Obsedeni skrajnež Domen Savič je kaviar levičar. Dobesedno!

Domen Savič ob petičnih vinih in kaviarju.

Ekskluzivno objavljamo podrobnosti dekadentnega življenjskega sloga znanega skrajnega levičarja Domena Saviča, ki mu lahko dobesedno pripišemo oznako kaviar levičarja. Savič je sicer nekdanji programski svetnik RTV Slovenija, poročali pa smo tudi že o njegovem nepoznavanju ekonomije, ob tem pa ne moremo ugotoviti, kdo in kako mu pomaga financirati življenjski slog, ki je tipičen za bogataše.

Odkrili smo blog zasebne spremljevalke aktivista Domna Saviča, Barbare Kvas, ki podrobno opisuje njun življenjski slog, kakršnega običajno uživajo le tisti z debelejšo denarnico. Obiskujeta namreč ekskluzivne restavracije, s čimer pa se rada tudi javno pohvalita na svojem blogu. Kako je jesti kaviar, najboljše opišejo kar besede njegove partnerke: “V raviolu je bilo veliko ribjega polnila, kar me je res prijetno presenetilo. Fino! Juhca je bila okrašena še z nekaj kaviarja. Poskusila sem ga prvič in … nič posebnega, a v juhco je fino pasal.” Savič je torej dobesedno kaviar levičar, kljub temu, da se dobro počuti v salonih, pa se temu primerno očitno ne zna obnašati. Hvaljenje z naročanjem drage buteljke vina Kvasova slikovito podkrepi z besedami: “Z Domnom (ki tukajle prav prisrčno pozira: aka ne miga z rokami in se ne spakuje) sva naročila odlični sivi pinot. Ravno prav ohlajen. Ravno prave arome. Ravno pravega okusa in pookusa. Odlično je sodil k hrani. Pred hrano pa še dve fotki interierja.”

Izredno sovražen do katolikov, drugače mislečih in zagovornikov svobode izražanja
Kot je že znano, ima Domen Savič skrajno levičarske ideje. S svojo komunikacijo prek Twitterja izkazuje sovraštvo do drugače mislečih uporabnikov tega družbenega omrežja, prav tako pa izraža svoje sovraštvo do katoličanov. Nasprotuje namreč prenosu svetih maš prek nacionalne televizije ter radia, katoliške vernike pa naziva kar z žaljivko “klerofašisti”. Po drugi strani je pa precej vnet zagovornik idej kulturnega marksizma. Tako prek Twitterja pogosto javno podpira naseljevanje nelegalnih migrantov, prav tako pa nebrzdano izraža svojo podporo istospolno usmerjenim.

Juha s kaviarjem (foto: posnetek zaslona)

Ni jasno, kdo financira njegove aktivnosti
Domen Savič, diplomirani novinar, za katerega niti najboljši novinarji ne moremo ugotoviti, od česa pravzaprav v resnici živi, je na svojem Linkedin profilu bahaško naveden kot “CEO” oziroma izvršni direktor zavoda Inštitut Državljan D. Inštitut Državljan D je v času svojega delovanja po podatkih Erarja prejel vsega 700 evrov prihodkov iz državnih virov, kakršnihkoli finančnih podatkov in drugih informacij o tem zavodu pa ne moremo pridobiti. Verjetno prav veliko prihodkov glede na svoje nepoznavanje ekonomije niti ni sposoben ustvariti, pa tudi sicer mu, kot bomo prikazali v nadaljevanju, levičarski aktivizem vzame preveč časa, da bi lahko opravljal kakršnokoli resno službo. Po zaprtju Twitter profila s svojim imenom pa se je kmalu pojavil Twitter račun na ime Državljan D, preko katerega Savič skupaj s spremljevalko Mojco Kvas zdaj izraža svojo nestrpnost in straši druge uporabnike tega družbenega omrežja.

