Ali se bliža strašen padec Janija Möderndorferja?

Foto: Škandal24

Vinko Gorenak, poslanec SDS, je o poslanskem kolegu iz vrst SMC pred leti zapisal: “Veliko govori in nič ne pove. Zamenjal je že kakšnih pet ali šest političnih strank. Za svoj poslanski stolček je pripravljen narediti karkoli.” Zaradi vložitve svežnja zakonov ga je imenoval tudi “mister muscolo”. Seveda ta sveženj ni prestal niti glasovanja na pristojnem odboru, kaj šele, da bi prišel do resne obravnave v državnem zboru. Tudi zato ne, ker so predlogi zakonov vsebovali samo člen ali dva na nivoju nižjih strokovnih sodelavcev. Nasploh ima maturant srednje zdravstvene šole, medicinski tehnik torej, kot je njegova zaključena izobrazba, z nivoji večne težave.

V karieri poslanca si je privoščil že veliko napak. Prva, najodmevnejša, je bila tista iz leta 2012, ko je sesul Jankovićev referendum o slabi banki in Slovenskem državnem holdingu. Takrat je malo pred polnočjo v državni zbor prinesel sicer zadostnih 60 podpisov, a kaj, ko jih je bila le polovica originalnih, preostalih trideset pa skeniranih, kar je v nasprotju s poslovnikom državnega zbora. S tem je zaradi nepoznavanja poslovnika pošteno osmešil tudi šefa Pozitivne Slovenije Zorana Jankovića. Takrat so se začele kazati prve razpoke v soodvisni politični ljubezni.

Tudi ko je Möderndorfer prestopil v SMC, je ostal površen. Oktobra 2016 je ob interpelaciji ministrice za zdravje Milojke Kolar Celarc namreč glasoval za interpelacijo. Takrat je na Twiterju čivknil: “Veliko je vprašanj, ugibanj in neverjetnih namišljenih zgodbic. Dejstvo je, da sem se samo zmotil, zmotil in nič drugega. Na koncu je pika.” Koliko črnih pik si je s tem prislužil pri novih gospodarjih in kako je čivkal pred njimi ob zagovoru, javnost nikoli ni izvedela.

Preiskovalna komisija
Zadnje mesece vodi preiskovalno komisijo o ugotavljanju domnevnega pranja denarja in financiranja terorizma, jedrske proliferacije in financiranja aktivnosti tujih obveščevalno-varnostnih služb v NLB, d. d., ter domnevnega pranja denarja v Novi KBM, d. d. Na januarski seji se je znova izkazal kot “mister muscolo”, saj mu je številne priče uspelo zaslišati v nekaj pičlih urah: Alenko Korče ob 14.05, Draška Veselinoviča ob 14.35, Igorja Marinška ob 15. uri, Aljošo Poharja ob 15.25, Andreja Plausteinerja ob 16.05, Jeleno Miloševič ob 16.25, Nenada Novakoviča ob 16.55, Mateja Krumbergerja ob 17.25, Jasno Iskra ob 17.55 in dr. Marka Kranjca ob 18.25.

Z Milanom Kučanom kot tolmač znakovnega jezika.

Če bi svoje delo želel opraviti resno in temeljito, bi za vse te ključne priče moral opraviti posamična in večurna zaslišanja. V tem času prič ni mogoče temeljito zaslišati, razen če se tudi tukaj pojavlja refren vseh banksterjev: “Ne spomnim se!” Takrat gre res hitro.

Leta 2015, ko je bil poslanec Zavezništva Alenke Bratušek, je pripravil zakonsko novelo, ki naj bi omilila prepoved točenja alkoholnih pijač na športnih prireditvah. Takrat je bil predsednik KK Union Olimpija, katerega glavni pokrovitelj je bila pivovarna!

Sumljivi Möderndorferjevi posli v KK Olimpija
Lanskega januarja je po sedmih letih na položaju predsednika Košarkarskega kluba Olimpija Jani Möderndorfer svoj stolček moral zapustiti. Klub, ki se je v njegovem času spoprijemal z velikim minusom na računu in večmilijonskimi izgubami, je bil večkrat tik pred stečajem. Kljub njegovim nerealno optimističnim napovedim, češ da bodo prihodnjo sezono končno začeli s pozitivne ničle, kot je bila ta iz leta 2014, Olimpije nikoli ni popeljal na zeleno vejo, kakršna je njihova zaščitna barva. Še več, po informacijah našega vira se novo vodstvo drži za glavo nad njegovo finančno zapuščino. Potrditve, ali že poteka kriminalistična preiskava, nismo prejeli.

Predsednik KK Olimpije je bil dolgih sedem let. (Foto: Škandal24)

“Bežite, Jani gre!”
Jani Möderndorfer velja za politično ptico selivko. Dokler ima v stranki ali od nje kakšne koristi, je njihov. Že hip zatem, če zapiha močnejši politični veter, preleti k drugi. Imajo pa vse stranke, v katerih je našel svoje začasno gnezdo, to nesrečo, da na koncu klavrno propadejo in pristanejo na smetišču zgodovine. Leta 2015 se je pridružil Stranki modernega centra (SMC) Mira Cerarja, ki ji nekatere ankete na junijskih volitvah celo napovedujejo izpad iz parlamenta. Po naših zanesljivih informacijah iz poslanske skupine SMC ga tam ne marajo preveč. Velja za arogantnega in prepirljivega moža, ki slabo vpliva na razpoloženje med poslanci vladajoče stranke.

V družbi z osumljencem kaznivih dejanj, županom Jankovićem in z že obsojenim tajkunom Matejem Raščanom. (Foto: Škandal24)

Škandal24

 • Wikttor

  Kako so že imenovali prebežnike med vojno ???????. Dezerterji, in kakšna jim je sledila kazen “??????.

  • Darth Vader

   ne žalit ljudi, ki so v vojni sledili svojemu srcu in razumu….morondofler ni noben dezerter, on je samo komedijant, oportunist in papak

   • anzek

    +++++, Tako prestopanje iz stranke v stranko je samo dokaz, da je skupni imenovalec ali če hočete, boter vseh teh strank samo eden, ki je istočasno tudi komandir še vedno delujoče udbe!!

 • VERRZIFIKATOR

  Janko Modnik

  BOLNIČAR DANI

  Dani sanitetnik, je kaj znano?
  Bil zastav nenehni je menjalec,
  žog odbitih večni podajalec,
  mu bilo mehkó je res postlano.

  Služil fant je v vojski nesebično,
  v saniteti vedno na igrišču,
  menjal žogo kakor na bojišču,
  sam ocenjeval se je z odlično.

  Menjal moštva Dani je nenehno,
  češ za asa to je običajno,
  kaj igral za isti tim bi trajno,
  žogo je podajal fant pritlehno.

  So imeli ga za dezerterja,
  pa je bil komandos prve vrste,
  žogo sukale so roke čvrste,
  silil Dani se je za trenerja.

  Zadnje čase pa kar izgineva,
  bledega obraza naš je Dani,
  položaji vsi so že oddani,
  vsak dan bolj črvičijo ga čreva.

  Komu bi podal in kam se vsilil,
  fant prestrašen vsakogar sprašuje
  in trenerje redno naskaskuje,
  Dani se ti bo zares še smilil.

  So imeli ga za dezerterja,
  pa pustimo, to je zgodovina,
  zdaj prihodnost zgolj ga še zanima,
  muči bolničarja dizenter´ja.

  Lastni ni podoben Dani senci,
  ker mu ne uspeva več podaja.
  Mu poklic osnovni preostaja,
  bo že letos zopet na urgenci?

  • trumpet2018

   na urgenci lahko delajo samo tisti, ki imajo većletne izkušnje, to vem iz lastnih izkušenj, urgenca je samo za najboljše, poleg tega moraš biti hiter in učinkovit, zato Morondolfe odpade, nihče ga ne bo tam gledal, da se bo vlekel kot megla, to ni parlament. No ja, za odnašanja kahel bo super, ker tam hitrost ne igra nobene vloge

   • VERRZIFIKATOR

    Zadnja kitica naj se konča:

    “bo že letos STREŽNIK na urgenci?”

  • Steiermark

   Bog ne daj, da pridemo v “njegove roke” – na urgenci…..

  • Soave

   Hm? Na urgenci ? Kot pacient, ki mu je od silnih skrbi postalo slabo ??

  • Minovak

   Odlično Verzifikator, popoln zadetek opisa nekoga, ki mu lahko rečemo tudi stranski produkt predelave odpadkov ali pa podgane zapuščajo ladjo…slišal sem, da se zbirajo pred polikliniko…vse se vrača, a ne.

