Levičarji se počutijo tako ogrožene s strani miroljubnih zagovornikov slovenskih vrednot in tradicije, da so ukinili Facebook stran

Foto: STA

‘Slovenija zavaruj meje’ je bila stran na Facebooku, ki je opozarjala Slovence pred prihajajočimi migranti in prikazovala posledice pretiranih muslimanskih migracij v Evropo. Slovenke in Slovence je soočala z dejanskimi problemi, ki jih prinašajo migranti s seboj in prikazovala slike terorističnih napadov iz Evrope in ZDA kot svarilo, kaj nas čaka, če bomo še naprej tako tolerantni do migrantov, kot od nas to pričakuje slovenska vlada. Kot kaže, pa je resnica, ki jo je ta stran širila, motila levičarje – stran so prijavljali kot sovražno in dosegli, da jo je Facebook ukinil.
Stran na Facebooku ‘Slovenija zavaruj meje’ je ves čas opozarjala na islamizacijo in nevarnost, ki jo ta predstavlja za Slovenijo in Evropo. Prav tako je prikazovala posledice islamizacije ter svarila, da migranti s seboj ne prinašajo nič drugega, kot le težave, terorizem in grožnje našim državljanom. Poleg nasilnih migrantov, ki ne spoštujejo naše vere, tradicije, še najmanj pa žensk, kar se kaže s številnimi posilstvi in z umori, pa je opozarjala tudi, kam vodi pot, če bomo tolerantni do nezakonitih migrantov. Očitno pa to ni bilo po volji levičarjem, zato so stran prijavljali zaradi domnevnega sovražnega govora – Facebook je pred približno tednom dni to stran tudi ukinil.
Stran ‘Slovenija zavaruj meje’ je bila odlično obiskana, saj je imela več kot 32 tisoč članov.
Ne pustimo, da nas, Slovence, izrinejo iz naših naselij
Levičarji več ali manj vsako govorjenje in pisanje čez migrante razumejo kot sovražni govor. V tem nikakor nočejo prepoznati borbe za Slovenijo in slovenstvo, čeprav so nekatere evropske države, kot so Nemčija, Španija in Francija, dober primer, kako izginja njihova kultura, ker vodijo tolerantno politiko do migrantov. Zadnji tak primer je, ko je španski nogometni prvoligaš Real Madrid umaknil križ iz svojega grba v šestih muslimanskih državah na Bližnjem vzhodu, saj naj bi bilo to preveč občutljivo za njihove muslimanske kupce. Podoben primer so tudi nekateri predeli Velike Britanije, kjer so še pred nekaj leti živeli le Britanci, a so jih migranti s svojimi številnimi družinami, nemogočim obnašanjem in neprestanim razmnoževanjem popolnoma izrinili, v ulice in naselja, kjer so številčno močnejši, pa uvedli svoja pravila. Učimo se ob tujih primerih in nikakor ne dopustimo, da bi se podobno zgodilo v Sloveniji.
Da je Facebook ukinil stran ‘Slovenija zavaruj meje’, so nas opozorili naši bralci, ki v nas prepoznavajo medij, ki širi resnico. Pravijo, da se jim zdi žalostno, da so nekateri omenjeno stran na Facebooku označevali za neonacistično in fašistično le zato, ker ni širila novic, ki jih zagovarjajo levičarji, ki želijo islamizirati Evropo in ZDA. “Ljudje, ki so to stran označevali za fašistično, pa sledijo stranem, kot so Socialistična partija Slovenije, ki poveličuje totalitarne voditelje in njihove poboje, ki pa še vedno ni bila izbrisana,” je zapisal eden izmed njih.
Del levice glasoval za zakon o tujcih, ostali so le kameleoni
V Državnem zboru pa so končno sprejeli novelo zakona o tujcih, ki predvideva aktivacijo posebnega ukrepa, s katerim bi zaostrili pogoje za vstop nezakonitih migrantov v državo. Rezultat je pokazal, da je bil predlog sprejet, kar pomeni, da so zanj glasovali tudi poslanci SMC. Toda ne vsi. Med bolj znanimi poslanci so zakonu aktivno nasprotovali trije doktorji znanosti Milan Brglez, Mitja Horvat, Dragan Matić in Janko Veber, nekdanja in bodoča sodnica Jasna Murgel pa ni glasovala, pa ne zato, ker bi bila odsotna, ampak zato, ker je glasovalno kartico preprosto potegnila iz glasovalne naprave. In kaj nam to pove? Vso to dogajanje nam pove to, da je SMC hudo razdeljena in skregana, da sta nastala dva tabora, Cerarjev in Brglezov in da za sedaj zmaguje Cerarjev tabor. Po današnjem govoru Milana Brgleza, v katerem je povedal, da nasprotuje zakonu svojega šefa Mira Cerarja, je še toliko bolj jasno, da Milan Brglez po svojem političnem prepričanju ne sodi v SMC, ampak v ZL, je na svoji spletni strani zapisal dr. Vinko Gorenak in dodal: “Še nekaj takih kameleonov je v sedanji sestavi Državnega zbora. To so Mitja Horvat, Dragan Matić, Jan Škoberne, Kamal Izidor Shaker, Matjaž Nemec, Marinka Levičar, Marija Bačar, Julijana Bizjak Mlakar, Janko Veber  in še kdo. Ti posamezniki očitno začasno nosijo politično izkaznico SMC, SD ali DESUS, njihovo srce pa bije za vrednote preteklosti, ki jih pooseblja ZL.”

Levičarji organizirano in sistematično Facebooku prijavljajo nesporne vsebine
Sicer pa se je med levičarji ustvarila prava skupina ljudi, ki so organizirani, da sistematično rušijo vse vrednote in tradicijo, v kateri prepoznajo desne temelje. Tako družno prijavljajo Facebooku strani, ki opozarjajo pred migranti, pred nevarnostjo islamizacije in šeriatizacije ter tiste spletne povezave, ki dajejo jasno vedeti, da so vrata v Slovenijo za vse migrante zaprta. Hkrati se družno spravljajo nad politike in ostale posameznike, ki zagovarjajo slovenstvo in Slovenijo ter načrtno brskajo po njihovi preteklosti, da bi jih sistematično očrnili in tako ustvarili dvom v njihovo verodostojnost.

Marjanca Scheicher

 • garfi

  ANTI-FA=FA

  • Peter

   Azra?

   • Prle

    Ne, Lojzka,ha,ha.

  • Caetano

   Rdeči fašizem je to, da…

 • RATATA

  Opisano je hudo resen problem, ki se bo razvil v širše preganjanje takih, ki pravijo(MO):
  “Ne pustimo, da nas, Slovence, izrinejo iz naših naselij!”
  Vse pa samo zato, da se ukinejo nacionalne države v Evropi.

 • neny

  Med bolj znanimi poslanci so zakonu aktivno nasprotovali trije doktorji znanosti Milan Brglez, Mitja Horvat, Dragan Matić in Janko Veber, nekdanja in bodoča sodnica Jasna Murgel pa ni glasovala, pa ne zato, ker bi bila odsotna, ampak zato, ker je glasovalno kartico preprosto potegnila iz glasovalne naprave.

  DR. ZNANOSTI morajo kriti vse stroške migrantov in jih preživljati. Opozicija bi morala predlagati novi zakon novele, katero bi morali zagovorniki migrantov jamčiti z osebnim podpisom.

  • RATATA

   Jebeš tako znanost, iz katere lahko takšnile doktorirajo.

  • tohuvabohu

   DrBrglez je doktoriral na temo “Pomen nepozitivističnih epistemoloških in realističnih ontoloških predpostavk za osmišljanje mednarodnih odnosov in metodologije njihovega proučevanja”.
   Vsem radovednežem odsvetujem branje te naloge (je na spletu), ker tvegate, da vas pobere od smeha.

   • neny

    si mislim…bager ne odpelje…

  • tzt

   Murglova je mislna, da ja valda ni to zadnjič.

 • totex39

  Levičarska plačana banda se očitno vzgleduje po ameriških protestih.

 • Artur

  Kaj narod stori z narodnimi izdajalci, ko razturi izdajalski režim . Tik .tak. tik. tak. tik.tak ….. stara pravda se bliža Maribor ,Ljubljana , Črnomelj, Kranj , Novo mesto, Celje …..
  https://www.youtube.com/watch?v=Cu-PPrgsWH4

 • Aron

  pohvale facebooku, da je zaprl tole sovražno skropucalo, na katero smo opozarjali že predolgo časa.

  • neny

   pribij se na križ in moli za ekonomske dobičkarje. Amen.

   • Aron

    od kje si pa to molitvico vzela? iz SDS molitvenika?

    • neny

     tale je od papeža. Žal. Lahko ga je sram kako mu Italija propada, sam pa širi vero sovraštva pod krinko ljubezni. Podpirajo pa ga vse katoliške ovce…za kozlat.

     • Aron

      zakaj govoriš o zadevah o katerih nimaš pojma?

     • neny

      uči se, da boš imel pojem o pojmu.

     • fmg9

      No, no, Neny, tukaj pa moram podati repliko.
      Katoliki nismo ovce, imamo razum. Nestrinjanje z Bergogliojevim pogledom na Cerkev je pa tudi vse bolj očitno na globalni ravni znotraj Katoliške Cerkve.

     • neny

      ja okej…mogoče imaš prav. -:) ..ali si eden izmed teh. Za večino starejših in pa italijansko nacijo je BOG.

     • fmg9

      Hja, tudi v Italiji se celo najbolj papežu vdani že sprašujejo, če se Vatikan zaveda Bergoglijevih posledic ne samo za Cerkev, ampak za celotno EU.

     • neny

      … s takšno miselnostjo jih je premalo, na žalost. Pri IT ima papež tako visok rejting, za nas nepojmljivo…

     • Franc Šink

      Vključili so se Židje.

  • RATATA

   Je živel mož (Slovenec).
   Imel je psa
   (Arona),
   lepo ga je redil.
   Nekoč mu ukrade kos mesa,
   (in se speča s komunajzarji)
   zato (in ker…) ga je ubil.
   V grob ga pokopal je,
   na tablico napisal je.

   Je živel mož …..
   ….
   ….

 • Krtača17

  Še tole lažnivo, hujskaško, prostaško stran bi bilo treba tudi malo spucat.

  • tohuvabohu

   Za začetek se lahko spelješ sam.

  • goldhorn

   Na tak nivo jo spuščate ti in tvoji somišljeniki……

   • bbb

    Pa ja! Poglejte samo po člankih, na kakem nivoju su.

 • rubec

  Tudi mene so prijavili Facebooku pa so dobili odgovor ki ga niso pričakovali. Po angleško ne znam ponoviti lahko pa probam dati v slovenski jezik. Ne se fukat z rubecom.

  • RATATA

   Primen pa itak mislijo, da prepevam “(T)RATATA, (T)RATATA, zdaj igra naša muzika…”,
   ne vejo pa, da jaz po enem tonu tolčem, ko petelinčka stiskam.

  • Unikatna

   Mene so blokirali na FB ob referendumu o zakonski zvezi! Pa nisem nič kaj takega napisala kot, da tega Grošlja vidiš vsepovsod na FB! Na živce mi je šel, ker je pljuval po drugače mislečih – da so vsi nestrpni, gnide, homofobi itd. Drugi dan sem že bila blokirana. Tri tedne sem se borila, da so me odblokirali.

  • tzt

   Lucky. Če bi te FB prijavil Antiffi, bi še zdle moru delat.

 • Kat Wilson

  Ah, ukinili so jo.. Neki časa sem jo spremljala, pol pa sem ugotovila, da ne izvem nič novega kar nebi že vedela… Mi pa vseeno ni všeč, da so jo ukinili. Upam, da naredijo novo. Sicer pa sploh ne rabiš bit nek hud nacionalist, da se strinjaš da se zaprejo meje pred temi hordami divjakov. Dovolj je že, da ceniš svojo kulturo, civilizacijo in imaš vsaj za kanec zdrave pameti. :) Joj, se še komu zdi, da odkar je Trump postal predsednik, se stvari obračajo na bolje? Naši se bodo itak obrnili po vetru, letos bodo volitve v Nemčiji, Franciji… Stvari se bodo krepko začele spreminjati, držmo se da nas ne valovi butnejo iz barke :)))

  • Aron

   jap, odkar je drumpf precednik so stvari boljše. no, vsaj za peščico najbogatejših, ko j*** navadne državljane, ne?

 • dob

  Še malo in bo slovenska zastava prepovedana, ker žali čustva jugoslovenarjev.

  • RATATA

   Saj itak ni taprava bodo morda rekli. Sploh ni zaživela. Je pa edina.
   Upam, da jo do Planice še pustijo.
   Ko jo bodo pa prepovedal, bomo pa tastare, taprave ven potegnil.

   • Aron

    povej kdaj in kje, da te obišče policija

    • RATATA

     Oni že vse vejo. Nčbat.

