Video: Jeznemu migrantu iz Sirije se čakanje v Sloveniji zdi nehumano

Sirski migrant je, medtem ko v Šentilju čaka na vstop v Avstrijo, izjemno nezadovoljen. Meni, da takšne razmere niso humane, potožil pa je tudi, da so lačni in da morajo spati kar na cesti.

“Imam tri otroke. Vsi smo lačni. To ni človeško. Kje je svoboda, kot jo lahko vidimo v Avstriji? Potrebujemo hrano za naše otroke, ki so bolni. Naše potovanje traja že 15 dni in je zelo utrujajoče zame in za moje otroke. Kaj se dogaja tukaj? Zakaj smo tukaj? Mi želimo samo iti naprej v Nemčijo in na Nizozemsko. To, da moramo vmes čakati tukaj (v Sloveniji), je nehumano. Tukaj smo že dva dni, naši otroci pa spijo na cesti brez odej, da bi se pokrili. Nočemo ničesar, samo spustite nas naprej!”

N. K.

 • čips

  Kako jamrajo? ??? Dokumente ven pa naj letalsko karto kupi bo v enem dnevu gor pa še velik manj stane. Kaj nič nocejo, kam pa pol rine, po kaj, zakaj???? Vojna? Ja razumem, ampak se ni včeraj začela. A res noben ne vidi kaj se dogaja? Ja pomagati, samo ne moremo pa vseh kar vzet, tudi Evropejci smo ljudje z navadami in kulturo in njihova nam ni niti najmanj blizu. Nihče ne posluša ljudi, politika in tile kao begunci pa kar rinejo z glavo skozi zid. Nihče ne sme nič napisat ali reči proti njim, ker si takoj sovražen itd oni lahko pa delajo kar hočejo pa jih niti ne kaznujejo. Dajmo pa vsi dokumente stran zmetati, pa gremo po svetu pa bomo sami dr in ing.pa znanstveniki. Pa se tole, dragi podpisniki proti vojski na meji, a ste ZNORELI??? Pod podnom je vsak posameznik, ki je podpisal to anti drzavno skropucalo.

  • Fuimo

   na vrhniki že hodjo svobodno danes sem ih videl!

 • Blue

  ja pol pa najboljš da doma ostane, tam mu ne bo treba čakat….

 • Brane

  Ta dilikvent na sliki se v ničemer ne razlikije od staršev naših sedaj vladajočih. Tako kakor ta-rdeči po drugi vojni,kateri so zahtevali tuje premoženje,tuje žulje,ta pričakuje,da bo v nemčiji ali na nizozemskem dobil hišo,avto in še kupček denarja mesečno,domačina pa bodo vrgli na cesto,vsaj tako so mu rekli tam od koder prihaja,zato se mu tako mudi proti zahodu. Revolucijonarji,predvojni lenuhi in tatiči pri nas so tudi samo zahtevali. Sedaj veste zakaj podpirajo te parazite so si povsem isti,živeti brez dela na račun drugega,kajti če bi razen kopice otrok ta osebek, kaj ustvaril doma v svojem življenju,ne bi visel na tisti žici na meji in zahteval.

  • Brane

   Po mišljenju so ti ljudje indentični našemu mesecu,vijoleti,hanžku samo,da za svoj cilj še odrežejo kakšno glavo,ne zaradi kulture bolj,da je hitreje dosežen. Okupiraj,vzemi,ukradi,delo jih ne zanima.

 • Darth Vader

  spizdi nej se borit za svojo državo, ne zgleda lih podhranjen/nezdrav/vojaško nejsposoben…..če ma 3 otroke ima 3 velike razloge, da se bori za svoj kos zemeljskega površja, ki mu je bil dan, da lahko živi v njem…..najbrž pa je ta tip sigurno del opozicije, ki bi mogla prevzet oblast v siriji po odstranitvi assada, sedaj se pa nekaj ni izšlo in bežijo na varno pred dolgo roko Putinovih bomb in Assadovih eksekucij…….zdej pa pred kameram recitira to kar so ga naučil, da v okviru emocionalne inteligence vžge pri evropejcih…..

