Janševa SDS okrepila svoje vodstvo in sporoča: “SDS je edina alternativa mafijski državi”

(Foto: SDS)

“SDS se v tem trenutku še bolj jasno kot doslej kaže kot edina alternativa obstoječemu stanju, ukradeni državi, mafijski državi, tistim, ki pravzaprav vladajo v Sloveniji, pa niso bili nikoli izvoljeni,” je poudaril vodja največje opozicijske stranke SDS Janez Janša. Ob tem pa je novo izvoljeni predsednik Sveta SDS dr. Anže Logar spregovoril o nadaljnjem delu in prioritetah SDS: “Stranka želi politiko približati ljudem, narediti konec drugorazrednosti. Danes smo se sešli na Vrhniki, kjer je pred enim mesecem prišlo do ekološke katastrofe, pa še vedno ni nihče odgovarjal. S tem želimo sporočiti, da SDS pride tja, kjer so težave in te težave tudi reši.”

Slovenska demokratska stranka (SDS) je na svoji 1. konstitutivni seji po majskem kongresu izvolila novo vodstvo Sveta SDS, podpredsednike stranke in generalnega sekretarja, izvolili pa so tudi 4 dodatne člane v Izvršilni odbor stranke iz Koroške, Posavske, Primorske in Goriške regije. Uvodoma je, kot je to za seje Sveta SDS običajno, prisotne nagovoril predsednik Območnega odbora (OO) SDS Vrhnika Andrej Podbregar, ki je opozoril na lokalno dogajanje in ekološko katastrofo v podjetju Kemis ter stanje, s katerim se soočajo prebivalci Vrhnike.

(Foto: SDS)

Predsednik SDS Janez Janša: “Z današnjo konstitutivno sejo Sveta je stranka konstituirana, vsi organi imajo svoja vodstva. To je zadnji korak pred prehodom stranke v novo organizacijsko postavitev stranke pred bližajočimi se volitvami. Te okrepitve, ki jih je stranka dobila z volitvami na kongresu in na današnji seji Sveta, bodo za končno zmago izjemno pomembne. SDS želi prepričati tudi tiste, ki so na zadnjih volitvah ostali doma, ki niso verjeli v moč svojega glasu.”

Za podpredsednika stranke sta bila ponovno izvoljena poslanec v Evropskem parlamentu dr. Milan Zver in poslanka ter predsednica preiskovalne komisije na področju korupcije v zdravstvu Jelka Godec, medtem ko je na mestu generalnega sekretarja Alenko Jeraj zamenjal nekdanji poslanec Janez Mežan.

(Foto: SDS)

Predsednik SDS Janez Janša: “Želimo, da se vsak zaveda svoje moči. Vsak volivec je korak do potrebne spremembe. Ko pride volilni dan, nihče nima več kot en glas.”

Mesto predsednika Sveta SDS je dr. France Cukjati predal poslancu SDS in predsedniku preiskovalne komisije na področju bančnega sistema dr. Anžetu Logarju. Za podpredsednico Sveta SDS je bila ponovno izvoljena Alenka Forte, sicer tudi predsednica Odbora za zdravje pri Strokovnem svetu SDS, novoizvoljeni podpredsednik Sveta SDS pa je postal Rado Gladek, sicer predsednik OO SDS Trzin in podžupan občine Trzin.

Novoizvoljeni predsednik Sveta SDS dr. Anže Logar: “To, da sem bil izvoljen brez glasu proti, je velika obveznost in dolžnost, hkrati pa tudi priznanje mojemu preteklemu delu. Z mladostniško noto želim nadgraditi dobro delo prejšnjega predsednika Sveta Franceta Cukjatija.”

(Foto: SDS)

V Izvršilni odbor SDS so bili izvoljeni tudi dodatni člani, in sicer iz tistih regij, ki po kongresu v Mariboru v njem še niso imeli svojega predstavnika. Iz Koroške je bil izvoljen Igor Oder, iz Posavja mag. Martina Prevejšek, iz Primorske Silvan Radin in iz Goriškega mag. Tomaž Slokar.

Še je čas, da oddate svoj podpis za referendum o 2. tiru – lahko je odločilen!
Govora je bilo tudi aktualnih družbeno-političnih razmerah, predvsem o pranju milijarde dolarjev iranskega denarja v državni Novi Ljubljanski banki (NLB) in ekološki katastrofi v podjetju Kemis. Govorili so tudi o prihajajočih predsedniških volitvah in zbiranju podpisov za razpis referenduma o 2. tiru Divača–Koper, ki bo preprečil novo krajo davkoplačevalskega denarja. Podpis je namreč mogoče oddati le še v naslednjih štirih dneh prihajajočega tedna, torej vse do vključno četrtka, 22. junija 2017.

Janez Janša o referendumu o 2. tiru Divača–Koper: “Slovenija potrebuje modernizacijo železniškega omrežja, potrebuje tudi moderno železniško povezavo z Luko Koper in slovensko obalo, tudi za potniški promet, vendar za razumno ceno. Ni treba za 27 km nove proge ustanavljati novega podjetja. Če bomo za 27 km dali milijardo ali dve, potem ne bo denarja niti za tretjo razvojno os niti za vzdrževanje regionalnih in državnih cest niti za nujno potrebna vlaganja v to, da se ustvarja nova delovna mesta.

Vsak, ki prispeva svoj podpis za referendum, vsak, ki bo šel na referendum in glasoval proti noremu zakonu, se bo boril za to, da čim več tistega, kar je sam ustvaril, ostane v njegovem žepu. Boril se bo za svojo pokojnino, svojo plačo, štipendijo, za svoje delovno mesto, za delovna mesta svojih otrok. Vse to je na tnalu pri takšnih megalomanskih projektih, ki si jih zaledje, ki nikoli ni bilo izvoljeno, v Sloveniji pripravi zato, da krade Slovencem.”

V SDS pripravljeni na volitve
V Slovenski demokratski stranki so pripravljeni na prihajajoče državnozborske volitve, kar potrjuje tudi delo Strokovnega sveta SDS oz. t. i. vlade v senci, ki je pripravila celovit program za vse ministrske resorje. “Imamo zelo konkretne rešitve za odprta vprašanja, za težave, ki pestijo ljudi, kot posameznike, kot občane ali kot državljane. Rdeča nit posameznih resornih programov je prizadevanje za odpravo drugorazrednosti,” je poudaril predsednik Janša in povzel bistvo prioritet SDS: “Želimo, da Slovenija končno postane tisto, za kar smo glasovali na plebiscitu, se pravi domovina za vse. Prostor miru in blaginje za vse, tudi za mlade, ki morajo zdaj s trebuhom za kruhom v tujino, kjer bomo Slovenci skupaj stopili za nacionalne cilje. Ta želja tli v vsakem Slovencu in tega se zavedamo.”

Jure Ferjan

 • rubec

  ŽIVEL JANEZ JANŠA. Napisati karkoli drugega bi bilo odveč in celo neumno.

  • janez cepec

   maš prou, JJ 4 ever, na DOBU

  • Janez Posavec

   Ha, ha, NEUMNO je to, kar si napisal !!!

   • rubec

    Glede na to da si sorta posavec bi bilo še malo bolj neumno če bi ti odgovarjal. S konjem se kolikor jaz vem pogovarja samo Vinetu in še to samo na filmu.

    • Janez Posavec

     Blagor ubogim na duhu, je nekdo zapisal. Vidim da živiš v pravljicah, in pripovedkah. Verjetno te vodi “veliki vodja” J J . Kaj “rubec” je kakšna pasma, ko si ravno s tem začel, ali kaj drugega? IN KONEC DEBATE !!!

 • tarantela

  Koliko Vrhničanov pa je tule? Se mi zdi, da so tole izletniki od drugje.

 • janez55

  Pa še res je: povsod tam, kamor pride SDS, so težave.

  • janez cepec

   njih moto je: prjatu stranke nč se ti ne boj, težave use, prnesemo s seboj

  • pajot

   O,majmun..si že pojedel banano?

 • Duhec

  Hahaha… že naslov je smešen.

 • Fogglof Tunnek

  “SDS pride tja, kjer so težave in te težave tudi reši!”

  …hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha…

  Pje, v SDS-u pa so humoristi…naravni humoristi…rojeni humoristi…taki ki nonstop afne guncajo…

  • Tačka

   Gej?

 • učko

  Tega pro-režimskega čelavca mam pa tut jest že zadost. Kar naprej s popularizira na butast način, ogabno !!!!!

 • Anton

  BRAVO JANEZ JANŠA, kar tako naprej.

  Korajža velja!

 • Slovenec 33

  Zdravstveni sistem je res tik pred kolapsom, ker za vikend, topoumnim produktom usmejrnega izobraževanja, ne daje več tabletk proti blejanju,

  Bo potrebno v molitve dodati po slovenskih deželah še eno reklo
  Levakov, komunistov, poturic in islamistov, suše, toče, lakote, reši nas, o Gospod.
  Ampak brez volitev ne bo šlo.

 • MEFISTO

  Do mojega oglašanja so vsi komentarji polucija enega moža, katerega ime je nespodobno omenjati med poštenimi ljudmi.

  Žalostno, NOVA14TV!

 • Anton

  http://www.rtvslo.si/crna-kronika/foto-s-pozarom-v-kranjskem-nakupovalnem-centru-se-bori-vec-kot-100-gasilcev/425274

  vsakotedenski požari, levaki, potomci bivših legionarjev udbe in partije so očitno zopet v starem stilu

  sarkazem press

 • učko

  Jajo se tlele popularizira 100x hujš k Tito !!! Sam Tito je nekaj naredu za narod, predvsem dobrega, pa tut kej slabga. Tale jajo ni naredu zdele v parih letih nič. Vložil so eno interpelacijo ali dve hehehe, idioti SDS-ovski !!!!! Zato pa nam vlada Kučanova Udbo-mafija !!!!!!!!!!!!!!!!!

  • PikaPolonica

   Kako boš kaj naredil v življenju če si v manjšini. Poglej samo Anžeta kok se trudi s projektom NLB. A mu bo uspelo odkriti krivce? Ne. Zakaj? Ker ga že poskušajo ustaviti.

   • montyamp

    Krivci so odkriti .
    Terorist na sodiščih ne opravljajo svojega dela .
    Teroristi na tožilstvu ne opravljajo svojega dela .
    Teroristi na policiji ne opravljajo svojega dela .
    Zakaj te majmune plačujemo ???
    Zato da lahko jebejo narod v korist ultra-idiotov .

   • učko

    Anže Logar se svojim nastopaštvom popularizira predvsem sebe. Naredu pa ni še čisto nič !! Zakaj ne, še ni razložu, pa tut vprašal ga še nihče ni, zakaj je tako nesposoben !!!!

    • montyamp

     Nesposobni ste provokatorji-pljuvalniki , delate za golazen ki je nagnala pol Slovenije v tujino , naseljujete pa balkanistance .

    • PikaPolonica

     Ni nastopal, ampak je delal. Malo nas je s skupnimi interesi.

  • if

   Tito je uničil prejšnjo državo. Zakaj? Vse njegove teroije so praktično propadle.

   • učko

    Ti o Titu ne veš nič !!!! Slovenijo je uničila Kučanistična mafija, Jajo mu pa asistira in kolaborira !! Še vedno kot zaveden komunjar !!!!!!!

    • montyamp

     Kdo je naredil kućana ???
     stane dolanc —hitlerjugend
     dolanca tito
     tita stalin
     tebe politkomisar z vaško kurbo

     • učko

      Nisi ti še spregledal JaJota, t’ko kot večina budal ne ! On je za režim totalno nenevaren, pobira glasove ovc, takih kot si ti, da ne bi prišli v roke komu drugemu, ki bi bil režimu nevaren. Še vedno ne razumeš, a !??!!!

     • montyamp

      O ja pa razumem , pa še kako .
      Kaj ti se boš žveplenega rešil s Peterletom in ludo milo ???
      Žal mi je ne bo šlo .

     • pajot

      Ja,smo razumel. Ti si nevaren režimu. ne vem,zakaj še nisi ministrski predsednik,gobezdalo.

     • janez cepec

      za tebe smo pa že popgruntal, koko te j’ fotr naredu, ane? na mizo j’ zdrku, za ostalo so pa muhe poskrbele.

     • montyamp

      Če pride JJ na oblast , boš ti dohtar v Begunjah , danes si pač tam , saj ti sam veš kaj .
      Da ne boš narobe volu .
      Podpis si že dal ???

     • janez cepec

      ne bom volu teh volu

   • janez cepec

    veliki diktattor bi pa dones uniču državo, sam hvala Bog, ne bo pršu na ablast

  • pajot

   Kva pa je tito naredu za narod? ne lapaj,bumbar. teb je kar prou,da vlada kućan,ne sprenevedej se.
   Pa ne preveč šmarnice popit. Škodi.

 • učko

  Še dobr, da je čelav, če’b meu 3cm las, ki bi mu padli ravno na čelo, ne bi n’č vidu. Nizkočelnik pač !!!!!!!!!!

 • MEFISTO

  Hrvati pravijo, da njihova prav tako krvavo rdeča levica ne bi nikoli niti pod razno zmagala na volitvah, če bi HDZ imela Janeza Janšo.

  • janez cepec

   eeee wrong, Dudeki so pogruntal, de se morjo znebit ostarelih ksihtou u politki, poj majo pa šanse, de tardeče zmagajo. pr nas, ste pa domobranske ovce, hvala Bog, tok zaplankane, de še kr po bozje častite velikega diktatorja, ki mu, čeprav se ma za Preroka še ni prebil, de je passe. luzerji ste bli in zato boste še u bodoče. ima Boga

   • Oh, oh, Dudek spet tveziš nebuloze. Pamet v roke pa očala očistit in ušesa spucat …….. bo šlo ? ? ?

    • janez cepec

     kdo bo teb pamet prepusu j’ pa drug uprašanje. bi blo potrebno generalno udart

     • Počasi bo boljše. Še malo potrpi !

     • janez cepec

      dobr, de si optimist

 • tzt

  Vse zadnje afere so idealna prilika, da se dokončno počisti s to rdečo pokvarjeno in nesposobno levičarsko drhaljo. NLB je zrela za mednarodno preiskavo. S tem se bo hitro našel žvižgač. Ko bo prvi akter začel s prepevanjem, se bo omerta končala in vsak bo reševal svojo posrano rit kakor bo vedel in znal.

  Nisem si mislil, ampak iz dneva v dan je relativna zmaga desnice vse bližje svojemu poslanstvu ter cilju. Očistiti to zatohlo levaško greznico katera je že zavila nazaj v smeri bolanega in bankrotiranega Balkana. Postaviti je potrebno nove temelje za upanje v zdrav in uspešen razvoj domovine.

 • montyamp

  SMRT MURGLOSRBSKEMU FAŠIZMU — SVOBODA SLOVENSKEMU NARODU

 • tasilo

  Vse sranje na področju obdavčevanja kapitalskih dobičkov (delnice, obveznice, dividende, opcije, CFD, skladi …) je do sedaj uzakonila SDS. To je dejstvo, ki se ne da niti znikati niti mu oporekati.

  Z ZUJF so nažgali davčno stopnjo z 20 na 25%, še pred tem obdavčitev IFI z 0% na 40%, da o kaosu v letih 2004-08 sploh ne govorimo. Takrat so tozadevno davčno zakonodajo vsako leto(!) radikalno spreminjali, kar je za vsakega investitorja pomenilo veliko finančno škodo.

  PS: Vsi ukrepi ZUJF, ki so zadevali predimenzioniran, zajedavski, porabniški javni sektor, ki ne gererira in ne producira nikakršne dodane vrednosti, so odpravljeni; SDS-ovska visoka obdavčitev kapitala pa ostaja in danes od SDS ne slišimo niti besedice, niti namiga o tem, kako bi to vrnili na prvotno stopnjo. Visoka obdavčitev kapitala je ćisto levičarski ukrep: zanima jih le, kako brez truda pobrati tam, kjer nekdo ustvarja s svojim denarjem, znanjem in tveganjem. Ravno tako ne razumejo, da taki ukrepi zavirajo kroženje in obrat kapitala, kar ustvarja dodano vrednost za vse.

  Upravičeno se torej bojimo, da če zmaga SDS, kakšne vse (direktne ali indirektne) davke ali še višje davčne stopnje bodo nažgali. In potem na volitvah spet vedno volimo najmanjše zlo.

  • Bozz

   Očitno kontrolirana opozicija, kot je učil Lenin.

   • Se ga še spominjaš, kajne ? Le kako ne………. seveda.

    • Bozz

     Ja, nisem tako naiven kot običajni desničarji. In seveda prebererem tu pa tam kak citat levičarjev, da spoznam njihovo taktiko.

     Vsi so prostozidarji, vi pa ste uporabni idioti, ki volite ali leve ali desne prostozidarje.

  • janez.pokoncni

   Tudi meni ne “paše” pa vendarle – obdavčenje kapitalskih dobičkov je bila direktiva EUja. Ena izmed odprtih opcij, ki smo jo morali zapreti pred vstopom. Stopnje so bile več ali manj dirigirane. Menda je jasno vsakemu, da nas brez davkov ne bi spustili v EU, saj bi bili tudi za Luxemburg pravi “đeki”.
   Tudi za DDV recimo, ne moremo kriviti Drnovška. Uvedba DDVja je bila obveza!

   SDSova vlada je znižala davek od dobička podjetij iz 25 …. proti 15, vendar je vlada SMC zakon pri 17% preklicala, dvignila davek od dobižka na trenutnih 19 % in dvignila davek na izplačilo dobička iz 20 na 25 %.

