Janez Janša: “Pribitek na realno ceno pri 2. tiru je 400 do 500 milijonov evrov. S tem denarjem lahko zgradite nove šole v vseh slovenskih občinah.”

(Foto: SDS)

“SDS je pripravljena na volitve, tudi če bodo predčasne,” poudarja predsednik največje opozicijske stranke SDS Janez Janša in ob tem dodaja: “Vemo, kje smo mi kot stranka, vemo, kje je Slovenija kot država, poznamo naše prednosti in slabosti, zavedamo se izzivov, ki so pred nami, vemo, s čim se spopasti prvi, drugi in deseti dan, imamo izkušnje, ekipe, program.” Janša je izpostavil dva projekta, ki pomembno zaznamujeta politično realnost in pozval k oddaji podpisa za referendum o 2. tiru Divača – Koper.

V soboto, 27. maja, so se članice in člani Slovenske demokratske stranke Ptujske regijske koordinacije zbrali na letnem pikniku v Lovrencu na Pohorju. Že zjutraj so se v prijetnem tekmovalnem duhu pomerili v malem nogometu, mnogi so se odpravili na pohod na Ptujsko goro, nekateri pa so spretno podirali keglje. Osrednji gost regijskega piknika je bil predsednik SDS Janez Janša, zbrane pa so pozdravili tudi predsednik gostujočega občinskega odbora SDS Kidričevo Marjan Petek, župan občine Kidričevo Anton Leskovar, dolgoletni zaslužni član Miroslav Luci, poslanka SDS Suzana Lep Šimenko ter evropski poslanec in podpredsednik SDS dr. Milan Zver.

(Foto: SDS)

Janez Janša: “Ljudje mislijo, da z neudeležbo na volitvah izražajo protest proti obstoječemu stanju, v bistvu pa z neudeležbo to stanje vzpostavljajo. Neudeležba je glasovanje za stanje, kakršno je. Tako kot je bilo takrat od poguma dr. Jožeta Pučnika in Demosa odvisno, kakšna bo slovenska prihodnost, tako je danes v veliki meri od SDS in od tistih, ki imajo Slovenijo v srcu, odvisno, kakšna bo Slovenija v prihodnje.”

Vsak podpis za referendum o 2. tiru šteje in je pomemben
Ob tej priložnosti so se člani SDS iz Ptujske regijske koordinacije zahvalili dolgoletnemu aktivnemu članu Miroslavu Luciju, ki je izrazil veliko zadovoljstvo, da je lahko pri delu Slovenske demokratske stranke in graditvi samostojne Slovenije sodeloval od samih začetkov. Poslanka Suzana Lep Šimenko je v svojem pozdravu pozvala k večji aktivaciji prebivalstva Ptujske regije in zbrane povabila k oddaji podpisa za razpis referenduma o zakonu o 2. tiru.

(Foto: SDS)

Podpredsednik dr. Milan Zver je dejal, da se nestabilna situacija v Evropi sicer nekoliko umirja, da pa “Slovenija potrebuje močno, stabilno in trdno vlado, ki je levica ta hip ni sposobna zagotoviti.” Izrazil je upanje, da bo naslednjo vlado sestavila Slovenska demokratska stranka, ki bo uresničila dane zaveze, program in resolucijo Slovenija v srcu.

(Foto: SDS)

Janša: SDS je pripravljena na volitve, tudi če bodo predčasne
Osrednji govornik, predsednik SDS Janez Janša, je uvodoma pozdravil: “Lepo je priti v vašo regijo, kjer so temelji Slovenske demokratske stranke zelo trdni.” Pohvalil je prizadevanja Ptujske regijske koordinacije SDS, ki je s prvim regijskim srečanjem pred devetimi leti orala ledino, danes pa so takšna srečanja praksa v vseh slovenskih regijah. V nadaljevanju je predsednik SDS poudaril, da je stranka na kongresu sprejela temelje svojega delovanja za prihodnje obdobje: “SDS je pripravljena na volitve, tudi če bodo predčasne. Vemo, kje smo mi kot stranka, vemo, kje je Slovenija kot država, poznamo naše prednosti in slabosti, zavedamo se izzivov, ki so pred nami, vemo, s čim se spopasti prvi, drugi in deseti dan, imamo izkušnje, ekipe, program.« Toda opozoril je, da glede na prakso nepoštene volilne tekme doslej to ni nujno dovolj za zmago na volitvah. Prav kraji, kot je Ptujska regijska koordinacija, imajo največ potenciala, da se to spremeni. Dosegajo namreč nadpovprečne volilne rezultate, a slabo volilno udeležbo. “Treba se je boriti za vsak glas,” je bil jasen.

V tem primeru, pravi Janša, “lahko dobimo slovensko državo, ki bo izkoriščala svoje potenciale, ki bo enako obravnavala vse kraje po Sloveniji, vlado, ki bo enako skrbela za vse, namesto vlade, kot je sedanja, ki je podpisala sporazum z najbogatejšo občino za 300 milijonov evrov dodatnih vlaganj, ostalim pa namenja le drobtinice.” Spomnil je na razvojne rezultate Slovenije iz začetka devetdesetih let in iz mandata 2004 do 2008: “Takrat so se plače in pokojnine, ki so se usklajevale s plačami, povečale realno za 24 %, pokojnine za 128 evrov, v tem mandatu se pa hvalijo s 3 do 4 evre povečanja in temu pravijo cvetenje.”

Janša izpostavil dva projekta, ki pomembno zaznamujeta politično realnost
Prvi je 2. tir. Janez Janša je pojasnil, da v SDS želijo z zbiranjem podpisov zaustaviti nori vladni projekt: “Nikakor pa ne govorimo, da 2. tir in modernizacija železniške infrastrukture nista potrebna.” Vendar, kot je dejal, potrebujemo sodobno dvotirno povezavo, po kateri bo potekal tako tovorni kot potniški promet, ter progo, za katero bomo odšteli toliko, kot je primerljiva cena v drugih državah. Vlada pa po obstoječem zakonu predvideva, da bo meter proge stal toliko kot 1,5 kg zlata. “Ta pribitek na realno ceno pri drugem tiru je 400 do 500 milijonov evrov. S tem denarjem lahko zgradite nove šole v vseh slovenskih občinah,” je bil jasen vodja opozicije.

Drugi tak projekt je Magna Steyr. Župan občine Kidričevo je predsednika SDS informiral, da v Kidričevem obstajata primeren prostor blizu industrijskih objektov in vsa potrebna infrastruktura za tak projekt, to je ponudil tudi ministrstvu za kmetijstvo, a kmetijsko ministrstvo na to ponudbo ni niti odgovorilo. Janez Janša odgovor vidi v tem, da bo omenjeno lakirnico v Hočah gradilo podjetje, katerega direktor je bil nekoč prav kmetijski minister Dejan Židan. To, kot pravi, smrdi po sistemski korupciji, a se niti pravosodni organi niti mediji s tem ne ukvarjajo.

Jure Ferjan

 • dr Janez Sveti

  Jaz volim SDS.
  DR Janez Sveti Svobodnjak

  • učko

   Itak ne bo od tega nobenga haska !!!!! Jajo nabira zase glasove. Zdele je mel 4 leta cajt, da bi kej mignu, pa še na šiht v parlament ni hodu !!!!!

   • komar marko

    samo mimogrede. S čim nabira, a s tem, ko je navedel SKORAJ TOČNE ŠTEVILKE stroškov izgradnje. Se v SLO nahajajo zelo TEŽKE investicije, brez vsakega ANEKSA, da ne bo pomote. Samo pri teh investicijah ni sodelovala POLITIKA! Katera politika pa krade pa upam da veš, ni čudno če imajo SLAB SPOMIN. Za krajo čokolade je dobil TRI LETA. Le katerega bančnika so klicali MISTER 10% in iz katerih logov je?

   • AlojzZ

    Čisto prav je in ima vso pravico, da nabira volivce. Prav tako, kot to dela NSI pa SD pa sloviti Miro …

   • dr Janez Sveti

    Vedno volim SDS. :) Rad sem na strani slabših. Z močnimi so samo reve.
    DR Janez Sveti

 • Demonkrat

  Islandija sploh nima zeleznice .Standard imajo pa visok

  • Slovenec

   Od kod do kod bi pa naj bila? Iz enega konca Reykjavika na drug konc Reykjavika? Ovca.

   • Demonkrat

    Si bil kdaj na letaliscu Keflavik?Tako da dobis primerjavo z ljubljanskim ?

    • stajerc5

     Jezus, si blesav! Cel Island nima toliko prebivalcev opankarski velegrad!!!

 • komar marko

  realna cena drugega tira je med 750 in 800 MIo EUR. Seveda morajo izgradnjo peljati INŽENIRJI, lopove pa že danes v AREST, vključno s predlagatelji zakona s katerim so uzakonili ropanje. No drugi tir je načrtoval GLAVNI graditelj avtocest v SLO, zato pa je tudi taka cena!

