Na terorizem se ne smemo navaditi!

“Nad najnovejšim terorističnim napadom v Veliki Britaniji, kjer je samomorilski napadalec na prizorišču koncerta ubil več kot dvajset ljudi, med njimi tudi otroke, smo šokirani, ne pa tudi presenečeni. Glede na serijo napadov po Evropi na žalost lahko sklepamo, da se praksa, ki jo poznamo predvsem v vrstah islamistov, ne bo nehala, ampak še bolj zaostrila,” z žalostjo ugotavljajo v Krščanskem forumu SDS.

Kot poudarjajo je k temu žal veliko pripomogla tudi nerazumljiva politika odprtih vrat, ki je pod pretvezo humanitarnih razlogov odprla vrata migrantom iz muslimanskih držav, vendar so bili to predvsem za boj usposobljeni moški, med njimi tudi teroristi.

“Napad na nedolžne ljudi, predvsem, če je bil storjen iz verskih motivov, je vreden najostrejše obsodbe. Gre za strahopetno dejanje, za katerega ni nobenega opravičila.”

Vrnitev k Bogu, ki ni Bog ubijanja
Krščanski forum SDS izraža sožalje s svojci ubitih in hkrati poziva vse kristjane ter ljudi dobre volje k molitvi za žrtve in njihove žalujoče, hkrati pa tudi k aktivnemu krščanskemu življenju. Evropa je namreč postala tarča terorističnih napadov tudi zaradi svoje odpovedi krščanskim koreninam – na ta način je izgubila potrebno zaščito in blagoslov.

Prav tako v Krščanskem forumu SDS nikoli ne bodo sprejeli besed, da se moramo na takšne dogodke navaditi in da bo to postal del našega vsakdana. Odločno izpostavljajo, da banaliziranje nasilnih dejanj, kot je napad v Manchestru, pomeni pasivno podporo nasilju, zato je treba storiti vse, da bi takšne dogodke v prihodnje lahko preprečili. Na žalost pa takšnih dogodkov ne moremo predvideti in povsem preprečiti, zato smo še toliko bolj povabljeni k čuječnosti in pripravljenosti. Evropa, z njo pa tudi Slovenija, je namreč na pomembnem razpotju – ali bo še bolj zaostrovala sekularizacijo (in z njo na drugi strani tudi utopijo o mirni multikulturnosti) ali pa se bo vrnila h krščanstvu. “Prepričani smo, da je rešitev v spreobrnjenju in vrnitvi k Bogu, ki ni Bog ubijanja, pač pa, kot je zapisal naš največji pesnik France Prešeren, “pravi Bog se kliče Bog ljubezni”,” še sporočajo v Krščanskem forumu SDS.

C. Š.

 • Franc Šink

  Vem da tvegam kazensko prijavo, ampak g.Hitler je imel vsaj nekaj prav.

  • luckyss

   V čem pa ?!
   Da je edina rasa vredna preživetja nordijska…
   Če bi Dolfi dobil vojno, mi Slovani ne bi preživeli, kolaborante bi “umaknil” prve…nihče ne mara izdajalcev lastnega naroda..

   • Steiermark

    Da je “imel prav”, zase, (avtohtoni Slovenci ne spadamo med Slovane – poglej si analize DNK, ter vztrajanje pri teh trdivtvah,imate zasluge vi Slovani – jugoslovani! ) potrjujete slovani – jugoslovani, ki ste nas 1991 odkrito (po predhodni okupaciji 1918) vojaško napadli, pa ne zaradi vaše slovanske pripadnosti, s katero mi nimamo nič, pač pa zaradi vaše agresivne in požrešne politike divjakov, ki si lastijo (sve je moje…njeee.) vse, kar vidijo okrog sebe in zasmehujejo in uničujejo tisto, česar nemorete imeti in nimate in nikoli neboste imeli, zahodne civilizacije in takšnega DNK-ja – ker ste kot musliji v Evropi, vsi bi se morali podrejati vam, ki naše kulture in nivoja civilizacije niste sposobni niti razumeti, kajšele se neškodljivo obnašati v njej, ne da bi škodili oz. ovirali razvojn človeštva! Pravi kolaboranti pa ste ravno vi, ki ste tako hitlerju kot stalinu, družno s titom, lizali in nastavljali ri…ti!

 • garfi

  AKCIJA DANES
  Odbor za varstvo pravic vnukov in starih staršev vabi na obletni shod za spoštovanje človekovih pravic vnukov in starih staršev, ki bo v torek, 23. maja 2017, ob 15. 30 uri pred stavbo Državnega zbora Republike Slovenije na Trgu republike v Ljubljani.

