Kučanov novinar Boris Jež spet laže in žali: Poljake zmerja z lizuni, barabami in političnimi pohabljenci

Novinar Dela Boris Jež

Morda so laži in izkrivljanje resnice Borisa Ježa vžgali v prejšnjem režimu, a Poljaki so odločni, da jim bodo naredili konec.

Boris Jež, novinar Dela, nadaljuje s svojim pohodom laži in izkrivljanja resnic. Potem, ko je lanskega decembra Sobotna priloga Dela objavila njegov članek, s katerim je užalil na milijone Poljakov, saj se je v članku namreč pojavila sugestija, da naj bi fašizem v tridesetih letih dvajsetega stoletja na Poljskem obstajal kot splošen pojav in naj bi bil del državnega ustroja, je šel tokrat še stopničke nižje, in sicer je zapisal: “Reakcionarnost in sebičnost. Vse to so družbe, ki so se tako ali drugače udinjale velikemu nemštvu in si skupaj oplajale antisemitizem. Potem pa je Hitler potegnil prt z mize in si podredil vse – Poljsko, kolikor je je še ostalo, Slovaško, Madžarsko, Hrvaško, Romunijo, Bolgarijo … Tudi Slovenija bi lahko bila v tej bratovščini lizunov, barab in političnih pohabljencev, če se ne bi zgodil NOB, torej nekaj tedaj nezamisljivega za nemško umevanje vsedominacije.” Jež je še zapisal: “V tej črni luknji se je hote ali nehote znašla tudi Janševa SDS. Orbanov obisk je to tako rekoč zapečatil. No, to druščino ‘užaloščenih demokracij’ srednje Evrope, ki jim je kolaborantska preteklost v nadlego, vendarle nekaj druži: potvarjanje zgodovine in neke vrste nova fašizacija družbe, ki bi se jim pametne glave v Rimu in Berlinu nemudoma odrekle.” Te laži pa so izbile dno soda veleposlaništvu Republike Poljske v Ljubljani, ki se je odzvalo na Ježev zapis in razkrilo, da sta dejansko Jež in Delo tista, ki potvarjata zgodovino, ne pa Poljaki.

Bo pa zanimivo spremljati, ali bo imel v. d. odgovornega urednika Dela Gregor Knafelc toliko poguma in bo objavil popravek poljskega veleposlanika. Potem, ko je njihov kolumnist Jež užalil na milijone Poljakov lanskega decembra, na kar je Czerwinski zahteval popravek, do objave tega ni prišlo.

Jež je užalil 6 milijonov poljskih žrtev druge svetovne vojne
Veleposlanik Republike Poljske v Sloveniji Pawel Czerwinski opozarja, da si je kolumnist Jež dovolil namigovati na popolnoma nesprejemljivo – kot da bi bila Poljska med drugo svetovno vojno zaveznica nacističnega Tretjega rajha in da Ježeve tendenčne poenostavitve niso skladne z zgodovinsko resnico. “Še posebej bode v oči vztrajno žaljivo izražanje vašega novinarja, uporaba pejorativnih besednih zvez, kot so ‘bratovščina lizunov, barab in političnih pohabljencev’, uperjena v državljane Poljske, izrazov, ki – poudarjam – žalijo vsako izmed 6 milijonov poljskih žrtev druge svetovne vojne,” je zapisal veleposlanik v zahtevanem popravku.

Jež že tretjič z lažmi nad Poljake
Veleposlanik Czerwinski je globoko razočaran in obenem začuden zaradi pomanjkanja osnovnega zgodovinskega znanja tako pri kolumnistu Ježu kot pri odgovornem uredniku Dela. “Želel bi verjeti, da gre resnično le za neznanje, ne pa za zavestne laži po nareku neracionalnega sovraštva, uperjenega proti Poljski in Poljakom,” pravi veleposlanik. Vendar pa je skoraj nemogoče, da gre le za neznanje ali za “pomoto”, saj je to že tretji primer, ko Kučanov novinar žali poljski narod. Prav tako nesramno in zavajajoče je pisal že v omenjenem decembrskem članku Desnica iz kamene dobe ter tudi pred tem, ko je Jež podtikal lažne in žaljive zapise o Poljski. To je storil v članku Konjeniški častniki na Maginotovi liniji, kjer si je prav tako dovolil namigovati na analogijo med Poljsko in nemškimi nacisti, Delo pa je zavrnilo prošnjo za popravek.