  • Brane

   Pozabljaš,da se v siriji tisti,ki so marljivo delali in ustvarjali sedaj borijo za svojo domovino. To kar prihaja je večinoma lena in jebiveter populacija,ki je nasedla kriminalcem z denarjem,kateri so si zadali uničenje evropske civilizacije. Veliko jih ima krvave roke,ker so se borili v raznih paravojaških roparskih frakcijah,ker pa imajo toliko kriminala to ne bodo raziskovali.

   • Darth Vader

    to je volilna baza tistih, ki zagovarjajo velik državni sistem…..to so ljudje, ki bodo večinoma živel(če bodo živel v evropi) na plečih države in davkoplačevalskega denarja……tako bodo, če dobijo volilno pravico, vedno glasovali za več moči države……kjer bo tako velika “skupnost” da bodo s količino volilnih glasov, ki jih obvladujejo, lahko tvorili “vladne koalicije”……če pa tega ne bo, smo pa videli na primeru pariza nekaj let nazaj, kako izgledajo politična pregovarjanja, ko zagori pol pariza……

    • Brane

     Hja,francozi so posebna kategorija zaradi alžirije. Arabci so večinsko na socijali in nevarna opozicija,vendar pozabljaš,da so že takoj pridobili status državljana,kar pri švabih verjetno ne bo šlo.

  • dob

   spizdi nej se borit za svojo državo….
   Naj te spomnim, da si mi svoje še nismo izborili do konca!

   • Vojteh Dovč

    njoko

    • rubec

     pomodor

    • dob

     Vidim, da si si ti svojo že izboril. Pravzaprav ti jo je kučan.

  • sevenx

   Sej se gre borit za svojo državo in za svoj kos zemlje. Germanistan.

 • Brane

  V evropi je stoletja trajalo,da je prišla na civilizacijsko,gospodarsko in kulturno raven,ki jo je dosegla. Ti kozji pastirji,goniči kamel ter plemenski roparji srednjega veka pa so padli v 21-stoletje, ko so jim podarili pametni telefon ter 15-tisočakov, ter jih usmerili proti zahodu. Kam jih bo nastanila teta Merkel s čim hranila ter,kaj bodo počeli,nihče ne ve,še najmanj ona sama. Ker jih prihaja še nekaj milijonov bo evropa v nekaj letih izgledala povsem isto, kakor slike iz zavetišč,dodajte še kri in trupla vsepovsod. Tisti,ki so sprožili ter podpirajo ta genocid pa bodo na varnem preštevali dobičke.

  • Pia

   Točno tako! Edino, kar zahtevajo, je priti na postlano. (To pomeni nekam, kjer jim o udobno, kjer bodo dobili hrano, oblačila, stanovanje in denar, ne da bi s prstom mignili za to.) Vojska jim je prav prišča, kajti doma tega ne bi imeli nikoli. Morda čez sto, dvesto let vendar bi bilo to za njegovo generacijo že prepozno.

   • Brane

    Arabci iz afrike in azije nikoli v zgodovini niso delali. Bili so vojščaki,trgovci ali roparji,kateri so se pobijali v medplemenskih spopadih. Kaj je švabica mislila s povabilom je res uganka,menda ni mislila da bodo prišli delat v nemčijo,toliko vendar ni zabita saj ima miljon turkov na socijali.

    • ljubinica

     To je res zanimivo …
     Pa ne, da Nemci pričakujejo, da bodo muslimanski Arabci postali disciplinirani industrijski delavci?
     Malo morgen.
     Kot sem nekje prebrala lucidno ugotovitev:
     Fritz pričakuje, da bo Hasan delal zanj, da bo lahko kot upokojenec poležaval na plažah Malorce …
     Hasan pa obratno pričakuje, da bo Fritz delal zanj in za njegove otroke, socialna država pač poskrbi za vse ….