     • Aron

      odlično!

     • tohuvabohu

      Seveda vejo, saj jih imajo tudi sami.

  • samsara

   Potem pa bodo prepovedani še križi na najrazličnejših lokacijah, opoldansko zvonenje cerkvenih zvonov kot opomnik na poraz Turkov pri Sisku, potem še zvonenje pred mašami…

   Pa tudi dosmrtnega ljubljenega vodjo, zadnjega udbokomunističnega predsednika, trenutno samozamrznjenega predsednika komunistične partije Slovenije, pojavnost slovenskih zastav ne navdušuje preveč, saj samostojna Slovenija nikoli ni bila njegova najintimnejša opcija, pa tudi z odcepitvijo od totalitarne udbokomunistične Juge, se ni mogel in se še vedno ne more sprijazniti.
   Verjamen, da boi zastavil svoj vpliv v prid uresničitve tvoji napovedi. Najbrž postopno, tako kot je lastno zahrbtnim entitetam.

   • dob

    kučan ima prej picajzle za intimno opcijo, kot Slovenijo.

    • pajot

     Svoji k svojim.

  • Goran Fatovic

   Ja , dokler bomo vsi kot pizde tipkal na računalniku, namesto , da vzamemo vrtno orodje v roke

   • dob

    Ne podcenjuj besed.
    Beseda ni konj – beseda je cela čreda!

 • Unikatna

  Ni pošteno!! Če za njih velja prepoved, potem je potrebno tudi prepovedati islamske radikalne strani!
  Nekateri želijo prepovedati vse, ki opozarjajo na posledice. Prav žalostno je videti koliko vohunjenja in toži bab je v slovenskem prostoru.

  Ravno sinoči je bilo na Planet TV kako blizu je Sloveniji nevarnost in da imamo tudi že pri nas safaliste! Očitno mnogim dol visi za našo varnost!

  • neny

   koga zanima varnost, petdeset Sor. organizacij, ki so ukinili stran?! Prodali bi deset avtohtonih za enega migranta. Za keš seveda.

 • Anton Zor

  če bi slučajna ta Slovenka zastava prepovedana , potem svetujem , da se za Slovensko zastavo predlaga Karantanska

  • RATATA

   Izvirno neokužena

   • luckyss

    Lahko je na zastavi tudi frača..da le ni rdeča..

    • RATATA

     S fračo streljam komunajzarske pse tja u pizdo.

     • luckyss

      Bolj streljate besede tja v tri p.m..

     • RATATA

      Zaenkrat res še bolj teoretiziramo in se psihično pripravljamo, da ne bo pregrdo vse skupaj, ko bo šlo za prakso. Za te primere, ki se obetajo ni pravil in konvencij.

     • luckyss

      Torej jam še ne kopljete, lopate pa že imate..
      Se niste nič naučili iz zgodovine ?!

     • RATATA

      Ne skrbi, sem jasno napisal, “da ne bo pregrdo”.
      To pa pomeni, da nihče nedolžen ne bo obsojen / in to pred sodiščem.
      Tisto zavajanje o t.i. smrtnih obsodbah in t.i. izvensodnih pobojih s strani tvojih legendarnih junakov nihče razen tvoje udbovske dece ne zagovarja.
      Simpatizerjem in resničnim skesancem se marsikaj odpušča.
      Nič jam ne bo treba, za pokop imamo Slovenci britofe.

     • luckyss

      Moram priznati, da si precej “zmeren” glede na nick…
      Imaš pa precej drugačnih kolegov na teh straneh..

     • RATATA

      Pa kaj pomirjaš zadevo? Kaj sebe ven vlečeš z označevanjem mene za zmerneža?
      A me želiš ozmerjati s slabičem, da ne bom sesul par odredov pritepencev in domačih komunajzarskih istospolnih lgbitovskih ćefurantov vključno s trenutnimi odločevalskimi primitivci?
      Tudi tebe si ne predstavljam, da bi lahko kdaj bil med skesanci ali da si le simpatizer, ker si preveč borben. Torej veš kje se boš znašel (!)(?).

     • luckyss

      Za nekaj tu prisotnih vem kje se boste sčasoma znašli…
      Upam da bodo vizite redne in zdravila močna..
      Zame pa ne skrbi, če je treba tudi grizem :))
      Sedaj pa se opravičujem, grem k sosedi “na kavo”, gre sosed na jago…
      Upam, da nisi lovec – Slovenija je majhna :DD

 • luckyss

  Pa pogledate zvečer pod posteljo, če se mogoče tam ne skriva kak levičar ? ;))
  Res ste bedni s tem označevanjem …
  Jaz sem strogo proti uvozu migrantov, pa bi po prepričanju prej sodil na levico kot pa na desnico…
  Ne se torej smešit, ste že otročji ;)

  • RATATA

   Živce pa imaš pesjanar.

   • luckyss

    Glej, vedno manj Slovencev vas resno jemlje zaradi vaše paranoje..
    Ali nič ne mislite na volitve ?!

    • RATATA

     Glej ti.
     Tvoj udarni stavek (tretji po vrsti/ od štirih) izniči pomen samega sebe.
     Druge tvoje prispevke ne bom analiziral.
     Niti slučajno nisi butast, samo ne najdeš celovitega načina, zato si malo “osovražen”.
     Jaz nimam ambicije tebe prepričevati v karkoli.
     Sem pa razbral, da tudi ti veš, da sta definiciji levice in desnice neustrezni.

    • nevtrino

     Nikar podtikat nekakšno paranojo.
     Je samo preživetje in samoohranitev Slovencev v lastni državi.

  • sevenx

   Levi ali desni. Večina misli da so levi komunisti desni pa nacisti. Partizani proti “nemcem”.
   Obojni so bili socialisti, tako Hitler kot Mussolini sta bila ekstremna levičarja.

   • luckyss

    Gre se preprosto za to ali si Človek ali nisi…ta politična obarvanost je brez veze in razlog za razprtije..

    • RATATA

     Jaz sem Človek najprej do svojih!
     Lahko grem še malo naprej. Malo!
     Tole, kar se pa dogaja po evropi zdaj je pa Pizdarija Huda!
     To je pa treba ustavit!

     • luckyss

      No vidiš, saj se da povedati resnico brez vpletanja politične barve..

     • RATATA

      Ampak zaradi politične barve so tvoji potuhnjeni uzurpatorji na oblasti.
      Ti si pa njihov in to zagovarjaš, podpiraš in se celo boriš razlagat svoj prav.
      Pa kaj ti je?
      Kupčkati se da le v pokvarjeni politiki.
      Ko pa smer politike neke struje naslednikov zločinskega režima pobliže pogledaš se pa ne da kupčkati o nobeni stvari. To bi bila pokvarjenost! In to predlagaš ti.

     • luckyss

      Na oblasti so itak vedno isti po karakterju, le včasih malo prestopijo ali se prebarvajo…in seveda ščuvajo ovce, da jih potem lahko pasejo..

   • Aron

    benito je bil tako ekstremističen levčar, da so ga vrgli iz stranke. tako kot janšo.

  • neny

   Pri tej temi ne gre za razmejevanje na leve in desne. Heklerji se izživljajo nad svobodo govora, ki ščiti domače prebivalstvo. Kar implicira na sovražni govor begunskih dobičkarjev.

  • nevtrino

   Tudi vi se nikar ne smešite, saj je opredelitev levičarjev in desničarjev na Slovenskem kar težka problematika, vsekakor pa je zagovarjanje in zaščita domovine, naroda, lastne države, tradicije, razpoznavnosti, domačih vrednot,… prej polarizirano desno, kakor levo.

   • luckyss

    Resnica in pravica nista nikamor orientirani, ampak preprosto sta!
    Politiki pa ju izkrivljajo in napeljujejo vsak na svoj mlin..
    In ni cilj politikov skrb za državljane, ampak skrb za lastne polne riti, ki jih hranijo z razprtijami med ljudstvom..

    • neny

     če bi poznal resnico, bi jo znal tudi predstaviti. Nisi ji odrasel, tako dokazuje tvoj post.

     • luckyss

      Jaz svojo resnico najbolj poznam, ker je moja…..”Tvoja resnica” pa je od tvojega vodje..

     • neny

      ufa….1000000000000000000000000 km mimo gola.

     • Peter

      Ko jim zmanjka argumentov preidejo na “tvoja resnica je od tvojega vodje” in podobne aksiome, ki se so jih naučili v Nedelskem, no.

     • neny

      itak…kot zadnje uporabijo univerzum.

     • Capi

      ….in vsegliharstvo

     • nevtrino

      Resnica in pravica med drugim tudi ne preneseta nobenega podtikanja, še manj pa razsojanja.

     • ogledalo

      Podtikanje je domena sektaškega politikanstva!

     • nevtrino

      A finančne ministrice ?

     • ogledalo

      Ne. Tako kot 22.2.2011, ali pa 4.4.2014. Ali pa 17.1.2013. To so nekateri od datumov, kjer je sekti oz.članom, dokazano podtikanje in ponarejanje.

     • tohuvabohu

      Ti si pa tako prikupno zmeden, da še svojega vodje ne poznaš …

     • luckyss

      Nimam vodje, zato lahko z mirnim srcem ugotovim npr., da sta Grims in Kordiš povsem podobna provokatorja..Ti bi pa verjetno dvakrat premislil preden bi napisal da je JJ plešast ;))

     • tohuvabohu

      Ne serji. Jaz govorim, kar mislim, da je prav. In pri tem upoštevam, da ni dobro vedno povedati vsega, tudi v odvisnosti od sogovornika. S kakšno pravico obtožuješ ljudi, da nimajo lastnega prepričanja in samo ponavljajo tuje misli? Z enako pravico lahko mislimo o tvojem oguljenem govoričenju.

    • nevtrino

     Posploševanje tudi v tem primeru ne pelje nikamor, obstajajo kar velike in tehtne razlike tudi v politiki. Samo ignorantski zabitek lahko ignorira samoohranitev, samozaščito, obrambo domačega praga in teptanje šibkejših narodov in skupnosti v globalizaciji.

  • moon

   Ne stekas: levicar – partizani, desnicar – domobranci. To je vse kar v SLO deli. Pri vseh ostalih temah ste res sami levi.

   • luckyss

    Večina partizanov in domobrancev je mrtvih..Deli nas samo neumnost..

    • moon

     Nimas stika z realnostjo, tako kot vecina tvojih levih kolegov.
     A ni eden vasih pred kratkim javno dejal, da bi spet polnil Barbara rov?

 • sprehajalec

  Projekt levičarstva, to je zamenjave delov prebivalstva, ki ni sposobno dojeti svetle misli in boljšega, ki ga nosi s seboj leva misel in svetovni nazor, je star koncept. Od Jakobincev v Franciji, ki so sekali glave kot po tekočem traku, do umetno izzvanih lakot v Sovjetski Zvezi holodomora in gulagov, do likvidacij razrednih sovražnikov po drugi vojni pri nas. Nadaljevala sta ga Mao z družbenimi eksperimenti, po katerih so rezultirale velike lakote, striček Ho v Vietnamu, do znanega teoretika in praktika leve misli, Pol Pota v Kampučiji, ki je iztrebil mestno prebivalstvo, ker je bilo okuženo z buržuaznimi idejami.

  Želja po zamenjavi drugače mislečega prebivalstva ostaja torej naprej. Levičarska sla po oblasti, pa je zaenkrat to slo zakamuflirala in jo ovila z svetlečim se celofan papirjem, ter ji pridala prvine krščanske misli in ljubezni do bližnjega, ter potrebe po pomoči vsem. Z temi besedami sedaj izvaja cenzuro, ki se ji težko upreš, saj so te prvine krščanstva vtkane v europsko civilizacijo.

  V ozadju so seveda sla levičarjev po oblasti ter socialni fondi europskih držav in unije, ki bi se jih radi polastili.

 • radames

  Do sedaj so se Slovenci samo enkrat z orožjem uprli ekstremnim levičarjem.

  • RATATA

   Se bojim, da so bili takrat Slovenci pretežno drugačni, kot smo sedaj.

 • nevtrino

  Le vkup, le vkup, Slovenci, kolikor nas še sploh je, neiztirjenih, malo manj kratkovidnih, v teh jugobutalah !

 • ogledalo

  In to je “novica dneva”!? No, da vas malo spomnim na to, da je mednarodni dan spomina na žrtve holokavsta. V Auschwitzu je med drugo svetovno vojno v plinskih celicah ali poskusih nacističnih znanstvenikov umrlo med 1,1 in 1,5 milijona ljudi, pretežno Judov. V holokavstu je umrlo skupaj okoli šest milijonov Judov. V nacističnih in fašističnih koncentracijskih taboriščih je bilo zaprtih tudi 63.000 slovenskih internirancev. 12.000 se jih nikoli ni vrnilo. Pri holokavstu so pomagali tudi odpadniki slovenskega naroda, izmečki, ki so prisegli Hitlerju!

