Skobe.net – milijoni Telekoma v obrambo globoke države

Foto: sta

Tvitosfera se ogorčeno odziva na “analize”, ki jih objavlja politikantski Siol.net, ki je očitno prevzel medijsko štafeto globoke države v borbi za oblikovanje leve vlade, ki bi zagotovila novo štiriletno plenjenje državnega premoženja, tudi bogate denarnice Telekoma Slovenije. V nadaljevanju objavljamo ozadja operacije Skobe.net, ki je portal v izvedbi direktorice Tine Česen spremenila v osebni medij Rudolfa Skobeta in prijateljic njegove žene Urše Skobe ter hkrati vselej uporabno dolgo roko Boruta Jamnika.

Ko je v soboto zvečer Marjan Šarec v izjavi za javnost sporočil, da se je “Šarčeva” koalicija v celoti uskladila in da je zadovoljen z razpletom maratonskih pogajanj, je Janez Janša naslednji dan preklical že poslano povabilo na pogovore o koaliciji. In čeprav se je v ponedeljek že ugibalo, da utegne Nova Slovenije pod vodstvom Mateja Tonina zavrniti povabilo za vstop v levo koalicijo, se je na Siol.net, ki je v lasti državnega Telekoma Slovenije, nenadoma pojavil skrajno nenavaden prispevek z naslovom “Takšen neuspeh bo močno vplival na nadaljnjo politično kariero Janeza Janše”. Članek, ki je menda nastal v avtorstvu javnosti povsem neznanega novinarja Luke Mlakarja, je ob pomoči režimskega analitika Mira Klineta tako predsednika SDS razglasil za političnega “luzerja” in hladnokrvno napovedal konec njegove politične kariere. Kmalu potem, ko je NSi tudi uradno javnosti sporočila, da ne gre v Šarčevo koalicijo, so se na Siolu spet razpisali, tokrat samooklicana politična analitika Primož Cirman in Vesna Vuković, sledili so napadi in diskreditacije Mateja Tonina, Nove Slovenije, pa vselej priročne zgodbe z Gregorjem Virantom, nato se je vnovič pojavil vseprisotni Andraž Zorko, partner Valicona, ki kot “hišni” politični analitik Vesne Vuković in Primoža Cirmana za Siol “napoveduje” galaktične posledice političnih odločitev, ki niso na liniji globoke države. Mimogrede, Valicon, katerega solastnik je ta isti Andraž Zorko, je po podatkih Erarja iz državnih jasli v preteklih letih potegnil 2.915.754,54 evra. Torej, skoraj tri milijone evrov razlogov, da skozi Skobe.net rogovili proti vladi, ki bi mu morda vzela privilegij dostopa do proračunskih milijonov. Politikanstvo, ki ga zganja državni Siol.net, je v zadnjih tednih dejansko prešlo vse meje dobrega okusa, na kar se je začela odzivati tudi slovenska tvitosfera. Eden izmed tviterašev je recimo zapisal: “Zanimivo, kako je Rudi Skobe imel priložnost postati vrhunski manager. Tako se bo v zgodovino zapisal le kot – služabnik. Žalostno.” Nadaljeval je Tomaž Štih – Libertarec, ki je zapisal: “Cirman in Vukovičeva bi po navodilu Golobiča revidirala zgodovino … ‘Opozorila globoke države’ NSi so zadnji stadij, preden jim bodo ozadja pokazala resnično naravo lažnega ‘prijateljstva’.” Miro Hacek je zapisal: “SiolNET postaja glavni vir kikiriki news v Sloveniji. Se zdaj lepo vidi, v čem je (tudi) bil motiv preprečitve prodaje Telekoma.” Nekdanji gospodarski minister Matej Lahovnik je zapisal: “Še ena instant kikiriki analiza, ki v ospredje potiska ideologijo namesto vprašanja, v kateri koaliciji bo določena stranka lažje uresničevala svoj program.” Tviteraš SloLibertarian je zapisal: “Tile članki na Siol.net so tako predvidljivi – prebereš samo naslov in veš, kdo je avtor: plačanca Cirman in Vuković. Državni Telekom ima svoj informativni portal s politično agendo – kje še to obstaja?”

