49-letni Hrvat v Umagu s kovinsko palico po glavi udaril mladega Slovenca – in ga hudo poškodoval!

Foto: YouTube. Slika je simbolična.

V nedeljo zjutraj je v Umagu na Hrvaškem prišlo do incidenta, v katerem sta jo skupila dva mlajša slovenska državljana, med njima eden huje, saj so ga morali zaradi hujše poškodbe glave prepeljati v bolnišnico v Izoli. S policijske uprave hrvaške Istre so sporočili, da je 49-letni hraški državljan kalil javni red in mir ter pri tem vznemirjal skupino fantov. Po besednem obračunu je iz svojega vozila vzel kovinsko palico in z njo po glavi udaril 21-letnega slovenskega državljana, nato pa napadel še drugega 21-letnika, a se je slednji uspel izogniti udarcu v glavo in jo je posledično skupil po roki. Po opravljeni kriminalistični preiskavi so napadalca priprli v Pulju.

Hrvaški mediji poročajo, da je do incidenta prišlo v noči na nedeljo, približno ob 4:40, ko je 49-letni hrvaški državljan v enem izmed nočnih lokalov v Savudrijski ulici kršil javni red in mir. Hrvat naj bi se nato sporekel s skupino mlajših fantov iz Slovenije, ki jih je po informacijah policije nadlegoval, nakar je odšel v svoj avtomobil po kovinski kij in se z njim vrnil v lokal ter tam nato napadel in poškodoval 21-letnika.

Ne gre za prvi tovrsten incident, v katerem so jo v Umagu skupili mladi Slovenci. Leta 2012 so hrvaški mediji poročali, da sta mlada Hrvata z irokezama v nočnem lokalu v Ljubljanski ulici napadla trojico slovenskih državljanov, starih od 21 do 23 let, ki sta jih sprva skušala okrasti, potem pa stekla za njimi, enega ujela, brutalno pretepla in mu odtujila mobitel.

Obrnili smo se na splošno bolnišnico Izola, da bi poizvedeli, v kakšnem stanju je mladenič po sprejemu na zdravljenje, na njihov odgovor pa še čakamo.

T. F.

 • videx

  in vi bi v mariboru poslušal thompsona ko poje geni geni kameni!!

  • pajot

   Ni problem. samo jaz bi temu s kovinsko palico na hrvaškem oddrobil glavo. Thompson nima s tem nič. Je pač naletu na slovenskega usraneta. Ziher je bil sin kakšnega rdečejajčnega.

   • FUCK COMMUNISM

    Ko bos v taki situaciji, bos pa povedal kaj ti bi in kako ti bi… prej je pa samo naduto gobezdanje na pamet

    • dob

     Nehi pajota nagovarjat! Jaz ga ves čas mirim, ti ga pa nagovarjaš. Sam nehi! Če je kdo resen je prvi pajot. Bom jaz stal zraven, da za ziher ne naredi neumnosti.

    • pajot

     Tkole ti bom reku: sem že bil v taki situaciji. ne samo enkrat. In sem še vedno živ. Ja?

     • FUCK COMMUNISM

      Ocitno si res hraber… pa to… hahahahahaha

  • dob

   Ne, skupaj s tabo bi raje ponosno šli na Cecin koncert poslušat mili glas vdove srbskega morilca Arkana.

   • Hun

    arhitekt pa se spuščaš na tok nizk nivo…čudno

    • dob

     hahahaha…. nikoli si nisem kaj dobrega mislil o arhitektih, ne glede na to, da sem sam eden od njih. Naduti, vase zaverovani, narcisoidni, slabi prijatelji. Zato da dobijo delo, te mirno zajebejo kot kolega. Častihlepni pa sploh in prepričani, da je arhitektura nekaj posebnega. Vsekakor pomembnejša od drugih poklicev.
     Skratka, nič dobrega si ne mislim o svojih kolegih.
     Če mi je kdo od kolegov arhitektov všeč, mu rečem: ne druži se z arhitekti, lepo te prosim, ker niso družba zate! Pol se pa še smejem zraven, da ga ne bi glih prizadel, mislim pa s tem čisto resno.