 • Amerikanc

  Poljski veleposlanik na Nova TV, je o Sloveniji povedal točno tisto kar bi pričakoval od zunanjega opazovalca; Titej je takim osebkom, kot je Janči (čeprav je bil ob njegovi smrti še kurirček), vcepil v glavo večvrednost Yugoslovanskih republik in narodov, kar je “dobrim” komunistekom ostalo v krvi do danes. Zato “lapajo” bedarije tudi po več kot 20 let, ne da bi bili kaznovani z strani volivcev.
  Upam da je bilo ljudem dovolj takih “mazačev”, ki Slovenijo oddaljujejo od Srednje in razvite Evrope in da bojo na tokratnih volitvah opravili z “podtaknjenci” kot so Škoberne, Moderendorfler, Murgelj, Matić,…. – za vedno.

 • Franc Šink

  Naj že končno da umetno dihanje sam sebi in naj pri tem ne uspe.

  • trumpet2018

   po volitvah bo res rabil umetno dihanje

 • AlojzZ

  “Veliko govori in nič ne pove. Zamenjal je že kakšnih pet ali šest političnih strank. Za svoj poslanski stolček je pripravljen narediti karkoli.”

  Oh! Ta opis pa velja kar za mnogo, mnogo poslancev. Pa ne samo za tiste na levi strani.

  • MEFISTO

   Plenilska in sleparska levica ima pa vendarle svojevrstnega rekorderja.

   Zaman boš iskal njemu enakega na desnici, še na plenilski in sleparski levici jih ni veliko.

 • Antonius

  Težka bo, težka, razvajenemu Möderndorferju prihodnost?! Kadarkoli bo slišal njemu moteče cerkvene zvonove, bo vedel, kdaj so mu, kot poslancu, zadnjič zvonili in odzvonili.

  • zokispoki

   Mudendorfler je nosilec skrivnosti vse mogocih kriminalnih dejanj in lumparij tovarisa Ciganovica. Navsezadnje je bil leta njegova desna roka (levi zep).
   Lahko bi mu ponudili amnestijo, kakor tudi delovno mesto vratarja na patologiji ali umobolnici, seveda samo, ce zapoje kot pticek in obelodani gangsterjeve rabote.

   • Johan

    Mislim, da bo čistilec na tekmah Union Olimpija, kolikor je nagrabil mora odslužit, se pa ponuja Marjanu Šarcu, mu je že poslal vlogo za mešalca dreka.

  • Minovak

   Morda pa išče stanovanje v bližini džamije, tisto tuljenje bo balzam za prodano dušo, ni kaj.

  • etrusk

   Kaj pa če se mu prikaže Marija in se spreobrne . Potem mu bodo tudi zvonovi sveti

 • MEFISTO

  Če pa slabo kaže že takim kerlcem, kot je akademik Jani, kaj bo šele z nami, ki nismo medicinske sestre.

 • MEFISTO

  Najbrž se še spominjate, da se je s svojimi 900 glasovi komaj prebil v državni zbor in da je celotno Zavezništvo Alenke Bratušek zbralo komaj toliko glasov kot sam Janez Janša.

  Trenutno veljavni volilni sistem dela čudeže in levica se mu ne bo nikoli odpovedala.

  • tetka z ozadja

   Takega volilnega sistema, ki bi janšisteke prpeljal na oblast, pa še niso izzumili. No ja mogoče po sistemu 666.

   • MEFISTO

    Vedno bolj verjamem govoricam, da po pameti nisi nikoli slovel!

    • tetka z ozadja

     Toda jaz sem vse kar si bi ti želel. Sorazmerno mlad, lep, za slovenske razmere dokaj premožen, lepo hišo, imam čudovito ženo in dva uspešna otroka, itd. Vse kar nimaš ti.

     • MEFISTO

      Spet ničesar ne razumem.

      Lep, praviš, da si?

      Si potem ti sin tistega partizana, ki je pripadnici nemške vojske naredil lepega in pametnega sina?

      Si pri sedemdesetih sorazmerno mlad ali star?

      Slišal sem, da te “čudovita žena in dva uspešna otroka”, ne šmirgljajo kaj dosti.

     • mariborčanka

      pa dvospolnik tudi? no, samo vprašam – pač glede na link in opis v moškem spolu…

   • škoda

    Bedak na kvadrat

    • tetka z ozadja

     Imam pa prav, kaj ne?

 • trumpet2018

  po volitvah bo lahko Morondolfe samo v bolnici odnašal kahle, za drugo ni sposoben, seveda će bo dobil zaposlitev, mogoće ga celo Zokan zaposli, ker pri Zokislavu je vse LGBT& musli prijazno. LGBT oz. gej mafija vedno poskrbi za svoje, to smo videli že pri obiralcu banan iz Gvineje, ki so ga samo prestavili iz enega delovnega mesta na drugo, malo bolje plačano delovno mesto v RTV slovenija. Roka roko umije

 • antimur

  Že po naravnem zakonu takšna baraba in pokvarjenec ne more in ne sme imeti lepe prihodnosti. Zakoni narave so natančni, pošteni in ne prenesejo takšnih anomalij, kot jih počnejo osebki kot je Möderndorfer in ostala kučanistična golazen, prej ko slej se jim maščuje in vrne z obrestmi.

 • MEFISTO

  Sicer je pa treba priznati, da mu je stranka SMC pisana na kožo.

  Težko bi drugje našel toiiko sebi enakih bedakov.

  • Steiermark

   mogoče še pri khorlu in sd, s hanom na čelu…..nasplošno pri vseh talevih – ki imajo tudi po dve levi roki in nič pameti, vendar pa veliko zlobe in nagnjenja k zločinu…..

  • etrusk

   Če nebi bil bedak , nebi bil v skupini bedakov.

 • Johnny Fuckindorfer

  Jaz bi ga dal nagačiti in ga postavil na mesto kidričevega spomenika.

 • resnicaboli

  Kaj pomaga če eden od leti ko je na vratih parlamenta več deset novih z šarcem na čelu.

 • Darth Vader

  komunista fukneš iz bajte ven, zleze nazaj v bajto skozi zaprto okno…..

 • MEFISTO

  Mene pa zanima, zakaj je na najbolj zgornji sliki samo akademik Jani brez svetniškega sija?

 • Anton

  na zadnji fotki, pa šerif lepotico trplja po zadnjici in se zadovoljno smehlja

  sarkazem press

  • tetka z ozadja

   Dobra beyba.

  • Soave

   Tudi meni je to prišlo na misel

 • totex39

  Ne se bati Jani bo še vedno krojil politiko pa ni važno kje ali spredaj ali od zadaj, njemu pride vse vedno prav, taki se znajdejo vsepovsod.

  • sloustava

   Mokre sanje Modern vascana! Ko te enkrat zabrisejo voluharjem, si oplel. Kucan ga ne rabi vec, moderni vascan je na smetiscu zgodovine. Spet bo kahlonosec, kot mu pravijo. In prav je tako, ti mala arogantna neznalica od modernega vascana!

 • MEFISTO

  Če bo Jani padel, upam, da bo bo padel na glavo.

  Če bo padel na rit, se lahko celo ubije.

 • centurion

  Ali lahko pade drek nižje kot je, to je v greznici?

  • sodnikisozločinci

   Še huje se lahko zgodi, tudi na vrh lahko priplava.

 • Soave

  No,tole je pa lep izbor cvetk tega možakarja.

 • KAPIBARA

  …Z Milanom Kučanom kot tolmač znakovnega jezika… Bolje bi bilo, če bi SAMO to, od takrat delal
  Po padcu, bo pa zelo blizu kahlam..
  Pa saj tudi neki predsednik Poljske, začel in končal delavno kariero kot drejar v ladjedelnici..

 • Stajerka

  ….ne bo ne……ni si Jani za bukovo seme izboril parlamentarne komisije za NLB…….mogoče postane svetovalec No. 1 na NLB, po vzoru Praprotnika in Kosa, ali pa višji svetovalec vrhovnim sodnikom za prikrivanje lopovščine in pregon desnice……..
  Jani je kljub svoji izobrazbi, inteligenci in retoriki prilezel visoko, ampak ne tako visoko, koliko so visoko njegovi cilji in apetiti……..nč bat – če ne drugače bo Zoki uštimal, če ne druga, bo pobiral “cigle” po lublanskih parkplacih……Jurčka pač ni in nekdo bo moral prevzet njegov posel…….

 • Forex

  Roko na srce. Je človek,ki govori o sds in jj z stisnjenimi zobmu in izredno sovražno. Zame je ta človek totalni fašist,a me izredno pozitivno preseneča njegovo znanje znakovnega jezika in mu priporočam zavoljo gledalcev 3 programa,da ga uporabljati začne v dz,bi marsikomu bilo prijaznejši ogled. Pa ne,da bi žalil znakovni jezik, nasprotno uporabnike in znalce zelo zelo spoštujem in občudujem.

