanke in državljani jo izvršujejo neposredno
  in z volitvami (3.člen ustave).
  Zaključujem ekspertizo s tem, ko rečem,
  da je država Republika MEH
  ljudstvo / vsi državljani pa SVINJE, ki tako delajo s to državo!!

  • Ana Job

   Disfunkcionalno gospodarstvo, levičarski, poklicni uničevalci podjetij poslabšujejo tako, da omogočajo koncentriranje kapitala v rokah levičarske peščice, obenem pa skrbijo, da se politična moč kopiči v rokah ene same, obvezno leve politične stranke.

   Privatizirali bodo vse, kar je bilo nekoč skupno ali obče dobro: tudi vodo, oblake, bukve , gore, središče Zemlje, oceane, morja, jezera, reke, zrak in stratosfero…. Vse!

   Dobrodošli v fevdalni slovenski deželi!

   • neny

    z Marsa priletela? To je pri nas že vse privatizirano.

    • Ana Job

     Luft še ne, Hahaha

  • mginko

   Država je v rokah pogrebnega podjetja Murgle.

  • ahnenpass

   Sem enkrat nesel pokazat ustavo županu, pričo mene jo je vrgel v koš za smeti in se mi debilno režal v faco.

   • RATATA

    Ime župana prosim, da jo grem k njemu poiskat v koš za smeti in jo vzamem ven.

 • Ana Job

  Levičarjem je uspelo spremeniti sistem družbenega življenja v disfunkcionalno štalo, v kateri pridni ljudje ne morejo priti do dela, lenuhi pa dobivajo socialne podpore skoraj v znesku najnižje plače!

  • andreas82

   Borut Pahor čudežni deček SD.

   • ahnenpass

    Borut $#&!#*#^#@#$ Pahor

   • Ana Job

    Klovn in kradljivec časa in denarja!

   • lili pili

    Pa ijj tudi oba sta koncala fdv, bila v kumrovcu, jajcu, jokala za titekom, oba delata in mislita po enakih nacelih samo seden pase levicarje drugi pa namisljene desnicarje

  • ahnenpass

   Narobe, nagrade hlapcem so tako nizke, da komaj zdržijo tlako, če izgubijo še to sramoto, lahko pa samo še beračijo s socialno in počasi crkujejo od lakote in bolezni.
   Nekateri so pač navadne reve, rabe se ponižujejo za drobiž kot, da bi enostavno vzeli zastonj denar od socialne in delali na črno, naj crknejo raje prasci, ki ne dajo višjih plač.

   • Aichmbsi

    Imaš prav. Vendar verjetno ni tako enostaven preskok iz 500e na nič.
    Na črno pa te takoj dobijo.
    Je pa opazno jamranje gospodarstva da si ne morejo zagotoviti delovne sile nakljub uvoženih hrvatov.
    Upam da se jim še to v večji meri maščuje.

  • neny

   višek svojega dela lahko nakažeš socialno ogroženim, ker imaš privilegij dela. :) Okej?

  • Aichmbsi

   Vsaka štala ne glede kaj vsebuje ima svojo funkcijo

 • MIHAEL S.

  Oko se mi je orosilo od ganjenosti.

  Zgoraj so na slikah sami naši tovariši komunisti Voljč in Janković, pa še tovarišica Bratuškova v najbolj hribovski izdaji.

  Naša levica ne more propasti.

  • Johan

   Sama MAFIJA

  • KIKI

   Ne more propast, celo širi se kot kuga? Ti, z dvema ddr bi nam
   lahko razložil zakaj je tako? Bom videl., če imaš res dva doktorata!

 • Soave

  Vse za denar !!! Mafija hudirjeva !!

  https://www.youtube.com/watch?v=I8P80A8vy9I

 • tzt

  Ljubčki moji dragi, Gorenje crkuje in bo stanje kmalu podobno Agrokorjevem. Niti eminentna in omikana ekonomist Mencinger in pravnik Bavcon ne moreta več pomagati. Ga pač bomo dokapitalizirali kot NLB. Živela revolucionarna ekonomija: Tujega nočemo, svojega ne damo :-)

  Do kdaj bodo ti levičarski bebci na oblasti še delali škodo?

