Ko revolucija žre lastne otroke: Radio Študent obsodil Mladininega odgovornega urednika Repovža na smrt z ustrelitvijo!

Foto: Radio študent

Na Radiu Študent so nedavno začeli z novim segmentom, imenovanim Hitra ljudska sodišča, v katerem presojajo o zločinih “sovražnikov revolucije” in njihovi kazni. Presenetljivo so za prvo žrtev našli urednika Mladine, sicer vnetega zagovornika salonske levice, Grego Repovža in ga obsodili na smrt pred strelskim vodom.

Na Radiu Študent so v oktobru začeli z novim segmentom, ki naj bi ga jemali napol zares, napol za hec, kakor je razvidno že iz tona, v katerem je napisan. Namen segmenta, ki se imenuje “Hitra ljudska sodišča” in je za prvo žrtev vzel urednika Mladine Grego Repovža, je poslušalcem Radia Študent jasno pokazati, kdo je njihov sovražnik.

Čeprav smo mogoče navajeni metati Mladino in Radio Študent v isti koš, pa med omenjenima medijema obstaja vrzel, ki se je razrasla v prepad. Ta prepad bi lahko opisali z besedami, da je Mladina za radikalizirane levičarje Radia Študent preveč liberalna in zato prodana duša, ki se naziva za socialistično, čeprav to v resnici ni. Gre za spopad generacij. Mladina živi od starih salonskih levičarjev, ki obožujejo denar in bogastvo, hipijev, ki niso nikoli odrasli in srečali pameti. Publiko Radia Študent pa po drugi strani predstavljajo mladi idealistični marksisti, ki Marxov Komunistični manifest prebirajo kot Sveto pismo.

Prodaja žilnih opornic
V segmentu, v katerem so na Radiu Študent kot prvega obdelali ravno Repovža, povzemajo ugotovitve “buržuazne” preiskovalne komisije poslanke SDS Jelke Godec v zvezi s preprodajo žilnih opornic in naštevajo Repovževe zločine “proti revoluciji in proletariatu”. Repovževo “širjenje laži in protidelavsko hujskanje se že leta dogaja vsem na očeh, v uvodniku propagandističnega lista liberalcev Mladina. Njegovo kapitalistično zmikavstvo, rokohitrstvo z delnicami in krajo skupnega premoženja pa so pred nedavnim opazili celo represivni aparati buržoazne države. A ker je obtoženi eden izmed vplivnih ideologov zgoraj omenjene države in spajdašen s politično in ekonomsko elito, ki mu krije hrbet v zameno za njegove slavospeve ali tišino, kadar je ta potrebna, se sankcij s te strani seveda ne gre nadejati”.

Repovža so mladi marxisti po zgledu titoističnih hitrih sodišč obsodili na smrt z ustrelitvijo. (Foto: STA)

Repovž je “s kapitalom, ki mu ga je priskrbela družba KB 1909, odkupil večje število delnic Mladine ter jih nemudoma dal omenjeni družbi. Ta družba pa je tako hkrati večinski lastnik Mladine kot tudi lastnik Mark Medical, družbe, ki se bavi s prodajo žilnih opornic bolnišnicam za večkratne cene, pri čemer se je posluževala celo za meščanske standarde spornih praks. Ta denar oziroma del njega, ki naj bi se, z goljufanjem ranjencev, pretakal iz skupne blagajne preko Mark Medical v KB 1909, pa naj bi bil porabljen za tiskanje Mladine”. Priznati moramo, da na Radiu Študent ne prizanašajo Repovžu.

Metek za Repovža
Ob tem so se na Radiu Študent obregnili še ob samo pisanje Mladine, ki so ga označili za laži in zavajanja. Mogoče to pojasni, zakaj je revija morala presedlati na cenejši papir. Namreč, njeno starejše bralstvo počasi umira, mlajši radikalni levičarji pa ne nasedajo njenim lažem, saj se lahko sami igrajo revolucionarje tako v svojih lastnih medijih kot znotraj svojih lastnih strank.