 • domovina mili dom

  Daaaleč vstran se distanciram od tega ludeka. Tudi z naslednjim avtobusom, pri -40 ºC, bi se peljal, samo, da ga ne srečam.
  Zmotila pa me je vaša misel g. Gorenak, ki je kljub ironiji na tega človečnjaka, bila žaljiva do izobrazb ljudi.
  Kajti, ko bo v parlamentu prevladala zdrava poštena kmečka logika, seveda jo to bitje nima, se bodo Krajncem vremena zjasnila.
  Vaša stranka, naj predlaga zakon: izvoljeni poslanec med svojim mandatom ne sme izstopiti iz stranke, menjati stranko……
  Menjave- izstopi med mandatom so nateg volivcev.
  Zaradi takih in podobnih duševnih sluzavcev v parlamentu je pa , kot je. Krivi so volivci.

  • Anton

   točno tako ta opomba je na mestu, imaš v JU(javni upravi) cel kup ljudi s predpono mag, dr zgolj zato, da izpoljnujejo kriterij za višjo funkcijo, višjo plačo, učinek njih dela pa je tolikšen, da vkolikor bi delavec tako delal, bi še taisti dan ven frčal iz fabrike. Sedaj pa se vprašajte kaj je bolj pomembno imeti produktivnega zaposlenega z manj izobrazbe, ali “drekovca oz magovca”, ki samo maha s papirjem, hodi v službo služit denar, ne pa delat?No seveda , da ne bom delal komu prevelike krivice, obstajajo pa tudi “drekovci in magovci” ki ipolnjujejo lastnost pridnega in učinkovitega delavca, sam bojim se, da so ti v veliki večini že odšli za trebuhom za kruhom vza boljši jutri, iskat svje mesto pod soncem v “dežele zlih kapitalistov”

   sarkazem press

   • Soave

    + + + + + In ti silni mag., pa dr., si tega študija niso sami plačali ! Naloge so jim spisali mentorji za nekaj denarja, zagovarjali so jih pa – najbrž – tako, po domače !!

   • domovina mili dom

    Tako je, ko bomo začeli CENITI ljudi po poštenju, ko bodo krivi krivi, nedolžni nedolžni.Ko bomo enkrat za vselej, brez fig v žepu, rekli 1+1=2. Takrat, samo takrat se bo začelo pravo vzdušje v eni in edini Sloveniji.

 • čopkovseved

  Jani je bil po padcu prvega letnika , je letnik 1965,dijak prvega letnika usmerjenega izobraževanja Srednje zdravstvene šole. Zopet padec in ponavljanje, nato presedla na dvoletno bolničarsko šolo, ki jo s težavo konča. Nato prevaža bolnike po UKC in kasneje konča Srednjo zdravstveno šolo. Skratka , vsak še tako slab učenec, ni imel težav v Bolničarski šoli razen fenomen Jani. Toliko o njegovi inteligenci. Sramota , da sedi v parlamentu!

  • zoro

   največja sramota za tiste, ki so mu dali glas.

 • Viktorh

  No, ta miško ima nepopolno srednjo šolo. Je bolničar, ne pa medicinski tehnik.

 • Stajerka

  priporočam, da dnevno prebirate Požarja…..neverjetne zgodbe prihajajo na plano – dnevno……

  • Goran Hvala

   Beremo beremo…ja kr zanimivo…sploh ko ves kolk je ta tip skoz nos potegnu…;-)

 • Marija

  Dober dokaz,da je komunizem še vedno tu.Tito in Maček tudi nista imela dokončanih šol. Se zdaj vprašate zakaj se ga tako držijo. Da so pa naše šole slabe oz. pa dokazujejo od slabih izvoljene vlade. Za krast vse kar žebelj spusti res ne rabiš fakultete.Lep dan

  • Goran Hvala

   Res ne rabis…pa se vprasam potem kaj pocnejo vsi ti studiranci…z 20 let solanja na faksih…kradejo glih tolk kot tisti brez izobrazbe…

  • bubamara

   To je res, vendar s fakulteto lažje kradeš.

   • sodnikisozločinci

    Pravna in ekonomska sta najboljši fakulteti za šolanje lopovov.

  • MEFISTO

   Maček je bil izučen tesar.

   Za Tita se pa ne ve, koliko poklicev je imel.

   Izkazal se je le kot brutalen mesar, nekateri vedo povedati, da je bil tudi šintar.

 • učko

  Za Janija bi blo najboljš, da se preimenuje v Modernočefurovića in kandidira u Fužinama. Uspeh je zagotovljen !

 • macon

  Imam občutek, da bomo ostali še brez ene “legende”, tokrat brez Modeldolfeja. Se še kdo spomni human wallpaperja Jakiča, ki je tudi skakal iz ene komunajzarske stranke v drugo? Ali pa “lepotic” Potrate, Župevc, Žgajner-Tavš?

  • učko

   ++++++++++

  • tasilo

   Pothabil thi na Matho Kothiper in njene khrogthe. Jasth jo khar mahlo pogretham.

   • macon

    Ah, Masha al pishe se Kasha, kandidatka za predsednico parlamenta PS. Le kam se je dečva dela, kod le zaliva fikus? Ko bi vsaj lahko pozabili še njenega šefa, Zorangutana Pavijankovića, žepana in grobarja Ljubljane.

    • RATATA

     A tebi ta masha u ksiht nič ne spominja na marburškega tono vogrinca. Mene zelo spominja nanj.

     • macon

      Siva mish Masha.

  • janez.pokoncni

   Ker jih že naštevamo še malo “poporam”, da ne pozabimo :

   Župevčevka je bila v vrhu PS medtem, ko se je njen partner Tone takrat premaknil povsem iz vrha LDS (bil predsednik) v vrh SDja. In to se volilcem v SL zdi povsem normalno. Ded v vrhu ene politične stranke, baba v vrhu druge …

   Žgajner – Tavš. Driska na kubik. Kako se je “borila” za socialno ogrožene. :):) Iz vrha Slovenske NACIONALNE stranke (ki bi vsaj morala biti radikalno desna stranka) se je premaknila prav tako v vrh PS (v bistvu radikalno kaviar socialističnega interesnega združenja)

   Potrata se ni kaj dosti afnala s prestopanjem. Ona se je rodila kot radikalni kaviar socialist in tudi umira kot radikalni kaviar socialist.

   • macon

    Žgajner-Tavš mi vsaj ni delovala tako vulgarno zabita kot večina ostalih komunajzarskih glasnogovornikov. Najlepše pa je, ko se očitna neumnost združi z odkrito in pretirano samovšečnostjo. Ko sem bil mlajši in bolj naiven, sem mislil, da je biti zabit minus, danes pa razumem, da se z njimi potem poistoveti zabito volilno telo = velika večina.

    • zoro

     dobro, zelo dobro ugotovljeno+++++.

   • traktor

    Pozabil si na težkega novega predlagalca zakonov Hršaka. On je prestopil iz Nacionalne stranke v Desus. Če to ni absurd. Tukaj se vidi kako jim gre samo za denar in korito.

    • RATATA

     On je slep na eno oko.

     • traktor

      He, he. Levo al desno?

     • RATATA

      Ko ga gledaš se mi zdi, da na desno. Je pa res, da se nočem glih videt z njim odkar je desusovec.

     • traktor

      Poznam ga. Dobro. Slep je na obe očesi. Tudi gluh. Ko gre zanj, dobro vidi in še bolje sliši.

     • RATATA

      No no … drugače pa veseljak in vedno nasmejan…. tko, fejst poba, preden se je spolitiziral!

 • milanček

  Ni mi jasno, kako po vseh teh strankah še niso ugotovili, da je moderndorfer nameščenec od Janše! On je postavljen od Janše, da v konkurenčni stranki naredi sranje, v kolikor ga ne naredi stranka sama in pripelje stranko do praga vstopa v parlament! Zanimivo, da dr. prava, cerar, ki se ima za nadpovprečno brihtnega , tega še ni naštudiral, prepozno, mirči in njegovi grejo v 3pm, moderendofer pa se že giblje okoli nove stranke,! Seveda ima moderendorfer še druge kvalitete, npr. zelo rad je priklopljen z moškim v postelji, velikih ne mara ker ga potem anus boli za znoret in je popolnoma iztirjen in ne ve kaj blebeta, najbolj pa so mu všeč musliči, ki imajo obrezane, je tako vesel, da kar žvrgoli!

 • hribovc

  to, da kahlonosec spoka, je skrajni čas… me pa firbec matra, a na sliki zgoraj mafijanković drži marijo za rit, a mateja raščana za roko…

 • rubec

  Če bi jaz imel tak priimek bi se obesil na prvo drevö. In ker ta teden fajn piha bi na drsalni reviji osvojil olimpijsko medaljo, saj lika piruetni Mödörndörför doslej še nobeden ni izvedel.

 • mona lisa

  Večina politikov bi morala za večno spokat in izginit če hočemo rešit slovenijo. Paraziti jo izsesavajo in uničujejo. Pa še marsikateri drugi in ne samo politiki. tudi za tujce garamo za drobiž, kapital pa gre v tujino. smo hlapci tujcem in našim parazitom v naši domovini.

