Janez Janša: Omrežje je v davčne oaze spravilo od 300 do 600 mio evrov. Predstavljajte si, koliko volitev se da ukrasti s tem denarjem!

“Dokler bodo na volitve šli predvsem tisti, ki se čutijo prvorazredne, ki mislijo, da jim vse pripada ob Boga ali pa od zgodovine in da morajo drugi delati za njih, tisti, ki se počutijo drugorazredne, ki so doživeli mnogo krivic in so obupali, pa ne, potem bo tako, kot je. To je ključ do sprememb,” poudarja predsednik SDS Janez Janša. 

V športnem parku Černelavci pri Murski Soboti je potekalo srečanje članic in članov ter simpatizerjev Slovenske demokratske stranke, ki je bilo posvečeno bližajočemu se dnevu državnosti. Slavnostni govornik je bil predsednik SDS Janez Janša, prireditve pa so se udeležili tudi poslanci SDS Marijan Pojbič, Franc Breznik in dr. Vinko Gorenak.

Predsednik SDS Janez Janša je v začetku obudil spomin na čase osamosvajanja in kritično ovrednotil pot, ki smo jo kot država in narod prehodili do danes. “V obletnico, ki jo obhajamo v teh dneh, je Slovenska demokratska stranka z dr. Jožetom Pučnikom na čelu vtkala mnogo vsebin, ki danes predstavljajo tisto, kar poznamo pod imenom samostojna in neodvisna država Slovenija. Jože Pučnik, kot oče koalicije Demos, je bil osrednja energija tega projekta. V časih, ko ni bilo vse tako samoumevno, je bil Jože Pučnik tisti, ki je rekel, kdaj, če ne zdaj?” se spominja Janša. Kot pravi, nikakor ni nujno, da bi kar sami po sebi dobili samostojno državo. Veliko narodov je po svetu, celo v Evropi, ki so večji od našega, pa tega nimajo.

V letih 2004 – 2008 je življenjski standard zrasel za 24 odstotkov
Kljub globalnemu svetu države še vedno obstajajo. “Od tega, kako se upravljajo, pa je v veliki meri odvisno, kako prebivalci in državljani živimo,” je dejal predsednik SDS. Spomnil je, da je bila Jugoslaviji konec osemdesetih let nekje na 30 % povprečja razvitosti zahodne Evrope. “Ko smo se osamosvojili, so se številne energije sprostile. Slovenija je nekje do konca leta 2008 dohitevala povprečni standard v Evropi. Standard Slovencev je takrat realno napredoval za 24 %, za toliko so se povišale plače in pokojnine. Zdelo se nam je, na trenutke upravičeno, včasih pa ne, da se tudi drugače normaliziramo, da dobivamo demokratične institucije, da smo enaki pred zakonom, da ista pravila veljajo za vse enako. Konec leta 2008, ko so z znano afera Patria, z velikim pokom iz Finske, ki ga je teden dni pred tem napovedal Milan Kučan, grobo zaustavili in preprečili, da bi koalicija, ki ima za sabo daleč najbolj uspešen mandat v zgodovini Slovenije, ta mandat ponovila, je začela Slovenija padati. Konec leta 2008 smo bili na 91 % evropskega povprečja po kupni moči na prebivalca, potem pa namesto, da bi šli proti povprečju, smo šli nazaj in danes smo bližje 80  %,” je dejal.

Levi kriminalci dobili več provizij kot Prekmurje za razvoj regije
“Žal pa to, kar danes živimo, še zdaleč ni tisto, za kar smo glasovali na plebiscitu in kar smo branili pred 26. leti. Dvomim, da je kdo glasoval za to, da se, ne z lopato, ampak z bagri krade iz t. i. nacionalnih projektov,”
je bil kritičen nekdanji primer, ki je ob tem omenil preplačane avtoceste, TEŠ 6, bančno luknjo in zdaj še 2. tir. “SDS se je od samega začetka borila proti temu, na to opozarjala, plačala tudi ceno zato, ker so nas imeli zaradi tega za glavne nasprotnike, in so vso moč, ki se je nabirala iz teh kanalov, usmerjali proti nam,” je poudaril. A kljub temu, da nismo bili naivni, da smo na te stvari opozarjali, si ni nihče predstavljal, “da je nekdo tako aroganten, samozadosten, tako zaverovan v lastno moč, da se v državi, ki je članica EU, evroobmočja, Nata, različnih mednarodnih institucij, podpisnica vseh možnih konvencij za boj proti terorizmu, boj proti širjenju jedrskega orožja, pranju denarja v te namene, dve leti praktično vsem na očeh, pa vendarle skrito opere milijardo ameriških dolarjev iranskega denarja.” Poudaril je, da je bila ta banka eksplicitno uvrščena na črno listo zaradi financiranja iranske agenture, financiranja terorističnih organizacij in materialov za izdelavo atomske bombe. Iran je tudi glavni sponzor preko 30 šiitskih terorističnih organizacij, od Hamasa do Hezbolaha. Spomnil je na mnenje strokovnjaka, da so provizije v tovrstnih poslih običajno od 30 do 60 %. “Se pravi, da je omrežje v davčne oaze spravilo od 300 do 600 milijonov evrov. Toliko Prekmurje ni dobilo za pospešitev razvoja. Predstavljajte si, koliko volitev se da ukrasti s tem denarjem!” je bil kritičen Janša.

To dokazuje, da imamo v Sloveniji “omrežje, ki je ukradlo državo, ki obvladuje državne banke, Urad za preprečevanje denarja, tajne službe, policijo, diplomacijo …” Ob tem je parafraziral Mira Petka, ki pravi: “To, kar se je zgodilo, ni bila napaka v sistemu, sistem je napaka.”

Bo Harij Furlan preiskoval samega sebe?
V drugem delu leta 2011 so bili o pranju denarja prek NLB obveščeni vsi vrhovi države, a zgodilo se ni nič, nobene ovadbe, obtožnice, nihče ni bil obsojen. Policija je celo sporočila, da so vse preiskali in nič ni bilo narobe, čeprav se je s tem kršilo najmanj dva člena slovenske kazenske zakonodaje in gre za kriminal mednarodnega obsega. Ko je to vendarle postajalo očitno tudi javnosti, je vodja Specializiranega državnega tožilstva (SDT) Harij Furlan sporočil, da je SDT vseeno odprlo preiskavo. Toda, kot opozarja Janez Janša, je bil sedanji šef SDT Harij Furlan v tistem času, ko se je pralo denar, šef Nacionalnega preiskovalnega urada (NPU). “Zdaj bo on sam sebe preiskoval. A mislite, da bo kaj odkril?” je postavil retorično vprašanje.

V luči povedanega pa je izpostavil zemljevid volilne udeležbe: “Več je privilegijev, višja je volilna udeležba. Regija, katere središče je Murska Sobota, je krepko za slovenskim in evropskim povprečjem. Volilna udeležba tukaj je 20 % nižja kot v Ljubljani. In to naredi razliko. Dokler bodo na volitve šli predvsem vsi tisti, ki se čutijo prvorazredne, ki mislijo, da jim vse pripada od Boga ali pa od zgodovine in da morajo drugi delati za njih, tisti, ki se počutijo drugorazredne, ki so doživeli mnogo krivic in so obupali, pa ne, potem bo tako, kot je. To je ključ do sprememb.”

Prekmurski župani raje paktirali z Jankovićem kot s svojo regijo
Osrednji govornik je dejal, da se vlada danes hvali z nizko brezposelnostjo, ob tem nikoli ne reče: Hvala Avstrija! Ob teh časih, ko obhajamo največji slovenski državni praznik, je največja kaplja pelina, da se mladi iz te države, ki smo jo končno dobili, iz nje izseljujejo. Prepričan je, da je problem v upravljanju in centralizaciji. V tem kontekstu je bil kritičen do prekmurskih županov, ki so bili, ko je vlada z ljubljanskim županom podpisala pogodbo, da bo vložila dodatnih 300 milijonov evrov v razvojne programe Ljubljane, zelo tiho.

Za zaključek je Janez Janša dejal: “Če hočete, da se bo to spremenilo, je treba iti na volitve. In na volitve pripeljati tudi tiste, ki ne verjamejo v moč svojega glasu, ki mislijo, da so vsi enaki, da se ne bo nič spremenilo. Več takšnih bomo prepričali, bližje bo Slovenija, kot smo si jo predstavljali pred četrt stoletja.”

C. Š.

 • Gru

  In pol bojo spet ti prekleti levicarji zmagal z veliko vecino!

  • Olga

   Le tolažite se! Privilegiji pa pa! Tika taka… Udbaše konec čaka… Kučanu že grejejo stol v Nemčiji njegovi tovariši!

   • Gru

    Haha roger Olga ;)

  • tramal

   Ne z veliko večino temveč zopet z veliko prevaro tako kot vsake volitve.

 • Olga

  Edina alternativa je, da gremo množično vsi na volitve in podpremo SDS!

  • Gru

   Ce grevo vsi na volitve , bo SDS komi prag parlamenta predstopil ;)

   • Olga

    Pravilno: SDS bo zmagala!

   • dob

    Ce gremo vsi na volitve, bos ostal doma samo ti in stirinajst pedrov, ki te bodo fukali.

   • Jovo Jamnica

    Drži, čeprav “zveni” neobičajno. Število volivcev SDS je več ali manj zacementirano. Če bi volili vsi volilni upravičenci, bi delež SDS padel.

 • andreas82

  Viva desnica naslednica predvojne meščanske desnice dr. Antona Korošca, katerega smo Slovenci volili v 80%;) in pod njim imeli standard ki se je bližal Avstriji, forza JJ ki Slovencem daje normalno državo, normalne družinske zakone, nikoli na VIP loži z balksnskimi bojevniki, čisto slovensko;)!

 • Anton

  bravoo Janez Janša, hvala še enkrat več za tvoje odločne, iskrene besede. Resnica boli, kar navsezadnje vidimo po reakciji levakov

  KORAJŽA VELJA!

 • tarantela

  Pa kaj jamrate, saj je Orban podaril 800.000 evrčkov za NOVO. Vse se zgliha, eni ven, drugi not.

 • Demonkrat
  • tarantela

   Kaj pa sodelovanje Orbana z Janšo?

 • Novakec1

  Z takimi slaboumnimi izjavami izgubljate volilce

  • goldhorn

   Ti ga itaq nikoli nisi volil, zato ne sodi o njegovih volilcih.

   • Novakec1

    Da vaju ne bo kap trefnla.

  • tramal

   Bedanec ,napiši kaj od tega ne drži,kar je rekel Janša.

 • vsemojebabe

  Pri nas so vsi postopki preverjanja že tako speljani, da v prvi fazi najprej vsak preveri samega sebe. Prva faza se po potrebi enkrat do dvakrat ponovi. V drugi fazi preverja nadrejeni napake podrejenega (vse se dogaja še vedno v isti inštituciji), ker je za napake podrejenih kriv šef, v bistvu zopet preverja samega sebe. In tako naprej.

  Primer:
  Pritožiš se na ministrstvo čez CSD. Ministrstvo odstopi preiskavo pritožbe Centru za socialno delo, center pritožbo zavrže. Druga pritožba potuje zopet k povzročitelju problema, šele tretjo pritožbo, če imaš srečo preveri kdo na ministrstvu pristojen za CSD, in zopet tako naprej.

  Tako je povsod in v vseh fazah, večna povratna zanka preverjanja samega sebe.
  Tudi razne komisije so točno to.

  Volitve spadajo v isto kategorijo večne povratne zanke.
  Nadzoruje jih oblast, če niso popolnoma nesposobni, se tudi na volitvah ne da resnično zmagati.

 • montyamp

  VSI NA VOLITVE ZA LEPŠI JUTRI BREZ UDBOVSKEGA MURGLOTERORIZMA

 • if

  Afere in škandali vznikajo v nizu, ker državo na vseh njenih funkcijah, do vključno predsedniške, obvladuje državni kriminal.
  NLB pralnica v domeni rdečega državnega kriminala je afera svetovne razsežnosti in način praktičnega uničevajna svobodne RS.
  Zato mora slovenski volilec na volišču usmeriti demokratično brco na velizdajalce svobodne Slovenije.

  • samsara

   Žveplenca pa pospremima tja, kamor edino sodi.
   Po predhodni kompletni in temeljiti razlastitvi seveda.

 • Osti jarej

  …drugorazredne ste nas naredili politiki….tudi ti ,janša…tudi ti……to ,da ljudje na volitve ne gremo,bi vam vsem,moral biti ALARM,da je z vašo (kompletno) politiko,nekaj hudo narobe in,da vam narod (kompletno vsem)ne verjame,ne zaupa več…ste nas prevečkrat žejne,ožete in naplahtane ,čez vodo peljali….vi bogatite in “skrbite”,da narod vsak dan bolj siromašen postaja…volijo vas tisti,ki imajo koristi od politike….speljite se že enkrat …vsi…mater!!

 • Slovenec

  Ne vem zakaj bi moral kdo “krasti” volitve, če pa vse javnomnenjske raziskave kažejo na to, da SDS nima osnovnih šans, da sestavi vlado.

  • totex39

   In to zaradi takih mrhovinarjev kot si ti , ki lažno vse prikazaujejo o Janši in njegovi stranki. V Sloveniji pa res ni druge alternative, da bi kdo drug vodil našo državo, kajti takih lopov kot so sedaj ne rabmo.

  • tramal

   Si pač komunajzerski peder,ki misli z ritjo namesto z glavo.

  • montyamp

   No pa kaj .
   Jo bo pač Peterle sestavil , hahaha…………………………………

  • tohuvabohu

   In zakaj jih potem kradejo?

   • Slovenec

    Zato, ker ti ovca verjameš vsemu kar piše Nova 24TV.

  • Olga

   Javnomnenjske ankete sploh niso ankete, ampak gre le za manipulacijo z volivci!
   SDS pa naj ne bo vaša skrb! Resnica je ravno nasprotna! Z lahkoto bodo sestavili vlado, ne bojte se!

   • Slovenec

    Pa menda ja ne z Desusom? LOL

  • Janez

   “NE VEM”
   KDO JE NAJVEČJI GOLJUF IN PLAČANEC MED R. SLO ANKETARJI ?
   A?
   Stokajoči gospod s FDV, KI BI ŽE
   DAVNO
   MORAL BITI V PENZIJI !
   Koliko
   Si pa ti star? Povej iskreno !
   A si si že

   – odsekal dva prsta na roki kot

   Jožek iz Kumrovca,
   da s primerom tvojih odsekanih prstov dokažeš, ki upajmo,
   da ti bodo nanovo zrasli – dokažeš !

   Da odsekani prsti Jožeku iz Kumrovca – so zrasli.

   In da je zato gospod Maršal Tito,
   ki z desetimi prsti igra na fotki klavir !

   Da je gospod pianist s slike – tvoj ljubljeni Jožek BROZ iz Kumrovca ! L.r. J. KOMENDA

   https://www.google.si/search?q=josip+broz+klavir&oq=josip+broz+klavir&aqs=chrome..69i57j69i60l2.19642j0j4&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#imgrc=oB2V0Vb1TJ4upM:

 • Slovenec
 • tasilo

  Tole ne drži. Iz Janševega govora:

  1. premisa: “skrito opere milijardo AMERIŠKIH DOLARJEV”
  2. premisa: “so provizije v tovrstnih poslih običajno od 30 do 60 %.”
  3. premisa in hkrati NAPAČEN sklep: “Se pravi, da je omrežje v davčne oaze spravilo od 300 do 600 milijonov EVROV.”

  Tečaj valutnega para EUR:USD http://www.google.com/finance?chdnp=1&chdd=1&chds=1&chdv=1&chvs=Linear&chdeh=0&chfdeh=0&chdet=1300489200000&chddm=1249067&q=CURRENCY:EURUSD&ntsp=0&ei=4p5HWenlNIqIsAHZ_bLQCw leta 2009 in 2010 se je gibal med 1,2 in 1,5 USD za 1 EVRO. Če vzamemo srednjo vrednost 1,35, to pomeni, da je bila MILIJARDA DOLARJEV (1.000.000.000 USD) vredna cca 740 (oz. od 667 do 830) MILIJONOV EVROV.

  Torej 30 do 60% od tega znaša povprečno 222 do 444 milijonov EVROV. (ali v razponu od minimalno 200 do maksimalno 500 milijonov EVROV) in ne od 300 do 600 milijonov, kakor v govoru trdi Janša.

  (Ta hip se ne ukvarjam s tem, ali načrtno, ali iz šlamparije, ali iz nevednosti, ali pa iz topoumnosti. Mnenje si ustvarite sami.)

  • montyamp

   S podrobnostmi se ukvarjajo nemška sodišča .
   UDBOVCE ZAPIRAJO DOSMRTNO — DEMOKRATIČNO
   Ko bomo imeli mi Slovenci sodišča , Janši več ne bo trebalo kritizirati
   ampak samo vladati .
   Sedaj imamo gnoj od gnoja gnoj . DEMOKRATIČNO POVEDANO.
   A sem prav napisal ???

   • tasilo

    Aha. Torej se ti zdi, da bodo Masaji začeli zmagovati v slalomu in Zulujci v hokeju, ali nemara obratno. In Eskimi bodo olimpijski prvaki v obiranju ananasa. Kaj deš? Prosim za, emmm, ‘akvadukten’ odgovor.

    • montyamp

     Ka se ti je stroj za upogibanje banan pokvaru ???
     Ki pa si ti ???
     V Zambiji na udbovski banki ???
     Nimaš kućanove številke ???
     Čak , ti jo dam ……….

     • tasilo

      O jejhata, a maš ti lajtngo skoz’ čevje?? — Jaz pišem nepristransko o navadni preprosti matematični računici s preprosto preverljivimi podatki, ti pa od nekod privlečeš nemška sodišča in udbovce. Na neumno vprašanje dobiš pač neumen odgovor, na trapast komentar pa še bolj trapastega. Me zanima, kakšne ‘akvaduktno’ lucidne se boš spet zdaj znebil …

      PS: Mimogrede, ko si že ravno omenil. Prepričan sem, da imaš res Kučanovo direktno številko. Ga pogosto kličeš za navodila … ali usluge?

     • tohuvabohu

      Pišem nepristransko, haaaaahahahaha, krepneš. Kdaj pa je še kdo priznal, da piše pristransko?

     • Jovo Jamnica

      Vedno težim, da pišem pristransko. V kolikor ne, potlej citiram in to nakažem, bodisi z drugačnim fontom, bodisi z navedbo vira…

     • tohuvabohu

      Vsi, prav vsi pišemo pristransko, ljubček. Tudi citiranje je pristransko (s selekcijo ali redakcijo citatov). Seveda pa tega nihče ne prizna, kar je tudi logično. Če bi priznal, bi izpadel bedak.

     • Jovo Jamnica

      Nisn jas doben tvoj lupček… Pa tut na dobenga od njih nisn lubosumn

     • tasilo

      Jah, dragi prijatelj, vsaka palica ima dva konca: potem pa naj se nihče ne obrega ob “pristranske” forumske komentarje, če je pa po taisti logiki vendar že osnovni članek z vsemi citati vkup napisan pristransko. Je enim pristranskost potem dovoljena, drugim pa ne?? Tako pa vendarle ne gre, no.
      PS: Moj zgornji prispevek je bil kljub vsej pristranskost, anede, matematično natančno nepristranski. :)

      * Priznam, čist enmal te že zajebavam; vzemi s humorjem.

     • tohuvabohu

      Valjam se po tleh od smeha, hihihi.
      O pristranskosti drugega nihče ne more soditi nepristransko.
      Sploh je vsesplošna uporaba tega pojma butasta. Nepristranskost se zahteva od državnih uslužbencev, sodnikov, funkcionarjev itd. Zlasti pa je neumno opletati s tem pojmom v zvezi z računstvom, ekonomijo in z drugimi eksaktnimi področji.

     • Jovo Jamnica

      Tasilo je za mene arbiter in njegove intervencije razumem kot nepristranske.

     • tohuvabohu

      Kaj se vmešavaš, bučko, če ne kapiraš pojmov?

     • Jovo Jamnica

      Jas sn zadovoln z mojim kapiranjem…

     • tohuvabohu

      Vidim.

     • montyamp

      Idi ti nepristransko pristransko =bat koga na HANZIJE , jaz nimam cajta za prebiranje pamfletov .

     • tasilo

      Eh … a to je vse, kar zmoreš?! Ojoj …

     • indijanka

      Malce si me nasmejal. Nepristranski? Mogoče :)? Ampak, potem bi zapisal kdaj tudi kakšno pohvalo, mogoče vsaj spodbudo. Sama sem tvoja fenica, čeprav pogosto razmišljam drugače. Všeč so mi raznolika mnenja brez dokazovanja svojega za vsako ceno. Za mnenja gre, ne za resnico:). Za spoštovanje.

