Avtor vulgarne žaljivke “klerotalibanske pi*ke” na Radiu Slovenija poučuje o etičnih načelih

Domen Savič (vir: STA)

S strani članov gibanja GlasNO! smo dobili pritožbo glede oddaje “Vroči mikrofon”, ki je bila predvajana 2. oktobra 2018 na Radiu Slovenija. Oddaja je imela podnaslov “Oglasi v slabi družbi” in je načenjala temo, kaj lahko uporabnik stori, če v mediju zazna neprimerne prispevke in ob njih oglase podjetja, katerega storitve uporablja in ga ceni, in v kolikšni meri je plačnik oglasov soodgovoren za vsebine, ki jih objavlja medij. O problematiki so poleg novinarke Tatjane Pirc razpravljali ali podajali svoja mnenja še dr. Milena Fornazarič, dr. Tanja Kamin, dr. Marko Milosavljević in Domen Savič. Začetni del oddaje, v katerem je predstavljeno izhodišče, domnevno vprašanje spletnega uporabnika, si lahko poslušate na spodnjem posnetku.

Domen Savič izsiljuje Telekom
Iz vsebine oddaje, njenega poteka in celotnega konteksta je očitno, da sta bili glavni tarči Telekom Slovenije, od katerega Domen Savič že od 10. septembra 2018 dalje zahteva, da preneha oglaševati v mediju Nova24TV.si oziroma Nova24TV, ki jo želi Savič očitno finančno prizadeti. Razlog, ki ga navaja, naj bi bile po njegovi oceni neprimerne vsebine na Nova24TV. Okrog tega problema in podjetij Telekom Slovenije ter Nova24TV se je tako vrtela praktično celotna oddaja, čeprav je novinarka poskušala ustvarjati vtis, da gre za širšo obravnavo problema. A je bilo to povsem neprepričljivo, saj se je rdeča nit Telekoma Slovenije in Nova24TV vlekla na bolj ali manj neposreden način praktično skozi vso oddajo.

Pregled oddaje in vseh okoliščin pokaže, da je ravnanje RTV Slovenija v zvezi s to oddajo neprofesionalno, kar pojasnjujemo v nadaljevanju.

Najprej se dotaknimo okoliščin, v katerih je ta oddaja nastala. Domen Savič je že 10. septembra 2018 na Twitterju pod profilom @DrzavljanD sprožil gonjo proti Telekomu Slovenije in mediju Nova24TV, ki jo je nadaljeval ves čas do oddaje in v trenutku, ko to pišemo, še vedno traja.

Radio Slovenija se priključi kampanji
Na osnovi lastne presoje Savič meni, da so vsebine na Nova24TV neprimerne in da jih Telekom Slovenije, s tem ko v mediju oglašuje, podpira. S tem, ko je RTV Slovenija pripravila oddajo prav o tem primeru, ki je predmet dolgotrajnejše Savičeve kampanje, se je dejavno vključila vanjo, pri čemer ni z ničemer argumentirala osnovnega izhodišča: katere vsebine na Nova24TV naj bi bile sporne, kdo je to presodil in ali vse to opravičuje pritisk javnega medija na gospodarsko družbo in na konkurenčni medij. Iz poteka oddaje je slutiti, da teh vprašanj niso želeli odpirati, saj ni bilo omenjeno, da bi predstavnika medija, o katerem so sicer razpravljali praktično ves čas, sploh povabili v studio, kar pomeni, da druga stran v debati sploh ni bila zastopana. A že naslov same oddaje “Oglasi v slabi družbi” jasno kaže, da je Radio Slovenija brez pojasnila privzel, da so oglasi v njim konkurenčnem mediju “v slabi družbi”. Poslušalci tako niso dobili zadovoljivih pojasnil in informacij, na podlagi katerih bi si lahko sami ustvarili vtis, za kakšno vsebino gre in kakšna je njena prepričljivost.

