[Ekskluzivno] Direktor POP TV Pavel Vrabec ima v lasti kar 20 nepremičnin na elitnih lokacijah!

Generalni direktor PRO Plusa Pavel Vrabec.

Iz baze uradnih podatkov je razvidno, da ima generalni direktor Pro Plusa Pavel Vrabec še eno zasebno podjetje IP84 d.o.o, ki je, ne boste verjeli, lastnik kar 20 nepremičnin v vrednosti skoraj milijona in pol evrov. Njegovo podjetje, ki ga ima skupaj z ženo in ga skriva pred javnostjo, pa je v zadnjih 14 letih ustvarilo več kot 7 milijonov evrov čistih prihodkov.

Januarja smo razkrili, da ima generalni direktor največje komercialne medijske hiše Pro Plus Pavel Vrabec skrivno podjetje, za katerega niso vedeli niti njegovi bližnji, ustvarjalo pa je za navadne smrtnike bajne prihodke. Pravzaprav gre za poštni nabiralnik, saj na naslovu nismo našli nobene oznake, da podjetje tam dejansko obstaja, na spletu nismo našli ne spletne strani ne profila na družbenih omrežjih.

Ob nadaljnjem raziskovanju podjetja IP84 d.o.o., katerega solastnica je tudi njegova žena Ingrid Vrabec, pa smo naleteli še na podatek, ki nas je še posebno presenetil, da ne rečemo šokiral. Vrabčevo podjetje ima v sodnem registru vpisanih kar 20 nepremičnin, po cenitvah Gursa v vrednosti 1.467.776 evrov.

Specifikacija Vrabčevih nepremičnin.

Ima kar 9 stanovanj in pet parcel na elitnih lokacijah
Med temi 20 nepremičninami pa ne gre za ničvredno zemljo v kakšnih odročnih krajih, temveč so to nepremičnine z veliko tržno vrednostjo. V Ljubljani in Portorožu ima podjetje Pavla Vrabca kar 9 stanovanj v velikosti med 30 in 138 kvadratnih metrov tlorisne površne ter dve prodajalni na Igriški ulici. Poleg tega ima v elitnem Portorožu še pet parcel v velikosti med 15 in 666 kvadratnih metrov. Kot zanemarljivo premoženje mu lahko štejemo klet in stopnišče s hodnikom, ki sta prav tako vpisana v register.

 

Glede Vrabčevega poštnega nabiralnika IP84 d.o.o. še spomnimo, da gre za podjetje brez enega samega uslužbenca. Glede na to, da je javnosti znano, da je Pavel Vrabec generalni direktor televizije POP TV, se postavljata vprašanji, čemu je to podjetje namenjeno in zakaj je od leta 2003 na svoj transakcijski račun dobilo več kot sedem milijonov evrov. Pred leti se je sicer po Ljubljani na veliko govorilo, da naj bi Pavel Vrabec imel osebni davčni pregled, saj naj bi davčna uprava ugotovila veliko odstopanje med njegovimi prihodki in premoženjem.

Peter Truden

 • karlina

  pranje denarja ??????????????????????????????

 • Valter BraniSlav

  So what…. I have even more….
  Do not study humanistic studies. Study economy, move to USA and work in financial industry.
  Not everyone succeeds, but I did and it feels AWESOME…

  • Krtača 20

   Valter družba bo propadla zaradi premalo rojstev otrok. Noben ukrep več ne bo pomagal. Smo ravno na prelomnici.

 • VERRZIFIKATOR

  Pavle Grabec

  VRABEC V ROKI

  Ah, presneto, zdaj pa še ta vrabec,
  še o njem da nekaj naj napišem?
  Le kako naj tega vam opišem,
  tič je, vemo, premoženja grabec.

  Vsepovsod si dolbe razne luknje,
  skrivna si pripravlja domovanja,
  dóma nima, zgolj le stanovanja,
  zdi se revež, kot berač brez suknje.

  Vrabčja je oskubljena družina,
  je iz drugih gnezd zdaj okrepljena,
  kukavica mu podtakne ena
  nekaj jajc, da zopet so skupina.

  Rad seveda bil bi popularen,
  bil direktor ptičev bi kljunačev,
  raznih popkulturnih gobezdačev,
  pa je vsak dan le še bolj bizaren.

