Kučan sovražen do Nata: Ta predstavlja grožnjo, ki se jo je treba bati

Foto: YouTube

V luči vedno pogostejših terorističnih napadov je varnost še večja dobrina kot sicer, zato je članstvo v Zavezništvu Nato še toliko bolj pomembno. Med drugim je zelo pomemben 5. člen Severnoatlantske pogodbe, ki zagovarja kolektivno obrambo, kar pomeni, da oboroženi napad na eno članico pomeni napad tudi na vse ostale članice. V luči negotovih razmer je zato naravnost nerazumljivo, kako je lahko nekdanji predsednik republike Milan Kučan v začetku meseca v Črni Gori izjavil, da Nato predstavlja svetovnega policija, ki se ga moramo bati. 

Gospodarska zbornica Črne Gore je namreč v začetku novembra v Budvi organizirala konferenco na temo geopolitičnega povezovanja na Balkanu. Poleg Kučana sta se konference udeležila tudi njegova nekdanja soborca Milo Đukanović in nekdanji diplomat SFRJ Budimir Lončar. V oči zagotovo najbolj bode informacija, da je Kučan po navedbah črnogorskih Vijesti izjavil, da Nato, v katerega je vstopila Slovenija, nima veliko skupnega z Natom, v katerega je vstopila Črna Gora kot 29. članica Zavezništva in dodal, da je takrat to predstavljalo del prestiža, danes pa grožnjo, ki se jo je treba bati, je povedal zadnji predsednik Komunistične partije Slovenije.

Foto: YouTube

Od nekdaj naklonjen Rusiji
Prav tako se je Kučan dotaknil dejstva, da ima Slovenija na ruski meji 50 vojakov in komentiral, da se mu to ne zdi potrebno, s čimer je izrazil nestrinjanje s sodelovanjem Slovenske vojske na Natovi misiji na Baltiku. Pri tem se je navezoval na prepričanje, da ni povsem jasno, ali ob obstoju raznovrstnih interesov, torej Zahoda in Rusije, interesi Zahoda predstavljajo interese ZDA ali Evrope. Tovrstna izjava nas zelo preseneča glede na to, da je bil Kučan od nekdaj zelo naklonjen Rusiji, zavezništvu Nato pa ne.

Slovenija bi lahko prej postala del Zavezništva
O njegovi naklonjenosti Rusiji priča podatek, da je prav on tisti, ki je odgovoren za kasnejše članstvo Slovenije v Natu. V januarju leta 1994 je bilo namreč uradno kosilo takratnega ameriškega predsednika Billa Clintona z državami višegrajske skupine v češki prestolnici. Glede na to, da je bil na neuradni del srečanja povabljen tudi Kučan in je veljala diplomatska formula štiri plus ena, je naravnost žalostno, da ta na depešo, ki je bila poslana v Ljubljano, ni odgovoril glede na to, da je Slovenija predstavljala resno kandidatko za vstop v Nato. Zaradi tega Slovenija že leta 1999 ni bila sprejeta v Nato in le vprašamo se lahko, kakšne posledice bo imelo obnašanje Kučana v tem primeru. Bomo morda zaradi tega bolj izolirani na nekaterih področjih?

Foto: YouTube

Kučan je vse to izjavil ravno v obdobju, ko je potekalo sojenje proti tistim posameznikom, ki so poskušali s pomočjo ruskih obveščevalcev izvesti državni udar in s tem preprečiti, da bi Črna Gora postala del Zavezništva. Na Sky Newsu so med drugim poročali o tem, kako je bila Rusija vpletena v poskus puča na lanskih parlamentarnih volitvah v Črni Gori in poskus atentata na Mila Đukanovića, Rusija pa seveda svojo vpletenost zanika.

Glede na to, da je ameriško veleposlaništvo v Ljubljani po Kučanovem napadu dejalo, da je Nato tisti, ki predstavlja utelešenje edinstvene vezi med ZDA in Evropo, katerega skupni cilj je v nevarnem okolju ohranitev miru in varnosti, je naravnost neprimerno, da je ta izrazil tako sovražni odnos do Nata, glede na to, da je celo predsednik Pahor med obiskom šestih ameriških senatorjev avgusta letos poudaril slovensko zavezanost vojaškemu zavezništvu. Očitno Kučan, kateremu tudi osamosvojitev ni nikoli (in še danes ne) predstavljala intimne opcije, nikakor ne more prikriti svojega sovraštva do Nata, čeprav je ta izjemnega pomena za stabilnost, ne le Slovenije temveč celotne Evrope.

N. Ž.

 • RATATA

  Če küćan slučajno napade Nato se nam slabo piše.
  Obstaja verjetnost, da računa na projektile unga severnega kima korejanca in podporo izetbegovićevega oružja s seznama, ki mu ga je v devetdesetih prešvercal.
  Če mu uspe to združit v trojni aksl (küćan+unovi projektili+izetbegovićevo oružje) lahko zavlada svetu, kar je njegova intimna opcija od ever.

  • lili pili

   Ko pa se zbudis imas glavo v kahli polno dreka in kozlanja….

   • rubec

    Ko smo že pri kahlah, Mödörndörför si to ti?

    • lili pili

     Sem iz dorfa doma mod… pa poznam, baje drva zaga, zima bo dolga…

   • RATATA

    O ti hanźekova krota.

    • lili pili

     Si mislil kvota paglavec dehidrirani, te bodo ze muslici dobili pol bos pa klico hanzeka na pomoc..

     • RATATA

      Kar naj pride kdor če. Vse bom porihtal kot se spodobi. S hanžkom, s tabo in z muslići.

     • lili pili

      Spet pijes kaj pa kaj tvoja, se ima soseda za one…

 • Burek Burecki

  Nato je treba izbrisat…

  • cosmosjasnovidec

   Ja imaš prav.To bosta naredila ti in tvoj kozojebec tovariš “kurčan”.
   Ko bosta končala se oglasi,če še boš morda ostal po naključju med živimi.

   • Burek Burecki

    Hahahah kaje janez a mas tezave? Mas rad teroriste ane? Nato nikoli ni nic dobrega naredil kot oa se klanjal zidovskim sefom iz ozadja ter teroriziral ljudstvo suverenih drzav…. Nato je navadna teroristicna organizacija brez primere…

 • Rožle

  Levaki so se Itaq na vse pretege trudil z vrhovnim komandantom tovarišem Milanom Kućanom na čelu,
  da bi za vse večne čase obtičali v Yugi ….

  • Valter BraniSlav

   To ni res. Poznam nekoga ki se je udelezil sestanka v gradu Goricane okrog leta 1988… takrat je tovaris Kucan vrhu Slovenije dajal instrukcije kako in kaj ob odcepitvi od SFRJ…

   • Borut Stari

    Takrat je tovariš imel na svoji mizi pripravljeno podpisano izjavo o predaji orožja in TO JLA. To je pomenilo predajo države. Saj samostojna in neodvisna država Slovenija ni bila in tudi danes ni njegova intimna opcija.

 • cosmosjasnovidec

  Največja grožnja je komunajzarska zahrbtna podgana sam in njegov kolega žid “soros”.
  Še vedno mi ni jasno kako se ta tem starim crketinam vmešavati v politiko,ko bi raje naj razmišljal o pogrebnem zavodu in kdaj ga bo obiskala Matilda z koso.

  • Valter BraniSlav

   cosmo, da se zgoditi da se bova midva preje stegnila kot zvepleni 171 cm… Ne klici Matilde k drugim, utegne zgresiti smer in obiskati prav tebe…

 • Valter BraniSlav

  Kucan je ze fejst fant. Nehajte ga kritizirat…

  • Valter BraniSlav

   Njegova zena Stefica pa je sploh super…
   Meni se je pohvalila nad velikostjo mozevega organa takole:
   http://www.radioantena.si/img/Gallery/Photo/00_0eaed432-6210-4099-a29b-de3c7944006b.jpg

   • Franc Šink

    Misliš na njegov jezik?

    • Valter BraniSlav

     na njegov 24 cm lulek….

     • Franc Šink

      Joj kako ga pa Štefica prenese: Pa njena luknja ja ni večja od bančne, ki so jo on in njegovi ustvarili.

     • Valter BraniSlav

      A govoris o zvonovih 1 in 2?

     • Franc Šink

      O ljubljanskih kembelnih.

     • Franc Šink

      To še četrt metra ni.

     • Valter BraniSlav

      A mas ti tazga od 50 cm?
      Si Italian?
      GLEJ GA GLEJ GA LAHA
      KAKO MU CURA MAHA
      DOLGA DO KOLEN
      DEBELA KOT POLEN….

  • Borut Stari

   Tovariši imate, skupaj s svojim voditeljem, kolaboracijo v genih

   • Valter BraniSlav
    • Borut Stari

     Omenjal sem kolaboracijo pri osamosvajanju Slovenije.Video se nanaša na kraljevino Jugoslavijo.

     • Valter BraniSlav

      Enkrat 1988-89 je Kucan na Brdo pri Kranju povabil vrh Slovenske drzave kjer je omenjal odcepitev SLO od SFRJ… tako da ni res da je bil od vsega zacetka proti samostojni Sloveniji.

 • pajot

  Kučan ima prav,Nato predstavlja grožnjo,ki se jo je treba bati komunistom in islamistom.

 • VERRZIFIKATOR

  Marthin L. K.

  I HAD A DREAM

  I had a dream, imel sem san,
  preroške lepe sanje,
  trdnó verjamem vanje,
  da jutri nov bo dan.

  In tega dne, ki daleč ni,
  vse polno bo življenja,
  ni treba dovoljenja,
  že misel nanj me vzradosti.