In nadalje se odpira naslednje pomembno vprašanje: kdo je dovolj kredibilen in verodostojen, da presoja ustreznost in dopustnost vsebin? Za potrebe te oddaje je Radio Slovenija očitno menil, da je to Domen Savič, kar pa je povsem neverodostojno, kot bomo videli v nadaljevanju.

Kdo je v resnici kreiral oddajo?
Potek oddaje kaže, da je vsebinsko sledila tezam, ki jih je v sporočilih, ki so bila na družbenih omrežjih naslovljena na Telekom Slovenije, že pred oddajo sporočal Savič. Zato obstaja zelo utemeljen sum, da je bil on v resnici tudi prožilec in morda celo sokreator te oddaje.

Poslušajmo, kako je novinarka Tatjane Pirc najavila razgovor z Domnom Savičem in del njegove izjave.

Neverodostojnost in nekredibilnost gosta
Naslednji problem pa nastopi, ker je Radio Slovenija predstavil Domna Saviča kot verodostojnega in kredibilnega za razpravljanje o etičnih načelih in dostojnosti komunikacije. Hkrati pa je Radio Slovenija povsem zamolčal, da je prav Savič dobro znan po sovražnem govoru, nestrpnih stališčih do večjih družbenih skupin in nespoštovanju slovenske države. Znano je, kako je Savič na ponižujoč in vulgarno zaničevalen način sejal sovraštvo nad katoliškim delom prebivalstva.

Navajamo nekaj njegovih zapisov, ki so se še ohranili:

 • “Dajte na isti ballot kot je istospolna poroka še obdavčitev cerkve. Pa, da vas vidimo, pičke klerotalibanske.”
 • “It na volišče. Sam to. In faking zmagat nad klerotalibani.”
 • “Dan državnosti je kot božič. Oba praznujeta nekaj, kar ne obstaja.”

Iz navedenega je jasno, da Domen Savič nikakor ni oseba, ki bi lahko slovensko javnost skozi javni medij verodostojno in kredibilno poučevala o sovražnosti, etičnih načelih, žalitvah družbenih skupin in potrebnem ukrepanju oglaševalcev s tem v zvezi. In jasno je tudi, da se je s tem tudi Radio Slovenija pokazal v povsem neverodostojni luči.

Radio Slovenija kot orodje pritiska
Iz sporočil, ki jih je Domen Savič širil po družbenih omrežjih, je tudi razvidno, da je oddajo Radia Slovenija še pred njeno objavo in tudi po njej povsem odkrito izkoriščal za pritisk in gonjo zoper Telekom Slovenije in Nova24TV, kar daje povsem utemeljen vtis, da je bila celotna oddaja v funkciji piarovskega prispevka. Radio Slovenija oddaje sicer ni oglaševala z neposrednim omenjanjem obeh podjetij, ki sta bili tarči oddaje, a je to ves čas na družbenem omrežju delal Savič, vključno s tem, da je vse zaključke apliciral zgolj na omenjeni podjetji.

Nekaj tvitov, ki dokazujejo zapisano, si lahko ogledate spodaj.

Sporočila, ki jih je Savič objavil na družbenem omrežju v dneh po oddaji, kažejo, da je šla ta kampanja celo v smer, kjer ni niti več pomembno, kaj medij objavlja, pač pa je edini cilj to, da izgubi oglase. Eno od takšnih sporočil je prikazano spodaj. Kaže na izrojeno Savičevo razumevanje oglaševanja, po katerem bi bilo smiselno oglaševati le v tistih medijih, ki do podjetja niso kritični.

Zanimivo je tudi, da drugi mediji Savičevi gonji niso nasedli, čeprav je vsaj pri nekaterih to poskušal doseči.

Vse to pomeni, da se je Radio Slovenija pustil instrumentalizirati kot orodje v njegovi kampanji, kar je povsem nedopustno in v nasprotju z načeli, po katerih bi moral ravnati javni medij.

