Mario Galunič o zdrahah na RTV Slovenija: “Med nami so ljudje, ki se v javnosti borijo proti lastni hiši, kolegom ali za svoje privilegije!”

Mario Galunič (Foto: STA)

Za revijo Obrazi je spregovoril dolgoletni televizijski voditelj in donedavni urednik razvedrilnega programa Mario Galunič z RTV Slovenija, ki ga bomo, kot napoveduje revija, kmalu spet pogosteje videvali na televizijskih zaslonih. Kar je bolj zaskrbljujoče, pa je to, da je s svojimi odgovori za revijo potrdil katastrofalne razmere in odnose na RTV Slovenija, o katerih večkrat tedensko pišemo tudi na našem portalu.

Revija Obrazi, ki sodi v okvir medijskega imperija Večer rdečega tajkuna Hakla, je objavila intervju z dolgoletnim TV-voditeljem in donedavnim urednikom razvedrilnega programa na TV Slovenija, Mariom Galuničem. Čeprav Galunič večinoma molči o razmerah na RTV Slovenija, pa je tokrat potrdil razmere, v katerih se trenutno nahaja javna hiša, priročno pa so v Haklovem glasilu izpustili konkretna imena in konkretne dogodke, ki so za to razlog. Ali Galuniča po tem niso vprašali ali pa sam prikriva dejstva, nam ni znano. Že v začetku intervjuja je spregovoril o svojem slabem odnosu z Mišo Molk, ki je, kot je povedal, sicer že dolgo ne jemlje resno, dodatno pa je slabo voljo na njeni strani povzročil s tem, ko je s sporeda umaknil oddajo njene hčerke Ule. Galuniča je Molkova tako nedavno blatila prav v tej reviji, sam pa ji ni ostal dolžen in ji očita, da komunicira nezrelo ter da ima težave z resnicoljubnostjo in spominom. Na mestu urednika razvedrilnega programa ga je sicer nedavno zamenjal Vanja Vardjan.

V intervjuju potrdil, da na RTV Slovenija vladajo zdrahe ter da jo obvladujejo lobiji
V intervjuju je Galunič namignil celo na to, da je ta javna hiša razpeta med pričakovanja lobijev in politike. Na spletnem portalu in televiziji Nova24TV že dlje časa opozarjamo na to, da je RTV Slovenija dejansko pod popolnim vplivom lobijev in politike oziroma kar celotne globoke države. Primeri vpliva na RTV Slovenija so gotovo homoseksualni lobi, ki je znan kot najvplivnejši lobi v Sloveniji, abortivni lobi, ki svoje zobe v zadnjem času kaže s pritiskom na dr. Tadeja Strehovca, ter interesne skupine, kot je Zveza združenj borcev za vrednote NOB.

Vse to se odraža v programih RTV Slovenija, ko pa si kateri novinar za razliko od večine upa povedati resnico, je kaj kmalu deležen pritiskov k odstopu z različnih mest, kot se je zgodilo v primeru Igorja Pirkoviča, ki je hrvaškemu glasbeniku Marku Perkoviću Thompsonu dopustil možnost obrambe pred pogromom, ki ga je bil deležen, ali pa celo v primeru groženj s smrtjo, kot se je zgodilo dr. Jožetu Možini potem, ko je v svoji oddaji Intervju gostil zgodovinarja dr. Jožeta Dežmana. Seveda pa so izjave, naklonjene režimu, tolerirane tudi, ko prihaja do žalitev, kot smo videli v primeru gostovanja Svetlane Slapšak ali pa Mateja Šurca v programih RTV Slovenija, v zadnjem času pa so na Radiu Slovenija dopustili možnost samopromocije celo Domnu Saviču, ki kot obseden že tedne in tedne pritiska na oglaševalce, naj prenehajo oglaševati na Nova24TV.

