Kamal Izidor Shaker kriči na Facebooku: “Nova24TV je za bruhat!” Je s tem mislil svojega levičarskega kolega, Miho Kordiša?

Foto: Nova24TV.

Kamal Izidor Shaker je tisti poslanec vladne stranke SMC, ki v življenju še ni imel resne službe, saj se je domala do 30. leta starosti potikal po različnih študentskih organizacijah in živel na denar davkoplačevalcev, preden se je preselil naravnost v parlament. Vseeno se čuti dolžnega soliti pamet drugim skoraj na vsako temo, od tega, kakšno politiko naj vodijo, do tega, kakšne medije naj prebirajo. V svojih komentarjih je, tako kot vsi skrajni levičarji, izjemno agresiven, njegovi profili na družbenih omrežjih so polni nekonstruktivnih sovražnih zapisov in zmerljivk, uperjenih proti vsakomur, ki nima istega pogleda na svet. Shaker ima osebne težave predvsem z desnico, s katero redno obračunava, zdaj pa se je na svojem Facebook profilu lotil celo našega medija. Izidor Kamal Shaker vam namreč danes poskuša vsiliti mnenje, zakaj Nove24TV ne bi smeli prebirati, ker da nam vsak klik prinaša dobiček. Paradoksalno, za porast obiska na naših straneh skrbi predvsem sam, saj smo skoraj edini medij v državi, ki si upa objaviti vse njegove kontroverzne izjave, popolnoma neprimerne za nekoga, ki naj bi v državnem zboru sedel kot predstavnik ljudstva.

“Medij Nova24, namerno jih ne linkam, je za bruhat! Vsak klik na njihovo stran jim prinaša dobiček. Zato odsvetujem klikanje njihovim zablodam. Sramota,” se je tokrat na svojem Facebook profilu oglasil zloglasni poslanec SMC. Njegov prijatelj z imenom Sameer Kaddoura mu v komentarju odgovarja: “Kamal, to si šele zdele porajtu, za bruhat res!!!” Kamal Izidor Shaker v polomljeni slovenščini pojasnjuje: “Že skos vem. Zdej sem javno povedal. Objavil!”

Naj spomnimo. Kamal Izidor Shaker, ki se rad pohvali, da je sin migranta iz Palestine, je že davnega leta 2001 maturiral na Gimnaziji in srednji šoli Rudolfa Maistra v Kamniku, do danes pa še ni imel resne službe, temveč živi na račun davkoplačevalskega denarja. Njegove delovne reference, ki jih ima za seboj kot poslanec v državnem zboru, so zelo “bogate” in zgovorno pričajo, zakaj ga nihče ne more jemati resno.

Foto: Facebook.

To so delovne izkušnje poslanca Shakerja – vse življenje na plečih davkoplačevalcev
Med letoma 2001 in 2006 je bil koordinator projektov v Študentskem klubu Domžale. Med letoma 2004 in 2006 je bil predsednik Zveze študentskih klubov Slovenije – Zveze ŠKIS, nato se je do leta 2008 presedel na stolček predsednika iste organizacije. Kar pet let je bil nato predsednik Mladinskega sveta Slovenije (2008 – 2013), nato pa še leto dni koordinator projektov v Mladinski mreži MaMa. Od leta 2010 je tudi svetnik Občinskega sveta Občine Domžale, od leta 2014, ko je SMC zmagal na ukradenih volitvah, pa mu je uspelo postati poslanec. Izidor Kamal Shaker je torej tipičen primer študentskega političnega rekruta levice, ki se ga je kot študentskega funkcionarja praktično od srednje šole pripravljalo za družbenopolitično delo.

Shaker, star 35 let, je pred tedni poskrbel za pravo razburjenje v slovenski tvitosferi, ko je nekdanjega notranjega ministra dr. Vinka Gorenaka označil za bedaka, ker se je slednji zavzel za policiste s stanovanjsko stisko, ki naj bi bili po novem predlogu levice na račun migrantov prikrajšani za stanovanja, ki jim pripadajo.

Dr. Vinka Gorenaka, ki se poteguje za policiste, je s fašističnim levičarskim besednjakom zmerjal za “bedaka”
Gorenak je na svojem Twitter profilu namreč zapisal, “da se šele takrat, ko bo zadnji policist preskrbljen s stanovanjem, lahko višek stanovanj ponudi migrantom, za enako plačilo seveda”. Shaker je po levičarsko, ker ni imel boljšega argumenta, udaril: “Bedak!” Gorenak mu je vrnil milo za drago: “Bedak ste vi! Vsak policist države Slovenije mora dobiti stanovanje pred katerimkoli ilegalnim migrantom, pa če vam je prav ali pa ne!”

Nasploh je Shaker z Novo24TV izjemno obremenjen. Pred dnevi je zapisal, “da je Nova24TV treba pustiti, da propade. Je na dobri poti.” Verjetno je bil užaljen, ker so ga naši administratorji na Twitterju zaradi neprimernih zapisov blokirali. “Sem hotel taggat fašistoidni medij oz. televizijo, pa mi ni uspelo, ker #block. Kakšno olajšanje,” je vztrajal pri svojem skrajnem levičarskem besedišču. Večkrat je na Twitterju v zadnjem času objavljal nelogične zapise, omenjal je predvsem bruhanje. Še vedno pa si nismo na jasnem, ali je s tem mislim levičarskega kolega Miho Kordiša iz nekdanje Združene levice ali pa koga drugega …

T. F.

 • cosmosjasnovidec

  Teslo kamelotrajbarsko.
  Kako je lahko takšen kreten v parlamentu povrh tega še pa zahojen arabec?

  • Rožle

   Aja, Arabec je …jest sm mislu pa, da je samo navaden Cigo …

   • Zgornji

    ;-))

   • KAPIBARA

    Matr maš prov.. Ne.Ćivil- Ćigo je bolj znosen

 • samotoje

  Izidor naj gre raje ovčice past. Je pa zanimivo, da sta se očeta teh zmedenih primerkov, Shaker in Kaddoura, lepo vživela v slovensko okolje. Mladiča pa takole bedasta.

  • Zgornji

   HJA, … MORDA STA PA IMELA ŽE TA STARA DVA SKRITE ZLE NAMENE … SAMO BOG TO VE …

 • Mamas & Papas

  Ne. S tem je mislil na Nova24TV. Človek vam lepo napiše in nariše vi pa še sprašujete koga je mislil. VAS!

 • Negombo

  Kolikor sem poznal pokojnega dr. Rugla, vem, da bi se sramoval tega vnuka in po vsej verjetnosti tudi bruhal nad njim! Tudi njegov oče Shaker Shaker ne bi bi bil ponosen nanj. Kaj pa pravi njegova mama Slovenka Meta?

  • _

   Ampak očitno Slovenke res izbirajo Arabce, črnce, ter južne moške nasploh. Kaj bodo te Slovenke naredile slov. rodu?! :-) http://odkrito.si/clanek/govorice/kdo-je-oce-njenega-otroka-506871

   • Zgornji

    SAAAAAAAMO ŠKODO BODO NAREDILE , … TAKO DA , … ČE BI BIL BOLJ ZLOBEN, BI REKEL DA BI BILA “QUAMBA” ŠE CELO VELIIIKO PREDOBRA ZANJE … !!! ! !!!
    NAJBOLJE BI BILO , ČE BI JIH VSE TE CIPE DOL V AFRIKO/ARABIJO POSLALI , PA DA VIDIMO KAKO VŠEČ BI JIM BILO TAM MED PRAVIMI ZLOBNEŽI !!! ! !!!

  • antimur

   Še en dokaz več, kakšen deformiranec se skoti, kjer se Slovenke parijo s pritepenci. Tak zmazek ne bo nikoli in res nikoli Slovenec.

   • hm

    nekaj očitno manjka slovenskim moškim, če vse več slovenk hoče tuje moške http://odkrito.si/clanek/govorice/kdo-je-oce-njenega-otroka-506871

    • Zgornji

     JA, MORDA JIM MANJKA ZLOBE/POKVARJENOSTI/HINAVŠČINE/… ??? !!! ???

     • antimur

      Predvsem nam manjka svinjskosti, primitivnosti, zlobe in pa grobosti. Na takšne atribute prijemljejo samo kurbe, poštena in domoljubna Slovenka pa zagotovo ne.

   • _

    nekatere slovenske ženske imajo tud črnca, lahko si mislimo zakaj ima črnca

    • Zgornji

     JA, VEM, RAVNO 14 DNI NAZAJ SEM SPET VIDEL … !!! ! !!!
     … A ZATO KER MISLIJO DA IMAJO ČRNCI VEČJE LULČKE , … ?? KAR PA TUDI NI RES .
     IN, ZGLEDA DA ZATO KER SMO SLOVENCI PRESLABI, IN ZATO DA MISLIJO DA BODO BOLJ UŽIVALE V SEXU , … IN DA BODO PRIVLEKLE NOVE MIGRANTIČE GOR …
     MA, KEEERE ZLOBNE POKVARJENE SPREVRŽENE BABE SO SE ZDAJ ZAREDILE V SLOVENIJI … !!! ! !!!
     SICER VEM, DA SMO MI KRIVI TUDI ZA TO, … AMPAK, … KDO BO SEDAJ TO REŠIL … ??
     MISLIM DA GA – NI (ŠE) .

     • mojadezela

      Zato pa imam Nemko. Nase babe so kure.

     • RATATA

      Katera dežela pa je tvoja?

   • Zgornji

    AAAMEEENNNNNNN !!! ! !!!

  • Nata

   Sej ona nima kej za govort, no ??

 • hm

  slovenke ženske so pa res odprte za moške iz celega sveta http://siol.net/novice/slovenija/abdel-touhami-prvi-tuareg-v-sloveniji-62978

  • Zgornji

   JA, POVSOD NAOKROG SE GONIJO , …
   PA SAJ TUDI DEDCI NISMO KAJ PRIDA, …
   AAAMPAK, VSAJ RAZLIKA – JE !!!
   ŽAAAL :-P

 • .

  Omar Naber je tudi sin Arabca in Slovenke.

  • Zgornji

   AAAJAJAJAJAJAJJJJ … SLOVENKEEE … MA, STE SE ŽE ČIIIST POKVARILE, DA TAKOLE RITI NASTAVLJATE VSE NAOKROG, … !!! ! !!! :-P
   RES, SLABŠE STE KOT KURBE …
   ŠE AMERIČANKE + KANADČANKE + BOLGARKE + ROMUNKE + RUSINJE SO BOLJŠE OD VAS …
   SKRETI BABJI “SLOVENSKI” , …
   BEDA BABJA SLOVENSKA :-P
   EH, :-P

   • fikus

    Kako pa govoriš o nežnejšem spolu ?

    • Zgornji

     Ja , saj je res “nežnejši” , AAAaaampak, RAVNO ZATO PA TUDI POPUSTLJIVEJŠI DO VSEGA – ZLA !!! ! !!! Žaaal … Žaaal se takole potem rodi Zlo , … “Zlo iz Zla” , … Zlo-Za-Zlom … ( 2x) … Žal :-(

 • VERZIFIKATOR

  Šaka Zulu ml.

  IZIDOR OVČICE PASEL

  Da je Izidor ovčice pasel,
  iz slovenske ljudske vsi poznamo,
  tudi on, lahko je vprašal mamo,
  saj je v raju pod Triglavom rasel.

  Pasel, da pošiljal bi v prepade,
  zanj bilo je to samoumevno,
  je na dlani, nič več ni dozdevno,
  prostor delal za volčiče mlade.

  Za volčiče iz brlogov tujih,
  te bi namestil kar v stanovanja,
  zdaj še o pečenki ovčji sanja,
  nič več govor tu ni o tabujih.

  Ko takole se pastirček borni
  prav perfidno žive dni izživlja
  in pastirski ko poklic izkrivlja,
  vidi v vlogi se državotvorni.

  Ko zagleda blizu policista,
  tepček ga za zajtrk brž ozmerja,
  se prestraši njunega razmerja,
  saj ne gre za naše gore lista.

  Izidor v pastirski se podobi
  pred vsem svetom kot bedak razkrije,
  trosi beduinske oslarije,
  kot nomadskim tipom se spodobi.

  Krili volčji mali zagovornik,
  vse razkrije naš pastirček glasno,
  ovcam, policaju, vsem je jasno,
  da je Šaka Zulu bil mu vzornik.

  Ne le vzornik, prejkone sorodnik,
  kar ime vsaj Šakino razkriva,
  drugo pa, da fant je brez odriva,
  ni pastir, je zgolj puščavski blódnik.

  Z Izidorjem tukaj se naslavlja,
  v ovčji koži rad se razkazuje,
  nad volčiči, sabo obupuje,
  svet njegov razpada, se poslavlja.

  Kaj počel bo, koga zdaj bo pasel,
  kakor Šaka se bedaček vpraša,
  kot Zulu porazov ne prenaša,
  bo morda po njih za ped odrasel.

 • VERZIFIKATOR

  Migél (Miguel) Cordiso

  MIGÉL BANANA

  »Prestal bom test seveda, verjemite,
  četudi čvrsta me konoplja veže
  in skozi kožo v kri naravnost reže,
  le dajte, no, odmerek mi vzemite.«

  Migél tako se je širokoustil,
  zastopnik ljudstva po Venezueli,
  besede smo njegove le povzeli,
  nato omami spet se je prepustil.

  »Chavez moj je stric, samo da veste,
  z levo roko vse vas v kot pomeče,
  in potem vas strpa v hladne vreče,
  ah, saj veste, kam nato z njim greste.«

  »Migél, imel si govor spet odličen,«
  ga Lucas potrepljal je po ramenih,
  »se znajdeš v situacijah obscenih,
  bil videti zares si skrajno mičen.«

  Migél pa tisti hip je nepremičen,
  otrpel je od lastne bojne slave,
  ne čuti nog več, niti malo glave,
  nivo zavesti je v sekundi ničen.

  Obsije luč ga ultravioletna,
  Migél prepričan je, da je v ekstazi,
  ko vendar kljub omami zdaj opazi,
  grdoba sklanja da se nanj priletna.

  »Iz iste sva, tovariš, veš, partíje,«
  se v barvi violetni mu spakuje,
  da v glavi je Migélu vedno huje,
  se slap iz ust mu tisti hip izlije.

  Močnó podvomi, da se vse odvija,
  tako kot pred nastopom je planiral,
  se zdi, da se nocoj bo še izpiral,
  v želodcu ga kot sto peklenščkov zvija.

  Zahteva zdaj Migél takoj pištolo,
  da sam bo z vsemi naglo obračunal,
  si z levo roko fant je izračunal,
  koliko jih bo pospravil – solo.

  Toliko še zmore energije,
  položaj na tleh da tak zavzame,
  kjer soborca trdega objame,
  a potem se sam v dve gubi zvije.

  Vtaknejo banano mu med prste,
  da revolver bo nadomestila,
  videti je sveža, ni še zgnila,
  redčil bo Migél z njo silne vrste.

  V takšnem bojevitem torej stanju
  združeno bojuje se z levico,
  sam premagal bo Migél resnico,
  v lastnem da obléžal je kozlanju.

  • .

   še eno o ARGETINCU iz vatikana ( papežu) napiši, on je tam za zidovi varen, ima svojo osebno stražo, družinam po Evropi pa vsiljuje migracijo.

   • VERZIFIKATOR

    Drugič ta na vrsto pride,
    postelja nazaj me vabi,
    v sladkih sanjah se pozabi,
    kmalu da spet sonce vzide.

  • .

   Imaš talent za pisanje pesmi, lepo!

 • RealRevolution

  Tale se hoce z Gorenakom primerjati…
  To pa je sala tedna!

  • jap

   Pri 35 letih še ni socializiran. Kdaj pa bo ?

   • RealRevolution

    Nima niti namena,ker je isti kot Mödernbumbar…

 • VERZIFIKATOR

  Dori Rugljič

  SE PREBUJA

  Izidor v iztrebkih se prebuja,
  vse okoli sebe je pobruhal.
  Le kdo mu je te pomije skuhal,
  takšna da bila je zopet nuja?

  Pa se spomni včerajšnjega pira,
  pira, torej divje veselice,
  kjer so zbrale se podobne ptice,
  tam kjer zadnje upanje umira.

  Jezen na ves svet se razkričuje,
  v desnem zopet ga črevesju ščipa,
  si z levico otekline tipa,
  v mislih daleč Izidor potuje.

  Razbesni se, kakor se kamela,
  ko ji beduin preveč preseda,
  Izidor se v bruhanju seseda,
  tipa, ali glava je še cela.

  Nak, še hrbtenico si je zlomil,
  glava mu tako je govorila:
  Ker si zopet kršil vsa pravila,
  dedek bi gotovo te nalomil.

  A ne mogel bi te pozdravíti,
  ker ni kriva tega le pijanost,
  glavni krivec kajpak je zbezljanost,
  te ne moreš pred nikomer skriti.

 • Franjo Trojner

  Pravi zdrahar, naj ga ne čudi zakaj Palestina ne bo nikoli priznana država. In zdraharov je tam doli na pretek, ubogi Izraelci.

  • RealRevolution

   “Ubogi” Evropejci od obojih skupaj raje rec.Tile sedanji,
   vecino mongolskih turkov se ima za Izraelce.DNA pove svoje in ta je po raziskavah povedal,
   da v 97% niso potomci Abrahama po krvi.Judje so po religiji,Palestinci naj bi imeli vec DNA po Abrahamu.Tudi Biblija dokumentira tako,da so judje,ki to niso.
   So najbolj proti Krscanstvu…
   Kar se tice teh dveh…Sicer pa je ta Kamal levicar,ki se je naucil njihove lopovscine.
   V Arabskem svetu imajo glede zlocincev malo drugace poslihtano,tu pa imamo probleme,ker ni nobene prave kazni za koruptivne zlocince.

   • Zgornji

    AAAMEEENNNNNNN !!! ! !!!
    Sicer so pa tudi tile “turkađije” bolj “Mongoloidni” kot pa več/bočlšega … !!! ! !!!
    Žaaal :-( :-P :-(

   • Cyclopean

    Dandanes če ne odkrito ljubiš vseh črnuharjev, si smatran za rasista.

 • joza joza13

  Shaker? Kaj je to za eno ono?
  Mater smo blesavi. Kar nekega Shakerja postavimo v parlament.
  Cerar, Cerar…
  Za vse se enkrat izstavi račun…

  • Zgornji

   Ja, Ampak tile blesavci Cmerarski pa ta račun mislijo prelagati na naslednje življenje … :-(

   • fikus

    Kako to misliš ?

    • Zgornji

     Ja, on misli da mu v temu življenju nebo treba za nič odgovarjati, … in da bo tako vse “Račune” prenesel na po telesni smrti , … čeprav verjetno sploh ne ve/verjame za/v to …

   • Janko Gedlička

    …če ne celo na več generacij. Kaj pa vendar vse “zakuhavajo”.

  • Janko Gedlička

   Enkrat že, ampak kdaj?

 • Domoljub in gej

  Sprijazniti se moramo in naučiti živeti z medijskim terorizmom, to bo nekaj običajnega v prihodnje :D

 • Antonius

  Kamelar Izidor Shaker je v parlament izvoljeni blefer! Kako pa ve, da je medij NOVA 24TV za bruhati, če jo niti ne pogleda.
  Sicer pa, nič čudnega! Saj njegov šef Cerar tudi ves čas govori o morali ne, da bi vedel kaj je morala.
  SMC, izvoljeni kadri?!

  • RealRevolution

   Seveda,ce niti pogledat noce…
   Dobro povedano,sicer pa verjetno pojma nima o jezdenju kamel.

   • Steiermark

    če nima “pojma o jezdenju kamel”, pa verjetno dobro ve, kako izgleda, ko drugi “zedijo kamele”…..

 • Dej Izi pejt si šmrklje brisat. To je treba pid nujno odstranit iz našega parlamenta. Naslednja vlada ko bo takoj brco v rit.

  • Zgornji

   Amennn !!! :-)

 • Zgornji

  Hmmm, … Nova24 se mi zdi kar Dobra , … glede na to, kaaaj vse smo že imeli , … tako, daaa … Just Keep On, Nova24 !!! ! !!! :-) 8-) :-)

 • resnicaboli

  Samo še fali da bo začel groziti z orožjem.

 • RealRevolution

  Gorenak tega Sejkerja spije za zajtrk.

 • KAPIBARA

  Matra, le kam ga bodo pa prezaposlili, po volitvah ??

  • Zgornji

   V KOTO ? ;-)

  • Stajerka

   svinjska farma Ihan, bi bila najpametnejša….

  • Janko Gedlička

   Oni za svoje vedno poskrbijo na naš račun.

 • sloustava

  Slovenec, zbudi se, saj ti tip direktno jemlje denar iz zepa. Ti delas, on te ponizuje, zavraca, laze, skratka je neka palestinska mesanica med cistokrvnim mesancem in madzaronom. Jaz osebno bi ga poslal delat za tekoci trak, da bi moral dvignit roko, ce bi sel rad na WC. Bruhat nad svojim bednostjo in majhnostjo!

 • Kučko pod pručko

  Pa smo spet pri komunistih

  Ja, perfektne kadre ima Stranka Murgelskega Cmeravca. Kamal Shaker!?! Groza od groze, koga vse so ti komunisti pripravljeni uvoziti v našo domovino, da se obdržijo na oblasti.

  Vseeno pa bi bili njihovi napori brez uspeha, če bi se Slovenci zavedali svojega bita in bi bili bolj zavedni. In spet smo pri levakih, ki so mnogim v dolgih desetletjih strahovladja in terorja ubili čut do svoje matere, naše Slovenije. K sreči pa nas je še vedno veliko, takih ki imamo svojo domovino radi in jo bomo iztrgali iz krempljev komunističnih uničevalcev Slovenije!!!

  • Nata

   Nas je dovolj. . . . pručko ??
   Mejdun, jaz vedno bolj dvomim.

   • Premal, hitro nas lahko iztrebijo.

    • RATATA

     No no, če bo za blagor očetnjave puška govorila, nas ne bo tako lahko iztrebit! Prav čudili se bodo naši zajebanosti!

     • Janko Gedlička

      Ja, na koncu koncev. Upam, da imaš prav.

 • Oregon

  za mega je najboljš da se gre v Benetke na Trg dret da je Alah velik :-)

 • Stajerka

  demokracija po Murglsko……živela Mladina in RTV, ki ne more propast ker jo futra cela država-isto kot Lublano……
  je pa res, da nihče ne klika……vsi pa vedo o čem se piše in kaj se dogaja :))))

 • paradajz

  Levičarji imajo pogosto prebavne motnje. Pogosto bruhajo revčki.

 • rubec

  Če si lahko izposodim izraz cosmosjasnovidca, ta čefutar me spominja na dva lika, na neuvrščenega Kamal Abdebil Naserja in na debila ki v naši vasi raznaša pošto.

  p.s. čisto vse hiše imamo psa

  • karpelec

   Če naš samo laja , grize pa ne, si sposodimo sosedovega.

   • rubec

    Hehe, lepa.

   • samotoje

    Moj ima dvojne zobe. Lahko posodim.

  • _

   izraz čefutar je neprimeren, poglej se v ogledalo, smrduh smrdljivi.

  • _

   sl babe rojevajo vsem drugim, samo slovencem ne, se je za zamislit. Haha

   • Janko Gedlička

    Še v muslimanke se spreobračajo in vzgajajo otroke v muslimane.

  • Janko Gedlička

   No, ampak tisti, ki raznaša pošto si vsaj pošteno služi kruh.

 • devote

  zdaj mu pa še vi delate zastonj reklamo, temu primitivcu? če ne bi povzemali njegovih bedastoč, že včeraj zvečer nihče več ne bi vedel zanj.

  • Če ne bilo Nove, jaz sploh ne bi vedela da Šukar sedi v parlamentu. Tako je prav, da povedo kdo sedi v parlamentu in zakaj se zavzemajo.

 • Nata

  ” Vseeno se čuti dolžnega soliti pamet drugim skoraj na vsako temo”

  Razumljivo !! Saj mora ! Nekako poplačati, da se sonči tam, v parlamentu !!

  • RealRevolution

   Jaa,taksne bi bilo treba zmetati cez okno.”Sef” soncenja in bluzenja,ker to mora je pa Mödernbumbar.Pozabil sem se omeniti njegovo sposobnost,to je blatenje brez vsakega zadrzka.

 • učko

  Pa kdo je volu tega Šukurja v parlament, slo-ovce in butci in ostali malo manj slo, pa zato toliko bolj butci !

  • Franci

   resnično, kako je lahko ta lenoba, neslovenec prišel na tak položaj, kdo mu je to omogočil ??

 • Borut Stari

  Kamal, nehaj kukati v Novo24TV. Fasal boć anoreksijo. In še nekaj. Bruhaj doma in ne po družbenih omrežjih.

 • Štalmajster

  “državnem zboru sedel kot predstavnik ljudstva.” Katerega ljudstva ??
  A nimamo v parlamentu po enega poslanca za Madžare pa za Italijane.
  (no ja … not je tudi cela Jugoslavija v malem ;- )

 • Bastian

  Toliko sovraštva do drugih pri enem osebku teško najdeš. Prav lahko preide iz besed v dejanja.

 • andreas82

  “Že skos vem” slovenština moj domov. To kracanje izvoljenca ljudstva dosti pove, srbohrvaško arabska levica, vse samo Slovenc ne smeš bit.

  • (

   Srbi , Hrvati, Makedonci, Črnogorci, so slovanski krščanski narodi, samo toliko o tem. In nikakor ne podpirajo islamizacije ne slovanskih, ne evropskih držav na sploh.

   • andreas82

    Mi imamo zahodno moralo, kaj neki skupnega s Slovani za katere praviš, so nam sorodni, še nisem srečal Srba, ki bi bil nam soroden. Zelo so počasni, tako nasploh nikamor se jim ne mudi ;))

    • (

     To je pa velika laž. Srbi in Slovenci imajo totalno, dobesedno, identične stavke, besede.