     Kar se mene tiče, grem na vsak nivo! Nič mi ni izpod časti. Doma sem lahko filozof, toda na gradbišču sem pa en usran busanc, ki pošlje delavca v tri pizde materine, kadar ne dela prav.
     Znam se branit. On mene z lopato, jaz njega z lopato! Če se pa pogovarjamo, potem je pa vse v redu. Ali kot rada pravi ena moja dobra prijateljica: vse ima svoje pravo mesto in za vsako stvar obstaja pravi čas; če plavamo – plavamo, če fukamo – pol pa fukamo!

     • Hun

      se prav arhitektura naredi patološke motnje…al gredo ponavad ljudje s takim al drugačnim karakterjom študirat arhitekturo..?

     • dob

      V to, da gredo ljudje s “primernim” karakterjem študirat za točno določen poklic, sem skoraj prepričan. Mislim, da sploh ne gre za slučajnost.
      Ni nujno, da je denimo baletnik homo, so pa v večini.
      Jaz denimo nisem homo. Prej sem vedno odločno bil hetero!
      Le da to zadnje leto tega da sem hetero, ne morem dokazati. Če veš kaj mislim.

     • Hun

      že da te misel na žensko golo telo”zrajca” si pomoje hetero, da misli udejanjiš pomen da si kokr tok zrel dec…v določeni starosti pa itak ne rabš dokazovanja, razn obzalovanja zamujenih prližnosti..
      itak pa nis baletnik bil po profesiji…
      čeprav “talent” za risanje se mi ne zdi “motnja” v osebnosti ali pač, precej umetnikov slikarjev je homičev…čeprav arhitektura je bl tehnično risarjenje…
      se prav si ti zgrešil poklic…al si bil prepošten pri poslu za pridobivanje strank..

     • PG

      Jaz in še najmanj ducat forumašev ve, kdo postane psiholog, kdo psihiater in kdo firbca kot novinar, ki ni ne dovolj zrel za psihologa ne dovolj pameten za psihiatra. Vsi ti pa imate skupni koren – PSIHO.

     • Hun

      možno, že da komentiram na tem portalu se vid da nism čist pr seb

     • dob

      Ni mi žal. Preden nam je minister Kopač leta 2000 zjebal poklic, in pa seveda kreten kolega arhitekt, ki je tedaj spisal novi Zakon o graditvi objektov, mi je bil moj poklic všeč.

     • KIKI

      Bravo!

     • KIKI

      Hun, kaj si čisto brez vsakega talenta? Potem je res škoda, da živiš!

     • KIKI

      Vidiš, dragi Dob, tega pa rdečuhi ne ločijo: oni bi vse in to takoj! Čaka jih
      potop in inpotenca!

     • dob

      hehe, si si pa zanje zamislil dobro maščevanje!
      Jaz sem bolj krut od tebe: želim jim, da bi jim stal med potapljanjem.

     • KIKI

      To je baje tako ali tako naraven refleks utopitve ali davljenja, kolikor vem iz znanja o anatomiji in iz poljudne literature. Sicer pa, samo da se jih znebimo in ne bomo
      izbirali sredstev! Naj bo hitro in temeljito!

     • dob

      Jaz sem bolj potrpežljive sorte. Ne maram nasilja. Verjamem, da se bo samo zgodilo, kar se ima zgoditi.

    • traktor

     Vsak tvoj zapis je prava sramota.Ni lahko tvojim staršem.

   • videx

    če bi res iz srca zagovarjali svobodo nastopanja se nebi zgovarjalili na ceco, ampak bi podprli vse

    • dob

     Na svetu je dost dobre glasbe, jaz prav zagotovo ne bi šel poslušat ne Thompsona ne Cece. Njuna glasba me ne privlači!
     Na koncerte pa ne hodim, da bi tam manifestiral politično pripadnost, ki je niti imam.
     Če bi v Sloveniji imeli navaden pravni red in ne bavconščine (ki je mimogrede povedano samo komunistična samozaščita in zavarovanje kriminalcev pri koritu, da lahko legalno nadaljujejo s svojo kriminalno raboto), potem bi sodni sistem vzbujal zaupanje. Tako ga pa ne.
     Pri nas en polovica države sovraži drugo polovic. In ta polovica, ki vlada, uporablja svoje zakone kot orožje PROTI polovici svojih sodržavljanov!

     Če bi imeli demokracijo, se to ne bi dogajalo in meni se ne bi bilo treba deklarirati za antikomunista. Kar v bistvu samo pomeni, da mi je država kot mafija na oblasti odveč. Ne maram mafije.