V intervjuju je Galunič povedal tudi, da so na RTVS ljudje, ki se borijo celo proti lastni hiši, sodelavcem, delujejo pa za svoje privilegije. Tudi tukaj o konkretnih imenih ni bilo govora, imamo pa nekaj zamisli. Mednje skoraj zagotovo sodijo Eugenija Carl, Mojca Šetinc Pašek in Jelena Aščić. Slednje so si s skrajno pristranskim in ideološko gnanim delovanjem prislužile kar vzdevek mudžahedinke, še bolj zaskrbljujoče pa je, do kakšne skrajnosti se borijo posamezni novinarji proti svojim kolegom.

Mario Galunič (Foto: STA)

Galunič prijateljuje kar s hujskačem Borisom Kobalom
Nedavno smo poročali o tem, kako je v okviru protestov, ki jih je ZZB NOB organizirala proti novinarju Možini v Kopru, igralec Boris Kobal grozil temu novinarju, TV Slovenija pa je o protestih poročala povsem nekritično, v okviru tega se niso zavzeli niti za svobodo govora in avtonomijo delovanja RTV Slovenija kot javnega zavoda. Da je zadeva še hujša, groženj s strani Kobala, uperjenih proti Možini, niso omenili niti z besedo! Le vprašanje je, ali je to zato, ker so kolegi Možine klonili pod pritiskom lobija in si iz strahu niso upali poročati o tem ali pa gre celo za tiho strinjanje s sporočilom protestov, da naj se svoboda govora na javni televiziji omeji do te mere, da bo televizija postala reklamni servis leve politične opcije pod oblastjo globoke države?!

Nekaj pa je gotovo. Borisa Kobala Galunič tukaj ni omenil kot sodelavca, ki se bori proti kolegom, saj naj bi se med njima spletle pristne prijateljske vezi. Kako globoke morajo biti prijateljske vezi, da Galunič v intervjuju ni izpostavil Kobala, ki je grozil Možini, pa presodite sami!

J. Ž.

 • sunday

  boris kobal levist po drugi strani prijateljuje s slovenskim duhovnikom v berlinu –
  dorijem !!!

  • SIMON ROZIC

   Najbolj ogaben dvospolnik kulturniške scene!

 • Stric iz ozadja
 • SIMON ROZIC

  Vse mi je jasno kot beli dan: smrad prihaja iz levih riti !

 • VERRZIFIKATOR

  Mario Ertevejšek

  EN KOBAL IN EN GALON

  En kobal in en galon sta meri,
  ki poznali so ju naši stari,
  sta potem končali v stari šari,
  kot čolníč nasedel kje na čeri.

  Zdaj pa slišim, da sta spet aktivni,
  da tesno sta meri ti objeti,
  kajpak, saj sta votli in prijeti
  ni ničesar v zgodbi tej fiktivni.

  Spolzki sta in prav zato zmuzljivi,
  en kobal in en galon merljiva
  sta samo, ko skupaj sta, zlepljiva,
  in potem se slišijo odzivi.

  Da ljubezenski sta to dve meri,
  se nekdo na njun odnos odziva,
  pri obeh v ospredje pa poriva
  dejstvo, da sta le ubogi cmeri.

 • učko

  Lobiji obvladujejo RTVS, Mario je pa preCednik pederskega lobija. No, da prijateljuje s Kobalom pa ni nič čudnega, Kobalu je baba ušla, pa mu tud Mario prou pride.

 • učko

  Mario je “močnejši” od Miške v RTVS! To je posledica “modernizacije” te ustanove, včasih ni blo LGBT-ja. Mišuka pa je bla takrat mlada in vsestransko uporabna, pa še pametna, zdej je pa nekolk drugačna, da naum reku stara pa da ji ksiht odpada. “Kolo sreče se okreče” !

  • Steiermark

   Če se spominjaš, kako je izgleddala tale miš z brki, ko je bila mlada, potem moram reči, da je bila “uporabna” že tarat, predvsem tistim, ki so imeli radi moške…..

 • tarantela

  Mario Galunič je fejst pob! Je razgledan, uglajen in dela dober program na TV!!!