  • neny

   boji se za svoj oplemeniten TRR.

  • nevtrino

   Hehe, marsikdo je pomagal, na različne načine … A distribuirani (krajevno in časovno) jugo holokavst, genocid in exodus nad Slovenci na Slovenskem je pa seveda povsem v redu, a ?

  • sevenx
   • sprehajalec

    Ne sevenx, ne preseli se med zanikovalce holokausta. Je vse dokumentirano, brez veze v to vrtati. Je bilo res in skrajno zavrženo dejanje. naj te raje motijo tisti, ki bi se radi uvrstili pod holokaust v zadnjem času, glej spodaj.

  • sprehajalec

   Seveda je to novica dneva. Ker si nekdo lasti pravico, da presodi kaj je nestrpno in kaj je potrebno brisati. Resnica postane torej njegova domena. Zuckenberg je seveda dobil nalog za brisanje profila od Amnesty in Združene levice tičev, ki so si vzeli pravico za presojo kdo je nestrpen in kdo ne. Kot njihovi predhodniki nekoč, ZKS.

   Ker sem sam spremljal to stran, vem, da problema ni bilo, dokler so bili omenjani samo migranti. Ko pa so začeli še omenjati ZL kljukce in njihove ekscese v navezi z migranti, se je pa pojavila prepoved. Politični boj torej za oblast.

   Glede Holokausta je pa dobra novica letos, da se ne pojavljajo več v zvezi z njim ZZB NOVJ in interniranci. V preteklih letih so si ga želeli prilastiti in razširiti pojem Holokausta še na internirance. Izgleda jim ni uspelo.

  • rubec

   Samo šest milijonov judov? Da jih ni bilo 666 milijonov slučajno. Svetujem ti da prebereš še kakšno drugo literatuto kar se holokavsta tiče ne samo Delo ali pa Jeruzalem post. Idiot.

   • ogledalo

    Ne bom se spuščal na nivo desnega primitivizma. Menda, po vaše, holokavsta sploh ni bilo. Nemci so samo hoteli osvoboditi svet . Seveda so jim domobranci pri tem pomagali. Škoda le, da se jim ni izšlo? Nemcem namreč. Belogardistom se tako ne bi v nobenem primeru. V/na tvojo mentalno sfero se res ne bi rad spuščal.

  • radames

   Spominu pobitim Judom se gre prikloniti. Ne smemo pa pozabit na slovenska uničevalna taborišča od leta 1945 naprej. http://www.mp.gov.si/si/delovna_podrocja/pravosodna_uprava/poprava_krivic/publikacije/povojna_koncentracijska_taborisca_v_sloveniji/
   Ravno tako ne smemo pozabit na sovjetska taborišča sistema Gulag. V teh taboriščih je pomrlo vsaj še enkrat več ljudi, kot v nacističnih.
   In bistvena razlika. Nacisti so v glavnem pobijali Jude izven Nemčije. Tudi nemške Jude, se razume. Racije na Jude so bile po vseh zasedenih državah.
   Sovjeti, Slovenci in ostali jugoslovani pa so pobijali SVOJE ljudi.

 • centurion

  “…Radikalni levičar Brglez je takoj po glasovanju odšel iz dvorane….”
  Kam pa? Na sadjevec v bife. Tja kjer je že pred glasovanjem bil.

  • nevtrino

   Saj, kako je to mogoče, da je še en tak ignorantski zabitek predsednik parlamenta ??

  • rubec

   hehe, še posebej mu tekne kadar je đabe.

 • Anton

  jaz teh problemov nimam, ker ne uporabljam Facebooka in Twita

 • Igor Kavalar

  Zagovorniki človekovih pravic ilegalcev so največji kršitelji človekovih pravic državljanov.

  Ko zaprejo eno stran, ker ne želijo da ljudje izvedo kaj se dogaja po Evropi in svetu, priporočam da se jih odpre novih 10, na različnih lokacijah.

  Svobode govora in objektivnosti nikoli ne bodo ustavil.

  • Aron

   človekove pravice so univerzalne, mešaš pojme.

   • gušto

    kaj pa , če jih tiiiii ?

   • neny

    TI MEŠAŠ pojme.

   • moon

    Pojdi v Savdsko Arabijo in tam to povej naglas.

    • Aron

     ker?

     • moon

      Kaj ker???
      Eni tam ostanjo brez glave. Dobesedno.
      Ni mi jasno, zakaj vi arabcoljubci ne odidete tja in se tam ljubite z njimi.

     • Aron

      kaj ima veze savdska arabija s pravicami v zahodnih demokraticnih drzavah?

     • moon

      Mslim, res si cuden :S
      Katera civilizacija bo prevladala, glede na pomehkuzenost in sovrastvo do krscanstva na Zahodu, skupaj z vabljenjem divjih arabskih hord…?
      Ti se kar tolazi, da je vse to dalec stran, je ja.. samo v butastih evropskih glavah.

     • Aron

      Pa kakšno sovraštvo do krščanstva spet? Krščanstvo se zaradi odmika od svoje filozofije uničuje od znotraj, krivci ste pa ti in tebi podobni. Izobrazi se.

   • Igor Kavalar

    Ejga jest ti dam 288e socialne, ali 530e minimalne plače za 176ur, oziroma 400-600e penzije po 40 letih, pol pa lahko najameš stanovanje, si kupiš hrano, plačaš stroške, se izobražuješ, in pršparaš še kej zame, ti dej pa men 1963e kot plačujemo za ilegalce, pa bomo videl če boš govoril čez nekaj let o univerzalni pravičnosti.

    • sevenx

     Dobra Igor.

    • Aron

     nisem ti jst kriv, da si na socialni ali minimalcu. pritoži se strankam, ki vehementno zavračajo višanje minimalca (recimo SDS). isti ljudje, ki nočejo pri nas prosilcev za mednarodno zaščito, so tudi proti dvigu minimalne plače. kako se počutiš, ko te nekdo na suho?

     • Peter

      Minimalc je rešitev, ja. Oz dvig le tega za cele 3.4 eura…
      Potem ko so levičarji miljarde prečrpali iz slovenskih podjetij v davčne oaze in svoje žepe, ti vidiš problem v minimalcu? Ajajajajaj…
      Ko bi ta denar ostal v Sloveniji bi bili vsi na maximalcu, no.

     • Aron

      Denar ne smrdi in ne izbira barv, tako da ne streljaj v prazno:) Primc povedal al kdo? :)))))))

     • Peter

      Primc? Ne, Meseček mi je prišepnil ko se je zavzel za dvig minimalca. Tako bi se tudi jaz zavzemal za marsikaj: kot prvo ve, da predlog ne bo šel skoz in bodo nasedli samo razni aroni in podobno, kot drugo mu pa niti centa ne bo treba dati iz svojega žepa.
      Ne znaš enega komentarja spraviti skupaj brez žaljenja in neposrečenih insuniacij? Bogi si, no.

     • Aron

      No, no… pravokacija izzove pravokacijo, mar ne? In ja, sramota je, da se mora en Mesec zavzemat za pravice socialno ogroženih, medtem ko se desnuharji ukvarjajo s tem kako najbolj pomoči potrebnim še bolj zagrenit življenje. Žalostno, ne?

     • Peter

      Ja, žalostno.
      Še sreča, da imamo levuharsko vlado, a ne?
      Ki ima absolutno večino v Parlamentu in lahko s preglasovanjem doseže, da se sprejme katrikoli zakon, tudi zakon o 1000% dvigu minimalne plače, no.

      Ampak takih stvari ti ne veš, ti veš samo, da je treba pluvat po desnuharjih, samo to se to naučil, no.

     • Aron

      In zakaj je sedanja vlada leva? Ker sta ena ali dve stranki kao levi? Levi so toliko, kot je SDS demokratska :)

     • Peter

      Ne, zdajšnja vlada je desna in vodi jo Janša iz ozadja.
      Zadovoljen?
      Ne ljubi se mi več pregovarjat s tabo, niti na en argument ne odgovoriš s protiargumentom…
      Srečno hodi, no.

     • Aron

      Zbogom al kako že :)

     • Goran Fatovic

      Aron je verjetno Atanasije ? al neki srbskega, a ne?

     • Aron

      patetik

     • Igor Kavalar

      Ti si posredno kriv, ker si volil stranke, ki imajo danes večino in so na oblasti, ker one odločajo ne pa opozicija. Če je 21 poslancev SDS proti, še ne pomen da sem jest tudi. In to je bistvo demokracije, če se z nečim ne strinjaš.

      Ampak glej vi ne želite znižat davkov da bi gospodarstvo lahko dalo več, in raje država jemlje preveč, ne želite zategniti odtekanje pri javnih naročilih ko gredo mimo miljoni, in ne želite da se denar, ki so ga bankirji dajal tajkunom pa naj bodo to levi, desni, sredinski vrne nazaj v proračun v celoti. Normalno se vam zdi da profesorji dobivajo dodatke za pripravljenost, pa čeprav noben ne hodi na faks ob 3 zjutrej.

      Ja jest sem desničar in bi predlog ZL o dvigu na 700e podprl. Zahteval pa bi da se jih poveča na 1000e do konca mandata, ker že sami življenjski stroški in sam razvoj družbe narekuje takšne plače. Sam so bili proti tudi SMC, SD in DESUS, tako da ne govorit da so zdej te stranke desne, če so leve ali leva sredina in so na oblasti. Briga mene če je NSI pa Sds v opoziciji, če vem da ne morejo nič odločiti. Če tega niso sposoben narediti tako eni kot drugi naj spakirajo, in naj bluzijo nekim drugim državljanom o svojih mantrah.

     • Goran Fatovic

      J ti mater mrtvo provokatorsko

     • Aron

      umiri se otrok

     • Goran Fatovic

      Pojdi se jokat k stewardesi za bombnike in se zahvali očetu, ker ni uporabljal kondoma

   • nevtrino

    Hohoho, naj torej uveljavljajo ćlovekove pravice univerzalno in globalno, zakaj bi jih najprej v Sloveniji ?

   • xtc

    nIČ NI UNIVERZALNEGA BEBO;TUDI TE PRAVICE MORAJO BITI OMEJENE Z PRAVICAMI RUGAČE MISLEČIH TEMU SE REČE DEMOKRACIJA ONO PA JE DIKTATURA ALI PA ANARHIJA:

   • Peter

    Ilegalno prečkanje meje NI ČLOVEKOVA PRAVICA, no.

    • Aron

     Kaj pa legalno prečkanje meje, ki mu sledi mednarodna zaščita?

     • neny

      Zaščita ekonomskih migrantov je hudodelsko dejanje nerazvitih Z združb.

     • Peter

      Koliko od “beguncev” je legalno prečkalo mejo?
      Mednarodna zaščita? Za kaj? Zato, ker so prebegnili iz Hrvaške, kjer jim je zaradi verskega prepričanja grozilo preganjanje? Ali tam po novem divja vojna?
      Nabijaš ene fore na pamet, ljubček, nisi kredibilen, si pa dolgočasen, to pa ja, no.

     • Aron

      Torej bi po tvojem morala Hrvaška, al pa recimo še prej Srbija ali Grčija imet v svoji državi miljon ali dva beguncev? Je to tvoj odgovor na begunsko krizo? Al jih kar na morju pred obalo pustimo, bo najbolje, pa naj se znajdejo kot vejo in znajo, ne?

     • Peter

      Begunske krize ni, bo šlo že enkrat to v tvojo glavo?
      Gre za migracije, tisti majhen % pravih beguncev iz Sirije ne bi bil noben problem.
      Ja, naj se znajdejo, kakor se hočejo, nihče jih ni vabil in ne moremo jih futrat, ker je Evropa v recesiji.

      Prav zgleden primerek šamponiranja s strani osrednjih medijev si, no. Pa še tam so počasi spregledali in imajo tudi komentatorji že poln kufer laži, kolikor jih ne cenzurirajo.

     • Aron

      Kako niso Sirijci noben problem? Vprašaj malo svoje mariborske prijatelje, ki režejo gume ravnatelju, ki ima v šoli sirske otroke. Eno govorite, drugo delate :)
      Evropa ni več v recesiji, al sem spet kaj zamudil?

      Vglavnem, si zgleden primerek pravega Slovenca, ki ne vidi dlje od svojega nosu, samo jamranje in nič akcije.

     • Mojca pokraculja

      Dej no nehi, sama propaganda, bogve kdo mu je gume prerezal, a so že ugotovil? mogoče majo glih kar imenovanje ravnatelja v postopku, sicer pa kolkim se je to že zgodilo pa nobeden ni mrdnu, še policija ne.

     • Peter

      Ja, problem bi morali reševati v Grčiji in sicer povsem pragmatično: kdor lahko dokaže, da je iz Sirije lahko zaprosi za azil, kdor ne more, na levo krog in nazaj.