     • tasilo

      Marička, danes sem pa dežurni, da si me kar vsi hočejo malo sposoditi. :)
      Pa saj sem vendar samo napisal preprosto opažanje, ugotovitev, konstatacijo; računico, ki niti ni zrasla na mojem zeljniku. Zastavil sem korektno, z vsemi premisami in sklepom, vhodnimi podatki in izhodnimi podatki oz. rezultatom. Nič od tega si nisem izmislil, le sestavil sem na kupček, seštel “koljk’ je ana in ana”. Seveda, tudi z namenom: pokazati, da kateri koli politik, ki javno in kategorično opleta s takimi “ciframi”, si ne more kar tako čez palec privoščiti odstopanja +/- 35%, 80 ali 150 meljonov gor al’dol. To mu zelo jemlje kredibilnost. — Tako frivolno ali celo manipulantsko namatevanje podatkov si privoščijo vsi politiki — ampak Jajo hoče biti menda boljši od drugih, ne? Torej, naj bo boljši. Kako, sem mu pa pokazal, Tona mu bo pa poročal. Ogromno mojih prispevkov je zelo pozitivno nastavljenih, saj skozi kritičen ali humoren način želijo prispevati k izboljšanju. Vmes dam še malo duška svojemu cinizmu, sarkazmu, pobalinščini … Ali pa imam le dnevnih 5 minut za čist slovenski jezik in umsko akrobacijo, pardon, rekreacijo.

      Zdi se pa, da pa je šel pa zadnji stavek pa vsem nemalo v nos (toliko pa-jev je nalašč:), “kva si pa ta Tasilo spet špoga našga Janšota pa to”. Stvarno in vsebinsko na čisle ni odgovoril čisto nihče, pogrošnega in trapastega disanja (diskreditiranja) pa kolikor hočeš (marička, kako se eni pri tem resno jemljejo). — Če bi tako pisal ob Cerarjevi neumnosti, se pravi “standardni deviaciji” +/- 35%, bi mi vsi ploskali in dobil bi en haufen lajkov češ, kako dobro sem Ce(s)rarja razgalil. Ker sem se pa fteknil v Janšota, je pa spet cel hudič.

      Politika nobenega prav nič ne šparam. Pohvale jim na forumih pišejo drugi, glorijo jim pojejo drugi, po dlaki jih božajo drugi in nanje naj si ga … saj veš kaj. Ekstatično in fanatično navdušenje nad nekim politikom pripelje do apoteoze in to nikoli ni dobro; ljudje jih ne gledajo več s kritično distanco. Enako tudi sovraštvo do nekega politika zamegli kritičen odnos.

      Eh, sem že jenjal. Moram se vrniti na svoje dve- ali trivrstičnice.

     • indijanka

      Narisala bi ti srček, pa nisem punca, ki ji gre tovrstno risanje dobro od rok. Praračunavanje valut mi je strokovno blizu in glede tega se strinjam s teboj. Kot indijanka verjamem, da ima vsak človek svoje poslanstvo. Ti si našel svoje in vesela sem, da si tu.

     • tasilo

      Sam se že 15 let nekako ukvarjam z VP in zato vem in razumem, kako so tečajne razlike pomembne.
      Kakšnega posebnega poslanstva (tu) nimam, pišem po srcu in po pameti ali pak po neumnosti. Družba je tudi tu dobra, kakšna pa malo manj. Itak si družbo človek sam izbira. Tudi sam te imam rad v svoji družbi in sem vesel, da me maraš v svoji. Oh, in sramežljiv kakor sem, sem kar malo zafarbal, anede.

  • tohuvabohu

   Glej, glej, a tudi na visoko matematiko se spoznaš?

   • tasilo

    To je osnovna matematika, na katero se “govorec” ne spozna.

    Ti si pa po stroki bojda “visoki matematik” in boš moje računice seveda znanstveno strokovno argumentirano ovgel in kot za šalo izpodbil, če ne držijo. Izvoli … beseda je tvoja …

    • tohuvabohu

     No, saj računati znaš, kot vidim, na žalost pa to tvoje računstvo stvari bolj zamegljuje kot pojasnjuje. Namreč, če zmagoslavno izdaviš “tole ne drži”, si domišljaš, da si podrl celotno teorijo, kar pa še zdaleč ne drži, oziroma, če po tvojem ne drži, boš moral privleči kaj močnejšega. Bistvo je v vsebini in v poudarkih, ne v suhih številkah.

     • Jovo Jamnica

      Tasilu dovolim, da me ima za kretena…

     • tohuvabohu

      To je pa tvoj problem.

     • Jovo Jamnica

      Kakšen moj problem neki?

  • Olga

   Če levi kradejo, je za vas vse brezpredmetno, saj so vaši, mar ne?!

  • Demonkrat
  • Lustrator

   Kaj hudirja si želel s svojim komentarjem povedati? Na tem komentarju se ne spomnem enega samega tvojega posta v katerem nisi bodisi:
   a) igral slovničnega nacista in razprtedal o slovnični podkovanosti pisca
   b) razpredal o popolnoma postranskih detajlih člankov in iz njih naredil slona
   c) oboje od naštetega
   Ne glede na rud, je torej tvoj dopirnos k debati žal približno tolikšen kot Tunnekov – s to razliko, da on offtopic komentira prav na VSAKI temi, ti pač le tam, ko te v članku popade kakšen nepomemben detajl.

   • Jovo Jamnica

    Tasilo je fantastičen!

    • Lustrator

     Morda kot lektor. Neke večje omembe vredne dodane vrednosti še nisem zasledil.

     • indijanka

      Mogoče v svobodi, ki se skriva v raznolikosti mnenj.

     • Lustrator

      Kaj pa vem, zame popravljanje slovničnih napak in zatikanje v nepomembne detajle člankov niso nikakršno mnenje, ki bi vsebinsko prispevalo k debati, amak kvečjemu destruktivno trolanje, ki ga zmore vsak povprečen državni birokrat, reciva povprečen na bavconovem faksu izšolan pravnik. Vsebinska dodana vrednost: 0 .

   • tasilo

    Kaj naj si mislimo o kateremkoli(!) politiku, ki javno opleta s pomembnimi ciframi in fali za +/- 35%? A ni to mal huda “standardna deviacija”?! Meni se zdi samo deviacija.

    Če te moji komentarji, ki jih bodisi ne poznaš bodisi vsebinsko in funkcionalno ne razumeš, motijo, jih pač ne beri. Tako preprosto je to. V drugo vsebino tvojega komentarja se pa ne bom spuščal, ker sem ti že večkrat napisal (ko še nisi bil lustrator; odloči se že, kakšen nick boš uporabljal), da je — in zakaj je — za kakršnokoli razpravo s teboj mojega dragocenega življenja škoda.

  • barbara rov

   Konventirana vsota danes nima takšne vrednosti kot jo ti trdiš. Janša je povedal, kolikšna je vrednost vsote danes. Ponovi izračune, pa dobiš vrednosti, ki jih je Janša navedel…

   • tasilo

    Menim, da nimaš prav. Kakšna je vrednost danes, ni pomebno in tudi Janša ni govoril o vrednostih danes. Janša je govoril o tem, koliko denarja so pralci pobasali takrat, l. 2009/10, takrat, ko so denar v resnici prali. Saj menda niso čakali 7 let na provizijo v USD? Zato je pomembna tečajna razlika takrat in ne danes.

    Če bi ponovil izračune z današnjimi vrednostmi (EUR/USD =1,12), bi bila razlika še vedno cca +/- 12%; torej tudi tako ne prideš na vrednosti, o katerih govori janša.

    • barbara rov

     Zgleda da je zanj pomembno, kolikšna je današnja vrednost preteklega zneska, zato ga je izračunal. Po njegovi metodi računanja dobim izračunane vrednosti 0.9*0.3=0.27 (270 milijonov zaokroženo na 300 milijonov) in 0.9*0.6=0.54 (540 milijonov zaokroženo na 600, pri čemer zaokroževanje navzgor ali navzdol daje približen enak odstopek; 40/500 oz 8% in 60/600 10%). Torej, glede na cifre, je Janša računal ravno današnjo vrednost zneska.

     • barbara rov

      In še nekaj. Današnja vrednost dolarja je 0.9 EUR. Če je Janša to vrednost zaokrožil na 1, se da brez računalnika izračunati, da so oprali od 300 (30%) do 600 (60%) današnjih milijonov EUR. To je verjetno tudi način, katerega je Janša uporabil, da je prišel do tistih cifer…

  • FORT WORTH

   Pri vseh problemih, ki jih imamo z levaki se ti zapicis v te stevilke, ki jih je izrekel prvi osamosvojitelj in neutrudljiv borec za evropsko Slovenijo spostovani gospod Janez Jansa ?!
   Pri vsej tvoji bistrosti ti ni kapnilo, da bi se mogoce obregnil ob npr.Krizanica in Pahorja, ki sta nas denar posodila v Grcijo-Grkom ob tem pa bila sveto prepricana,da bo Slovenija s tem kreditom se zasluzila…
   Kolikor mi je znano, Grki ne placujejo niti obresti, kaj sele glavnice.
   Primerov je se ogromno !
   Aja, pa ne trdi, da si nepristranski…

 • tramal

  Bravo Janša .Zadnji čas je da skidamo ta komunistični gnoj

 • Krtača 17

  Bolj zgleda da ste desničarji zgubl pamet.

  • garfi

   ne, 100 ukradenih milijard
   in vrnili jih bomo Slovencem

   • Krtača 17

    Ta prav se je oglasu.

    • garfi

     ja

 • jan

  Le kje je JJ dobil te podatke, 300-600 mio? Strokovnjaki govorijo o veliko višjih cifrah: do 75 milijard. Nas tudi JJ vodi žejne čez vodo??
  http://www.publishwall.si/astrologinja.roza/post/100060/ameri%C5%A1ki-raziskovalni-ekonomist-slovenci-ste-v-dav%C4%8Dne-oaze-prenesli-75-milijard

  • Demonkrat

   To je bila samo ena zehta izmed mnogih očitno

 • Janez

  Bravo SDS !
  Ja – tako – SDS SHODI PO VSEJ SLOVENIJI,
  DA VSI SLOVENCI ZAČUTIJO
  SDS – KOT NAJBOLJ POMEMBNO IN EDINO ZAUPANJA VREDNO STRANKO. L.R. J. KOMENDA

 • Fogglof Tunnek

  Hahahahahahahahahahahahahaha… zato ker Janeza Janše večina Slovencef nima rada in ga ne volijo…on zadevo zaspina in reče, da se volitve kradejo z denarjem… Bogi v glavi in duhu !!!

  • garfi

   tudi ti kradeš

   • Fogglof Tunnek

    Samo mene ne dobijo…in če te ne dobijo nisi nič krif…

    • garfi

     dobil te bomo
     ozna sve dozna

   • Janez

    Tunnek !
    A SI ?
    Malo šale – na TUNNEKOV RAČUN !
    A?
    SI ŽE ODSEKAL – DVA PRSTA ?
    A?
    TI ŽE RASTEJO – NOVI PRSTI ?
    Tako
    Kot so novi prsti zrasli “Jožeku BROZU” – KI NA SLIKI IGRA KLAVIR.
    KAR
    ODSEKAJ SI DVA PRSTA – TA SLIKA JOŽEKA BROZAA ZA KLAVIRJEM – JE DOKAZ !
    Da
    PRSTI NA ROKI – ČE JIH ODSEKAŠ – ZRASTEJO – NANOVO !

    Tunnek !
    KAR KORAJŽNO SI ODSEKAJ !

    DVA PRSTA
    – ZAGOTOVO –
    TI BODO ZRASLI NOVI PRSTI !
    Kar sekaj prste.
    KAR
    SEKIRICO V ROKE !
    – PA SI ZAČNI SEKATI – TVOJE PRSTE, VSAJ – DVA ODSEKAJ ! L.r. J. KOMENDA

    https://www.google.si/search?q=josip+broz+klavir&oq=josip+broz+klavir&aqs=chrome..69i57j69i60l2.19642j0j4&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#imgrc=oB2V0Vb1TJ4upM:

  • montyamp

   Kradeš naš cajt , da te ni sram .
   Rešujemo državo pred ZZB ZAZIDARJI .
   Fuj te bodi .

 • Gru

  Vsi na volitve da Jansa resno vidi kako podporo ima SDS ;)

 • garfi

  dobra novica
  mafijcu dragonji ukradli podatke o drugem zlatem tiru

 • Igor Karlić

  Je stekel v oštarijo k progresivnemu levičarju Janša, kot nor. Ves zadihan mu komaj izusti: “Ženo ti posiljujejo in hiša ti gori!” Možgani progresivnega levičarja kaj več kot natreniran odziv ne zmorejo. Zato ga je nahrulil, naj se pobere in kaj ga moti v tej vročini! Janša ves pobit gre stran in v mislih mu odmeva: “Spet bo Janša kriv.” Beeeee

 • Janez

  KRTAČA, Z (S) LOVENEC, F. Tunnek ITD. !
  Pa?
  NI VREDEN – DRAGI NORMALNI BEROČI !

  – NI VREDEN – VAŠEGA UPOŠTEVANJA !

  Zakaj?
  PREPROSTO ZATO, KER Z NJEGOVO

  – P A M E T J O. – NEKAJ – NI V REDU !

  On, ta komentator z mnogimi vzdevki F. Tunnek, J. Cepec itd
  NAMREČ TRDI, DS NAM JE DO 1980. LETA VLADAL – JOŽEK BROZ IZ KUMROVCA.
  KI
  PA NI IMEL
  – DVEH PRSTOV !
  – ODREZAL MU JIH JE NEK STROJ !
  – PO ZATRDILIH VERODOSTOJNIH PRIČ, KI SO TISTEGA JOŽEKA OSEBNO DOBRO POZNALE.
  Tudi slike –
  -na katerih je razvidno,
  da je imel Maršal TITO – VSE PRSTE –
  – TEGA F.Tunnka, Krtačo, “Slovenca” itd. – ZAČUDA – NE PREPRIČAJO !
  Skratka !
  Brez nevarnosti napake , KRIVICE ITD. lahko domnevamo !

  – DA F.TUNNEK, “SLOVENEC, KRTAČA, J. CEPEC ITD. – NISO VREDNI NAŠE POZORNOSTI !
  Ta
  F. Tunnek, “Slovenec”, J. Cepec, Krtača – namreč trdi
  DA KLAVIR
  NA SPODNJI NEPOTVORJENI
  FOTOGRAFIJI – IGRA JOŽEK BROZ – KOVINAR BREZ DVEH PRSTOV IZ KUMROVCA.
  Kar
  Seveda ne drži.
  Maršal TITO ZA KLAVIRJEM – NIKAKOR NI – TISTI JOŽEK BROZ ! L.r. JANEZ KOMENDA

  https://www.google.si/search?q=josip+broz+klavir&oq=josip+broz+klavir&aqs=chrome..69i57j69i60l2.19642j0j4&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#imgrc=oB2V0Vb1TJ4upM:

  • Fogglof Tunnek

   TIHO!!!!!!!!… Smrduh iz KOMENDE !!!

 • dob

  Naj izracunam….. vse?

 • Krtača 17

  Janša dejmo začet s čim lažjim. Koliko sta prejšni vikend z Urško zbrala v dobrodelne namene na Bledu in komu sta jih podarila? Saj ni treba imen, samo za kakšen namen je šel denar?

  Ta odgovor bralci čakamo že ves teden.

  • Gru

   Sj ves da tega podatka nikoli nebo ;)

  • MižekFiga

   Ne ločiš med privatnimi in državnimi financami!

   • Gru

    No pa nam zaupi, kateri dobronamerni dogodek na svetu , ki zbira denar za revne ni podal vsote , ki so jo zbrali?

   • Krtača 17

    Mene kot darovalca recimo vedno zanima vsaj osnoven podatek – toliko smo zbrali in tja smo dali. Vsaj to.

    • MižekFiga

     SDH ve, počakaj na objavo!

     • Krtača 17

      Sem mislil da ste vsaj desni obveščeni pa vidim da nimate pojma…kot vedno.

     • MižekFiga

      (Sem mislu) Mislit se pravi nič vedet in nič vedet se pravi neumen bit!
      Kdo in kaj zmore neumnemu odgovorit, žal nihče!

     • Gru

      Torej si neumen , ker nimas podatka in ga branis?

 • Fogglof Tunnek

  (EKSKLUZIVNO) … Metod Dragonja, svetovalec v podjetju Drugi tir Divača–Koper, je bil žrtev tatvine. V soboto sredi dneva je namreč vlomil v njegovo vozilo in iz njega ukradel torbo, v kateri je bila med drugim tudi dokumentacija o izgradnji drugega tira.

  Daj Janez, priznaj da si poslal svojega agentia. Vem, da še vedno imaš udbofske metode…enkrat komunist, vedno komunist !!!

  • garfi

   dobra novica
   še boljša, če bo referendum

  • Krtača 17

   Lopova pač zanima dokumentacija in ne denar. Hecen lopov.

   • Fogglof Tunnek

    To pa zato, da lahko ruši vlado…pol bo poskušal priti na oblast in bo dalje kral. Torej tudi tota dokumentacija je povezana z denarjem!!!

  • MižekFiga

   Že veš, kdo ti je Juliko maznu? Že maš agenta za kozje kremenatlce?

 • garfi

  dobra novica, mafijcu dragonji ukradli podatke o drugem zlatem tiru
  NUJNO !!!
  tukaj se preprecuje afere in kriminal, KRADEJO NAŠ DENAR
  drugi zlati tir za mafijo
  REFERENDUM PROTI NOVI GROZLJIVI KRAJI IN MAFIJSKI VLADI
  STE ŽE PODPISALI ZA PROTIMAFIJSKI REFERENDUM ???
  tudi stojnice so pred upravnimi enotami
  —upravne enote – informacije
  http://www.upravneenote.gov.si/
  —obrazec za tiskanje
  http://www.publishwall.si/vili.kovacic/post/293563/referendum-drugi-tir-obrazec-proti-dvojni-ceni-za-enojni-tir
  —elektronska oddaja
  http://referendumdrugitir.si/post/293692/elektronska-oddaja-vloge-in-postni-naslov
  —Donacije za izvedbo referenduma – navodila
  http://beta.publishwall.si/referendumdrugitir/post/289588/donacije-za-izvedbo-referenduma-navodila

  • Gru

   Kok podpisov ste ze zbrali?

 • Krtača 17

  Desni dejte si priznat da nimate pojma. Iz samega obupa pa delate že take neumnosti in napake da se že sosedove krave po hrbtu valajo od smeha.

  • MižekFiga

   Ropota v SMC in ne v SDS. Jeklenem Janezu in SDS rating raste iz meseca v mesec. Poba, a že veš v katero luknjo se boš skril po naslednjih volitvah. Revanšizem zna bit za zamrznjene komuniste hudo zajebana zadeva.

  • Janez

   Kar ?
   SEKIRICO V ROKE – PA – SI ODSEKAJ – VSAJ DVA PRSTA !
   Nič skrbi !
   Praviš, dda je gospod na sliki za klavirjem Jožek iz Kumrovca.
   Vse prste ima – ta gospod pianist.
   Torej so Jožeku BROZU
   so zrasli novi prsti. Tudi tebi bido. Kar vsaj dva prsta si odsekaj ! Daj. L.r. J. KOMENDA

   https://www.google.si/search?q=josip+broz+klavir&oq=josip+broz+klavir&aqs=chrome..69i57j69i60l2.19642j0j4&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#imgrc=oB2V0Vb1TJ4upM:

 • MEFISTO

  Predlagam, da smo vsi skupaj bolj spoštljivi do Fogglofovega Tuneka in njegovih kretenov, kot so Krtača ¸17, Slovenec, MladiLiberalec in drugi idioti.

  Tovariš, ki jih spravlja na svet pod svojimi nicki je pod posebnim varstvom udbaša vseh udbašev Janeza zemljariča, ki je po njegovi lastni izjavi tudi njegov dobrotnik.

  Opozoril sem vas in s tem opravil svojo dolžnost.

  • Krtača 17

   Mogoče pa ti veš? Vprašanje je čist simpl

   Janša dejmo začet s čim lažjim. Koliko sta prejšni vikend z Urško zbrala v dobrodelne namene na Bledu in komu sta jih podarila? Saj ni treba imen, samo za kakšen namen je šel denar?

   Ta odgovor bralci čakamo že ves teden.

 • Pavel

  Žalostno je, pravzaprav sramotno za Slovenijo, da nas ta banda še vedno goljufa, nam krade, smeši po celem svetu.

  Še huje pa je, ko vidiš kako neumni so ljudje, ki slepo verjamejo tem kriminalcem, jih podpirajo samo zato, ker so levajzerji.

  V tolažbo mi je le to, da bodo tudi njihovi potomci najebali tako kot moji, in to

  ZARADI NJIH

  in njihove neumnosti in naivnosti.