     Seveda, ti si najbrž misliš, da če ne bi vladala rdeča mafija, potem bi pa ena druga.
     Kaj pa, če ne bi vladala mafija, ampak bi imeli normalen pravni sistem in ne revolucionarnega, in bi tedaj zavladala zakon in red in bi imeli končno urejeno državo, ki skrbi za državljane po vnaprej znanih pravilih, enakih za vse? In če že to delamo, bi lahko spremenili še našo ustavo v členu, ki govori o tem, da smo “pravna in socialna država”… Ja kurac! Bavconščina in legalizirano parazitiranje! To smo.
     To kar potrebujemo je država, v kateri vladata poštenje in pravica in nov člen ustave, namesto tistega debilnega o pravni in socialni državi!
     Recimo po italijanskem vzoru ustave: Slovenija je država, ki temelji na delu!

     Potem bi delo plačevali, ne pa se norčevali iz ljudi, ki delajo in nagrajevali kriminalcev, ki nam kradejo denar in življenje.

     • traktor

      Bavconščina nas bo na koncu spravila do revolucije.In ta bo drugačna,kot smo je bili vajeni.Trdno sem prepričan v to.

     • dob

      Starci brcajo poreden odidejo.

     • traktor

      Verjamem, da na koncu mi ne bomo takšni.

    • Steiermark

     Kaj pa imajo pri nas, v Sloveniji , za početi vdove vojnih zločincev, ki so klali, po Sloveniji in drugje ob propadu jugovine, 1991……Ali imamo mi Slovenci kakšno podobnost z njihovo nacionalistično srbsko skozlano cigansko muziko? Ali ta pripada evropski kulturi ali morda turški (mimogrede, srbi in turki se vedno to

     žarijo med sabo zaradi plagiatov turške muzike, ki jo srbi tako radi poslšajo in tulijo ob njej (prvinski nagon….)…..

   • T-Rex

    In eno in drugo bi morali v SLO prepovedati…

    • KIKI

     Na koncertu v Ptuju je Kreslin zapel eno najlepših, legendarnih
     pesmi, z vsebino in resnično zgodovino: Lily Marlen!
     V Yugojebini je bila pesem strogo prepovedana, čeprav je vsebina
     pesmi ljubezenska in visoko moralna! Pri nas pa : mašinca zagodi…
     pa Hej brigade… pa naj še teče kri …i.t.d. pa same prepotentne
     indoktrine!

     • rrrrr

      Žal je tudi Kreslin danes že Kresout.
      Lakaj rdeče nomenklature pač. Poglej kje nastopa, s kom se druži in koga (posredno) promovira. Je tudi član Društva slovenskih pisateljev. Ti tokaj pove?
      Sicer pa njegovo glasbo, bivši bend sestavljen iz naturščikov in promocijo prekmurskega narečja spoštujem, ne pa tudi občudujem. In to je vse (čeprav sva se na začetku njegove kariere kot dobra znanca kar nekajkrat skupaj napila, potem sta se najini poti razšli……..).

     • KIKI

      Gotovo imaš prav o Kreslinu, gre pa le za čudovito pesem,
      ki je veljala včasih za veliko provokacijo proti z vsem mogočim
      obsedenim komunistom!
      Kreslin vseeno polni dvorane in ima svoje “fene”, kar me ne moti.
      Dobra glasbena zasedba z dobrimi izvajalci je balzam za naša
      od politične groze napolnjena ušesa!
      Njegove politične usmeritve ne poznam ! O društvu slovenskih pisateljev
      imam pa popolnoma svoje mnenje! Že od nekdaj!

   • Steiermark

    in plesat srbsko kolo……

  • KIKI

   Torej ga poslušaš, hinavec spreobrnjeni! Takih dvospolnikov kot si ti, je v
   Sloveniji veliko , veliko!

 • črnaovca

  Kaj ko bi še enkrat povabili onega ki ni smel peti v Mariboru, lahko mu omogočite nastop na vaši televiziji ko ste že toliko pljuvali zaradi prepovedi, po koncertu pa s kolom po glavi. kdor hodi v napol sovražno državo naj računa tudi z možnostjo glavnega dobitka

 • pajot

  Rdečejajčni so namreč zgodovinsko izpričano,navadni pezdetje.

