Nekdanji programski svetnik RTVS in protikatoliški levičarski radikalec Domen Savič znova nadleguje podjetja, naj ne oglašujejo na Nova24TV

Domen Savič (vir: STA)

Skrajni levičarji nadaljujejo v svojem slogu. Ko ne morejo zmagati z argumenti, se spravijo na nasprotnikov vir prihodka. Tako te dni levičarski radikalec Domen Savič nadaljuje s svojim nadlegovanjem podjetij, ki oglašujejo na portalu Nova24TV, in jih poziva k prenehanju oglaševanja.

Domen Savič je podobne metode uporabljal že v preteklosti. Takrat smo poročali, da preko e-mailov poziva podjetja, naj prenehajo z oglaševanjem pri medijih, ki ga žulijo. Savič, ki je v času vlade Mira Cerarja postal del programskega sveta RTV Slovenija, je tipičen predstavnik lažne civilne družbe. V preteklosti je bil znan uporabnik spletnih omrežij, dejansko pa je radikalni levičar, ki ga je Twitter suspendiral, in je po poročanju Požareporta bizarni medijski produkt nesojene generalne direktorice RTV Nataše Pirc Musar. Najbolj znan je po svojih ekstremno nestrpnih tvitih do katoličanov, ki jih je v predvolilni kampanji za spremembo družinskega zakonika imenoval kar “klerokatolibani”.

Kar je še bolj zanimivo, je dejstvo, da kolikor Savič napada vir prihodkov oglaševalcev Nova24TV, niti najbolj obveščeni novinarji ne vedo, s čim se je on sam preživljal v preteklosti. Po javno dostopnih podatkih je Savič od oktobra 2015 ustanovitelj in direktor ljubljanskega inštituta Državljan D, zavoda za spodbujanje informacijske in medijske pismenosti, vendar pa ni znanih nikakršnih podrobnosti glede finančnega poslovanja njegovega zavoda.

Medijski prostor dobil v Večeru in Delu
Zdaj v imenu zaskrbljene javnosti po zobeh vlači Telekom Slovenije pod pretvezo še ene organizacije z imenom Better Media. Medijski prostor za njegova odprta pisma so mu tako namenili tako v Večeru kot Delu. Njegov džihadizem proti drugače mislečim pa je podprl še en radikalni levičar, Boris Vezjak, z besedami: “Domen Savič znova opozarja na nedopustno prakso največjih slovenskih oglaševalcev, ki se zgolj na deklarativni ravni zavzemajo za družbeno odgovornost in etiko besede, v resnici pa se oglašujejo tudi v tistih domačih medijih, ki so že dolgo nazaj opustili vse standarde novinarskega dela.”

Jasno je, da Savič in druščina sledijo navodilom, ki jih je v vodiču za levičarske aktiviste zapisal Saul Alinsky v knjigi Rules for Radicals (v prevodu: Pravila za radikalce). Vseeno se Telekom, ki se je znašel na tnalu zaradi oglaševanja pri Nova24TV, ni uklonil pritiskom, s čimer so dali vsem jasno vedeti, da jim ni do politike, temveč zgolj do uspešnega poslovanja, kar je nadvse hvalevredno.

Telekom se ni uklonil
Tako so v odgovor Saviču zapisali: “Ko govorimo o oglaševanju, je naš izključni namen komuniciranje oglaševalskih sporočil, torej naše ponudbe, medtem ko veste, da na vsebine, ob katerih je oglas objavljen, oglaševalci nimamo vpliva. Z oglaševanjem v posameznem mediju, pri čemer v Telekomu Slovenije oglašujemo v mnogih slovenskih medijih, se oglaševalci tudi ne opredeljujemo do njegove uredniške politike.”

Svoje o celotni praksi so imeli za pripomniti tudi uporabniki socialnih omrežij, ki so izpostavili, da na spletu ne oglašujejo podjetja neposredno, temveč oglase servirajo algoritmi zunanjih ponudnikov. Tako je tudi jasno, da Saviču ne gre za direktni napad na Nova24TV, temveč za ustrahovanje podjetij. Kakor so režimski mediji pred volitvami ustvarjali klimo, ki je bila osnovana na nesodelovanju, tako zdaj njihovi podaljški želijo na enak način osamiti vse, ki si drznejo razkrivati resnico.