  • Krtača 17

   Janša dejmo začet s čim lažjim. Koliko sta prejšni vikend z Urško zbrala v dobrodelne namene na Bledu in komu sta jih podarila? Saj ni treba imen, samo za kakšen namen je šel denar?

   Ta odgovor bralci čakamo že ves teden…

   • Pavel

    Znani so in priznani. Za začetek poglej to, potem raziskuj naprej:

    https://www.facebook.com/UstanovaVrtnica/?ref=nf

    • Gru

     Zadnji zapis 23 november 2016.

     • Krtača 17

      Zbiral so pa prejšnji teden. Res me zanima.

    • Jovo Jamnica

     Kaj to prav berem na linku??? November 2016???

     • Pavel

      Problem pa je, očitno pri tebi, ker ne ločiš neke institucije kot sta ti dve, ki sta organizirali prireditev od organizacije koncerta z namenom pomoči konkretnemu, v naprej znanemu človeku, ustanovi.
      Razmisli o smislu tvojega podtikanja.

     • Jovo Jamnica

      Nič ne podtikam, ampak tako dojemam. Na tebi je, da moje prepričanje omehčaš ali v končni fazi, spremeniš.

     • Pavel

      Dobrodelni ples sta organizirali dobrodelni instituciji, ki celo leto razdeljujeta denar med pomoči potrebne. Vsako leto izdelajo poročilo.

      Drugo pa je, če Avsenik organizira dobrodelni koncert za vdovo XX. Po koncertu napravijo obračun in zbrani znesek izročijo vdovi.

      Razlika je več kot očitna.

     • Jovo Jamnica

      Je kakšen link do preteklega finančnega poročila? Ne mi prosim svetovati, naj se “obrnem” na Branka Grimsa.

     • Pavel

      Bolje na Urško Bačovnik, ki je zastopnica.

     • Jovo Jamnica

      Meni je bliže ustanovitelj, če te to pretirano ne moti. No, kakorkoli – je zastopnica izdala kakšno javno finančno poročilo? Če ja, potlej te prosim za link.

     • Pavel

      Žal, opažam, da ne ločiš dobrodelne institucije / takšna je tudi društvo prijateljev Slovenije, Karitas…/ od enkratnega dobrodelnega koncerta.
      Bog.

     • Jovo Jamnica

      Nerodno. Karkoli je bilo v zvezi s Karitasom, nikoli nisem zaznal postavlanja s toaletami in poudarka prestižu…

     • Pavel

      No, za razumevanje dobrodelnosti je potrebno tudi malo intelekta, poštenja, zaupanja, spoštovanja, razumevanja, pa tudi naklonjenosti temu.
      Nekateri ste pač navajeni le na izkoriščanje, zlorabo in v vsaki dobrodelnosti vidite vse slabo.
      Ne razumem pa te, kaj pravzaprav hočeš s svojim bedastimi vprašanji.

     • Jovo Jamnica

      To pa priznam, da se danes počutim izkoriščanega in od politikov zlorablenega. Zato ni logično, da bi dobrodelnosti ne bil naklonjen. Nerodna reč je, da se mi med fotografsko dokumentirano manifestacijo glamura, nekakako vsiljuje zaznavni razkorak med dobrodelnostjo in “dobrodelnostjo”.

     • Pavel

      Ne zameri, ne morem soditi o “tvojih razkorakih”

   • Pavel

    Morda pa preveriš tu:
    https://www.uradni-list.si/glasilo-uradni-list-rs/vsebina/2000-01-0025/soglasje-k-aktu-o-ustanovitvi-ustanove-ivana-cankarja-za-stipendiranje.

    Problem pa je, očitno pri tebi, ker ne ločiš neke institucije kot sta ti dve, ki sta organizirali prireditev od organizacije koncerta z namenom pomoči konkretnemu, v naprej znanemu človeku, ustanovi.
    Razmisli o smislu tvojega podtikanja.

 • Krtača 17

  Janša dejmo začet s čim lažjim. Koliko sta prejšni vikend z Urško zbrala v dobrodelne namene na Bledu in komu sta jih podarila? Saj ni treba imen, samo za kakšen namen je šel denar?

  Ta odgovor bralci čakamo že ves teden…a je res tolk težko?

  • MižekFiga

   Zelo lahko je vladajočim odgovorit kam so poniknili miljoni iz Janševega vprašanja. Enostavno “pokradeno”, spisek kradljivcev pa dela Policija.

   • Gru

    Se lazje je povedat vsoto zbranega denarja za revne ;)

   • Krtača 17

    Glede tega vprašanja je pa Janša pravi naslov saj je bil ta glavni pri tem.

    • MižekFiga

     A si ti na glavo padu, da lažeš. Zato ropota in odmeva tvoja prazna glava !!!

  • Pavel

   Pomislil sem, da pač ne poznaš, sedaj pa vidim, da si pokvarjen:
   Morda pa preveriš tu:
   https://www.uradni-list.si/….

   Problem pa je, očitno pri tebi, ker ne ločiš neke institucije kot sta ti dve, ki sta organizirali prireditev od organizacije koncerta z namenom pomoči konkretnemu, v naprej znanemu človeku, ustanovi.
   Razmisli o smislu tvojega podtikanja.

   • Gru

    Institucije ki nimata internetne strani , zanimivo za leto 2017 ;)

   • Lustrator

    Ne le to – ne razume niti pojma dobrodelnosti in dejstva, da je njeno bistvo v tem, da se z njim NE hvališ v javnosti. To kar počnejo razne nacionalke, komercialni radiji, podjetja je na prvem mestu PR, šele na drugem dobrodelnost.

    • Gru

     Pa nam ti zaupaj, kateri dobronamerni dogodek na svetu, ki zbira denar za revne ni podal kok so zbrali?

    • Jovo Jamnica

     Namen “dobrodelnega” blišča je bil seveda v razkazovanju toalet…

     • Lustrator

      Ne sodi vedno po svojih. Med svetovnimi nazori, moralnim kodeksom enih in drugih so svetlobna leta razlik.

     • Jovo Jamnica

      Kakšen svetovni nazor vendar??? Hohštapleraj, nič drugega. Koliko je blišč koštal?? Koliko je bilo izplena za reveže???

 • Franjo Trojner

  Tote levosučne treba po hitrem postopku odfukat, prva priložnost bo kmalu, ko nas bo direkno na rit zabrisala odločitev arbitraže. Pizda še arbitražo so zjebali.

  • Fogglof Tunnek

   Tudi tebe bomo odfukali v jamo…in to fkratkem…kapish?

   • Franjo Trojner

    Za to si ti in tebi podobni edino kvalificirani, o čem priča 600 in več do sedaj odkritih morišč! Čuj Tunnek, tokrat se boste morali bolj potrudit, ker si ne bomo pustili z žico zvezati rok!

  • Gru

   In kaksen je ta postopek odfuka?

  • Dark Lord

   Kaj pa to pomeni “odfukat”?

 • Dark Lord
 • garfi

  12.06.2017
  Škandal: Državno sponzorirano spolno nasilje nad otroki – učni načrt »Intimnost in spolnost«
  Starši in učitelji so Civilno iniciativo za družino in pravice otrok opozorili na učni načrt z naslovom »Intimno življenje in spolnost«. Gre za učni program za otroke s posebnimi potrebami, ki predpisuje skupne oglede pornografije, učenja spolnega sproščanja in homoseksualnih odnosov, risanja spolnih organov itn. Vse to je del najnovejšega kontroverznega slovenskega učnega načrta za otroke s posebnimi potrebami, ki ga Ministrstvo za šolstvo očitno želi prikriti staršem in javnosti, saj o teh stvareh, kljub temu, da gre za zelo pomembne teme, v javnosti ni bilo doslej nobega govora.
  http://24kul.si/skandal-drzavno-sponzorirano-spolno-nasilje-nad-otroki-ali-ucni-nacrt-intimnost-in-spolnost

  • Krtača 17

   Janezek je šprical spolno vzgojo. Zato mu je tršica prtisnla cvek v redovalnico. Janezek se odliči učiteljici maščevati. Zato reče sošolcu: posluš Tine, ti odpri vrata, tršici dvigni kiklo čez glavo. Jaz jo bom pa tako v jajca nabasal…

  • Krtača 17

   Drgač ste bli pa zgleda desni spočeti med molitvijo v cerkvi….tko posuhem, kr ratal je….brezmadežno pa tko…

   • garfi

    …..spolno nasilje nad otroki

    • Krtača 17

     Ti si en tepec. Če ne razumeš zadev bodi raje tiho.

     • garfi

      Škandal: Državno sponzorirano spolno nasilje nad otroki

     • montyamp

      Garažarji v vrsto , da ne bo kter 2x ubit .
      Imam trop bulmastifov .

   • montyamp

    Haha ……….. , psi bodo tudi zraven ???

 • opazovalec

  Samo ena majhna a zlobna pripomba. Ceno za 2TDK so izračunali v času vlade IJJ in to pod vodstvom njihovega človeka na Prometnem inštitutu, dr. Verliča, trenutnega župana v Grosupljem. Če levica lahko pri od njih postavljeni ceni krade, se preprosto sklepa, da so pripravljali teren za sebe in jih sedaj žuli ker ne morejo krast, ker so daleč od korita.

  • Aurelius

   Samo ena majhna, a resnična pripomba: projekt 2TDK imate levakarski lopovi že dolgo pripravljen in je bil v času vlade IJJ samo ena od variant, ki nikakor ni dobila podpore in je odpadla kot posran golob, zdaj pa jo komihlapci vlačite na plano kot greh IJJ – deja vu !

 • opazovalec

  V tem kontekstu je bil kritičen do prekmurskih županov, ki so bili, ko
  je vlada z ljubljanskim županom podpisala pogodbo, da bo vložila
  dodatnih 300 milijonov evrov v razvojne programe Ljubljane, zelo tiho.
  ___________
  In največja investicija za ta denar bo, ne verjamete, zapor za vseslovenske lopove. Vse ostalo je v stilu obnove železniških postajališč etc…..

 • rubec

  Jaz bom Janšo volil večkrat, da bo ja vsaj enkrat zabeleženo.

  • indijanka

   Živel Rubec!

   • rubec

    Hvala najdražja. Živela indijanka in Peter. Ti saj res, kje pa je?

    • indijanka

     Pri Joži. Z vsemi žavbami je namazana. Saj jo poznaš. Zvečer v lokalu vrti musko. Saj res, kakšno musko pa ti poslušaš ? Bom naročila eno zate.

     • rubec

      Joži + encijan. hehe, zmagovalna kombinacija. Muske ne maram nobene, musake še manj. Najraje poslušam jutranjega kosa.

     • indijanka

      Torej praviš.. naj mu skrijem Joži al pa Encijan..pa bo prikorakal na plano. Bom poskusla. Na kateri frekvenci la prepeva tebi ljub kos?

     • indijanka

      Danes se začne solsticij…izkoristi ga. Kresna noč…polno energij.

 • Dark Lord

  Ne, ne morem si predstavljati, koliko volitev je moč ukrasti s 300 mio €. Mi lahko kdo pomaga? Samo številko rabim. Hvala!

  • rrrrr

   300 / 6….takole med brati, vsaj 50.

   • Dark Lord

    6 mio € na volitve, torej. Kaj pa plačaš s tem? Kaj pokriješ? Od kod ta cena? Jo Ivan pozna?

    • Lustrator

     300/6 je 50 in ne 6. Kaj si lahko s tem denarjem kupiš? Praktično vse mainstream medije, nekaj odgovornih urednikov RTV-ja, tožilcev in sodnikov kolikor hočeš, nekaj vodilnih sindikalistov in kolikor hočeš anarhističnih postopačev.

     • Dark Lord

      Imaš dokaze ali kar tako v tri dni?

     • Lustrator

      Seveda imam dokaze za ultrapristransko poročanje vseh glavnih medijev v levo smer (na dnevni ravni!), za spajdašenost ključnih figur pravosodja s prejšnjerežimskimi veljaki (celo karierami v notranjeobveščevalnih službah partije) in današnjimi podzemnimi vladarji Slovenije, da o sindikalistih in “spontanih vstajnikih” niti ne govorimo. Omenjeni služabniki režima imajo takšno moč nad državljani, da jih niti več sram ni tega in večinoma niti ne skrivajo zgoraj napisanega – resnični raziskovalni novinarji jih praktično na dnevni ravni razgaljujejo, a kaj ko večina anemičnega volilnega telesa raje spremlja slovenske TV limonade, ameriške instant kriminalke in šport, medtem ko so jim iz žepa dnevno vzeti milijoni. Ja, dnevno! Si ti od včeraj v Sloveniji ali si tudi sam med zgoraj omenjenimi gledalci Usodnih vin in Gorskih zdravnikov?

    • rrrrr
 • Pavel

  A je tu običaj, da nekdo kar naprej postavlja provokativna vprašanja, blati in izziva, čeprav ve, da nima prav, da le provocira.

  • Gru

   Zato pa obstaja Nova24tv , da lahko desni blatijo, izivajo in postavljajo provokativna prasanja ;)

  • MižekFiga

   To je njihova stalna praksa in ponavadi jih ignoriramo!

  • montyamp

   To so komunistični ostanki pošvedrane udbovske falange .

 • Krtača 17

  Torej kaj se dogaja z Ustanovo Vrtnica na naslovu Trstenjakova 8? Zadnji zapis na facebuku je nov 2016. Sredstva so se zbirala pa prejšnji teden? O zbranih sredstvih ni ne duha ne sluha. Novinarji pot pod noge pa mal povprašat tega plešastega strička. Kam je poniknil denar?

  • garfi

   vrnite 100 milijard
   potem bluzi

   • Krtača 17

    Jaz nimam komu kaj vračat. Me pa pač zanimajo aktualne zadeve. Ne neke plešaste izmišljotine.

    • Olga

     Glede na to, koga zagovarjate, bi rekla, da imate!

   • Gru

    Haha a neznas odgovoriti ?

  • Osti jarej

   ..desni samo cerkvi šenkujejo…tko,da…..najbrž ni bilo omembe vrednih cvenkcev

   • Krtača 17

    Mogoče pa janšatu darujejo da bo sezidal kapelco za svojih pet vernikov, kdove….

    • Olga

     Kot vedno, komunistične laži, podtikanja, diskreditacije…. Ukvarjajte se raje s Kućanom in njegovo tatinsko kliko!
     Kdaj bo Kučan vrnil Sloveniji denar od orožja, ki ga je odtujil slovenskim teritoruakcem, kdaj bo vrnil vse nakradeno miljarde, ki jih je z Udbo nakazal v tujino,kdaj bo odgovarjal za udbaške zločine… Kdaj bo odgovarjal za veleizdajo Slovenije?

     • Krtača 17

      Cifra? Bo kaj?

     • Olga

      200 miljard evrov!

     • Pavel

      Problem pa je, očitno pri tebi, ker ne ločiš neke institucije kot sta ti dve, ki sta organizirali prireditev od organizacije koncerta z namenom pomoči konkretnemu, v naprej znanemu človeku, ustanovi.
      Razmisli o smislu tvojega podtikanja.

   • MižekFiga

    To TI nakladaš svetovni slovenski javnosti, potem ko nam oblast pobere skoraj 60% zaslužka (največ v EU). FUJ !!!

  • Janez

   KRTAČA.
   A te je zelo bolelo,
   ko si v otroških letih padel – baje – z balkona – na glavo !
   Najbrž te je bolelo.
   In ti pustilo posledice.
   Nas pa boli – ob branju tvojih blodnih zapisov
   , ki imajo očitno sled posledic tistega – rekla kazala (ni me bilo zraven)- padca.
   Verjetno,
   Tisto društvo
   – pač po pravilniku –
   ni dolžno obveščati – celotne javnosti. Zakaj naj bi jo ? Zoprneže kot si ti? L.r. J. KOMENDA

  • MižekFiga

   Glavno, da ga ni dobil FURS! 60% poberejo za futranje rdeče prekomerne administracije in nevladnih FUJ, lgbt projektov.

 • Gru

  Kako zabavno ko pljuvate in zalite Krtačo 17, da bi pa kdo od vas povedal samo stevilko zbranega denarja pa ne. Keri neodrasli papki ;)

  • Janez

   Ah !
   Daj no !
   POJDI RAJE POMAGATI, NA POMOČ – H KOLEGU “KRTAČI” !
   Ta
   HIP – SE JE ZATAKNIL NA DNO STRANIŠČNE ŠKOLJKE V NEKEM EX KP, ZK “GNEZDU”
   KJER
   JE TO ŠKOLJKO ZAMAŠENO OD PREOBILJA EX KP, ZK FEKALIJ – POSLUŠNO ČISTIL !
   Zdaj
   Pa ves zasvinjan
   od ex KP, ZK IZTREBKOV – KLIČE – NA POMOČ. Pojdi mu no pomagat ! L.r. J. KOMENDA

   • Gru

    No tocno o tem sm govoru ;) hvala

 • montyamp

  Dragonja — NOVA DEPALA VAS

  TOKRAT PADE MINISTER ŽVEPLENI PRITLIKAVEC

 • Shadow

  Jaz imam za vse samo eno vprašanje:
  Ali ste oddali podpis za referendum proti načrtovanemu drugemu tiru in proti mafijski bandi, ki načrtuje še eno krajo stoletja.

  Vsak, ki ni oddal podpisa, naj se resno zamisli.

  • garfi

   pri nas smo in doniral sem

 • freedomfighter

  sramota za vse forumaše da mora nova24 prepovedat komentiranje ob smrti slovenskega igralca zaradi vaše nekulturnosti…vulgarnost je res vse kar znate

  • Gru

   Glede na komentarje so ga zaprli zaradi desnicarjev, da si nenaredijo se vecje sramote .

 • Krtača 17

  Napis za Janševo sliko pove vse. Za Janšo je napis: Slovenija je moja domovina. Pravilno bi bilo: Slovenija je naša domovina. Razen če si jo Janša lasti izključno zase? Takili pajaci izdajo svojo egoistično naravnanost na majhnih podrobnostih (tale niti ni majhna). Zdaj pa razmišljajte.

  • Olga

   Osamosvojitelji so nam jo priborili, Kučanu in vaši kliki ni bila intimna opcija!
   Zato je napis pravilen! Vsakemu zavednemu Slovencu je to “MOJA domovina”!
   Komunistična “domovina” je Rusija in to dokazujejo vsakoletne procesije komunistov pri ruski kapelici!

   • Jovo Jamnica

    Moja domovina je politiku sinonim za moja država. Avtohtonemu Slovencu je domovina tudi Avstrija, Italija, Madžarska in Hrvaška. Če je država; vsota različnih prisil, s katero vladajoči razred drži v pokorščini, razred izkoriščanih, sledi, da rodoljub intimno isti izraz razume drugače, kakor politik.

 • Janez

  “GRU”
  PREDEN GREŠ REŠEVATI S FEKALIJAMI ZASVINJANEGA “KRTAČO”
  IZ
  DNA STRANIŠČNE ŠKOLJKE, KI SE JE VANJO V NEKEM V EX KP, ZK “GNEZDU” – ZATAKNIL !
  Vzemi
  S seboj do komolcev segajoče gumijaste rokavice in plinsko masko. Pa kakšna razkužila.
  “Krtača”
  SE ŽE DAVI Z USLUŽNIM POŽIRANJEM ZELO SMRDEČIH EX KP, ZL FEKALIJ !
  Grozno
  “smrdečo smrt ” – bo – storil ! Pojdi mu ponagati. Grozen prizor – je. Horror ! L.r. J. KOMENDA

 • garfi

  UKRADLI SO VSAJ 100 MILIJARD
  https://www.youtube.com/watch?v=6raxuvcQPMo&t=1140s
  18. minuta

 • Janez

  Sporočam vam
  “veselo” vest !
  Zblojeni “gru” – raje gruli v družbi. z GOLOBI=MOL LETEČIMI PODGANAMI !
  Ubogega
  “KRTAČO”
  Pa je prepustil njegovi grozni usodi : zadušitvi s požiranjem ex KP, ZK FEKALIJ !
  “KRTAČA”
  ZDAJLE ŽE VES ZASVINJAN IN SMRDEČ – ŽE OBUPUJE !
  In
  recitira slavno Prešernovo pesem
  ” PRIJAZNA SMRT – PREDOLGO – SE NE MUDI itd. ”
  Usmiljenja vreden pogled na Krtačo,
  umirajočega med požiranjem – ah – ni za povedati – ex KP, ZK gnusob ! L.r. Janez KOMENDA

 • Prle

  Kako naj bi on vodil Slovenijo, če pa niti stati ne more. Samo poglejte kako se drži za govorniški oder, pa tudi brez rdeče barve, tudi ne more. Človek je za dom ostarelih.