 • Vlado77

  Podpiram idejo, da se sprehajanje med strankami prepove med mandatom. To je navadna prevara tistih ,ki so ga volili. Je pa žalostno , da pridejo v parlament taki tipi katerih fora je le sovraštvo do SDS in JJ. Ne glede na šole pa je sposoben govornik- za razliko mnogih ,ki ne bi sestavili 5 min govora s pred pripravljenim listkom ( od strokovnih služb) – čeprav so vsi govori napojeni s sovraštvom do SDS, Tanka JJ itd. Upam , da ne bo več norcev ,ki bi ga izvolila še enkrat v parlament

 • Soave

  + + + + + Seveda je J. M. hvaležna tema !! Večna koščička , ki jo lahko obiramo.
  Samo, prosim, ne na račun izobrazbe !!
  Doktorjev , magistrov imamo preveč ! Rezultata pa nobenega. Kdo bo pa delal ?
  Tisti in tiste, ki kahle nosijo, kar garajo.

 • Claudio Moro

  PREKLETI KOMUNISTI!!!! ZAVEDNI SLOVENCI SMO ZVESTI SAMO NASEMU JANEZU JANSI IN HODIMO K MASI!

  • alojz

   Jaz ne hodim k maši.

   • MEFISTO

    Z lepim se hvališ!

  • šmentanamuha

   A danes boš spet kašljal cel dan svoje parole?

  • xtc

   Zato ,da nemaraš komunistov ni treba k maši-večina normalnih,poštenih in delovnih ljudi jih preprosto ne mara,ker so lenuhi,lopovi,tatovi ,nesposobneži in goljufi za to ni treba k maši.

  • tohuvabohu

   Trol………..

   • milanček

    trol

 • šmentanamuha

  Kakšna neinteligentna kreatura je tale prostitutek Jani M., OMFG. Tisto, kar bolj preseneča, je, da ga politične stranke vedno znova vzamejo v svojo sredino in mu dodelijo neko vidno vlogo.. Zakaj le, se vprašam.

  • samotoje

   Zato, ker zna izvajati trojne ritbergerje (rubec Janija obvlada v nulo) med strankami in z očali na nosu izgleda prav pameten.

 • xtc

  A bodo že tegale kučanovega omejenca ja končno zbrcali nekam na odpad zgodovine in klošarje,kar tudi je.

 • Aldo

  Kahlica v UKC mu ne uide !

 • Morala

  Ta bi že moral odleteti! Ni pa prav, da se nespoštljivo piše o njegovi izobrazbi-o srednji zdrav. šoli, ker res garajo, sploh na intenzivnih oddelkih in domu upokojencev…ne nosijo samo kahl, ampak umivajo tudi posrane riti in obračajo zelo težke bolnike…

  • MEFISTO

   A ni Jani redno končal le dve ali triletno šolo za bolniške strežnike.

   Srednjo šolo za medicinske sestre je z velikim pompom končal ob delu.

   • Morala

    Ne vem…

   • tomven

    Tako je!

  • Ana Premuž

   Ali pa greš v Avstrijo delat za 14 dni 24 urno nego na domu , pacientka ima 130 kg ji moraš menjavat plenice ,merit sladkor ,kontrolirat pritisk , delit tablete pomagat pri umivanju in prenašat poniževalen odnos do tebe lahko bi napisala še in še to sem jaz delala 5 let dokler me ni začela boleti hrbtenica in sem imela takšne bolečine v kolkih ,da včasih nisem mogla niti sedet normalno to si naj skusijo naši poslanci .Aja pa 700 evrov sem zaslužila dosti ne prava poslanska plača .

   • totex39

    Samo on tega ni nikoli izkusil in ne delal, se je raje šlepal v politiki in tako se bo še naprej.

    • Ana Premuž

     Točno tak ,saj nekateri drugače sploh ne znajo ,ne vem kaj ti mislijo ,da jim še kdo verjame jaz jim ne včasih tam poskakuje in se repenči enkrat bo počo , kateraje naslednja stranka v katero bo šel sem res radovedna , kje se bo zdaj zraven prislinil .

  • KIKI

   Ta Jani, kljub svoji “humanitarni” izobrazbi , nikoli ni počel nič
   podobnega! On ni rojen za odnašanje dreka, le za mešanje!

 • tomven

  Ta zmene bo nekoč napisal knjigo; “Od strežnika (kar je v resnici bil in ne med.tehnik) do glavnega gobcača v parlamentu.” Štiriletni program na SZŠ je namreč “zaključil” 13 let po tem, ko je “končal” to isto šolo! Takrat je že bil v politiki, kar pomeni… To, da bo nekoč odletel na glavo je postalo jasno takoj, ko je nategnil žepana opankovića s svojim prestopom k šivilji. Pozabil pa je, da zoki ne prašta, ter da je njegova žena še vedno zaposlena na molu. Možnosti bosta dve, scenarij lekarnarke, ali brca v rit. Ko bo počilo bo veselica!

 • Ana Premuž

  Ja kam bo pa te pado ,tak kot vsi ostali na davkoplačevalsko listo , kar se pa tiče Raščana in njegove življenske sopotnice tudi drugi so se z njima veselo slikali nekateri so spomin zgubili al so pa rajši tiho . Mi pa ne bomo pozabili kako so harali po casinu Mribor in še kje po Mariboru in podjetjih pri nas . Marsikaj bi lahko napisala ali pa še boljše bi bilo ,da bi na predvolilnih soočenjih koga kaj vprašala .

 • zoro

  j.m. je najbolj čista in najbolj realna ter najgloblja slika v ogledalu plehkosti tistih rdečih, ki jih zastopa, ki so mu tudi dali svoj glas, saj pove vse kar mu naročijo in tako kot mu naročijo, verjamem, da niti sam mnogokrat ne ve kaj pove, pomembno mu je le, da je všečen “stricem”, pogosto se mi prav smili kako nebogljen je.

  • MEFISTO

   Prav imaš!

   Akademik Jani Moederndorfer si ne zasluži velikih začetnic imena in priimka.

 • KIKI

  Kakšna sodrga se zbira in zbere na volilnih seznamih, raje ne komentiram,
  ker mi je slabo od sramote nad sramoto, kakšna rdeče pofarbana kamarila
  leze po Murgeljskem naročilu iz vseh kanalizacijksih jaškov. Zdaj dobimo še
  enega polizanega kluseta z “diplomo” glumača, s pramenčki na glavi in slamnatim
  otepom v njej! Ali se je Jani že postavil v vrsto? GRS (Gobec, Rit in Sapa) bojo
  najmoćnejši dejavniki nove klovnovske vladavine!
  Bog naj nas varuje vsega hudega!

 • neny

  Tudi vaša stranka bi propadla, če ne bi imeli podpornega političnega gibanja Odbor 2014, ki se po celi LJ dere…JANŠA, JANŠA. Grozljivo.
  p.s. diskreditacija nasprotnikov v primitivni selekciji so osnovna načela vaše stranke

  • alef

   Kako pa je pri vas?
   I kod nas puno posla!

  • Peter Leskovar

   Se mi zdi, da tebe glede pljuvanja težko kdo preseže, tako da……..pred svojim pragom ok??

   • FORT WORTH

    Nima svojega praga…

 • MEFISTO

  Neny me je vprašal, kaj bi storil, če bi mi prepovedali sovražiti preklete rdečuhe.

  Še bolj bi jih sovražil, sem izstrelil kot iz partizanske puške.

 • piko8

  Mudadorfar na sliki deluje precej zmedeno, mu je kahla z rok padla!
  Če pa v celoti pogledaš združeno koalicijo, pa delujejo, kot prašičja farma!
  Bol je korito prazno bol rinejo vanj!

 • Domus Lubus

  Madžarski politik Marky-Zay je pred kratkim izrekel te besede: “Dvignili smo se in Hodmezovasarhely je pokazal, da se želimo
  znebiti velikih fantov, ki ustrahujejo cel razred. Danes se je začelo
  novo obdobje,”
  Bi lahko nekaj takšnega veljalo tudi za Slovenijo? Morda. Stvari niso vedno preproste….

 • Krtača 20

  A kakšnega bolj pozitivnega načina poročanja recimo o super uspešnem programu SĐS pa na tem portalu ne uspete spacat skup?

  Aja kle ste bolj orientirani v smeri razmišljanja – če sem jaz v dreku, bomo še druge not potegnil. SĐS mentaliteta pač. Nič novega…..

  • joza joza13

   Kdo je pa tebe kaj vprašal?

   • Anonimni_Profesor

    Krtaćarja imam tudi jaz dovolj! Gre na block!

