Mala Neža se vrača domov! Zdravniki so napovedali, da bo umrla, zdaj pa se po uspešnem zdravljenju v tujini vrača v Slovenijo

Foto: Nova24tv

Dramatično zgodbo starševske ljubezni v boju za življenje male Neže smo jeseni spremljali tudi na Novi 24TV. Na eni strani boj staršev male Neže za njeno življenje, na drugi pa presenetljivo malo posluha za stisko staršev in zavračanje aktivnega zdravljenja deklice s strani vodstva UKC Ljubljana. Na srečo je bila želja po preživetju deklice močnejša in je tudi  neprimeren odnos vodstva UKC ni ustavil. Starši deklice Neže so se kot v filmski avanturi podali na pot, deklico so s svojim avtomobilom odpeljali na zdravljenje v tujino.

Spomnimo. Dveletna Neža Arnolj je bila od 27. septembra 2016 v paliativni oskrbi in je po mnenju zdravnikov izgubila sleherno možnost preživetja. Kljub temu se njeni starši niso vdali v usodo in so vsak dan Nežinega življenja iskali možnost za dekličino zdravljenje. Ker je deklica kot po čudežu preživela dlje, kot so ji napovedali zdravniki, sta se starša odločila, da jo na lastno odgovornost in s svojim prevozom odpeljeta iz UKC Ljubljana.

Starša sta Nežo odpeljala v bolnišnico v Padovo, kjer so deklici opravili potrebne preiskave srčka in uvedli zdravila
Vendar pa se je zgodba dekličinega zdravljenja zapletala tudi v Italiji. Nedvomno je nesodelovanje vodstva UKC Ljubljana s starši deklice prišlo na ušesa zdravnikom v Italiji, UKC Ljubljana pa je nato po poročanju medijev dajal dvojne informacije osebju bolnišnice v Padovi. Zaradi tega sta se starša odločila, da deklico odpeljeta drugam in ne sporočita lokacije, kje v tujini se bo zdravila Neža.

Starši deklice Neže sporočajo veselo novico: njihovo zaupanje v življenje je zmagalo! Neža se okrepljena vrača domov.

Mama in oče male deklice sta za medije potrdila, da Neža po malem, a vztrajno napreduje. Po pripovedi staršev se je njen srček toliko okrepil, da se ta teden vrača nazaj v Slovenijo. Oče in mama male Neže se zahvaljujeta vsem, ki so Neži pomagali s prispevki za plačilo zdravljenja, ki ga je zdravstvena zavarovalnica zavrnila, dobrimi mislimi, zapisi in molitvami.“Neža se ta teden vrača v Slovenijo kot deklica, ki je dokazala, da je zmožna nadaljnjega zdravljenja, so danes javnosti sporočili starši male Neže Arnolj.

V začetku sporočila javnosti se Zala in Matej Arnolj zahvalita tudi medijski podpori njunega truda za dekličino življenje, saj sta že kmalu na začetku ostala brez pomoči zdravnikov, sama pa sta kljub temu neomajno verjela v Nežino življenje in se borila zanjo. Seveda se v pismu nista mogla izogniti spominom na težke trenutke, ko so zdravniki napovedali, da Neža ne bo preživela: “Takrat je prof. dr. Rajko Kenda na tiskovni konferenci zatrjeval, da sva ‘starša zazibana v lažno upanje, da bi najin otrok lahko živel. Boj, da smo Neži lahko dali priložnost za življenje, je bil zato težak, saj UKC ni popustil v svoji zmoti, da Neža ni več zmožna nadaljnjega zdravljenja, temveč le lajšanja bolečin. S tako slabo popotnico in takimi diagnozami nam je bila zaprta večina vrat. Zaradi tega je bila edina možnost Nežo umakniti in ji tako dati priložnost.”

“Neža se v tem tednu se vrača v Slovenijo in po malih korakih dnevno napreduje. Njen srček se je ob prejemanju pravih zdravil ponovno okrepil, njeno nevrološko stanje je obetavno. Od odhoda iz UKC Neža ni nikoli potrebovala pomoči pri dihanju. Je po žlički, pije po steklenički in kozarčku, najrajši sedi na kavču ob gledanju risank, rada je sladoled, predvsem pa še naprej osrečuje našo družino in prijatelje. Pogosto jo občudujeva, ko spi v stolčku med vožnjo, obujava spomine in verjameva v njeno prihodnost. Doma Nežo se vedno čakajo tako ljubljeni gumijasti škorenjčki.”