 • Hun

  kdor išče ta najde…tud kovinsko palco

 • Vrhovni sodnik

  3 so bili, verjetno vsak iz druge lewe stranke, ker drgač jih bi deda kasiral.

 • lili pili

  Na tem portalu je veliko zagovornikov hrvatov, ki so zelo nasilni sploh po objavi arbitraze…

  Zaradi varnosti ne hodite na hrvasko kajti takih incidentov bo cedalje vec…..

  • FUCK COMMUNISM

   Informacije si ocitno vleces iz riti…

   • stop izdajalcem in migraciji

    Fuck communism, bravo za nadimek in za zapise.

    • Volkhv

     Komunizem nima s tem kaj početi… Komunizem pomeni omejenost, radikalizem v 1 smer; fašizem je denimo prav tako komunističen, saj obstaja v dol. “komuni”, v dol. prostoru

  • traktor

   Na letalo tudi ne hodi, lahko pade dol.

 • MEFISTO

  Če je premlatil slovenska državljana, se mi ne zdi tako hudo.

  Če se je spozabil nad Slovencema, pa mora biti strogo kaznovan, razen če nista bila levakarja, kar je skoraj tako hudo in zavrženo kot da bi bila islamista..

  • Aron

   Ne morem se nehat muzat ob dejstvu, da desnuharji sedaj uporabljate v vsakem stavku pridevnik ‘zavržno, zavrženo’, popolnoma brez pravega konteksta in poznavanja uporabe. Mejite na patetičnost.

   • ,

    levuharji pa ste izdajalci, ki odpirate meje za vse psihopate iz vseh delov sveta. Ne bomo več dopuščali take veleizdaje.

    • Kosobrin

     Nismo levuharji in ne desnuharji. SAMO SLOVENCI SMO, ZAPOMNITE SI TO! IN NEHAJTE S TEM ZBADANJEM KAR NAPREJ! SAMO DVA MILIJONA NAS JE, PA SE TAKOLE KREGAMO! STE NORMALNI?

     • Steiermark

      “Samo dva miliona nas je”, z vsemi jugosrbskimi izdajalci vred….. tudi ti se za pomoč lahko postaviš v vrsto, za sprejem na JJ kliniko v Avstraliji, kjer so odprli oddelek zaprtega tipa, za zdravljenje tako hudih problemov, kot jih imate levuharji….

   • Steiermark

    ti pa mejiš na levo omejenost…… hm……. zelo hudo. Naj ti dam nasvet: lahko se javiš JJ za sprejem na njegovo kliniko v Avstraliji, kjer ima rezervirana mesta na zaprtem oddelku psihiatrije, za takšne reveže, s katerimi se je usoda grdo poigrala….. morda ti bodo pa tam lahko pomagali! Poskusi, saj to ni greh….

    • Aron

     Ojoj, se en JJjev papagaj? Odstrani se, smilis se mi…

  • Hun

   tebe bi mogl ob rojstvu “zavržt”, kot v stari Šparti…nardit preventivno selekcijo

   • Steiermark

    huniću, slovenščina pa ti ne gre najbolje…..

    • slosin

     …pa njegovi so nam našga Ulrika Celjskega v Beligradu fental….

     • Hun

      Celski grofje bi moral mal več na potomce mislt za obstanek roda…

    • Hun

     materin jezik mi ni delal težav v šoli…kam cilaš, Jodlar

  • Steiermark

   Bravo+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • Olga

  Hrvaško sodstvo in policija bosta zagotovo ukrepala! V Sloveniji le po politični pripadnosti!

  • .

   Olga si pa naivna. Hrvati imajo stranko HDZ, levico, ki vlada že celo večnost tam pri hrvatih, imajo ogromno korupcijo in katastrofalno visoko brezposelnost.

   • Olga

    HDZ ni levica, je desnica! Ukinili so tudi Titov trg v Zagrebu!
    Levica ( SDP) dela pa zdraho! Stranke se redno menjavajo na oblasti! Le pri nas je levica na oblasti celo večnost!

    • ..

     HDZ so kot LDS !!!!!!!!

     • Olga

      Ne! HDZ je desnica! LDS so levica!

     • varujmo mejo

      Koruptivna desnica. Sicer hrvatov ne primerjaj s slovenskim narodom, ki je kulturnejši, čistejši, pedantnejši, pametnejši, pridnejši.