Za vse to in povrh vsega še za izkrivljanje Marxovih besed je samooklicano ljudsko hitro sodišče Radia Študent Repovža obsodilo na odstranitev. “V skladu z njegovimi lastnimi zahtevami, kako ustaviti propagandni aparat kapitala in laži, obtoženega Grega Repovža v imenu delavskega ljudstva zaradi njegovih laži, izdajstva, širjenja sovražne propagande in kraje skupne lastnine ustavljamo in obsojamo na odstranitev. Odstranitev naj brez odlašanja izvrši strelski vod.”

A. B.

 • samotoje

  Norčije in pobalinstva na radiu Študent in v Mladini smo se šli v študentskih letih, zdaj pa nas je večina odrasla. Študent in Mladina sta ostala na nižji razvojni stopnji.

  • Republic Commando

   Biti levićar itak pomeni biti na najnižji razvojni stopnji ;)

   • samotoje

    Res je. Pampers generacija.

    • tomnidari

     Hahaha, Pampers generacija. Odlična.

   • Hun

    se strinjam, razvil so se pa od janšistov
    oboji ste škart roba slovenstva

   • Darth Vader

    mentalno so očitno več kot zaostala skupina ljudi…..fizično so tako ali tako slabiči…..ko pa se še sorosove pipce zaprejo, je pa konec z levico v sloveniji

  • Hun

   kumrovski šnel kurac vs je res nauću stavćne zveze formirat

   teb se prodal neb diplome

  • VERRZIFIKATOR

   Otroška sprevržena

   SMRT REAKCIONARJEM

   Smrt reakcionarjem, tej starini,
   vpili so, kričali in streljáli,
   so študentje besu duška dali,
   zgled kazali drugi so mladini.

   Radio na ves glas so odprli,
   naj se sliši pokanje, streljánje,
   rezultat očiščeno bo stanje,
   in odstranjen, ki so z njim se sprli.

   Na odpadnike agende lastne
   treba najprej je ves gnev izliti,
   jih potem za kazen ustreliti,
   ki zaslužke vlekli naj bi mastne.

   Smrt barabi in hipokriziji,
   ki nam dela dolgo že sramoto,
   stran s pokvarjencem, stran s to grdoto,
   vpili so in vzklikali viziji.

   Se potem je razkadila megla,
   vsi študenti zopet so otroci,
   pravzaprav samo objestni froci,
   se zadeva naglo je polegla.

   Ko končal se je ta kaos zblojen,
   infantilna igra se končala,
   le nesnaga je na tleh ostala,
   žrtev slinast polž, od vseh pohojen.

   • samotoje

    Natanko tako to gre. Na koncu ga pa slinavec nasrka.

 • RTV greznica

  Velika Kladuša: Uhitili migranta pa otkrili da je ubio pet ljudi U posljednja četiri mjeseca u županiji Unsko-sanskoga kantona u BiH počinjeno je 250 kaznenih djela pokušaja ubojstva, silovanja, teških krađa, krađa auta, provala…

  https://www.24sata.hr/news/velika-kladusa-uhitili-migranta-pa-otkrili-da-je-ubio-pet-ljudi-597179 – 24sata.hr

  • večni srb

   Verjamem hrvatom!

 • večni srb

  Vidim, da se tudi pri nas že kažejo prvi pozitivni učinki Bolonjske reforme.

 • Ivan Friderik Novak

  Umska revšeta ne razumejo satire. . .

  • komar marko

   Res je SATIRA. samo v satiri je SEME. Žal pa to rdečkotri, ki imate VAKUUM na podstrehi tega nikoli ne boste dojeli. Prav takone dojamete KULTURE,kjer jo pojmujete le kot PLEN za PONIŽEVANJE drugače mislečih!

 • montyamp

  Gošarji so tudi jurišali , ampak rikverts v gozd .
  Njihovi potomci so derivati hipokrizije , ki nam garantirajo državljansko vojno med pametnimi in mentalnimi bankrotiranci udbovskega porekla ki se držijo oblasti z montiranimi procesi in atentati , katerih se izgubljedne iluzije držijo kot smola .

 • Anton

  Kdor ima možnost naj začne kopati bunker. Nikoli ne vemo kdaj se bo komunistom spet utrgalo.
  Protikomunistične fronte nima smisla delat ker se bo vedno cel svet postavil na stran komunizma.

 • Brezno

  Spravte se k masi neverniki.

 • Gr Enze

  STO LET PREPOZNO !!

