[Video] Janez Janša: Dovolj je delitev na prvo- in drugorazredne državljane!

Foto: Twitter/@strankaSDS

“Čas, ki je pred nami, je najbolj slikovito možno izraziti z besedami, ki jih je pred 100 leti zapisal slovenski pesnik in general Rudolf Maister: Bratje, naša pomlad gre iz tal, bistra ko burja, močna ko val,” je na slavnostni akademiji ob 28. obletnici Slovenske demokratske stranke povedal njen predsednik Janša Janša.

V soboto, 18. februarja, so članice in člani, simpatizerke in simpatizerji največje opozicijske stranke v Žalcu obeležili 28. obletnico obstoja Slovenske demokratske stranke (SDS). Na slovesni akademiji se jih je zbralo več kot 400. Gre za stranko z bogato tradicijo, za družino, kjer nadaljujejo z borbo za slovenski narod in njegove pravice in kot pravi predsednik Janša “proti delitvi na prvo- in drugorazredne državljane”. SDS je tudi edina stranka v zdajšnji sestavi Državnega zbora RS, ki je v hram demokracije prišla več kot enkrat in ima ob tem več kot 10 poslanskih mandatov.

Znanje, internet in nenehne spremembe
Janez Janša je v svojem govoru članom in članicam velike družine SDS izpostavil znamenito misel, ki jo je dobrih pet stoletij pred tem izrekel angleški mislec in državnik Francis Bacon, in sicer, da je suverenost človekovo znanje. “Temu izenačevalcu, znanju, izobrazbi se je v zadnjih 15 letih pridružil še internet. Najprej zaradi tega, ker je s pomočjo tehnologije na voljo vsakemu, revnemu ali bogatemu, ogromna količina znanja. Deset milijonkrat več znanja in hitrejši dostop kot pa pred 20 leti,” je povedal Janša in ob tem poudaril, da je vse to drastično spremenilo tudi način delovanja ekonomije in proces oblikovanja politične oblasti.

Foto: SDS

28 let prehojene poti: Od dosežene osamosvojitve do resnične svobode, ki jo še čakamo 
Pravni in politični predhodnici SDS sta bili SDSS in SDZ. SDS pa je predstavljala enega izmed temeljnih členov oz. vogelni kamen koalicije Demos, ki je Slovenijo osamosvojila. “SDS je, ne glede na to, kako se je imenovala v teh 28 letih, naprej delala za to, da bi slovenska država nastala, kasneje za to, da bi jo ohranili, ker je bila ogrožena, in potem vsa ta desetletja, da bi bila ta slovenska država takšna, za kakršno smo glasovali na plebiscitu 1990,” je povedal njen predsednik Janša.

Janez Janša: “Sledili smo prvotnim sanjam, tudi takrat, ko so se iz tega mnogi posmehovali, ko so govorili, da se ukvarjamo s preteklostjo, čeprav je to naš včerajšnji dan, ne pa neka oddaljena preteklost. Nekateri bi radi videli, da je takšna.”

“Če je kaj zaznamovalo teh 28 let političnega delovanja SDS, potem je to zvesto sledenje izročilu dr. Jožeta Pučnika,” je poudaril Janša in ob tem izpostavil: “Ta boj proti delitvi ljudi v Sloveniji na prvo- in drugorazredne, boj za enake možnosti otrok, kot samo temeljno vodilo stranke. Mislim, da bo to vodilo ostalo še dolga desetletja v osrednjem jedru našega programa.”

Janša spomnil na obletnico izida znamenite 57. številke Nove revije
“Včeraj smo obhajali natančno 30 let, odkar je izšla 57. številka Nove revije. To je bila brošura publikacije, v kateri je bil prvič v moderni dobi objavljen nacionalni program Slovencev, ki je imel dve ključni točki, ki ju je kasneje zelo strnila v svojem bistvu Majniška deklaracija,” je povedal predsednik SDS Janez Janša.

Majniška deklaracija je oznanila, da Slovenci želimo živeti v suvereni državi slovenskega naroda in si sami krojiti usodo, tako da si lahko sami na demokratičen način izbiramo svoje predstavnike. “Šlo je za samostojno Slovenijo, za slovensko suverenost in slovensko ljudstvo,” je bil jasen Janša in dodal: “Minili sta dve leti od izida 57. številke Nove revije, da so tista semena kali pognala, da so rastline, iz katerih sta potem vzklila ta dva sadova, parlamentarna demokracija in samostojna Slovenija, pravzaprav dobili to stvarno okostje, da je beseda meso postala. V času teh dveh let smo se morali Slovenci znebiti še strahu, kar se je zgodilo na Kongresnem trgu, na Roški dobro leto po izidu 57. številke Nove revije.”