 • Slovenec

  Kakšne šole bi ti gradil, če pa ni otrok?!! Še stare se zapirajo, ovca.

  • komar marko

   Vidiš. namesto da bi se spravil k delu in bi kaj naredil za SLO , pa tukaj pišeš NOROSTI TELIČEK!
   Samo glede na NICK ki ga imaš. sem prepričan, da si stvari KUPIL!

  • francelj3

   Tudi cigani in arabci potrebujejo šole, čeprav njihovi otroci vanje bolj malo hodijo.

   • Slovenec

    Aja ….. Janša skrbi za cigane in arabce. Zanimivo.

    • francelj3

     Res inteligentno sklepanje, slovencelj, čestitam!

    • slosin

     Ko pride na oblast, bo poskrbel tudi za tebe…he,he,he

     • Slovenec

      Lepo. Zadnji čas, da pokradeno porazdeli med Slovence.

     • slosin

      Seveda, vzel bo nazaj in razdelil tisto, kar ste levakarji pokradli…saj veš, nekaj podobnega, kot je vračanje pokradenega premoženja med vojno in po njej. – sledi še ena denacionalizacija…

  • slosin

   Si pa res en trdonja…Primerjavo s šolami je podal za lažjo predstavo, za koliko denar gre….Ampak tebi verjetno tudi ta primerjava ni jasna, ker levakarji pojma nimate o financah, sicer ne bi bili levakarji…

   • Slovenec

    Ti nimaš pojma o slovenščini, ovca nepismena.

  • von Rhein

   Nadomestne šole iz zdravju primernih gradbenih materialov. Stare polne grafita,svinca in salonita pa neškodljivo odstranil.

 • dule5

  nabijanje prazne slame

  • komar marko

   jo bo treba enkrat zamenjati. A ni že čas. Mal počakaj, žetev bo čez en mesec, pa boš imel frišno in s eboš lahko hvalil!

  • totex39

   Ta vlada pa krade na vseh področjih, kjer se le da. Njen cilj je, čimprej vse uničiti.

 • Lisjak

  Lovrenc na Dravskem polju ne pa Lovrenc na Pohorju-sedi cvek Jurček!!!

 • totex39

  Volivci upam, da ste le spoznali , da moramo voliti stranko prihodnosti to je SDS.

 • McBobo

  “””Podpredsednik dr. Milan Zver je dejal, da se nestabilna situacija v Evropi sicer nekoliko umirja…”””

  Nič se ne umiraja, to je samo zatišje pred orkanim.

 • francelj3

  Obrazce za referendum pošiljajte g. Viliju Kovačiču na njegov domači naslov s priporočeno pošto, sicer bog ve, kaj se bo zgodilo z vašimi obrazci. Saj veste, predsednik vlade je izjavil, da referenduma NE SME biti. Tako se dela z vašimi državljanskimi pravicami.

  • centurion

   Raje pa zbrane v okolišu osebno predat g.Kovačiču.

   • francelj3

    Tako je, če le imate možnost.

   • karpelec

    Ta bo pa bolj težka. Torej organizacija ni dovolj dorečena.

    • centurion

     Niti ne, saj si zgoraj zapisal možnost oddaje SDS poverjeniku.

     • karpelec

      Ja kako , če ja pa blokada na UE?

  • karpelec

   Tudi pisarne upravnih enot ne delajo, oziroma so zaprte, tako je že težava sploh obrazce potrditi.

   • centurion

    Baje, da sistem potrjevanja e-obrazcev ne funkcionira, tako da
    oddani glasovi proti tiru niso ravno v seštevku.

    • karpelec

     Torej blokada na celi fronti.Upam ,da bomo lahko oddali SDS poverjeniku.

     • totex39

      To pa je sramota, takoj bo potrebno ukrepati, kajti to se ne sme dogajati in vsepovsod bo potrebno postaviti svoje ljudi, ki bodo preverjali pravilnosti poteka.

     • janez cepec

      ma ja, čista jeba, akcija, zbirno mesto mate u Begnah, tam se upište, dobite potrdiu, pa še eno fletno srajco z dougim rokavim, pa čist mejhno tiho sobco. vaš ljubljeni vodja je že tam

 • AlojzZ

  Janez Janša: “Pribitek na realno ceno pri 2. tiru je 400 do 500 milijonov evrov. S tem denarjem lahko zgradite nove šole v vseh slovenskih občinah.”

  Nadaljujem:
  Z zneskom za kritje vsakoletne zgube tega tira pa bi lahko plačevali učitelje, ki bi učili v teh šolah.

  • centurion

   Nadaljujem:
   Z zneski za kritje aneksov k pogodbi bi bila povprečna pokojnina
   višja za 100+ X€.

 • centurion

  Takole za dobro jutro:
  Janković je balkanski car in car za banksterje.
  Janša je knez za Slovence.
  Dobro jutro Slovenija in domoljubi!

 • francelj3

  Zadeva je zelo preprosta. Slovenija je popolnoma osiromašena, saj komunistična oblast sproti pokrade ves denar, ki ga zaslužimo, in si sposoja milijarde za tekoče stroške, od posojil tudi večino pokrade. Zato so plače nizke, pokojnine pa obupno nizke. Če z referendumom ne bomo preprečili tele kraje tisočletja, ki bo povzročila odtekanje reke denarja v privatne žepe in ki se ji reče 2. tir, bodo čez pet let plače in pokojnine polovica današnjih, to pa bomo lahko pripisali kar sebi.

 • MEFISTO

  Celo režimsko Delo je najbrž po pomoti objavilo tale sestavek:

  “Na železniški progi Koper (Trst) – Dunaj je še eno ozko grlo, ki je precej hujše od onega na progi Divača – Koper.

  Velika večina Slovencev ne ve, da je nova »ljudska« oblast po končani drugi svetovni vojni in po izbruhu komunistične svobode sklenila, da Jugoslavija ne bo več poslovala z zahodom in da bodo odstranili železniško progo med Mariborom in mejo z Avstrijo. Nekdo je potem omilil ta ukrep in odstranili so samo en tir tega odseka Južne železnice, ki jo je pred sto leti zgradil presvitli cesar Franc Jožef in Sloveniji odprl vrata v svet. Tirnice so odpeljali v Albanijo, kjer je revna Jugoslavija gradila prvo železniško progo še bolj revni komunistični sosedi.

  Po tem edinem tiru se je vsa leta po vojni v obe smeri valil tovorni in potniški promet iz luke Koper in z Balkana. Samo v šestdesetih letih prejšnjega stoletja, ko so med ljudi prvikrat razdelili potne liste, se je tudi en milijon (1.000.000) jugoslovanov po tem tiru odpeljalo iz komunističnega raja s trebuhom za kruhom v gnili kapitalizem. In po tem istem tiru je aktualna »ljudska« oblast predlani v kratkem času prepeljala do meje z Avstrijo kakšnega pol milijona (500.000) migrantov, naših prijateljev z Jutrovega, čeprav bi jih ljubljanske filantropke in humanitarke rade obdržale zase.

  Aktualno »ljudsko« oblast in histerične varuhe narodnega interesa z globokim žepi ter zagovornike izgradnje drugega tira Divača – Koper za vsako ceno, je treba opozoriti, da je v primerjavi z odsekom Maribor – Avstrija enojni tir med Divačo in Koprom še premalo izkoriščen in da je treba najprej izpolniti sramoten dolg do preteklosti, ki se je nabral na enotirnem odseku na nekdanjem sicer dvotirnem ponosu Avstroogrske in slovenskih dežel na relaciji Dunaj – Trst.”

  • centurion

   Hočeš povedati, da je Forum 21 preko svojega glasila sporočil,
   da bo po zakonu o Drugem tiru sprejet še drugi
   zakon o drugem Drugem tiru, ker brez tega drugega zakona o Drugem tiru
   prvi zakon o Drugem tiru ne bi bil racionalen.
   Upajmo, da predlog za ta drugega ne bo predor, ampak, da bo na
   stebrih obešen nad obstoječim tirom….

  • Jovo Jamnica

   :-) Pred tednom dni te ni doben šmirglo???
   ———————–
   MEFISTO • 6 dni nazaj

   Drugi tir Maribor – avstrijska meja ima prednost!

   Na železniški progi Koper (Trst) – Dunaj je še eno ozko grlo, ki je precej hujše od onega na progi Divača – Koper.

   Velika večina Slovencev ne ve, da je nova »ljudska« oblast po končani drugi
   svetovni vojni in po izbruhu komunistične svobode sklenila, da Jugoslavija ne bo več poslovala z zahodom in da bodo odstranili železniško progo med Mariborom in mejo z Avstrijo…

   • MEFISTO

    N bi rekel, da me ni nihče šmirglal.