“Svetu24, PlanetuTV, Žurnalu in Radiu Ognjišče se tako želiva zahvaliti za vso podporo in pomoč v boju za Nežino življenje. Hkrati pa se ponovno iskreno zahvaljujeva vsem ljudem, ki so Neži nesebično pomagali s prispevki, dobrimi mislimi in molitvami. Iskrena hvala, brez vaše pomoči nam ne bi uspelo!”

Zala in Matej Arnolj

 • Anton

  ali mi lahko poveste, kdaj je bil pri nas zadnji primer suspenza zdravnika zaradi malomarnosti in koliko teh dogodkov je bilo v 25,26 letih odkar smo samostojni?Je dovolj število prst ene dlani ali moram priložiti k tej bilanci še drugo dlan?

  sarkazem press

  • Olga

   Kenda za “nagrado” ostaja! Sramota!

  • dvanajstzvezdic

   Se mi zdi, da ne bi prišel do konca ene dlani.

  • RATATA

   Moral bi bit
   hud invalid.

   • Franc Šink

    Saj je. Duševno namreč. “profesor” pa tak. Zanimivo bi bilo prebrati njegovo disertacijo.

   • Anton

    hočeš rečt brez prstov?

    sarkazem press

    • RATATA

     Z drugimi besedami …

 • Morala

  Kaj porečejo danes naši odgovorni zdravniki? Prava mala borka!

  • totex39

   Nič ne bodo rekli, ampak bodo le zahtevali večje plače za svojo nesposobno delo. Zdravniki, ki so bili vpleteni v tem primeru bi morali kazensko odgovarjati in povrniti staršem stroške zdravljenja iz svojega žepa.

  • Franc Šink

   Zdravniki v Sloveniji ne odgovarjajo nikomur!

   • karpelec

    …politiki in sodniki.

    • Franc Šink

     Vse v eni vreči.

   • gušto

    Mogoče pa se motiš.

    • Franc Šink

     Opozori me na “pomoto”

 • milanček

  Mala Neža, želim ti vse, prav vse najlepše, najboljše!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Olga

  Najlepše želje vsem!

 • rubec

  Neobriti kendovski smrduh. Eden tistih smrduhov, ki so na smrduharskem magistratu po smrduharskih kolenih hodili za jankovičevim smrduhom. Smrduh smrduharski.

  • dvanajstzvezdic

   To je tako, če se raje ukvarja s politiko namesto z svojo stroko.

   • tohuvabohu

    Očitno mu politika bolj leži. A če pusti stroko in gre za poslanca ZL (ali sorodne stranke), bo najbrž naredil še več škode.

  • Franc Šink

   Smrduh na eksponent.

 • McBobo

  V posmeh našim mazačem in šarlatanom.

 • dvanajstzvezdic

  Neži želim vse naj naj…..naj… naj doživi lepo otroštvo, staršema; mami in ateju pa iskrene čestitke za trdovraten boj, ki sta ga bila in dobila. Družini kot celoti pa obilje Božjega blagoslova.

 • Gretta Garbo

  Nezi je bolje zaradi Branimirja Štrukelj in sindikat SVIZ ki organizirata homoseksualne vzgojo na osnovne in srednje šole! Ko je Neza slisala za spolno vzgojo ki zajema tudi homoseksualnost je ozdravela.
  HVALA TI BRANIMIR STRUKELJ.

 • MEFISTO

  Tako lepega otroka bi Milojkini pustili kar umreti.

  Kenda bo zaradi njene ozdravive protestno odstopil

  • Franc Šink

   A ti veš da se ima on za zdravnika?