     Lep je dan. ( se reče v srb, in v slo)
     Lepo je živeti ( reče v srb in v slo)

     Ne da se mi celo slovnico primerjat, ker je res zelo podobna, bolj podobna kot s hrvati ( ker imajo ijekavščino), Srbi pa ekavščino ( po ekavsko se reče, kot po slovensko, svet, cvet, lep, bled, živeti, ljubiti, dati……)

     JEZIK SLOVANOV, ki je res medsebojno povezan, je DOKAZ, DA SMO MI SLOVANSKI ROD.

     Srbi so bolj živahni, kot italijani, španci. Slovenci pa so bolj zadržani. JEZIK pa je skoraj isti…Ker smo SLOVANI vsi.

     Toliko iz jezikovnega vidika.

    • Mamas & Papas

     Ti si čisti Balkanec. Z zahodom ti je skupno samo stranišče.

     • andreas82

      In tebi s Cockto in hotdogom rečem Slovan!

 • Artur

  Islamska peta kolona v parlamentu, počasi a vztrajno se zažirajo v naše narodno tkivo po zaslugi narodno izdajalskih lopovskih komunjar . Čez 20 let bo večina Slovencev muslimanov , v fris nam govorijo kaj nas čaka , Slovenceljni pa kot da se jih to ne tiče . Na Poljskem bi takšni nekje v mraku z vrečo čez glavo hitro dobili po grbi.
  https://www.youtube.com/watch?v=XbJ1ineCPps

 • Resnicoljub

  Žan Mahnič

 • Slovenec 33

  Kdo je tega okupatorja slovenskih dežel izvolil v parlament.
  Ja, njegovi podporniki, ki omogočajo, da se okupacija slovenskih dežel nadaljuje. To so vse okupatorji in izdajalci slovenskega naroda, ki jim je himno napisal plagiator, ki ga nikakor ne moremo zbezati na plan.
  Prešernov France ja napisal ZDRAVICO.
  Zdravljico je napisal en plagiator s strani podpornikov okupacije slovenskih dežel, ki jih podpirajo izdajalci slovenskga naroda. Zdravlje še nikoli ni bila slovenska beseda. Je pa ta beseda všeč topouumnim produktom usmerjenega izobraževanja pod vodstvom fdvizma, ki ne vedo kaj domoljubje je in rinejo ob podpori teh okupatorjev idiotizem v ospredje.
  Eden največjih paradoksov v slovenskih deželah pa je, da hočejo ti okupatorji postati narodne manjšine.
  Bo potrebno nekaj narediti na enosmernih kartah.

  • rubec

   +10

  • RATATA

   Źivina ne rabi kart za v vagon.

 • Gru

  ” Kamal Izidor Shaker je tisti poslanec vladne stranke SMC, ki v življenju še ni imel resne službe, saj se je domala do 30. leta starosti potikal po različnih študentskih organizacijah in živel na denar davkoplačevalcev, preden se je preselil naravnost v parlament.”

  Medtem ko je Janez Jansa opravljal veliko sluzb preden se je preselil v parlament in zivi od davkoplacevalskega denarja ;)

 • bednick

  Takole:
  ako je ta tip prišel v parlament, to je čisti dokaz, da je demokracija p. dim.
  A ponovim?
  Bojkotirat volitve!

  • indijanka

   Koliko ljudi bi moralo bojkotirati volitve, da bi dosegli spremembo?

   • bednick

    Za dobro počutje samo eden.
    Toliko o čustvih.

    • indijanka

     :) prelahka pot. Zato je občutje kratkotrajno.

     • resnica zaboli

      prelahka pot….sliši se kot da govoriš o ženskah iz severa in zahoda

      :-)

 • neny

  “Med letoma 2001 in 2006 je bil koordinator projektov v Študentskem klubu Domžale. Med letoma 2004 in 2006 je bil predsednik Zveze študentskih klubov Slovenije – Zveze ŠKIS, nato se je do leta 2008 presedel na stolček predsednika iste organizacije. Kar pet let je bil nato predsednik Mladinskega sveta Slovenije (2008 – 2013), nato pa še leto dni koordinator projektov v Mladinski mreži MaMa. Od leta 2010 je tudi svetnik Občinskega sveta Občine Domžale, od leta 2014, ko je SMC zmagal na ukradenih volitvah, pa mu je uspelo postati poslanec. Izidor Kamal Shaker je torej tipičen primer študentskega političnega rekruta levice, ki se ga je kot študentskega funkcionarja praktično od srednje šole pripravljalo za družbenopolitično delo.”

  ja in kaj je narobe?

 • janez zorman

  To so zadnji vzdihljaji Arabca, ki parlamenta še od zunaj ne bo več videl; kaj šele od znotraj. Režija volitev 2013/2014 je bila taka, da v parlament pridejo novi obrazi. Ni važno kateri, samo da so “naši” – udbopartijski “. Za “nesnago” so se izkazali predvsem novi obrazi in to ne samo med poslanci – tudi med ministri in tudi prvi minister je prišel z veliko nesnage na čelo “pokvarjene bande”. Spomnimo se samo njegovih dvojnih kilometrin, “bogatih” predavanj po vrtcih in nižjih razredih OŠ, spomnimo se dodatkov na čakanju – pri rednih profesorjih samoupravnega socializma in socialistične ekonomije, spomnimo se kraje dečkov, spomnimo se ponarejenih diplom, spomnimo se nasilja Zl z podporo Milana, Atomičke, Fajonke, Kordiša in ostalih zamaskirancev z srpom in kladivom, spomnimo se sramotnega dela RTV,…adijo Kamal !

 • fikus

  Bo treba uredit nekaj podobno, kot imajo v Švici, da se ne bodo mladiči takole izživljali nad avtohtonim prebivalstvom.
  V Švici lahko šele četrto koleno pride do položaja, da bi nekaj odločal, kar je v interesu vseh državljanov, pri nas pa takoj vsakemu ciganu, ki pride na novo k nam dovolimo, da odloča o nas in ob tem logično, da vleče na svojo stran.
  To je treba čimprej uzakonit. Tako ne gre.
  Prišleki so običajno (največkrat) korajžni, da ne rečem agresivni do domačega prebivalstva.

  • Janko Gedlička

   pri nas potreujejo volilne glasov emigrantov, da ostajajo trdno na oblasti. Za Slovenijo in Slovence jim ni mar.

 • bednick

  Bojkotiram volitve, zakaj?
  Zato, da se bolj počutim z vedenjem, da se nisem pustil delat norca iz mene.

 • resnica zaboli

  mnoge slovenke, evropejke na sploh, pač rojevajo arabcem, afričanom, to vse postaja eksotično za naše babe, oziroma je verjetno seks ( najmanj 30 cm) za marsikatero evropsko babo postal bolj važen od dolgoročnega vpliva na cel svoj slovanski, germanski, torej evropski rod, katerega je izdala s trenutkom, ko se je pričela dol dajat z arabci in črnci. Tako kot ženske lahko izdajo lastni rod, ne more nobeden! In to je resnica!

 • indijanka

  Običajen priseljenec. Šahirati ne zna in tudi ekonomija mu ne gre od rok. Mogoče bi mu Nova24 lahko poslala število klikov, ki jih je povzročila njegova čustvena reakcija…pa še kakšno knjigo o ločevanju kategorij kot sta dobiček in prihodek. Glavno je, da je kravatar. Dober direktor česar koli v lasti države bo! Ima ta prave reference in vsebino.

  • bednick

   A že veš tole:
   Jack Nic. je prišel na snemanje v novih supergah.
   Vsi so ga hvalili, kako dobre ima.
   Maskerka ga je vprašala, kje jih je kupil.
   Je reku, tamle v tisti trgovini, bile so najbolj pocen.

  • resnica zaboli

   Največje izdaje, skozi zgodovino, so naredile ženske!!!! Njihovi moški so se bojevali za domovino, one pa jo izdajo tako, da se jahajo z nasprotnikom!!!! In tega je vse več v Evropi. Britanke, Nemke, Švedinje, tud naše tukaj, bi se rade jahale z vsem kar ni iz njihovega lastnega rodu. IN TO NORMALNO NI.

  • bednick

   Ej, a si prebrala moj kom.?
   Kje je všečko?
   A si iz Gorenjske?

   • fikus

    Jaz ti jih dajem, ti pa meni nič. Moram nehat.

   • indijanka

    Bi te lahko spregledala? Povsod si.. :). Prebrala sem.

  • Primoz Papez

   Kje si najdla da je priseljenec je rojen v Ljubljani kar ne velja za vasega velikega vodjo ki je priseljen siptar..

   • !!!

    bravo

  • resnica zaboli

   on je arabec po očetu, MAMICA PA JE SLOVENKA. SEVEDA. NI PRESENEČENJE o Slovenkah

  • Anton

   jaz ga nebi zaposlil niti kot pastirja svojih ovac, je prebutast ker ne zna štet

   sarkazem press

 • Cenzuriran 4x

  Sočustvujem z vami Nova. Res ste bogi. Da je to udarna novica….

  • bednick

   Oprosti, nova ima daleč najboljše članke za komentatorje.
   Hvala ti, Nova!
   In je do njih tudi najbolj tolerantna.
   A ponovim?

  • janez zorman

   To je kar udarna novica, ko se neki Arabec napihuje nad Slovenci. Medtem ko so v Italiji zaprli našega pobčka, ki je šel samo na izlet v Sirijo,…no z pomočjo Bosniča,…to je res, pravijo.

   • (

    on je arabec po očetu, MAMICA PA JE SLOVENKA. SEVEDA. NI PRESENEČENJE o Slovenkah :-)

 • rrrrr

  V testamentu je libijski polkovnik Moamer El Gadafi prav Sloveniji zapustil najžlahtneše: prvorojenca El Praprotnika NLBju in drugorojenca, kamelo El Izidorja, SMCju.
  (Sameerja testament ne omenja in je običajen migrant. Kot Isajlović.)

  • resnica zaboli

   ej ti mutan, dokler je Gadafi živel ni bilo migracije v Evropo. Ker je vedel, da bo ubit iz strani ameriških zločincev, jim je rekel ” ko mene ubijete, bo vsa migracija šla proti Evropi). Ker američanov ne gane kaj se dogaja z Evropo, so ga ubili. NE VERJAMEŠ? PREBERI SI V BRITANSKEM ČASOPISU THE GUARDIAN. https://www.theguardian.com/world/2016/jan/07/gaddafi-warned-blair-of-threat-from-opening-door-to-al-qaida

   • rubec

    ” ko mene ubijete, bo vsa migracija šla proti Evropi”
    To so besede kristusa ne pa gadafija bedak. Preberi si starodavne zapiske ko je Poncij pisal Pilatu o tej temi ne pa neki gardian. Ke teslo majkemugaspalim kroz oca.

    • fikus

     bravo rubec, tako se govori.

     • !!!!

      LAŽE. Jezus nikoli ni govoril o migracijah, berem sveto pismo IN VEM, da tega notri ni. LP

    • !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

     MEŠA SE TI RUBEC, TEGA KRISTUS NIKOLI NI IZJAVIL, BEREM SVETO PISMO IN TEGA KAR LAŽEŠ, NI V SVETEM PISMU. KRISTJAN.

     • rubec

      Biblije nisem omenjal. Sem lepo povedal, preberi si pisma Poncija Pilatu kjer so kristusovi citati zbrani na enem mestu. Bi ti sicer svetoval da v roke vzameš tudi povratna pisma Pilata Ponciju a so samo v aramejskem jeziku, tega pa kot vem čifurji nimate po šolah, ali pač?

    • samotoje

     Kdo je ta gvardjan? A oni iz Stične? Viš, ljudje nimajo pojma o zgodovini pa kar nakladajo. Razloži jim, mojster rubec.

     • rubec

      Baraba.

  • resnica zaboli

   Gadafi je bil ubit, ker je hotel odstranit dolar iz nafte, in poslovati samo z zlatom in evri. Američani nam Evropejcem ne privoščijo ne miru, ne gospodarskega razcveta, zato nam oni direktno ( žid soros in ekipa), podtikajo migracijo,ne pa ubiti Gadafi.

   • rrrrr

    Aha. Hvala. ( Rubec, oprosti ker te citiram)

    • resnica zaboli

     ni za kaj….ljudje se sploh ne zavedajo resnice. Na splošno gledano. So kot kokoši, ki tekajo sem in tja. Večina ljudi nima prave osredotočenosti itd…ah, ne da se mi več govorit. Lp

     • rubec

      Saj ne rabiš več govorit, si tukaj vse povedal. Zdaj tvoj tekst nesem kuram brat bomo videli če bodo prenehale tekat sem in tja in končno začele tekat tja in sem.

    • rubec

     Kar postrezi si spoštovani kolega, kvota od 100 je tvoja potem bom pa moral en pikč zaračunavat. Saj me razumeš kajne, teran in refošk posebej tisti iz Štajerske in Pomoravja gre tudi samo še gor.

     • Jovo Jamnica

      Jovo Jamnica

      rubec

      16 minutes ago

      Še pomnite tovariši…?

      Janez Janša s 7 konkretnimi ukrepi za reševanje begunske krize

      Kvote,
      ki jih je za posamezne države EU določila Evropska komisija, so korak v
      pravo smer. Breme mora biti pravično razdeljeno. Hkrati pa seštevek
      kvot predstavlja končno število beguncev, ki ga je EU še sposobna
      sprejeti na svojem ozemlju. To bi moralo biti zelo jasno poudarjeno in
      znano tudi v okoljih, kjer nastajajo vzroki problema.

      ——————
      Politokis portal, 31.avgust, 2015

     • rubec

      Saj sem vedno govoril da je janez šiptar.

     • Jovo Jamnica

      Ni tolko pomembno, kaj je Janez, anpak, kako v danem trenutku razmišla o aktualni temi. On vendar ni kdorkoli!

  • rubec

   **********************

 • RATATA

  Škoda, da sem prebral naslov tega prispevka.
  Razburil sem se.
  Takle šejkerski gnus bo zelo pogrešal opravilno nesposobni roki.
  Zelo se bo čudil notranjosti svojega gnilega ćefurskega telesa, ko bo svoje drobovje opazoval od znotraj.
  Tudi za videt bo čuden, z glavo zarinjeno globoko v lastno sralno odprtino.

  • aha

   o spet ti psihopat, imaš danes nekaj ur prostih tam na psihiatričnem zaprtem oddelku? Internet so ti celo dali? Lepo od njih. Priden bodi in se vrni ob uri, ki so ti jo določili, da ne boš spet končal v prisilnem jopiču. Pa pa

   • RATATA

    Sem že zadnjič pomislil, da si šejkerjev žlahtnik. Nobenih manir ne poznate pritepenci.

    • aha

     sem slovanskega rodu, tebi pa spet pravim, da bodi priden in upoštevaj navodila od psihiatrov., Lep dan ti želim prijazen pozdravček v tvojo norišnico.

     • RATATA

      Jebeš rod ki ga je komunajzrstvo okužilo

     • .

      ti imaš raje svojega albanca :-)

     • RATATA

      Kaj se pa v tvoji glavi dogaja spaka, da se režiš, a ti je cmeravc naroču?

     • RATATA

      Moj najljubši Albanec je Kristjan, pri katerem kupujem moderna in kvalitetna sončna očala.

     • samotoje

      Zakaj se pa s piko pogovarjaš? Če bi bila vsaj vejica…

     • RATATA

      Res so gnusni te pikčarji, pomišljaji in druga ločila.

     • :-))))))
     • RATATA

      Ti si ziher računalniški programer, ko tko obvladaš lepljenja. Uživaj v svoji vrhunski sposobnosti, saj ne boš dolgo, revež pohabljeni.

     • Štalmajster

      Imam te na sumu, da si se zaljubil v to podobo. Menda zdaj ni več tako lep. ;-)))

 • totex39

  Arabec Shaker se preobrača v islamista, pri nas pa je še v parlamentu, sramota kakšni politični izmečki krojijo našo vlado.

 • Kučko pod pručko

  V parlamentu imamo nov obraz,
  Shaker, ki sliši na ime Kamal,
  je privlekel k nam ga murgelski Tamal,
  slovenskih butljev je odraz!!!

 • luckyss

  Vsak policist države Slovenije mora dobiti stanovanje pred katerimkoli ilegalnim migrantom, pa če vam je prav ali pa ne!”
  Izjava s katero se lahko strinja vsak normalen Slovenec…
  Sam bi jo malo spremenil v ” Vsak državljan države Slovenije mora dobiti stanovanje pred katerimkoli ilegalnim migrantom, pa če vam je prav ali pa ne!”

  • aha

   BRAVO!! Policiji pa vse dobro, radi jo imamo. In verjamem, da ima tudi policija rada nas, svoje državljane, čeprav grešimo vsi. Važno je, da se spoštujemo.

  • Štalmajster

   Priden Luxi. Dobiš mastno čonto od državljana, ki se nima ne za levega in ne desnega. Saj veš, da na cesti ni dobro zadeti ne ob levi in ne ob desni robnik. ;-)

   • luckyss

    Ti si lahko kar tiho ovca omejena..

    • Štalmajster

     Priden Luxi, priden. Pazi, da ti ofce ne pobegnejo s staje.
     Dobiš še eno čonto …… ovčjo ;-) Tiste najraši glodaš ;-)))

 • neny
  • fikus

   Si ti malo prismuk, ali fejst. Kakšno vezo ima tole tvoje sranje z obstoječo temo.

   • luckyss

    Ne vem, mogoče je asociiral(a) , da JJ končno vodi podobno zadevo kot je bil “Pavliha”…seveda je bilo to takrat na precej višjem nivoju ;))

    • fikus

     Ti Janši ne boš nikoli segel niti do mezinca na nogi.
     Saj poznaš tisto, da “prazen klas stoji pokonci”, kajne ?

     • luckyss

      Niti se ne želim kdajkoli primerjati s takšnim človekom…

     • tohuvabohu

      Ko boš v življenju kaj dosegel in kaj naredil ne le zase, se boš upravičen primerjati.

    • Štalmajster

     Mladina ?? Kaj je to za en cajtng, ko ni dober niti za rt ?
     Ko je razpadala Juga, so bili glavni hujskači, zdaj pa hujskači kontra ! ZANIMIVO ! Ah ja, vse v okviru 96%.

     • luckyss

      Spet vam je bolj važen vir kot dejstva ;)

   • tohuvabohu

    Se bo treba navaditi, da ta opica ni čisto gladka.

 • Olga

  Islamisti=komunisti=levi fašisti=teroristi!

  • luckyss

   Spet pišeš parole…
   In kaj je potem vaš pastir …desni komunist ?!

   • Olga

    Ja, pišem parole – po italijansko besede. Resnične.

    Janša ni pastir, je demokrat. Ker je nevaren za vas, vašo revolucijo, vaše neupravičene privilegije, je vam nevaren. Napadate ga, vlačite po sodiščih, diskreditirate ga na vsakem koraku. V Nemčiji so vas že spregledali in prepovedali spletno stran Antifa. Pri nas bo enako.

    • ,
     • luckyss

      Si me zajebal..je “boljša polovica” videla fotko in blond kot je, si je zaželela “sljadoljed”..pa ne ve od kod ji ta misel;(

     • p

      prave korenine od sljadoljeda se očitno skrivajo hahaaha

    • luckyss

     On je komunist…Ne moreš v odrasli dobi brez lobotomije tako zamenjati miselnosti, razen če ti gre le za “ablast”..
     Ovce morajo biti dovolj butaste pa je možno tudi to da kler vodi komunist ;))
     Butale na kvadrat…

     • !

      DIKTATORJI VEDNO OSTANEJO DIKTATORJI.

     • tohuvabohu

      V čem je komunist? Je koga umoril? Je koga vrgel v Hudo jamo? Je koga pregnal? Je komu odvzel premoženje? Je koga zaprl? Je koga poslal v umobolnico? Je komu preprečil opravljanje poklica?
      In zakaj ste ga sunili ven, če je komunist? E, moj komunajzeru, govoriš debilizme.

     • ,
  • :-)

   tvoj vodja je isti kot ” Kamal” https://i.ytimg.com/vi/vjuOCJKgnkY/maxresdefault.jpg

 • Mamas & Papas

  Nova24(in njeni komentatorji) bo vsekakor zelo pripomogla k temu, da bo SDS izgubila volitve.

  • luckyss

   Saj pravim, da ne želijo zmagati…JJ bi spet lizal roko Merklovi, Hrvati pa ga itak držijo za jajca zaradi orožja, tako, da bi njihovi ribiči lovili vse do Trsta…

   • ,

    hahaaha :-)

   • Štalmajster

    O kakem orožju že spet ti sanjaš? Ene posrednike s konkretno provizijo je hotel naivnež izključiti, pa si je nakopal težave. PIKA

    https://www.dnevnik.si/1042591837

 • Pjer Pjer

  Napišite še delovne izkušnje od Mahniča. Delo v klicnem centru T-2 prek študentske napotnice in nedokončan študij na FDV. Janez je tudi že vse življenje prisesan na naš denar, začel je pa v zvezi socialistične mladine in še dandanes ga financiramo, kot smo Mahniča začeli. Nekateri so pač nesposobni za realni sektor, se namreč ne morejo, ne znajo dokazati v gospodarstvu. Najlažje je biti javni uslužbenec oz javni funkcionar. Veliko denarja za nič dela.

  • Kučko pod pručko

   A zato tako spoštuješ dolgoletnega generalnega direktorja Iskre in Litostroja, dr. dr. Kučana? Tam je kratkonogi univ. dipl. ing. iz Murgel dobil bogate izkušnje iz gospodarstva, da ga je lahko obral do kosti!!!

 • Pjer Pjer

  »Janša je demagog. V polemiki je nesramen in rad podtika. Ne izbira sredstev, je hudoben in brezobziren. Ne išče svetovalcev, ampak vernike. Ne išče sodelavcev, ampak služabnike.«
  —dr. Dimitrij Rupel, 1996

  • sem slovanskega rodu

   :-)

 • Mamas & Papas

  Edini zahod, ki ga poznajo janšisti je tisti na katerem piše WC.

 • Hun

  sm ze mislil da je Jansa na slik pa vidm da je neki Kamal

  • fikus

   Ja, ja Kamal, ki ga je poslal Tamal, ha, ha, ha,

  • ups
   • Hun

    nism se vidu cistokrvnega slovenca da ma obrvi skp povezane…cefurskih siptarjev pa ogromno

    • __

     šah mat :-)

    • Jovo Jamnica

     Jovo Jamnica

     Hun

     3 minutes ago

     Jovo Jamnica Hun in a few seconds
     Detected as spam This isn’t spam »
     A boš reko, da Fredi Miler ni Slovenc???
     —————-
     http://uploads.publishwall….

     • Hun

      haha je samo ne cistokrvn po desnicarskem prirocniku o cistokrvni rasi….fredy ma cigansko kri

     • Jovo Jamnica

      :-) Si vido, kak so me hitro brisali na Nova??? Peče ko hudič…

     • Hun

      ta Nova2 je hinavska kot njihov vodja.. ne cenzurirajo nagnusnih satanovih komentov…ko pa omenis vodjo pa takoj cenzura

 • Smrt Janšizmu in Janšistom

  Nova TV lahka ga zaposlite kot sodelvca pa ste skupi pametni.

 • :-)
 • :-)
 • ,

  mamica od Kamila je Slovenka.

 • Danilo Dragan

  Hijena arabska…

  • :-)

   po materi Slovenec!

   • šmentanamuha

    Še vedno hijena.

 • hm hm
 • Cenzuriran 4x

  Razlika med Kamalom in tem portalom je v tem, da je Kamal zelo grdo stvar povedal na zelo uglajen način. Medtem ko portal Nova iz najbolj dišeče rožice na svetu, zna prikazat največji drek. BRAVO NOVA!

  • RATATA

   Ti namesto, da govoriš kolkrat si cenzuriran, raje povej od koga si sponzoriran, saj je nepojmljivo, da brezplačno pišeš take primitivne blesarije.

   • indijanka

    dober komentar

   • mannuro

    4x cenzuriran?!? Visoko se nosi. Pri men je blokiran.

    • RATATA

     Ob sobotah ga odblokiram ;) da mu kaj povem sviji.

     • mannuro

      ha ha.. dobro to, dobro.

  • kolesar

   Tvoji levičarski dreki smrdijo že po celi Sloveniji in, če boste tako nadaljevali, se bomo vsi z vami vred, po vašem pridelku postali reve.

 • Jovo Jamnica

  Jovo Jamnica

  11 minutes ago

  Levica je perfidni ideološki stroj, ki uporabi že vsak pijanski gostilniški čvek za diskreditacijo drugačemislečih

  A,
  dragi desničarji. Dajmo vzeti pamet v roke in ne olajšujmo zadev
  levici, ki ima tako ali tako moč nad mediji, akademijo, t.i.
  gospodarstvom. Ko pričnemo nekoga, ki je storil nekaj slabega, čigar
  dejanja so vredna vsake obsodbe, napadati na osebni ravni, omogočamo
  levici, da uporabi svojo retoriko, utemeljeno na zgoraj večkrat omenjeni
  viktimološki hierarhični lestvici. Levica pravzaprav, v končni
  posledici, ni nič druga kot poskus razlage vse družbene pojavnosti kot
  posledice zlih rabot

  ——————-
  Aleš Ernecl
  Politokis portal: 24. avgust, 2017

 • indijanka

  :) tudi ta drži… srečen si

  • wtf

   ljubezen oddaja tip, ki piše, da bo vse postrelil? ” Indijanka” desničarstvo ti je uničilo možgane hahaha

   • indijanka

    ko se naučiš poslušat srca se pa oglasi

    • ?

     revica indijanska, pejt nazaj v indijo.