    Tebi sem očitno naredil srčno rano.

    • Jovo Jamnica

     Niti ne. Dokazal sem samo, da lažeš…

     • MEFISTO

      Kakšno laž si revše dokazalo?

     • Jovo Jamnica

      Zgoraj si preberi.

 • Anton

  bravoo JANEZ JANŠA,tako se govori! Osebno bi sicer dal drugo primerjavo, namesto šol, pa vendarle, dejstvo je da želi 500/> miljonov evrov forum 21 zase, da bo lahko del teh sredstev porabil v naslednjih bližajočih volitah, vse za diskreditacijo Janeza Janše.

  sarkazem press

 • David Lokatos

  JANSO na vodenje projekta (in Sloveije) in ne bo izginilniti 1 Evro!!!! DEJSTVO! JANSA,zavedni Slovenci te imamo radi!!!

 • jan

  Nekateri bi se zadovoljili z manjšim pribitkom. recimo od 100 do 200 mio. Da bi se v SLO izpeljal projekt z javnimi sredstvi brez zasebnih provizij pa je misija nemogoče.

  • Anton

   Nikola Tesla je bil 100 bolj zaslužen za razvoj modernega sveta kot en Einstein,če mene vprašate je bil tudi “100x večji genij” od tistega juda,navsezadnje je Nikola precej zaslužen tudi za razvoj interneta kot ga poznamo dandanes, pa še za 100 +1 drugo stvar, ki jo moderni človek sedaj uporablja,pa vendarle Einstein je bil judovskega porekla in je bil kajpak že za časa svojega udejstvovanja od judovskega lobija povzdignjen med oblake, ovekovenčan kot “Bog”, kot sinonim za Genija za preostali znanstveni/neznanstveni svet. Skratka še ena manipulacija od strani judovskega lobija.Vprašanje je tudi kolikšen prispevek k relativnosti, iz matematičnega vidika je sploh od njega,kajti govori se da je bil on dokaj povprečen matematik, dočim njegova prva žena Mileva Marić, matematičarka srbskega porekla, je bila odlična pri tej vedi.

 • jan

  2. tir bi morali dat gradit Kitajcem, proga pa bi začasno dobila eksteritorialni status, korupcijo pa bi Kitajci tam kaznovati po njihovem pravu.

 • vsemojebabe

  Če ne boste šli na volišče in volili za svobodo, bomo kmalu dobili na oblasti dinastijo rdečih cmerov.

  • Slovenec 33

   Dinastije okupatorjev in izdajalcev slovenskega naroda so na oblasti že od leta 1918 in to se pozna, ker je slovenstvo v slovenskih deželah le še v sledovih, žal.
   Zato bo res nujno potrebno iti na volišča in takoj urediti podpis proti 2. tiru.

 • MEFISTO

  Vsak pošten Slovenec trpi in težko prenaša to marionetno, sleparsko, prevarantsko in plenilsko oblast.

  Si predstavljate, kako šele trpi tovariš Mihael, ki mora trpeti tudi za množico svojih nickov, s katerimi se bori za boljši videz te škodljive oblasti in pod katerimi na tem in na mnogih portalih osrečuje in tolaži samega sebe.

  • Jovo Jamnica

   Naj ti bo, izjemoma! Spodaj si napisal: …Po tem edinem tiru se je vsa leta po vojni v obe smeri valil tovorni in potniški promet iz luke Koper in z Balkana. Samo v šestdesetih letih prejšnjega stoletja, ko so med ljudi prvikrat razdelili potne liste, se
   je tudi en milijon (1.000.000) jugoslovanov po tem tiru odpeljalo iz komunističnega raja s trebuhom za kruhom v gnili kapitalizem…

   Torej, dvomim, da ne veš, kakor so se naši gastarbajteri tiste dni prevažali v Nemčijo po drugi progi. …Zagreb – Zidani most – Ljubljana – Jesenice – Beljak (Rudolfova železnica)!

   • MEFISTO

    Tudi po tej železnici so se vozili, toda v manjšem številu.

    Poleg tega pa je bilo v sestavku govora o progi Dunaj – Trst, z enotirnim krakom proti Kopru.

    Sicer pa tudi gastarbajterjev ni bilo samo za miloijon.

    V vseh letih komunističnega raja jih je bilo še več.

    In pod aktualno rdečo oblastjo ta številka še kar narašča.

 • Fogglof Tunnek

  Vic tedna:

  Čujte, ka dobiš če opereš umazanega politika kot je Janez Janša?… Fsrano vodo in čistega kriminalca!!!

  …hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha…

  • MEFISTO

   Vidite tako fsrano godlo dobimo, ko se oglasi tele z Gorenjske v kvazi prleščini.

   • Fogglof Tunnek

    Čuj, jas sn pristni Haložan iz Zavrča… Kapish???

    • Jovo Jamnica

     Uskoki tega ne ločijo.

     • janez cepec

      kozaki se jih pa ne branjo, mislem, koz

     • Jovo Jamnica

      Veš zakaj nosi uskok, ko gre v kozjo štalo, hlače z šlicom na gumbe???
      Ker koza sliši… ziiipppp

     • janez cepec

      hehe

     • janez cepec

      kva misleš, de ma dobri pastir oblečen, ko gre u štalo svoje ovce popedenat?

     • Fogglof Tunnek

      Seveda ne… Haloze se raztezajo od Zavrča pa fse tja do Makol oz. Boča…

    • Hanza Gorenjski

     Imaš še čredo koz?

     • Fogglof Tunnek

      Nimam koz ne ofc…mam pa vejko gorico šmarnice, pa brajde kvintonove…puno sadja in delam domači šnops fsej vrst…dva pujčeka v štaluncu, svoje kure… Skratka jas dobro živim!!!

     • Hanza Gorenjski

      A maš kaj šnopsa za prodat?

     • janez cepec

      jest mam, gorenskiga, če češ?

 • Hun

  se kolcal se vam bo po Titotu

  • MEFISTO

   Te obsedajo samomorilske misli?

   Ubogaj svoj notranji glas!

   • Hun

    vsak cas ga bom ubogal ko se grem dobr posrat bom misl nate kako odstranim nepotrebn balast

    • Hanza Gorenjski

     …pa razmaži po ksihtu…

     • centurion

      Naj si torej naredi lepotno maskaro?…

     • Hun

      vidm da mata izkusnje

     • Hanza Gorenjski

      Torej, pomaga.

     • Hun

      kaj mi bo dodatn drek ce je dost posrancev na tem portalu…

    • MEFISTO

     Ker si brišeš s prstom rit, deni v usta, ne na portal.

  • Hanza Gorenjski

   Res je. Meni se še sedaj bruha, ko samo pomislim nanj.

 • Fogglof Tunnek

  Aktualni vic:

  Čujte, kako rečemu fantu ki ga je spočel župnik?… Fant od fare!!! … hahahahahahahahahahaha…

  PS: Rodetu to ni najbolj smešno… Prokleti nemški ofčar !!!

  • MEFISTO

   Čas, ki ga životarimo, je že brez tebe dovolj in preveč nor.

  • montyamp

   Hej tunnč , včeraj sn te čakal v Lovrencu .
   Ka ti je že šmarnce sfalilo ???

   • Fogglof Tunnek

    Fčeraj sn jas bil doma, v mojih lepih halozah…in ja, šmarnico sn pil… Šmarnice meni navadno ne sfali…ker pijem tudi kvinton, tak da pijače kolko hočeš!!!

 • komunist

  Večna mantra desnuharjev so predčasne volitve, pozabite na to, volitve bodo redne in zmagali ne boste!!!

  • montyamp

   Prpa vam že dela , tesno bo .

  • Fogglof Tunnek

   Res je… to jim jas govorim že leto dni…

  • sprehajalec

   Pravim, Slovenija mora doživeti katarzo z Grškim scenarijem. Pa Mesecem kot novim Ciprasom. Potem boste takšni kot ti utihnili….

 • Fogglof Tunnek

  Aktualen vic:

  Čujte, če bi Fjodor Mihajlovič Dostojefski danes živel v Sloveniji in poznal Janeza Janšo… bi napisal samo Zločin… hahahahahahahahahahahahahahahahahaha…

  PS: Za kazen ki je ni bilo je poskrbelo Ustavno sodišče!!!

  • janez cepec

   če bi pa pr nas IDIJOTA napisu, bi pa iz Janševga življenjepisa snov črpu

   • Fogglof Tunnek

    Tudi to drži…

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, da ne bote rekli, da sn pristranski:

  Čujte, ka dobiš če križaš Janšo in Jankovića?… Ne vem, ampak ziher nekaj, kar ful hitro krade!!!

  …hahahahahahahahahahahahahahahaha…. nasmejte se, je lep sončen dan!!!

