Najbolj vplivni posamezniki sveta bodo konec vikenda preživeli v osrčju slovenske prestolnice

Kanadski psiholog dr. Jordan B. Peterson (vir: twitter)

Ta konec tedna se bo v slovenski prestolnici prvič do sedaj mudila vplivna globalna lobistična smetana s področja politike, gospodarstva, varnosti in medijev, ki bo sestankovala za zaprtimi vrati. V skladu z napovedmi naj bi se v Ljubljani mudilo šest nekdanjih premierjev, trije nekdanji predsedniki držav in številni ugledni misleci, med njimi pa bo opaziti tudi nekaj Slovencev.  

Glavno pravilo zasebne lobistične lože je zaupnost, članstvo v njej pa je mogoče le na podlagi ustreznega priporočila. Trilaterala je bila ustanovljena leta 1973 s strani nekdanjega svetovalca za nacionalno varnost ZDA Zbigniewa Brzezinskija in milijarderja Davida Rockefellerja, ki velja za potomca ene izmed najbogatejših in najvplivnejših družin v ZDA, ki ima tesne povezave z ameriško administracijo. Po tem, ko je vnuk naftnega mogotca Johna D. Rockefellerja lani marca zaradi srčnega popuščanja umrl pri svojem 101. letu, je bilo premoženje dinastije ocenjeno na kar 3,2 milijarde evrov.

Mudilo se bo 200 vplivnežev
Po navedbah Večera je Trilaterala v sedemdesetih letih prejšnjega stoletja pričela delovati kot zasebni internacionalni forum iz Severne Amerike, Evrope in Japonske, z namenom pospeševanja sodelovanja med industrijsko razvitimi območji.  Ta konec tedna se bo v prestolnici v okviru evropskega srečanja Trilaterale mudilo 200 vplivnežev s celotnega sveta. Srečanje, na katerem bo rdečo nit predstavljala gospodarska prihodnost Evrope v luči 10-letnice propada investicijske banke Lehman Brothers, s katero se je pričela svetovna finančna kriza, bosta po navedbah STA gostila evropski član predsedstva Trilaterale in nekdanji predsednik Evropske centrale banke Jean-Claude Trichet in predsednik uprave Gorenja Franjo Bobinac. Ta je po navedbah Vanesse Čokl postal slovenski trilateralec na podlagi priporočila nekdanjega predsednika uprave NLB Marka Voljča in hkrati prvega člana Trilaterale iz Slovenije. Sicer pa je med slovenskimi trilateralci opaziti tudi predsednika upravnega odbora Outfit7 in soorganizatorja srečanja Žigo Vavpotiča in Marka Borisa Andrijaniča iz družbe Uber Varšava.

Foto: epa

Manjkal ne bo niti svetovno znani psiholog Jordan Peterson
Srečanja se bodo udeležili nekdanji predsednik Evropskega sveta Herman Van Rompuy, nekdanji predsednik Evropske komisije Jose Manuel Barroso, šest nekdanjih premierjev, trije nekdanji predsedniki držav in podpredsednik Evropske komisije Frans Timmermans. Med njimi bodo po navedbah Večera tudi globalno razprodani psiholog Jordan Peterson, ki je doživel medijski preboj po bojkotu rabe novih spolnih zaimkov za transseksualne osebe na torontski univerzi, nekdanji generalni sekretar Nata Jaap de Hoop Scheffer, Nigel Higgins iz londonskega vrha Rothschild&Co, šef JPMorgan Chase International Jacob Frenkel, šef Münchenske varnostne konference Wolfgang Ischingeršef bančne skupine KBC Thomas Leysen, nekdanji italijanski predsednik vlade Mario Monti, nekdanji šef EBRD Jean Lemierre, Lionel Barber iz The Financial Timesa, slovenski profesor na Stanfordu Jure Leskovec, predsednik uprave Atlantik Grupe iz Zagreba Emil Tedeschi in mnogi drugi. 