A. B.

 • Stric iz ozadja

  A to pa ni svoboda govora? Brez nagobcnikov pa to.

 • ŠČŽČŠČŠŽČČŠŽČŽŽŠČŠČŠ

  Po Alexa rank je Nova 24 TV 11 najbolj obiskana stran v Sloveniji in se vzpenja če omejimo to samo na slovenske strani je Nova 24 TV na 5 mestu tako, da se ni za bati, da bi oglaševalci šli stran od tako obiskane strani.

  Pač levičarji se ne spoznajo na gospodarstvo in marketing kako to vse deluje to je že dokazal prvak Levice in kordinator vlade Liuka Mesec, ko se je z svojim neznanjem osmešil pred celotno Slovenijo na javni televiziji.

 • janko

  VSI PODJETNIKI, VSI DOMOLJUBI – OGLAŠUJMO NA NOVA 24 TV!!
  Nova 24 TV, odprite široki portal oglaševanja – takega s slikami, mali in veliki oglasi!!! Postanite velik portal!

  • AlojzZ

   “Vsi podjetniki”

   Za veliko večino podjetnikov to ni reklama temveč donacija.

 • Djuro Sumar

  Le kakšen smisel ima oglaševati na NOVA24TV, če jo gleda le 1,5% gledalcev.

  • Anton

   mene bolj zanima čemu si ti še tu, če te NOVA24TV tako moti. S svojimi provokacijami itak nič ne dosežeš, Res si bogi, bo treba na sianso.

   sarkazem press

   • rabbit

    Janšitis ga daje takoj ko se ga odstavi od korita bo bolje.

   • Djuro Sumar

    Zakaj misliš, da me NOVA24TV moti? Človek je informiran le tako, da spremlja vse politične opcije. Normalno je, da ne mislijo vsi tako kot mislim jaz.

   • Djuro Sumar

    Od kje ti ideja, da me NOVA24TV moti. Da je človek informiran mora spremljati vse politične opcije. Normalno je, da ne mislijo vsi tako, kot mislim jaz.

  • čopkovseved

   Ti si njegov zvesti bralec!

   • Franc Šink

    Zvestoba do groba.

   • Djuro Sumar

    To se ti le dozdeva. Ne berem člankov, temveč le prebiram vaše trapaste komentarje in vas majčkeno provociram. Zlasti so mi všeč komentarji ANE JOB, ker rada debatira o sexu.

   • Djuro Sumar

    Ne berem prispevkov na NOVA24TV, ne berem reklam, preletim le komentarje in nanje odgovorim, da koga malo razjezim. Kar se reklam tiče, imam tudi na poštnem nabiralniku nalepko, da mi ne dostavljajo reklam.

 • sloustava

  Nevaren taliban Kucanovega kova…ali bolje Kucan-Golobicevega kova. Vsi trije nimajo pol toliko inteligence in znanja, domoljubja, sposobnosti in morale kot najbolj zabit taliban, oz. po vase “klerotaliban “.

 • Soave

  Ja, tale je dobra !!!
  ” “Domen Savič znova opozarja na nedopustno prakso največjih
  slovenskih oglaševalcev, ki se zgolj na deklarativni ravni zavzemajo za
  družbeno odgovornost in etiko besede, v resnici pa se oglašujejo tudi v
  tistih domačih medijih, ki so že dolgo nazaj opustili vse standarde
  novinarskega dela.”
  Kaj za vraga pa so po Vezjakovo standardi novinarskega dela ?? Naj poučuje koga drugega. Imel bi dovolj dela !
  Oglaševanje je denar za oglaševalca in oglaševanca !

 • Lea Pralines

  BRAVO SAVIČ…tako delaj še naprej pojačano!!!

  • Tanja Bor

   Se strinjam. Kar naj piše kaj ga učijo, Nova24 pa naj o tem poroča. Ljudje morajo slišati, kaj in kdo se skriva za pravičniki levice.

  • montyamp

   Hehehe , konec ni več daleč , vedno pride po takih strahu polnih iracionalnih želja .

  • šmentanamuha

   Ti si tipična balkanska budala, ki svoje pomanjkanje pameti rešuješ na način, da drugemu prepoveš odpreti usta. Nato pa si domišljaš, da si pametna. Odjebi.