Sladica, kakršno si običajni državljani težko privoščimo (foto: posnetek zaslona)

Obseden z idejo, da bi škodoval Nova24TV
Prav bizarna pa je njegova obsedenost z Nova24TV. Pred dnevi ga je namreč zmotilo gostovanje mag. Bernarda Brščiča v oddaji Dialog pri voditelju Akesandru Rantu, kjer je Brščič spregovoril prav o nevarnostih, ki jih za družbo predstavlja kulturni marksizem. Saviča je to tako zmotilo, da je nemudoma prek elektronske pošte pisal upravi podjetja Telekom Slovenije, d.d., in jo pozval, naj neha oglaševati na Nova24TV, ter tako želel pritiskati na uredniško politiko našega medija. Po tem, ko je bil s svojo akcijo pričakovano neuspešen, je enako poskusil še z javnimi pismi upravi Telekoma Slovenije, pri čemer je pričakovano podporo dobil v režimskih trobilih Delo in Večer. Ko tudi to ni zaleglo, pa je začel s svojega Twitter profila večkrat dnevno pozivati Telekom Slovenije, da preneha oglaševati na Nova24TV. Pri tem se sramoti tako, da v objave lepi posnetke zaslona različnih člankov, ki naj bi bili po njegovem mnenju sporni. Glede na opisano se lahko le vprašamo, kdo financira njegove skrajno levičarske aktivnosti in pogrom nad Nova24TV. Največje koristi od njegovega morebitnega uspeha bi imela ravno globoka država.

J. Ž.

 • ŠČŽČŠČŠŽČČŠŽČŽŽŠČŠČŠ

  Ni jasno, kdo financira njegove aktivnosti

  Sociala.

 • Amerikanc

  Ta bi sicer rad bil kaviar levičar, vendar verjetno nikoli ne bo, ker nima osnovnih pogojev; razen, če je njegov atej partižanski (JLA) penzionist.
  Pravi kaviarci so deca od “sposobnih” komunistov, kot je Ana od šefa in uni skiner od Riglota.
  S takimi zgubami, kot je toti Domen, se je škoda ukvarjati na tem portalu. Raje raziščite prave kaviarce – tiste od TEŠ6 in podobne.

 • Maščnek

  33.789 oseb pri nas prejema minimalno plačo. Naj se dobro zamislijo kdaj so zadnjič ali še preje nikoli naročili ravno prav ohlajeni sivi pinot v prestižni restavraciji.

  • moon

   Vecina teh voli levake, torej imajo radi, da nihovi idoli uzivajo.

 • ptr

  še žnj-tič: oglase na ta portal lepijo Googlovi algoritmi, vsakemu nekaj drugega, kar pač umetno inteligentno mislijo, da bo tega posameznika zanimalo.

  Tale gonja izključno proti Telekomu pa bolj indicira, da tam pač ni dobil kakšne “svetovalne” pogodbe in se tako poskuša maščevati.

 • VERRZIFIKATOR

  Savin Dominić

  LE OD KDAJ

  Le od kdaj ta strešičar ubogi
  strešico nad č dobil je celo?
  Se očitno fantu je zazdelo,
  da je bolje biti v drugi vlogi.

  Če ime preveč zveni mu kleno,
  če na dom spominja, domovino,
  ugotovil je, da je prav fino,
  strešico če si doda platneno.

  Po potrebi zopet je umakne,
  saj njegova streha je premična,
  po potrebi spet bo polovična,
  drugo polovico ko zatakne.

  Po potrebi domačin je pravi,
  dom en mu zadošča vsaj trenutno,
  a glede na streho je občutno,
  da priplaval je navzgor po Savi.

  • Jan Kovalski
   • VERRZIFIKATOR

    Ta je dobra. Jaz modela sploh ne poznam, komaj po imenu. :)))))))

    • Jan Kovalski

     Je delil na tviterju ogorčenje s Savićem zaradi tega ker Telekom oglašuje na Novi, tako se je tvoja pesmica znašla na njegovem tviterju.
     Ni slabo za Novo, ker jo tako vestno pregledujejo z leve, s tem omogočajo večje število klikov in posledično je stran zanimiva za oglaševalce. Kar tako naprej tavarišči z leve.

  • FORT WORTH

   In to z najlon vrecko…

 • Tomi

  Mala glupa čifurćina, ni mu pomoči. Ne delajte mu reklame. Se bo od besa stegnu, če ga nihče ne bo več omenjal.

  • Svele

   Ajde Dolenc sikter .kaj bosta retardirana otroka Janeza črt in Jakob ko in če odrasteta hahahhahhaha posiljevalca sadista psojebca ali pedofila v hozentregerjih hajhahha

   • Tomi

    Res si retardiran. Pa še nepismen. Takšne uboge pare samo blokiram. Evo, en retard manj za brat. Čao!!!