  • RATATA

   Ja, ne morem pomagat.

 • Cenzuriran 4x

  Ko Kamal desnim nastavi ogledalo, desne zbode v dno srca. Tako zelo, da njihov vrhovni ćelavi šiptar izda komando o pisanju članka na to temo….

  • !!!!!!

   “veliki ljubljeni vodja” je v resnici alb porekla ampak se o tem ne sme govoriti.

  • tohuvabohu

   Ja, kako, a zdej je pa že Orban tut Šiptar?

 • Jožef

  Pa saj ga lahko razumemo toliko svinjarije ima v sebi da ko pride resnica zraven mu vest svinjarijo prek fukne.

 • Cenzuriran 4x

  Tako da se splača ponovit komentar Mamas & Papas:
  Edini zahod, ki ga poznajo janšisti je tisti na katerem piše WC.

  • Jovo Jamnica

   Jas sn sam Vrhunsko pot njegof napiso, pa so me takoj cenzurirali… LOL

   • :-)

    ne se sekirat, ti vsaj nisi šiptar, ki bi si dal slovensko ime.

   • Cenzuriran 4x

    Itak da te. Pa niti nič tako hudega ne napišeš. Sam tisto zgleda zlo učinkovito. Je kar krepka cenzura. Ampak znamo prit nazaj.

   • Štalmajster

    Prosim za prevod !
    A si iz DIXI landa ??
    http://www.dixi-wc.si/prireditve.html

    • Jovo Jamnica

     Kak te naj vrhunsko drugač povem, da boš zastopo…???

 • Burek Burecki

  Tale cefur ma prav. 90% objavljenega je za bruhat…

  • ,

   mamica mu je Slovenka, kot pri večini šipt. :-)

  • Cenzuriran 4x

   Pa sej se vid. Poglej to kozlanje desnih – komente mislim. Še sami se pokozlajo.

 • hm
 • hm
 • Osti jarej

  Rešitev le Soroš za rešetke

  Zdaj, ko je Trumpa zapustil še njegov najožji sodelavec Steve Bannon, je predsedniška lutka tudi uradno postala nemočna in skoraj izolirana. Nihče mu več ne more pomagati, razen, če naredi kot je pred mnogimi leti naredil Putin. Njegov recepet je tudi edina rešitev, da se ZDA izognejo državljanski vojni, od katere jih deli le še korak. In kaj mora nujno narediti? Aretirati Soroša in ga zapreti vsaj za 10 let, kot je to storil Putin ob nastopu prvega mandata predsednika Rusije. Aretiral je milijarderja Kodorkovskega, ki je s pomočjo Rothschildov postal naftni mogotec, nato pa delnice za Rusko nafto prepisal tem gospodarjem. S pomočjo firme Yukos oil je postal celo 16-ti najbogatejši zemljan. Potem ga je Putin spravil za 10 let v zapor in Rusija si je vrnila naftne zaloge. Soroš je danes glavni akter v spodbujanju in financiranju terorizma po svetu, vedno preko migrantov kot v EUropi in rasističnega sovraštva v ZDA. Seveda ima tudi številne podpornike v Sloveniji, od Žižka do premnogih lažnih nevladnih organizacij, ki z navdušenjem sprejemajo njegov denar. Soroš ima na razpolago poleg svojih nakradenih zalog tudi od NWO zločinom namenjen denar, kajti vojne so predpogoj za konec držav. Zakaj pa mislite, da je toliko lažnih terorističnih napadov po EUropi in ZDA? Ker to plača Soroš, nacistična lutka, zločinec najvišjega razreda. In Trumpova rešitev v tem trenutku je zgolj in samo Soroš za rešetkami. Rešitev ZDA pred državljansko vojno kot so jo Rusi doživeli pred točno 100 leti, ko je NWO izpeljal boljševistično revolucijo z njihovim služabnikom Leninom. Bo Soroš uporabil Obamo ali podobnega norca? Da je Obama zdržal dva mandata je zasluga izključno Soroševa. Da se dogajajo Charlottevillei je zasluga izljučno Soroševa. Je pa z jezikom pomagal tudi Žižek. /vir SOTN/

  http://www.publishwall.si/bozan.zabjek/post/315063/resitev-le-soros-za-resetke

  • tkole

   Ž. Soroš podtika migracijo. Je pač Ž., antikrščanski in protievropski.

  • Jovo Jamnica

   To pa je ful dober koment!!!

  • Cenzuriran 4x

   Putin je lepo obrazložil da je ameriški predsednik samo lutka. Državi vlada deep state.

  • Kučko pod pručko

   Odličen komentar, na katerega pa imam eno, a bistveno pripombo. Zapreti Soroša ne bi bilo dovolj. Ta madžarski Žid je sicer eden najvidnejših članov v piramidi zločinskih Illuminatov, ni pa najvišji. To skrivno združbo v glavnem vodijo najbogatejše družine na svetu, med katerimi pa so najmogočnejši prav Rothschildi in Rockefellerji. Čeprav se bo slišalo nedemokratično, bi bila edina rešitev za Planet popolna iztrebitev vseh vodilnih članov 13 družin, ki tvorijo krvno linijo Illuminatov.

   Soroš je sicer izredno bogat, vendar ne nosi v sebi iluminatske krvi. On uboga ukaze, ki jih dobi od poglavarja Rothschildov. Ta dinastija je največji krivec vsega zla na svetu, Soroš pa je le operativni izvajalec!!!

   • tohuvabohu

    S tem je tako: ko iztrebiš eno mafijo, njen prostor takoj zavzame druga mafija.

   • samotoje

    Škoda, ker je Dustin don Corleone v 3.delu filma umrl. On bi red naredil.

 • Olga

  To so “hvaležni” begunci, ki jim je Slovenija pomagala in jim dala dom! Danes pa nam vračajo z uvajanjem komunističnega zločinskega sistema in poveličevanjem genocida nad Slovenskim narodom! Ena takih je tudi tovarišica Murgel, ki nam je grozila z levasko sestavo ustavnega sodišča! Kdaj pomislili na zločine, ki so jih komunistični zločinci izvedli nad njenim narodom v zadnji vojni??? Če je komunizem tako fajn, zakaj je zbežala v samostojno državo, ki se je znebila komunizma in JLA zločincev? Danes pomaga le tem preko svoje funkcije, da se vračajo v Slovenijo?!

 • mannuro

  Ah palestinc, njih ljubi samo Mosad. Muslimanski žid. Pravijo nižje ne gre. ;)

  • Cenzuriran 4x

   Vedno gre še nižje – Janša.

   • ,

    :-)

  • !

   muslimanski žid ne obstaja. Obstaja pa Muslim. In Žid.

   Židje imajo pod komando svet, sovražijo kristjane in muslimane.

   IZOBRAZI SE.

   • mannuro

    tele zagamano. ne nabijaj.. izobrazi se! Obstaja tudi Slovenski komunist. Ne obstaja samo komunist in ne samo Slovenec.

    • :-)
     • mannuro

      si se že sebe pogledal zjutraj v špiglo? Prdec?

     • !

      prdec si ti, pa sekta v katero verjameš, tudi. Čauči

     • mannuro

      Khamal.. lej, če se predstavljaš pod “!”, “:-)” in “r” to še ne pomeni, da te ne prepoznamo :))) Ti pa vrjamem, da te tole s špiglo boli? Mene bi tudi! :))

     • hahaha
     • mannuro

      Khamal.. saj sem ti rekel. Če ti predstavlja ta slika takšne psihične muke, tudi uredu. Meni ne. Dve tableti antidepresivov ti bosta pomagli.

      PS. 500k različnih nickov, ti še ne da večine :)

     • RATATA

      O geyćek. Ti je ušlo v vsem tvojem ponosu, da si abnormalen gnusonja.

     • hm

      še so ti psihiatri dali dostop do interneta v norišnici? In potem nekdo pravi, da zdravniki niso prijazni.

     • mannuro

      še en ritopik, ki omenja norišnico.. kaj imate danes dan odprtih vrat?

  • !

   Mossad je židovski ( izraelski) in ne mara Palestinskega naroda.

 • Osti jarej

  O trojni morali Trumpa je škoda izgubljati besede, da je požrl dano obljubo o Afganistanu pa je zgolj logično. Od Stoltenberga do generalov in Ameriških predesdnikov je finančno in obredno na pridelku, ki prihaja iz AFganistana – heroinu.So ustvarili vojno v tej deželi, da povrnejo briljantno proizvodnjo za trg z mamili in jo od bombardiranja Afdganistana naprej povečali za kar 40 krat. Še vojaki se smejijo, kako je možno, da je svet nasedel Trumpu, ko pa NATO živi od heroina! Mogoče jih izženejo talibani, ki so Trumpu to že zagrozili pred dnevi. Ti isti talibani, ki so pred leti uničili makova polja, da so začeli pridelovati hrano za svoj narod, potem pa je obubožana Amerika pač morala ukrepati.

  http://www.publishwall.si/bozan.zabjek/post/314491/zda-bodo-branile-kmetijstvo-v-afganistanu

 • Osti jarej
 • princeska

  Ničeju Kamalu ste namenili bombastičen naslov in dolg prispevek.
  Kdo pa je on, da mu takole dvigate popularnost?
  Prosim malo več odgovornosti novinarjev na Novi, ne delajte publicitete za leve bebce, ki so še kamelarji.
  Veliko bolje bi bilo, če bi napisali članek o tem, kako je nujno spremeniti volilni sistem, da taki delomrzneži in skrajneži sploh ne bi mogli več priti v parlament.

  • hm
  • hm

   mati mu je slovenka, ker si slovenka, imej spoštovanje do njegove slovenske matere, ki je rodila arabcu :-)

   • šmentanamuha

    To ravno ni razlog za spoštovanje.

  • Jovo Jamnica

   Če bi spremenili volilni sistem, potem jim ne bi več tako dobro šlo… :-)

   • princeska

    Kolk si ti pameten ;-), si prepričan, da si uporabil pravilno osebo. Po branju tvojih sporočil sodeč, bi moral uporabiti prvo osebo ednine, razen …
    … če si želel napisati “da jim ne bi šlo več tako slabo” – SDS-ju namreč.

    • Jovo Jamnica

     Prvo osebo ednine??? Jas nimam dobene želje, prit na oblast…

     • princeska

      Eh, kaj boš tako skromen, saj ste že na oblasti 75 let in več.

     • Jovo Jamnica

      Jas ne! Jas sn drugorazredni državlan države Slovenije.

     • ,

      kako so ti izprali možgane v vaši sekti, revica nepismena.

     • bednick

      Nimaš prav.
      Tukaj si brcnila v mglo.

    • !

     še ogledalo te noče gledat.

  • _
  • bednick

   hahahahaha

  • Janko Gedlička

   Smo že na referendumi izbrali večinski volilni sistem, ki ga je kontinuiteta s pomočjo SLS minirala s spremembo ustave.

 • dr Janez Sveti

  V demokratični Sloveniji,lahko vsakdo pove svoje mnenje.
  DR Janez Sveti genij

  • Jovo Jamnica

   Jas mam dostkrat vlke težave, da ga tu objavim. Kaj misliš, da ta medij ni demokratičn???

   • dr Janez Sveti

    Tebe po mojem, kar sem bral nimajo za kaj cenzurirat. Jaz jasno in glasno povem, da bedakov leve ali desne strani ne maram. Da imamo različna mnenja,nam je pa Zakon vesolja dal, ker drugače bi bil dolgčas. Ni pa treba prepričevat druge v svoje mnenje z ognjem in mečem!
    Meni veliko stvari na Nova24tv ni všeč, pa vendar jo podpiram.Učijo se obrti. Počasi, pa vendar. Ko bodo ugotovili, da neumne debate o islamu, udbi, Violeti in podobnem ne sodijo med resno politiko, ki želi Sloveniji dobro, bodo pridobili tudi resne, kritične sledilce. Do takrat se pač zabavamo.
    DR Janez Sveti zabavljač

    • Jovo Jamnica

     Dejstvo je, da me cenzurirajo in to celo serijsko, po določenem času, ko so pod mojimi komenti že odzivi. Na ta način izginejo tudi odzivi. Primer: Članek na Nova, pred dnevi…

     Kučan je spoznal, da Šarec ne more zmagati – zdaj vse orožje polaga v Ljudmilo Novak, ki naj bi “razklala” desnico

     Jovo Jamnica > tohuvabohu 4 days ago
     Detected as spam This isn’t spam »

     Veliko
     izvedenk je. Ne bodem zdaj vseh našteval. Skratka, to je zelo stara
     slovenska beseda. Sinonimov pa imamo cel kup: hudič, zlodej, peklenšček,
     lucifer, hudir, pesjan….
     —————

     Jovo Jamnica > janez cepec 4 days ago
     Detected as spam This isn’t spam »

     Ja. Fsi potencjalni so zaj na morju pr Krobotah…
     —————-

     Jovo Jamnica > janez cepec 4 days ago
     Detected as spam This isn’t spam »

     Briga njega, Uživa na Hvaru..
     —————

     Jovo Jamnica > tohuvabohu 4 days ago
     Detected as spam This isn’t spam »

     Nisem še. Kaj šele bo?

     Jeder sieht wenn ich besoffen bin, aber keiner sieht wenn ich Durst habe!
     —————

     Jovo Jamnica > Steiermark 4 days ago
     Detected as spam This isn’t spam »

     Štajermaka,
     najstarejši slovenski sinonim za satana je vrag. Od tukaj tudi vraža in
     vraževerje prihaja, saj je vrag domoval še takrat, ko smo pogani bili.
     Tudi beseda urok, če jo napišeš kot vrok, na vraga spomni. Satan pa
     seveda pravijo, kdo drug, kakor Srbi… :-)
     ——————–

     Jovo Jamnica > Steiermark 4 days ago
     Detected as spam This isn’t spam »

     Štajermaka,
     Kučan je precedovau Sloveniji že v Jugi in pol za nagrado kar dvakrat v
     emancipirani slovenski državi. Dalje ni šlo, ker je varovalka. Po mojo
     jo je sam predlago, da nebi fse fkup preveč kičasto zglealo. Na to so se
     pripravlali deset let. Klup temu pa naši mladi spet radi hodijo v Gučo
     trubače poslušat. To pa tut Kučanu nea paše… :-)
     ——————-

     Jovo Jamnica > Franjo Trojner 4 days ago
     Detected as spam This isn’t spam »

     Če bi bilo mogoče, bi bil predsednik še danes. Zato.
     ——————–

     Jovo Jamnica > totex39 4 days ago
     Detected as spam This isn’t spam »

     Ker kalkulirajo. Strategija pa ni njihova sopotnica.
     ——————-

     Jovo Jamnica > FUCK COMMUNISM 4 days ago
     Detected as spam This isn’t spam »

     Mefisto ne ve, kaj pomeni ta “odgovor”!
     ——————-

     Jovo Jamnica Kučko pod pručko 4 days ago
     Detected as spam This isn’t spam »

     Poguba Slovencu se kompostira le v deželici Krajnski.

     • Darth Vader

      če lahko na 24ur pa na raznih planetih pa na raznih drugih pro-levajzarsko-pederajsastih spletnih portalih cenzurirajo praktično vsak post, kateri se približa resnici, ne vidim razloga, zakaj tvojih umotvorov nebi admin zbrisal…sej zato je tukaj in zato je plačan….in jest mu dam thumbs-up…..

     • Jovo Jamnica

      Hvala, da moja mnenja uvrščaš med resnice…

    • ,

     ti si vsaj res Janez, nisi alb, ki bi se predstavljal za ” janeza”.

     • dr Janez Sveti

      Če namiguješ na Janeza Janšo, vedi, da je njegova vloga v osamosvojitveni vojni pomembna. Tako jaz vidim. Mi pa ni marsikaj všeč v njegovi politiki in njegovem izrazoslovju.Ga imam pa raje, kakor pokvarjene kriminalce, ki se imenujejo “levica”. Zavedam, se da poštenega politik ni. Ne more bit, ker drugače ga pojejo.
      “Ko si z volkovi tuli kakor volk, ker če boš meketal te bodo požrli!” Prirejena ljudska modrost
      DR Janez Sveti genij

    • tohuvabohu

     A maš raje neopredeljene bedake, hahaha, Presneti? Menda so v večini.

     • dr Janez Sveti

      Tudi jaz o tebi nimam dobrega mnenja.
      DR Janez Sveti neopredeljen genij

     • tohuvabohu

      Kakšnega pa, neopredeljenega?

     • dr Janez Sveti

      Jaz se v politiki ne opredeljujem, ker mi v slovenski politiki NIHČE ni všeč.
      DR Janez Sveti genij

     • tohuvabohu

      Saj zaradi tolikšnega deleža indiferentnih je lahko v politiki toliko bleferjev in nesposobnežev. Pravzaprav je še huje: zaradi takega odnosa se pametni in pošteni ljudje izogibajo politike. Kam to vodi?

   • tohuvabohu

    Po mojem z objavo nimaš nobenih težav, kaj se dogaja potem, je pa drugo vprašanje. Čeprav tudi jaz ne razumem, kaj jih moti, zlasti če vemo, da ni moderatorja.

 • r
 • Janez

  No, ja !
  TALE KAMAL. SAMO DOKAZUJE
  – KAKŠNO SKRPUCALO JE INSTNAT STRANKA – S M C .
  Čisto naključno na hitro nabrani ljudje – vseh sort. KI NIMAJO NIČ POKAZATI. L.r. J. KOMENDA

  • ,

   rodila ga je Slovenka, seveda.

   • Ja ampak mu očitno ni privzgojila oz. dala nobenih slovenskih “manir”!

    • hm?

     to moraš pa njo vprašat. Njenega sina žališ.

   • radames

    Kerga?

  • tohuvabohu

   Kot bi jih nabral na železniški postaji.

 • tasilo

  Na Metelkovo tip baje hodi v minici in se imenuje Izidorka Malshaker. Pa vsem pove, da je poslanka.

  • Jovo Jamnica

   Ti mi skoro vedno ponudiš neke istočnice, da grem delat nekaj drugega. Zaj sta to Metelko in Izidor Cankar… :-)

  • .

   ti pa si že javno znani homoseksualec, pa kaj, pravico imaš. Sprosti se stari, si pač gej. Kako je dragi? Si priden? Ga crkljaš večkrat dnevno?

   • rubec

    S tasilom bi se večkrat crkljala če naju ne bi zaradi tvojih blesarij oviral krohot. Ke teslo jebote. Kdo te je naredil, elton džon ali kar naš galunič?

    • haha

     elton džon :-) PRIZNAM! :-)

    • tasilo

     Naredila sta ga Atos in Joy Galunič. Je prvi človek, ki je dobil CACIB.

     • indijanka

      A sivo piko misliš? On je tisti del legla, ki o CACIBIH in CACIH lohka samo sanja. Ga ni kinologa, ki bi si zastavil tak projekt.

     • tasilo

      Khm … Hvala za popravek; najbrž sem kaj pomešal. V mislih sem imel nagrado za rasne tepce in debile s pedigrejem.

     • indijanka

      Ta nagrada bi zaslužila zveneče ime. Rubcu bi verjetno ugajalo M.A.J.M.U.N. Kandidatov zanjo mrgoli. Zato bi si lahko privoščili strogost pri ocenjevanju.

    • šmentanamuha

     Bravo za duhovit komentar, rubec.

     • rubec

      Bohloni šmentana.
      lp

     • šmentanamuha

      :))

   • Steiermark

    tepec, kaj si se ti prelevil iz homoseksualca v homofoba? Ali si pa kar oboje, seveda tudi proti svojim izprijenim nagnenjem…

  • Pravi Slovenec

   Kar veliko veš o Metelkovi. Lepo.

 • WatsonForus

  Upam da se bo Kamela zadavla s svojim bruhanjem!

 • TOML

  Kamal je samo še en migrant, ki se ni asimiliral.
  Svetujem mu pod pod noge in to tja od koder se je privlekel.
  To ne sodi v parlament.

  • Štalmajster

   A ne spoštuješ demokracije ? ;-)) in predstavnika ljudstva. ;-)

   • TOML

    Zame je on predstavnik opic.
    Človeka sprejmemo, mu damo državljanstvo,
    nato žali našo domovino in Slovence.

    • Štalmajster

     Ne ne se razburjaj ! To je tako opevana; demokracija.
     Je en stric nekoč rekel:
     “Und wenn eine Demokratie dumm genug ist, …, dann ist sie guuuuuuuuuuut”
     Čakam še samo na predsednika Murka.

  • Primoz Papez

   Kako je lahlo migrant če je rojen v SLOVENIJI BUTL!!!

   • RATATA

    Povrźen je bil na avijonu v prostoru za prtljago butl.

   • TOML

    Druga generacija migrantov.
    Kamal je samo žaljivi arabski muzli s slovenskim državljanstvom.
    Seveda pa vi komiji ne razumete tega, ker vaš IQ je v malusu.

 • Pravi Slovenec

  Res je.
  Za bruhat ste. Za kozlat.
  Izjemno dobro odvajalo.
  Ni mi jasno, kako vas še niso prepovedali. 80% vsega kar napišete je čista laž.

  • ,

   Živeli tisti dobri Slovenci, ki razumejo resnico za vsako manipulacijo.

  • ,

   super si

  • TOML

   Komiji se nikoli niste spoznali na procente.

   • _

    domobranci pa še manj. Zato niso razumeli, da so rit nastavili nacističnim okupatorjem,.

   • RATATA

    Samo 5% komijev je bilo dovolj za morilsko revolucijo.

   • Pravi Slovenec

    Sori. Imaš prav. 99% vsega je laž.

    • ,

     tako je.

    • tohuvabohu

     No, potem pa vzemi nasprotno trditev in boš dobro obveščen … Noben drug medij tega ne omogoča, hahaha, a ne, bumbar.

  • radames

   Hvala za moje veselje. Z največjim veseljem sem te namreč blokiral!

  • ljubinica

   Ha ha
   Navedi lazi iz zgornjega clanka.

  • garfi

   niste še izvedli Ćistk

  • FUCK COMMUNISM

   Kdo bo prepovedal Novo?!?!? Rdecuharska cenzura?? Ej, fajn bi blo, ce bi ti uspel posrat se rektum, tanko in debelo crevo in zelodec… kar vse ven porin in crkni!

 • Pravi Slovenec

  Napisal je “Nova24TV je za bruhat!” in vi ste iz tega stavka zaključili, da je mislil Miho Kordiša? Wow…

  • Goran Hvala

   Sej ves da desnaki vse vejo in vse znajo…nevem od kje je tebe prneslo da tega se ne ves…;-);-)

 • Darth Vader

  še ena šiptarska opcia več, katera misli, da je doma…..oziroma v svoji državi bi jih najbrž dali pobit, če bi takole pljuval po policistih in avtohtonemu narodu

  • ,

   Mati mu je Slovenka!

   • radames

    To ne spremeni dejstva, da je večinsko balkanc. Njegov primitivizem pove vse o njegovi narodnosti.
    On sploh ni Slovenec. Lahko še naprej nabijaš. Njegova izgovorjava je povsem srbska, ker Srbi požirajo zloge, da jih komaj razumeš. Kadar ta ljubljanski Srb spregovori, ga le stežka razumeš..

    • “!

     Srbi so pravoslavni krščanski narod, ti neizobraženi mutan.

     Arabci so pa islamski.

     RODILA IN DOJILA GA JE PA SLOVENKA IN TEGA NE MOREŠ SPREMENITI. Vsak ima rad svojo mater. Lp

    • “!

     Omar Naber je tudi sin arabca in slovenke, pa se skoz k materi stiska, jo ima rad, ona ga je rodila in dojila. http://www.slovenskenovice.si/bulvar/domaci-trac/omar-mamin-sincek

    • Goran Hvala

     Pa sej dragic je tud cefutar….pa se ponasate z njim….jah ce druzga ni ane…;-)

     • !!!

      Upam da Goran Dragić vidi to grozno žaljivko, da je ” čefutar”, ti prekleti smrdljivi smrduh in prdec. Lp

     • Goran Hvala

      Ja a ni?…sej jst sicer sam pisem kar vi pravite…kak je zdej s tem…a sam tisti so kot ti mislis al kaj…ja jst tud upam da vidi to…da se mal zamisli kaksno drzavo predstavlja u svetu…ni cudn da je v ameriko pomaknil…

     • ,

      naredil je za to državo več kot vi vsi. V Ameriki pa igra na najvišji ravni, v NBA! Potegni mu ga. Lp

     • Goran Hvala

      Hahahaha…aja sej res to pa nism vedu…sploh ne vem kdo ta dragic je…sm mislu de je astronavt…
      Dej mi razloz pol kak zdej zagovarjas enga capca?..se je capac ce je dragic…a ni?…sploh pa kje pise kaj moram jaz naredit za drzavo?..sploh do desnakov se ne cutim dolznega prav nic..kaj je pa drzava nrdila zame..aja poloznce mi je posiljala..sem se odpovedal temu slovenskemu dobremu delu…men je fino da vse skupaj crkuje…

   • Darth Vader

    ja in?

   • Mati bi mu lahko dala kakšno lepo Slovensko ime. Namesto Kamal bi bil lahko Klemen.

    • ,

     to moraš pa njo vprašat, meni je vseeno, ker si sama plačuje položnice, to je njeno življenje,

 • radames

  Take primitivce imamo torej v državnem zboru!!! Ravno tako “na čelu” Ljubljane!

  • ,

   na čelu Ljubljane je Slovenec po materini strani. haha!

   • radames

    Ampak Srbi so v svojih medijih pisali, da je “gradonačelnik” Ljubljane Srbin. Ravno tako so pisali, da bo Srbin postal predsednik slovenske vlade.
    On je čistokrvni Srb. Njegov primitivizem pove vse o njegovi narodnosti. Srbi ga imajo za svojega.

