Koalicija “Za otroke gre!”: Podpisov ne bomo več zbirali. Posvetimo se referendumu!

Za otroke gre!

V Koaliciji “Za otroke gre!” sporočajo, da je bilo za družinski referendum oddanih 48.146 podpisov. S tem je izpolnjen ustavni pogoj za referendum, zato podpisov ne bodo več zbirali. Vsem, ki so oddali podpis, se zahvaljujejo in čestitajo. Prav tako tudi več stotisočim, ki v samo štirih dneh podpisa žal niso utegnili oddati. Koalicija vabi, da se sedaj posvetimo referendumu.

V Koaliciji “Za otroke gre!” so se odločili, da podpisov za referendum ne bodo več zbirali.

Predsednik Državnega zbora RS je obvestil medije in Koalicijo “Za otroke gre!”, da se s torkom 27. 10. 2015 ponovno začenja zbiranje podpisov za družinski referendum. Podpisov ne bomo več zbirali, ker jih je bilo marca v samo štirih dneh oddanih dovolj in je sedaj potrebno vse moči usmeriti v referendum za zaščito pravic otrok, staršev in starih staršev.

V izjavi za javnost so zapisali:

Metka Zevnik (foto V.V.)

Metka Zevnik (Foto: V. V.)

Pripravimo najlepšo kampanjo na svetu! Zgodbo o lepoti materinstva in očetovstva, ljubezni otroka do mame in očeta, do stare mame in starega očeta ter o čudoviti lepoti ljubezni in spolnosti med žensko in moškim, ki poganja svet.

To bo kampanja za naše otroke, našo srečo, našo svobodo in prihodnost. Otroci bi izbrali očeta in mamo!

Vabljeni, da sedaj vsak po svoji možnosti delamo, da bo ena od decembrskih nedelj praznik družine, ljubezni in spoštovanja.

Metka in Aleš, sovoditelja Koalicije “Za otroke gre!”

V. V.

 • veteranka

  Pravilno odločitev, zakaj bi zapravljali denar in čas za PRESTIŽ?!
  Pripravite res lepo kampanjo in nam bo uspelo !!!

 • Wild red duck

  bravo gospa Zevnik,podpiramo vas in vaše napredne in skoraj svete besede temelj družbe in morale ter zakodno judovsko krščanskih vrednot.
  Na morejo nekatere naenaravne prakse postati norma ali celo pravica.
  Moramo biti tolerantni a obstajati morajo tudi meje tolerance še sprejemljivega.

  • hannibal

   Dobro jutro šlomo. Katere so to “zakodno judovsko krščanske vrednoste”?

   • Wild red duck

    To ,da ne smeš imeti kratkega in mehkega kot ti,ki ga žlajfaš ob Putinovi podobici.

  • Joško Brez Tete iz Zagorja

   Giordano Bruno, Galileo Galilei, Nikolaj Kopernik, inkvizicija, sežgane “čarovnice”, križarske vojne, … Njihova dela in razvoj ter tudi življenja in smrti so bila odvisna od “zakodno judovsko krščanskih vrednot”. Koliko življenj je rešil Alan Turing, ki ni upošteval “zakodno judovsko krščanskih vrednot” in je bil “čisto navaden peder”. Če ne bi bilo njega, marsikaterega od teh, ki zagovarjajo “zakodno judovsko krščanske vrednote”, niti ne bi bilo. Zaradi “zakodno judovsko krščanskih vrednot”, so ga kemično kastrirali. Vse ostalo si preberite v Wikipediji.

   • Wild red duck

    Torej je bilo storjeno dobro delo nad nazadnjakom ,ki ga fascinirajo fantki in odtočne cevi.

 • bosopetka

  Izziv je velik, na volišča pripeljati 340.000 volilcev, ki so sicer čedalje bolj apatični in pasivni, ni mačji zalogaj, sploh ker lahko pričakujete veliko polen pod noge. Vlada je že povedala, da si bo prizadevala, da referenduma v decembru ne bo in s tem še enkrat več pokazala svoj nedemokratični obraz pa tudi svoj strah pred ljudmi.