     • Caesar

      Dajte se najprej vprašat, kdo jim da te tisočake gotovine in zakaj. Kaj bojo morali za ta denar narediti v Evropi? Pri toliko milijonih beguncev se tu pogovarjamo o nekaj sto milijardah evrov gotovine, kar je več od letnega BDP marsikatere države. Kdo poleg ZDA in Savdske Arabije je sposoben razdeliti toliko gotovine tem turistom? Zakaj jih pošiljajo v Evropo? Zato, da bojo zanetili vojno v Evropi. EU politika pa ne naredi nič, ker so jim tako ukazali v Washingtonu. Putin je to spregledal in je zato tudi napadel teroriste v Siriji, da bi razbil to nevarno svetovno zaroto. Rusija je trenutno edini resnični zaveznik, ki ga imamo. Vse ostalo je laž in prevara.

     • Brane

      Pri gotovini za te kozje pastirje v obliki turistov brez povratne vozovnice si zelo blizu. Kar počne Putin je sprejemljivo dokler počne v aziji,kar je rekel tudi slovenski zet,ki kandidira za predsednika pri republikancih,še več, misli celo,da bi morali amerikanci pomagat rusom počistit svinjarijo,katero so skuhali. Takle mamo !!!

   • plamen100

    Saj je tudi v sloveniji za najmanj 3 ali 4 . generacije prepozno da bi kdaj zaziveli bolje ker stsri starsi crkujejo s 400 eur penzije, foter na minimalcu in bolje da penzije niti ne ucaka, zame ni sluzbe in v tej gnili drzavi nikakor ne planiram imeti otrok ce pa bi naju s punco doletela ta nesrece pa bo sla roditi k sododnikom v Avstrijo da bo vsaj otrok lahko po mednarodnem pravu dobil tudi Avstrijsko drzavljanstvo kar mu lahko pride nekoc prav, saj Avstrija svojih ne pusti crkavati kot slovenija!

    • Pia

     Se strinjam, da je svinjarija, da zdaj skrbimo za prebežnike, za svoje pa nočemo in ne znamo poskrbeti. Kadar Evropa gleda je Cerar sluzav in “lep” kot ošabni turški ata.

 • j52

  jaz sem še bolj jezen,ko vidim to golazen,kako gnoji mojo deželo

 • vremnov

  Bo pa zelo zanimivo kako se bodo ti ljudje integrirali z ateistično in hedonističnim delom evrope. Ker geji, odkrite ženske, enakopravnost žensk, … so za večino od njih tabuji preko katerih ne morejo.

  Bi res naši Ljubljani privoščil da si pripelje ene 3000 afganistancev v svoje centre pa da jih integrirajo v svojo sredino.

  • Wild red duck

   Gej parade je treba organizrati izključno v delih ,kjer je veliko muslimanov,da se bodo navadili nanje.

   • Brane

    Gejev imajo tudi sami na pretek,ko sem bil v Jordaniji se jih je pol držalo za rokice,mogoče sicer po sili razmer,tam možak brez denarja ne pride do vagine.

  • Brane

   Se ne bodo nič intergrirali,šerijatsko pravo že deluje tako v angliji,kakor švedski in nizozemski,zaenkrat sicer še v okviru geta,ko bo procent prevagal je oblast njihova. Staroselcem bodo odbili glavo. Zakaj pa je rim propadel ???

 • Wild red duck

  Ne vem zakaj se pritožuje,kdo ga je vabil ima pisno vabilo?
  Lačni so in spijo na cesti’
  Ja malo morgen futrajo jih kot cesarje,stranišča polna hrane,Slovenci pa v revščini.
  Marš teleban pokvarjeni.Saj jih bodo kmalu tudi iz Nemčije lifrali ali domov ,če pa nebodo hoteli iti pa tukaj v nastanitvene kapacitete,kjer ne bodo delali težav ,nebodo lačni,pa tudi toplo b pa tudi pritožb ne bo..

 • Capodistriano

  Saj ni problema. Če je človek namenjen v Nemčijo ali Nizozemsko, naj na najbližjem veleposlaništvu zaprosi za delovno vizo, gre prenočiti v hotel in preko neta kupi letalsko vozovnico. Vse izven tega konteksta je podarjeno. Torej?