    • !

     Srb je po očetu. Tako kot Goran Dragić in Luka Dončić.

     • Nata

      Ja, in ???

    • ,

     Janković je tud poročen s Slovenko

     • tohuvabohu

      Vendar sodeč po njegovem lomljenju slovenščine kaže, da je njegov materin jezik balkanščina. Itak konjski mešetar več ne rabi.

   • Mamas & Papas

    Na čelu desnice pa neslovenec po materini strani.

    • ,

     je pa Slovan.

     • Mamas & Papas

      Še to ne …. kelt je.

    • garfi

     strpni lević

     • ,

      bolje ć kot pa bit prodan kot ti.

 • Goran Hvala

  Napisal ste pa tako kot da bi kdo od politikov kdaj sploh kaj delal…desni in levi….smeh na kubik…

  • ,

   levi in desni so isti: imajo bančni račun in nategujejo državljane, da se prepirajo med seboj.

   • Goran Hvala

    Ja sam desnim to vec kot ocitno ne potegne..glede bjihove totaliterne usmeritve v stranki…nevem bodo mogl mal kable zamenjat pocas…

    • tohuvabohu

     Važno, da tebi potegne, vseglihar. Pameten si kot lesen tič.

     • Goran Hvala

      Ja nevem no…men so vsi isti…ne povelicujem nikogar…vsegliharji ste vi….za vas so vsi isti…no ja razn vas samih…vi ste nad vsemi…znate vse in veste vse…sam rezultatov pa ni in ni od nikoder…cudno..a ni?

     • Nata

      Rezultate bi po dolgoletnem vladanju pričakovali od tvojih.
      No, saj rezultati so, ja . .. . . . .

     • Goran Hvala

      Napaka…moji niso nobeni…a ti nism to ze nestetokrat napisal….so sam vasi in to vec kot ocitno…ce jih ue tolk zagovarjate…jaz ne zagovarjam nobenga…sam ti me kar tlacis cist tko po desnakarsko v nek tabor…rezultati so taki kot si jih je folk nastimal…jaz ne hodim na volitve obkrozat teh bizgecev…mam kaj boljsga za pocet ob prosti nedelji…

     • Nata

      Ja, res je. Kar nekaj vas je tule, ki samo kritizirate desne, pa menda niste levi. Prav. Je pa malo čudno v današnjih časih ” nobenega ne zagovarjati “? Čeprav je iz tvojega pisanja razvidno, da so za vse krivi desni. Pa me zanima, pišeš kaj tudi na drugih, levih portalih in jih kritiziraš ?

     • Goran Hvala

      O ja pisem…seveda kritiziram sam desne na tem portalu ce pa so vsega krivi drugi za vas…po pisanju tega portala in komentatorjev ste desni nadljudje..mali bogovi..zato pa pisem proti desnim…ko zasledim da nekdo povelicuje pecake na isti nacin pisem proti levakom..ker so pac vsi v isti zupci..pa vsi tam ze od razpada juge…kar so naredil je to da sam svoje riti filajo pa en na druzga s prstom kazejo..kot da bi gledal mularijo ko se za blokom igra…kdo je vecji car..torej kaj zelis od mene da slepo sledim credici in volim za tistega kot vsi tulijo da je najboljsi..zal ne…jaz ne vidim nobenga kateremu bi dal glas..zato pa rad opazujem kak en drugega v drek tlacte drzava vam pa razpada…vazn da gonite neke dogodke izpred 70let..ne stekam logike da je kr vsak levak ce ni desnak…in obratno..je pa res da levaki me se niso tako napadal ko jim nekaj kontra napisem…za desnake sm pa gnoj, cefutar, musliman, kozjejebec itd…zanimivo a ne…pol pa se pricakujes da bom sel na volitve in obkrozu prav to skupino ljudi ki me tako demokraticno zmerja…se raje spustim se sam na vas nivo pa pisem kontra…seveda sem spet sam jaz bedak…a ni to zanimivo…

     • Nata

      no, no ? Spustil si se na naš nivo ?Ti si pa verjetno vedno bil ” kulturen “? Če nisi zmerjal, skoraj ne verjamem, da bi bil tak odziv, kot praviš.Saj vem, kako si pisal o svojih sosedih – Slovencih, tam, kjer živiš.
      In, ne drži, da kaj pričakujem od drugih. Le svojo državljansko dolžnost naj vsak opravi.S tem pove svoje mnenj o enih in drugih.. . . . . . saj morda se pa kakšen že najde, da ti je po volji.
      Bedaki smo pa prav vsi. Takole so nas nakurili enega proti drugemu, da ne vidimo zadev, ki gredo mimo nas.

     • Goran Hvala

      Wow celo sama si opazila da vas nategujejo…no ko bodo volitve bos pa spet obkrozla modela ki se ti ze 25let redi tam tako kot ostali…in pricakujes spremembe…ne vem no…preberi moje poste…z enakim tonom napisani kot post pred mano…al kaj pricakujes od mene..ce sm ze cefutar pa kozjejebec itd…bi prej prcakoval kulturo od vas ce ste ze tko nacitani in razgledani…

     • Nata

      Ja, pol pa prav, no . Ne jezi se name. Sem poizkusila na dostojen način. Saj drugače niti ne znam. Lahko ti rečem le bumbar. . . . pa bimbo…….

     • Goran Hvala

      Ja hvala…ocitno sem bumbar ker nisem rekel ja in ne bom obkrozil vasega grand master leaderja…pa bimbo naj bom…in udej bom res tezko spal…me pa zanima kaj sem jaz tebi nedostojnega napisal fuflja…

     • Nata

      Meni ? Mislim , da ne . Ampak sem se po svoji navadi zraven vtaknila.
      Veš takele izraze uporabljam tudi doma, kadar me kaj razjezijo. Nič , prav nič žaljiva nisem.

     • Goran Hvala

      No pol tud jaz nism ce ti recem nazaj butara….jst tud uporabljam take izraze doma…

     • Nata

      Ja, butara bo kar v redu !! Mi je všeč.
      Veš, pa ni rečeno, da se za leadrja vedno vlečemo. Je potrebna tudi kritična beseda. Ne zmerjanje vsevprek. Vendar vidiš, kako nekateri pišejo.

     • Goran Hvala

      Ja kar jaz berem znajo in vedo vse sam desni…pa a ni tud to zanimivo in to pisejo prav na tem portalu, da se vse vec ljudi pridruzuje isisu al pa levakom…ne vem zakaj ce pa so desni tolk kul in fajn…

     • Nata

      ISIS -u se pridružujejo Muslimani. Levakom pa ljudje,ki iščejo samo koristi.
      Poglej tudi na kakšen drugi portal. Oziroma poizkusi komentirati tako, kot misliš, pa boš videl, da je tule veliko svobode.

     • Nata

      Še pripis – morda pa bi bilo dobro kdaj iti na volitve. Saj si naš državljan, ali ne ? Četudi ne živiš v Sloveniji – kolikor se spomnim.

     • Goran Hvala

      Zakaj bi blo dobro?..a da dam vam glas?…al levakom?…noben mi ne disi…torej kaj bom hodil na volitve?

     • Nata

      Zato, da tudi tam poveš tvoje mnenje. Ne samo nas kregat.

     • Goran Hvala

      Moje mnenje je to da ne dam glasu nobenmu….ker za krajo ljudi ne mislim se sam svojga glasu posojat..vas kregam tolk kot vi mene…ce odgovoris normalno dobis tud nazaj normalen odgovor…ce zalis z vsemi moznimi besedami bom pac se jaz nazaj pisal socne besede..se ti ne zdi…

     • tohuvabohu

      Kateri vsi isti? Za moje pojme ste vsegliharji latentni rdečkarji, samo lepe se delate. Ko prihajate sem srat po demokratih, se lepo vidi vaša vloga.

     • Goran Hvala

      Kaj serjem…demokratsko je povedat kar si mislis…do pred kratkim sem mislil da v mejah normale…ko sem zacel brat to stran ste mi pa na hitr objasnil da to vkljucuje tud zaljenje…to je pac demokracija…kaj zdej z vami desnimi demokrati bi mogu clovek v rokavickah delat medtem ko vi zalite in pizdite kakor vam pase…dej zresn se no…

     • Goran Hvala

      Lesen tic me rabi bit pameten…ima sam svoj namen in svojo uporabnost…ni kar tko nekaj sam da je…;-)

     • tohuvabohu

      Ti je le vžgalo …

     • Goran Hvala

      A teb tud da si me le pohvalil…in ne uzalil kot si mislil…

   • garfi

    vas vsegliharje si pa izpustil

 • Omar Naber, Arabec po očetu in po materi Slovenec, ima svojo mater rad. http://www.slovenskenovice.si/bulvar/domaci-trac/omar-mamin-sincek

 • bbb

  Pa še res je!

  • garfi

   kwa
   da rad bruhaš ?

 • garfi

  leviĆ jurišniki bruhajo po portalu
  zato je za njih bruhalnica

 • r

  ” Pred dnevi je zapisal, “da je Nova24TV treba pustiti, da propade. Je na dobri poti.” Verjetno je bil užaljen, ker so ga naši administratorji na Twitterju zaradi neprimernih zapisov blokirali. “Sem hotel taggat fašistoidni medij oz. televizijo, pa mi ni uspelo, ker #block. Kakšno olajšanje,” je vztrajal pri svojem skrajnem levičarskem besedišču. Večkrat je na Twitterju
  v zadnjem času objavljal nelogične zapise, omenjal je predvsem
  bruhanje. Še vedno pa si nismo na jasnem, ali je s tem mislim
  levičarskega kolega Miho Kordiša iz nekdanje Združene levice ali pa koga
  drugega”

  vsak ima pravico do svojega mnenja.

 • Osti jarej

  ..tkole,kot kordež,so se pred nekaj malega leti,valjali na smrt pijani skovirji….in takile nas kao merkajo……juuuuupiii

  • janez cepec

   čak no , mau počak, tko pa nauš bluzio. pa ta portal je edin, ki je u službi resnice, ena sama svežina ga je, novinarji so pošteni, nabildani z znanjem in vedno na sledi dejstev, usi so kandidati za Pulicerja, sploh Marjanca, ne dajo se uplivat, sveto jim je edin to, kar jim veliki vodja naklobasa

 • Osti jarej

  priznajte no,da je tale portal za en drek…

  • garfi

   bruhaš

  • xtc

   A si en drek ali kako?

  • FUCK COMMUNISM

   Zakaj?! Ker ti je neprijetno ob branju stvari, ki niso napisane v tvojo smer?! Ej, bos ze prezivel…

  • šmentanamuha

   Ja, če se tako vidiš, pol že…

 • Osti jarej

  …najboljša obramba je napad….sicer pa ignoranca

  • _

   točno

 • xtc

  Tale tovariš Kamelshker naj odide z svojim prijatelje v njuno očetnjavo Palestino in naj tam svohim in Izraelcem solita pamet.
  Oni bodo že vedeli kako z njima.

 • :-)

  “Kamal” bi rad telefonsko od te novinarke iz nova tv haha, je dobitnica zlatega ogromna vibratorja https://govori.se/media/cache/upload/Photo/2011/12/14/le51_11_marjanc_i630x630.jpg

 • Osti jarej
 • :-)

  a bi Kamal potihem rad spoznal novinarko iz nova tv haha, je dobitnica ogromnega, debelega, “zlatega” vibratorja :-) https://govori.se/media/cache/upload/Photo/2011/12/14/le51_11_marjanc_i630x630.jpg

 • ,

  ” Ponosna lastnica zlatega tiča” haahaahha, sigurno je afriška kopija.

  https://govori.se/traci/domaci-traci/marjanca-scheicher-ponosna-lastnica-zlatega-tica/

 • Pravi Slovenec

  Moja reakcija, ko spravim ob živce desničarčka na tem portalu:
  https://www.youtube.com/watch?v=49k33NRT8-s
  :D :D :D

  • :-)

   tale piše za novo, :-) vtis: deluje srečna in dobro se oklepa ogromnega. https://govori.se/traci/domaci-traci/marjanca-scheicher-ponosna-lastnica-zlatega-tica/

  • xtc

   No desničarje spraviš ob živce tako,da natepavaš,kamele,cucke,ovce,koze,kure in to zato ,ker je to kaznivo,ker gre za mučenje živali,pa še iztirjeno je.

   • :-)

    desničarje najbolj boli, ko jim našteješ dokaze, da slov ženske ljubijo neslovenske moške :-)

    • Alois Kuhelj

     Kot sem omenil,ce bi bli levuharji deci in imeli kaj slovenskega v gatah,nebi imeli tolko halbreeds in slo,ki se kancajo na ic!!

    • xtc

     Ja vidimo in to večinoma take s prosulim karierami in življenji,ko jih nobeden Slovenec zaradi slave več noče.J………….ga ta pač je.

 • xtc

  Vidim ,da ima nek levi komentator hudo obcesijo z Novinarko NOVE saj ga očitno še vedno muči to ko je bil kaznovan zaradi nadlegovanja in zalezovanja le te.
  Zelo ga fascinira zlati fallus,kar očitno pomeni ,daje homoseksualnih nagnjen in bi mu ta zadeva v praktičnem smislu prišla zelo prav,ali pa je možno ,da ima kompleks “5 ih cm”.

  • haaha

   halo, nihče ni obseden, ženska ga veselo kaže na časopisnih straneh https://govori.se/traci/domaci-traci/marjanca-scheicher-ponosna-lastnica-zlatega-tica/

   • xtc

    Očitno si obseden s tem tičem a kazen si že odslužil?

    • hahaha

     blede se ti revček. Si že spil vsaj kakšno kavico?

     • xtc

      Nisi povedal ali si že plačal kazen zato ,ker si spolno nadlegoval novinarko a bo morala to sedaj javno,da se boš umiril?

    • wtf

     povej novinarjem da so obsedeni ker se je ta baba slikala za njih

     • xtc

      Ti nisi novinar,ti si kaznovan zalezovalec in spolni iztirjenec.

 • Samir Bamirovič

  SAMO Janez Janša lahko RESI Slovenijo,ker je srce
  Slovenije. Zaradi Janeza janše imamo zdaj svojo državo in ne živimo več
  pod tiranijo Jugoslavije. Janez Janša je strateško končal vojno v samo
  10 dneh in nam prisvojil osamosvojitev Janez janša je srce Slovenije In
  srce je treba negovati Kaj ti če srce propade propade tudi država Janez
  janša ni samo politik on je narodni ponos Janez Janša ni samo navaden
  človek on je državni zaklad Brez janeza janše Slovenija propade
  Levičarji so že čisto uničili Slovenijo zdaj hičejo pa še zamenjati
  avtohtono prebivalstvo z artabci in afričani Janez janša 2018 kar pomeni
  močna slovenija Če janez janša po nekakšnem čudežu ne zmaga leta 2018
  potem je z Slovenijo konec izgubili bomo jezik narodno zavest in
  dediščino Če bodo državo vodili kot so Cerar, Murgelsi lord teme in
  kavboj Zoki, ki za Katarce zida sredi Ljubljane mošejo potem je z
  Slovenijo konec. Eden in edini, ki lahko Slovenijo popelje v vso njejo
  slavo je Janez Janša in njegova stranka SDS, ki vedno dela samo v korist
  Slovenije in tam notri so najboljši politiki v Slovenskem prostoru.
  Janez Janša je heroj in srce Slovenije Janez janša je Slovenija

  • ,

   Samir hahahahhahhaha

  • šmentanamuha

   Lepo si to napisal, upam, da misliš resno.

  • janez cepec

   pozabu si omenet, de Janša ni sam osvobodu SLO, pomagala sta mu samozvani general Krko in njegov mladoletni sin, mrbit je biu pa zraun tud kakšn pjen teritorjalc, pa kešn star miličar

  • ,

   Samir ni grdo islamsko ime

   :-)

   • Alois Kuhelj

    Saj ga imel tudi cistokrvni Zidek Itzak Samir!!

  • janez cepec

   a majo u Begnah dan odprti vrat, a si čez ograjo spizdu, ker takle pa ne moreš ke okol sam hodet

  • Kosobrin

   Ne smeši se, nobena skrajnost ni dobra. In ti si že čisto na koncu z živci in na začetku infarkta.

   • Alois Kuhelj

    A ti mas pa zivce spletene iz pocinkanega dratu,kaj???

    • Kosobrin

     Če ti tako praviš, pa naj bo!

  • šmentanamuha

   Četudi se hecaš, si se pa vsaj potrudil.

 • šmentanamuha

  Le kje je Cmero najdu to zabito kamelo in jo celo postavil za poslanca svoje stranke. Tale neinteligentna polslovenska opica je žalitev za naš parlament in za Slovenijo. Agresiven polpismen bedak, ki mu delo več kot očitno smrdi, ker je arabec že po naravi lenuh, se posmehuje slovenskim državljanom, ki ga redijo. Zdaj pa naredite projekcijo v prihodnost, če se bodo naše ženske križale s temi zaostalimi pizduni.

  • ,

   opico imaš v riti, ker si izšel iz opice.

   • šmentanamuha

    Ti zagotovo si evoluiral iz opice, ker si še vedno na stopnji primata, jaz ne.

    • komar marko

     Pa saj bo pravkar sestopil z drevesa. EVOLUCIJA!

     • .

      tvoji možgani še niso pri evoluciji.

    • .

     tvoj fotr je direkt iz opice in matka tudi

     • šmentanamuha

      Ne sodi po sebi. Nismo vsi opice, zato ker jo vsak dan vidiš v ogledalu.

  • :-)

   ženske so se odločile za tujce, tako pač je.

   • Alois Kuhelj

    To se vidi po tem,da je v Blatnem dolu vec kot polovica icev,vsi zaplojeni od jugovicev!!

  • fmg9

   U bistvu je še slabše. Palestinec je. Teh še sami arabci ne prenašajo.

   • haha

    to je pa laž , Iran pomaga Palestini.

    • xtc

     Iran niso čistiArabci.

    • fmg9

     Iranci so Perzijci, ne Arabci.

 • Pravi Slovenec

  Kdaj boste posneli dokumentarni-igrani film kako je Janez Janša lastno ročno osvobodil Slovenijo v 10 dneh?
  Chuck Norris sprašuje, ker bi rad bral besedilo.

  • komar marko

   jap, če njega ne bi bilo. bi ti bil danes na obisku v SEVERNI KOREJI, .

   • Pravi Slovenec

    Daj to mi pa razloži, no!

    • komar marko

     najprej BUTN SKALO, potem pa pridi nazaj in se pogovoriva- Žalje pravi terapevt že pokojni, samo se bom vseeno potrudil in ti pomagal. samo za začetek BUTN SKALO! Deset korakov zaleta in izvedi!

     • Pravi Slovenec

      Sem! Zdaj pa povej, kako bi bil jaz v S. Koreji, če ne bi bilo Janeza Janše. Izvoli.

     • komar marko

      lepo pojdi, najdi skalo, vzemi zalet potem pa pridi. Vidiš, eden od tvojih simptomov JANŠIZMA je laž. namreč janšizem je svetovna bolezen rdečkotov. Diagnoza je laž, podtikanje, produciranje afer in montiranih procesov. Ti si že potrdil bolezen, ki jo JJ zdravi v bolnici v AVSTRALIJI!

     • Pravi Slovenec

      No, se mi je zdelo, da ne bo šlo…

     • komar marko

      BO, BO. SAMO butn skalo. Lepo ubogaj, pa boš rešen!

    • šmentanamuha

     Definitivno ne bi brali tvojih neumnih postov.

     • komar marko

      se bojim da je ta sam iz zgornje slikice. Sem mu dal psihoterapevtska navodila za rešitev težav!

    • tohuvabohu

     A ti razumeš hece? Resnica je pa ta, da bi ti zdajle okopaval koruzo nekje okoli Zrenjanina.

     • Pravi Slovenec

      No, potem mi pa to razloži. Glede na to, da ni hec ampak resnica. Daj, no!

     • tohuvabohu

      Jaz sem bil tukaj jasen (priljubljen izraz rdečkarjev, hehehe), lahko pa posebej za tebe dodatno obrazložim.

     • Pravi Slovenec

      Daj, prosim.

  • Olga

   Vprašajte Srbe, če so dobili mogoče drisko od strahu? Hahaha!

 • komar marko

  No kako je v SLO kjer še vedno vladaajo rdečuhi si lahko ogledamo vsaki dan. Edino DESNE vlade so do sedaj imel PLUS proračun. Vse ostale so pustile bančno LULNJO.

 • Valter BraniSlav

  KATASTROFA VAM PRAVIM. NISTE SE SLISALI?
  KORDIZ JE PIJAN NA STRANISCU BRUHAL IN REKEL DA JE TO DARILO SLOVENSKIM DESNICARJEM.
  VAM PRAVIM, KATASTROFA DA TE KAP.

  • komar marko

   ne vem za kaj TULIŠ! Vsi na tem portalu razen rdečkotov smo normalni in ne rabimo slušnih pripomočkov!

   • Pravi Slovenec

    Saj če nekdo piše s caps lock ti tega ni treba na ves glas brati, veš Marko.

    • komar marko

     Norosti ne berem, jih samo vizuelno zazavam.

     • Pravi Slovenec

      Potem ima pa tvoj prejšnji komentar še manj smisla. Bravo.

     • komar marko

      In si potrdil, da si res bolnik z diagnozo JANŠIZEM!!

     • Pravi Slovenec

      Wow…

     • komar marko

      sam da ne boš hov, hov. da te kužiti ne raztrgajo! Saj veš slasti rdečkotov!

   • Kosobrin

    Več kot pol Slovenije se zgraža nad portalom in TV! Pojdite malo med ljudi in sprašujte! Če si samo na tej spletni strani in gledaš samo eno in edino TV, ne moreš vedeti!

    • komar marko

     maš prav- Prenehali so gledati javno hišo in prostitutke vklučno s kurami. Vsi prijatelji v mojem krogu teh stvari ne gledajo in berejo!

     • janez cepec

      pazi koko govoriš, vaš prerok more plačat, za traparije, ki jih klobasa o novinarkah. sej prou, pa še med stroške to uhka prkaže, baje mu računov manjka

     • komar marko

      ta prerok je tvoj, brez njega ne moreš spati. Sicer je pa neka ministrica potrdila dejstva o JAVNI HIŠI. kaj ti sedaj ni jasno?

     • janez cepec

      a kadr ministrica kej reče, de je vam ušeč, poj je dobra, sicer pa ne. kao veliki disident, če ga obsodjo, ne priznaje ovaj sud, če pa taisto sodišče sodi njemu u prid, poj so pa oh in sploh. ovce.

     • tohuvabohu

      Kje pa pobiraš te bedarije tipa “ne priznaje sud”?

     • tohuvabohu

      A Evfemija Carl je zate novinarka, haaaahahaa? Očitno tebi nekaj manjka.

     • janez cepec

      prot vaš Marjanc je carica, res je pa, de ni dubila zlata curaka

     • tohuvabohu

      Že mogoče, da je carlica, ampak odslužena.

     • Kosobrin

      Seveda ne, ker berete tisto, kar hočete slišati, ne tisto, kar je resnica povsod! Ampak, ne bo držalo, da ste nehali gledati. Pa še kako gledate – vse TV, vse cajtnge in portale, facebooke, da lahko potem žalite ljudi. Potem pa, če vam kaj ne paše – udri po njih in oblati jih! Tak način poročanja je tukaj in večina Slovencev tega ne odobrava. Ti pa kar še veselo zabubljen in zaljubljen glej tisto, kar ti paše – kdo ti kaj more! Ampak – lepo pa ni!

     • karlina

      Ojla. zakaj si pa ti še tukaj, samo vprašam

 • Kosobrin

  Ne, dobro veste, koga je mislil. Kordiš je bil morda pobruhan eno noč, Nova24 je za bruhat neprestano!

  • komar marko

   jap, resnica povzroča napetostno stanje živčkov, ti pa privedejo do bruhanja.

 • Snorri Sturluson

  Facebook je orodje za masovno in globalnono debilizacijo.Predvsem pa za zalezovanje.

  • wtf

   res je!

 • janez cepec

  JANŠA 4 PREZIDENT ( na Dobu)

  • !

   :-)

 • Samir Bamirovič

  PREKLETI LEVI PRASEC! NOVA JE EDINI,NAJBOLJSI IN NAJBOLJ VEDEROSTOJEN MEDIJ V CELI EVROPI!!!

  • uh

   hahaahaha

  • Kosobrin

   Zato ga pa vsi tako hvalijo ….

  • janez cepec

   za tebe velja isto: al majo u Begnah dan odprtih vrat, al si pa čez ograjo spizdo

   • tohuvabohu

    Vidva sta kar za skupaj, bedaka. Zaradi mene imata lahko skupno celico.

  • Pravi Slovenec

   @samirbamirovi:disqus
   Your trolling game is good!

   • :-)

    right on Samir!

 • Kosobrin

  Ne samo policist, vsak državljan Slovenije bi moral dobiti stanovanje, vredno človeka. Drugi pa, če je še na razpolago kaj kapacitet. To pa dam prav Dr. Gorenaku.

 • Kosobrin

  Kakšen smisel ima kazanje te slike kar naprej, ko pa veste, da vam vsak lahko takoj prilima fotografije in filmček snifarskega podmladka SDS! Tako obmetavnje polen sem in tja ne bo Slovencem prineslo nič dobrega. Še najmanj pa enotnost in spravo, je nemogoče!

  • komar marko

   ja sam če jaz snifam danes sem jutri normalen. Pravo nasprotje vladajočih!

   • janez cepec

    ma ti normaln ne boš nkol, pa snifaš al ne

    • komar marko

     hja, hudiman je, ko NORCI nas NORMALNE silijo za rešetke. Problem je v tem, ker imajo večino!