  I had a dream, imel sem san
  in vem da je resničen,
  saj bil je nepremičen,
  ko nov napočil spet je dan.

  Imel sem san, I had a dream,
  da stvar pritlehna siva
  negibna tam počiva,
  počitka ji nadvse želim.

  In tega dne, ki daleč ni,
  pritlehno bo minilo,
  nebo bo modro milo
  potem še dolge, dolge dni.

 • Peter

  Zakaj ne piše pod imenom Umirovljenik, kot nas skušajo prepričati pri nas?

 • Kučko pod pručko

  Največja grožnja za nas je Kučan

  Kadarkoli se oglasi ta potuhnjena upokojena murgelska gnida, me popade bes. Vmešava se v vsako pasjo procesijo, povsod vtika svoj udbaški rilec. Ko pa mu kdo to očita, se naredi tako nedolžnega, da bi mu revežu z zavijajočimi očmi šenkal zadnjih pet centov.

  Kaj se ima on sploh udeleževati nekih konferenc po Balkanu? Predvsem pa me zanima, kdo je temu revežu, ki ima samo dve penziji, plačal pot in bivanje v Črni Gori. Naiven je tisti, ki mislil, da je stroške kril sam. Seveda je šlo za zapravljanje našega, davkoplačevalskega denarja, denarja nas vseh, pa če smo desni ali levi. Prav zanimivo bi bilo o tem vprašati njegovega nečaka Cmerota. Zelo zanima me, kakšne bistroumne klamfe bi povedal stricu Milanu v bran.

  In če smo že pri grožnjah. Kdo predstavlja večjo grožnjo demokraciji v Sloveniji kot Kučan, kot zadnji predsednik CK ZKS, ki nad nami še vedno uprizarja okupacijo? Njega in njegovih komunajzarjev, ki so nam ugrabili Slovenijo, se moramo bati in ne Nata!!!

  • lili pili

   Bes se zdravi, hitrompo napotnico in mars v polje, v sds je vse prevec besnih in zmedenih morali boste na koletivno cepljenje, ce bo seveda kaj pomagalo,,ce ne pa……..

   • centurion

    Pse iz garaže, kot ste levaki se zdravi v
    veterinarski postaji s cepljenjem proti steklini.
    V L. Polje pa takih primerkov pesojebih ne sprejemajo.
    Zato se združujete v NGO, SD, DESUS ,LEVICA, SMC in
    ostalih LGBT klubih.
    AMEN

    • montyamp

     Hahaha , pesonategovalci zbor ………….

    • lili pili

     Take kot si ti so 45 leta vse pozdravili, brez atibiotikov in penecilina, 40 let je bil mir potem pa je viros ponovno ozivel, nekaj bo potrebno ukreniti a ne

     • centurion

      Tebe bom pa jaz pozdravil z enakim zdravilom samo
      kaliber ne bo tokarev ampak se ve-AMERIŠKI .357MAGNUM zaradi
      trde betice komunajzerske, ki jo je bulmatif na retardirani
      tvoji materi delal.
      Lep pozdrav Atosu zraven matere….

     • lili pili

      Americani takim kot si ti se pistole na vodo ne dajo, ko pride pravi cas, bodo kot 45 leta dvignili roke od domacih izdajalcev in jih prepustili jeznimdomorodcem, da jih poradirajo, seveda bodo zraven tudi nasi psi….hov hov

   • totex39

    Kmalu boste začeli drugače razmišljati ko bo tudi vas začelo skrivno zmanjkovati, kajti komunisti in islamisti delajo družno.

    • lili pili

     Potrebno je sodelovanje, da se upremo zidovsko ameriskemu prekrajanju sveta, ko se pridruzijo se kitajci, se bodo taksni kot si ti zopet hoteli vrniti v jajca od koder ste tudi prisli, ne pozabi 40 obletnice pohoda ijj v jajce, obvezno praznjuj..

   • montyamp

    Bomo tak glupi kak si ti .
    Hitro bejžmo ………….

    • lili pili

     Ne hitro napisal sem marssss

 • MEFISTO

  Tonin mu je znatno povečal penzijo zato, da bi se umiril in da bi nehal delati škodo.

  Znova proč vržen denar, kot vedno, kadar se vmešavajo iz Nove Slovenije.

  • lili pili

   Si pozabil, da 3 sds poslanci takrat sploh niso glasovali, so se vzdrzali, ja sds mu je dala duplo penzijo, ce bi ti gladovali proti penzije ne bi gilo, nsi nima nic pri tem , vedno zavajate in lazete

 • Franc Bizjak

  Kučana in njegovo rdečo kriminalno mafijo Nato dejansko ogroža in mu je resnično največji sovražnik. Zato je razumljivo, da ga sovraži in se ga boji. Tudi Nato sicer ni brezmadežen nedvomno pa prinaša več demokracije, več pravne države in predvsem manj korupcije kar pa pomeni smrt rdeče mafije. Nato brez vsakega dvoma prinaša tudi več varnosti in boljši standard državljanom. Ta slovenski “Črnobil” se je očitno odločil, da bo do zadnjega diha povzročal škodo Sloveniji ampak naravo pri vsej svoji pretkanosti ne bo premagal. Definitivno “teče zadnji krog”.

 • antimur

  Če je kdo sovražnik človeštva, so to takšni zločinci kot je Kučan. Za Slovence je pa ta baraba jezdec apokalipse. Katičko bi javno vprašal, komu je zaprisežena, zločincu , ki se neligitimno vtika v vse in to proti volji ljudstva, ali slovenskemu narodu. Ta velenjska pra..ica dela vse tako, kot si zamisli ta rusofilski Kučan.

  • lili pili

   Kaj pa vele…. pr….ec, dela samo tozari, obrekuje……nic pozitivnega ni sposoben, podoben je pe……..

   • RATATA

    Zatika se ti. Ste se verjetno zelo vese.lili in se ga dobro na.pili da ti besede jemlje.

    • lili pili

     Jaaaaa

 • marker

  Kučan še vedno sanja o Jugoslaviji, kjer bi bil predsednik. Njegov največji domet so države bivše skupne domovine, drugam itak ne more, ker ga niso nikoli vabili.

  • učko

   Jah, tud’ tujih jezikov ne zna. On je samo vrhunski spletkar, intrigant. Za ostalo pa je bolj bogi.

  • KIKI

   Saj je tudi pri nas postal predsednik , ko se je morilsko znebil Krambergerja,
   katerega volivci so potem glasovali za Kučana, saj jim je pokojni govoril,
   da Kučana ceni….Stari plesnivec je šel kar preko trupla! To je njegov volilni
   uspeh in nič drugega! Celo življenje je to njegova opcija; uničevati svojo
   konkurenco na najbolj podel in sprevržen način!- In dosledno zavajanje preko
   “lastnih” medijev!

 • karpelec

  Pomemben zbor metuzalemov, ki jim je potekel rok uporabe, pa vseeno hočejo oživiti še tisto malo kar še miglja, morda pa jim bo uspelo.

  • KIKI

   Človek, ki ga celo življenje tiranizira ena vrsta oblasti in ne pozna nič drugega,
   postaja odvisen od nje ! Na to satanski komunizem še vedno računa!
   Tito je tudi jemal in si sposojal denar iz zapadnih, demokratskih držav in ga
   koristil za svoje vzhodne in neuvrščene “častitelje” ! Lastrn narod pa je crkoval!

 • Borut Stari

  Za Slovenijo je dobrom da se temu štepslnu, kateremu Slovenija ni njegova opcija, Matilda nezadržno približuje.Njegova sovražnost do NATA tega zanima,toliko ,kot lanski sneg.

 • učko

  Za to pa Slovenija svojega članstva v Natu ne izvršuje in jo Nato kot na pol komunistično-balkanistično plemensko skupnost tudi obravnava. Kučan pa še naprej s svojimi pajdaši krade milijarde iz bank in JU, ker misl’, da bo kej nesu na un’ svet.

 • učko

  Kučo-Udbo-mafija je naredila Sloveniji tolk škode, da bojo trpele še generacije za nami !

  • Mojca pokraculja

   “Slovenije ni več ! zdaj gre za jugoslavijo !”
   Parafraziram spoštovanega dr. Pučnika.

 • lili pili

  Dobro je povedal, kaj pa je nato poziti vnega storil v zadnjih 30 letih, nic samo pobira denar, pobija ljudi, teroristov pa je cedalje vec vse kontra produktivno, ogromna administracija, ki veliko stane.

  Evropa bi morala narediti svojo vojsko brez americanov, ki po celem svetu kurijo…..

  • montyamp

   Saj maš prav .
   NATO je židovska tvorba , CIA ministrstvo za napadanje in netenja nemirov za dosego nafte .
   Ne pustimo da se zgodi vojna RUSIJA NEMČIJA .
   Židovski inženiring je zlo človeštva .
   Nobelovo Hitlerju .

   • lili pili

    Drzi, upam, da je se kaj podobno mislecih

 • bubamara

  Hoditi po denar v New York, po zadovoljitev duše v Moskvo. Varnost je za levičarje brezvezna: ni važno kdo nas čuva samo da ni imperialist. Zgodovina se ponavlja. Partizani se borili z angleškimi strojnicami ampak s srcem za sovjete. Razumi če moreš. Mi smo res malce posebni.

  • KIKI

   Posebni dvospolniki, dvotirniki, dvoživke….to se nam bo krepko maščevalo!
   Zakaj pa tega plesnivega komunističnega zmazka nekdo ne utiša?

  • Mojca pokraculja

   Oha ja, resje, le da bi bila to posebnost pa ne drži. Na tak način se režim vzdržuje. Sicer bi bili že v demokraciji, imamo pa diktaturo.