  Govorci na shodu bodo Metka Zevnik, predsednica združenja Glas starih staršev, Borut Pogačnik, sociolog in psihoterapevt, Roman Vodeb, psihoanalitik, Andrej Breznik, predstavnik lokalne skupnosti kraja Pameče, kjer čaka koroška dečka dom in ljubem objem babice in dedka, njune družine, Nada Žgur, profesorica, Franci Donko, socialni delavec, predsednik Odbora za varstvo pravic vnukov in starih staršev.

  Vabljeni vsi ljudje dobre volje, prinesite slovensko zastavo, lepe transparente in kakšno ljubko plišasto igračko.

  • luckyss

   Dobro, da si povedal…Bom tja postavil “svečkomat”…dobra tržna niša ;)

   • garfi

    natakni nagobčnik

  • janez cepec

   BERGLE PRINESITE S SEBOJ

   • garfi

    seveda, pridejo prav za kakšnega cepca

   • Steiermark

    če bi jih rad dobil po svoji prazni buči, si jih, kot provokator z druge strani ceste, prinesi s sabo in si izberi kakšno žrtev, ki ti bo to omogočila…..

    • Capi

     Cepec rabi samo eno orenk klofuto okol kepe, pa bo zaenčas mir….

 • Olga

  Volitve! Odločna politika! Molitev!

 • janez cepec

  krščanarji u SDS, če to res so, nej se rej brigajo za to, kašne pizdarije jim njihov veliki vodja deva ke okol, kok je dnara od šverca utaju, pa kašn razdor med Slovenci deva, de o tem, de je notoričn lažnivc ne govorim. Bojo mel dost dela. skratka, če je u njem kej krščanskiga, sm jest papež. u cerku se pa tko hod samo kazat, de “fis” točke nabira-. sploh pa, enkrat komunajzar zmeri komunajzar

  • Steiermark

   Tudi tvoji, “naravno pravni” in “etični” izmečki človeštva se hodijo, in ti zares, kazati v cerkev, medtem ko pozivajo svoje podložne jugosrbske hlapce, da lepo “okrasijo” slovenske cerkve, v Sloveniji, z antislovenskimi parolami in antikrščanskimi, pozivajo h klanju Slovencev , potem bi pa ti in tvoji psički radi lajali o “genocidu ” glede Hitlerja, medtem ko ste sami in vaši očetje, po navalu v Slovenijo, 45 leta, potem ko so evropo nacisti sami zapustili in podpisali kapitulacijo,, poklali, na zverinski način več kot 200.000 samo Slovencev – opravili genocid nad slovenskim narodom…….

 • cosmosjasnovidec

  Ko se bo pojavil prvi teroristični napad bo treba udariti po vseh čefutarjih ter posebej po musličih ne glede kdo je bil kje zraven in kdo ne.
  Spuca naj se golazen balkanska ter kamelotrajbarska čimprej po mirni poti iz Slovenije drugače bo dobila pospešek kakršnega ne bo pozabila.

 • šmentanamuha

  Danes so musliji pred džamijo v Lj zasadili drevesce miru in nas pozvali, da lahko pridem tja v miru pomolit. Zanimivo, ampak noben pa še ni rekel, da obsoja zverinsko divjaštvo samooklicane islamske države in kriminal, ki ga azilanti zganjajo po Evropi.

  • xtc

   Koran lepo piše ;da je dovoljeno ;da nevernikom lažeš in jih zavajaš ;da pomagaš tako k zmagi Alaha:
   Razne take geste so blef saj jih velika večina misli ravno to kar je zapovedal Mohamed v knjigi in tu ni dvomov oz: jih ne sme biti:

  • samotoje

   Lepo, da so zasadili drevesce. Bodo imeli vsaj to- drevesce.

  • Steiermark

   Oni se šele pripravljajo, da se pridružijo k “molitvi za mir” po Evropi – Sloveniji, zato nemorejo obsojati svojih “učiteljev”, sicer pa njihovi vodje že pozivajo h genocidu Slovencev ter prevzemu oblasti nad nami, ki bomo, bojda, po njihovih mokrih sanjah, čez 20 let že prav minimalna manjšina….

 • montyamp

  Strpnost med podganami === samomor ,
  Ja s čim so pa prišli kurćanisti na oblast ???
  IVEK KDO TE JE UBIL ???
  https://www.youtube.com/watch?v=7AaeV17w3Os

 • pacienT

  Po toči zvoniti je prepozno …

 • xtc

  Na terorizem se ne smemo navaditi;ampak ga izkoreniniti;kot tudi tiste ;ki ga pridigajo ali nagvarjajo k njemu tako ali drugače:

 • Caetano

  Zelo dober clanek! Res se ne smemo navaditi na islamski jihadisticni terorizem kot nas prepricujejo evropske elite, ki so same krive za sedanje stanje.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!