  • prof. ddr. Mihael

   Odkod si se pa ti vzel, da ne veš, da se pravilno reče: “Tujega nočemo, svojega nimamo.”

  • Dragan

   Kmalu bo tisto: Tuje hočemo, svojega nimamo.

   • KIKI

    To smo že enkrat preživeli ! Neprijetna resnica za tiste rdeče,
    ki imajo saj za en “noht” vesti!

  • ahnenpass

   Kakšni levičarji, tam so ja sami hrvati, zaposlujejo pa same migrante in pederajsle, ki znajo edino naročat po internetu in dilat zemljakom.

 • MižekFiga

  Do danes niso uspeli uničiti privatna podjetja kot Pipistrel, Auzpuhe in veliko majhnih družinskih. Od velikuh bodo kmalu izginila še Krka in Gorenje. Čemu jim bo Banka so pa že sprobali. Pralnica bo! Kakšne servise še potrebujejo, mogoče različne seksualne? Kdo pa vsaj malo ve, kaj udbašem in njihovim vodjem zares paše? To ne bo, samo na Volitve pojdite
  Teš6 ima reprizo v 2TDK! Zadnji trzaji, če jih na Volitvah ne odjebemo.

  • lili pili

   Sds, sd in sls so druzno podpirali izgradnjo tes6, nobenega od teh ne volit

   • Vera

    ” Šaleški lobi ” = SD, nikogar iz SDS in SLS-a ni !

    • lili pili

     Kar poglej zapisnike glasovanj v parlamentu in ns vladi…

 • Dragan

  Voljč je Drnovškov finančnik. Voljč in Zakrajšek sta bila nepremagljivi lopovski tandem za časa vladavine Drnovškove LDS.

  • KIKI

   V navezi z slavnim “žutim” Golubičem….

 • prof. ddr. Mihael

  Premier Cerar, moj zaupni prijatelj, mi je zaupal, da bo po volitvah,če bo znova zmagal s 35 %, vse drugače.

  Še huje bo, mi je zaupal med prijatelji.

  • MižekFiga

   Mihi daj raj “Kašo pihi”, ne delaj limanic.

   • prof. ddr. Mihael

    Še te kmalu ne bo.

    Samo od jeze boš še lahko pihal.

 • neny

  Pridni delajo za 6oo eur v tem konglomeratu. Pridne ovce, katastrofišen odpad.

  • prof. ddr. Mihael

   Znova seješ malodušje med srečnimi državljani.

   600 Evrov dobijo najbolj pridni in izobraženi!

 • prof. ddr. Mihael

  Vse bo propadlo, le ta portal bo preživel, ker ima mene, ki imam dva doktorata.

  • lili pili

   Ne przivel bo, dokler ga bo orban financiral, ti pa lahko se trikrat doktorirasssss

 • prof. ddr. Mihael

  Še na enem področju smo v Evropi brez konkurence na prvem mestu.

  Znanstveno sem namreč ugotovil, da pride v Sloveniji največ komunistov, udbašev in levičarjev na enega poštenega Slovenca.

  • Aichmbsi

   To pa je res preveč. Pa so obljubljali da bo totalna nula

   • prof. ddr. Mihael

    Ne bodi neučakan.

    Preostali poštenjaki so v zadnjih vzdihljajih.

    • Aichmbsi

     Tako je prav!

     • prof. ddr. Mihael

      Takoj sem vedel, da te bom lahko potolažil.