Po besedah Bobinca prihajajoče srečanje predstavlja veliko priložnost, da Slovenija okrepi vlogo vodilne v regiji. Ta dogodek bo nedvomno odličen za več kot 200 udeležencev iz vrst Trilaterale in goste, ki bodo imeli omogočen dostop. Sicer je Slovenija vse od leta 1998 članica Trilaterale in velja za eno izmed zastopanih in aktivnih držav na prebivalca v Trilaterali.

H. M.

 • Osti jarej

  …hmmmm….o čem bo šla debata?

  morda o tem

  https://www.youtube.com/watch?v=5vPtMtKYkzM

  • večni srb

   Končno so se ti uresničile sanje, ne boš več poslušala o teorijah zarote ampak jo boš živela.

   • Osti jarej

    …tvoj cinizem je odveč….teorij zarot NI….obstajajo samo zarote….kdo ti je kriv,če ne moreš odpreti vseh oči :-)

 • RATATA

  “Po besedah Bobinaca prihajajoče srečanje predstavlja veliko priložnost, da Slovenija okrepi vlogo vodilne v regiji. Ta dogodek bo nedvomno odličen za več kot 200 udeležencev iz vrst Trilaterale in goste, ki bodo imeli omogočen dostop. Sicer je Slovenija vse od leta 1998 članica Trilaterale in velja za eno izmed zastopanih in aktivnih držav na prebivalca v Trilaterali.”
  … seveda, zato so vrednote razvrednotene in zato se Država v svoji državnosti ne uveljavi! Višji interesi in izbris.
  To so krivci za uničenje vsega v tisočletjih zgrajenega.
  To so imena, zaradi katerih človek ni več človek.
  To so odgovorni za masovne migracije, ki jih planet še ni doživel!!
  in, kot pravi Bobinac, Slovenija ima vodilno vlogo v regiji, ki jo lahko še okrepi!
  Ni smešno!

  • večni srb

   Slovenija je tako zavožena, da lahko Peterson edino pridiga. Najbolje bi bilo, če bi se pogovarjal s Pahorjem, me res zanima kako bi naš general maršal zagovarjal svoje brutalne reforme.

   • Slehernik

    Jaz pa bi rad videl kako bi v debati uničil onega tresuljkota žižka

  • samsara

   Ne le, da ni smešno.
   Je nadvse zlovešče.

 • ljubinica

  Ha ha
  Slovenijo so si izbrali za srecanje.
  Unicevalci Evrope. Protagonisti NWO.

 • Olga2345

  Drugam ne upajo več?

 • karpelec

  A se bo tresla samo Ljubljana ali celotne Butale?

 • Grog

  Ne morem verjet ;) prvic od kar obstaja Nova24tv , berem normalen clanek ;) Ah kam gre ta svet ;)

  • Cucurbita Pepo

   Še slepa kura zrnje najde… zdaj pa nazaj h Kučanu, LGBT in proti varstvu narave.

 • večni srb

  Nujno je treba povabiti zraven Žižeka, da niti vsi ti neoliberalci skupaj sploh ne bodo prišli do besede.

  • pajac debeli

   Če bi povabili Žižeka, bi mu Peterson spet rekel, da je idijot in prav bi imel. V stranki levica, bi pa zahtevali njegovo aretacijo zaradi sovražnega govora.

 • večni srb

  Jaz bi gospoda Petersona vprašal nekaj povsem drugega.
  Zakaj ljudje vidimo svet postavljen pokonci, če pa vemo, da pada svetloba v naše oči obrnjeno, možgani pa nato sliko obrnejo na glavo ter ustvarijo iluzijo neba in zemlje?

  Videti pomeni verjeti, vendar danes vemo, da ne smemo več zaupati lastnim očem temveč moramo do opazovanega vzpostaviti notranjo refleksijo, z lastno duševnostjo. Ampak naša zavest je ustvarjena tako, da neprestano laže sama sebi, sicer bi svet zgledal nesmiseln. Kako bi sploh zgledalo iz stališča svetlobe, fizikalni zakoni delujejo isto v obe smeri neba, le časovno prostorskega vektorja vplivov se ne da obrniti v nasprotno smer. Bi ja zgledalo, kot da visimo iz nekega stropa in zremo ponoči dol v neskončno praznino, kot eni taki ljudje netopirji.