 • sloustava

  Zanimivo, vedo pa, da je druzbeno premozenje lahko in z lahkoto krasti. Pa se vedno harajo. Neverjeten si, Slovenec, volivec, naravnost neverjeten. Imel bi lastno drzavo, druzbeno premozenje, lepo prihodnost, pa ne gres niti na volitve. Omogocas kucanistom, lopovom, kordesem, presstituciji, repovzem, jankovicem in forumasem 21, da ti jemljejo, kradejo prihodnost! Zakaj ze? Verjemi, volivec, Slovenec, da se ti Repovz smeji v obraz! Dovolis? Ocitno!

 • Foglof Tunek

  POPRAVEK:

  “V skladu z njihovimi lastnimi zahtevami, kako ustaviti propagandni aparat kraje in laži, obtožen SDS v imenu delavskega ljudstva zaradi njihovih laži, izdajstva, širjenja sovražne propagande, ksenofobije in homofobije ustavljamo in obsojamo na odstranitev. Odstranitev naj brez odlašanja izvrši strelski vod.”

 • janez cepec

  samozvani disident, veliki luzer in star komunajzarski revolucionar je še živ, ergo, revolucija vedno ne žre svojih otrok. pa b’ jih uhka

 • Foglof Tunek

  Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha …gre za klasično satiro…gre za humor ki se ga levičarji znamo iti, tudi na svoj račun…. to pa je seveda za desničarje velik tabu. V njihovih vrstah je kaj takega nemogoče!!!

  So pa pokvarjeni desničarji zadevo vzeli tudi izven celotnega konteksta. Evo, začne se tako:

  2018-10-26-hitra-ljudska-sodišča-sojenje-slabemu-človeku.mp3

  V skladu z odlokom CK KP z dne 12. 10. 2018 sklicujem prvo zasedanje hitrega ljudskega sodišča. Tokrat funkcijo sodnikov prevzemamo politkomisarka Majda, kuharski pomočnik Črt in komandant Pepi.

  Tovariš tožilec, kdo je obtoženi? Mar prav vidim, je to vsem dobro znani liberalni pisun in urednik malomeščanskega glasila, Grega Repovž?

  • xtc

   To je “humor” zločincev in psihotov kot si ti Peinciher.

  • Common Sense

   Daj Tunek, spet si fzel premalo šmarnice. Idi dol, pa si natoči še en glaž.

 • Antonius

  Da postaneš fizik, matematik, kemik, biolog,zdravnik, zgodovinar, …. je samo gimnazijsko znanje absolutno premalo. Je pa dejstvo, da novinarsko znanje pridobljeno na fdv, skoraj ne presega gimnazijskega.
  Repovž sodi med intelektualce s peto /gimnazijsko/ stopnjo izobrazbe, kar mu povsem zadostuje, da se ima za najpametnejšega novinarja v državi.
  Repovž je predragocen za na strelišče, njega je potrebno za kasnejše novinarske rodove, nemudoma arhivirati v zaprti arhiv.

 • Van Der Waals

  Radio študent se lahko kr preimenjue v radio mtelkova mesto al pa radio tovarna rog. pa preselijo ga lahko tut tja!

 • Brezno

  Voluharji desnuharji k masi se rajs spravte

  • tomnidari

   Kam pa naj se jaz spravim, ki nisem bil v cerkvi že 40let, na Dedinju 35 let? A naj si sedaj vaše plenice nadenem?

   • Brezno

    Ka to mene sprasujes nism ti js kriv ce si se rodil leta 1822

    • tomnidari

     Ti, Pumpers, potem svoje ovce nekam spravljaj tuje pa pusti na miru.

  • Leka

   Levoluharji,kam pa se boste vi spravili!?

 • Domus Lubus

  Nič čudnega, da to počno. So psi komunističnega režima in
  naj se pokoljejo med seboj. Uboji in zažigi knjig izvirajo še od časov druge
  svetovne vojne, ko so komunisti paktirali z nacisti, domobranci pa so se borili
  za svobodo. Srečni smo, da imamo SDS, naš edini up za demokracijo. Oni v srcu
  nosijo krščanski nauk in kdor hodi za Kristusom nikdar ne bo ubijal, ali zažigal
  knjig. Portal Nove 24 je prežet s strpnostjo, krščansko dobroto in ljubeznijo
  do bližnjega.