 • cosmosjasnovidec

  Kot sem že neštetokrat pisal taka svinjarija kot se dogaja v našem zdravstvu nima primera v najbolj zakotnih ter butalskih državah.
  Pokradejo vse kar je možnega državljani morajo plačevati obvezno zdravstveno zavarovanje potem pa še seveda dodatno in,ko zbolijo še bi morali plačati kar nekaj tisoč eurov ali za operacijo ali zdravila.
  Prekleta levaška komunajzerska golazen pusti državljane kljub vsemu skupaj čakati samo na pregled po par let tako,da bolniki med tem časom že umrejo.
  Vem za nešteto takih primerov za zobozdravstvo pa sploh ,da ne omenjam kjer nimajo v Sloveniji niti ustreznega materiala za nekatere paciente kateri imajo alergije na ta poceni material kateri se uporablja tukaj.
  Pa jaz ne vem kdaj se bo folk zbudil in šel obračunat z vso to prekleto nesnažno čefutarsko ter komunajzersko golaznijo katera se je navlekla na položaje kjer masovno krade.
  Tako je to je moje mišljenje in spodbujanje državljanov na demonstracije,če kateremu levaku spet ni jasno.
  Kaka svinjarija se tukaj dogaja je prav tako ta sedanji primer Neže katero bi ta lopovska banda raje pustila umreti kot pa,da bi jo pozdravili.
  Na stotine pacientom se namreč zgodi,da jih pustijo pomreti,ker varčujejo na zdravilih ter ostalem,da lahko sebi polnijo žepe.
  En takih primerov je bil pri mojem očetu nedavno nazaj katerega so pustili,da se je zadušil ali so ga pa morebiti kar sami seveda pa nikakor nisem mogel dokazati.Dan prej je bilo v bolnici še vse v redu z njim in sem pričakoval,da bo šel že domov naslednje jutro me pa kličejo,da se je ponoči zadušil,ker naj bi ga izdala pljuča.Torej tudi,če bi ga prej niti niso pogledali oziroma ga sploh niso pregledali ampak so samo ugotovili,da ima nekoliko zvišan pritisk.
  Hvala bogu,da se je Neža rešila teh pocarskih prostaških nesposobnih mazačev.
  Toliko kolikor oni vedo od medicine sem se jaz več naučil na internetu na tujih medicinskih portalih pa se ne rinem nekam za zdravnika oziroma bi jim lahko dajal instrukcije brez medicinske šole.

  • rrrrr

   ,,Hvala bogu,da se je Neža rešila teh pocarskih prostaških nesposobnih mazačev.” Povedano čisto vse.
   Ko bodo hudo zboleli, naj za kazen zdravijo kar drug drugega-izvide pa k patologom!

 • Resnica boli

  Važno je, da imajo sedaj zdravniki še boljše plače, ker drugače bojo stavkali. Vsem zdravnikom, ki so bili vpleteni v ta primer, bi jaz odvzel zdravniške licence,pa grejo lahko na Snago kante za smeti pucat.

 • Kat Wilson

  Končno dobra novica :) Me veseli

 • pajot

  Kenda,zgin že enkrat v penzjon,nesposobnež zarukani!

  • rrrrr

   Ja, ampak nekaj so v Avstriji in Švici vseeno zamočili: Turku so presadili Kučanovo srce, Kučanu pa Turkovo prostato. Šalabajzeri!

   • rubec

    hahahaha

   • samotoje

    Danes si v špici. Piši dalje, ne še spat.

    • rrrrr

     Bohlonej

 • šmentanamuha

  Kako lepa novica. Temu malemu pogumnemu srčku pošiljam en velik topel objem:)) in staršema poklon, da sta dobila boj z našimi zdravniškimi mlini na veter. Ne morš verjet, za naše otroke ni dnarja, a za te muslimanske ilegalne šeriatarske parazite ni problema, kar koli se jim sprdne, pa še norca se delajo iz nas.Ta Cerarjev vladni kupleraj je res ena navadna mizerija nesposobnih apartčikov.

  • www

   .. ni bilo za NEŽO je pa bilo za KUČANA in TURKA brez problema

 • rrrrr

  Otroci so največje bogastvo vlade dr.Mira Mengeleja.
  Ljubezen do njih izražajo na prav poseben, socialno čuteč in ljubeč način: osirotele malčke ugrabljajo starim staršem, na smrt bolne izganjajo v tujino, preživelim pa spreminjajo spol!

  • rubec

   *******

   • rrrrr

    Djekujem

  • Franc Šink

   Madona res dober komentar.

   • rrrrr

    Spasiba

  • Ana Job

   Res okrutna vlada, ki muči svoje državljane.

  • indijanka

   ❤ za Nežo

   • rrrrr

    Tudi moje, že rahlo razširjeno srce utripa za Nežo. Zanjo in za njene odločne in pogumne starše! Kaj pa si o o poskusu umora mislim o tolpi morilcev iz UKC jazbine, oboroženih s skalpeli in brezčutnostjo, pa ni, da bi govoril. Naj jim sodi večni Sodnik!