Ob 30. obletnici 57. številke Nove revije bo potekalo veliko prireditev. Janša je izpostavil, da od političnih sil v vseh teh desetletjih pravzaprav besed “57. številka Nove revije” ni mogoče slišati na nobenih drugih prireditvah kot na prireditvah SDS. “Čeprav prav vse stranke, ki zastopajo interese v slovenskem parlamentu, predstavljajo sad tega programa,” je bil jasen predsednik SDS in ob tem dodal, da je SDS “v tem trenutku v političnem prostoru edina, ki goji neokrnjen zgodovinski spomin na tiste čase”.

Jure Ferjan

 • Tetka iz ozadja

  Njemu je bolj všeč deljenje na rdeče in bele in ukvarjanje z preteklostjo,ker za prihodnost mu je malo mar

  • traktor

   Vam pa je najbolj blizu deljenje na žandarje in lopove.Pri čemer so žandarji vedno vaši,vsi,ki ne razmišljajo enako,pa lopovi.

   • Klavdija

    Dovolj je levicarske politicne korektnosti. Picka me srbi, pofukajte me!

  • Sin iz ospredja

   Kako lahko argumentiraš svojo izjavo?

  • čizmakomunizma

   Naš ljubljeni vodja je spet nekaj pametnega in koristnega povedal! Kot zna le ON!

  • Iva

   Slovenija je polna spomenikov in imen ulic in trgov ljudi, ki so bili v prejšnjem propadlem režimu ikone revolucije, danes, v demokraciji, pa bi jih bilo treba odstraniti (v muzej revolucije – totalitarne preteklosti), ceste pa preimenovati.

   Slovenski parlament pa bi moral sprejeti odločitev o postavitvi spomenika očetu države Slovenije Jožetu Pučniku na Trgu republike, saj moramo biti zazrti v prihodnost, ki temelji na referendumski odločitvi Slovenskih državljanov leta 1990!
   Kot kaže bo treba počakati na nove volitve, ko bodo parlament zasedli pravi demokrati in se bo zamenjala ljubljanska mestna oblast.

   • Anonimno

    Cepec

    • Contra

     Daj bedak, prenehaj, pojdi na Mladino, Delo in podobna skropucala!

    • Miha Mihič

     bukselj!

   • Anonimno

    Pučnik ima največji spomenik. Meri kar nekaj hektarjev. Reče se mu letališče Jožeta Pučnika. Dost ima.

  • Vam pa je očitno všeč deljenje na lopove in žandarje, pri čemer so vaši vedno žandarji, vsi ostali drugače misleči, pa so lopovi.

  • Anonimno

   Mihael Skumavc · Fakulteta za strojništvo UL
   PRJATLI-RAZUMNI: kot sem napovedal!
   Še 500 dni in bo crknilo trobilo, ki se naziva NORA24TV v službi omejenih! Nadžarski denar, Orbana, kopni! Volitve so izgubljene!

  • Prebrali na Reporterju:

   “Mihael Skumavc · Fakulteta za strojništvo UL

   PRJATLI-RAZUMNI: kot sem napovedal!

   Še 500 dni in bo crknilo trobilo, ki se naziva NORA24TV v službi omejenih! Nadžarski denar, Orbana, kopni! Volitve so izgubljene!”

   Brez komentarja.

  • Anonimno

   bom se preimenoval v fogltoneka bom lahko komentiral ker zaj ne pridem skozi!!!

  • sunday

   pošteno bi bili, da nas obvestite, da so komentarji nas delničarjev ne zaželjeni – hvala !!!

  • ah dej no, tak pa ni naš Ivančk, on pa res deluje povezovalno z mislijo na lepšo rumeno modro prihoddnost, u keri bi biu on eden ion edini, ljubljeni vodja, ačlfa in omega na veko veke. Amen

 • Od Kekca prjatu ..pa to

  Nova dejte že tele kable spucat, da bo tole mal hitrejš letel….

 • Foglof Tunek

  Janez Janša: “Dovolj je delitev na prvo- in drugorazredne državljane!”

  Je reko ON… Jas…Foglof Tunek…pa pravim drugače… Ni res… Janez Janša laže !!!… Bobu bob !!!