     • Mojca pokraculja

      Kaj te briga kok beguncev bo mela Hrvaška al pa Srbija. Je to naš problem ?! A se ti ne da dopovedat, da vsaka država gleda samo na to, da jih ne bi sprejela ali bi se jih čimpreje znebila, Hrvaška pa sploh!!! Brez milosti, sploh pa tvoje lažne skrbi za človekove pravice, nej se znajdejo kokr se vejo, točno tako.
      Že milijonkrat so rekl, da je treba problem rešit na izvoru, v Siriji. Torej kaj čakaš, v Sirijo se pejt borit za begunce, kaj veš mogoče boš pa nazadnje dobil odlikovanje kot novodobni “španski borec” ?!

     • Aron

      jasno, da me zanima koliko beguncev imajo na svojem ozemlju sosednje drzave, ker se to neposredno tice slovenije! tvoje nebuloze nima veze z nicemer, razen s tvojo nerazgledanostjo. kako se pa ti boris za pravice svojih sodrzavljanov, ker se zgleda za pomoci potrebne ne? se mi je zdelo, da so te samo besede in njc akcije

     • Mojca pokraculja

      Če bi/ bodo sosednje države ravnale tako, kot jim velevajo človekove pravice in mednarodne obveze, te nima kaj skrbeti oziroma brigati. Bo tam poskrbljeno za vse begunce in migrante, čeprav to niso nobeni begunci pred vojno ampak migranti, predvsem pa verski zavojevalci.
      Sicer pa, dokler so na tujem ozemlju , mi ne moremo kršiti prav nobenih človekovih pravic. A zdaj je pa kršitev, če jih ne spustimo na svoje ozemlje, brez dokumentov, brez kakršnegakoli pomisleka, ali res prihajajo iz vojnega območja ?! Halo!!!
      Kako se jaz borim naj te en briga, povej najprej kako se ti? No saj ni treba govorit, mi je jasno ! Točno tako kot si napisal, samo besede so te, obtoževanja drugih in kazanje s prstom na druge. Kolk si plačal dohodnine, kolk si komu dal konkretno povej , dokaži !!! Sicer nehaj nabijati, ozri se okoli, že v soseščini boš videl veliko pomoči potrebnih, ki te pa ne brigajo, a ne , “razgledanec” zlagani.

  • Krtača17

   S poudarkom na OBJEKTIVNOSTI!

 • gušto

  “Levičarji se počutijo tako ogrožene s strani miroljubnih zagovornikov slovenskih vrednot in tradicije, da so ukinili Facebook stran”

  No, vendar ena dobra novica.

  • radames

   Mislim, da si dobro pogruntal. Naslov je namreč tako zavajajoč, da misliš, da so ukinili svojo FB stran.

 • rubec

  Medtem ko si morajo divji prašiči sami nabirati hrano po kočevskih gozdovih se tale janko veper pase po parlamentu že celo večnost. Je funkcija za tega bleferja dosmrtna?

  • moon

   Je, ker ima dosmrtno zagotovljeno volilno bazo. Kaksno, ti bo jasno, ce hodis kaj v Kocevje.

   • sprehajalec

    Tudi Kočevje so imele nekoč levičarski projekt zamenjave prebivalstva. Zaradi kočljivosti lokacije, so naseljevali “naše”. Tudi Nova Gorica in obalna mesta imajo podoben problem.

    • von Rhein

     Vsa obmejna mesta imajo podoben problem.

    • Capi

     Takoj po vojni so ogromno Kočevarjev pobil in naselil svoje……

  • neny

   “Je funkcija za tega bleferja dosmrtna?”
   Najboljše plačana do smrti že tisočletja.

 • goldhorn

  Te levake je treba na spletu identificirat – z imenom in priimkom. V anonimnosti so pogumni, potem bo pa prpa……

  • sprehajalec

   Tudi na facebooku imajo ponavadi samo vzdevke, razen kakšnega starega samoupravljalca, ki so mu nekoč povedali, da naj bo levičar.

   Tečni so kot muhe, vedno skriti za nekimi vzdevki, prepoznaš jih pa takoj, pač pamet jih izda, narave ne moreš oguljufati.

  • Botoks

   Pa jim dajmo imena in priimke:pogosta z lažnimi prijavami ovajata ljudi domen savić in katarina jenko,dva povsem nepomembna novodržavljana,vendar fanatična leftarda z geslom vtetoviranim pod pazduho”z nama al pa jama”…

  • nevtrino

   Kaj je to “prpa” ?

  • von Rhein

   Podgane se skrivajo v mnogih gnezdih.AI,mirovni institut,razne na pol privatne registrirane združbe.Upam,da čimprej nekoga osebno spoznam.

   • sprehajalec

    Ne priporočam ti. So kot jehove priče, na “poslanstvu”. Tumba svoje dokler se ne obrneš pa greš. V principu gre za isti psihološki profil z jehovci.

    • neny

     dobra primerjava. -:)

  • domovina mili dom

   Kdo to dela? Lumpenproletarci iz FDV, Rog-a.

 • MartinKrpan

  Tudi za to levo oglasno skorpucalo pride čas.

 • xtc

  Tovrstno nestrpno strpnost je treba prepovedati z zakoni;kot tudi te skrajne skupine:
  Upam ;da bodo desne vlade;ko bodo prevzele vajeti v roke vEU;NAJPREJ ZZAKONI PREPOVEDALE RAZNE mIROVNE INŠTITUTEaMNESTYE iNTERNATIONALE IPD LAŽNE HUMANITARNE LEVAŠKE ORGANIZACIJE;KATERIH NI CILJ DEMOKRATIČNA DRUŽBA AMPAK VLADVINA ANARHIJE IN LEVEGA FAŠIZMA:
  Dejstvo postaja ;da so se nekatere organizacije humanitarnega in demokratičnega duha popolnoma izrodile in bi jih moraliukiniti in prepovedati;saj so postale leglo ekstremno ekstremno levičarsko anarhistične propagande;ki uniuje civilizacijske dosežke:
  Prvi je tak ogumen korak storil Orban in upam ;da mu bodo drugi kmalu sledili in prepovedaLI TE ORGANIZACIJE IN NJIHOVO FINANCIRANJE;SAJ NE DELUJEJO V SMERI DEMOKRACIJE AMPAK ANARHIZMA IN NENORMALNE PODIVJANE DRUŽBE IN POSDTAJJO NEVARNOST ZA ZAHODNO CIVILIZSACIJO:

  • nevtrino

   Eh, že samo to, kako hitro se pozabijo različne afere Unicefa in Rdečega križa, ne kaže na nič dobrega …

 • Franc Šink

  Prosto po Garfiju:Anti FA_FA. Garfi to razume Je star maček.

 • učko

  SMC je tik pred volitvami ustanovil Udbo-Kučanistični-Balkanistični režim. Kot tak bo tudi poskrbel, da bojo oblast znotraj SMC-ja prevzeli njihovi skrajneži in paraziti !!!! Ampak to velja za kompletno Slovenijo, ne samo za stranko SMC !!!!!!!!!!!!!!!

 • domovina mili dom

  Torej z enakim orožjem vrniti udarec. Vsako levičarsko skupino prijaviti FB, da jo ukinejo.

 • xtc

  Seveda velja opomniti na neizmerno zabitost teh ultra levakov;ki mislijo;da bi jim če bi jim uspelo z muslimani zrušiti zahodno civiizacijo bilo dovoljeno brati litanije o človekovih pravicak;tekati sem ter tja v roza majčkah itd;se igrati geje in lezbijke in komuniste_ muslimani bi jih v šusu poklali in poobesili_le da se tega v svoji ideološki slepoti in plitkosti ne zavedajo:Če zmagajo muslimani_tudi levakov nebo več ker jih bodo iztrebili z familijami vred ali pa bodo sužnji vsaka omemba komunizma ali pa socializma pa bo peljala pod meč ;kot vSA ali Iranu:

 • xtc

  Treba je vedeti še nekaj komunizem in socializem Islam prezira še huje kot krščanstvo;a ker mu trenutno koristi v švohnenju zahoda se bratijo;v primeru zloma zahoda;pa si levaki lahko ogledajo kaj jih čaka_iz posnetkov iz Irana;Pakistana;SA;aFGANISTANA IN ŠE KAKE ISLAMSKE DRŽAVE_KAMENJANJE;OBEŠANJE;OBGLAVLJANJE ITD:

  • Steiermark

   Je pa tudi res, da vse te kategorije ljubiteljev muslijev in sovražnikov evropske – krščanske civiliziacije, nimajo razvitih intelektualnih sposobnosti oz. so ostali na nivoju opic, zato tudi ne razumejo logične posledice delovanja islama in da bodo sami, ko bodo opravili z nami, na vrsti za kamenjanje in obglavljanje praznih komunajzarskih glav….

   • xtc

    lEVAKI PRIKRIVAJO NARODU NEPRIJETNE RESNICE;kot je tudi ta ;da z komunističnim rdečim yugo pasošom nisi mogel v SA in še nekatere druge MUSLIMANSKE DRŽAVE;BIL SI DELEŽEN OPZKE ;DASI NEVEREN KOMUNISTIČEN PES ;KI NAJ POGINE:

    • Dragan Krstič

     V SA samo s povabilom gostitelja.Če si vizo slučajno dobil si se moral na letališču vpisati v imigrantski vprašalnik kot vernik. Če si se vpisal kot ateist si moral s prvim letalom nazaj v Evropo.

    • Gašper

     Lol moj dedek je vozil nafto in iz SA in iz “nekaterih drugih muslimanskih držav” in to s točno takim potnim listom kot si ga ti opisal

     • Dragan Krstič

      A s cisterno? A zato smo imel par-nepar.

     • xtc

      šE TEGA NE VE ;DA NISMO KUPOVALI V yUGI NAFTO OD sa AMPAK RAJE DRAŽJO IN SLABŠO IZ PRIJATELJSKIH ZEMALJA:

     • xtc

      Tvoj dedek ni vozil nič razen svojih rdečih jajc sem ter tja;sploh pa ne izSA;ker nismo v Yugi od tam nič uvažali:nADALJE PA SO FANTJE ;KI SO VOZILI pri Eurotransu in Intereuropi;so robo ;ki je prišla iz Nemčije za SA razlagali v Iraku;Turčiji;Kuwaitu ali Siriji;v Sa pa so vozili nato le muslimanski vozniki ali pa vozniki iz zAHODNIH DRŽAV NIKAKOR PA NE KOMUNISTI:

     • Gašper

      Vidi ga, še en doktor znanosti, ki hoče s stilom pisanja petletnika skriti dejstvo, da v bistvu nima nič pametnega za povedati ;)

     • xtc

      Ja prjatu;ko zmanjka dokazov pa lalala:Žal si ispadel bedak:

   • Dragan Krstič

    Komunajzarji z vrha piramide se zaradi nakradenega denarja lahko izselijo kamorkoli po svetu in zaživijo na Karibih, Havajih, Na južnem Pacifiku, Novi Zelandiji kjer še ni mohamedancev. Rajo bodo pa prepustili divjakom.

 • domovina mili dom

  Premišljujem, pa mi vendarle ne gre nekaj skupaj. FB ni kar neki klub sprehajalcev. Torej argumenti, da jih seveda cenzor FB operaterja razume za neko specifično okolje, morajo biti jasni. Kdo je prevedel vseh teh , rečeno 32 tisoč sledilcev, in presodil o sovražnosti delovanja.
  Poenostavljeno vprašanje. Smo FB sledilci dobre prehrane mesne, pa se najde nek prismuknjenec ali skupina, ki se pritoži, da nas morajo ukiniti.
  A mislite, da bodo na FB to razumeli. A bejšte no.
  Ukinitev naslova FB strani so izvedli operaterji v Sloveniji.
  Torej dragi moji novinarji hitro na poskok in povprašati operaterje, kdo je na njih enotno pritisnil. Naj pokažejo nalog podpisan.

  • neny

   Sigurno so kaki SLO Sor. heklerji, ki so ukinili stran zaradi sebe, brez pooblastila FB.

  • sprehajalec

   Ne, mislim, da so (kot pravilno ugotavljaš) slovenski kolaborantje z migranti zahtevali zaprtje profila pri FB Marcu Zuckenberggu. In jo dosegli.

  • Capi

   Saj strani ne zapirajo na sedežu FB v ZDA. FB ima zaposlene v SLO, s sedežem v LJ, ti potem odločajo kaj je za zapret in kaj ne, tako da ni nič čudnega………

 • tomven

  Kje pa so našli tadva, z zastavami okranclana bebota.. izgledata, kot da so ju brcnili ven iz štacjona.

 • Fogglof Tunnek

  “Očitno pa to ni bilo po volji levičarjem, zato so stran prijavljali zaradi domnevnega sovražnega govora .Facebook je pred približno tednom dni to stran tudi ukinil.”

  Kdo jo je ukinil?… FACEBOOK !!!…. Kapish smrduhi desnosučni !!!