Resnica je znana, zakaj jo Jež potvarja?
Czerwinski je Ježa in Knafelca spomnil na zgodovinsko dejstvo, da se je 2. svetovna vojna začela 1. septembra 1939 z invazijo vojske nacistične Nemčije na Poljsko, potem ko se je Poljska kot prva v Evropi odločno uprla agresivnim načrtom Hitlerja. “Kmalu zatem je naša država postala žrtev napada stalinistične Sovjetske zveze, ki je na podlagi pakta Ribbentrop – Molotov zavzela skoraj polovico ozemlja Poljske (ali je morda B. Jež imel to v mislih, ko je pisal, da je ‘Hitler potegnil prt z mize in si podredil vse – Poljsko, kolikor je je še ostalo’?). Sicer pa so se Poljaki bojevali proti velikonemškemu imperializmu (in se niso udinjali, kot jim podtika Delo) že v začetku dvajsetega stoletja – dovolj je, da spomnimo na šlezijske in velikopoljske vstaje, pa tudi na usodo poljskih otrok iz mesteca Września, ki so bili zverinsko pobiti, ker se niso hoteli učiti v nemškem jeziku.”

Dejstvo: nacisti in komunisti so bili najboljši zavezniki
Prav tako se je veleposlanik moral odzvati na druge Ježeve lažnive zapise. Poudaril je že znana zgodovinska dejstva: “Od začetka okupacije, že decembra 1939. leta, so Poljaki začeli ustanavljati odporniška gibanja ter neodvisno podzemno državo pod Vlado Republike Poljske v izgnanstvu, ki so jo priznavali zavezniki. V zvezi z navedbami B. Ježa pa poudarjam, da je bilo odporniško gibanje na Poljskem ustanovljeno leto in pol pred Osvobodilno fronto, v času, ko – dodajam – so nacisti in komunisti še bili najboljši zavezniki. Poljska je – česar avtor ne ve ali pa noče vedeti – redek primer med okupiranimi evropskimi državami, kjer ni nastala nobena organizirana oblika sodelovanja z okupatorjem.” Opozarja tudi na 6 milijonov ubitih državljanov in ogromno uničenje, posledice tega pa so Poljaki občutili še v nadaljnjih desetletjih.

Ujeti s prsti v marmeladi: drugim očitajo potvarjanje zgodovine, a so sami tisti, ki to počnejo
Glede na porazne izkušnje, ki jih je imel poljski veleposlanik v Sloveniji s Kučanovim pisunom in lažnivim levičarskim Delom, je pričakovano, da je Czerwinski svoj popravek poslal še drugim medijem, saj je, glede na to, da Delo ni objavilo kar dveh njegovih popravkov, le tako možnost, da bo prava resnica prišla na dan, ne pa potvarjanje zgodovine in pripenjanje medalj za zasluge napačnim osebkom. Že večkrat se je izkazalo, da levičarski časnik drugim očita potvarjanje zgodovine, v resnici pa so mnogi Delovi novinarji tisti, ki so mojstri izkrivljanja zgodovinskih dejstev. A če se neka laž zapiše stokrat, še ne bo postala resnica. Nič več.

Marjanca Scheicher

 • francelj3

  En kupljen lažniv časnikar pisari laži in ustvarja mednarodne incidente. Mislim, da je zadeva v tem, da se rdeči fašisti bojijo vstopa Slovenije v Višegrajsko skupino, zato poskušajo zastrupiti odnose z višegrajci. Ježa je treba odstaviti in ga postaviti pred sodišče!

