Haklov dvorni norček Crnkovič prekosil Spomenko Hribar – tokrat ima težave s “steklimi psi desnice”

Marko Crnkovič (Foto: Facebook/@Marko Crnkovič)

Če nam življene že postreže z limonami, se vsaj spodobi iz njih iztisniti kar največ soka. Tako se te dni lahko smejimo novim poskusom Večerovega pisuna Marka Crnkoviča. Ta je namreč v Večeru objavil članek z naslovom “Zaustaviti stekle pse desnice”. Da nima pojma, o čem kvasi, je jasno razvidno že iz naslova, a smo se odločili, da tudi njemu namenimo nekaj minut slave in gremo skozi njegove nebuloze lepo po vrsti.

A preden zares začnemo, si dovolimo še en Voltaireov citat: “Razen ene molitve nisem nikoli molil Bogu in še to na kratko: O Gospod, naredi moje sovražnike smešne. In Bog me je uslišal.” Zares, podobnega mnenja smo tudi sami, saj nas Crnkovičevo pisanje spravlja v smeh.

Tako Crnkovič piše “če danes pomislimo, kakšna sodrga so v teh 26 letih postali desničarji, moramo priznati, da je bila [Spomenka Hribar] naravnost jasnovidna,” ko je enega od svojih člankov naslovila “Zaustaviti desnico”. Če bi se lahko včasih grizli zaradi nivoja kulture v tiskanih medijih, pa se danes lahko samo smejimo, kako nizko so padli. Sploh, ker se Crnkovič sam v odstavku kasneje pritožuje nad kulturo zmerjanja in zamerljivosti. Njegov nivo introspekcije se je najbrž utopil v kopici žaljivk, ki jih ni zmožen zadržati zase ob sami misli na desnico.

“Ne govorim o desnici kot o političnem prepričanju. Govorim o kulturi javnega oglašanja. O podivjani, poniglavi, primitivni kulturi zmerjanja in zamerljivosti. O izgovorih, da je treba po vseh teh desetletjih levičarskega enoumja škartirati politično korektnost in v ta namen suspendirati osnovno vljudnost, da ne rečem civilizacijske norme političnega in medijskega komuniciranja.” Crnkovič bi najbrž raje videl, da se mu cel svet udinja in klanja, da lahko hodi po vseh ter vsem pljuva v obraz, ne da bi dobil kaj od tega zasluženo nazaj.

Prehitro smo rekli. “Vse je dovoljeno. Ker je demokracija. Resnica boli. Ergo, imamo pravico, da ljudem pljuvamo v obraz in se na vse poserjemo,” zapiše Crnkovič. To je najbrž ta nivo kulture, ki ga je imel v mislih.

Kdo se boji črnega moža?
“Desničarstvo je postalo psihološko, socialno, politično degradirana, četudi s pogruntavščinami modernih medijev in socialnih omrežij posodobljena državljanska drža, rebrandana kot alternativna desnica.” Iz zapisanega je jasno razvidno, da Crnkovič nima pojma, kaj naj bi bila alternativna desnica, temveč samo straši z izrazom. Včasih je bil fašizem, potem ksenofobija, potem islamofobija, še kje vmes homofobija.

Nekoga označiti za alternativno desnico je za levičarja samo še en poskus diskreditacije, kjer se z nekom, ki ne deli njegovih političnih prepričanj, ni pripravljen spustiti v diskusijo. “Bolj gre za zlohotnost in frustracije, zaničevanje in izključevanje, negativizem in nergaštvo. Predvsem pa za odsotnost argumentacije. Diskreditacija pač bolj zaleže.”

Še ena značilnost zakrknjenega levičarja je poskus projiciranja svojih napak na nasprotnike. Ponavadi boste v sočnih izrazih, ki jih potrebujejo za svoje nasprotnike, zlahka prepoznali njih same: psihično, socialno, politično degradirane osebke.

Dojenje psa pač ni umetnost
Crnkoviča ravno tako moti, da smo pripravljeni bobu reči bob, pasji dojilji pasja dojilja in se na splošno ne pretvarjamo, da vidimo cesarjeva nova oblačila, ko pa je cesar v resnici gol in dojenje psa preprosto ni nobena umetnost, temveč samo sprevrženost. “Treba je reči, da gre za degenerirano umetnost, ki jo cenijo samo pokvarjenci in pasjejebci. Treba je sesuti vse Prešernove nagrajence za nazaj in za naprej.”

“Šolnike je treba ozmerjati z izkoriščevalskimi paraziti pri koritu in dodati, naj nikar ne računajo na našo podporo, ker je sin njihovega glavnega sindikalnega zastopnika vnuk slavnega komunističnega predsednika, pa še stanovanje da mu je kupil z ziher nakradenim denarjem.” Zanima nas, kaj točno je lahko razlog, da Crnkovič tako silovito brani umazane prakse sindikalistov, ki so v Sloveniji postali sami sebi namen.

Svoboda govora je temeljna vrednota desnice
Po daljšem monologu o tem, kakšna naj bi bila desnica v Sloveniji in krajšem posipanju s pepelom, saj naj bi jo ravno levica ustvarila, Crnkovič zaključi, da si res ne želi dialoga z nekom, ki se ne strinja z njim. Poleg tega pa si želi žlahtne desnice, kot nekoč Kučan, ki bi bila ubogljiva na ukaze iz Murgel.“Čeprav je danes videti, kot da še nikoli ni bilo tako nujno zaustaviti vsaj steklih psov desnice, če že ne desnice kar počez, se spomnimo, da se to proaktivno postavljanje blokad ne obnese. Po mojem bolj zaleže, da jih ignoriramo. Da jih pospravimo v njihov filtrski balonček. Kjer se bodo pogovarjali samo s samimi seboj. Ne zaslužijo si naše pozornosti.”

Mi vsi pa v jok in v hribe. Ah ne, ne bo šlo. Navsezadnje je desnica tista, ki zagovarja svobodo govora in odprti dialog, medtem ko levičarji zagovarjajo cenzuro ter želijo nadzirati posameznikov jezik. Za narodov blagor, pravijo. Oni pa že ja vedo, kaj je dobro za plebs. Če se želi Crnkovič zapreti v kako sobo in si nadeti jopič določenega kroja, ne bo nihče nasprotoval. Na določeni njivi se še najde prostor. Samo naj pusti ostale lepo pri miru.

F. A.

 • karlina

  Tako Crnkovič piše “če danes pomislimo, kakšna sodrga so v teh 26 letih postali desničarji, moramo priznati, da je bila [Spomenka Hribar] naravnost jasnovidna,” ko je enega od svojih člankov naslovila “Zaustaviti desnico”. Če bi se lahko včasih grizli zaradi nivoja kulture v tiskanih medijih, pa se danes lahko samo smejimo, kako nizko so padli. Sploh, ker se Crnkovič sam v odstavku kasneje pritožuje nad kulturo zmerjanja in zamerljivosti. Njegov nivo introspekcije se je najbrž utopil v kopici žaljivk, ki jih ni zmožen zadržati zase ob sami misli na desnico.

  Je mogoče ta propadli levičarski novinar, sploh prebral, kaj je napisal. Vse to so znamenja rdeče, krvave, komunistične diktature. Seveda, ta murgeljska mafija je mislila in seveda živela v tem, da se ljudje, ki se ne strinjamo z njimi, ki životarimo, med tem, ko oni mastno živijo na naš-pokraden denar, ne bomo nikoli oglasili, pač pa bomo vse to gledali in trpel-IZ FILMA, TO SO GADJE-JOK BRATE, ODPADE !!!!!
  Kar se pa tiče Spomenke Hribar-ona niti slučajno, niti pod razno, nikoli ni bila na strani desnice-itak je po rodu Srbkinja, obnašala se je, kot je pihal veter . Glede na to gnusno pisanje, se dozdeva, da so postali komunisti zelo, zelo živčni, saj se bližajo volitve: https://www.youtube.com/watch?v=L21br2DSCSg

  • Franc Šink

   Psiček na sliki zgoraj izgleda manj nevaren kot crnkovič

 • Aron

  Dokler ima JJ na Twitterju blokirane vse, ki se ne strinjajo z njim, je pac desnica sovraznik svobode govora. Simpl.

  • čips

   Po moje je JJ dovolj pameten,da nestrinjanja argumentira in sprejme razlike, blokirani so mrbit zato, ker ga verbalno napadajo. Ne samo njega tudi druzino, ga mecejo v jeco mu jemljejo mandat pa smo volilci vedeli pa smo ga vseeno volili nic ni skrival… sicer pa dokler imamo taksne slovence tipa ti, miro, tviti,crnkovic… ne rabimo “migrantov” saj nas boste desnicarje vi pobili. Odkrito nam venomer grozite z zidom, jamami in zdaj smo stekli psi tudi ti se usmrtijo…

   • Roman Benedik

    JJ ni sposoben prenesti niti argumentirane kritike! V zadnjih par letih je postal poblaznel in ima okoli sebe samo take,ki ga 24 ur na dan ujčkajo in kujejo v zvezde.

    • čips

     Boli to,ko ima vsemu sranju navkljub se vedno volilce…joj kak boli in pece in skeli hahahahaha

   • Aron

    Niti ne, nobeno drugacno mnenje ni tolerirano. Zato je SDS avtokratska stranka.

 • šmentanamuha

  Ubogi Crnkovič, očitno je opisal kar samega sebe. Od koga se je nalezel stekline, sicer ni jasno, lahko pa da je fasal oni virus norih krav. Keri luzer, OMFG!!!!

  • Steiermark

   uboge nore krave……

 • ljubinica

  Jaz sem nekaj takega od Crnkovica pricakovala …

  Pred casom so na VVFaktorju razkrili moralno podobo tega bankrotiranca.
  Sel je v osebni stecaj zaradi dolga preko 100 tisoc €. V glavnem dolg do bivse zene, prezivnina za otroke ….
  Pezdir in Brscic sta brez dlake na jezlku povedala, kaj si mislita o njem ….
  Takrat sem si mislila: Mascevanje sledi …

 • ljubinica

  Na Crnkovicu lahko opazujemo, kaj murgelska medijska masinarija naredi iz novinarja ….
  Pred leti je se poskusal biti neodvisen, svoboden opazovalec in kritik slovenskih razmer … Pa se ni izslo, odrinili so ga …. ker ni bil dovolj rdec ….
  In se je zlomil. Postal presstitut, kakrsnega hoce murgelski sistem.

 • Miran

  Crnkovič super napisano.

  • RATATA

   Ti si miran. Jaz sem nemiran.

  • karlina

   Še dobro, da te lahko blokiram, te že ni, puf.

 • VERRZIFIKATOR

  Marko Černelič

  ZRCALCE IN PROJEKCIJA

  Neki se razbojnik je pogledal
  kakor vsako jutro bil v zrcalo,
  ki mu še nikoli ni lagalo,
  tega se prav dobro je zavedal.

  Da goljuf je, tat in kriminalec,
  sin s krvjo oblitega očeta,
  rodovina zdavnaj mu prekleta,
  opozarja v steklu ga kazalec.

  Pa se kakor jutro vsako,
  spomni, da zrcalo projicira,
  levo da na desno stran kopira,
  s tem odpravi da lahko napako.

  Se rešitve prime spet neresne,
  prav prozorne in povsem zlagane,
  nič mu drugega ne preostane,
  kot da vpije: »Kriv je tisti z desne.«

  Lažje v laži tej tekó mu dnevi,
  a četudi drugemu podtika,
  pred resnico se težko umika,
  da je tat, goljuf, razbojnik levi.

 • Jan Kovalski

  Čisto vse kar je Crkovič pripisal desnici je sam uporabil v tem svojem propagandnem zmazku.
  Ne pozabite, Crkovič je zadolžen za cca 145.000€ (med drugim preživnine za otroka) in je finančni in moralni bankrotiranec, “bori” se za svoj obstoj. Pred 2 leti je, da bi se otresel dolgov, proglasil t.i. osebni stečaj.

  https://www.youtube.com/watch?v=Vx-PhwflXzE

  Od 6:30 naprej

  • učko

   Jah, od kar mu je Rotovnik dal stanovanje in ga potem brcnil iz CD-ja, ker je bil Crnkovič tečen in brezobrazen v svojih bolnih ambicijah po direktorskem stolu CD-ja, gre z Markom samo še navzdol in to že več kot 20 let. Pa tak “mladi up” je bil ! Žalostno, zato mu taka pisanja, ki so rezultat boja za preživetje, odpuščamo.

 • if

  Crnkovič, ste navijač nedemokracije, zato ne ločite med desnico, svobodo govora, resnico, in se ne zavedate sovražnega govora, ki teče iz vašega miselnega sveta kot posledica funkcionalne okvare intelekta.

  • učko

   Crnkovič točno ve, kdo v tej državi ima denar in oblast in bo pač njim služil, da bo tudi sam kaj imel od tega.

 • antimur

  Crnkovič je že po svoji do skrajno neurejeni podobi prava maskota antifovskega pisuna. S tem, da se primerja z Diklićko, pa kaže na njegov povsem zmeden, neurejen, skratka zmešan razum, ki ga ima golazen kot je Hribarca, alias Diklićka in ostala antislovenska drhal.

 • MEFISTO

  Na tem portalu imamo tudi nekega plodovitega komentatorja, ki se trudi doseči umetnika rdeče besede Marka Crnkovića.

  Skoraj sem prehitro pomislil,če niso morda Twetty Bird, luckyss, MladiLiberalec, janez cepec, Djuro Sumar, učko in drugi nicki Marka Crnkovića in ne onega upokojenca iz zadnjega kota Gorenjske.

  V zadnjem hipu sem pomislil, da je Slovenija še dovolj velika za ta dva podobna kalibra.

  Če bi jih bilo več, bi pa že bila gneča.

 • Schwarzenegger

  Kakšen blesav priimek, če bi jaz imel tako butast priimek bi ga spremenil Schwarzenegger

 • lojze

  Ne vem zakaj se jezimo. Konec koncev Crnkovič opisuje predvsem sebe in lastno izpraznjenost in nemoč. Možakar je v svojem anarhičnem, on pravi liberalnem svetu , intelektualno in ekonomsko bankrotiral. Zakaj bi brcali v crknjenega konja, praviji Indijanci!

 • Krtača 20

  Zadel je bistvo desničarjev ja. Desničarji boste moral pa svoje laži enkrat zagovarjat pred narodom.

  • kralj matjaž

   Kako?
   A boste spet pobijali in kradli po državi?
   Upam da razumeš, kaj je narobe z vašimi idejami.

  • učko

   Misl’m, da boste to moral enkrat račune položit’ ta rdeči fašisti !

  • šmentanamuha

   Slaboumna izjava, verjetno je virus norih krav dobil od tebe …

 • dež

  Zgleda, da nas je bralce kolumn Marko dolga leta vlekel za nos.
  Dobili smo prvega nominiranca za naslednjo Prešernovo nagrado, za transformacijo iz (očitno wannabe) intelektualca v bankrotiranega primitivca z Dunning.Krugerjevim sindromom.

 • RATATA

  Dvomim, da je brezveznemu izmečku, ki piše o steklih psih desnice sploh kaj jasno o čem piše.
  Uporabljati izmišljene in zlagane, potvorjene in vsiljene definicije o levosti in desnosti je politična igra bogatih naslednikov in potomcev morilske kradljive pokomunistične združbe, ki si lahko vse privošči, saj je tako bogata in varovana s policijo in sodstvom. Desnice sploh ni.

  • učko

   Predvsem pa ni levice, so samo levuharji !

  • Franc Šink

   Je tako jo imenujejo pošteni in odgovorni ljudje .

  • zokispoki

   Za pocrkat ! Zblojena cefurska kreatura nam bo solila pamet, de !

  • karlina

   Itak, da mu ni jasno, ker je ali pijan, ali zadet, druge možnosti ni.

   • RATATA

    No, pijan od zadetosti … hehe

   • Steiermark

    ali pa, kot je iz fotografije razbrati, samo pobesneli psihič……

 • učko

  Crnkovič je že več kot četrt stoletja “Crkovič” !

 • učko

  Crnkovič je danes orodje režima nima pa privilegiranega statusa znotraj režima, ker se je v preteklosti zameril nekaterim pomembnim režimcem. Torej za skorjo kruha piše naročene nebuloze.

 • Pes je za pred hišo in da jo čuva, ne pa da se jih izkorišča za lizanje človeškega telesa.

  • tarantela

   Deliš dobro voljo. A si morda videla družino z otroki na izletu ali sprehodu, poleg otrok tudi kužka, ki povsod vtakne svoj nos, ko voha po tleh, potem pa skoči k malemu otročičku in ga poliže pol licu? Nagnusno! In nezdravo!

 • tarantela

  Crnkovič je v marsičem zadel žebljico na glavico. Eno je namreč kritika, drugo pa je zmerjanje in pljuvanje po drugače mislečih in tega je na tem portalu kar precej. Če se z nekom ne strinjaš, to povej na primeren način, ne pa da ga zmerjaš. Samo primer takega neokusnega pisanja: “levičarjem se poščijem v usta”, ki ga je na tem portalu večkrat moč zaslediti.

  • sprehajalec

   V naravi desničarja je, da piše vljudno in olikano, saj so ga tako doma učili in pa Župnik. Vljudno in olikano obnašanje je bil civilizacijski temelj europskih krščanskih družb, do prihoda komunistov.

   Z njihovim prihodom, je prišel tudi nov besednjak, besednjak lumpenproletarskih rdečih revirjev, pa besednjak Mačka matije, pa Semič Dakija itd.

   Ker se klin s sklinom zbija, se s prihodom tega besednjaka na tale portal odzivamo včasih na enak način. Ker to je edini jezik, ki ga levičar razume. ker v mladosti pač ni bil deležen olike in vljudnosti.

   • tarantela

    Sama se trudim, da ne žalim, čeprav sem včasih sarkastična. Vedno pomislim najprej, če mi ne bi bilo nerodno tega, kar zapišem, povedati določeni osebi javno vpričo vseh v obraz.
    Če so bili Daki, Maček itd nesramni, ne pomeni, da moram biti tudi jaz, tako menim. In predvsem tole: Tule se “soočamo” različni ljudje. Meni pravijo da sem levičarka, čeprav to drži samo delno. Če pa ste v večini desno usmerjeni, potem bi bilo lepo, če bi se zavedali, da predstavljate desno usmerjene politike, pa naj bo orto ali mehko. In če zraven zmerjate – kdor pač zmerja – potem ljudi odvračate od desnice. Z zmerjanjem učinkujete ravno obratno od tega, kar bi radi dosegli in to so simpatije čim več volivcev. Morda v premislek…

    • sprehajalec

     70 let se je pljuvalo in se pljuva po desnici. V Slovenskih razmerah ni niti še definirano, kaj je desnica ampak se za desnico označi vse, kar ti ne paše. Nek skihhead je avtomatsko desničar, če nosiš bulerje, si avtomatsko desničar. Če nosiš črno jakno, si takoj desničar.