 • Felikss_AH

  Ma vidi ti vraga… Globalistična družbica se bo dobila kar v Ljubljani in glavni gostitelj je Jean-Claude Trichet (nekdanji predsednik EUropske Centralne Banke)… prisoten bo pa tudi naš stari znanec Jose Manuel Barroso ki je ob svoji zakoniti “abdikaciji” zaupal širnemu svetu da si za največji uspeh za časa njegovega “kraljevanja” kot EU Predsedniški-Komisar, šteje da so EU meje OSTALE NA STEŽAJ ODPRTE. Za nagrado pa je dobil novi prestolček kot – Chairman and Senior Adviser to the international arm of Goldman Sachs. Goldman Sachs pa je “hranilnica” ki ima prste zataknjene v Centralni Banki EU… kjer je delal tudi sedanji predsednik EUropske Centralne Banke – Mario Draghi. Tudi zloglasni Peter Sutherland je delal v Goldmanu in potem še kot UN Special Representative for International Migration… na kar se je pa na našo “neskončno žalost”, tebi nič meni nič – stegnil.

  Zanimivo je pred vsem zakaj Ljubljana… kakšno težo ima “najlepše mesto na svetu” Globalistom-Multikulturalistom??? Ljubljana je v Sloveniji in … madonca… pa Slovenija je trenutno glavna in EDINA vstopna točka na Jugo-Vzhodnih Marakesh-Vratih za neskončne trume “imigrantov”, “azilantov” in podobnih “beguncev” v boljše življenje. Španska Jugo-Zahodna Marakesh-Vrata so zdaj na stežaj odprta… v Sloveniji pa se slišijo neki “nerazumni” glasovi bunta ki bi Marakesh-Vrata najraje zaklenili.

  Goldman Sachs, Rothschildovo Omrežje Centralnih Bank, IMF, EU Centralna Banka, in bog si ga vedi kdo še ne ima gore denarja na paletah v skladiščih namenjenih masovnem Marakesh-Preseljevanju “potrebnih”… in tudi pumpanju v MasterCard UN kartice. Tu so še Soros-eve kriminalne NGO združbice in “njegovih” 28 U$ milijard “podarjenih” njegovi Open Borders Fondaciji.

  Edina nenavadnost je da so povabili Jordan Peterson-a… nekoga ki ni glih na njihovih frekvencah, a prav zaradi tega njegova prisotnost bo ublažila zlonamernost tega zbora Anti-Nacionalne garde. Upal bi staviti da prav v tem grmu tiči debeli masni Marakesh-zajec… in če bodo trume “beguncev” v boljše življenje kmalu nemoteno preplavljale Slovenistan… potem bo to – naverjetneje prav TO!

  • samsara

   Zlovšče mi deluje ta koncentracije globalnih destruktorjev, če se blago izrazim. Kot nekakšni jezdeci apokalipse.
   Lahko, da so tvoje domneve pravilne.

   • Felikss_AH

    Smrad je tako intenziven da kar samo od sebe nakazuje na to

    • samsara

     Ta ‘smrad’ sam zaznavam še na subtilnejšem nivoju, z besedami težko opisljivem.

  • šmentanamuha

   Mislim, da imaš prav.

  • exposingthetruth1111

   Te bande resnično ne maram, največji zlikavci na Svetu.

 • pajac debeli

  Trilateralna komisija, za kozlat. 200 usranih parazitskih globalistov in sovražnikov narodne države. Naslednič povbite še Bilderburgreje, ko ste že pri tem. Marš ven golazen globalistična in internacijonalistična! Razen Petersona, ki se je zgleda malo izgubil, ne rabimo tu na obisku nikogar od njih.

 • Bobo

  Elita v najlepšem mestu na dan okronanja Zokija za še štiri leta. Neprecenljivo.

 • večni srb

  Ljubljana, iluminatijem, okultnim mističnim ložam in ljudem močeradom prijazno mesto!

  • večni srb

   Kdaj gremo grdo gledat, glasno skandirat in pisat udarne pamflete?