 • AlojzZ

  Temu se reče ustvarjanje javnega mnenja. Novinarji so plačani za to.

  No, jaz uporabljam izraz pranje možganov. Vendar ima pranje možganov zelo slab učinek, če obstaja svobodni internet. Zato pričakujem nekaj ukrepov v tej smeri. Sicer pa imamo že tako sprane možgane, da upor ni več mogoč.

  • Pepino

   Temu se reče prostituiranje in nič drugače-

 • vsemojebabe

  Prihaja dan, ko bo beseda komunizem tudi v Sloveniji žaljivka.

 • MEFISTO

  Ljudi presojam po tem, kdo kaj govori in ne, kaj kdo govori.

 • totex39

  Sramota od partijskega novinarja, ki odriha in žali drug narod in s tem zavestno uničuje prijatelstvo z poljskim narodom. Tak človek v tem času nima kaj iskati v novinarstvu in ga je treba takoj odstraniti.

 • soc

  Pijanček Jež je, odkar ga pomnim, navadna Kučanova ritolizniška podgana. Edino, kar mu gre morda šteti v dobro, je, da mu je neomajno zvest.

  Verjetno se mu splača.

 • Antonius

  Na sliki zgoraj, zaradi pipe v roki, človek zlahka pomisli da gleda Rodinovega misleca.
  Tista pipa nas močno zavaja. Gre za človeka pokončne glistave drže, ki se že celo življenje odlično počuti tam, kjer se zbira materijal, ki ga skozi danko v sekret odlagamo.
  Če je denunciantski novinar Tone Fornezi – Tof, po Türku zlorabljeno dobil državno odlikovanje za svoje špecanje novinarskih kolegov, potem si za ponižno uslužnost prefarbani Kučanovi partiji, zasluži državno odlikovanje tudi glistavi Jež. Kučan bi mu ga podelil, Pahor je pa v Ježevem primeru bolj previden s tem.

  • Viktorh

   “…da gleda Rodinovega misleca.”

   Mene pa spominja na pijančka.

 • FORT WORTH

  Boljseviki bodo skusali pred volitvami ponovno zanetiti vstajnistvo in fizicno nasilje.
  Vedno bolj izgubljajo upanje na ponovno izvolitev in vladanje.
  V to jih zene neopisljiva panika in oprijem zadnje bilke upanja. Nasilje ,nasilje…

  • jan

   Vedno bolj izgubljajo upanje na ponovno izvolitev in vladanje.
   ***
   od kje ti to? Razklana desnica bržkone ne bo sposobna sestaviti vlade. SDS bo verjetno zmagala, zelo težko pa bo sestavila vladno koalicijo.

 • WatsonForus

  rdeči KRETENKO !

  • Borut Stari

   Niti slučajno, Je le zvesti vojak partije in njenih smernic. Zvestoba do groba.

 • šmentanamuha

  Toliko o verodostojnosti Delovih novinarjev. Tile partijski pisuni in jugonostalgiki so čist prfuknjeni. Sami novinarski prostituti brez integritete.

 • dvanajstzvezdic

  Kdo sploh bere Delo?

 • sprehajalec

  če se ne bi zgodil NOB, torej nekaj tedaj nezamisljivega za nemško umevanje vsedominacije.”

  Tole pa je cvetka. Zaradi NOB so nemci izgubili stik s samim seboj. Sledil je somrak bogov.

 • jan

  Poljakom bi bilo treba razložiti, da je Jež eden od slovenskih Rdečih Khmerov, ki so za vedno ostali zamrznjeni v času in prostoru v času državljanske vojne v Sloveniji 1941 – 1991. Njegovo sovraštvo do Poljakov je pravzaprav inverzno sovraštvo do Slovencev. Gre za pojav, ki je unikaten, kot so unikatne komunistične Butale, Ježeva duhovna domovina.

  • sprehajalec

   Tako je, Jež uporablja Poljake kot prispodobo. Misli na Slovence.