     V Sloveniji je vse to tako zmešano, ker so bile generacije podvržene indoktrinaciji in normalnega sploh poznajo ne. Ultralevičarjem, naslednikom partije na oblasti pa to ustreza, da so se podedovali stari stereotipi iz komunizma.

     Ko spomenka ali pa Crnković kriči “Ustavite desnico” seveda ne misli na desnico, ki v naših razmerah niti ni definirana, ampak ima v mislih Ivana Janeza. z označbo “desnica” pa udarijo ven indoktrinacijski stereotipi, ki jih je bil deležen mladi pionirček nekoč. Nekaj zloveščega, nedoločenega, strah vzbujajočega.

     • tarantela

      Prvi odstavek bi lahko zapisal tudi za levico. Ampak menim, da bi morali delati drugače, resnica se lahko zapiše brez žaljivk. To mene moti na tem portalu. In prikrojevanje in polresnice. Ja, delajo tudi drugi tako, ampak zakaj ne bi tu počeli drugače? Kdo nam brani? Ja, in lepo se je “pogovarjati” z nekom, ki svoje misli zapiše brez žaljivk!!! Hvala!

  • Stajerka

   si bolj papeška od papeža……..če bi ostali mediji objavljali brez moderatorjev, verjami, da bi se lewaki izkazali kot najbolj primitivni in sovražni osebki…….o polnih jamah, domobrancih, RKC klerih, fašistih in še čemu, se lahko zahvalimo bogatemu besednjaku kulturnih, visoko izobraženih lewakov…….da o puklastem in plešastem firerju ne pričnemo razpredat……
   kot rečeno: za vas je še PODN PREVISOKO……

   • tarantela

    In zakaj mene žališ?

    • Stajerka

     kdo te žali?????……resnica je zate, kot za Crnkovića, žalitev……

     • tarantela

      Tole si mi zapisala:
      “za vas je še PODN PREVISOKO……”

     • Stajerka

      Crnkovič je v marsičem zadel žebljico na glavico.

      ponavljam: za vas je še PODN PREVISOKO……

      argumente imaš zgoraj v mojem postu, kjer se posujem s pepelom in ponosno priznavam lastno okuženost s steklino…….in če sem v tej karakteristiki, je moja trditev o podnu in višini najmilejša oblika, izražena na povsem legitimen in argumentiran način……

     • tarantela

      Še vedno menim, da je v marsičem zadel žebljico na glavico. Ne vem, kako dolgo si na tem portalu, sama sem se ga v začetku zelo razveselila, Marsikdo si je tu olajšal dušo, kot se temu reče. Potem pa je postajalo vse bolj grobo in danes menim, da bi lahko malo zabremzali. In ravno ta zmerjanja in sovraštva so me oddaljila od desne. Žal, tako učinkujejo marsikateri komentarji. In na ta način izgubljate simpatije. Škoda! Pa sem mislila, da bo to portal resnice, ne zmerjanja!

     • Darth Vader

      politična korektnost ni enako temu da si do nekoga, ki si to ne zasluži, prijazen in ljubezniv…..politične korektnosti ni več, zato lahko pričakuješ še bolj resnične in realne izraze, ki bodo opisovali levičarsko kolobocijo v Sloveniji

     • tarantela

      A sploh razumeš, kaj sem hotela povedati? Desni sami sebi škodijo. A je to primerno za nekoga, ki naj ga cenimo in spoštujemo, pa ima tek besednjak!?
      A bi radi zmagali na volitvah, al boste spet jamral in seveda se jezili nad butastimi volivci. V resnici je pa krivda pri tistih, ki volivce odbijajo s svojimi izrazi. Po vojni so ljudje MORALI voliti, kar je bilo zapovedano, zdaj pa volijo tiste, ki znajo z ljudmi delati po človeško, vsaj zmerjati ni treba. Večina ljudi je neopredeljenih in teh pač ne bo nihče pridobil s takim govorjenjem. Pišuka, saj hočem desnim samo dobro, pa nihče noče pogledati u špegu in se zamisliti, kaj in kako!

     • Darth Vader

      dej pober se u 3pm z prijaznostjo, poitično korektnostjo pa avtocenzuro misli in govora

     • Stajerka

      in ZAKAJ bi se morali mi bremzat???….zato, da nam na vrat obešate migrante, ki stanejo 3x več kot slovenski delavec……zato, da boste vi z našim dnarjem tešili svoje ideologije……od desnice vam je mar samo denar, drugače bi nas zatrli in utopili v žlici vode…..je pa problem, ker je večina pričela razmišljat z lastnimi glavami in še kako dobro se vidi vaša panika, izražena v žalitvah……

     • tarantela

      Še več migrantov bomo dobili, ker si nočete pridobiti volivcev. Na tak način jih ne boste.

     • čips

      Vi jih bote dobili ja… cela evropa se jih brani in se zapira. Ita bo naslednja, ki se bo zaprla. Ves svoj domet si pokazal.

     • Roman Benedik

      Ja,kje pa imaš migrante v SLO???Migranti so šli v Nemčijo.Če bi bil pa JJ 2015 na oblasti,bi se priklanjal Merklovi in Junckerju,in jih bi imeli tukaj 500 000!

    • čips

     Kako te zali?

   • karlina

    Zato se jih pa blokira in imaš mir

  • čips

   In kaj je in drugace naredil tistim,ki se z njim ne strinjamo? Zmerjal je…

   • tarantela

    Ja, ampak tu počnemo to že kar lep čas, povedal oz odgovoril je nato, kar počnemo tu.

    • čips

     Hja tako torej, ko leva stran zmerja in grozi je vse to argument,ko jaz kaj recem sem poblaznela drhal,stekel pes… ko mislim, da nizje ne gre levicarji najdete nov podn. Stajerka ti je prav povedala.

     • tarantela

      Na tem portalu se že skoraj od začetka piše tako o levo usmerjenih. Torej…

     • čips

      Kdo te sili svinjat tu? Pojdi pa kam drugam brat. Tja kjer je vse lepo mavricno,vse se strinjate,se imate radi in dojite pse, unicujete zastave in pljuvate po delovnih ljudeh.

     • tarantela

      Sploh ne razumeš, kaj si delate. Pa volitve bi radi dobili!

     • čips

      Desnica zmaguje po celi evropi. Tudi v Slo bo pocasi,ko bojo migranti klat zaceli upam,da se bos v svoji wilkomerski pozi komu za zivi zid postavil. Ni prav,da umirajo nedolzni zaradi taksnih, ki jih vabite!

     • rabbit

      Če govoriš o volitvah potem primitivni levičarji v Sloveniji nikoli ne bi dobili nobenih volitev, ker kolikor so oni lagali, pokradli in celo dali veliko ljudi pobiti potemtakem nikoli ne bi jih volil noben Slovenec. Pa ni tako vidim, da bolj si primitiven bolj greš skozi pri neukem slovenskem narodu. V državi kjer bi prišlo na dan, da je državna banka finacirala podjetje, ki je financiralo surčinski klan in kateri pripadniki so ubili srbskega predsednika Džindžića nikoli in nikdar v normalni državi ne bi prišli na oblast pa bodo sedaj spet s pomočjo Marjana Šarca.Želim ti zdravja pa boš videla da imam prav.

     • karlina

      O, kaj je svet lepši, ker več ne berem neumnosti levičarke tarantele, je blokirana in tako bo ostalo, poleg njenih plačanih prijateljev.

  • rabbit

   A res kaj pa jezik raznih Tunekov, hunov in podobnih zakaj pa pod njihovimi ekspozeji nič ne protestiraš..

   • tarantela

    Tuneku sem že napisala enkrat. Nedavno (pred nekaj dnevi) je nekdo Janševe otroke prav grdo packal in sem mu tudi zapisala, da naj otroke pri miru pusti.

    • rabbit

     No vedno lepo vljudno odgovorim in ko razni tuneki tweetyji ipd nimajo argumentov me začnejo zmerjati z domobranko, pošiljajo me v Begunje ali Polje ali da sem nepotešena in to levičarji na tem portalu v začetku sem jim vračala z isto mero vendar jim še do gležnov nisem zato jih sedaj enostavno blokiram ker s takimi primitivci se ne mislim ubadati si pa zaslužijo.

     • karlina

      Blokiraj !!!!!

  • učko

   Jah no, cosmojasnovidec je levuharski provokator, ki se razglaša za desničarja, da bi naredu “desnici” čim več škode.

 • Franjo Trojner

  Res je nizko pado, a nižje sploh še gre? Sramota, kaj vse je človek mimo vseh načel, uma pripravljen narediti za pest cekinov, za pun taler, flašo, za preživerje.

 • sprehajalec

  Gre za staro Kominternino;

  kar reče levica je resnica,
  kar reče desnica je laž.

  Pod desnico so razumeli seveda ne tisto edino, ki jo svet pozna, iz angleškega parlamenta, ampak vse politične nasprotnike komunistov: socialdemokrate, delavske socialiste, anarhiste, krščanske socialiste,
  fašiste….

  In to so vtepali generacijam v glavo, dajmo ponavljati; kar reče levica je resnica, kar reče desnica je laž. kar reče levica je resnica, kar reče desnica je laž, kar reče levica je resnica, kar reče desnica je laž. Kdor ni ponavljal, je bil odstranjen. Likvidiran.

  Zato imata zmešana Crnković in pa Krtača s tegale portala težave, desnica ju preganja, še v sanjah. Po glavi se jima pa neprestano vrti; kar reče levica je resnica, kar reče desnica je laž.

  Neka scena kot iz Orwella, 1984. In dokaz, kako levičarstvo zmeša in uniči človeka….

 • Anton

  Crnkovič je propalica, neobrit,razkuštran, upam da se vsaj umiva redno ,skratka bednik, kot nek junkie iz ulice, ni čudno da ga je Požar fuknu na cesto.Lahko pa da se ob vsem tem motim, in gre “zgolj” za duševno stisko dotičnega publicista, novinarja.

  sarkazem press

 • Stajerka

  če so lewaki, z zakritimi obrazi, zmerljivkami in zaničevanjem lastne identitete, kulturni in spoštovanja vredni osebki…….potem sem raje stekel pes……stekel pes se je pripravljen za svoje življenje in pravice borit do zadnjega diha, niti slučajno ne pride v poštev kakšen piškotek……

 • Slovenec 33

  Slovenska država je okupirana, ker jo vodijo okupatorsko veleizdajalske veje oblasti.
  Nobena aktivnost teh idiotskih možganskih maloposestnikov ni usmerjena v patriotizem, napredek in zaščito staroselcev, ampak protežirajo stare okupatorje in vabijo v slovenske dežele nove.
  Pri teh podlostih jih podpirajo topoumni produkti usmerjenega izobraževanja pod vodstvom fdvizma in v čanku je avtor zbral izcedke enega od njih.

  • karlina

   Saj zato se gre, ker jih podpira FDV

 • Majda

  Jaz pa vem, da je tip prav ubogi! Kar je najhuje, je to, kar je rekel Jezus: blagor ubogim na duhu, zakaj njih je nebesko kraljestvo. Kako se pocuti ubogi infantilni osebek, ve najbolj on sam. Hudic je, da od sebe ne mores pobegniti, in mozgansko ga iti pri zivem telesu pece! Se posebej, ce ni rezultatov narolcevanja, lazi in kretenizmov. Nisi Kuca, uboga para, si pa njegova svecka…

  • karlina

   Če niso zadeti, so pa pijani-levičarski umetniki in novinarji

 • althar

  A zdaj smo vsi, ki se levici ne damo sodomizirat, stekli psi?

  Tudi prav press

  • sprehajalec

   Tako je, levica ne mara steklih psov, ker bi Majo Smrekar ugriznil za joško.

   • rabbit

    Veš zakaj se bojijo steklih desničarjev ker vejo, da bodo morali potem živeti od svojega dela kar je pa izredno težko če si lenuh in navajen da ti drugi dajejo denar s katerim lahko afne guncaš.

    • sprehajalec

     Tako je, umetniška svoboda za levičarje potem odpade. Pa tako krasne ideje imajo….

     • rabbit

      Pa še marsikje odpade,sem v petek pozno zvečer gledala okroglo mizo na kateri sta sodelovala tudi Logar in Pezdir in kar sta povedal bi moralo zaskrbeti vsakega Slovenca. Ne samo da se je v NLB kradlo in pralo denar celo financirali so tipične kriminalne združbe. Pa ni bilo nobenega t.i. mainstream medija, ki bi o tem poročal zakaj že ne a ja o tem se ne sme govoriti, ker če bomo o tem poročali bomo izgubili službo in privilegije. Da ne govorim kaj se dogaja v slovenskem zdravstvu, šolstvu, na področju državnega gospodarstva, sodstvo je pa tako gnila jama in izvir vsega zla v Sloveniji. Pa me zanima koliko desničarjev vodi te podsisteme, odgovor prav nobeden.

     • sprehajalec

      Cosa Nostra, na državnem nivoju. Siciljanci imajo prednost, ker imajo pravosodje v rimu in ni pod nadzorom Cose Nostre. Naše obvladuje tudi pravosodje.

     • karlina

      TOČNO-v Italiji ima država nadzor nad mafijo, pri nas pa mafija državo, kar je velika, zelo velika razlika !!!!

     • karlina

      Sem tudi jaz poslušala, kot bi človek poslušal, ali bral grozljivko, ampak je na žalost vse še kako zelo ,zelo RES !!!!

     • Steiermark

      ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

   • karlina

    Ha, ha, ha, ha, ha, ha , ha ,
    https://www.vecer.com/nasilje-in-seksizem-monoteizma-6406071
    No tole pa ni več hec .

  • karlina

   Poglej njegove oči, ki so steklene

   • Steiermark

    oči norca……frizura pa “alla žižek”, vse skupaj pa en velik smrad!

 • Olga_10

  Levičarji (komunisti, saj Slovenija nima evropske levice) so paraziti, tatovi, manipulanti, zločinci!
  Tako kot nacisti ne marajo križa in deset božjih zapovedi! Zakaj? Ker bežijo pred resnico! Moti jih, ko jim desničar pove, da je “cesar nag”!
  Smejim se, ko na Hanzi “poučujejo” ljudi, kaj je fake news…. Pozabljajo, da so sami fake news, od glave do peta!

  • karlina

   TOČNO, v Sloveniji nikoli nismo imeli prave levice, pač pa komunizem in še enkrat komunizem, ki se ni nikoli uničil, ŽAL, ker ni bilo po letu 91 lustracije, imamo, kar imamo.

 • Stajerka

  Cerar je postal NEVAREN za državljane in še marsikaj drugega……

  Kdo si želi zamenjave šefa jedrske elektrarne
  Zakaj v Slovenskem državnem holdingu (SDH) preigravajo možnost za zamenjavo v vrhu Nuklearne elektrarne Krško, edine slovenske jedrske elektrarne? In na kakšne težave so trčili ob iskanju potencialnega naslednika Staneta Rožmana, ki jo vodi že 30 let?
  https://siol.net/posel-danes/novice/kdo-si-zeli-zamenjave-sefa-jedrske-elektrarne-460273

  • karlina

   Temu se je očitno totalno odpeljalo, ampak resnično

 • Stajerka

  to ni blog…..to je bilo včeraj objavljeno v Večeru……cajtungu, ki je na štajerskem koristen samo že zaradi osmrtnic……

  • trumpet2018

   nekajkrat sem pregledal njegov blog na internetu, v glavnem pljuvanje po Trumpu in podobne liberalne nebuloze, nekakšno levičarsko brezmožgansko trolanje, pravi liberalni butthurt snowflake, ki še sam ne ve kaj hoče, niti ni duhovit, ćeprav se stalno hvali, koliko duhovitih kolumn je napisal za Delo. Crni, lastna hvala se pod mizo vala, to bodo že drugi presodili če si duhovit ali nisi, po mojem mnenju nisi niti najmanj duhovit, prej patetičen in zagrenjen moški feminist oz. SJW, zgornja fotografija pove vse, ko ga vidim na ulici, je pa vedno v nekih ponošenih supergah, neobrit in zanemarjen

   • Oregon

    mogoče bi ga kakšna črpalka iz sex shopa spravila v boljšo voljo :-)

 • Burek Burecki

  On ima tezave z steklimi psi desnice, vi kot hlapci reveza milijonarja pa imate tezave z vsemi , ki se ne strinjajo z vasim gospodarjem…

  • učko

   Mi, ki nismo režimci, smo svobodni in nimamo gospodarja. Edino režimski guzići kot si ti imate gospodarje, ki vas futrajo!!

  • tohuvabohu

   Nihče mu ni nič hotel, dokler ni odprl umazanega gobca.

 • Viktorh

  Levičarski pisuni za denar napišejo vse…

  • karlina

   Ja itak, to so rdeči plačanci

 • totex39

  Noro, kakšne svinjarije pišejo naščuvani podmladki partijskih veljakov in zaradi takih pri nas še sigurno ne bo nič bolje.

  • Stajerka

   ta ni podmladek……ta je pokvarjen kot žlaprtek……on bo že vedel kaj je to :)))

 • Antonius

  Nekoč se je Crnkovič hvalil, da raje piše kot razmišlja in to počne še danes. Odsotnost pameti in poštenja, nadomešča s prilizovanjem
  Zanimivo je spremljati komentatorski *opus* njegovega minulega *spisateljskega* ustvarjanja. Ves čas nas prepričuje, da komentatorsko stoji na svojih nogah, a ob tem nespreten skriva svoje prilizovanje forumskim lastnikom časopisov in Kučanovi preimenovani partiji.
  Bankrotirani pogorelec zdaj v Večeru sluzast leze v črevesje oligarhov tistega političnega porekla, ki nas s pomočjo izvoljenih Kučanovih obrazov že 25 let uspešno siromašijo in kradejo.
  Crnkovičevo poštenje je samo po sebi kanta kloake. Po vseh debaklih njegovih komentatorskih nebuloz se zdaj v novinarsko smetje, od svojih skoraj zavržen, oklepa zahrbtnih zmerjanj stranke in volivcev, ki so v parlament izvolili 22 poslancev. Novinarsko komentatorski klošar liže rit kleptomanskim oligarhom, da ga zopet pripustijo k nogam, njihove bogato obložene mize.
  Čer bi Crnkoviču bila dana sposobnost razmišljanja, se breznačajnež, kot je, komentatorskega *spisateljstva* nikoli niti lotil ne bi.

  • Steiermark

   +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • Roman Benedik

  Janša je zguba,ki bo junija 2018 poražen že 4x zapored.V vsaki drugi državi bi letel že pred par leti

  • Vera

   Kje v članku je omenjen g. Janez Janša ?