  Vrabca v roki ta naš vrabec stiska,
  golobnjak pa smeje se mu s strehe:
  »Vrabec, plačaj sam za svoje grehe,
  kdor visoko leta, tenko piska.«

 • AlojzZ

  Ni problem v količini premoženja, problem je način, kako je prišel do tega premoženja. Je bilo vse zakonito? O tem pa niti besede.

  • Steiermark

   Pravgotovo je bilo zakonito, najmanj toliko, kolikor je bilo zakonito pri ostalih rdečih ritopičnikih, ki “nadaljujejo” s svojim poslanstvom, kot levaki, da je potrebno kmeta in delavca osiromašiti do te mere, da bodo jih kmetje ob neobdelani zemlji in delavci za prgišče pšenice, prosili za pomoč in jih potem še naprej , z veliko hvaležnostjo volili…….

  • Novakec1

   Odvisno katere zakone navajaš?

 • mona lisa

  Obubožana Slovenija.Ni denarja za zdravstvo, ne plače delavcev, ne za pokojnine samo za take ki nesramno bogatijo na naš račun.

 • Amerikanc

  Zavedati se moramo, da je vrednost nepremičnin po GURSU, pri njem, nekajkrat podcenjena. Če pogledamo vrednost primerljivih nepremičnin v neposredni bližini, lahko ugotovimo da so vrednotene tudi do trikrat višje.
  Očitno še eden iz Venezuelske naveze !

 • Roman Benedik

  Vi s tem sranjem,ki ga producirate ne boste nikoli nič ustvarili.Vrabec pa pač je.

  • FORT WORTH

   S cim pa je ustvaril vrabec to premozenje ??

   • lojze

    Mu je davkoplačevalec tovariš Benedik posodil.

   • Steiermark

    Verjetno tale roman benedik misli, da je vrabec “ustvaril” to premoženje, glede na sranje, brez katerega benedik ne more, s svojim ritopič…… delovanjem…..

   • sodnikisozločinci

    Zrno na zrno,… to bo to.

  • antimur

   Očitno si ti tudi kriminalec, da v takšnih poslih ne vidiš kriminala, začudo, posojilo SDS je pa za tebe in podobne levefašiste zločin. Tako ste nori in zabiti, da že vse skupaj ni več res, zato ni čudno, da sledite antislovencu in zločincu Kučanu, okrog katerega se zbira slovenska in pritepenska drhal tvoje sorte.

 • plamen100

  Zato pa je komunisticna banda vedno bila proti ustanovitvi financne policije. Po drugi strani pa spet, ce tudi bi komunisti naredili financno policijo ki bi delala na podlagi zakona na podlagi katerega dela navadna oz kriminalisticna policija, potem je itak bolje da se taksna policija ne ustanavlja ker taksno ze itak v obliki NPU imamo, njena efikasnost pa je znana. Dejstvo za slovensko lopovscino tici v njeni komunisticni zakonodaji katerega nosilec je Ljubo Bavcon. Ta tip je pisal prej komunisticni ZKP in KZ po tem pa se osamosvojitveni KZ in ZKP. Bistvo komunisticne osamosvojitvene zakonodaje je v tem, da so osumljeni 100% bolj zasciteni pred prek.gonom oz dokazovanjem da so nekaj storili narobe kot pa v Nemciji, kar je rezultiralo v dejstvu da je do sedaj izrecena samo ena pravnomocna obsodba zoper tajkuna. Tako je v zadevi Zidar, le ta padel na dogovarjanju graditve kontrolnega stolpa kjer gre za drobiz kar je stari pokradel v sami firmu SCT, saj je unicil in razprodal celotno firmo ki je imela v lasti vec kot 1000 samo kamionov, kje je potem sele ostala oprema, komunisti pa komunista sodijo za nekaksen stolp. Prava financna policija v Italiji te ustavi tudi kar na avtocesti, financni policist pa ti pregleda poleg veljavnosti vozniskega, prometnega tudi stanje na transakcijskem racunu, in to ce si lahko s svojimi dohodki kupil vozilo ki ga vozis. Seveda tega praviloma ne pocno za navadne drzavljane ampak v primeru ko imajo pred sabo vecjo ribo, preostale kontrolirajo s pomocjo posebne skupine. No in kateri slo politik bi glasoval za taksno pravo financno policijo?? Vsi radi ontem govorijo, ko pa vidijo kaksno moc ima prava taksna policija pa kar utihnejo in se zadovoljijo z navadno kjer se potem se celo na ves glas hvalijo da je Slovenija pravna drzava in kar je v tej zgodbi najbolj pomembno za prispevek slovenskemu tajkunnstvu, kako ima slovenika visok dokazni standard ki ks nima niti ena drzava v EU in nam seveda zaradi tega prav nic ne pomaga da imamo na 1000 prebivalcev vec sodnikov kot Nemcija, vsa resnica neifikasnosti policije in sodisc Pa se skriva v besedi “dokazni standard” ker nemska policija in sodisca delajo po nacelu “razloga za sum, da je bilo storjeno kaznivo dejanje…” slovenska pa v “podanih utemeljenih razlogov za sum, da je bilo storjeno kaznivo dejanje..”! Poleg tega pa ima taprava zahodna policija za boj proti taksnim mafijcem kot je npr komplet slovenska bancna hobotnica, lii pa ta direktor POP TVja tudi nacelo obratnega dokaznega bremena po katerem bi moral Vrabec sam dokazati financni policiji od kod mu denar za vse premozenje. No po teh nacelih so takrat skandinavci obracunali s svojimi lopovskimi bankirji in tajkuni, kar pa za slovenske razmere pomeni znanstveno fantastiko potovanja, ne na Mars, ampak na zvezdo Sirius, ki je svetlobna leta oddaljena od zemlje!