   ZUJF je sranje, VENDAR je vlado iz leta 2008 zelo nerealno obtoževati zanj. V času, ko so sprejeli ZUJF, sta se cedila med in mleko! Po tej logiki bi nekoga, ki sredi poletja, med obdobjem suše, zaliva pridelke, februarja, ob polmeterski odeji snega, pribijali na križ.

   Se pa ZELO strinjam. Med 2004-2008 se je naredilo MNOGO premalo. V opravičilo bi omenil koalicijska partnerja : Desus in LS, ki sta skrbno blokirala skoraj vse.
   Prepričan sem, da s(m)o pri SDSu od takrat marsikaj spoznali in prepričan sem, da je SDS danes postala prava desna stranka, kar bo upam, lahko dokazala zelo kmalu. Če se motim, bo tudi moje razočaranje – neskončno!

   btw.,
   Se pa tudi danes vse prevečkrat berejo izjave tudi zelo vidnih “mehkih” članov SDS, ki se jih ne bi sramovali niti pri SDju in ZL. Recept za prepoznanje srčnih levakov znotraj vsake desne stranke, je poln gobec ; socialne pravičnosti, socialne države in navijanje, nasilno egalitacijo družbe in seveda “pravični” davki.

   • tasilo

    Dragi priatelj, zelo te cenim kot fukcionalno pismenega pisca, vendar se mi zdi, da si tokrat moj zapis le nekoliko prepovršno preletel; ali pa sem nematra jaz kaj preveč “po bližnjici” zapisal in ne more biti razvidno, kaj natančno sem žell poevdati: Torej, naj malo bolj utemeljim-

    Nikoli nisem bi proti uvedbi davka na kapitalske dobičke (KD) in vladavini 04-08 NE očitam, KER je uvedla ta davek. Davek mora biti. Glavna štala vsega obdavčevanja KD 04-08 je bila drugje (kronološko):
    – najprej: KD so obdavčeni z 20% za prva 3 leta imetnštva, po treh letih so neobdavčeni (Investtor naložbe prilagodi temu modelu)
    – naprej: KD se obdavčujejo skupaj z dohodninsko osnovo (Investtor naložbe in dohodke prilagodi temu modelu)
    – še naprej: prejšnja modela se razveljavita, uvede se degresivna lestvica, 5 odstotnih točk od 20% dol na vsakih 5 let imetništva. (Investtor spet naložbe prilagodi temu modelu)
    – KD od IFI (izvedeni finančni instrumenti) so bili prej popolnoma neobdavčeni (zaradi strahotnega tveganja je možnost dobička zelo majhna), kar naenkrat oa tveganja ni več in to postane “kardinalni” zaslužek vseh grdih in levakarsko osovraženih borznih “špekulantov”, torej jih je treba obdavčiti ne z 20 ali 25%, temveč s kar 40%! Prej nič, potem pa drakonsko. Oboje je bilo pa seveda vedno “vrhunsko apologirano”.
    – vsled vsega tega imamo posebnosti, kot recimo, da se za VP, pridobljene pred 2003, upošteva nabava vrednost na 1.1.2006 in še nekaj eksotičnih. Pa to, da se izguba od nekega VP ne zpošteva, če istovrstni VP spet kupiš prej ko v 30 dneh.
    Skratka, investitorji smo morali naložbeno strategijo v treh letih nenehno spreminjati in prilagajati. Najbrž ni treba posebj poudarjati, kaj pomeni STABILNA IN PREDVIDLJIVA davčna politika. No, tista SDS-ovska je bila vse prej kot to. Najbrž tudi ni treba poudarjati, na je nezanesljiva in nepredvidliva davčana politika vedno povzroča škodo, saj se investitor ravna po načelu ‘bolje drži ga nego lovi ga’. Tako je lahko — in pogosto tudi je! — ob višje dobičke! Verjemi, vem kaj govorim.

    Za ZUJF, za katerega tudi sam praviš, da je sranje, ne obtožujem vlade 2004-08. Obtožujem — in ti tudi, če prav zastopim — pa vlado, ki je ZUJF sfurala. In glej glej, to je bila natančno tale vlada http://www.vlada.si/o_vladi/pretekle_vlade/10_vlada_rs_februar_2012_marec_2013/

    Se zdaj kaj bolj strinajš z mojim prvim stavkom, da “Vse sranje na področju obdavčevanja kapitalskih dobičkov (delnice,
    obveznice, dividende, opcije, CFD, skladi …) je do sedaj uzakonila
    SDS. To je dejstvo; pri najboljši volji ga nihče ne more zanikati.”

    Z vsemi temi ukrepi in s takim kavbojsko nepredvidljivim in nezanesljivim načinom so pregnali tudi veliko legalnega kapitala IZ Slovenije.

    Janez, to so NEPOTVORJENA in lahko PREVERLJIVA ter DOKAZANA dejstva, o katerih ne pišem zaradi hudobije, temveč zato, ker me zanima, ali bo tako opevana SDS že končno naredila na tem področju tudi kaj dobrega (komiji itak ne bodo), kajti do sedaj je bolj ali manj samo sranje, zmedo in škodo. — Ne zanimajo me levi ali desni, zanima me dobro ali slabo, koristno ali škodljivo. In vse iz mojega prvega zapisa drži kot pribito, ampak to zapisati na tem portalu … je pa vendar čista herezija in naravnost bogoskrunstvo. Kaj hujšega! Ampak resnica (jih spet) boli.

    Saj se spominjaš, o teh rečeh smo kar nekaj zelo realno in življensko premleli na Flancah.

    • janez.pokoncni

     Prijatelj, zavezal si mi usta. Ne morem demantirati nobenega tvojega stavka.

     V SLO še nobene politične funkcije ni zasedel nekdo, ki bi v življenju naredil karkoli omembe vrednega (vsaj zase) sam. Kar vsi po vrsti prihajajo iz JS in državnih firm.
     Nekdo, ki nikoli v življenju ni niti probal jagodnega sladoleda, bo težko popravljal in spreminjal recept zanj.

     Vseeno upam, da bi SDS, v primeru prevzema oblasti, tokrat na bistvene funkcije (gospodarstvo, finance) zmogla pripeljati prave ljudi in tudi zato si sam res želim, da bi paralmentarni prag prebil PRST in bi v koaliciji s SDS prevzel gospodarstvo in finance.

     • tasilo

      Kar podobno razmišljava. Mimogrede, javni sektor je treba oklestiti na to, kar naj bi bil: zgolj servis države in državljanov. In njihovo nadutost, oholost, prevzetnost, nedotakljivost, uzurpacijo in podobno postaviti na svoj prostor. To pa seveda pomeni vreči vsaj 30k ljudi na cesto, za dobro vago pa še 20k. Naj gredo delat v gospodarstvo. Ustvarjat namesto zajedat.

      Aja, pa med perjatle te moram nujno že dat’. :)

     • janez cepec

      pokaž mi enga predsednika vlade, ki bo to naredu. tud JJ je mu možnost, (1krat pa pou), pa ni po tem naredu nč. glih tko j’ poveču javni sektor s svojimi prkimavci.
      maš pa prou, ene 30 posto bi jih blo treba ven pometat, poj bi pa šlo. kopiran štos: a veš kok jih deva u javnem sektorju? sam pou.

     • indijanka

      Zanimiv predlog. Še bolje bi bilo, da bi jih zaprli v delovna taborišča, sicer se njihovo vzdrževanje samo seli iz enega žakla v drugega. Sužnji bomo pa še vedno vzdrževali cel sistem.

     • tasilo

      Opa! :) In potem jaz včasih zase pomislim, da imam radikalne rešitve :D

      Ampak tale tvoja je kar dopadljiva. Čeprav, realni sektor parazitov, neučinkovitih, lenih, kradljivih, nesposobnih in podobno “vrlih” že v osnovi ne prenaša, vsaj prav dolgo ne. Če ne pokažejo vsaj minimuma, ostanejo brez službe in brez možnosti za socialo. Naj gredo pa v samozaposlitev, pa da jih vidimo, junake. Naj začno sami futrati svoj žakelj.

      PS: Zdi se mi, da je ena od Baltskih držav, ki je imela podobne težave, že pred krizo 07/08 radikalno zmanjšala JS z masovnim odpuščanjem, zato pa veliko vložila v razvoj mladih podjetij in podjetništva, te ljudi brezplačno izobraževala, jim dajala bodisi finačno vzpodbudo bodisi davčne olajašave. Tako se to dela.

     • indijanka

      Zanimiva ideja. Uvajanje dobre prakse prinaša uspehe. Problem državnega aparata poleg individualne pokvarjenosti predstavlja tudi to, da večina del sploh nima vsebine. Kar popolnoma zmanjša ustvarjalnost v ljudeh. Zato bodo ti prehodi težki. Ljudje se ne zavedajo, da je njihovo poslovno življenje v bistvu parazitsko.

     • stajerc5

      To z delom v gospodsrstvu se nebi izslo. Ce je nekdo podjetnik, ni tako nor, da si bo sam sebi delal skodo…

  • MižekFiga

   Si že slišal za “diamantno pravilo”?, to je obdavčenje po EU merah in manirah. Kdor ima preveč birokratov, jih bo slabše plačal in bodo zato sami odšli kamorkoli. Koristnost v EU mejah, ne v “socialističnih” ali bivših komunističnih neproduktivnih principih po klientelističnih manirah! Začne se pri ddr. Milanu Kučanu, kaj dobimo, ali kaj nam ON DA za svojo napihnjeno plačo ???

 • AlojzZ

  “Janševa SDS okrepila svoje vodstvo: Verjemite v moč svojega glasu!”
  To je v redu.

  “SDS pride tja, kjer so težave in te težave tudi reši!”
  LOL!!!! Sedaj pa resnično dvomim, da bom dal svoj glas Janezu. Da bo tako delal norca iz mene!

  • kokobily

   Zakaj norca, če je lepo, jasno povedal, da kjer so težave je tam tudi SDS, ali, ker enakost (=) vedno velja v obe smeri, ti je narisal, da, kjer je SDS, so tam tudi teževe…Čisto jasno, ti pa vzemi, ali pusti…

 • AlojzZ

  Predsednik SDS Janez Janša: “Želimo, da se vsak zaveda svoje moči. Vsak volivec je korak do potrebne spremembe. Ko pride volilni dan, nihče nima več kot en glas.”
  **********************************************************************
  Ojoj! Kakšno sprenevedanje! Komunisti in njihovi rdeči mladiči so to že zdavnaj spremenili.

 • montyamp

  Janša , če bi rad spravil ljudi na volišča , potem rešuj .
  Ekološke katastrofe rešil ne boš , zato ne nabijajte .

  • Bozz

   Da se jo rešit. Odgovor je plevel slak, ki zelo dobro čisti iz zemlje kemijo, težke kovine, itd. Potrebno je pustit, da se zemlja zarase s slakom. Ja, sliši se preveč preprosto, da bi bilo res, ampak tako pravijo tuje študije o slaku.

   Potem pa redna analiza vzorcev vsako leto, da se vidi napredek. Edini minus je seveda, da mora zemlja počivat in ne moreš na njej početi nič, dokler se zadeva ne ščisti.

 • antimur

  Nedvomno je stranka SDS z Janšo edina, ki nas lahko reši tega jugokomunajzerskega mafijskega terorja. Zanima me pa, kje je vzrok, če ima stranka 30000 članov, da je podpisov proti drugemu tiru samo 26000. Ali so morda med temi člani tudi krti, ali samo brezbrižnost. To bi se dalo povsem enostavno preveriti. Sam nisem član stranke, jo pa podpiram, prav tako g. Janšo.

  • janez cepec

   ljubljeni vodja še ni podpisu, ne more pošte oddat, ke ga poštarji jebejo, de bi jo pa osebno predau, pa tud ne more, ke mu je avto crknu. ma čista jeba, ti rečem

   • Ti, ki si tako dober, skoči mu na pomoč !

    • janez cepec

     ma ni blema, use za dobrega pastirja pa njegove ovce

     • Anton

      samo da je dober pastir, kar za vašega palčka smuka ne morem reči

      sarkazem press

   • antimur

    Tebe in podobne kučanistične pizdune bomo našli brez pošte.

  • učko

   Če bi blo tako, kot praviš, pol bi že zdavnaj to blo. Pa četrt stoletja tega SDS-ovskega sranja, tako kot SLS in NSi, ki odkrito kolaborirata z režimom. Jajo se sicer nekaj spreneveda, sam mu glih ne rata !!!! Tut Jajo kolaborira !! Jebeš tako brezvezno opozicijo !!!!!

   • Bozz
    • Joj, ti pa si en čisto frišen link najdu……….ej. jej. jej……smrk…smrk…….

     • Bozz

      Tako frišen kot Janšev zacementiran mandat na čelu njegove stranke…ki jo je prevzel Pučniku.

     • Se vidi, da imaš luknje v spominu.

     • Bozz

      Kaj v članku Gibanja OPS ne drži? Samo neumne brez vsebinske odgovore znaš pisat? Saj kaj drugega ti niti ne preostane, ko se soočiš z resnico, ki je ne maraš.

     • Kosobrin

      Člani SDS raje kar sami odhajajo iz stranke.

     • Anton

      njemu podbni so bili “zvesti ” vojščaki SDS-a, katerih namenov v so v SDS-u spregledali, zato pa so jih fuknl vn iz stranke, nekateri pas o še predn so jih fukn šli sami, češ zopet pod pretvezo, da SDS ni to kar je, da ni demokratična. In taisti nekateri so začeli simpatizirati, nekateri so šli celo v leve stranke, kjer pač po njih je zadosti demokracije. slednji so iz “užaljenosti”, temu jaz rečem lažna , pretvarjena užaljenost, takoj stpili pred žaromete in začeli govoriti grdo čez janeza Janšo, taisti, ki so nedavno bili po zaslugi SDS-a Janez Janšo, dobili status, nekateri dobre politično plačane mesta,mesta v državnih podjetjih, nekateri tudi mesta v Bruslju, taisti, ki so ga hvalili, so čez noč spremenili ploščo. In kako naj normalno kritičen žlovek, individualist verjamem v iskrenost takim tipom, pa da jih ne omenjenam poimensko , niso vredni imena in priimka.

      sarkazem press

     • janez cepec

      tak je biu JJ, ko ni vidu več koristi in prspektive u KP (ni biu izbran za predsednika ZSMS), je začeu pizdarije devat, pa so ga vun fuknil, dones je pa užaljen, zato so pa usega kar se mu zgodi komiji krivi

    • janez cepec

     ne ne, dejmo podpret stranko Boh pomagej – GOD od Primca, tok so fukneni, de jim tud Boh ne more pomagat

     • Anton

      tip z vzdevkom janez cepec drugim govori da so fuknjeni, s tem tipom je očitno neki hudo narobe

      sarkazem press

     • janez cepec

      ma ni mi hudga, ejga, kr dobr funkcjoniram, kuga pa ti?

    • Anton

     pojoči major, bivši oficir jla, nekdanji član partije, če že ne udbe, toliko kredibilnosti tipa

     • Bozz

      Ja, ki se je sam pretepel in si uničil življenje, tako kot se je Kramberger zmenil, da ga ustrelijo, a ne?

      Če res ne bi bil kredibilen, potem ne bi razkrival svojega partijskega kolega JJ.

     • Anton

      tvoje nebuloze niso vredne komentarja, si pač manipulator kot pojoči major

     • Bozz

      Ni vam pomoči. Nisem noben manipulator, sem včasih volil Janšo dokler nisem spregledal, ko sem videl sliko kako Janša nasmejan na zaslišanju v priporu na Roški liže sladoled in pije kavico, da ne govorim o vsemu ostalemu dokaznemu gradivu. Sedaj se volitev ne udeležujem več že več kot 8 let. Brez veze. Nima smisla.

      Imaš sliko na linku. Razloži mi jo prosim.

     • janez cepec

      obnavlu je bratski jezik, de se ne pozab, kva pa veš, kdaj bo šu spet u Jajce na ekskurzijo

     • janez cepec

      so what, usi tahuj dandanašni demokrati so bli komunajzarji, sam ljubljenga vodjo poglej

     • Anton

      je treba malce poznat zgodovino potem pa blekat neumnosti

     • janez cepec

      ja zgleda,de si ti manku, al si pa špricu, al s pa biu u šol, sam si tok prfuknen, de nis zastopu. to bo, ja

     • Anton

      brez komentarja!

     • janez cepec

      s pršu do tega, de je mouk zlato?

     • Anton

      brez komentarja!

    • Janez

     Ha, ha !
     70 let stari ex KP, ZK TAJNE SLUŽBE TIPI. KJE JE ŽE TO V ZGODOVINI.L.r. J. KOMENDA

   • Olga

    Spet komunističnih deset laži! Lažete pa zato, ker je SDS nepodkupljiva stranka! Z nikomer ne KOLABORIRA! Njeni parlamentarci so najboljši, najbolj strokovni! Imajo rešitve za Slovenijo! Zato pa tako napadate SDS in njenega predsednika! Prozorno!

   • Anthon

    Besede samozvanih “učenjakov=jugo učotov in učkov” imajo nulto težo.

  • samsara

   To vprašanje sem že sam zastavil nekaj dni nazaj.
   Dodal bi le še to, da SDS niti ni edina stranka, ki podpira referendum, saj ga podpirajo še NSi, pa menda SLS in ZL če se ne motim.
   Kje je torej razlog za tako cagavo zbiranje podpisov.
   Nimajo časa, člani in njihovi družinski člani, prijatelji…?
   PS
   Nekje sem ujel, da jih imajo že 35.000 podpisov, kar je nekoliko presenetljiv skok, glede na preteklo dinamiko. So se člani strank, ki podpirajo referendum zbudili?
   Če ji ne zberejo dovolj, naj mirno propadejo vsi skupaj.