 • Hun

  povejte kolk sol se je zgradil po letu 91..nekaj let ste vladal je vas vodja zgradil ksno solo…se dans obiskujejo osnovne, srednje ter uneverze, ki jih je Tito zgradil..gdo si upa oporekat dejstvu

  • centurion

   broz je postavu samo univerzo v Kumrovcu.
   Najvišjo izobrazbo za komuniste dobije tam slovenski nasledniki KPS.

  • montyamp

   S šolami je tako kot z gradovi in železnicami .
   Še dobro , da komunističnim redardirancem ni uspelo vsega porušiti .
   SLAVA MATERI TEREZIJI — SMRT MURGLOSRBSKEMU FAŠIZMU

   • Hun

    mas prau zato so ti Avstrici nardil Univerzo k so hotl da si pamtn hlapc

    • montyamp

     Se malo pozanimaj kakšne položaje so zasedali Slovenci na dunaju , za časa AO .
     Tvoji pa pri Turkih , hahaha ………

     • Hun

      dunajski kidalci konjskega dreka…vecina
      brihtne Slo glave so pana Dunaju ponucal za lastne interese ne pa za selo Slovenijo

  • MEFISTO

   Ja, enkrat so pa res govorili, da Tito v mladih letih še za pomožna dela pri zidarjih, ko so zidali šole, ni bil dovolj brihten.

   Tudi so pisali o tem, da je nek Hrvat Josip Broz kradel po Kamniku.

   • centurion

    Prst pa izgubil, ker je lagal, da je strugar in mislil , da
    zna delat na stružnici.

  • von Rhein

   Se lahko še bolj blamiraš?

   • Hun

    to je tvoj odgovor z argumenti…raj se ne oglasaj

 • MEFISTO

  Danes se lahko zgodi, da bo Tunnek končal b bližnjih Begunjah na Gorenjskem.

  Na vsezgdaj je že tako patološko evforičen.

  Tudi to, da skuša duhovičiti, je slab znak.

  • Fogglof Tunnek

   Smeh je pol zdravja… zato pa ste desnosučni fsi bolani!!!

 • montyamp

  Komunizem ugaša tudi v Sloveniji .
  Zadnje brce v meglo ga ne bodo rešile .
  Vsi na referendum proti kleptokraciji 2TIR .

  • janez cepec

   kva bo pa poj Janša devu, če komunizm crkne?

   • montyamp

    Zaradi njega bo glih crknu .

    • janez cepec

     ja se ga bi blo škoda, se j’ je tud ževav po svoje, s kerga se mo pa poj norca deval?

   • Fogglof Tunnek

    Naredil bo samomor…pa to…

 • Fogglof Tunnek

  Učiteljica Likovič: “Janezek, koliko sklonof pozna slovenščina?”
  Janšef Janezek: “Sedem!”
  Učiteljica Likovič: “Janezek si prepričan?”
  Janšef Janezek: “Seveda, sedmi je novi! Imenuje se podkupovalnik ali koruptivnik!”

  PS: No, in tako je Janezek postal lider klero-desničarske in klero-fašistične stranke SDS!!!

  • MEFISTO

   Tunnek bo prej končal v bližnjih Begunjah na Gorenjskem, kot sem malo prej napovedal.

   • Fogglof Tunnek

    Čuj, smeh je pol zdravja… hahahahahahahahahahahaha …

    • MEFISTO

     S tvojim duševnim zdravjem ne more biti vse v redu, sicer se ne bi smejal ob lastnih neumnostih.

     V Begunjah so taki.

     Tudi kak Tito ali kralj je med njimi.

     • tohuvabohu

      Znano je, da se imbecili režijo kar tja v tri dni.

  • montyamp

   Gošarji ste pozabili na bežalnik in žive zazidalnik .

   • Fogglof Tunnek

    Barbara je tako lepo ime!!!… Ajd, grem rova kopat… Adijo !!!

   • janez cepec

    bežalnik ste vi nucal, k ste 45. ga gor u Jodlland letel, ke snete skire

  • učko

   Ah ne, takrat je ratal kandidat za v partijo !!! Šele precej kasneje je on ratal klerik !!!

  • seniorka

   Butel nesramni, ali nimaš drugega dela, kot da žališ ljudi, ki so veliko dali za Slovenijo v kateri ti živiš. V kateri stranki si pa ti, verjetno v komunistični ali v skrajni ZL. Tvoja parola je: vsi enaki, če delaš ali pa ne delaš!

 • totex39

  Še tukaj ko gre za podpise za referendum dokazujejo kakšna banda nam vlada.

  • Fogglof Tunnek

   SDS banda?…v senci?…

  • janez cepec

   sej praum, čista jeba, se pa uhka u Begnah upišete, vaš šef je že tam, pod št. 666 je zabeležen

 • neny

  SDS rešuje nizek IQ. Janez je lahko ponosen.

  • montyamp

   Murglosrbskega fašizma niti Putin več ne reši .
   Edino denar bo starim udbovskim fosilom pobral , naš — pokraden .

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, grem v gorico s flakserco kosit…Adijo, čujemo se bolj pol….

  • Jovo Jamnica

   Mi pa rečemo… silkarco. Fleksarca je kotna brusilka…

   • Fogglof Tunnek

    Ne fleksarca… flaksarca…tudi pri ribiški palci rečemo flaks… samo pravilno pa je laksarca…mislim…no…

  • Levicar nikoli! … in hetero

   Poskrbi, da si pokosis se noge zraven!

  • tarantela

   F nedelo se ide k meši, te pa f krčmo!

   • Jovo Jamnica

    Ejga, fsepofsot pa tut f nea paše… V nedelo!

    • tarantela

     Aha! Si bom zapomnala, če bom…Bogec plati!

    • von Rhein

     V ta koncept tudi ejga ne paše.

     • Jovo Jamnica

      To sn zarat Mefota napiso, pa ni trzno… :-)

 • Levicar nikoli! … in hetero

  Zabitim rdecuharjem ni pomembno koliko se pokrade, glavno je, da kradejo njihovi! Pizda, kok mora bit clovek zabit, da je rdecuhar…!?!

  • tarantela

   Kot abesinska šterna s koucem vred, he-he…. Črnuharji pa še šterne nimate.

   • Levicar nikoli! … in hetero

    Crnuharji naj bi bili verni – kje sem kdajkoli napisal, da sem veren?!? Spet rezoniranje zabitih rdecuharjev! Karkoli napisete, je bedasto! Vedno! Vsakic!

    • tarantela

     Jawohl!

     • MEFISTO

      Priznamo ti, da se imaš pravico pogovarjati v maternem jeziku.

     • tarantela

      Hvala! Vedno, ko kaj napišem, ga polomim…ja sem pač menda levuharca.

 • MEFISTO

  Tunnek je že poklical na pomoč svoj izrazito intelektalni nick janeza cepca.

 • učko

  Janša pametuje že četrt stoletja, njegovi bivši partijski šefovi pa nam vladajo. Pa Ivanu tut ni n’č hudga !!!! Kako pravjo levuharji? Pa če so naš’ še taki zlikovci, še vedno so boljš kot Janša !!!!

 • učko

  Cajt je za NOVO POLITIKO !!!!! Nova politična gibanja in nove politične stranke in novi ljudje v politiki in na položajih so NUJNOST! Stari partijski in bivši partijski PRDECI naj gredo na smetišče zgodovine in to v koloni eden po eden z Janšo kot zastavonošo na čelu !!!!!!!

 • MEFISTO

  Nekaj nickov znanega levičarja je zgrešilo temo.

  S pedri se pogovarjamo pod temo “[VIDEO] Poglejte parodijo, ki to ni: Sprijene fantazije LGBT ali ko bolano postane normalno.”

  • Jovo Jamnica

   Člankof na Novi že dugo nea čitam. Sploh, če prek Disqusa zaslutim, da je pot članek potpisana kaka Šajherca…

   • MEFISTO

    Mihael, tole je pa udbaška izjava.

    • Jovo Jamnica

     Zakaj???

     • MEFISTO

      Ker si nekdanji in sedanji udbaš!

 • učko

  Janša je enostavno del tega režima in igra točno določeno vlogo pri vsem tem. Zato pa nam bivši režim lahko še vedno vlada, sicer ne več uradno kot partija, pač pa kot mafija !!!!

  • Jovo Jamnica

   Ne upajo si postavit niti kozmetičnega protikandidata na strankinem kongresu…

   • učko

    Ja, ko bi vsaj malo “odglumili” pa se zmenili, da bojo “bolj demokratični” (LUdomila). Ampak ne, JaJo se “nameče” kot absolutist, kar zgleda čedalje bolj bizarno in obskurno !!!!!

  • neny

   odlično.