Skratka, več kot dovolj razlogov, da skušamo razumeti ozadje popolne radikalizacije medija, ki deluje v lasti družbe TS Media d.o.o., ki ga vodi Tina Česen in je v 100-odstotni lasti Telekoma Slovenije, ki ga vodi Rudolf Skobe, in je sicer v 62,54-odstotni lasti Republike Slovenije, 4,25 odstotka je v lasti Slovenskega državnega holdinga, 5,59 odstotka pa v lasti prav tako državne Kapitalske družbe KAD. Torej, politične manipulacije, ki jih na Siol.net izvajajo Tina Česen, Vesna Vuković, Primož Cirman, Ana Rupar, Luka Mlakar in tako naprej, plačujemo vsi državljani Republike Slovenije.

Tina Česen

Gremo k ozadju. Telekom Slovenije kot predsednik uprave vodi Rudolf Skobe, o čigar prestižni ljubljanski vili smo že večkrat pisali, Telekomovo hčerinsko družbo vodi Tina Česen, ki je svojo kariero začela v Studiu Marketing, ki je redno vodil kampanje Milana Kučana, zanj pa izdajal tudi njegov brezplačnik Predsednik. Tina Česen je osebna prijateljica Urše Skobe, bivše uslužbenke TS Media, ki je vmes postala žena Rudolfa Skobeta. Ista Tina Česen je tesna prijateljica Vesne Vuković, ki s TS Media pogodbeno sodeluje preko svoje družbe VV, medijske storitve, Vesna Vuković, s.p., Slamnikarska ulica 4, 1234 Mengeš. In tako je krog zaključen. Prav zaradi tega se je portala v novinarskih krogih prijelo sarkastično ime – Skobe.net. Rudolf Skobe se kot predsednik uprave Telekoma v ožjih družbah izgovarja, da na Tino Česen nima nobenega vpliva, a dejstva so povsem drugačna, vsa novinarska srenja ve, da urednike Siol.net postavlja in odstavlja prav – Rudolf Skobe. Več o tem bi znal povedati predvsem bivši odgovorni urednik Siol.net Uroš Urbas, sedanji odgovorni urednik Dela, ki ga je prav Skobe v svoji pisarni zaposlil in tudi odpustil. Obdobje sprenevedanja je torej končano. Rudolf Skobe je “gazda” TS Media, alfa in omega Siol.net, zatorej dragi bralci, poslovneži in politiki, verjemite, vsak članek, ki se objavi na Siolu, je verificiran s strani Rudolfa Skobeta. Da se o vas piše, je v interesu globoke države, ki jo predstavljajo različni akterji od Gregorja Golobiča do Boruta Jamnika, za likvidacije sta zadolžena zvesta “analitika” Vesna Vuković in Primož Cirman in za kreativne politične analize je zadolžen Andraž Zorko iz Valicona. Telekomovemu šefu in predsednici nadzornega sveta Lidii Glavina, sicer predsednici uprave Slovenskega državnega holdinga, smo že pred časom poslali vprašanja o tem, koliko TS Media plačuje za “analize”, ki jih pišejo zgoraj navedeni, a nam na vprašanja niso odgovorili. Zanesljivo bo prišel trenutek, ko se bodo v javnosti znašle tudi te pogodbe. In zanesljivo bo prav kmalu prišel trenutek, ko bosta imela Rudolf Skobe in Tina Česen priložnost pojasniti svojo vlogo brutalnih manipulacij v interesu globoke države. In navsezadnje bi bilo smiselno, da če se je že Skobe odločil, da se bo namesto s poslovanjem Telekoma Slovenije ukvarjal z manipuliranjem v medijih, da nemudoma odstopi kot predsednik uprave Telekoma Slovenije, in naj to mesto čimprej prevzame nekdo, ki mu bo do tega, da se Telekom Slovenije razvija v uspešno gospodarsko družbo.

Andrej Žitnik

 • Poštenje velja

  Zadnji cas je da zamenjam Telekom za t2

  • dolfe

   samo da mi poteče obveza grem drugam….