  • učko

   Več kot je golazni v JS in JU, bolj jih je strah, da bojo izgubili službe in se seveda Janše bojijo.

 • Stajerka

  Sinova tožilke in finančnika ustrahovala šolo Prežihovega Voranca. Grožnje ravnatelju: če pride v javnost, ne bo druge službe!
  Bojan Požar, Ljubljana, 19.02.2018 06:00
  http://www.pozareport.si/?Id=crna_kronika&View=novica&novicaID=23220

  CRNKOVIČA javno sprašujem, ali ima jajca, da razišče kaj podobnega in to javno objavi????….materiala v naši državi prek teče, ampak kaj ko imamo 90% “novinarjev”……

  • karlina

   Upam, da bomo izvedeli kdo sta ta dva “briljantna starša”. Že drugi primer ustrahovanja levičarskih pomembnežev, ki imajo super vzgojo, vedno več je tega, pa nihče ne ukrepa, SRAMOTA !!!!!

 • marko

  Lepo vam je nastrelal,samo kaj, ko se vas nič ne prime in potem tipičen odziv v maniri Janšizma,topovska paljba sovraštva.

 • bednick

  QUIZ
  Koliko komentarjev bo na ta članek?
  a) okol 100
  b) okol 300
  c) okol 500
  d) več kot 500

  P.s.:
  ta komentar se ne šteje

 • bednick

  Reku eden:
  saj bi mu še verjel, če b se počesal.

  • tohuvabohu

   Saj se je. S petardo.

 • Amerikanc

  Res je hudo, če se moraš do onemoglosti udinjati oblastniku in lastniku. Ubogi marek se je tega že tako navadil, da niti ne opazi, da ga imajo za navadnega “pometača”, ki je svojo kredibilnost že zdavnaj izgubil – če jo je sploh imel.

  • učko

   Sej je bil Crnkovič že tud’ na višjih režimskih klinih, pa ni bil nikol’ tolk’ koristen za režim kot zdej, k’ je na podnu. Takrat je bil mal’ preveč domišljavo tečen in “prepameten”, don’s pa je ubogljiv raztrgan hlapček.

   • rabbit

    Lačen si ful drugačen.

    • tohuvabohu

     Razkačen.

 • učko

  Zločinska rdečkarska fašistokracija je malce živčna, ker nimajo vseh medijev na svoji ketni. In prav je tako, hvala Američanom za internet in hvala za tale portal, da lahko sesuvamo rdečkarsko fašistokracijo !

 • bednick

  Zgornja fotografija Crnkoviča je performance z naslovom:

  ……………….. Z GLAVO SKOZI GRMOVJE…………….
  .

  • Franjo Trojner

   komunajzarsko pasjo danko……

  • učko

   ritensko !

  • Oregon

   bi lahko tudi kakšno nagrado kasiral, tolk je originalno zblojen

   • tohuvabohu

    Za nagrado so mu dali urejanje Naših razgledov.

   • karlina

    Ja ,bo za drugo leto lahko kandidiral za Prešernovo

   • Steiermark

    saj tudi računa nanjo in glede na to, da so letos nagradili njegovo (pasjo) dojiljo, računa na prihodnje leto, kot mladič neke pasje dojilje

  • karlina

   Ha, ha, ha, ha , dobra

 • Ryuk

  Takšen je nivo kulture komuniciranja levičarja. Pa za tako superiorne se nosijo…

  • učko

   Ja, nemoralni in nekulturni zbuzariranci nemarni !

 • učko

  LEVUHARJI, ki se brezkompromisno pustijo prostituirati zločinskemu, kriminalnemu vladajočemu režimu, pač niso nobeni levičarji, pač pa moralno totalno zbuzarirani osebki, ki se “borijo” oziroma grebejo k’ prasci za lastne “PRIVILEGIJE” !!!!! Tako kot so včasih lezli v rit partiji, da jim ni blo treba kej velik migat, pa da so dobro živeli, sedaj tole ponavljajo !!!!!!

 • xtc

  Crnković je izvrsten primerek levakarja,podobnih je kar nekaj tule na forumu,ki za propad in polome komunizma in socializma,Yuge, in drugih levih rajev krivi druge in vse drugo le socialistov in komunistov ne.
  Za vse težave idealne levice in komunizma je kriva zlobna desnica,ker jih noče poslušati in jih noče financirati in njihovih norosti,ker ne da denarja so “zlobni” desničarji krivi za “napad” na izvrstno delojoče komunistične ideje in raje.
  Skratka Crnković je eklatanten primerek levega idiota najgorje vrste.

  • Krtača 20

   V socializmu je nataliteta rasla, zdaj v kapitalizmu pa pada. Torej bo največji poraženec kapitalizem.

   • bednick

    Slovenija:
    zdravstvo, kultura, šolstvo, …… mater vola, pa saj to je živ kapitalizem.
    A si ti z Mescem kej u žlaht?
    Saj bi te blokiral, ampak se mi smilš.

    • tohuvabohu

     Zdravstvo in šolstvo sta naša najboljša izvoznika, hehe. Izvoznika delovne sile.

   • tohuvabohu

    Kaj pa je tebi? Največ je bilo prirastka v letih 1945 do 1950, potem pa vedno manj. Po nastopu svobode (vsaj na papirju) leta 1990 pa je nataliteta rasla edino v času prve Janševe vlade.
    Kapitalizem ne more biti poraženec, ker ga sploh ni. Izmislil si ga je tvoj idol, propadli pesnik Karel Marx.

 • Oregon

  se mi zdi, da tale portret zgoraj nakazuje, da je smiselno opravit kakšen pregled pri strokovnjakih za psiho, da ne bi bilo kaj narobe na cesti

  • Krtača 20

   Saj tebe že kontrolirajo. Tisti stric v beli halji ki se sprehaja poleg tebe je tvoj prjatu veš?

 • Johan

  Uf takega je nujno potrebno pospravit, ali mu izbolša elektrolite v umo bolnici Ljubljana polje

 • janez.pokoncni

  V bistvu je izpad Crnkovića posledica prevelike jeze, ki se je nabrala v njem.

  Namreč ; mnoge totalno “abervezne” ljudji, ki sami sebe naslavljajo za umetnike, intelektualce, “delavce” v “kulturi” oziroma svobodne umetnike, hranimo MI in Crnković ima tega, da nočemo hraniti njega, počasi poln kufer.
  Če pogledamo na vse skupaj iz tega vidika, je jeza Crnkovića celo delno upravičena. Zakaj za vraga “fojtramo” cel kup brezkoristnih parazitov njega, še enega majhnega brezkoristneža, pa nočemo!?!
  Dejansko ni “pošteno” in kdor je proti, da bi tudi Crnković spadal v prvo skupino kaviar socialistov (to so tisti, ki spadajo v skupino kaviarja) … je fašist!

  • sprehajalec

   Tako je, Crnkovića na javno dojko.

   namesto da bi stresal jezo na levičarje, pa jo na desničarje, ker kao mora životariti v tržnem sistemu.

   • piko8

    Crnkovič je na javni dojki! Če se odlopi zvečer nima za projakafe!

 • lokec

  Ne nasedajte na premišljene provokacije.

 • Claudio Moro

  KDOR ne voli SDS in ne hodi v cerkev,ni pravi,zaveden SLOVENEC!

  • RATATA

   Se ne spomnim čisto, a sem ti že povedal ali pozabil povedat, da si izmeček?
   No za vsak slučaj ti povem zdaj. Izmeček si!
   Pa oprosti, če sem ti dva krat isto povedal.

   • rubec

    Se ga ne prime razen takrat, kadar stopi v kravjek.

    • sprehajalec

     “Infiltriranec”, so včasih rekli takšnim.

    • Krtača 20

     Žalostno da je kravjek bolj učinkovit kot cela sds politika skup.

     • RATATA

      Topel je, politika je pa hladna.

    • RATATA

     Pol si pa šolne v hlačnco ubriše je pa čist ko suza hahaha

 • neny

  Šolniki so levi in desni. Oboji IZKORIŠCEVALSKI PARAZITI pri koritu. :) Učne načrte pa režira EU. Prvošolčki potrebujejo že dve šolski torbi za nepotreben eu-balast.

  • sprehajalec

   neny, spet se praskaš tam, kjer te ne srbi. Kuhalnice se primi, kmalu bo dvanajst.

   Šolniki, četudi so desni vstopili v šolski sistem, potem ratajo levi. Ker preživetje desničarja na javnem, se šteje v mesecih. Če bi naprimer v zbornici rekel “jaz sem pa za Ivana janeza”, se ti začne čas v ustanovi iztekati. konec koncev gre za ustanove prvorazrednih.

   Ivan janez pa je podpornik in zaščitnik drugorazrednih….

   • neny

    ej ti se pa primi kamina, pa mal zakuri, da te ne bi zeblo kot Amerikanca na Floridi. Še prej pa se malo poduči o BOLONJSKEM SISTEMU, o katerem pojma nimaš. Nasploh ne sežeš dlje od trte na svoji parceli, pa si upaš pamet solit. Pogrezni se čim globlje.

    • stajerc5

     Zaradi bolonjskega sistema so nasi otroci v totalni temi! Najvecja oslarija od ruske revolucije naprej!
     Bizgeci rdeci ste se naucili samo spagete po bolonjsko kuhati in nic drugega!!!

     • neny

      ja rdeči so krivi. :)

     • rabbit

      Kdo je a vladal od 1945 do 1990. Po vojni so pokradli vse dobro delujoča podjetja jih nacionalizirali in kaj so naredili v 45 letih z njimi ker niso znali delati (lastnike so ali pognali iz države ali jih celo pobili primer Hribar-Pletenina) so s krediti vzdrževali socialni mir podjetja pa so s časoma postala ne konkurenčna in v času propada socializma skupaj s sistemom propadla. Da, krivi so rdeči levičarji.

     • neny

      ne krivi so podeljevalci kreditov, ki so povzročili večmilijonsko proračunsko luknjo. Koga vi to vodite za nos? Sami sebe, tepčki. Evropa nam pa deli miloščino NA NAŠ RAČUN od plačila obresti. Absurd.

     • rabbit

      Potem mi pa razloži zakaj je Jugoslavija kot tako vse oh in sploh sploh potrebovala kredit. Saj je bila raj na zemlji so nam včasih govorili. Zakaj pa recimo ni bilo obratno pa da bi Jugoslavija dajala par milijardne kredite recimo Avstriji. Zakaj je bilo obratno. Zakaj si Slovenija izposoja, recimo, da se jutri odločimo pa rečemo od jutri ne vzamemo niti dolarja ali evra kredita kaj se bo zgodilo. Ali znaš povedati.
      Gleda olimpijske igre sedaj pred kakšnimi 20 leti so se Korejci odločili da odplačajo velikanski državni dolg in kaj so naredili, vsak državljan tudi politiki so zastavili vse svoje zlato, kar ga je kdo imel in se rešili kredita in poglej sedaj Južno Korejo. Pa poglej Severno Korejo. Če boš imela kdaj priložnost leteti Po 38 vzporedniku vam bo pilot sigurno povedal kje je Južna in kje severna se takoj vidi razlika iz zraka,ponoči.

     • tohuvabohu

      A ti prismoda ločiš bančno luknjo od proračunskega deficita?

     • karlina

      Pa devetletka tudi

    • sprehajalec

     jaz šparam neny s kaminom. levičarji so praviloma ekscesni v porabi in porabijo več kot zaslužijo. Potem pa nabijejo davke desničarjem.

     In kaj? je Bolonsjki sistem za desničarje ali kaj hočeš povedati? Vem samo, da je ta Bolonjski sistem ustvaril pri nas vse polno magistrov, ki lutajo brez dela v Sloveniji, če nimajo žlahte na javnoupravnem, ki bi jih stišala noter, ali pa končajo na avstrijskih žagah. Sami papirji so pa sumljive vrednosti, kot pokažejo vsakokratne volitve novih obrazov.

     zabava me tvoj intelekt neny, zamisli si, kaj bi lahko ustvarila koristnega s kuhalnico….

   • karlina

    TOČNO, v šolah so vedno bolj levičarski, to dobro vem, kajti začelo se je dogajati, da naši otroci, otroci vernih, pravih SLOVENCEV, ne dobijo več službe v šolstvu-to je čista RESNICA, vem iz pripovedovanju mojih sorodnikov.

  • Krtača 20

   Šolnikom sam toliko: število otrok upada in zakaj bi rabili več in bolje plačane šolnike?

 • milanček

  G. crnković, mene ne boste, vam ne dovolim, zmerjali , da sem sodrga, oz , da sem stekel pes desnice in da se to ne bo ponovilo, vam bom ob snidenju dal par vzgojnih ker očitno niste imel prave vzgoje, ste pač nevzgojen idiot in za teke je vzgojna edino parkrat okoli ušes!

  • trumpet2018

   ni se treba spuščati na njihov primitiven nivo :)

  • stajerc5

   Pa ne, da je tisti veliki “G” na zacetku misljen kot gospod!?????

   • trumpet2018

    g kot gnoj

    • stajerc5

     OK, naj mu bo, cetudi recemo pri nas malo drugace: Rdeca driska!

  • slosin

   nared mu dobro stilsko preobrazbo! Samo pazi, za fehtanje mora bit po preobrazbi še vedno dobr, da se ne bo obesu na socialo…

  • karlina

   Ne bi bilo slabo

 • stajerc5

  Ceprav imamo vso pravico do razburjanja, jeze in zanicevanja taksnega debila kot je crnkovic, bi bilo mogoce najbolje pocakati ali vprasati Matoza, kaj se da “potegniti” iz te “male ali velike” svinjarije!
  Pravzaprav bi ga moral toziti vsak clan SDS-a, da o Jelincicu ne govorim, hehehe…

 • neny

  Tipo je cool, pove kaj misli.

  • Amerikanc

   Največ je povedal o sebi.

   • stajerc5

    Hvala Bogu, da je to vse… Me pa vseeno zanima v katerem kartonu(No.:xy?) zivi crnko v Rogu!?

  • Olga_10

   Če bi kaj “mislil”, ne bi govoril…. Namesto njega “mislita” srp in kladivo…

   • čips

    Dnar stara moja,ce si odkrit desnicar mors fejst z rokami delat to pa levicarji nea znajo.

 • milanček

  Pa še to, g. crnković , sklepam po vaših komentarjih in komentarjih spomenke, da se zelo nesrečno počutita v tuji deželi, zato vama predlagam, da čim hitreje zapustita Slovenijo in se spravita tam kjer vama je mesto! Za popotnika pa vzemita še ostale čefurje, ala kućan, janković, itd!

  • karlina

   AMEN

 • Olga_10

  Od hudobije in sovraštva so kar grdi! Kar poglejmo tovariša na sliki, pa Makarovičko, pa Kučana….

  • karlina

   TOČNO-vsa žlehtnoba, gnev, nesramnost, nepoštenost, sovražnost, se kaže na obrazu, to je resnica in dokazano, kar poglej vse levičarje, takoj veš, kam kdo paše.

 • nevtrino

  Heh, takšne hijene in šakali na dveh nogah se pa ja bojijo steklih psov !

 • Krtača 20

  Pravilno je povedal. Vsa čast.

  • nevtrino

   Res, po vseh totalitarizmih, pobojih, enoumju, krvavemu zatiranju, zapiranju, kriminalu, zažiranju in sprenevedanju, je prav napisal a ?

 • Sredina

  “Svoboda govora je temeljna vrednota desnice” LOL

  Tule komentarje pogledaš pa ti je vse jasno haha

  • nevtrino

   Saj nhče ne pravi, da tega jugobutalc ne bi smel napisati,…

   • Sredina

    Odlicen prikaz tega o cemer govorim

    • nevtrino

     Res.

  • bednick

   Ne razumem te zdaj.
   A bi pri svobodi govora morali brisat te komentarje???
   Mislim, da ne veš kaj pišeš.

   • Sredina

    Govorim o tem kako zmerjate in napadate vsakega, ki pove kaj s cimer se ne strinjate..

    • nevtrino

     In kaj bi vi odgovorili na “stekle pse” ? Intelektualno ?

     • stajerc5

      Psi “z” steklino, hihihi…

     • Sredina

      Zakaj bi to sploh komentiru?

    • bednick

     Saj to je ja svoboda, bučko.

     • Sredina

      Svoboda govora se konca tam, kjer se zacnejo pravice drugega.. In poseg v osebno dostojanstvo in v pravico do svobodegovora drugega je poseg v clovekove pravice

     • bednick

      Aha, svoboda govora je samo za ene?

     • Sredina

      Ne za vse enako.. Samo ocitno ne razumes poante..

    • tohuvabohu

     Eh, ne serji. Če bi hoteli obravnavati vsakega, ki tupi kaj drugega kot mi, bi morali garati 24 ur na dan.
     Sicer pa, če želiš, ti lahko naštejem vse psovke, žaljivke in diskvalifikacije, ki sem jih kasiral, odkar se udeležujem debat. Samo za pokušino: klerofašist, katoliban, vernik, vojščak, izdajalec, belogardist, ritolizik, plačanec. Dovolj, da ti zapre gobec.

     • Sredina

      should i feel something?

     • tohuvabohu

      Levičarji zelo radi igrate ogledalo, zato sem mislil, da ti bo všeč. Nisem pa vedež.

 • nevtrino

  “sodrga” na desnici po definiciji pošteno in pridno dela, prideluje, izdeluje, pa se mora močno truditi tudi za to, da jim takšni izprijeni rdečkarki levakarji ne zažrejo vse do konca, saj imajo levakarji že s psi očitno veliko opravka in problemov !

  • stajerc5

   Ja-ja, tudi garaze so postale zelo drage…

 • barbara rov

  Od začetnih Crnkovičevih prispevkov sem vedel, da je tip levičar, čeprav se je treudil biti nepristranski, desničar v bistvu, vendar mu to nikakor ni šlo od rok…Je pa lepo zanj da je prišel iz omare in se nehal skrivati in lepo pokazal kdo v resnici je…Sej, mi smo že vedeli, kaj on je vendar je to prikrival. Isto velja za Tunneka, moža tisočerih nickov, imen, ki jih izdeluje na dnevnem nivoju. Čeprav se dela desničarja pod nicki Ana Job, Indijanka in še pod nekaterimi imeni, to prav počne z muko, še posebej kot indijanka, kjer kar stiska zobe ko piše. Tunnek muči samega sebe, ko piše pod indijanka, vendar, ne zdrži pa, da bi pisal kot kristjan. To mu nikakor ne gre. Ana Job, nick enega in edinega, je namreč- ateist…

  • stajerc5

   Ta-tü-ta-tü-ta-tü, te ze iscejo, skoci v rov!!! Jakna, ki se zadaj zapira je ze pripravljena! Lovci imajo dovoljenje za uspavalni pikado, gotof si!!!

 • Jani Steiner

  Laja, ker ima vse račune blokirane. Morda mu pa odpišejo. Z njim ni nič, itak!