 • učko

  Janša, zgoraj slikan na gasilski sliki, bi lahko enkrat za spremembo bil malo bolj ob strani, ne vedno čisto na sredi. Bi zgledalo bolj spontano in diskretno in dopadljivo. Ker je prepameten, da bi poslušal kakršnekoli nasvete iz sebe dela bimbota iz ostalih okol sebe pa ovce !!!!

 • učko

  Dons je bit “janšist” smrtno nevarno. Najmanj kar se vam lahko zgodi je, da vas zaradi tega šikanirajo v službi in na koncu vržejo iz službe. Še posebej, če ste zaposleni v JU !!!

  • tarantela

   Bo pa dobil dvojna leta plačana, ker se izpostavlja, hi-hi…

 • učko

  Janša je za “janšiste” kot zastrupljen med, namenjen muham, da se ujamejo in pocrkajo. Janša pa se ima še naprej fino in v ozadju kolaborira z režimom, sej mu druzga ne preostane. Tako kot NSi in SLS.

  • centurion

   Kučan je za levake kot drek za muhe. Vse letijo nanj. Nagonsko, ne razumsko.
   Pravzaprav JE drek…..

   • učko

    Ja, ampak tiste muhe imajo v tej državi za “boglonaj”, ker so režimski ritolizniki, razno razne privilegije. Janševci pa od Janše ne dobijo nič, ker še Janša nima nič, slabš’ kot “farški hlapci” !!!

   • Jovo Jamnica

    Kaj Kučan je tut ki omenjen f članku???

    • von Rhein

     On je ovitek vsebine.

     • Jovo Jamnica

      Kak za koga…

 • učko

  Na tak način se ne bomo nikol losal tega Udbo-mafijskega režima !!!!!

  • šmentanamuha

   Pa povej, kakšen je tvoj alternativni predlog kako?

   • učko

    Mal preveč za tukaj pisat !

    • von Rhein

     Lahko v nadaljevanjih.

 • šmentanamuha

  Folk, pejte se podpisat na Upravno enoto za referendum. Mal časa si je treba vzet, ampak treba je preprečit novo krajo javnega denarja. Janša ima prav, čeprav se učko z njim ne strinja. Učko dej rajši kakšen vsebinski argument na to temo, ker izpadeš samo navaden trol.

  • učko

   Ja, se strinjam, treba je TORPEDIRAT vse glupave projekte Cmirkotove “vlade”, ki zdele na silo nekaj serjejo. Tut tisto svinjsko lakirnico si lahko postavijo doma na dvorišču !!!!

   • šmentanamuha

    Ja, seveda, potem pa dajmo to nardit. Ampak tvoje trolanje ne pripomore k temu. Janša je trenutno edini v stanju kaj nardit. To ne pomeni, da je perla, se je upam kaj tudi naučil, ampak v tem trenutku so edina resna stranka, ki ima tudi dovolj vizionarski program. Kateri pa so tvoja izbira. Pa ne rečt da mesečniki. please!

    • učko

     Jest obenem izzivam, naj kej nardi, ker sam goberc otresa in twittira !!!

     • komar marko

      ja sam je ČUZ premalo. Količine pa velike. PA NEMŠKE sudije in policaje rabimo. Potem bo pa RAJ v SLo!

     • janez cepec

      a bi rad spet z Nemci kolaboriu, izdajauc Slovenskega naroda?

     • MEFISTO

      Od kdaj seprekleti komunisti štejete za slovenski narod?

     • Janez

      O!
      Kje imaš pa Fogla Tunnka.
      A v vaši “firmi” imate tudi nedeljske šihte ? A v Kumrovcu si bil? L.r. Janez KOMENDA

     • MEFISTO

      Daj mu možnost!

  • janez cepec

   ajde, ovce, usi u Begne, al pa na Stedenc, kar vam bel paše, tam zbirajo podpise. Janša j’ že tam

   • šmentanamuha

    Kak pa veš, kaj sta skupaj na oddelku?

   • tramal

    Pol pismen a si še nisi prišel gor da te nobeden ne razume cepec.

 • tarantela
 • xtc

  Ni važno koliko je pribitka in kaj vse bi laho zgradili;pomembno je to;da se enkrat začne delati pošteno in optimalno brez kraje z najvišjo možno kvaliteto a realno ceno:

 • opazovalec

  @
  Janez Janša: “Pribitek na realno ceno pri 2. tiru je 400 do 500
  milijonov evrov. S tem denarjem lahko zgradite nove šole v vseh
  slovenskih občinah.”

  dokler ne bo razpis za oddajo d3l se ne ve kolika bo cena. Gradbeniki so dobilimoceno izdoločenih parametrov, znano pa je, da se zadnjih nekaj let dela oddajajo za precej nižjo ceno, glej AC Draženci Gruškovje, kjer je Euro Asfalt oddal precej nižjo ponudbo, ki pa nikakor ni 50% ocene stroškovkakot trdi koperski župan. In ne pozabit, ali je cena z DDV ali brez!

 • Olga

  Volitve in nagnati levaške lopove! Vse komunistične tatove za rešetke!

 • Janez

  A?
  Da pri tej Magna Steyr oz.
  Tam pri Hočah – se tudi SD Židan meša? Kdo bi si mislil ! Tak okrogel hecnež.
  Pa?
  Te!
  SD, SMC, DESUS, ZL
  ZAHTEVAMO KONEC POKOMUNIZMA V SLOVENIJI !

  – SO PA RES ZRELE – ZA SAMORAZPUSTITEV !
  Bravo SDS !
  POVEČAJMO SPLOŠNO OZAVEŠČENOST VSEH SLOVENCEV !
  – O DIREKTNIH DOKAZLJIVIH ŠKODLJIVCIH – POKOMUNISTIH !

  Živeli mi, pravi slovenski domoljubi.. OŽIVIMO SLOVENSKE ” O R L E ” ! . L.R. Janez KOMENDA

 • PLavi-mil

  Legalna krajo levosučnih, pod patronatom Cmerarja.

 • garfi

  Popovič je omenjal milijardna preplačila za murgelsko mafijo

 • Janez

  Bravo gospod Vili !
  Vaše sposobnosti-vrline – bo treba spremeniti-nadgraditi ?
  V en slo domoljubni organ,
  ki bo pazil na vse zlonamernosti, ki jih kujejo slo pokomunisti.

  J. Cepcu spodaj !
  Se resno trga. Okorele slo

  STALINE KPS KOMUNISTE – PROGLAŠA ZA – SLOVENCE.
  Oboževalci Stalina? Pa Slovenci ?
  Štos – desetletja – si napisal – J CEPEC.
  Zelo si hecen. Še kaj takega. Bis, bis !
  Zakaj pa opiraš ?
  ex KP, ZK SLO VERJETNE ZLONAMERNEŽE, PA DOKAZANE LOPOVE? Povej, a ne ! L.r. Janez KOMENDA

 • Prle

  Ivan Janša zvani Janez alias TwITO, računa, da bo dobil volitve in bo sam pokasiral procente od gradnje drugega tira, ampak on še ne ve da bo izgubil volitve.

  • tohuvabohu

   Naš Fido, haaaahahahahahaha.

   • Prle

    He,he,he.

  • slosin

   Jasno kot beli dan pa je, da jih bo tvoj Cmero izgubil in da ne bo kasiral…..

   • Prle

    Še manj pa TwITO.

 • Janez

  Prle !
  Ki nima nobene povezave z vrlimi Prleki – trobezlja.
  Pokomunistična plošča –
  ne daje s sebe – nobenih lepih pesmi več.
  A ti napišem eno pravo original pesem iz Prlekije ! Prleki so bistri. L.r. Janez KOMENDA

 • sprehajalec

  Kako Hrvatje, naši sosedje vidijo danes Slovenijo? Naslov pove vse.

  Slovenija puna komunizma, starog, pravog revolucionarnog, ubilačkog..Liberali tamo nisu liberali, nego zakrinkani komunisti najcrnje vrste!

  http://hrvatskonebo.com/hrvatskonebo/2017/05/22/hrvatsko-nebo-video-slovenija-puna-komunizma-starog-pravog-revolucionarnog-ubilackog/

  • šmentanamuha

   Hudo. Prilepi članek.

  • tramal

   Tudi večina slovencevi jo vidi tako.

 • Aton

  Tudi J ima rad (pre)velike projekte.

  • centurion

   Aton, tvoj največji projekt v življenju je suh prispeti na WC.
   Pa ne uspe vedno.

   • Prle

    Zato pa ti uporabljaš plenice.

    • xtc

     Ne sodi drugih po sebi:

 • tramal

  Komunisti so tako korajžni da že vnaprej povedo in izračunajo koliko bodo pokradli pri projektu.Nekaterimj budalam na tem spletu se pa dopade da jih bodo spet pokradli.Med njimi vodi prle.