   • Kosobrin

    In če je Kordiš tem nekje v najstniških letih ali malo čez preveč pogledal v kozarec, je bil naslednji dan tudi že normalen. Grozno je, če pride do zasvojenosti – alkoholne ali mamilarske.

    • komar marko

     to smo opazili pri kužitih in ob predlogu da se poslance pregleda na mamila. Le kdo je bil proti?????????????????

     • Kosobrin

      Prav vsem bi morali narediti test na mamila, ne samo poslancem, tudi drugim uslužbencem.

    • tohuvabohu

     Jaz ga imam na sumu, da je takrat še najbolj normalen, ko je zdelan od pijače.

    • karlina

     kordiš je še daleč od normale, on normalen nikoli ni bil

  • Ja ko bodo kemale spravl preč iz parlamenta, potem lahko dosežemo enotnost in spravo med Slovenci. Kamelarji nas razdvajajo.

   • Kosobrin

    Kemale? Ne razumem najbolje! Kdo so kamelarji?

    • Ne se delat, dobr veš, inteligentnosti ti ne manjka.

     • Kosobrin

      Priznam, da ne vem. Mogoče mi res manjka inteligentnost, no, pa glavno, da jo imaš ti.

     • Sej pravim, da jo tebi NE manjka. Morš dobr prebrat.

     • Kosobrin

      Nihče ne ve vsega.

   • karlina

    PODPIS

 • tohuvabohu

  500 komentarjev za enega usranega Šankarja, to pa je za v knjigo rekordov …

  • stajerc5

   Hehehe, sam je dejal, da prinasa vsak klik Denar. Kar tako naprej, gremo sluziti!!!

 • sprehajalec

  Izi Šejker je v akciji. Ne vem kaj ima on Novo za kritizirat. Vse je dobil, kar je možno, sedaj nas bo pa pljuval?

  Slovenci smo pa bedaki, da nekoga z njegovimi delovnimi izkušnjami volimo kot predstavnika naroda in odločevalca o najpomembnejših stvareh za naš narod…

  2014– poslanec v Državnem zboru
  2013–2014 koordinator projektov na Mladinski mreži MaMa
  2010– svetnik Občinskega sveta Občine Domžale
  2008–2013 predsednik Mladinskega sveta Slovenije
  2006–2008 predsednik Zveze študentskih klubov Slovenije – Zveze ŠKIS
  2004–2006 podpredsednik Zveze študentskih klubov Slovenije – Zveze ŠKIS
  2001–2006 koordinator projektov v Študentskem klubu Domžale

  • Kosobrin

   Me zanima, če ste te podatke dobili na Novi, ali ste šli gledat kakšne druge cajtnge, ko pravite, da nič drugega ne berete!? Samo vprašam…

   • RATATA

    Le vrhunski idiot kaj takšnega in tako vpraša.

    • rubec

     On je daleč od vrhunstva. Je samo idiot.

     • RATATA

      Spet imaš prav. Res sem mu idiotsko pripisal vrhunskost.

   • sprehajalec

    Vsak poslanec da svoj življenjepis gor. Imamo poslance z zanimivimi delovnimi izkušnjami. Bolj so levi, manj je teh izkušenj in bolj so eksotične….

    Tule je Luka Mesec naprimer;

    Delovne izkušnje:

    2014– poslanec v Državnem zboru
    2012–2014 direktor Inštituta za delavske študije
    2012–2013 Koordinator Delavsko-punkerske univerze na Mirovnem inštitutu
    2009–2011 Predsednik Študentskega politološkega društva Polituss
    2008–2010 Predsednik Kluba študentov Selške doline

    Če mene vprašaš, megla. Oziroma mešanje megle. kako naj takšen odloča o gospodarskih vprašanjih, ki krojijo usodo naroda?

    Ali pa je morda tako pri nas, da že iz plenic prideš ves pameten?

    • Kosobrin

     Sedaj pa hočemo še izkušnje desnih poslancev! Da vidimo.

     • sprehajalec

      Zgoraj imaš Pojbič. Strojevodja in natakar v mladosti.

      kaj sedaj več doprinese k zreli osebi? valjati se po študentskih družbenopolitičnih funkcijah, ali delati?

     • Kosobrin

      Ni delo samo kramp v rokah držati!

     • sprehajalec

      kaj pa, biti študenstski funkcionar?

      Že Marx je ločil delo na produktivno in neproduktivno….

      In ravno takšni iz sfere neproduktivnega dela, so največji občudovalci Marxa. Kar je svojevrsten paradoks.

     • Kosobrin

      In kakšno delo je delo politikov in vodij strank? Produktivno ali neproduktivno?

     • sprehajalec

      Če ga stranke plačajo s sponzorji in članarinami članov stranke, je tržno produktivno.

      Če ga davkoplačevalci, kot je to pri nas, definitivno ni produktivno. Parlament ima pa določeno plačo za optimalno število parlamentarcev. če je to število predimenzionirano glede na velikost države, je neproduktivno.

    • karlina

     TOČNO, če mene vprašaš. bi MORALI BITI poslanci z najmanj fakulteto in seveda z delovnimi izkušnjami in znanjem, tukaj pa imamo same bumbarje, ki nimajo v glavi nič, pa zasluzijo za nič-več, kot 5.ooo evrov , med tem, ko delavci garajo za minimalca, fuj smrad od smrada, tako ni nikjer drugje , kot v dezelah, ki so komunističen, v to sem trdno prepričana-aja , kako je ze rekla Tomićka pred volitvam-POSLANCE NA MINIMALCE, ja ,katere, samo vprašam je ona mislila

   • sprehajalec

    In tole odloča o usodi slovenskega naroda. Bolj se valja levo, manj je veze z realnim življenjem. kdaj bo slovenski narod odprl oči?

    Delovne izkušnje Mihe Kordiša

    2014– poslanec v Državnem zboru
    2014 komunikacije in družbena gibanja na Veleposlaništvu Bolivarske republike Venezuele
    2013–2014 predsednik Kluba škofjeloških študentov
    2013– urednik časopisa Zamorkla
    2012–2014 predstavnik študentov Filozofske fakultete v Študentskem zboru Študentske organizacije Univerze v Ljubljani
    2012–2013 član Upravnega odbora študentskega društva Iskra
    2012 predstavnik študentov v Senatu Filozofske fakultete Univerze v Ljubljani
    2011–2013 član programskega odbora Delavsko-punkerske univerze (zdajšnji Inštitut za delavske študije)
    2011–2012 predstavnik študentov Oddelka za filozofijo v Študentskem svetu Filozofske fakultete Univerze v Ljubljani

   • sprehajalec

    Tudi Hanžek dvomim, da zna kakšno dilo pooblat. Nasprotno pa bi za kakšnega tišlerja z gotovostjo trdil, da zna tudi on to, kar je delal Hanžek. Oziroma bolje. Ker makroekonomsko smo čisto na psu, izguba narodnega gospodarstva, zadolženost, strukturna neuravnoteženost. Skratka Hanžek v življenju ni videl neke firme od znotraj.

    Sedaj bi pa on to še z 200.000 Alahovimi sinovi in hčerami popravljal….

    Bo Hanžek kdaj prevzel odgovornost pred slovenskim narodom, za ves kruh ki mu ga je odjedel?

    Delovne izkušnje:

    2014– poslanec v Državnem zboru
    2012–2014 upokojenec
    2007– 2012 podsekretar na Uradu za makroekonomske analize in razvoj
    2009– urednik Socialnih razgledov
    2008 Urad za makroekonomske analize in razvoj
    2001–
    2007 varuh človekovih pravic; od februarja 2003 član Evropskega
    združenja ombudsman (EOI – European Ombudsman Institute). Istega leta
    prevzel funkcijo enega izmed štirih Evropskih direktorjev v IOI
    (Mednarodni inštitut ombudsmanov), pooblaščen za Vzhodno in Srednjo
    Evropo.
    1998, 1999 in 2001 urednik Poročila o človekovem razvoju –
    Slovenija (Human Development Report za Razvojni program Združenih
    narodov)
    1978–2001 svetovalec na Zavodu Republike Slovenije za
    družbeno planiranje, ki se je kasneje preimenoval v Urad za
    makroekonomske analize in razvoj: avtor številnih strokovnih člankov in
    publikacij, urednik revij IB in SRP

    • Kosobrin

     In kaj si hotel s tem povedati? Dečko je kar delaven, je treba priznati!

     • sprehajalec

      Daj ga seri kosobrin, ti si še človek starega sistema, kjer so se funkcionarji tipa Anderlič, pa Ocvirk, pa Golubič začeli takole valjati kot kordiš.

      Kdo bo bolje vedel, kaj delavec potrebuje od delavca samega? ne me šopat, da bo nek prežuran študentski fukcionarček z Dolančevega faksa bolje vedel.

      To je vse še krš, ki se valja po Sloveniji še od socializma sem.

     • Kosobrin

      Ti se nisi nikoli, res nikoli, valjal?

     • sprehajalec

      Ne. Nikoli. Od rane mladosti sem realno delal, vedno sem imel za doseči nek fizični ali finančni produkt/cilj dela.

      pri Kordišu&Co. pa težko ovrednotiš nek cilj oziroma produkt tega dela….

     • Kosobrin

      No, potem si pa tak kot jaz.

     • sprehajalec

      Samo mene je izučilo, ti se pa še loviš….

     • karlina

      Nekomunistični otroci ne poznamo VALJANJA, ker smo bili pošteno vzgojeni v delavne in pridne ljudi, zato pa nismo in nikoli ne dobimo sluzb v javni in predvsem drzavni upravi,, veš zakaj-ne spadamo k lenuhom, bi kvarili povprečje

  • wtf

   spet ti soroševec nakladač

   • sprehajalec

    Si pospravil sobo, da ne boš živel v takšni svinjariji? kaj pravi mama na tvoj nered?

  • Jovo Jamnica

   Hahahahahahaaaaaaaa

   2014– poslanec v Državnem zboru
   2011–2014 poslanec v Državnem zboru
   2008–2011 poslanec v Državnem zboru
   2004–2008 poslanec v Državnem zboru
   -dva mandata član občinskega sveta Občine Šentilj
   -samostojni podjetnik in komercialist – vodja skupine na terenu (prodaja sesalcev Kirby)
   -referent v komunali na Občini Šentilj
   strojevodja v tovarni papirja Paloma
   -natakar v gostinstvu
   -1980 matura

   • sprehajalec

    Veš kaj, je vsaj probal, kako je če si delavec. Kdo bo bolje vedel kako je delavcem, če ni sam delavec?

    ne pa da se za delavske pravice pri nas bori urednik časopisa Zamorkla. Poleg, da se valja po študentskih funkcijah.

    Jovice, vsako delo v realnem sektorju je častno. Bravo Pojbič. Lahko vsaj reče, da je konkretno delal. Od navedenih, ne more niti eden tega reči.

    • Jovo Jamnica

     Kirby sesalci so bli takrat alfa in omega sesalcof in privoščili so si jih lahko sam bogatuni. Sesalec je košto, ko en rableni avto. Pojbič jih je z prevaro uturo revnim kmeckim ženicam po Slovenskih goricah. To so delali samo lopovi.

     • sprehajalec

      Daj ga seri, sem bil blizu Vorwerku. Si prinesel oba, najprej s Kirbyjem, potem pa čez s Vorwerkom, je vsaka potem kupila Vorwerka.

      kakšna prevara, marke so vlekle ven kot tarok karte.

     • Jovo Jamnica

      Kirby je košto leta 1993… 1000 DM osnova. Od tega je šlo Pojbiču v žep več kot 500 DM. Ženice v Slovenskih goricah pojma niso mele, kak drago jih bo prišo aparat, kerega niti uporablat nebojo znale. Leta dugo so pol iz skromnih prihrankov plačevale puf, Kirby pa je stal nerablen v vlki kartonasti škatli nekje na dilah… To so delali edino lopovi!!! Lopovi so jim še polek prodali masažni aparat za 300 DM, kerega si priklučo na sesalec in se z njim masiro. Butasto, da te glava peče. Najtežje je blo pokazat globisko sesanje, ker toti reveži so meli še madrace, punjene z slamo.

     • sprehajalec

      Daj ga seri Jovice, šlo je za piramidno verigo, tisti pri vrhu je kasiral, Tisti sploh prodajali niso, ampak so samo novačili nove in nove za prodajo. Poncijeva shema je bila to. Pojbiču na dnu priramide je pa trkal na vrata revež.

      Ne seri, cela Slovenija je takrat kupovala Vorwerke pa kirbije, pa avtomobile. To kar prej niso mogli, v socializmu. Ne samo slovenske gorice. Sploh je bilo pa od tam en kup Gastarbajterjev. Kozjansko pa ti predeli, so imeli kapitalistične prihodke.

     • Jovo Jamnica

      To novačenje je bilo Pojbičeva briga. Vodja skupine na terenu!!! Če si ti prodajo tvoje Forwerke revežom, pač spadaš polek tote kamarile od vrat do vrat, ki je prodajala na račun naivnosti nevednih kupcev.

     • sprehajalec

      Nisem prodajal, poznal sem pa sceno. Vorwerk je bil dražji od Kirbyja. In res pojem. Kirby je bil jajc.

     • Jovo Jamnica

      No, še to povrh. Pojbič je bogatel na račun prodaje jajc. Torej, je bila to prevara ali ne. Kje je dans Kirby??? Tisti, ki si ga f socjalizmu nismo mogli privoščit!!!

     • sprehajalec

      Na svojih vratih ima vsak pravico izbire Jovice. Povabiti ali odsloviti. zaznavam pa osebno noto. je bil pri hiši Kirby? še ta udarec….

     • Jovo Jamnica

      Veš, da sem strojni tehnik in mene nek lapež ne more prepričat v superiornost neke naprave od vrat do vrat…

     • sprehajalec

      Je mama potem kupila? Slišal sem tragedije iz tistih časov, ko so prijatelji prijateljevim mamam uturili Kiryje in Vorwerke. Zamere trajajo že celo življenje…

     • Jovo Jamnica

      Moja mama je umrla leta 1985.

     • !!!!!!!!!!!!!!

      PUSTI TEGA KRETENA KI ŽALI VSAKEGA ČLOVEKA. RECI MU NAJ SE J BE.

     • xtc

      Sem že bil v strahu da, 9815.

     • Jovo Jamnica

      Ne pametuj. Sprehajalec potrjuje s svojim pisanjem, da je šlo za prevaro. Kdor se je specializiral v bogatenju na račun prevare, je nebodigatreba in ni primeren za poslanca slovenskega naroda. Pika!

     • wtf no

      Tu so psihopati, dr aj jih v mozak.

     • wtf no

      psihopatek kako si ubog, zaradi takih kot si ti imajo slovenke črnca iz afrike rajši kot vas. LP

     • xtc

      Katere slovenke?
      One sa mekim ć ne štejejo.A ti misliš one druge “slavne in zlaufane” ,ki jih Slovenci več nočejo?

     • sprehajalec

      Če pričakuješ sedaj obžalovanje, ker sem to napisal, ga ne boš dobil. ker nisem mogel vedeti. Ti pa lahko samo voščim žal mi je za tvojo mamo. Ne spremeni pa to odnosa, ki ga imaš do kirbyja. In da se čutiš nategnjenega. Jaz pa pravim, da si si sam kriv.

 • ptr

  Ob takšnih primitivnih izpadih niti ni čudno, da marskje tako lepo uspeva ksenofobija.

 • FUCK COMMUNISM

  Retoricno vprasanje: a kdo ve, kaj se recimo v Zdruzenih Arabskih Emiratih zgodi nekemu tujcu, ki kritizira vladarja in njegovo druzino, Emiratije kot narod ali drzavo?? Vse jasno?!? Ta gnida ni Slovenec, tut ce bi bil tukaj rojen (ne vem al je al ni).

  • slosin

   katastrofa! Pamet nam solijo razni pritepeni balkanezarji pa kameltrajbarji in kozjejebci….

   • !

    angela merkel ni balkanka, pa je vse narode v Evropi izdala, tudi balkanske, ker gre tudi čez balkan migracija!! Logike ti manjka

    • FUCK COMMUNISM

     Ko bo vsega tega sranja konec, bo Merkelca zarad veleizdaje v kehi sedela do smrti! Ce ne bo celo zabingljala s kaksnega strika…

    • slosin

     Ma nemoj! Da bom zadostil tvojim pojmom logike, dodajam še tebe k tistim, ki sem jih omenil in ki nam solijo pamet…

 • baubau

  Hvala za reklamo,kamal-vsi požrešni zajedalci in debeluharji bodo poleg tebe navalili na Novo…in poceni hujšali.

  • komar marko

   za dobrim konjem se vedno praši!

   • ….

    tu se zato ne praši nič hahaha

 • FUCK COMMUNISM

  Mene zanima kje se muvajo taki modeli kot je tale opica, pa njegov pajdas pavijan in izlocek kot je Kordis?!? Zelim si jih srecat na ulici. Lahko vse tri skupaj…

  • resnica boli

   opica te je naredila in iz opice izviraš.

   • FUCK COMMUNISM

    Lahko prides tut ti, usran makak, z omenjenimi tremi majmuni zraven…

    • :-)

     si jezen na fanta danes al kaj, nekam nervozno deluješ

 • komar marko

  a kdo ve kaj je z LUFTARICO. A so res vsi morski psi POBEGNILI iz Jadranskega morja?

  • :-)

   na svojo mater misliš?

  • FUCK COMMUNISM

   Je se za morske pse prevec po ribah smrdel…

   • ,

    iz tvojih ust

    • FUCK COMMUNISM

     Komunajzarje vas je treba vse pobit!

   • komar marko

    to je pa to če ste vsi lastniki. Pol pa smrdi in je potrebno dihurčku NOSEK zatesniti!

  • :-)

   Marko Milić je dal veliko košev za Slov.

  • Kosobrin

   Lovi nadležnega komarja Marka!

  • Kosobrin

   Lovi nadležnega komarja Marka.

 • komar marko

  Ne bi me čudilo, če bi rdečkoti s Cmerkotom zopet uvedli cenzuro v novinarsko srenjo. kak naziv je imel tisti človek, ki je prebral vse članke pred objavo?????????????

 • milanček

  povej mi s kom se družiš, pa ti povem , kdo si, čefur si pač govno iz cerarjevega dreka, v nadaljevanju, srotek F21!

  • ,,,,,,

   albanc je tebe naredil samo še ne veš

   • xtc

    Vamo ,das ti je mati zaupala to bolečo resnico,kdo jo je in da te boli,da boš večno le in samo državljan Slovenije,kaj več pa ne in to boli.

    • ,,,,,,

     HAHAHAHHA, o kako paše dober smeh

     • xtc

      Ja smešno je ,da boš vedno le pritepenec, ali njegov sin.,šele po parih generacijah in kulturizaciji Slovenec.

     • hahahahha

      haha, ti se kar tolaži, jaz sebe obožujem, pa svoje tudi. Ti pa nimaš niti samospoštovanja. Potegni ga svojemu vodji, da bosta oba srečna. Čauči

     • xtc

      Vidim ,da imaš bujno homo fantazijo,a vi to najprej klanjanje in potem to kar si opisal ali to kar med?

    • šah mat

     mnoge SLOVENKE ITAK ROJEVAJO TUJCEM, ne slovencem hahahaha http://odkrito.si/clanek/govorice/kdo-je-oce-njenega-otroka-506871

     • xtc

      Jep1Razne propale Missice ipd kure,ko jih nobeden ne povoha več,kaj še ostane na izbiro-Yugos ali pa muslomani inčrncxi.

     • !

      A je Darja Gajšek tudi? Upam da te toži.

     • xtc

      Najpprej teslo je nisem nikjer omenil povedal sem pa žal bolečo resnico,ki še kako drži iz časa bivše Yuge,sedaj pa se zjoči nad njo.
      Ali po domače iz časa Yuge,ko nibabnice pogledal nobeden Slovenec ali morda severnjak več je vedela,kdo so naslednji kandidati za partnerstvo.In žal očitno to drži še danes.Sicer pa cepec vsak si sam izbere partnerja zakaj in katereh pogojev takega je pač zasebna stvar,seveda se pa opisano lepo vidi na primerih v živo.

 • garfi

  leviĆĆĆar, leviĆi so
  protislovenski levičarji-narodni izdajalci in njihovi podporniki in plačanci
  genocidni zločinci in diktatorji in kriminalci-100 ukradenih milijard
  podporniki južnjakov, ki so jih uvažali in jim podelili še odškodnine, ker so bili proti samostojnosti Slovenije
  in jim podeljujejo manjšinske pravice, kvote v parlamentu in ustanavljajo balkanske stranke
  uvozniki lažnih muslimanskih beguncev, ki so islamisti in teroristi
  vsi, ki sodelujejo v zlorabi sodstva medijev…proti Slovenskim Domoljubnim Strankam in razrednim sovražnikom
  mavričarji, ki kradejo naš denar za uničevanje normalnih pravih družin in normalnosti
  lažni humanitarci
  levi fašisti – antifa
  levičarji, pedri in pedofili v rkc
  krivosodniki, ki zapirajo razredne sovražnike-Slovenske Domoljube in oproščajo jna zločince
  balkanci in muslimani, ki grozijo, da bo Slovenija že čez 20 let muslimanska tvorba
  levičarski svinjači, propagandisti in trolli na portalu NOVA24TV
  NISO PA leviĆĆĆarji LOJALNI DRŽAVLJANI; KI SPOŠTUJEJO SLOVENSKI NAROD, KULTURO, VERO IN DRŽAVO se ne grejo sovražnega prevzema

 • Jovo Jamnica

  540 komentof. Best = 19
  Opasno pje…

 • terminalar

  Prav drek, kaj Kamel čveka po fb, ampak škoda je našega denarja, ki ga prejema.

  • :-)

   njegova mama je Slovenka, ne sekiraj se zanj, kar njo vprašaj za več informacij o njihovem finančnem stanju, če nimaš česa drugega za počet in žališ ljudi ker si ja ševec

   • FUCK COMMUNISM

    Si maloumen? Zabit? Umsko zaostal? Fuknen? Skupek vsega nastetega?? To zadnje, najbrz, glede na to da podpiras pritepenega nigroida, ki javno daje prednost kozjejebcem pred slovensko policijo! V Sloveniji!!!

   • terminalar

    ok, grem mamo vprašat.

 • Olga

  Kamal bo tako propadel! Naj počaka volitve!

  • ?!

   mu groziš, kokoš?

   • sprehajalec

    Narod bo odločil…

    Naša naloga pa je, da čim bolj osvestimo narod, da sprevidi, koga je izvolil….

    • ,

     odloča zapor Dob, policija in sodišče. Ne ti.

     • sprehajalec

      Omenjeni slabo odločajo. Do sedaj jim je uspelo zapreti samo avtomehanika na tehničnih pregledih, ki je vzel “za malico” kot se reče….

     • haha

      nimaš jajc niti moči proti policiji in sodstvu bednik ja šistični.

     • sprehajalec

      Evo, ena zate; Budala ima veliku prednost nad pametnim čovekom: uvek je zadovoljan samim sobom. (Srbska narodna poslovica)

     • :-) haha

      vse kar ti lahko narediš je to da ga enemu ,,,,, saj si že pisal tukaj, da si homoseksl.

     • sprehajalec

      Mene žene vole klinac. Sprehajalec je više žena nego češ ti ikad muškaraca…

     • Olga

      V Sloveniji odločajo volivci! Takšni kot ta maneken, ne spadajo v parlament!

     • wtf

      vau,zdaj si mu rekel da je maneken, torej si res homoseksualec, kot si že pisal? Hm

    • Štalmajster

     Ja ta bo, narod, narod. Zato pa je tam ko je ;-
     Pa Modendorfer, Violeta,……..

     • sprehajalec

      Ti pa povej komu naj gre naš glas. Za Jelinčiča ste včasih navijali….

     • Štalmajster

      Že videno tolikokrat….osvestiti narod ? C… c…. c…. c…. pol pa ga zmerjati in zaničevati s fašisti, nacisti, belouškami, izdajalci, ksenofobi, nestrpneži, nazadnjaki……….voditelje pa z diktatorji, enoumneži, ljubljenimi vodji, führerji…… in jih smešiti, ter jim pripisovati vse sorte kršenj “človekovih pravic” …………… (recimo “ubogim” drogdealerjem na Filipinih)
      https://www.youtube.com/watch?v=lEUdxM_Mj8g

      Ja, zanimiva je ta peklenska dvojnost medijev.
      Ja, ja Jelinčič … tak … tak ….;-)) Großmaul ohne Macht. Potem Virant, od katerega je narod pričakoval, da bo vodil neko srednjo umirjeno politiko, Nikoli nisem verjel, da se mi en človek lahko takole ZAGNUSI kot Virant.

      Koga ?? Če bo napačen, bodo strici iz ozadja (tisti, ki dajejo kredite) poskrbeli, da ga folk (tisti ta najbolj “demokratičen”) pribije na križ……..

      Volitve so farsa ki se jo gredo po EU, Ameriki,……

   • Olga

    Volitve so grožnja? Haha!

 • spet še ena k tujcu

  voditeljica narodnozabavnega tv programa, ” zavedna” Slov, rodila Jankoviću! Ampak ni Zoki hahahaha
  http://odkrito.si/clanek/govorice/kdo-je-oce-njenega-otroka-506871

  • sprehajalec

   Alen je muslimansko ime, Alen Janković ni Srbin, če na to ciljaš….

   • !

    Janković je srbski priimek, oče mu je Srb. Mati pa verjetno iz Bosne. In Slovenka je rodila njemu, ne pa slovencu. http://imenjak.com/prezimena/jankovic/

    • sprehajalec

     Lažeš, jankovići so katoliki, Hrvatje izvorno.

     • !!! :-)

      HAHAHA , zoran janković se ti smeje v faco zdaj hahaha http://imenjak.com/prezimena/jankovic/

     • sprehajalec

      Ker je šel čukunđeđa od jankovića pred leti pač k popu. Izvorno so pa jankovići hrvatje, katoliki.