  • Janez

   Prle !
   PRLE “BRLE”
   JE ŽE ČISTO BRLJAV – PA NE ? Tudi. Ne gleda v pravo smer !
   Prle – dr. Jovan I. DERETIĆ TARNA,
   DA V JUŽNI SRBIJI – SRBOV SKORAJ – ŽE VEČ NI. Najdi to na Googlu.
   Pojdi !
   Raje reševati južno Srbijo. Mi Slovenci – bomo zlahka – brez tebe. A ne? L.r. J. KOMENDA

   • Prle

    Janez Janko, ti si pravi narkomanko, takšni kot si ti delajo samo razdor med Slovenci. A si pod nosom bel od moke ali od kokaina?

    • Janez

     Pa?
     Kaj? V Sloveniji.
     Jaz ti govorim o ubogi južni Srbiji.
     Ta naj te skrbi.
     Pa Srbija, Crna gora
     – polna ex KP, ZK TITO – “pasja groblja” vsepovsod pri BGD, Kraljevo itd.L.r. J. KOMENDA
     P.S.
     JAZ SEM 65 ZELO RAZGLEDAN, ZELO OK EX KNJIŽNIČAR. “NARKO” SO? Se ve od kod.

     • Prle

      Baje so tebi podobni dostavljali kokain sds podmladku, ker si zelo razgledan boš verjetno zastopil, da jaz, tebi podobnim osebkom lahko samo rečem, da ga malo popušite. Ja?

     • Janez

      Ja, ja !
      Huda in neupešna je bila vzgoja
      v poboljševalnicci. Ah ja. Sam rešuj svoje probleme. Odklop si. L.r. J. KOMENDA

     • Prle

      Če prav zastopim, si bil rojen v Komendi, sedaj pa stanuješ v Polju, kjer je ustanova za osebke, ki imajo iste simptome bolezni, kot ti.

     • Janez

      Narobe.
      Tipično – narobe – nič ne zastopiš. Jaz sem premožen, situiran Slovenec.
      Živeč – na svojem.
      Privat Property.
      Tvoja urbana narko !
      mizerija – me nič ne zanima. Še drugim kaj povej, ne povej. Bye, bye.. L.r. J. KOMENDA

     • Prle

      Živiš na tistem, kar so ti zapustili tvoji predniki, sam nisi ustvaril nič.

    • Olga

     Švercate z mamili? Mar niso Pahorja nekaj vozili po UKC?

     • Prle

      Teta Olga, ko si bila tajnica pri Pepci, verjetno še nisi prejemala pošto z belo vsebino.

     • Olga

      Nikoli nisem sodelovala in tudi ne sodelujem s kriminalci! Pepca je bila del komunistične kriminalne združbe!

     • Prle

      Kaj pa tvoj znani zapornik TwITO?

     • Jovo Jamnica

      Baje si je koko, namesto v murko, fsipo v uho…

  • Olga

   Pravilno: odličen politik, Sloveniji bo postavil na demokratični zemljevid sveta!

   • Prle

    Malo morgen, ha,ha,ha.

 • garfi

  ZARES! PODRŽAJ
  Mediji so kot stekli psi napadli Metko Zorc, češ da je članica Janševe stranke SDS, čeprav ni, in to na način, kot da bi bilo članstvo v SDS resen zločin. Molčijo pa o tem, da je Jože Podržaj kot direktor zapora na Dobu leta 2008 postal tudi predsednik Golobičeve stranke Zares za Dolenjsko in Belo krajino.
  Kakor koli obrnemo, Jože Podržaj je po tridesetih letih dela na Dobu zelo hitro postal šef vseh slovenskih zaporov. Presojo o tem, ali se je na ta položaj zavihtel, ker je tako sposoben uradnik, ali pa zato, ker je bil visok funkcionar Gregorja Golobiča, prepuščam bralcu.
  Vsekakor Podržaj ni zgolj uradnik, ampak tudi do grla v politiki.
  http://www.publishwall.si/ludvik.novak/post/117531/izprijenost-po-slovensko

  • Prle

   Resnica je tudi, da je Ivan TwITO pucal Podržajev wc, ko je lenaril na Dobu.

   • garfi

    tud ti boš fasal zastonj ričet

    • Prle

     Pa ja ne bo mačji?

     • garfi

      ne, previsoko se ceniš

     • Prle

      To bi pa najboljše vedel Ivan, ki je sprobal vse od ričeta do skupinskega žajfanja, ha,ha,ha.

     • garfi

      tud žajfo dobiš

     • Prle

      To je ja normalno.

   • Olga

    Kmalu boste na vrsti! Odslužiti boste morali še denar za odškodnino nezakonito priprtemu političnemu zaporniku! Bosta s Kućanom skupaj drgnila!

    • Prle

     Komaj čakam, ti ga boš pa Ivanu držala v hlačah, ali kaj?

  • rubec

   Bo že držalo. Podržaj ima kar naenkrat vse zobe.

   • garfi

    šokantno kot kaže tudi Gašper Tič peder

 • garfi

  Share Facebook Twitter Google+

  Novejši najprej Starejši najprej

  Dajana 2

  0

  Feb 06, 2015

  Včeraj je nekdanji Elanov finančnik Pavel Koder “praznoval” na Dobu 81. rojstni dan. Na ta dan je novinarka Demokracije Vida Kocjan naredila z njim ekskluzivni intervju. Zadnji del pogovora se je nanašal na Elan, njegovo poslovanje in darila ter gotovino, kar vse so prejemali takratni partijski funkcionarji nekdanje skupne države.

  Pavel Koder se tokrat paradržave Milana Kučana ni ustrašil. Eksplicitno je dejal, da je Kučan v letih 1986 do 1989 dobil od Elana za več kot 400.000 tisoč nemških mark daril. Danes bi to pomenilo 200.000 evrov ali eno solidno hišo.

  Koder v intervjuju pove, da je Kučanov kurir za ta darila bil Peter Mayer (visok uslužbenec takratne Ljubljanske banke in sodelavec SDV): “Potem pa mi je leta 200 gospod Peter Mayer, ki je vsa ta darila in denar prevzemal tudi za druge, ne samo za Kučana, ko me je srečal na Tromostovju, rekel: “Pavel, a veš, kako se Milan boji, če boš ti vse povedal?!””
  Tudi drugi partijci, v bistvu Kučanovi mentorji, so se krepko omastili preko Elana. Koder razlaga: “Z Ivanom Mačkom Matijo sva se osebno srečala takrat v Celovcu, kot sem že dejal, ko je osebno prevzel 570.000 šilingov. Glede (Franceta) Popita pa lahko povem, da sem moral podpisati pogodbo z Beograjsko banko, po kateri je Popit prejel 50.000 nemških mark za graditev svoje počitniške hiše v Portorožu. Šlo je za posojilo v breme Elana, ne Popita.”
  V isti številki Demokracije se je oglasila tudi Špela Furlan, dolgoletna piarovka v Kučanovem predsedniškem kabinetu in se odzvala na enega prejšnjih zapisov Kocjanove v zvezi s Kodrovimi najnovejšimi izjavami in panično zanikala, da bi Kučan kaj osebno in direktno dobil od Elana. Jasno, Kučan je vedno bil dovolj previden, da ni dovolil osebnega prevzema daril od Elana in njegovih uslužbencev, a zato so vedno bili pri roki kurirji kot je bil Mayer. A Koder je leta 2015 eksplicitno jasen: “Kot sem že leta 1993 dejal, je samo gospod Milan Kučan v letih 1986 do 1989 dobil od Elana za več kot 400.000 nemških mark daril.”

 • garfi

  dobra novica, mafijcu dragonji ukradli podatke o drugem zlatem tiru
  NUJNO !!! SAMO ŠE DO ČETRTKA !!!
  tukaj se preprecuje afere in kriminal, KRADEJO NAŠ DENAR
  drugi zlati tir za mafijo
  REFERENDUM PROTI NOVI GROZLJIVI KRAJI IN MAFIJSKI VLADI
  STE ŽE PODPISALI ZA PROTIMAFIJSKI REFERENDUM ???
  tudi stojnice so pred upravnimi enotami
  —upravne enote – informacije
  http://www.upravneenote.gov.si/
  —obrazec za tiskanje
  http://www.publishwall.si/vili.kovacic/post/293563/referendum-drugi-tir-obrazec-proti-dvojni-ceni-za-enojni-tir
  —elektronska oddaja
  http://referendumdrugitir.si/post/293692/elektronska-oddaja-vloge-in-postni-naslov
  —Donacije za izvedbo referenduma – navodila
  http://beta.publishwall.si/referendumdrugitir/post/289588/donacije-za-izvedbo-referenduma-navodila

 • Duhec

  Če mize neb ble tolk velke, šotora v tej vasi neb zapolnili.

  • Prle

   Baje je Ivan TwITO vsakemu, ki je prišel obljubil klobaso in pir.

   • Krtača 17

    A to iz dobrodelnega fonda iz prejšnjega tedna? Čudno, za podpise baje obljublja samo pingo sok hahahaha

    • Duhec

     Ja…. podražili so se.

    • Tomzi

     Misliš, da vsi delajo tako, kot tvoji vzorniki?

   • Tomzi

    A ti to sklepaš po svojih vzornikih?

  • Tomzi

   Kako si že enkrat rekla, adijo pamet pa to.

 • Olga

  Bravo SDS! Bravo Janez Janša! Vsi na volitve! Čas je ZA Slovenijo! Komunistične kriminalce na smetišče zgodovine in v zapor!

  • Prle

   Tako je, vsi bom volili Ivana, on bo prvi politik, ki bo zmagal volitve s 100 % glasov. Ave Ivan.

   • garfi

    tako kot na Poljskem VSE LEVUHARJE IZ PARLAMENTA NA CESTO

    • Prle

     Tako kot v Brazilji vse desnake iz parlamenta čistit javne wc.je.

   • Primoz Papez

    Janša zmaga vedno s 101% ali več

  • Tetka iz ozadja

   A to misli Janšeta, ki je bil komunist, kriminalec in še v zaporu je bil.

 • učko

  Omrežje je v davčne oaze spravilo milijarde, ne milijone, JaJo. Ampak ti si pa kriv, ker si z njimi kolaboriral in za to, ker ti bojo spet tole naprt’l, d’s ti naredu !!! Tako je to, argument moči ne nad argumentom resnice !!!!!!!!!!!!

  • if

   Število klicajev ne spreminja nične vrednosti vešega sališča.

 • Božo

  Kolk je pa Janša pobasal pa ne pove.

  • rubec

   Običajno ima vsak ob rojstvu dva kolka. Zakaj misliš da bi ga prav on pobasal?

 • Duhec

  Pokradli so 70 milijard in ne sam milijončke, ki jih Janša omenja…. mogoče ga pa pr teh ni blo zraven, to pa.

 • Tetka iz ozadja

  Pa spet se je moral na skrivaj pripeljati, ker se je bal, da mu kdo pljunil v obraz.

  • Janez

   Pa?
   A je tebe Janša z “zujfom” kaj po žepu udaril ?
   Kaj komplicirašš?
   Povej – direktno.
   Ne pa da tu težiš kot en star “krepavnik” kot se reče v Komendi L.r. J. KOMENDA

   • Tetka iz ozadja

    Mene hvala bogu ne more nobeden politik udariti po žepu, vsaj Slovenski ne.

    • Duhec

     Bravo…

    • tohuvabohu

     Ti si toliko po glavi udarjen, da se ti en udarec po žepu sploh ne pozna.

    • Janez

     DAVČNA UPRAVA !
     POZOR, POZOR !
     Tu se nekdo javno hvali, da mu ne morete ne vi ne politiks nič !
     No?
     MOGOČE JE PA “TETKA IZ OZADJA ” KLOŠAR?
     Tem pa res – ni kaj vzeti. Oz. Od njih kaj pozitivnega pričakovati ! A ne ? L.r. J. KOMENDA

     • Jovo Jamnica

      Janez, ne pozabi na “klošara”, ki sta ga svoj čas tožila in zadoščenje iztožila… Janša in Gorenak.

     • Janez

      Ne poznam stvari !
      Bolj zadnji čas sledim dogajanju,
      zdaj – ko sem v penziji. In imam več časa.
      Vtis imam tak.
      Nekaj zelo ok ljudi – na tem portalu.
      Pa nekaj ?
      Verjetno kar pravih PSIHOPATOV ! Žal toliko še sposobnih, da tipkajo. L.r. J. KOMENDA

     • Duhec

      Slediš Janši…. to je pa tud vse.

     • Janez

      Je rekel – svizec. In zavil – staniol. L.r. J. KOMENDA

     • Tomzi

      Provociraš, to je pa tudi vse.

     • Jovo Jamnica

      Ti morem verjet na besedo?

     • Janez

      Z normalnimi ljudmi se srečujem na soku.
      Tu pa je. PAR PRAVIH PSIHOPATOV . Mi boš moral verjeti na besedo. L.r. J. KOMENDA

     • Jovo Jamnica

      Torej, bodeš bral, če ti pripnem link?

     • Tetka iz ozadja

      Manj sramotno je biti klošar kot pa biti SDS-ovec

     • Janez

      Ja!
      Ampak R. SLO ?
      JE V VELIKO SLABŠEM POLOŽAJU KOT – KLOŠARJI.
      Klošarji
      – samo nič – nimajjo
      R. SLO?
      Pa – nima – NIČ.
      In je – GLOBOKO ZADOLŽENA.
      Torej je R. SLO v slabšem položaju – kot klošarji ! Logično. A ne ? L.r. J. KOMENDA

 • Duhec

  Glede Tiča pa…. zaslužte si tožbo.

  • Jovo Jamnica

   47 komentator/k/ov je pod zaklenjen članek, v 24 urah spisalo – 181 komentov.

   • Duhec

    Jst sm ziher, da jih bo tožla…

    • Jovo Jamnica

     Spodobilo bi se…

     • Duhec

      Oni majo info, da je bil omamljen in zlorabljen?! Kako, od koga??? In kako bi naj to dokazali… kdo bo pričal, kaj bi naj bli dokazi???

     • Jovo Jamnica

      Ah, res nizkotno. Nimam motiva, da bi karkoli dodal…

     • Duhec

      Sramota…. kokr se spomnim ma pa tri otroke v OŠ. Berejo…. tud vrstniki.

     • Jovo Jamnica

      Tukaj šteje edino, če se Mikstone obregne…

  • tomo

   Kar naj se pokoljejo med sabo vsi tile mavričasti pedri……….me ne moti.

   • Duhec

    Ok…. SDSovci bi še umore legalizirali…. sej marsikaj ste.

    • Tomzi

     A sklepaš po svojih?

    • radames

     Umore in množične poboje so legalizirali komunisti. Niti eden ni bil sojen.
     Tudi komunist in partizan Bojan Adamič jo je poceni odnesel za umor na Bledu: s pogojno kaznijo!

     • Jovo Jamnica

      A bomo stokrat prežvečeno temo ponavlali pod vsakim člankom???

  • Olga

   Ja res si jo zaslužite s svojimi neokusnimi komentarji! Sicer pa ne spoštujete nikogar! Niti žrtev genocida!

 • Slovenec

  Evo ….. pa so zarad Rožleta zaklenil komentiranje še na Nova24TV. Ta je že na kurah delal sranje ….

 • Duhec

  Nova bo po volitvah ugasnjena…. kako bote ta nateg razložili naivnim donatorjem in delničarjem, ki so verjeli, da bote pisali resnico, da bote iskreni?!

  • ostrovrhar

   Po volitvah bo ugasnjena Hanzi TV. :)))))

   • Olga

    +++++++++ saj je že skrajni čas!

  • Tomzi

   Sklepam, da napoveduješ enoumje, če še enkrat zmagajo levi?

  • slaipowi

   Razložilibodo s tem in takimi članki. Po izgubljenih volitvah bodo ti milijoni bistveni za opravicevanje lastne nesposobnosti. Kalimeroti…

 • Demonkrat

  To je abnormalno kaj se v naši državi dogaja .

 • Fogglof Tunnek

  Ka pa zaj… Janez Janša vam je zaprl komentiranje pri člankih…”Je Gašper Tič svojega morilca omamil in spolno zlorabil?”…in… “Policisti v stanovanju v Ljubljani našli umorjenega 44-letnega igralca Gašperja Tiča.”… ??????????????????????????????????… Tudi Nova24tv mora spoštovati pravila, a ne?

  • Duhec

   Aja…. in katera spoštuje???

   • Fogglof Tunnek

    Fsi main stream mediji…

    • tohuvabohu

     Skrij se, reva, Tiče koljejo.

  • Olga

   Skrajno ste neokusni!

   • Fogglof Tunnek

    Mrtvi ne govorijo in ta mladenič lahko zdaj laže kar se mu zljubi… kot onadva izmečka ki trdita. da se je mala Arina sama poškodovala!!!

    • Duhec

     To je za Olgo pretežko…

     • Fogglof Tunnek

      Seveda, itak zdaj desni mediji pišejo, da je bil gej. Mater več ko 10 let je bil poročen in v zakonu je dobil dva otroka! Naj nehajo nabijat pa pustijo Gašperju, da.počiva v miru.

     • tohuvabohu

      Skrij se, tiče koljejo.

   • radames

    Trenutno žvečim karamele in so zelo okusne.
    Neokusne imam pa blokirane.

    • Fogglof Tunnek

     Kaj se greste zdaj…mulc je morda krif…če se braniš ga enkrat zabodeš ne 10X. Gašper se ne more več braniti, zdaj lahko govori kar želi.

   • slaipowi

    Olga kuš. Tvoje parole ne zanimajo nikogar. Orgazmi pa so po dolgih letih suše, a ne? Samo jajotovo sliko mora ta greznica od portala objavit pa si že mokra…

    • garfi

     poglej poglej podgane, ki lezete iz sekretov

     • slaipowi

      Ku ku domobrancek

     • garfi

      kuku partijski vojak

     • slaipowi

      Ha ha. Bravo. Jaz se svoje partije ne sramujem. Tvoj šef jo pa menja vsakih nekaj let. Vse za ablast

     • garfi

      haha ni se treba sramovat
      odgovarjaj za zločine kriminal in diktaturo

     • slaipowi

      Moj najvecji zlocin je da sem na Roski stal za jajota in prispeval enega prvih 20 podpisov za njegovo izpustitev. Pripravljen sem odovarjati za to. Zal mi je, zelo mi je zal. Ti si bil pa kje takrat? Iz levega v desno Jajce si se sprehajal. Kot tvoj veliki vodja par let prej. Bruha se mi kaksni ste se zbrali na tej greznici od resnicoljubnega portala. Fuj

     • garfi

      OPOZORILO
      VSI KI OMENJAJO SDS ovce IN VELIKEGA VODJO, šiptarja, preroka, romarja v jajce SO MANIPULATORJI IN LAŽNIVCI S CILJEM NOVE VOLILNE “LEVIčARSKE” PREVARE NA NASLEDNJIH VOLITVAH
      smc-prevara BO IZGLEDALA KOT OTROŠKA IGRICA
      VSAKA NASLEDNJA “LEVIČARSKA VLADA” JE ZA VEč STOPENJ HUJŠA OD PREJŠNJE
      poglejte kemis, drugi zlati tir, 500.000 lažnih beguncev in stanovanja zanje….
      NE NASEDAJTE VEč !!!

   • slaipowi

    Skrajno neokusen je tale portal. Človek se še ohladil ni pa že natolcujete. Da vas ni sram. Aja domobrančki sramu ne poznate.

  • garfi

   zapri smrdljivi lažnivi gobec

 • Fogglof Tunnek
  • Janez

   Pa?
   Ti TUNNEK !
   Ne dvomim, da ti veš, kaj je bil – KNOJ- GNOJ.
   Kaj
   pa?
   A veš – KDO SO BILI ?
   Slovenski
   – ORLI in
   – ORLICE ? Raje o njih kaj povej. L.r. J. KOMENDA

 • učko

  Tako SDS kot muslimani potrebujejo novo sexualno revolucijo !!! SDS sicer tako, da bo prešla iz večno jebanih v jebače !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Duhec

   Z Janšo in politiki, ki mu ližejo ritko…. nikoli.

 • PikaPolonica

  Brat Aleš Furlan je pa drage kolke prodajal Šempeterski bolnici…tko se govori. Mislim, da pa Harij ne more sam sebe preiskovati, mora biti nekdo neodvisen. Tko da tukej vidim spet neko prekrivanje.

  • Demonkrat

   Kaj je bil grosist?