  • Brane

   Kašno delovno vizo ??? Ne misliš,da je prišel delat ! Prišel je vladat.

   • Capodistriano

    Lahko on vlada svoji ženi in otrokom v svoji lastni hiši. Meni taki ne morejo vladati.

    • Brane

     Da da,tako mislijo tudi tisti,ki jih vabijo. Poznam iz indije ko mi je domačin govoril,kako so muslimani prevzeli oblast v mestu takoj ko so presegli 15%populacije,so rezali glave in miroljubni hindujci so postali podrejeni sužnji. V angliji so že geti,kjer angleška oblast ne upa niti prdnit.

     • Capodistriano

      Bomo pa spet imeli “križarske” vojne.

     • Brane

      Tokrat so na križarskem pohodu oni,sicer brez meča in križa,vendar z istim ciljem.

     • Capodistriano

      Drži. Mislim pa da niso ravno vsi evropski narodi taki kot velika večina Slovencev. Ponižni in uklonljivi namreč.

     • Brane

      Niso,v nemčiji nastaja pegida,katero pa naši levaki označujejo za nacistično,čeprav so ravno nacisti,fašisti in komunisti resnično povsem isti. Takle mamo !!!

   • korošec

    Se strinjam, te horde bodo zavzele evropo in naslednji begunci bomo mi…, sam ne vem kam bomo bežali

 • Nevem kako to razmišlja, da naj stotine tisoč ljudi kar tako pride v eno državo, Avstrijo, Nemčijo, Holandijo, … in kaj naj tam z njimi???

  • Pia

   Ja služili jim bomo vendar. Vsak begunec, ki mora biti doma lepo tiho, sicer bo obdržal samo vrat, misli, da se lahko na svoje dobrotnike usaja, kot so oblast v njihovi domovini nanje. Tam naj naredijo red, če so tako pogumni. Pohlevnega psa si vsak upa obrcati.

 • Peter

  Tako to gre. Pridejo, zahtevajo. Če dobijo, zahtevajo še več. Če ne dobijo, delajo probleme.

  • Brane

   Ha ha ha,kaj bo ko prispejo na cilj in ne bodo dobili nič ???

   • Peter

    Problemi. Veliki problemi.

 • bojan

  Zgleda da ti ljudje ne poznajo ali pa nočejo poznati pravill EU in se obnašajo kot da je to njihovo ozemlje … da lahko počnejo kar jim je volja … to je EU pri beguncih spregledala za kar ji bo še krepko žal … sploh nemčiji …

 • Ciro

  Naj pokaže schengensko vizo, pa bo šel.

 • pravapot

  Vsem, ki ste nastrojeni proti Radiu Študent in njim podobnim lahko povem nekaj v njihovo bran: ONI NISO SLOVENCI, ONI SO PROTISLOVENCI

  • Brane

   Oni so fdv. T.j. Komunajzarski paraziti,demagogi,lenuhi ter prodajalci floskul in megle po profesorjih iz kumrovške akademije zgrešenih ideologij. Imajo se za avantgardo so pa zgube v vesolju ali verniki preteklih zablod.
   V svoje kretenizme sicer ne verjamejo a od njih čudovito živijo že kar nekaj generacij. Takle mamo !!!

   • rubec

    Za kokain nimajo zato predvidevam da se tunkajo v sode z limom. Rešitev je torej na dlani. Zvišat ceno lima. Danes stane 15 kilska kanta 4,70 evra. Kaj pa je to. En kurčev pir. Ta mal.

    • Brane

     Tu se pa motiš,potomci naših revolucijonarjev so najbolji odjemalci kokaina yug-srbo-albanske mafije v prestolnici. Njihovi starši so v ex-yugi z vsporedno ekonomijo nebeško obogateli in po osamosvojitvi pokradli ter uničili še kar je ostalo. Mularija se vozi v najprestižnejših avtih so v holivudu za njih revčki. Oglej si te oligarhe ponoči na balkan-žurih in podobnih kulturnih prireditvah. Takle mamo !!!