Poziv k prenehanju plačevanja RTV-prispevka
Potrebno pa je opozoriti, da so na Radiu Slovenija skupaj z Domnom Savičem in preostalimi gosti praktično soglasno postavili zanimivo tezo, ki je vredna nadaljnjega razmisleka. Ta je, da je oglaševalec soodgovoren za vsebino medija, v katerem oglašuje, ker ga s tem financira. In ukrep, ki ga predlagajo, je, da oglaševalec takšen medij preneha financirati. Če to tezo preslikamo na RTV Slovenija, pomeni, da so plačniki RTV-prispevka soodgovorni za vsebino, ki jo RTV Slovenija v svojih programih posreduje. To pomeni, da so soodgovorni tudi za zmerjanje z nacisti, stalinisti, klerofašisti, o čemer smo podrobneje pisali v blogu “Razgaljena dvojna merila varuhinje pravic gledalcev in poslušalcev“, pa tudi za številne druge manipulacije, potvarjanje resnice in neprofesionalnosti, ki se dogajajo in jih v zadnjih tednih razkrivamo tudi v gibanju GlasNO! Logičen sklep torej je, da nas Radio Slovenija, Domen Savič in preostali gosti v oddaji pravzaprav pozivajo, da takoj prenehamo s financiranjem takšnega medija.

Verjetno pa na Radiu Slovenija niso želeli razmišljati o sebi. A to je naslednja napaka, ki so jo storili. Kaže na dvojna merila, ki jih očitno uporabljajo tako pri notranjih kot tudi zunanjih presojah.

Sklep
Na podlagi pregledanega in analiziranega materiala ugotavljamo, da je Radio Slovenija v oddaji Vroči mikrofon ravnal v nasprotju z veljavnimi akti in poklicnimi načeli, kot so načelo verodostojnosti, načelo nepristranskosti, načelo odgovornosti in načelo neodvisnosti.

Pozivamo vodstvo RTV Slovenija, da primer obravnava z vso odgovornostjo, se do njega opredeli ter gibanju GlasNO! in javnosti sporoči, katere kršitve so zaznali, kako so ukrepali in kaj bodo storili, da se v prihodnje takšne stvari ne bodo več ponovile.

Več na Glasno.si …

 • Aton

  Vprašanji RTV Slovenija. Zakaj? Za koliko?

 • samotoje

  Ko že misliš, da niže pa res ne gre, nastopi Savič (ali pa Šurc ali pa Slapšak). Neverjetno, kaj vse se plazi po Sloveniji- ekologi pa nič.

  • RATATA

   DDD Slovenije!
   • Dezinfekcija: ali razkuževanje je odstranitev in uničevanje bolezenskih klic s predmetov, snovi, okolja;
   • Dezinsekcija: je zatiranje in uničevanje mrčesa;
   • Deratizacija: je zatiranje in uničevanje glodalcev.

   • karpelec

    Najprej bi se morali temeljito lotiti samo enaga D, z zares dobrim učinkom, šele nato bi z učinkovito izbiro drugih dveh sredstev še izvedli popolno uničenje, da ne bi pobrali samo bogatašev reveže pa po kotih pustili, de se veselo razmnožujejo.

   • samotoje

    Biokill brez bio.

    • Steiermark

     Pantakan in mehke vabe za podgane……

  • Steiermark

   Saj se venomer ponavlja, da je Slovenija onesnažena……vendar nikoli niso precizni, da bi povedali, kaj in kdo nas onesnažuje!

 • večni srb

  Saj so kabli tudi njihovi, najbolje je imeti vse v hiši, investicije pa neprestano pod nadzorom.

 • šmentanamuha

  Savič je protislovenski talibanski pizdun, ki deluje proti naši državi.

 • ljubinica

  Radio je se bolj radikalno levicarski kot TV.
  Prvi in drugi program.
  Npr. v Saleharjevo torkovo vecerno oddajo Toplovod je poklical tudi Domen Savic. Povedal o svoji “akciji” proti Telekomu zaradi Nove24 in Salehar je bil ves navdusen in odobravajoc ….
  Salehar je vedno “na liniji”, sklepamo lahko, da je splosno vzdusje na radiu proSavicevo …
  Bedni presstituti … Zdaj, ko jih je se Kucan nascuval, lahko pricakujemo se hujse pogrome … Sramu ne poznajo.

