Na ptujski pošti prestregli pošiljko z belim prahom – 5 uslužbenk v karanteni

Foto: STA

Uslužbenki pošte na Ptujski cesti v Mariboru se je danes dopoldne iz ene od ovojnic vsul neznani beli prah. Ker gre za sumljivo pošiljko, so policisti in gasilci že zavarovali območje pošte, pet njihovih uslužbenk pa je ostalo v karanteni, so sporočili s Policijske uprave Maribor.

Pošiljko bodo prevzele pristojne službe in jo odnesle na analizo. Do prvih ugotovitev analize bodo potekali za takšne primere predvideni postopki, so še zapisali.

A. R., STA

 • Silka

  Nekomu je ostal sladkor v prahu, od sladkanja pustnih krofov.

  • Vera

   Če bi se kaj takega zgodilo vam , ne vem, če bi vam bilo za šale . :(

 • stajerc5

  Halo, zdaj je pa zadosti heca! Se malo, pa me bo strah kupiti kilo moke…Ce druga ne, bo babnca rekla, da jo hocem fentat!
  Lepo vas prosim Nova, javite se spet z taksno novico, ko bo posiljka dosegla svoj cilj, OK?!!!

 • cosmosjasnovidec

  Če bi malo bolje pogledali najprej naslov bi videli,da je pošiljka bila namenjena v parlament kjer so si naročili drogo za snifanje.
  Povsem razvidno je,da tovariš “pahorjut” pošilja naokrog neke čudne predloge,ker pošiljka ni prispela in ima krizo.

 • cosmosjasnovidec

  V mlajših letih je bil ciganski kozojebec v rit “foglof tumpek” partner tovarišu”milan kurčanu”in,ker nikakor ni mogel zanositi je zaradi tega “fogla”zapustil in vzel Števko. “Fogl”je pa nadaljeval svojo istospolno buzerantsko kariero in tako prišel v ciganskih krogih do naziva ciganski play gay “foglič”.Sedanji najboljši partner pa mu je levški kokodakar “janez cepec” kateri se prav tako slini na tem portalu..

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!