  • janez cepec

   kretenu jedan, zažig knjig je prakticiru okrog leta 1900 že škof Jeglič, ki je pokupu 700 izvodov Cankarjeve Erotike in jih dau zažgati. zgodovina ti ni glih jaka stran

   • lojze

    O cepec, cepec, tudi tebi ni. In kaj bi ti razlagal, pametnemu je beseda dovolj, cepcu pa sto premalo.

  • janez cepec

   takoj po maš pele avtobus za Begne, glej, de ne boš zamudu

  • Jovo Jamnica

   hahahahahaaaa… vrhunsko!

 • ZatonMesecnikov

  Zopet se ponavlja zgodba 70tih let, ko Ultra levičarji kritizirao malo manj ultra salonske levičarje, da so pozabili na revolucijo in Revolucionarni zagon.

  Vprašajte se raje, odkod takšno leglo Ultralevičarstva na slovenskih Univerzah? Kdo ga goji in vedno znova vzdržuje? Ta radikalizem Che Guevarinega tipa? Pa itak ste gledali proslavo v Stožicah 2014.

  Ultralevičarstvo je prevladujoča družbena komponenta v Sloveniji in dokler se Slovenci tega ne znebimo, ne bomo imeli normalne družbe nekega avstrijskega tipa. Še huje, ultralevičarstvo se je združilo z ljudskim predanjem o zatiranem hlapcu, pa kultom upora, tlačanov, pa komunistov. Pa krivic Hlapca jerneja pa sirote jerice. Pa samorastnikov. V neko neprepoznavno filozofijo vsi proti vsem. Pa vsi uporniki.

  • tomnidari

   Levičarstvo, kot po moje pravilno ugotavlja Brščič, se je začelo v Frankfurtu v 20 letih prejšnjega stoletja. Pred drugo vojno se je zateklo v ZDA, saj so idejni očetje bili židi. Od tam se nam sedaj vračajo kot ultra levičarji, čeprav je doktrina ista.

   • ZatonMesecnikov

    ne vem, če so bili Broz, pa kardelj, pa revolucionarni komisarčki pri nas Judje. levičarstvo je mladostna distrofija mladega belega človeka, ki živi v izobilju. V mnogih pogledih spominjajo na prve kristjane v Rimu. In željo po spreminjanju sveta. Ko mladost mine in nastopijo vsakodnevne težave, postanejo tradicionalisti in desničarji.

    zato so sami identificirali nagnjenje k fašizmu pri belih moških srednjih let. Sami bodo postali enaki. nevarni pa so poklicni revolucionarji.

    • tomnidari

     Seveda so poklicni revolucijonarji nevarnost, njihovo glavno orožje poleg kapitala pa je mladina zasvojena z LGBT ideologijo, ki je nikoli ne preraste, zato PUMPERS GENERACIJA. Tista ekipa židovskih profesorjev na frankfurtski fakulteti, je s človeškimi in finančnimi viri podprla Leninovo revolucijo.

     • večni srb

      Profesorji so dragi, mar ne bi bilo ceneje, če bi preprosto plačali eno ciganko, da bi sredi polne železniške postaje vrgla po pločniku štruco kruha?

     • ZatonMesecnikov

      leninovo revolucijo je financirala kar Cesarska tajna služba Nemčije, ki je Lenina tudi z vlakom spravila iz Švice. Z nameno, da bi destabiliziral Rusijo in bi izstopila iz vojne. Načrt je povsem uspel.

     • tomnidari

      Zakulisja takratnega dogajanja so precej široka. Dejstvo pa je, da so kasneje Nemci občutili večji strah pred komunizmom, kot pred nacizmom, rezultat pa poznamo. Ideologiji nacizma in komunizma, se razlikujeta samo v minornih detaljih, kar se je zgodovinsko pokazalo kot poglavitna razlika. NACISTI SO POBIJALI TUJCE, KOMUNISTI PA SVOJCE!

     • ZatonMesecnikov

      #Dejstvo pa je, da so kasneje Nemci občutili večji strah pred komunizmom, kot pred nacizmom#

      niti ni bilo kakšne posebne razlike. NSDAP je osvojila leta 1933 44% glasov, Socialni Demokrati (imej pred očmi, da so komunisti izšli iz socialnih demokratov) + Komunisti pa skupaj 30%.