     • Olga

      Sodeč po obeh vladah, se ne bi strinjala z vami! Naša samo prihvatizira (krade)! ŽAL! Narod pa spi!

     • rrrrr

      HDZ Je navidezno desnica, ker je še vedno bogato prestreljena z Udbo ( se pa pospešeno čisti voluharjev. Nekaj takega kot NSI, samo da jih ta pospešeno pridobiva.) Torej je HDZ le nekoliko boljša od slovenske propadle LDS.

    • Krtača za SDS drek pucat

     Spet se lažeš! Noben ni ukinil Titovega trga ker se ljudje ne strinjajo. Tito je večen. Vaš vodja pa za v zapor.

     • ,

      Tito je mrtev. Ni večen.

     • Olga

      Rezultat glasovanja odbora 4:1 ! Sledi le še formalno glasovanje v mestni skupščini!

     • soc

      Ubogi bebček si je spet nov nick omislil, sto na uro na shit listo. Res pa je, da mu bodo profesionalci z druge strani vestno odgovarjali. Kot na vse druge.

      Ah, ljudje božji… Vaši kakršnikoli odgovori so hrana in zaslužek za takele provokatorje. Prvo za bebave, drugo za zaposlene.

     • rrrrr

      Bravo, Soc!

     • KIKI

      TITO je gnoj! Pojdi pucat golobje dreke z njegovih ” obeležij”…
      S Titove ceste ga pa lahko kar ližeš, da bo šlo hitreje! Te bo
      Kučko odlikoval za “odličnost”!

   • Janja K

    HDZ je desnica, drgač :D
    Katastrofalna politika sicer…pr nam levi pa desni naginjajo LEVO :D

    • Olga

     Z desnice nagiba na levo le NSi z Ljudmilo Novak, ki odkrito paktira s Kučanom!

     • varujmo meje

      Ljudmila je KRŠČANSKA ženska, ki ima svobodno voljo, ter svoje volivce. Ti ji njene svobodne volje in odločitev ne moreš odvzeti, jasno?

     • Janja K

      Pod “pr nam” sam mislila na hrvaško politiko :)
      Sej sm s hrvaške ;)
      Lp

     • KIKI

      Ljudmila je samo “mila” do največjega kretena in barabe v naši
      Sloveniji, ker ji vera prepoveduje, da bi kogarkoli sovražila
      (vsaj javno ne!)

     • Janja K

      To res ne vem…ne ukvarjam se z slovensko politiko…napisala sam to za HR politiko, ki sam iz Istre
      LP

     • traktor

      A pol si ti Hrvat?

     • Janja K

      Ne, sam istrijanka ;)
      Lp

     • traktor

      Nisem nič nadrkan. Samo pozdrav tudi tebi. Ni vse lepo, ampak daleč od tega, da bi blo pa vse slabo.

     • Janja K

      Ljudje na hrvaškem in v Sloveniji morajo stvar prevzet v svoje roke…dol z vlado, in bo še boljš. ;)

      P.S. ne vidim za kaj bi bil nadrkan ;)

     • traktor

      Proti Hrvatom, al kej tazga.

    • KIKI

     No vidiš, Olga, kakšni osli so na blogu, še to ne ve, kje ga nosi ali levo
     ali desno, zato mu pa nobene hlače ne “pašejo”!

 • totex39

  Zakaj pa hodijo v nevarno državo, kjer se dogaja vse mogoče.

  • Janja K

   Istra pa res ni nevarna…v sezoni se zmeraj zgodi kakšn taki incident, ampak, je za pričekovat glede na to koliko folka je takrat tle pa kakšne so temperature, se mal ljudjem meša :D
   Drgač pa res ni nevarno, u Umagu ziher ne..lahko pustiš ključe v avtu, recimo, nobedn ga ne bo odpeljal…verjem mi ;)

   • KIKI

    Res je! Dečko je po moje provociral in se delal velikega alla Cerar in Karlek skupaj!
    Kdo jih bo pa poslušal! …ali pa se je bedaček hvalil z Židanovim teranom! To bo!