 • montyamp

  Komunisti pustošijo po Sloveniji cca.100 let .
  Dokler ni bilo banditov , se je Slovensko gospodarstvo lahko kosalo z germanskimi .
  Danes uvažajo mladiči udbopartijske teroristične celice kriminalce iz afrike in napadajo slovenske medije .
  Če bi UDBOVSKA DECA bili tako pametni kot si mislijo da so , ne bi na leto zbežalo 8000 Slovencev v tujino in to s trebuhom za kruhom .
  Napad na slovenske novinarje je kriminal .
  Shranite prosim podatke o izdajalcih , ker naslednja lustracija , če ne bo učinkovita , na široko odpira vrata širjenju afriških virusov , na katere niso imuni niti gošarski mladiči .

 • čopkovseved

  SaviĆ , izvorno? Mar ni bil neki Savić zagrizen Srb in oficir v JLA ??? Naj kdo pomaga razvozlati njegovo poreklo in vsem nam bo jasna njegova agenda!

  • lokec

   Poznal se m več Savićev invsi so bili Srbi.

  • montyamp

   Iz Srbije pobegli kriminalci so se namnožili med poštenimi Slovenci .
   Rezulat :
   TRI UNIČENE DRŽAVE V 100 LETIH :
   SHS —– YU —–SLO

 • montyamp

  Udbožvepleni plavooki murglosrbski prekmurec naj s svojo teroristično celico , s katero pere denar pokraden slovencem , vrne oropano , ne da za nagrado ubogi narod dobi ATENTATE :
  K*R*A*M*B*E*R*G*E*R—S*L*I*V*N*I*K*—G*O*L*U*B*—J*A*M*N*I*K….
  HANZA PROSTITUTE izdajalce slovenskega naroda , treba predati ljudstvu , naj se jim sodi kot izdajalcem domovine , ker napadajo slovenske medije in novinarje .
  komunisti niso Slovenci , preveč Škode so naredili prizadevanjem za boljše življenje .
  Uničili so v 100 letih 3 države , SHS–YU–SLO
  Iz nacIzma smo prišli pod gošarske skrivače in njihove mladiče .
  Banda nam uničuje vsakdan .
  SMRT MURGLOSRBSKEMU FAŠIZMU –SVOBODA SLOVENSKEMU NARODU

  • Jože

   Kaj si ti kakšen liter šnopsa ali šljivovko maznil

 • montyamp

  MURGLOSRBIJA SPET NAPADA :

  IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-
  IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-
  IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-
  IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-
  IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-
  IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-
  IĆIĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-
  IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-
  IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-
  IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ-IĆ…

  • zokispoki

   Zadeva je zelo preprosta,de ! Vlozite odskodninsko tozbo zaradi poslovne skode, ki jo komunjara povzroca, kakor tudi kazensko ovadbo za sirjenje sovraznega govora in izsiljevanja ! Ko ga slecete do gat, se bo pa videlo, kaj ima v hlacah !

   • O’Brien

    Dajmo, Nova24. To je bil brezplačen pravni nasvet.

    B.M.Turka je tožil V. Taufer zaradi analize pesmi in navedbe iz Udba.net. Odškodnina: 10.000 evrov, če se ne motim.

 • montyamp

  Skrijte pse in otroke , komunisti so na vladi .

  • AlternativaZaSlovenijo

   Zakaj, jaz se teh govedarjev čisto nič ne bojim!

   • zokispoki

    A mas ti tud sekiro iz Bauhausa, sam vprasam ?

    • AlternativaZaSlovenijo

     Glej, ni lepo nad bolniki izvjati nasilje. Ti pajaci pač izvajajo verbalno in medijsko nasilje. Men to men pa so navadni pusiji.

    • V Merkurju jo dobiš za cca. 25€ :-))
     Tisto tapravo, kranjsko od Jeklo Ruše http://www.jekloruse.si/rocno-orodje/sekire/kranjska-sekira/

     Dajmo podpirat slovensko industrijo :-)))

     • zokispoki

      Itaq !

     • Si nisem mogel kaj, da nisem naredil mal reklame za slovensko industrijo :-)))
      Je mesečnik rekel, da moramo povečat domačo potrošnjo, da ne bomo toliko odvisni od izvoza ….