 • Burek Burecki

  Haha malo morgen. SDS nikoli nebo zmagal na volitvah. Kr rajcite se druga vam tako ne preostane…

  • Olga

   Pejte burek prodajat tja, kjer vam bo še kdo nasedal!

 • Olga

  Bravo SDS!

  • janez cepec

   JJ 4 president na DOBU

   • AlojzZ

    JC 4 president na Polju

    • Anton

     Jankovic je dal provizijo Masleši, tako, da bo soba v Dobu morala še lep čas čakati nanj. Toliko o tem kdo dejansko ima v Sloveniji moč . Vkolikor bi bile informacije v skladu z resnico, katero levaški pljuvači širijo po omrežjih o janezu Janši, bi bil slednji že zdavnaj zaprt na dosmrtno ječo na Dobu. Sicer pa pojočega majorja, ki toliko blebeta čez janeza janšo, naprošam, da knčno lansira dokumentacijo o obremenitvi janeza Janše. Sicer pa močno slutim da je pojoči major še en od kreatur generalštaba v Murgljah.

     sarkazem press

   • Janez

    Janeza C.
    Pa zaposliti !
    – pri čiščenju Kemisa. Brez veze visi, smeti tu..Postal bo ? “Smet”?! L.r. Janez KOMENDA

    • janez cepec

     pej ti mau poležat, zdele po južn, pa tablete uzem

 • Kosobrin

  Lastna hvala – cena mala!

  • Anton

   kje sem to že vidu aja sej res pri gospodu etika in morala (beri Cerar)

   sarkazem press

  • Olga

   Komunistov? Saj oni se neprestano hvalijo! Že sedemdeset let in ob enem kradejo!

 • Kosobrin

  Janez ma vas rad!

 • Anton

  skratka Janez Janša,ne daj se

 • Anton

  https://www.youtube.com/watch?v=hqT_F6Z4CgQ

  Janez Janša ima točno tako mnenje kot ga imam jaz o Demosu prvi vladi v samostojni državi Slovenije

 • Olga

  Največje priznanje SDS in Janši je ravno gužva levakov na portalu, kadar se članek nanaša na opozicijsko SDS ali pa vodjo!!
  Levaki avtomatsko začno lagati in uporabljati svojih deset zločinskih komunističnih zapovedi, saj se zavedajo, da sta SDS in Janša najboljša opcija za Slovenijo in njene državljane! To pa pomeni, da bodo vsi koritarji izgubili državne jasli in privilegije!
  Dol z zločinskim komunističnim režimom in komunisti!

  Živela SDS! Živel Janez Janša! Živela Slovenija!

  • MižekFiga

   Živela Olga!

   • janez cepec

    get the room, poj jo pa ožen, Bunksl

    • MižekFiga

     Te žuli, pa še bolj te bo! Ha,ha!

     • janez cepec

      ja to bo. čist sm fertik, Bunksl

  • janez cepec

   ja zdej si pa zadela žeblico na glavico. ma jebe se men za vašga Preroka, pa za vas, zgublene ovce. fajn je, k ste tle, ste zato, de tardeči uhka na volitvah zmagajo, ste ena združba lunatikov, bel kot ena folklora, hvala Bog, za enkat še ne preveč škodliva za državo, tko, de vas pustimo več al men pr mir.

 • totex39

  Ljudje so pri nas iz strani komunistov nahujskani proti Janšu in stranki SDS. Vemo kdo je njihov največji sovražnik, zato ga je potrebno podpreti, da s svojo stranko zmaga. Za Slovenijo ni druge rešitve, kajti komunizem nas ne sme uničiti in tudi sami pomagajmo po svojih močeh, kjerkoli imamo možnost.

 • Božo

  Največ bivših komunistov je v SDS. Druge stranke so se pomladile in očistile, v SDS pa še vedno vedri Ivan.

  • doooo

   Ali ti meniš, da je Božo čistejši, kot Ivan ?

  • Anton

   ja sej še malo pa boš reku da je bil janez janša proti osamosvojitvi Slovenije, Kučan pa najbolj zaslužen zanjo. Skratka ne vem ali si tak manipulator al pa nevednež

  • Olga

   Pravilno: v SDS ni komunistov, ker so ga vsi krti zapustili!

 • Anton

  http://www.rtvslo.si/oglasno-sporocilo-gospodarstvo/kaj-morate-vedeti-o-drugem-tiru/425206

  levaki širijo lažno propagando, kje sem to že videl v preteklosti? ja kje drugje kot pri levakih, znanih po dobri manipulacijskih spretnostih, kar jim je navsezadnje pripomoglo, da so se vsa ta leta obdržali v sedlu Se pa postavlja logično vprašanje, ki se kar nudi samo po sebi in sicer, čemu potemtakem takšna komunikacija od strani vlade, do nas državljanov, do širše strokovne javnosti ,in navsezadnje do iniciativ, kar se tiče vprašanj do drugega tira. Taisti sindom se je “začudoma” ponovil z vsemi znanimi simptomi tudi pri zgodbi pod vzdevkom Magna Steyr, pri Kemisu, pa pred leti pri bančni luknji , še prej pri Tešu 6, pa pri cestnemu križu in navsezadnje tudi pri pralnici denarja NLB, pa še in še bi lahko našteval?Skratka pri vseh zgodba je bila/je tedanja/sedanja vlada gluha do drugačnih mnenj, gluha do stroke.

  sarkazem press

 • Fogglof Tunnek

  “SDS pride tja, kjer so težave in te težave tudi reši!”

  …hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha…

  Pje, v SDS-u pa so humoristi…naravni humoristi…rojeni humoristi…taki ki nonstop afne guncajo…

  • Janez

   Tunnek !
   Je s svojim kameleonskim jezikom – lizal, čistil Kemis. Total zadet je ! L.r. Janez KOMENDA

 • garfi

  ić marko radmilović se norcuje iz slovenske zastave in domoljublja v njegovem rdećem mocvirju
  na murgle202
  IZSUŠIMO RDEĆE MOĆVIRJE
  PRILOŽNOST ZA UPOR PROTISLOVENSKIM LEVIĆARJEM
  POTREBUJEMO SAMO ŠE 5000 podpisov
  VSI DOMOLJUBI PODPIŠIMO
  tukaj se preprecuje afere in kriminal, KRADEJO NAŠ DENAR
  drugi zlati tir za mafijo
  REFERENDUM PROTI NOVI GROZLJIVI KRAJI IN MAFIJSKI VLADI
  STE ŽE PODPISALI ZA PROTIMAFIJSKI REFERENDUM ???
  tudi stojnice so pred upravnimi enotami
  —upravne enote – informacije
  http://www.upravneenote.gov.si/
  —elektronska oddaja in obrazec za tiskanje
  http://referendumdrugitir.si/post/293692/elektronska-oddaja-vloge-in-postni-naslov
  http://referendumdrugitir.si/post/298988/rezultati-podpore-pobudi-za-referendum-2-tir-po-upravnih-enotah-do-0906
  —Donacije za izvedbo referenduma – navodila
  http://beta.publishwall.si/referendumdrugitir/post/289588/donacije-za-izvedbo-referenduma-navodila

  • dob

   Mi smo država, kjer hoditi s slovensko zastavo na domoljubni shod pomeni sovražno dejanje.

   • garfi

    levićarji so vse obrnili na glavo
    to se zgodi če je folk butast

 • Fogglof Tunnek

  PAZITE… Janševa SDS krepi svoje vodstvo. SDS pride tja, kjer je denar in ta denar pokrade… in zapravi za svoje lastne interese!!!

  • Orbit_NG

   Ja na zadnjem referedumu ste rdečarji slovencem obljublal, da boste dal denar od krize. eh pa ste nas nategnil in dali invazijcem. toliko za naslednji referendum…

 • Duhec

  Janševa SDS?! In to bi naj bla demokracija…

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, obstaja sum, da je bil požar v Ljutomeru podtaknjen!?!?… Mislim, da v Kemisu tudi !!!…Volitve se bližajo in je potrebno ustaviti levico, haa?

  • Duhec

   SDS-ovi zadrogiranci…

   • centurion

    Zadrogiranec opusti drogo pa je normalen.
    Norec (norci) kot si ti, ostanejo nori tut, če
    tablete opustijo…..

   • Janez

    Kaj pa !
    ZL – Luka MESEC – PIVEC P I V A ?
    Pa?
    SMC – Dr. BRGLEZ – kaj že on pije, alkoholnega seveda?
    Pa ? Groza !
    MINISTER
    G. KLEMENČIČ – BAJE PRIHAJA NACEJEN V PARLAMENT? Povej ! L.r. Janez KOMENDA

  • Janez

   Kdaj?
   Zbereš korajžo ?
   IN PRIDEŠ NA DEBATO !
   OB JABOLČNEM SOKU Z VODO – Z MENOJ ?! KONGRESNI TRG. Lokal PLATANA, zunaj.
   Bo
   KORISTNO ZATE.
   ZASTARELO SI INFORMIRAN. O Maršalu, pa “naših Špancih” itd.
   Pridi.
   Jaz pridem.
   Ne bo nič APOLONIJA v tvojem jabolčnem soku. Korajža vela. L.r. Janez KOMENDA

 • stajerc5

  Kaj zdej, pofoglani in prdec? Nihce vas ne smirgla in ne morete kvote dosezt!? Kar cohite se naprej med sabo, hahahahaaaaaaaaaaahahahaaaa…..

 • Janez

  Ups !
  TUNNEK & PROVOKATORJI – TUKAJ !
  Glej jih, glej.
  Glej jih fante “PROVOKATORJE, pa “JAMES BONDE”
  Kdaj
  Boste zbrali korajžo ?
  Za debato ob soku zunaj pri mizah PLATANE – NA KONGRESNEM TRGU.
  Ne ljubi se mi več prepirati se z vami – po e-poti.
  Jaz
  Sem v penziji,
  ČASA IMAM 24 UR VSAK DAN. En jabočni sok. BREZ APOLONIJA.
  Resno.
  JAZ PRIDEM, PRIDITE ŠE VI.
  S TISOČI LJUDMI LJ SEM SE POGOVARJAL KOT KNJIŽNIČAR.
  Se
  Bom pa še z vami.
  LE NE MI GOVORITI, DA JE MARŠALA TITA =WALTERJA J. WEISSA poljskega Žida

  – rodila ?
  Marija Javeršek iz Podsrede oz. Kumrovca. RESNO. PRIDITE, JAZ PRIDEM. Lr. Janez KOMENDA

  • Fogglof Tunnek

   Od kdaj knjižničarji ne znajo pisat???… I meam WTF…ka ti drek na tvoje 65 let stare možgane kapjle… hahahahahahahahahahahahahahaha …

   • Janez

    Tunnek !
    Ne bodi no – tak – Z A J Č E K ! No !
    Kakšen ?
    “james bond” pa si, da se ne upaš srečati z menoj ?
    No?
    MORDA SE PA BOJIŠ REALNIH INFORMACIJ !
    Dejstvo je !
    Leta 1936. Kominternovci v Španijo niso šli — “pomagati španskim delavcem” ! Dejstvo.
    To – “vojno- pokol ok, vernih Špancev” je vodil osebno STALIN preko NKVD. !
    Za NJEGA, ZA STALINA – SO ŠLI V ŠPANIJO !
    – IZKLJUČNO zato, da – OROPAJO ŠPANSKO DDRŽAVNO ZLATO !
    Ko
    Je imel Stalin ŠPANSKO DRŽAVNO ZLATO. – IZ MADRIDA – V MOSKVI !
    Je
    “IZDAL” ZAVEDENE KOMINTERNOVCE ! Dejstvo.
    Prekinil jim je dostavo oskrbe in denarja.

    In Kominternovci – so se hvalabogu – so se – pobrali iz Španijo.
    To
    JE RESNICA O “NAŠIH ŠPANCIH” ! Dejstvo.

    Kot sedanji ISIS !

    TERORISTI !
    SO BILI – tisti Stalin Kominternovci, “naši Španci”. TO JE RESNICA ! L.r. Janez KOMENDA

 • MEFISTO

  Zdaj pa res hočem vedeti, ali je ali ni Petrovc lastnik tega portala ali pa vsaj njegov urednik?

  Če ni ne eno in ne drugo, potem me zanima, zakaj se ne prežene s portala njegovih nickov Tunneka, cepca, Duhca, učka, Kosobrina, Slovenca, 70 let MladegaLiberlaca, Krtačo17, tarantelo, kokobilya, Tasila in drugih?

  Zavajanje, obrekovanje, širjenje laži in druge take nemoralne dejavnosti ne spadajo pod zaščito plašča demokracije in svobode govora.

  Moja hiša, moja pravila!

  • tarantela

   Pol pa kej nared, ne da sam jamraš. Sicer bi pa postal že šel v maloro, če bi mi vsi šli, od klikov so evrčki.

 • Ježek Teka Teka

  Janša bi lohk v letih 2004 – 2008 vse porihtu, če bi hotel in znal …. pa ni. Edino kar je nardiu je to, da je prodal dobre firme slabim lastnikom (Šrot, Bavčar in kompanija), nastavu svoje lopove (Časar – Luka Koper) in potalu največ slabih kreditov (ZVON 1 in 2), ki jih bomo Slovenci odplačeval še desetletja. V drugem mandatu pa je spravu Slovenijo na rob bankrota. Ne, da so lewaki kej dost bolši od vas, sam vi mi pa res nimate zdej kle kej za jokat, butalci Janezovi, pa to …

  Bo treba enostaun počakat, da komunyare in janšisti pogagate, pol bo pa Slovenija počas splavala iz dreka. Na mladih svet stoji, ne na starih, pa to …lol

  • centurion

   Gornji post je tvoja diplomska naloga. Remek delo.
   Svoj IQ lohka doma uporabiš namesto klime v teh dneh.
   Bo za vso hišo ohladit, tut balkon in vrt.

   • stajerc5

    Sicer “se” ne vem, kje je jezica doma, ampak bom za vsak slucaj heicngo zalaufo…

  • stajerc5

   Predvsem na tistih 25 000, ki hodijo delat vsak dan v tujino, nje!? Ali mogoce na tisth 25 000, ki si ga doma na kavcu pri mamici zulcakajo, nje!? Ali pri ostalih 25 000, ki hodijo se kar po yugosistemu “v sluzbo” v JU in ne delat, nje!?

  • Fogglof Tunnek

   Čuj Ježek, pa nisi ti tisti ki sn ga jas na Kurah povozil z mojim zelenim Ursus-om? Samo tam si bil desničar…pa to…

   • stajerc5

    Komunisti ste vsi isti, vse odvisno od vetra in profita…

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, Janez Janša je 30 let dobival podporo od američanof, da je razpadla ena država… sedaj pa on isto počne v Sloveniji… Voluhar plešasti !!!

  • Janez

   Ja?
   Od kdaj se pa uslužbenci državnih
   varnostnih služb – tako vulgarno izražajo kot ti.
   A ?
   te bo treba prijaviti tvojim šefom, da rniš ugled državnih ustanov ? L.r. Janez KOMENDA

   • Fogglof Tunnek

    Pič*** materino, kdaj pa sn jas kaj vulgarnega reko…porka madona ???

    • Janez

     Aja?
     Kdaj? Ravnokar.
     Pridi na debato ob soku k Platani na Kongresnem trgu. V živo bo lažje. L.r. J. KOMENDA

 • Osti jarej

  …ajme,mamka moja,sedem križev in težav…pa saj je imel velikansko možnost,pa jo je zayebal….ako bi folka v še večjo revščino ne potisnil,bi mu slednji stal ob strani,ko so ga kakor levakarji metali in vrgli z oblasti…a zdaj bo pa kul….za narod,ki že davno diha na škrge in je enkrat na dan….ali pa še to ne……ja,to bo……osel,janko,gre samo enkrat na led….

  • stajerc5

   Pametni zlovenci pa ze 70 let!

   • Osti jarej

    …če bi bil pameten on,bi bil še zdaj na oblasti….pa mu je bila in mu je ,tako kot vsem, preblizu ideja neoliberalizma….simptom in razlog za njeno moč, ima pomembno vlogo pri finančni krizi, skrivanju bogastva v davčnih oazah, pri počasnem propadanju javnega zdravstva in šolstva, povečanju revščine otrok, starejših in tudi zaposlenihna minimalcihpri kolapsu ekosistemov itd…….isto sranje,drugo pakovanje….vsi naj se že spokajo,ker niso delali drugega,kot slabo narodu in državi…..pa lastnim guzam dobro

  • domovina mili dom

   Zajebali so komunisti, konkretno Desus, ker je v koaliciji delal pizdarije prej , kasneje in sedaj. Tako nobena vlada ne more delati. Pa seveda še kakšen Previrant.

   • Osti jarej

    bla,bla,bla….zato jih vzamejo v vsako koalicijo….da kakor oni zayebajo?!….ostali pa nič ne morejo…naj janša vajeti že enkrat prepusti komu drugemu…pa ima SDS morda spet možnosti priti na oblast…..ki se je sam ,v stranki ,drži,kot pijanec plota…noriški kralj….hah

    • domovina mili dom

     Navadna kučanova propaganda. Brez J.J..
     Edini, ki mu moramo volici dati vajeti v roke je Janša. Edini, ki je sposoben Slovenijo iztrgati iz rdečega mafijskega dreka.
     Naslednje volitve so spopad med udbomafijo in demokracijo.