  • tohuvabohu

   Kaj nam pa morejo, morejo, morejo …

 • Fogglof Tunnek

  Tak malo za hec:

  Čujte, če bi Fjodor Mihajlovič Dostojefski danes živel v Sloveniji in poznal Janeza Janšo… bi napisal samo Zločin… hahahahahahahahahahahahahahahahahaha…

  PS: Za kazen ki je ni bilo je poskrbelo Ustavno sodišče!!!

 • Fogglof Tunnek

  Vic tedna:

  Čujte, ka dobiš če opereš umazanega politika kot je Janez Janša?… Fsrano vodo in čistega kriminalca!!!

  …hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha…

  • Prle

   Samo ga moraš oprati z brizgalno brizgo, ha,ha,ha.

  • Janez

   Tunnek !
   Zakaj je krvavi, morilski stalinist MARŠAL TITO=WALTER J. WEISS !
   Zastrupil, umoril !
   Starega, dobrega, pametnega, kulturnega Vladimirja NAZORJA, leta 1949.
   Ko
   Je bil dobri V. NAZOR v bolnici.
   Nazorjeva sestra Irma je povedala , da je Tito zastrupil Nazorja !
   No !
   Vem da si?
   EN MALOVEDNI NEZNALČEK.
   Pogumni, pošteni stari gospod Nazor
   – je lopovskega morilca Broza-Weissa

   – nadrl in ga ozmerjal s ” TI SI – PUSTOLOVE” In to tudi napisal v pesmi.
   Vsa
   Čast – dobremu poštenemu gospodu Vladimirju NAZORJU ! Slava mu ! L.r. Janez KOMENDA

  • Fögglof Tünnek

   Čujte, kaj bude ratalo, ka Julika povrže tunnekovega froca. Julika je koza, tunnek pa piandura. Ka te bo iz totoga dreka ratalo? Bit če Kućan! Imat če glavo ko tunnek, kozje možgane, maloga tunnekovega piceka in kratke noge. E to! Bit če rdeče in bude strošk države od vrtca naprej!

 • Janez

  Ponarejeni Prlek !
  In očitno še ne – čisto “potunkani” TUNNEK !
  Vesta !
  Tudi portali kot je ta ok slo domoljubni portal Nove24tv – so kot – ena TRŽNICA !
  Na
  TRŽNICI ? Solato ? Kupš – ali pa je – NE KUPIŠ ! Mar ne ?
  Če !
  JE SOLATA !
  G N I L A – KOT SO GNILI VAJINI KOMENTARJI? Potem? SOLATE – NE KUPIŠ ? A ne?

  Isto pove original
  PRLEŠKA ZELO STARA LJUDSKA PESEM
  V KATERI SE ENA OK PRLEŠKA PUNCA
  – NORČUJE – IZ SNUBCA, VASOVALCA, KI JI POD OKNOM NJENE KAMRE – PONUJA ? Vse mogoče.

  V pesmi
  Za možitev godna punca vpraša – vasovalca, ki bi punco rad imel.

  “KAJ BI RAD, KAJ SI MI PRINESEL ?
  AHA – ŠOLNE – SI MI PRINESEL. ŠOLEN – POJDI PROČ – NISI TI ZA MENE !

  Drugi snubec !
  “KAJ BI RAD, KAJ SI MI PRINESEL ?
  AHA – FIRTAH – SI MI PRINESEL. FIRTAH – POJDI PROČ – NISI TI ZA MENE !

  Šele
  Tretji snubec – je pravi !
  “KAJ BI RAD, KAJ SI MI PRINESEL ? Aha – VENČEK – SI MI PRINESEL ,
  VENČEK
  TI PA PRIDI SEM – TI PA – SI – ZA MENE !”
  Skratka!
  Ni nam treba nositi – smeti – na ta ok domoljubni portal.
  Kot
  Vidita smo tu – kvalitetni – slo domoljubi !
  Prinesti
  bosta morala kaj – pravega, kvalitetnega – VENČEK – NE SMETI ! A ne ? L.r. Janez KOMENDA

 • Hun

  vsegliharji bomo nardil drzavn udar pa spucal in leve kot desne

  • Levicar nikoli! … in hetero

   Hahahahahhahahahahahahaha dej povej na cem si?? Ocitno dobr zadane!!!

   • Hun

    na tvoji mami sm

    • Prle

     Pa dobr jo poservisiraj.

    • stajerc5

     Prvi nekrophil, ki se javno izpove…Dober tek!

 • Levicar nikoli! … in hetero

  Ali lahko levuharji pojasnijo kako je lahko 27 mio€/km x 27km = 1,3 miljarde €?!?!? In kam bo slo 600mio € razlike???????

 • Fogglof Tunnek

  Tak malo za smeh:

  Čujte, kako rečemu fantu ki ga je spočel župnik?… Fant od fare!!! … hahahahahahahahahahaha…

  PS: Rodetu to ni najbolj smešno… Prokleti ofčar nemški !!!

  • Janez

   Tunnek !
   Zakaj je ?
   MARŠAL TITO=WALTER WEISS DAL LETA 1957 – UMORITI ?
   V PARIZU
   STAREGA KP ZLOČINSKEGA, POLIT MORILCA POŠTENIH CRNOGORCEV – MOŠO PIJADEJA ?
   Saj
   MOŠA PIJADE JE BIL STAR BROZOV “PRIJATELJ” IN HUD KP DOGMATIK ? L.r. Janez KOMENDA

   • Fogglof Tunnek

    Tito je bil car…dobesedno…CAR!!!

    • Fögglof Tünnek

     Čuj, telega frdamana opita. ka sem titeja zadno videl, je bil v trugi! Ne bio car, nego smrdeče truplo!

  • Fögglof Tünnek

   kak se reče froci od tunneka? Tümpek. Pa cejli čas mekeče.

   • Fogglof Tunnek

    Ka se oglašaš…kdo te je kaj fprašo…voluhar desničarski?

    • Fögglof Tünnek

     Čuj, ka ti se že sam sa sabom meniš?

 • Janez

  TUNNEK ?
  A pa ti veš ?
  KAJ DOBIŠ ?
  ČE VRŽEŠ V VODO ” KP “POLITIKE” KOT SO BILI : Kardelj, “Broz=Weiss”, M. Pijade, Maček itd.?
  Dobiš ?

  REKO,
  REKO KRVI – NJIH POLIT UMORJENCEV ! To dobiš ! Točno to – reko krvi. L.r. Janez KOMENDA

  P.S.
  TUNNEK ?
  Kje si bil 25.5. – v Kumrovcu ?
  Ali pa si v “HIŠI CVETJA” JOKAL NAD TISTIM ŽAKLJEM PESKA – V GROBNICI – “TITA” ?

  • Fogglof Tunnek

   25.5 sn imel titofko na glavi in zastavo z redčo zvezdo na hiši…pa roštilj smo pekli.

  • janez cepec

   za tebe vemo, de si biu u Begnah, hvala Bog, de nis okol šlevov, pa kešnih pizdarij devu

 • Fogglof Tunnek

  Nekaj za dobro voljo:

  Učiteljica Likovič: “Janezek, koliko sklonof pozna slovenščina?”
  Janšef Janezek: “Sedem!”
  Učiteljica Likovič: “Janezek si prepričan?”
  Janšef Janezek: “Seveda, sedmi je novi! Imenuje se podkupovalnik ali koruptivnik!”

  PS: No, in tako je Janezek postal najprej strastni komunist, kasneje pa lider klero-desničarske in klero-fašistične stranke SDS!!!…Pravijo mu Veliki Vodja !!!

  • Prle

   TwITO.

   • Fogglof Tunnek

    …he he…

   • tohuvabohu

    Naš Fifi.

   • sprehajalec

    vidim da premoreš le še eno besedo Prle. Po moje si že ves shujšan od krohotanja samemu sebi na tale Twito? Saj boš shiral…

  • Janez

   Tunnek ?
   Zakaj je bil MARŠAL TITO – TAKO HUD – L A Ž N I V E C ?
   Niti tega ni priznal
   da nima penisa.
   Kot poroča njegova vnukinja. A so “Titovi otroci” sploh Titovi ?
   Saj?
   Vsi vemo, da se rez penisa – ne da delati otrok.
   Daj povej. Ti tako veliko veš. Tudo o Titovih otrocih – boš – že kaj vedel. L.r. Janez KOMENDA

   • janez cepec

    koko j neki tebe fotr naredu, k si tko prfuknen? po moje ga je na mizo zdrku, ostalo so pa muhe nardile, drgač ne more bit

    • Janez

     Hja?
     Modrosti J. Cepca. Za v ” BUKOVO KNJIGO ŠTOSOV” . Bis, bis ! L.r. Janez KOMENDA
     P.S.
     KRJAVELJ TI NE SEŽE DO KOLEN.

 • tohuvabohu

  Čujte, kako se reče otroku komunističnih klavcev?
  Haloško rdeče govedo, ki sliši na ime Foglov Tumpek.