 • Anton

  glede pokojnin pa takole, ok zopet to ni predmet debate tega prispevka, pa vendarle, aprilske pokojnine se bodo dvignile kar za celih 1,1%, zaradi česar bodo prejemniki pokojnin v višini 500 evrov dobili za kar cca 6 evrov večjo pokojni kot dosedaj, tisti ki prejemajo 1000 evrov pokojnine pa zgolj za cca 11 evrov višje pokojnine kot dosedaj, govorim na primerih, upam da razumete poanto, kako socialno usmerjena je naša vlada oz Karl Erjavec, in njegov boj za socialno najšibkejše. Važn, da se bo vlada trkala po prsih, češ kako je dvignila pokojnine za celih 1,1 odstotnih točk in stem prispevala k “boljšemu socialnemu statusu” upokojenca/ev

  sarkazem press

  • mginko

   Tako je v slovenskem komunizmu, ker narod na dan volitev spi doma.

   • DJURO SUMAR

    Če te prav razumem, se desničarji zavzemate za uravnilovko.

    • Anton

     problem pokojnine moraš razumeti kot problem plačilnega sistema.Model za časa Bismarca, 19 st, na katerem je bil grajensolidarnsotni pokojninski sistem, ne dovoljuje vzdržnosti, danšnjim trazmeram, tako iz antropološkega, gospodarksega in preostalih vidikov. problem ne vidim toliko v velikosti kazalnika natalitete , kot v tem, da v vseh teh letih za časa Bismarca do danes, niso bile izvršene pravilne in pravočasne reforme. In kar se zamuja oz prelaga od danes do jutri, posledica je toliko večja obremenitev za prihodnjo genercacijo, ki bo nosila posedice nepremišljene, neodgovorne politike. Nimam v mislih zgolj lokalno politiko, problem pokojnin je globalni problem, res pa je da smo pri nas še v toliko bolj nezavidljivem položaju, ker smo anomalije vsaj po mojem mnenju načrtno prek politike ustvarili.

     sarkazem press

     • DJURO SUMAR

      Preberi še enkrat kar si napisal, pa boš ugotovil, da nisi napisal nič, odnosno nisi nakazal prav nobene rešitve. V bistvu le nekaj pametuješ.

     • traktor

      Lej stari, jaz pa menim, da so enake pokojnine ena od dobrih možnosti. Gobce in želodce imamo pač vsi enake. Bogatim, dohtarjem, direktorjem, visokim politikom seveda nič, ti so si ob visokih prihodkih lahko zadosti prihranili. In je tudi čas, da ste tudi penzenisti solidarni. Zakaj bi morali biti samo vsi ostali solidarni z vami?

     • DJURO SUMAR

      Bravo. Zavzemaš se za komunizem.

     • traktor

      Za komunizem drukaš ti. Sam imam samo žlahto v Avstraliji. In tam je pač tako. In vse tudi laufa. Slišim pa 1., da je tam komunizem.

     • DJURO SUMAR

      In ti misliš, da imajo v Avstraliji vsi enake penzije. Ne bo držalo. Se pa nekaj pogovarjajo o univerzalnem dohodku, kar je povsem nekaj drugega.

     • traktor

      Dej, poslednji partizan iz Radeč, ne bluzi. Ne govorim na pamet, kot ti. Imam veliko žlahte v Avstraliji, med njimi je kar nekaj penzenistov in, če te kaj zanima lahko to dobiš skoraj iz prve roke. Vsi imajo enake penzije, ki jih sedaj dobijo po 67. letu starosti in to ne glede na delovno dobo. Vendar samo tisti, ki nimajo premoženja nad nekim njihovim limitom. Kot sem že rekel, do penzije niso upravičeni dobro situirani. UTD pa sanjate samo v Butalah.

  • DJURO SUMAR

   Predlagaš, da bi imeli vsi enake pokojnine?

  • Morala

   Norčujejo se iz najšibkejših…Kaj mi bo teh 4 evrov, če so pa zneski na vseh mesečnih položnicah višji?

 • Marija Magdalena

  Državljani pač volimo kar volimo. Sedaj naj bi za poslanca kandidiral Saša Dončić, ki je konec leta 2017 končal osebni stečaj, dolg preko pol milijona evrov, neplačanih delavcev – njegovih rojakov, v njemu lastni družbi Vomi d.o.o. pa veliko. No, ta tudi zna iz lačnih izstisniti zadnji dinar……

 • alef

  Najbolj posrečen je njegov visokočasten naziv “Akademik”. To je vrhunsko! Uživancija ga je tudi gledati in poslušati kadar trosi svoje globokoumne in modre domislice. Res je v čast slovenskim levičarjem. Pa koliko služb je opravljal preden je našel srečen pristan v politiki. Povsod kjer je bil v službi, za delo je bil nepripraven, so se vedno razveselili, ko jih po kakem mesecu, dveh, zapustil. Zdaj je pa za pucfleka pri velikemu ljublanskemu žabonu. Redek fenomen, res. A pustimo ga, naj uživa. V osnovno šolo je hodil v pomožno šolo, potem pa je doživel razsvetljenje, ko je nekoč na TV zagledal, takrat še precej mladega Jankovića. Takoj je vse razumel.

 • Adijostevi

  JANČ MURGELDORFER bogi si in okrog ust si rjav. Fuj te bodi. In ti si tudi ne bodi ga treba

 • Striker

  Ali bo kateri od slovenskih politikov odgovoril na ta članek, ali je to protiJanšistična propaganda iz Srbije, da Srbi ostanejo na položaju: http://webtribune.rs/zasto-se-cuti-o-slovenackim-zlocinima-iz-1991/. Če je karkoli od tega res, naj takoj sodijo zločincem (predsednik države je bil vrhovni poveljnik vojske), če pa ni res, pa takoj izgnat vse Srbe, ki želijo pravice narodnih skupnosti v Sloveniji. In so prosili za slovensko državljanstvo leta 1991 ali pa kasneje. Le kako lahko živijo med Slovenci zločinci?

 • WatsonForus

  ode Muda u propast !

 • črnaovca

  Jani kot zdravstveni tehnik bo že našel službo da bo kje riti brisal, kaj bo delala lepa Eva če odleti to je vprašanje, o Vinkotu zvestemu čuvaju prejšnjega režima ni da bi izgubljali besede, koga vse ima Ivan okrog sebe tudi mnogo pove o njemu

  • herman

   v Ivanovi kobilarni bo za njo vedno plac.

  • bodvid

   marsikaj, razen črnih ovac, he, he…

 • herman

  V SDS so očitno užaljeni, ker je njihova stranka edina, v katero Möderndorfer še ni prestopil.

  • bodvid

   Menda ima tudi to na umu, …….. “po volitvah”.. se je hvalil prijatelju.

 • FORT WORTH

  Medicinsk tehnk.
  (:-DDDDDDDD
  Tale model pa je izobrazen.

  • Kosobrin

   Pojbič je videti tudi zelo izobražen …

   • FORT WORTH

    Pa Kucan tudi.
    Kateri tuj jezik obvlada ??

    • milanček

     kalašnikov, strel v tilnik, to je jezik komunistov!

    • Kosobrin

     Angleščino in nemščino.

   • Beli Medo

    A janković že obvlada zagon pralnega stroja….

    • Kosobrin

     Verjetno ne, toda Slovenec in Slovenka pa zna z veliko začetnico napisati!

 • Kosobrin

  “Sanje, ki jih sanjam zdaj jaz in ki jih sanjaš ti, so sence prave resnice, pač so oblike strahotno povečane, nadvse čudno pokvečene in skrivenčene; toda resnica le ostane, spoznaš jo koj in srce ti je žalostno.” Ivan Cankar; Podobe iz sanj

 • Stajerka

  da si PAHOR SLUČAJNO NE BI DRZNIL…….ima mladih ekonomistov in finančnikov kot smetja….

  BojanPožar
  @BojanPozar
  Slišim. Del tranzicijske levice zakulisno močno pritiska, da bi @BorutPahor za novega guvernerja #BankaSlovenije predlagal Antona Ropa, nekoč predsednika vlade ter bivšega politika @LDSstranka in @strankaSD.#sampovem @volitve2018 @LahovnikMatej @Libertarec @vladaRS @Pertinacal

  • radames

   Pahor bi ga moral imenovat že zaradi priimka. Taki sodijo v banko!

  • DJURO SUMAR

   Pahor je naš človek.

 • Tweety Bird

  Ali se bliža strašen padec Janeza Janše?… Serpentinšek napreduje po lestvici…JaJo pada po lestvici. Skupina Victory že vadi novo kolo :)

  • neny

   -:)

 • milanček

  Iz zaneslivih virov, jani se bo zaposlil v Riko Ribnica pri škrabcu! škrabec se je pohvalil, da je kahlca neverjeten pod kovtrom, da mu ga zglanca oz mu jo spedena , da ga še tri dni vinta! Soproga od škrabca pa je dvignila mesečno rento iz pet jurjev na sedem jurjev EUR! Vse klapa, kahlca je preskrbljen!

  • KAPIBARA

   A fitnes-kozmetični salon, ji pa še zmeraj ostane..??