 • Domoljub in gej

  Če se boste spravljali na istospolno usmerjene, tako kot doslej in jih poniževali vam nič ne pomaga, da si krepite vodstvo, ker so volivci(tudi istospolno usmerjeni) tisti, ki odločijo, kdo bo zmagal na volitvah.

  • stajerc5

   Prav veliko vas ni, ker sem pravkar precital, da nataliteta raste.
   No ja, mogoce ste si pa kaksno novo varianto izmislili….

  • Slovenec

   Janšisti so proti tujcem, proti židom, proti drugače mislečim Slovencem, proti homoseksualcem, največja grožnja so jim komunisti in slepo sledijo Velikemu vodji. A veste kdo je bil takšen? Nacisti. Kako se je nacizem končal je pa znano.

   • stajerc5

    Hej, yugopimpa mala, mislis da se vsak roman konca enako!?

    • Slovenec

     A misliš na zgodbice o Nordijske kraljestvu? To ni roman, to so pravljice za lahko noč, LOL

   • domovina mili dom

    A si ti za žide?

    • Slovenec

     Ne. Proti njim (kot narodu) pa tudi ne.

     • domovina mili dom

      Zakaj pa komunisti dan na dan o “rokfelerski židovski” izkoriščevalski navezi.

     • centurion

      Pa Soroš je tut žid….

     • domovina mili dom

      Ja , a ni čudno, kako so komunisti selektivni. V intimi se jim jebe za žide, po drugi strani pa Bog nas var, če kdo pozabi na holokavst. Res so butasti, da ne vedo kaj lapajo. Važno je, da so proti demokraciji.

     • Slovenec

      “Proti njim (KOT NARODU) pa tudi ne.”

     • centurion

      Bosanc rojen v Sloveniji, a si se zbudu?
      Tut tebe sovražmo,bosko.

     • RATATA

      Jaz ga tolk sovražm, da sem ga blockiru.

  • domovina mili dom

   Kar se gejev tiče. Jih nobeden ne preganja. Tiho naj bodo, afn po ulicah naj ne guncajo. V šolskem sistemu naj ne pohabljajo otrok s svojo posebnostjo, če to tako imenujem.
   Normalno naj se socializirajo v družbo pa se jih nobeden ne bo “am vzel”. Ker okolico prav nič ne zanima kam kdo tiča vtika, saj je to po ustavi zagotovljeno. Ni pa treba to v javnost vsiljevati in kazati otrokom. Kar se dogaja med štirimi stenami, naj ostane tam.

   • stajerc5

    Bolje se ni nihce povedal! Bravo, ce pa to niso razumeli, jim pa nihce ne more pomagati.

   • Slovenec

    Zakaj pa potem pedofilski duhovniki vsiljujejo vero po šolah in se kažejo v javnosti? Mene pa zanima če župnik vtika tiča v nedolžne otroke!

    • domovina mili dom

     Kje, me pa res zanima.

     • Slovenec
     • domovina mili dom

      Je pa res, da muslimani imajo obvezno vero v šolskem sistemu. Prepričan sem, da se s tem strinjava.

     • Slovenec

      Če bi bilo po SDS-u, bi tudi Slovenija imela obvezno vero v šolskem sistemu. Še en dokaz več kako blizu ste si janšisti in muslimani.

     • domovina mili dom

      To si ga pa mimo pihnil. Res smo v večini verni. Vendar sekularnost države pa mora biti.

     • Slovenec

      Vsem,ki vam še ni jasno kje si SDS nabira svoje glasove… v cerkvi. K sebi privablja kristjane, ker je veliki vodja ugotovil, da le tam lahko pridobi glasove za referendum, za volitve…, da le tako lahko pride do zmage. Ima premalo pristašev v svoji sekti, zato si je našel tržno nišo – vse, ki hodijo v cerkev.
      Veliki vodja pa ima podvodje, to so duhovniki, ki mu lahko vsak dan delajo volilno in referendumsko propagando pri svojih ovcah.
      Računa na nerazgledanost ovc in propagando pelje na otrocih, ovce pa tako ne razumejo zakaj se gre. In to naj bi bila sekularnost države?

     • domovina mili dom

      Zakaj pa misliš, da tvoj vodja uvaža muslije, balkance, sedaj pa še hoče narediti mini yugo iz Slovenije. Zato muftiji, jankoviči delajo propagando za volitve v trenirkah s trojno črto, ki so seveda speglane. Na roki pa napisano številko kaj naj volijo.

     • Slovenec

      Kdo pa pravi, da sem za Jankovića, ovca. Vedno sem in bom volil SLOVENCA/KO!!! Ovce pa volite šiptarja ali srba ….

     • domovina mili dom

      Slovenske ovce, posebno če so solčavske pasme, kapo dol pred njimi. So pohlevne, dajejo volno, mleko. To naj bi slovenski narod uporabljal, da.

     • domovina mili dom

      Kaj nas pa “celi” svet zanima. Govorimo o slovenskem šolstvu.

     • Slovenec

      Večina žrtev namreč izpoveduje podobno; da o tem, kaj se jim je dogajalo, niso smeli nikomur povedati, ker bi bil to greh in bi jih lahko kaznoval sam Bog. Vesnina izpoved sprožila pravi stampedo Ko se je leta 2006 na naslovnici tabloida Direkt z obrazom pojavila Vesna Škorc in v svoji izpovedi zdaj že pokojnega artiškega župnika Karlija Jošta obtožila spolne zlorabe, ko je bila stara deset let, je povzročila pravi stampedo. Ker je dejanje zastaralo – novi kazenski zakonik iz leta 2008 zastaralno dobo tovrstnih kaznivih dejanj podaljšuje – ga ni mogla tožiti, a njeni večkratni poskusi samomorov ji niso dovolili, da bi o zlorabi še naprej molčala. Jošt je njeno pisanje – leto pred objavo mu je namreč poslala pismo, v katerem mu je naštela vse gorje, ki ji ga je povzročil – v Direktu označil “kot pisanje profesionalne kurbe”, molčali pa niso niti podporniki župnika. Farani in po nekaterih neuradnih informacijah tudi Cerkev so zbirali podpise za ovadbe novinarjev, ki so o tem poročali. A ne za dolgo, saj se je na krško policijsko upravo vsul plaz ovadb; Vesnina izpoved je spodbudila kar 16 drugih žrtev, da so ga prijavile policiji. Jošt ni dočakal sodbe Karli Jošt je bil tako prvi župnik v Sloveniji, ki je bil osumljen spolnih zlorab otrok. Žrtve so bile zlorabljene, ko so bile stare med 8 in 12 let, vsaj štiri pa so potrdile, da jih je zlorabljal tudi v cerkvi, pri spovedi. No, Jošt sodbe zaradi 16 nadaljevanih kaznivih dejanj zoper spolno nedotakljivost ni dočakal.

     • domovina mili dom

      Edina vera, ki osmišlja raj je muslimanska. 27 lepotc nedolžnih itd…

     • janez cepec

      drgač jih je 77 lepotic, bunksl

     • centurion

      Butl cepasti! 27 devic!!!
      Ostalo so pedri (50), ker je pomanjkanje devic!!!!

    • Aurelius

     Se pravi, da je zate pedofilija in LGBT-usmerjenost eno in isto? Veš kaj, čisto prav imaš in prava sramota je, da tudi pedofili nimajo svojega predstavnika v vladi, tako kot ga/jo imajo LGBT-jevci.

     • Slovenec

      Torej priznaš, da je cerkvena pedofilija dosti hujša, pa se vseeno ne kaznuje (celo tolerira – vsaj pri nas), ovce Ivanove bi pa rade kaznovale LGTB-jevce …

     • tarantela

      Ga imajo v cerkvi, ta pa je ločena od države in tega se je treba držat, kenede!?

  • Janez

   Ti?
   A tisto,
   Kar je imel en LGBT na transparentu na ha, ha Paradi “ponosa” drži !
   Jaz
   Sem normal moški – izključno za ženske – pa LGBT zadev ne zastopim.
   Na
   tistem transparent je pisalo ! “JAZ SEM LGBT, MOJA GLAVA=MOJA ZADNJA PLAT “!
   Res
   je imel tako napisano. A – to drži ? Povej. Verjetno, da drži ? L.r. Janez KOMENDA

   • Fogglof Tunnek

    Ka če ti jas koruzni storž zabijem v rit…te pa boš ti mel LGBT…he he…

    • Janez

     Pa ?
     Povej s katerega mosta in kdaj – boš skakal. Da te posstrgamo s skal pod mostom.
     Čimprej stori – to dobro delo. Da e bo strošov s socialo zate.
     In te pošljemo v Papuo-Novo Gvinejo.
     Tisti kanibali – sicer nič ne plačajo. A za ksakšno miineštro –
     te bodo že ponucali. Si res podn od podna .
     Zgleda, da je tako:
     ZA PUJSA. – TI NI TREBA BITI – PUJS. Dovolj je, da si Tunnek. ŽAL! L.r. J. KOMENDA

   • Domoljub in gej

    S tabo sploh ne debatiram, ker si bebo…

    • Anthon

     Njegov pravopis je res katastrofa, vendar kakšne ljubezni, denimo, s telegraf štango pa res ni možno zastopiti. LGBT je že tako defektna zadeva, da se je o tem sploh nesmiselno pogovarjati. Tudi maškare na teh mitingih lahko konkurirajo le še dražgoškim.

    • Janez

     Bolje ” bebo” – kot LGBT. L.R. J. KOMENDA

     • Jovo Jamnica

      Kak pa vemo, da tudi ti nisi topli??? Mogoče nas vlečeš za nos.

   • Kosobrin

    Janez, prosim, piši tako, da te bo vsak Slovenec razumel. Vse je nametano, v narekovajih, pomišljajih, nepregledno, kot bi kure skupaj spraskale! L.r. KOSOBRIN

    • tarantela

     Mu lahko oprostiš, ga že demenca daje in pol napiše besede, kot se jih spomni. Včasih z malo začetnico, kjer bi morala biti velika, klicaji in vprašaji ker tako za vsak primer. Pol pa sam skladaj skup in rešuj rebus. Običajno je kakšna beseda preveč, lahko tudi premalo.

 • Fogglof Tunnek

  MODRO MISEL fsem dobro znanega Alberta EINSTEINA: “Samo dve stvari sta neskončni: vesolje in človeška neumnost, ampak za vesolje nisem povsem prepričan.”… Seveda klero-fašistična desnica kraljuje v neumnosti !!!

  • Aurelius

   Tipičen komentar komi-fašističnega opranoglavca !

   • Osti jarej

    …tvoj pa enega napumpanega bunklja….aja…vili pa še zmeraj nima dovolj podpisov…zmuzneti

    • Aurelius

     Tipičen komentar komi-fašističnega opranoglavca – podajta si roke s tičjim tončekom in se zmenita, kdo bo drugemu prvi držal r.it! AMEN

   • Kosobrin

    Ne, genija Einsteina!

    • Franc Šink

     Ne genij je bila njegova žena Mileva.On se je samo podpisoval.Takrat žensk niso jemali resno.Študiral sem fiziko in vem marsikaj v tem!

   • Janez

    Ma ne ?
    Niso mu samo prali glave. Tudi tepli so ga po njjej. Zato je tak. L.r. Janez KOMENDA
    P.S.
    VBIJALI SO MU V GAVO, DA JE MARŠALA TITA=WALTERJA JJ. WEISSA poljskega Žida RODILA Marija Javrršek iz Kumrovca.
    Še vedno verjame v to. Marijo.

 • Slovenec

  Za vse nevedne: fašisti in komunisti so bili eden drugemu (in še vedno so) največji sovražniki, medtem, ko so slovenska cerkev, desnica in domobranci bili največji zavezniki fašistov.

  Tako da je tale Ivanova sprdačina “levi fašizem” enaka sprdačini “desni komunizem”.

  https://www.quora.com/Why-is-communism-considered-left-while-fascism-is-considered-right

  Although the term ‘right-wing’ originally designated traditional conservatives and reactionaries, it has also been used to describe neo-conservatives, nationalists, racial supremacists, Christian democrats, religious fundamentalists, and classical liberals.

  • Anthon

   Videti si kot na roke narejen Slovenec. Ti uporabljajo srbske besede kot del lastnega besednega “zaklada”. To so morbidne stvari, ki se jih sploh ne zavedate.

   • Slovenec

    “Morbidno” … lepa slovenska beseda, ke ne, ovca … LMFAO

  • Franc Šink

   Desni komunisti so po naravi dobrodelneži levi pa kradljivci.

 • Osti jarej

  ..KO BOSTE SPET VOLILI PREDSEDNIKA IZROPANE DOMOVINE,NAJ VAM BO TOLE V OPOMIN:

  Pahor in ARSO izdajalci domovine

  Spet in spet smo žrtev izdajalcev, Vrhovnega poveljnika Pahorja in fašističnih sodelavcev na ARSO. Zdaj, ko bodo dobili navodila o novi besedni zvezi za strupene chemtrailse, ki je še niso uspeli prevesti – persistant contrails ali cel dan trajajoči naravni vodni izpusti iz sodov na letalih, bo laganje zanje malce lažje. A prebujajočemu narodu bo vedno težje razložiti priložene slike, ki z naravo nimajo čisto nič, kot vremenarji z vremenom in Pahor z varovanjem domovine. Že tretjo soboto zapored se Zahodna elitna zločinska peščica izživlja nad nami, pa ne samo nami in nam uničuje zdravje, otroke pa poriva v avtizem z močno preseženim Saharskim peskom, ki iz letalskih sodov prihaja kot Aluminij. Pri tem pa je že zelo opazna panika pri Gregorčiču in Velkavrhu, saj kar na TV vremenskih napovedih stresata neumnosti, ki dokazujejo, kako so zgolj služabniki zločincev. Ne delam jaz chemtrailsov, iz Sahare prihaja alumij preko Madžarske, kako je lahko naravni strupeni izpust škodljiv in podobne traparije. Seveda imajo brezplačne farmacevtske zvarke za svoje glavobole in psihično stanje po naravnih cel dan trajajočih letalskih izpustih, zato jih glava niti ne boli toliko, so pa že izgubili stik z njo.

  http://www.publishwall.si/bozan.zabjek/post/300445/pahor-in-arso-izdajalci-domovine

 • Osti jarej
 • PLavi-mil

  Ko te aketarji vprašajo, koga bi volil in ko odgovoriš SDS, te agencija ne pokliče nikoli več, tako , da verjemem, da bi bili rezultati za SDS še boljši, če ne bi imele te agencije zabeležene volilce SDS, katere se ne sme več klicati.

 • Osti jarej
  • Anthon

   Mar misliš, da demokratičen človek ni v stanju zaznati, v kateri blatni konec slovenceljske Potemkinove vasi sodiš? Demokratičnega človeka namreč ne skrbi Pahor, kot tebe, če Pahor tekmuje za predsednika države. A ti seveda tega ne dojemaš. Ko ti povemo, je pa prepozno. Pahor bo imel probleme le na področju odgovornosti glede pranja denarja.

   Se mi pa smilite verniki teorij zarot. Da si ne boste začeli graditi bunkerjev kot nekdaj Enver Hodža!

   • Osti jarej

    ….aaaaahhhhhhhaaaahhhaaaa….verniki teorij zarot???..mimogrede;ni teorij ,so samo zarote…obstaja pa ena,največja,najtanarvečja zarota in to je je tvoja cerkev…

 • Jovo Jamnica

  Janševa SDS… ????? In to bi naj jaz prihodnih na volitvah volo???

  • centurion

   Ne, ne.
   Volo boš lohka vole pri SMC. Pa SD tut in ZL ter Desus…
   Bik je pa male sorte. Iz Murgel.
   Izbire kok češ…

   • Jovo Jamnica

    E brale, dobenga nebom. Zanalašč!!!!

    • Fogglof Tunnek

     E brale, volo boš Združeno levico…kapish?

     • Jovo Jamnica

      Nebi rajši Trs???

     • Janez

      A?
      Lukca – pivomanččka.
      Pa ?
      ” Naočnika in Očalnika – “klona od kardelja”. Bognedaj. Kakšne puščobe. L.r. J. KOMENDA

     • Minovak

      Kordiša…normalno, ker ga bomo bolj poredko videli…ko ne bo na koki in Unionu, spal bo pa v parlamentu med kozlanjem.

  • Anthon

   Gigabajti tvojih flancanj baš ne dokazujejo, da si resnično v stanju razlikovati kvaliteto političnih strank. Si pač fino zaciklan v totalitarni sferi, če to veš ali ne.

   • Jovo Jamnica

    Ja. Bajta je lahko giga, to pa ja…

   • Goran Hvala

    Kako bas….a si tud ti jugovic?

    • Anthon

     Pri takšnem poenostavljenem razumevanju jezika pa res ni čudno, da vas levica obrača, kakor hoče.

     • Goran Hvala

      Ja kako zdej to..jaz sam enkrat napisem “kao” pa sem okronan za srba pa jugovica itd…ti pa zdej meni dopovedujes z besedo “bas” o nekem ppenostavljenem razumevnju jezika….bbvaaahahahahahaha…hvala za polepsano soboto…;-)

  • Fogglof Tunnek

   Bog ne daj…pa nisem pobožen…

   • Janez

    Si pa ?
    zato
    P O D L O Ž E N !