  • komar marko

   Jap sovraštvo nad lastnim narodom, nad drugače mislečimi, ki delamo zato da lahko živijo na naš račun!

 • novaknovak

  gnoj je gnoj, kamorkol ga daš smrdi…

  • komar marko

   lepo prosim. Gnoj koristi mojemu krompirju, fižolu in nič ne smrdi. Prosim, imej spoštovanje.Gnoj pridelujejo kravice, telički, bikeci in tako naprej. Malo se pozanimaj kako se gnoj prideluje. Nimam rad neizobražencev!

   • novaknovak

    ok, bolje bi bilo rečt kloaka… je pa res, da “mestni” ljudje ala jež, tega ne vedo, kot niso vedel v časih prisilnega odvzema in so tovarišice hotele vedet, kje kmetje skrivajo stroje za izdelavo gnoja..

 • Borut Stari

  Ali ga Kučan tudi plačuje, če je njegov novinar? V parademokratični državi eni lahko pišejo in počnejo, kar se jim zljubi. Maloumni volivci ste mafiji dali državo na razpolago in takle mamo.

 • centurion

  Borisa Ježa držijo komunisti na štriku.
  Eno dopoldne mu ne dajo alkohola pa že v
  deliriju napiše še lepše, kot si gazde želijo.
  Smrdi kot sod.
  Pardon, sod diši…

 • MEFISTO

  Neverjetno je, da se ta mož na sliki zapija s tem, da enkrat na teden v “neodvisnem” Delu objavi po en zmazek.

  Še bolj neverjetno pa je, da “neodvisno” Delo to objavi.

  • novaknovak

   pa ti ne razumeš kak umski napor je moral v to vložit, pa pred kakšno dilemo je bil in kakšni strašni boji so se odvijal v njem, preden je to moralo izbruhnit iz njega in je moral, čeprav s težkim srcem, to prodat najbolj “verodostojnem” časopisu…

   • MEFISTO

    O Mar – kešu pa ne bomo rekli nobene?

 • komar marko

  Upam, da bodo začele padati tožbe. Sicer tega pisunčka že desetletja ne berem. Preprosto, preveč opran in hoče poneumljati druge.

 • FRANC3

  Jež napadeno Poljsko s strani Nemčije zmerja z lizunstvom. Nič pa ne omenja komunistično SSSR, ki je okupirala vzhodni del Poljske s sporazumom Ribbentrop-Molotov.
  Sprenevedanje komunistov in levakov. Kowalkovski je izjavil: LAŽ JE NEUMRLJIVA DUŠA KOMUNIZMA!

  • komar marko

   t da so bratski Rusi okupirali polovico POLJSKE je laž, Ni bilo pakta in ni bilo prijateljevanja v TRBOVLJAH za 1 maj, in vaški posebnež je izdal TIGROVCE na Mali gori pri Ribnici!

 • komar marko

  čuidno, da pisunčki nič ne porečejo glede ĐUSEPEJA, ki je spisal skrapucalo o Palčki Smuku. Torej enkrat LAŽNJIVEC, vedno lažnjivec. Palček Smuk pa nič. Samo kaj ko po 70 letih RESNICA vztrajno sili na plano. Tudi skozi 13 pregrad!

  • novaknovak

   hehehehe, točn, džuzepe, ki je živel v prestolnici raja in obljubljene dežele, pol pa spizdil v fašistični lahovino…, od kjer spet poveličuje sistem, iz katerega je sam zbežal in to v osrčje fašije…

 • Nata

  Ho . . .ho . .. . . lizun in politčni pohabljenec je on sam !!
  Gospod veleposlanik je pa bil fin ! Za neznanje pri Delu in njegovih pisunih prav gotovo ne gre !!

 • antimur

  Ne razumem, kako lahko pijanček in komunajzerski podrepnik sploh karkoli kraca in gobca, če ni sposoben drugega, kot napadanja na vse, kar je normalnega na tem svetu. Pravi kučanistični shizofreni idiot.