   • milanček

    O seveda, tam pa ritopik nima kaj! Vse je en velik blef!

 • milanček

  je pa mal ljubosumja, virant je kar malo jezen na škrabca ker mu je prevzel ritko oz lizača!

 • totex39

  Kaj ti pomagajo šole in doktorati, če si v glavi plitek, kar so sedaj že mnogi to dokazali, zato se pri teh ljudeh lahko sprašujemo kako so lahko sploh prišli do takih izobrazb.

 • Amerikanc

  Ljudje
  “Ali se bliža strašen padec Janija Möderndorferja?” Ne, on najgloblje lahko pade na kahlo.

 • Gavnar

  Ko bo Jani popolnoma neuporaben ga bo Kučan poslal v SDS.

  • komar marko

   da jim bo parket loščil!

  • milanček

   ta pritlikavec bo bolj malo še pošiljal, iz dneva v dan ga je bolj strah, nervza se je že max pojavila, zaveda se , da se poslavlja, dobil bo svoj odmerek!

 • komar marko

  staviti grem, da je modeldolfe že dogovorjen za novo stranko. Ga ni šerif zastonj imenoval izdajalec.

 • rubec

  Kam bandit od Raščana denar skriva se na sliki lepo vidi.

 • Adijostevi

  JANČ zdaj že napiši ali pa ti naj napišejo prošnjo drugi, ker vprašanje če si sploh pismen! Za leder fabriko v Avstriji. Tam rabijo polno nešolanega kadra.
  Dovolj gorja si naredil Sloveniji. Marš ven iz parlamenta RITOPIKEC!!!!!!

 • DJURO SUMAR

  Marsikaj razumem, tudi to, da je treba nasprotnike sramotiti, ne razumem pa, od kje ta vele naslov: Ali se bliža strašen padec Janija Moderndorferja?

  • komar marko

   mimogrede sem se spomnil. nekega naslova iz davnih časov V SDS je stekla provizija od PATRIJ., ali pa KARDINALOV SIN! Kjer so bile v obeh primerih dokazane laži!
   Jaz pa trdim, da naslov ni nič ponižujoč! Ali še več, je kakak laž. Vse je možno!

   • DJURO SUMAR

    Naslov je zavajajoč, saj nikjer v članku ne omenja njegovega padca. Da je vse možno je pa res. Kardinal ima sina ali ne, ampak v članku je bilo govora o kardinalovem sinu, torej naslov ni bil zavajajoč, prav tako se je govorilo o provizijah ob nakupu patrij. Vsi pa vemo, da ob vseh takšnih poslih provizije padajo, kar pa je skoraj nemogoče dokazati.

    • neny

     Kardinalovega sina so zameglili, usta vaščanom pa vseeno ne morejo.

  • milanček

   kot sem razložil v komentarju spodaj, on se seli v podjetništvo, v RIKO Ribnica!

   • DJURO SUMAR

    Torej tako kot Bavčar, bo postal podjetnik. Ampak to ni padec.

  • Morala

   Padec kot poslanca, ker ni več stranke, ki bi ga sprejela. Za drek mešat, jih je že preveč :)

   • DJURO SUMAR

    Bo že našel drugo stranko, saj je iznajdljiv. Morda ga sprejme Tonin.

    • Morala

     Če tega J. M. še katera stranka sprejme, potem je z njimi nekaj narobe! Njemu ne gre zaupati, ker ne pozna lojalnosti…Upam, da je Tonin bolj pameten in ga ne sprejme…

     • DJURO SUMAR

      Ali ti kateri stranki zaupaš?

     • Morala

      Ne!!

   • DJURO SUMAR

    Morda ga vzame Tonin?

 • žogica

  Strašen padec Janija, ojoj, a je že padel???

 • Claudio Moro

  NASEGA JANEZA JANSO NA OBLAST IN KRIMINAL IZGINE V 2 MESECIH!

  • komar marko

   včeraj sem zapisal, da je v programu povečanje arestov za 100 krat, da so vrste predolge, pa so me rdečkoti napadli, da lažem, da se aresti ne smejo graditi, da oni pa že ne bodo več kradli, to za nazaj bopa oproščeno.

 • komar marko

  čudno, če rdečkarji pišejo laži, pravljice in producirajo afere, je to vse v skladu z 12 BULO KAPITALA, kjer je to opisano on vse dovoljeno za nasprotnike. Če njih kdo očrni so takoj na nogah, češ mi smo BOGOVI, o nas se morajo pisati samo pravljice- Res pa je da še vedno živijo od pRAVLJIC in posledično maškarad, to pa še kako drži, kajne rdečkoti!

 • Claudio Moro

  TA LEVI STE ITAK SAMO TOPLOVODARJI,PEDOFILI,KRIMINALCI,DROGIRANI,ITD!

  • komar marko

   jap pokojni kUŽITI prikimavajo, KOza JUlika paje modro tiho, ker nikoli ne ve kaj se še lahko dogodi!

   • Tweety Bird

    komarček…širiš malarijo :)

    • komar marko

     upam, da jo boš kasiral!

  • Tweety Bird

   Pedofili so vaši desničarski župniki…drogirani ste SDS-ovci, s kokainom…kriminalec je vaš JJ, preprodajalec orožja…toplovodar pa je vaš Vinko Vasle :)

   • komar marko

    zato je v PADLIH MASKAH sam veliki Palček Smuk sam sebe ujelpri švercu orožja, vsaj tako piše njegov prijatelj, ki mu je držal štango!

   • Haložan Tunek

    Čuj Tvitika, to si pa dobro fkup skomponirala. Ti samo jebi tote oprode klerofašistične!!!

    • Tweety Bird

     Ja ljubček moj…kako lepo, da se mi javiš iz službe. Vem, da imaš nocoj koncert s pevskim zborom. Se vidiva :)

     • šmentanamuha

      Joj, kako romantično …:)

    • Anonimni_Profesor

     Vidim da ima blokirani Tunek sedaj očitno svojega klona. Pri meni gre po poti izvirnika!

 • žogica

  Ali se že Janez kaj pripravlja na še en padec, po štirih letih?

  • Haložan Tunek

   Čuj, naj pade v “jamo”…General Glanzkopf mora odgovarjati za svoje grehe…vladal pa itak nikoli več ne bo!!!…Tak,zaj pa grem fklet na dva deci šmarnice…juhuhu…napil se bom…od sreče, ker ste SDS-ofci gotovi…hahahahahahahhahahahaha…

  • DJURO SUMAR

   Saj se še pobral ni. Pa sedaj ima na desnici hudo konkurenco, ki mu bo vzela kar nekaj volivcev: Požar, Primc, Tonin. Noben levičar ne bo volil teh podobic, rajši Janija.

 • zoro

  j.m. ne more več nikamor pasti on je že na tleh, saj je vedno rastel le na gobec (kdor veliko govori malo misli – no, on ne misli, sploh).

  • žogica

   A na Janeza misliš, ja,ja, pa še prav imaš.

  • Tweety Bird

   j.m. – Janez Majer ne more več nikamor pasti on je že na tleh, saj je vedno rastel le na gobec (kdor veliko govori malo misli – no, on ne misli, sploh :)

  • sunday

   j.m. je napisano z malo, če si opazil/a, kar ne more pomeniti nič drugega kot nepomembnega janija – medtem ko je Janez pomemben in bi zato bil napisan z veliko – to je nam vsem jasno smo levistom ne!!!

 • smiljan bertolin

  je pa fajn videti od kje tile možici komentirajo oz zmerjajo

 • Tweety Bird

  V Italiji se je teden dni pred parlamentarnimi volitvami na protestih zbralo več 10.000 ljudi… Veliko razburjenja pa je povzročil tržaški župan, ki je odprl neofašistični shod.

  Pri nas bi se isto zgodilo. Leve stranke bi protestirale proti skrajni desnici… SDS pa bi istočasno odkril novi spomenik nekemu domobrancu :)

  • komar marko

   niste protestirali v LAŽGOŠAH, pa ste isto organizirali. Ne laži!

   • Tweety Bird

    Ob tem se s ponosom spomnimo, da je bil to čas, ko se je mali narod silovito uprl na videz nepremagljivemu, a nedvomno številčnejšemu in bolje opremljenemu sovražniku in njegovi ideji uničenja našega naroda.

    • komar marko

     spet lažeš in SLAVITE tiste, ki so pokazali PODPLATE ko so jo ucvrli, po vaši navadi pa je NAROD naheblal. Saj to je bil vaš cilj, da vas potem voli! Kanede. Ne pozabljate 12 bulo KAPITALA, ki ga je EDI obdelal v ZBRANIH DELIH!

    • tohuvabohu

     Rdečkarji so ponosni, da so s svojim predrznim in brezglavim početjem spravili slovenski narod na rob preživetja.