    “HvalaBogu Boga smo ukinili” je rekel KP STALINSKI ZLOČO Kardelj. L.r. J. KOMENDA
    P.S.
    KP KARDELJ JE “IZDAL” ŽIVLJENJE-BOGA.
    Življenje ga je “OBDARILO Z R A K O M. IN NJEGOV EDINI SIN PA – S SAMOMOROM .
    Dejstva. Slava komunizma?

 • Goran Hvala

  Kak niso bli izvoljeni?..kdo je pa bil potem?…kaksen vesoljec?…al je jj vsake 4leta izvoljen sam ga kar ignorira folk pa raje pristane na nekih izmisljenih likih…

 • Janez

  ZL – LUKA MESEC !

  P I V O – pije, 3 velike vrčke zlahka. Videl sem ga zadnjič v Pelikanu pod Metalko.

  Kaj?
  PA – ALKOHOLNEGA – PA PIJETA

  — “kardelj dr.” B R G L E Z ? Iz. smešne S M C ! Pa?

  Minister
  G. K L E M E N Č I Č. Kaj pa pije on? Alkoholnega ?

  BAJE NKATERI OD TEH

  EX KP, ZK
  SD, SMC, DESUS , ZL itd. PRIHAJAJO ALKOHOLNO NACEJENI V PARLAMENT? L.r. Janez KOMENDA

  • Kosobrin

   Vaši pa s tremi črticami na nosu!

   • Janez

    Piši bolj razumljivo.
    Ne
    Vem kaj misliš.
    Seveda J. Janša sam zaleže za 3. Kaj za – za 3.000 ex KP, ZK. Dejstvo. L.r. J. KOMENDA

 • Kosobrin

  VERJAMEM V MOČ SVOJEGA GLASU! NE BOM GA DAL JANŠI!

  • Janez

   Za vsako bolezen
   – kakšna rožca raste.
   Je rekel Kosobrin.
   Zate ima zdravilo? Matilda.SLAB KOSOBRIN. Hop – skoči ponj. K Matildi. L.r. J. KOMENDA

   • Kosobrin

    Za vsako rit raste tudi palica, pravi stari slovenski pregovor. Tudi za tvojo. Da mi pošiljaš Matildo, pa tako nisem presenečen, saj ste tega že od nekdaj vajeni!

    • Goran Hvala

     Ja desni pac…sej ves…oni nikol nobenmu nic zalega..se ko rece da bi te ustrelil pa mu reces zakaj ti zeli smrti ti izjavi da on ze ne…kucan…..;-)

     • Kosobrin

      Ha, ha, res je!

  • Minovak

   Tvoj glas vsebuje virus, vržeš ga lahko v wc in potegneš vodo…pa ne pozabi…vodo potegnit!

 • herman

  Mojstri iz SDS pridejo tudi na Dob!

  • rrrrr

   Seveda. In ga bodo tudi dobro zastražili!

 • Get Smart

  Pomni:
  Ko KOMINTERNACIONALAC oz. tu predvsem MURGL
  JUGOKOMUNISTIČNA mekanacurica, pussi nje, govori, govori vedno o sebi.
  Vedno. In vedno to lahko takoj preverite, to pomeni, da lajež iz gobčka
  MURGL JUGOKOMUNISTIČNEGA garažnega kužka primerjate z dejanskim stanjem.
  Rezultat
  bo vedno skladen z dejstvi, vedno se bo izkazalo, da mekanocurni
  SERBUS, MURGL JUGOKOMUNJARA, watchdogić, UDBAš … you name it nje,
  vedno govori o sebi.

  KAKO pa pride do SVETOVNO znane KOMUNISTIČNE LAŽI??

  Tako, da te ZLOČINSKE kreature (samoimenovani “SMRTNI NEPRIJATELJI LJUDI”)

  svoja početja PODTAKNEJO ljudem.

  Pri
  tem poleg neposrednih (direktnih) LAŽI pogosto uporabljajo še cenene
  šnelkursađijske prijeme, ki so jih “osvojili” na šnelkursih (tečajih) v
  KUMROVCU, MURGLAH itd.

  Oglejmo si kar na primeru MURGL JUGOKOMUNISTIČNEGA SERBUSA, šnelkursađijske mekanocurne pussike Božota nje.

  Poglejmo, kaj je pseto zlajalo:

  “Največ bivših komunistov je v SDS. Druge stranke so se pomladile in očistile, v SDS pa še vedno vedri Ivan.”

  Za časa KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE je bila dovoljena samo ena stranka — KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE.

  Janez
  Janša ni bil kak funkcionar, NI BIL ČLAN CENTRALNEGA KOMITEJA, še manj
  ČLAN PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE,
  kot so to še vedno tovariši MILAN KUćAN (predsednik predsedstva),
  tovariš DULE SEMULIć (ČLAN PREDSEDSTVA, sicer predsednik SZDLJ — ki se
  po več preimenovanjih sedaj imenuje ZSSS — Zveza sindikativ), pa tovariš
  BORUT PAHOR, ki je celo postal najmlajši ČLAN PREDSEDSTVA CENTRALNEGA
  KOMITEJA na dan,

  ko je KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE (UDBA —
  ISAJLOVIć, po ukazu nadrejenega organa = CENTRALNI KOMITE) aretirala
  Janeza Janšo, ker da ima na mizi flomaster …

  Torej,

  kakršnokoli nabijanje o tem, da je Janez Janša nekakšen komunist,

  je
  SAMO in LE MURGLSRBSKO, JUGOKOMUNISTIČNO oz. KOMINTERNISTIČNO
  nabijanje, drkanje MURGLSKIH garažnih mekanihcuric, ki v MURGL garaži
  nastavljajo dupe GAZDI.

  Ne več, ne manj.

  Janez Janša se
  je, kot še mnogi mladci, ki so v JUGOSLAVIJI želeli aktivno sodelovati v
  dani družbeni ureditvi, pač učlanil v edino stranko.

  Stranka
  KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE je Janeza Janšo IZKLJUČILA leta 1983,
  ker NI SLEDIL zapovedanemu MURKSISTIČKO-LENJINISTIČKOM nauku nje,

  proglasila ga je ZA NEPRIJATELJA DRŽAVE KOMUNISTIČKE JUGOSLAVIJE nje,
  ter je od tedaj proti njemu (PROTI JANEZU JANŠI)
  sproducirala
  preko 160 FEJK oz. MURGL JUGOKOMUNISTIČNIH SODNIH PROCESOV — vrhovni
  retard oz. vrhovni sudac je s svojim bogatim MURGL SRBSKIM besednim
  zakladom jasno ponazoril situacijo:

  medtem ko so SLOVENIJU TEPIHOVALI,
  so Janeza Janšo SKUKOVALI,
  ker, kot pravi vrhovni sudija KOMUNISTIČKE JUGOSLAVIJE v Sloveniji:

  “Janeza Janšo je potrebno sfukati, popolnoma ga je potrebno sfukati!”

  (tako seveda tovariš oz. natančneje drug Masleša).

  En od sestavnih delov MURGL JUGOKOMUNSTIČNEGA AGITROPAGANDNEGA programa je tudi neprekinjeno blatenje Človeka Janeza Janše,
  kot sporoča depeša UDBA-ša Radenka Radojčića:

  “Medije je potrebno dinamizirati tako, da se bodo strnili v popoln blok proti Janši” (Radenko Radojčić, UDBA).

  UDBA — Uprava državne bezbednosti Jugoslavije.

  UDB je srbski prevod za KGB — Komitet gosudarstvenoj bezopasnosti.

  Po njihovih delih jih boste spoznali in spoznali boste resnico in resnica vas bo osvobodila.

  • Janez

   Bravo A”GET SMART” !
   Imaš poseben stil !
   Ampak !
   ZADENEŠ NEZMOTLIVO – KOT EN SNAJPER. Kar še kaj napiši. Vse dobro tebi. L.r. J. KOMENDA

   • Jovo Jamnica

    Get smart je prismojen…

    • Goran Hvala

     A ni ta smart prav janez..mvsaj nacin pisanja “dretja” je isti…;-)..

     • Jovo Jamnica

      Ne, ne. To je Borut Gorjanc…

     • Goran Hvala

      Aga ok…;-)

 • Franc Šink

  Kaj nam pomaga ker je 70% volivcev ovc. Da ne štejem tiste, ki ne gredo na volitve.

  • Goran Hvala

   A ce ne sledis enim alo drugim si ovca.?..huda retorika…no ja pa saj ves da nismo vsi tolk vsevedni kot desnaki…torej kaj naj?..raje nekaj delam v nedeljo kot pa da bi cas zabijal in omogocal nekomu 4leta lagodnega zivljenja…

 • Get Smart

  O t. i. “levem fašizmu”.

  Pojem “levi fašizem” je res sprdačina (vidite, kako MURGLSRBSKI JUGOKOMUNISTIČNI pussiji vedno govorijo resnico o sebi), kot pravilno pravi MURGL SRBSKA mekanacurica, ki se tu tipično MURGL SRBSKO mekanocursko skriva za vzdevkom Sljovenjac, namesto bi se lepo predstavil kot MURGLSRBSKA JUGOKOMUNISTIČNA MEKANACURICA.
  Je pa to KOMUNISTIČNA oz. FAŠISTIČNA sprdačina KOMUNISTA = SOCIALISTA = FAŠISTA Jurgena Habermasa, člana MARKSISTIČNE ŠOLE,
  ki je želel narediti nekakšno kakor razlikovanje med KOMUNISTI=FAŠISTI, ki samo LAŽEJO in drkajo po medijih ter tistimi KOMUNISTI=FAŠISTI, ki po ukazih KOMINTERNE in za burek mečejo kocke v izložbe, kurijo lutke in kar je še svetovno znanih KOMUNISTIČNIH=FAŠISTIČNIH agitpropagandnih prijemov.

  Pojem FAŠIZEM je skovanka iz oznake za ITALIJANSKi KOMUNISTIČNI=SOCIALISTIČNI nov oddelek, “NOV—OBRAZ”, kot KOMUNISTI=FAŠISTI=SOCIALISTI radi rečejo svojim kakor na novo izumljenim oddelkom KOMINTERNE.

  Skovanka FAŠIZEM izhaja iz pojma
  FASCI ITALIANI di COMBATTIMENTO, ki je imenovanje
  oddelka italijanskega SOCIALIZMA, torej oddelek
  italijanske SOCIALISTIČNE stranke (Partito SOCIALISTA ITALIANO). Oddelek je nastal s kakor združitvijo dveh kakor odcepljenih
  KOMINTERNISTIČNIH SOCIALISTOV
  (podobno kot se odcepljajo in nato združujejo
  JUGOKOMUNISTIČNI SOCIALISTI —
  SD, DeSUS, LDS, Zares, PS, ZL, SMC …),
  in sicer Olivettijevega FASCI d’Azione INTERNACIONALISTA
  in
  Mussolinijevega FASCI AUTONOMI d’Azione RIVOLUZIONARIA,
  ki sta se nato združila v FASCI d’Azione RIVOLUCIONARIA.
  Po I. sv. vojni se ta oddelek KOMINTERNE preimenuje v
  “FASCI Italiani di COMBATTIMENTO” – skrajšano FASCI (faši) oziroma poslovenjeno FAŠISTI.
  Enako oziroma podobno velja za NEMŠKO SOCIALISTIČNO stranko, katere lider je bil tovariš Adolf Hitler:
  NSDAP (Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei – NACIONAL SOCIALISTIČNA dojč delavska stranka –
  torej NACIONAL SOCIALISTI, skrajšano “Nazi”, poslovenjeno naciji oziroma nacisti. Zadeva okrog Stalinove ZSSR
  (Zveze sovjetskih SOCIALISTIČNIH republik) je takorekoč samoumevna, tukaj pa je še imenovanje, razdruževanje,
  združevanje, preimenovanje JUGOKOMUNISTIČNIH zločincev proti človeštvu: »Već na tzv. „uskršnjem kongresu“
  od 20. do 23. travnja 1919. 27 članova ljubljanske sekcije JUGOSLAVENSKE socialdemokratske stranke (JSDS)
  istupilo je iz njezina članstva i utemeljilo Slovensku socijalističku stranku, koja je prihvatila vjernost
  politici Vladimira Iljiča Lenjina, zauzimajući se za oružanu revoluciju i protiveći se parlamentarnoj demokraciji.
  Kad je u Beogradu osnovana SOCIALISTIČKA RADNIČKA PARTIJA JUGOSLAVIJE=SOCIALISTISCHE ARBEIT PARTEJ nje (kasnije preimenovana v KOMUNISTIČKA PARTIJA JUGOISLAVIJE),
  Slovenska socijalistička stranka uključila se u nju, te prestala postojati. Slovenske komuniste predvodili su
  glavni tajnici KPJ Filip Filipović i Sima Marković.«
  PREVOD:
  »Že na t. i. ustanovitvenem kongresu od 20. do 23. aprila 1919 je 27 članov ljubljanske sekcije Jugoslovanske
  socijaldemokratske stranke (JSDS) izstopilo iz članstva le-te ter utemeljilo t. i. Slovensko socijalistično stranko,
  ki je sprejela vero v politiko tovariša Vladimira Iljiča Lenjina, zavzemajoč se za nasilno boljševistično revolucijo in
  nasprotovanje parlamentarni demokraciji. Ko je bila v Beogradu ustanovljena SOCIALISTIČNA delavska stranka JUGOSLAVIJE
  (kasneje preimenovana v KOMUNISTIČNO partijo JUGOSLAVIJE), se je t. i. Slovenska socialistična stranka vanjo vključila
  ter prenehala z lastnim obstojem. Komuniste na Slovenskem (srbske komuniste v Sloveniji) sta vodila glavna tajnika KPJ
  Filip Filipović in Sima Marković.«

  • Franc Šink

   Tako je in nič drugače.Veliki ++++++++++!

   • Jovo Jamnica

    Kaj si tut ono prečito, kaj je pot see more??? Če ja, te prosim, da nardiš kratko obnovo…

 • andreas82

  Če komu ni jasno, Vrhnika je total rdeči revir, kaj sploh tja hodite, pustite naj imajo kot imajo, saj pravijo kako so levi fajni, pa Borovnica je tud njihova!!

  • Domoljub in gej

   Kemis je le karma Vrhničanom… Ne vem zakaj se v SDS trudijo in posegajo v evolucijo. To je napaka, da lečejo okoli vrhničanov, ker itak ne bodo znali ceniti truda in in pomoči.

 • Get Smart

  “Prisegam pri Vsemogočnem Bogu, da bom zvest, hraber in svojim nadrejenim pokoren, da bom v skupnem boju z Janševo oboroženo silo, stoječo pod poveljstvom vodje velike stranke SDS, SDS četami in policijo, proti murgelskim banditom in komunizmu kakor tudi njegovim zaveznikom svoje dolžnosti vestno izpolnjeval za svojo slovensko domovino kot del svobodne Evrope. Za ta boj sem pripravljen žrtvovati tudi svoje življenje. Tako mi Bog pomagaj.”

  • janez cepec

   u Begnah mate jutr po deset maš takle koštruni zbor. veliki diktator vas že čaka

   • Jovo Jamnica

    Zglea, da majo dans generalko…

    • janez cepec

     ja po ta večerni maši, tretjina jih je u Begnah, tretjina na Studenc, ostalih 26 pa u Idriji.

     • Jovo Jamnica

      In to na Muzejsko noč…

     • janez cepec

      sej, če gledaš podpornike dobrega pastirja, majo večina že tud bolj muzejsko vrednost (starost)

     • Jovo Jamnica

      ja kaj si pa mislo? Otkot meni asocijacija???

     • janez cepec

      hehe, nč nism mislu, če b’ kej mislu, se ne bi tle gor valu, pa b’ rajš kej pametnga devu

     • Jovo Jamnica

      Ja, ziher. Si vido gori, Borut je že faso plus… ROTFL

     • janez cepec

      ne, nevem kva misleš, nego, a si prebrau u tazdnmu (sej ne bo tazadn, baje bo še kešn tedn izhaju) Reporterju kolumno od B. Motenog Turka. zdej primerja novinarja, pisca pesmi in domoljuba Pirkoviča in pevca in domoljuba Tompsona z domoljubom F. Prešernom. zdej se mu je pa totaln skeglal, al kuga?

     • Jovo Jamnica

      No, ona faca gori, Get Smart je Borut Gorjanc. Reportera še nisn čito. Kaj morm poklikat, al je to v tiskani izdaji???

     • janez cepec

      ja to j’ blo u pondelkovi izdaji

     • Jovo Jamnica

      Te pa bo teška, ker 2.90 € nea reskiram vedno…

     • janez cepec

      ja, jeba j’ to, to sta skor dva pira

     • janez cepec

      aja, ta Smart, je pa po moje po podstreh brsku, pa je najdu fotrovo domobransko prisego, zdej se jo pa naglas na pamet uči

  • Fogglof Tunnek

   Tipična domobranska prisega…

   • janez cepec

    sej pravem, Smart je po podstreh brsku, pa je najdu fotrovo domobransko prisego, zdej se jo pa naglas napamet uči

  • tarantela

   Amen, hiti mu v rit kamen!

 • Slovenec

  Janšisti še šiptarja in Slovenca ne znajo ločit pa bi radi vladali nam Slovencem …. LMFAO

  • centurion

   Glavno da tebe ločimo, busanc zabiti….

  • Fogglof Tunnek

   Čuj Slovenec, kdo se je rodil 17. septembra 1958 v vasi Fushë Kosovë (Kosovo Polje) v bližini Prištine… sin Kosovarja Fatmirja J. in Makedonsko-Albanske matere Zamire Beqiraj?… Vem da veš, a se tem kljub temu fprašal…tak za hec :)

   • centurion

    Tega sicer ne vemo.
    Se je pa sigurno kozi Juliki in pesu Atlasu skotil Fogglof Tunnek.
    Poznamo ga vsi na forumu.