  • dr Janez Sveti

   Dobra odločitev. Sam sem z T2 uslugami zelo zadovoljen.

   DR Janez SVeti connected

  • mginko

   Nič ne pomaga, če ne greš na volitve.

 • soc

  Klavrno se je končal poskus druge Janševe vlade, da s pomočjo Telekoma in Planeta postavi konkurenčen steber neobvladljivi in očitno nedotakljivi RTV ter povsem levakarskemu Pro Plusu. Solidna ekipa, ki je začela (Gerič, Bešter…), je bila z vrnitvijo levakov na vladno oblast kaj hitro zamenjana z natanko takimi kadri, kot so ves čas vedrili in oblačili v omenjenih dveh strebrih. Danes vsi trije med seboj tekmujejo, kdo se bo bollj udinjal Murglam in Sorosevim blodnjam. Jezik, ki ga uporabljajo, je vedno bolj Orwellov novorek.

  • Hun

   vazno da Jansa kadruje ne pa prodaja drzavne firme..kako bo Rajko prodajal poslovna darila Telekomu in se v 4letih oprasil z milijoni…

  • Hun

   Jansa bi RTV, Siol…ti bi mu pa ploskal kok je demokraticn…zarad takih glupih zvestih vztrajnikov ni napredka v Sloveniji

   • soc

    Ti si res taka možganska spaka, da te še nisem dal na drek listo zgolj zato, da imam občutek, kako “razmišlja” Levica. In ni mi žal. Vsakič sproti, ko preberem takele bebavosti.

    Fantje in dekleta te baže, leninski izmeček evolucije, kdaj boste končno spet splezali na palme in se v splošno olajšanje in zadovoljstvo lotili banan?

    • Hun

     povj katero izdajalsko mestlo si opravljal v yugi..bil si partijec…men pa ocita komunizm.k sm bil 10 let zivlenja v soc. yugi…jansisti niste nrmalni..dal me bos na block listo..sj druzga ne znas upokojeno teslo sektasko

 • Anton

  sedaj “počas razumem” zakaj so levaki tako proti privatizaciji ,ups pomota to vem že od samega začetka

  sarkazem press

 • dr Janez Sveti

  Tako je Bog hotel, kakor je morje odprl za osvoboditev Židov iz suženjstva.

  Dr Janez Sveti Sodnik

  • Hun

   dr janez sveti pravlicar

   • dr Janez Sveti

    Kaj pa ti veš kaj je res in kaj ne. Vse kar jaz rečem je res.
    DR Janez SVeti Vsemogočni

    • Hun

     ti si poslusn oproda svojemu vodji..nimas ti karakterja manipulirat z ovcam

     • dr Janez Sveti

      Od kje tebi ta misel, da jaz želim manipulirat?
      A bi ti želel oziroma te privlači manipulacija? Hudoben si, torej se lahko naučiš tudi manipulacije, ker si naravni talent.
      To je duševna bolezen, če še ne veš!
      Katerega vodjo si pa imel v mislih? Kulčan, Janša, Mogamed, Jezus, Hare Krišna, Nostradamus, Hitler, Tito…

      DR Janez SVeti genij

     • Hun

      Jansi za enkrat ni para na Slovenskih tleh…nora24 vs rekrutira v prave manđuriske kandidate

     • dr Janez Sveti

      Ne glej slabih filmov.
      DR Janez SVeti

     • Hun

      res nora je negativn medij..nobenga pozitivno progresivnega clanka

     • Hun

      razlika je ce prenasas dobroto ne da zahtevas placilo…manipulurat zarad lastnih ideoliskih ciljev je pa bolezn…Jansa je zadnji od partijskih dinozavrov vescih manipulacije…

     • dr Janez Sveti

      In Janša je moj vodja? Zmeni se z drugimi tukaj, ki so enako zmedeni kakor ti, saj me imajo za udbo kučanista.
      Jaz sem vesoljc.