  • Sin iz ospredja

   Kako lahko argumentiraš svojo izjavo?

   • Foglof Tunek

    Orožje… Patria…gotovina neznanega izvora…Trenta… in še in še…

  • Kuža pazi!

   Kozejebač,nič več ne užvaš na tem portalu.

 • Olga

  SDS je upanje za prihodnost Slovenije! Pogumno naprej!

  • Vsekakor se mora nekaj spremeniti.

  • Anonimno

   Bejž no bejž. In to pravi upokojenka ki ima še dva petka pred sabo.

   • Anonimno

    zato pa tako vneto piše, nikoli ne ve ali je zadnjič

  • Vera

   Edino SDS in drugi istomisleči nas lahko rešijo pred bankrotom , ki bo sledil, če se vlada ne menja .

 • Fogglof Tunnek

  Ka zaj NovaTV…nekam malo komentarjef zadnje čase?…Se čudite???

  • Peter

   Ja, tvoj portal je to zdej, pa ga mej, hihihi, no.

  • Sin iz ospredja

   Pogrešaš socialni dialog?

 • Ne vem, kaj si hoče nekdo prilastiti. V Reviji 57 in sploh v novi reviji ni med člani Sveta Nove revije, v uredniškem odboru, niti med pisci prispevka 57. številke Nove revije tistega, ki si poskuša prisvojiti neke zasluge zanjo, poskuša pa se venčati s tujimi lovorikami, se pravi s tujimi idejami in pisanjem!!!

  • Sin iz ospredja

   V katerem delu izjave si zaznala, da si kdorkoli poskuša prisvojiti kakršnekoli zasluge zanjo?

 • Anonimno

  ??????9

 • xtc

  JJ ja kot politika zelo cenim je eden redkih,kiima karizmo in veščine te obrti.
  Tudi z zapisanim stavkom se strinjam.
  Vendar pa JJ ni pojasnil kako bo to delitev zabrisal oz. uničil’
  Zdemokratičnimi volitvami’
  Ne žal ne.
  Te delitve ne morete odpraviti z demokratičnimi orodji ampak napol diktatorskimi prijemi saj je zlizanost prvorazrednih med sabo po vseh vejah oblasti prevelika in vsak poizkus spremembe prinese upor,ki ga lahko zatrete zgolj le z silo in nasilno razgradnjo te mreže in vzpostavitev novega sistema.Vse drugo so sanje,kajti nekdo mora presekati mafijske povezave in vzpostaviti pravno državo z enakimi vatli za vse.To pa žal brez sile vSloveniji ne bo šlo,saj so pripravljeni prvorazredni svoje privilegije braniti z vsemi sredstvi tudi orožjem.

  • Viktorh

   Hočeš rečt , če nebojo desni vladal po naslednjih volitvah , bo državljanska vojna, saj boste desni z orožjem, silo in nasilno razgradnjo vse popravili?

   • Zgodovina uči drugače!

   • xtc

    Prvorazredni’
    OČITNO.

   • xtc

    Tipićno razmišljanje levega umskega invalida v branjenju ne pripadajočih priteklin.

  • Anonimno

   xtc, rdeča mafijska hobotnica in z njo strahovita korupcija in kraja se je razpasla in nemogoče jo je uničiti. Slovenija bo hirala še naprej do kolapsa. Nazoren primer nepotizma je totalni bebo Tilen Smolnikar z odlično plačano državno službo,
   možganskih kapacitet pa toliko kot osnovnošolec iz pomožne šole. Ni problem, samo da sta oče in sin “naša”.

  • slosin

   ++++
   Avgijevega hleva se ne da spucal z demokratičnimi prijemi…

 • anton939

  Le koliko časa se bo to prenašalo , kdaj bo prišel čas , da bomo zaživeli tako kot pravi Janša.

 • tramal

  Janša in SDS sta edina ki lahko potegne voz iz tega komunističnega dreka.Dokler pa bodo v sloveniji zmagovali komunisti bomo šli pač strmo navzdol.

 • No, lepo ! Saj on vedno dobro pove. Veliko ve in zna povedati.Lepo ga je poslušati.
  Vendar je tam sodeloval-a tudi kdo od umetnikov ?
  Ali jih imate na takih dogodkih samo za okrasek ??

  Prehitro objavljam ? Jaz ? Danes sploh še nisem nobenega napisala.
  Včeraj pa mi ga niste objavili.
  Torej ? Prehitro objavljam, vi ste pa ene velike počasnele. Ali pa je kaj drugega vmes?
  Objavite samo nekaterim ?

