Urednik Marketing magazina: Domen Savič kriči kot majhen otrok, ki so ga polulanega in lačnega pozabili v kotu!

Domen Savič (foto: STA)

Medtem ko se obsedenost skrajnega levičarja Domna Saviča, da bi v največji možni meri škodoval opozicijskim medijem, stopnjuje, prihajajo na dan nove podrobnosti njegovega početja. Urednik Marketing magazina Marjan Novak je v teh dneh namreč razkril, kako se je Savič že pred leti obsedeno trudil sesuti konferenco Diggit.

Že več tednov trajajo kontinuirani napadi Domna Saviča na Nova24TV. Savič namreč pritiska na državno podjetje Telekom Slovenije, da preneha oglaševati v našem mediju, to pa se je stopnjevalo do te mere, da se mu je potem, ko smo razkrili njegov bahaški in razsipen življenjski slog, popolnoma utrgalo in je pričel izsiljevalska sporočila prek Twitterja objavljati že večkrat dnevno. To počne le zato, ker mu gresta v nos naše neodvisno poročanje ter razkrivanje režimu neprijetnih dejstev.

Ni prvič, da se je Saviču popolnoma utrgalo!
V teh dneh pa je Marjan Novak spomnil, da to ni prvič, da se je Saviču popolnoma utrgalo. Že pred leti je namreč skušal sesuti konferenco Diggit s svojim nenehnim tvitanjem, na koncu pa se je ugotovilo, da je šlo za namerno škodovanje; Saviča namreč ni bilo niti na enem predavanju konference. Ob tej priložnosti se Novak sprašuje, ali gre pravzaprav le za pozornosti lačnega otroka, ki živi na račun pozornosti, in ali ima vsa ta zadeva sploh resen cilj in namen. Ugotavlja tudi, da je pogrom nad oglaševalci nadaljevanje pogroma nad podjetništvom in liberalnim kapitalizmom. Novak z Marketing magazina je še zaključil, da upa, “da ljudje iz marketinga Telekoma Slovenije ne bodo pokleknili pred psihopati, ker bi v takšnem primeru izdali tudi svobodo in liberalni kapitalizem. Če pa tega v državi dejansko nimamo več, je pa treba prepovedati oglaševanje kar na splošno”.

Pričakovano je Savič doživel podporo s strani javne hiše RTV Slovenija in znanih skrajnih levičarjev
Saviča pa odločno podpirajo v javni hiši RTV Slovenija, kjer je bil včasih tudi programski svetnik in je zastopal skrajno levičarske interese. Voditeljica Tatjana Pirc ga je namreč povabila v radijsko oddajo Oglasi v slabi družbi, kjer je skupaj z drugimi gosti imel pol ure časa za sramotenje ter pritiskanje s svojimi lažmi na Telekom in za žaljenje Nova24TV. Tam je sodeloval tudi z zloglasni “strokovnjak” za medije z režimske FDV Marko Milosavljević, ki se ga lahko spomnimo po njegovih napadih na Marka Perkovića Thompsona pred letom in pol, sledila pa je prepoved njegovega koncerta. Z iste institucije je prišla še Tanja Kamin, ki je poslušalcem pametovala o oglaševalskih kodeksih ter pomembnosti medijev in oglaševalcev za etični razvoj. Kritike na račun vlade in neodvisno poročanje po mnenju “strokovnjakov” FDV očitno škodujejo etičnemu razvoju države!

Pri napadih na Nova24TV pa je Saviča podprla tudi zloglasna skrajna levičarka Barbara Rajgelj, ki si jo je javnost zapomnila po njenem rasističnem izpadu, ko je za TV Slovenija dejala, da smo za vse probleme krivi beli moški. Rasistka Barbara Rajgelj z Mirovnega inštituta pa v prostem času na račun davkoplačevalcev poneumlja študente na režimski FDV, točno tam, od koder so na Radio Slovenija že poslali dva podpornika Saviča.