 • radames

  Se zavedate, da imamo zavoženo državo? Da ta država ni tisto, kar smo si želeli leta 1990 s prvimi svobodnimi volitvami?
  Državo je popolnoma odkrito prevzela mafija, ki se je začela ustvarjati po oktobrski revoluciji in je z mafijskimi in zločinskimi metodami udarila po slovenskem narodu leta 1941. Kučan ter udbovci, ki skrito delujejo, Kučan pa odkrito kot eden zadnjih šefov Zveze komunistov Slovenije (krajše – KPS), so se samo potuhnili in potem odkrito udarili tako kot leta 1941.
  To, o čemer govori Janša, je samo nadaljevanje mafijskega delovanja med vojno in po vojni. Za množične poboje ni nihče odgovarjal, celo več. Nedavno tega je vrhovno sodišče zavrnilo zahtevo po varstvu zakonitosti v primeru po nedolžnem “sodno” ubitega Habiča na Kočevskem procesu.
  Mafija ne priznavava nobenih zločinov, čeprav jih ima na vesti nešteto. Komunistična mafija je vsemogočna, lahko počne nekaznovano vse, kar si izmisli.
  Krivdo za tako stanje nosimo tudi sami: vsak tisti, ki je volil karšnokoli varianto komunistov. Kandidat, ki ga za volitve predlaga komunistična mafija, ni naš kandidat. Ni bil ne Kučan, ne Drnovšek, ne Borut Pahor, ne Bratuškova, ne Janković, ne Cerar.
  Sam v 2. krogu zadnjih predsedniških volitev nisem šel volit. Prav nobene izbire ni bilo. Bila sta samo dva komunista. Teh dveh pa nisem smel voliti. Vest mi ne da, da bi volil komuniste.
  Na volitvah odločata vest in informiranost. Če bi katerakoli izpeljanka komunistov dobila skupno z drugimi izpeljankami samo 5% glasov na volitvah, se volitev ne bi upali ponarejati. In če bi se zavedali, da sta Janković in Cerar dobila mastne denarce za kandidaturo in potem še vodilni uredniki v
  državnih medijih, in če bi se zavedali, da sta komunistična
  podtaknjenca, ju bi volilo zelo malo ljudi.

  Če volitve ne bodo zbrisale te mafije s prizorišča, nam preostane samo še upor.

  • Demonkrat

   Gotovi smo

  • Fogglof Tunnek

   Vi se kar upirajte…Vaš klero upor bomo pameten folk zadušili…kapish?

   • tohuvabohu

    Skrij se, reva, tiče koljejo.

  • Jovo Jamnica

   Upor more temeljiti na konsenzu, da je uspešen. Ker konsenza med “uporniki” ne bi bilo, bi prišlo do spopada dveh opcij za eno oblast.

   • Demonkrat

    Čuj kaj ti bi rad dve oblasti ?

    • Jovo Jamnica

     Ne. Enoten upor proti eni oblasti…

     • Demonkrat

      Ja to pa v demokraciji ni mogoče,sploh ne v naši

     • Jovo Jamnica

      Tudi bojkot volitev je upor proti oblasti. Jaz sem za bojkot…

     • Demonkrat

      Kaj te veš kaj je za naret.

     • Jovo Jamnica

      Ne vem. Drži!

     • Duhec

      Nič. Konc je…

   • Duhec

    Za oblast z istimi politiki…. haha.

    • Jovo Jamnica

     Saj v tem je finta. Mi, drugorazredni bi se naj spopadali za iste politike…

   • učko

    JaJo bi sprl in nahujskal med sabo še tiste, ki bi bli pred tem složni !!

    • Jovo Jamnica

     Stara stvar.

  • Ježek Teka Teka

   Edina dva predsednika vlad republike Slovenije od 1945 dalje, ki nista bla nikol komunyare sta Bratušca in Cerar, pa to …

   • Jovo Jamnica

    Kaj pa Bajuk???

    • Ježek Teka Teka

     Komunyara …

     • Jovo Jamnica

      To pa je za mene nekaj novega. Keri ga je te v Argentini za komije navdušo?

     • Ježek Teka Teka

      Evita, pa to …

     • Jovo Jamnica

      Nanu. Po difoltu je biu res generalisimo Franco levičar. Zato je Evita hodla k njemu branit Huana, ker je biu kao premalo fašist. Ja. Nekaj bo že na tem….

     • Ježek Teka Teka

      Che Guevara and Perón[edit]
      Che Guevara and Perón were sympathetic to each other. Pacho O’Donnell states that Che Guevara as Cuban minister attempted to arrange for the return of Perón to Argentina in the 1960s and sent financial support for that end. Perón however disapproved of Guevara’s advocacy of guerrilla warfare as antiquated.[81] In Madrid, Perón and Guevara met twice.[82] These meetings, as the meetings Perón held with other leftists in Madrid (such as Salvador Allende), were arranged with great secrecy to avoid complaints or expulsion from Francoist Spain.[82] According to Enrique Pavón Pereyra who was present at the second meeting between Guevara and Perón in Madrid, Perón would have discouraged and warned Guevara of his guerrilla plans in Bolivia.[81]

      …you will not survive in Bolivia. Suspend that plan. Search for alternatives. […] Do not suicide, pa to …

      — Juan Perón to Che Guevara[81]

     • Jovo Jamnica

      Samo fseeno se mi nea zdi, da je meu Bajuk neke diktatorske prijeme. Nekak nemrem tega sprejet.

   • Olga

    Sta pa bila Kućanovi marioneti! Torej komunajzerska hlapca!
    Gospod Bajuk je delal odlično in je omogočil vstop v evrski območje! Velik Slovenec in demokrat!
    Pravi demokratski predsednik je bil tudi Janez Janša, ki je tudi uspešno vodil EU! Slovenija je imela velik ugled, saj je bila tudi gospodarsko uspešna!

 • Olga

  Komunizem je naredil v Sloveniji ogromne škode na vseh področjih! Skrajni čas je, da ga pošljemo na smetišče zgodovine!

  • Demonkrat

   Na razgradnjo ,med nevarne odpadke.Mater se Kemis je zgorel.

  • Fogglof Tunnek

   Ni več placa…tam je že SDS…hahahahahahahahahahaha…

   • učko

    Deponija prauš polna ….

   • tohuvabohu

    Skrij se, idiot, tiče koljejo.

   • Olga

    Tika taka, tika taka…..

 • Duhec

  Sanje so še vedno dovoljene… haha.

  • Janez

   A?
   Ne – avtorju teh besed.
   Ima že pogled – povožene dvoživke, ki dela. Kvak, kvak.
   Mar ne. Kar oglejte si sliko tistega s sivimi lasmi. Pa njegove oči. L.r. J. KOMENDA

 • Janez

  Tunnek !
  Pa ?
  Res nič več ne ve ?
  Ne ve –
  Kdo so bili slovenski
  – ORLI,
  – ORLICE
  Ne ve Tunnek – kdo je bil
  hvalabogu mrtvi
  Maršal TITO=WALTER J. WEISS, poljski Žid?
  TA TUNNEK
  NIČ VEČ NE VE !
  Kaj pa pesmi ?
  Haloška stara psem
  ” jaz se ne bom nikdar ženil … ”

  dokončaj to pesem Tunnek !
  Koze Julika ti je ušla z mladim kozlom.
  Štrik – ti je pustila. A – zdaj pa le še Matilda občasno pride, te malo potipa ? Uh. L.r. J. KOMENDA

  • Fogglof Tunnek

   POZOR POZOR… Janez L.r. iz KOMENDE me spet nagovarja k samomoru !!!

 • Ježek Teka Teka

  Janša bi lohk v letih 2004 – 2008 marskej porihtu, če bi hotel in znal …. pa ni. Edino kar je nardiu je to, da je prodal dobre firme slabim lastnikom (Šrot, Bavčar in kompanija), nastavu svoje lopove (Časar – Luka Koper) in potalu največ slabih kreditov (ZVON 1 in 2), ki jih bomo Slovenci odplačeval še desetletja. V drugem mandatu pa je pozidu en domobranski spomenik in spravu Slovenijo na rob bankrota. Ne, da so lewaki kej dost bolši od vas, sam vi mi pa res nimate zdej kle kej za jokat, butalci Janezovi, pa to …

  • Jovo Jamnica

   Keri teketeka te ti si???

   • Ježek Teka Teka

    Ta pametn, pa to …

    • Jovo Jamnica

     Kolk se spomnem, si k šele pameti prišo. Kake zdravile si jemo?

  • Olga

   Spet deset komunističnih laži! Vsi vemo zakaj! Zato, ker SDS vodi in zato, ker so sposobni! Prozorno!

 • Jovo Jamnica

  Najbolše zaklenit fse članke, ker se psihiči fsepofsot iživlajo…

  • Pavel

   Sramota ot portala…

   A si ti ot tam dol?

 • Fogglof Tunnek

  To pišem samo zato ker ste na Nova24tv napisali svinjski članek in ga pospremili še z bolj svinjsko fotografijo krvave roke z nožem. S tem Gašperja že obsojate brez dokazof… Življenje je eno samo.Nihče ga nima pravice vzeti, nikomur. Nimamo pa tudi pravice obsojati in opravičevati. Počakajmo kaj pokaže preiskava.Ta fant ki si je fčeraj zapečatil življenje in Gašper, ki se mu je izteklo…oba sta zgolj človeka.S slabimi in dobrimi platmi. Ne fpletajmo zdaj nikogar. Svojcem pustimo, da žalujejo…morilcu, da pove svoje in njegovim svojcem možnost, da se soočijo z dejstvi. Pokažimo, da smo ljudje.

  • garfi

   SPOZNAJMO EKSTREMISTE stranko ZL in njihovega Fogglof Tunnek
   Fogglof Tunnek • eno uro nazaj
   Za fsemi totimi besedami stojim…tudi na sodišèu èe treba…Kapish?
   Naj tote besede pozlatijo…
   —-levi zloæinec Fogglof Tunnek • 3 minute nazaj
   Jih èistimo…še bo prostora…
   levi nacist Fogglof Tunnek • 19 minut nazaj
   USTAŠI IN DOMOBRANCI RAUS !!!
   —-rdeæi klerik Fogglof Tunnek • 5 minut nazaj
   Sami smrdljivi kleriki na kupu…Kak bi blo lepo èe bi bil.. BUUUUUUUUUUMMMMMMMM !!!
   —-levi fašist Fogglof Tunnek • 3 minute nazaj
   Vi kar podpisujte, niè vam ne bo štimalo…fse vam bomo zjebali…
   BILO KUDA, UDBA SVUDA !!!… garfi, opazujemo te !!!
   —-terorist Fogglof Tunnek • nekaj sekund nazaj
   Fsi desnosuèni ki bi radi imeli “granato u rit”…se postavite u vrsto…hahahahahahahahahaha…
   Mater kak bi vam riti raztrgalo…hahahahahahahahahaha…
   —-Fogglof Tunnek > • nekaj sekund nazaj
   garfi opazujemo vas…fsak dan…24 ur na dan… Se tega niti ne zavedate.
   BILO KUDA; UDBA SVUDA !!!
   —-Fogglof Tunnek • 32 minut nazaj
   Na fsakega muslimana štirje policaji, da ga kontrolirajo noè in dan, tako bi nekako varnostno zvozili to zadevo naslednjih nekaj let… Tako mi udbaši kontroliramo skrajne desnièarje… BILO KUDA, UDBA SVUDA !!!
   —-klavec Fogglof Tunnek • 18 dni nazaj
   Porkamadona domobranci… a se bomo ali se ne bomo klali !!!… Pa èreva na plot !!!
   —-lopof Fogglof Tunnek • 5 mesecev nazaj
   Migranti vdrli v cerkev in ukradli denar iz skrinjice za prispevke… In? To sn jas enkrat naredil kot najstnik, samo me niso dobli… Tak smo s prijatelji pili na ta raèun in se smejali !!!… Ta prigodo sn tudi razlago na partijskih sestankih (sn fèasih imel rdeèo knjižico zaradi poklica)…pje je blo smeha !!!
   —-Jap tudi pri nas bojo drugo leto volitve in kot dobronameren državljan bi oblastem predlagal, da naj bodo moèno pozorne na desne ekstremistiène skupine. Sploh na sds. Vsako sumljivo zbiranje je treba nemudoma sankcionirati.
   pogovor teroristov Fogglof Tunnek > Krtaèa17 • 13 minut nazaj
   Tudi pred sodišèi fsak mesec. Policija jih naj aretira in zapre v zabojnike za ofce…
   Krtaèa17 > Fogglof Tunnek • 11 minut nazaj
   Berglaše sploh. Sam pendrek pa tolè hudièa…
   musliæ Fogglof Tunnek • 5 mesecev nazaj
   Èujte, kam je že izginilo 8000 migrantof? En mi je gnes fslužbi namigno (uèitelj zgodovine), da so fSloveniji in išejo naše desnosuène voluharje. Mašèevanje bo sladko…baje !!!
   —-levi humanist Fogglof Tunnek • 2 uri nazaj
   Èujte, obrane kosti so dobre za kislo župo!!!
   Obrane domobranske kosti so dobre tudi za pse !!!
   —-revolucionar Fogglof Tunnek • 5 minut nazaj
   Zdaj v roke puške,
   zdaj naj zapoje mitraljez,
   sovrag bo èutil,
   kako gorak je z nami ples.
   Hej tovariši, ni nam žal krvi
   za svobodno Slovenijo.
   Fsi oboroženi na ulice in popokajmo golazen politièno!!!… Ne se fprašat èe je levièar ali desnièar… Èe je pokvarjen, šus v glavo!!!… Tudi noži so dovoljeni…glave bek…po ISIS-ovo… Pizda jim je materina!!!
   —-ZL EKSTREMIST Fogglof Tunnek • 2 minuti nazaj
   Glej, to pa gre ftvojo kartoteko…”Jebem ti mater oranžno maèkijo”… KAPISH?

 • Jovo Jamnica

  Sramota ot portala…

  • Olga

   Res ste sramota na portalu!

   • Jovo Jamnica

    V čem konkretno?

 • garfi

  SPOZNAJMO EKSTREMISTE stranko ZL in njihovega Fogglof Tunnek
  Fogglof Tunnek • eno uro nazaj
  Za fsemi totimi besedami stojim…tudi na sodišèu èe treba…Kapish?
  Naj tote besede pozlatijo…
  —-levi zloæinec Fogglof Tunnek • 3 minute nazaj
  Jih èistimo…še bo prostora…
  levi nacist Fogglof Tunnek • 19 minut nazaj
  USTAŠI IN DOMOBRANCI RAUS !!!
  —-rdeæi klerik Fogglof Tunnek • 5 minut nazaj
  Sami smrdljivi kleriki na kupu…Kak bi blo lepo èe bi bil.. BUUUUUUUUUUMMMMMMMM !!!
  —-levi fašist Fogglof Tunnek • 3 minute nazaj
  Vi kar podpisujte, niè vam ne bo štimalo…fse vam bomo zjebali…
  BILO KUDA, UDBA SVUDA !!!… garfi, opazujemo te !!!
  —-terorist Fogglof Tunnek • nekaj sekund nazaj
  Fsi desnosuèni ki bi radi imeli “granato u rit”…se postavite u vrsto…hahahahahahahahahaha…
  Mater kak bi vam riti raztrgalo…hahahahahahahahahaha…
  —-Fogglof Tunnek > • nekaj sekund nazaj
  garfi opazujemo vas…fsak dan…24 ur na dan… Se tega niti ne zavedate.
  BILO KUDA; UDBA SVUDA !!!
  —-Fogglof Tunnek • 32 minut nazaj
  Na fsakega muslimana štirje policaji, da ga kontrolirajo noè in dan, tako bi nekako varnostno zvozili to zadevo naslednjih nekaj let… Tako mi udbaši kontroliramo skrajne desnièarje… BILO KUDA, UDBA SVUDA !!!
  —-klavec Fogglof Tunnek • 18 dni nazaj
  Porkamadona domobranci… a se bomo ali se ne bomo klali !!!… Pa èreva na plot !!!
  —-lopof Fogglof Tunnek • 5 mesecev nazaj
  Migranti vdrli v cerkev in ukradli denar iz skrinjice za prispevke… In? To sn jas enkrat naredil kot najstnik, samo me niso dobli… Tak smo s prijatelji pili na ta raèun in se smejali !!!… Ta prigodo sn tudi razlago na partijskih sestankih (sn fèasih imel rdeèo knjižico zaradi poklica)…pje je blo smeha !!!
  —-Jap tudi pri nas bojo drugo leto volitve in kot dobronameren državljan bi oblastem predlagal, da naj bodo moèno pozorne na desne ekstremistiène skupine. Sploh na sds. Vsako sumljivo zbiranje je treba nemudoma sankcionirati.
  pogovor teroristov Fogglof Tunnek > Krtaèa17 • 13 minut nazaj
  Tudi pred sodišèi fsak mesec. Policija jih naj aretira in zapre v zabojnike za ofce…
  Krtaèa17 > Fogglof Tunnek • 11 minut nazaj
  Berglaše sploh. Sam pendrek pa tolè hudièa…
  musliæ Fogglof Tunnek • 5 mesecev nazaj
  Èujte, kam je že izginilo 8000 migrantof? En mi je gnes fslužbi namigno (uèitelj zgodovine), da so fSloveniji in išejo naše desnosuène voluharje. Mašèevanje bo sladko…baje !!!
  —-levi humanist Fogglof Tunnek • 2 uri nazaj
  Èujte, obrane kosti so dobre za kislo župo!!!
  Obrane domobranske kosti so dobre tudi za pse !!!
  —-revolucionar Fogglof Tunnek • 5 minut nazaj
  Zdaj v roke puške,
  zdaj naj zapoje mitraljez,
  sovrag bo èutil,
  kako gorak je z nami ples.
  Hej tovariši, ni nam žal krvi
  za svobodno Slovenijo.
  Fsi oboroženi na ulice in popokajmo golazen politièno!!!… Ne se fprašat èe je levièar ali desnièar… Èe je pokvarjen, šus v glavo!!!… Tudi noži so dovoljeni…glave bek…po ISIS-ovo… Pizda jim je materina!!!
  —-ZL EKSTREMIST Fogglof Tunnek • 2 minuti nazaj
  Glej, to pa gre ftvojo kartoteko…”Jebem ti mater oranžno maèkijo”… KAPISH?

  • Fogglof Tunnek

   Še enkrat bom ponovil…”Jebem ti mater oranžno mačkijo”… KAPISH?

   • garfi

    Fogglof Tunnek • 13 minut nazaj
    To pišem samo zato ker ste na Nova24tv napisali svinjski članek in ga pospremili še z bolj svinjsko fotografijo krvave roke z nožem.

  • radames

   Pa drgač? Vse v redu?

   • Jovo Jamnica

    Kaj se čudiš?? Saj veš kam spada…

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, garfiju se je obrnilo…čisto prefuknjen je…

  • garfi

   SPOZNAJMO EKSTREMISTE stranko ZL in njihovega Fogglof Tunnek
   Fogglof Tunnek • eno uro nazaj
   Za fsemi totimi besedami stojim…tudi na sodišèu èe treba…Kapish?
   Naj tote besede pozlatijo…
   —-levi zloæinec Fogglof Tunnek • 3 minute nazaj
   Jih èistimo…še bo prostora…
   levi nacist Fogglof Tunnek • 19 minut nazaj
   USTAŠI IN DOMOBRANCI RAUS !!!
   —-rdeæi klerik Fogglof Tunnek • 5 minut nazaj
   Sami smrdljivi kleriki na kupu…Kak bi blo lepo èe bi bil.. BUUUUUUUUUUMMMMMMMM !!!
   —-levi fašist Fogglof Tunnek • 3 minute nazaj
   Vi kar podpisujte, niè vam ne bo štimalo…fse vam bomo zjebali…
   BILO KUDA, UDBA SVUDA !!!… garfi, opazujemo te !!!
   —-terorist Fogglof Tunnek • nekaj sekund nazaj
   Fsi desnosuèni ki bi radi imeli “granato u rit”…se postavite u vrsto…hahahahahahahahahaha…
   Mater kak bi vam riti raztrgalo…hahahahahahahahahaha…
   —-Fogglof Tunnek > • nekaj sekund nazaj
   garfi opazujemo vas…fsak dan…24 ur na dan… Se tega niti ne zavedate.
   BILO KUDA; UDBA SVUDA !!!
   —-Fogglof Tunnek • 32 minut nazaj
   Na fsakega muslimana štirje policaji, da ga kontrolirajo noè in dan, tako bi nekako varnostno zvozili to zadevo naslednjih nekaj let… Tako mi udbaši kontroliramo skrajne desnièarje… BILO KUDA, UDBA SVUDA !!!
   —-klavec Fogglof Tunnek • 18 dni nazaj
   Porkamadona domobranci… a se bomo ali se ne bomo klali !!!… Pa èreva na plot !!!
   —-lopof Fogglof Tunnek • 5 mesecev nazaj
   Migranti vdrli v cerkev in ukradli denar iz skrinjice za prispevke… In? To sn jas enkrat naredil kot najstnik, samo me niso dobli… Tak smo s prijatelji pili na ta raèun in se smejali !!!… Ta prigodo sn tudi razlago na partijskih sestankih (sn fèasih imel rdeèo knjižico zaradi poklica)…pje je blo smeha !!!
   —-Jap tudi pri nas bojo drugo leto volitve in kot dobronameren državljan bi oblastem predlagal, da naj bodo moèno pozorne na desne ekstremistiène skupine. Sploh na sds. Vsako sumljivo zbiranje je treba nemudoma sankcionirati.
   pogovor teroristov Fogglof Tunnek > Krtaèa17 • 13 minut nazaj
   Tudi pred sodišèi fsak mesec. Policija jih naj aretira in zapre v zabojnike za ofce…
   Krtaèa17 > Fogglof Tunnek • 11 minut nazaj
   Berglaše sploh. Sam pendrek pa tolè hudièa…
   musliæ Fogglof Tunnek • 5 mesecev nazaj
   Èujte, kam je že izginilo 8000 migrantof? En mi je gnes fslužbi namigno (uèitelj zgodovine), da so fSloveniji in išejo naše desnosuène voluharje. Mašèevanje bo sladko…baje !!!
   —-levi humanist Fogglof Tunnek • 2 uri nazaj
   Èujte, obrane kosti so dobre za kislo župo!!!
   Obrane domobranske kosti so dobre tudi za pse !!!
   —-revolucionar Fogglof Tunnek • 5 minut nazaj
   Zdaj v roke puške,
   zdaj naj zapoje mitraljez,
   sovrag bo èutil,
   kako gorak je z nami ples.
   Hej tovariši, ni nam žal krvi
   za svobodno Slovenijo.
   Fsi oboroženi na ulice in popokajmo golazen politièno!!!… Ne se fprašat èe je levièar ali desnièar… Èe je pokvarjen, šus v glavo!!!… Tudi noži so dovoljeni…glave bek…po ISIS-ovo… Pizda jim je materina!!!
   —-ZL EKSTREMIST Fogglof Tunnek • 2 minuti nazaj
   Glej, to pa gre ftvojo kartoteko…”Jebem ti mater oranžno maèkijo”… KAPISH?