  • Svele

   A si 78 letnik tomi

 • antimur

  To čefursko smrdljivščino moramo na vsak način pregnati, da ne bodo več zasmrajali slovenske dežele. Kvasova in vse Slovenke, ki se slinite in kurbate s temi primitivci, sram naj vas bo v rit in glavo, da zaradi takšnih primitivcev zapostavljate svoj, slovenski narod.

  • Svele

   Slovenska golazen izumira hahhaha mladi hlapci opuščajo vectisocletno pedofilno incestno folkloro Slovencev hahhahahah postajajo homoseksualci hahhajahha

 • Franjo Trojner

  A ne bi bilo bolj preprosto, enostavno, brez vsake histerije, jeze, takšnega in drugačnega nasilja, da si desničarji in levičarji Slovenijo mirno razdelimo na severno in južno?
  V S Sloveniji bi prostovoljno, mirno v slogi, blagostanju, v skladu z običaji, navadami tradicijo in v skladu zahodno napredno KRŠČANSKO civilizacijo živeli vsi konzervativci, ki bi to želeli, v J Sloveniji pa vsi komunisti/demokratični socialisti, ki jim je zahodna napredna civilizacija trn v peti in si želijo nacionalizacije, samo družbene lastnine, enopartijskega sistema, skratka Jugoslavijo v malem,
  ilegalnih migracij/ migrantov, visokih davkov, 125 različnih spolov, izstop iz zveze NATO, izstop iz povezav EU itd.
  Dajmo se že enkrat zmenit, kako naprej, ker to kar imamo danes ne koristi nikomur!
  Sam kreg in nateg, država pa nam pred očmi propada. Če dva v zakonu nista za skupaj se pač ločita, zakaj bi torej desničarji in levičarji morali živeti na silo skupaj, če pa to ne koristi nikomur????
  Nekaj bo potrebno storiti predno nas vse skupaj z državo vred vrag vzame.

 • tzt

  Tale Savić je samo ubogi debilni levicarski kretencek. Hvaliti se s polnjenimi makaroni in zupo v kateri je namesto dveh zrn kaviarja plaval poper, je na nivoju deklariranega omejenca. Sicer je primitvno hvaljenje cisto na nivoju pritepenih bosanckov in cefurckov, kar Savić je. Skratka smrdljiva smet od cloveka.

  • Svele

   Ubogi retardirani cerkveni pedofili iz hleva pritepenci .Bog pobij te Slovence lačne kaviarja hahahhaha hlapcem glih ne gre zbiranje zamaškov hahhahhaha jim pa gre zakrivanje pedofilije hahhahahha

 • Jan Oz

  Dobro jutro kristjani

  • sodnikisozločinci

   Dobro jutro tudi tebi, kdorkoli že si. Zakaj pa voščiš dobro jutro samo kristjanom, a drugih ljudi ne maraš?

 • sloustava

  Tipicno za primitivce: ne morejo se pohvaliti z lastnim delom, znanjem, sposobnostjo, inteligenco, se je pa hvalijo z zretjem! In, butl, ne pozabi, da te za vogalom caka resnica, to je zretje trave! Zakaj, ves pa sam bolje od mene, nas desnakov in kristjanov!

 • Franc Šink

  Da bi se kulturno oblekel pa nima denarja.

  • totex39

   Za skrajne levičarje je imidž raztegnjena majica.

 • Delta

  99% levičarjev svoje ideje prodaja ljudstvu zgolj in samo z namenom lastne materialne koristi. So kot neke sorte mr. Đurlo sodobnega časa, samo da namesto Čang-šlanga prodajajo socializem.

 • FORT WORTH

  Kako pa to pa saj Savić in kaviar nikakor ne gre skupaj.
  Saviću je blize jagnjetina, corba, bosanski lonac, burek…
  To je pravi kaviar za druga Savića.

  • pesjanar

   Ne vi meni šimfat savićaaaa,on dobro ve kaj je prava kuhna ,njegova priležnica nima o tem pojma saj je zadnjič naročila dve ribji jajci na oko…..