     • Aichmbsi

      Hvala ddr

  • lili pili

   Vsaka ti cast pa si stel tudi tiste bivse, ki so sedaj v sds

 • xtc

  Gorenje je udbovsko državna fabrika polna rdeče žlahte,ki jo je na koncu uničila.
  Gorenje je zaradi levakov “Company without future”,davkoplačevalci zadevo vzdržujemo nasilno .
  Dejstvo je jasno če škripne Gorenje,pa Teš je naslednji Rudnik,to se bo definitivno zgodilo imajo levaki revolucijo in adijo volilna baza ter Titek v centu mesta.
  Voljč je udbaš-in upravljalec denarja v Mehiki,kamor so pokradeni denar iz Slovenije levaki skrili,velik del pa so ga izgubili v borznih špekulacijah 2006-2009.
  Vendar je težava,da je ta denar danes težko spraviti jim v Slovenijo brez ,da bi bilo to opaženo s strani EU in ZDA zaradi teroristične zakonodaje,kajti večje količine denarja se pač ne morejo pojaviti iz nič in brez podlage.
  Nadalje Panasonic bi kupil Gorenje v celoti a ko so levaki izvedeli ,da bo ostalo le okrog 1300 ljudi,in da Panasonic zanima gorenjeva prodajna mreža po EU in drugod je zavladala panika in upor,ob pregledu pa naj bi Panasonic odkril katastrofalno stanje v firmi ,v kateri brez velikih sprememb ne bo šlo.
  Da Voljč cuza denar iz Gorenja(beri države-davkoplačevalcev je jasno),Ko se govori o Rotschildih pa je jasno,da jih Voljč ni najel za rešitev firme ampak kako pomagati za plačilo seveda,ob poizkusih reševanja firmo legalno izčrpati in zapreti,denar pa spravuti na varno v Mehiko-tujci svetovalci,pa ostanejo kot priročen ideološki meglen oblak,kako so tujci slabi,v resnici pa so jih za svoje namene nereševanje najeli levaki.
  Svetovalcem pa se itaq J+++++ ,kaj bo dokler so plačani za domenjeno.

  • prof. ddr. Mihael

   Ti si takoj ponuidil dokaz, da je moje spodnje spoznanje znanstveno utemeljeno.

   • xtc

    In kaj to je?
    Ah ja ddr idiot.

    • prof. ddr. Mihael

     Ker nisi doktor, ti oprostim tvojo nepremišljenost.

     Mar misliš, da ti ne preživljaš več rdečih lenuhov?

     • montyamp

      Ti maš samo daleč domov in dva kumrovška šnelkurs doktorata .

     • prof. ddr. Mihael

      A tudi ti ne ceniš izobrazbe?

     • montyamp

      Hahaha , FDV kumrovški šnelkursadžije , v Švici nimam azila za tako sorto zajedalcev .

     • lili pili

      Ne tako o FDV, tam ze dolgo studira tudi mladi buhtl zan mahnic, diplomiral pa sam desetar IJJ

     • Vera

      Članek ne piše o JJ in ne o mladem Mahniču ! Prepričana sem pa, da bi Gorenje bolje vodila , kot sedanji vodilni z Bobinac in mehiški Voljč .

     • lili pili

      Jansa bi imel zelo blizu,,za mladega bi bilo poucno, da se sreca z realnim zivljenjem, seveda mora najprej dostudirat… jaz ga brez diplome ne bi vzel…

     • KIKI

      Kot vidiš, si diplome, magisterije in doktorate lahko nekateri kar v rit
      vtaknejo, saj so popolnoma brez vrednosti in če si v “pravih”
      krogih, si jo lahko poceni kupiš, a njeede? Znanje ni pomembno,
      barva diplome pa le mora biti rdeče barve!

     • lili pili

      Ja meni so brez vete tudi oni z ddr.

     • lili pili

      Clanek ne pise o jankovicu pa je na sliki…

  • KIKI

   Voljč je Kučanov bankomat !

  • ahnenpass

   Na njihovem mestu, bi jaz zavil v obližnji kazino in vse zaigral na Black Jacku, nekaj bi potem pustil podkupljenemu lastniku igralnice, ostalo pa bi zadržal za sebe. Pa račun bi prosil in davke plačal.

 • montyamp

  Banditi bodo firmo z=bali po stari recepturi .
  Upam samo , da se ne bodo spet slovenski privatniki samomorili s streli na 5 metrov po sosednjih državah .
  Lahko poberejo edino kakega paradajzarja na poti v večna lovišča , da ne bo več take gužve okrog murglosrbske farme ovauhov in morilcev .

 • lili pili

  In zakaj je na sliki tudi jankovic, a je zapislen v gorenju….., je fogogenicen…

  • KIKI

   Ni zaposlen, sam “dnar” dobiva – en glas, en miljon/ leto,
   pa si potem s Kučanom potalata, a njedee?