  Če se nas bojijo, pomeni, da smo močni, zato upam in verjamem, da bo nam uspelo in si želim, da bi kasneje to podporo prelili tudi v politični kapital, saj se še ena stranka na desnici nujno potrebuje.

 • Nino

  Jst bom volil za, vsak naj ima pravico živeti po svoji presoji. Več slabega so mi v življenju storili prvi sosedje kakor kak gey par.

  • ruggedplant

   Točno tako – VSAK PAR. Tu pa je govora o otrocih, ki jim levi radikali hočete vzeti osnovno pravico biti rojen v normalni heteroseksualni družini. Najhuje je, da se niti zavedate ne svoje radikalne totalitarnosti in z zlaganim “svetovljanskim” ščitenjem pedrov in lezbijk pozabljate na tiste, ki se ne morejo postaviti sami zase in jih nihče nič ne vpraša, čeprav se zakon dotika konkretno prav njih – otrok.
   Egoizem in hinavščina par excellence.

 • goldhorn

  ESČP je že večkrat razsodilo, da poroka istospolnih ni človekova pravica. Sploh pa ne posvajanje tujih otrok!

 • Joško Brez Tete iz Zagorja

  A ne bi raje Metka in Aleš preusmerila vse sile v izobraževanje otrok in bi jim povedala, da bolj, ko smo si ljudje različni, bolj smo enaki. Vse nas je ustvaril bog, ki nas ima vse enako rad, tudi tiste, ki vzpodbujajo nestrpnost proti drugačnim. Kako bosta Metka in Aleš razložila otrokom, da jim bosta iz obubožane državne blagajne za referendum vzela cca. 6.000.000,00 evrov. Če jima res gre za otroke, jih bi bilo s tem denarjem bolje nahraniti. Res, za zjokat, ga. Metka!

  • bosopetka

   Joško,

   a si že zračunal, koliko denarja ste vi odjedli otrokom s tem ko ste pogoreli na prejšnjem referendumu? In vas ni prav nič izučilo, spet rinete z glavo skozi zid.

   • Joško Brez Tete iz Zagorja

    V bistvu sploh ne gre za denar. Vsi pred bogom smo enaki, tako pravijo tudi tisti, ki so proti Zakonu in so za referendum, samo razumejo ne tega!

    • epson mlacni

     Čak mal. V postu zgoraj razlagaš ravno, kako gre za denar, potem pa “v bistvu sploh ne gre za denar”.
     Če se že sklicuješ na boga. V kolikor bi bog hotel, da imata dva pedra otroka potem bi jima dal možnost, da ga rodita.

     • ruggedplant

      Levaki so pač mojstri tovrstnih paradoksov – prav v vsakem stavku jih najdeš, če dobro pogledaš. Po tem jih prepoznam še predno preberem nick ali priljubljeno geslo “JJ” oziroma “ZDA” ali “RKC”.

      Sem mislil replicirati tudi na smešno navajanje “Giordano Bruno, Galileo Galilei, Nikolaj Kopernik, inkvizicija, sežgane “čarovnice”, križarske vojne,” pa se bom raje ustavil, ker je desetletja pranja možganov težko odpraviti z enim samim komentarjem.

    • Wild red duck

     Ni rs ,če bi bilo tako bi se pedri lahko razmnoževali med sabo isto lezbejke.

 • Mitja Grmovšek

  MISLIM, DA NOBEN REFERENDUM V DRŽAVI, VEČ NE MORE USPETI S TAKIM ZAKONOM. Mogoče je pa vseeno december, mesec, ko se bolj posvetimo družini in otrokom in bi zaradi tega bil uspešen.

 • pokvarjeniSvet

  Pederstvo je del ZDA. Te fore agender, gej, lezbo, transvestit je vse plod vsiljevanja ZDA na Evropo da to isto sranje sprejme isto kot TTIP. V ameriki imajo istospolni več pravic kot normalno usmerjeni.

 • Bojan

  #zahomofobijogre

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!