 • Caetano

  Videti je, da EU po migrantski krizi in uporu Višegrajcev ter odhodu VB iz unije počasi popušča. V igri so že zelo resni predlogi o decentralizaciji, ”večih hitrostih” itd. katerim je naklonjena celo Merklova. Zato se je očitno udbaški razbojnik Kučan odločil, da bo skušal Slovenijo potegniti čim bližje Balkanu in posledično Rusiji. Ker pa je na Balkanu preveč problemov ga to jezi.

 • MižekFiga

  KDO je pooblastil ddr. Kučana ?????, ker je včasih kazal na j. Jadranu samo golo rit, sedaj pa se upa predstavljati svoja politična stališča kot državna ??????, FUJ nelegalno!

  Poiščite “Tajni uradni list”, ki ni nujno v klasični papirni obliki. Za obstoj in zdravje Slovenije je nujno “Čimprej na volitve” vkljub sedanji stabilnosti politike. Nevzdržno je, da Kučanisti razglašujejo Putina, Rusijo in Srbijo za edino svetovno zveličavne partnerje. Uprimo se !!! in spremenimo z volitvami komunistične trende pri nas z EU usmerjeno demokrartično potjo.
  IN
  samii premislite koliko verjamete STA in murglanskim novičarjem.

 • Valter BraniSlav

  Med tem ko Slovenska vlada skace na trepalnice da bi resila Sirskega brivca, nasa ista vlada takole tretira borce za osamosvojitev Slovenije… SAMO NAROD HLAPCEV JE SPOSOBEN CESA TAKEGA
  http://www.24ur.com/novice/slovenija/ju-bo-drzava-pustila-na-cedilu-nekoc-borca-za-slovenijo-danes-veterana-ki-sta-se-znasla-v-hudih-tezavah.html

 • centurion

  Ta kreatura rusofilska predstavlja grožnjo SLOVENCEM
  in DOMOLJUBOM.
  Morali bi ga pokončati leta1991 kot tov.Ceausescuja pred
  strelskim vodom.
  In mir in blaginja bi vladala v slovenskih deželah.
  Tako pa, v pričakovanju ponovitve razmer iz leta 1991 in popravni izpit.

  • primsek

   Gorenakovega pedrajska je spet poflodrala stotnija – zato centurion – in ga nafilala s piškotki iz abrankov, zato mu grimsodrek mezi iz vseh odprtin in tudi malo izpod prstov po tastaturi

   • centurion

    Še pes ni užival na kurbači, tvoji razprodani materi,
    ko jo je naskakoval, umazano, in je spočel tebe.
    Primsek, plod pesojebke si.
    Sprijazni se s familijo, pa materhovhov pozdrav……

    • primsek

     Gorenak je bil na Oražmovi in je velik poznavalec pasjih navad! Zdi se mi, da je centurion njegov nick, to je človek z bvatino, ki batino v rito dobiva in se potem druži s pasjejebci, to so komupedrajski, ki so postali klerodrajski

 • rubec

  Ko sem nekoč poslušal Lončarjevo predavanje v angleškem jeziku sem se takoj premislil in se odločil da raje študiram ujgurščino. Precej lažji jezik.

 • Stajerka

  ni vreden, da diha slovenski zrak…….kaj šele, da ga podpira pošten davkoplačevalec……

 • soc

  Murgelcvergl se tu v celoti ujema z nazional-primitiv-desnico, ki jo je na predsedniških volitvah upodobil vodja Viol Šiško (s preko 16.000 glasovi…). Funny.

 • Lilika

  Če bi NATO ne uničil Miloševićevega režima, dvomim, da bi imeli balkansko imigrantsko pot. Zato ne morem reči, da Kučan nima prav. Bolj me skrbi to, da stalno dela leve stranke, ovce od volivca jih pa stalno volijo. To me pa skrbi.

  • učko

   Pa sej kučanova banda uvaža in z veseljem sprejema migrante. Milošević bi nam jih “nafukal” milijone !

  • Stajerka

   ….pol bi bila migrantska reka dosti večja…….velika Srbija bi imela še večje posledice…..

   so pa zanimivi odzivi Srbov na obsodbo Mladića……večina jih je pričela na to zgodovinsko obdobje gledat realno in korektno……vsekakor imajo manj bedakov in jugo-nostalgikov kot jih premore Slovenija……

   • Janez

    Seveda jih imajo Srbi manj,saj smo jih mi uvozili v Slovenijo.

 • učko

  Jebeš tak glupav narod, ki jim še vedno vladajo komunisti. In jebeš tako gnilo opozicijo, ki ne more na volitvah premagati tako lopovsko-komunajzarsko bando, za katero vsi vedo, da je ena zločinska banda!

  • škale

   res je, največja sramota pa je, da je komunist celo vodja ene od strank, 26 let po osamosvojitvi. v nebo vpijoča sramota za vse tiste, ki so jim ukradli stranko potem, ko so iz nje izgnali Pučnika

  • montyamp

   Koga si pa ti prejmagal danes ???
   Liter slabega šnopsa ???
   S takimi majmuni kot si ti , zmaguje šoder ki je trenutno na oblasti .

 • montyamp

  Bati se je treba pri nas v prvi vrsti stalinove glistavosti vajencev kot je halbmadžarski murgelzwergl žvepleni pritlikavec .
  Do danes je hunta komunistfašističnih banditov pospravila največ poštenih Slovencev , nobena druga politika ni zazidavala živih .

  V primerjavi s TITOBANDITO golaznijo je bil Hitler mirovnik , zrel za Nobelovo mirovno nagrado .
  Svet je gnil , zaradi takšnih ljudi kot je predsednik udbopartijske teroristične celice , ki je na čelu KPS še leta 1989 podpiral in sodeloval pri likvidacijah političnih nasprotnikov . Kak že gre tisto s KRAMBERGER-jem ???

  Atentat 1989 izvršen od UDBE na škotskem , Nikola Štedul …………….
  SMRT MURGLOSRBSKEMU FAŠIZMU — SVOBODA SLOVENSKEMU NARODU

 • Burek Burecki

  Ce nocete financirat terorizma bi bilo bolje izstopiti iz nato teroristicne organizacije amoak vam jansistom fasistom to ni v interesu. Raje pojerbate kak ameriski dolar koliko ljudi pomre pod bombami katere mi financiramo pa ni vazno…

 • Kučko pod pručko

  Medicina je glede ošpic v zmoti

  Ošpice so otroška bolezen. Povzorča jo virus, ki se prenaša z dotikom ali z vdihavanjem okuženega zraka. Kot je veljalo, je tisti, ki je za ošpicami zbolel, postal nanje trajno imun.

  Očitno pa bodo medicinci morali spremeniti svoje trditve, saj vse več odraslih ljudi zboleva za ošpicami. Zase vem, da sem jih prebolel v otroštvu, sedaj jih pa ponovno dobim vsakič, ko zagledam veleizdajalca Kučana. In to, brez da bi bil z njim v stiku.

  Še najbolj pa me jezi, ker imam potem deset dni čisto rdečo kožo!!!

 • montyamp

  Žvepleni išče pse po tujini , skrbi za spolno hrano svojih političnih pripadnikov .
  Kordiš pa Škoberne sta že znorela .

 • PIA PlA

  Razgovaraju Hrvat (tudi Kučan je tak), musliman i budista. Svadjaju se oko toga ko ima boljeg boga. i da bi razresili tu dilemu rese da skacu sa 20-og sprata i da vide ko ce da prezivi odnosno koga ce bog da spasi.

  Budista prvi skoci i dok je padao poce da izgovara: buda, buda, buda… u jednom trenutku on se zaustavi na pola metra od zemlje i prezivi…

  Musliman skace drugi, u trenutku dok je padao poce da se dere: alah, alah, alah, alah, ALAH, ALAH, ALAH, ALAH… ali dzabe, pade musliman i razbi se sve…

  Treci bio Hrvat (hriscanin). poce da skace i da izgovara… Isus, Isus, Isus…. kad vide da ostalo jos 2-3 sprata on poce… Buda, Buda, Buda, Buda…

  PS:
  Malokdo ve, da je pravi oče modrookega Koloman Kučan na Madžarskem učil predvojaško vzgojo, če vam to kaj pove. Mali je svojega očeta iz svojega življenjepisa preprosto izbrisal, da bi bil sam za politiko brezmadežen.

  http://reporter.si/clanek/kolumnisti/bostjan-m-turk-vprasanje-po-ocetu-479405
  http://www.delo.si/kultura/knjiga/biografija-milana-kucana-verjetno-najbolj-napreden-komunist-na-svetu.html
  http://www.leljak.si/index.php?option=com_content&view=article&id=264:osebni-komunistini-dosje-milana-kuana-arhiv-slovenije-as-1546-katla-28&catid=52:nekategorizirano

  • Janez

   Mislim,da je v Republiki Sloveniji še vedno uradni jezik Slovenščina.Zato prosim,da pišete (če že mislite,da morate) v Slovenščini.

   • PIA PlA

    Prosim, da berete, če že morate, samo slovenske prispevke v slovenskem jeziku, vaši spoštovani slovenski komentarji (če že mislite, da pišete v “Slovenščini”) pa naj bodo vsaj slovnično pravilni.

    • janez cepec

     kuga pa misleš, de ni slovničn praviln. sm se, Toporišiča, na pamet učiu. no ja, mrbit sm pa že mau pozabu, ka-li?

 • marker

  Mussomeli je nekoč izjavil za nestrpne izjave Stanovnika, da je samo star mož. Enako velja za našega nasprotnika NATO. Njegove izjave so zasebne narave in tudi niso izjave ter mnenja večine Slovencev.