 • Fogglof Tunnek

  garfiju se obrača obrača obrača obrača obrača obrača obrača obrača obrača obrača obrača obrača obrača obrača obrača obrača obrača obrača obrača obrača …

  • tohuvabohu

   Skrij se, revež, tiče koljejo.

   • Fogglof Tunnek

    Sram te bodi…

    • tohuvabohu

     Ne koljem jaz.
     Klavci slovenskega naroda, jokajte nad svojo usodo.

 • Slovenec

  Nova24TV Mod 1
  Opozorilo: Komentarji so namenjeni komentiranju teme, debatiranju, ne pa žaljenju, zmerjanju, poniževanju, postavljanju medicinskih diagnoz ipd.
  Kulturni nivo komentiranja in dialoga lahko odražamo tudi brez psovk – z njimi največ poveste prav o sebi.

  • Olga

   To povejte svojim, ki prihajajo delat na portal zdraho! Poznamo vaše cilje! Malo morgen!

   • Fogglof Tunnek

    Čujte, to pišem samo zato ker ste na Nova24tv napisali svinjski članek in ga pospremili še z bolj svinjsko fotografijo krvave roke z nožem. S tem Gašperja že obsojate brez dokazof… Življenje je eno samo.Nihče ga nima pravice vzeti, nikomur. Nimamo pa tudi pravice obsojati in opravičevati. Počakajmo kaj pokaže preiskava.Ta fant ki si je fčeraj zapečatil življenje in Gašper, ki se mu je izteklo…oba sta zgolj človeka.S slabimi in dobrimi platmi. Ne fpletajmo zdaj nikogar. Svojcem pustimo, da žalujejo…morilcu, da pove svoje in njegovim svojcem možnost, da se soočijo z dejstvi. Pokažimo, da smo ljudje.

    • Pavel

     A je bil homič?

  • garfi

   Opozorilo Nova24TV Mod 1
   Slovenec • 37 minut nazaj
   Tito(zločinec) bi (če bi bil še živ) danes prepričljivo zmagal na predsedniških volitvah samostojne in svobodne Slovenije!!!
   Slovenec • eno minuto nazaj
   Na slovenskem parlamentu se pojavi grafit: “Ali obstaja tukaj inteligentno življenje?” Po kakšnih treh mesecih pa nekdo pripiše: “Obstaja, vendar pridem samo vsake tri mesece naokoli – pregledat radiatorje …”

  • slaipowi

   Komentarji na nori24 so namenjeni distribuciciji parol. Olga je tipicen primer. Volitve bodo. Potem pa spet kalimerovska politika SDS in njihovih vernikov

   • garfi

    kje bo rdeća maša

  • Pavel

   Si pa tipičen ekstremist.

 • Fogglof Tunnek

  Samo toliko da veste…moje pravo ime je Anton Tič…po domače…po haloško…Foglof Tunek !!!

  • tohuvabohu

   Skrij se, ubožec, tiče koljejo.

   • Jovo Jamnica

    Kaj je tofuvohu? Si fejst raskajfan???

    • tohuvabohu

     Sem že bolje.

     • Jovo Jamnica

      Dobro. Sn se že fstrašo, da si boš kaj naredo…

  • garfi

   hahaha
   kje imaš nož

   • Fogglof Tunnek

    Insinuacije? Voluhar oranžni!

    • garfi

     Opozorilo Nova24TV Mod 1
     Slovenec • 37 minut nazaj
     Tito(zločinec) bi (če bi bil še živ) danes prepričljivo zmagal na predsedniških volitvah samostojne in svobodne Slovenije!!!
     Slovenec • eno minuto nazaj
     Na slovenskem parlamentu se pojavi grafit: “Ali obstaja tukaj inteligentno življenje?” Po kakšnih treh mesecih pa nekdo pripiše: “Obstaja, vendar pridem samo vsake tri mesece naokoli – pregledat radiatorje …”

 • Janez

  Glede !
  Tistega umora – ne rečem nič.
  Dodal bi le !
  JAZ SEM NA TEM PORTALU PODOBNO KOT G. VODEB !
  Že večkrat kar dokumentirano pisal,
  da pri
  LGBT – JIH ITD. NE GRE SAMO NAVIDEZNO NENEVARNO BIZARNOST IN FRIVOLNOST !
  Sem
  PISAL , DA JE V LGBT RAZMERJIH VELIKO
  – P S I H O P A T O L O G I J E. in pogosto zelo prikrivanega
  – KRIMINALA, RAZLIČNIH ZELO GROBIH ZLORAB DRUGIH LJUDI
  – tudi zavedenih in zlorabljenih v LBGT IN OD LGBTJEV.
  Primer
  Zlorabljene
  -nepolnoletne dijakinje B. Lamblin
  s strani
  – agresivne lezbijke in ex prof. Simone de Beauvoir ter J. P. Sartra – je na LINKU. L.R. J. KOMENDA

  https://www.google.si/search?q=bianca+lamblin+disgraceful+affair&client=tablet-android-samsung&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjowOjGweDTAhVMvBoKHVu1BDoQ_AUICSgB&biw=1280&bih=800#imgrc=wdHXqlV-8ZqznM:

  • garfi

   in te bolnike levićarji uporabljajo za napad na normalnost

 • garfi

  Opozorilo Nova24TV Mod 1 KULTURNI “Slovenec”
  Slovenec • 37 minut nazaj
  Tito bi (če bi bil še živ) danes prepričljivo zmagal na predsedniških volitvah samostojne in svobodne Slovenije!!!

  Foglof Tunek | sreda, 04. november 2015, ob 08:34:45
  Če bi lahko tovariš Kučan še enkrat kandidiral za predsednika države , bi zopet zmagal z fsaj 60% podporo v prvem krogu !… Seveda pa je nekaj tistih, ki zvečer pogledajo pod posteljo, če se sluajno mali mož ne skriva spodaj (npr. JJ)… Malo je tako dobrih predsednikof, kot je bil tovariš Kučan !
  ozna sve dozna press

  • Jovo Jamnica

   Ja no. Ta hipoteza je pa danes realna!

   • garfi

    Tito(zločinec)

    • Jovo Jamnica

     Pusti podrobnosti.

     • garfi

      zakaj

     • Jovo Jamnica

      ker sn se jas osredotočo na hipotezo…

     • garfi

      osredotoči se na resnico

     • Jovo Jamnica

      Moja pa tvoja sta različne…

     • garfi

      se poznata s Tićem

     • Jovo Jamnica

      Kerim? Foglom? Ne!

    • slaipowi

     Tweeto kriminalec pa to

     • garfi

      pa to

 • Olga

  Komunajzerjem se meša! Podira se jim svet, saj padajo iz omar vsi njihovi okostnjaki! Beda! Samo laž, kraja in zločini so jih!

  • Jovo Jamnica

   men se bol zdi, da se enim drugim meša…

   • tohuvabohu

    Se strinjam, da se rdečim fašistom ne meša. Nori so od rojstva.

    • Jovo Jamnica

     Nemreš ti enemi rečt, da je erdeči fašist, če on sploh nea ve, kaj to pomeni. No, saj tut jas konkretno ne vem. Edino, da je Ivan to enkrat reko…

     • tohuvabohu

      Uporabi internet, ignorant. Vse piše.

     • Jovo Jamnica

      Nea se mi zdaj da…

     • tohuvabohu

      Pol pa fogla vpraš, on ve. Če ti jaz povem, ne boš verjamu.

     • Jovo Jamnica

      kaj bom te njega frašo? On je ZL.

  • slaipowi

   A se še ni najdu primeren desnak ki bi malo zabaval našo Olgo? Obsesivno kompulzivna motnja je pri njej v zadnjem stadiju. Dajmo junaki. Kdo jo bo …. rešil. Samo da ne bo bosanc. Mora biti čistokrven domobranec. Sprejela bi tudi madzarskega samo da podpira fasista Orbana pa tudi kogarkoli ki se do svojih naravnih las obnasa kot do lasulje. Ronald Kramp je referenca za Olgo, Vero in Nato…

   • Duhec

    Net desnim se več ne dvigne…. konc je.

    • garfi

     Komunajzerjem se meša! Podira se jim svet, saj padajo iz omar vsi njihovi okostnjaki! Beda! Samo laž, kraja in zločini so jih!

   • garfi

    Komunajzerjem se meša! Podira se jim svet, saj padajo iz omar vsi njihovi okostnjaki! Beda! Samo laž, kraja in zločini so jih!

 • Goran Hvala

  Kaj spet jansa laze…najprej mi flanca jako je bil zivljenski standard boljsi za 24% ko ga je on sviral…jaz nisem opazil…davk sm placeval glih tolk…placa mojih starih pa je bla ista kot danes…potem pa mi se predstavite clanek v katerem negirate nekoga ki pise da se standard zmanjsuje oziroma je vse vec revnih na novi pa clanek 1km dolg kako je to zavajanje saj vsako leto zivimo dlje in vsako leto imajo ljudje vec denarja…spet dokaz zakaj verem novo ker me spravlja v smeh in dobro voljo z svojimi lazmi in sprenevedanjem…pa vsi te clanki so se zdej na vasi strani…in ce tega ne vidte pol pa res potegnem crto da ste desnaki res mal mimo…tud za 3 dni nazaj ne veste kaj str lagali in sami seve v drek tlacte…;-)))…pa naj bom sedwj spet lewak zarad napisanga ceprav mene na volitvah ne vidite…

  • garfi

   ne bom te Hvalil tunek

   • Goran Hvala

    ???

    • garfi

     Komunajzerjem se meša! Podira se jim svet, saj padajo iz omar vsi njihovi okostnjaki! Beda! Samo laž, kraja in zločini so jih!

     • Jovo Jamnica

      Kaj ti si zaj naenkrat Olga grato???

     • Goran Hvala

      Eh nevem kaj se dogaja z komunajzerji ker nic ne pisejo kaj prevec…se mi pa zdi da se sds podira svet…sej so vsi zarotniki…

     • garfi

      Komunajzerjem se meša! Podira se jim svet, saj padajo iz omar vsi njihovi okostnjaki! Beda! Samo laž, kraja in zločini so jih!

     • Jovo Jamnica

      Saj nima smisla…ajd čao

  • Jovo Jamnica

   Sma že dva…

   • garfi

    sma kaj

   • Fogglof Tunnek

    Tiho bodi, ti na volitve prideš…in volo boš ZL…za dva pira!!! A si pozabo?

    • Jovo Jamnica

     Nebom… niti za fasl pira. Tak, da veš…

     • Fogglof Tunnek

      Boš boš ko bo cajt za to…tak, da veš…

     • Jovo Jamnica

      kuj misli si…

     • Fogglof Tunnek

      Ka pa 20 litrof šmarnice…za tisti X zraven Združene levice?

     • Jovo Jamnica

      Jas mam svoj šmarjokl. Zeleni pa rumeni. Čuj, fčera sn biu na Štatnbergi. Lepo so se anzeli za kolturo. Lahko greš enkrat pogleat…

     • Fogglof Tunnek

      Bom, večkrat se peljem mimo Štatenberga z biciklom, ko grem za Makole…

     • Duhec

      Ja…. pijan za volan pač ne smeš.

   • Goran Hvala

    Ja res ne zastopim tega..danes tako jutri tako…niti potrudijo se ne nic da clovek lazi nebi opazil…to sam nabijajo…

    • Jovo Jamnica

     Pa saj čitaš “komente”? kaki portal, taki komenti… Vlka žalost

  • macon

   Življenski standard je bil lahko boljši tudi zato, ker so bile cene nižje, ker si za isti denar več dobil.

   Deset let nazaj so bile občutno nižje cene kot danes. Tudi davki so bili nižji pa recimo prometne kazni.

   Se še kdo spomni, kako so poskočile cene uslug ob uvedbi Eura?

   • Goran Hvala

    To se spomnim….ja noj sej je folk hotu v eu pa met evro pa nato se spilat…a tista leta ko je bil jj tega ni blo potem al kako?

    • stajerc5

     Vse, kar nam je EU prinesla, je, da vas rdeckote in vase kretenske sodbe, spravljamo na EU sodisca. To je “apsolutno”(po sivilji!) vse!
     Kako zapeljan yugonarod, ne mores verjeti. Iz ene umetno sestavljene yuge, direktno v se bolj umetno narejeno EU!
     Pojma nimate, kako ste blesavi…

     • Goran Hvala

      Ti si pa pameten 100 an uro…pa v eu se zmeri pa eure uporabljas…nas rdeckote…bvahaha sej se lahko samo smejim takim izjavam…pac nisem desnak in sem kar rdecko…ja res ti pri 100tki kr mal prebija..nic kaj manj blesav mi ne delujes…

    • macon

     2007 smo po mojem prevzeli Euro. Ene trgovinske cene so bile potem pol leta blokirane v začetnem razmerju Euro: Tolar, samo so šle takoj usluge gor pa cene v lokalih. 50% in več.

 • Sredina

  Pučnika bi blo sram da ga Janša omenja…

  • tohuvabohu

   Ti že veš. Pa praviš, da nisi rdečkar, hahaha, ti so jasnovidci.

  • garfi

   tebe je lahko sram, da omenjaš oba

  • Fogglof Tunnek

   Pučnika je bilo sram ko še je živel…

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, ka pa tisti ki je spolno zlorabil tiste dve kobile? Kdo je bil? Mogoče keri desnosučni komentator na totem portalu? Samo fprašam?

  • garfi

   Tić

   • Fogglof Tunnek

    A spet prelivaš na ogenj…?

    • garfi

     kje je nož

     • Duhec

      Haha….. zmer nardiš greznico iz portala.

     • Fogglof Tunnek

      Maček garfi živi v greznici…

     • garfi

      hahaha
      Tići skup letajo

     • Fogglof Tunnek

      moderator ukrepaj !!!

     • garfi

      SPOZNAJMO EKSTREMISTE stranko ZL in njihovega Fogglof Tunnek
      Fogglof Tunnek • eno uro nazaj
      Za fsemi totimi besedami stojim…tudi na sodišču če treba…Kapish?
      Naj tote besede pozlatijo…
      —-levi zločinec Fogglof Tunnek • 3 minute nazaj
      Jih čistimo…še bo prostora…
      levi nacist Fogglof Tunnek • 19 minut nazaj
      USTAŠI IN DOMOBRANCI RAUS !!!
      —-rdeči klerik Fogglof Tunnek • 5 minut nazaj
      Sami smrdljivi kleriki na kupu…Kak bi blo lepo če bi bil.. BUUUUUUUUUUMMMMMMMM !!!
      —-levi fašist Fogglof Tunnek • 3 minute nazaj
      Vi kar podpisujte, nič vam ne bo štimalo…fse vam bomo zjebali…
      BILO KUDA, UDBA SVUDA !!!… garfi, opazujemo te !!!
      —-terorist Fogglof Tunnek • nekaj sekund nazaj
      Fsi desnosučni ki bi radi imeli “granato u rit”…se postavite u vrsto…hahahahahahahahahaha…
      Mater kak bi vam riti raztrgalo…hahahahahahahahahaha…
      —-Fogglof Tunnek > • nekaj sekund nazaj
      garfi opazujemo vas…fsak dan…24 ur na dan… Se tega niti ne zavedate.
      BILO KUDA; UDBA SVUDA !!!
      —-Fogglof Tunnek • 32 minut nazaj
      Na fsakega muslimana štirje policaji, da ga kontrolirajo noč in dan, tako bi nekako varnostno zvozili to zadevo naslednjih nekaj let… Tako mi udbaši kontroliramo skrajne desničarje… BILO KUDA, UDBA SVUDA !!!
      —-klavec Fogglof Tunnek • 18 dni nazaj
      Porkamadona domobranci… a se bomo ali se ne bomo klali !!!… Pa čreva na plot !!!
      —-lopof Fogglof Tunnek • 5 mesecev nazaj
      Migranti vdrli v cerkev in ukradli denar iz skrinjice za prispevke… In? To sn jas enkrat naredil kot najstnik, samo me niso dobli… Tak smo s prijatelji pili na ta račun in se smejali !!!… Ta prigodo sn tudi razlago na partijskih sestankih (sn fčasih imel rdečo knjižico zaradi poklica)…pje je blo smeha !!!
      —-Jap tudi pri nas bojo drugo leto volitve in kot dobronameren državljan bi oblastem predlagal, da naj bodo močno pozorne na desne ekstremistične skupine. Sploh na sds. Vsako sumljivo zbiranje je treba nemudoma sankcionirati.
      pogovor teroristov Fogglof Tunnek > Krtača17 • 13 minut nazaj
      Tudi pred sodišči fsak mesec. Policija jih naj aretira in zapre v zabojnike za ofce…
      Krtača17 > Fogglof Tunnek • 11 minut nazaj
      Berglaše sploh. Sam pendrek pa tolč hudiča…
      muslič Fogglof Tunnek • 5 mesecev nazaj
      čujte, kam je že izginilo 8000 migrantof? En mi je gnes fslužbi namigno (učitelj zgodovine), da so fSloveniji in išejo naše desnosučne voluharje. Maščevanje bo sladko…baje !!!
      —-levi humanist Fogglof Tunnek • 2 uri nazaj
      čujte, obrane kosti so dobre za kislo župo!!!
      Obrane domobranske kosti so dobre tudi za pse !!!
      —-revolucionar Fogglof Tunnek • 5 minut nazaj
      Zdaj v roke puške,
      zdaj naj zapoje mitraljez,
      sovrag bo čutil,
      kako gorak je z nami ples.
      Hej tovariši, ni nam žal krvi
      za svobodno Slovenijo.
      Fsi oboroženi na ulice in popokajmo golazen politično!!!… Ne se fprašat če je levičar ali desničar… če je pokvarjen, šus v glavo!!!… Tudi noži so dovoljeni…glave bek…po ISIS-ovo… Pizda jim je materina!!!
      —-ZL EKSTREMIST Fogglof Tunnek • 2 minuti nazaj
      Glej, to pa gre ftvojo kartoteko…”Jebem ti mater oranžno mačkijo”… KAPISH?

 • garfi

  Tiću se meša
  premalo šmarnice

  • Fogglof Tunnek

   Moderator??????

   • garfi

    želiš ?

    • Fogglof Tunnek

     moderator, garfi se norčuje iz tragedije…pa to…

     • garfi

      ti si ta tragedija

 • Fogglof Tunnek

  Še malo pa bo Piranski zalif naš !!!… Recite hvala levici !!!… Ko se je Janša pogovarjal s Sanadarjem nas je hotel prodati !!!

  • garfi

   Tić se boš klal s kroati ?

  • Olga

   Pravilno: prodajajo nas komunisti, ki kradejo, perejo denar, podpirajo terorizem, uvažajo teroriste in ponujajo status narodne manjšine pritepencem!

   Janez Janša je vedno ščitil Slovenske interese! Poslal je tudi vojsko za zaščito Trdinovega vrha in na Muro v Prekmurje! Volimo SDS in Janeza Janšo!

   • Duhec

    Olga…. kdaj ste nazadnje seksali???

    • slaipowi

     Seksa ne rabi. Samo jajota, orbana ali ronalda krampa pogleda pa ji pride. Dovolj za babo v predjamskem gradu

     • Duhec

      Šokantno…. ne verjamem, da ma SDS bolj fanatično članico.