     • rubec

      V mislih sem imel one druge, v bulerjih, prevelikih pepita plaščih in peruanskih volnenih kapah, da bi ubranili svoje uhane pred mrazom.

  • hibernacija

   Kaj čmo, navihana deca, k se jim to zdi igra. Še vedno manj grešni od tistih, ki to počnejo iz žlehnobe in šle po oblasti!?

 • pravapot

  Od kar hvalim Cerarja in njegove nimam več brisanih ali neobjavljenih komentarjev na MMC. :))) (vse pa je ironično)

  • Brane

   Da lahko prebiraš samega sebe,pa res ni potrebno hvaliti največjega cagovca v slovenski zgodovini. Niso mu zastonj dali nadimek “cmerar” !!! Takle mamo !!!

 • 1xy

  V Slovenijo do 6. ure vstopilo že 102.757 beguncev, v Avstrijo odšlo 73.563
  Kje je razlika?? A vlada slučajno preknjižuje, kot Židanovo reprezentanco ali izračun dviga BDP, da se na koncu vse izide??
  Ampak glej ga šmenta, vedno vse štima, na koncu pa vedno katastrofa!

  • Illuminati Enlighted

   Temu se pravi “kreativno računovodstvo”.

  • Brane

   Razliko imajo v ilegali za nasledne volitve !

 • 1xy

  slike povedo več kot besede :((

  https://www.youtube.com/watch?v=v4BBA9roNvI

 • Odiseja

  Ja pa zakaj jim ne povedo da je avstrijska meja zaprta da pac ne morjo naprej

  • Pia

   hehehe, he.

 • Illuminati Enlighted

  Naši se ukvarjajo s proučevanjem zmogljivosti kapacitet Slovenije za namestitev 30 milijonov radikalnih imigrantov, Hrvati pa za tretjo svetovno vojno. Cerar bo spet čakal da vidi najprej napad na Slovenijo pa bo potem izvajal preventivne ukrepe (čeprav bi mimogrede dovolil narodu da se ta sam oboroži saj nas ne čaka nič dobrega v prihodnosti). Kaj si o vsem tem mislijo te dni Hrvati ki izvajajo paralelno z Rusi in Američani največje vojaške vaje doslej, pa vidimo na linku: https://www.youtube.com/watch?v=Cz7XNdNTffU

  • Illuminati Enlighted

   Dobra stran tega je da nas bodo morebiti radikalni imigranti branili – saj njih bodo oborožili drugi. Cena za tako obrambo bo majhna. Samo v islam prestopimo vsi.

 • Brane

  Za lažjo ilustracijo evrope prihodnosti si oglejte par filmov od Mad Maxa, bo nekaj podobnega le,da bodo namesto klobukov nosili turbane. Takle mamo !!!

 • Brane

  Ker nemčijo kar dobro poznam,bolj tisti del proti hanovru si ne predstavljam,kam bo švabica merkl naselila nekaj miljonov teh kozjih pastirjev in kako bo krajina zgledala po tem ?

  • 1xy

   Merklova ima resne probleme, saj migranti ne upoštevajo njene sheme. Vsi želijo ostat in se vračajo v Bayersko, nihče noče ostat na določeni lokaciji. Vodstvo pokrajine Bayern razmišlja o ustavnem sporu in tožbi proti državni vladi zaradi neobvladljive situacije.
   Podobna slika se odvija na Švedskem, kjer so begunce nastanili izven velikih mest, kar jim niti malo ni všeč in ostro zavračjo takšne nastanitve, saj trdijo, da želijo ostati v mestih in ne v oddaljenih krajih.

   • Brane

    Da da,konflikt civilizacij,vojna je neizogibna !

    • 1xy

     Vprašanje je katera vojna bo prej zajela evropske države.
     Ali državljanske ali mednarodne/selitvene, nekje bo počilo, strune so že močno napete.