   • FORT WORTH

    Hehehe

 • soc

  Debilno. “Draga buteljka vina” nek sivi pinot??? Ribje ikre v juhi so kar takoj kaviar (po možnosti belugin, kajne?). Kot fanatik in priznani poznavalec slovenske in evropske enogastronomije se lahko takemu nevednemu pisunstvu le režim. Piši o stvareh, ki jih poznaš, J.Ž., ne o stvareh, za katere zgolj upravičeno pričakuješ, da bodo prehrambenega vineršnicl / burger trotla Janeza Novaka spravile v stanje besa in zavisti jedcu-pivcu.

  Kar pa nikakor ne pomeni, da Domen Savić ni debilna ultralevakarska budala in kaviar levičar.

  • sodnikisozločinci

   Jaz na take zapise kot je Domnov ne dam nič. Boljše je it v eno normalno delavsko menzo na svinjski zrezek z gobovo omako ali pa na svinjsko kračo, kot pa v take na videz vrhunske gostilne, ki nudijo le povprečno hrano z malo količino a z zasoljeno ceno.

 • Jan Kovalski

  A tole na krožniku naj bi bila juha?
  Po mojih kriterijih gre za umazan krožnik, potreben umivanja.

  Tale t.i. vrhunska kulinarika se zdi kot vrhunski nateg, ki vžge pri snobih.

 • pajot

  tega trota bi spametovalo eno pošteno “ćebovanje”. Lahko tudi dvojno.

  • tzt

   Tega idiota ne bo nic spametovalo. Kot ostali lewakarji je prezabit.

   • Steiermark

    je prezabit, da bi razumel, tako kot vsi rdeči, kajšele, da bi ga lahko spametovalo, kot praviš….

   • pajot

    Dej ga men v roke. jebenti,čez pet minut rata angelček. Pa še brado mu obrijem. Mimogrede.

 • Olga2345

  Takšne talibane financira Soros!

 • janez

  svinjari levičarski

 • to_mi_delaj

  Utopiti ga v kaviarju

 • BlackOpsSystem

  A to je testiral meni za kozjejebce, ki jik ga bomo mi plačali???!!! Cianid pa kaplco po kaplco, dokler ni dovolj slano!!!

  • Svele

   Janez crtojebec je zaprt zaradi zlorabe Jakoba hahhajahha

   • dob

    ja, kučan, smo že slišali. pejt spat.

 • domovina mili dom

  Zrno do zrna, pogača. Savić do Savića Zlovenija.
  Dragi Slovenci tujerodni komunisti so hujši od domačih balkanskih petokolonašev. Priznajmo, znajo.
  Ko bi imeli samo delček njihove agresivne narave, bi bili bolj uspešni pri uveljavljanju demokracije.

  • Svele

   Hahahha vpraši svojce v hudo dobro jami.za agresivnost hhhhajajja

 • bubamara

  Kr neki. Ne vem kaj se ukvarjate s tem uživačem.

 • rabbit

  Poglejte njen profil pa boste videli od kje denar
  Barbara Kvas
  Copywriter and Brand Manager

  SloveniaMarketing and Advertising
  Current
  Inštitut Državljan D, E-demokracija.si, http://www.sitfit.si
  Previous
  Outfit7 (Slovenian subsidiary Ekipa2 d.o.o.), 5do9, Innovatif d.o.o.
  Education
  Faculty of Social Sciences, University of Ljubljana
  Recommendations 4 people have recommended Barbara Kvas
  Websites
  Company Website
  Personal Website

 • Djuro Sumar

  Zakaj pisarite takšne bedarije.Človek nima pojma o ekonomiji, živi pa kot bogataš. Več kot očitno se spozna na ekonomijo.
  Sicer pa sta za mene oba s partnerico primitivca, kajti lastna hvala se pod mizo vala. Le koga briga kje in kaj sta jedla.

 • tramal

  Še en srbin ,ki ni sposoben drugega kot ovce past.

  • Franjo Trojner

   Srbi so ponosen narod, ki svoje vojne poraze slavi, kot zmage, kar je zares čudno mar ne? Sanje o veliki Srbiji so se jim razblinile, ostal jim je samo še SRBSKI PAŠALUK, kar jih še vedno peče. Srbi so res lahko ponosen narod, ni kaj.