 • fikus

  Oh, oh, …….. spet se oglaša ta ježek, ježek, gozdni dedek, ki raca…………in kraca……

 • Olga

  Bistvo je, da je Poljska katoliška država! Komunisti ne prenesejo krščanstva, ker jim kaže zrcalo!
  Komunist Jež je navaden kriminalec, saj pri svojem pisunstvu krši etiko, moralo in zgodovinska dejstva!
  Komunisti napadajo druge in jim pripisujejo svoje zločine, zato da bi jih prikrili! Komunizem je zločinski sistem! Komunisti so zločinci!

 • Pepino

  Ježa boli ker Poljaki med 2. sv. vojno niso izvedli revolucije, tako kot pri nas. Sicer pa je Jež zgodovinsko popolnoma ne pismen.

  • sprehajalec

   Tako je, za komuniste niso niti vedeli. Prinesla jim je komunizem Arnija Ludowa na bajonetih, skupaj z bratskimi sovjeti.

  • radames

   No, Jež je zgodovinsko pismen, samo je tako POKVARJEN, da z veseljem izpolnjuje ukaze mafije, da MORA v svojih prostih spisih ČIMBOLJ LAGATI.

 • 5-RA

  Pisunu Ježu gre v nos, ker so Poljaki sovražili komunizem in so ga odvrgli na gnoj in poglej ga zlomka: dohiteli in prehiteli so podalpsko kloako, ki se oklepa nekega demokratičnega socjalizma in malikuje revolucinarje. Zavist in pijača pa potem naredita takole skrapucalo od kolumne.
  Jež sprijazniti se bo treba: Komunizem NE deluje in je slepo črevo evolucije…tako kot vi.

 • šmentanamuha

  Komunizem je nevarna tvorba, sponzorirana s strani žido-sionistov, ki se širi po planetu v različnih preoblekah.

 • GrdaResnica_LepaLaz

  Zanimivo je da vse te globalitične/sionistične organizacije tako zelo demonizirajo in Sovražijo Nacistično Nemčijo, ne mine niti eno leto kjer nebi najmanj desetkrat pljuvali po Tretjem Rajhu pa je od njegovega konca 1945 – 71 let pa morajo vsake toliko cajta omenit da slučajno ne bi kdo kaj pozabo kar nam želijo sionisti vcepiti v glavo. Več kot Očitno je Hitler popucal napačne ljudi oz taprave je spustil ven
  Kajti ta isti mediji sedaj vakega slehernega avtohtonega Evropejca kličejo naci če ne prikimava multikulturalizmu.

  • dob

   V nekem postu sem že omenil problem polarizacije in kako jo jaz razumem. Zame je vse to (Islam, nacizem, fašizem, komunizem) ista Brezsrčnost.
   Primerjava ene brezsrčnosti z drugo v smislu iskanja razlik med njimi je slepilo. Kadar soočimo eno brezsrčnost z drugo brezsrčnostjo z namenom ugotavljanja katera od njih je bolj brezsrčna od druge ali pa katera je manj brezsrčna od druge, pravzaprav iščemo izgovor zato, da eno od brezsrčnosti peljemo naprej, se ji priključimo in jo zagovarjamo.
   To je bistvo polarizacije!
   Brezsrčnost je led v srcu namesto srca. Bolj led – manj led, kakšna je sploh razlika? Brezsrčnost je brezsrčnost. Neumno je to, da nas ena od brezsrčnosti spodbuja k sovraštvu do konkurenčne brezsrčnosti, mi pa tačas sploh ne vemo, kaj nam s tem dela. Ne opazimo, da nas je brezsrčnost zmrznila tam, kje bi morali biti sposobni čutiti, kako je grozna.

 • Aton

  Poljska je največji sovražnik komunizma in nacizma. Torej – vse je jasno!