 • Borut Stari

  Ti nepovabljeni vsiljivci so kot navadni roboti, ki so načrtno programirani da neomajano rinejo v eno smer. Proti zahodni Evropi. Ne potrebujejo humanosti saj je niti ne poznajo. Tudi prosto pot in življenjski prostor na cilju si bodo priborili neglede na trpljenje in izgube, Svoje poslanstvo bodo v vsakem primeru skušali izsiliti, Izkoristili bodo evropski šibki točki, humanizem in demokracijo. In stara civilizacija bo padla po invaziji divjih hord. Čeprav ga ne spoštujem bom vseeno uporabil Kučanove besede, na večer proglasitve neodvisnosti: ” nikoli več ne bo kot je bilo”.

  • von Rhein

   Saj niso njegove.Kar nekaj pred njim jih je že izreklo.

   • Borut Stari

    Vseeno, na večer proglasitve je bil on. Spletkar je dobro vedel zakaj je to izjavil.
    Vedel je, da bodo ma oblasti ostali on in njegovi tovariši marksisti in lenjinisti.

 • Illuminati Enlighted

  A Cerar misli da ga bo narod, katerega je sedaj s pomočjo vrhunske pravne države in njenih eksekutorjev tako neusmiljeno rubi, plenil in metal na ceste … branil, ko ga bodo radikalni islamisti naganjali po Sloveniji?!

 • Illuminati Enlighted

  Strategi ki izhajajo iz javnouslužbenskih vrst mislijo da so ljudje kmetje na šahovnici. Ga nekam postaviš ali žrtvuješ ali zlorabiš in je to to. Igro vodi kralj. V tej računici je veliko pomanjkljivosti saj ljudje niso neumni na način da bi se pustili tako upravljat , imajo svojo voljo in svoje načrte. To ni poslušna opica (pa še tisto ne obstaja). Ne moreš ti z ljudmi tako, brezčutno in brez vsakega resnega načrta, strategije, karizme, …učinka. Te mimogrede nehajo spoštovat.

  • Brane

   Merklca je naredila račun brez krčmarja ! Ali res misliš,da nemci kateri so zgradili najbogatejšo državo v evropi dopuščajo možnost,da jim jo uniči truma nepismenih pastirjev. Seveda odgovor je “ni šanse”, bo pa sprožila verigo tudi nasilnih sprememb. Je pa res,da bo na sončni strani alp po zaslugi post-kumrovških nastal kalifat,saj je dovolj že nekaj tisoč džihadistov in domača peta kolona na fdv,ki ima uničenje slovenstva v programu že desetletja. Od kje pa misliš,da izvira propaganda rdeče okupatorske zvezde in nove yuge v zadnjih letih ? Dodali bodo še malo zelene in kakšen polmesec in slovencev ni več. Takle mamo !!!

 • 1xy

  Pa še ta podatek, po oceni nemških služb je 80% do sedaj registriranih migrantov in beguncev nesposobnih za kakršnokoli opravljanje dela. Ugotavljajo, da zaradi spremembe zakonodaje ne bo toliko socialnih pomoči, bodo pa pribežniki izkoristili instrument nadomestila za brezposelnost, kar bo Nemce stalo silne milijarde!

  • rubec

   Točno tako. Nekaj so sicer ušparali z goljufanjem pri passatih, kaj so pa meni namestili pri kolesu, ki sem si ga kupil v Minhnu moram pa še ugotoviti.

 • Vojteh Dovč

  če mu ni prav lakho gre nazaj

 • Maar

  Ta tip je lahko rečen da že ni nazaj na “čamcu”, od kod je prišel. No sicer pa bo itak deportiran nazaj čim pride v Nemčijo. Če pride do tja seveda.

 • dob

  Jeznemu migrantu iz Sirije se čakanje v Sloveniji zdi nehumano!
  Seveda, ker doma najbrž lahko dela vse, kar se mu zahoče. Zato je tudi pobegnil od tam.