  • Novakec1

   Na 202 valu sam še žefurji kikirikajo

  • Simon Novak

   Ko greš spat, poglej, če se ti ni slučajno Kučan skril pod odejo

 • Tone

  No, kaj čmo, živimo pač v državi, kjer tudi moralni teologi, ki ta predmet predavajo, ljudi, ki se zavzemajo za z ustavo zajamčene pravice, imenuje morilci nerojenih fantkov in punčk.

  • Franjo Trojner

   Samo totalni abnormalni cepec lahko zagovarja kult smrti!
   A si ti želiš, da bi ti punca, žena, hčerka splavila? A si lahko predstavljaš čustveno stisko vsake ženske, ki se je odločila za prekinitev nosečnosti in raznorazne posledice, ki jih taka odločitev pusti na vsaki ženski? Ta svet je vedno bolj čudaški, na eni strani se zavzemajo ljubitelji živali, da bi se prepovedalo loviti ribe, ker te doživlajo stres in čutijo bolečino, ko jih ribič na trnku vleče na obalo, na drugi strani pa levičarji trdite, da človeški zarodek nič ne čuti, ko se s kovinskimi strgali strga iz sten maternice.
   Prekleta naj bo vsaka politika, ki se stavi nad živlenje in predpisuje kdo lahko trpi in kdo ne .

   • Tone

    Samo totalni abnormalni cepec lahko trdi, da je pravica do abortusa kult smrti!
    Ne želim, da katerakoli ženska splavi, želim pa, da ima to možnost. Prepoved možnosti legalnega splava, abortusa ne prepreči, ampak ga samo prestavi v ilegalo. Od kar imamo v Sloveniji možnost legalnega splava, se število abortusov konstantno zmanjšuje.

    Levičarji ne trdimo, da zarodek nič ne čuti, to trdijo zdravniki in biologi. V obdobju, ko je splav dovoljen, zarodek namreč še ne razvije živčevja, ki bi lahko kaj čutilo.

    • janko

     Dodati pa je treba, da so posledice na vsaki ženi izjemno hude. Neverjetno velike.

     • Tone

      Se strinjam, samo prepoved pravice do splava tega ne prepreči, doseže pa, da ima ženska poleg posledic na duhu, posledice tudi na telesu.

    • Franjo Trojner

     Bulšit in ti to veš!
     Čuj, a posvojitev ni prava opcija?

     • Tone

      Bulšit, žal pa tega ti ne veš.
      Posvojitev je posvojitev, splav je pa splav.
      Meni se zdi rojstvo otroka z namenom, da bo šel v posvojitev večji zločin kot splav. Tebe ne zanima človek, niti otrok niti mati, ampak ideja življenja.
      Tisti, ki so jim ideje pomembnejše od ljudi, pa naredijo na tem svetu največ zla.

     • Franjo Trojner

      Tone, to kar si zapisal je totalni nesmisel in ne vzdrži resne razprave, pa saj to ti sam veš!

     • Tone

      Prvo je preprosto res.
      Drugo je sicer mnenje, a v ničemer slabše od mnenja, da je posvojitev boljša od splava.
      Tretje pa je dejstvo, prisotno že vso človeško zgodovino. Velja za desne in leve.

   • Simon Novak

    Franček, hitro v lekarno po tablete, ki ti jih je predpisal veterinar

    • DMB

     Simon, po tvojem pisanju in žaljenju vsakogar ki misli s svojo glavo nisi vreden da se kdorkoli s tabo pogovarja. Saj pametnega nisi nič napisal. Kar znaš so le laži in kletvice

     • Simon Novak

      Đesnjaki ne mislite s svojo glavo, ampak se obračate, kjer vas bo obsijalo sonce velikega ljubljenega vodje

  • RATATA

   .. in moralni teologi dobijo priložnost v javni hiši eRTeVe Slo to predstavljat kar naprej?
   Trdiš, da vam revolucija, ki ste jo izvedli med okupacijo daje vso pravico do popolne uzurpacije javnih medijev.