Savič se bo po pomoč obrnil kar na policijo, NPU, Furs in na Zorana Jankovića
V nadaljevanju svojega izsiljevanja Telekoma pa je Savič našel dovolj časa, da je za podjetje pripravil bizarno miselno igrico. V mreži črk naj bi podjetje poiskalo institucije, na katere se bo Savič obrnil in ga prijavil zato, ker oglašuje na Nova24TV! To smo storili tudi mi in naleteli na zanimiva odkritja. Savič namreč Telekom v primeru, da ne preneha oglaševati v našem mediju, izsiljuje kar s prijavo na policijo, NPU, Furs in pri koruptivnem ljubljanskem županu Zoranu Jankoviću! Slednji namreč prek Mestne občine Ljubljana že izdatno financira številne “nevladne” organizacije, ki pa jim je skupno to, da širijo kulturni marksizem.

Foto: Twitter

Ga plačuje Levica?
Poročali smo že, da se niti najbolj sposobni novinarji ne dokopljemo do informacij, s čim se dejansko preživlja “izvršni direktor” inštituta Državljan D, ki je doslej imel vsega skupaj 700 evrov prihodkov, v zadnjem času pa med svojim besnenjem po Twitterju prosi tudi za donacije. Zadeva je toliko bolj zanimiva prav zaradi razsipnega življenjskega sloga Saviča in njegove partnerke Barbare Kvas, saj kljub svojim skrajno levičarskim prepričanjem obiskujeta ekskluzivne restavracije, v kakršne običajni državljani ne moremo zahajati, tam pa si privoščita tudi jedi s kaviarjem. Ima pa smiselno in zanimivo idejo urednik Marketing magazina Novak, ki je zapisal: “Zdi se mi namreč, da si takšni ljudje želijo pozornosti, ker od pozornosti živijo (tudi finančno, saj jih potem celo nagradijo s članstvi v odborih ali financirajo njihove nevladne projekte). Pri čemer se je treba v bolj radikalnem času, v času Levice, radikalizirati in biti bolj glasen, saj te drugače novi gospodar ne bo opazil in nagradil.”

Domen Savič ob petičnih vinih in kaviarju.

J. Ž.

 • xtc

  Take psihiče treba trajno hospitalizirat na psihiatriji.

  • VERRZIFIKATOR

   Gre za drugovrstne motnje, zagotavljajo pri telekomunikacijah.

   Savina Domič

   TELEFON IN TELE

   Se dogajalo je to ob Savi,
   levi breg, na skrajni levi čisto,
   paslo se je tamkaj tele tisto,
   ki poznajo vsi ga po naravi.

   Gledalo je tele gor v višave,
   s čutom svojim skrajno telepatskim
   in z nagonom kot žival dogmatskim
   prikazale so se mu težave.

   Tam v višavah neki so signali,
   tele jih kot motnje vedno čuti,
   zanje da se oglašuje, sluti,
   kolikor pač možno je živali.

   Zdaj sovražno tele tuli, kruli,
   telefon v želodcu mu odzvanja,
   se ob Savi gor in dol poganja,
   kakor v Nova vrata tele bulji.

   Za teleta se nihče ne meni,
   naj naprej se pase še ob Savi,
   zgodbe ni, utrinki le nezdravi,
   so teletu motnje pač v domeni.

  • Ivo

   Polulani psihiči in HITLER(janša)JUGEND-ovci z NOVA24TV so skupaj s svojim novodobnim fürerjem slovenskih belčkov na prvem mestu za transport na psihiatrijo.

 • ŠČŽČŠČŠŽČČŠŽČŽŽŠČŠČŠ

  Hhahahaha polulanček

  • VERRZIFIKATOR

   SPET SOVRAŽNO

   Govor spet sovražni k nam se širi,
   ko potrebni kje so evfemizmi,
   uporabljajo se vulgarizmi,
   naj povem vam, kakšni in kateri.

   Uriniranje je bolj korektno,
   ko poscanca kdaj se opisuje,
   saj urin primerno zaznamuje
   njega stanje, pravzaprav perfektno.

   In še več izrazov bo potrebnih,
   misli da izrazijo se jasno,
   naj pove se svetu končno glasno:
   Savo je otrok potreb posebnih.

 • Ivo

  Polulani psihiči in HITLER(janša)JUGEND-ovci z NOVA24TV so skupaj s svojim fürerjem slovenskih belčkov na prvem mestu za transport na psihiatrijo.

  • KAPIBARA

   Nimaš pluskota !
   Režimci še spijo -04.44

   • Ivo

    Zato pa ta beli šizofreno rovarijo že 70 let hahaha…

    • KAPIBARA

     Ta rdeči šizofreni pa že od 40 naprej, a i prije..