  • luckyss

   Ja, peljite jih raje k župniku, da jih “poškropi”…

   • Cmerko

    no ja na smrtni postelji pa biš čivkal O BOG O BOG

    • luckyss

     Kdo ve….vseeno pa to ni vredno ene otroške duše prepognjene v zakristiji…
     prasci zblojeni..

 • DMB

  Saj je da bi pametoval kaj ko bi ukinili”prostovolni” prispevek za rdečo tv. Koneckoncev je to državna tv pa naj živi od tega kar dobi, zakaj jo moramo vsi plačevati tudi če jo sploh ne gledamo

  • AlternativaZaSlovenijo

   Podpiram, sicer je pa zelo enostavna rešitev ne to temo. Odpoveš se televiziji in ni več prispevka, ene vsake toliko greš na njihov sedež, da potrdiš, da nimaš tv prikljjučka. Simpl kot pasulj.

   • Vera

    Tega ne moreš, ker plačujemo vsi,ki imamo električni priključek . Žal .

    • AlternativaZaSlovenijo

     Vera ni res. Jaz imam električni priključek, nimam pa nobenega kabla za tv. So mi hoteli podturiti račun, pa sem šel in povedal, da nimam kabelskega priključka, napisal izjavo in to je to. In od danes nisem plačal niti centa za to tv.
     100% drži.

     • večni srb

      Kabel si dobil pa s samoprispevkom in gledaš kanale od edinega monopolista v kraju. On plačuje pa RTV.

    • leviukradlidrzavo

     Ljudje no, pa dajte se pozanimat. Mi tudi ze vec kot leto ne placujemo prispevka. Izpolnis izjavo, jo posljes in je problem resen. Dejansko! Imajo nato tri mesece casa da preverijo ali napisano drzi ampak ce v tem casu v stanovanje pac ne spustis neznanih oseb oziroma jim odpiras vrat tudi tega ne morejo nardit. Mal se je treba znajti. Cetudi bi imel pet televizij doma ne bi placeval te levicarske zalege.

     • AlternativaZaSlovenijo

      Tako je in drži kot pribito kar si napisal.

     • Boy

      Morda za “naše”, ti lahko lažejo kolikor hočejo in njih nikoli ne preverjajo. Drugače se pa RTV plačuje od vseh naprav na katerih lahko poslušaš radio ali gledaš TV. Preberi kdaj kakšen zakon!

     • leviukradlidrzavo

      Medtem ko ti beres zakone smo eni v praksi sprobal kako to deluje in pac ne placujemo prispevka.

     • Boy

      Ker si en od tistih, ki mu je vseeno, če laže in goljufa. Laź ni rešitev saj nismo rdeči. Treba je dejansko ukiniti prispevek in preklicati krivični zakon o RTV.

      Kdor se hvali z laźmi, zaupanja vreden ni. Mene bi bilo sram, da lažem in sem povrhu še toliko neumen, da se hvalim s tem.

     • leviukradlidrzavo

      Fino, kar naj te bo. Nikjer ne pisem da se lazem,imam dejansko doma samo internet, brez televizije. Bolj papeski od papeza,saj poznaz rek. Zato bodo pa taksne levaki vozil okol prsta se nesteto let, ker njim ni problem lagat in to kar prek nacionalnega medija, te lazi pa ti potem se zaracunajo. Ampak,izvoli.

     • večni srb

      Internet je na trgu vreden mogoče 5 evrov na mesec, koliko pa ti plačuješ, manj kot 15 zagotovo ne, ker so se vsi monopolisti tako dogovorili. Oni plačujejo pa davke za RTV.

     • večni srb

      Saj ti ni treba nič plačat, točno vedo kdo nima za burek, če so pa mediji, ulični radio vse prestreže.

     • AlternativaZaSlovenijo

      Jaz nisem njihov, res je, ti obesijo tudi radio, toda tudi radia nimam. Sicer pa je res čas za peticijo in morda referendum. Ampak glede na butalskost tega naroda dvomim, da bi uspel.

     • večni srb

      Zakaj bi pečatili in kvarili dragoceno napravo, ki predstavlja solidno vrednost, saj niso uporabni smao za gledanje državne ropagande.
      Potem so tu še računalniški monitorji, na katerih se TV signala ne da gledati brez posebnih pretvornikov, ampak saj je danes cela elektronika zapakirana v enem, računalnik lahko dela vse kar delajo posamezne krmilne naprave in ima tako rekoč televizijo vgrajeno že v procesor, isto kot mobilne naprave.
      Nič niso pečatili, agente so pošiljali, da so pritiskali na neprilagojene, ki so se tkao sami izdali, pa še marsikaj.