  • Olga_10

   Spet obsesija? Antifa je SKRAJNA LEVICA! TO BI ZE LAHKO VEDELI! Po Ljubljani jo vodi veleizdajalec Slovenije Kučan, zadnji šef komunisticne partije in Udbe, z rušilko demokracije v Makedoniji in rušilko ustave ter zagovornico priseljevanja damaščanskih brivcev, Fajonko!

 • komar marko

  tunko ne dejoma, da fašizemproducirajo njegove mesečniške ideje samo je tako zahojen v FRULICO, da ne dojame, da je njegovo početje EU žeobsodila!

 • komar marko

  Pri nas so si rdečuhi izmislili , da je SDS skrajno desna stranka. ŠPreprosto, ne vedo kako bi ponižali poštene ljudi in ne vedo , da ko prepovedujejo stranke je to FAŠIZEM in to TUNKO zagovarja!

 • komar marko

  Hebe se rdečuhom za narod.ONI želijo revne ljudi, ker potem tiljudje praviloma volijo rdečuhe. To praksosoporabili,ki je žebila udejanjena med drugo vojno!

 • nevtrino

  Se bo že spet preselil, se bo že znašel, med novimi listami in obrazi, zamaknjeni volilci na Slovenskem ga pa še z lahkoto spet kam izvolijo …

 • Tweety Bird

  No, kaj še naj rečem… SMRT FAŠIZMU, SVOBODA NARODU !!!

  • MEFISTO

   Bi se ti jezik zlomil,če bi pravilno rekel : SMRT FAŠISTIČNEMU KOMUNIZMU, SVOBODA SLOVENSKEMU NARODU?

   • Tweety Bird

    SMRT JANŠIZMU, SVOBODA NARODU !!!

 • Olga_10

  Ta še za kahle ni več dober….

  • tetka z ozadja

   Kaj je ti kuzla vaška, se še nisi stegna.

   • xtc

    Samo poslije tebe,da mogu gde ,da se upišai i ulakšam-na tvome grobu.

 • Tweety Bird

  NA POMOČ !!!… Naj mi levičarji pridejo na pomoč !!!… Sama sem, in tile desničarji me bodo “pojedli”!!!

  • tramal

   Preveč smrdiš.

  • Rožle

   Tunnek transvestit ??? Tko kt Šeytan …

 • MEFISTO

  Nicki enega edinega in vedno istega Tweety Bird, smiljan bertolin, žogica, Djuro Sumar, Haloški Tunek, Claudio Moro, Gavnar in drugi repetenti so bili sodeč po njihovih komeentarjih nekoč v oslovski klopi sošolci Janija Moedrndorferja.

  Toda, celo Jani jih je prehitel in kasneje ob trdem delu dosegel priznanje srednješoskega strokovnjaka.

  • Tweety Bird

   Ti pa si butl :)

   • MEFISTO

    Ti si pa res pravi udbaš.

    Lastne lastnosti projeciraš na veliko pametnejše od sebe.

    • neny

     Kopirate komentarje. Obratno je.

  • Kosobrin

   Kaj pa je narobe s srednjo šolo? Vsak se namuči, ko gre skozi matematiko, fiziko, kemijo, nekateri brez posluha in ročnih spretnosti skozi glasbo in likovno umetnost … ni lahko! Lažje je prepisati in narediti plagiat diplome! In takih “pametnjakovičev” je pri nas preveč. Zame je še vedno najvažnejša zdrava kmečka pamet!

   • Anonimni_Profesor

    Za uničevanje te zdrave kmečke pameti so včasih v srednji šoli skrbeli pri predmetu samoupravljanje s temelji marksizma. .

  • Anonimni_Profesor

   Vsi ti so že bili ali pa so zdaj blokirani pri meni.

  • tetka z ozadja

   Še kaj lipe sadiš po Celju.

   • tramal

    Ne več ,ker si jih ti sproti pokradu.

 • Tweety Bird

  Ljudje…POZOR… Danes naš sovražnik ne nosi orožja, ampak je bolj prefinjen, podtalen, zlovešč, nosi kravato in hinavsko sprenevedavi grosupeljski nasmešek, izvaja pritisk na nas in nas ustrahuje, da postanemo apatični in novodobni sužnji. Rečimo NE janšizmu… VOLIMO LEVICO… NAJ MESEC SVETI !!!

  • Tweety Bird

   Nocoj je ena luštna noč,
   ko MESEC sveti celo noč,
   ker MESEC sveti celo noč,
   zaspati mi ni mogoč.

   GOOOOOOOOO LUKAAAAAA !!!

   • Tweety Bird

    En Tunek je bil,
    k’je šmarnico rad pil,
    en glažek ga je spraznil,
    je drugega nalil.

    Je rekel tako,
    k’ je glažek nagnil:
    »Naj teče, naj le teče,
    naj Janša pade na dno!

    • Miro Jereb

     Ti si res bolana….

     • Tweety Bird

      Moji “bolani” dnevi so že mimo. Tunek je srečen ;)

     • Miro Jereb

      Hja, pol pa lopato pa jamo kopat….

     • Milan Muhič

      Žal, saj človeka res lahko boli glava ob prebiranju umsko prizadetih twitov in, človek je lahko le brez komentarja na take umobolne komentatorje.

   • Miro Jereb

    Za domovino…s titom naprej….tja kjer smo končali…

  • Miro Jereb

   Prosim pojdi se zdravit ali pa se včlani v SMC—

  • xtc

   In sliši na ime MK ali JZ itd.

  • tramal

   Vi ste vsi meseci in vsi za luno.

 • Franc Jeglič

  Morda ga zapsli Janković za ljubljanskega za fijakerja bojda je turizem v Ljubljani v porastu !

  • cosmosjasnovidec

   Copatar čefutarski “jankovič”ga bo zaposlil kot konja kar tudi ne ne pa za fijakerja.
   ————————————————————————
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec

 • Krtača 20

  Počas vas bo tud Disqus skenslal. Pri vseh člankih modro kaže 0. No, ob hitrem preletu komentarjev mefista in podobnih bi moral po pravici povedano namest nule prikazat zdravnika iz begn.

  • xtc

   Baje zate že pripravljajo ekipo za hiospitalizacijo ,ne jemlješ tablet kot si obljubil.

 • Miro Jereb

  Tale je tolk smotan da bi še na olimpijadi zasedel 3 mesto…ker je pač smotan….Tak očiten oportunist da ga ni para…biti bi moral mož od alenke….

 • tetka z ozadja

  Malce sem preletel komentarje in vidim janšisteki, da cele dneve visite za računalniki, potem pa tarnate kako je država zlobna do vas. Delat se raje spravite.

 • tetka z ozadja

  janšisteki, zelo velika možnost obstaja da vam bo Moderndorfer še vladal , popolnoma nobene možnosti pa ni, da bi vi njemu.

  • tramal

   Dojenček ,spet serješ a nisi opazu.

 • neny

  Včasih je bil glava Nove urednik Pavlihe. Pa še kr je.

  • žogica

   Ampak Pavliha so bile dobre cajtnge, kaj se je zgodilo z urednikom?

   • neny

    Iz Pavlihe je preštekal na Noriško 24.

    • žogica

     Zato sprašujem, kaj se je zgodilo uredniku, da tu počne take absurdne neumnosti?

     • neny

      ka te veš…:) kriv ni nič, vse samo drugi. Si je pa na Dobu našel najboljše prijatelje, tako je sam povedal…..

   • tramal

    Postal je predsednik komunistične partije slovenije.

 • Hribouc

  Panika.
  Podgane so prilezle iz podzemlja.
  Kjub najhujšemu mrazu in metežu.
  Begajo po prestolnem mestu.
  Največ okoli UKC, NLB in Magistrata.

  Ni panike.

 • Krtača 20

  Kaj pol janšistki, a boste podprl legalizacijo konoplje? Janšek je kar tiho. Ga skrbi da usahne črni fond.

  • Tweety Bird

   Levica bi rada legaliziralao travo oz. konopljo… SDS-ovci pa bi radi še dodali aneks k zakonu… o legalizaciji kokaina :))

   • Krtača 20

    Ampak sam za desne verjetn.

    • Tweety Bird

     Predvsem za SDS :)

     • tramal

      Vi komunajzerji ste že natur usekani in drogirani ter ne potrebujete ne pijače ne mamila.

     • žogica

      Še huje pa je, če je človek bolan v glavi in se ne zdravi.

  • učko

   Ja, cena robi bi padla, ekskluzivnost dobaviteljev bi se sfižila.

 • Tweety Bird

  Največje reve in najbolj nizkotna skupina je ta, ki skriva svoje sovraštvo do drugih preko izgovora ”branimo našo državo” ali ”branimo naš narod”… zraven pa si pojejo domobransko himno in nosijo zastavo s črnim panterjem :)

  • tramal

   Domobranci so bili Slovenska domoljubna vojska ,medtem ko so bili partizani in komunisti mednarodna teroristična organizacija.Sedaj pa pojdi v garažo k svojim pesojebcem.