    • Fogglof Tunnek

     Ajd, kdo je Fatmir Janshe?

     • Krtača 17

      Sladoledar! Oćeś kuglju ili avtomat?……

     • janez cepec

      soz vazaljin ili baz vazaljin?

     • Krtača 17

      Ajde Vazaljini dodži….uguzi ga….

     • Fogglof Tunnek

      NEEEEEEEEEEEE….bolelo bo…

     • Fogglof Tunnek

      Desničarji majo radi sladoled :)

  • Janez

   Tega !
   Zasigurno ni napisal noben zaveden Slovenec ?
   Ampak kak zblojen pokomunist,
   ki se mu meša, ker nihče noče biti več komunist !
   – ne SD, ne SMC ne Desus, ne ZL – NOČEMO NOVIH KARDELJEV. L.r. Janez KOMENDA

 • Janez

  Bravo !
  SDS IN J. JANŠA !
  Ne ozirajmo se na ex KP, ZK ljudi.
  Naj se enkrat končno navadijo živeti od lastnega della. Proč od korita države. L.r. Janez KOMENDA

  • Fogglof Tunnek

   Čuj Janez, kdo se je rodil 17. septembra 1958 v vasi Fushë Kosovë (Kosovo Polje) v bližini Prištine… sin Kosovarja Fatmirja J. in Makedonsko-Albanske matere Zamire Beqiraj?… Vem da ne veš ker si zabiti Janezek.

   • Jovo Jamnica
    • Fogglof Tunnek

     To je Fatmir Janshe.

     • Krtača 17

      Ke pa sladoled prodaja?

     • Fogglof Tunnek

      Na Trstenjakovi…

     • Jovo Jamnica

      Ja. Negdo jako liči na ovega starega Šiptara… Lahko bi se reklo… pljunut čale…

     • Fogglof Tunnek

      Naj odstrani belo čepico in obrije brke…pa smo tu…pa ga imamo…

     • janez cepec

      pljunuti otac

     • Fogglof Tunnek

      Ma izrezan Janez…

     • Jovo Jamnica

      To je tastari obisko sinovo posestvo f Trenti…

     • Fogglof Tunnek

      Ja, saj od tam je fotografija…

     • Jovo Jamnica

      Vem. Staremu se je otpelalo, ko je vido, kako podrtijo je sin kupo. Pol je pa zvedo, da jo je dalje lifro za več ko sto jurjof. Face, ko je to zvedo, pa nimam… LOL

     • Fogglof Tunnek

      …hahahahahahahahahahahaha…

    • tarantela

     Vüha ma skoron taka kak sin…

     • Jovo Jamnica

      vühe…

     • janez cepec

      matr bi blo žolce iz tehle ušes

     • Jovo Jamnica

      mi rečemo…zulce…

     • janez cepec

      never mind, važn, de vemo zakuga se gre

     • Jovo Jamnica

      Ja. Oni z se izgovori med z in s….

   • Janez

    1958?
    Je rojan – nnadškof Zore. A v Kamniku.
    Na KOSOVU?
    Mislim, morda ti ? Ne. Ti si zelo star.
    A tam – cca 1925. leta?
    TI ?
    SI CCA 92 LET STAR. Kak?
    Tvoj vnuk? Ne – ti otrok – nimaš.
    Kak – tvoj posvojenec?
    SI ŽE CCA 10X TO O KOSOVU NAKLADAL. A STARČEK KOT SI !
    VSE POZABIŠ.
    A TVOJ POSVOJENEC JE OD TAM ?
    Morda
    – si ti tam rojen. So te tam tepli. Izgnanec od tam.
    So te tepli Albanci in Srbi. Nato pa še Hrvati in Amerikanci.
    Zato si pa tak.
    A?
    Zdaj ti je pa še?
    Koza ušla. Samo – vidim – samo štrik ti je pustila.
    Kar !
    Okoli vratu si ga daj.
    Pa boš – luster – špilal. Nadaljevanje pa veš.
    Matida ni izbirčna,
    le prej
    si samopokop plačaj. Da ne boš kar – usmrajen. Tam visel.L.r. J. KOMENDA

    • Fogglof Tunnek

     STE ČULI… Janez me nagovarja naj se obesim… Voluhar iz KOMENDE !!!

     • Jovo Jamnica

      Da bi ti fsaj za sveži štrik prispevo… šuft

   • tarantela

    Kako je3 pa pol bil domobranc, k je iz jame zlezu?

  • janez cepec

   ej Janez aus Komenda, a je Tito res znou klavir špilat, brez enga prsta?

   • Janez

    Ja !
    Iz vere v komunizem – je to zmogel.
    Probaj še ti. Najprej si odsekaj par prstov. Nato pa h klavirju. L.r. J. KOMENDA
    P.S.
    KORJŽA VELJA. KAR SEKIRO V ROKE – PA PRSTE PREČ. SAJ SI J. CEPEC. TO ZNAŠ.

   • tramal

    Imel je dvojnika ,ker on se je skoz skrivo in v živo ga sploh niste videli.Povsod je imel dvojnika.

 • Krtača 17

  Najbolj da tale pajac ustanovi sveto janševo cerkev.

  • janez cepec

   za tok kot ma vernikov, je dost kapelca

   • Krtača 17

    Aja saj res. Zmer pozabm hehehe

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, v knjigi Okopi, Janez govori o svojem očetu. V njem se nam razkrije življenjska pot od rojstva in trde mladosti do prisilne mobilizacije v vaško stražo in služenja domobranskim ciljem. Baje naj bi ga poslali v Kočevje na streljanje, ki pa se mu je uspešno izmaknil tako, da je zlezel iz jame, polne mrličef???… A ve kdo kaj o tem?… Ajd janšisti, to bi morali vedet če je to res???

  • Fogglof Tunnek

   Mladostniške “prijatelje” očeta, so nam zaupali svojo verzijo, po kateri pa se nam dogodek prikaže v pofsem nasprotni luči. Kot znan vaški domobranec naj bi se že kot starejši mladoletnik med vojno obnašal bahaško in se najraje ukvarjal s prekupčevanjem na črnem trgu… Enkrat naj bi ga vaščani celo zalotili, ko je fkral vola na kmetiji v Butajnovi in ga prignal na kmetijo v Spodnji Veliki vrh, vendar ga je moral vrniti… Kaki oče taki sin…samo sin je fkral na tone orožja!!!

   • Fogglof Tunnek

    Sočnih zgodbic je še več, vendar so se Setničani najbolj razburili zaradi podatka, da je oče kot v napetem trilerju pobegnil iz jame v Kočevju. Kot trdijo, to ne drži. Res naj bi bilo le, da je bil zaprt v Škofovih zavodih fkup še z enim vaščanom, Albinom Zorcem, in da so ju po koncu vojne izpustili. Ta zgodba je znana celi vasi in fsi se čudijo, da se je šele pred okoli 27 leti, ko je Janša zamenjal politično opcijo, začelo govoriti o herojstvu in trpljenju očeta domobranca !?!?

    • centurion

     VSE je bolje, kot biti majhen človeček, katerega starši so
     bili v Prekmurju madžaroni….

     • Fogglof Tunnek

      Biti domobranec?…Ne vem, no…

     • centurion

      Ja, tudi jaz bi bil odnosno sem DOMOBRANEC!

     • Fogglof Tunnek

      Pol pa te jas lahko v jamo fuknem…fHalozah jih tudi imamo…

     • centurion

      Težke in nizkotne besede.
      Jaz se ne bom izživljal kot so se tvoji nekoč in se boš, kot se izražaš
      ti jutri.
      Jaz bom poskrbel na 300,400m za zrnce med obrvi….

     • Jovo Jamnica

      A za Rotara pa pravijo, da ni mogo z snajperom trofit Krambergera na 63m??

     • centurion

      Jaz ne pijem preden grem na posel..

     • Fogglof Tunnek

      Pijan se strezni…nor pa ostane nor…

     • Jovo Jamnica

      Te pa pojma nimaš, kaj stari štajerski jager trofi, pa če je še tak nadevan. Niti nea veš, da se mu roka trese, predno nea spije dva al tri šnopse pret šusom…

     • Fogglof Tunnek

      Samo Iveka ne bi smeli ubiti…jas sn ga osebno poznal…enkrat smo z ansamblom pri njem špilali…bil je faca…

     • Jovo Jamnica

      Rotari so vredi colali, da ga je pihno. Keri je colo, to pa eni vejo, pa ne povejo. Eni nočejo, eni pa ne smejo…

     • Fogglof Tunnek

      Vem, samo meni se je Ivek smilo…

     • Jovo Jamnica

      Ivek je biu vredi det. Meu je opico od moje žene, kero so mu lopovi zarat politike fentali. Javanski makak, kuplen v zagrepškem zološkem vrti, leta 1977

     • tarantela

      Ni problema, če dvojno vidi, pocilja vmes in tarča je gotof!

     • Jovo Jamnica

      Saj se smešno čuje, to kaj sn gori napiso. Anpak je živa istina. Ludi si sploh nea znajo pretstavlat, kak stari jagri trofijo. Pa na 63m – stoječo meto???… šala mala

     • tarantela

      V okolici Vrhnike je pred par leti dolgoletni prekaljen lovec ustrelil trofejo-mladega bikca na paši. On je vido jelena…Na Vrhniki se sploh veliko dogaja, ni dolgcajt.

     • Fogglof Tunnek

      Če bi fstrelo janeza…vido pa jelena…te pa bi blo že smešno :)

     • Jovo Jamnica

      To pa je že črni humor…

     • tarantela

      Kdo bi nam pa za radost skrbel. Kam bi šli šklemfat, podobnega portala ni, tudi članov stranke ne.

     • Jovo Jamnica

      Jas bol poretko Janšo eksplicitno omenjam. Anpak dans, ko sn prečito… Janševa SDS, te pa se nisn mogo zadržat…

     • tarantela

      Najbolj hecno je, da se imajo za smrtno resno pomembne..

     • Jovo Jamnica

      Ma, enih taužnt jih ma možgansko blokado. Isto, ko potporniki onega tepca iz Zveze borcev, Turnška. To je meni isti nivo.

     • Fogglof Tunnek

      Domobranci in belogardisti si zaslužijo jame…kapish?

     • tramal

      Saj ste tako leni da se vam še jamo za pokop ne ljubi skopati.Kateri partizan je crknu ,ste ga kar svinjam vrgli,a ne.

  • Janez

   A?
   So bili kaki tvoji predniki v KNOJU-GNOJU? To pa ne more biti lepo? L.r. J. KOMENDA

   • Fogglof Tunnek

    Dober domobranec je samo mrtef domobranec…kapish?

    • Janez

     Je !
     Rekel – upoštevanja nepotrebni – skrivač Tunnek !
     Ti
     kar piši.
     Se vsaj vidi –
     kako zblojeni ljudje živijo v Sloveniji.
     Za arhiv. KP fanatik iz leta 2017.
     Puščaš pisne dokaze tvoje zblojenosti. Neigrane najbrž. L.r. J. KOMENDA

 • Jovo Jamnica

  SDS pride taj, ki so težave…??? Glih sn se spomno na poplave v Dupleki. Tja je Janša res prišo, sam neke koristi pa ot tega ni blo. Približno ko Bratuška in Jakič, ko sta gleala posledice žleda

  • Fogglof Tunnek

   Ali pa Cmero posledice Kemisa…

   • Jovo Jamnica

    Pa dobro. Fse fkup je isti šmorn. Z Hanžekom na čelu…

    • Fogglof Tunnek

     Ja, samo ti še boš vedno volo ZL…moraš…to je moja stranka in jas ji moram pomagati…

     • Jovo Jamnica

      Ti kar mej tvojo ZL, samo nea mene polek sili. Jas tut tebe nikamor nea silim!

     • Fogglof Tunnek

      Daj no, ka si te taki?…Voli pa mirna bosna!!!… Saj se ti ne bo roka posušla!!!

     • janez cepec

      Primca pa njegovo stranko Boh pomagej bomo volil. tud Bog mu ne bore pomagat

     • Fogglof Tunnek

      Zato pa volimo Združeno levico…

     • Jovo Jamnica

      Jas še vedno pravim… ko voli, taj je vol…

     • Fogglof Tunnek

      Boš, boš volo…ko bo šlo za res…in to ZL…boš vido…

     • Jovo Jamnica

      Nebom. ZL ziher ne. Čako sn na nove liberalce z Štihom in Vodopifcom, pa zglea nebo nič is tega. Sicer sn pa bol konzervativn in take stranke pr nas ni. Klerikalci pa me nea zanimajo. Jas bi volo, če bi, kake slovenske svobodnjake, če bi opstajali.

     • Fogglof Tunnek

      Ka pa za dva pira…te boš volo Združeno levico?…Pa saj oni so liberalci!!!

     • Jovo Jamnica

      Ja. Trček mogoče…

     • Fogglof Tunnek

      No, sma že malo bliže s Trčkom…pa tri pire!!!… Ka praviš?

     • Jovo Jamnica

      Trčka osebno poznam. Je fejst det. Dost pametn…

     • Fogglof Tunnek

      Verjamem, tudi jas ga cenim. Je tudi član poslanske skupine Združene levice. Torej…Trček in štiri pire, pa boš volo ZL !!!

     • Jovo Jamnica

      Najprej je treba zdriblat proporcjonalni volilni sistem. Pol je šele možno volit posameznike, keri pretstavlajo določeno stranko. Drugač se f parlamentu znajdejo poslanci po puki sreči izračunavanja nekih proporcjonalnih deležof in se še sami čudijo, kak jim je sploh ratalo prit do plače par taužnt evrof na mesec, bres dela…

     • tarantela

      Ajd, Haložani, še je cajt, ustanovit stranko!

 • Fogglof Tunnek

  En klero-desničar je nekoč rekel… “Ivan, da je eden največjih slovenskih sinov” !?!?

  Večja žalitef za prave velike Slovence ne more obstajati !!!

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, v Ljubljani se dogaja Parada ponosa… A gre kdo?… Ajd desničarji povejte…vas je sram priznati, da mate radi piceke v ritkah… hahahahahahahahahahahahahahaha…

 • RealRevolution

  Zelo dobra izjava Janeza Janse,
  sploh o volilni moci.Ker je res,da nivazn kaj si po poklicu :smetar ali direktor ,vsak ima enako volilno moc in z tem cisto enako volilno pravico.
  Pomembno je ,da je tako!
  In:
  “Ko pride volilni dan,nihce nima vec kot en glas.”

  • tarantela

   Globoka misel, treba zapisat v zgodovino; kot Sokrata!

   • RealRevolution

    Seveda,
    saj je ze.

    • Fogglof Tunnek

     Ka ti si brat od Janeza iz KOMENDE?

 • Tetka iz ozadja

  SDS so težava samo po sebi.

  • tarantela

   Ampak za zabavo pa poskrbijo, to je najbolj hecna stranka.

   • Jovo Jamnica

    Ja. Najbol žalostno pa je, da se majo za resne. Fala Bogi, da jih ma folk pun kufer…

    • stajerc5

     Pocaki mal, pa bos videl, kako bos mejo iskal…

     • janez cepec

      sej ste kr taka lepa folklora, znate nas nasmejat, sam z rezervo vas je treba jemat, sej veš glih tok ste prfukneni, de se mate fletn

     • Jovo Jamnica

      O kako je lepoooo… biti glup

     • Jovo Jamnica

      Jas mejo poznam bol, ko marsigdo. Sn biu graničar…

     • stajerc5

      Dober, de poves. mam se par nerazciscenih racunov stakimi, kolega pa kuglo v hrbtu…

     • Jovo Jamnica

      Nas so učili, da se proti Austriji nea sme strelat.

     • stajerc5

      Vem, vem! Samo po svojih…Sicer je bilo pa to v Novi Gorici ali za tebe mogoce bolj poznan tisti slosarjev hrib…

     • Jovo Jamnica

      Jas sn stražo Jugovino ot Radovlice do Bistriškega jarka pret ustaši…

     • stajerc5

      Hehe, dober ste strazl, o ja, vanjski neprijatelj, nje!?
      Pozabi, dost je.

     • Jovo Jamnica

      Kaj je dost??? Menda bom ja vedo, o čem pišem. Če nisi služo armije na meji, pol nea pametuj, ker je to bres smisla…

   • Fogglof Tunnek

    So naravni humoristi…bilo jim je položeno v zibelko…

  • Janez

   Debata ?
   To spodaj ?
   Debata enih starih po-komunističnih pijancev. A je – to? L.r. J. KOMENDA

 • tramal

  Samo tako naprej ,da čim prej razbijemo to komunistično golazen.

  • Tetka iz ozadja

   Antijanšisti bomo sacali po vas

   • tramal

    Nauči se pisati polpismena komunistična opica

 • Janez

  Jaz !
  Novi24tv predlagam !
  Da
  UVEDE
  – PLAČLJIVE OBJAVE ZA
  – NAKLADAČE KOT STA F. TUNNEK IN J. CEPEC !
  Po
  20 € en zapis-“post”.
  Saj
  Tudi, če sta pod drugim vzdevkom
  – se ju po par besedah – PREPOZNA.
  KOT STARA POKVARJENA LAJNA – VEDNO ENO IN ISTO GONITA !
  J. Cepec – “begne”,
  – F. Tunnek – J.Janša !