     • luckyss

      Nimaš prav…sem na lastne oči videl zapečaten televizor pri stricu, ko je okrog leta 1979 odhajal na delo v Nemčijo…
      “škatla” zavita v navaden rjav papir zvezan z navadno “špago” kot paket in na vozlu pečat udarjen na vosek..

     • večni srb

      Verjamem, vedno morajo obstajati izjeme, ki potrjujejo pravilo, da namreč sistem deluje, ampak sprašujem se kaj so s tem sploh naredili in po kakšni logiki tvoj stric ni mogel imeti še rezervnega, brezhibno delujočega televizorja v omari, medtem ko so državni inšpektorji pečatili itak pokvarjene smeti?

     • luckyss

      Zato ker so v tistih časih miličniki kot je “dr. Vinko” vstopali v stanovanja brez vprašanja in je bil že en barvni Tv stvar prestiža, kaj šele, da bi kupil dva…
      ;)

     • večni srb

      Če nisi delal problemov, so ti verjetno isti strici zrihtali na šverc.

     • mginko

      Ta odgovor o “šverc-u” ti najbolje poznaš sam.

    • večni srb

     To je absolutno res, ni pa smiselno, ker televizija in elektrika nimata praktično nič skupnega, uporabljamo jih za popolnoma različne namene. Ali pač? Veliki brat deluje na štrom.

   • luckyss

    Ni tako “simpl”…plačuješ RTV naročnino, že če imaš v bajti “štrom”…dobesedno…
    Leta nazaj so celo hoteli videti “zapečaten” televizor..;))
    Ni nobene pravne osnove za pobiranje tega prispevka…in “desnaki” v vseh teh letih niste storili nič, da se to ukine..le eno samo večno jamranje..

    • AlternativaZaSlovenijo

     Daj ne bluzi. TV imaš lahko ne smeš pa imeti nobenega prikljčka za tv, ki bi dajal tv signale. Internet pakete maš pa lahkto tudi brez slo-tv-ja. Imaš pa prav glede na to, da se ni nič storilo. Ampak tudi to se lahko zgodi.

    • leviukradlidrzavo

     Desnaki….ti levak nimas pojma kaj govoris in delas zakljucke na podlagi nekih gostilniskih izjav…leta nazaj so hoteli videt zapecaten tv…pa kje si to slisal? Teta od strica od prijateljeve sestre? A dej no,ne nakladaj prosim te.

     • luckyss

      To je bilo še v času socializma…če si hotel nehati plačevati prispevek, si moral televizor “zapečatiti”…No, takrat je to bilo do neke mere celo logično, ker sta itak bili le LJ1 in 2…ter “ukraden” ORF ali RAI..odvisno ob kateri meji si živel…
      Seveda ti pojma nimaš in kar nekaj ugibaš na slepo…ovca bedasta..

     • leviukradlidrzavo

      In leta 2018 ti drugim dopovedujes da se prispevka ne da odjavit na podlagi informacij iz casov socializma. Bedak zafrostriran, nerazgledan in pateticen. Svet gre naprej, super da ocitno brez taksnih kot si ti. Me cudi da si uspel najdt tipkovnco in v brkslanik vtipkal nova24. Ocitno tvoja najljubsa stran.

     • luckyss

      Ne da se ga legalno odjavit, če ne lažeš….Le zato gre, za princip…
      Itak se tebi podobni “znajdete”…to vam verjamem ..cigani po karakterju..

     • leviukradlidrzavo

      A si sploh kdaj prebral ta list papirja kjer se lahko odjavis? Nisi a ne. Ampal ves pa vse. Cigani….hmmmm. mal bi se zamislu nad s sabo ker ze od prvega komentarja dalje ne znas drzat nekega kukturnega nivoja komunikacije. Desnaki, cigan, ovca….vse izpod tvoj rok. Sej ves, levaki vedno otresati z izrazi po drugih za katere pac mislite da poosebljajo vas. Tako da ovca ciganska blesava. ..pejt raj mami povprasat kaj bo danes za kosilo namesto nabijanja tu gor.