      Gre pa seveda za frakcijske partnerje, komuniste in naciste. Rivale v boju za delavsko dušo. Oboji pa levičarji, kot pravilno ugotavljaš.

   • večni srb

    A to pomeni, da so vse socialistične revolucije začeli liberalni desničarji?

    • tomnidari

     Če je po tvoje Soros, kot idejni naslednik prej omenjenih profesorjev liberalni desničar (jaz si eksaktno tega izraza ne znam razložit), potem je odgovor, da.

     • večni srb

      Ampak preden so nastali levičarji, so obstajali samo desničarji.

  • Common Sense

   Genialci, ki so zapopadli kako dobro se zgodba iz tvojega tretjega odstavka prodaja in to s pridom izkoristili so ravno golobradi mlečnozobi Lukec Mesečnik, Mihec & druščina. Kapo dol. Zato pa pravim- genialci. Lahko bi predavali politični marketing.

 • xtc

  Karkoli si o Mladini,Repovžu,Šefančiču itd mislim,mislim ,da gre tule za hujskaštvo in pozivu k umoru,kar je zame nesprejemljivo in Radio Študent,bi morali že zaradi zadne ga sklepa EU parlamenta takoj prepovedati odgovorne pa pred sodišča zaradi ščuvanja k umorom.
  Ne glede ;danes Repovž jutitri JJ,pojutrišnjem jaz itd.
  Skratka NESPREJEMLJIVO IN KAZNIVO zrelo za tožilski pregon.

  • tomnidari

   V tem primeru to ni potrebno, ker gre za naše, ki edini lahko zmorejo samokritiko. V primeru, da bi pa NOVA 24, kaj podobnega napovedala Sušniku, pa si sam odgovori.

  • VERRZIFIKATOR

   Tako je!!!!!!!

 • Common Sense

  Strelski vodi so standardna folklora pri boljševizmu, fašizmu in nacizmu. Vse je v piko enako. Samo simboli so različni.

  • Jovo Jamnica

   Prvič je za eksekucijo bil izbran strelski vod v času mogulskega imperatorja Humayuna, sina Zahrudina Mohameda Baburja, ustanovitelja Mogulskega cesarstva, tam nekje po letu 1530. “Popularen” pa je ta način eksekucije postal v ameriški državljanski vojni.

   • urh

    Zihr mu je to ukazal Janša, kajne ?

    • Jovo Jamnica

     Če bi ti prebral Noriško kraljestvo, bi mi ne postavil tako neumne insinuacije.

     • Petrovc

      Morali bi prepovedati delovanje Mladine in radio Študent.

     • Jovo Jamnica

      Že mogoče. Sam pač rad preberem kakšno kolumno od Bernarda Nežmaha v Mladini. RŠ ne poslušam.

     • urh

      Kaj pa je tam tako super, da mi to očitaš ?

     • Jovo Jamnica

      Preberi si. V knjigarni košta samo 25€.

   • slosin

    že Rimljani so poznali eksekucijske vode, ki so poklali ‘proskribirance’ ali pobili vsakega desetega vojaka v formaciji, ki se v bitki ni dovolj hrabro borila…

    • Jovo Jamnica

     Strelski vod ni enako eksekucijski vod. Rimljanom se sanjalo ni o strelnem orožju, zasnovanem na smodniku.

     • slosin

      maš prov, vsebinsko pa ni razlike…puše na smodnik so se začele pojavljati koncem 15-tega stoletja…

 • domovina mili dom

  Sedaj bodite pozorni. Znana taktika komunistov. Zaradi lepšega udarijo po svojem kanon futru.
  Sledila bo kanonada po desnih.

  • slosin

   drži, poznami jih kot star dnar…

 • Miža

  : A proti temu pa ne bo nobenega pregona zaradi javnega pozivanja, ne samo k nasilju, kar k uboju, zavitega seveda v “samo šalimo se”, v resnici pa zelo sublimiranega sporočila?