 • hibernacija

  Isti k so strašil, da bo zaradi grške krize razpad EU zdej vidijo prihod Janezovih jezdecev apokalipse!? Pa najbrž isti, k so strašil zaradi nastradamusovih prerokb!? Čudna jim je to duševn fotr, ampak naj jim tekne, da se nasitijo. Kaj vse en nei naredijo, da pride oblastiželjnež na oblast!? Boljši, da ne naštevali, na račun česa in na račun koga!?

  • Minovak

   Hibernacija – ali tebi res ni nič jasno, kaj so jezdeci apokalipse? Ti so na vladi sedaj in prav ti peljejo Slovenijo v kaos, ki ga je pravilno in pravi čas napovedal JJ. Zavedaj se samo nekaj, da bi vsega tega ne bilo, če bi ga cmerar poslušal pravi čas in čeprav si zagovornik vsega slabega, moraš priznati, da je JJ vedel več kot Nostradamus. Saj si bil tukaj, ali ne.

 • hibernacija

  Tisti, ki omenjajo vojno. Je to zaradi paranoje, al želje!?

 • Illuminati Enlighted

  Zanimivo da pri nas ne poročajo, da je visoka predstavnica EU za zunanjo politiko (Mogerinijeva), izjavila, da Evropi grozi razpad zaradi begunske politike. A se naši zavedajo da v primeru takega scenarija na slovenskih tleh ne sme biti niti enega migranta nezakonito?! A sploh kdo pri nas predvideva oziroma načrtuje ukrepe v primeru razpada EU?! A se zavedate da lahko Nemčija preko noči uvede nazaj DEM (to se bo zgodilo zelo verjetno in je samo vprašanje časa kdaj) in kaj bo to pomenilo za nas?! A to mi čakamo kot ovce sredi ograjenega pašnika kdaj do nas pride tornado ki se lepo vidi od daleč kako prihaja k nam!? Kje je meja ko narod več ne bo smel dovolit da Cerar upravlja državo!? Oziroma kar ves ta parlament?! Slaba stran te kvazidemokracije je da ko se izvoli parlament postane narod nemočen in lahko nesposobni in nepošteni člani parlamenta tudi uničijo državo. Vendar ne razumem teh poslancev. So oni prepričani da po naslednjih volitvah ne bodo razpisane tiralice za njimi?!

 • cploger

  Pa oni so samo prišli malo. Pa imeli bi. Takoj, vse. Kaj si pa mislimo, da jim ne damo!

 • hibernacija

  A ni imel tist famozni zemljevid kalifata meje zarjsane južno od Kolpe!?

 • koza

  Švedska je umaknila iz prodaje nože in ponve, avgusta sta dve žrtvi že padli, mama in sin, ker so dvema zavrnili vlogo za azil, Ikea, čudno pa je, da se folk sploh ni ustavljal, le kaj to pomeni? Mislite, da jih ne zanima?

 • Danda

  Čisto odkrito,ne da se mi več komentirat teh primitivcev z juga…Pa bi ostal tam in se boril za svoj dom družino!!!Noben ga ni vabil in zdaj se ne rabi kaj pritoževat!!!ZGINI NAZAJ!!!!

 • viktorh

  “Imam tri otroke. Vsi smo lačni. To ni človeško. Kje je svoboda, kot jo lahko vidimo v Avstriji?”
  Priskrbel naj bi si vize, potem pa z avionom odpeljal na njemu prijazno mesto, ne pa da sedaj obtožuje nas, ki imamo zaradi njegovega nepremišljenega početje stroške in težave.

 • JohnSmith

  Kaj težiš! Pokaži dokumente, vizo, kupi karto za vlak/avtobus pa greš lahko kamor hočeš! Kaj je tu problem ?

  Aja dokumente si zažgal in vize ne bi nikoli dobil

 • Robert

  pa bi ostal tam od kod je prišel , M…J

 • Poštenje velja

  Je pa v tej krizi nekaj res.
  Slovenije nihce nihce in ne mara, se lasten narod.
  To je uspeh tvorbe zgrajene na lazi korupciji in
  Ropanju.
  Levaska doktrina uspeva v tem eu kalifatu.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!