  • Steiermark

   Ravno pravšenj zate, ki so ti všeč spolni zblojenci, še posebaj če so tvojega jugo balkanskega rodu!

   • Svele

    Hahhaha vi imate raje črta spedofiliranega v hozentregerjih hajhahha

    • učko

     Ne, rajš mam srbijančka u udzad raztrganih jerharcah !

  • Mojca pokraculja

   Fejst punca si hotla reč.

 • montyamp

  RTV — HANZA-KURBENHAUS —– CENZURA – LAŽI – NA POLOŽNICE

  PRESSTITUCIJA NA POLOŽNICE , ZA DENAR POŠTENIH SLOVENCEV .

 • Marjan Šarac

  Korektno.

 • Gr Enze

  TA PA GOTOVO ŠE NE VE , DA OBSTAJA TUDI ŽENSKI SPOL .

 • lili pili

  Mario je tipicni predstavnik gay lobija

 • karpelec

  Tako sta mi antipatična oba, da ne morem niti pisat o njiju.

 • Zgornji

  A NI TA PED’R ??
  No, saj ne rečem da tudi ped’r lahko nekaj ve, čeprav je Duševni Bolnik Višje kategorije .
  Ker je tudi Douglas Murray en tak Bolnik , kateremu možgani še vedno precej dobro delujejo , le pohota ga je preveč napadla.

 • piko8

  Mario neve, da imajo ženske nekaj čudovitega!!!

  • večni srb

   Tako je lepa, da zagotovo ne lula in ne kaka.

   • sodnikisozločinci

    Aha, tako je lepa, da samo še ščije in serje, če prav razumem.

 • RATATA

  Pa dobr, je Mario Molk za ali proti pedrskemu lobiju? Prosim za odgovor.

  • Ana Job

   ZA pedrski lobi.

   • RATATA

    A to trdiš zavoljo tega, ker te je s svojo oddajo Nedeljskih šestdeset prikoval pred tv ekran ali zato ker si pederFobna?

    • Ana Job

     Ne prvo, ne drugo. Zato, ker se je družil s S.

     • RATATA

      Velika skupina jih je teh tičev.

     • Ana Job

      In potem naj bi šli gor v sobe in imeli orgije.

     • RATATA

      so.

     • Svele

      Jansa in Uršula imata orgije z Jakobom hahhahajhA

   • Svele

    kVA je pedofilna. A je črt stegnil papke hahhahhaha

    • Ana Job

     Za tebe sem pa 100%,da si pedofil, ker samo o tem govoriš. Po vsej verjetnosti se zdraviš na kakšni psihiatriji.

 • večni srb

  Nacionalka je zagotovo ideološka, ampak ne bi rekel, da nujno namerno, verjetno se sploh ne zavedajo več splošne zahojenosti.
  Kdo še rabi nacionalno televizijo, da bo trobila poročila in merila vodostaje rek, danes se z novicami ukvarjajo profesionalci in paparaciji. Država je dolžna delati natančne raziskave in analize, kritične intervjuje in pogobljene dokumentarce, skrbeti za arhiv, ni dolžna le poročati o presežkih temveč mora znati tudi povedati kaj je na posameznikih ali organizacijah tako izjemnega, pa glede na kaj.
  Ne obstaja več resnic, niti ni edina razodeta v Bibliji, nacionalka lahko edino govori o homoseksualnosti in opozarja na kontracepcijo, lahko zbere mnenja strokovnjakov in ustvari nepristransko sliko, ne more se postavljati na nobeno stran in obravnavati vsako prirejeno oslarijo enakovredno kot gola dejstva.

  Zapomnite si že enkrat, nihče se ne rodi homoseksualec in tudi v ženskah ni nobenih drugih ljudi, lahko pa bi več pisali o perverzijah, hedonizmu in medicinskih posegih, nenazadnje o zavoženosti ideologije in praznoverja.