    • gušto

     Eh, v mnogočem se strinjam s teboj, mislim pa, da si zdajle vseeno mal pregloboko porinil tvoj “skalpel” ……………….. ……….strinjam pa se s tvojim zadnjim stavkom, …………………” Naj jim sodi večni Sodnik! ” , ker mi zemeljski revčki smo v mnogočem omejeni in prava resnica nam vselej ni vidna… in ja, vsem nam bo sodil Večni Sodnik.
     lp

  • karpelec

   Čestitke! V dveh stavkih si zaobjel delo vlade do sedaj.

   • rrrrr

    Hvala, ampak na to nisem posebno ponosen. Bolj ponosen bi bil na vlado, ko bi znala mali bolnici in njenim staršem nuditi maksimalno pomoč doma ali v tujini – in da se tako samoumevna pomoč ne bi nikoli znašla v medijih.

    • karpelec

     Kanček upanja nam pa še ostaja in zanjga se potrudimo živeti.

 • stajerc5

  Zanimivo, v osranjih medijih ni nicesar o tej cudoviti novici. Ko je pa dvakratzgana povrgla v Jeseniski bosni, so bili pa vsaj en teden vsi polni clankov o “pomoci na pravem mestu in casu”!!?

 • radames

  Prof. dr. Rajka Kendo bolj zanima kdaj bo lahko že spet klećeplazil okoli Jankovića. Ko sem takrat na sliki videl Kendo na magistratu v družbi klečeplazcev, me je prav pretreslo. Kaj ima zdravnik iskat pri tem jugoviškem mafijcu??? Zdaj vidim! Koristi. Njegovi pacienti – otroci – pa umirajo. Ker ga ne brigajo toliko kot Janković.

  • Nejc Ornik

   Mili Bog!!! Kenda je bil tut tam?!? To me je pa res zadelo zdajle… Ja, točno to. Kaj ima tam iskati zdravnik???

   • stajerc5

    Parkplatz?

   • Nataša Valant

    Ja, Nejc no ? Marsikaj je dolžan vladajoči eliti, ob takih prilikah pa plačuje ! Sem prepričana, da bo ponovno tekel na Magistrat !

 • Poštenje velja

  Samo čakam in se čudim dokler je še potrpljenje naroda, da gleda take nonšalantne izmečke v zdravstvu in politiki!

 • plamen100

  mafija v belem je hotela umoriti malo Nezo in s tem prikriti napacno “zdravljenje”. Poizkus umora smp lahko prvic v zgodovini spremljali v zivo, saj so takrat
  javno povedali da ima srcno funkcijo skrajno omejeno in se pesa, mozgansko pa naj bi bila ze odpisana saj le ti po mozganski kapi niso vec aktivni, zato so tudi poklicali starse v bolnico da se od nje poslovijo saj naj bi v treh dneh umrla. Po treh dneh pa Neza ni hotela umreti zato so se morilci v belem nadejali da se bo to zgodilo v 10 dneh in so ji vseskozi nudili le se paletivno oskrbo, kaj spsda pod ta pojem pa sam bog ve, verjetno je to da te pustijo brez vse pomoci in cakajo da te pobere. Ker tudi po 10 dneh ni hotela umreti so jo starsi hoteli odpeljati v tujino na zdravljenje, no takrat se je prvic pojavil pojem zdravljenje, vse dotlej jo je zlo v ukc poizkusalo preko njihovega paletivne oskrbe umoriti. Vendar so zaposleni v ukc (te osebe ne zasluzijo izraza zdravniki, ker bi s tem omadezeval italijanske taprave zdravnike) to poizkusali zavleci v upanju da bo ja umrla in so z izdajo dokumentacije zavlacevali se tri dni vendar je mala Neza tudi to zdrzala nakar so jo starsi resili pekla ukc in zbezali v Italijo, kjer kot kaze Neza se kar zivi, srcek se pocasi popravlja oz postaja vse mocnejsi, gleda celo risanke….pri nas pa so dejali da bo v treh dneh umrla in jo pustili brez vse medicinske pomoci da umre v roku, ki so ji ga dolocili. Vse to dogajanje je dobesedno ena sama grozljivka, zgodba za katero sploh ne mores verjeti da je resnicna, odkrito se danes ne verjamem da je vse res kar sem napisal, pa le po spominu sem nekje povzel kar se naj bi dogajalo. V normalni drzavi bi morali biti za zapahi vsi t.i. zdravniki ki so odlocali v zvezi zdravljenja in ministrica za zdravstvo ker ni pravocasno ukrepala, pa tudi predsedniku vlade bi se zaradi tega moral tresti stolcek zakaj ni zamenjal te popolnoma nesposobne ministrice, ki se jo drzi smrt ze od dogodkov v sempeterski bolnisnici, potem z umori v UKC povezanimi z Radanom no in sedaj se mala Neza, otrok kjer bi morali biti se bolj obcutljivi. Ampak v tej Sloveniji je vse mozno, tudi poizkusi morenja otrok. In sedaj je rdeca banda zopet udarila nazaj in obtozila Janso vse s ciljem, da se pozornost javnosti obrne drugam. Tista spaka od varuhinje clovekovih pravic, ki bi morala takoj odreagirati na vse ye smrti pa je kar tiho oz se ubada z zakonom o tujcih in skrbjo da bi v drzavo ja v cim vecji meri navlekli ja cim vec migrantov medtem ko ji je varstvo zivljenja lastnih drzavljanov spanska vas. NAJ ME NEKDO PREPRICA DA SE MOTIM IN DA NISEM PRAVILNO RAZUMEL DOGAJANJA, KER RES NE MOREM VERJETI DA SE VSE TO V NASI DRZAVI DOGAJA?!