     • vau

      haha, še zadnjič si pisal proti ” Srbu Zoranu Jankoviću”, ti si en navadni bolnik, ki se ne more sprijaznit, da Slovenka rodi Srbu, Bosancu. Papa, pozdravček

     • sprehajalec

      meni je vseeno za darjino odločitev, Slovenci pač smo takšni. Balkanci ste ful dali na to, čigav je katero dobil, Srbin je bil potem otrok Srbin, pa če je imel vse možne kombinacije. zato imate tak bogat nabor kletvic na temo hebanja. Od oca, svekrve. zato je šlo, da si ukradel gene sosednjemu plemenu in je bila potem nevesta in potomci za sosednje pleme izgubljena. Plemenska skupnost pač. Slovenci smo to zgodovinsko prerastli.

      Alen ni Srbin, ker če bi bil Srbin, bi bil Srboljub Janković.

     • poznamo

      ima srbski priimek. Lp

     • sprehajalec

      Pa bošnjaško ime….

      Če bi imel srbsko osebno ime Srbovlad Janković, ne bi nič rekel….

     • poznamo

      Mater je lahko druge narodnosti kot oče. Priimek in ime skupaj uredita, ni problem. Mešani zakoni so pač taki. Lp

     • sprehajalec

      Če bi bil oče pravi Srbin, ne bi nikoli dovolil dati sinu ime poturice.

      Sumim, da je tudi Alenov oče Bošnjak…

     • poznamo ga

      ALEN KOBILICA je slovenska znana osebnost. Ni musliman.

     • sprehajalec

      Kobilica je hrvaški kajkavski priimek. ALEN KOBILICA = Bošnjak + Zagorec

     • sam neki

      Haha, ti bi kar pohrvatil ljudi.

      Ej sprehajalec a Se ti kdaj pogledaš v ogledalo? Ali ga imaš?

     • sprehajalec

      Je kaj narobe s tem, če jih pohrvatim? Imaš odpor proti temu?

     • ns

      Ti še ogledala nimaš. Na srečo pa drugim ljudem NIČ ne moreš, če pa kaj misliš, greš na Dob, tja spadaš. Lep pozdravček.

     • sprehajalec

      Prava balkanka si. Ti bi vse zaprla v zapor….

      Včasih tudi mami želiš kaj takšnega?

     • Štalmajster

      Kako ogledalo ? Zadnjič je napisal, da ima predaleč do ogledala pa se raje pogleda v slikico …… na levi. ;-))))

     • whatever

      ” sprehajalec” ti si en zelo, zelo zabit revež, s tabo porabljati čas pomeni sebe poniževati. Zdaj pa odidi.

     • Rožle

      Tako je …
      ..in iz Hrvatov izvirajo Srbi …

   • :-)

    JANKOVIĆI so krščanski pravoslavni srbski. To se ve. Ker imamo srbskega župana Slovenije :-) hahahaha , sicer je od Zokija mati Slovenka, to se mora priznati…

    Meša se, meša, v tej Sloveniji :-)

    • sprehajalec

     jankovići so katoliški Hrvaški, nimajo veze s pravoslavci. nekaj jih je potem šlo v Bosno, kjer jih je pop prevzel…

     • !! :-)

      zadnjič si govoril o Jankoviću Srbu županu, ker JE Srb po očetu. JANKOVIĆI SO SRBI. IN GAJŠKOVA MU JE RODILA, KRASNO! http://imenjak.com/prezimena/jankovic/

     • sprehajalec

      Alen Srbin, ha, ha, ha. malo morgen. Priimek janković je pa Hrvaški, katoliški.

     • .-)

      JANKOVIĆ je Srb, iz Srbije, vas Saraorci. Ti ne preneseš ker je Gajškova rodila Srbu prav ti je , trpi. http://imenjak.com/prezimena/jankovic/

     • sprehajalec

      kako je lahko Alen Srbin, si pri pravi ali kaj? Če bi bil Srbin, bi mu bilo ime Srboljub, ali pa Srbobran janković.

      Budalo jedna. Nesretna majka koja te rodi…

     • bravo Gajšek

      Janković je ponosen Srb po očetu, po materi Musliman. Ni ja…ševec, hvala Bogu.

     • sprehajalec

      Ti pojma nimaš o Jugi pa srbinih. Če bi bil janković Srbin, ne bi bil Alen, ampak Srbobran Janković.

     • se že ve

      Alen Janković je pol Srb, pol Musl.

     • sprehajalec

      Če bi bil Srbin, ne bi bil Alen…

     • se že ve

      po materi je bosanec. Oče Janković je Srb. Mati Musl.

     • fino :-)

      Kakorkoli, Gajškova je rodila Balkanskim koreninam, lepo to.

     • sprehajalec

      Pač, ljubezen aziroma karkoli je že zadaj.

      Tudi tvoje korenine so turške, pa se pač danes čutiš Srba. tako gre to.

     • Levičar

      ne ne, zmotil si se, bolnik, tebe je delal turk. LP nimam časa.

     • karlina

      Aha, zato takšno prijateljstvo in dzamija v Ljubljani, nje

 • Kosobrin

  Ne vem, kaj ima ta fotografija zgoraj skupnega z njegovo objavo na FB! Samo da se nekaj piše, opravlja, zbada in smeši! In potem naj ljudje pišejo, da je to dober medij?

  • _

   psihopati so tega ubogega fanta danes tako popljuvali, to ni normalno.

   • sprehajalec

    res je ubogi, plačujemo ga, pa na Novo se spravlja. In to z našim denarjem.

    • whatever

     tvojega smrdljivega keša se ni dotaknil, oba pa davke plačujete, pred davčno je vsak enak.

     • sprehajalec

      Ti jih ne plačuješ, morda jih tvoja mama plačuje.

   • ljubinica

    Ubogega fanta . Ha ha

    • xtc

     Ubogega zadrogiranega psihiča.

   • Štalmajster

    A je ta tudi mladoleten ?

   • xtc

    Psihiča sta vidva in vajin Kordiš katerega heroj jeChe komunistični pesjan,ki so gaCIA ,Rangerji in bolivijska vojska zatolkli v pesku,kot psa,kar je tudi navsezadnje z vsemi zločini na grbi tudi bil.Torej ,ko govorimo o psihopatih ni več dilem,kdo je psihopat.

   • šmentanamuha

    Rabiš robček?

   • karlina

    Ojojo, ubogi, ubogi petletni fantek, star 35 let, ni bat, te bo mamica doma pocrkljala

 • FUCK COMMUNISM

  Camel Easy do Shitter, mala grintava gnida. Predlagam, da od zdaj dalje po ulicah hodi s spremstvom goril. Naj bodo gorile oborozene!

  • ?!?!

   ” fuknjeni komunist” ti očitno direktno groziš nekemu človeku, upajmo, da policija tole vidi.

   • sprehajalec

    Pojdi sobo pospravljat, šola se začne drug teden.

   • FUCK COMMUNISM

    Kot prvo sem jaz 100% za to, da slovenska policija dobi visje place in stanovanja PRED vsakim mohamedanskim kozjejebcem! Ti ze ves kako groznje izgledajo, a ne, levuharski pizdun!? A ja, pa upam, da tole policija res vidi!!! Zdej pa zgin in si jebi mater!

  • Pravi Slovenec

   Kje se dobiva, da ti razsekam lobanjo?

   • FUCK COMMUNISM

    Ti mali pedercek se lahko edino prav nemarno in na redko poserjes! Zdaj pa spizdi in nategni najprej tvojga fotra potem pa se psa!

 • Olga

  Bravo Nova! Še na mnoga leta!

  • ,

   bruhhh

 • just asking

  Dr. Vinka Gorenaka, ki se poteguje za policiste, je s fašističnim levičarskim besednjakom zmerjal za “bedaka”
  Gorenak je na svojem Twitter profilu namreč zapisal, “da
  se šele takrat, ko bo zadnji policist preskrbljen s stanovanjem, lahko
  višek stanovanj ponudi migrantom, za enako plačilo seveda”. Shaker je po levičarsko, ker ni imel boljšega argumenta, udaril: “Bedak!” Gorenak mu je vrnil milo za drago: “Bedak
  ste vi! Vsak policist države Slovenije mora dobiti stanovanje pred
  katerimkoli ilegalnim migrantom, pa če vam je prav ali pa ne!”

  Nasploh je Shaker z Novo24TV izjemno obremenjen. Pred dnevi je zapisal, “da je Nova24TV treba pustiti, da propade. Je na dobri poti.” Verjetno je bil užaljen, ker so ga naši administratorji na Twitterju zaradi neprimernih zapisov blokirali. “Sem hotel taggat fašistoidni medij oz. televizijo, pa mi ni uspelo, ker #block. Kakšno olajšanje,” je vztrajal pri svojem skrajnem levičarskem besedišču. Večkrat je na Twitterju
  v zadnjem času objavljal nelogične zapise, omenjal je predvsem
  bruhanje. Še vedno pa si nismo na jasnem, ali je s tem mislim
  levičarskega kolega Miho Kordiša iz nekdanje Združene levice ali pa koga
  drugega …

  če nekdo pove svoje mnenje, mora biti diskreditiran?

 • just asking

  haker je po levičarsko, ker ni imel boljšega argumenta, udaril: “Bedak!” Gorenak mu je vrnil milo za drago: “Bedak
  ste vi! Vsak policist države Slovenije mora dobiti stanovanje pred
  katerimkoli ilegalnim migrantom, pa če vam je prav ali pa ne!”

  Nasploh
  je Shaker z Novo24TV izjemno obremenjen. Pred dnevi je zapisal, “da je
  Nova24TV treba pustiti, da propade. Je na dobri poti.” Verjetno je bil
  užaljen, ker so ga naši administratorji na Twitterju zaradi neprimernih
  zapisov blokirali. “Sem hotel taggat fašistoidni medij oz. televizijo,
  pa mi ni uspelo, ker #block. Kakšno olajšanje,” je vztrajal pri svojem
  skrajnem levičarskem besedišču. Večkrat je na Twitterju
  v zadnjem času objavljal nelogične zapise, omenjal je predvsem
  bruhanje. Še vedno pa si nismo na jasnem, ali je s tem mislim
  levičarskega kolega Miho Kordiša iz nekdanje Združene levice ali pa koga
  drugega …

  če nekdo pove svoje mnenje, mora biti diskreditiran?

  • sprehajalec

   Vajeni smo kulturne debate na Novi in ne, da nas nekdo obklada z bruhanjem. Veseli smo pa seveda kulturnega drugega mnenja…..

   • ?! wtf

    vajeni kulturnw debate?!?!? hahaha

    • sprehajalec

     Takšni kot ti jo reketirajo. Imajo že kakšna navodila…

 • Pravi Slovenec

  To že še vedno zeloooo daleč od primerjanja novinark s kurbani, a ne Janša?
  A ja.. pa plačat bo moral. Ups…

  • bednoo

   točno tako, ta mladi človek nobeni slovenski novinarki ni javno rekel da je kurba.

   • xtc

    Če se predvsem specializiraš za druga podriočja potem ti je to neznano zato takih samostlnikov ne moreš niti uporabljati saj ne veš kaj pomenijo.

 • Jana učak

  A, Gorenak se je šele sedaj spomnil, da policisti potrebujejo stanovanja!!! Res neverjetno!!!

  • sprehajalec

   Od vsega začetka je Gorenak skrbel za stanovanja policistov.

  • Jovo Jamnica

   18. 11. 2010 at 00:37
   Glede Gorenaka pa naslednje: Vinko je trojanski konj in zakaj ga
   Janša gleda v SDS,mi ne bo nikdar jasno. Ta doktor skaza je bil pred
   politično kariero dejansko en od glavnih policajev na celjskem,in je bil
   eden od najbolj zaslužnih,da na celjskem,ki je dobesedno posejano z
   množičnimi grobišči nikdar ni prišlo do nobenega raziskovanja le teh. Pa
   je bilo tam pobitih več 10.000 ljudi. V Črnejevi knjigi je Vinko prav
   lepo opisan. V bistvu zelo pameten in zvit tip,ki pa se zna naredit tud
   neverjetno neumnega,kot se je tudi v primeru Masleše. Sem prepričan,da
   se zelo dobro poznata že od prej. Mogoče je največja napaka,ki jo je
   Slovenija naredila to,da ni izvedla lustracije. Če bi jo,bi bila in
   Branko in Vinko danes tam,kamor spadata-v smeteh.

   • tohuvabohu

    A je doma s Trojan?

    • Jovo Jamnica

     Lustracija, seveda! Ta izsek sem kopiral za to, da spomnim, kako so bili nekateri veljaki SDS že takrat sumlivi patroni. Kaj je botrovalo zapisu komentatora, ki sem ga izpostavil? Ker mi na Nova ne dovolijo objave linka, ti priporočam, da v iskalnik vpišeš naslov članka na portalu Politokis in si sam prebereš korespondenco:

     Masleša čez sito mandatno-volilne komisije s patetičnim antifašističnim nonom
     ————————
     Pač pa sem si več obetal od učenega doktorja Vinka, za katerega bi bil stavil, da bo Maslešo zmlel v prah. Žal pa sem že po nekaj uvodnih minutah ugotovil, da pojma nima o tem, kar Masleši očita. Po neuspelem in dolgoveznem poskusu razlage zakonitosti in legitimnosti, je nenadoma prešel ne tajne uradne liste, ki so tajni kot so bili gotovo določali neke tajne komisije in to je tudi bilo vse. Pardon, ni bilo vse. Pronicljivi Vinko nikakor ni mogel skriti silnega navdušenja nad lastno bistroumno ugotovitvijo, da tudi naša država premore osebo primerljivo z dpmnevnim vojnim zločincem tipa Kurt Waldheim.

   • Kosobrin

    Kdo je to napisal?

   • m&m

    Jaaaa, od kje si pa tole 7 let staro privlekel ? Komentar od 18. 11. 2010 at 00:37

    Je to tvoj UMOTVOR, ker Janše ne maraš?

   • m&m

    Eh, ti falot pa nisi fsega prekopiro, kaj ? Le zakaj ?
    Nej ti pomagam.

    ******************************************************************************************

    mudo moreno pravi:
    18. 11. 2010 ob 00:37
    Masleša pa Slovenc,pa kaj ta bolnik bluzi? Masleše so Srbi,in to bosanski-prećanski Srbi,bivši poturice in janičarji, po domače povedano- Psevdosrbi. Poglejte na netu npr. kdo je bil Veselin Masleša,eden od večjih komunističnih zelotov,ki je Đilasu v Črni gori pomagal organizirati državljansko vojno,kjer so se črnogorska plemena borila med sabo. Kakšen okupator,to je bil le izgovor za pobijanje;na srečo je Vesota premagala Sutjeska l.43. Samo upamo lahko,da bo našim poslancem “svanulo”in da ga bodo odvrgli tja,kamor spada. In če mu ni kaj všeč,naj gre do Dodika in naj tam dol pameti,če si upa.

    Glede Gorenaka pa naslednje: Vinko je trojanski konj in zakaj ga Janša gleda v SDS,mi ne bo nikdar jasno. Ta doktor skaza je bil pred politično kariero dejansko en od glavnih policajev na celjskem,in je bil eden od najbolj zaslužnih,da na celjskem,ki je dobesedno posejano z množičnimi grobišči nikdar ni prišlo do nobenega raziskovanja le teh. Pa je bilo tam pobitih več 10.000 ljudi. V Črnejevi knjigi je Vinko prav lepo opisan. V bistvu zelo pameten in zvit tip,ki pa se zna naredit tud neverjetno neumnega,kot se je tudi v primeru Masleše. Sem prepričan,da se zelo dobro poznata že od prej. Mogoče je največja napaka,ki jo je Slovenija naredila to,da ni izvedla lustracije. Če bi jo,bi bila in Branko in Vinko danes tam,kamor spadata-v smeteh.
    ****************************************************************************************

    Če tole ni žlehnoba pa ne rečem nič.
    Kaj pa praviš ti Jovo?

    • Jovo Jamnica

     A, si našo. Fala Bogi, da me nebo keri optožo falsifikata. Dobro… zakaj bi moro fse prekopirat, če pa sn reagiro sam na omembo Gorenaka. Masleša tu nima dobene veze. Glavno, da se čita, kak je to napiso en stari komentator, ki je čisti SDSovec. Primer:
     —————–

     mudo moreno pravi: 28. 10. 2013 ob 12:42

     Uh, bedaki levaki, gotovi ste.
     Miranu še lobotomija več ne pomaga.

     Lepo smo vas svarili, modri Mefisto, moja malenkost in še kdo. Da
     boste kmalu okusili slastno travo, suho listje in hrastov lub. Nič niste
     poslušali, še manj razumeli, rinili ste s svojo kratko pametjo na
     demonstracije. Sedaj pa imate. Dobivate davek na lastno neumnost, prevaranti ki ste jim pomagali na oblast, vas bodo odrli, kožo ustrojili, drobovino predelali v gnojilo, vaše kosti pa prodali v
     lim-fabriko. Najebali ga boste vsaj 5 X bolj, kot bi vas jebal Janša.
     Prav vam je.

     UBOGI STE UBOGI KER STE PAČ UBOGI!

 • Drago

  Franc Turšič, je na Nova24TV. rekel približno tako; komunisti _ levičarji, so na oblast prišli s krvjo, odšli bodo tudi s krvjo. Bojim se, da bo nekega dne res tako. Bojim se, ne zaradi levičarjev, temveč zaradi nedolžnih ljudi, kateri bodo spet žrtev, kot so nekoč že bili.

  • FUCK COMMUNISM

   Postavijo naj se na desno stran in bo vse v redu…

   • !

    Ne seri.

    • FUCK COMMUNISM

     Ti bos ocitno med mrtvimi…

  • karlina

   se bojim, da res

 • T-Rex

  evo, na prvi sliki predstavnika levičarjev! en kameltrajbar , drugi zadrogirani pijanec! golazen!

  • hm

   Kaj pa, če te tožijo na sodišču za tako javno blatenje?

   • antimur

    Potem bi ta dva ogabna kučanistična capina morala že zdavnaj biti v najstrožji ječi, če že ne kar pred zidom, koliko sovraštva in pizdarij sta naredila med Slovenci.

    • what the f’!

     nista ta dva človeka naredila nič, psihopat.

     • T-Rex

      sejeta sovraštvo do vseh drugače mislečih. mi jim pa vračamo !

 • Najboljši moški so SLOVENCI.

  • ž

   ..je rekel Slov, ki je homoseks.

   • Ti pa tud žensk več ne prepoznaš, nimaš občutka…čut…šesti čut…sedmi čut?

    • hm hm

     homoseksualci v Sloveniji imajo tud slovenske fante. Ne prepoznaš tega na cesti, nimaš občutka, čut, ki se mu reče vid? haha

     • Briga me za homiče. Meni so kot ženski všeč moški Slovenci in pika…so mi fetiš.

     • hmhm

      homoseksualcem iz Slovenije so tudi verjetno všeč, samo to, čau čau

     • Čavči

     • sprehajalec

      Z lahkoto jih prepoznaš, o njih debatirajo v parlamentu, denar dobivajo iz proračuna, oviti so v mavrične zastave pa provocirajo na Paradah ponosa, kjer se kažejo razgaljeni…

     • antimur

      Ja pa koze kot je Kopačka in najbolj butasti poslanec slovenskega parlamenta Möderndorfer in podobna golazen, jih žareče podpirajo in to z vsemi štirimi.

     • karlina

      zakaj ze-sam ovprašam

     • karlina

      podpis

 • xtc

  A zna kdo posloveniti Kamelšejkeer?

  • Pravi Slovenec

   Kamelsaker je gnijoč smrdljiv pičkin izcedek, ki se na tem portalu javlja pod nickom “xtc”. Med kamelo in »xtc« povezave ni, saj je kamela relativno razvit sesalec, »xtc« pa usran enoceličar brez možganov.
   Ni za kaj!

   • Hi hiiiii

   • joj haha

    HAHAA, to stari.

    • xtc

     Kaj to?To ,da imajo mama in partnerka gonorejo-ti si čist prbit.

   • xtc

    Po obrazložitvi sklepam ,da ima tvoja mama ali partnerka,gonorejo-no hvala to me ne zanima niti zdravstvene težave tvojih bližnjih.Očitno ne znaš obrazložiti oz. odgovoriti na konkretno vprašanje.Ta portal ni namenjen razlagi zdravstvenih težav tvojih bližnjih za to so bolnišnice.Pa lep pozdrav.

    • :-)

     ne, človek ti je povedal, da si ti smrdljiv p izcedek

     • xtc

      Glej zdravstvena stanja vaših mam in partneric me ne zanimajo,zato sso bolnice.
      Naroben naslov-haloooooooooooooooooo a rabiš v arabščini ,da boš razumel?

   • sprehajalec

    Kaj pa je Izi Shaker pol, drugo imel za omenjenega zgoraj? Stresovc po slovensko?

    • xtc

     No če zadevo vpišeš v prevajalnik napiše kamelo tresec-??????????????????????

     • sprehajalec

      Pozabil si na izi – lagani kamelotresec, bi bil popoln prevod.

     • xtc

      Samo ena dilema me daje,zakaj se trese kamela ali zakaj jo tresti?

   • joj haha

    ” sprehajalec” je čudaški hom., tolk da te back up with info :-)

 • čakmal

  Naj spomnimo. Kamal Izidor Shaker, ki se rad pohvali, da je sin migranta
  iz Palestine, je že davnega leta 2001 maturiral na Gimnaziji in srednji
  šoli Rudolfa Maistra v Kamniku, do danes pa še ni imel resne službe,
  temveč živi na račun davkoplačevalskega denarja. Njegove delovne
  reference, ki jih ima za seboj kot poslanec v državnem zboru, so zelo
  “bogate” in zgovorno pričajo, zakaj ga nihče ne more jemati resno.

  ni edini 30 letnik brez službe, vprašajte vse mlade, ki bežijo v tujino.

 • čakmal

  Naj spomnimo. Kamal Izidor Shaker, ki se rad pohvali, da je sin migranta
  iz Palestine, je že davnega leta 2001 maturiral na Gimnaziji in srednji
  šoli Rudolfa Maistra v Kamniku, do danes pa še ni imel resne službe,
  temveč živi na račun davkoplačevalskega denarja. Njegove delovne
  reference, ki jih ima za seboj kot poslanec v državnem zboru, so zelo
  “bogate” in zgovorno pričajo, zakaj ga nihče ne more jemati resno.”

  ni edini 30 letnik brez službe, vprašajte vse mlade, ki bežijo v tujino.

  • sprehajalec

   Palestinca vlačijo levičarji pri nas kot paradnega konja. Udejanjenje vseh njihovih želja in borbe.

   Oni pa znajo to izkoristiti..

   • fuck OFF

    Norčujete se iz palestinskih ljudi, medtem, ko je cel svet na strani ubitih palestinskih otrok iz strani ž. izraelcev.

    Tako nizkega prostaštva ste sposobni samo tu.

    • sprehajalec

     Postavi se na Izraelsko stran, vsi nedolžni Izraelci pobiti z bombami pa v terorističnih napdadih.

     Za napačne navijaš, luzerje…

     • manemoj

      Cel svet je na strani Palestinskih ljudi. Tudi Francozi, Irci, Skandinavci. Nimamo več o čem diskutirat, zaznavam resno psihopatijo tukaj. Lp

     • sprehajalec

      Samo marginalne levičarske teroristične skupine, v Nemčiji jih bodo sedaj zašili. Pa slovenska uradna politika seveda kot dediščina učnega programa neuvrščenosti v šolah, kot ostanek Dolančevega faksa za Bežigradom.

     • manemoj
     • sprehajalec

      Amnesty s Soroševe plačilne liste?

     • manemoj

      MEDNARODNO SODIŠČE JE IZRAELU ZAPOVEDALO RUŠENJE ZIDOV ki jih gradijo na ozemlju od palestinskega naroda. Ker pa si ti očitni bolnik, nisi vreden več mojega časa, enostavno nisi na nivoju, niti na minimumu. Lp. https://www.theguardian.com/world/2004/jul/10/israel3

     • sprehajalec

      Ha, ha, kdo meni.

      Poslušaj PLO s Arafatom je dejavno podpirala rdeče teroriste po Zahodni Europi, Rdeče brigade, Bader Mainfoh, ubili so Alda Mora. Seveda so čez leta to zvalili kao Cia, tako kot oni znajo.

      Roke proč torej od terorističnih palestincev. Slovensko sodišče je tudi Türkovim na obali zapovedalo odstranitev zidov svoje vile in? Še vedno stoji. Izrael si je vojaško zaslužil pravico do zidov in to je to. Tako kot si je Türk s svojimi zvezami zaslužil pravico do svojih zidov. 4x so ga napadli Izrael, z veliko premočjo, pa vedno izgubili. In to je to.

      Miti in bajke o palestincih, bodo v Sloveniji kmalu končani. Ostala bo kakšna pesem zblojenih levičarjev, zaostalih v času in prostoru, kot naprimer prepevajo o “mesarju” Cheju, to pa je vse.

     • saj se vse ve

      izraelci delajo več sr…to se ve.

     • sprehajalec

      To ti veš, nimaš pa dokazov. pa prihrani mi jutub linke, narejene v te namene….

     • !!

      nisi si jih sposoben brat čeprav so napisani v mednarodnih člankih, primitivec si. Lp https://www.theguardian.com/world/2004/jul/10/israel3

     • sprehajalec

      Sem te prosil, da kaj sama napišeš. Popat zna vsak…

     • karlina

      Pa kaj res tebi ni jasno, kaj je poanta pogovora tukaj

    • kkjhhn

     a res, kdo pa je izraelce 2x napadel in obakrat popusil??