  • janez cepec

   Mussomeli, al Mussolini, je biu en ameriški kreten, k se je utiku u notanje zadeve SLO, če bi od našeh politkou meu kdo jajca, z JJ na čelu, bi ga ustavu, ne pa, de so mu u rit lezu

 • Sašo

  Tu pa dam malemu perkmandeljcu prav, NATO je zgolj velik strošek za nas in zaradi NATA nismo nič bolj zaščiteni kot bi bili sicer . Še EU bi se mogli znebiti in lepo živeti kot smo živeli pred vstopom v EU, nič nam ni manjkalo.

  • Janez

   Tebi še danes veliko manjka. Mislim pameti.

   • Sašo

    res je , imaš prav, a imam je toliko da se zavedam da mi NATU nismo pomembni nič in NATO nam ne pomeni nič,razen izgube denarja in to da smo lahko tarča teroristov zaradi NATA. Smo videli reakcije NATA v vojni na BAlkanu, še skavti so sposobnejši.

 • janez cepec

  avtor tega članka je udaru mim, tko kot ponavad na Nova24. članstvo u Natu nam, ama baš ništa ne pomaga u bojiu prot terorizmu, niti ni neka silna obramba prot agresorju ali ostlim savražnikom. mau poglejte, Grke, pa Turke, pa Makedončke, kašne probleme majo med sabo, pa se Natu jebe za to, nam pa tud. Nato je za Slovenijo strošek, pa čist nč druzga, sam to j’ bla intimna želja velikega vodje, nevem, kuga j’ mislu, de bo s tem dosegu. če pa je Kučko sovražn do Nata, s kešno svojo mau butasto izjvoa je pa čist nepomembn, kok butastih izjav je dau veliki disident u EU napram Slovenij, pa tud nismo zarad tega propadl.

 • Janez

  Tole !
  o tem srečanju bivših politikov, ki zdaj ne predstavljajo več nikogar !
  To je
  pa res branje za pokvariti si jutro !
  Ali
  SE TA NEKDANJI OD NASILNO MONOPOLNE STALIN-TITOISTIČNE PARTIJE
  VSILJENI
  NAM ” POLITIK ” NIŽJE POSTAVE – NE ZAVEDA !
  Kako
  je bil vsa leta le “nek zasilni način ” za izhod iz trdega, nasilnega STALIN-TITOIZMA
  V
  SODOBNI ČAS PO LETU 2000.
  Upam, da je bila njegova prisotnost v Budvi le “spominskega” značaja.
  Sploh
  postaja pa vedno bolj očitno,
  da bo treba obdobje
  zaznamovano z aktivnostjo ex “politika” M. KUČANA – še realno raziskovati !
  Saj
  je M. K. komunistično vodenje to obdobje 1970., 1980 let obeležilo
  z
  MNOŽICO POLITIČNIH IN GOSPODARSKIH NEGATIVNOSTI !
  Ki
  so deloma znane,, deloma oz. večino
  jih bo pa treba še nepristransko strokovno preiskati !
  Preiskave
  obdobja obeleženega z aktivnostjo M. KUČANAne bo prav lahke !
  Saj so
  nam vsem znana prizadevanja,
  da bi se čimbolj prikrila dogajanja , ki so ” neugodna”
  za
  še živeče ak KP, ZKS AKTERJE IZ 1970, 1980 IN KASNEJŠIH LET !
  Tudi
  glede same biografije tega 77 letnega bivšega politika M.K.
  se govori
  v debatah med ljudmi v LJ in drugod ,
  da je bilo nam običajnim državljanom iz političnega in privatnega življenja M.K.
  MARSIKAJ
  SKRBNO PRIKRITO !
  ZLASTI SKRBNO PRIKRITI NAJ BI BILI
  NEDVOMNO NEGATIVNI GOSPODARSKO POLITIČNI VPLIVI EX POLITIKA M.K.
  IN
  NKATERI JAVNOSTI SKRBNO PRIKRITI DOGODKI IZ NESLUŽBENEGA
  ŽIVLJENJA M. K.-JA.
  V
  “REPORTERJU ” s 13. 11. 2017 !
  najdemo opozorilo
  ( v kolumni dr. B. T. )
  NA 44 LET, KI SO MINILA OD VERJETNO PRIKRITE – PROMETNE NESREČE,
  KI JO JE
  “DOMNEVNO” V NOVEMBRU 1973 POVZROČIL TA “POLITIK M.K. V KRANJU.
  Z AVTOM, KI GA JE ( DOMNEVNO) VOZIL EX POLITIK M.K.
  JE BIL
  DO SMRTI JE BIL POVOŽEN NEK MLAJŠI MOŠKI.
  Več najdete v Kolumni Reporterja z dne 13.1. 2017.
  Neekatere verodostojne priče z vrha tedanje policije in sodstva
  zgorajj orisani dogodek v privatnih pogovorih ? Potrjujejo.

  • janez cepec

   Janez aus Begne, če si se ti zdele glih iz kome zdbudu, za ostale normalne ljudi ni več jutro, tko de si nam, s tem, de si se oglasi, pokvaru ceu dan, ne sam jutro. sej te tud do konca ne morm prebret, ker takeh nebuloz ne zastopm, predlgam, de eno porcijo tablet uzameš, pa nazaj u komo.

  • Janez

   Spodnji
   PROVOKATOR “J. CEPEC”
   – S SVOJIM ZAPISOM ZAVAJA – JAZ PA NE : OPOZARJAM NA RESNE – “STVARI” !
   TUDI
   NISEM – ” AUS BEGNE” !
   PAČ PA NEKAZNOVAN, NEALKO, 65 LET., SITUIRAN UPOKOJENEC. L.r. J.anez K. KOMENDA

   • janez cepec

    glej, Janez aus Begne, s tem, de si PRFUKNEN nisi TI KAZNOVAN, no ja, an mau tud mrbit, kaznovani so bli tvoji tastari, kolegi, pa družba, zato so te “pospraul” u Begne, kjer nis navarn za okolco, mir majo pred tabo, no ja, nite ne, de uhka lepo u mir žviš u svojm svetu. verjem, zate je to najboljš.

  • janez cepec

   no ja, zdej sm pa usen prebrau tvoje klobasarije do konca, aveš, Janez aus Begne, tud, če je člouk fuknen, tko kot ti, ne smeš usega verjet, sploh pa ne nekih nebuloz, k’ jih u Reporterju producira še en obremenjenc z Kučkotom, namreč B M Turk. kdo j’ njemu dau doktorat?

   • Janez

    Hja !
    Glede – tistega ” domnevnega” karambola s smrtnim izidom – leta 1973 v Kranju,
    pa pojdi
    KAR VPRAŠATI – MILANA KUČANA ,
    ki je bil “domnevni” povzročitelj – tiste nesreče s smrtnim izidom. A ne ? L.r. J. KOMENDA

 • Hun

  tole je Kucan zadel v srz problema pa nam/vam je prav al pa ne…NATO je sredstvo najvecjih zahodnih elit za plenjenje nafte in prodajo orozja…

  • janez cepec

   Nato je izpostava Amerjev u EU, zatega del, de uhka še tle devajo pizdarije pod krinko neke organizacije, k’ “varuje” države eno pred drugo, u resnic pa drek mešajo in povzročaj napetosti na Stari celini.

 • dob

  Koga pa predstavlja ta homunkulus v tujini, upokojence?

  • Mojca pokraculja

   Predstavlja relikvijo jugoslavije.

  • macon

   homunkulus hahahahaha :)))))

 • MEFISTO

  Kučan je vse svoje komunistično življenje služil partiji in ne državi ter ljudstvu!

  • janez cepec

   poznam še enga tacga, Ivan mu je ie, predstavla se pa za vel’kiga disidenta, in ljubljenga vodjo

   • xtc

    Da,si zelo neintiligenten ali pa pokvarjen ni dvoma-bistvrna razlika je kaj je Kučan bil v Yugi po funkciji in kaj JJ,Kučan je bil predsednik CK-to pomeni organa ,ki je načeloval SDV in Vojski in ki je odločal o usmrtitvah in likvidacijah ljudi-totrj JJ ni imel niti približno takšne pomembne funkcije zato ne opletaj.

    • janez cepec

     JJ se je grebu za predsednika podmladka komunajzarjev, pa so ga še tam prokužil, de je trabl mejker, pa so ga hvala Bog ustavl, če ne bi še to razfuku

     • ,

      točno

     • xtc

      Ni mel kej vse so že storili Kučan in ostali ,ki so hoteli biti Titeki po Titu.

 • MEFISTO

  Prav je, da je NATO branik pred vzhodnjaško Rusijo, odkoder še vetra ni nič prida.

  Rusov, kot osvoboditeljev, si pa res ne želimo.

  Še več, ne maramo jih!

  Meni pa naj močvirniki vrnejo Avstroogrsko in presvitle cesarje.

  • janez cepec

   BUTL, ti pa veš kdo j’ branik, pa pred kom

 • Borut Stari

  človek z malo začetnico ne more iz svoje kože.

 • MEFISTO

  Prijatelji in rdeči nasprotniki, povejte mi, kaj sem hudega zagrešil, da mi replicira janez cepec?

  • janez cepec

   jah glej, se je najdu en normaln človk, jest namreč, ki ti proba dopovedat, de se moteš, pa de nimaš prou, de si paranoik, sam se ti ne da nč dopovedat, tko, de jest tud počas obupavam nad tabo

 • MEFISTO

  Mož tisočerih nickov si tudi ob nedeljaj ne privošči počitka.

  Danes strelja s svojim najmočnejšim orožjem – janezom plemenitim cepcem.