 • Viktorh

  Bravo prof. dr. Rajko Kenda, dokazali ste, da ste vrhunski strokovnjak, človek z občutkom za mlade bolnike, sočuten…

 • vsemojebabe

  Najlepša in najboljša novica letošnjega leta! Ozdravitev na počasno smrt obsojene male Neže pomeni, da se pri nas proti beli mafiji uspešno borijo že čisto majhni otroci. (borijo se tudi proti tistim politikom in družbenim ureditvam, ki zdravnikom z nedotakljivostjo in slabimi neživljenjskimi zakoni to omogočajo)

  Bravo Neža, čestitke njenim staršem!

  Čestitke vsem, ki se zaradi starševske ljubezni in želje po življenju upirajo terorju že davno preživele ideologije oblasti ljudstva, ki zatira posameznike in mori, ki niso njihovi.

 • Ana Job

  Zelo pretresljivo, upajmo na najboljše za malo Nežo. Res je grozljivo, kakšen zdravstveni sistem imamo, potreben bi bil vsesplošni upor državljanov!!!!

  • Olga

   Upor bodo volitve!

   • Ana Job

    Točno!!!

 • garfi

  kdor je volil levaške stranke je omogočil takšne tragedije
  mnogi so mrtvi

  • Ana Job

   … in še vedno umirajo!

 • Jana Novak

  glese na to, da sta bila v pripravljensti tudi specilista za presaditve organov, je bila najbrž Neža obsojena na smrt in bi tudi umrla, če ne bi imela prisebnih in odločnih staršev, ki sta se podala v boj z mesarji v belih haljah. Vse čestitke in mnogo lepih trenutkov z malo Nežiko <3

 • vsemojebabe

  Evtanazija je pri nas prepovedana in kazniva kot umor. Kdaj bodo kaznovali zdravnike, ki so izvajali pasivno oziroma neaktivno evtanazijo, čeprav so jo poimenovali paliativna oskrba?

  Rdeči mojstri sprenevedanja pravijo:
  odvzemu otrok – skrb za otroke,
  kraji velikih količin denarja – neupravičen odliv sredstev,
  konstruktivni kritiki – sovražni govor,
  kraji družbenega denarja – dodatek za stalno pripravljenost,
  neznani kraj, čas in način – pravična sodba in zmaga sodišča,
  .
  .
  pasivni evtanaziji – paliativna oskrba.

  Recimo že vendar bobu bob in poskrbimo, da bodo vladajoči za svoje delo dobili dostojno kazen.

 • centurion

  Po vsem videnem in slišanim zadnja leta na pediatriji bi lahko
  bil tov,Kenda samo direktor krematorija na žalah.
  Prasec levakarski.

  • Slovenka

   Jaz bi mu prepovedala vstop na Žale. Slovo od pokojnika je huda stvar in bitje brez vesti, duše in srca, kot je Kenda, preprosto ne spada nikamor, kjer je treba delati z ljudmi. Pravzaprav bi moral dobiti prepoved dela z ljudmi. Žal pa ne vem, kaj bi tak dr. Nihče sploh lahko delal. Kaže namreč, da uniči vse, česar se dotakne.