   • lili pili

    Tako kot jansa sej so vsi enaki samo denar jih zanima, mi pa smo kekeci…

    • KIKI

     Brez Janše ti ne gre od rok! Svojo stranko vodi že preko
     20 let in si svojo plačo gotovo zasluži! Svoje mišljenje ohranja
     in ga ne spreminja iz dneva v dan kot ostali politični
     večspolniki! Sam pa dobro veš, kakšne odurne barabe so
     tile vsi na slikah!

     • lili pili

      Stranko je spremenil iz social demokratske, kot si jo je zamislil pucnik v desno stranko, zato ne govori, da je vedno isti, cestitam pa mu na 20. Letnem vodenju stranke, v evropi mu ni ravnega, pa tudi protikandidata nima nikoli, vrhunec demokracije balkanskega tipa

 • totex39

  Neverjetno kako komunistom počasi “uspeva” vse kar so si zadali, da lahko v Sloveniji vse uničijo in popolnoma osiromašijo narod, kajti oni imajo za sebe dovolj pokradenega denarja in se jim ni treba več bati za preživetje. Imajo pa povsem proste roke, kajti pri nas ni več nobenega, ki jim bi sodil to njihovo početje.

 • Olga_10

  “Mama zlata mama..”, si tako učila Franjota Bobinca? Postal je lopov in se obkrožil s komunisticnimi lopovi!
  Levičarji namerno ropajo državo, uničujejo podjetja in ustvarjajo brezpravni proletariat, ki mu potem prodajajo floskule o “neoliberalnem turbo kapitalizmu”, tovarišijskem prihvatizmu, ki ga sami izvajajo in si bašejo žepe!
  Dol s komunisti! Volimo desnico in rešimo Slovenijo!

  • andreas82

   Tako je, Janša premier tooooooooooooo

   • Olga_10

    Natanko tako!

  • tohuvabohu

   Zdaj pa poje “Jama, zlata jama, glej, da me ne pustiš”.
   Bewusst robust. Nekdanja reklama za Gorenje, zaradi katere so se Nemci za trebuhe držali od smeha.

   • ahnenpass

    Ni ga čez Pini farina hladilnik, okrašen z diamanti.
    No ja, diamanti odpadajo, ker so slabo zalimani na tisto poceni plastiko, ročka za odpiranje ti večkrat ostane v rokah, pa LCD crkuje, ampak hladi pa.

 • učko

  Dejte že enkrat ta dva režimska kučanova cepca skin’t dol, ker jih ne morem več gledat !!!!

 • KIKI

  Na tej sliki svinji dve rdeči,
  klepetata le o naši sreči;
  kako nas bi še bolj oželi,
  na limance še bolj ujeli,
  nas stisnili v temen kot,
  od koder ni mogoč izhod!…

  Zbudimo se, Slovenci!

 • črnaovca

  No in kakšno prihodnost sploh ima Gorenje? Pralni stroj s 5 letno garancijo tujega proizvajalca kupiš skoraj pol ceneje od Gorenjevega po 5 letih sta tako ali tako oba zanič. Dodane vrednosti v tem podjetju ni veliko, razvoja nobenega, torej ostane samo še selitev proizvodnje v tujino kjer je cenejša delovna sila. Zakaj so selili del proizvodnje v Valjevo do katerega vodi cesta podobna stari cesti čez Trojane v ljubljano samo da se tam Trojane dvakrat ponovijo, pravijo da vVelnju za obstoj nujno rabijo avtocesto, čudno vSrbiji to ni bilo ovira.

  • učko

   Razvoj je ključnega pomena, da je nek izdelek konkurenčen, tako kvalitativno kot stroškovno. V Gorenju je razvoj izredno močan, močna je tudi Gorenjeva orodjarna. Problem Gorenja je isti kot pri vseh “korporativističnih podjetjih”: prevelik kadrovski balast. Predvsem v vodstvenih strukturah je polno režimskih ljudi, ki “morajo” imeti dobre službe. Članstvo v F21 podjetje pač veliko stane.

   • ahnenpass

    Inženirski oddelek imajo kar velik, verjetno celo med največjimi v državi, a kaj, ko je tam pameti zelo malo, če sploh.
    Kaj češ sploh spreminjati pri grelcih, elektromotorjih in pumpah, a je kaka nova fizikalna in kemična teorija nastala slučajno?