    • Janja K

     Res ne vem kaj je blo posred, samo lahko rečem da se take stvari dogajajo …recimo, kdaj se zgodi da se stepejio italijani in albanci, alpa, britanci pa čehi, itd….sploh.ni važn od kod so bli, ampak to da so vsi bli pijani ko opice…to bo :)

     • KIKI

      Primer; v družbi samih Slovencev, ki se poznamo že dolga leta,
      pride velikokrat do razpotja miselnosti, različnih trditev in tudi
      do resnih miselnih “kontriranj” ! Vendar imamo nivo in nihče ne
      gre domov užaljen ali z dolgim nosom! Danes je čas, da si v glavo
      zabijemo eno: nismo vsi enaki, ne mislimo vsi enako, ne čutimo
      vsi enako, vendar sobivamo in se družimo ! Veličina tega je
      strpnost ljudi, ki preide negativna čustva v trenutku, ko se pojavijo.
      To je demokracija, vse ostalo je diktatura!
      Slovenci še vedno klečeplazijo pod enoumjem; taka je še vedno
      usmerjenost s samega “vrha”. Žal! To ni svoboda!

   • MEFISTO

    Tvoje zarustane stoenke res ne!

    • Janja K

     :D :D :D haters gonna hate
     Pa ne, nimam stoenke ;)

 • Zgornji

  Hmmm, … ja, zakaj se mu je pa šlo nasilnežu ?? :-/

 • .

  tam je navadna c,,,,anija, mesta so umazana, povsod smeti, Slovenija je na stokrat višjem nivoju, hvala bogu.

 • rrrrr

  In kaj sta na Hrvaškem počela mlada Slovenca, da sta jo skupila po glavi? Pošten človek gre tja s čelado in s thompsonom v roki!

  • Hun

   ne rabš jt tja, ce thomsona sm vozjo

   • Viktorh

    .Tik – tak, še 41 dni, pa…

 • varujmo mejo

  hrvati se ne morejo primerjati s Slovenijo!!!!!!!!!! Slovenija ima tisočkrat višji mentalni in drugačni, splošni, nivo.

  • KIKI

   Od kod si pa to pobral? A je v Mladini pisalo!?
   Mi bomo kmalu pod nivojem (pod vodo), Hrvaška
   pa si bo postavila (tudi na naš račun) Monaco, Saint Tropez,
   Nico, in – malo Švico! Brez rdeče zvezde in norcev ZZZB,
   seveda! Bravo Hrvati! Kar tako naprej! Nam bo ostal samo
   klovn Karlek, ki bo po večerih nastopal v haloških kleteh!

   • l

    umazanija po hrvaških mestih vse pove.

    • Janja K

     spet generaliziranje…ccc ;)

   • Kosobrin

    No, Hrvati pa pišejo ravno obratno.

   • Adolf Hitler

    ne Slovendc ampak komunajzerske mongonolidne pizde!

  • FUCK COMMUNISM

   Hahahahahahaha hahahaha… pizda si zabit!

  • Janja K

   ti pa mal preveč generaliziraš :) poznam hrvatje in slovence ki so debili, pa tudi ene pa druge ki so res dobri ljudje…hrvat, slovenc, italijan itd….na koncu ni važn, ali si človek ali nisi ;)

   pa LP :)

   • MEFISTO

    A si z Mirovnega instituta?

    Samo to še manjka, da boš rekla buzerant ali ženskar, saj je vseeno.

    • Janja K

     Hruške in jabolke

   • janko

    Razlika je ogromna….
    Znajo pa biti bolj demokratični, kljub več prometnim prekrškom še nikoli nisem plačal kazni. Pri nas pa še nikoli ni bilo, da kazni ne bi plačal:)

    • Janja K

     Jah…policisti so mal bolj nadrkani pr vam v Slo :D ampak, tudi to relativno…recimo v Zagrebu, niso tako mili kot v magični Istri :D

     Lp

  • Volkhv

   Dvomim o tem… Delam, srečujem ljudi čisto vsak dan in se nebi s tabo strinjal. Večina ljudi ima neke tike, neke psihosocialne bolezni, ljudi pesti revščina, egoizem, sovraštvo…

 • domovina mili dom

  Kar iščejo, to najdejo.

 • Adolf Hitler

  to ka je isku to je dubu bo saij drugič drgam šu kod pa tistm gnojm dol gdo išče ta dubi po piskru!