 • Moj komentar ? Ga ni !! Je šel k Čadu na čevapčiče……oh, oprostite………..g. Štih jih je imenoval
  turke klobasice !!

 • Anonimno

  Več vredno bi bilo ko bi se nekali deliti na zaslužne in manj zaslužne kajti zaslužni mislijo da si zaslužijo le privilegije ki jih morajo plačati manj zaslužni in potem nastanejo prvovrstni državljani ki priznavajo sodišče samo če sodi njim v prid

 • Anonimno

  hmmm

 • Ja žalostno, da še zmeraj živimo v nepravni državi. Kjer ni najprej poskrbljeno za nas Slovence in da nas delijo na 1 razredne in drugo razredne državljane. Potrebno bo se še osvobodit starega režima, ki deluje iz ozadja na vseh vejah oblasti. Žal še kar nekaj časa bo trajalo, da bo slovenski narod doumel, da na volitve je potrebno iti in tudi zaveza nas Slovencev preden bo prepozno za bilo kakšne izboljšave za državljane.

 • Viktorh

  Sami mladi na srečanju :)

  • Anonimno

   res je. Mladi po srcu in PAMETI

  • Anonimno

   res je- Mladi po srcu in pameti.

  • Anonimno

   Ja tudi mladih je nekaj.A večina si služi kruh v Austriji,pa nimajo časa bit na teh sestankih

  • Janez

   Ja tudi mladih je nekaj.A večina si služi kruh v Austriji,pa nimajo časa bit na teh sestankih

 • RAZMISLIMO

  prej bo Slovenija bankrot, svetovna vojna, vlade so dopustile vojno v eu, razpad demokracije tukaj jo se ni bilo, vrednote?!. dosedanje delo funkcionarjev.haha.unicenje podjetij dovoljeno?!.ne se hecat vlada. Zaposlitev veze in poznansta strankarsko, ostalim izbira izgon z drzave in revscina.uvoz tretjega sveta.
  Unicili so domovino. Nesorazmerje med dohodki se da z zakonom po hitrem postopku speljati. To ‘ posranci ‘ na ignor.

 • Na svetu so ustanove, v katerih prebivajo razni Napoleoni in podobne veličine, no, nekaj njih je pa še zunaj…

 • Foglof Tunek

  Na prvo- in drugorazredne državljane deli samo in zgolj Janez Janša !!!… Levi fašisti…udbaši…komunajzerji…pa to…
  Pozabi pa omenit klero-desničarje in klero-fašiste !!!

 • Baba bača

  JJ je heroj, komunisti so pa vsi pod njim-

 • Lewak

  Spet laže ta naš heroj JJ :)

 • Prašek

  Kot prvi zvesti volilec SDS in kot Judas Iscariot,
  mi je res težko pogledat v oči edinemu pravemu voditelju naše republike Slovenije Janezu Janši.

 • Rdečo hobotnico ne more uničiti niti 10 Janš.

 • Baraba

  Kje so komentarji ?

  • Rožle

   Počasi…prihajajo 3 ure skupi ….

 • George

  Nivo komentiranja postaja naravnost neverjeten, epski. Očitno so ostali najpametnejši (not) levaki in ravno tako največje cvetke iz druge strani. Na eni strani gor z našimi, dol z drugimi in obratno. Skratka, podn od podna in to kar vsi, brez izjem!

 • primsek

  Gesla iz govora so tako udarna, da si jih je FDV jevski obramboslovec nedvomno spet sposodil, Kot bob leta od Blaira, svetilnike pa od Meciara

 • Mefisto

  Sposijeno z Reporterja:

  “Mihael Skumavc · Fakulteta za strojništvo UL
  PRJATLI-RAZUMNI: kot sem napovedal!
  Še 500 dni in bo crknilo trobilo, ki se naziva NORA24TV v službi omejenih! Nadžarski denar, Orbana, kopni! Volitve so izgubljene!”

  Brez komentarja.

  • Anonimno

   Pa si ti še normalen? Mater, takšni BOLNIKI skvarijo popolnoma vsak forum. Kako si duševno moten, se sploh ne zavedaš!