  • slosin

   Sovražijo tudi Ruse in to gre Ježu najbrž hudo v nos…

 • garfi

  to niso novinarji ampak družbenopolitični delavci in paraziti

 • opazovalec

  @kot da bi bila Poljska med drugo svetovno vojno zaveznica nacističnega
  Tretjega rajha in da Ježeve tendenčne poenostavitve niso skladne z
  zgodovinsko resnico. “Še posebej bode v oči vztrajno žaljivo
  izražanje vašega novinarja, uporaba pejorativnih besednih zvez, kot so
  ‘bratovščina lizunov, barab in političnih pohabljencev’, uperjena v
  državljane Poljske, izrazov, ki – poudarjam – žalijo vsako izmed 6
  milijonov poljskih žrtev druge svetovne vojne,”

  S Poljaki so problemi, koliko od teh 6 miljonov so pospravili sami Poljaki, Žide namreč. Le te so ubijali še leta 1946, znan je namreč “Pogrom v Kielcah” 4.julija 1946, ko so vojaki, policisti in civilisti pobili najmanj 42 Židov od skupno 200 od predvojni 24.000, ki so preživeli vojno. Razlog, otroške blodnje o ugrabitvi…… Posledica je bil umik kakšnih 150.000 preživelih poljskih Židov v zahodne države.

  Toliko o žalitvi Poljakov!

 • Hribouc

  Jaž, veliki plebejec kvazinovinarske podložniško hlapčevske srenje Kučanovega rdečega Agitpropa 571 Kombinata Slovenistan nabija ponovno in totalno brezsramno in to proti drugemu narodu.
  Poljsko in poljski narod kolikortoliko poznam in brezmejno spoštujem do Nebes!
  Ne samo zato, ker so v boju proti planetarnemu hudiču storili mnogo več v mnogo težjih pogojih kot katerikoli narod planeta Zemlja, pač pa tudi zaradi ekstremno močnih posameznikov in v špici s Svetim
  Janezom Pavlom 2!
  Jež in podobni bedniški lizuni Agitpropa 571 dobro vedo, da je Janez pavel 2 v veliki meri pomagal sesuti komunizem in dobro ve kaj Poljska država in poljski narod pomeni kot protiutež svetovni ruski barabiji-in drznem si misliti, da iz te povezave izhaja sovraštvo satanskih razmer, ki jih z lažjo in z zlobo bruha na dan
  Jež.
  Ja, poljaki so izkusili vse, kar je zmoglo orkestrirano hudo zlo največjih satanov 20.stoletja, Stalina in Hitlerja.
  Niso pa, hvala Bogu, izkusili pošastnosti tega, kar je izkusil slovenski narod in to je komunistični teror nad osovraženim in zavrženim ter razčlovečenim delom lastnega naroda brez primere v človeški zgodovini v oblikah , ki jih niti Salvador Dali ne bi zmogel znesti na platno.
  Ambasador Poljskega naroda v Sloveniji ne ve in ne more vedeti kaj je to globoko kriminal boljševiško zlo v dnu pekla slovenskega naroda, ki je temeljito zakrito z zmagoslavjem Zla nad Dobim 1945 in z popolnoma zlaganim mitom NOB Revolucije v Sloveniji.

  Treba je ponovno povedati, da je vzpon tega zla v obliki komunistične partije Jugoslavije, vodenoe iz Moskve in iz Kominterne omogočil, najverjetneje, Stalinov general, Tito v popolnem in koordiniranem kolaborantskem incestnem odnosu in z odobritvijo angleškega dvora, kraljice Elizabete 2 in velikega Churchilla ( beri : Peter Batty – Velika Titova prevara)
  Ista, angleška kamarila , ki je organizirala beograjski puč 1941 in , ki je naredila poljski katastrofalno zgodovinsko škodo in to je treba v boju proti zlu, ki se, očitno, kdo ve zakaj, ponovno generira zdaj, tudi skozi možgane zlobe in laži, ki ji je ime Jež & Delo !
  Torej, čudno, da Poljska še ni pričela z postopki na meddržavni ravni- in zlo se razplamteva!