  In s takim cepcem se namerava boriti proti Rusom, ki imajo še trše glave.

 • ŽIVELA KRŠČANSKA EVROPA

  AMERIKA JE PRIPELJALA NA TISOČE TANKOV IN PUŠK NA NAŠA EVROPSKA TLA IN VSE TO UPERILA PROTI RUSIJI. AMERIKA IZZIVA VOJNO Z RUSIJO IZ NAŠIH EVROPSKIH TAL !!!!!!! ZAKAJ AMERIKA NE IZZIVA RUSIJO IZ AMERIŠKIH TAL? KER NOČE ŠKODE AMERIKI. AMERIKA JE RAJE PRIPELJALA NA TISOČE TANKOV IN PUŠK NA NAŠA EVROPSKA TLA IN NA EVROPSKO RUSKI MEJI IZZIVA RUSKI SLOVANSKI KRŠČANSKI NAROD.

  • xtc

   Nehaj bloditi o krščanu Putinu.

 • !!!!

  amerika je pripeljala 4000 vojakov in tanke, na naša evropska tla in vse to uperila proti krščanski Rusiji. Piše v vseh tujih medijih http://www.independent.co.uk/news/world/us-tanks-poland-russia-war-games-military-drills-belarus-putin-trump-a7949906.html

  • xtc

   Ne haj tepc,Rusija krščanska?
   He,he,he,Putin krščanski vernik’
   Komunizem na mafijski način.

 • !!!!

  Tuji novinarji lepo pravijo, da Amerika provocira Rusijo na evropsko ruski meji. https://southfront.org/the-usa-provokes-russia-by-itself/

 • domovina mili dom

  Novinarji Nove postrezite podatke:
  1.Kdo je plačal izlet kučanu
  2.Na pooblastilo koga
  3.ali še ima diplomatski potni list
  4. ali ga je vlada poklicali na odgovornost, ker sramoti državo v zunanjem svetu.
  Temu malemu vilincu ni dovolj, da meša štrene v naši državi, mora še zgago delati po svetu.

  • resnica je žalostna

   Amerika se po svetu sama sramoti, ker ubija civile na Bližnjem vzhodu, ker rabi nafto.

   • domovina mili dom

    Za Ameriko se vsaj ve. Pokoli iz strani Rusov so pa zamolčani.

    • Živela krščanska Rusija

     SIRSKI PREDSEDNIK JE TA TEDEN OBJEL PUTINA, KER RUSIJA POMAGA V BOJU PROTI ISIS. Poglej si https://www.rtvslo.si/svet/asad-v-sociju-obiskal-putina-in-se-mu-zahvalil-za-podporo-v-siriji/438394

     • montyamp

      Zakaj je vojna v Siriji ???
      Židje bi radi naredili EU odvisno od KATARSKEGA PLINA .
      Težko bodo židje kopali za plinovod čez Putina .
      Hahaha , prekleta banda sorošarska .

     • Ž so izdali Kristusa

      TOČNO.

     • ,

      BRAVOOOOOOOOOOOOO

     • domovina mili dom

      Objela sta se dva diktatorja, žal. ISIS je bil samo izgovor putinu, da je držal štango Sadatu v boju proti upornikom za demokracijo. Edini, ki so se boril proti ISISU so bili Ameri s koalicijo.

     • BLA BLA

      FANTAZIRAŠ v tri krasne. Pojma nimaš kaj govoriš bedak.

     • domovina mili dom

      FANTAZIRAŠ v tri krasne. Pojma nimaš kaj govoriš bedak.

   • xtc

    Glej bebo prdeče pesni-oni se najbolj ubijajo sami med sabo že stoletja preje,ko še ZDA ni bilo

 • Anton

  tega “gospoda” ni vreden besede gospod, zato sem dal termin pod narekovaj, bi morali že leta 1991 vtaknit v točno določen kraj, kateri se pritiče veleizdajalcem

  sarkazem press

  • RATATA

   Ta kraj je posebno mesto.
   Ne le vtaknit, temveč zarinit bi ga bilo potrebno nazaj od koder je prilezel to je tja skozi maternični vrat.
   Akcija bi bila lahko poimenovana “Zora”.

   • ,

    spelji se v norišnico, samo tja spadaš

    • RATATA

     Od rojstva sem v norišnici.
     Vejica hahaha to moraš biti spaka! Saj bo. Ne se sekirat.

   • montyamp

    Hahaha , v vedro vode na glavo in to direkt iz ……………..

 • !!!!

  Amerika izziva vojno z Rusijo iz naših evropskih tal, Evropejci si ne želimo vojne na naših tleh.

 • xtc

  Da je Kučan izdajalec Slovenije ni dvoma,to je že znano od takrat,ko se je osamosvajala in je temu nasprotoval,še več TO je pobral orožje ,med vojno vBosni pa preprodajal orožje v Bosno.
  Seveda kučanovi nedavni napadi na Nato in EU niso naklučje,slovenski levaki so vse bolj v primežu Nata in EU in nimajo več povezave z Rusijo,obkroženi so z Natom,kot tudi z zaprtimi mednarodnimi potmi letalski prostor branijo Madžari in Italijani,pomorske izhode pa nadzirajo tako Hrčki,kot Italjani kopenske povezave pa pravtako Nato,zato smo za Rusijo vse bolj nezanimivi-le šre toliko koliko ,delajo levaki razprtije po EU
  Seveda pa kučanovi izpadi kažejo nemoč in vso njegovo bedo ter bes ,ker se poslavljajo od NLB,oblasti in vse bolj jim iz rok polzi vse izgubljajo proti Hrčkom itd,državo so zapravili nimajo pa več nikakršne moči več,država počasi a zanesljivo prihaja pod oblast tujcev levi pa odhajajo na odpad zgodovine,slovo NLB je za njih tudi začetek padanja z oblasti in ti besni izpadi to nakazujejo,seveda pa jim to kaj malo koristi saj ne pomenijo nič več,z padcem NLB,pa se bo tudi omrežje kučana sesedlo.
  Izpadi pa nakazujejo tudi to ,da človek ne razume ,da njegove umobolne čvekarije le še bolj zategujejo vrat omrežju posredno pa tudi Sloveniji in delajo ogromno škodo interesom Slovenije in kmalu bomo občutili prve posledice.

 • Janez

  Hja!
  TO OPOZARJANJE NAŠE OK NOVE24TV IN SDS- JA !
  Na
  takoimenovano

  1. PRVORAZREDNOST – oz. “nedotakljivost”, “nekaznovalnost-izbranih” privilegiranih, večinoma iz ex
  KP, ZK državljanov !
  In?
  2. “DRUGORAZREDNOST” – nas navadnih, a poštenih, delovnih in za večje stari nekaznovanih Slovencev, državljanov R. SLO !

  Če ostanem
  PRI PROMETNIH NESREČAH – “PRVORAZREDNIH EX KP, ZK ljudi – kot je ? MLAN KUČAN !?

  Jaz, J. K.
  sem škodo 3, 4 svojih malenkostnih “trkcev”,
  ki so se mi zgodili z avtom v doslejšnjem življenju – VEDNO VESTNO, OSEBNO – PORAVNAL !

  Kako pa je
  S
  PROMETNIMI NESREČAMI ” PRVORAZREDNIH” KAR NAJ BI BAJE BIL TUDI EX “POLITIK” M.K.
  PA?
  KAR POVEJTE – VSI, KI AJ ” NENAVADNEG” O PROMETNIH NESREČAH ” PRVORAZREDNIH” VESTE !
  Na
  tisto – verjetno
  PROMETNO NESREČO NA PRVO NOVEMBERSKO SOBOTO LETA 1973,
  V KRANJU,
  V KATERI JE BIL – KOT – POVZROČITELJ – S M R T I – MLAJŠEGA MOŠKEGA !
  DOMNEVNO
  UDELEŽEN ZNANI EX KP, ZK ” POLITIK – Milan KUČAN !
  sem že
  zapisal spodaj !
  NEKAJ VERODOSTOJNIH URADNIH OSEB
  IZ ” 1973-SODSTVA” JE DOGODEK
  – POTRDILA V NEFORMALNIH, ZASEBNIH POGOVORIH !
  Več podatkov o verjetni
  “PROMETNI NESREČI S SMRTNIM IZIDOM” Z – M. KUČANOM
  KOT DOMNEVNIM POVZROČITELJEM !
  najdete v
  REPORTERJU, S 13.11.2017, v Kolumni dr. B. T. . DVE , TRI ŠT. ” REPORTERJA” NAZAJ OD ZDAJ.

  Od
  GOVORIC, KI MED POŠTENIMI, NEKAZNOVANIMI LJUDMI KOT. SEM JAZ !
  KROŽIJO
  O EX “KP, ZK POLITIKU” M. KUČANU – PO LJ – JE TUDI “LJUDSKA GOVORICA”
  – DA
  JE TUDI ENA OD HČERA EX “POLITIKA” MILANA K. – IMELA NEDOLGO NAZAJ EN KARAMBOL !
  Na
  Primorskem ! Baje?
  Kako pa je bilo pa z uradno obravnavo
  tega karambola – hčere
  “prvorazrednega M.K.” ? Pa mi naavadni ljudje v LJ? Ne vemo – nič ! L.r. Janez K. KOMENDA
  P.S.
  ALI?
  SI JE BIVŠI “ŽAL” PREDS. R. SLO – STROŠKE TISTEGA ” POLIT IZLETA” V BUDVO ? Plačal sa ?!