   • Anonimno

    Hehe, dober komentar…Lp, Unikatna

 • Anonimus

  Z Reporterja:

  “Mihael Skumavc · Fakulteta za strojništvo UL
  PRJATLI-RAZUMNI: kot sem napovedal!
  Še 500 dni in bo crknilo trobilo, ki se naziva NORA24TV v službi omejenih! Nadžarski denar, Orbana, kopni! Volitve so izgubljene!”

  Brez komentrja

 • mirror

  Kljub priljubljenosti SDS v anketah, nikoli ne bo imela dobre koalicije. SLS ni več, NSi pa je bolj levo kot desno usmerjena. Z Desusom v koaliciji so pa vedno same težave. Drugih strank pa ni. Zato ne vidim lepe prihodnosti za našo državo.

 • mirror

  Dokler bodo delitve na leve in desne, bo imela oblast levica. Zato je delitev v njenem prioritetnem interesu, ne pa upravljanje države.

 • miror

  Kje so komentarji?

  • sunday

   so nezaželjeni, če si delničar nove 24tv, vsaj tako izgleda, sicer jih je pa tako že mnogo manj – so nas prevzeli levaki s cenzuro!!!

  • Od Kekca prjatu ..pa to

   Pride pride je že gor ..

 • Anonimno

  Zakaj bi komentiral,če ti ne objavijo.

 • Contra

  Na Novo24 se je preselil cel trop levih zgubljenih duš z Dnevnika, Dela, Mladine in podobnih skropucal z namenom smetenja z levičarskimi lažmi in podtikanji!

 • Afterburner

  Za delitev slovenskega naroda, so odgovorni izključno in samo levičarji. To pa zato, ker hočejo na vsak način zopet uvesti enoumje v tej deželi. Ko pa se nekdo najde, ki razmišlja drugače in zagovarja drugačne vrednote, kot jih narodu vsiljujejo blodni levičarji, ga takoj razglasijo za delilca naroda, zdraharja……itd.
  Delilci naroda so vsi tisti, ki še danes javno paradirajo našemljeni z totalitarističnimi simboli, se zbirajo v Stožicah in prepevajo revolucionarne pesmi, grmijo v Dražgošah z namenom, da častijo morilce in zasužnjevalce slovenskega naroda in vsi tisti, ki vse do danes niso sposobni javno najostreje obsoditi ex totalitarnega enopartijskega režima in se od njega strogo distancirati. To so tisti, ki delijo ta narod, ker se niso pripravljeni odreči privilegijev, ki so si jih na nedemokratičen način prigrabili še v času totalitarnega režima in jih obdržali vse do današnjega dne. Zato ljudstvu lažejo, ga manipulirajo, diskreditirajo in zapirajo politične nasprotnike.
  Vse kar sem opisal, danes počne politična opcija, ki se v Sloveniji deklarira, kot leva. V resnici pa gre za navadno roparsko komunistično zalego, ki jo obvladuje stara partijska nomenklatura. Ti so največji delilci naroda in škodljivci te dežele, ki jo ropajo že vse od njenega nastanka, le da tega indoktriniran narod ne prepozna, ker mu je kumrovška indoktrinacija zamračila razum.

 • florjanpetruh

  Bravo, se strinjam popolnoma. Pa ali res ljubi Slovenceljni ne razumejo, da so nam uničili celotno gospodarstvo in tudi druga področja. Furajo nas pa totalno nesposobni, kot oni prijatelj iz Energetike in njegov sin. Tudi ,ki bi radi preglasili dejstva so precej stopničk pod razumno mejo. Ne razumem, ali ste res tako kratki ali pa tako zavedeni. Samo ti dve možnosti sta. Je res potrebno, da pljuvate na vse kar preprosti državljani mislimo. Vsem priporočam, da preštudirajo Gauss-ovo krivuljo. Lažje boste razumeli pravilnost ali nepravilnost, posameznih trditev. Zakaj je Janša po Vašem tako slab. Vse kar ste mu napletli od Depale vasi, klinike v Avstraliji, Trente, Patrije in še in še. Dokazano tega ni. pa res nimate drugih argumentov razen tistega kar so Vam položili v usta.