  • Amerikanc

   To je popolnoma enako kot pri Klemenčič – Kosovi KPK. Opozicijo so nasamarili, da je sodelovala pri sprejetju KPK, pozicija pa je nastavila na vodilna mesta KPK največje “neategune”, ki so z svojimi podlimi dejanji celo menjali vlade in zapirali politične nasprotnike.

 • Radolf Mitler

  Z redno plačo pri debilni POP TV tega ni mogel zaslužiti. Če JJ preganjajo zaradi 250.000 EU bi morali tega Vrabca dobesedno že zdavnaj ”rukn’t” z fračo.

 • totex39

  Tako je pač pri nas, vsak, ki ima možnost krade na veliko.

  • Steiermark

   Vsak ne, tako kot tudi pod komunizmom, se ve, kdo je kradel!

 • Novakec1

  Je tapravmu nastavu, pa je.

 • Steiermark

  Pa, saj temu se ni za čudit, če ga pogledamo in vidimo, kako mmu sposobnost in inteligenca, kar iz oči izstopajo….. Tito mu je naročil: snadži se, čobane!

 • Amerikanc

  POP TV je veliki branitelj KOMUNISTIČNE UDBO PARTIJE Slovenije, le zakaj ?!

 • Antonius

  Vrabec z dušo kleptomanske srake. Z zlorabo pridobljeno, materializira v naloženo nepremičninsko premoženje.
  Plombe in prepisi na potomce so njih zavarovanje, če se pojavi nepričakovano, pravno *presenečenje*.

 • antimur

  Novinarji kučanističnega klana pa se raje ukvarjajo s posojilom SDS, namesto, da bi obdelali takšne komunajzerske bogataše, sploh pa vse, ki so okradli NLB, Telekom in druge državne firme. Potem ti pa eno vreščeče ženšče vpije, to ne smemo prodati, to je naše. Butasta baba ne ve, da je naša samo dokapitalizacija, ki nam direktno krade iz žepov in to samo zato, da kučanistična banda vzdržuje svoj sluzasti aparat.

 • Aichmbsi

  Tudi v slo se da mastno zaslužit z izsiljevanjem in poneumljanjem ljudi.
  Kam bo z vsem tem ta žalostna oseba?
  Sicer je res bolje jokat v novem audiju kot pa ne biciklu. Ampak nekje je za vsakega konec.

 • črnaovca

  Ja in? Važno je da ve od kod mu denr, nepremičnine imajo tudi taki, ki ne vedo od kod jim denar. Človek pač primerno zasluži, je že dober sicer ga tuji lastniki ne bi gledali

 • Vojteh Dovč

  JA IN KAJ ZDEJ—— BOGI KUČAN

 • Morala

  Kaj si bo vse to nesel na oni svet?! :)

  • rabbit

   V žep mu bodo dali pa bo lahko vse s seboj dali.