  • Jovo Jamnica

   Ja. Kučan jim je telefoniro, taj v USA

   • Fogglof Tunnek

    Milan: “Halo USA…ukinite facebook stran…po njej smeti skrajna pokvarjena desnica!”

    – “Yes Mr. President”

    • Krtača17

     Hahaha. Potem je pa kučan nadaljeval – zdaj pa tkole – al fejstbukova stran al pa Trump….yes yes mr president fejstbuk

  • Montana

   debil levobedni…

 • Fogglof Tunnek

  Čujte desnosučni… ob dnevu spomina na žrtve holokafsta so v slovenskem Judofskem kulturnem centru opozorili na fsporednice med rekami beguncef med 2. svetovno vojno in gnes. Precednik DZ-ja Milan Brglez pa je opomnil, da ta dejanja naše zavesti ne smejo nikoli zapustiti.

  • dvanajstzvezdic

   Dobro bi bilo, ko bi se levosučni tipa fogglof spomnili še Stalinovih gulagov, Polpotovih mesarij, pa Mao Ze Dongovih mesarij itd itd,da ne omenjam povojnega mesarjenja na naših tleh. Tega pa Brglez in levosučni namenoma ignorirajo. Danes pa večinoma gre za ekonomske migrante,ki nimajo nobenih vzporednic s holokavstvom. Pravzaprav se izvaja holokavst z veliko pomočjo levičarjev nad Evropo, evropskimi narodi in njihovo 2000 letno civilizacijo. Levičarji razen da hlinijo za človekoljubnostjo niso v resnici nobeni humanisti (razen seveda v govoričenju).

   • domovina mili dom

    Tem levičarjem dati obvezno v branje knjigo 7 tisoč dni v Sibiriji.

    • von Rhein

     Ja,da jo berejo v Sibiriji 7 tisoč dni.

     • domovina mili dom

      Napaka. Bolj ziher v Guantanamu

  • xtc

   Ja res je samo poglej koliko šahtov;grabnov;brezen itd so nafilali tvoji kamerati_res ne smemo pozabiti:

 • Verbena

  Res ne razumem te dvoličnosti , predvsem stranke ZL…borili se naj bi za boljši standard slovenskih ljudi, predvsem tistih, ki so nekje na dnu, brez svoje krivde…zgleda, da kaj uspešni pri tem boju niso, ker ljudje so še vedno na dnu, celo čedalje več jih je, čeprav uradna vladna stran govori vse v enih presežkih, ki gredo navzgor …..ravno zaradi tega, ker se zavedam, da imamo doma že tako preveč domačih ljudi, ki so pomoči potrebni, ne razumem te velike skrbi ZL za ene tujce…sem sočutna, ampak tudi realna, da vem, če želiš pomagati nekomu tretjemu in nimaš, moraš to vzeti drugemu !!!…..kaj bi sploh rada potem ta stranka??..pomagala drugim na račun domačega človeka….pa kot sem že velikokrat povedala…probleme teh ljudi se ne rešuje na tisoče km od njihovega doma, ampak tam od koder prihajajo…kakšna solidarnost je to, če moraš zopet vzeti najšibkejšemu, da s tem pomagaš tretjemu….

  • dob

   Jaz jih pa razumem! Oni uporabljajo muslimane kot pištolo.
   Ne sovražijo tujcev, sovražijo nas, ki smo tu! Tujce samo uporabljajo kot orožje, uprejeno proti nam.
   Sprožili so orožje in zdaj čakajo, da bo ustrelilo. Ne želijo, da jih kdo pri tem ovira.
   Ponavljam tisto, kar morda ni preveč znano. Besedo RASIST si je izmislil Lev Trotski z namenom, da boljševiki z njo označujejo in zmerjjo nasprotnike komunistov in komunizma.
   Vmes se je ta beseda uporabljala še za druge namene, zdaj pa se vračamo nazaj k izvornemu označevanju.

   • T16

    G. Dob, saj nismo užaljeni, prav nasprotno. Sicer pa pohvale za vaše dobre komentarje.

    • dob

     Tako je prav!
     Sicer pa hvala za prijaznost, T16.

   • tzt

    Tile muslimanski patroni bolj slabo pokajo. Ko se jih nabere mal več skupi šele kaj pošteno eksplodira.

  • domovina mili dom

   Ti levi lunatiki mislijo enako kot mi normalni ljudje. Vendar v njihovi psihozi obstaja močna fobija , ki se ji reče janšizem.

 • dob

  3.svetovna vojna se bo začela s spopadom med Srbi in Muslimani za Ljubljano.
  Slovenci bodo stali zraven in gledali. Končno pa – kaj sploh še majo Slovenci sploh skupnega z Lublano?!

  • Peter

   Izzval pa jo bo incident pred kioskom na Miklošićevoj s slovensko narodno jedjo, ker bo srb muslimana počil po glavi s kebabom, ki bo vseboval svinjino.

   • dob

    Brglez bo pa v stiski, ker se ne bo mogel odločiti, čigave človekove pravice naj zaščiti.

  • tzt

   Dob, pozabu si na bele nogavičke in superge. Olimpijski grad.

 • Rožle

  A spet teli …ANTIFAFALIĆI…!

 • Krtača17

  Kaj ko bi se vsi skup malo umirili in priznali da je bilo pošteno kršeno kako od facebookovih pravil. Ko ste se prijavili v te profile, ste morali potrdit da se strinjate s pravili uporabe (a nihče ni bral). Tule recimo https://m.facebook.com/communitystandards

 • Anton

  priznati pa moramo tem levičarjem, so mojstri prikazovanja resnice

  http://www.vlada.si/

  sarkazem press

 • fmg9

  Demonstracija težke mafijsko-levičarske diktature v R Slo.

  Fantom in dekletom, damam ter gospodom iz Slovenija Zavaruj Meje pa vse pohvale za požrtvovalno delo, četudi se osebno kdaj nisem strinjal z vsem, ampak vse pohvale.
  Če so vas skenslal iz FB še ne pomeni, da je Vaše sporočilo umrlo. Nasprotno, vedno več ljudi je ozaveščenih.

 • razerznak

  pa na slotech forumu , prlimam https://www.facebook.com/An0malyMusic/videos/1433847843292494/?hc_ref=NEWSFEED tale video in kaj naredi admin blokira me z teme o USA , hvala in adijo

 • Goran Fatovic

  Fejst bukovi so vsi,ki mislijo ,da se ne da živeti brez Facebooka.Samo poglejte, kako na kahlo postrižena NWO lutka ,poskuša terorizirat domačine na Hawaii-jih.
  Včasih je slovenski srednješolec prekašal zahodnoevropske kolege za 100%, danes je slovenski doktorat vreden ,kot slovenski Teran ,postrežen v kondomu.
  Jasna Murgel
  Rojena je 22. junija 1970. Je doktorica pravnih znanosti, sodnica Okrožnega sodišča v Mariboru.
  Rojena v mednarodnem zračnem prostoru?Oče /mati – neznana (brezmadežno spočeta)

 • mtb

  Najbrž bi jih tudi tole motilo:
  https://www.youtube.com/watch?v=b-WpfgBF1-U

 • Mičo Meečo

  Oseba, ki je organzirala izbris strani “Slovenija zavaruj meje” s svojimi pajdaši in ki je tako zbrisala že na ducate slovenskih skupin na FB je Stela Šibanc, ki se je en dan za tem tudi hvalila na svojem profilu.Mala pokvarjena izdajalka.
  “Ne bojim se beguncev, muslimanov … Bojim pa se Slovencev. ”

  • domovina mili dom

   Torej proti njej odpreti FB vojno.

  • xtc

   Tudi izdajalci najdejo tisto kar iščejo sleje kot preje:

  • komar marko

   samo berem da je ta tudi nekaj naredila za izbeglice. No iz te strani jo je za pohvaliti. Ni samo gobčna. je pa psihoterapevtka. Glede na POJAVO verjamem da je uspešna!

  • Teja Tesko

   To vemo, da je Stella, pa ji ne bo pomagalo. Čeprav mora biti mentalno motena. Sedaj je določila, da je razenje gum ravnatelju OŠ v Mb definitivno povezano s sprejemom migrantov na šolo.
   V ta namen je celo spesnila “Odprto pismo ravnatelju OŠ Martina Konšaka Damirju Orehovcu”, ki ga je podpisalo cel kup idiotov, ker ne vem, kako naj take ljudi imenujem. Podpisujejo zadeve brez priloženih dokazov. Tako, kot je UDBA podpisovala za usmrtitve:

   TOREJ, V PISMU DIREKTNO OBSOJAJO NEKAJ, KAR SPLOH ŠE NI DOKAZANO:
   Spoštovani,

   podpisani z zaskrbljenostjo spremljamo medijska poročila o napadih, ki ste jih bili deležni, in najodločneje obsojamo dejanja, ki izvirajo iz nestrpnosti in sovražnosti do vaših novih učencev in njihovih družin ter do pedagoških delavcev, ki te nestrpnosti ne delite.

   Torej, nimajo storilca, kako je potem možno, da poznajo motiv? Na plakatih v okolici šole je pisalo, da je ravnatelj pedofil, tako je sam izjavil na RTV. Nič ni rekel, da piše kaj o migrantih.
   So pri “Pomagajmo beguncem” res taki debili ali zavestno lažejo ali pa je morda to del propagande za dosego cilja, po principu:

   “Glavno da zmagamo, ni pomembno kako!”

   Če ji pa na njihovi strani “Pomagajmo beguncem” opozoriš na to, te seveda blokirajo. Resnica ni zaželjena!

  • Teja Tesko
  • Klempo Klen

   komunistična internacionalisitčna kurvetina

 • totex39

  Levičarji so največji razgrajači in hujskači tega časa, ne morejo se sprijazniti z nobeno stvarjo, ki ni po njihovem “scenariju”.

  • komar marko

   ja nujno rabijo glasove. Do sedaj so jih uvažali po bratski liniji, sedaj so posegli malo dlje. Samo kaj ko njihov SLOVES seže zelo daleč in čim jih izbeglice zavohajo, takoj pobegnejo, da si rešijo kožo!

   • totex39

    Ko se pa vse skupaj poleže, pa se ponovno vrnejo z denarno zahtevo.

 • Mihec S’kumarc

  Khamal Shaker je to podprl..

 • Krtača17

  Hehe hohoho, Nova, tole je vaš mentalni domet: https://youtu.be/17GbGmDORwk

  • xtc

   Tvoj je znatno nižji:

  • komar marko

   vaš domet je na kurah, kjer ste glede norosti na istem nivoju. Toliko laži in ničvrednih zapisov lahko tam srečaš, jih pa res ne premore nobeden drug portal!

   • Krtača17

    Zdaj na novi čakam novico v smislu: policija odkrila hudo nevarnega terorista z imenom Kamel El Trajbar. Hohohoho hihiheh

    • komar marko

     Ne boš dočakal!

     • Krtača17

      Nova vsak dan preseneti (žal negativno)…..

     • komar marko

      verjamem ker si ortodoksni in si razočaran, ker resnice ne poznaš in jo nočeš spoznati. Še vedno si v pravljicah in ljubiš maškarade. Se motim?

     • Krtača17

      Vedno sem bil za resnico. Ko se pa določene stvari napihuje, potvarja itd pa normalno da povem mnenje. Malo več objektivnosti, pravzaprav mnogo mnogo več objektivnosti pa bo bolje. Tako kot se stvari objavijo na tem portalu – saj ne moreš več jemat resno no….

     • komar marko

      no pa zapiši resnico o LAŽGOŠAH ali pa o PIF in kadj so jo ustanovili ali pa o TIGRU kdaj so jih pospravili ali kdo je OSVOBODIL TURJAK! Ajde da vidim tvojo resnico!

     • Krtača17

      Zgrešil si temo. To bomo drugič ob priliki. Lahko pa ti razložiš tule če se ti da….

     • komar marko

      če te prav razumem, si še daleč od resnice, torej pravo nasprotje s tvojim zapisom, da si za resnico če pritrjuješ LAŽI!

     • Olga

      Lažejo o vsem! Lažejo tudi o številu migrantov in številu prosilcev za azil! Z denarjem davkoplačevalcev delajo kot svinja z mehom!

     • KAPIBARA

      Res je negativno.. Ker ti dovoli svinjati..

 • Nada

  Velja, da po tem, koga utišujejo, onemogočajo in sankcionirajo, vemo kdo nam vlada. Sem opazila, da strani Slovenija zavaruj meje ni več in me je močno prizadelo, saj so poleg rednega dokumentarnega obveščanja o dogajanju po Evropi zaradi migrantov, objavljali tudi mnoge zgodovinsko izobraževalne tekste. Upam, da se bodo oblikovalci te facebook strani borili za svojo pravico in dosegli, da bo ta spet vrnjena na internet.