   • Tone

    Privide imaš, nič takega ne trdim.

    • RATATA

     Na specialističnem zdravstvenem pregledu niso ugotovili, da bi bilo z mojim vidom karkoli narobe, tako sem lahko še vedno odličen namerilec breztrzajnega topa!!, pa tudi kozle lahko streljam.

     • Tone

      In kje je tvoj ostri vid opazil, da sem napisal, “da nam revolucija, ki smo jo izvedli med okupacijo, daje vso pravico do popolne uzurpacije javnih medijev”.

  • Amerikanc

   Karba Dejan – teolog , je pravi naslov za ta vprašanja. Njega vprašaj. On se spozna na prešuštva in splave. Ima malo smole, da ga raziskovanje vedno drago košta !

   • Tone

    Karba ni profesor moralne teologije, pa tudi nič takega ni izjavil. Zdaj pa bo baje župan.

 • SIMON ROZIC

  Predlagam močno podjetje za izvajanje diratizacije v politiki in medijih !
  Drugače ne bo šlo! Kokain in pantakan sta preslabi substanci za uničenje
  vse leve obsedenosti!

  • Simon Novak

   Kdo pa si ti, da bi kaj predlagal, idi nazaj v kot in se pokrij

 • VERRZIFIKATOR

  Savina Domič

  TELEFON IN TELE

  Se dogajalo je to ob Savi,
  levi breg, na skrajni levi čisto,
  paslo se je tamkaj tele tisto,
  ki poznajo vsi ga po naravi.

  Gledalo je tele gor v višave,
  s čutom svojim skrajno telepatskim
  in z nagonom kot žival dogmatskim
  prikazale so se mu težave.

  Tam v višavah neki so signali,
  tele jih kot motnje vedno čuti,
  zanje da se oglašuje, sluti,
  kolikor pač možno je živali.

  Zdaj sovražno tele tuli, kruli,
  telefon v želodcu mu odzvanja,
  se ob Savi gor in dol poganja,
  kakor v Nova vrata tele bulji.

  Za teleta se nihče ne meni,
  naj naprej se pase še ob Savi,
  zgodbe ni, utrinki le nezdravi,
  so teletu motnje pač v domeni.

 • janko

  Tipična miselnost iz let do 1970, morda še do leta 1980…. Potem se je pa začelo prebujanje iz pol stoletja rdečih morastih sanj.
  Ti fosili oziroma otroci fosilov so pa še vedno ujeti v teh časih…. To je to! Zablode komunizma še vedno živijo.

 • RATATA

  Želite naročiti članek za svojo publikacijo? Pišite mi! https://www.dsavic.net/kontakt/

  V Sloveniji je na Fakulteti za družbene vede, Fakulteti za humanistične študije v Kopru in Pravni fakulteti v Mariboru izvedel več vabljenih predavanj z okroglimi mizami, poleg tega pa je zadnja leta redni gost Študentske arene, kjer predava o ustvarjanju spletne prisotnosti in potencialu spleta pri iskanju prve zaposlitve.

  Poleg predavanj in delavnic na Univerzah v Sloveniji redno izvaja predavanja v Multimedijskih centrih po vsej Sloveniji (Kiberpipa v Ljubljani, Kibla v Mariboru, Pina v Kopru), predava pa tudi za podjetja in zaključene skupine (Izobraževalno središče RTV Slovenija, Urad vlade za komuniciranje, Založba Rokus…).

  • Darth Vader

   predava sam idiotizem…..folk sili v službe, predava intelektualno revščino, ki jo vsak približno pismen osebek že obvlada…..sebe pa imenuje novinar :) revež, ki se valja po ostankih javnega in bi ga trg izpljunil kot to kar je, klošar ki se je od nekod privlekel na stroške davkoplačevalcev v Slovenijo…..