  • bednick

   “Zapomnite si že enkrat, nihče se ne rodi homoseksualec …”
   ————————–
   Kwaj zdej, a s ti levičar ali desničar?
   Zdaj sem pa zmeden.
   P.s.:
   A se visok pedrov glas nauči, a je prirojen?

   • Steiermark

    niti eno niti drugo – “visok glas” pederčki pridobijo z jemanjem hormonskih preparatov, s katerimi spreminjajo svojo podobo in preoblikovanje, v neke “ženske”, ki pa to niso in jih prepoznaš že na kilometersko razdaljo, tako kot balkance, ki se gibljejo kot črnci in ostali ekzoti! Isto velja, za lezbače, ki hočejo “moško podobo” ter si jo spreminjajo pravtako z hormonskimi preparati…. Oboji pa postanejo, po vseh teh posegih nekaj, ki ni ne miš ne tič! Na koncu jih veliko naredi samomore, ker se ne prenesejo takšne kot so, razvaline človeka, poti nazaj pa ni več – posebaj po operacijah…. Sedaj je bolj moderno in iskano “zdravljenje”, ki bi jih pripeljalo v njihovo predhodno, normalno stanje, za to so se specializirali v Bg in njihovi zdravniki oz. kirurgi delajo “nemogoče”, kolikor le lahko! Zato, pederčki, preden se odločite, poleg hormonske “terapije”, za kirurški poseg, dobro razmislite! Poti nazaj, od tam, ni več!

    • bednick

     “”visok glas” pederčki pridobijo z jemanjem hormonskih preparatov, s katerimi spreminjajo svojo podobo in preoblikovanje, v neke “ženske”…….”
     ——————————
     Oni hormone, ti pa rabiš bolj Begne.
     heh

     • Steiermark

      ti pa rabiš “oboje”, kar si nakazal kar sam…..

   • sodnikisozločinci

    Razpon glasu je prirojen, da pa se ga z vajo tudi povečati in za to ni nujno, da je moški peder.

 • Steiermark

  Za galunića se ve, kam spada , koliko so pa “globeke” vezi med njim in kobalom, pa najbolje vesta sama, mi pa čakamo na odgovor, samo nevem ali bosta “gobino svojega prijateljstva” izmerila v cm…..

  • Svele

   Kam spadata črt in jakob

  • Franc Šink

   V obratnem sorazmerju.

 • Svele

  Disqus Settings My account

  Find a great discussion

  V Ljubljani se obeta vroč politični boj – Anžeta Logarja za župana podprla tudi NSi!
  You received 2 replies | Nova24TV Nova24TV | 242 comments

  Svele
  Svele | Wednesday, Oct. 10th | View on Nova24TV
  Kaj bosta črt in Jakob jansa ko in če odrasteta posiljevalca sadista psojebca posiljevalca ali pedofila v hozentregerjih hajhahha
  Zgornji
  Zgornji replied | Friday, Oct. 12th | View on Nova24TV
  https://www.youtube.com/wat
  Svele
  Svele | Wednesday, Oct. 10th | View on Nova24TV
  Kaj bosta črt in Jakob jansa ko in če odrasteta posiljevalca sadista psojebca posiljevalca ali pedofila v hozentregerjih hajhahha
  alborebeka
  alborebeka replied | Thursday, Oct. 11th | View on Nova24TV
  Pa tebe treba kastrirat jugovič o sem si jih privočil na terenu tvoje zemljake jebal sem jih kot sužnje pa črhnit niso upali taki ste jugoviči osranci morali so me …
  240 additional comments | View the full discussion on Nova24TV

  Disqus heart Recommend discussions to add them to your Digests.

  You’re receiving this message because you’re signed up to receive Disqus notifications. You can unsubscribe from these emails, or reduce the rate at which we send them by adjusting your notification settings.

  Feedback on Disqus Digests? Please let us know!