     • Jože

      Juki ima prav samo ti si šemalo premlad da bi to vedel. nekoč če si odjavil tv je prišel inkasant in tv zavil ter pritisnil voščeno+i pečat

   • DMB

    Poizkusil a brez uspeha če komu uspe pa naj deli

 • Vera

  Nekje na začetku leta, sem na tem portalu pozivala firme , naj vendar začnejo oglaševati tudi tukaj, saj je mogoče celo ceneje , kot v Delu, Večeru, Mladini in v Dnevniku . Odziva žal ni bilo . Ni prav, da zraven obveznega prispevka za RTV SLO , še veliko dodatno zaslužijo z reklamami , vam na NOVA 24 TV pa tega ne privoščijo!

  • luckyss

   Firme se pač tržno obnašajo in noretv ne gleda praktično nihče …še SDSovce ne vse..;)

   • AlternativaZaSlovenijo

    Kako pa veš, da jo ne gledajo? Glede vsebine ne bom komentiral, ker jo res ne gledam, je pa očitno trn v peti mnogim levakom in glede na odziv levičarskega gnoja bi skoraj rekel, da je dovolj dobro gledana, sicer ne bi podpisovali razne peticiji in pozivali k medijskem bojkotu.

    • luckyss

     Če bi kdo to “masovno” gledal, bi se tudi oglaševalcev kar trlo, ker denar ne smrdi, tudi vaš ne, sploh, če ga nimate ;))

     • AlternativaZaSlovenijo

      Vseeno je očitno dovolj gledana. Celo levaki jo gledajo, kot dokaz so njihove peticije. Vsak pa hoče imeti čim vejo pogačo in monopol. Po moje je celo ti gledaš?

     • stajerc5

      Vsak dan se treses kot polit cucek in cakas na porocila Nove24! Nekaj taksnega kot moja mama pred skoraj 50-timi leti za Dallas in Denver!!!

   • šmentanamuha

    Glede na to da je “nihče” ne gleda, so se res neverjetno potrudili, da se po vplivnosti v medijskem prostoru uvrščajo na 4. mesto v državi. In prav zato se je pogrom začel. Najprej so se norčevali iz njih, zdaj pa kričijo, da jih je treba ukiniti.

 • Boy

  Ko novinarska “etika” – dogovorimo se o čem ne bomo pisali – in tako ne informirali javnosti, ne zadošča, so na vrsti grožnje. Če niti groźnje ne zaležejo, so na vrsti skonstruirani politični procesi, ali pa kar likvidacija. Dobra stara praksa rdečih je v Evropi, ki se vrača v srednji vek, nekaj vsakdanjega.

  Se še vedno sprašujete zakaj so nekatere civilizacije propadle, za njimi ni ostalo ničesar več.

  • AlternativaZaSlovenijo

   Teh rdečkarjev je vse manj, njihovo tuljenje je pa obratno sorazmerno z njihovim številom, manj jih je, več bodo tulili. Žalostno je to, da je pa vse več pasivnosti med ljudmi. Edino kar nas rešuje je to, da se ohrani domoljubje med domoljubnimi ljudmi. Ker je levakov vedno manj jim ne ostane nič drugega kot zaledje v beguncih, na njih se naslanjajo, Jebe se njim za humanost in človečnost. Če bi se jim bi jih sprejeli med svoje in jim dajali za jest in pit. Tako jih je pa en sam gobec. Merklova jim vsaj nekaj da, ti levičarji pa imajo samo gobec.

   • xct

    12%.

  • Jože

   Zato ker jihje rkc in njegovi križarji prisilil da propadejo ali pa prevzemejo njihove dogme. tipično desničarsko nagovarjanjestrank
   lep pozdrav
   joško

 • Miro Jereb

  Podn …

 • RATATA

  ćapcu saviću gredo najbolj na nerve oglasi, da se lahko primitivnih jezikov kot je npr. srpski naučiš v treh urah.

  • Warrior princess

   Ne moreš pomagat če je “glup ko ćuskija”.

 • večni srb

  Telekom ima čez nacional socialistična oligarhija, strici samo pokličejo in drug mesec boste najprej dobili prevelik račun, nato vam bodo zaračunali več kazni za isti prekršek in naposled vse izklopili, na sodišču pa izterjali še desetkrat višje stroške, ne se zajebavat z njimi, ker brez njih vam lahko vsa elektronika ugasne in crkne, delale vam bodo samo špijunske kamere in mikrofoni, za katere sploh ne veste.