  • neny

   Bedak, še deložiran bo, da boš še bolj vesel.

   • rabbit

    Vprašaj se kako je pa tistemu ki mu je ta novinar dolžan ima namreč kar 114.000 evrov dolga.

    • neny

     Ne poznaš razlogov.

     • rabbit

      A razlog mora biti, daj no nehaj, če si si od nekoga nekaj sposodil je tvoja dolžnost da vrneš. Če si sposodiš se tisti tudi vrne. Pika brez debate.

     • stajerc5

      Zdaj ga pa ti ze tudi lomis! Zakaj? Vprasaj opankarja kako se “vrne” 16 MILIJONOV!

     • rabbit

      Opankar pa neny pa Crnković so kot vsa slovenska levica rada bi lepo živela, delala ne bi nič. denar bi si spodila, vrnila pa ne.

     • neny

      pa tvoj strupen jezik poleg, ki blebeče v prazno.

     • rabbit

      Kaj ko bi kaj bolj utemeljenega napisala, ne gre.

     • karlina

      Itak, otroci komunizma in komunističnih staršev !!!!

     • karlina

      Se ne vrne, se odpiše in plačamo davkoplačevalci, enostavno, samo, če si njihov,

   • stajerc5

    Kolikor vem ima nov naslov v Rogu.

  • karlina

   Seveda jih odpišejo, samo, če so njihovi

 • Krtača 20

  Da se boste desni mal izobrazili ZAKAJ bo kapitalizem propadel oziroma to kar je iz njega nastalo – fašizem, korporatizem, plutokracija, samk človečnost ne. In preden dalje pljuvate svoje parole o izgonu tujcev in vašo teorijo o nadrasi in evgeniko ki vas bo hudo stala, si oglejte tale prispevek: https://youtu.be/lZeyYIsGdAA

  Tole bi si moral pogledat vsi slovenski politiki. Janša pa 3x na dan ker mal slabš razume osnove.

  • rabbit

   Smo videli kako propada, Kitajska po ureditvi komunistična država je najbolj kapitalistična država na svetu v gospodarstvu zato raste 7% mesečno in prevzema delo veliki večini svetovne populacije čudno a ne?

   • Krtača 20

    Nič več. Čisti kapitalizem je dospel do svojega bridkega konca. Če se sistem ne bo drastično spremenil, se vi lahko do smrti igrate janškote pa kučane a spremenil ne boste nič. Zato tudi ni vredno da vas desne volimo ker nimate pameti kako stvar spremenit.

    • rabbit

     Smo videli Mencinger že 12 govori da so ZDA bankrotirale pa še kar gurajo.

     • Krtača 20

      Saj so. Da se poberejo jih reši samo še vojna in nič drugega. In tega se svet boji.

     • rabbit

      Tudi to je Mencinger govoril, da Bush dela vojno zato da se rešijo vojna je bila, ZDA pa še kar niso bankrotirale.

     • Krtača 20

      So so.

     • rabbit

      Kar tolaži se Jože.

  • nevtrino

   Bomo že videli, kaj bo propadlo, vsako vaše zidanje vaše usmrajene “človečnosti” na osnovah sprenevedanja in zajedalstva pa tudi ne pelje nikamor.

  • bednick

   Priporočam ti kakšen portal o teorijah zarote.
   Kapitalizma ne boš ti nikoli štekal, ker ga razumeš IDEOLOŠKO!

   • karlina

    Jaz pa tebi priporočam, res toplo, da jih blokiraš in se rajši pogovarjaj z nami, bo svet takoj lepši, verjemi.

  • trumpet2018

   ne trolaj. socializem je vsepovsod propadel, to je model, ki ne deluje.

   • Krtača 20

    Na švedskem ni propadel. Četudi ni najboljši.

    • rabbit

     Veš Švedska ima enega najbolj neoliberalnega. So zelo zadrti kapitalisti kar se tiče gospodarstva.

     • Krtača 20

      In zelo urejen socializem.

     • rabbit

      Predvsem do migrantov prav res samo da se jim ne bo v kratkem zgodil kakšen ultra desničarsko presenečenje na volitvah. Jim grozi ravno to.

     • Krtača 20

      Kot pravim rodnost pada in z njo tudi gospodarstvo. Manj ljudi, manj denarja. Zasilno torej uvažajo imigrante. Ampak to ni dolgoročna rešitev.

     • rabbit

      Pa misliš, da jih bodo migranti pomagali preživeti ali pa tak fini socializem.

  • tohuvabohu

   Ja hvala, kaj bi mi brez takih genijev tvoje sorte.

  • Cyclopean

   ”samk človečnost ne”, misliš človečnost v stalinovskem slogu kjer milijoni crkujejo od lakote?

 • iz odgovora tohuvabohu:
  Mediji, ko pišejo o janši/sds uporabjajo nek normalni nivo kulture, ne žalijo, ne zmerjajo, ponižujejo in vse ostalo, kar vidiš ko janša/sds pišejo o drugih. Poglej članke tukaj, njih naslove in vsebino. Poglej še twitte dotičnega, in vidiš da je model v Večeru glede zmerjanja in žaljenja napisal resnico.

  Kateri predsednik slovenske politične stranke piše takšne žaljive twitte o vseh ki se ne strinjajo z njim?
  Kateri slovenski medij ima takšne naslove, vsebino, o desnici, kot jih imamo priložnost brat v desnih medijih o vseh ki se ne strinjajo z njimi?

  Zato ne se čudit in bit užaljeni, če bodo drugi mediji začeli uporabljat vaš besednjak, a dvomim, da bodo.

  • stajerc5

   Iz tiste luknje na trikotniku so ti se zadnje tri sive celice pobegnile. Zacni jih iskati! Uff, to bo pa problem, ker nimas nobene vec…

  • tohuvabohu

   Bodi vsaj malo pošten, če že pameti ne premoreš, ubožec. Ali si kdaj protestiral, ko so na forumih Janšo dolga leta zmerjali s kriminalcem, puklavcem, jajotom, jajceglavcem, pogretim mrličem in podobno, ob tem pa so se delali, kako so resnicoljubni in konstruktivni? Na režimskih medijih imajo hudo cenzuro, vendar takih primitivnih izpadov zoper Janšo nikoli ne brišejo.

   • Da slabo bereš sma ugotovila že včeraj.

    Še 1x.
    “Mediji, ko pišejo o janši/sds uporabjajo nek normalni nivo kulture, ne žalijo, ne zmerjajo, ponižujejo in vse ostalo, kar vidiš ko janša/sds pišejo o drugih. Poglej članke tukaj, njih naslove in vsebino. Poglej še twitte dotičnega, in vidiš da je model v Večeru glede zmerjanja in žaljenja napisal resnico.

    Kateri predsednik slovenske politične stranke piše takšne žaljive twitte o vseh ki se ne strinjajo z njim?
    Kateri slovenski medij ima takšne naslove, vsebino, o desnici, kot jih imamo priložnost brat v desnih medijih o vseh ki se ne strinjajo z njimi?”

    Ker model piše o desnih medijih, o janši, njegovih twittih in ostalem, in če si vsaj malo pošten, vidiš da je napisal resnico.

    • tohuvabohu

     Ne serji. Dokazal sem ti, da slabo bereš. Zdaj se je to spet potrdilo. Preberi moj gornji komentar vsaj kakih desetkrat. Morda ti bo vžgalo.
     Če bi Janša pisal tvite (zakaj pa twitte?) o vseh, s katerimi se ne strinja, bi rabil 48 ur na dan. Če pa napiše en tvit o pokvarjenih novinarskih presstitutkah, še veliko manjka do “vseh, ki …”.

     • Ne sodi drugij po sebi.

     • tohuvabohu

      Jaz nimam rdečega filtra v glavi.

     • Nastavil vam je ogledalo in zdaj vas boli in se razburjate.

     • tohuvabohu

      Eh, ne serji, “boli” nas, ker laže in zmerja. In to v “resnem” mediju, ki je menda “kulturen”.

     • Opisuje vaš slog in ga tudi uporabi. Boli?

      Drugače pa, poglej naslove v Večeru, ko sma že ravno pri njem, naslove in vsebino člankov, potem še pa poglej naslove in vsebino člankov tukaj, in vidiš da se ni motil v zapisanem.

     • rabbit

      Samo za razliko od Večera in Nove, Večer financiramo vsi davkoplačevalci, Novo pa kdor hoče. Zakaj pa potem ti tukaj visiš. Jaz Večer ne berem pa tudi ne komentiram tam. Edina sreča je da ga ne bomo dolgo bo kmalu bankrotiral je pa možno da ga globoka država alias udbovci še nekaj časa držijo nad vodo. sem ravno v soboto gledala kako žalostno Mladina nakupu tak velik kup ven štrli pa jo nihče niti ne povoha.

     • Gre se za osnovni nivo kulture, in vašemu je nastavil ogledalo.

      Večer financiramo vsi davkoplačevalci?
      Daj razloži to. Tebi Večer pošilja položnico vsak mesec?

     • rabbit
     • To ti ne pove veliko oz., ne vsega, ta denar je kaj? plačilo za objave? Potem nič spornega.
      A tudi Novo plačujemo vsi državljani?
      https://erar.si/prejemnik/19598700/#transakcije

     • rabbit

      Denar dobijo od tistih državnih inštitucij, ki so naročeni na ta slavni Večer. To so ta nakazila zato gre tudi za naš davkoplačevalski denar.
      Ne vem kdo so pa to Nova hiša d.o.o.

     • To bi pa že lahko vedel, desno spodaj na tej strani ; )

     • karlina

      Nedavno sem slišala, da ga bodo začeli tiskati v Delu.

    • tramal

     Mi desni se ne sprenevedamo in rečemo bobu bob.In če povemo po resnici da ste TROTLNI je pač to res

     • Ja, zmerjate in žalite, saj to je tudi napisal.

 • neny

  Desni, podelili ste kredite zaradi katerih je nastala večmilijonska proračunska luknja. Na račun Evrope plačuje SLO tako visoke obresti, da do odplačila glavnice nikoli ne pride. Milostljiva Evropa nam podeljuje subvencije in neka bedna sredstva, katere si plačamo sami. Hlapci!

  • stajerc5

   Kooomu placuje visoke obresti??? Vprasaj siviljo za milijardna posojila neznanega udbodrustva, ki je posodil Denar po najvisjih obrestnih merah na svetu. Se pri Cosa nostri bi dobila ceneje!!!!

   • neny

    aha, šivilija je kriva. :))))))))))))) in ne žnider.

    • stajerc5

     Glede na to, da ne razumes, si mislim, da si tudi sla skozi bolonjske spagete!

     • neny

      Kredit je kredit, mi se j. kje ga je vzela. Vprašati se je treba zakaj je nastal?????????????????????????

     • rabbit

      Zato ker imamo pre požrešen in ne učinkovit javni sektor.

     • neny

      ali pa zelo slabega stratega med 2004 do 2008.

     • čips

      Pyza vas pecejo tote 4lete. Prav nasmejala si me za ka se hvatas. Hvala ti

     • neny

      preberi link, ki sem ga danes večkrat nalimala ravno zaradi vas. Primanjkuje vam splošne izobrazbe o vzrokih in posledicah slovenskih financ od 1994 do danes. Zato gonite in boste gonili vedno eno in sto. S takimi je najlaže pometati – voditi.

     • rabbit

      No ko vas levake ta 2004 -2008 tako žuli ne žuli vas pa Pahorjevih 20 milijard, ki si jih je izposodil. Samo za vas.
      Moji sorodniki so imeli gradbeno podjetje v glavnem so delali za velike podizvajalce,2004-2008 dobra gospodarska klima posledično veliko se gradi in ta moj sorodnik vzame kredit (denar poceni brez kakršnih koli velikih omejitev) 100.000 evrov zaposli nekaj novih delavcev, nakupi nekaj novih – rabljenih kamionov in dela na velikih projektih Stožice, Rotonda, Bežigrajski dvori in nekaj malih in kaj se zgodi kar na enkrat veliki ne plačujejo več SCT; Vegrad, Primorje dolg do njega samo v eni firmi Energoplan, ki gradi Stožice naraste na 300.000 evrov ta moj sorodnik hitro proda nekaj nepremičnin hitro poplača dolg, odpusti 28 delavcev vsem da odpravnino in začne od začetka z malimi naročili komaj preživi. Koliko jih pa ni Neny zaradi teh vaših šerifov a. Mi lahko poveš odgovor. Pa še nekaj za teh 300.000 še do danes ne iztirjanih je moral moj sorodnik državi plačati davek.

     • neny

      preberi link, ki sem ga danes večkrat nalimala ravno zaradi vas. Primanjkuje vam splošne izobrazbe o vzrokih in posledicah slovenskih financ od 1994 do danes. Zato gonite in boste gonili vedno eno in sto. S takimi je najlaže pometati – voditi.

     • tohuvabohu

      Ti si tista prismoda, ki do onemoglosti goniš eno in isto.

     • Jovo Jamnica

      Tut jas spadam met ove prismode, keri se čudimo, kak je lahko vlada 2004-2008 dovolila, da se je folk vrgo f take pufe, da še dandanes fsaka vlada, kera pride za korito, najprej študira, kak naj vrne nasedle pufe iz leta 2004-2008…

     • tohuvabohu

      Dolg države je narasel s 7 na 32 mrd. v letih po 2008. Samo Brajduškova je (v ušivem 1 letu!) najela 8,5 milijard, zato da je zafilala bančno luknjo 5 mrd. Kje je pa ostalo? Janša popapal?
      Če bi Janševa prva vlada zajezila zadolževanje, bi se takoj dvignila celotna rdeča falanga v revolt. “Prekoračitev pooblastil”, bi rjoveli v zaščito tajkunov foruma 21.
      Ampak, oprosti, tebi nikoli nisem rekel, da goniš eno in isto.

     • Jovo Jamnica

      Čuj, jas nisn finančnik. Spomnim pa se, da je Tanko še novembra 2007 bluzo, da je v bankah fse po reglcih. Se spomniš, kerim se je zdelo bančno prikrivanje sumlivo??? SDS ziher ne, ker Tanko je SDS…

     • tohuvabohu

      Tanko ni imel podatkov o slabih kreditih. Regulator je Banka Slovenije, ki pa je morala vedeti, a vladi NIKOLI ni poročala o tem. Guverner je bil rdeči aristokrat Gaspari.

     • rabbit

      Nato pa Kranjc.

     • tohuvabohu

      Tudi pod njim se je nadaljevala praksa slabih kreditov. Poleg tega pa še milijardno pranje denarja v NLB.

     • rabbit

      Pa še čisti kriminal se je dogaja pa Banka Slovenije ni nič odreagirala, pa poglej sedaj v Latviji, zaradi pranja denarja za Rusijo priprli latvijskega guvernerja centralne banke, pa pri nas.

     • Jovo Jamnica

      Pr nas je Kramar dobo še meljon € nagrado. Edino Pahor se je fsaj malo buno takrat…

     • rabbit

      Pahor se ni nič bunu on ima samo da je lep da je lepo tiho.

     • Jovo Jamnica

      Ja no, te sn se pač zmoto… Who cares?? Linkof zaj nebom isko, ker se mi nea da…

     • Jovo Jamnica

      Toti Krajnc je tut nepopisan list papira… tak ko Kohl Ehjavec približno???

     • rabbit

      Kranjc je zelo popisan list same težke neumnosti so se dogajale za časa njegovega direktorjevanja na Banki Slovenije.

     • Jovo Jamnica

      Ja. Saj se ful čudim, zakaj smo sploh meli vlado, če pa so ji drugi za hrptom delali, kaj so hteli. Kaj je bla vlada 2004-2008 sam zarat lepšega??? Da se nekomu naprti afera Patria???

     • tohuvabohu

      Pa daj no, saj nisi tako neumen, kot se delaš. V demokraciji imamo delitev oblasti in organe, v katere se izvršna oblast ne sme vmešavati. Ko je Janša rekel, da bo vlada okrepila boj zoper tajkunsko-politične naveze, je celotna levica skočila do stropa, češ, kaj se pa ta vmešava v pravosodje. Zdaj pa imajo štalo.

     • Jovo Jamnica

      To se pravi, da je Janša in vlada pot njegovo komando to vedla, pa nič ni mogla. To pol pomeni, da se je Tanko takrat fsem Slovencom v faco zlago…

     • rabbit

      Kaj je razlika med levo in desno vlado, nobene nobena nima moči, da bi kaj naredila zakaj zaradi volilnega sistema , Edina razlika je da leve vlade vestno sodelujejo pri branjenju korita. desna vlada bi pa morala dobiti 60%, da bi lahko začela sploh kaj . Pri takih volivcih ki jih opisuje Vinko Gorenak Tršica micka pa ni nobene možnosti za izboljšanje vsaj še najmanj 50 let, samo takrat bo čakalna doba za zdravstvene storitve direkt javno podjetje žale.

     • Jovo Jamnica

      No, te pa se meni čudijo, ko drukam za bojkot volitef. Saj nemrejo oni, kaj štejejo, na fsakih volitvah bol potvarjat rezoltate. Ko bo volifcof zmajnkalo, sploh volišč več nebojo rabli otpret. Bomo fsaj kaj na ravni države prišparali…

     • rabbit

      To ti misliš. Je en na poslanskem večeru evropske poslanke Romane Tomc vprašal Rada Pezdirja, kaj nam preostane v primeru NLB kaj če bi jo bojkotirali je rekel da ne pomaga je že toliko zafurano, da bi spet mi davkoplačevalci nastradali ker bi morali vse to na koncu plačati edini konec za NLB je prodaja.

     • Jovo Jamnica

      Pezdir, Pezdir… že nekaj let samo lapa, rezoltatof ot tega pa dobenih… Mene sploh nea briga, al ovo pokjeno NLB magari šenkajo nekomu. Sevea, oni, kaj bi jo za šenk sploh povoho, bi najprvo hoto, da mi… slovenski državlani ovo banko najprej saniramo, da nebo ki kupec moro kakih pufof glihat… Ja, tak jas po kmečko zastopim naše finance…

     • rabbit

      Veš on je podpisal, ko je postal strokovni sodelavec preiskovalne komisije, da ne bo o tem kar prebere v t.i. bunkerju državnega zbora kar koli povedal, ker so to zaupni dokumenti oz. bančne tajnosti. Če bi on povedal kar je videl v teh dokumentih mu grozi zapor za pet let. Si ti pripravljen iti v zapor namesto njega. Če si mu sporoči bo on vse to tebi povedal boš sklical tiskovno konferenc vse povedal in šel po hitrem postopku na Dob tako bi se zgodilo z njim in Logarjem ter še z enim, ki to prebira.
      Glede tistih kovčkov je pa povedal če še nisi slišal. Šlo se je Gregorja Viranta oz. Državljansko listo podkupovalec je bil pa Joc Pečečnik. Pezdir in Štih sta to prijavila policiji pa se ni od takrat ni zgodilo potem veš kdo je Joc Pečečnik.