 • cistajeba

  Ne vem kaj pizdite, to je kapitalizem in človek je očitno sposoben!!!!!

 • Vin Dizl

  Lep primer klasične dnevne doze pamfletskih novic. Naslov “20 nepremičnin na elitnih lokacijah” se prebere zelo boržujsko – pričakuješ vrednost vsaj 10 mio eur, ampak seveda sledi razočaranje. Človek podrobneje pregleda priložen izpisek iz registra nepremičnin (ali iz kje že je, ker avtor ni naučen navesti vira), je najprej očitno, da je šel pisun eno nepremičnino razbiti na vse možne dele (čudno da ni še wc posebej navedel), nadalje, da je osem (8) nepremičnin nekje vrednih omembe, ostalo so še trije ugodni poslovni prostori, drugo pa razne lope, drvarnice in kleti. Povej mi, kaj dobiš za 1600 v portorožu? ne se hecat. Vsekakor ima omenjeni v članku lepo postlano, ampak ponavadi imajo ravno kakšni pravnomočno obsojeni poslanci na prostosti samo eno hišo in eno stanovanje vredno za, recimo 6 stanovanj skupaj, plus ostalo, plus skrito s prepisi na druga podjetja, plus tujina.

  • rabbit

   To je ocena Gursa vsi pa vem kako je s temi ocenami Gurs. Koliko je nepremičnina v resnici vredna pove šele prodaja. Po moje je pa to iz evidenc GURS-a.

 • montyamp

  Sorosev HLAPEC .
  Ker so židje v Nemčiji že pred več kot 100 leti operirali s takšnimi idiotizmi kot omenjeni podrepnik pokradenega kapitala danes v Sloveniji , je nemški narod znorel .
  In danes je seveda vseh svinjarij obtožen mirovnik Hitler .
  HANZA POP-KANAL-RTV so izdajalci in uničevalci države Slovenije .
  Agitpropovska drža jih uvršča med razdiralce normalnosti , ker napadajo samo opozicijo , ki pač nima zločinsko morilske preteklosti .
  PLAČANE LAŽI , PODTIKANJA , CENZURIRANJE , MEDIJSKI UMORI , …………. IN TO POD PRISILO , S POLOŽNICAMI .

 • Olga_10

  “Našim” je vse dovoljeno! Ker je tovariš kooperativen, lahko dela kar hoče!
  Vse do zadnjega centa nakradenega denarja jim je treba pobrati in jim dodeliti črtasto “uniformo” in Dob!
  Včeraj je trobilo v službi Murgl spet našlo “senzacijo” in udarilo glede “spornosti” brezplacnega (!) predavanja osamosvojitelja, oficirjem slovenske vojske!???? Uganite, za koga gre!

 • žogica

  Ne vem, kaj je tu narobe, tako se dela v kapitalizmu ! Hoteli smo kapitalizem in zdaj ga imamo ! Največji zagovorniki kapitalizma tu gori, zdaj pljuvate in kozlate….. Očitno vam v življenju ni nič ratalo……, ne paše vam prejšnji sistem, ne paše vam zdajšnji….., kaj splo hočete?

  • Soave

   No, no ? Njemu je seveda ” ratalo “. Vemo pa tudi na kakšen način .

  • tohuvabohu

   Kaj ima to zveze s “kapitalizmom”? Lopovi so v vseh sistemih.

   • žogica

    Pravilna ugotovitev, kako ti je ratalo?

 • Olga_10

  Levaki želijo opravičiti tatvino “naših” češ, da smo hoteli kapitalizem… Sporočam jim, da v kapitalizmu za takšne stvari sedijo!

  • žogica

   Dokaži, samo dokazi štejejo v demokraciji, NE tvoje brezvezno gobcanje….. Koliko ti gobcaš od jutra do večera, si že ratala čisto znucana in neuporabna janševka !

   • Olga_10

    Ste Kučanova leva ali desna “žogica”?

    • žogica

     Edina dobra stran pri tebi je, da me vikaš, se pa vedno držim leve strani ceste !