  • janez cepec

   ti si škoda sam seb, biu si kolateralna škoda enga kavsa tvojih tastarih, dokler boš lepo u Begnah zaprt, morbit, de skode ne boš več delu, tko de naj kr pr tem ostane. pa čim men se oglaši

   • hm

    Janez proti Janezu??! In potem se čudimo, da je tako kot je

    • Janez

     Ja?
     Če se pa – nekaj – brez smisla usaja nad menoj !
     Namesto?
     Da bi šel na rob Barja direktno vprašati ex “politika” M. K. !
     Kaj
     SE JE PRVO SOBOTO V NOVEMBRU 1973
     – ZGODILO NA CESTI SAVSKEGA MOSTA V KRANJU !?
     A ne ?
     Na
     stotine sošolcev ,
     sorodnikov povoženega in prebivalcev Kranja,
     uradne osebe z vrha tedanje Milice in z vha tedanjih sodišč !
     Vsi vedo,
     kako se je “uradno prisilno” pometlo pod preprogo – pravi vzrok smrti
     DO SMRTI POVOŽENEGA
     MLADEGA MOŠKEGA IN OČETA – IZ KRANJA !
     Živih prič je še na stotine.
     Pred kratkim mi je,, nam je
     upokojena
     ex visoka uradna oseba
     iz ” institucij prava 1973″ – ustno potrdila dogodek iz leta 1973 ! L.r. Janez K. KOMENDA

     • tramal

      Saj ni čudno ,ko pa še danes ne ve na kateri strani je volan Verjetno ga je zločinec tito uči vozit

   • Janez

    Hja?
    “J. CEPEC” ? Kaj se pa brez smisla usajaš nad menoj ?
    Zapisal
    sem le
    KAR MI JE , NAM JE !
    – JE O PROMETNI NESREČI S SMRTNIM IZIDOM , KRANJ 1973 !
    POVEDALA ENA?
    UPOKOJENA
    A BISTRA IN SPOSOBNA
    VISOKA USLUŽBENKA IZ INSTITUCIJ PRAVA 1973. Vprašaj M.K.-jja ! L.r. J. KOMENDA

 • xtc

  Kdor pazljivo opazuje vedenje Kučana,vidi ,da človek izgublja živce,ker ve da se mu moč in omrežje vse bolj razsipava.
  Nastop Kučana v ČG je razgalil tisto kar sem vedno trdil,da Kučan nikoli ni bil politik svetovnega formata ,temveč majhen pritlehem balkanski politikant,katerega mednarodna politična teža in ugled je NIČ,kajti kot velik politik in diplomat bi ne treskal takih debilnosti ob enem pa je definitivno pokazal da izgublja živce.
  Živce pa Kučan izgublja saj sta se mu izjalovila dva pomembna projekta obstanka levih povratek Mercatorja v državne roke in poizkus obdržanja NLB ,ki odhaja naprodaj z njio pa tudi na prepih veliki kučanovi projekti Drugi Tir ipd vse bolj postajajo vprašljivi saj je vprašanje v koliko bodo novi lastniki financirali zablodele projekte v namen samemu sebi in politiki,v koliko bo nov lastnik kupoval papirje ,ki jih sedaj država prodaja nad ceno NLB ,da vdržuje proračun in nenazadnje kako bo nov lastnik NLB pričel menjati kreditno politiko v banki ,ki najbolj pšodpira in kreditira levo tajkunsko omrežje in ga bo s spremembami prisilil v prodajo,kajti nov lastnik pač ne bo podlegal političnim pač pa kapitalskim interesom in doberšen del kučanovih tajkunskih prijateljev se utegne znajti na prodaji in kupci za uspešne firme bodo tujci ,kar ppmeni razpad omrežja in močii,pa tuji lastniki ne bodo pristajali na pranje denarja v banki in nenazadnje država bo morala končn o pokazati realno zadolženost,kar pa utegne potisniti njeno boniteto navzdol,levakom onemogočiti zadolževanje posredno pa vse večji manjko denarja z JS,penzije in socialo,ter bankirji verjetno ne bodo financirali prezadolženih tajkunskih izvoznih podjetij,ki so dolgoročno nevzdržna,posledica tega pa je socialni nemiri,konec podkupvanja volilcev padec levakov z oblasti in njenih vzvodov ter izpeljava nujnih reform,ki se jim kučanova druščina upira z vsemi sredstvi.
  Je pa Kučan naredil ogromno škode slovenskemu gospodarstvu saj utegnejo multinacionalke še ostreje cenovno stisniti slovenske izvozne firme,kot nam utegnejo ZDA škodovati tudi na finančnih trgih.
  Razna upanja ,da Slovenija lahko preživi od izvažanja v Rusijo,Kitajsko,Indijo ipd pravljice pa pozabite.
  Večino tegs kar mi lahko izvozimo tja je predrago,premalo pa še blagovna znamka ni.
  Kučanu pa je tudi vse bolj jasno,da je po pobegu ČG v Nato Balkan za Ruse izgubljen,in da bo Putin nepomembno Slovenijo ,po izrabi sleje kot preje zavrgel zaradi neuporabnosti in nestrateške lege zanj.Strateško je bila ČG veliko bolj pomembna zanj kot Slovenija,ki ima zaprto morsko pot ČG pa ne.

  • je treba odpret oči

   Kučan je samo en človek, ki ima pravico do svojega miru, ne pa, da ga pljuvate. IZRAEL IN AMERIKA delata škodo Evropi, ker napadata po Bližnjem vzhodu, posledica pa je migracija https://www.amazon.com/Host-Parasite-Israels-Consumed-America/dp/1450590349

   • tramal

    Bedak ,a misliš da moraš za vsako bedarijo ki jo napišeš imeti nov nik.Imaš pa ja že deset nikov ,drekonja.

    • ,

     Vrni se nazaj v norišnico. Tramal je ime za pomirjevala.

    • MEFISTO

     Ne deset, samo na Novi in ta hip uporablja kakih 30 nickov, sicer je pa znan kot mož tisočerih nickov.

   • traktor

    Tudi mi smo samo eni ljudje, ki imamo pravico do miru pred nekim kučanom, ki nas uničuje že 26 let na xy podlage.

   • xtc

    Če hoče imet mir naj se zgubi v Srbijo ,Rusijo,Kitajsko,S Korejo pa ga naj tam uživa in naj neha že ernkrat delat škodo Sloveniji.

   • macon

    Mi imamo pravico do miru pred kučanom in njegovimi F21 komunajzarskimi megalopovi.

 • Sem kristjan, ne Žid

  Ž. Izraelci delajo škodo sosednjim arabskim državam ( napadajo Palestince, Sirijo, sedaj bi radi še napad na Iran), Ž. Izraelci iz lastnih domov preganjajo ljudi, direkt k nam v Evropo! Uporabljajo pa svojega sužnja , ameriko. Ameriški vojaki so izčrpani zaradi neumnih vojn v imenu izraelcev.

  • tramal

   Ti si drekonja in nič drugega.

   • :-)))))

    haha, pelji si soroša domov no

 • _
 • sem krščanske vere

  ŽIVEL naš krasni nekdanji predsednik, pravnik, gospod Milan Kučan. Vse dobro, živel sto let.

  • tramal

   Ti si zmešana kura ne pa kakšen kristjan .

   • ,,

    mater ti je zmešana kura, zato pa si na Tramalu, tabletah za pomiritev

    • tramal

     Apaurin so za pomiritev in tega potrebuješ ti.

  • Janez

   Ha, ha !
   Jaz ga nikoli niisem volil. Niti po srbh. “volio”=nisem ga maral. L.r. J. KOMENDA

 • sem krščanske vere

  ŽIVEL naš krasni nekdanji predsednik, pravnik, gospod Milan Kučan. Vse dobro, živel sto let..

 • :-)))))

  neki Janez iz Komende je tukaj rekel, da bi rad bil predsednik :-)

  • Janez

   Zavajaš !
   Jaz hočem le normal sodobno, kot Avstrija uspešno R. SLO.
   Z
   Ddr. Jakličem in
   s tistimi tremi mladimi pravniki sem čisto zadovoljen. Z gospo Tomc tudi ! L.r. J. KOMENDA

 • tramal

  Ta grdi palček ima še sedaj zamrznjeno komunistično knjigo in kaj drugega od njega ni pričakovati kot izdajo svoje domovine.

  • ,

   grdi palček ti je v gatah.

   • Olga_10

    Ga s sabo vlečete v gatah?

 • Eden

  Kucan ima prav, ceprav komunistov ne maram. Nato je zlocinska organizacija v sluzbi iluminatov za dosego mracnih ciljev, enotne svetovne vlade, depopulacije… Posipajo nas iz zraka s Chemtrailsi, Imajo Haarpe da delano ujme in potrese. O tem je govoril Putin. Obkolili so Rusijo, polno atomskih bomb so privlekli v Evropo i so resna groznja svetu, ne pa varuhi miru.

  • xtc

   Glej tisočnicki idiot-vzemi nekja tablet pa bo konec s tvojimi norostmi in prividi-no glede glede kučanofilije pa pomaga le zgolj psihiatrija.

   • Eden

    Idioti kot si ti, itak nic ne razumejo in nic ne vejo.. Ti, ce bi sel s kolegom v javno hiso in bi sla v sobo z 10imi zenskami, bi po pol ure prizgal luc in rekel kolegu: kolega, morava se organizirat, jaz sem ze 2x pušil. Idiot si hehe

  • Janez

   Ah !
   DAJ NO ?
   Ta ex KPS I. MAČEK “podanik” – je zdaj skoraj 80 let penzionist.
   – bi le kot “mini replika” Stalina, Tita
   – le – se zdi – spet – rad imel svoji “partijske govorance” !?
   O
   realnih relacijah sodobnega sveta – se mu prav malo ” svetlika”.
   Brez smisla.
   Kučan je v 1970. letih starim,
   nelepim KPS MAČKOM – ” prav prišel ” za predstavljanje “PARTIJE” pred ljudmi !
   Manjše postave,
   na videz nenevaren – ostali so bili kot I. MAČEK? Stari, nelepi !
   Bil
   Je – se zdi – ob pravem času – na pravem mestu. To je bilo – vse ! L.r. Janez K. KOMENDA

  • Olga_10

   Zločinec Kučan je pa “mirotvorec”…?