     • Jovo Jamnica

      Kaj te mene briga lapanje, če se pol nič nea zgodi konkretno. Toto lapanje sam prpele do delitve met folkom. Frajeri pa si bašejo v žepe silne pare in se nam režijo…

     • rabbit

      Kako bi se ti počutil v službi odkriješ veliko kriminalno zgodbo bi si jo upal povedati ob tem da veš, da ti grozi 5 let zapora doma pa žena pa mali otroci po možnosti še kredit za odplačat. Si toliko zaveden da veš da ne boš zaprt ti ampak pravi kriminalci. Ker Pezdir je enkrat že poizkusil v primeru Pečečnik in kaj se je zgodilo mediji so se spravili nanj ne na Pečečnika, si pozabil da živiš v Sloveniji.

     • tohuvabohu

      To ti razlagam, da vlada, sploh pa ne Tanko niso imeli vpogleda. Vedelo se je za menedžerske prevzeme in zoper te je vlada ukrepala, čeprav z zamudo. Iz teh ukrepov pa so se levičarji delali norca do onemoglosti.

     • Jovo Jamnica

      Ja. Sam zdaj smo leta 2018. In dans govorit, da je blo 2004-2008 fse v najlepšem redu… To je sporno! Sn čito na Financah, kak bo Janša, ko bo spet zasedo prestol… fse ove, kaj so potpisani pot kreditne mape… spravo pret sodnike. No, ko je pa prestol po opankićevem fijasku spet zasedo… pa spet nič ot tega. Še Logar nemre nič, magari je celi kup starih bančnikof klico na zagovor. Ajde, kak pa te naj zaj verjamem, da bo pol, če bi se spet SDS fsedla na prestol… blo drugače, če pa ni lustracije in spremembe volilnega sistema, keri bi fsaj hipotetično premešo karte na novo???

     • tohuvabohu

      Kdo pa je to rekel, da je bilo vse v redu? A si ti že čul za neko bančno luknjo? Vendar je dolžno to sankcionirati pravosodje (ljubkovalno imenovano krivosodje, kar bo še bolj očitno, če bo zadeva kmalu zastarala), vlada se v to ne sme mešati.
      Sprememb volilnega sistema pa ne pričakuj, vsaj pet, deset let ne.

     • neny

      2. Rast na osnovi dolga (2004–2008)

      Po letu 2004 pa je v Sloveniji prišlo do rasti, ki ni več temeljila na domači akumulaciji, temveč na dolgu. Ta premik je sovpadal z vključitvijo Slovenije v EU in v evropski mehanizem deviznega tečaja (ERM II) leta 2004 ter v evroobmočje leta 2007. Med letoma 2004 in 2007 je bila Slovenija priča ekonomskemu razcvetu, ki je temeljil na pospešeni ekonomski rasti. Leta 2007 je BDP dosegel 7 %, skokovito so narasle tudi investicije v gradbeni sektor.

      Vendar je bil tovrstni razvoj mogoč le zaradi neprimerljive rasti kredita. V samo 4 letih, od oktobra 2004 do oktobra 2008, je slovenski zunanji dolg narasel za 24 milijard EUR, kar je skoraj dvakrat več kot v celotni pretekli zgodovini Slovenije.

      Po letu 2004 so si slovenske banke na veliko pričele izposojati iz tujine. Večina teh kreditov ni bila usmerjena h gospodinjstvu, temveč k podjetniškemu sektorju. Med letoma 2005 in 2008 je bila povprečna rast kredita podjetij 23 %. Leta 2005 je bil dolg podjetij 100 % BDP, leta 2010 pa je narasel na 144 %, kar je bilo visoko nad EU povprečjem. Jasno je, da je skokovita rast slovenske ekonomije temeljila predvsem na visoki rasti kredita. Slovenske banke so ga pridobivale iz tujine, usmerjen pa je bil predvsem k domačemu podjetniškemu sektorju, še posebej gradbenemu sektorju.

      Do določene mere je ta prehod z rasti, ki je temeljila na domači akumulaciji, na rast, ki je temeljila na dolgu, posledica procesa slovenske integracije v evropske trge. Visok dotok kredita v Slovenijo med letoma 2004 in 2008 je vsekakor pospešil vstop Slovenije v ERM II in kasneje v evroobmočje, saj je proces priključevanja spodbudil konvergenco obrestnih mer na raven evroobmočja. To je slovenskim bankam omogočilo dostop do poceni tujega kredita in povzročilo premik od financiranja bank z depoziti k tujim kapitalskim trgom. Razmerje med krediti in depoziti je bilo leta 2005 približno 1 : 1, v letu 2008 je naraslo na 1,6 : 1. Posledično je slovenska ekonomija postala bolj odvisna od tujega kapitala.

      Leta 2004 je prišlo še do enega pomembnega preobrata v denarni politiki, kar je bila neposredna posledica sprejetja eura. Ob vstopu v ERM II je morala Slovenija vezati tolar na euro. To je centralni banki onemogočilo izvajanje politike nadzorovanega razvrednotenja in dviga vrednosti tolarja. S tem je bila izključena tudi možnost usmerjanja izvoza s sredstvi nominalnega razvrednotenja. Preostala je le pot notranjega razvrednotenja. Po letu 2007 je Slovenija morala izdajati dolg v valuti izven njenega nadzora, kar je državo naredilo veliko bolj odvisno od kapric mednarodnih finančnih trgov.

      V tem obdobju je nenaključno v luči kompetitivnosti pričel zaostajati tudi izvozni sektor in proračunski primanjkljaj je pričel naraščati. Januarja 2004 je bil primanjkljaj 2,4 % BDP, leta 2009 pa že 6,1 %.

      3. Leta krize (2008–2013)

      Z veliko recesijo v globalni kapitalistični ekonomiji v letih 2008 in 2009 smo bili v slovenski ekonomiji priča skokovitemu upadu izvoza (izvoz se je zmanjšal za 16,1 % v letu 2009) in uničujočemu upadu gospodarske rasti (BDP se je leta 2009 zmanjša za 7,9 %). Dotok poceni tujega kredita se je pričel ustavljati, gradbeni in nepremičninski balon je začel naraščati. Brezposelnost je pričela hitro naraščati: z 4,4 % leta 2008 na 9,6 % leta 2013. Življenjski standard delavskega razreda v Sloveniji je pričel padati.

      Visoko zadolžen podjetniški sektor se je tako ujel v neprijetno situacijo padanja kreditnega dotoka. S pokom gradbenega in nepremičninskega balona so izgube skokovito narastle, premoženje podjetij je bilo devalvirano.

      Situacija se je poslabšala leta 2010, ko je centralna Banka Slovenije povečala kapitalske obveznosti za banke. To je prispevalo k nadaljnjemu krču posojil. Posojilni krč je številna podjetja pahnil v bankrot in povečal bilančne izgube na bilanci bank. Za tem so slaba posojila rasla do konca leta 2013, ko so dosegla 8 milijard EUR (do sedaj so 1,1 milijardo EUR teh slabih posojil prenesli na t. i. slabo banko).

      Kriza državnega dolga, ki je sledila, je logična posledica recesije in krize, ki je zakoreninjena v podjetniškem sektorju. Pred izbruhom krize je bil državni dolg nizek. Še več, državni dolg je padel s 27,4 % BDP leta 2005 na 22 % v letu 2009. Toda po recesiji leta 2009 je pričel skokovito naraščati. Leta 2010 je dosegel 35,1 %, leta 2011 38,7 %, 47,1 % v letu 2012 in 54,4 % leta 2013. Trenutno znaša 72,5 % BDP. Večanje državnega dolga je bilo predvsem posledica upadanja davčnega dohodka zaradi manjše ekonomske aktivnosti in sočasno zaradi večje javne porabe. Dolg je naraščal tudi zaradi vladnih intervencij v bančni sektor. Leta 2009 je vlada problem likvidnosti v bančnem sektorju blažila z večanjem državnih depozitov v državnih bankah. Leta 2012 je prišlo do dokapitalizacij bank.

      Slovensko dolžniško krizo je poslabšala situacija v euroobmočju v drugi polovici leta 2011. Novembra 2011 se je donosnost desetletnih vladnih obveznic povzpela nad 7 %. Meja 7 % je bila prekoračena januarja 2012 in avgusta 2012. Kritično obdobje se je trenutno končalo, saj je donosnost desetletnih obveznic padla pod 4 % na sekundarnih trgih. Kljub temu pa ne kaže, da se bo kriza državnega dolga kmalu končala. Nič ne kaže ne visoko gospodarsko rast, problemi podjetniškega in bančnega sektorja pa še zdaleč niso rešeni.

      Prispevek je napisal Sašo Furlan

     • rabbit

      Napisal politolog Furlan, ki ga financira mestna občina ljubljana zaposlen pa kot asistent na FDV od Andreja Lukšića, mogoče brata predsednika sicer bivšega Socialnih demokratov Igorja Lukšića.

     • Jovo Jamnica

      Nikol ču za ovega Furlana. Te sn jas čito nekega drugega Furlana… al kaj???

     • rabbit

      To neny lima njegove linke o finančni sliki Slovenije, ko to piše politolog vem, da je samo za v koš.

     • Jovo Jamnica

      Meni je fseeno, keri kaj piše… magari Kunstl. Jas čitam fse poprek in probam puzle fkup sestavit. Fsake tolk cajta mi sliko na mizi keri razdere in pol morm spet jovo na novo. Fala Bogi, da mam dober spomin. Hudo bi blo, če bi me mantrala demenca. Al pa tut ne. Če bi fsaki dan kaj novega zvedo… Tut to je baje fajn opčutek… LOL

     • rabbit

      Če čitaš Kunstlja potem ti lahko samo bog pomaga oprosti.

     • Jovo Jamnica

      Zaka??? Tip je polek sveto, kat je grmilo. Isto, ko Raketka Dernofšek… Jas Kunstla čitam in pol išem po spletu, kaj se je zlago al pa zmislo, ker je dostkrat pot dozo, pa se mu fčasih kaka fatamorgana kaže… Anpak, če se verjame nekemu starodavnemu piscu, keri je nekoč zabeležo, kaj naj bi neki apostol pret sendesetimi leti reko, pol je tut Kunslu kaj za verjet…

     • neny
     • tohuvabohu

      Blablabla. Furlan je “kao” nek politolog. “Slovenija je postala odvisna od tujega kapitala”. Bomba, res. A se temu reče odvisnost, če moraš vračati dolgove? A upnik pa ni odvisen od dolžnikove (ne)sposobnosti vračanja?

     • tramal

      Ti si samo še en bedak ,ki ne razloči da če se zapufa podjetje je čisto nekaj drugega kot pa puf države.Leta 2008 ko je Janša šel z oblasti je bil puf osem miljard ,sedaj pa smo dolžni dvaintrideset miljard .Koliko pa so podjetja zapufana je pa njihova stvar.

     • Jovo Jamnica

      Aja??? Ko pa puf zapufanega podjetja moramo otplačat fsi državlani Slovenije, lopovi pa bres skrbi splinijo puni gnara na Sejšele… te pa je vredi???

     • rabbit

      Ta tvoj link si lahko za klobuk zatakneš, ko mi finančne študije napiše politolog veš da je samo za v koš.

     • neny
     • rabbit

      In kaj si hotela s tem povedati, a ker prejšnji ne vžge več si dala gor enega iz Banke Slovenije, ki jim noben pri pameti nič ne verjame, ker oni so regulatorji oz. nadzorniki slovenskega bančnega trga pa niso zaznali, da je bančna luknja 5 milijard, imajo ti njihovi podatki bolj malo teže, me pa zanima zakaj ne objaviš tistega podatka iz Banke Slovenije, v kateri piše kdo je odgovoren za bančno luknjo in ga je Janša odstopil državnemu tožilstvu 2013, od tega je že 5 let pa še noben bančnik iz tistega seznama ni na Dobu, še več še v preiskavi ni a ni malo čudno, če bi bili to desni bančniki bi že davno pianino špilali na Dobu pa za čuda jih kar ni.

     • neny

      Bi morala še nalepit slike vseh tajkunov, menda ni te potrebe.

     • rabbit

      Zaradi mene jih lahko , pa da ti bo lažje nalepi samo tiste iz desnega političnega polja, za levo je tako preveč dela.

     • karlina

      Ali ni škoda , da se bodete z njimi, sama sem jih zablokirala in imam res mir, pa lepši dan.

  • čips

   Tebe glava zih nikol nea boli, al?

  • rabbit

   Kateri desni Marjan Kramar, Romana Pajenk, Matej Narat, Božo Jašovic, Draško Veselinović, Boris Pesjak, Dušan, Valenčič, edini ki ga lahko štejemo za desnega je bivši direktor NKBM Matjaž Kovačič je pa iz SLS. Pa še nekaj mi evropskim bankam zelo malo dolgujemo ker so se bolj zapufali v kapitalističnih ZDA.

   • neny

    razlika a ne. :))))

  • WatsonForus

   @neny – mal te spomin jebe , pa nič hudega, pri takih kot si ti, smo že tega navajani.

  • tramal

   Prvič banke nikoli niso bile pod nadzorom desnih in drugič a ti bedak še sedaj ne ločiš kaj je dolg države in kaj je dolg podjetij.Janša ni niti centa zadolžil države vendar ti to ne razumeš.Verjetno ne razumeš niti to ,da si višek na tem svetu.

   • neny

    si videl kdaj en dan v financah? katastrofa.

    Rast na osnovi dolga (2004–2008)

    Po letu 2004 pa je v Sloveniji prišlo do rasti, ki ni več temeljila na domači akumulaciji, temveč na dolgu. Ta premik je sovpadal z vključitvijo Slovenije v EU in v evropski mehanizem deviznega tečaja (ERM II) leta 2004 ter v evroobmočje leta 2007. Med letoma 2004 in 2007 je bila Slovenija priča ekonomskemu razcvetu, ki je temeljil na pospešeni ekonomski rasti. Leta 2007 je BDP dosegel 7 %, skokovito so narasle tudi investicije v gradbeni sektor.

    Vendar je bil tovrstni razvoj mogoč le zaradi neprimerljive rasti kredita. V samo 4 letih, od oktobra 2004 do oktobra 2008, je slovenski zunanji dolg narasel za 24 milijard EUR, kar je skoraj dvakrat več kot v celotni pretekli zgodovini Slovenije.

    Po letu 2004 so si slovenske banke na veliko pričele izposojati iz tujine. Večina teh kreditov ni bila usmerjena h gospodinjstvu, temveč k podjetniškemu sektorju. Med letoma 2005 in 2008 je bila povprečna rast kredita podjetij 23 %. Leta 2005 je bil dolg podjetij 100 % BDP, leta 2010 pa je narasel na 144 %, kar je bilo visoko nad EU povprečjem. Jasno je, da je skokovita rast slovenske ekonomije temeljila predvsem na visoki rasti kredita. Slovenske banke so ga pridobivale iz tujine, usmerjen pa je bil predvsem k domačemu podjetniškemu sektorju, še posebej gradbenemu sektorju.

    Do določene mere je ta prehod z rasti, ki je temeljila na domači akumulaciji, na rast, ki je temeljila na dolgu, posledica procesa slovenske integracije v evropske trge. Visok dotok kredita v Slovenijo med letoma 2004 in 2008 je vsekakor pospešil vstop Slovenije v ERM II in kasneje v evroobmočje, saj je proces priključevanja spodbudil konvergenco obrestnih mer na raven evroobmočja. To je slovenskim bankam omogočilo dostop do poceni tujega kredita in povzročilo premik od financiranja bank z depoziti k tujim kapitalskim trgom. Razmerje med krediti in depoziti je bilo leta 2005 približno 1 : 1, v letu 2008 je naraslo na 1,6 : 1. Posledično je slovenska ekonomija postala bolj odvisna od tujega kapitala.

    Leta 2004 je prišlo še do enega pomembnega preobrata v denarni politiki, kar je bila neposredna posledica sprejetja eura. Ob vstopu v ERM II je morala Slovenija vezati tolar na euro. To je centralni banki onemogočilo izvajanje politike nadzorovanega razvrednotenja in dviga vrednosti tolarja. S tem je bila izključena tudi možnost usmerjanja izvoza s sredstvi nominalnega razvrednotenja. Preostala je le pot notranjega razvrednotenja. Po letu 2007 je Slovenija morala izdajati dolg v valuti izven njenega nadzora, kar je državo naredilo veliko bolj odvisno od kapric mednarodnih finančnih trgov.

    V tem obdobju je nenaključno v luči kompetitivnosti pričel zaostajati tudi izvozni sektor in proračunski primanjkljaj je pričel naraščati. Januarja 2004 je bil primanjkljaj 2,4 % BDP, leta 2009 pa že 6,1 %.

   • karlina

    Tramal, mo nasvet-vse le rdeče plačance blokiraj in se rajši pogovarjaj z nami, verjemi, da je škoda živcev in jeze zanje.

   • neny

    vlada brez budžeta. :))))))))))))))))

 • Get Smart

  DOLG države Slovenije je bil leta 2004, torej po koncu kakor “liberalne” MURGL
  JUGOKOMUNISTIČNE “zgodbe o uspehu” 28 % BDP-ja.
  Nastopila je pomlad.
  –> po 4 letih POŠTENEGA dela Slovenske demokratske stranke Janeza Janše (2004—2008)
  za pravno, pravično in SVOBODNO Slovenijo,
  je dolg znašal le še 21 % BDP-ja.

  Pa nižji davki, pa manj davkov, pa brez nepotrebnih liberalnih nalepk, pa za 100 % nižje
  tarife, pa za 100 % nižja brezposelnost, pa realna rast plač in pokojnin itd.,
  itd.,

  Za KPJ torej nastopi čas za odločno muгglsrbsko JUGOKOMUNISTIČNO revolucionarno akcijo:
  veliki pok, patrija, sfukoνanje, tepihovanje … =
  = PAHOROVANJE, pingićovanje, kopipastarsko znojilovanje, virantovanje …
  cmerovanje …
  DOLG države 2008-2011 – SD boгat pohar –> muгglski rop tisočletja po velikem poku:

  54 % BDP-ja.
  DOLG države 2011-2014 – PSocialno čuteča znojilja de –> veliki krogec v mali krogec:
  72 % BDP-ja

  DOLG države DANES – SMCenter Foruma 21 in LDS-a:
  ++82 % BDP-ja

  Res pa je, da JJ ni ropal sredstev iz blagajne in jih podeljeval
  MURGL JUGOKOMUNISTIČNIM mekanocurnim smetilćijem markezijem nje.