  Šiško, ki ni s tisto vardo na neki jasi v privatnem gozdu nikomur grozil s smrtjo in je povedal, da so se posneli zaradi provokacije, je že od septembra v zaporu, proti Strehovcu, ki je poimenoval javno znane podpisnike z “abortivni lobi” vodijo montirani proces, kjer ga obtožujejo pozivanja k nasilju, čeprav ga ni nikjer izrekel, skrajna levica pa lahko kar prosto in javno poziva k ubijanju, Kordiš s “sterati z bajoneti v morje”, ta radio študent pa s strelskim vodom.

  Kot je že napisal xtc: “Karkoli si o Mladini,Repovžu,Šefančiču itd mislim,mislim ,da gre tule za hujskaštvo in pozivu k umoru, … “

  • Tone

   Poslušaj izvirnik namesto Novinega povzetka:
   https://radiostudent.si/dru%C5%BEba/hitra-ljudska-sodi%C5%A1%C4%8Da/sojenje-slabemu-%C4%8Dloveku

   Torej ne gre za kako resno analizo ali kolumno, ampak za zajebantsko radijsko igro, kot je to značilno za Radio študent.

   • jo

    A, natečaj za domoljubno pravljco je pa problem?
    Eni lahko….

    • Tone

     A se vedno zatečeš v pravljice, kadar si v stiski?

     • ZatonMesecnikov

      70 let smo jih poslušali Tone. čas je za drugačne pravljice….

     • Tone

      Torej vendarle za pravljice.

     • ZatonMesecnikov

      Ja, če imaš v mislih natečaj za tisto domoljubno, ob katerem se levičarji že cel mesec mečejo na popke…

 • Get Smart

  Da kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNA revolucija žre tudi svoje otroke, je dejstvo, kot je dejstvo, da svojim otrokom spreminjajo spol in jih s hormoni nasprotnega spola vzgajajo v transiće,
  taka je kaviarŽIDO KOMINTERN agenda že tisočletja in to počno vseskozi.

  Repovžić-Lucu je kaviarŽIDO jugokomunistični bastard,
  je SERBUS kaviarŽIDO KOMINTERNE, SERBUS, za SERBUSA rojen,
  biča vajen in željan,
  je micena MURGL JUGOKOMUISTIČNA lutka, taki stojijo v MURGLAH pred vrati in čakajo na funkcije.

  Bistvo zgodbe je podjetje 1909 in ostala podjetja v zgodbi, ki so vsa po vrsti v lasti UDBE,
  vsa so v lasti MURGL KOMUNISTIČKE JUGOSLAVIJE.

  • Get Smart

   Pomni, kaj ti je bilo položeno v zibko:

   SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
   seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
   vrednotami.
   Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
   ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
   = poštenost,
   = pravičnost,
   = resnicoljubnost,
   = prijateljstvo do ljudi,
   = domoljubnost,
   = rodoljubnost,
   = svobodoljubnost
   in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI
   podarili svetu.
   Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

   • Get Smart

    Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

    Kaj smo torej rekli? Kaj pa stoji nasproti “kulturi življenja”?

    KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
    MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo = pedrstvo = pedofilstvo =
    detomorilstvo = uničevanje = UMOR = ropanje = LAŽ = blatenje ljudi = NORČEVANJE =
    sviranje
    kurtzu = prodajanje magle=
    skratka PARAZITIRANJE na ljudeh …
    transićizem = feminizem = kretinizem = drkalizem = pasjejebizem = vegizem = SOCIALIZEM =
    KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM = kozojebizem = vukojebizem
    … =
    tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
    = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI itd. SERBUSIZEM …
    (
    SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuška Sholtes ŠARAC …
    pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
    gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
    i tako dalje do tokija …)
    vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
    delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.
    .
    Vsi -izmi so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno
    ZASUŽNJEVANJU ljudi.
    .
    .
    Jezus Kristus:
    »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo osvobodila.«
    .
    »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

 • djoka bolime

  Na murgelskega pizduna so spustili kup dreka začinjenega z drisko marksistično.

  Če so hitri, evo, naj sodijo kapitalitični svinji, fukfehtarju. Tema 1MIOx boljša; delavke; pa to…

  p.s.
  Če majo jajca.

 • Aton

  Kaviar levičarji vs. anarho levičarji. Zmagovalec dobi v last slovensko rajo.

  (vs. ne pomeni Victoria’s Secret)

 • Slehernik

  Kje doniram za metek?

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!