  • Lenart

   Bravo. Kaj ko bi se mi, ki saj malo razmisljamo, povezalu skupaj… Ker je čas, da se reče bobu bob… Nova stranka… Stranka resnice in iskrenosti. Ker mi mladi… Ob takem lažnjivem državnem in medijskem monopolu ne moremo več živeti… Ne vidimo prihodnosti. Če ne spremenimo sveta mi. Kdo ga bo. Eno šibico ae zlahka zlomi. En šop šibic pa se ne da.

   • macon

    Reče se lažniv, ne lažnjiv. V času mojega šolanja nisi naredil petega razreda osnovne, če tega nisi znal, ti si pa izgleda zaključil prilagojeni program. Aja, mlad si, permisivno šolanje vas več ne nauči niti osnov slovenskega jezika.

 • Stajerka
 • Janez

  Pa?
  Saj tole !
  S tem – 77 let ex ” žal” preds. M.K. v Budvi – je oz. se zdi – čisti “odkllp” ?
  Koga
  Je zastopal – tam v Budvi ?
  Kdo ga je pooblastil za govorjenje o nekih ” ZAVEZNIŠTVIH” IN PROTI “NATU” !
  Kdo?
  Ga je povabil .?
  In kdo jee plačal stroške – penzionističnega bivanja v Budvi?
  A?
  Celo ex Titov “diplomat”
  B. Lončar je bil v Budvi ? B. L. je bil znan LBGT.
  Saj
  ni res – pa je ! Vse to govorjenje o “zavezništvih” .Za v Parlament R. SLO ! L.r. J. KOMENDA
  P.S.
  TISTO
  O PRIKRITEM KARAMBOLU S SMRTNIM IZIDOM , V NOVEMBRU 1973, V KRANJU.
  In ? Domnevno – z ex ” politikom MILANOM K.
  – KOT DOMNEVNIM POVZROČITELJEM KARAMBOLA, KRANJ 1973 !
  TO?
  Ve več sto ljudi iz Kranja in tedanjih aktivnih v vrhu ” institucij prava – 1973″.
  Z
  ZADEVO JE SEZNANJENA TUDI VEČINA RAZISKOVALNIH NOVINARJEV IN MEDIJEV V R. SLO.
  RESNICA!
  O PROMETNI NESREČI S SMRTNIM IZIDOM NA SAVSKEM MOSTU V KRANJU, NOV. 1973 !
  Bo kmalu znana. Se zdi.

  • Lenart

   No tokrat ima Kučan končno prav. Tale članek je napisan popolnoma pristransko. Gospod novinar… Gdo si ti, da nam govoris da je nato v tem času edina pametna opcija za nas. Tvoja naloga je, da nam poročaš novice in ne tvoje subjektivno mnenje. Nauči se prosim medijskega nepristranskega poročanja. Če pa imaš kaj za povedati pa je tukaj mesto za koentarje.

   • macon

    kučan je milijardni kriminalec, koordinator udbomafijskega kriminala. Rabljen wc papir ima več kredibilnosti kot ta notoročni lažnivec, ki s tresljajočim glaskom mevžlja laži nekam v tla.

 • MEFISTO

  Sem za NATO, Kučana preziram!

 • Olga_10

  V kakšni funkciji pa komunistični zločinec gobezda okoli? Sodi za zapahe in ne za govornico, zaradi udbaških zločinov in veleizdaje Slovenije! Kdaj bo Slovencem vrnil orožje, ki ga je dal agresorski JLA potem, ko je omogočil razorožitev TO?
  Samo zločinec lahko zagovarja Putinovo Rusijo, ki je agresor na suvereno državo Ukrajino!

 • tečnež

  Brez pomoči NATA,bi nas miloševič počasi vse pokoril.Ta iztrebek spada v zapor,ne pa da okrog in doma samo zgago dela.Saj vemo,da je bil proti osamoosvojitvi Slovenije,zato jo pa gospodarsko uničuje,da bi se lahko en dan znova priključili jugi,upam,da ga matilda že končno najde….

 • Janez

  “Kisla šala”

  Čudno je bilo tisto srečanje v Budvi !
  Res čudno ?
  93 – letni ex TITOV diplomat B. LONČAR, 77 ” bivši predsjednik” M. K. ?
  Morda?
  JE
  PA 93 LETNI “MARŠAL TITOV SODELAVEC B. LONČAR ?
  “NE-NAŠEMU”

  NAŠEMU EX ” ŽAL” PREDS. MILANU K. ?
  Zaupal pravo rojstno ime zločinca in polit morilca ” Maršala Tita” ? Bog ve ?

  In?
  Črnogorci, ki so v NATU ! Ni mi jasno – za kaj je šlo ? Res ne- le čudno se mi zdi !
  To ?
  Se mene, penzionista – neposredno ne tiče. V Parlament z zadevo. A ne ? L.r. Janez K. KOMENDA

 • macon

  kučan je grožnja Sloveniji in Slovencem, ki se je je treba bati!

  • Nočemo vojn

   serješ.

 • Janez

  A?
  Nam kdo laho razloži na razumljiv način ?
  Kaj?
  Zaboga – ta “žal” ex preds. M. K. sploh ima skupnega ?
  z našo domovino Slovenijo in z našo državo R.SLO ?
  Meni se zdi,
  da je njegova domovina ” komunizem oz Rusija”.
  V naši R. SLO PA, DA IMA LE BIVALIŠČE
  – IN VERJETNO? “Pre”- visoko penzijo. Čudno, zelo čudno vse skupaj ?! A ne ? L.r. J. KOMENDA

  • janez cepec

   B?
   Teb neki razložit na razumljiv način ne bo šlo.
   Kaj, Zakaj?.
   Zaboga- zato, ke si prfuknen do amena, in ne kapiraš nč od nč.
   Men se zdi,
   de je tvoj becirk, tvoja domovina, ena prijetna sobca u Begnah, te se drž, pa ne pizdarij devat, ker če te še tle vun fuknejo, kam boš poj šu, SIROTA,
   V naši R SLO PA, DA MATE, TAKLE DEBILČK,I BIVALIŠČE
   -IN VERJETNO, je to zasluga prejšnega sistema, ki se ga ti tok rad spominjaš.
   kar se pa PENZIJE tiče, jo pa verjetn nis zaslužu, ker tiste LEGO kocke, k’ si jih zlagu skoz živlene, glih ne pomen nekega silnga dosežka.
   ČUDNO, zelo čudno je pr teb use skupej? a ne? uspeh je že to, de si do tle prlezu, BUNKSL.

   • Janez

    Ne bodi no ? Patetičen.
    Mene
    ljudje, kot je ta ex ” žal ” preds. M. K. sploh ne zanimajo.
    Jaz sem v penziji.
    Hočem le, da jaz in moji Slovenci v prihodnje ? Mirno živimo.
    NE?
    POD NEPREDVDLJIVO, KOMUNISTIČNO ALI EGOMANSKO KOMANDO
    – KOT JE BILA TISTA ?
    Od
    egomanskega polit zločinca “Maršala Tita” – človeka uradno neznanih staršev.
    V
    pravno lepo urejeno naši domovini ! Naši Sloveniji. In?
    Da
    ZLASTI MLAJŠI OD MENE
    – LAHKO MIRNO DELATE KOT NPR. V SOSEDNJI AVSTRIJI !
    IN
    Z DOBRIM , POŠTENIM ZASLUŽKOM ZA VAS.
    TUDI?
    Za vas zaposlene pri državi.
    V Avstriji so učitelji, cariniki policisti itd. BILI VEDNO. OK PLAČANI.
    Mladi
    pravniki kot ddr. Jaklič, oni trije mladi pravniki ? So mi ok.
    Tudi?
    Odlični poslanci SDS . In zelo ok gospa R. Tomc.
    Naj – postavijo meni ljubo Slovenijo – na nove, realne temelje. Slovenske. L.r. J. KOMENDA

    • janez cepec

     Nisem no? Patetičen.
     Tebe,
     ljudje, kot je ta ex “žal” preds. M K, zelo zanima.
     Glede na to, de ne mine dan, ko si, mrbit, mejhn pr seb, se reče, normaln, de jih ne bi spominjou, obojou spomine, na čase ko si biu, normaln, če si biu, pa si biu verjetn tud komunajzar, poj se ti je pa čist sfedlal.
     Tvojo penzijo smo že obdelal.
     tiste pou ure na dan, ko si še kukr tok pr seb se pa posvet kermu drugmu, ne pa Titotu

 • Nočemo ameriških vojn

  SVETOVNO ZNANI AMERIŠKI INTELEKTUALEC DR. NOAM CHOMSKY JE POVEDAL V VSEH INTERVJUJIH, DA AMERIKA S SVOJIM POČETJEM GROZI SVETOVNEMU MIRU

  KLIKNI NA INTERVJU S TEM ZNANIM AMERIŠKIM STROKOVNJAKOM

  https://www.youtube.com/watch?v=vRbnPA3fd5U

 • Nočemo ameriških vojn

  SVETOVNO ZNANI AMERIŠKI INTELEKTUALEC DR. NOAM CHOMSKY JE POVEDAL V
  VSEH INTERVJUJIH, DA AMERIKA ( IN IZRAEL ) S SVOJIM POČETJEM GROZITA SVETOVNEMU MIRU

  KLIKNI NA INTERVJU S TEM ZNANIM AMERIŠKIM STROKOVNJAKOM https://www.youtube.com/watch?v=vRbnPA3fd5U

  • Janez

   Ta židovski intelektualec – ni prava referena.
   Niti avtoriteta.
   Za nas Slovence je referenca Bog, kar Chomsky – ni.
   In ljubezen do domovine – naše edine domovine? Slovenije. Bodi zdrava. J. KOMENDA

   • ….