     • slaipowi

      Med nekaj deset podporniki res ni bolj fanaticne. So zgolj priblizki. Je pa vseprisotna in vse ve. Ustvarja vtis tako kot vse pravoverne ovce. Veliki vodja lansira parolo in Olga jo bo ponavljala v nedogled

     • test

      se sreca da v predjamskem. po tvojem pisanju sodec si ti se vedno jamski. pac metalno pohabljen osebek … kaj drugega od potomcev komunjarjev tako ne moras pricakovati

    • test

     zakaj, si potreben? no, rade volje verjamem. kera te bo pa mela s socialno… bebec

   • slaipowi

    Ha ha. Janša je poslal vojsko? Ja seveda jo je. Da se je potem upal it slikat tja za svoje vernike. Olga tiho bodi. S svojimi parolami delaš samo škodo slovenski desnici.

   • Primoz Papez

    Janša ščiti sebe ne pa nas..

   • Primoz Papez

    Koliko imate plačano na uro da pišete te komentarje mogoče bi še jaz to delal…

  • Franjo Trojner

   Ti tumpek, bi pa res že lahko vedo, da je največ SLOVENSKEGA ozemlja za vedno zapravila ravno tvoja levica! Tito je takoj po vojni zajebo Trst z okolico, Kardelj pa nato še podaril veliki del ozemlja Hrvatom in tako do konca zahebo našo južno mejo. Leta 1991 pa se je kučan odreko celotni Istri. Vrag vas naj vzame, kadar ste vi na oblasti se naše ozemlje vedno skrči.

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, Evropa je v gospodarski krizi, ki jo je na eni strani pofzročila sestava Evropske unije oziroma njenih institucij, na drugi strani pa sama narava kapitalizma. Ta povezava je spravila v težave gospodarstva 27 članic Unije, pahnila v refščino desetine milijonof ljudi ter pripomogla k fsponu rasističnih, skrajnih desničarskih gibanj, ki jih nekaj porazof na volitvah ni zatrlo… Pri nas spet lomasti Janez Janša in njegof SDS!!!…Pomislimo na to ko bomo šli na volitve !!!

 • Fogglof Tunnek

  Da bi prikril prave razloge za krizo, Janez Janša širi mit, da je prezadolženost rezultat prevelikega trošenja ter šibkega gospodarstva zaradi previsokih dafkof, neprožne delovnopravne zakonodaje, ki ovira gospodarstvo in zavira rast. Dejansko je del problema sam kapitalizem kot ekonomski sistem, ki Slovenijo dol vleče…zato volite Združeno levico!!!…Edina stranka za navadne ljudi !!!

 • Janez

  Danes !
  SE ZL
  LUKO MESCA
  VIDEL V PRENOSU IZ PARLAMENTA – NA NOVI24TV!

  Nekaj je govoričil o
  – minimalnih plačah,
  – o pogodbenih načinih dela.
  Ampak?
  Ali ?
  ZL Luka Mesec sploh kaj dela ?
  Razen kdaj pa kdaj, da ima kako ” kardeljasto” nakladanje.
  Žal !
  V PARLAMENTU – se je pa videlo, da se Luka Mesec

  – REDI !
  VEDNO BOLJ DEBELO, ZALITO – JE VIDETI. Strajco – komaj zapne.
  A?
  Mislite, da se ZL L. MESEC – REDI ?
  OD
  PITJA. P I V A ?
  Če kdo od vas osebno pozna ZL L. MESC – NAJ NAM VSEM POVE ! Ali se ?

  SE ZL LUKA MESEC REDI OD PITJA P I V A ?
  Na svoje oči sem ga videl cca tri tedne nazaj v lokalu “Pelikan” pod Metalko !
  Tam, v Pelikanu
  je ZL L. MESEC !

  – S P I L – KAR TRI VELIKE VRČE. P I V A !

  PIVA – izgleda ZL Luka Mesec zlahka spije – kar precej, veliko.
  Ali je ?
  Ali postaja ZL L. MESEC ? P i j a n e c ?
  ZL LUKA MESEC – sploh
  ŠE
  P R I M E R E N ZA POSLANCA V PARLAMENTU R. SLOVENIJE ? A kdo ve? L.r. Janez KOMENDA

 • Krtača 17

  Slišim da Janša skupaj z Urško zelo rad donira samemu sebi. Zadnji dokaz je dobrodelna prireditev kjer oba z Urško skrivata znesek in komu je bil namenjen. Novinarji, raziščite mal to zgodbo in razkrinkajte oba pacienta ter njuno lažno moralo.

  • Krtača 17

   Vsaj od Urške bi človek pričakoval več poštenja pa zgleda da je isti pofl.

  • Janez

   Jutri !
   POJDI PODPISATI ZA 2. TIR !
   Ne pozabi.
   A so te rešili
   iz tiste wc školjke v ex KP, ZK “GNEZDU” . Umij se, skopaj se, da ne boš smrdel. L.r. J KOMENDA

  • Prle

   Zgleda, da jima od tožb, ki jih izgubljata kronično primankuje denarja, jasno zato pa žicata,ha,ha,ha.

   • MEFISTO

    Major Prle, razžaljeni družini Janša sem pravkar posredoval tvoj naslov, da boš lahko nekaj prispeval v njen dobrodelni sklad.

    • Prle

     Ker si navjen vleči, ga lahko enkrat za spremembo potegneš Generalu Prletu.

 • MEFISTO

  Vse, ki trdijo, da so komunisti in drugi rdečkarji najbolj butasti primerki v človeški podobi, so pravkar skušali demantirati Krtača17, Fogglof Tunnek in Duhec.

  Čeprav bodo o tem še tekle akademske razprave, vendar nekaj mora biti na tem, sicer ne bi pisali in govorili take neumnosti.

 • Vrhovni sodnik

  Lewake na kandelabre

 • MEFISTO

  Je pa hec, da se je zadnja parada ponosa v Ljubljani končala z obračunom med buzeranti in pobojem.

  Tudi Tunnek in Krtača17 ter drugi buziji iz njihove družine nickov bodo morali bolj paziti, s kom se onegavijo.

  • Prle

   Baje sta vidva z garfijem par, videna sta bila tudi na Paradi. Kajne, Mirko, kar lepo priznaj.

   • stajerc5

    Jaz sem tudi mislil iti, pa mi je mama prav cas povedala, da grem zastonj Ata2 iskat…

    • Prle

     Lepo in pošteno od tebe, da si priznal.

     • stajerc5

      Pr men je bil vsaj slovenski postar, pr teb sm pa slisu, da je bil raufnkirer…

     • Prle

      Razumem te, pri tvojih letih, ti je sluh močno opešal, da ne govorim o vidu.

    • MEFISTO

     Ne ata št. 2, temveč starša št. 2.

     • stajerc5

      Hvala za popravek, sej si se mami ne upam vec rect Mama…

 • Krtača 17

  V glavnem, upam da sti si določeni komentatorji in tale portal pridelali kakšno ovadbo ter nato kazen glede člankov o umoru človeka. Za bruhat ste.

 • Krtača 17

  Drugač pa ne vem o čem čivka Janša. Največ tajkunstva, največ kraj in največ slabih kreditov je bilo pod njegovo vlado. Posledica njegovega vladanja pa razprodana in nato še uničena podjetja. Teh dejstev pa če je še tak genij ne bo mogel nikdar zanikat. Mogoče govori o teh miljonih?

 • Krtača 17

  Zakonca Janša navdušila s čutom za sočloveka – Nova24 zakaj ste umaknili članek?

  • Janez

   Ti – zblojenec od ” krtače” !
   Pri
   PODPISU ZA REFERENDUM ZA 2. TIR – rabiš osebno izkaznico.
   Prveri, če osebno ikaznico – sploh še imaš.
   Preveri tudi !
   Če?
   SE SPLOH
   – SPOMNIŠ SVOJEGA PRIIMKA IN IMENA !? In – ali se
   – SPLOH ŠE ZNAŠ PODPISATI !? Križec ne bo dovolj !
   Si ubošček !
   Ampak – potrudi se in pojdi podpisati za 2. Tir. A noge – te še nosijo? L.r. J. KOMENDA

   • stajerc5

    Bosanac ne moze da glasuje, hehehe….

 • Janez

  IMAM !
  VERJETNO PAMETEN PREDLOG !
  ZA UKROTITEV TEH MNOGOPIŠOČIH PROVOKATORJEV !
  Verjetno je tudi kak psiho-sociopat med njimi !
  Enostavno !
  Vsak
  KOMENTATORSKI ZAPIS !
  SE JIM
  – Z A R A Č U N A !
  Po
  tarifi za nekvalitne, brezsmiselne zapise.
  Pa?
  Npr.
  VSAJ
  PET SMISELNIH STAVKOV S POZITIVNIM SPOROČILOM !
  Mora
  Imeti – vsak zapis – od slehernega, vsakega komentatorja !
  Npr.
  Vprašanje “zakaj” in štirje stavki utemeljitve vprašanja . Bi šlo? L.r. J. KOMENDA

 • Krtača 17

  Ustanova Vrtnica, naslov Trstenjakova 8, zadnja objava na facebuku 23.nov.2016! A oni oziroma Janša se hvalijo da so donirali prejšnji teden. Keri hinavci. O znesku pa ne duha ne sluha.

  • Janez

   Krtača !
   Nazaj – v ex KP, ZK stranišča – školjke pucat.
   Kaj?
   Sploh počneš tukaj.
   JAZ BI TI OBJAVO VSAKE TVOJE SMETI TU ZARAČUNAL !
   – 20 € !
   za vsak tvoj smetilni zapis – na ta ok domoljubni portal.
   Ajd !
   Nazaj ex KP, ZK – školjke pucat ! L.r. J. KOMENDA

 • MEFISTO

  Včasih se zgrozim, kako smo nespoštljivi do Fogglofovega Tunneka, kot da je nekdo izmed nas.

  Pa ni.

  Tunnek je major JNA in ni iz Haloz, kot se mu, kdaj pa kdaj kdo posmehuje, pač pa iz nekega gorenjskega zakotja ali vukojebine, kar je bil posebno priljubljen izraz pri višjih oficirjih JNA.

  Tudi Krtača17 je major JNA, pa Krtača17, Duhec in Slaipowi tudi, in še nekatere oficirčine iz te družine majorja Petrovca.

  • Slovenec

   Če iščeš oficirje JLA (po slovensko) potem prični tukaj:

   https://ibb.co/i3oMJQ

   • Pavel

    Če bi bil ti zaveden Slovenec, bi napisal “častnik”, ne pa oficir.

    • Slovenec

     Pardon …. desetar JLA ….. “častnikov” pa JLA ni poznala.

     • Pavel

      To ni res. Tudi takrat smo imeli Slovenci častnike, čefurji pa oficire.

     • Jovo Jamnica

      :-))
      ____________
      oficírski -a -o prid. (ȋ) nanašajoč se na oficirje, častniški: oficirska uniforma / oficirski poklic ♦ voj. oficirski čin čin od podporočnika do polkovnika ♪

     • Slovenec

      Lažeš kot vsi janšisti, pač.

    • Jovo Jamnica

     Tut met zavedni in zaveden je razlika…

     • Pavel

      zaveden zavéden -dna -o prid. (ẹ́ ẹ̄) 1. ki se zaveda svoje pripadnosti kaki skupnosti, nazoru in to tudi javno kaže, izraža: zaveden delavec, revolucionar; zaveden Slovenec;

     • Jovo Jamnica

      :-))
      ——————–
      nèzavéden -dna -o prid. (ȅ-ẹ́ ȅ-ẹ̄) 1. ki mu manjka zavednosti: narodno, politično nezavedni državljani; nezaveden Slovenec 2. ki se ga kdo ne zaveda: s svojo nezavedno ljubeznivostjo jih je pridobila; nezavedno sovraštvo / ima nezaveden strah pred vodo 3. knjiž. ki ni zavesten, ni hoten: nezavedni gibi; nezavedna laž, prevara ● zastar. nezavedna se je zgrudila po tleh nezavestna nèzavédno prisl.: nezavedno ga je iskala z očmi; to je naredil nezavedno ♪

     • Pavel

      Če se ti misliš iz mene norčevati, lahko zaključiva.
      Ti si napisal: Tut met zavedni in zaveden je razlika
      Jaz pa sem ti navedel, da nimaš prav.
      Sedaj pa si prišel na nèzavéden.
      Ne vem kaj želiš, smešiti pa si ne dovolim.

     • Jovo Jamnica

      Glej Vikikrema, dost heca za dans… combri?

     • Pavel

      No, ne razumem kaj mi hočeš povedati, vidim pa, da nimaš iskrenih pogledov na ta dogodek.

     • Jovo Jamnica

      Nice try… LOL

  • stajerc5

   Baje ga izganjajo iz Radovljice, ga je ze strah kot kuckota novih volitev!!!

 • MEFISTO

  Majorja Prleta sem že opozoril, ostale majorje iz družine majorjev pa opozarjam, da bom za vse majorje, ki kaj grdega namigujejo o družini Janša, poslal njihovemu odvetnike vse njihove osebne podatke, da bodo prišli do pravnega naslova, na podlagi katerega bodo lahko v skladu z dolžino njihovega jezika prispevali v Urškin dobrodelni sklad.

  Taka je Božja volja!

  • Krtača 17

   In koliko sta pokasirala zakonca Janša? A bo zadost za kake sejšelske na dopust?

   • stajerc5

    Pa kako si lahko tako nepodjetniski? Se nisi slisal, da gradi ze drugo kliniko v Avstraliji?
    PS: Pod nujno isce medicinske bratece, Prijavi se, ker mudadorfer ne more, dokler se lahko butastim zlovencim denar iz zepa krade!

  • Prle

   General Prle, dragi Mirko, zapomni si General, ja bo šlo? Sloviš, kot človek kratke pameti, bo šlo?

 • Fogglof Tunnek

  Fsem desnosučnim jebem vaše matere…kapish?… Seveda če so lepe in postavne…Tunek ne pobira gor fsakega gnoja…kapish drugič?

  • MEFISTO

   Major Tunnek, od kdaj pa jebeš tudi ženske?

   • Fogglof Tunnek

    Tvojo kdaj češ…takoj bo postala levičarka…

    • MEFISTO

     Tega razočaranja ji pa ne privoščim.

    • Prle

     Mefisto ja živi s partnerjem, si mar pozabil. On se žensk izogiba v velikem loku.

 • Slovenec

  Največ geyev je v RKC. Samo ti ne hodijo na parade ponosa temveč k verouku sramote.

  • Fogglof Tunnek

   Ne samo gejef… tudi pedofilof…

   • Slovenec

    Kakopak.

   • MEFISTO

    Major Tunnek, naprimer takega pedofila, ki mu ga pušijo 10 do 12 letne deklice.

  • MEFISTO

   Major Slovenec, tudi ti si na dobri poti, da boš moral neka prispevati v Urškin dobrodelni sklad.

   Tudi zato, ker se pačiš s tujko tam, kjer imamo Slovenci udomačen slovenski izraz.

   Torej, ne geyi, marveč buzeranti.

   • Slovenec

    Če iščeš oficirje JLA (po slovensko) potem prični tukaj:

    https://ibb.co/i3oMJQ

   • Prle

    Naredil te je eden prvih buzerantov v Sloveniji.

   • stajerc5

    Zdaj je izraz ritopiki popularen!

    • MEFISTO

     Ritopik je bil, dokler je bil fantek.

     Zdaj je pa že odrasel buzerant.

   • Fogglof Tunnek

    URŠKA BAČOVNIK JANŠA: “Ko se med 6. in 7. uro zjutraj vozim v službo, mi dobre in globoke misli Radia Ognjišče dajo moč za dan, ki je pred mano.”… hahahahahahahahahahahahahaha …hehehehehehehehehe,,,

   • Pavel

    A je ta tip slovesnki soldat – častnik?

  • antimur

   Drži svoj pokvarjen in smrdljiv kučanistični gobec, bo bolj zdravo.

  • Pavel

   Varaš se. Največ jih je v slovenski levajzerski politiki. In ti so tudi najbolj agresivni.

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, svetovalcu v podjetju 2TDK in glavnemu snovalcu finančne konstrukcije projekta drugi tir Metodu Dragonji so desničarji fsoboto vdrli v avto in iz njega poleg potnega lista in šopof ključef ukradli USB ključke s službeno dokumentacijo…Prekprokleta gamad desničarska !!!

  • MEFISTO

   Major Tuinnek, kako pa veš, da je bila “desničarska gamad”?

   Si bil zraven?

   Ni mi všeč, da uporabljaš oficirko govorico JNA.

  • MEFISTO

   Major, kako pa veš, da je bila “desničarska gamad”?

   Si bil med vlomilci in tatovi?

   • Fogglof Tunnek

    Samo desnica krade…imeli ste dobrega učitelja…

  • tohuvabohu

   Pazi se, kreten, tiče koljejo!

 • Fogglof Tunnek

  URŠKA BAČOVNIK JANŠA: “Ko se med 6. in 7. uro zjutraj vozim v službo, mi dobre in globoke misli Radia Ognjišče dajo moč za dan, ki je pred mano.”… hahahahahahahahahahahahahaha …

  • Prle

   He,he,he,he.

   • Fogglof Tunnek

    Še ta cvetka… URŠKA BAČOVNIK JANŠA: “Prav nikoli pa ne pozabim zmoliti in prositi za milost srečne vrnitve, kadar se odpravim v hribe. Tam imam občutek, da mi je Bog veliko bliže. Morda tudi zato vedno znova tako vlečejo nazaj.”

    • Prle

     Ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha.

     • Fogglof Tunnek

      Še ena… URŠKA BAČOVNIK JANŠA: “V tem času moje življenje najbolj usmerja vloga mame. Tudi zato se me ob razmišljanju križevega pota še posebaj dotakne Jezusovo srečanje z Marijo.”

      Zdaj pa več ne vem če mora Janezek prosit Marijo če ga lahko not da….haha hahahahahahahahahahaha…

     • Krtača 17

      No vidiš. Za vsako njeno zlagano molitev zveš. Za znesek pa ni sposobna stisnit enter in objavit. Zgleda da preveč mol.

     • Fogglof Tunnek

      Bolj so pobožni, bolj so pokvarjeni…

     • Krtača 17

      Janša 666, ona pa molčka. Pa kere budale no.

     • Fogglof Tunnek

      To fse pravi žena, človeka ki je prisesan na joško KOMUNIZMA!!!

     • Krtača 17

      Bolj natančno na lulo komunizma.

     • tohuvabohu

      Pazi, kreten, tiče koljejo!

    • tohuvabohu

     Pazi, idiot, tiče koljejo!

  • Duhec

   Da lohk prenaša Janšo, res rabi moč… in se ne reži.

   • Fogglof Tunnek

    kler ne prinaša nič dobrega…

    • Krtača 17

     Jaz pravim da je pet metrov okrog turna njihovih pristojnosti konec.

  • tohuvabohu

   Pazi se, idiot, tiče koljejo!

 • stajerc5

  Mater ste v riti, samo se med sabo…Jezus in Marija, tako posrano se pa Afganistancim ne gre!

 • Fogglof Tunnek

  Tak, zdaj pa idite k Urški v ambulanto ko ste bolani… Ne bo vam dala diagnoze in zdravil…rekla bo “zmoli 10 oče našef pa boš zdraf”…. hahahahahahahahahahahahahaha… taki zdravnik sn tudi lahko jas…

  • MEFISTO

   Major Tunnek, ti si lahko samo partzanski zdravnik, ki bolečine zdravi s šnelfajarco.

   • Fogglof Tunnek

    Jas ženske težave zdravim z mojim tičom…pa to…

  • Krtača 17

   Po moje da da bolniku eno zdravo marijo. Bolnici pa enga očenaša. Sicer ne vem kako zmore to pohujšanje ampak pol sigurn velik mol. Sigurn kesanje.

 • stajerc5

  Kaj zdaj, pimpeki rdeci mlahavi, nobenega odgovora…?

  • Fogglof Tunnek

   Jas mam vejkega trdega tiča…

   • MEFISTO

    Major, ne tič, roka ti raste.

    • stajerc5

     Mogoce je mislil na unega Tica…

     • Fogglof Tunnek

      Nič unga tiča…mojega tiča…s trdim kljunom…

 • Slovenec

  Parade ponosa se udeležijo ponosni homoseksualci. Gejevske riti, kot je Vasle, se pa neponosno skrivajo za ženskim krilom.

  • MEFISTO

   Major, pošteno povej, na kaj pa je lahko homoseksualec ponosen?

   • stajerc5

    Od vceraj naprej na Tica…

   • Fogglof Tunnek

    Jörg Haider je bil tudi ustanovitelj stranke, ki je bila izrazito nestrpna in nastrojena proti homoseksualcem, pa se je po smrti izkazalo, da je bil on sam homoseksualec. Tako da najbolj nestrpni so latentni homoseksualci. Homofobija je povezana s homoseksualnim vzburjenjem katerega se homofobni posameznik bodisi ne zaveda, bodisi ga zanika. Takšen primer je MEFISTO !!!