  • Fogglof Tunnek

   Moja malenkost Foglof Tunek sn haloški Don Juan… Fsem ženskam sn fšeč…majkemi…

   • Janez

    A?
    Si ti tudi ? Brez penisa ? Kot Maršal Tito. L.r. Janez KOMENDA

    • Fogglof Tunnek

     Meni večkrat tako zelo tič stoji, da mi koža na hrbtu poka !!!

   • Fögglof Tünnek

    Čuj, z lepim se hvališ, kozji teeeleban. Zaka pa potlej Juliko natepavaš? Tista je tak koza?

 • Demonkrat

  Kako je kaj z MB letaliscem?Bo to sploh zazivelo ?

 • Fogglof Tunnek

  Janša in Grims sta se udeležila ene poslovne večerje. Sedita za mizo, se vneto in veselo pogovarjata.
  Pristopi eden izmed gosto in fpraša..”Smem fprašati, kaj je tako zanimivega, da sta tako zagreta v pogovoru?” Grims odgovori..”Delama načrt, kako bova rešila državo?” Kako pa, fpraša gost. “Tako, da bomo ubili 500 tisoč Karlovih upokojencef in enega zobarja.”…Zakaj pa zobarja, se začudi gost? Janša se zasmeje, udari Grimsa po rami in reče…”Vidiš Branko, sn ti rekel, da se nihče ne bo sekiral zaradi upokojencef!”… hahahahahahahahahahahahahahahahaha… prekprokleta voluharja desničarska !!!

  • Janez

   Tunnek ?
   A so te že vrgli – iz službe ?
   Ko si pa tako – nesposoben, neveden “informator ?
   A?
   Veš – kdo je bil Jan Sobieski ?
   Kajpa ?
   Grofica Sobieska ?
   A se kaj svetlika v tvoji temačni glavi ? Kako si ti. Neveden? E to ne veš. L.r. Janez KOMENDA

   P.S. ČIGAVA JE PA GOSPA. ?
   Mira Milošević?

   • Fogglof Tunnek

    Daj tiho bodi…

 • Fogglof Tunnek

  Skupina ptic: jata,

  Skupina kraf: čreda,

  Skupina vukof: trop,

  Skupina žuželk: roj,

  Skupina oslof: člani SDS-a

  • Fögglof Tünnek

   .. pa eden Tunnek: bedak.

 • Fogglof Tunnek

  To še napišem te pa bom ftihno:

  Čujte, če vas inšpektor fpraša za račun, uporabite izgovor Janeza Janša… “Na neznanem kraju, ob neznanem času sn od neznane osebe prejel toto sirovo štručko.”… hahahahahahahahahahahaha …

 • Fogglof Tunnek

  Evo, še ena uganka:

  – dela v parlamentu, pa mu ne morejo vročiti pošte,
  – ima eno plačo, pa je milijonar,
  – kamor pride se kregajo med sabo,
  – je pravnomočno obsojen, , vendar na svobodi
  – je državljan Slovenije, vendar za njega ne veljajo nobeni predpisi,
  – ima zveste vernike, pa ni bog,
  – ima na računu veliko denarja, pa ne ve, kje ga je dobil,
  – ima brata, ki je iz nič ustvaril bogastvo !
  – ni bog, ni Kristus, ni Noe, čudeže pa dela nonstop.

  Kdo je to ?

  • piko8

   Bedak vedno bedak. Tebi najsodobnejša psihiatrična ustanova nemore pomagat, čisto izgubljen primer, žalostno toda resnično !!!

 • Janez

  TUNNKU !
  So se čisto skisali možgani ? Se zdi !
  Tako bolane ” štose ” piše !
  Tunnek ?
  A veš – kaj dobiš ?
  Če daš vse ex KP, ZK IN POKOMUNISTINE “POLITIKE” NA KUP ? Daj povej? L.r. Janez KOMENDA

  • Fogglof Tunnek

   Janeza Janšo in člane SDS-a!!!… Enkrat komunist, vedno komunist!!!

   • Janez

    Zakaj ?
    Pa tako grdo pišeš o komunistih ?
    Glavni exx ZK je tisti sivi manjši človek z roba Barja.
    A?
    So komunisti – kaj slabega naredili? Zakaj si tako neprijazen do njih ? L.r. Janez KOMENDA
    P.S.
    A NISO BILI ? Avantgarda?

 • stajerc5

  Pofoglani ne ve. da so naredili clanek o njemu in Julcki! Samo imena so zamenjali, da jih ne bi Udba tozila…

  http://moski.hudo.com/lifestyle/zanimivosti/video-neverjetno-prijateljstvo-med-kozo-in-oslom/

 • MEFISTO

  Seveda soli ne boste našli v Prispevkih Togglovega Tuneka iz okolice Krajnske gore, kjer so v bližini tudi Begunje.

  Mu je pa treba priznati, da mu poguma ne manjka, ko takole preoblači svoje stare neumne štose.

 • Anton

  tole si poglejte , je kar zanimiv, zlasti zaključek

  sarkazem press

  https://www.youtube.com/watch?v=AOMpxsiUg2Q

 • Janez

  Ex KOMUNISTI, SD, DESUS, ZL, SMC – POZOR !
  Ta
  F. TUNNEK – familiarnemu g. Janši !
  OČITA ČLANSTVO V ZK V ČASU OKROG 1979.
  A je bil le par let član te presnete ZK.

  Pa?
  “ENKRAT KOMUNIST – VEDNO KOMUNIST” – to vpije tu F. TUNNEK !
  Očitno?
  Ima
  F. TUNNEK V SEBI HUDO SOVRAŠTVO ?
  DO KOMUNISTOV, ?
  Še bivše člane, ki niso nikomur nič žalega storili – tako grdo napada !
  Vsi !
  Bivši !
  KOMUNISTI, TUDI NASLEDNIKI KOMUNISTOV : SD, DESUS, ZL, SMC !
  Bodite pozorni na – F. TUNNEKA !
  Hud !
  Res hud
  nasprotnik komunistov je ! TA F. TUUNEK NAMREČ. HUD PROTIKOMUNIST ?! L.r Janez KOMENDA

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, pa zakaj se jezite name? Pišem pač nedolžne vice, da se malo nasmejimo… Če pa nam Janez Janša daje toliko gradiva za obdelavo… Fprašajte Jureta Godlerja!!!

  • Janez

   TUNNEK !
   Pa?
   Ti blagiš in zmerjaš bivše – komuniste !
   Na
   TISOČE KOMUNISTOV. JE BILO – ŽAL – V SLOVENIJI !
   Saj
   se te bodo začeli – bati.
   Ali
   Ne bi najprej – tako kot jaz – obtoževal – tiste – KRVAVE MORILSKE KOMUNISTE !
   Ti
   Pa le o familiarnem J. Janši.
   KI S STARIMI, KAR ZLOBNIMI KOMUNISTI – NIMA – ŽE DOLGO? Nič. L.r. Janez KOMENDA
   P.S.
   NPIŠI RAJE KAJ O EX KP, ZK KUČAN&COMP. A NE ? Tu je veliko? Nizkega ?!

 • Fogglof Tunnek

  Ko je bi Janšef Janezek še mali, pride do očeta:

  “Čuj ati, kaka je razlika med prakso in teorijo?”

  “Pojdi do mame in sestre in ju fprašaj če bi obe dale tujcu za 20.000 ojrof.”… Janezek gre in fpraša.

  “Seveda ati, sta obe takoj za.”

  “No vidiš sine, teoretično imamo mi 40.000 ojrof, praktično pa dve kurbi pri hiši.”

  … hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha…

  • sprehajalec

   Kaj se nisi ti že ene 3x poslovil danes? Zakaj vztrajaš pri tej svoji frustraciji?

   1. bere te nihče.
   2. odgovarja ti nihče.
   3. vedno pišeš ene in iste nezanimive reči.

   Daj prekini to frustracijo, obišči psihiatra….Povej mu, da te Ivan janez preganja še v sanjah.

 • Fogglof Tunnek

  Evo, en vic na moj račun:

  Čujte, ko sn jas bil mali, učiteljica prinese v razred dve steklenici in glisto. V eni steklenici ima vodo, v drugi pa alkohol. Glisto vrže v steklenico z vodo in ta v njej veselo zaplava. Nato vrže glisto v steklenico s šnopsom, glista divje zamiga in crkne.

  Nato učiteljica fpraša malega Tuneka, kaj se lahko iz tega naučimo?

  Tunek pa reče po haloško: “Pijmo alkohol, pa ne bomo imeli glist.”

  … hahahahahahahahahahahahahahaha… še gnes pijem!!!