 • Krtača 20

  Ne vem no desnuhi. Čist simpl je, kar vložiš, to dobiš. Oziroma, akcija, reakcija. Oziroma, a res mislte da boste na vaše izkrivljene umotvore v odgovor dobil rožice? Matr ste kreteni.

 • Gr Enze

  TA RADIO LAHKO TAKOJ UGASNEJO SAJ GA NIHČE VEČ NE POSLUŠA !

  • Simon Novak

   Si izvedel anketo ali ta podatek potegnil iz svoje zahojene riti kot vse, kar tukaj pride iz tvoje greznice?

 • Slehernik

  A tale pičkica nima kakšnega soseda, da mu na štiri oči razloži nekatere zadeve?

  • Simon Novak

   Bejži, no…pa saj, nasilje in žalitve, edini repertoar zahojenih đesnjakov

   • macon

    Faši Simon, žalitve imaš ti na repertoarju, tvoji kolegi pa še nasilje, Hudo jamo in podobno. Tako si nor, da niti ne veš, kaj pišeš.

    • Simon Novak

     Bejži, no

   • Ladka Sladič

    Cesar je srce polno, usta govore!

    • Simon Novak

     Zapri greznico

 • matjazr7

  Hja, Savić pozablja, da smo za Telekom ciljna stranka desničarji, saj za razliko od levičarjev redno plačujemo naše obveznosti do Telekoma :). Menda ja ne bo treba ustanoviti še “desničarskega” telekomunikacijskega ponudnika? Pa ti levičarji so res norci.

  • Simon Novak

   Ciljna stranka HA HA HA

 • tarantela

  Objavili ste tri Savičeve twite, popolnoma soglašam z njimi!

  • Mojca pokraculja

   Itak soglasas, saj v enem od njih pise tarantela je katolibanka.

  • Ladka Sladič

   Iste vrste tici skup letijo!

 • von Rhein

  Ta drekač savič ni sposoben niti regrata za dodatek prehrani nabrati sam. Sposoben je s svojim neužitnim gobcanjem predavati kaj “bi morali”. Seveda v stilu in z vsebino povoženega deževnika.

 • domovina mili dom

  Vse gre v maloro.

  • Simon Novak

   Samo, kar je đesno

 • WatsonForus

  tale lolek je ena sama velika pička !

 • montyamp

  HANZA KURBEN-RADIO-HAUS — CENZURA , PRESSTITUCIJA , PODTIKANJA , LAŽI IN TERORIZEM ————— NA POLOŽNICE —————-

  TO JE PSIHOLOŠKI TEROR……………………………………

  Zakaj se za moj denar blatijo mediji , ki nas rešujejo UDBOVSKEGA JARMA ????

  SAVIĆ SI NAJ TOLE NJEGOVO KURBARIJO PLAČUJE SAM , SAJ NISMO VEČ

  —————————————1-9-7-3 ———————————–

  • Simon Novak

   Tablete vzemi, ki ti jih je predpisal veterinar, učinek prejšnje doze očitno že popušča

   • Mare Kranjc

    Tvoj odurni in ostudni levičarski smrad ter gnitje tvojih razkrajajočih možganov, se zavoha celo preko LCD zaslona! Pička umazana levičarska, si svoji ubogi mamici že plačal za uporabo njene kleti in ker ti dovoli, da bruhaš po njeni tipkovnici in ker prenaša tvoj odurni levičarski smrad, ker se kar nočeš in nočeš umiti?

    • Simon Novak

     Potem pa si obriši tvoj LCD zaslon (lepo si se pohvalil, pa dvomim, da ga imaš, mislim, da uporabljaš še starega 14 inčnega), to kar vohaš, je verjetno tvoje bruhanje od sobote, zahojenec

 • sanguis sacrum

  pičkoudbovski abramek

 • Anton

  tale Domen prav išče batine, bi ga blo treba kar fajst prjet skupi stisto “Kurbo”, pa še pasal bi mi da bi po daljšem času zopet uporabil svoje pesti

  sarkazem press

 • montyamp

  Zakaj pa so komunisti Šiškota zaprli , Savića pa ne ??????????????????????