    O AMERIKI JE PRAV POVEDAL.

   • janez cepec

    zate, ĐONI aus Begne, je edina referenca un striček u beli hali, ki ti da usak dan trikat “bombončke”, če pa ti ne pomagajo, te pa s kolom ke okol kepe prtegne, poj si pa “fit”,za ene pou urce, poj pa jovo na novo

 • Nočemo ameriških vojn

  SVETOVNO ZNANI AMERIŠKI INTELEKTUALEC DR. NOAM CHOMSKY JE POVEDAL V
  VSEH INTERVJUJIH, DA AMERIKA ( IN IZRAEL ) S SVOJIM POČETJEM GROZITA SVETOVNEMU MIRUKLIKNI NA INTERVJU S TEM ZNANIM AMERIŠKIM STROKOVNJAKOM,

  https://www.youtube.com/watch?v=vRbnPA3fd5U

  • janez cepec

   SO VAT, PA TO JE SPLOŠN ZNAN ŽE CIRKA ENE 40 LET, MEJBI MOR, A TI SI PA ŠELE ZDEJ SPREGLEDU? PA KJE TI ŽVIŠ?

   • l

    dr. Noam Chomsky pove kot je.

 • ,

  Evropa ni Amerika.

  “Glede na to, da je ameriško veleposlaništvo v Ljubljani po Kučanovem
  napadu dejalo, da je Nato tisti, ki predstavlja utelešenje edinstvene
  vezi med ZDA in Evropo, katerega skupni cilj je v nevarnem okolju
  ohranitev miru in varnosti, je naravnost neprimerno, da je ta izrazil
  tako sovražni odnos do Nata, glede na to, da je celo predsednik Pahor
  med obiskom šestih ameriških senatorjev avgusta letos poudaril slovensko
  zavezanost vojaškemu zavezništvu. Očitno Kučan, kateremu tudi
  osamosvojitev ni nikoli (in še danes ne) predstavljala intimne opcije,
  nikakor ne more prikriti svojega sovraštva do Nata, čeprav je ta
  izjemnega pomena za stabilnost, ne le Slovenije temveč celotne Evrope.”

 • ,
 • Janez

  Zaključujem
  spodnji
  prepir – dveh Janezov : mene Janeza KOMENDE , 65 let, penzionista itd.
  in
  “Janeza Cepca” – o katerem si lahko mislite – kaj je. Naj kar bo – kar je.
  Torej ?
  Jaz ( in mnogi Slovenci ) si želim le
  – da se naša R. SLO PRETVORI V NORMAL, Avstriji – podobno državo.
  Ti
  Ex KP, ZK-ji Slovevenije v uspešno Avstriji podobno državo – ne bodo – izpremenili.
  Še
  VEDNO – BI EX KP, ZK- JI RADI HODILI
  – PO LAŽNO ” KRALJEVSKI” POTI – DIREKTNEGA VLADANJA,
  ZDAJ Z ABSOLUTNO PARLAMENTARNO VEČINO. Z zblefiranimi, nalaganimi volilci njih.
  Je
  VSAKOMUR RAZUMNEMU JASNO, DA BODO ? Morali odnehati !

  Čarobnih formul – absolutno pravične socialne družbe, države – ni !
  Tudi !
  Nihče
  od obstoječih pokomunistov ni TOVRSTNI POKOMUNISTIČNI ” GURU”.
  NIHČE
  OD TEH EX KP, ZK ” ČAROVNIKOV – NIMA ZAJČKA V KLOBUKU:”
  Malo
  naj si pač ohladijo svoje glave – npr. Pod pipo hladne vode.

  Aja ?
  GLEDE
  MOJIH OPOZORIL –
  NA VERJETNO ZAMOLČANI KARAMBOL – NOVEMBRA, LETA 1973 V Kranju ?
  Z
  VERJETNO EX “ŽAL” PREDS.

  – MILANOM K. – KOT VERJETNIM POVZROČITELJEM

  PROMETNE NESREČE
  S SMRTNIM IZIDOM – ZA ENEGA MLADEGA MOŠKEGA, tedaj, nov. 1973 !
  Glede
  takih kar realnih in uradne preiskave potrebnih informacij ?
  Jaz
  Janez Komenda – nimam organizirane ? Nobene “ZASEBNE OBVEŠČEVALNE SLUŽBE”.
  Take
  KAR VERODOSTOJNE INFORMACIJE – NEISKANO – MIMOGREDE ZVEM
  V
  VSAKDANJIH SPONTANIH KLEPETIH Z NAVADNIMI LJUDMI, MOJIMI ZNANCI,
  KI
  SO STAREJŠI, VERNI IN ZELO POŠTENI.
  Tako sem nehote dobil tudi potrditev
  – te informacije o ” PROMETNI NESREČI, KRANJ, 1973″.
  Od ene starejše max. VERODOSTOJNE EX VISOKE URADNICE, AKTIVNE LETA 1973.
  TI!
  “J. Cepec” – tako verodostojnih živih virov verjetno žal ?Pač nimaš.
  Lahko?
  PA SE OBRNEŠ NA STAREJŠE SLO VISOKE PRAVNE URADNIKE !
  – NPR. NA
  68 letnega ex šefa tožilstva – DR. FIŠERJA !
  Morda pa?
  Ljudje kot je on
  in ostali starejši “vrhovni” sodni oz. ” institucije prava” pravniki – KAJ VEJO ?
  O
  NENAVADNI PROMETNI NESREČI – ” KRANJ, SAVSKI MOST, PRVA SOBOTA, NOVEMBER 1973″
  KJE?
  V SEDANJIH R. SLO ” INSTITUCIJAH PRAVA ” HRANIJO TOVRSTNE INFORMACIJE ?
  Pa
  jaz in
  moji privat znanci, pošteni starejši verniki. Tega, jaz, mi – res ne vemo ! L.r. Janez K. KOMENDA
  P.S.
  VEM, VEMO LE ZA ZAPIS – V ” Reporterju s 13.11. 2017, dr. B. T. Kolumna na koncu Reporterja.
  O
  PROMETNI NESREČI S SMRTNIM IZIDOM !
  KI SE JE DOMNEVNO ZGODILA PRVO SOBOTO, 1973. LETA V KRANJU, NA SAVSKEM MOSTU.
  Ostalo jaz vem izključno iz čisto navadnih klepetov z mojimi znankami
  – zelo vernimi starejšimi, zelo poštenimi. Ok erne gospe – so pač. Bog jim daj vse dobro !

  • janez cepec

   “Zaklučan” si ti, u Begnah, kar je za splošno dobro, teb in okolici,
   spodni prepir, sploh ni prepir, ke se s tabo ne da kregat, ker si fuknen do amena.
   zdej nej bi sledile tvoje nebuloze o CK ZK, TITEJU, STALINU, JANŠI, pa use je to ISTI KURAC,
   ČAROBINH FORMUL ZATE NI, naprej te pa ne berem, bloody waist of time

   • Janez

    Prav !
    Misli si kar hočeš.
    Pred spnjem zmoli eno ZDRAVAMARIJO ! Škodovat ti ne more. !
    Jaz sem ravno zradi spoštovanja poštenih, vernih žensk=”Marij” za 1000% bolj realno informiran – kot ti.
    Daj dojemi no :
    ” lažnivci te “informirajo” z lažmi, pošteni ljudje – pa z – resnico. L.r. Janez K. KOMENDA
    P.s.
    ZDRAVA MARIJA – ” J. CEPCA”
    http://www.molitev.net/molitev/zdrava-marija

 • Osti jarej

  saj je res

 • Janez

  Glede na
  dananšnje, v REPORTERJU ob kolumni dr. B. T.
  ODVETNIŠKO ZANIKANJE EX KP, ZK “POLITIKA” M.K.
  KAKRŠNEKOLI POVEZANOSTI TEGA EX “POLITIKA”
  S PROMETNO NESREČO NA SAVSKEM MOSTU NOV. 1973 V KRANJU !
  Lahko zapišem le,
  da sem jaz o tem dogodku imel nasprotno informacijo od te, ki je danes zapisana v Reporterju.
  Ker
  je bila v znanskem neformalnem pogovoru povedana s strani upokojene a leta 1973 službeno aktivne ex visoke uradnice slo institucij prava – sem na zapis cenjeega dr. B. M. v Reporterju opozoril !
  Seveda
  je sodni nivo ugotavljanja realnosti nekega dogodka – bolj zahteven od vsakdanjega pogovornega.
  V današnjem REPORTERJU
  EX POLITIK M.K. PREK ODVETNIKA PODAJA LE ZANIKANJE – NE PODAJA PA DOKAZOV O NJEGOVI NEVPLETENOSTI V TISTO PROMETNO NESREČO.
  Nadaljni razvoj dogajanj
  okrog te zadeve bo morda pokazal realno sliko dogodka.
  Vedno je lepo,
  če se izkaže prava resnica ! Mar ne ? Nadaljevanje sledi. Verjetno. Se zdi. L. r. Janez K. KOMENDA

 • rdecatrava

  Mah, paranoičen je.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!