  • komar marko

   ne bi me čudili, če bi naši rdečuhi prepovedali demokracijo in uvedli delegatski sistem, ter ponovno NACIONALIZIRALI stvari, odprli GOLI OTOK ter uvedli plavo kapico in rdečo rutico. Hrepenijo po moči. Samo kaj ko tam kronično primanjkuje pameti in svoje cilje dosegajo samo na način, kot so se NAUČILI ter aferami!

 • Capi

  Tole so zbrskal levičarji in sedaj aktivisti na veliko sherajo po spletu …..
  http://drobnitisk.com/zamolcana-plat-zgodovine-slovenski-begunci-v-puscavah-bliznjega-vzhoda/

  • Krtača17

   Spomnimo se tudi naših dnevnih beguncev na delu v Avstriji. cca 15000 jih je. Kaj bomo pa njim rekli?

   • Capi

    Dej se mal počohi s to krtačo, pa preštudiraj kaj si vprašal……

   • komar marko

    kaj pa tiste ki so 45 bežali pred maščevanjem? a tistih ne bomo nič. Saj za tiste ki so šli na delo v AVSTRIJO naša vlada beleži kot POVEČANO POVPRAŠEVANJE PO DELU oziroma vlada se hvali da so zamnjšali BREZPOSELNOST! Ti pa trdiš nasprotno. Kdo sedaj laže?

   • moon

    Nc, obdavcli jih bomo se bolj ;)

   • KAPIBARA

    Bebo, naši niso Begunci, na delu v A.. To so dnevni ekonomski migranti. Pa lahko komentiraš: A bejž noooo

 • komar marko

  eno vprašanje za naše KVAZI SOCIALISTE!
  koliko so donirali od svoje plače za izbeglice,
  koliko od teh podpornikov je pripravljeno ponudti svoje prostore tem ljudem oziroma so jih že
  Kot tretje , zakaj jo ti ljudje takoj pobrišejo iz SLO, čim slišijo za njih?

 • Olga

  Tudi mi moramo sistematično prijavljati genocid nad Slovenci! Tudi odnos do drugače mislečih v parlamentu! V primeru, da se komu v Sloveniji zaradi migracij kaj zgodi, je treba ovaditi vlado s Cerarjem na čelu, ker nima soglasja državljanov za uvoz tujcev v Slovenijo! Nam so kršene osnovne človekove pravice, saj s temi dohodki slovenske družine težko preživljajo, stiskajo se v vlažnih in slabih stanovanjih, za nezakonite migrante pa je denarja in stanovanj dovolj!
  Kdo je umoril slovenskega policista? Kdo bo odgovarjal?

 • Slovenec 33

  IDIOT -razlaga
  V času nastajanja grške demokracije pred davnimi leti, so se grški filozofi ubadali z lastnostmi Grkov, ki so hoteli živeti v demokraciji.
  Zelo znani grški filozofi so po opazovanju “demokratov” prišli do naslednjega zaključka –
  “demokrate” je razdelil na dva pola –
  Prvim je rekel PATRIOTI – zanje so bili patrioti tisti, ki so imeli radi svojo domovino, so bili ponosni na
  kulturo svoje domovine in so spoštovali svoje starše in njihove vrednote. Te so označili s PATRIOTI (slovenski prevod – domoljubi).
  Drugi, ki pa so kazali popolnoma drugačen pogled na demokracijo so bili označeni z IDIOTI. Torej, prva stvar je, da je pojem IDIOT kontra pojmu PATRIOT. Kdo so bili ti IDIOTI? to so pa bili “demokrati” ki so gledali samo na svojo rit, za vrednote svojih staršev jim je bilo malo mar, pjluvali so po svoji domovini in na splošno sovražili vse kar je bilo domoljubno)
  Vse to se je preneslo tudi recimo na današnji čas – ko se delimo na “leve” in “desne”.
  Torej, kdo mislite je po vaše domoljub oz. PATRIOT – Vam jaz povem – DESNIČAR.
  Kdo pa misilite je antidomoljub, deluje protinarodno, zanemarja vrednote naroda, ki mu pripada – uganili ste LEVIČAR ali IDIOT.
  Zatorej mi je skrajno bukovo, da besedo IDIOT smatrate kot žaljivko, saj v strokovni literaturi in še iz časov grške demokracije označuje “levičarja” torej antidomoljuba.
  Če ste študirali na FDV, se oproščam, ker tam namensko tega NE UČIJO, saj bi bili kontradiktiorni svoji ideji – učijo levičarstvo in ne morejo takoj žaliti sebe z IDIOTOM.
  OSTRO PROTESTIRAM, da besedo IDIOT smatrate kot žaljivko, ker to ni. IDIOTI SO V RESNICI LEVIČARJI.
  Prosim ,da se na tem področju izobrazite, da si ne boste po nepotrebnem dvigali pritiska zaradi stvari, ki so samoumevne in v svetu na splošno priznane.
  IDIOT je kontra PATRIOTU in obratno.
  Da pa beseda IDIOT danes dobi neko negativno konotacijo, pa jaz nisem kriv…..Če označuje pripadnika naroda, ki hoče narodu škoditi, potem je pa res pravi IDIOT…..torej logično, da beseda
  IDIOT pomeni slabšalno akontacijo in pravilno označi levičarje, torej antidomoljube.

  Toliko o levosučnih, ki bivajo v slovenskih deželah, da bo jasno kateri spadajo med okupatorje in izdajalce svojega naroda, ker niti okupatorji, niti izdajalci svojega naroda, nikjer na svetu ne spoštujejo osnovnijh minmalnih etičnih in moralnih norm, in v Sloveniji to dnevno občutimo.

 • Rožle

  Važno , da so že Kure v 3 sevetovni vojni….
  http://www.24ur.com/novice/svet/a-2.html

 • tzt

  Česn in Đokota v roke vzet, pa se bodo vsi razbežal.

  Pezdetje so res glasni, da ne rečem moteči. Okol ušes rabjo en par krepkih. Pol bo pa mir.

 • Fogglof Tunnek

  28. 2. 2016, 5:00 na Nova24TV: “Izginite, nacisti,” so sprva kričali zakrinkani in militantno nastrojeni provladni “antifašisti” na snemalno ekipo Nova24tv, njene posamezne člane pa oklicali za “mlade janšiste”.

  • Fogglof Tunnek

   A so se motili?…Samo fprašam.

   • Rožle

    Znani aktivist z nagobčnikom in katano…hodi tudi na tovrstna fašistična gibanja …

 • Fogglof Tunnek

  Trump, Janša, LePen, Pegida, Orban in njim podobni bojo krivi za 3 sv. vojno…

  • Olga

   A Ne vaši Rusi, ki so poslali svoje in Srbske teroriste v Črno goro, z namenom destabilizacije Črne gore??!! Ali pa Putin, ki je anektiral Krim in pošilja orožje in ljudi na bojišče v Ukrajino?

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, Brglez je najostreje obsodil napis na ljubljanskem Trgu republike, kjer je v snegu z rdečo barvo napisano “Ni vsaka kri rdeča”, zraven pa je v zametkih narisan kljukasti križ…

  Desnosučni, naj tisti ki je to storil “dvigne roko” in se javi…vem da je to storil neki klero-desničar ki morda celo komentira na tem portalu !!! A zaj razumete zakaj so vam ukinili facebook? Hujskači smrdljivi !!!

  • gušto

   Ja, prmej firklc, a se boš spravu od tlele, al bo treba bager naročit, ker težak in lažniv si, kot 100 haloškh bikov skep.
   Mrš u tri pirovske ….. ker pod kapo maš samu govno k ga natepavaš.
   kapišeš, al ne ?

   • Rožle

    Kaj , če bi ga pa kar tank povozu …

    • gušto

     Ma lohku, sej bi imel samu profit.

     • Fogglof Tunnek

      Čuj gušto zabiti, a si ti napisal “Ni vsaka kri rdeča”, zraven pa še narisal kljukasti križ?… Samo fprašam.

     • gušto

      Vprašaš lahk, odgovarjat zabitemu tepkovcu pa meni ni mus.
      Bog s teboj in čimdalj od mene se drž, ker moj škorenj je težak pa tud daleč seže.

     • Fogglof Tunnek

      gušto, tak si lahko bit od Haložana Tuneka, da boš kri fcal… Kapish???

     • Klempo Klen

      Dej da ne boš ti kej scal pederčina smrdljiva

   • rubec

    Desno od njega imaš mali trikotnik. Klikneš na opcijo Blokiraj pedra in rešeno.

  • Klempo Klen

   Ukinili vam bomo mi še kaj drugega ob sovjem času brez skrbi komunajazrska drhal podganja

 • Fogglof Tunnek

  Holokavst je največji zločin v prejšnjem stoletju… Kazensko bi morali biti preganjani fsi, ki nacizem na kakršenkoli način poveličujejo… ali postavljajo spomenike petokolonašem!!!… Rovte? Grahovo?

  • slosin

   No ja, holokavst 6 mio, komunizem 100 mio….Fašisti in nacisti krepko zaostajajo…..

  • Klempo Klen

   Petokolonaši so predvsem komunistični izdajalci slovenskega naroda in dejanske narodoosvobodilne vojne,ki so jo zlorabili za materialistično revolucijo, ki je bistveno nasprotna interesom in bistvu slovenskega naroda, ki stremi k Resnici, ki osvobaja

 • Antifa, mirovni inštitut….- Soroševa svojat

 • Fogglof Tunnek

  Kdo riše kljukaste križe po Ljubljani? Vem, da ste klero-desničarji…samo kdo?…Upam, da bomo izvedali.

  • Krtača17

   Provokatorji kdo pa drug. Taki ki akhbar ne znajo prav napisat hehehe. Najbolj so besni ker jim nič ne rata. Provocirajo, provocirajo – na vsak način bi radi delali zdrahe, pa jih vedno ujamemo na laži. Pol pa v jok pa na drevo.

   • Fogglof Tunnek

    Čez nekaj časa bo že Nova24TV poročala z drevesa…

    • Krtača17

     Saj nismo neumni. Točno se ve kakšno nalogo ima ta portal – provokacije, laži in zavajanje.

    • Klempo Klen

     Čez nekaj časa boš ti že odjebal nazaj v pm

  • Rožle

   Itaq…
   Napad je najbolša obramba…

  • Slovenec 33

   Tisti, ki so jih risali so imeli rdeče zvezde na kapah, samo da so imeli v času risanja kape narobe obrnjene..
   To gre po reklu – gliha vkup štriha – totalitaristi ste vsi isti.

 • Fogglof Tunnek

  Čujte, saj se holokafst ni rodil v Nemčiji. Holokafst se je rodil v Veliki Britaniji, Framcis Galton nafdihnjen z deli Charlesa Darwina je izumil evgeniko, ki se potem razširila v ZDA in od tam šele v nacistično Nemčijo. O stotisočih prisilno steriliziranih v Angliji, Švedskem, ZDA, ki so bili oropani življenja ste kdaj pisali na NovaTV? In za fsemi temi svinjarijami so stali kleriki in skrajni desničarji !!!

  • slosin

   A Ruse, ki so se ukvarjali z evgeniko že pred nacisti, boš pa kar zamolčal…?
   Ja, pa Rusi so Dolfetu svetovali tudi okoli taborišč….Ne veš nič o tem, al se spet delaš glupga..?

  • nevtrino

   Ja, ja, hehe, pa Slovenci smo krivi za kolonializem, suženjstvo in podobno, kaj ?

 • Fogglof Tunnek

  Fsi vodilni mediji…tiskani in elektronski…pišejo in govorijo o holokavstvu… razen Nova24TV???????

  • Rožle

   A znaš ti razložit kdaj sploh poučuješ tole glasbeno vzgojo …?
   Si se nam zlagal kot pravi levak….

   • Rožle

    ….kdor molči, desetim odgovori…

   • Fogglof Tunnek

    Jas glasbeni pouk poučujem na O.Š. od ponedeljka do petka…dopoldan. Fmes mam tudi fraj vure…tu pa tam…

    • totex39

     Ti poučuješ, samo vprašanje je, kaj jih pa naučiš ?

     • gušto

      svira limonado. kaj če tumpek učit, lep te prosm.

     • Rožle

      Svira on rukcu…

     • Peter

      Od jutra do večera morjo reveži Hej brigade nabijat, da tumpeku na suh prhaja, hehe.

     • gušto

      a, je že koza breja, al ……?

 • Fogglof Tunnek

  Eni desničarji pravijo, da Slovenija nima nič s holokafstom.

  Ka pa 12.000 slovencef, ki se ni vrnilo iz taborišč. Veliko od njih je pristalo tam zaradi domačih pomagačof, tistih ki so prisegli Hitlerju !!!!

  • xtc

   Definitivno nič:Tisti ;ki se niso vrnili od tam so predvsem zaslužni OF ovajevalci ;tako ;da Tunnek zstonj se mučiš:

  • sprehajalec

   “Delavcu” Adiju, levičarju naprti te žrtve.