  • Simon Novak

   Ja, to se edino zahojeni đesnjaki sprašujete

   • montyamp

    Saj boš dobil odgovor , v kratkem .

    • Simon Novak

     Bejži, no, vi boste vaš odgovor dobili že 18. 11.

 • montyamp

  ŠE EN TOPOGLAVI HLAPEC LAČEN OBLASTI .
  A še niso pri nas idioti naredili zadosti škode ????
  Po drugi strani je pa lepo videti kako bo politkomisarska udbokurbarija klavrno propadla .
  Retardirani bastardi , plodovi samozapravnega fašizma Kardeljevih experimentov , bodo pred svojim izginotjem naredili še veliko škode .
  Drugo paraziti nikoli so delali .

  • Simon Novak

   Če tvoj prvi stavek drži, potem pa je Savič vaš

 • montyamp

  Ja napišite polno besedo , ne pa “pi*ke” .
  Naj ljudje vidijo kaki majmun je Savi* , kot predstavnik cerebralne paralize , neobvladljivo izkrivljenih neuravnovešencev in zagovornikov oblasti , katera nas s krediti , sovraštvom do poštenih in delovnih ljudi vleče v državljansko vojno .

 • Andrej

  Zopet upravičen razlog, znebiti se plačevanja RTV naročnine samo zato, ker imamo elektriko.
  Morali bi se zorganizirati.

  • Simon Novak

   Ti še svojega zajtrka ne moreš zorganizirati, Andrejček, kaj šele kaj drugega

 • montyamp

  UKINT HANZA KURBENHAUS , TAKOJ !!!!

  DNAR PA ZA 27 LET NAZAJ , KER JE NOTER OSTAL ISTI GNOJ KOT V YUGOJEBINI .

  • Krtača 20

   A to je ta klerofašistična pičkolovska domobranska demokracija? To bo ja, narod že zagovarja take….

   • montyamp

    Vsak za svoj dnar , kurbarije na položnice so po svetu redke kot gobe pozimi .
    Kot predstavniku parazitstva , ti je to seveda novo .

   • macon

    Da se ne boš razpočil, Krastača, z dvojnimi merili in stalnim laganjem… Kaj je sploh tvoja diagnoza razen, da si zabit in pokvarjen? :)

   • Franc Šink

    Pederjager od kje se oglašaš?

    • Mojca pokraculja

     Iz Baze20 se oglaša. Ne prleze vec na ILovo goro!

    • Simon Novak

     Radio Erevan

   • Steiermark

    jugokomunajzarsska prostaška golazen, spelji se v svojo domovvino, ki Slovenija ni, pa s sabo odpelji vse somišljenike!

 • porkamashina

  Hvalabogu za mp3 in torrente.Že nekaj časa poslušam dobro muzko brez nepotrebnega butastega kmetavzarskega zavajujočega lapanja ki ga proizvaja RTV Slovenija.

  • Simon Novak

   Ha ha ha

 • xtc

  Slovenija ima povsem avtohton tip levega nacifašizma,KUČANIZEM in Kučanočobane,kot je Savič,ki pase in vodi ovce za vrhovnega čobana.

 • porkamashina

  Od česa pa sploh živi ta tip????Še en aktivist ali proračunski zajedalec ali kaj sploh je?Kakšno izobrazbo sploh ima če jo seveda sploh ima?

  • Simon Novak

   Pišeš članek o njem, zahojenec?

   • porkamashina

    ????Ko udariš tam kjer boli očitno…..

    • Simon Novak

     Kje te boli?

     • PORK Amashina

      Imaš težave s splošnim razumevanjem?Boli namreč tebe

     • Simon Novak

      Bejži, no

 • Oregon

  pred tem se še najhujša umetna gnojila lahko skrijejo. Fuuuuuuuuuuj.