 • Janez

  Pozor !
  BIVŠI KOMUNISTI – PAZITE SE F. TUNNKA !
  Zgleda ?
  DA GROZNO SOVRAŽI – BIVŠE KOUNISTE !
  Saj vidite
  kakšne nesramne !
  štose
  zbija na ime J. Janše – ki je bil le par let član ZK.

  KAKO POLN GNEVA IN NEPRIJAZNOSTI I.T.D.
  JE F. TUNNEK
  ŠELE DO VAS, KI STE BILI DOLGO V. – ZK !
  Oz.
  ste zdaj v SD, ZL, DESUS, V SMC ?

  KOMUNISTI
  INSD, DESUS, ZL, SMC – POKOMUNISTI – Bojte se F.ZUNNKA. Ne mara vas ! L.r. Janez KOMENDA

 • sale

  Od heroja do gnoja

 • mannuro

  Neglede kam, pa neglede ob katerem času, vedno Tunnek&Co. Psihopati. Pa naj še kdo reče da tam na Metelkovi, v keudru, nimajo lewaki ene sobe, pa za paciente. Pa jih plačajo na uro. Tem zmešancem res ni videti konca.

  • janez cepec

   baje majo, tko ti praveš, levaki na Metelkovi eno sobo u kevdru. ja vi, desnaki, janšisti, mate celo stavbo u Begnah rezervirano, zdej če bi biu prou naval, bojo za vas še u Polu, na Studenc, odprl en oddelk, sam se ni za bat, sej glih tok vas pa k sreč ni, čeprou je pa res, de ste pa total usi prfukneni

   • Janez

    Oh !
    Vem za organizacijo, ki bi tebe spravila v red.
    Hvalabogu pokojno “KNOJ- GNOJ” organizacijo “komunistični es es”L.r. Janez KOMENDA

    https://www.google.si/search?client=tablet-android-samsung&ei=0S8rWYm9Ccn1aPTnmugF&q=knoj+&oq=knoj+&gs_l=mobile-gws-serp.3..35i39k1l3j0l2.7706.8747.0.12293.7.7.0.0.0.0.136.716.0j6.6.0….0…1.1j4.64.mobile-gws-serp..1.6.715…0i22i10i30k1j0i22i30k1.WV6VgQksTkU#imgrc=Ru_3cu2cTmgTaM:

    https://www.google.si/search?client=tablet-android-samsung&ei=0S8rWYm9Ccn1aPTnmugF&q=knoj+&oq=knoj+&gs_l=mobile-gws-serp.3..35i39k1l3j0l2.7706.8747.0.12293.7.7.0.0.0.0.136.716.0j6.6.0….0…1.1j4.64.mobile-gws-serp..1.6.715…0i22i10i30k1j0i22i30k1.WV6VgQksTkU#imgr

    • janez cepec

     problem je ta, k tebe nubedn ne motre spraut u red, tud če bi te s kolom po glau mlatu, ti ne bo pomagau, dohtarji so dvign roke od tebe, ma noben Boh ti ne more pomagat. prfuknen si do amena, to j’ fakat, pa amen

     • mannuro

      eh, vsak je po svoje ubrisan. In zakaj bi ga spravljal v red? Mene ne moti. Ne moti me niti Tunnekovo budalo. Saj sam sebe smeši. Tebi pa če ti Janez ni všeč, preskočiš. Janez Komenda vsaj žaljiv ni, ne tako kot ti. Torej, počisti najprej pri sebi.

     • stajerc5

      Uh, to bo pa problem! Cepci se niti ne vedo, da je treba cistiti!
      Mama taksna, ata taksen, pa kaj bi potem od njega pricakoval?

     • mannuro

      Vsak je odgovoren za svoja početje, za svojo kulturo. Pred samim sabo. Ne rabiš Boga za tako. :) Če človek tega nima, pač lej.. je tele.

     • janez cepec

      matr si globok za tole zgodno uro, 2 mač 4 mi

     • mannuro

      No ja, kakor kdo. Kaže pač na tvoj nivo. Če ga imaš, ga imaš vedno. Ali pa ga nimaš. :))

     • Robin

      Janez cepec vsaj kriminalec ni

     • mannuro

      no, domnevam da je tukaj bolj malo kriminalcev. Pač imamo plačance, pa podobne “zavedence”.

     • Robin

      Nič plačance, imamo kriminalce, hude kriminalce.

   • mannuro

    ja.. lepo. Naj ostane rezervirana. Prej je bil lep primer centra za “sortiranje”. Ni kaj drugega za dodat! Poglej si pa svoj nick, pa je vse jasno. Mislim, kako nor moraš šele bit, da te določena skupina ljudi tako moti, da moraš vedno tukaj srat. Mene recimo lewaki ne zanimate, nekako imam o tvoji vrsti svoje mnenje. Ni ravno nekako čislano, ampak nisem tako motena osebnost, da bi vam cele dneve visel na portalih 24kur in RTVenezuela in vam pisal zblojene komentarje. Imejte svojo zblojeno zabavo, dokler jo boste imeli. Živite, kakor se vam zljubi, dokler bo šlo, ampak druge pa pustite pri miru. Vsak račun se enkrat plača, tudi vašega boste morali enkrat. In z veseljem opažam, da je vsak dan višji.

 • Janez

  Bravo SDS !
  Kar okrepimo domoljubno stran !

  Pokomunisti naj se pa kar krotovičijo
  v svojih strupih in nesnagi !

  Še
  slika človečnjakov,
  ki nikoli niso bili kaki pozitivni ljudje – ampak le to !
  Kar so videti na sliki na linku !
  POLITIČNI
  KP MORILCI IN NIČ DRUGEGA. F.TUNKU IN “SALE” TU – ZA ? Slabo noč. L.r. Janez KOMENDA

  https://www.google.si/search?client=tablet-android-samsung&ei=0S8rWYm9Ccn1aPTnmugF&q=knoj+&oq=knoj+&gs_l=mobile-gws-serp.3..35i39k1l3j0l2.7706.8747.0.12293.7.7.0.0.0.0.136.716.0j6.6.0….0…1.1j4.64.mobile-gws-serp..1.6.715…0i22i10i30k1j0i22i30k1.WV6VgQksTkU#imgrc=Ru_3cu2cTmgTaM:

  • Robin

   Kriminalci so seveda za SDS

 • Mate

  Hahahahahahaha tisti ki ne grejo na volitve se jim jebe za sds in ostalo gamadjo… Na volitve ne grejo ker ni nič pametnega za volt… Vas domobranskih imbecilov je 15 % in vi usi glasujete za sds! LJUDJE NA VOLIŠČE IN GLASUJETE ZA KARKOL RAZEN ZA SDS, SLS, NSI IN GOD ČE HOČETE SLOVENIJI DOBRO!!!!!!

 • joza joza13

  Tunneku je pa bilo včeraj precej nelagodno, pa ne vem točno kaj ga je pri tem prispevku najbolj iziritiralo…, mogoče je bila to omemba nogometa? Ali so to morda koordinate kraja piknika? Ne vem točno.
  Tako hudo mu je bilo, da je stare vice privlekel na dan. Ja, enkrat je en stare vice govoril, pa …
  Žal mi je le njegove t.i. Julike. Včasih je bila ta Julika fejst dekle, sedaj jo pa ima za kozo. Ko bo njegova Julika izvedela kaj njen Tona počne, mu bo koža pokala od nečesa drugega -;).
  Groza od Toneta, groza!

 • Metal Machine

  Za ostalih ~400 mil. lahko še naredimo drugi tir od Kidričevega pa vse do Mađarske.

 • milanček

  lep pozdrav zavedni Slovenci, a je murgeljska podgana še živa?

  • Janez

   Je !
   A je najbrž obubožal.
   Niti varnostnika več nima.
   Smo ga videli prejšnji teden, ko je sam capljal od Maximarketa proti centali NLB.
   Vedno je tam nekje: Magistrat, Zvezda, Maxim, NLB itd.
   Tudi ex SD ministra se pogosto vidi, bolj čudno hudi, zakrčeno napol teka ?!

   – tudi bolj okrog NLB in proti Ljubljanici.
   Kdaj bodo ti ex KP, ZK izginili z zemljevida LJ?
   A kaj veš?
   Nelagodno
   mi jih je srečevati – ne veš kaj storiti, kaj grdega jim reči ? Ali kaj? L.r. Janez KOMENDA

 • piko8

  Čestitke SDS!! A mi lahko kdo posreduje naslov na katerega se pošlje izpovnjen obrazec za referendum??

 • TOML

  Parisfal kaže SDS-u skoraj 40%.
  Še malo je treba pritisnit.
  Potem pa zamenjat VSO rdečo nesnago. Magnat z vseh funkcij.
  In seveda rdečo ustavo in tistih 20.000 komunističnih zakonov
  fuknit v rdeč komi sekret z Bavconom vred.
  Gremo znova!
  Ne volte socialistov in komijev!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!