 • Tetka iz ozadja

  Levičarji smo najboljši.

  • Rožle

   Itaq…
   v laganju ..svetovni prvaki..

   • Tetka iz ozadja

    Ne,jaz nikoli ne lažem,sem pa vesel in veder človek.Ne vem pa zakaj ste vi tako zagrnjeni in črnogledi

    • gušto

     kje to gledaš ?

     • Fogglof Tunnek

      Kje ti to gledaš…v kravjo rit? Samo fprašam.

     • Klempo Klen

      Maaaarš iz tega portala bandit…!

    • Rožle

     PO LEVAŠKO***.Marmeladarji, paštetarji, plagiatorji, kleptomani, pripravljeni na dodatek,
     panamski ministri, spolni iztirjenci, metalec kahel v fasado,
     rokoborec s pralnim strojem, družinski človek s farmacevtko,
     strastni ljubitelji hišnih ljubljenčkov
     najbolj inteligentna EU komisarka vseh časov, ugrabitelji otrok, moralno etična načela….*****
     in še in še bi se še našlo…..

     • Tetka iz ozadja

      Mi o vsem odločamo,vi ste zgolj statistika

     • indijanka

      Hmm…ne. Mi smo nadzor. Zato se pa repenčite.

     • Tetka iz ozadja

      Indjanka,lahko bi spoznala,da življenje v resnici poteka zelo veselo in vedro,mimo SDS.Pojdi na nek sončni dan malce ven in boš videla,sprehalace,ki se jim hebe za politiko,razen,ko so volitve gredo glasovat proti JJ,za koga bodo glasovali pa se jim gladko hebe,samo,da je proti JJ.In tako poteka življenje v najlepši državi na vetu.

     • indijanka

      Sama uživam v življenju. Sprehajalce, ki ne razumejo, da si ne zaslužijo, da živijo v državi z tako visokimi davki pomilujem. Če pa pomislim, da si ob tem delajo utvaro, da ne živijo v Butalah, se mi pa skoraj zasmilijo.

     • Tetka iz ozadja

      Indjanka,jaz ne vem,če si bila kdaj v kaki drugi državi,jaz osebno veliko delam po Nizozemski,Begiji,severni Nemčji,Danski,Švedskem itd.In verjemi mi,da so v teh državah veliko večji davki kot v najlepši državi na svetu.Da ne govorim o prispevkih za pokojninsko in zdravstveno blagajno,tudi do trikrat večji so ti prispevki.

     • indijanka

      :) Nizozemska je lepa. Bila sem celo tam, kjer kontrolirajo nivo vode in zapornice. Tudi sama komuniciram s celim svetom, celo z arabci, saj delam za tujega lastnika. Negativna selekcija, zapravljanje denarja, neodgovornost, birokracija…in strah pred spremembami, namesto da bi jih izrabili sebi v prid. J.J je edina sprememba. Sicer bi bilo vse enako.

     • Tetka iz ozadja

      Nekoč,boste mogoče ugotovili,da je JJ ovira za spremembe.Zakaj verjetno sama veš

     • indijanka

      Razmišljanje lahko tudi obrneš. JJ simbolizira neuklonljivost. Demokracijo. Mi smo si čez noč izmislili parlamentarno demokracijo. Do nje nismo prišli na naraven ampak birokratski način. Če ne bi bilo JJ ja s svojo drugačnostjo se o demokraciji sploh ne bi mogli pogovarjati.

     • Tetka iz ozadja

      Ampak kljub vsemu veš,da je cokla za spremembe,tukaj vas pa občudujem,da se greste nekaj kar je džabe,Pa še kar in kar naprej verjamete sami sebi.

     • indijanka

      Politika je osebna odločitev. Zato mora biti iskrena. Bolj kot cilj je pomembno kdo si. Zato tu to ni džabe. Lepo je deliti razmišljanja.

     • Peter

      A ni zanimivo, kako te hoče prepričati, kaj ti veš. Res so smešni, še takrat, ko se kao normalno pogovarja, kar sicer ni v njegovi navadi, ker ponavadi samo provocira s podn forami, on ve, kaj ti misliš, no…Škoda časa…

     • Prle

      Perica, ti sam si eden navečjih nakladačev, kaj ali se bojiš, da bo kdo prepričal indijanko, da je napačno cepljena.

     • indijanka

      Moški se radi vojskujete. Ampak, Tetka vseeno pozna neke meje in to pri njem spoštujem. Tistega, v kar verjamem, pa mi ne more odvzeti nihče :).

     • Peter

      Seveda je od vsega, kar si napisala videl samo JJ. taki pač so, obsedeni, no.

     • Tetka iz ozadja

      Nizozemska,mimogrede je zelo lepa po arhitekturi,mestih mostovih in drugih stvareh,ki jih je zgradil človek.Sama narva,je pa pusta in enolična s kislim in neprijetnim vremenom.Ima pa čudovite in odprte ljudi.Kar se pa tiče administracije,je pa KATASROFA.

     • indijanka

      Meni je bil izjemen morski park. Živalskih vrtov ne maram. Ta pa je namenjen pomoči nasedlih delfinov. Zivali rojene v ujetništvu rešujejo tiste rojene v svobodi. Všeč so mi bilo celo vetrnice ob severnem morju…in mlini neskončno romantični..pa diamanti in z muzeja so me morali odvleči. Zaljubila sem se v sončnice in čutila toploto na celem telesu. Všeč so mi ladje na katerih živijo in njihova preprostost. Pa sistematika cest, tam se celo jst ne bi mogla zgubiti, pa mi to uspe povsod.

     • nevtrino

      To je pa spet lep primer zavajanja … Sicer si pa lahko to sliko, ampak celovito, v teh časih 3.tisočletja ogleda sam, kdor pač hoče.

     • Klempo Klen

      Vi ne odločate o ničemer več. Vi ste gnusoba opustošenja katere čas sodbe je pred vrati. Slovenski narod vas je že prebavil samo še izpljuniti vas mora. Živel Prešeren, živel Cankar, živel Krambereger,ki ste ga umorili kot tudi samega Cankarja… Smrt komunajzarski golazni in veleizdajalcem naroda. Vi greste samo še na smetišče zgodovine in dnevi so dopolnjeni! Aja; spizdi iz tega portala v svojo rtv komunistično greznico in še nekaj; kdo odloča o usodi tega naroda? Pomisli na dva referenduma za pravice otrok…

     • Tetka iz ozadja

      Statistika,zaradi lepšega ste,nič drugega,pa še nič ne morete storiti za to :-)

     • Klempo Klen

      hahahahahahah vi ne morete nič storiti, poglej še zakon o tujcih je bil sprejet. Slovenija je PROTI vam in staistika ti je mamica ki jo nabijem na vroči kurac

     • Klempo Klen

      :))))

     • Klempo Klen

      Slovenci se vam ne damo in se vam nikoli nismo dali banda hlapčevska izdajalska… Sam maaaarš!

     • Tetka iz ozadja

      Poglej,mi smo večina ti si zgolj statistika

     • Klempo Klen

      Mi smo večina in ti boš kmalu samo še kupček gnoja

     • Klempo Klen

      Jasno je, da ste ugrabili po banditski logiki in zločinu, ki ne zastara medije in državni ustroj, kar pa še zdaleč ne pomeni da ste “večina”. Večina vas bo kmalu nabrcala v rit in vas že brca v dupe južnjaško izdajalsko

     • baldeagle

      Vendar vas bo ta večina slej kot prej zapustila in postali boste prava manjšina. Takrat pa bodo časi za vas vse prej, kot dobri.

     • baldeagle

      Zato pa je Slovenija svetlobna leta oddaljena od razvitih demokratičnih dežel in z vsakim dnem se razlika v razvoju samo še poglablja v škodo Slovenije seveda.

     • nevtrino

      V nastopaštvu ste pa res najboljši …

     • Tetka iz ozadja

      Ne, v vsemu smo najboljši

    • indijanka

     Ti si svetla izjema :).

    • nevtrino

     Seveda, vse, kar vam ne ustreza, je črnogledost, negativnost in neumnost, kaj ?

    • Rožle

     Ja seveda—
     , če pa že tolk lažeš, da kar sam seb verjameš…

    • traktor

     Malo smo zagrenjeni zaradi tega, ker mislimo na prihodnost. In ta ni ravno rožnata.

   • nevtrino

    Tudi v sprenevedanju in podtikanju, sploh pa v razglašanju svoje superiorne pameti in pravilnega razmišljanja … …

  • Krtača17

   Itak. Vse (po logiki tega portala) kar ni za Janšo je levo.

  • Fogglof Tunnek

   To itak…

  • traktor

   Pri koriščenju sociale in globokem ustvarjanju z dvema levima rokama.

 • Peter

  Zanč sem se mau pu rok useku, pu tadesn no.
  In vm puvem, iz lastne izkušne, leva še za rt ubrisat ni dobra, no…

  • gušto

   dobra raziskava. drži.

   • Fogglof Tunnek

    gušto bi rad z desno onaniral pa ne gre… Pa ne zaradi roke…

  • Rožle

   Zdej pa ti mej 2 leve…..

   • Peter

    Pa obe u žep, no.

    • Rožle

     Skos usran okol hodu…

 • Fogglof Tunnek

  Po informaciji v TV Dnevniku so naši aktualni šajsnaciji s talnimi grafiti pred parlamentom že z njim lastno spoštljivostjo in modrostjo počastili dan spomina na žrtve holokavsta – s kljukastimi križi.

  • Fogglof Tunnek

   Toto sprenevedanje s strani nekaterih komentatorjef je nevarno za Slovenski narod, upam da se to fse beleži….Udba kuda, udba svuda…

   • gušto

    A se že sam s sabo pogovarjaš. Dalč si prišo. Gotof si. Ljubljana polje te kliče.

    • Peter

     Sm slišu, d si gre že tok na jetra, d bi najraj sam sebe zablokeru, pa ne zna, no.

     • gušto

      Nč čudn, tumpek se zleže, tumpek ostane.

     • Fogglof Tunnek

      Mene se ne bote kar tako rešli… Jas sn prišo na ta portal, da naredim red !!!

     • gušto

      pa ti nemaš samu zelene možgane, ti maš tud febre.

     • indijanka

      Si prepričan, da si to želiš? Tvoje življenje postaja nered, ker nesmiselno trošiš energijo tu.

     • Fogglof Tunnek

      indijanka, bi ti bla moja ljubica? Bom zelo nežen.

     • indijanka

      A tu razgrajaš, ker si nepotešen? Po moje bi na kakšnem portalu zmenkarij blestel..zakaj ne poskusiš?

     • Prle

      Drugje ni indijank, ti pa si ena in edina.

     • indijanka

      Veš, mene bi težko ujel na nečimernost

     • Prle

      Poskusiti ni greh.

     • Fogglof Tunnek

      Prvi rezultati so že vidni.

     • gušto

      ha, ha, ti kurji drekec bi delal tuki red, zdej k so te na kuraš našulnal ohoho…… Kr probi jet ke. Maš zaklejena vrata. Vsaka jim čast. Dobre so kure, da so ti dale šuln, sej s jim ga dolg cajta srou.

     • Fogglof Tunnek

      Kuram sn jas dal nogo…kapish?

  • sprehajalec

   Ve se kakšnega izvora so ti kljukasti križi. Enakega, kot Alahu Akbar na Šmarni gori na kapelici, pa grožnje s Kekcem v Avstriji, pa tiste vagine na fasadah stolnice. Vse to ima en umetniški navdih. Rog, pa Metelkova, umetniki novega sveta in zaničevanja starega, ter provokacije, ki bi jih naprtili namišljenemu razrednemu sovražniku.

   Povezava z oblastjo je pa očitna, saj niti en ta primer ni razrešen. “Poredni mladinci” je včasih rekla oblast, danes pa tudi….

 • bojan

  sami muslimani

 • Krtača17

  Mentaliteti tega portala primerno:https://youtu.be/g8bzuLe5p0k

  • Fogglof Tunnek

   Točno tako se obnašajo…

 • Hribouc

  V ČASNIKU se bere, kako , da odhaja BRGLEZ z vedenjem (ob nijihovi kameleonsko farizejski izjavi) Slovenske Škofovske Konference in, sigurno, NUNCIJA in nadšk. ZORETA v Vatikan k papežu, Frančišku, seveda !?????

  Kdo kaj ve o tej gnojnični brozgi, prosim, javite se.

  UPOR !
  LE VKUP UBOGA KRŠČANSAK GMAJNA – GREMO PRED ŠKOFIJO !!!!

 • Fogglof Tunnek

  Še zaj niste povedali kdo riše kljukaste križe po Ljubljani? Vem, da ste klero-desničarji…samo kdo?…Upam, da bomo izvedali.

  • nevtrino

   In kaj potem ? A jugo zvezde pa lahko ?