 • antimur

  Temu čefurskemu prascu moramo zapreti gobec, najbolje ob napovedanem poku Kučana, katerega obljublja desnici, domoljubom in pravim Slovencev. Tokrat moramo biti bolj temeljiti kot ob osamosvajanju, počistiti moramo ne samo z zamrznjenim zločincem, ampak tudi z ostalimi antislovenskimi in čefurskimi gnoji, kot je Savič.

 • Olga2345

  Gre za Kučan Goebbelsov agitorop preko plačancev – prestitutov kot je Savić in njemu podobni! “Etiko” in “moralo” komunistov nam kaže preko 600 morišč raztresenih po Sloveniji!
  Komunizem je zločinska ideologija enaka nacizmu, fašizmu in islamizmu! Nacizem in fašizem sta bila kaznovana, komunizem in islamizem sta sedaj na vrsti!

  • Jože

   To tvoje pisanje pomeni da so balkan v drugi vojni osvobodili nacisto in domosranci ter belogardisti
   Hvala za take osvoboditelje
   lp
   Joško

   • alojz

    jože
    s vsem spoštovanjem!
    Komunisti so pod okriljem 2.svetovne vojne na balkanu izvedli KRVAVO BRATOMORNO REVOLUCIJO.samo toliko…ostalo naj ti povedo stari starši.Jaz vem,ker mi je to povedala moja mama (v moji družini so trije nosilci spomenice- dva strica ter ena narodna herojina-stara mama) vsi so mi še za časa življenja govorili ,da to ni to za kar so tvegali življenja.Oni so se borili proti okupatorjem KOMUNISTI pa so se borili proti lastnemu narodu.

    in samo še tole.Komunistom (kardelj,dolanc,popit…)ni bilo mar za osvoboditev,oni so se bali samo demokracije,ker v normalni demokraciji totalitarizem nima kaj iskati.
    Pa če se imaš za “učenega”ne bodi žaljiv do drugih
    lp Alojz

   • tramal

    Zakaj pa nobeden noče več biti komunist z knjigo ? Ja ker ste zgubili,a ne.Samo neka banditskih norcev še leta in onesnažuje Slovenijo

 • šmentanamuha

  Savič je en zagrenjen peder. Čeprav že celo življenje nastavlja rit, dlje od usranega ovaduha ni prilezel.

 • tramal

  Postaviti tega srbskega osla na oslico in naj odmeketa v srbijo.

 • Steiermark

  Saj ravno to je problem v Sloveniji, da nas avtohtone lahko zmerja srbijansko komunistična golazen, z katolibani ter da so kot “najbolj etično moralni” predstavniki oblasti, ravno največji antislovenci in lopovi, ki se zadovoljijo tudi z majhnimi krajami, kot so npr. potni stroški, dvakrat obračunani! Rdeča morala in etika, jugosrbskih opankarskih budal!

 • črnogled

  Kaj že spet en čefur,ki se pase po naših žuljih?

 • Gr Enze

  SAVIČ LEPOTEC ODPLAVAJ PO SAVI PEDERAJSAR CIGANSKI KOMUNISTEK ZAHOJENI TEBI DREK NA MOŽGANE TEĆE AJDE SAVIĆU MARŠ KUĆI NA BALKAN !

 • Gost

  Zanimive reakcije na clanek o cloveku, ki naj bi zalil druge. Res na nivoju.

 • sašo

  ..in tak človek, srpski fačuk , se ima za strpnega ? Ojej ti srpski levičarji so zboleli za idiotitisom.

 • sloustava

  Takle je kader jugonostalgije! Ampak, velik AMPAK, ziveti tako zagrenjeno, zblojeno in cloveka nevredno zivljenje pa je hujse od tega, kar napise! Naj pise, bogi cloveculjak, naj pise, a na koncu dneva ostane sam, zagrenjen, beden v svoji majhnosti in pozabljen. Mi bomo vedno imeli uteho, ali v Bogu ali socloveku! Raznorazni savici in turnski, golobici in kucani, jankovici in zemljarici pa MORAJO ziveti svoja bedna zivljenja! Super!!!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!