    • karlina

     A bejz, nihče se ne norčuje iz palestinskih otrok, haloooo, preberi točno, pišemo samo o zgornjem, ki se res norčuje iz pravih SLOVENCEV !!!!!

  • karlina

   Njemu ni potrebno bezati v tujino, je poslanec, brez omembe vredne izobrazbe, se vidi in sliši, kakšni so ti

 • centurion

  Arabec z IQ nižjim od 89.
  Palestinec-lenuh smrdljivi in terorist.
  Hvala IZRAELCEM IN MOSSADU, ki ve kako se tem izrodkom
  narave streže.
  UZI na čelo in iz Colta M4 5.56 mm Nato tabletke za pomirjanje.
  Slovenci, tu je SLOVENIJA ne pa neka jugoarabija.
  Te živali zapreti v zoološki vrt in jih hraniti z bananami, kot onega
  na fotki!

  • aha fino

   taka izjava te lahko drago košta na sodišču, upam, da te ta človek res toži, da potem okusiš kakšnega kosmatinca na Dobu.

   • test

    haha pazi, banane padajo :)))

   • centurion

    Osel!
    Jaz sem Slovenec, in ga ni jebača psov ali kamel, ki me
    bo na slovenski zemlji zmerjal!
    Raje sem nacionalist, kot jebač bulmastifov.
    Pa ti?

  • mal osnovnih informacij

   MEDNARODNO SODIŠČE je razsodilo, da je izrael agresivnež nad palestinskim ozemljem. https://www.theguardian.com/world/2004/jul/10/israel3

  • karlina

   Misliš, oz. si prepričan, da je še vedno tvoja, moja , naša Slovenija, nisem več prepričana, ker so nam jo ukradli, takšni in podobni smrduhi, kot je zgornji

 • Novakec1

  Bo treba začet pucart to greznico v slolandiji

  • Se bojim da se bo nekje zaštopal…preveč dreka se je nabral.

   • w

    bolna revica, ni ti lahko s takimi možgani.

    • Eni imamo možgane ta drugi pa imate slamo. Ja vam pa sploh niso lahke.

     • aha je je

      nimaš ti možganov, taki kot si ti končate v arestu.

     • Pejt nazaj v 1 razred, da ti razložijo kako zgleda imeti možgane al pa slamo v gvav.

     • vau

      nimaš jih, revica, tvoja patologija je tako nizka, da je še na seznamu ni.

     • Ja sej vi potrebujete met seznam, si težk zapomnite. To je pa ta vaša slamnata ozkost.

     • ,

      misli si tole, ker drugega kot to itak ne premoreš, prav žal mi te je. Uživaj. Čau čau revica.

     • karlina

      zakaj ze

   • Novakec1

    Če so gasilci Kemis zrihta bodo paše to.

  • wtzh

   psihopat saj se vse vidi kaj pišeš.

   • Novakec1

    Ja je treba razumet kaj piše, ne sam videt.

 • ostrovrhar

  Eno Pahorjevo kamelo mu dat, pa naj odjezdi nazaj domov, če mu tle kaj ne paše.

  P.S.: Tadrugo pa za ženo. :)))

 • šmentanamuha

  Tale Palestinec si ravno ne dela usluge. Njegove izjave kažejo na precejšen intelektualni primanjkljaj. To je tudi odraz stranke, ki takšnega kandidata preferira in ga določi za poslanca. Res me zanima, kdo je kadroval v SMC. Una cagava cmera je sam u kotu sedu, ko so mu drugi določali pravila in tega arabskega jazbečarja očitno nima pod kontrolo, sej kr naprej ene bulšite kvasi.

  • a

   po materi je Slovenec.

   • sprehajalec

    Pa saj ne gre zato, pa četudi je mati rodila Kamala, je pač tako. gre se zato, da tip sploh nima referenc za biti najvišjem telesu slovenije. Eno leto nima konkretnih delovnih izkušenj. Pa jaz ti iz naše občine lahko priporočim 10 občinskih svetnikov…

    • karlina

     +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

   • karlina

    IN, pravi, ali na papirju, to je VELIKA RAZLIKA

  • test

   jaz pa mislim, da glede na izjave, vsi skupaj s cmercijem trpijo kronicno pomanjkanje IQ. Bi treba cmercija peljat na sonce, mogoce mu pomaga presezek vitamina d do razsvetlenja..jesen pravijo da bo vroca-pravo indijsnsko poletje norcev iz smc.

   • karlina

    TO JE KAR RESNICA, se jim vidi takoj, ko pa odprejo usta, pa samo še potrdijo to dejstvo. Si predstavljate, kakšni bodo , oz. so ze njihovi potomci, KATASTROFA od ljudi

  • sprehajalec

   Zadeva je preprosta, slovenski levičarji mislijo, da so ful multikulti, pa in, če bodo čimveč neavtohtonih slovencev dali v stranko. Da bodo iz Bruslja rekli, multikulti pridni… Da je to moderno oziroma misli tako moderna jara gospoda. Iz tega naslova je bil tudi Arabski Zlet lani v Ljubljani, z zakrinkanimi rdečimi teroristi in penzioniranim najvišjim vrhom Slovenije s podporo državnih sindikatov ter nasledstvom sil kontinuitete, Fajonko.

   Stvar je čisto preprosta, čičkajo po Ljubljanskeih študentih, pa radi bi se razlikovali drug od drugega. zato vsak ki je 2x ali pa na polno zapečen tam zažiga. V ozadju je prislovična slovenska nesamozavest in pomanjkanje nacionalnega čuta. ker karkoli je povezano z nacionalnim čutom je bilo prepovedano in 70 let zatirano. Palestince imajo pa radi še od Tita naprej… Pa učni program se ni spremenil, pod budnim očesom dr. Beblerja.

   • centurion

    Točno tako- biti ekstravaganten na levici pomeni biti cool.
    Uspejo zapečeni, polpečeni in tudi 2xprepečeni. Pa primitivni balkanci.
    Pol je super, če so zraven lezbe in buzeranti, pa seveda izstopajo
    transsexualci.
    Ker postanejo v tem močvirju vsi preveč megleni in povprečni je
    potrebno biti pol še malo pesojeb in mamojeb da se izkažeš v različnosti.
    Skratka-levičar brez ovir.
    VOLI, volite jih.

    • karlina

     pečeni, polpečeni, juznjaki, homo in bi sex ali ne vem več , kako se jim reče, skratka, sama IZOBRAZENA ELITA NA KUPU, pa menda ja ne boste rekli, da niso v redu, no

   • karlina

    podpis

  • karlina

   So jih kar po cesti pobirali, tudi iz našega mesta je poslanec v Smc-pijanec, prostaški, da ti gre na bruhanje , butast, kot noč, skratka-kot vse te perle na kupu, s samim Cmerarjem na čelu, fuj

 • halo

  “o so delovne izkušnje poslanca Shakerja – vse življenje na plečih davkoplačevalcev

  Med letoma 2001 in 2006 je bil koordinator projektov v Študentskem
  klubu Domžale. Med letoma 2004 in 2006 je bil predsednik Zveze
  študentskih klubov Slovenije – Zveze ŠKIS, nato se je do leta 2008
  presedel na stolček predsednika iste organizacije. Kar pet let je bil
  nato predsednik Mladinskega sveta Slovenije (2008 – 2013), nato pa še
  leto dni koordinator projektov v Mladinski mreži MaMa. Od leta 2010 je
  tudi svetnik Občinskega sveta Občine Domžale, od leta 2014, ko je SMC
  zmagal na ukradenih volitvah, pa mu je uspelo postati poslanec. Izidor
  Kamal Shaker je torej tipičen primer študentskega političnega rekruta
  levice, ki se ga je kot študentskega funkcionarja praktično od srednje
  šole pripravljalo za družbenopolitično delo.”

  A ste vedeli, da je od leta 2012 že okoli 8000 mladih odšlo?

 • halo

  “Med letoma 2001 in 2006 je bil koordinator projektov v Študentskem
  klubu Domžale. Med letoma 2004 in 2006 je bil predsednik Zveze
  študentskih klubov Slovenije – Zveze ŠKIS, nato se je do leta 2008
  presedel na stolček predsednika iste organizacije. Kar pet let je bil
  nato predsednik Mladinskega sveta Slovenije (2008 – 2013), nato pa še
  leto dni koordinator projektov v Mladinski mreži MaMa. Od leta 2010 je
  tudi svetnik Občinskega sveta Občine Domžale, od leta 2014, ko je SMC
  zmagal na ukradenih volitvah, pa mu je uspelo postati poslanec. Izidor
  Kamal Shaker je torej tipičen primer študentskega političnega rekruta
  levice, ki se ga je kot študentskega funkcionarja praktično od srednje
  šole pripravljalo za družbenopolitično delo.”

  A ste vedeli, da je od leta 2012 že okoli 8000 mladih odšlo v tujino, ker v Slov ni priložnosti?

 • xtc

  Ali zna kdo posloveniti zagonetni prevod “kamelo tresec”?

  • Pravi Slovenec

   Fak, kolk si pa dolgočasen…

   • hm

    to so težki psihopati tukaj.

    • xtc

     Točno tako,sploh oni ,ki razlagajo ,da ima ženski del njihove familije gonorejo-zakaj že?

   • xtc

    Dolgočasen?
    Samo odgovor na vprašanje sem želel.
    ČE ga nisi zmožen in mi predstavljš tvoje osebno družinsko zdravstveno stanje,me to ne zanima-naroben naslov.

    • aha ja ja

     ti si o vašem družinskem stanju že vse pokazal. Lp

     • xtc

      Gle tepček,to ,da imajo vaše mame in partnerke gonorejo uredite doma ali v bolnici-drugih ne morite s tem ,da vam babam srbijo r****** ,in “you can t handle it”

  • centurion

   Kamal-Izidor-Shaker.
   Fukač kamel.

   • Artur

    Fukači kamel morajo uporabljati pručko za silo pa pride prav tudi magarac :https://www.youtube.com/watch?v=0eI7HA_NQZM

   • xtc

    Zoo filija?
    Ato ne počno na Oražmovi s cucki?
    So zamenjali za kamele a to one,ki jih je Pahor dobil v dar od Gadafija?

 • FUCK COMMUNISM

  Levuharji imajo raje kameltrajbarje in kozojebce od drugace mislecih Slovencev. Kdo je zdaj tukaj domoljub in kdo ima tukaj narodno zavest!?!? Levuharji pejte jih cuzat tem mohamedanskim nigroidom!

  • Pravi Slovenec

   Utihni, pička usrana slovanska. Tvoja rasa je za iztrebit.

   • FUCK COMMUNISM

    Ej, tebe klat bo cista nirvana!

    • Pravi Slovenec

     Bla bla bla… kurac usran….

     • FUCK COMMUNISM

      Predstavljaj si kako bo, ko bos v tunelu in na koncu bo luc… lepo ti bo!

     • Pravi Slovenec

      Ma dej nehaj, že no… pa pejt mal CoD igrat, da se sprostiš. Smrad.

     • !

      tu so resni desničarski psihopati, resni.

     • T-Rex

      ne vidim nobenih desničarskih psihopatov, samo desničarje , ki imajo dovolj levuharskih debilov , takih kot si ti. :)

     • FUCK COMMUNISM

      Evo, Dark Lord spet!!! Pizda si prozoren kot tvoji mozgani!

     • !!

      ko pa policija zagrabi, je pestro.

    • !

     SE ZAVEDAŠ KAJ SI NAPISAL?

    • !

     za tebe je primeren samo ZAPOR.

   • karlina

    O, pa ti se imaš za pravega slovenca, vsaka čast, bedak neumen, juznjak

 • Ana Job

  Čestitam Nova tv!
  Za ostrino in neposrednost.
  Pravi detektor za odkrivanje skritih, levičarskih svinjarij ste postali. Prava sanitarna inšpekcija. Navdušeni smo!

  Hvala in še na mnoga leta!

  (Mišljenje enega kamelarja, je tretjerazredna tema.)

  • Pravi Slovenec

   A se lahko vi desničarji nehate sami sebe vikat. Izpade čudaško. Če ne kaj drugega.

  • Pravi Slovenec

   A ja… pa ne biti tako ponosna na svoje poreklo, kravomolzka.

   • FUCK COMMUNISM

    Tebe bi fental iz cistga uzitka!

    • Pravi Slovenec

     Daj. Povej, kje se dobiva.

     • FUCK COMMUNISM

      Hahahahahaha uuuuuuuuuu kok se tresem, pikec. Ti pa nisi ravno bister, kaj!?

     • Pravi Slovenec

      Kako me boš pa potem “fental”? S pomočjo telekineze? Kreten.

     • w

      bravo

     • FUCK COMMUNISM

      Tebe sigurno! Iz cistga uzitka! Preden se bos zvrnil, ti bom luc ze ugasnil!

     • Pravi Slovenec

      Kako? Daj razloži. Preko interneta?! Pussy.

     • ¨!

      ti boš s temi grožnjami pristal samo v arestu ali norišnici.

     • ¨!

      ti boš samo svojo rit ugasnil, ne pa drugih ljudi, bolani osebek

     • w

      tebi je bistrina že zdavnaj zapustila

   • Dostmamrecesije

    Tvoj IQ je -100. Čisto v podnu.

    • Pravi Slovenec

     Najnižji matematično možen IQ je 0.
     -100 je nemogoče. OK?

     • Dostmamrecesije

      Pri tebi je vse mogoče.

     • FUCK COMMUNISM

      Ti zdrizasti izlocek IQ sploh nimas!

    • slosin

     jest bi bil bolj natančen: njegov IQ ne presega številke njegovih podplatov…

  • ,

   si bolna?

  • karlina

   VELIK PODPIS

 • La Repubblica.it je Patrizia Saccone zapisala: “Bella la Slovenia senza arabi e immigrati”. Bufera sulla consigliera di La Spezia

 • Pravi Slovenec

  Wow… ti pa nisi fukal vsaj par mesecev…

  • w

   on je debil na vseh nivojih

  • FUCK COMMUNISM

   Hahaha, jaz ne fukam vsakega crnca in vsakega kozla ki mim pride. To delas ti, zato si dodobra potesen.

   • Pravi Slovenec

    Res je.
    Ti si ga moraš pa zmetat na nekoga, ki se predstavlja kot bejba. Noro.

    • FUCK COMMUNISM

     Tipicen levuhar! Rajs fukas crnce in zivali, kot drkas. In ti bos drugim govoril o mentalnem stanju. Ej, kozojebec, si ze pomislil kje bi rad, da te zagrebem??

     • Pravi Slovenec

      Lej, pizdek, samo grožnje prek tipkovnice so zame smešne in zate pa ponižujoče. nehaj se smešiti. OK?
      Če bi me rad “zagrebel” in “ubil” se bova morala nekako dobiti. A ne? Samo ti nimaš jajc. To je problem.

     • FUCK COMMUNISM

      Saj enkrat si se pikec ze usral, a ne… Iski vintgar pa to… jaz sem na uro gledal, ti si pa doma kakal…

     • Pravi Slovenec

      A je s tabo vse ok? A bledeš?

     • FUCK COMMUNISM

      Sej se poznava! Stil pisanja…

     • Pravi Slovenec

      Wow… stil imam! D best!
      Hvala!

     • FUCK COMMUNISM

      Ja mas, tak usran stil. Primitiven zabit stil tipa, k bo kmal crknu. Tak stil mas!

     • Pravi Slovenec

      Pa to, da ti nekdo reče, da nimaš jajc, je dejstvo, ne stil pisanja.

     • FUCK COMMUNISM

      Dej ne sprenevedej se, usrane! Dobr ti ves da sem mislil nacin tvojga pisanja, debil!

     • Pravi Slovenec

      Ja vem, ampak še vedno pojma nimam, kaj si hotel povedat. Debil.

     • FUCK COMMUNISM

      Kameltrajbar in nepismen! Dobr kaze tole, feget!

 • slosin

  …Ana, dej raj men kej lepga povej, saj vidiš, da Fuck… nima časa zate…
  zdej se ukvarja z moškim zadevam…

  • FUCK COMMUNISM

   Anci je moja. Drugo si najd! Nehej drugmu v zele hodit. Kaksen desnicar pa si?!?

   • slosin

    jok, ne dam! Snoč si šel prezgodaj spat in si marsikaj zamudil…
    Seveda intimnih zadev ne bom izdal, Ani to nebi bilo všeč…lahko pa ugibaš,
    pa ne bit jezen…

    • FUCK COMMUNISM

     Anci tega men ne bi nardila! Je zenska na mestu! Najboljse zenske ne varajo.

 • Pravi Slovenec

  @levicarnikoli:disqus
  Saj ti veš, da je to fotka ene X ženske iz pinteresta, a ne? Wow….

  • :-)

   HAHAHA

  • FUCK COMMUNISM

   Hahahaha Dark Lord na delu… jutri bodo njegovi posti spet zbrisani… ker je tip po karakterju picka!

   • Pravi Slovenec

    Ummm.. .ja whatever.
    Sicer pa:
    1. Pička je ženski spolni organ
    2. Pizda je karakterna lastnost.
    Daj nauči se to. OK?

  • FUCK COMMUNISM

   Ja vem ja… kaj bi rad povedal?!? A da znas slikce iskat?!? A do tja ti nese?!? Hud levuhar si… hahaha

  • Ana Job

   On se je zaljubil v moj karakter, bizgec!

   • ,

    moj tvojemu možu da se sliniš po tem portalu z nekim janšistom.

 • Morala

  Če mački stopiš na rep, zamijavka. Nekaj ga hudo boli. Očitno bere Novo24tv :)

  • RealRevolution

   Dobra opazka,sicer se v spanju potem nima miru,ker studira o Novi24…

   • slosin

    Men se kr smiljo…Poleg Janše, jih sedaj preganja še Nova….

    • karlina

     TOČNO, upam pa, da njihove prednike preganjajo tudi zrtve iz jam in brezen, ki še vedno po 72. letih niso našle svojega miru

  • karlina

   TOČNO, hvala Bogu, očitno tudi komunisti preberejo resnico, zato pa jih ta tako grozno , grozno boli

 • Pravi Slovenec

  Pizda je enih desničarskih psihotikov na tem portalu.
  Fak…

  • q

   hudo je, res je hudo.

  • sprehajalec

   Tvoje levičarske blodnje zagotovo ne pašejo med psihotične? Ali se motim?

   • Pravi Slovenec

    Ne.

    • sprehajalec

     Vedel sem. Levičarji ste tako zblojeni, da svoje stanje ne prepoznate več kot zblojeno. Eden drugega šopate.

     Niste navajeni odkritega govorjenja, to je vaš problem. zavito govorjenje v stilu Kardelj-Speransa. če nekdo stvari postavi na svoje mesto, pa cvilite in kričite.

     • Johnnie Walker Blue Labe

      Tukaj ni mogoče več komentov pisat. Cenzura, da te kap.

     • _

      zblojeni ste vi, ves čas.

     • sprehajalec

      prosveta, naša bo osveta, so peli komunisti nekoč. Ti pa ves čas siliš ven, kot nek nadležen plevel….

  • Dostmamrecesije

   A bi tudi ti žvel na račun drugih. Tipično komunistično.

   • Pravi Slovenec

    Kaj? Danes vas pa ful meče nekaj…

  • Dostmamrecesije

   Čak, da pride XTC. To je kralj Nove24. Takrat boš šele v nemilosti.

   • FUCK COMMUNISM

    Kaj pa FeriSS.H?!? Ta ga bo seciral na drobno!

 • Pravi Slovenec

  Skratka, izpade, da je @levicarnikoli:disqus totalno zblojen psihotik.
  Tolk iz diagnostičnega centra za dons…

  • FUCK COMMUNISM

   Ti pa izpades pizda, ker 1. menjas nicke, 2. brises komentarje in 3. vabis na dvoboje in se potem doma poserjes… Tipicen levuhar – rit!

 • FUCK COMMUNISM

  Levuharje, rdecuhe in komunajzarje je treba jebat u glavo na vsakem koraku, ob vsaki priloznosti, na vse nacine! Prihaja pa cas, ko se jih bomo lotili tut drugac. Zato so zdaj pred volitvami cist usrani!

 • RealRevolution

  Se zadnji napadi levicarjev danes.
  Jutri je nov dan,nove sanje.Sanje v levicarskih glavah so blatenje Nove…
  Danes zjutraj dolgo ni bilo nobenega “na luft”,ker so se zadeli kot tale cisto na zgornji fotografiji,fake Che Guevara.

  • _

   ti si psihični bolnik,

  • Pravi Slovenec

   Počasi, počasi…. kam se nam pa mudi?!

 • FUCK COMMUNISM

  Zdrizasti organizem Dark Lord ali Pravi Slovenec al karkoli ze je… je odsel. On, tako pravi, veliko fuka. Trenutno ga ima v fotrovi riti, potem pride na vrsto njegov pes, potem pa poslastica, pika na i: njegov zvesti kozlicek! Pravi nam je on levuharski jebac! Hahahaha

 • Johnnie Walker Blue Label

  Ta moj post se vidi?

  • Ana Job

   Zakaj se ne bi? :-)

   • Johnnie Walker Blue Label

    Vse mi bannajo, kar objavim.

 • Pravi Slovenec

  @levicarnikoli:disqus
  Nisem še odšel.
  Bi ti pa svetoval da si ga čimprej fukneš na roke, ker postajaš razdražljiv.

  • FUCK COMMUNISM

   Imas premor?!? Si pofukal fotra, zdaj mal pavzice, potem pride na vrsto kuza?!? Sam ej, si pa hitr s fotrom opravil!! Ne zdrzis dolgo, kaj?! Prehiter izliv?!?

   • ,

    sram naj te bo idiot.

    • FUCK COMMUNISM

     Cesa pa?!? A si od Dark Lorda alias Pravega Slovenca tipcek?!?

   • Pravi Slovenec

    Lej… jaz sem sproščen, uživam, se zabavam… ti pa si napet, razdražljiv in jezen.
    Kdo se ima zdaj boljše?

    • FUCK COMMUNISM

     Mogoce bos dlje zdrzal v drugo s kuzkom?! Kaksnega imas? Za tvojo mejhno curo ne sme bit prevelik! Je shih-tzu?? Pudeljcek? Maltezan?!?

     • Dostmamrecesije

      Čivava

     • FUCK COMMUNISM

      Mogoce ima mesancka med bulldogom in shih-tzujem. Imenuje se bullshit! Ta bi mu pasal!

     • Pravi Slovenec

      Vidim, da si gledal Dumb&Dumber.
      To je zate dokumentarec.

     • FUCK COMMUNISM

      Ta stos je veliko starejsi od filma, teslo!

     • Pravi Slovenec

      Gotcha!

     • FUCK COMMUNISM

      Zmanjkuje sape, pedercina??

     • ,

      A ti si prav želiš biti med poraščenimi osamljenimi zaporniki na Dobu?

 • slosin

  Pol jo pa vpraš, kaj je delal z njo ratata, tud mene zanima…

  • FUCK COMMUNISM

   Nic! Anci je prava desnicarka! Najboljsa! Kaj takega ji na misel ne pride!

 • m&m

  Ej, zdej pa je že zadost teh “IZLIVOV LJUBEZNI” – ostanimo normalni !

  Hvala !

  • Pravi Slovenec

   Ta portal je okno v mindset “drugače mislečih”.
   Meni je zanimiv.

   • FUCK COMMUNISM

    Ja, ti pa si drugace mislec, ja! Fukas fotra, cucka in kozla… to definitivno je drugacno mislenje!!!

    • !

     SRAM NAJ TE BO.

 • Dostmamrecesije

  Ne moreš biti normalen pri teh komunističnih trolih.

  • Pravi Slovenec

   A ne, no!!

 • Johnnie Walker Blue Label

  Jaz še zdaj lutam zgublen okoli, tam okol Črnega Kala, ko je mašino razneslo. Kam ste mi pobegnili?

 • sprehajalec

  Osnovna zabloda slovenske družbe je v tem, da njena levica misli, da je levica europskega in ameriškega tipa. Napaka in tukaj je osnovni nesporazum.

  Slovenska levica je europska ultra levica, ki nam jo tukaj prikazujejo kot normalno europsko. Nesporazum izhaja iz kontinuitete dobre stare ZKS in njenih boljševističnih korenin, ki je vpeta v vse pore slovenske družbe. Z velikim spinom so ZKS in njen podmladek postali liberalci švedskega tipa. Vsaj tako so prikazali. Vendar liberalizma ni v Sloveniji nikoli nihče učil, pod liberalizmom v Sloveniji se še vedno skriva stara linija ZKS in neuvrščenosti, zato je Slovenija tudi prva v nestrpnosti do Amerike, celo pred Iranom, kot so pokazale študije. Pa ta ljubezen do palestincev, ki ga goji europska Ultra levica, vse od bader mainhof in rdečih brigad sem, torej terorističnih gibanj. Še kako simpatičnim takratnim oblastnikom. Zato tudi pesmi Che Guevare, znanega po svetu po vzdevku “mesar”, pa Španskih revolucionarnih pesmi, na državnih proslavah.

  V Sloveniji obstaja samo Ultra levica in nič drugega. Ni nobene sredine ali zmerne levice. je samo ena. Otroci in žlahta revolucionarjev so v vseh porah slovenske družbe, komunistična revolucija se pa slavi kot narodna osvoboditev. Kot so nekoč peli, Prosveta, naša bo osveta….

  • ž

   pejt spat.

  • Pravi Slovenec

   Evropa se piše z “v” in z veliko začetnico. Evropa, ne europa.

   • sprehajalec

    Ne oboje je po SSKJ. Drugače bi Štajerci govorili Efropa, pa Efro.