 • xtc

  Zgodba Neže kaže na neizmerno skorumpiranost in zelo nekaskovostno zdravstvo prestreljeno z korupcijo in politiko ter zasluškarstvom na račun nesposobnosti;politične opredeljenosti in cehovske solidarnosti
  :Kako daleč seže rdeča mafija je dokaz to;da SO ZAČELI NADLEGOVATI CELO ZDRAVNIKE VpADOVO;DA BI SE PRIKRILA NESPOSOBNOSTZ IN POKVARJENOST:
  sEVEDA PA JE ZELO ZANIMIVO;DA JE ZDRAVSTVENA ZAVAROVALNICA ZAVRNILA STROŠKE ZDRAVLJENJA OTROKU Z UPANJEM IN DOKAZANO ZMOŽNOSTJO PREŽIVETJA;med tem pa ni bilo ovir za plačilo Kučanove inTuerekove operacije v Švici na zasebnih klinikah:Zakaj se omenjena domoljuba nista pustila operirati svojim rdečim strokovnjakom?
  Vse to kaže na neizmerno izrojenost celotne družbene nadgradnje;ki jo bo treba demontirai:
  Da se tega levaki zavedajo in da so volitve pred vrati pa sporočatudi gonja proti JJ;KATERE NAMEN JE ENAK KOT PRI pATRIJI IN ZELO VERJETNO BODO POTEZE PODOBNE KOT TUDI EPILOG;AMPAK NAMEN JE ENAK ZAŠČITITI LEVAKE PRI KORITIH IN OBLASTI;AMPAK DRŽAVA JE TIK PRED ZLOMOM:

  • gušto

   Si res prepričan, da zdravstvena zavarovalnica ni plačala Nežiki zdravljenja v tujini ?

   • xtc

    pREBERI ;KAJ STA ZAPISALA STARŠA:
    zAVAROVALNICA;SE PAČ ODLOČA NA OSNOVI MNENJ “STROKOVNJAKOV” SEVEDASE VE KATERIH TI PA SAMI SEBI PIŠEJO MNENJA:

   • Nataša Valant

    Misliš da se ne bi oglasili ? No, ne vem pa, zakaj si spodaj pripel tiste članke o Nežici.
    Imaš prav. . . . večina ljudi pač sprejme, kar jim namenijo. So prizadeti v svoji nemoči in bolečini. Nimajo energije, niti denarja za borbo s tem sistemom, ki daje tistim, ki že tako imajo ( tov. Kućan, tov. Stanovnik. . . itn ). Torej ta starša sta vztrajala in so jim verjetno mnogi pomagali.
    Samo tiho ne smemo biti. Čeprav vem, da – morda – marsikdo odneha ravno zaradi mnenja ljudi ? Kako že pravijo ?
    Oooooooooo, na račun otroka bi rad dobil odškodnino !!!

   • 5-RA

    Tudi če so jo plačali…naše zdravstvo ji je namenilo le še paliativno nego…torej lajšanje muk pred smrtjo.

    Bi bilo pa pošteno od naše zavarovalnice, da terjajo od naše bolnice, ta pa od odgovornih vračilo stroškov zdravljenja, ki je bilo neučinkovito/zmotno, baje da celo škodljivo. Zasebno pa naj straši tožijo naše zdravstvo, za vso trpljenje, ki so ji in jim ga povzročili…Blakanski bojevniki so dobili odškodnino za bivanje v priporu, ker so trpeli vročino in pomankanje prostora.
    Res da na koncu plačamo vse mi AMPAK mi volimo tak sistem kot ga imamo.

  • tohuvabohu

   Prijatelj, zakaj se tako strašansko trudiš, da nihče ne bi bral tvojih komentarjev? Vzemi si čas in pred oddajo (lahko pa tudi naknadno) uredi besedilo, ker to zdaj ni ničemur podobno. Pa brez zamere.

 • Gretta Garbo

  Neza je ozdravila zaradi spolne vzgoje Branislava Struklja. Se najbolj jo je navdusil del o istospolnih.

  • Nataša Valant

   No ja, ali res nimaš kakšne druge pripombe ??

   • tohuvabohu

    Kaj moreš, še en teleban. Me pa zanima, kam so izginili vsi fogliči in ostala rdeča goveda.