      DR janez SVeti genij

     • Hun

      ko mi film poc zarad glupih jansistov mecm vse v isti kos..mas prou nism nc bolsi k sektasi..da se spuscam na podobn fanaticn nivo

     • dr Janez Sveti

      :) samo hvala mi reci :)

      DR Janez Sveti višji svetovalec

 • Olga2345

  Tovarišijo bo treba postaviti tja, kamor sodi, z zvodnikom iz Murgel vred! Čas se jim neizbežno izteka!

  • zokispoki

   No, Kline Milanov hlapec, je zares zivi dokaz,
   kaj pomeni besni, zvesti, fanaticni, komunajzarski vojscak, z eno nogo sicer ze v vecnih loviscih, pa kljub temu , poln sovrastva in gneva. Primitivni kvazi intelektualec seje razdor, lazi in sovrastvo. Skratka, njegovi nastopi so negledljivi, sprevrzeni in vredni
   psihiatricne obravnave !

  • SIMON ROZIC

   Zdaj bi se pa mogel Murgeljčan že najbolj zvestim tudi zagabit! …

 • Olga2345

  Poglejte jih!

 • mginko

  Ni samo to, kar je napisano o Telekomu. Zakaj taka borba za njega? Ni samo denar. Kar je več kot denar so informacije o “notranjem sovražniku”, kjer se “zanimive” povezave spremljajo, snemajo. Ve se lahko sliši kaj se “sovražniki” pogovarjajo, pišejo, kličejo, pošiljajo. To je glavna hrana “udbomafije” ki obvladuje ukradeno globoko državo. Strah pred notranjim sovražnikom, da ne pade oblast. Dokazan primer, ki se v večini skriva je “bunker” za prisluškovanje in snemanje v Postojnski jami iz prejšnjih časov. Danes tehnika omogoča ogromno več kot omenjeni “bunker”. Zato je taka borba vseh rdečih poleg korita z denarjem tudi za Telekom. Če imaš vse to in nagrajene sodelovce iz (?)denarjem, imaš vso oblast v ukradeni globoki državi. Isto so državna podjetja, kjer je povsod “naš kader” in je vse pod kontrolo. Vsa ta režija se je delala že od leta 1980, izvaja se še danes s super tehniko in udbomafijskim vzgojenim podmladkom.
  Narod pa še kar bluzi in spi.

 • mginko

  Dodatek: Tudi vsi forumi so “pokriti” z našimi “državnimi organi”, ki spretno menjajo nick-e in speljujejo komentatorje v smeri “živčnega nažiganja”. Dostopni so jim prav vsi podatki o komentatorjih (Telekom!),
  O kakršnihkoli posledicah tudi na daljši rok, ima lahko mišlenje vsak komentator sam .
  Torej kje je Slovenija l. 2018 ? !!

 • AlojzZ

  “milijoni Telekoma v obrambo globoke države”

  Pa … vse, kar gre za obrambo globoke države, se vzame od kekcev v tej državi. Vzame se toliko, kot je treba pa še maržo.

  Še komu ni kaj jasno?

 • žogica

  Kaj takega še v teoriji ni možno, ne pa v praksi! Zbudite se in se najprej poglejte v ogledalo, vsaj kanček samokritike bi vam zelo koristil!

 • Zgornji

  PARAZITI NAPADAJOOOOOOO … !!! ! !!!

 • ☠️

  Zadeva je zelo preprosta. Dajte si jo zapomnit, ker res ni tako zapleteno:

  Če gre v žep Janše ali SDS je to lepo, gradi slovenstvo in je domoljubno.
  Če gre v žep komurkoli drugemu, je to globoka država, udba, kučan, murgle…

  Dajte no… zadeva je res jasna in transparentna!

  • žogica

   Oprani možgani tega ne razumejo!

   • Soave

    RES JE !!