  F. Tunnek je cenjenemu g. Janši – zelo fovš.

  G. Janša je 30 let uspešno v politiki. Lepa družina itd.

  Tunnek ?
  Nobene kariere.
  Navaden “nič-cenjen provokator”. Družina ? Itd. Fovšija pač ? Verjetno? L.r. Janez KOMENDA

  • Fogglof Tunnek

   Jas sn cenjen učitelj glasbe…učim na osnovni šoli…tudi moji Haložani me cenijo, in zlasti Haložanke!!!… Ka bi še rad?… Ti si pa pičkin dim…kapish L.r. Janez KOMENDA???

   • tarantela

    Pravijo, da so Gorenjci vohrni, ne vem če sploh posodi onejčka kakšni deklini za en seks.

    • Fogglof Tunnek

     Ga ne posodi če ni plačila…gajc fsrani…

    • stajerc5

     Tebi celo senka baterije za zadnjo luknjo…

  • Tetka iz ozadja

   Pa saj ti lahko kaj predlagaš, ampak si en nihče in tvojega predloga nihče ne upošteva.

   • janez cepec

    ma sej nubedn ne bere njegovga sranja, prvič je vizuelno odbijajoč tekst, usebina je pa tko na ravni prvega razreda pomožne šole. pa se pardoniram učencem, k so sigurn bolj na nivoju, kot ta kreten aus Komenda

  • janez cepec

   pa bunksl naum, a si ti enkrat prebrau svoje umotvore za nazaj. pa ni ga večjega repetitorja kot si ti. dej se mau zber, ejga

   • Jovo Jamnica

    A repete pride ot repetitor? nisn vedo…

    • stajerc5

     Mogoce je pa kje videl Trumpa v Reptorju?

     • Jovo Jamnica

      Spet si požr narobe tableto…

     • stajerc5

      A-a, sam na drugo- rdeco stran sm jo obrno!

     • Jovo Jamnica

      Se mi je kuj zdelo. Jeba je, ker majo isti okus…

 • tzt

  Eh, osamljeni in od Boga zapuščeni revček F.T. se je začel sam s sabo pogovarjat. Zadnji stadij. NLP oziroma izstrel v Vesolje ga še čaka. Hmmm, če mal pomislm, sam si je kriv. Ko ga jebe :-)

  • Fogglof Tunnek

   Kdo je F.T. ???

   • tarantela

    Fornezzi Tone. Najbrž.

    • Fogglof Tunnek

     Aja točno…saj ga poznam :)

    • stajerc5

     Prase iz iste stale!

     • Fogglof Tunnek

      Te ni sram?

     • stajerc5

      Zato, ker ti tako smrdis?

     • Fogglof Tunnek

      Ne, zato ker iz tvoje greznice tako smrdi…

     • stajerc5

      Ni cudn, en teden sem lufto gostilno, ko si se samo enkrat usral!

   • Janez

    A .
    Bo še kaj nadaljevanja debate, bebljanja – starih ex KP, ZK pijancev? L.R. J. KOMENDA

    • Fogglof Tunnek

     Čuj Janez, pridi ti k meni fHaloze…bom te šmarnice napil. Če ne bo šlo zlepa pa zgrda…pil boš na silo če treba…želodec ti bojo vun pumpali teden dni…kapish?

  • Jovo Jamnica

   S tem se je fčasih Živadinof hvalo, da se bo katapultiro v vesolje, ko bo dočako neko določeno starost. Veš mogoče, je toti performans še aktualn?

   • janez cepec

    mislem, de j’ še aktualn, čeprou je Živadinov že mau u leteh, kuga, če bi gor ven dobrega pastirja pa njegovo maloštevilno čredo poslal?

    • Jovo Jamnica

     Tut telesna masa špila pr performansu nekaj. Paličjakof menda nebojo vlačli po vesolju…

     • Fogglof Tunnek

      Jas bi se napil šmarnice v vesolju…mora biti fajn feeling…

     • Jovo Jamnica

      Ja. Lahko na glavi stojiš pa šmarjokl piješ… Edino špricara se nea da nardit, ker baje fsi mehüri zginejo…

     • janez cepec

      ja znebil bi se jih pa na elegantn način, čeprou se bojim, de bi gor tud kešno pizdarijo nardil. Marsovci bi se sigurn med sabo skausal, če bi Prerok gor pršu

     • Jovo Jamnica

      Nebi. Prefarbali bi se f plavo rumene zebre…

     • janez cepec

      hehe, ja pa kuj bi novga dosmrtnga predsednika dubil

     • Jovo Jamnica

      Normalno… Rdeči planet… LOL

     • janez cepec

      ja to bi blo pa mau nerodn, sam jebat ga, enkrat pr trdečeh, vedno trdeč

     • Jovo Jamnica

      Ja. Si vedo to, da si je zmislo marsofce zelene barve en astronom, keri je biu farbnblint? Ni ločo zeleno ot rdečo, pa je pretpostavo, če so gori marsofci, te so ziher zelene farbe, ker jih on skoz teleskop nea vidi…

    • Fogglof Tunnek

     Jas ko se šmarnice napijem vidim puno NLP-jef fHalozah…ko Julika krožnike v mene meče…

   • tzt

    Ga bo prehitu. Prvi astronavt, takoj za Sirijskimi intelektualci :-)

    • Jovo Jamnica

     Fajn. Men se dopade konkorenca…

     • tzt

      Izbira more bit :-)

   • učko

    Živadionv se je katapultiro na fajne davkoplačevalske peneze, da mi lahk’ sam sanjamo kej tacga !!!!!

    • Jovo Jamnica

     Ja no. Saj to bi se marsikeri rat, pa mu ne rata…

 • stajerc5

  Totalno so rdeckoti v riti, samo se med saba blabrajo, DA KVOTO ZA PIVEKA NAREDIJO, HIHIHHAHAHA…..

 • Duhec

  Kje bi bla desnica in stranka SDS, če bi jo vodil sposoben, pošten, karizmatičen politik?! In ne, da ma Janša svojo stranko, ki uničuje vse desno, z levimi lopovi pa ne zna al jih pa pusti pr miru.

  • Fogglof Tunnek

   Levi nismo lopovi…malo pač hvatamo krivine :)

   • Duhec

    Lukec res ni… preveč zabit. Sam vseen bi se lohk spravu na minimalca kokr je obljubljal, da se bo.

    • Fogglof Tunnek

     Ja, pač malo hvata krivine…

     • Duhec

      In to ti je ok?! Da te ma tak len idiot za norca…

     • Fogglof Tunnek

      Fsi politiki nas majo za norca… Trump ma celo Ameriko oz. celi svet za norca.

     • Duhec

      Ja…. in to ni ok.

     • Fogglof Tunnek

      Seveda ni…

     • Duhec

      Parlament je za spraznit… in noben, ki je bil eno sekundo v politiki, neb smel kandidirat.

     • Jovo Jamnica

      To bi blo, če bi bla 91 lustracija…

     • Duhec

      Prasci je zanalašč niso spelali…. ampak poglej mlade. Groza…

     • Jovo Jamnica

      O tem sem tukaj precej polemiziral. Samo nimam sogovornika, ker so moji pogledi pač drugačni. Danes se mi sploh ne da razmišlat. Sem kakor na paši… :-)

     • Duhec

      Nova nasploh ni za razmišljanje…

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, celo Damjan Murko ma večja jajca kot Janez Janša…on bo kandidral za precednika države, Janez pa si ne upa…hahahahahahahahahahahahahahaha…

  • Duhec

   Ja no…. za predsednika morš bit posebn. Murko kt peder pač je…

   • Fogglof Tunnek

    Čuj, če je Murko peder (kar je)…ka sn jas pol lezbijka če mam rad ženske?

    • Duhec

     Ne vem…. če maš kaj med nogami, pol nisi.

     • Fogglof Tunnek

      Ja, mam lepega piceka…tak fsaj pravijo moje ljubice in moja Julika.

     • Duhec

      In kak je lep picek???

 • Duhec

  Super so vse spelali… pokradli 70 milijard, da se zdej grejo neko elito po medijih, folk pa ploska….

 • Janez

  Ja?
  Ti naši
  Tunnek&com so taki
  KOT ENOLETNI BRATEC
  OD ENE PUNČKE BRALKE – V NAŠI KNJIŽNICI ! Pred par leti?
  Ko
  Sem tisti 5, 6 letni pnuci-bralki rekel :
  ” KAKO LUŠTNEGA BRATCA – IMAŠ – TI ”
  Se
  je hudo realistična sestra – le namrdnila in rekla:

  “ČISTO NIČ
  NI – TALE MOJ BRATEC LUŠTEN !

  SPLOH NIČ LEPEGA NE POČNE – VES ČAS – LE – SAMO – K A K A “!
  Tak
  Bratec – torej – kot ti naši TUNNEK, J. CEPEC ITD. – SAME “SRAČKE ” IZ NJIH LETJIO. L.r. J. KOMENDA

  • Duhec

   Ukvarjaj se s člankom…

   • Jovo Jamnica

    Dons si na hece???

    • Fogglof Tunnek

     Dons je nagajiva…tak erotično nagajiva…

     • Jovo Jamnica

      To je vredi…

    • Duhec

     Če pretirava…. ne vem zakaj ne gre plesat, bo več koristi.

     • Jovo Jamnica

      On živi v nekem svojem svetu. Vsake tolk časa se mu posvetim s kratkim “medklicem” in to je vse. Je pa res velikokrat utrujajoče… Kaj češ, kakšen portal, takšni smo tudi mi…

  • Goran Hvala

   A teb so pa kar mali bratci od 5letnih punck lustni da jih v knjiznici ogovarjas..zdej bom se svojim prepovedal obisk knjiznice zarad te informacije…..pol so pa migranti krivi…

 • stajerc5

  Janez, a res ne vidis, da bodo popizdili, ker jih nihce ne smirgla za zwei posto!???

  • Fogglof Tunnek

   Si ti prepričan, da si štajerc?

  • Duhec

   Ja sej njega tud ne…

 • stajerc5

  Gorenjc FT, ne bo ti uspelo, pa magar je bila Jelovica dobra firma…

  • Fogglof Tunnek

   Jas sn čisti Haložan…kapish?

 • Fogglof Tunnek

  DOBRA NOVICA: Tožilci Bratuškove ne bojo preganjali !!!…Praf je tako, rešila nas je trojke, ki jo je Janez nonstop vabil!!!

  • Duhec

   Ja…. pa svojmu Črnogorcu nardila plac in ime v kriminalu.

   • Jovo Jamnica

    Na mojo grozo ji je magisterij omogočo pokojni Bajuk… mož beseda.

    • Duhec

     Ja itak….. za pet minut mu jo je pokazala in se mu je zmešalo.

     • Jovo Jamnica

      Tak žal to gre, čeprav se še tako sprijeno sliši…

     • Duhec

      Ma sej se žgejo v parlamentu, da se kadi….

     • Jovo Jamnica

      Da bi bila od tega vsaj korist, bi me ne motilo…

     • Duhec

      Stari niso več plodni…

  • Goran Hvala

   Ma tisto bratuskovo bi se jaz za jajca obesil ce bi jih le imela…

 • stajerc5

  FT, kaksno je vreme v Radovljici?

  • Fogglof Tunnek

   FHalozah še zaj sonce sveti…

 • Duhec

  Vsaj Eva bi lohk bla pred SDS-a…. cajt ma.

  • Jovo Jamnica

   Ni isto, voditi ali voden biti…

   • Duhec

    Men je smešno, ker je desnim všeč…. res nimajo primernih politikov.

    • Jovo Jamnica

     Ne. No, saj nekaj jih je. Če se izpostavijo, pa jih več ni…

     • Duhec

      Stari ne pustijo, da se zve…. vsi so bli zraven. Men ni jasno, kako lohk to folk podpira?!

     • Jovo Jamnica

      Saj jaz tukaj vsake kvatre privlečem na svetlo kakšen kardinalni greh. Samo potlej se vsuje po meni, kakor iz škafa, čeprav si nič ne izmislim…

     • Duhec

      Če so vsi SDS člani…

     • Jovo Jamnica

      Tudi moj sin je, pa mi velikokrat prisluhne…

     • Duhec

      SDS nima več šans za nič…. preveč napak je blo.

     • Jovo Jamnica

      Drži!

     • Duhec

      Pa sam iskreni bi morali bit in bi mel vse pod nogami…. ampak ne. Lažejo svojim…. ostali jih tko več ne poslušajo.

     • Jovo Jamnica

      No, saj meni se je Janša zamero že leta 1983, ko je nam, ki smo poslušali njegova predavanja, lagal, da bi okrepil negativno razpoloženje med mladimi, proti JLA. To seveda ni bilo nujno, saj vojske mladi v Sloveniji itak nismo marali.

   • Aresnica

    Ti to veš-imaš prakso.
    ______________
    Lep pozdrav

    • Jovo Jamnica

     Imam. Samo na nižji ravni…

 • Duhec

  Desni so vsi na njivah…

 • Janez

  No !
  KAR PREKLOPITE – NA V ” ŽIVO” NOVA24TV
  EN
  GOPOD V STUDIU NOVE24TV – RAZLAGA – ČISTO ISTE STVARI – KOT JAZ !
  -partizani – so bili KP PARTISKA VOJSKA, NE PA ODPORNIŠŠKA VOJSKA !
  I.t.d.
  BRAVO SDS Koraža velja !
  Ex KP, ZK – ŽE BEŽIJO – K MATILDI ITD.
  MLAJŠI Z DELOVNIM LJUDEM – UGRABLJENIM DENARJEM – V DAVČNE RAJE !
  Mi!
  Bomo pa naredili Slovenijo – spet – slovensko !
  Tako SDS !
  SDS JE POSTAJA EDINA RES MOČNA, DRŽAAVOTVORNA SILA,
  STRANKA V NAŠI – SLOVENIJI !
  REVČKI EX KP SO SAMI BARJANSKI STARČKI – PAKIRAJO. – ZA ODHOD NA DOB. L.R. J. KOMENDA

  • Duhec

   Pol ure se matraš s pisanjem in to je rezultat?! Groza…

   • Tetka iz ozadja

    Je pač SDS-ovec

 • Tetka iz ozadja

  Ali kdo ve kje se da kupiti majico z napisom “SDS Slovenji delamo sramoto”

  • Duhec

   Ja…. tko bi se vsaj prešteli.

 • Dark Lord

  Jaz sem pa vesel, da bo tale otrok imel prave starše. Torej mamo in očeta. Tako kot se spodobi, ne pa nekih gejevskih parov.
  Obeta se mu lepa prihodnost v idealni družini!
  http://svet24.si/clanek/zabava/resnicnostni-sovi/5944367a36892/mirela-potrebuje-pravega-moskega

  • Duhec

   Tale njen Andrej je res čuden…. zelo čuden.

 • Janez

  Tunnek Pojdi no !
  POMAGATI !
  “Tetek iz ozadja” je zelo star, slab dotok krvi v glavo ima !
  Vsake
  Toliko časa – kaj “zableja” čisto. – brezveznega :
  REČI BI MORAL SD, SMC, DESUS – SO SRAMOTNO ZAPUFALE R.SLO !
  Tetku !
  Vsaj pomagajte :
  tako nebogljen starček je že. KOMUNIST GOR, DOL. PRI 80 LETIH SI LE – STARČEK. L.R. J. Komenda

  • Duhec

   Tudi vi niste več rosno mladi…

   • Jovo Jamnica

    Ja. Kaj bo šele čez 15 let. Bog mu daj zdravja…

    • Duhec

     TOČNO ++++++++++

  • Tetka iz ozadja

   Star ali mlad, je kakor je. To, da pa si SDS-ovec je pa sramota. Zato te tvoji svojci zapirajo pred računalnik, da jim po vasi ne delaš sramote. Saj si že ugotovil, da se te svojci sramujejo, kaj ne?

   • Janez

    Moji !
    So vsi bili za Janšo !
    KO JAZ ŠE VEDEL NISEM ZANJ.
    KAJ BOLJ TVORNEGA ZA NAS SLOVENCE – POVEJ. Najbrž te “bremzajo”. L.r. J. KOMENDA

    • Tetka iz ozadja

     Se te pa vseeno sramujejo.

   • Hanza Gorenjski

    Podobno je s tabo, ko se te družina sramuje, prijatelji izogibajo…

 • Jovo Jamnica

  Karlina je na obzorju. Obeta se najmanj 65 lucidnih komentov v nekaj minutah… :-)

 • Goran Hvala

  A ce podpises za referndum bo folk mel vecje place pa manjse davke…

  • Janez

   Točno to!
   SEVEDA BO TRBA PREITI NA SISTEM R. AVSTRIJE !
   In
   pooslati te ex KP, ZK, SD, LDS, PS, SMC, DESUS ITD. POSLATI POISKATI !
   In jih prisiliti,
   da vrnejo -nam Slovencem nekorektno odtujeni (po domače – ukradeni) denar !
   Skratka !
   Še pestro bo.
   Barjanci že nesrečno gledajo. Vi tukajšnji provokatorji ?
   – jih ?
   “Rešiti ” – ne zmorete.
   Reševajih pravzaprav – niti ni treba. Škoda, da ni več “prisilnega dela”. L.r. Janez KOMENDA

   • Goran Hvala

    Jest nobenga ne resujem…hebe sem men za vse…vase nase njihove pa se kaksne…se noben od nastetih se ni brigal za kaj drugega kot za svojo rit…in jaz sledim vsem tem vasim nasim njihovim formulam…in micje cisto ravno vse skupaj..

 • Krtača 17

  Kolk časa pa misle met veliki vodja še vročino?