  Disqus

 • Vera

  Mario ni tako slab človek , kot ga mnogi opisujete . Je voditelj, ki ga razumeš, se nasmejiš , je razgledan itd. Njegovo privat življenje me ne zanima , niti njegova usmerjenost, saj drugih ne sili v to . Komaj čakam, da bo vodil kakšno razvedrilno oddajo ob nedeljah ob 20 h , saj takrat mnogi nimamo kaj gledati , razen kakšne stare filme . Kobal je res oseba o kateri ne bom pisala , Mario se pa že zaradi oddaj mora do sodelavcev in sodelujočih v njegovih oddajah obnašati prijazno . Ni vsiljiv, temveč prijazen možakar , ki ve kaj je na TV dovoljeno, kaj pa ne .

 • Antonius

  Istospolni, globino medsebojnih odnosov, merijo s penisom.

  • bednick

   Še eden z majhnim.

   • Steiermark

    ti si pa očitno brez njega……

    • bednick

     Po kakšni logiki, če smem vprašat?

     • Steiermark

      Ker v vsakem pravem moškem vidiš svojega tekmeca, ob zavedanju, da manjšega in bolj posušenega, kot je tvoj, nihče nima! No, vsaj v nečem si 1. – in pravi bednik!

  • Franc Šink

   Nekateri tudi intelektualni domet.

  • luckyss

   Ja, dobro…odrasli naj se zmenijo kam ga bodo vtikali, mi je čisto vseeno, bo pa več žensk za nas ostalo;)……ampak za “božjo voljo”, pustite otroke na miru…
   Banda farška, pedofilska..

   • macon

    Zabevskaj hov hov in bodi čisto pri miru v bulmastifski garaži, ker bo tako manj bolelo, kuža.

    Banda pokvarjena komunajzarska.

    • luckyss

     Stotič ti povem in sto prvič boš “pozabil”…
     Ob tisti aferi sem bil med prvimi, ki smo zahtevali posnetke uličnih kamer in prav zaradi tega sem bil dve leti v “karanteni” na MMC..
     Daj si izmisli kaj originalnega, če te že resnica tako zelo boli..

     • macon

      Seveda je lahko posnetke kamer umaknila le globoka leva država s kadri v represivnih organih in pravosodju, kenede? Potem pa vse pometla pod preprogo.

      A si se dokopal do tega sklepa, tele zabito, ali ti še ni ratalo? Reci hvala ali pa hov hov. :)

     • luckyss

      Seveda so posnetke prikrili tisti, ki so takrat imeli roko nad policijo in javnim tožilstvom…to nam je menda vsem jasno ;)

     • Den456

      A si hotel imeti pornič za domačo uporabo?

 • luckyss

  Od kdaj pa v tej štali zagovarjate pedrčke…dobro, vemo, da pri cerkvenih pedofilih nič ne vidite in slišite, ampak to je pa novost..
  In vi bi radi vodili državo ?!….še narisane ovce bi vam ušle ;)

 • Franc Šink

  Galunič ? Kaj nista z kobalom imela nekaj skupaj?

 • rabbit

  Mari Galunić govori o lastnih interesih.

  MARIO GALUNIČ S.P.. 115.730,48 EUR

  Vir: Erar

  dr. Jožeta Možine pa ni v Erarju. Se pravi Možina je v službi na RTV, kot Galunić pa nič ne dobi še postrani kot Galunić.

 • Duhec

  Galunič je prijazen peder. In prijaznih ljudi je premalo.

  • Josip Broz Tito(УДБА)

   Prijazen peder? :)

   PS: Pametnih ljudi Sloveniji primankuje. :)

   • Duhec

    Pametni se ne izpostavljajo, še manj pa ukvarjajo s politiko.

  • Beličič

   Generale moj ti pucaš u civila!

  • Osti jarej

   …mene en klinc briga al je gej,al ni…..sluzast je

 • Josip Broz Tito(УДБА)

  Jebe mi se za RTV in Maria. :)

  PS: Problem ste vi SDS, da Slovenija nima prave desne stranke. Jebem vam mater. :)

 • Osti jarej

  …..koliko časa že, je na javni?…sto let?