  • mginko

   Ti si za to specialist.

 • RATATA

  Matr, tapravi Srbi so tisti, ki so za Kralja i otadžbinu. K nam v Slovenijo se je pa nagnetlo samo tiste komunistićne revolucionarje.

  • Tudi tisti Srb, ki je “za Kralja i otadžbinu”, se takoj ko pride v Slovenijo, spremeni v komunističnega revolucionarja.

 • večni srb

  Zakaj se ne znajdete isto kot vaške fašistične oligarhije v krajih, kdor hoče delati in zaslužiti, se mora tudi družiti z njimi in plačevati skupno dobro, kot so recimo vaški kulturni center, prostovoljni gasilci ter RK in Karitas. Tudi ali predvsem vaški mediji, da se o njih lepo govori, če jih ne pokrivajo večji centri, si pač ustanovijo svojo propagando. Vsak mesec morajo vsi odvajati neke zneske, kar niti ni problem, cel ceh zaračuna višje storitve in tako skozi svoje monopole vrača davčne olajšave med občane, v obliki kulture, splošne varnosti in morale.

  Sponzorirjajo seveda samo svoje otroke in njihove prijatelje, pa naj še Nova dela isto.

 • večni srb

  Najbolje se je znašel Alex Jones, ki svojim sledilcem in gledalcem prodaja preparate iz joda, ta pa zanesljivo pomaga pri kroničnem debilizmu.

 • xtc

  Ne zahodu bi Savić hitro pridelal tožbo zaradi izgube posla pri oglaševanju in zelo verjetno miljonske zahtevke za odškodnino,pa še aresta bi pridelal.

 • Olga2345

  Zdaj še bolj podprimo Novo! To je samo dokaz, da Nova 24 opravlja ODLIČNO svoje poslanstvo! Čestitke in vse spoštovanje za vaše delo!

  • luckyss

   Ne skrbi…nikoli ne boš novinarka..celo tukaj ne…
   To lezenje v rit je torej nepotrebno…

   • maksimalno

    A to ti iz riti rdečeče.

 • Anton

  jap tako je in to se dokazuje, potrjuje tudi tu, “levi” komentatorji, ker pač niso sposobni, dozoreli argumentiranih razprav, poslužujejo se praviloma bedastih, žaljivih komenatrjev. s tem zgolj izkazujejo svoj deficit uma. Ironično je, pravzaprav ne vem kako bi temu dejal, ker mi gre na smeh, čeprav temu ni tako,da se imajo povrh temu še za superirone, navkljub svoji katastrofalni bilanci uspehov, ki so jih žele leve koalicije od leta 1991 naprej, z izjemo 5 let koalicije spoštovanega, eminentnega Gospoda Janeza JANŠE. Da je bil mandat 2004-08 daleč najbolj uspešen, od kar smo samostojni pričajo številke, a kaj, ko so številke “levakom ” kot dan in noč.
  .
  sarkazem press

 • Warrior princess

  Tega grdega pankrta bi moral nekdo nabrcat v rit. Očitno na ertv res nimajo nikakršnega pametnega dela.

 • luka globus

  Saviću, ma ajde spizdi v bosno…

  • Aresnica

   A je bosanc? Da ni SLOvenc-to mi je jasno.

   ____________
   Lep pozdrav

 • mginko

  Take nagrajuje udbomafija (“služba državne varnosti – za mlajše) iz opranega in pokradenega denarja.
  Narod še kar spi in posluša kako raste komunistična “travica” za preživetje. Mirno spite, “ići” med tem harajo po ukradeni državi za nagrade.

 • Ryuk

  Bolj logično vprašanje bi bilo, zakaj bi slovenska podjetja oglaševala v medijih, ki podpirajo politiko višanja davkov?

  • dob

   Višanje davkov je patriotsko! Kraja denarja razrednemu sovražniku je Revolucija, ni kriminal! Tudi pranje iranskega denarja v državni banki je Revolucija in ni kriminal. Kriminalec je kvečjemu Logar, ker odkriva tokove pranja denarja, ki delujejo za Revolucijo in za vzdrževanje režima na oblasti. To se ne sme. To bi lahko Logar že sam vedel. Videti je, da je neizobražen, kaj tak bo vodil preiskovalno komisijo?