   • pajot

    he,he,he…saj mi nismo nič boljši. No,ne mi,levakarji,ki slavijo Dražgoše,pa so popušili v nulo. Bežali so,danes pa trajbajo o siloviti bitki. Pezdetje. Levičarji so pezdetje. Imajo polne gobce zmage nad Nemci,pa niso pripomogli nula koma jozef k zmagi nad Hitlerjem. Znamenit je njihov stavek: “če se mi ne bi uprli,bi danes govorili Slovenci nemško.” Ja,pa kaj še. Danes govorijo Slovenci nemško,francosko,angleško,tudi kakšen se najde ,ki zna govoriti svahili. Jebal jim jaz mater komunistično.

  • Svele

   Hahahhaha Janezi se pasejo na svojimi retardiranimi pamzi . vectisocletna incestno pedofilna tradicija hlapcev

  • Svele

   Mladi hlapci opuščajo vectisocletno pedofilno incestno folkloro hlapcev hahhahahah postajajo homoseksualci hahhajahha

 • vsemojebabe

  Ob vsej slastni hrani je tip obilo shujšal. Morda za to, ker oba z Barbaro preveč zavzeto opravljata množico odlično plačanih predavanj s področja elektronskih medijev, informacijske družbe in podjetništva https://vimeo.com/4412544, skrbita vsak za svoje bloge https://www.dsavic.net/kontakt/ in https://www.sitfit.si/ ter hkrati še delata v Demokraciji http://www.e-demokracija.si/avtorji/. Na Linkedin se hvalita s svojim Inštitutom državljan D in E-Demokracijo, od Outfit7 sta dobila nekaj denarja, skratka dobro sta se znašla med “našimi”.

 • Steiermark

  Naj se vsem zahojenim ićem, zatakne v grlu, vse, kar so si naropali v Sloveniji oz. si vzeli na račun nas…..

  • Svele

   Janezu se je zataknil tič od jakoba

  • Svele

   Saj so rekel vsem zahojenim na očeh.jahahah .tiČ se je od Jakoba zataknil v grlu Janeza

 • xtc

  V normalni državi bi tale ,levak,pometal ceste.

 • Svele

  Klerofasisti vabljeni ekskurzija bleiburg v Barbarin hostel hahhahahah

 • domovina mili dom

  Kominaciji vabljeni, ekskurzija bleiburg v Barbarin hostel hahhahahah

 • jefferson 55

  Tudi jaz si včasih doma odprem buteljko ob kosilu. Z LEVIČARSKO potuhnjenostjo se zmuznem v klet, jo prinesem gor, kjer jo z naravnost nesramnim odvijanjem v LEVO odprem, nato nalijem v kozarce predrzno postavljene LEVO od krožnika, nato pa zraven hrane brez vsakega sramu še pijem z LEVICO. Skratka, sem čisto pravi, ogaben, zahojen, kozojebski, neo-fašistično-kulturno-marksistični kaviarsko-levakarsko-levičarski levičar. Pa dober tek!

  • freedomfighter

   Podpis hahah

 • freedomfighter

  Okkej dvojna mera ce imate tega za vulgarneza kaj pa potem brscic…a ste si kdaj prebrali kaksne izraze on uporablja pa se nikoli nihce ne pritozuje…drugace pa to da nekdo objavlja kaj je pa naj bo kaviar ali pa sendvic je v moderni dobinekaj povsem normalnega ce ste mu pa fous ker sami nimate za kaviar pa je to vas problem

 • Franc Vidrih

  Štefančič sedi na tistem stolu kakor na WC školki in driska, za naš denar, po poštenih Slovencih.

 • ptr

  Če se že sprašujete, kdo sponzorira Savića: to je socialistićni kolhoz Triglav preko financiranja nekih dogodkov za promocije “regulirane inf. družbe”, po domače: cenzure. Zdaj pa dobro premislite, kje se boste naslednjič zavarovali.

  Link: https://slo-tech.com/novice/t730263

 • sodnikisozločinci

  Ne mi kazat takih intelektualcev, lepo prosim, bom dobil kompleks manjvrednosti.

 • sodnikisozločinci

  Dober miško tale Domen Savić, upam da ga Pahor ne bo seksualno diskriminiral.

 • sodnikisozločinci

  To mi deli miško, to mi deli!

 • sodnikisozločinci

  Večina verjetno misli, da je naš intelektualni biser dobil ime po očetu, priimek pa po mami, no jaz pa menim, da je dobil ime po mami, priimek pa po očetu.

 • Valter BraniSlav

  Bernard Brscic je desna varianta Domna Savica..

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!