  • tohuvabohu

   Moderatorji, da se ne bi slučajno spozabili nad tem biserom levičarske kulture.

  • dob

   Normalno in noro je določljivo z moderno psihologijo in psihiatrijo, ki veljata za znanost v normalnih demokracijah te civilizacije.
   Razen pri socialističnih režimskih “strokovnekih” kakršen si sam. Vi kar sami odločate kdo je nor za potrebe norega režima.

 • VERRZIFIKATOR

  Težave so skrite nekje v podstrešju, ugotavljajo že bežni opazovalci.

  Savin Dominić

  LE OD KDAJ

  Le od kdaj ta strešičar ubogi
  strešico nad č dobil je celo?
  Se očitno fantu je zazdelo,
  da je bolje biti v drugi vlogi.

  Če ime preveč zveni mu kleno,
  če na dom spominja, domovino,
  ugotovil je, da je prav fino,
  strešico če si doda platneno.

  Po potrebi zopet je umakne,
  saj njegova streha je premična,
  po potrebi spet bo polovična,
  drugo polovico ko zatakne.

  Po potrebi domačin je pravi,
  dom en mu zadošča vsaj trenutno,
  a glede na streho je občutno,
  da priplaval je navzgor po Savi.

 • totex39

  Če je to taki, kje je sedaj FURS in ostali organi, ki bi preverili njegovo premoženje in seveda, če bi hoteli bi izvedeli od kot mu prihodki za njegova javna izsiljevanja.

 • ptr

  Pa kako ne veste, kam je Savić prisesan. Na Triglav:
  https://slo-tech.com/novice/t730263

 • Ivo

  Polulani psihiči in HITLER(janša)JUGEND-ovci z NOVA24TV so skupaj s svojim fürerjem slovenskih belčkov na prvem mestu za transport na psihiatrijo.

  • Artur

   Bolje imeti opravka z “slovenskimi belčki ” kot z levimi norci katerih norost se kaže že v globalnih razsežnostih zato pa je svet v kurcu .
   https://www.youtube.com/watch?v=anCaClZl3NQ

  • tohuvabohu

   Nov predstavnik znamenite levičarske kulture? Zelo smo počaščeni …

   • Ivo

    Ko se mi kozla po ta belih, pogledam kaj ščijejo po fašističnih portalih hahaha

    • stajerc5

     Kaj bo z vami, lenuhi, ki zivite od sociale, ko bodo nehali izhajati Delo, Mladino in Vecer? Boste sli v Venezuelo po WC papir, uahahahahahaaaa….

 • domovina mili dom

  Kakšni gospodarji, takšni psi.

  • samotoje

   Pudlji.

 • Ryuk

  Moralni vzvišeni ekstremist se peči z posiljevalcem in koruptivnežem.

 • montyamp

  Če na tweeterju išče donacije , mu lahko pomagam .
  Moj sosed bi doniral bulmastifa ki se spozna na naravno pravo .

 • Franc Šink

  Naj išče donacije pred parlamentom z lajno in lončkom.

 • Artur

  A nebi bil že skrajni čas da ta zateženi psihopatološki bimbo od kakšnega poštenega Slovenca dobi par krepkih po kepi ?

  • antimur

   To je že dolgo moja intimna želja.

   • Artur

    Hahaha in še od marsikoga samo treba je narediti “hop”.

 • RATATA

  Koliko plačuje komunjara češko s svojim modernim spalnim marketing studiom in njegovimi drugimi ponudniki nekorantne plastikfantastikus robe javni hiši eRTeVeSlo za svoje par ur dnevno trajajoče veleprimitivne reklamne filmčke noče nihče povedat!

  • tohuvabohu

   Kuča(n) časti.

  • Ivo

   Te veleprimitivne oddaje so delane po vzoru veleprimitivnih kapitalističnih zajedalcev.

   • RATATA

    Ivek, to niso oddaje temveč reklamni, prodajni oglasi!
    Saj veš, če pokličeš takoj, dobiš dva komada za ceno enega, to pa še ni vse, saj dodajo en kup dodatnih pizdarij.
    Mene samo zanima, koliko češkotove firme plačujejo na minuto ali na uro ali na dan ali na teden ali na mesec ali na leto(!!), ker dvomim, da po ceniku.
    A lahko dvomim? prosim te Ivo!