 • Nocoment20.04

  Borijo se za svoje riti

 • Vlado77

  Galunič zame ni nek frajer- je predvsem kičast in komercijalen. Njegova bitka s Mišo Molk in hčero je boj enakih za prostor pod soncem RTV. Če pa je prijatelj Kobala to pove vse. Ga ne branim in nikoli ni bil moj fen. Če pa ta tip zraven službe lepo služi še kot SP – verjetni nima kaj za jokat.

  • Vera

   Mario ni zadovoljen z odnosi mnogih zaposlenih na RTV SLO . S svojim življenjem je sigurno zadovoljen , saj plača ni slaba . Tudi nas gledalce je motila Mišina hči Ula, ki ni dorasla poslu na nobeni niti lokalni TV v Sloveniji ji ne bi uspelo . Miša se pa naj že spoka v penzijo , saj se je dolgo sončila v soju žarometov .

   • luckyss

    Miša ne sme več v soj žarometov…se lahko stopi, no vsaj njen večji del ;)

  • Kosobrin

   Ula enostavno ni podedovala voditeljskih dobrih lastnosti svoje mame. To bi morali sami spoznati in priznati. Tista oddaja je imela zelo malo gledanost.

 • Kosobrin

  Galunič ni naštel in omenil novinark Carlove, Šetinčeve in Aščičeve! To ste storili in si izmislili kar vi sami, J.Ž., ker so vam pač trn v peti! Od zdraharskega portala pač ne moreš pričakovati nič lepega!

 • ĐĐ Style

  Ni vezano za temo, samo želim povedati, kako je lepše v naši deželi brez Janše.

  V prvih petih mesecih leta 2018 smo v Sloveniji zabeležili skoraj 15-odstotno rast prihodov turistov v primerjavi s preteklim letom. Po podatkih Evropske potovalne komisije (ETC) je Slovenija tako med top
  deset evropskih destinacij glede na rast turizma – in to izven glavne sezone

  • Republic Commando

   In kaj ma to z Janšo? A misliš , da če bi Janša bil na oblasti bi turisti delali ovinek??? Daj pojdi že na psihiatrijo na en ornk pregled.

  • učko

   Mah, da bi te ti tranzitni turisti pohodil in poteptal v stampedu, bimbo !

  • KP

   Misliš 200 odstotno rast prihodov vas čefutarjev in še bolj zažganih od vas,musligrantov?

 • Beličič

  Da vam Mario po nagi riti,bebci.

 • Osti jarej
 • Get Smart

  Pomni, kaj ti je bilo položeno v zibko:

  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
  seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
  vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
  ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  = poštenost,
  = pravičnost,
  = resnicoljubnost,
  = prijateljstvo do ljudi,
  = domoljubnost,
  = rodoljubnost,
  = svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI
  podarili svetu.
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

  • Get Smart

   Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

   Kaj smo torej rekli? Kaj pa stoji nasproti “kulturi življenja”?

   KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
   MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo = pedrstvo = pedofilstvo =
   detomorilstvo = uničevanje = UMOR = ropanje = LAŽ = blatenje ljudi = NORČEVANJE =
   sviranje
   kurtzu = prodajanje magle=
   skratka PARAZITIRANJE na ljudeh …
   transićizem = feminizem = kretinizem = drkalizem = pasjejebizem = vegizem = SOCIALIZEM =
   KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM = kozojebizem = vukojebizem
   … =
   tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM =
   = globalno pa kaviarŽIDOžido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI itd. SERBUSIZEM …
   (
   SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuška Sholtes ŠARAC …
   pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
   gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
   i tako dalje do tokija …)
   vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.
   .
   Vsi -izmi so izdelek kaviar ŽIDOKOMINTERNE in vsi so namenjeni poneumljanju in končno
   ZASUŽNJEVANJU ljudi.
   .
   .
   Jezus Kristus:
   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo osvobodila.«
   .
   »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

 • Get Smart

  Tovariš Mario Galunić je MURGL JUGOKOMUNNISTIČNI nastopljenček.
  Tovariš Boris pa je član tako KOMUNISTIČNE PARTIJE Italije kot tudi MURGL KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE.