    • učko

     Vsi izdelki morajo iti v korak s časom. Tut televizorji niso več tisto, kar so bili, pa avtomobili, da o telefonih ne govorimo. Elektronika, optimizacija elektromehanskih komponent in avtomatizacija proizvodnje. Poglej malo asortima izdelkov, ki jih Gorenje proizvaja, ker je ogromen, niso to samo pralni stroji.

     • ahnenpass

      Električna zobna ščetka, na brezžično polnjenje, se meni ni nikoli zdel preveč posrečen izum.

  • KIKI

   Počakaj! Gradnja ceste je čisti profit, Gorenje pa kar leze v zgubo in
   nihče ga noče posvojit! Imel sem delnice Gorenja od samega začetka
   in na koncu sem plačal več borzni hiši za letno pristojbino, od kakih
   dividendih ni bilo govora. Vsako leto so se nameščali in razmeščali
   razni nadzorniki in “stari obrazi” in mi smo jih obkroževali….
   No, potem sem hudiča delniškega prodaj za manj kot 15 % nabavne
   vrednosti! In kaj si mislite o takšnem veleuspešnem podjetju?

   • ahnenpass

    Še eno naše podjetje, kjer delavci vsako leto pridelajo samo čedalje večje izgube, garajo pa kot konji in se sekirajo do onemoglosti. Pravzaprav drugačnih podjetij praktično nimamo, vsako leto se več zadolžujemo samo zato, da jim ni treba sedeti doma in gledati televizijo, do naslednje socialne. Saj bi lahko, ampak ne smejo, zaradi morale.

 • Nora24wc

  Sdsof čudežni deček je pa ustvarjal delovna mesta, ali je pobegnil v dominikansko r, ker je ukradel 30 milijonov ? A kdo ve ?

  • ahnenpass

   Poguglaj…

 • Janez

  Vrli
  SAVINJČANI !
  NAJ SE VRNEJO H KMETOVANJU, OBRTEM, K DOMAČNOSTNIM GOSTIŠČEM !
  K malim družinskim podjetjem.
  Tisti
  – RUDNIK SLABEGA PREMOGA=LIGNITA,
  – GRDI DINOZAVER OD ZASTARELE, BREZPERSPEKTIVNE TERMOELEKTRARNE TEŠ- 6
  IN
  GORENJE ?
  Ali ne bi bilo boljše kaj manjšega sodobnejšega ?
  V
  SAVINJSKI DOLINI SO OK TOPLICE, DOBRE GOSPODINJE, SAVINJSKI ŽELODEC. L.r. J. KOMENDA

  P.S.
  SAJ TO NI RES ! Rdeči direktorji in Rotschildi. ?

  • ahnenpass

   Seveda, komunizem je bil vladavina delavcev in kmetov, to je najbolj produktivna ekonomija, vseh časov, neprimerno več se naštanca kot v katerem koli kapitalizmu, če delajo pa za sebe. Izjemno kvalitetnega dreka, seveda.

 • domovina mili dom

  Zakaj že, komunisti hočejo imeti državna podjetja? Udbomafija pleni, samo pleni, butasti Slovenci pa mazohistično dovolijo jebanje v glavo. Kar tako naprej slovenski butli.

  • ahnenpass

   Veseli smo lahko najbrž edino, da vsaj srbov ni več v moderni udbi.

   • cosmosjasnovidec

    Ja je jih pa še vedno preveč vse povsod na drugih mestih.
    Poglej samo lopovsko copatarsko čefutarsko golazen”jankovića” pa je vse jasno.

    • ahnenpass

     Saj zato pa imamo Sovo, polno velikih slovencev, po rodu iz hrvaške, bosne in albanije.

     • cosmosjasnovidec

      Saj imamo tako že dolgo časa zato pa ravno gredo vsi zaupni podatki ven iz Slovenije.

   • domovina mili dom

    So so. Zunanji sodelavci. Isajlović in podobni.

 • Ne razumem

  Gorenje je bila glavna pralnica denarja za trgovino z orozjem in patrio, bobinac je bil tudi zaslisan v zvezi s tem

 • Osti jarej
 • Osti jarej
 • Roman Benedik

  98 milijard tolarjev, torej 980 milijonov tolarjev -Kakšne pokate;a imate uredništvo v Begnah?