  • Franjo Trojner

   Po tvoji logiki so tvoji rodeči upravičeni, da si brezsramno in nenasitno polnijo žepe cel čas naše prve samostojne države ker so to že počeli 46 v bivši Jugoslaviji?
   Če gre komu drugemu, kot brezsramnim in nenasitnim levičarjem v žep pa se to imenuje razprodaja premoženja, izdaja domovine itd. To kar ste počeli in še počnete z bankami, predvsem z NLB vas je do potankosti razgalilo, v vsaki pravni državi bi že desetletje nazaj v aresti klavir špilali. Ma vi na levici garant niste zdravi v glavo! Sram vas naj bo, narodu v obraz lažete, zavajate, farbate, prikrivate……..itd, vmes pa se brezsramno, nenasitno prenažirate iz državnega korita. Na koncu vas bo narod z vilami gnal iz oblasti!

   • Smuk Palček

    Na koncu vas bo narod z vilami gnal iz oblasti ! Čas bi že bil !

    • Artur

     Jaz ima gorjačo že pripravljeno pa štrik tudi tisti na gosto pleten za ziher.

     • Smuk Palček

      Puško si zrihtaj makar staro vojaško in škatlo z naboji, jo bomo potrebovali, vsaj tako se odvija…

     • Artur

      Vadim lokostrelstvo za začetek , šus tih in učinkovit potem pa “kuglice” po potrebi .
      Vile pa so najboljše tiste s štirimi roglji .

     • Smuk Palček

      Dober lok je v nemalo primerih boljši od puške, drži in kuglice z ricinusom.

     • Artur

      Predvidevam da veš kdaj bo prišlo do kaznovanja teh levih narodno izdajalskih žoharjev, kdaj bo dvignilo narodu pokrovko .

     • Smuk Palček

      Seveda predvidevam, ker sem po naravi dober opazovalec in poslušalec. Nemalokrat sem izrakel kako se bo neka zadeva nadaljevala in izpolnilo se je do potankosti. Glede naše domovine pa ti povem, da je ugrabljena in da smo Slovenci vsaj tisti s srcem že v manjšini. Smo podrejeni in pod močnim vpljivom zunanjih sil, med nami so prodane duše in izdajalci.

     • Artur

      Se strinjam !

  • mginko

   “Dajte no… zadeva je res jasna in transparentna!”
   Tebi ni popolnoma nič jasna, ker “mogoče” dobivaš vsak mesec priviligirane prispevke.
   Ali na tvoj način : ” Če gre v žep Janše ali SDS je to lepo, gradi slovenstvo in je domoljubno.”

  • radames

   O, lejga! Junfer! Takoj v blokado.

   PS in OPOZORILO
   vrni(te) milijarde, ki ste jih spravili iz države. Jasno, ti internacionalist???!!!!

  • diler resnice

   Ko imaš zaščitni znak”smrti” v profilu je zadeva jasna in preprosta in za povrh še transparentna , ampak zagotovo v glavi temu nekaj ne štima.Če bi obveljali ti levičarski pamfleti iz obdobja 2004-8, bi bil slovenski Janez danes najbogatejši SLOVENEC, tako pa desničarji oziroma demokrati, komaj še parirajo pohlepnim levim neumnim osebkom laike YouTube !?

 • Grega

  A si ti slep?

 • Franjo Trojner

  Res prava džungla, do demokratične in pravne države nas ločijo prav vsi nelustriranci.
  Vprašanje je, kdaj bo družba, volilci v Sloveniji zmogli za ščepec poguma in zdrave pameti ter glasovali za nujno potrebne spremembe, ki bodo avtomatsko poslale nelustrirance na smetišče zgodovine, kjer bi se resnici na ljubo morali znajti že leta 1991.

 • Grega

  Siol se boji Janše, zato pišejo anti SDS članke, pač LEVA FOBIJA. To se vidi predvsem pri teh dveh Primož Cirman in Vesna Vuković.

 • Artur

  Glede cen za njihove storitve kot operaterja so obupno oderuški .

  • Smuk Palček

   V kolikor bi ne bilo konkurence drugih operaterjev bi bilo še bistveno dražje.

 • Smuk Palček

  Najprej so imeli slogan s pticami si delimo nebo in znak škrjančka, nato, so se pojavile ošpice in enice ter ničle na njihovih vozilih. Sedaj pa imajo modre kroge v niansah in znak mednarodne psihiatrične ustanove. Telekom je klientelistično podjetje v rokah globoke države.