  K besedam pusića Maria:

  na RTVSLO ni ljudi, ki bi se borili PROTI SVOJI bla bla bla,
  ampak
  so RTVSLO morda trije ljudje (Možina in še dva neznana),
  ki DELAJO za SLOVENIJO, za RESNICO, se torej borijo za SVOJO hišo, saj smo državljani Slovenije lastniki te hiše,
  in
  v hiši so še MURGL JUGOKOMUNISTIČNI “watchdogi” – psi čuvaji, kot si sami pravijo,
  ki tudi NE DELAJO PROTI SVOJI bla bla bla,
  ampak DELAJO za SVOJO MURGL JUGOKOMUNISTIČNO oz. kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO gazdo.

  Jelene, Vanje, pa transići tipa Eugenio i tako dalje do tokija, vse to je MURGL JUGOKOMUNISTIČNO celo samoimenovano “watchdogovstvo”,
  uradno pa njihova država (KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA) tem lažnivim psom pravi “družbenopolitični delavci KOMUNISTIČKE JUGOSLAVIJE”.

  Z besedami tov. MILANA KUćANA – predsednika PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČKE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji:

  “Družbenopolitični delavec je vojak revolucije”.

  • Get Smart

   Če še niso prepisali lastništva, je MURGL JUGOKOMUNISTIČNO trobilo “večer” v lasti dveh nabiralnikov:
   – enega (40 % lastnik) je kao 100 % lastnik tajkunćek Todorović
   – drugega (60 % lastništvo) pa si 50 % + 50 % lastita dva tajkunćija Hakla
   (vsak po 30 %).

   • Get Smart

    Razumemo?
    Ja, lahko onaniramo o lobijih bla bla bla,
    toda VSI lobiji, ki lobirajo na RTV SLO,
    so
    samo in le oddelki MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE
    oz. kaviarŽIDO KOMINTERNE.

    Pederastvo je ena od temeljnih agend kaviarŽIDO KOMINTERNE,
    zato je jasno, da na svojih medijih ali pa medijih, ki jih TOTALNO OKUPIRAJO, kot je to primer RTV SLO,
    gonijo svoje PEDRSKE, pasjejebske, muslićkulti in ostale kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNE propagande.

 • xtc

  Drhal.
  A sedaj pa sta Mario in Boris “prijatelja” zelo verjetno.

 • KP

  Galunič je tudi en tič,kot je bil Tič….

 • janez cepec

  vejmem, de ima homoseksualni lobi upliv na RTV, sicer bi Galuniča že zdavnej odfukal. pa program je tud bel pederski

  • ZatonMesecnikov

   kwaj zej janez, sedej se pa odloč. Čes za levičarje s tud za pedre (uziroma pod pedri: kdor hoče pč bit, sam nej ne sil druge u to, da mu ploskajo). Al pa bod desničar…

 • Beličič

  Marš u kurac.Pedri fuka potrebni.Išči gobe.

  • Beličič

   Save pusti jih kraj Drave.

   • Beličič

    Ne obračaj se ko bežiš.Ker ga v rit dobiš.Piss.

 • Beličič

  RTv vse ve.Nekaj poa si izmisli,da so obrazi mkisli.

  • Beličič

   Svinje!Mi ali vi?

 • Beličič

  Sami buzoranti.Čoban v novem gvanti.

 • Beličič

  Mario dobar ,fuka lačan,je vsaj pošteno plačan.

 • oto

  Če so na rtv problemi, bi bilo treba počistit Janjšev kader, tu je leglo težav.

  • Beličič

   Kaj bo Janez na rtv.Će ne ve zakaj se gre.

 • Beličič

  Mario je dober.Vi ste pa barabe zablojene.Ker pošteno ne znate preživet.

  • Beličič

   Drži.Vsak po svoje.

 • Beličič
 • Beličič
 • Beličič

  Akcija zamaški.Pička vam mrtva Majstrova.