 • Od Kekca prjatu ..pa to

  K̲̅O̲̅M̲̅E̲̅N̲̅T̲̅A̲̅R̲̅,̲̅ ̲̅K̲̅I̲̅ ̲̅G̲̅A̲̅ ̲̅N̲̅A̲̅P̲̅I̲̅Š̲̅E̲̅M̲̅O̲̅ ̲̅U̲̅P̲̅O̲̅R̲̅A̲̅B̲̅N̲̅I̲̅K̲̅I̲̅ ̲̅P̲̅R̲̅I̲̅D̲̅E̲̅ ̲̅N̲̅A̲̅ ̲̅T̲̅A̲̅L̲̅E̲̅ ̲̅P̲̅O̲̅R̲̅T̲̅A̲̅L̲̅ ̲̅Š̲̅E̲̅L̲̅E̲̅ ̲̅P̲̅O̲̅ ̲̅3̲̅ ̲̅U̲̅R̲̅A̲̅H̲̅ ̲̅A̲̅L̲̅I̲̅ ̲̅C̲̅E̲̅L̲̅O̲̅ ̲̅V̲̅E̲̅Č̲̅ ̲̅.̲̅.̲̅.̲̅

  S̲̅E̲̅ ̲̅V̲̅A̲̅M̲̅ ̲̅N̲̅E̲̅ ̲̅Z̲̅D̲̅I̲̅,̲̅ ̲̅D̲̅A̲̅ ̲̅T̲̅A̲̅K̲̅O̲̅ ̲̅K̲̅O̲̅M̲̅E̲̅N̲̅T̲̅I̲̅R̲̅A̲̅N̲̅J̲̅E̲̅ ̲̅K̲̅O̲̅T̲̅ ̲̅J̲̅E̲̅ ̲̅S̲̅E̲̅D̲̅A̲̅J̲̅ ̲̅S̲̅P̲̅L̲̅O̲̅H̲̅ ̲̅N̲̅I̲̅ ̲̅S̲̅M̲̅I̲̅S̲̅E̲̅L̲̅N̲̅O̲̅ ̲̅I̲̅N̲̅ ̲̅J̲̅E̲̅ ̲̅B̲̅O̲̅L̲̅J̲̅E̲̅,̲̅ ̲̅D̲̅A̲̅
  ̲̅G̲̅A̲̅ ̲̅S̲̅P̲̅L̲̅O̲̅H̲̅ ̲̅N̲̅I̲̅ ̲̅

  K̲̅O̲̅T̲̅ ̲̅P̲̅A̲̅,̲̅ ̲̅D̲̅A̲̅ ̲̅S̲̅I̲̅ ̲̅Š̲̅E̲̅ ̲̅N̲̅A̲̅P̲̅R̲̅E̲̅J̲̅ ̲̅S̲̅R̲̅A̲̅M̲̅O̲̅T̲̅O̲̅ ̲̅D̲̅E̲̅L̲̅A̲̅T̲̅E̲̅ ̲̅.̲̅.̲̅.̲̅.̲̅ ̲̅?̲̅?̲̅!̲̅!̲̅

 • piljan

  Komaj čakam, da zmaga Janša in da lahko začnem še po svojih levakih pljuvat.

 • Simple mind

  Trla baba lan, da joj prodže dan. In to vsak dan.

 • Sistem komentiranja ne funkcionira.

 • Borut Stari

  Komentar, kako?

 • Komentiranje sem opustil.

 • Foglof Tunek

  Čujte, kdaj bo NovaTV propadla?…A se ji bliža konec?

 • Caetano

  Janez mi smo s tabo!

  • Anonimno

   mi tudi, doniraj prosim

 • Rada bi kaj komentirala,. toda kaj, ko niti prijava po novem n e gre skozi . :(

 • trobenta

  Končno

 • Olga

  Začelo se je z dvemi kotli v partizanih! Tudi ženske so bile rezervirane za višje, za štab, je rekel bivši partizan v Pričevalcih! Navadni borci niso mogli priti do žensk… So jih takoj ustrelili!
  Sedaj se vse nadaljuje! Vse premoženje je od “prvokotlašev”, nam ostanejo le pufi! Do kdaj?!!!

  • janez cepec

   dokler boste, ovce naumne, peketale za svojim večnim pastirjem in meketale, kar vam bo on napisu. ko vas bo pa pamet srečala, pa boste luzerja, ups, liderja zamenal, poj so pa šanse za spremembe

 • piko8

  Tapru se moramo rešiti levordečih komunističnih FAŠISTOV, potem lahko zaživimo svobodno !!!!!!!!!!!!!

 • Ana Job

  Svoboda slovenskemu narodu, smrt levičarskim škodljivcem , ki nas ropajo in delajo življenjske pogoje v Sloveniji neznosne!

 • Zgornji

  Dovolj je resda Že, Ampak, Sprememb pa še Ni … !!! ! !!! Kje + Kdaj ?

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!