  »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica
  vas bo osvobodila.«

 • Get Smart

  Samoimenovana sodrga oz. njen stekli pes crnković je res lep primer
  MURGL SRBO JUGOKOMUNISTIČNEGA steklega psa, ki s peno na gobcu oblaja vsakega,
  ki ne nastavlja dupe crnkovićevi JUGOKOMUNISTIČKI gazdi.
  Ta pesjad, kot si sodrga sama pravi (WATCHDOGIćI – zdaj pa še stekli povrh),
  je in bo vedno, še enkrat, vedno, svoje degenerirano pasjejebstvo in
  predvsem SVOJE zločine proti ljudem PODTIKALA ljudem. Vedno.
  Tak je pač KOMINTERNISTIČNI oz. tu MURGL JUGOKOMUNISTIČNI modus operandi —
  “MURGL JUGOKOMUNISTIČNI stekli pes se spreobrne, ko se v jamo zvrne”.

  Taka je pač KOMINTERNISTIČNA oz. tu njena podzvrst MURGL JUGOKOMUNISTIČNA
  “kultura smrti” = laž rop umor pasjejebstvo pedofilstvo uničevanje podtikanje …

  »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica
  vas bo osvobodila.«

 • RATATA

  A ti bereš prispevke?
  Jaz nisem še nobenga prebral, kar na pamet sekam hahahaha

 • Get Smart

  Lastniška struktura MURGL JUGOKOMUNISTIČNEGA trobila većera,
  ki je v lasti MURGL KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE:
  — todororović 40 %
  — en hakl 30 %
  — drugi hakl 30 %
  Vsi trije so FEJK nabiralniki FORUMA 21 = KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE.

  Samoimanovani stekli pes crnković je bil v garaži sodrge (kot si znova sam pravi)
  narejen za SERBUSA (ZLOČINSKEGA HLAPCA) tekovina revolucije in bo to svoje pasje poslanstvo
  (lajanje na ljudi, blatenje ljudi, podtikanje, uvlaćenje u gazdinu šupćinu, nastavljanje tazadne gazdi,
  LAŽ v vsakem izbljuvku …)
  opravljal do konca svojih dni.
  To je prerokba. Zapomnite si jo za vse večne čase.

  Čeprav tudi ta prerokba seveda temelji ne preteklih izkušnjah, ki so pokazale, da se
  KOMINTERNISTIČNI oz. tu MURGL JUGOKOMUNISTIČNI stekli pes spreobrne, ko se v jamo zvrne.
  Njihove gazde, torek kaviaržidokomunjare beležijo samo enega spreobrnjenca:
  v 2000 letih se je spreobrnil le Savel, ko je udarla strela z jasnega.

  »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica
  vas bo osvobodila.«

 • dob

  Spomenka Hribar? A ni to tista, ki je žena od nekega Hribarja, ki je poročen s Spomenko Hribar?

  • macon

   Točno tista. Žena moža Spomenke Hribar.

  • RATATA

   ta njen mož hribar, je obrezovalec sadnega drevja spomladi, tako mi sploh ni jasno, kako se je v tistem času imel čas udeleževati “slovenske Pomladi”

  • karlina

   TOČNO-rodom-SRBKINJA !!!!!

 • WatsonForus

  RDEČ KRETENKO !

 • janez cepec

  sploh nism članka brau, glede na to, de se avtor ni podpisu, ne more bit druzga kot en , kao novinar, bel toplovodar, pri Novi 24, je pa res, pizda, tok grd, ket je pa tale Crnkovič, pa tud ljubljeni vodja ni. drgač sta pa iste baže, komunajzarja, oba, sam ne okol govort

  • sprehajalec

   Janez kwa maš spet napade besa? Crnković je res grd k’t tajfl, kje ti lahk Ivana janeza z nim primerjaš, je men uganka. Pa Crnković je komunajzar, Ivan janez je pa političn disident.

 • RATATA

  Je pa še ena možnost glede crnomarkovića;
  lahko da je imel preveč desničarske ideje, pa so ga za kazen sfukovali in na boben dali,
  saj le bezkućnik je lahko komunist je djal pijadejev moša.

  • sprehajalec

   turško Karamarković = slovensko Crnković.

   • RATATA

    Aja(?) še dobr da si turk in nam to poveš, hehe

   • tohuvabohu

    Zdaj je bolj Crkovič.

 • Get Smart

  Janeza Janšo je KPJ — murglskosrbska KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE iz KPJ-ja izključila
  leta 1983 kot “neprijatelja države KOMUNISTIČKE JUGOSLAVIJE “.
  Tako da Janez Janša seveda ni bil kak komunist, ki bi o čemerkoli odločal,
  kot mu tu podtika MURGLSRBSKA JUGOKOMUNISTIČKA mekanacurica,
  ampak je bil mladinec v
  KOMUNISTIČNI JUGOSLAVIJI, ki se je že kot mladinec uprl JUGOKOMUNISTIČNI DIKTATURI.

  • Get Smart

   Torej, za razliko od tovariša MILANA KUćANA,
   predsednika PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji
   ali pa
   tovariša BORUTA PAHORJA, člana
   PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji,
   je bil
   Janez Janša mladinec v JUGOKOMUNISTIČNI DIKTATURI.
   Odločal ni o člemerkoli, kot že rečeno in PREDVSEM ZNANO,
   in povrh vsega ga je PARTIJA izključila, ker ni sledil
   MARKSISTIČKO–LENJINISTIČKOM nauku.

   • Get Smart

    Morda še besedica dve o “potovanju v jajce”, ki tako rajca brezjajčne murglskosrbske jugokomunistične mekane curice,
    umetnike sviranja kurcu! Leta 1977 je bil Janez Janša najstnik v KOMUNISTIČNI DIKTATURI imenovani SFRJ (Socialistička federativna republika Jugoslavija). Takorekoč vsi mladinci in pionirji Jugoslavije so hodili v Jajce in Kumrovec, kjer naj bi se rodila pedofil, klavec ter kominternovski agent Josifa Stalina tovariš Josif Broz in njegova pedofilsko klavska komunistična Jugoslavija. V času jugoslovanske diktature seveda niso bili splošno znani pedofilski in klavski podvigi tovariša Josifa Broza, kakor je to znano danes (leta 2015) in je zato po Ustavi Republike Slovenije prepovedano častiti pedofila in klavca otrok tovariša Josifa Broza, kakor to počno murglskosrbski udbovci, ki usmrajajo splet s svojimi murglskosrbskimi sekrecijami in kakor počno njihove gazde, ki se pod jugoslovanskimi in komunističnimi simboli zbirajo v Stožicah ter prisegajo pedofilu in klavcu tovarišu Josifu Brozu: “Druže Tito, mi ti se kunemo, pobedit ćemo”
    (http://www.youtube.com/watch?v=ifydoT0v3J8).

    • Get Smart

     Janeza Janšo zaradi nepripadnosti Josifu Brozu in njegovi MURGLSKI Jugoslaviji ta murglskosrbska jugokomunistična tolpa
     zločincev proti človeštvu preganja že preko 30 let, od leta 1985 pa do danes je proti Janezu Janši sprožila že preko 160
     udbovskih jugokomunističnih postopkov TEPIHOVANJA in SFUKOVANJA, kjer med ostalimi podtikanji izstopajo Kučanovo in
     Kacinovo švercanje pušk, nakupovanje zastarelih havbic, avionov, Depala vas, pa vse do ugotovljene obljube o nameri
     LDS-a Pavćeku (LDS) dajati ugotovljeno nagrado za ugotovoljene oklepnike, v ugotovljenem času (2004), na ugotovljenem kraju
     (Viator&Vektor – Sistemska tehnika).

     Pamet v glavo, ljudje!

    • Jovo Jamnica

     Jas kot pijonir in mladinc nisn hodo v Jajce pa Kumrovac. Možno, ker za dve leti šišam Janšo, pa sn zglea zato malo bol kšajt, kaj se zagriženih komijof tiče…

  • janez cepec

   tvoj, tko opevani samozvani “disident” je biu iz partije izklučen, poj je pa prošne pisu, de bi ga nazaj uzel, rad bi biu predsednik podmladka komunajzarjov, tko de, glih ni biu kešn prostak u stranki, ampak se je zmeru valu okol korita, al je biu u njim. kot mladinc je pa u Jajcu špilu turističnega vodiča, po opravljenem zadatku pa pisu silne referate, enga bi ti uhka posredvov, pa sm se navliču brat njegove klobasarije, koko poveličuje marksizem. pa ne mi zdej rečt, de j’ biu pr 18. letih tko fuknen, de ni vedu za kuga se gre, ali pač, je še skoz, fuknen, mislem, pa komunajzar tud.

   • pesjanar

    Tebe je tudi v glavo ugriznil stekel pes imenovan crnko v orginalu crnkovič,ali pa si bil spočet z okuženo spermo…..

    • janez cepec

     ti pa zgleda, de si od unga fotra, k’ ga je na mizo zdrku, za ostalo sa pa muhe poskrbele, ka-li?

 • sodnikisozločinci

  Cuckom noben ne odreka pravice do bevskanja, zakaj bi jo odrekali Crnkoviću? Tudi dejstvo, da nima repa ne more biti opravičilo za cenzuro.

 • učko

  Crnkovič je odpadnik režima, tako kot Baučar (LDS), pa Šrot (SD), pa Kordeš pa še nekaj takih, ki so izdali “organizacijo”. Taki izobčenci imajo potem pri kučanovskem režimu poseben tretma ! Tako kot tisti partizani, ki so zaradi komunistične uzurpacije izstopali iz partizanskih vrst, ti so po tem najbolj gor plačali.

  • Jovo Jamnica

   Čuj, tak met brati… Črnković je v osebnem stečaji, metem ko majo oni klipani, kaj si jih omeno, po mojo skritega ful dost gnara f kaki štunfi na Karibah, Lihnštajni al pa Cipri… Tut onemu, kaj je kao Krambergera šicno, nea gre slabo. So mu dobro potmazali, ko je is kehe prišo…

 • Osti jarej
  • stajerc5

   Proti naravi pac ne mores prav nicesar, nje? Spet si se oglasil v tvojem jeziku!

   • Osti jarej

    …….kličem ovce na kup….blefiram pa to….in vedno nasedejo/te

 • TOML

  Zapito rdeče govedo potrebuje cekine za svoje stečaje, zato stekli cucek tudi nabija.
  Edino kadar stekli cucek nabija, pa se odlepi od pasje riti.
  Taki so socialisti.
  Zato Slovenci, ne volte te socialistične drhali.
  Sem ga lani videl na Podpeškem jezeru, je komaj stal.

  • Jovo Jamnica

   Jas pa nikol nebom volo stranke, kera ma met sebo modele z takim super vokabolarom. In ni nas malo. Kolk jas vem… nas je vedno več! Če je keri mene vido, da sn pijan tumarije delo, naj mi pove v obras… Eto, jas sn tut fčera enga pijanega vido. Pa nebom zaj tu piso, keri je to in ki sn ga vido…

   • TOML

    Ti itak ne hodiš volit, ker se ne znaš podpisat.
    Vsaj pred tabo imamo mir.

    • Jovo Jamnica

     Ni čist res. Letos sn Šiškeja volo. Res pa je, da sn spet volo prvič po letu 1992. Takrat sn volo dr. Pučnika SDSS. Dobli smo sam 3.4%. In ja, še kak se znam potpisat, če je treba…

     • Alois Kuhelj

      Podpis se s pravim imenom,kot jaz,bos pa ja znal napisat Foglof Tunnek!

     • Jovo Jamnica

      Za penzjoniste v USA smo itak fsi, keri nea glih na kolenah klečimo pret Janšo… Tuneki…

  • karlina

   Ali so pijani, ali pa zadeti, to itak vemo.

 • Osti jarej

  …pa saj je vse rdeče……..druge variante sploh ni….če je bil ata rdeč in dovolj visoko “zapisan” maš pa takle….

  • neny

   ne gre za rdeče in ne bele, gre za osnovno razumevanje financ. :)

   • Alois Kuhelj

    Po tvojem nicku bi normalni sodili,da se spoznas le na dojencke,trapa neumna!!

    • neny

     Nick kot nick. Izobražuj se raje, trol desni.

   • rabbit

    Ampak te finance so tebi bolj kot ne španska vas.

    • neny

     Po vaših spustite blagajno iz rok. Skrij se, jasno.

  • karlina

   Ja itak.

 • neny

  SPLOŠNO IZOBRAŽEVANJE DESNIH

  Rast na osnovi dolga (2004–2008)

  Po letu 2004 pa je v Sloveniji prišlo do rasti, ki ni več temeljila na domači akumulaciji, temveč na dolgu. Ta premik je sovpadal z vključitvijo Slovenije v EU in v evropski mehanizem deviznega tečaja (ERM II) leta 2004 ter v evroobmočje leta 2007. Med letoma 2004 in 2007 je bila Slovenija priča ekonomskemu razcvetu, ki je temeljil na pospešeni ekonomski rasti. Leta 2007 je BDP dosegel 7 %, skokovito so narasle tudi investicije v gradbeni sektor.

  Vendar je bil tovrstni razvoj mogoč le zaradi neprimerljive rasti kredita. V samo 4 letih, od oktobra 2004 do oktobra 2008, je slovenski zunanji dolg narasel za 24 milijard EUR, kar je skoraj dvakrat več kot v celotni pretekli zgodovini Slovenije.

  Po letu 2004 so si slovenske banke na veliko pričele izposojati iz tujine. Večina teh kreditov ni bila usmerjena h gospodinjstvu, temveč k podjetniškemu sektorju. Med letoma 2005 in 2008 je bila povprečna rast kredita podjetij 23 %. Leta 2005 je bil dolg podjetij 100 % BDP, leta 2010 pa je narasel na 144 %, kar je bilo visoko nad EU povprečjem. Jasno je, da je skokovita rast slovenske ekonomije temeljila predvsem na visoki rasti kredita. Slovenske banke so ga pridobivale iz tujine, usmerjen pa je bil predvsem k domačemu podjetniškemu sektorju, še posebej gradbenemu sektorju.

  Do določene mere je ta prehod z rasti, ki je temeljila na domači akumulaciji, na rast, ki je temeljila na dolgu, posledica procesa slovenske integracije v evropske trge. Visok dotok kredita v Slovenijo med letoma 2004 in 2008 je vsekakor pospešil vstop Slovenije v ERM II in kasneje v evroobmočje, saj je proces priključevanja spodbudil konvergenco obrestnih mer na raven evroobmočja. To je slovenskim bankam omogočilo dostop do poceni tujega kredita in povzročilo premik od financiranja bank z depoziti k tujim kapitalskim trgom. Razmerje med krediti in depoziti je bilo leta 2005 približno 1 : 1, v letu 2008 je naraslo na 1,6 : 1. Posledično je slovenska ekonomija postala bolj odvisna od tujega kapitala.

  Leta 2004 je prišlo še do enega pomembnega preobrata v denarni politiki, kar je bila neposredna posledica sprejetja eura. Ob vstopu v ERM II je morala Slovenija vezati tolar na euro. To je centralni banki onemogočilo izvajanje politike nadzorovanega razvrednotenja in dviga vrednosti tolarja. S tem je bila izključena tudi možnost usmerjanja izvoza s sredstvi nominalnega razvrednotenja. Preostala je le pot notranjega razvrednotenja. Po letu 2007 je Slovenija morala izdajati dolg v valuti izven njenega nadzora, kar je državo naredilo veliko bolj odvisno od kapric mednarodnih finančnih trgov.

  V tem obdobju je nenaključno v luči kompetitivnosti pričel zaostajati tudi izvozni sektor in proračunski primanjkljaj je pričel naraščati. Januarja 2004 je bil primanjkljaj 2,4 % BDP, leta 2009 pa že 6,1 %.

  • tohuvabohu

   LDSova vlada je vodila proces pridružitve EU, ni pa poskrbela za zakonodajo, ki bi preprečila, da ne bi prišlo do tega. Janša je podedoval to situacijo, potem pa je še Kučman ustanovil udbomafijsko združbo Forum 21, ki je izvedel atentat na državo in Janševo vlado.
   Tudi umetna afera Patria je rezultat maščevanja za propadli posel zaradi nepričakovane izgube volitev.

 • Get Smart

  Pisat ću polako, jez znam da stekli psi ne umedu da čitaju brzo nje:
  Janeza Janšo je KPJ — murglskosrbska KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE iz KPJ-ja izključila
  leta 1983 kot “neprijatelja države KOMUNISTIČKE JUGOSLAVIJE “.
  Tako da Janez Janša seveda ni bil kak komunist, ki bi o čemerkoli odločal,
  kot mu tu podtika MURGLSRBSKA JUGOKOMUNISTIČKA mekanacurica,
  ampak je bil mladinec v
  KOMUNISTIČNI JUGOSLAVIJI, ki se je že kot mladinec uprl JUGOKOMUNISTIČNI DIKTATURI.

  • Get Smart

   Sledimo? Torej, za razliko od tovariša MILANA KUćANA,
   predsednika PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji
   ali pa
   tovariša BORUTA PAHORJA, člana
   PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji,
   je bil
   Janez Janša mladinec v JUGOKOMUNISTIČNI DIKTATURI.
   Odločal ni o člemerkoli, kot že rečeno in PREDVSEM ZNANO,
   in povrh vsega ga je PARTIJA izključila, ker ni sledil
   MARKSISTIČKO–LENJINISTIČKOM nauku.

  • Get Smart

   Hoće li?
   Janeza Janšo zaradi nepripadnosti Josifu Brozu in njegovi MURGLSKI Jugoslaviji ta murglskosrbska jugokomunistična tolpa
   zločincev proti človeštvu preganja že preko 30 let, od leta 1985 pa do danes je proti Janezu Janši sprožila že preko 160
   udbovskih jugokomunističnih postopkov TEPIHOVANJA in SFUKOVANJA, kjer med ostalimi podtikanji izstopajo Kučanovo in
   Kacinovo švercanje pušk, nakupovanje zastarelih havbic, avionov, Depala vas, pa vse do ugotovljene obljube o nameri
   LDS-a Pavćeku (LDS) dajati ugotovljeno nagrado za ugotovoljene oklepnike, v ugotovljenem času (2004), na ugotovljenem kraju
   (Viator&Vektor – Sistemska tehnika).

   Pamet v glavo, ljudje!

  • neny

   neizobraženec.