 • Janko Gedlička

  Zacelo se bo.”dzanksn” do mednarodnih voda iz piranskega zaliva ni neposredna meja s temi vodami. Hrvatje imajo kar mocno vojsko. Naso vojsko je se sedaj oblastna avantgarda “delavskega” razreda de facto sama premagala. Opremila je le s”patenostrom” medalj svoje prisklednike -visoke oficirje, ki so prilezli iz njihovih riti z dobrimi placami. Vojska pa nima kaj v roke vzeti. Razsodbe arbitraze kakor da ni.

  • Adolf Hitler

   mein kamerad prefukal smo ih enkrat prefukal jih bomo naslednič bog čuvaj Slovendske dežele in slovendsko ljudctvo živo z zmago!

 • Volkhv

  To je rezultat medijskega, političnega pumpanja med narodi in Thompsonov fašizem, ki še vedno živi.

  • Nata

   Pa ja de!! Predvsem Thompson je kriv, ja! Pa da smo nekaj ozemlja in ljudi izgubili tudi !!

   • Olga

    Menda misli, da zato, ker se je Tompson boril za Hrvaško in jo s soborci ubranil! Če bi zmagali njegovi (Volkhv) in Kućanovi ljubljenčki -JLA (srbska in Miloševićeva banda), danes meja ne bi bilo in bi bila Slovenija del Srboslavije!?

 • luckyss

  Članek je hujskaški ob najbolj neprimernem času…
  Če bi slovenska mladca pretepla Hrvata, članka o tem verjetno ne bi bilo…
  Sicer pa nima smisla na teh straneh pozivati k strpnosti..bo kdo še kakšno berglo iz druge svetovne privlekel na plano ;)

  • Viktorh

   Tik – tak, še 41 dni, pa…

   • Olga

    Tika taka, Nemčija že čaka…. Plavega! Pa mediji v Sloveniji se bodo demokratizirali, ko bo šel Kučan v pravo penzijo!

   • luckyss

    Pa greš na morje v Dalmacijo ali kaj…

  • Olga

   Članek poroča!

  • traktor

   Kako,samo malo nižje poglej.Tam je naslov slovenski državljan osomljen poskusa umora v Poreču.

  • MEFISTO

   Ja, ti si poznan strpnež!

   Pod kolikimi nicki oznanjaš svojo strpnost?

 • Skratka če ne že zlomt to železno palico pa vseekakor tipa nabit z leseno šibo. in še pisker na glavo, da bo rabil en dan da pride k sebi. Kretenkota, nasilneža pa seveda še vržt v slovensko morje v Umagu.

  • Janja K

   Slovensko morje v Umagu :D :D :D lol

   • Kaj se čudiš Istra je cela slovenska.

    • Janja K

     Glej, verjetno bi blo boljš či bi bla…sam žal, ni
     In od tega da sanjamo tudi ni nič…eni ste tle plačani za to da sanjate, jst sam samo gost, in realno gledam…blo je negdaj, mogoc bo spet, ampak zaenkrat ni…

    • Janja K

     Mogoč bi blo celo bolj, či bi bla…ampak ni…Istro za samostojno državo !!:D

    • Janja K

     Hočeš reči da je pol Slovenije Istra :) lepe praznike želim :)

 • Domoljub

  Hrvati so bili vedno sovražni do slovenskih turistov,

  • Janja K

   pa spet generaliziramo :)

  • FUCK COMMUNISM

   Interesantno! Sploh glede na to, da v vseh desetletjih dopustovanja na Hrvaskem, nikoli, niti enkrat samkrat, nisem imel ene same tezave z njimi. Slovenci naj se najprej obnasat naucijo, pa bodo tudi tezave s hrvaskimi domacini izginile! Ce se tam obnasajo tako kot se doma, ni cudno, da jih nihce ne mara!

   • Janja K

    zivim v turisticnem mestu pa še delala sam v turizmu, in lahko rečem da so slovenci kr v redu gosti, res je da jih je tudi debilov, ampak, isto kot je debilov vse posod, hrvatov tudi, seveda, in lahko rečem da so zmeraj najhujši gosti domačini, oziroma, hrvati v tem primeru, iz velikih mest, ki pac mislijo da je vse njihovo…tako da, vse je relativno ;)

 • Domoljub
 • Pezde

  Govedo… Mi jim pa denar nosimo in jih preživljamo!!!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!