    • Nataša Valant

     Dobro vprašanje. A midva veva, ali ne ?
     Ker ne morejo J. J. neposredno vplesti, so tiho.
     Vendar pa, dan je še dolg !

     • tohuvabohu

      Ja, veva. Za ljudi jim dol visi. Zdajle so vsi tam, kjer piše o Pahorju.

 • Balkica

  Vse dobro iz srca želim mali Neži in celi družini! Upajmo, da bo njeno stanje vsak dan boljše!

 • Nataša Valant

  Mene pa zanima, kaj je pravzaprav narobe – hudo narobe – s hrbtenicami pristojnih v tem primeru ??
  Že tako zelo so upognjene – od klanjanja – da že z glavo butajo ob tla !!
  Torej, si delajo dvojno škodo. Hrbtenica se nikoli več ne bo vzravnala – za v krsto jo bodo morali zlomiti – glava pa ima od stalnega butanja tudi že trajne posledice !
  Kaj pa mi, dragi Volivci-ke ? Kaj pa nas muči ?
  Strah ?
  Ja, strah nas je za naše družine, za naše preživetje. In to ONI prekleto dobro vedo .

  • Olga

   Vsi na volitve! Smo v večini! Nič nam ne morejo!

   • Nataša Valant

    Upam !!

    • 5-RA

     Center v možganih namenjen upanju je čisto majhen…Kot smo danes že zasledili Imperij pripravlja nov udarec- novo obtožnico…če ne bo dovolj bodo vstaje takoj po razglasitvi rezutatov volitev.

     We are F.U.B.A.R (fucked up beyond any repair)

     • Nataša Valant

      Pa smo menda res.
      Morda si pa tisti center zgoraj s stalno vajo kaj opomore ?
      Bilo bi dobro . Kajti, upanje je pozitivna energija.
      Da bi tudi mi zbrali korajžo in vrnili udarec ??

   • Simon Marušek

    Ja in koga bomo volili če so vsiiii isti drek zapakiran v drugačno embalažo? Četudi se najde nekdo pošten ga bojo pa strićki v ozadju postavli na realna tla.. demokracija je zgrešena ker je sprevržena in skorumpirana..ni demokracije..so kvazi opcije ki prinašajo vedno eno in isto..kraja na 1001 legalni način, izkoriščanje ljudi in vse prej kot odpravljanje lobijev, ki nam greni življenje..opcije so – protesti, ampak tudi tu smo videli kaj se je zgodilo – na žalost smo ovčke ki spremljamo kako se časi spreminjajo na slabše dokler ne bo bum..takrat bo pa že prepozno za naše zanamce ker jim ne bo ostalo veliko..se opravičujem za oftopic..kapo dol Nežinim staršem!

 • dob
 • Zdravstvena doktrina je tako kot vse kar je povezano z resnico , velikokrat zgrešena. Tako so vzgojeni tudi zdravniki. Ja, da ne bi kdo slučajno poiskal pomoč kje drugje kot pri njih samih. Recimo pri kakšnih alternativnih možnostih — bodo hitro nagnali preganjanje čarovnic s pomočjo medijev in novinarsta…

 • 5-RA

  Bravo mala Neža in bravo starši…Želim vam vse dobro.

  Čudovita novica.

 • mona lisa

  Čudovita novica. Vso srečo staršem in mali Neži. Bo kdo izmed slovenskih zdravnikov ki so “”””ZDRAVILI”””””” malo Nežo odgovarjal za to zdravljenje ali celo ob licenco kar bi bilo edino pravično? Skoraj so uničili mlado življenje kar jim zaradi vztrajnosti staršev ni uspelo.

 • odzunaj

  To je način delovanja našega javnega sektorja: slabi zgoraj, ti dušijo dobre spodaj.
  Kot je že nekdo napisal, potreben je temeljit remont !
  Reformna demontaža pomeni odpust vseh delov. Prenovljena montaža pomeni pregled novo prijavljenih in izbor glede na kvaliteto. Prednost imajo kvalitetni stari deli, nekvalitetni gredo ven, zamenjajo jih kvalitetni novi deli.
  Saj to vsi delamo, dnevno, zase !

  • brownie

   Kaj pravzaprav hočeš povedati s tem tvojim komentarjem ?????

 • odzunaj

  VSE DOBRO MALI NEŽI IN NJENIM STARŠEM !

 • Slovenka

  Bo kakšen UKC lopov v beli halji pristal na borzi?

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!