 • soc

  Glede na res izbrane naštete “gostitelje” (Trichet in Bobinac osebno zanesljivo ne bosta plačevala prevoza in nočitev, me pa zanima, kje in na čigave stroške se bodo gostje prehranjevali – MZZ RS?) sem izjemno skeptičen glede občeslovenskih dobrobiti tega zanimivega srečanja. Sem pa prepričan, da bo nekaj posameznikov močno srednjeročno profitiralo od tega networkinga.

 • THOR

  JA PRAV SMEŠNI,celo žalostni ste !!! bogi na duši,ker le gobcate naredite pa NIIIIČ ,GNOJI !!!!!!!!!!!!KJE SO KOCKE !!!?????????BEDAKI SAMOMORILSKI !!!!!!! KONEC VAS JE BLIZU :::pRIHAJAJO “žavbijci”!!! PRVO V kamnk POL PA RAZPLOD PO “DOMOVINI ” ,KI STE JO VIIII IN VAŠI LEVAKI UMORILI !!!!!!!! PREKLETI BODITE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! USRANETI !!!!!!!!!!!!

 • antimur

  Že to pove dovolj, da je eden izmed gostiteljev tudi Franjo Bobinac, isto mafijsko sranje kot Janković.

  • večni srb

   Slabše. Neprimerno slabše.

 • šmentanamuha

  Globalna masonerija se je pojavila dan pred najbolj napetimi volitvami v našem glavnem mestu. Res nenavadno, glede na to, da Slovenija niti v svetovnem niti evropskem merilu ni politični faktor. Zdaj lahko poskušamo uganiti, KDO je glavna tarča njihovega obiska. To je znamenje, da so letošnje lokalne volitve izrednega pomena tudi za NWO evropsko elito. Šarca bodo uvili kot plastelin, Cerarju bodo obljubili še nekaj dodatnih bonbončkov, da bo teslo pohlepno naredil še več škode, kot jo je že. Očitno hočejo, da Jankovič ostane, saj je v spregi z levo vlado najboljši garant za izvajanje marakeškega migracijskega načrta. … tega obiska se ne moremo veseliti….

  • exposingthetruth1111

   Da bodo ti pokvarjenci prišli k nam, lahko pomeni samo zelo zelo zelo slabo za nas.
   Jordan Peterson je še edini ok, ostali pa so sovražniki človeštva številka 1.

 • exposingthetruth1111

  Barabe ki so dejansko krive za to da ilegalci prihajajo k nam, se pravi tisti ki so vzrok teh masovnih vsiljenih migracij prihajajo v Sloveniji. Saj ti ljudje s svojim denarjem obvladujejo neprofitne organizacije in so njihovi predniki financerji komunizma, dandanes v Zahodnem Svetu so pa financerji kulturnega marksizma.

 • Slehernik

  Imam karto za Petersona. Komaj čakam

 • Slehernik

  Nova 24, naredite intervju s Petersonom!!!!!!!!!!!

 • Šobar Davorin

  Se poroča o gospodu upokojencu po imenu Jose Manuel Dorao Barroso. kenede. Onemu ki se je iz adjutanta gospoda Junkerja, znanega po davčnih fintah, upokojil kar pri slavnem Monsantu, izdelovalcem strupov, ki se je po njegovem prihodu priključil strupenjaču Bayerju. In so,recimo, letos združeni in pod svetovanjem gospoda upokojenca, pridobili nekaku časovno limitirano dovoljenje za škropljenje po ES. Buh vej če bojo tut u to smer odločali. Gospoda iz Trilaterale. Iz Bobincam & Voljčam. Bi pa na totem sestanki raje videl kakšnega psihoterapevta. Ne psihologa.

 • Nata

  Silni dogodki v lJubljani ??? Ni, da ni !
  Za krono pa bo na Knjižnem sejmu drugi teden predaval . . . . .
  https://www.portalplus.si/2977/zahar-prilepin/

 • yallawalla

  ja, zdej pa bo…. če bosta pa Bobinac in Voljč, pol pa ziher bo….. mogoče bo došao i kum iz Crne Gore…. tolk se prtožujete čez jugo… ampak dolanc bi tole sredio s par kalibri 7.62mm. Zbog saradnje sa stranim obaveštajnim elementima :)

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!