 • Tweety Bird

  Levica je zakon…cosmosjasnovidec pa homoseksualec :)

  • cosmosjasnovidec

   Homoseksualci ste vsi v vaši familiji odkar ste se prisesali na svet.
   Spomni se samo kako te je tvoj stari buzerant fukal v rit že takrat,ko si bil star 4,leta in kako si mu ga fafal in kako si tvoji stari lizal pičko dokler nisi bil dovolj star,da si jo pričel fukati v rit in njeno ogromno raztegnjeno čefutarsko pizdo in ji naredil pankrta nesnaga levuharske buzerantska.
   In ne kokodakaj mi več,ker se trenutno nimam časa ukvarjati z psihopati še najmanj pa takim LGBT prismuknjencem odgovarjati,ker mi je to izpod časti.
   ————————————————————————
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec

 • cosmosjasnovidec

  “BEŽITE” Möderndorfer prihaja bo spet nekoga nategnil v rit so govorice vseh kateri niso buzeranti kot on.
  Buziči ter vsi istospolneži LGBT se ne bodo niti se ne morejo obdržati kjerkoli na zemlji,ker slej ko prej dobijo po pički.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

  • Tweety Bird

   A vazelin deluje v tem hladnem vremenu? :)

   • cosmosjasnovidec

    Kaj sprašuješ buzič tisto kar sam uporabljaš in si seznanjem z tem.
    Če imaš težave z vazelinom v hladnem vremenu pa vprašaj kakega mehanika pa ti bo razložil kako ga uporabi driska levuharska nekulturna,da te ni sram sploh kaj takega spraševati na portalih.Vtakni si prižgano veliko petardo v rit,da se ti segreje.Je pa zanimivo kako se LGBT buziči takoj pojavite tam kjer je kaj napisano o buzerantih.
    Nesnage gnusobne nekulturne riti si dajte zašiti dol pedri smrdljivi.
    ————————————————————————
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec

    • učko

     hahaha, temeljito i ubitačno

    • trumpet2018

     cosmojasnovidec, si me pa nasmejal :)), grobo napisano, vendar resnično

 • Franjo Trojner

  Möderndorfer je tipičen politikant, ki svoje nazore prireja vsaki politični stranki, če mu ta garantira politične funkcije, dober zaslužek. Kaj si o politikantih misli SV se je lepo videlo po TV ob zamenjavi načelnika generalštaba.
  Vrh SV ob zamenjavi načelnika generalštaba pokazal prezir do tajnice na položaju ministrce za obrambo! Ministrci Katićevi ne stari ne novi načelnik generalštaba SV ob slovesu ni podal roke, kar je jasno sporočilo politikom stranke SD z Katićevo, Židanom in Škobernetom na čelu, kakor tudi samemu Cerarju, ki je pripadnike SV brez dokazov javno obtožil sabotaže. Globoko so padli v stranki SMC in stranki SD, da so se na tak podel politikanski način lotili SV.
  V EU ni države, kjer minister za obrambo v takšnem primeru, kot se je zgodil pri nas ne bi nemudoma odstopil in glede na izrečene besede bi moral nemudoma odstopiti tudi predsednik vlade Cerar.
  Žal ne Katićeva ne Cerar ne v tem, kot tudi kakšnih predhodnih primerih nista sposobna ravnati etično, moralno, načelno, odgovorno in državnotvorno, sta pač navadna politikanta, ki sta pripravljena storiti prav vse, da se obdržita na oblasti, pri koritu.
  Morda, je dozorel čas, da pošteni ljudje, ki nam je mar za to državo javno izrazimo nestrinjanje z politiki in politiko, ki ni sposobna priznati svojih napak in zanje tudi prevzeti odgovornost. Sam predsednik vlade nam je znova dokazal, da mu je etika in morala tuja, pa tudi, da pravo z pravičnostjo nima nič skupnega. Etični Cerar , ki se je pred volitvami sam oklical, za mesijo, pravičnika, ki da bo zvišal etične in moralne standarde in dvignil ugled pravni državi je z svojim delovanjem v vseh štirih letih svojega mandata ravno vse moralne, etične in pravne standarde najbolj izigral in svoje volilce tudi!
  Glede na znano dejstvo, da je bila vsa etika, morala in pravna država ves čas totalitarnega komunističnega režima grozno zlorabljena se ni za čuditi, da je vsa etika, morala in pravo na teh prostorih čisto razvodenelo.
  Začeti moramo znova! Vrniti se moramo v leto 1991 in dokončati vse tiste spremembe, ki smo si jih takrat želeli in nam zaradi zmninirane lustracije niso bile dovoljene. Ni nam druge, z tako neetičnimi, nemoralnimi, nepravnimi in nenačelnimi politiki, kot Katićeva in Cerar nedvomno sta nas vse na koncu neizbežno čaka Dantejev pekl.
  Zbudi se domoljubni Slovenec! Zadnji čas je za korenito prenovo, spremembe, za vrnitev k koreninam, k vrednotam krščanstva, vrednotam naših prednikov!

 • tramal

  Pride nova stranka ,midndorfer jo potopi in tako druga pa tretja itd.Upam da bo sedaj prestopil k šarčevi stranki da jo čim prej potopi.

  • žogica

   Zakaj pa, kaj ti je pa Šarec naredil?

   • Amerikanc

    Isto sraje, drugo pakovanje.

 • tetka z ozadja

  Kaj je sodrga janšistična, naslednje volitve vas bodo pokopale, pa še čipirali vas bomo kot kake vaške cucke

  • šmentanamuha

   Se bomo potrudili, da ne bo tako.

   • tetka z ozadja

    Pa saj veš, da vam ne gre nič od rok.

  • cosmosjasnovidec

   Cucek ti je stari kateri je napumpal tvojo staro kurvetino kateri si padel ven iz riti smrduh.
   ————————————————————————
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec

  • Polič Sebastijan

   Saj ti nisi nič kriv, sram je lahko tistega, ki te je tako vzgojil.

 • tetka z ozadja

  Admin, se pa moraš blesavo počutiti, ko me poskušaš blokirati, pa ti ne gre od rok, sigurno si čefur ali pa janšistek, da si tako butast.

  • cosmosjasnovidec

   Čefutar si ti zaribana komunajzerska levuharsko čefutarska svinja.
   Marš pasjejebec porivat v riti tvoje ovce in koze gnoj čobanski zariban balkanec.
   ————————————————————————
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec

 • xtc

  Tole kučanovo podganico,bi lahko prodali v svet za homokomunistikus,ki bi ga hodili gledat v ZOO.

 • samotoje

  Janez Mencinger, slovenski pisatelj, pesnik, spoštovan advokat in hudomušen človek, je napisal povest z naslovom Vetrogončič o človeku, ki obrača plašč po vetru in je neznačajen. Če bi pisatelj živel danes, bi Modeldorfer od njega gotovo dobil to povest v branje.

 • Amerikanc

  Toliko komentarjev zaradi enega kahlarja ???!

 • Adijostevi

  JANČ JANČ JANČ. Nisi vreden da sonce po tebi sije. Joj joj JANČ JANČ

 • MEFISTO

  LEPO PROSIM,PREŠTEJTE, ČE NE VERJAMETE IN SE ČUDITE!

  Moj prjatu razumni Miha iz zakotja Gorenjske, ki nam je sicer drag kot mož tisočerih nickov, je danes dopoldan samo na portalu NOVE24TV OBJAVIL okrog 700 KRIKOV IN ČIVKOV, ki jim učeno pravi komentarji.

  Če vam po tem podatku še ni jasno, kako je z njegovim duševnim stanjem, me tudi ne sprašujte po njegovi pameti.

 • Get Smart

  Kaj smo torej rekli? Kaj stoji nasproti “kulturi življenja”?

  KULTURA SMRTI = KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
  MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo pedrstvo pedofilstvo
  detomorilstvo uničevanje UMOR ropanje LAŽ blatenje ljudi NORČEVANJE
  sviranje kurtzu, prodajanje magle
  skratka PARAZITIRANJE na ljudeh …

  feminizem kretinizem drkalizem pasjejebizem vegizem socializem itd. = KOMUNIZEM
  tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM
  globalno pa kaviržido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI itd. SERBUSIZEM,
  je
  AGITROPAGANDA KOMINTERNE = pranje možgančkov, laž, zavajanje …

  SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuška Sholtes ŠARAC …

  vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
  delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.

  »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
  osvobodila.«

 • Get Smart

  POLITIKA je SKRB, je delo za POLIS = POLITEJO = DRŽAVO.
  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
  seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
  vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
  dela ZA SLOVENIJO,
  ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  poštenost,
  pravičnost,
  resnicoljubnost,
  prijateljstvo do ljudi,
  domoljubnost,
  rodoljubnost,
  svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih
  SLOVENCI podarili svetu..
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!