 • xct

  “Kaj bi se zgodilo, če bi zapisali »vsi, ki podpirate Janeza Janšo, ste v resnici pedofili, impotentni nasilneži, ki ustrahujete ženske, da sploh zmorete seksati z njimi, imate v resnici raje seks z mladimi fantki ali živalmi, da se ne osramotite«? Ali pa, da je »slovenski narod žrtev domobranskega vsiljevanja in kurjenja možganov s tako imenovano rogologijo … Dejansko gre za zelo previden načrt potomcev domobrancev, ki so želeli, pravzaprav, slovenski um zapreti, ustvariti kolektivno krivdo in ustvariti načrt za razslovenjenje«?”….V slogu “povezovanja”.

  • tohuvabohu

   Pameten Slovenec se poserje na rdečkarske provokacije.

  • slosin

   bravo, v kretenizmih samega sebe prekašaš….tvoj Edi pa Kocbek sta pa res blebetala, da bo treba ‘predelati’ značaj slovenca pa mu gobec zapreti……

 • Hun

  Telekom uspesno posluje, ker ma monopol v Slo

 • Ales

  Bravo g. Savić, jaz sem že šel stran od Telekoma. Na nova so sam desni radikalci.

  • Anton

   no upam da se boš po kratkem postopku odpikal tudi iz tega portala

   sarkazem press

 • Gr Enze

  TALE SAVIĆ MI DELUJE KOT NEKAKŠEN ZABIT ALI RAHLO OMEJEN BALKANSKI ĆOBAN NEKJE IZ ŠARPLANINE , KI ŠE NI VIDEL CIVILIZACIJE IN JEDILNEGA PRIBORA !

 • totex39

  Madona, ta človek mora biti pa zelo nevaren, a se tega še ni noben vprašal.

 • Amerikanc

  Še en komunistični radikalc, ki v življenju ni naredil drugega, kot velik kup lastnega blata !

 • soc

  Levičarski intelektualec… Contradictio in adiecto. Kako naj bi bil intelektualec nekdo, ki želi pognati človeka nazaj v kameno dobo vseh enakih? Ki verjame, da je posameznik del primarne skupnosti, ne skupnost unija primarnih posameznikov? Je zgolj visoko kvalificiran ideolog.

  In take lokalne visoko kvalificirane opice krojijo preko ključnega, “javnega” medija usodo mene, moje družine, mojega naroda?

 • Bandit123

  Tepec na kvadrat.

 • totex39

  To se pravi, da se tudi jugoviči, ki so prišli k nam kot begunci še niso radikalizirali. Priporočam, ker nimajo daleč lahko gredo nazaj in tam naj bedarije pišejo.

 • Trumbo23

  Tipičen primer levičarskega marksista ni potrebno ugibat kje se je šolal. Na žalost bodo podjetja oglaševala vedno več na tej televiziji ker vedno več ljudi gleda ta program in ne verjamejo več levičatskim meistream medijem. Upam da te to čim bolj jezi idi delat kaj bolj koristnega kot da gnjaviš poštene delovne in kreativne ljudi od katerih živiš.

  • Jože

   tam kjer tvoj idol jij na FDV

   • Trumbo23

    Na žalost sem človek z resno izobrazbo in visoko zavestjo in ne potrebujem idolov ali teoretikov kakor jih potrebuješ ti očitno še en marksist levičar. Zaradi tebi podobnih smo tu kjer smo poglej enkrar malo čez te zakotne in omejene slovenske socrealistčne planke.

 • garfi

  NUJNO INFORMIRANJE ZA DOJEMANJE PSIHOPATOV NA FOTOGRAFIJAH
  pri leWiČĆarjih je norost dedna
  Dr. France Cukjati predstavlja knjigo Slovenske podobe zla
  http://avdio.ognjisce.si/cikel/moja_zgodba

 • Ivan

  Kdaj pa je že “trofazni” imel rad katoličane?

 • O’Brien

  Savič je revež. Pomembni so tisti ki ga financirajo.

  • antimur

   Točno tako, toda mentalni revež, kaj drugega od čefurja, pa je lahko drugo ali pa tretje koleno, ne moreš niti pričakovati.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!