  • slosin

   tud ti nis dost boljši! Poka ga Škandal24….

 • odzunaj

  Prvi nadzornik Voljč, Gorenje pa v franže. Kakšen nadzornik ! Uničevalec! In pripelje Rotschilde, organizirano tatinsko mafijo, ki deluje skladno s Sorosem !
  Ej velenjčani, velenjčani , rojeni za sužnje komunistične mafije !

 • neny

  Splet trokira…..selekcija vsebin, videoposnetkov…za vesele desne ovce.

  https://www.youtube.com/watch?v=6XIaP3LtYf8

  • cosmosjasnovidec

   Ovca ti je stara,da je na svet spravila tako budalo kot si ti.

  • ahnenpass

   Poglej si članek o sosednji strani, o atentatu na švedskega novinarja, sveta Marija pomagaj…

   • Janez

    Napreduješ !
    Sveta Marija !
    Kakšno lepo pesem o njej se nauči, da ne boš tak – kot tisti ” oink, oink”
    Pa ?
    K spovedi in
    Spokorno po kolenih na sv. Višarje – pa boš ? ” rešen” Morda !? L.r. J. KOMENDA

 • cosmosjasnovidec

  Kjer je copatarska nesnaga ter ostali čefutarski izmečki zraven ne more biti drugače,da se levakov in komunajzarjev sploh ne omenja.

  • učko

   Tvoj standarden odgovor, ki paše v vsak članek !

   • cosmosjasnovidec

    Res je.
    Usedi se na sredinski prst svoje leve roke kot si navajen,da ne boš morebiti danes pozabil.

 • Andrej

  Niso samo Rotschildi. Janković, Kučan in Šarec se menda redno konzultirajo tudi z družino Netanjahu, Bin Laden in prebivalci planeta GX-275 v osončju Alfa Kentavra. Anonimni novinarji Škandal24 menda nad Murglami redno opažajo nerazložljive svetlobne pojave, ki izginejo šele, ko jim trip popusti.

  • ahnenpass

   Na zemljo so v pradavnini padli vesoljci, ki so se skregali in razdelili na tri ločine, nato pa so se vsi pobili med sabo v veliki vojni. Njihove duše so zapolnile eter, v katerega je potopljena zemlja in ugrabili ume ljudi, kjer se zdaj nadaljuje vesoljska vojna.

 • Janez

  ADVENT JE !
  Poganskim pokomunistom podarjam par najlepših nabožnih pesmi.
  K
  spovedi, na spokorno romanje – po kolenih seveda – pa naj se odpravijo . Kar sami. L.r. J. KOMENDA
  P.S.
  AVE MARIJA !

  https://www.google.si/search?q=ave+maria+amira&oq=ave+maria+amira&aqs=chrome..69i57j35i39j0l2.13066j0j7&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

  • Šobar Davorin

   ..pokomunistom….Misliš gospode ijjj, komisarja čete Ivo Lola Ribar, pa Gorenaka, pa še ostale konvertite …..Kenede.

 • Rotar Jakob

  kurćanovi kurirji izropanih slovencev!

 • Šobar Davorin

  Ko bi imeli spomin malo bolj razvit, kot zlata ribica gospoda predsednika naše takoimenovane države RS, bi se morebiti spomnili, da je začetek vse nastale kolobocije namerno in zlonamerno povzročila že kar naša taprva, de taku rječem, svobodno izvoljena ulada, tudi peterle-sahsova, osamosvojiteljska in demosova, imenovana. Ko je eliminirala staro SDK in omogočila nebrzdano in nekontrolirano finančno rokovnjaštvo. Inštalirala je, po njenem zlonamernem mnenju sistem, ki temelji na korupciji in rokounjaški zakonodaji. In use naslednje ulade ga pač prilagajajo svojim potrebam. Se upravičujem za ukajne in morebiti malo dolejnščine.

 • Dragan

  Zoki dokler bodo banke naše, se mi prvorazredni nimamo kej bat. Mal se pri men oglas, ti dam na razpolago mojo vilo v Acapulcu pa kakšne fajn bejbe s sabo pripel. Se bomo mal zabaval pa v šampanjcu kopali.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!