 • Fogglof Tunnek

  POZOR POZOR POZOR::: Bratuškove ne bojo preganjali… Specializirano državno tožilstvo je leto dni po zaslišanjih prič zavrglo kazensko ovadbo zoper Alenko Bratušek, ki jo je zoper nekdanjo premierko zaradi domnevne zlorabe uradnega položaja pri njenem “samoimenovanju” za evropsko komisarko vložil NPU. Odločitef je pravilna in več kot pričakovana, kajti seksi Alenka v tigrasti obleki nas je rešila pred troiko!!!

  • montyamp

   Rešila nas je pred TROJKO ki bi nas rešila .
   Turbo-šmarnica že deluje .

 • Fogglof Tunnek

  Leta 2004 je bil zunanji dolg rezidentof R Slovenije nekoliko manj od 16.000.000.000 ojrof – leta 2008 je bil zunanji dolg rezidentof R Slovenije nekoliko nad 40.000.000.000 ojrof – leta 2008 je vlada v odhajanju objavila, da v finančnem sektorju visi še dodatnih 6.600.000.000 ojrof, kar je vlada Boruta Pahorja podružbila v naslednjih treh letih – za fsak slučaj je bil na začetku leta 2007 odstranjen iz Banke Slovenije Mitja Gasparija, ki je leta 2006 opozarjal na pretirano zadolževanje pravnih in fizičnih oseb…v intervjujih za laično javnost je govoril o “zaskrbljenosti”, “tveganju”, “naklonjen restriktivni denarni politiki!!!… Vi pa kar volite Janeza Janšo… budale !!!

  • montyamp

   Kje si pobral te številke ???
   Italijani so lire že zamenjali z ojroti .
   Malo si poglej resnico :
   http://i.imgur.com/pg60GjJ.jpg

  • Janez

   Je vse v stilu
   F. TUNNEKA – ŽE SPET JE POZABIL KJE IMA – ” W C ”
   PA?
   SVOJE STRANIŠČNE OPRAVKE – OPRAVLJA – KAR NA TA PORTAL !
   Ga
   MAŽE Z NJEGOVIMI NIČVREDNIMI – “IZTREBKI” : hvalabogu smrdi predvsem pri njem doma.
   Pač?
   Tunnek !
   54 let je star – ampak – že čisto propada. Pa še koza Julika ga je zapustila !
   Ampak !
   ŠTRIK MU JE KOZA – KAR PUSTILA :ČEŠ – KAR OBESI SE. TI GRDOBA ! L.r. J. KOMENDA
   P.s.
   Zdaj koza veselo teka z enim mladim normal – kozlom. Tunnek – je le slab spomin.

  • slosin

   Dudek, dokazal si že, da si ekspert za koze, o financah pa pojma nimaš ali pa spet tako lažeš, da še samega sebe ne dohajaš! L. 2004 je bil zunanji dolg države(vlade) 7,4 miljarde, konec l. 2008 pa 8,3 miljarde.Torej, je vlada JJ državo zapufala minimalno….Koliko pufov so pa naredila gospodinjstva, podjetja….pa ni stvar vlade ….Tukaj imaš link, pa se malo poduči o pufih, seveda, če znaš brati grafe… …

   https://www.finance.si/300516

  • borko

   zakaj pa od 2008 naprej ne pišeš več,ni tok številk na tvoji tipkovnici al kaj?

 • montyamp
 • MEFISTO

  Tale Petrovc, major JLA v zlati Titovi rezervi, izšolan varuh komunizma, je pa res res nor.

  Od doslej 501 komentarjem, se je podpisal pod približno 350 komentarjev ali bolje rečeno sprdačin.

  Najbolj je zlorabjal svoje nicke Krtačo17, Tunneka Togglofovega, tarantelo, Slovenca, Duhca, Jovo Jamnico, Gorana Hvalo, Tetko iz ozadja in še nekatere manj pomembne kretenske nicke.

  • Tetka iz ozadja

   Miro, imaš zopet preganjavico s temi nicki

   • Hanza Gorenjski

    Torej, ti pizda komunistična poznaš MEFISTA, priznaš, da si prav ti stari major KOS, gad za Slovence.
    Fuj te bodi, prase.

    • Jovo Jamnica

     Mefisto si je sam kriv, da ga poznamo po imenu in priimku. Na to je bil celo “ponosen”, ko se je zaradi računalniške nepismenosti prijavil preko facebook profila, kot Miro Gradič. LOL

    • Tetka iz ozadja

     Seveda ga poznam, ni bil uspešen v prejšnem režimu in je neuspešen v tem režimu.

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, rdeča barva je veliko lepša od bele ali črne !… Sploh kadar je na zvezdi. Ni lepšega kot rdeča zvezda !

  • Janez

   Daj, daj Tunnek !
   A se ti blede !
   Posodobi malo svoj pogled na nehumano, morilsko, polit zločinsko početje !
   – KOMUNITOV- MARXISTOV- STALINISTOV od 1917- 2017 !
   Večkrat sem že zapisal !
   Ruski
   VKP B KOMUNISTI- LENINISTI SO

   1. Rusija
   OROPALI IN UNIČILI CARSKO RUSIJO – TER NESODNO UMORILI CARJA NIKOLAJS, NJEGOVO
   ŽENO, BOLEHNEGA SINA IN ŠTIRI LEPE MLADE HČERE. Zločin , nečloveški zločin..
   In milioni od KOMUNISTOV NESODNO POMORJENIH LJUDI.

   2.Španija
   STALIN ,,, VKP B KOMUNIST IN ZLOČINEC JE V ŠPANIJI 1936-1939 POVZROČIL IN
   RAZPIHNIIL NESMISELNO DRŽAVLJANSKO VOJNO – Z “IZGOVOROM” DA POMAGA
   ŠPANSKIM DELAVCEM ! V resnici pa je Stalinu, ki je osebno z NKVD vodil to vojno
   Stalinu
   je v Španiji šlo predvsem
   ZA ROP ŠPANSKEGA DRŽAVNEGA
   Z L A T A ! Ko so NKVDJEVCI IZ MADRIDA – TO ZLATO PRIPELJALI V MOSKVO !
   Je Stalin svojim Kominternovcem v Španiji – zaprl ‘ pipico oskrbe in denarja. IN ?
   Komintrrnovci so hvalabogu odšli . Pomorili so vsaj 500.000 vernih Špancev

   Jugoslavija
   SLOVENIJA – VEMO KAKO JE BILO: polit nesodno KOMUNISTIČNO STALLINSKI MORILSKI
   PREVZEM OBLASTI.
   Posledica ? Vsaj 25.000 KOMUNISTIČNO-STALINISTIČNO POMORJENIH SLOVENCEV.

   Kdo in zakaj ?
   želi
   v tem nepotrebnem morjenju videti? Kaj pozitivnega? Le kak – “norec” !? L.r. Janez KOMENDA

  • borko

   tetovirana na tvoje čelo

 • Fogglof Tunnek

  Pofzročitef splošne nevarnosti… to je SDS !!!

  • borko

   zate

 • Fogglof Tunnek

  Za prihod trojke so bili samo tisti kateri med leti 41-45 niso uspeli predati Slovenijo tujcu pa so jo hoteli danes. Prokleti neodomobranci !!!

  • Orbit_NG

   Eeee.. danes predajate šizoidnim islamcem komunjari. Nevarni ste.

 • Janez

  Ta F.Tunnek ?
  JE ČISTO IRACIONALEN IN ZBLOJEN.
  NIHČE VEČ NE HVALI TITA, STALIN PARTIZANOV ITD. BITI KOMUNIST – JE PSOVKA ! itd.
  Hudo je.
  “Duhec” je šla k ljubčku, koza Julika – k mlademu kozlu. Le še štrik je ? L.r. Janez KOMENDA

 • LEVI TELEBAJSEK

  Janez Janša heroj in srce Slovenije.
  .

  • Kosobrin

   Telebajsek.

 • piko8

  SDS 60% in zadeva je rešena !!!!

  • Jovo Jamnica

   Ker je toti članek objavlen, namesto na kurah al pa Hanziju, je to za SDS slabo in toti procent, kaj si ga napiso je zato še tolk večja blodnja. Zato marsikeri še bol verjame, da njegof glas nebo za stranko v lasti Janše…

   • borko

    Jovo ima težave

 • Janez

  BRAVO SDS !
  TAKO – JA – POGOSTA SREČANJA !
  DA SE UČVRSTI POVEZANOST
  MED ČLANSTVOM IN VODSTVOM STRANKE !
  To –
  glede 60% glsov za nas slo domoljube, SDS – SEVEDA DRŽI: TREBA JIH BO DOSEČI !
  A?
  Kako ?
  Z DOBRIM DELOM SDS – KOT DOSLEJ .. IN ŠE Z OJAČANIM DELOM.
  Z OJAČANIM IN RAZŠIRJENIM DELOM ŽNA PODROČJIH.
  KI SO BILA DOSLEJ DOMENA EX KP, ZK STRANK :
  SOCIALA, ŠOLSTVO, DELO GOSPODARSTVO, ZNANOST ITD.
  TUDI PENZIJE, REGIONALNI RAZVOJ, DRUŽINSKA PODJETJA IN DRUŽINE. RODNOST ,
  KA, DOMOLJUBNA VZGOJA, VZGOJA ZA DRUŽINO-OTROKE PRI MLADIH ITD.

  Morda.
  Nove domoljubne
  stranke prevzamejo : SOCIALA, PENZIJE, DRUŽINE , DRUŽINSKO GOSPODARSTVO ITD.
  SDS
  PA SE ŠE BOLJ KOT DOSLEJ POSVETI TEMELJNIM DRŽAVNIM PODROČJEM
  -ŠOLSTVO, ZNANOST ZA SLO RAZMERE,
  – DRŽAVNI IN JAVNI SEKTOR, VOJSKA, INSTITUCIJE PRAVA. !
  Prebivalstvo Slovenije, mi vsi Slovenci
  MORA
  Z A.Č U T I T I, DA JE
  S D S
  NOVA, NAJMOČNEJŠA, STABILNA, DOLGOROČNO
  OSNOVNA GLAVNA. – BOLJ KOTDOSLEJŠNJE EX KP, ZK STRANKE

  D R Ž A V O T V O R N A STRANKA V R. SLO
  ZATO – NAJ – USTREZNO
  SDS – POKRIJE TUDI TEMELJNA DRŽAVNA PODROČJA
  – PRAVO, INSTITUCIJE PRAVA, PRAVNI ŠTUDIJ
  -FINANCE, GOSPODARSTVO, VZPODBUDEN DAVČNI SISTEM, OBRTI, TURIZEM ITD,
  SKRATKA
  MOČNO OKREPLJEN RAZVOJ
  V NAJPOMEMBNEJŠO D R Ž A V O T V O R N O SLOVENSKO STRANKO VV R. SLOVENIJI !
  Morda !
  Zaradi čutenja bližine stranke vsemu prebivalstvu
  Dopolnitev ? IMENA TRANKE V

  SLOVENSKA DOMOLJUBNA DEMOKRATSKA STRANKA . PREDLOG !
  Sem !
  Zaradi ojačitve baze, širše osvojenosti SDS MED PREBIVALSTVOM !
  Ustanovitev,
  OŽIVITEV
  DR. KREKOVIH – SLOVENSKIH
  – ORLOV IN
  – ORLIC – za telesno in družinsko itd, vzgojo ! Ter8
  ORLI – KOT ZVEZA PODEŽELSKO – MESTNIH PROSVETNO – GOSPODARSKIH DRUŠTEV !
  Glede – nas Slovencev – kot naroda, demografija, vojska, mesta, podeželje ,!
  UTEMELJIMO TO z
  VSESLOVENSKIM NARODNIM SVETOM !
  – nadstrankarsko, elitno zastopniško itd.
  pri Parlamentu R. SLO.
  Organ za temeljne strategije, bazična področja. narod – jezik itd. L.r. JANEZ KOMENDA

 • šmentanamuha

  Janša mi postaja všeč. Če bo še Uurška postala bolj politično aktivna, ima po moje dobre možnosti za uspeh na prihodnjih volitvah. Bi bilo pa zelo dobro, če bi imel rezultat vsaj preko 40 % ali več. Potem bi lahko kaj spremenil. Tista o ugodnem stanovanjskem kreditu za mlade pare in potem 20 % znižanje glavnice za vsakega otroka, se mi zdi res izvirna. Prevetrit je potrebno tudi učne programe v osnovnih in srednjih šolah, napraviti nekaj podobnega lustraciji ali vsak sprocesirati državne izdajalce ali vsaj ukiniti državno financiranje nevladnim organizacijam, ki delajo škodo državi…to bi bilo že nekaj za začetek. Pa še močnejša povezava z višegrajci. Zato je potreben dober rezultat na volitvah. Če ma kdo boljši predlog, naj pove.

 • Janez

  Lahko noč vsem !
  Smo
  KAR OK “NEO- DOMOBRANCI ” MAR NE ?
  Gre za pravzaprav lepo ime Slovencev, ki so se po
  – naravnem pravu o pravici do samoobrambe – pač borili za ohranitev svojih in življenj njih družin.
  – očitek in žaljenje z “izdajalci” je krivičeen: saj so konflikt z nasilnim vnosom
  – TUJEGA VKP B STALINIZMA
  – VNESLI V SLO PROSTOR OD ZDAJ ŽE DOKAZANO ZLOČINSKE KPS , KPJ,
  – KPS, KPJ – VODENI STALINISTI.- KOMUNISTI SO Z VSILJEVANJEM
  – UNIČEVALI DOBRO STARE SLO KULTURE , SLOVENSKE RKC VERE, NAVAD, USTALJENEGA
  GOSPODARSTVA IN DRUŽINSKEGA ŽIVLJENJA
  Zaničevanja in žaljenja slo “domobrancev” so bila ENA VEČJIH KRIVIC IN GRDIH KP POLIT MANIPULACIJ S CELIMI RODOVI – NAS SLOVENCEV :
  – slo domobranci so bili slovensko zavedni lepi slo fantje in očetje, BBranili so predvsem sebe, cvoje družine, imetje – pred razlaščevalskimi, roparskimi in nesodno direkno morilskimi KP STALINISTI.
  Bili so se prisiljeni zateči v zaščito, oporo Nemcev pred skrajno agresivnimi, nesodno morilski VKP B STAKIN KOMUNISTIČNIMI PARTIZANI-OBOROŽENCI, KI NISO SPOŠTOVALI NOBENIH KONVENCIJ. IN RAZEN SVOJIH – ŽIVLJENJA NIKOGAR , NJIM NASPROTUJOČEGA.
  Toliko o tem, zdaj, tu
  Slo domobranci
  niso bili tako negativni – kot se jih na KP način kaže. Lahko noč vsem. L.r. zapis Janez KOMENDA

 • borko

  Naj se vidi kakor hoče je točista resnica

 • Majda

  Tisti, ki imamo Slovenijo v srcu, sledimo tistih, ki so nam ze in nam se omogocajo verjeti v jutri! Ta “jutri” je odvisen samo od nas, volivcev in volivk.

 • seniorka

  Že ves čas podpiram stranko SDS, ki je edina sposobna, da nas morda še povleče iz propada, kamor drvimo za

  • Kosobrin

   Nas je že vlekla, pa nikoli izvlekla.

 • MEFISTO

  Majorja JNA v Titovi zlati rezervi Mihaela Skumavca, ki pametuje kot Jovo Jamnica, Fogglof Tunnek, Slovenec, MladiLiberalec, janez Cepec, Tetka iz ozadja, Krtača17, Duhec in še pod množico drugih takih zvenečih nickov, ki ima nekaj izkušenj tudi s KOS-om in udbo, ki je po lastni izjavi križanec med partizanom in zaupno uslužbenko generala SS in policije za Slovenijo na Bledu in v Ljubljani Erwina Roesenerja, sprašujem, kako je mogoče, da se je zločinec Tito rodil z desetimi prsti na obeh rokah, pozneje en prst izgubil, umrl pa spet z vsemi prsti, vendar brez ene noge?

 • Govekar

  Oh lepo, ste domačinom pojedli onesnaženo solato al kaj ste pravzaprav v Vrhniki s svojo pojavo rešili.

  • radames

   NA Vrhniki.

 • Jožef

  Želim vam lep dan v upnju za lepši jutri z desno vlado in da se končno konča druga svetovna vojna v Sloveniji. Še živeče zločince in tudi one pod zemljo pa obsoditi, kot se je to zgodilo v Nemčiji. Poskrbljeno pa je bilo tudi za obsodbo vojnih zločincev iz zadje vojne na področju bivše Juge.
  Naj živi svodna Slovenija in JJ.

  • Goran Hvala

   Jah sej ves..v slo niso poskrbel ne za komuniste in ne za domobrance…

 • domovina mili dom

  Da bomo spremenili prihodnost, se povrnimo po izkušnje v krvavo rdečo preteklost, zato moramo spremeniti sedanjost.

 • komunist

  Jajo in njegov sds=SATANISTICNA DOMOBRANSKA SEKTA, imajo spet mokre sanje o zmagi!!!!!

 • MižekFiga

  Ne pozabite na referendume in volitve. To je lep način kako se losat komunistov. Oblast SDS in Jeklenega Janeza ima v rokah recepte za zdravo Slovenijo, brez kleptomanov pod vodstvom ddr. Milana Kučana.

 • Kosobrin

  Saj človek ne ve, če bi se smejal ali jokal, ko prebere tale naslov!

 • Kosobrin

  Berite Delo – poštni nabiralnik!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!