 • radames

  Ti, Boris Jež, a bi šel ti malo zminirat borovniški viadukt, ker je bil za partizane prehud zalogaj? Pred leti si se namreč v svoji kolumni v Sobotnem Delu zlagal, da so ga rušili partizani. Zdaj je vrsta na tebi, da zrušiš tisti preostali steber. Zate to ni težko, saj je ostala komaj malenkost od mogočnega viadukta. Zvrneš liter šnopca pa greš v akcijo!

 • radames

  Ježek! Tudi pri nas je bil fašizem v 30. letih splošen pojav. “Slavni” “filozof” Slavoj Zizek je pred kakšnim desetletjem izdavil, da je bil maestro arhitekture Jože Plečnik fašist. Nekaj njegovih del je zraslo v Ljubljani ravno v 30. letih.

  Zdej je v roke Delo dobil zajeban Idrc. Zdej boš pa kmal letu, Jež!

 • radames

  Za nenadkriljivega lažnivca Borisa Ježa:

  Poljak Lešek Kolakowski: “Laž je nesmrtna duša komunizma.”
  Rus Aleksander Solženicin: “Če komunisti prenehajo lagati, propadejo v 14 dneh.”

  • komar marko

   joj prejoj. Pri nas pa že 72 let živijo od PRAVLJIC in nas molzejO!

  • Hribouc

   Sergej Kurdakov, ex šef Komsomola Kamčatke po pobegu v Kanado:
   Komunizem je najjhujše zlo, ki je prizadelo človeško raso!
   Preberite nj.knjigo, OPROSTI MI NATAŠA in boste jokali, morda molili in kleli, zagotavljam.

 • radames

  “Novinar” Boris Jež tekmuje s Televizijo SLO. Tovariš “novinar” laže, na TV SLO pa zamolčujejo. V pregledu koncentracijskih taborišč po svetu in skozi zgodovino, so na TV namreč zamolčali vsa komunistična koncentracijska taborišča po svetu. Najbolj bode to, da niso omenili sovjetskih, pa tudi to, da se jim je zdelo pomembno, da ne omenijo tudi slovenskih

 • Sarkazem

  Škoda, da g. veleposlanik ne vztraja in zahteva objavo svojih popravkov, kar se mora zgoditi po zakonu!
  Je pa treba vedeti, da v režimski časopis pišejo naročene članke in da je pisec še najmanj kriv, ker pač mora tako pisati, kot mu je ukazano. Našim levakom gredo Poljaki na živce, ker levičarjev sploh ne volijo več. Pri njih se na oblasti izmenjujejo desne stranke. Premierkin sin je ravnokar postal duhovnik in pel novo mašo. Popolnoma drugače kot pri nas, kjer se bohoti komikontinuitetna rekonkvista, ki podpira kulturni marksizem in islamizem!

 • MEFISTO

  Gnil režim sloni na gnilih novinarjih.

 • Darth Vader

  Pawel Czerwinski = Legenda

 • xtc

  Ko bodo Poljaki začeli Kučana in njegove komunistično ruske hlapce začeli vlačiti po sodnijah in masno kASIRATI BO HITRO KONEC:kUČAN SPODKOPAVA VSE ANTI RUSKE VLADE ON JE IZDAJALEC;KI JE PRISEGELmOSKVI ZA VSAKO CENIO;rEZULTATI PA VIDNI DNEVNO:uPAM LE ;DA GA ONEMOGOČI TUJINA:

 • samotoje

  Boris Jež je poslušen in ubogljiv partijski vojščak in piše tako, kot je vedno pisal- ritolizniško. Ob Ježu se naježim.

  • Wizeman

   Šur. Vsakdo, ki misli s svojo glavo je ubogljiv partijski vojak. Hja, nekam čudno mi zveni tale stavek….. Prej bi rekel, da je večina ubogljivih partijskih vojakov tukaj na preži za “levo nevarnostjo”…..

   • samotoje

    Če meniš, da Jež misli s svojo glavo, se hudo motiš. Jež ni nikoli mislil s svojo glavo. In nikoli ne bo. Ne more.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!