 • Artur
 • Artur

  V Bruslju uvajajo diktaturo nad internetom
  http://beta.publishwall.si/bozan.zabjek/post/399495/v-bruslju-uvajajo-diktaturo-nad-internetom
  Diktaturo zahteva – Peterle, Bogovič, Tomčeva, Zver, Šulinova in celo Vajgl iz Desusa! Želijo popolno diktaturo, ki je trenutno internet še ne omogoča, ljudje morajo biti zgolj ovce. Takšne ovce kot so oni sami, le na višji plači in v službi diktatorske elite. Internet mora po njihovo omogočati samo bedarije, sladkarije in laži elite, kako nevarni so nekateri voditelji in je zato treba z vojaškim napadom stvari preprečiti. Govoriti resnico o strupeni hrani, strupenem zraku, vojnah, zločinih korporacij in bankirjev bo od jeseni očitno nasjtrožje prepovedano.
  Leva vlada ali desna vlada ?Druge opcije ni kjer nebi mogel nobeden reči ,da je vse isto sr..je drugo pakovanje.

 • garfi

  PODGANE VSEH DEŽEL SO SE ZDRUŽILE
  1. gLobaLni MAFIJEC SOROS FINANCIRA VSE ZLO TEGA SVETA
  -Quantum of Soros [Episode 1] George Soros Coup – Documentary [2018]
  https://www.youtube.com/watch?v=Pw_Q4Vn0MHk
  2. LokaLni MAFIJEC KUĆAN DRŽAVNO ODLIKOVANJE GEORGEU SOROSU PRED 16. leti
  https://www.24ur.com/novice/slovenija/drzavno-odlikovanje-georgeu-sorosu.html
  3. RKC IN gLobaLni MAFIJEC SOROS
  -Je George Soros omrežil tudi katoliško Cerkev v Sloveniji?
  http://demokracija.si/nova/index.php/fokus/je-george-soros-omrezil-tudi-katolisko-cerkev-v-sloveniji
  -Med prejemniki tudi Jankovićev MOL: Poglejte seznam vseh organizacij, ki jih v Sloveniji financira George Soros! IN TUDI SLOVENSKO KARITAS
  http://nova24tv.si/slovenija/med-prejemniki-tudi-jankovicev-mol-poglejte-seznam-vseh-organizacij-ki-jih-v-sloveniji-financira-george-soros/
  -GRADIMO ODPRTO DRUŽBO RADIO OGNJIŠČE
  http://audio.ognjisce.si/oddaje/Gradimo_odprto_druzbo

  • Smuk Palček

   A je sploh še kdo pošten, resno se vprašujem ?

   • garfi

    s pasivnostjo vedno manj

 • večni srb

  Treba se bo enkrat odločiti, hočemo sodobne in poceni telekomunikacije ali močno udbo.
  Država bi imela najraje, če bi vsi imeli telefone in internet zastonj, ne vedo le kako bi potem plačevali ogromen vojaško policijski aparat, ki bi vse skupaj nadziral. Mogoče bi lahko zaračunavali dvojno ceno.

  • Smuk Palček

   Plačujemo komunikacijske storitve operaterja in ne nadzora in omejitve zaradi nadzora. Velja vse dokljer se posameznik ali združba ne ukvarja z nezakonitimi dejavnostmi ali kriminalom. Kako bodo v prihodnje pisali zakone in tretirali nezakonitost pa je drugi par klobas.

   • večni srb

    A zato je tako drago, jaz sem pa mislil, da z enormnimi dobički prispevajo za policijski orkester in nabavo municije za našo nato soldatesko.
    Kaj je sploh internet oziroma telekomunikacije, včasih so se ljudje drli iz hriba na hrib, da jih je lahko slišala cela dolina. Ni znano, da bi to dretje povzročilo kakšne hude kriminalne delikte, razen hrupa kot takega, kaj dosti se pa tako res niso mogli zmeniti.
    Zakaj lahko vsak šalabajzer nagaja v prostoru, ki je zgolj tehnično dovršena iluzija, zgleda je tako zgrajeno in izdelano, da se da in jih tudi neznansko zabava. Tehnika se izboljšuje, človek se pa zgleda slabša. Tisto dretje včasih se je še dalo ignorirati, mobilni signali pa predrejo tudi stene. Sicer pa so socialna omrežja velika obogatitev, Telekom je odklopil že ogromno neprilagojenih priključkov, odrezan in neinformiran človek je danes praktično nebogljen proti fašističnemu državnemu aparatu in ne more konkurirati v razviti družbi.