   • Slovenec

    Mefisto, pošteno povej zakaj si zaljubljen v Janšo?

    • Pavel

     In zakaj ti ljubiš Stanovnika, pa Turnška, da ne omenim Kučana?

     • Slovenec

      Kdo ti je pa to prišepnil? Rožle? LOL

     • Jovo Jamnica

      Jojmene, sem preje korespondiral s Pavlom. Ne vem, kaj me je pičilo…

     • Pavel

      Pregledal sem v vse moje poštne predale, pa nisem nikjer zasledil najine korespodence

     • Jovo Jamnica

      Te sn pač najbrš korespondiro z Pavletom. Se zgodi. Razlika je mala, pa sn se zgleda zmoto. Saj sn se sam tut čudo, kak to da ni dobenega normalnega odgovora…

     • Pavel

      Res pa je tudi, da imaš slabo razumevanje…

     • Pavel

      In kdo je tebi za mefista

     • Slovenec

      Očitno si “premlad” forumaš, da bi vedel kdo kam spada.

     • Pavel

      A ti spadaš med slovenske izdajalce ali med osamosvojitelje?

     • Slovenec

      Slovenski izdajalci ste domobranci, Slovenija pa žal ni samostojna.

     • Pavel

      Sledi sklep: komunisti pa so narodni rešitelji, osamosvojitelji, domoljubi, demokrati…

     • Slovenec

      Ti ne znaš sklepat …. samo klepat.

  • Fogglof Tunnek

   Baje je Vasle tudi ljubitelj psov…baje…

   • Slovenec

    Stanuje že zraven kinološkega društva, tako da …

    • stajerc5

     Hihihi, nekam dobro se spoznas na pasje farme…

    • Fogglof Tunnek

     Mitja K…. “Vinko Vasle je znani homoseksualec, pravzaprav ostareli peder( gnojna bula so ga imenovali kolegi na radiu, ko je izumljal toplo vodo). Poleti 1994 se je zalepil name. Vsa novinarska srenja se je muzala, Vašči je spet izgubil glavo. Mesec dni sta me z njegovo “prijateljico” Špelo Predan prepričevala, da grem na to pot. Ker nisem imel kaj početi sem pristal. Mesec in pol potovanja je bilo dovolj, da Vasleta nisem hotel videti nikoli več.”

     • Krtača 17

      Zdej je treba razčistit še kdo je gey in kdo peder. Gey je lahko samo tist k ma velik dnarja. Se prav mamo pr nas v glavnem sam pedre…

     • Slovenec

      Geyi hodijo na parade in odkrito priznavajo svojo spolno usmerjenost za razliko od pedrov, ki prikrivajo svojo homoseksualnost, kar jim povzroča večje frustracije, ki se ponavadi sprevržejo v pedofilijo.

     • Krtača 17

      Tud ta je dobra.

     • Pavel

      In v čem je po tvoje razlika med gayi in pedri?

     • Hun

      sj ti je krtaca razlozu geji majo dnar ti si pa obična pederčina

    • Pavel

     znani pravniški par ima svoje pse.

  • Janez

   V JLA !
   Smo takim kot si
   ti – rekli !
   ” ŠUTI
   – SINE – TUNNEK !
   – MAJČINA BUDALA
   – PRAVIŠ MAGARCA OD SEBE SAMOG ”

   “Pajalicu u ruke
   – WC – IMA DA SE SIJA – ČISTI GA JEZIKOM ” .
   Plus pet dana čuze. Za smirenje. Ajd – gubi se, da te ne vidim.
   Ne radža se mi muška deca – ako gledam tebe ” Tako, po moško. L.r. Janez KOMENDA

   • Jovo Jamnica

    Hehehe… Janez, takšne stvari si zapomni edinole oni, ki je bil opisani torturi večkrat sam izpostavljen…

    • Janez

     Ne !
     Mene niso.
     Sem šel direkt v JLA zapor.
     Enemu oficirju, ki je nonstop “jebemtil” sem po slovensko rekel :

     ” ČE NE ZNAŠ POVEDATI ENEGA STAVKA – BREZ PREKLINJANJA – BODI RAJE TIHO”

     Zapor za 14 dni, tisti oficir pa je le še bolj klel in penil od jeze. L.r. Janez KOMENDA

     • Jovo Jamnica

      Torej si se velikokrat naslajal ob nesreči sotrpinov???

  • Pavel

   Ponosen homoseksualec živi diskretno svoje življenje in se NE udeležuje takšnih zbluzenih shodov prizadetih mutibaričev

 • stajerc5

  Kje, oz. na katerem sekretu se je kaj celjski kahlonosec skrival…?

  • Slovenec

   Leta 1977 sem se zaposlil kot vzgojitelj v takratni Kadetski šoli za miličnike v Tacnu, istočasno pa ob delu študiral na Visoki šoli za organizacijo dela v Kranju, kjer sem leta 1983 tudi diplomiral. Med letoma 1982 in 1984 sem delal, kot pomočnik komandirja na takratni Postaji milice v Celju. Zadolžen sem bil za organizacijsko kadrovske zadeve. Od leta 1984 do leta 1989 sem opravljal naloge komandirja takratne Postaje milice v Celju. Delo sem nadaljeval kot načelnik takratnega Inšpektorata milice prav tako v Celju.

   Vinko Gorenak

   • stajerc5

    Ne morem verjeti, prvi normalen komentar, ops, copy paste od tebe.
    Vidim pa, da ne ves za koga gre. Medicinski bratec, ti to kaj pove?
    No, se malo, pojdi na dopust v modern dorf…

 • Fogglof Tunnek

  Mitja Kunstelj: “NOVA24TV. Televizija našega nepogrešljivega fašista Janše. Janša je v resnici ogledalo vsega, kar je bilo slabega in pokvarjenega v prejšnjem režimu in državi. V devetdesetih je Janša sanjal, da bo med Slovenci priljubljen in malikovan kot Milošević v Srbiji in Tuđman na Hrvaškem. Pa se je uštel. Kdor spremlja dnevno politiko in njene akterje, se lahko upravičeno drži za glavo. Še raje za denarnico! Na eni strani Janša z ekipo fašistov, na drugi pa tretjerazredne marionete, ki odgovarjajo stricem iz teme. Iz ozadja je prežvečeno, passe. Najbrž je Vinko Vasle (wannabe vaščan Bleda) izumil ta termin, »strici iz ozadja«! Ne pa kmet Židan, wannabe prime minister. Zakaj iz ozadja, si odgovorite sami. Vinko je bil vedno v ospredju. Razen v živalskem svetu. Tam je tudi on teta »iz ozadja«!”

  PS: Lahko noč !!!

  • Janez

   Pošteni ljudje !
   Zvečer molimo !
   Ti
   pa zapuščen od vseh pri tvojih 70 ali 92 letih sem pišeš tvoje ?
   Malodane – psihopatske litanije !
   Kaj?
   Kompliciraš ?
   Kakšen sex – pri tvojih 92 letih.
   Koza Julika ti je dala jasen znak – sporočilo. Zapustila te je, šla z mladim kozlom.

   Š T R I K – ti je pa pustila. A ti ni razumljivo – zakaj? Štrik. L.r. Janez KOMENDA

   • Fogglof Tunnek

    moderator ukrepaj…L.r. Janez KOMENDA me spet nagovarja k samomoru…

  • tohuvabohu

   Pazi, neroda, tiče koljejo!!!

 • Krtača 17

  V glavnem, Janša lahko išče pogrešane miljone (za začetek pri sebi), pa vidim da ni sposoben najti niti doniranih fičnikov prejšnji teden na Bledu. Tko da tazga politika ne rabimo.

  • Franjo Trojner

   Motiš se Krtača 17! Pa še kako SLOVENCI rabimo g.Janšo v politiki, ja kdo drug bo pa naredo to deželo ponovno SLOVENSKO, če ne g. Janez Janša. Zato pa so proti g. Janezu Janši vsi jugonostagiki, vsi častilci agresorske JLA, vsi mesarji, ki so naročilu, izvajali ali samo vedeli in zamolčali izvensodne povojne poboje, vsi nelustrirani kumunisti, ki zaradi svinjarij, ki so jih počeli svojemu in tujim narodom lustrirani zagotovo morali biti in se bojijo za svoje riti, vsi kumunisti ki so plenilili po gospodarsrvu, bankah in javnem sektorju in zafurali tranzicijo itd.

   • Jovo Jamnica

    Skrajšaj. Proti Janši je večina…

    • tohuvabohu

     Zakaj pa to misliš?

     • Jovo Jamnica

      Po svetu hodim z odprtimi očmi in očiščenimi ušesi…

     • Pavel

      In očitno z nečisto vestjo

     • Jovo Jamnica

      Zakaj pa bi te meu nečisto vest? Dobenmu nisn nič žalega naredo, niti dobenmu ne želim žalega… Polek fsega nisn vern, tak da se še fajmoštru nemrem potožit, če bi se sločajno po nekih reglcah moro…

     • barbara rov

      Dej ti Jovo Jamnica, odkleni svoj profil no…

     • Pavel

      Ne bo, ker je toplovodar

     • Jovo Jamnica

      Tvoja stara mama je toplovodar…

     • Pavel

      No, pobić, moja nona bi bila lahko eventualno le lezbača. Bila je dama, soproga veletrgovca, posestnika, soproga državnega svetnika.
      Tvoj nono pa je bil, kolikor je meni znano kurjač na vlaku na relaciji Dunaj – Trst.
      Ne pozabi, da poznam tvojo družino.

     • Jovo Jamnica

      Pojma nimam, kaj je moj stari foter delo na ajznponi. Umr je met WWII. Nona (omama) pa je mela f Trsti delikateso (špecerijo)…

     • Pavel

      Razočaral si me. Veš, da je bil ajzenponer, ne veš pa kaj: gajcer, mašinfirer…
      In kje v Trstu je tvoja nona – ne oma, ker je to švabsko, ne pa primorsko, imela delikateso. Trst poznam v nulo, ker sem pogosto tja vozil svojo pokojno mater, rojeno v Rojanu – Trst. Bila je najsrečnejša ob spominih na izselitev 1919 v Ljubljano, v barake na Vilharjevi ulici, kjer opankar želi zgraditi…

     • Jovo Jamnica

      Ne vem, ker so mi to pripovedovali. Raziskoval nisem podrobnosti. Mogoče pa se odločim, ko bom upokojen. Nona pravim zato, ker pravijo stari materi tako Primorci. Slovensko je govorila slabo. Prvi mož je bil Italijan. Z drugim možem, mojim starim očetom – sudetskim Nemcem, pa je občevala v nemškem jeziku.

     • Jovo Jamnica

      Zakaj pa te to? To sn naredo enkrat onemi komentatoru @soc. Dva dni sn meu otprtega. Pol pa sn ga spet zapr. Če mi pveš zakaj, ti ga za nekaj cajta otprem…

     • barbara rov

      Zakaj pa sploh imaš zaprt profil. Odpri ga, ne

     • Jovo Jamnica

      Zaprtega mam zato, ker mi tak paše in zato, ker je dano na izbiro.

     • barbara rov

      Če ti povem zakaj, ga boš odprl za kak dan?

     • Jovo Jamnica

      Seveda

     • barbara rov

      Pogledal bom tvoje zgodnje poste. Ker mislim da nisi štajerc

     • Jovo Jamnica

      Be my guest…

    • Franjo Trojner

     Te praviš Jovo, da smo SLOVENCI V SLOVENIJI ŽE MANJŠINA? Hm, morda imaš celo prav.

     • Jovo Jamnica

      To pa je res. Jas sn Štajerc, Janša pa prihaja iz domovine uskokof. Ni šanse, da mu nebi pot prste gledo. Še sploh, ker zgleda vun fse drugo ko Slovenc…

     • Franjo Trojner

      Daj nea ga seri Jovo ti Štajerc zagotovo nisi, ti bi Štajerc samo rad bil, kar ti jaz štejem samo v plus.

     • Jovo Jamnica

      Ajde, zakaj te jas nebi biu Štajerc???

     • Franjo Trojner

      ???????????????? Zakaj sprašuješ, če sam veš?

     • Jovo Jamnica

      Tota te pa vbuje, če te trofi. Rat bi vedo, kak si te prišo do totega tumhajta. Ajde, če si Štajerc, te mi to prevedi v našo špraho: Tous obih kvuest, tous Liszt schturpt. Oba in Ischl???… Tous obih net kvuest!

     • Pavel

      No, očitno si res potomec nekega nemčurja, križanca med švabom in bosansko

     • Jovo Jamnica

      Pojma nimaš. Moja nona je bla rojena točno tam, ko Janes Svetokriški. Samo to je za tebe že preveč komplecirano…

     • Pavel

      Če bi ti imel “nono”, bi bil potomec tržaških Slovencev, ajzenponerjev, ki so za časa AO živeli na tržaškem področju in bili zaposleni kot železničarski delavci do leta 1919.

     • Jovo Jamnica

      Dober si. Moj stari foter je prišo 1919 peš dol z Dunaja in ja, biu je ajznponar. Nona pa se je is Trsta pret Lahi zatekla konc WWI v Maribor… Tu sta se srečala in vzela. To sn črno na belem vido napisano v urbariju arhiva v Opavi na Českem…

     • Pavel

      Oberštajerci ste ste potomci nemških soldatov

     • Jovo Jamnica

      Glej ga, nimaš mira??? Jas se mam za Štajerca slovenskih korenin, klup temu, da je moj stari foter biu Švaba is Šlezije. To se mi lahko sam f plus šteje. Noirmalno, da nimam nič proti Švabom…

     • Pavel

      Če bi bilo to res, bi obvladal vsaj nemško gramatiko in razlikoval med etimološko in fonetično švabščino.
      Očitno pa si res križanec marginalnega švaba in balkanke.

     • Jovo Jamnica

      Čuj, tak tumast tut nisen, da nebi vedo, da je glavno mesto Švapske…Auksburk na Bavarskem… Šlezija pa je čist drugje. Tam se potikajo potomci Prusof pa Saxof.

     • Pavel

      No, vidim, da imaš probleme tudi z geografijo…
      No, ne gre se čuditi, nekateri pač MISLITE, DA VSE VESTE.

     • Jovo Jamnica

      Aja? Ki sn faliu?

   • Slovenec

    Slovenijo lahko naredi slovensko samo Slovenec in ne neslovenski bivši komunistični oficir JLA.

    • Pavel

     In zakaj to dopuščaš?

 • Krtača 17

  Samo brezmejen zarukanec je lahko postal belogardist. Pa komu je sploh lahko prišlo na pamet pomagati Nemcu in Italijanu! Ustreliti ga moraš, hudiča, ne pa da mu pomagaš!” – dr. Janez Rugelj

  • Fogglof Tunnek

   Doktor Rugelj je bil pameten možakar…

   • Janez

    Ja !
    Gonil je alkoholike – na teke itd.
    Med vojno jje bil pa mlad. Pa so ga zavedli. L.r. J. KOMENDA

  • andreas82

   Znanstveno izurjena opremljena nemška sila, za vsakega njihovega pade deset talcev, proti njim se boriti je enako samomoru, počakaš na ugodni trenutek ( izkrcanje zaveznikov ) in se takrat pridružiš! Kaj so naredile solo akcije polno nepotrebnih žrtev, osvoboditev je prišla pa od anglo američanov na vzhodu pa so še nekaj Rusi pomagali tisti svoj teritorij.

   • Slovenec

    Počakaš, da Rusi zavzamejo Berlin, ke ne …

    • Jovo Jamnica

     Ja. Butasti Nemci so se Sovjetom upirali. Mar bi se jim prepustili in žrtev ne bi bilo…

  • Pavel

   Ja, to je napisal režimski psihiater, podobno kot tisti, ki je z elektrošoki zdravil buzerante.

 • Fogglof Tunnek

  Desnosučni ste pobožni (Urška Bačovnik celo fanatično)…a tu vam razum odpove? Bog ni stvar razumevanja, ampak slepega verovanja, pofsem nekritičnega, nemeneč se za dejstva. Kdor ima kritičen um, v Boga ne more verjeti, ker v zgodbi, ki jo prodajajo, je narobe čisto fse!!!

  • tohuvabohu

   Pazi, neroda, tiče koljejo!!

 • Fogglof Tunnek

  Zdaj pa dovolj lapanja in SPAT !!!… LAHKO NOČ !!!

  • Jovo Jamnica

   Lahko noč. Dost je blo komentof za dans… No, do jurja še majnka, anpak kaj češ… Ni več pravega magneta…

  • tohuvabohu

   Pazi, neroda, tiče koljejo!

  • tohuvabohu

   Hvala Bogu! Samo največji debil lahko v enem dnevu naserje toliko kot ti. Cel dan v gatah za računalnikom in serješ, serješ, serješ, govedo zarukano morilsko.

 • manjko

  Pod vsakim komentarjem dodajte IQ osebka, da lahko filtriram tisto kar je uporabno.

 • Janez

  Ja, ja !
  Jutri pa. Ti !
  Na podpis za REFERENDUM O 2. TIRU.
  Nato?
  POKOPALIŠČA SO POLNA LJUDI, KI SO MISLILI, DA SE BO ZEMLJA BREZ NJIH – NEHALA VRTETI.
  Ko
  Podpišeš za 2. TIR !
  Greš v štalo, Ti je pobegla koza Julika pustila – ŠTRIK. Pa ga uporabiš ! A ne ? L.r. J. KOMENDA
  P.S.
  NOVA24TV !
  Dajte nekako blokirati tega F. Tunnka. Odžene resne komentatorje. Mar ne ?

 • Slovenec
 • tohuvabohu

  Zaradi rdečih idiotov, kakršni ste tukaj, bo levica počasi zapravila vse adute. In potem boste spet cvilili kot leta 2004 in 2011.

  • Pavel

   Kakšne adute?

 • Slovenec

  Še Rožleta je dons tolk sram teh vaših janšistoidnih izjav, da se je kar skril.

  • Pavel

   Kaj pa če se te izmika kot aidsa tebe?

 • Slovenec

  Rožle • 2 uri nazaj
  Vseeno malo spoštovanja do preminulih …
  Mate še en kup drugih člankov za osebne obračune …

 • MEFISTO

  Morda se bodo Sloveniji vremena vendarle zjasnila.

  Miroljubni pedri, pardon, geji, se že koljejo med seboj.

  Bolj počasi bo šlo, ker opažam, da so nicki majorja JNA še vsi “na broju”.

 • MEFISTO

  Ljubljanska parada ponosa, iz katere je štrlela tudi siva glava predsednika državnega zbora, ki svojo udeležbo na tej prepotrebni kulturni prireditvi opravičuje z ljudskim rekom, da bi v predvolilni sili vrag še muhe žrl, se je končala v skladu z miroljubno tradicijo LGBT – s pobojem med razgretimi geji, oziroma pedri.

 • MEFISTO

  Letošnje predsedniške volitve nam obetajo obilo zabave.

  Poleg Marjana Šarca, komika Papsterja in Damjana Murka je kandidaturo za predsednika republike napovedal tudi Andrej Rozman – Roza.

  Skrbi me, kaj bo k temu rekla Ljudmila Novakova, predsednica Nove Slovenije, stranke slovenskih krščanskih socialistov, ki je zagrozila, da ne bo dovolila, da bi se predsedniške volitve spremenile v cirkus in poceni komedijo.

 • MEFISTO

  Tovariši, ne prezrite!

  Stefan Cakić, eksekutor Tiča, ni kdorkoli?

  Je med drugim tudi preprodajalec drog in je pred dvema mesecema skupaj z Milanom Brglezom, predsednikom državnega zbora, in Zoranom Jankovićem, ljubljanskim kalifom, odpiral društvene prostore društva Zmaj.

  Nikar ne recite, da gliha skupaj štriha!

 • Get Smart

  Delo za državo.
  POLITIKA je SKRB, je delo za POLIS = POLITEJO = DRŽAVO.
  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
  seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
  vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
  dela ZA SLOVENIJO,
  ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  poštenost,
  pravičnost,
  resnicoljubnost,
  prijateljstvo do ljudi,
  domoljubnost,
  rodoljubnost,
  svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih
  SLOVENCI podarili svetu..
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

  • Get Smart

   Nasprotje poštenega dela pa je?
   Kaj pa stoji nasproti “kulturi življenja”?

   KULTURA SMRTI = KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
   MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo pedrstvo pedofilstvo
   detomorilstvo uničevanje UMOR ropanje LAŽ blatenje ljudi NORČEVANJE
   sviranje kurtzu, prodajanje magle
   skratka PARAZITIRANJE na ljudeh …

   feminizem kretinizem drkalizem pasjejebizem vegizem socializem itd. = KOMUNIZEM
   tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM
   globalno pa kaviržido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI itd. SERBUSIZEM,
   je
   AGITROPAGANDA KOMINTERNE = pranje možgančkov, laž, zavajanje …

   SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuška Sholtes ŠARAC …

   vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.

   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
   osvobodila.«

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!