  • Get Smart

   Ta rajca mekanocurne MURGL SRBO RVACKO KAVIARŽIDO JUGOKOMUNJARĆIĆE:

   Morda še besedica dve o “potovanju v jajce”, ki tako rajca brezjajčne murglskosrbske jugokomunistične mekane curice,
   umetnike sviranja kurcu! Leta 1977 je bil Janez Janša najstnik v KOMUNISTIČNI DIKTATURI imenovani SFRJ (Socialistička federativna republika Jugoslavija). Takorekoč vsi mladinci in pionirji Jugoslavije so hodili v Jajce in Kumrovec, kjer naj bi se rodila pedofil, klavec ter kominternovski agent Josifa Stalina tovariš Josif Broz in njegova pedofilsko klavska komunistična Jugoslavija. V času jugoslovanske diktature seveda niso bili splošno znani pedofilski in klavski podvigi tovariša Josifa Broza, kakor je to znano danes (leta 2015) in je zato po Ustavi Republike Slovenije prepovedano častiti pedofila in klavca otrok tovariša Josifa Broza, kakor to počno murglskosrbski udbovci, ki usmrajajo splet s svojimi murglskosrbskimi sekrecijami in kakor počno njihove gazde, ki se pod jugoslovanskimi in komunističnimi simboli zbirajo v Stožicah ter prisegajo pedofilu in klavcu tovarišu Josifu Brozu: “Druže Tito, mi ti se kunemo, pobedit ćemo”
   (http://www.youtube.com/watc….

  • neny

   bogi.

 • Get Smart

  O lastništvu:

  Lastniška struktura MURGL JUGOKOMUNISTIČNEGA trobila većera,
  ki je v lasti MURGL KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE:
  — todororović 40 %
  — en hakl 30 %
  — drugi hakl 30 %
  Vsi trije so FEJK nabiralniki FORUMA 21 = KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE.

  Samoimanovani stekli pes crnković je bil v garaži sodrge (kot si znova sam pravi)
  narejen za SERBUSA (ZLOČINSKEGA HLAPCA) tekovina revolucije in bo to svoje pasje poslanstvo
  (lajanje na ljudi, blatenje ljudi, podtikanje, uvlaćenje u gazdinu šupćinu, nastavljanje tazadne gazdi,
  LAŽ v vsakem izbljuvku …)
  opravljal do konca svojih dni.
  To je prerokba. Zapomnite si jo za vse večne čase.

  Čeprav tudi ta prerokba seveda temelji ne preteklih izkušnjah, ki so pokazale, da se
  KOMINTERNISTIČNI oz. tu MURGL JUGOKOMUNISTIČNI stekli pes spreobrne, ko se v jamo zvrne.
  Njihove gazde, torek kaviaržidokomunjare beležijo samo enega spreobrnjenca:
  v 2000 letih se je spreobrnil le Savel, ko je udarla strela z jasnega.

  »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica
  vas bo osvobodila.«

 • Get Smart

  O samoimenovanih steklih psih MURGL JUGOKOMI sodrge nje:

  Samoimenovana sodrga oz. njen stekli pes crnković je res lep primer
  MURGL SRBO JUGOKOMUNISTIČNEGA steklega psa, ki s peno na gobcu oblaja vsakega,
  ki ne nastavlja dupe crnkovićevi JUGOKOMUNISTIČKI gazdi.
  Ta pesjad, kot si sodrga sama pravi (WATCHDOGIćI – zdaj pa še stekli povrh),
  je in bo vedno, še enkrat, vedno, svoje degenerirano pasjejebstvo in
  predvsem SVOJE zločine proti ljudem PODTIKALA ljudem. Vedno.
  Tak je pač KOMINTERNISTIČNI oz. tu MURGL JUGOKOMUNISTIČNI modus operandi —
  “MURGL JUGOKOMUNISTIČNI stekli pes se spreobrne, ko se v jamo zvrne”.

  Taka je pač KOMINTERNISTIČNA oz. tu njena podzvrst MURGL JUGOKOMUNISTIČNA
  “kultura smrti” = laž rop umor pasjejebstvo pedofilstvo uničevanje podtikanje …

  »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica
  vas bo osvobodila.«

  • neny

   HEHE….koliko postov boš še napisal, da bi prekril vašo ZMOTO.

   • Jovo Jamnica

    Nea se sekiraj… ovih kopipaste litanij itak doben pametni nea več čita. Je blo enkrat dovol… pret par letami, predno je Požar štarto z brisanjem smeti na Pozareportu…

 • jovan jovan

  Crnkovič ima prav. Sektaši ste že davno izgubili kompas, oz.vaša primitivnost nima meja . Tako kot vaša neumnost…..Poslanec SDS Tomaž Lisec, ki danes praznuje 40. rojstni dan, je včeraj poskrbel za smeh na družabnih omrežjih. Objavil je voščilo stranki, ob tem pa zapisal: »Eni pojejo Internacionalo, mi Čebelar Lojzeta Slaka in Avsenikovo Na Golici. Ker smo v Sloveniji.«…….Menda je “besedilo” Golice napisal sam ljubljeni vodja!?

  • Še eden ki ne da je to “delavska himna”? Je svetovni simbol boja proti izkoriščevanju ter predstavlja, predvsem prva kitica, himno oz. poziv različnih delavskih gibanj širom sveta.

   Pokvarjenci zlorabljajo to pesem za ustvarjenje sovraštva med ljudmi in nas prepričujejo, da je to pesem pokvarjene fake levice. Zapomnite si, to je pesem delovnega zatiranega ljudstva, ki je bila napisana že leta 1871 in simbolizira upor zatiranih proti tiranom. Tirane imamo pa na desni in levi.

   https://sl.wikipedia.org/wiki/Internacionala

   .

   • jovan jovan

    Neukim dešnjakom gredo na živce vsi simboli delavskih gibanj in borcev za svobodo.

    • Vesel sem da prepeva ‘Čebelar Lojzeta Slaka in Avsenikovo Na Golici’.

     • jovan jovan

      Predvsem jim leži besedilo Golice. Kot nalašč za sektaše.

     • rabbit

      Očitno ima 40 letni Lisec dober spomin ker obstaja besedilo za Golico napisal jo je Slavko Avsenik ml.
      https://www.youtube.com/watch?v=yAP5ZAgM7p8

     • rabbit

      A si se že naučil besedilo Golice pa si se kaj v ogledalo pogledal če so kaj oslovska ušesa zrastla.

     • rabbit

      Očitno ima 40 letni Lisec dober spomin ker besedilo na Golico res obstaja napisal jo je Slavko Avsenik ml.

      https://www.youtube.com/watch?v=yAP5ZAgM7p8

     • Alois Kuhelj

      Odloci se,ali je cebelar ali orglicar?!!!

     • To pa vprašaj dotičnega sds poslanca.

    • tohuvabohu

     Že se ljudstvo je zbralo, v zadnjo borbo že hiti, hehehe. Je pa dolga ta zadnja borba, primojdunaj.

     • Jovo Jamnica

      Ko so bli puntari in še ni blo delafskega razreda, so peli… le fkup, le fkup oboga gmajna…

      Pol pa, ko so v Rusiji rekli… tut mi hočemo met industrijo in delafce… so morali pač malo ove puntarske stihe frizirat. Kak pa te češ aktivirat novi razret, keri še nea ve, kaj bi sam z sabo???

     • jovan jovan

      Ti se raje nauči besedilo Golice, da boste vsi skupaj peli po volitvah.

     • rabbit

      Smo se že naučili pred mnogimi mnogimi leti.

     • tohuvabohu

      Vam hostarjem je bolj pri srcu tista: grad gori, grof beži.

     • Alois Kuhelj

      Al pa tista,ki so jo mimgrede ze vsi pozabili:”Z Doan z Volge in z Urala,pod nebo se le pognala in na cepice nam padla,zvezda plameneca,cudezna je njena sila,vso temo je rtazpodila nam zvezda je rudeca!!!

   • Alois Kuhelj

    Tudi Titek je opeval enakopravnost in neizkoriscanje,pa poglej samo malo,kako je bil on bolj enakopraven,budala!

    • In kaj ima Tito s poslancem sds ki ne ve kaj je Internacionala? Nič.

 • Get Smart

  Kaj smo torej rekli in kaj potrdi vsak stekli pes z vsakim odpiranjem svojega LAŽNIVEGA MURGL JUGOKOMUNISTIČNEGA gobca, v vsaki laježem, z vsakim izbljuvkom stekle MURGL JUGOKOMUNISTIČNE pene?
  Samoimenovana sodrga oz. njen stekli pes crnković je res lep primer
  MURGL SRBO JUGOKOMUNISTIČNEGA steklega psa, ki s peno na gobcu oblaja vsakega,
  ki ne nastavlja dupe crnkovićevi JUGOKOMUNISTIČKI gazdi.
  Ta pesjad, kot si sodrga sama pravi (WATCHDOGIćI – zdaj pa še stekli povrh),
  je in bo vedno, še enkrat, vedno, svoje degenerirano pasjejebstvo in
  predvsem SVOJE zločine proti ljudem PODTIKALA ljudem. Vedno.
  Tak je pač KOMINTERNISTIČNI oz. tu MURGL JUGOKOMUNISTIČNI modus operandi —
  “MURGL JUGOKOMUNISTIČNI stekli pes se spreobrne, ko se v jamo zvrne”.

  Taka je pač KOMINTERNISTIČNA oz. tu njena podzvrst MURGL JUGOKOMUNISTIČNA
  “kultura smrti” = laž rop umor pasjejebstvo pedofilstvo uničevanje podtikanje …

  Kot lahko vidite, vse spovedi Crnkovića veljajo tudi za njegove mekanocurne stekle sotrpine,
  ki lajajo na ljudi tu na portalu.

  »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica
  vas bo osvobodila.«

  • Jovo Jamnica

   Vidim, bres da čitam, da te že opasno šraufle… LOL

 • neny

  KAZALNIKI ZADOLŽENOSTI SLOVENIJE

  http://www.stat.si/StatisticniDnevi/Docs/Radenci2011/Noc-Kazalniki_zadolzenosti-prispevek.pdf

  Sektorsko gledano se je zunanja zadolženost, merjena s celotnimi obveznostmi do tujine
  (mednarodne naložbe), v obdobju 2005 do 2008 povecala najbolj pri bankah, v obdobju 2008-
  2010 pa pri državi. Delež bank v celotnem dolgu se je v prvem obdobju povecal s 35% na
  41%, medtem ko se delež nefinancnih družb zmanjšal s 44% na 33%, v drugem obdobju pa se
  je delež bank zmanjšal z 41% na 36%, delež države pa povecal z 9% na 18%. V prvem
  obdobju je zadolževanje potekalo po kanalu tujina-banke-podjetja in gospodinjstva, v drugem
  pa se je zaradi financne krize in s tem omejenega dostopa do virov financiranja v tujini
  zadolževala država in s tem pomagala pri financiranju ostalih sektorjev.

  • Alois Kuhelj

   Ja in kaj hoces s tem povedat?? Raje napisi,kdo je vse te cifre sestau!!!

   • rabbit

    Te cifre je sestavil en Noč iz Banke Slovenije menda tam skrbi za statistiko. Prej me je pa posiljevala z eno podobno pravljico,ki jo je pa sestavil en Furlan, diplomiran politolog.

  • rabbit

   No neny pa še ta model ti je lepo povedal, da so se od 2005 do 2008 zadolževalo pri bankah od 2008 do se je zadolževala DRŽAVA se pravi Pahorjeva vlada.

   • neny

    no zdej pa rabiš ištruktorja od tu dalje…. Počasi bo, če se potrudiš.

    • rabbit

     Veš ni treba brati solate da izluščiš bistvo ki je v prvem stavku očitno tebi še dolga besedila nič ne pomagajo.

 • Get Smart

  Slovencev nas ne zanima, koliko ste se MURGL JUGOKOMUNISTIČNI garažni stekli psi
  privatno zadolžili za lesene dildote.
  Sledimo?
  LJUDI nas zanima, koliko ste NAS zadolžili,
  da moramo mi plačevati vaše dolgove. TEMU pa pravimo DOLG DRŽAVE — in ta je, spomnimo:

  leta 2008 (po 4 letih Janeza Janše) je Slovenija ZNIŽALA SVOJ DOLG,
  Slovenija/torej pošteni prebivalci Slovenije,
  ki plačujemo pufe MURGL KOMI JUGE, smo bili tako dolžni le še 8 MILIJARD €,
  kar je znašalo 21 % BDP-ja.
  Od 2008 pa do danes
  so MURGL JUGOKOMUNISTIČNI LOPOVI oropali Slovenijo za preko 30 MILIJARD €
  in še ropajo –
  dnevno, vsak dan bol,
  DOLG je, kot rečeno, že preko +++ 82 % BDP-ja
  (POZITIVNA MURGLSRBO JUGOKOMUNAJZIJA nje).

  • Jana učak

   Pa tole desničarsko blebetanje je res en sam sovražni govor!!! Odvratno!!!

   • karlina

    Še dobro , da te lahko blokiram in te tudi bom.

 • Tweety Bird

  In kaj je Crnkovič napisal narobe? Postavil vam je ogledalo in vas je sram postalo. Stopil vam je na žulj, a ne?… Tdaj pa pljuvate, pljuvate in pljuvate. Ubogi stvori klero-desničarki :9

  • milanček

   saj se ne zavedaš kaj bluziš, revše, možgansko degeneriran!

  • xtc

   Nič razen tega ,da je pozabil zapisati ,da je opisal vas levake.

  • Alois Kuhelj

   Nisem ne levi,ne desni,zivim devet casovnih cin od tebe bastardica,da pa vam ta skustrani,kosmati half cefurcki soli pamaet,is beyond me.Zalostno je,da ti tale cajtung pusti komentirat,ker vsakega,ki se ne strinjas z njim,zalis do kosti.Zakaj se ne skidas nazaj na delo.si,morda si bila pa tudi za njih prevec.Kako te ni sram.Zakaj se ne zavleces v eno luknjo,tam crknes in segnijes kot podgana.Tolko sovraznosti,ki jo sije iz tvje gnile pizde,se nisem encounter nikjer!!

   • Tweety Bird

    Shut the fuck up… you piece of clero-fascistic shit. You’re a stupid redneck, aren’t you?

   • karlina

    Blokiraj takšne zajedalce, ki so samo plačanci, pa boš imel mir in se boš pogovarjal le z nami

 • Johan

  Pa ta peder je ja bankrotiral in je v osebne stečaju, ka pa bi sploh še rad, davkoplačevalci ga živimo !

 • Get Smart

  Napisal je skoraj vse prav, seveda po svojih najboljših šnelkursađijskih močeh nepismene mekanocurne
  MURGL JUGOKOMUNISTIČNE šnelkursađije.
  Zamolčal je le, kar lahko vsak Človek vidi, da SE JE POGLEDAL v ogledalce
  in se spovedal.
  Torej, če odštejemo obvezno MURGL JUGOKOMUNISTIČNO poturancijo svojega ljudem, vse drži:
  —je stekli MURGL JUGOKOMUNISTIČNI pes, kot sam zase pravi
  —je prvorazredni MURGL JUGOKOMUNISTIČNI ritard
  —je watchdogić, laja na ljudi, pljuva po ljudeh, nastavlja dupe gazdi
  —je del MURGL JUGOKOMUNISTIČNE sodrge, kot znova pravilno sam zase pravi,
  —je psihološko, socialno, politično degradirana MURGL JUGOKOMUNISTIČNA kreaturica
  —je MURGL JUGOKOMUNISTIČNI parazit
  —je rebrandan MURGL JUGOKOMUNISTIČNI watchdogić = najprej LDS, potem ZARES, potem SMC,
  zdaj je ŠARćEV in MUSLIćKULTIJEVSKI psić …

  Skratka, kot je vesoljno znano, MURGL JUGOKOMUNISTIČNI stekli psi vedno govorijo o sebi resnico, ki postane laž, ko jo POTURIJO ljudem.

  Pamet v glavo.

  • Jovo Jamnica

   A skor fse??? Mamamija… tolk kopipastof za skor fse…

 • Get Smart

  Pojasnimo enkrat za vselej MURGL JUGOKOMUNISTIČNO nabijanje o “skupnem dolgu”.
  Je ekonomski kazalec, ki v glavnem kaže kupno moč oz. kreditno sposobnost.
  Vanj je všteto vse, kar so vaši sosedje kupili na kredit.
  Razumemo?
  Sosedov hladilnik, avto, hiša, … vse to je v skupnem dolgu, toda, kot najbrž veste in gotovo
  občutite na denarnici, sosedovega dolga za hladilnik ne odplačujete. Niste dolžni.
  Razumemo?
  Edini DOLG, ki šteje, je DOLG, ki ste dolžni odplačevati, to pa je tisti DOLG, ki vam ga je na hrbet nabila
  MURGL JUGOKOMUNISTIČNA banda ZLOČINCEV

  (SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuška Sholtes ŠARAC …)

  v vašem imenu so si sposodili denar in si ga nesli na Cipar, u Beograd, na Kajmane, na Bermudske …
  i tako dalje od MURGALJA do tokija nje,
  del pa porabijo seveda tukaj za vzdrževanje MURGL JUGOKOMUNISTIČNE AGITPROPAGANDE,
  za servisiranje SVOJIH medijev (POOP kanalizacija DELO dnevnik NEDELJSKI večer …)

  za ohranjanje TEKOVINA REVOLUCIJE in za nadaljevanje ROPANJA Slovenije.

  Pamet v glavo.

  • Get Smart

   To šteje:

   leta 2008 (po 4 letih Janeza Janše) je Slovenija ZNIŽALA SVOJ DOLG,
   Slovenija/torej pošteni prebivalci Slovenije,
   ki plačujemo pufe MURGL KOMI JUGE, smo bili tako dolžni le še 8 MILIJARD €,
   kar je znašalo 21 % BDP-ja.
   Od 2008 pa do danes
   so MURGL JUGOKOMUNISTIČNI LOPOVI oropali Slovenijo za preko 30 MILIJARD €
   in še ropajo –
   dnevno, vsak dan bol,
   DOLG je, kot rečeno, že preko +++ 82 % BDP-ja (POZITIVNA MURGLSRBO JUGOKOMUNAJZIJA nje).

   • janez cepec

    še bolj bi Janša doug znižu, če bi u proračun nakazu une dojče marke od šverca z orožjem, pa provizijo od patrije. pa bi bli z vode

 • Jovo Jamnica

  Obetavno…

  ——————-

  Avstrijska veleposlanica Sigrid Berka je obiskala Nova Slovenija. Izmenjala sva poglede o aktualni politični situaciji v Sloveniji in o dvostranskih vprašanjih, kot so manjšine na obeh straneh meje, poslovno okolje in Schengen.

  https://twitter.com/MatejTonin/status/965589479280054273

  • stajerc5

   Verjetno so se pogovarjali o 750 000 AustroStajercev pri nas in 15 000 blesavih v Udboaustriji!

   • Jovo Jamnica

    Taka bedarija še Hitlaru ni prišla na misel. On je jodlare kuj Švabe naredo. Zglea, da je vedo… zakaj…

    • stajerc5

     Ca pizdis? Tudi mi smo ze bili Steirerji! Pa za svabe se mal proti Stutgartu spravi, kar se pa jodlarjev tice, ti bo vsak svicar dal za glazek, ce mu tako reces! Se kaj?