  • Vera

   Na NOVA 24 TV naj da oglase Češko , ko se ima za velikega Slovenca . Da vidimo .

   • RATATA

    Mene so klicarili dolgo s tistega modernega studia, pa sem jim pra težko dopovedal, naj me prenehajo klicati.
    Vedno so snemali pogovor, so rekli…
    In ne boš verjela, kako zelo zelo dobro sem se počutil, ko sem pa enkrat res popizdil in jim vsiljivcem povedal svoje za nazaj in za naprej in jih izzval, naj to kar sem jim povedal predvajajo vsako minuto ib njihovem oglasu.
    Seveda niso. Škoda, ker sem jim v treh minutah jebal vse komunajzrske primitivne matere in naštel vse zločine in laži teh prascev frdamanih!

 • lokec

  Na gre obirat jabolka.

 • RATATA

  To, kar se dogaja je ustrahovanje!
  Strah smo prinesli s seboj iz prejšnjega sistema in se ga ne moremo znebiti, učinkovito ga pa sejejo in gnojijo še naprej.
  Takšni savići in predavatelji ter profesorji fakultet za ohranjanje sistema s pomočjo “novinarjev” javne hiše strah obujajo in zelo učinkovito širijo ter spodbujajo samocenzuro, kar je značilno za komunistične režime in pravo nasprotje demokratičnega sistema.
  Še redkejši bodo tisti, ki se bodo upali javni izpostaviti proti režimu!

 • Gr Enze

  CIGAJNAR BALKANSKI

  • Simon Novak

   Me veseli, jaz pa sem Simon

   • Gr Enze

    MISLIM NA SAVIĆA TEBI SEM PA ŽE NAPISAL KAJ SI !

 • Artur

  Pozor levi norci na pohodu :
  https://www.youtube.com/watch?v=9hiS5JGLZLs

 • Amerikanc

  Najbolj žalostno je to, da se “neka” Barbara Kvas, obesi na takega nedonošenčka. Verjetno se ga je usmilila in ga vzdržuje, da lahko kvasi neumnosti in visi na spletu.

 • Nšo-či

  Za Domna Saviča je škoda izgubljati besede.

  • Simon Novak

   Pa si jih vseeno 7

   • Rožle

    A ločila pa ne šteješ?

 • antimur

  Poskrbeti moramo, da bomo vse protislovenske kučanistične barabe, sploh pa, če imajo čefurske korenine, izgnali v njihov čefurland, pred tem jim pa s kaznijo dali vedeti, da smo na slovenskem doma Slovenci. To ne velja za poštene in lojalne državljane katerekoli narodnosti.

 • Simon Novak

  Urednik Marketing magazina??? To je nekaj za pojest ali kaj je to?

 • Garbage man

  Srbi so naredili neizmerno škodo vsem na ić.Slovence je potrebno izobraziti kdo je četnik ….

 • Vera

  Razni ” oglaševalci ” so pa tudi kratke pameti, če poslušajo nekega odpadnika na IĆ.
  Kdor je pameten bo oglaševal pri tistem mediju- spletu , ki ima veliko gledanost in branost, kar na NOVA 24 TV nedvomno JE .

 • Garbage man

  Boli ga danka, ker muslimanski prijatelji niso več nežni, zaveda se pa da ga Vučić ne bo sprejel.Panika 100 %

 • Olga2345

  Bravo Nova! Levičarje boli resnica, zato taki izpadi!
  Najbolje je, da objavite seznam podjetij, ki ne želijo objavljati reklame na Novi po diktatu levičarskih skorumpirancev, pa bomo gledalci Nove 24 BOJKOTIRALI, zaradi DISKRIMINACIJE, njihove proizvode in storitve!
  Hanzi je pa tako treba ovaditi zaradi zlorabe medija za izključevanje in širjenje laži in sovraštva! S svojim delovanjem kršijo vse zakone o javni televiziji in kodeks novinarske etike!

  • FRANC3

   Laž je neumrljiva duša komunizma.

 • Darth Vader

  petokolonaš, ki se trudi na vse načine uničevati Slovenijo, slovensko zavest, slovenske vrednote…….po domače revček

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!