    • Smuk Palček

     Smo v poplavi informacij, ki jih je treba znati izvleči, tiste prave od lažnih, zavajajočih, neuporabnih, takih, ki so plasirane za vznemirjanje, strašenje in zapeljevanje oziroma
     so namenjene za preusmerjanje naroda od bistva, ki se odvija v tajnosti in za hrbtom. Lep primer je svetovno nogometno prvenstvo, ki razen nogometašem ne bo večini prineslo ničesar. Med tem se v tajnosti sprejemajo zakoni in odredbe
     omejevanja npr. pravic, do uvajanja novih davkov in projektov,
     zaradi katerih nas bo bolela glava in nam bodo izpraznili žep.

 • lili pili

  Vse drzi kar ste napisali samo eno stvar pa niste, ker vam ni v prid..

  Rudi skobe je prevzel vodenje TS za casa vlade IJJ. On sam mu je bil boter in ga kot neznanega menederja ustolicil na celu telekoma. Se ena od genijalnih potez janeza ni kaj..

  • Smuk Palček

   Kdaj je bilo to ? R. Skobe je zadnji predsednik uprave TS in mislim, da ne vodi d.d. še iz časov vlade J.J. Se motim ?

   • lili pili

    Rudi je pred prevzemom vodenja vodil takratni planet z tv in portalom. Kar na enkrat, je urednisko politiko prilagodil jansevim potrebam in potem bil imenovan, po jansevem odhodu, pa se je prilagodil novim gospodarjem…

  • Zan Marega

   drži.na telekom ga je za roko pripeljal klima -petek po direktnem naročilu JJ…

 • domovina mili dom

  Komunisti vedno bolj odkrito napadajo demokracijo. Zato vsi opranoglavi trobilci trobijo v en kućanov glas, za ne prodajo državne “srebrnine”, za komuniste diamantni bankomati. Komunistične parole, tujcu Bog nas var. Rusom, Kitajcem, Opankarjem pa ja, seveda, ker ti bodo še vedno davek plačevali udbomafiji.
  Vse prodati. Tako bo udbomafija ovenela, kot rožca brez vode.

 • šmentanamuha

  Kakor koli stvari obrnemo, vedno Kučan ven pogleda.

 • xtc

  Vse to je samo en kričeč dokaz ,fda je treba Telekom kot NLB prodat v celoti brez lastništva države.

  • Hun

   in kdo bo prodal …Jansa?

 • piko8

  G. Janez Janša in njegova zmagovita stranka SDS so edini sposobni spucat levi gnoj po Sloveniji in vzpostaviti vladavino prava, zagotoviti blaginjo Slovenk in Slovencev!!!

  • Hun

   sanje so dalec od realnosti

 • KP

  Sem že zdavnaj napisal. Lahko tudi kar šenkamo tujcem vse te firme,pa bo manj škode za slovenski narod,edino za voluharje bi to pomenilo konec sveta. Njihovega.

  • Hun

   kje bo SDS kadroval svoje vztrajnike?

 • Sarkazem

  Oh jej, saj ta siol in ostale portale bere le po nekaj tisoč ljudi, v glavnem iz javne uprave, ki imajo čas. Ali pa redki upokojenci, ki znajo uporabljati internet. Oboji so v glavnem že formirani komiji! Ta komipropaganda ne doseže skoraj milijona ljudi, ki niso šli na volitve in pol milijona ljudi, ki so volili komistranke. To je pa res zaskrbljujoče ali pa obe glavni televiziji, ki vsak dan pereta možgane stotisočem, ne pa neki Skobetovi minimediji.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!