     • Jovo Jamnica

      Ma nemoj… če bi reko Augsburg, te bi fsaj štimalo… Švicari pa pojma nimajo, kak Slovenci rečemo Austricom. No, Retoromani mogoče… Z dugimi Švicari pa Slovenci nismo fkup trčli.

     • stajerc5

      Tek en mal si me razocaro, de se za svabe ne ves od kod so doma, no ja, mogoce si pa pod bolonjsko delal popravnega, pa ne zamirit.

     • stajerc5

      Zgodovina ni ravno tvoja svetla stran, a ne? Si ze kdaj slisal, da pride Habsburg familija iz Habsburga? Vprasanje za milijon; Kje je Habsburg in od kje pridejo Habsburzani!

     • Jovo Jamnica

      Po legendi je vitezu Radbotu enkrat vujšo za lov treniran sokol ali jastreb… gdo bi vedo? Slovencom je bol blizu sokolarenje, to je lov z treniranimi sokoli. No vitez Radbot je totega svojega sokola pol našo na eni skalni fspetini, kera je mela tako lego in razgled, da se je tam odločo sezidat grad. Sokolu f čast si je zmislo ime… Habichtsburg. Prvi znani zapis pa se je najdo Havichsberch (1108). Dans se toti grad najde v Švici, v kantonu Aargau.
      ———
      Povzetek po Duden

      -der Habicht

     • Jovo Jamnica

      Pomen:
      1. (in vielen Arten vorkommender) größerer Greifvogel mit braunem Gefieder, langen, kräftigen Krallen, starkem, gebogenem Schnabel und meist kurzen, runden Flügeln
      2. Hühnerhabicht

      Izvor:
      mittelhochdeutsch habech, althochdeutsch habuch, vielleicht verwandt mit heben in dessen ursprünglicher Bedeutung »fassen, packen« und eigentlich = Fänger, Räuber
      ——–

      Mi Štajerci pa ovemu ptiču dans po domače rečemo ajnfoh… ABUH

      Če te še kaj zanimle… fprašaj!

 • MEFISTO

  Pa so res skromni tile rdečkarji.

  Še vsestransko propadli in iztrošeni Marko Crnković jim pride prav pri njihovem blejanju.

  • karlina

   Pa saj veš, da pišeš samo proti Janši, ni potrebno biti kaj pameten novinar, ali pa sploh ne

 • centurion

  Tip je totalno propadu tako ekonomsko, zagonu s.p. do nule,
  in šel v osebni bankrot.
  Totalno propadel moralno.
  Umazan, neobrit, gnil, dolžan okrog in okrog.
  Propadel kot pisun, pravzaprav ni bilo kaj propasti, ker je bil v stroki
  vedno-0 (nula).
  Na čevelj so ga dali vsi, s katerimi je sodeloval.
  Nazadnje Požar.
  Sam se prostituira rdečuhom za suhe drobtine. Gnoj od človeka
  Razpad sistema, ki ni nikoli funkcioniral.
  Skratka- Marko Crnkovič.

  • rabbit

   Redno berem Požarja in se spomnim tistih časov menda je šel takrat Požar na romanje po Jakobovi poti in Crnković bi moral skrbeti za njegov portal se pravi članek na dan pa ni bilo nič od nič.

   • Slovenka

    Se spomnim, da se ni obneslo.

  • karlina

   Točno, nikoli ni bil kaj prida novinar

 • Rotar Jakob

  kurćanovo ščene!

 • Tweety Bird

  In kaj je Crnkovič napisal narobe? Postavil vam je ogledalo in vas je sram postalo. Stopil vam je na žulj, a ne?… Zdaj pa pljuvate, pljuvate in pljuvate. Ubogi stvori, klero-desničarski :)

  • komar marko

   še koza ti je pobegnila.Je pametnejša žival kot pa ti. kako pa kaj desanka?

 • komar marko

  še eden ki računa, da bo pljuvanje po JJ prineslo dobro službico. Kdo ježe rekel, dokler bomproti JJ ne bom obtožen. Jap LAŽNE NOVICE, so v LAŽNJIVCU dobrodošle.

 • Tweety Bird

  Alois Kuhelj is piece of clero-fascist shit. He’s a stupid redneck from the USA !!!

  • Tweety Bird

   Hey Kuhelj, how’s Sacramento engineering? I know who you are. I know where you live. And you will pay…big time !!! I will find you in Antelope California !!!

 • mapu

  Ne vem kako mu uspe?
  Napiše pet besed in od tega je sedem nesmislov.
  Q ima v velikosti trenutne zunanje temp.

  • karlina

   Ali niso vsi levi novinarji njegovega kova ???

 • Slovenka

  Crnkovičevo sliko nabiješ na vhodna vrat svoje hiše in imaš mir pred še tako nevarno roparsko tolpo. Če bi ljudje na celjskem območju tako ravnali, ne bi imeli oboroženih ropov.

  • karlina

   Ha, ha, ha, ha, res je, ali pa na njivo, bi vrane prinesle še lansko žito nazaj

 • Jan Kovalski

  Crnković se zaveda, da mu manjka pozornosti in denarja.
  Ker nima prvega tudi nima drugega!
  Zato je samo še bevskajoči psiček levice.

  • Slovenka

   Mu vsaj vržejo kakšno kost v zahvalo?

  • karlina

   Nikoli ni bil kaj prida novinar

 • milanček

  crnković, ti si navadna crkovina, seveda pokvarjena!!!

 • Get Smart

  Poglejte primer MURGL JUGOKOMI ritard smetilćeta, ki je vprašal, kaj je samozvani stekli pes rekel narobe, dobil pošten, RESNIČEN, na vsakem koraku preverljiv odgovor,
  toda pizdek vztaja.
  In ti MURGL JUGOKOMUNISTIČNI stekli psi bodo vztajali do konca in naprej v LAŽI, podtikanju
  in kar je še KOMINTERNISTIČNIH in MURGL JUGOKOMUNISTIČNIH agitpropagandnih prijemov,
  kot ti murgloidi prisegajo u STOŠČAH nje:
  “Za koga? Za Partiju!”
  “Za koga? Za Tita!”
  “Za koga? Za Jugoslaviju!”
  “Druže Tito, mi ti se kunemo, da sa tvoga puta ne skrenemo!”*
  “Druže Tito, mi ti se kunemo, pobedit ćemo!”
  “Evviva communismo!”
  “Bandiera rossa la triumfera!”
  * – Tito je seveda eden od vzdevkov JOSEPHA BROZA, ki je bil znan tudi kot
  WALTER WEISS, pa BELA VIJOLICA oz. LJUBIČiCE BIJELA nje, kot je bil vzdevek
  tega ZLOČINCA PROTI ČLOVEŠTVU, pedra, pedofila, detomorilca …

  »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica
  vas bo osvobodila.«

  • Jovo Jamnica

   Evo… pa smo spet pr Titeku…

 • Bonifacij

  Take bedni FDV pisun Marko je zrel za psihiatrijo. Zaprti oddelek in prisilni jpeč + 2 kg tablet/dan.

 • karlina

  Če ga pogledaš, te kar zmrazi, on ima pa steklene oči in pogled, grrrr

  • Jan Kovalski

   Kakor izgleda tako piše!

  • neny

   haha, kaj dela džoint – jutri ga poglej.

   • stajerc5

    Pa ne da bo se slabse izgledal, skoraj nemogoce, khmm, mogoce ze, ce pade v Ljubljanico…..

    • neny

     ja sam Karlina.

     • stajerc5

      Ehhh, ti si Karlina…?

     • neny

      Sem pikapolonca.

 • Get Smart

  Pač ponovimo nje, za MURGL JUGOKOMI pussiće s posebnimi potrebami:

  Mekanocurni crnković je napisal skoraj vse prav, seveda po svojih najboljših šnelkursađijskih močeh nepismene mekanocurne MURGL JUGOKOMUNISTIČNE šnelkursađije.
  ZAMOLČAL JE LE, kar lahko vsak Človek vidi, da SE JE POGLEDAL v ogledalce
  in SE SPOVEDAL.
  Torej, če odštejemo obvezno MURGL JUGOKOMUNISTIČNO poturancijo svojega ljudem, vse drži,
  tovariš mekanocurni pussić Crnković je točno tak, kot se v spovedi opisuje:

  —je stekli MURGL JUGOKOMUNISTIČNI pes, kot sam zase pravi
  —je prvorazredni MURGL JUGOKOMUNISTIČNI ritard
  —je watchdogić, laja na ljudi, pljuva po ljudeh, nastavlja dupe gazdi
  —je del MURGL JUGOKOMUNISTIČNE sodrge, kot znova pravilno sam zase pravi,
  —je psihološko, socialno, politično degradirana MURGL JUGOKOMUNISTIČNA kreaturica
  —je MURGL JUGOKOMUNISTIČNI parazit
  —je rebrandan MURGL JUGOKOMUNISTIČNI watchdogić = najprej LDS, potem ZARES,
  potem PS (POZITIVNA SRBIJA nje), potem SMC,zdaj je ŠARćEV in MUSLIćKULTIJEVSKI stekli psić …

  Skratka, kot je vesoljno znano, MURGL JUGOKOMUNISTIČNI stekli psi vedno govorijo o sebi
  resnico, ki postane laž, ko jo POTURIJO ljudem.

  Pamet v glavo.

 • neny
 • Jožef

  Halo večni luzer Čnkovič,
  A ni g. Janša princ teme, izgleda da niste na tekočem !

  • neny

   ti nisi na tekočem, gospod J je twiteraš po novem

 • Bonifacij

  Ne vem kakšno robo jemlje tale produkt FDVja, ampak po videzu sodeč mora biti nekaj hudega.

  • neny

   Nima trebuha.

 • jovan jovan

  Poslanec SDS Tomaž Lisec, ki danes praznuje 40. rojstni dan, je včeraj poskrbel za smeh na družabnih omrežjih. Objavil je voščilo stranki, ob tem pa zapisal: »Eni pojejo Internacionalo, mi Čebelar Lojzeta Slaka in Avsenikovo Na Golici. Ker smo v Sloveniji.«….Black tie style!

  • jovan jovan

   Mimogrede . Crnkovič ima Prav!

   • sprehajalec

    Glede česa pa Jovane? sedaj se že levičarji ne prepoznate več med seboj.

   • tohuvabohu

    Crnković je podrtija od človeka. Včasih sem ga še bral, ampak tole zdaj je pa katastrofa.

 • južnificirana_si

  mislim, da se mi desničarji obnašamo kot prestrašene srne in ne kot stekli psi

  • žogica

   Pa ja, prestrašene srnice ste….., ste se ustrašili Šarca?

 • Aron

  Komentatorji ste popenili, kot da bi bili stekli. Ima Crnkovic mogoce celo prav?

  • učko

   Ta pena je še od jutranjega britja LOL

   • sprehajalec

    Crnković britvice že dolgo ni videl. poščije se on na britje in urejenost. buržuazna izuma…

 • učko

  Crko je mrko’ !

 • sunday

  kakšen je to priimek crnkovič – a ne bi bilo bolje, če bi se pisal vsaj slovenkovič, tako ali tako je jogovič ali srbakovič!!!

 • Jan Kovalski

  Kitajci so 16. februarja vstopili v obdobje rjavega psa, Crnković pa v obdobje steklega.

 • cosmosjasnovidec

  Hahaha,ko sem zagleal tole fotografijo sem se moral nasmejati saj doslej nisem videl gršega stvora kot je tale drogeraš.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

  • Tweety Bird

   SPAT !!

 • Jan Kovalski

  No pravkar sem v Studiu City izvedel, da je BELI MOŠKI poslal avto Tesla okoli Marsa.
  To je bila seveda kritika, usmerjena tudi proti kapitalizmu saj je avtor izjave to poudaril in dodal, da bo sodeloval s slovensko Mesčevo levico.
  Predvidevam, da je s to veleumno izjavo, ki jo je izdavil nek Hrvat (ali Srb?), imel v mislih
  steklega desničarskega psa Muska. Ampak poglejte tega rasista, v Muskovi ekipi so tudi ČRNI MOŠKI in celo črne ženske vsaj med novinarji:

  https://www.youtube.com/watch?v=wbSwFU6tY1c

  Ali lahko rečemo, da smo desničarji sicer stekli psi, levičarji pa so butasti rasisti?

  Do Marsa ti levičarji ne pridejo, čeprav so BELI, največ do Mesca, pa ne do Lune, ampak do tega v stranki levice.

  • neny

   Kaj ti bo Mars butelj, na zemlji pa beda….idioti kapitalistični.

   • Jan Kovalski

    A ti si brat/sestra od Crnkovića?

    • neny

     klon.

 • Tweety Bird

  In kaj je Crnkovič napisal narobe? Postavil vam je ogledalo in vas je sram postalo. Stopil vam je na žulj, a ne?… Zdaj pa pljuvate, pljuvate in pljuvate. Ubogi stvori, klero-desničarski :)

  • Jan Kovalski

   Crnković je postavil ogledalo sebi!

   • neny

    vsem, ki imajo v SLO 600 EUR plače, to pa je 60% slovenskega plebsa, ki je postal odvisen od vaše gnile Švice beri EU. “Če nam življene že postreže z limonami, se vsaj spodobi iz njih iztisniti kar največ soka.”

    • Jan Kovalski

     Poglej kdo je večino časa na oblasti v Sloveniji, pa se jim zahvali za svojo bedo.

     • neny

      vsi tovariši in tovarišice, tudi preoblečeni, ste od leta 91 dalje vse razj., 04 pospešeno.

   • pesjanar

    Če bi kreatura imela ogledalo bi bila slika lepša tako pa zgleda ko da mu je tisti pes na sliki naskočil hrbet,ali pa mu jeTweenty tič izkljuval oči.

  • tohuvabohu

   Pazi miško: sovražni govor je kaznivo dejanje!

  • Sinergija

   Tweety, pljuvati, lagati, uničevati, goljufati, lagati in se sprenevedati znate sami vi levo ideološko sprijeno usmerjeno. Za vaše rdeče ideologe in ti kakor tudi enako misleči bi se lahko reklo da ste kot podivjani stekli psi levice. Le dajte si to ogledalo, ko pritrjujete uničevanje Slovenske zastave in parjenje človeške neosebke z živalmi. Človek lahko z zgornjim in tvojim komentarjem samo bruha. In ti, in pa takšni kot si ti pa spadate v ustanovo zaprtega tipa.
   In vsa vaša bebavost in pokvarjenost; a mislite da morajo vsi slediti temu bedastemu enoumju.
   In to da pljuvate, pljuvate, pljuvate je le vam v navadi.
   Desnica in cerkev vam je po korektnosti, poštenju in vrednotah lahko samo velik VZOR!
   In daj, ne blebetaj o vsem tem, ko z vsakim komentarjem, dejanji in vašo ideološko naslago trosite smrad po Sloveniji!!!

  • milanček

   buci buci buci, a bi se dal mal dol z njim, napol si mu že zlezel v anus?

 • Slo hunter

  Kaj naj rečem, po faci se mu vidi da je paranoidna osebnost in ljubi pedre, migrante, pedofile, šarijo in bolezni podsaharske afrike! Le kaj bi na ta ksiht rekel Freud če bi še živel??

 • Steiermark

  Sem mislila, da so nas zavarovali pred steklo komunistično udbovsko drhaljo – kot izgleda, še niso vsi pokrepali in že širijo steklino po njihovih potomcih! Sicer pa, kolikor vem je ceplenje proti steklini, za zveri in pse, v Sloveniji obvezno, torej kot izgleda, cepivo ne deluje!

 • domovina mili dom

  Problem je ko leva steklina vpliva, da ne vidi zdrave desnice.

 • milanček

  crković, pardon, črnković, tebi je edina varianta, da se daš dol z buzitom škrabcem, on je poln denarja, dela ravno tako kot ti za UDBO! Je pa tukaj samo en problem, ti si nagravžen, da človeka, celo buzeranta vse mine in ni hudič, da te škrabec ne bo povohal, jebeš, ima denar! Mogoče te bo pa kahlonosec, ali pa seronja virant, pa boš pri koritu!

 • mare

  Zapuščen zanemarjen pijanček, ki ga je čas prehitel

 • Get Smart

  Kaj je v svoji spovedi povedal MURGL JUGOKOMUNISTIČNI mekanocurni pussić?
  Pravi, da
  —je stekli MURGL JUGOKOMUNISTIČNI pes,
  —je prvorazredni MURGL JUGOKOMUNISTIČNI ritard,
  —je watchdogić, laja na ljudi, pljuva po ljudeh, nastavlja dupe gazdi,
  —je del MURGL JUGOKOMUNISTIČNE sodrge,
  —je psihološko, socialno, politično degradirana MURGL JUGOKOMUNISTIČNA kreaturica,
  —je MURGL JUGOKOMUNISTIČNI parazit,
  —je rebrandan MURGL JUGOKOMUNISTIČNI watchdogić = ZSMS = SSMS =
  Savez socialističke omladine Srbije v Sloveniji, ki se rebranda v LDS, potem v ZARES,
  potem MURGL JUGO POZITIVNA SRBIJA = PS nje, potem SMC Stranka Mirćeta C mlajšega,
  potem SMC = Stranka MURGL CENTRA, zdaj je ŠARćEV in MUSLIćKULTIJEVSKI psić …
  bolj rebrandan kot tako, je skoraj nemogoče nje.
  Skratka, kot je vesoljno znano, MURGL JUGOKOMUNISTIČNI stekli psi vedno govorijo o sebi
  resnico, ki postane laž, ko jo POTURIJO ljudem.

  Pamet v glavo.

 • Get Smart

  Lastniška struktura MURGL JUGOKOMUNISTIČNEGA trobila većera,
  ki je v lasti MURGL KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE:
  — todororović 40 %
  — en hakl 30 %
  — drugi hakl 30 %
  Vsi trije so FEJK nabiralniki FORUMA 21 = KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE.

  SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuška Sholtes ŠARAC … vse to je MURGL KOMUNISTIČNA
  JUGOSLAVIJA.

 • Get Smart

  Spomnimo:
  leta 2008 (po 4 letih Janeza Janše) je Slovenija ZNIŽALA SVOJ DOLG,
  Slovenija/torej pošteni prebivalci Slovenije,
  ki plačujemo pufe MURGL KOMI JUGE, smo bili tako dolžni le še 8 MILIJARD €,
  kar je znašalo 21 % BDP-ja.
  Od 2008 pa do danes
  so MURGL JUGOKOMUNISTIČNI LOPOVI oropali Slovenijo za preko 30 MILIJARD €
  in še ropajo –
  dnevno, vsak dan bol,
  DOLG je, kot rečeno, že preko +++ 82 % BDP-ja (POZITIVNA MURGLSRBO JUGOKOMUNAJZIJA nje).

 • karlina

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!