 • Beličič
 • sodnikisozločinci

  Kako je ime najnovejši punci od Maria, morda kdo ve?

  • Garbage man

   Sem slišal da je Lorrrrellllaaa noseča z njim (zanosila je preko Versace firme), rodila bo Marišo (Mario+Miša), ki bo že imela vagino pod brado, tako, da ji ne bojo potrebne plastične operacije kot Miši, ki si jo je dvigovala vsake 2 leti

 • sodnikisozločinci

  Sem slišal, da sta se Mario in Boris igrala vlakec, ne vem pa, kdo je bil lokomotiva in kdo vagon.

 • Spartan

  Nova24TV! Predlog vašega delničarja!
  Namesto, da vsi skupaj jamramo kako je RTV u “curku”, predlagam sledeče:
  Vsem nam je jasno, da na mladih svet stoji! Vemo tudi, da po 40-ih, ljudem počasi začenja pohajati energija za spreminjanje sveta okoli sebe. To pomeni, da je v bodoče potrebno pridobiti čimveč MLADIH ljudi v rangu 18-35let, jih odvrniti od kretenske LGBTQBUZIVGUZI navlake in jih preko humorja usmeriti h kritičnemu in hkrati zdravorazumskemu pogledu na realnost.
  Kot protiutež reality-show-om in ostalim oddajam za čimprejšnje pobebavljanje mladine kot so BAR, Kmetija, Big Brother, mehiške, turške, španske in ostale tretjerazredne shit-hole nadaljevanke in bebave zabavne RTV oddaje, ipd…, predlagam, da se poišče visoko karizmatičnega voditelja/komika težke kategorije za novi talk-show na vaši televiziji. Z visoko kategorijo mislim na rang okrog Jurija Zrneca ali višje oz. nikakor nižje! Njegov/njun show “As ti tud not padu” ali Auerjev show iz devetdesetih “Poglej in zadeni” bi se lahko vzelo kot pozitivno referenco.

  Slovencem, predvsem mladim, resnično manjka neka pogovorno-zabavna oddaja na visokem in kvalitetnem nivoju. Show brez tipično slovensko zaprte zategnjenosti in ki gre lahko občasno s pravo mero tudi čez mejo. Za dobro reklamo! Preko zdravega humorja se lahko pridobi ogromen bazen MLADIH sledilcev, ki je konec-koncev motor družbe. Z dolgočasnimi sobotnimi prime-time oddajami tipa “Beremo” in nonstop politično obarvanimi (sicer odličnimi!) oddajami pa bomo žal obdržali samo starejše sledilce, ki pa so, kot zgoraj omenjeno, brez tiste prave energije za spreminjanje miselnosti na bolje. Z vsem dolžnim spoštovanjem do kulture branja, jasno!

  Torej! Namesto, da se zgražamo čez Borisa Kobala v smislu “Joj a si slišal kaj je zanč u kopru rekel kobal…ti baraba pokvarjena ti…” ga kontra sesujemo V NULO preko visoko gledanega talk-showa z RES KARIZMATIČNIM voditeljem/komikom tipa Jay Leno (Saturday Night Live), David Letterman (The Late Show), Thomas Gottschalk (Wetten, dass..?) ipd… in sicer v najbolj gledanem terminu v soboto ali nedeljo ob 20ih na Nova24TV!!!

  Skratka! Nova24TV! Če potrebujete še kakšne nove, sveže, inovativne in domiselne ideje za izboljšavo vašega sporeda, kar vprašajte nas, komentatorje! Denar je sicer vedno problem ampak z domiselnostjo se daleč pride.

 • Vucko Potoski

  a je tržaški bora tudi dvocevka ?

  • Garbage man

   Poglej arhive TV Koper-Capodistria in ga glej v oči pri skečih (pomoje je navrtal 3/4 kolegov)…..

 • Garbage man

  Kobal mu noče več kupit dildo, ampak mu svojega (rabljenega) ……..

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!