   • garfi

    kako kaj premoženje JAnše

    • žogica

     To pa njega vprašaj, kaj vse še skriva…..

 • garfi

  “desnica” mora hoditi na rdeči križ in karitas in še za to odgovarjati
  cosa nostra in presstuti press

  • žogica

   A sem jaz kriva, če ti hodiš na Rdeči križ? Hvala bogu, da so ustanove, da se ljudem, ki rabijo pomoč lahko pomaga.

   • garfi

    tebi leviČĆar nobena ustanova ne more pomagati
    no ja zapor bo

    • žogica

     Na Dob pa lahko greš ti, tam ima Janez svoje prostore.

 • domovina mili dom

  Moje mnenje je. Torej tale, naj ga imenujem tovariš, je zaposlen v privatni firmi. Kar je njegova ekonomska svoboda. Kar koli ustanavlja, trguje, to je njegov problem do meje, seveda če to početje ne obremenjuje državnega proračuna. Tu se pa konča vse.
  Zdaj pa preidemo do resničnega problema, ki se imenuje naši- vaši.
  Torej sindrom naši- vaši ali kdor koli so: kot Češko, Rigelnik Horvat, Jankovič, Petan…. Tem tovarišem je KPS dovolila bogatenje brez državne kontrole. Torej plačujejo vsak svoj davek murgeljski državi. Po ne naših pa KPS udari s popolnim nadzorom, diskreditira, deložira navadne ljudi, odvzema otroke. Skratka represija nad narodom.
  To je tisti problem, ki ga je treba z volitvami rešiti. Pred zakonom bomo vsi enaki. Karikirano povedano: Ali Kučan ali Janša.

  • sodnikisozločinci

   Pred zakoni smo že zdaj enaki, pred sodiščem pa nikoli ni bilo enakosti in je tudi nikdar ne bo.

 • AlojzZ

  Kaj še niste prijavili tega tipa policiji, da ga preganja, ker je nezakonito prišel do premoženja? Ali pa za vas velja: “SDSovec sem, torej jamram!” Torej, kaj ste?

  • žogica

   Nič niso, nula !

 • Zgornji

  PARAZIIIIIIIT POKVARJEN , ZLOBEN !!! ! !!! A RREEES RABIMO TAKE ???

  • žogica

   Kaj ti je naredil?

   • Zgornji

    Pokradel denar mojih bratov in s tem tudi meni, gnilobnež zloben !!! ! !!!

    • žogica

     Tole je pa zanimivo, daj razloži mi !

     • Zgornji

      Toliko denarja Ni mogel nagarati, ker bi se mu roke znucale Do Komolcev ali pa še dlje . Ker pa vidimo da ima roke še povsem cele , ga je torej Nepravično pridobil – po domače : Nakradel . četudi so mu ga podarili sponzorji, so ga pa sponzorji nakradli od svojih delavcev, ali pa od svojih strank. Ker pa so stranke tudi naši sosedje, in ker smo povezani vsi na vseh ravneh, iz tega sledi, da če krade mojemu sosedu , in ta nastrada, se njegova kriza potem porazdeli po celotnem narodu, in tako tudi name . Iz tega sledi, da če krade mojim sobratom, potem krade tudi meni !!! ! !!! KUP SMRDLJIVEGA DREKA PAVLETOVEGA !!! ! !!! Žaaal.

 • Olga_10

  Danes so na Kurah delali reklamo za “našega” Cekuta “Juru”, ki so ga Bosanci vrnili v Slovenijo…najprej na psihiatrijo, potem v domačo “oskrbo”, kjer po mnenju Bosancev, “veliki umetnik” (lopov) Cekuta “začenja slikati”… Zdaj Bosanci prosijo predsednika, da tovariša “velikega umetnika”, pomilosti….
  Res, za “razjokat”….
  Če je predsednik držal štango pranju terorističnega denarja, pomilostil tajkuna Sportne, zakaj ne bi pomilostil še “ubogega” Cekuta “Juru”, ki je dokazano prejel podkupnino v primeru Patrije……..

 • sodnikisozločinci

  Davčni inšpektorji nimajo časa za take malenkosti. Začela se je sezona regrata in s polno paro lovijo kriminalce, ki ga prodajajo.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!