   • FRANC3

    Za ptičjega gudeka je jasno: Komunistični simboli lahko, saj so ”naši”

  • Rožle

   Kuvavice leve so znane tudi po podtikovanjih …
   UDBA…
   “če nisi kriv, te bomo pa naredili”…

  • FRANC3

   Ti, ki nič ne veš, vse veš. Še dobro, da nisi obsodil papeža Frančiška ali pa nadškofa Zoreta, če sploh veš, kdo sta?

  • baldeagle

   Če je kljukasti križ tisti simbol, pod katerim se je mogoče združiti, da z oblasti odstranimo rdečo zvezdo, ga za točno določen čas podpiram. Pod kljukastim križem Slovenci nismo toliko trpeli, kot pod rdečo zvezdo. Pod kljukastim križem ni bilo toliko pobitih Slovencev, kot pod rdečo zvezdo.
   Lahko me obsojate kolikor hočete ,vendar je moje prepričanje pač takšno in ga ne skrivam pred javnostjo. Za določen čas sem pripravljen podpreti marsikaj, dokler se vsi častilci rdeče zvezde do zadnjega, ne znajdete na smetišču zgodovine.

   • karlina

    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • Krtača17

  Al pa tole hehehe, ta prva je sploh močna: https://youtu.be/CS5ANkbdO_o

 • Krtača17

  Takole pa izgleda če vse napol zastopiš (kot npr tale portal):https://youtu.be/YsCR9Y4Ymvo

 • Krtača17

  Nerazumevanje je huda reč:https://youtu.be/cUEkOVdUjHc

 • Peter

  Sami blokirani luzerji spet. Zeeh…..

 • Artur

  Evo na koga se spravijo strahopetne levofašistične hijene kadar jih je več skupaj, v situaciji eden na enega Dedec na dedca pa postanejo navadne strahopetne riti z repom med nogami že videno pri njihovih multikulti varovancih z Jutrovega – Gliha vkup štriha, http://www.dnevno.hr/vijesti/svijet/video-banda-antifasista-brutalno-pretukla-djevojku-ljevicari-opravdavaju-postupak-994795/#axzz4WzQhK3yu

 • Antonius

  Recept za miren in zelo uspešen pogovor za antifa-jevci na povezavi

  https://twitter.com/OnlineMagazin/status/824576052932575232

 • Rožle

  Znani aktivist z nagobčnikom in katano…hodi tudi na tovrstna fašistična gibanja …
  Nazadnje je bil viden tudi na fašistični seji programskega sveta RTV..

  • Prle

   Pa ga ja ni vidla Pehta?

  • Peter

   A to je tunek?
   Tisti butel A veš komu daješ intervju Zgin Zgin…

   • Rožle

    Itaq …

    • Peter

     Aja, pol pa ni čudn, no, ta je pa iber pršponan, no…

     • Rožle

      Mimogrede….a že veš kater je Flip …

     • Peter

      Ja, si me zanč sprašvou..sm ti reku, da je en dober album od JJ Cale-a, Grasshopper, no.

     • indijanka

      Našla sta se :) Peter a ti veš, da Rožle sem pa tja musko vrti.

     • Peter

      Kje?

     • Rožle

      Na Metelkovi … :)

     • Peter

      Pa ne Smokie, no?

     • Rožle

      Ja tukaj na portalu…

     • Rožle
     • Peter

      Ups, Smokie pa niso ravno moj izbor, no…

 • Fogglof Tunnek

  Holokavst je bil največji zločin v prejšnjem stoletju… Kazensko bi morali biti preganjani fsi, ki nacizem na kakršenkoli način poveličujejo… ali postavljajo spomenike petokolonašem!!!… Rovte? Grahovo?

  • Rožle

   Dejstvo in resnica je, da na slovenskih tleh v vsem svojem 2000 letnem obstoju …
   … RKC in kasneje Dolfe nista storila toliko …

   • FRANC3

    Vsaka žrtev je odveč, pa naj bo to z leve ali desne. Peta Božja zapoved pravi: ”NE UBIJAJ!” To je osnovni moralni zakon, ki ga morajo spoštovati tudi neverni. Tu ni izgovora!!

  • sprehajalec

   Ta zločin je zagrešil pokojni “delavec” Adi, socialist in levičar, vegetarjanec, ki je sovražil ženske in župnike, rad pa je imel pse..

   • Prle

    Je že vedel, da je pes človekov najboljši prijatelj.

    • sprehajalec

     Ja, pa sovražil je Jude, pa podpiral je Palestince.

     • Prle

      Tako, kot ti levičarje. Misliš,da si kaj boljši.

     • sprehajalec

      Od Adija definitivno. On je bil levičar.

     • Prle

      Sovražiš, pa tako kot on.

     • sprehajalec

      Desničar ne sovraži, gleda samo dobrohotno na levičarje, ker ve da je to faza v razvoju mladega europejca oziroma belega človeka. Zrastel v izobilju, zaščiten pred slabim, gleda naivno na cel svet. Ko začne delati preneha biti levičar. Razen poklicnih levičarjev, ki pa postanejo nevarni, ko se spojijo s politiko.

      Gre za nekakšne jehovce modernega sveta.

     • Prle

      No, to isto velja za desničarje,pa smo tam.

    • FRANC3

     Ko mu je pa prašnike odtrgal, pa ni bil več enakega mnenja.

     • Prle

      Pač, pes ima kosmata ušesa,

  • FRANC3

   Ne samo nacizem. Tudi fašizem in komunizem.
   Komunizem je za sabo pustil več mrtvih, kot nacizem (tu ne štejejo padli v bojih). Pri tem je komunizem pobijal lasten narod, kar je še bolj sprevrženo.
   Levičarji pa namerno bralcem podtikajo holokavst. Holokavst (poboji Židov) so samo en del nemške ideje ”dokončna rešitev”. Res je, da je bilo v Auschwitzu največ Židov. Toda v ostalih 30 taboriščih po Evropi so bili v večini Slovani in pripadniki drugih narodov.
   Od maja 1945 je bilo tudi v Sloveniji kup koncentracijskih taborišč (Škofja Loka, Kočevje, Celje, Rajhenburg, Sterntal, Ljubljana-Šentvid in kup manjših zaporov, ki so imeli name zbiranja in odbiranja ujetnikov ter odvoz na morišča.
   Še pomnite tovariši?? Vas ni nič sram? Vsaj priznajte, da ste bili zavedeni, mrtvih tako in tako ne morete več obuditi. Pustite jim vsaj, da imajo grobove, spomenike in mrliške liste. Pustite domačim žalovat, kar ste jim do leta 1991 odtegovali!!

   • Peter

    Lepo spomine imajo tudi na Dachauske procese, krasna zadeva, zvočnike na ceste, narod naterat poslušat, kako so preživele žrtve Dachaua obtoževali izdaje samo zato, ker so preživeli, no.

    • FRANC3

     Ne samo dachauski proces. Komunisti so sproducirali še črnomaljski proces, kočevski proces, nagodetov proces,rožmanov proces, itn. Tako in tako so bile vse sodbe do leta 1950 jasne že v naprej. Ko so nekoga prijeli in obsodili, je bila v glavnem sodba SMRT. Redkim je uspelo odnesti z zaporom 10-20 let, odvzemom premoženja in odvzemom državljanskih pravic. Ja, tak je bil demokratični komunizem.

  • Anton

   Ti se raje ukvarjaj z vinom

  • pokvarjeniSvet

   kje so dokazi ?

 • Rožle

  24kur pa hočejo nazaj Gorbačova za predsednika Rusija….mogoče celo SZ…
  http://www.24ur.com/novice/svet/a-2.html

 • Peter

  Kaj je bla neka mazaška akcija spet u Lublan, al kva?

  • sprehajalec

   Izgleda, na vsak način bi radi ustvarili neke nacije, ki rovarijo po Sloveniji. Že leta nazaj je Sova dobila nalogo, da najde desne ekstremne skupine, levih se ni lotila, zato ni našla nobenih. Kolikor poznam to sceno obstaja nekaj posameznikov, ki so bolj ljubitelji starega orožja ter občudovalci tretjega rajha. Nekakšni reenactorji, daleč od tega pa, da bi tvorili kakšno skupino.

   Levičarji, Anti-Fa, Hanzi TV, Sociološke skupine, ZZB NOVJ, sile kontinuitete, jih že leta mrzlično iščejo po Kranju so jih iskali lani, fašiste, povsod kamor pridejo, iščejo fašiste. Ničesar ne najdejo, ker tega v Sloveniji ni. Zato jih poskušajo umetno ustvariti, že znana komunistična fora. Rišejo kljukaste križe, Alahu Akbar, svarijo pred neonaciji Avstrijci, ki napada Kekca. zato, da bi med ljudmi vzbudile strah, pred nekakšnimi ekstremnimi gibanji.

   Edina ekstremna gibanja, nasilna in brezkompromisna v Sloveniji so levičarji, skupine zbrane okoli rdečih džihadistov, okoli programskega sveta Hanzi TV, Metelkove, Roga, Filo faksa, FDV. Gibanja torej, ki imajo značaj in črpajo ideološko moč iz gibanja Rdečih brigad (Bader Mainhof), znanih v Nemčiji in Italiji (umor Alda Mora) ter drugih zahodnih državah, ki so prijateljevala in imela oboroženo podporo od palestincev in Arafata. Zato so bila označena za teroristična. pri nas pa vse deluje z nekim zamikom, zato smo sedaj sredi tega.

 • Rožle

  Kva je zdej….a nč ne zapiska…?

 • baldeagle

  Levičarska svojat so grobarji vsake države, v kateri prevzamejo oblast. Zgodovina je najboljši dokaz, ki pritrjuje moji trditvi. V katerikoli državi so bili ali so, levičarji na oblasti, vlada popoln nered in kaotično stanje. Gospodarstvo je v razsulu, ljudje pa živijo v bedi. Niti ene socialistične države ni na svetu, v kateri bi ljudje okusili vsaj delček blagostanja.

  Levičarji so prodane duše, protidržavni elementi, izdajalci lastnega naroda in častilci zapečene islamske teroristične golazni.

  Če bo v Sloveniji levičarska falanga zopet dobila naslednje volitve se bojim, da bomo postali avtohtoni Slovenci v lastni državi drugo ali celo tretjerazredni državljani, za kar si levičarska golazen prizadeva, da se tudi zgodi. Zato skoraj ne verjamem več v zamenjavo oblasti na demokratičen način, temveč se bo moralo zgoditi nekaj dosti hujšega, če se bomo hoteli znebiti levičarskih škodljivcev na oblasti. Kakšna sredstva in v kolikšni meri bodo potrebna, da se na oblasti zamenja politična opcija, se sicer še ne upam napovedovati, definitivno pa na miren način ne bo šlo. Žal.

  Je pa to izključno moja subjektivna ocena na trenutno stanje in ni nujno, da je v celoti realna.

  • FRANC3

   Vsi domoljubi oditi na volitve in volit domoljubne stranke. To je edino in demokratično zdravilo. Revolucije so se šli samo levičarji (Francija, Rusija, Kuba, Vietnam, Venezuela, Argentina…), a vse je bil polom. Očitno se svet iz zgodovine ni naučil nič, Slovenci smo pa še slabši. Demokrati ne gredo na volitve, levaki strogo volijo svoje, zato pa imamo takšno st(r)anje, kot je.

   • baldeagle

    Bo potrebno kar reči bobu bob. Vsi domoljubi oditi na volitve in volit SDS. Zakaj SDS? Ker je trenutno ta stranka edina domoljubna stranka v Sloveniji, ki se zavzema za Slovence in Slovenijo in edina, ki sledi načelom osamosvojitve. Mogoče se bo v prihodnosti pojavila še kakšna podobna stranka, ki se bo zavzemala za podobne vrednote, kot to vseskozi počne SDS, vendar je trenutno še ne vidim na obzorju.

    • karlina

     ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  • karlina

   +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • Nejc B

  Nova24, lepo se vam zahvaljujem, da upoštevate želje bralcev in pišete resnico.

 • nicor

  Če čitam vaše članke in predvsem komentarje imam občutek, da me ogrožajo debili. Pravega ste naslikali zgoraj, ena sama “pamet”

 • Matjaž Gomboc

  Poznam levičarje, ki sovražijo migrante in poznam desničarje, ki jih le ti ne motijo. Zakaj pa ni dobro, da navadna večina v parlamentu lahko izolira celotno državo je pa dejstvo, da v tej sestavi parlamenta imamo v večini zgolj bedake in konje, katerim je sedaj dana moč, da z zelo omejenim številom možganskih celic odločajo o tem, kaj je in kaj ni prav v imenu vseh državljanov Slovenije…

 • Tin

  Levicarji butalci, lepo so dvignali prah glede svobode govora, zdaj vsi vedo kdo je fasist in kdo odloca kaj je sovrazni govor. Izdajalci!!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!