    • Pravi Slovenec

     Ja. Seveda je po SSKJ. Seveda…

     • sprehajalec

      Kar preveri. Nek levičar je hotel ob vstopu v EU delati življenjsko kariero iz tega, V-ja. Pa so ga iz Bruslja gladko odpikali, take it or leave it. Potem je bilo vse tiho do tebe…

   • FUCK COMMUNISM

    Fuka se z ljudmi, ki ti niso v sorodu, ne pa z lastnim fotrom in zivalmi! Gravz levuharski sprijen!!

    • Pravi Slovenec

     Lej… to je zraslo v tvoji pokvarjeni domišljiji. In ker si to dovolj dolgo ponavljaš, zdaj temu tudi verjameš. Klasični desničarček.

     • FUCK COMMUNISM

      Ne vlec se zdej ven! Saj tvoji levuharji te bodo razumel…

     • Pravi Slovenec

      A si še kar jezen? Usrane, bogi…

     • FUCK COMMUNISM

      Dober te imbecila zdelujem, uzivaj v bestialnosti in incestu dokler te se pustim pri tvojem bednem zivljenju

    • 1. zapor
     2. psihiatrija

     edini opciji za take kot si ti,

     • FUCK COMMUNISM

      A to si ti pimpek reku…?!? Buahahahahahaaaaa

   • ,

    pusti jih, sicer pa se vse vidi in ve….

  • Pravi Slovenec

   Tudi desnica pri nas s pravo desnico nima nikakršne veze.
   Slovenska desnica je opcija nesposobnih kmetov, ki ne znajo pridelati niti koruze. In za to je seveda kriva levica.
   Desnica nima enega intelektualca ali dobrega gospodarstvenika. Samo socialno dno.

   • sprehajalec

    90% desnice je bilo likvidirane leta 1945. kaj naj potem zraste?

    Praviš da bi Miha kordiš s svojimi delovnimi izkušnjami lahko svetoval desničarskemu kmetu, kako do dobre koruze? pa zgoraj Šejker, z bogatimi izkušnjami?

    ta desnica se seveda sestoji iz tega, da gre kdaj k maši.

    • karlina

     On in Kordiš niti ne vesta, iz česa je kruh in iz kje pride mleko

     • ,

      revica uboga, ti ne veš niti kaj je knjiga.

   • FUCK COMMUNISM

    Vidimo kaksna elita je zgornji nigroid, katerega pizdun izdajalsko podpiras!

    • Pravi Slovenec

     Ššššš… mir.

     • FUCK COMMUNISM

      Ej gnida, ukazujem jaz, ti ubogas in izvrsujes ukaze! Jasno?!?

     • Pravi Slovenec

      Ne.

     • FUCK COMMUNISM

      O ja… tocn tko!

     • Pravi Slovenec

      Ne.

     • FUCK COMMUNISM

      Lizal bos podplate, verjem!

     • ,

      …Bo tebi verjetno rekel sojetnik na Dobu.

     • hm

      TO BO TEBI VERJETNO NA KONCU POVEDALA POLIC. NA DOBU.

   • sprehajalec

    Malo na Maota spominjaš s temi svojimi blodnjami in z jezo nad reakcionarnim kmetom. Potem je sledil veliki skok naprej in po ocenah 70 milijonov mrtvih…

  • karlina

   V SLOVENIJI NI LEVICA, PAČ PA ŠE VEDNO , PO 72. letih KPS !!!!

 • FUCK COMMUNISM

  Levuharstvo-greznica clovestva

 • Johnnie Walker Blue Label

  Dobro. Dugi cajt mi je postalo. Tu na portalu so me vredi zašraufali. :-(

  Pa nič za to. Bom več časa porabo za študiranje. Najbržr se selim na Reporter.

 • Johnnie Walker Blue Label

  Saj sn tu. Sam burko moram nosit… :-)

  • Ana Job

   Naj gredo v rit. Človek ne sme več nič povedat, tako kot misli, vedno se na njega en spravi. Ta levi so najhujši, prijatelji Ljudmile pa tudi niso nič boljši. Ostajam v desni sredini.

   • Johnnie Walker Blue Label

    No, jaz se počutim še bol desno od tebe, pa sem zato zgleda v nemilost pado. Pričevalcu sem danes kontriro s tem:

    Dobro, Orban ni neki biser. Toda, gre za večjo stvar. Slovenija bi
    morala vse sile vložiti v krepitev vezi z Višegrajsko četverico. Zraven
    bi mogli še Avstrija in Bavarska in spet bi to pomenilo pomembno
    politično silo v srednji Europi. Nizozemci bi bili seveda proti.

    Ni šanse, da objavim registriran!

    • Ana Job

     Ga bom zdajle objavila pod Jovo.

     • Johnnie Walker Blue Label

      Da vidimo, kaj bo. LOL

     • Ana Job

      Bo Jovo. Že gledajo in jim je všeč. ;-)

     • Johnnie Walker Blue Label

      Kje si ga objavla?

     • Ana Job

      Zgoraj 4 lajke je že dobil, poglej.

 • slosin

  a potem je še vedno upanje, da čutiš tako, kot poje Rene …?
  https://www.youtube.com/watch?v=ISuvWjK7PbE

 • Johnnie Walker Blue Label

  Lajkanje na inkognito nima smisla. Tukaj moram čakat, da cenzor zaspi. Potem se bom poskuso prijavit in kak koment napisat. Če bo šlo, bom vedel, kdaj cenzor spi… ;-)

  • Ana Job

   Ti, kar napiši in v besede dajaj zvezdice ali pa malo zasuči besedo po domače. Npr. Murgeljski palček, šlosar, kamelar… Itak bomo vedeli.

   • Johnnie Walker Blue Label

    Ni šanse. Gre samo inkognito. Tu pa potem ni mogoče slediti adekvatno debati. Vse sem poskusil. Dokler je cenzor na desku, sem v nemilosti.

 • Pravi Slovenec

  @levicarnikoli:disqus
  #triggered
  http://imgur.com/avHnbUZ

  • FUCK COMMUNISM

   Te ta z dildom jebe vsak dan?!? Ona tebe, ti pa fotra, cucka in kozla!! Pizda, vi pa ste familija… Adamsovi so za vas dojencki!

   • Pravi Slovenec

    Mhm…

 • Pravi Slovenec

  Moja reakcija, ko spravim desničarčka @levicarnikoli:disqus ob živce:
  https://www.youtube.com/watch?v=49k33NRT8-s

  • FUCK COMMUNISM

   Ne uspeva ti prav prevec… tako kot nobena stvar ne uspeva smrdljivim levuharjem. Blodnje, scene-jebec, blodnje!

   • Pravi Slovenec

    Ampak jezen si pa vseeno, a ne kurac zahojen?

    • FUCK COMMUNISM

     Zakaj ze?!? Sej si ti ravno fotra nategnu, ne jaz! Kako kaj Touareg?!? Ze crknu? Crn, a ne?! PA okusa za avtomobile tut nimas… cucek ze pofukan? Kozlicek prstiman??

     • Pravi Slovenec

      A vidiš, da se ti blede od jeze. Kaj so ti pa Tuaregi zdaj naredil?

     • FUCK COMMUNISM

      Ti ga mas… baje… pa se ti drek od avta niti do izvira Iske ni prpelal… no, saj ti si doma sral od strahu!

     • Pravi Slovenec

      A avto, sem mislil, da te pleme Tuagrei motijo?
      Jaz imam Touarega? Fak,pa ti si res fuknen… damn…

     • FUCK COMMUNISM

      Ej, nismo vsi tolk zabiti kot ti.. bos moral drugac zacet pisat, da bos MOGOCE koga okol prnesu. A ker imas v glavi beton, te vsak pogrunta po dveh postih!

     • hm

      Beton je v tvojem možganskem sistemu.

     • hm

      Bednik sram naj te bo kakšne psihopatske stvari pišeš, bednik bolni, nevarni za ljudi.

 • Pravi Slovenec

  Sicer je pa vseeno bolj normalno fukat ovce, kot komunizem. A ne, @levicarnikoli:disqus ?

  • FUCK COMMUNISM

   Ne vem kako je z ovcami… ti povej!

   • Pravi Slovenec

    Boljše kot ideologijo.

    • FUCK COMMUNISM

     Ti bos ze vedel… baje velik fukas… ocitno res… una carovnica tebe, ti fotra, cucke, kozle… zdaj ocitno se ovce. Probaj kdaj zensko… zna ti bit vsec…

     • Pravi Slovenec

      Eh… dolgčas.

     • FUCK COMMUNISM

      A zenske?!? To pa ne bos govoril, ogaba levuharska!

     • Pravi Slovenec

      A ti si res tako pofukano glup, da se te da zjebat z enim stavkom?! Fak, no…
      Pa ni čudno, da si samski. Bjebe najbolj zakuri intelekt in smisel za humor.
      (pa ne zdaj skočit na to, kot mutav na telefon. poskusi biti izviren)

     • FUCK COMMUNISM

      Teslo, smo vidli vsi kdo je glup and it ain’t me! In od kdaj blodis, da sem samski?!? Anci je moja bodoca zena!

     • Pravi Slovenec

      HAHAHAHaahahahaah!!!!! TO!!!!
      Nikoli ne obupaj!!!
      Sicer ima pa @disqus_FwKwi8T0MG:disqus baje tipa…
      Ampak zabaven pa si, ni kej!!!! CAR!!!

     • FUCK COMMUNISM

      Seveda ga ima, mene!

     • Pravi Slovenec

      *CLAP* *CLAP* *CLAP* *CLAP*
      HUDO!!!
      A imaš kakšen stand-up gig? Ker če ga nimaš, so tvoji one-linerji za poscat smešni!
      TOP ŠIT!!!

     • FUCK COMMUNISM

      Ne gre vec, a ne?! Kanta prazna?! Oh ja…

     • Pravi Slovenec

      Kanta? Explain, fuckface.

     • FUCK COMMUNISM

      Teb shit-for-brains nimam jaz kaj razlagat. Si preglup za razlage. Zate je svinceno zrno!

     • hm

      TEBE POLICIJA MORA PREBUTAT KOT VOLA.

     • hm

      TEBE POLICIJA MORA PREBUTAT KOT VOLA

     • Rožle

      Aja, ti si tuki ..?

     • hm

      tvoja bodoča “žena” je nekdo na Dobu.

     • Rožle

      …še kar iz sebe izhajaš ….

     • Pravi Slovenec

      Vedno izhajam iz sebe.

     • FUCK COMMUNISM

      To je pa potem zelo majhen “izhod”…

     • Pravi Slovenec

      @levicarnikoli:disqus Ja, moj šupak ni tako raztegnjen kot tvoj.

     • FUCK COMMUNISM

      Smo vsi videli kaj te vsak dan z dildom nateguje… ne sprenevedaj se spet!!

     • Pravi Slovenec

      “Vsi” ste videli? Damn, man… you are one fucked up individual…

     • FUCK COMMUNISM

      Ja, fucked up to the right… and proud of it!

     • hm

      NIMAŠ TI BIT NA KAJ PROUD.

     • hm

      BOLNIK JE. KOT MARSIKDO TU.

     • ,

      OGABA SI TI REVEŽ REVNI.

  • Rožle

   Kwa je Šizo še kr migaš …?

 • Aresnica

  Ti fante (Pravi Slovenac), ki vse veš – seveda preko dominantnih medijv_ Ali je Kemal Shaker (SMC) musliman ali ?
  ________________
  Lep pozdrav
  _____________
  P.s.: Hvala za odgovor.

  • Pravi Slovenec

   Fante, pojma nimam…
   In me niti ne zanima.

  • !

   KARKOLI ŽE JE JE BOLJŠI OD JA ŠEVCEV.

 • Ana Job

  Objava od JOVOTA, ker ima spam:

  Dobro, Orban ni neki biser. Toda, gre za večjo stvar. Slovenija bi
  morala vse sile vložiti v krepitev vezi z Višegrajsko četverico. Zraven
  bi mogli še Avstrija in Bavarska in spet bi to pomenilo pomembno
  politično silo v srednji Europi. Nizozemci bi bili seveda proti.

  • Rožle

   Sam, da nima gripe …

   • Ana Job

    Kje si pa ti hodu? ;-)

    • Rožle

     Še kar hodm ….

   • Jovo Jamnica

    Nič mi nea fali…

    • Rožle

     Sm pa slišu, da maš virus spam …

     • Jovo Jamnica

      To pa ja. In to opasnega. Dans sn se jim fsedo v želodec. Dobro, da me roboter ne prepozna. LOL

  • Johnnie Walker Blue Label

   Najdo… LOL

  • karlina

   VELIK PODPIS

   • Ana Job

    Hvala, enako. :-)

    • ,

     še podpisat se ne znate desničarke ampak slepo sledite ukazom od velikega vodje.

 • Rožle

  Kemal Izomir Strojan …

  • Mati je Slovenka, oče pa je Jud.

   • FUCK COMMUNISM

    O pizdarija, se slabs!!!

   • Rožle

    Prinesla jima ga je pa štorklja ….

    • :) Oče dela v URI Soča (če ni že upokojen ?)

    • FUCK COMMUNISM

     Pred vrata ga je odlozila… z 10 metrov visine

   • Pravi Slovenec

    Ja kaj pa zdaj, ko ni muslić? Cela konstrukcija se vam je sesula… fak…

   • FUCK COMMUNISM

    Ce verjames…

   • karlina

    Ja in , če bi bila mati prava SLOVENKA , bi bil tudi on drugačen

    • .

     mnoge niso slovenke pa so super.

  • FUCK COMMUNISM

   Pritepeni levuharski nigroidni cigo! Fuj!

   • karlina

    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    • hm

     – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

 • Jovo Jamnica

  Test…
  ————–
  šmentanamuha upvoted you on Diplomatska katastrofa: Nizozemski veleposlanik na Madžarskem Orbanovo vlado primerjal z Islamsko državo an hour ago
  Jovo Jamnica an hour ago Detected as spam
  Dobro, Orban ni neki biser. Toda, gre za večjo stvar. Slovenija bi morala vse sile vložiti v krepitev vezi z Vi

 • Pravi Slovenec

  Anyway…
  Upam, da bo Mayweather razsul McGregorja kot pičko malo…
  To je to od mene za danes.

  • FUCK COMMUNISM

   Se bos stegnil??

   • meni se zdi, da tebe in tvoje so psihopate, čaka Dob.

  • Jovo Jamnica

   Tebi se je otpelalo. McGregor nosi tako brado, ko jas…

   • FUCK COMMUNISM

    Njemu je vsec Mayweather zato ker je crn…

    • Jovo Jamnica

     To so pravi levičari. Kaj češ?

     • Pravi Slovenec

      Nimaš kej…

     • Jovo Jamnica

      Sam jas sn rodolub. Tu mijadva neboma fkup prišla, ker levičari ne priznavate nacije..

     • FUCK COMMUNISM

      Dej postrgej se ze

  • Rožle

   McGregor….taprav ultimatfajter …

   • Pravi Slovenec

    Ja… samo boks je nekaj čisto drugega.
    Ko bo prvič hotel nogo dvignit, ga bo sodnik poslal domov.

    • Jovo Jamnica

     Mogoče ga bo narezo v sedečem položaju…

    • Rožle

     Pa sej je ne bo … A mislš, da ne zna boksat …?

     • Pravi Slovenec

      Bomo vidl… še 3 ure…
      Jaz stavim na nigerja… vseen ima več genov primata v sebi…

     • Jovo Jamnica

      Tebe bi Hitlar v Aušvic spakiro…

     • Pravi Slovenec

      Zihr.

     • Jovo Jamnica

      Viš zaj, kako srečo maš, magari si levičar…

     • Rožle

      Čez Vikinge jih ni …

     • Jovo Jamnica

      Kaj pa na Kelte si pozabo?

     • Pravi Slovenec

      To je pa res…
      Pa še zmešan je model… psiho.

 • Jovo Jamnica

  Cenzor na Novi je omago. Jupiiiiiija

  • Jovo tudi meni je bilo že dvakrat zbrisano pa ni bilo nič takšnega .

   • Jovo Jamnica

    Ja. Med dvakrat in 500 krat je razlika… :-)

    • To je res, ampak tudi Ana je nekaj časa jamrala zdaj pa se je menda uredilo.
     Jaz mislim, da imajo mogoče začasno kakšnega “robota”, dokler ne pride redno moderator.
     Takšno je moje mišljenje, vem pa ne.
     Lahko noč !

     • Jovo Jamnica

      Ja. Robota so fklučli pred eno uro, ko je cenzor omago z lovlenjem mene po spletu. Kar z nekaj obvodi sem probal, pa ni bilo uspeha. potem sem komuniciral brez prijave – inkognito, pa je šlo. Zato je Ana objavla moj post, ki mi ga je celo šmentanamuha apvoutala. Taki so. Kaj češ.

     • To pa je res čudno.
      Dobro Jovo, lepo bodi ,

      lahko noč

     • Jovo Jamnica

      Hvala enako…

   • Rožle

    Kaj ..potem pa lahko Viktor kar preneha z odštevanjem ..?

    • Mogoče Viktor res kaj ve, ko tako vztrajno piše ?

    • Jovo Jamnica

     Viktoru so enkrat odštevanje zbrisali, pa se zdaj muli, da bo komentiro iz opozicije…

 • Jovo Jamnica

  Tak, zaj se pa poslavlam. Glavno je, da sn se prepričo, kak na Novi sedi negdo, ki briše njemu neljube komentare, pusti pa vso svinjarijo, katera portal dobesedno duši. Se beremo…
  Lahko noč vsem borkam in borcem.

 • karlina

  Tukaj je ziv dokaz multi-kulti, da ne bi slučajno kdo mislil, da se bodo on ter vsi , ki so jih v Slovenijo vabili, brez naše privolitve, kdaj vklopili in seveda spoštovali prave SLOVENCE-nikoli in nikdar !!!!! Sicer pa je on, kot vsi v Cmerarjevi stranki, ki ima vsakega drugega neslovenca-SMRAD OD SMRADA

 • Jovo Jamnica
 • VERZIFIKATOR

  NOV JE DAN – SPET SE PREBUJA

  Izidor v iztrebkih se prebuja,
  vse okoli sebe je pobruhal.
  Le kdo mu je te pomije skuhal,
  takšna da bila je zopet nuja?

  Pa se spomni včerajšnjega pira,
  pira, torej divje veselice,
  kjer so zbrale se podobne ptice,
  tam kjer zadnje upanje umira.

  Jezen na ves svet se razkričuje,
  v desnem zopet ga črevesju ščipa,
  si z levico otekline tipa,
  v mislih daleč Izidor potuje.

  Razbesni se, kakor se kamela,
  ko ji beduin preveč preseda,
  Izidor se v bruhanju seseda,
  tipa, ali glava je še cela.

  Nak, še hrbtenico si je zlomil,
  glava mu tako je govorila:
  Ker si zopet kršil vsa pravila,
  dedek bi gotovo te nalomil.

  A ne mogel bi te pozdravíti,
  ker ni kriva tega le pijanost,
  glavni krivec kajpak je zbezljanost,
  te ne moreš pred nikomer skriti.

 • Marija

  Ste ga šele sedaj pogruntali kdo je?

 • francelj3

  Pa kozlaj, dragi Kamal, če ti paše! Jaz pa kozlam, kadar te kje vidim, na primer na zgornji sliki..

  • haha

   bednik smrdljivi vrni se nazaj v hlev.

   • francelj3

    Haha!

 • Dostmamrecesije

  Koliko imamo še levičarsko pokvarjenega materiala. Branje komunističnih trditev, je tako, kot bi vdihaval bojni živčni strup fosgen.

 • zokispoki

  Sem prav presenecen, da ne kandidira za predsednika republike.

 • PLavi-mil

  Danes se pa dopušča s strani levosučnih fašistov, da že razni islamistični Kemali pljuvajo po Slovencih, tako se začne posiljevanje islamistov, malo po malo, nato pa terorizem.

  • !!

   s čim je pljuval po Slovencih, če pa mu je mama Slovenka

   • PLavi-mil

    Zame je g, Gorenak velik Slovenec, od razlike za babe, katera se je spečala z muslijem in rodila to gnusobo od levega fašista Kamala

    • !

     Vsi …..ševci ste bolniki.

     • PLavi-mil

      Večjih bolnikov z opranimi možgani ni, kot ste vi levi fašisti, kradete, lažete, če je potreba tudi ubijate.

     • Pezde

      Vsi Boljševiki ste bolniki :)

    • Pezde

     Meni se to, da ga je Cmerar nastavil na tako visoko funkcijo samo zato, ker je na pol tujec, zdi SVINJARIJA. Ima toliko bolj sposobnih in šolanih domačih ljudi, ki jim ne da niti priložnosti in noče slišati za njih. Ampak za volilne glasove levičarjev mu pa pomaga, če ima za poslanca nekega kamelojebca brez delovnih izkušenj.

   • FUCK COMMUNISM

    Gorenaku je rekel bedak, ker zagovarja in zahteva, da se v Sloveniji slovenskim policistom da prednost pri dodeljevanju stanovanj pred nelegalnimi pritepenimi zapecenimi mohamedsnskimi kozjejebci, ki v Sloveniji niso do sedaj placali enega samega evra davka! S tem!!!

    • !

     TEBE MORA P. PRIJET, ker večkrat groziš ljudem tukaj. Sram naj te bo!

   • Pezde

    Še toliko slabše, če ne spoštuje naroda svoje matere, kar pa te živali itak ne poznajo – namreč spoštovanja. Tak bi lastno mamo pojebal v imenu Islama, da bi si pri Alahu nabral točke. Zelo smešen argument si si izbral, ki to sploh ni.

 • Taylor Andrew James

  Večni študentek z dvema levima rokama pri 35. tih. Kreteni tisti, ki ga potiskajo v ospredje in budale mi, da gledamo take da hodijo po naši materi zemlji.

 • Sredina

  Ne ne to je mislu vaš način pisanja, izbiro tem, ki jih pokrivate, to kako vas ljudje jemljejo resno itd.

  Čist lepo je povedu hh

  • nedesničar, proti migraciji

   Jp

 • Janko Gedlička

  To, da so Palestince pri nas naprej tišcali in jih namestili k priviligiranim jaslim, montiranim od “avantgarde delavskega razreda”, je še razumlljivo, saj so bili zanjo zanesljivi tako, kakor sedaj kontinuiteti prav pridejo migranti in se je celo Murgelčan v njihov bran na protidemonstracijah postavil poleg robustnih oborožencev. To, da je kuhan in pečen ob priviligiranih jaslih tudi po osamosvojitvi, pa je eden od številnih znakov, da se v strukturi in funkioniranju naše družbe ni nič spremenilo.

  • dovolj

   Imej malo kulture in ne žali palestinski narod, nič ti niso krivi. Res imej malo spoštovanja. Otroci v Palestini umirajo vsaki dan v Gazi, ki je odprto taborišče, cel svet o tem piše in govori. IMEJ SPOŠTOVANJE do žrtev, ki tebi niso dolžne niti 1 centa. Bog te vidi, in vrača! Lp http://www.philanthropyage.org/healthcare/one-year-gaza-children-still-bear-scars-war

   • FUCK COMMUNISM

    S cim je Janko zalil palestinski narod?!? Navedi zalitev in ne se sprenevedat! Od kod se jemljete taki mevzasti licemerski mali obcujivcki, uzaljeni ze ob najmanjsi kritiki?!? Podn ste!

    • !

     Podn te je naredil, si že vse pokazal s svojimi kozlarijami .

   • xtc

    Judje znajo najbolje z Palestinci,posebej za njihove teroriste in lov nanje so izdelali Desert eagle z topimi naboji.
    Za normalne ljudi takšna stvar cal16 mm ni potebna očitno za to sorto pač,glede na izkušnje in prakso Izraelcev.,torej mora na zadevi biti nekaj več nele taka jokcanja.

 • herman

  Kdaj pa je veliki šef desnice delal kaj koristnega? vse čas živi na državne stroške – v parlamentu, vladi ali v arestu.

  • hm

   točno.

   • Olga

    H(ER)M(AN)? Sam s sabo se boste strinjali, seveda…

  • Olga

   Spet poenplatno, kot vedno…Vaši seveda, zaslužijo sami – s pranjem terorističnega denarja in “lobiranjem” raznih Zemljarićev… Seveda, Bavconovo krivosodje je pa vzor pravičnosti, dokler pusti “naše” pri miru in se ukvarja z montiranimi političnimi procesi.. Tudi oni se živijo sami….Jih plača Murgleone iz davčnih oaz?

   • .

    Častilka velikega satana, kaj ti veš? Nič! Prdec v vetru si.

 • Pezde

  Tale Kamal Ahmed Bahamalad se lahko odseli kam drugam, če mu tukaj ne paše. Prav tako ga nihče ne sili k ogledu nove24. Mi je pa po svoje način, da je s tem (nehote) naredil reklamo na novo. Morda se pa vendarle kakšni zavedeni levaki prebudijo, ko bodo iz radovednosti obiskali tole stran.

  • !!!

   njegova mater je Slovenka, tudi njo žalite tukaj.,banditi satanistični !!!!!!!!!

   • Cyclopean

    A ni mogla izbrat poštenega Slovenca? Tile mešančki so vedno nestabilni.

    • Pezde

     In tega bo vedno več. Baje se dosti Slovenk zanima za črnuhe. Mogoče slovenski narod čez 200 let ne bo imel več problemov z nataliteto, bo pa povprečni IQ verjetno padel za 20 točk. Sicer pa tudi PH mednožja belk oz Slovenk ni najbolj kompatibilen s tistim smokijem od črnuhov. Bodo morali uporabljati kak adapter.

     • Kosobrin

      Ko berem vaš komentar, Pezde (ime ste si pravo izbrali!), seveda samo potrjujete to, kar je napisal g. Kamal. Poleg tega ste še ušiv,umazan rasist! Sramota za 21. stoletje in našo državo, da hodijo še taki po naših cestah!

     • Pezde

      Ko bereš moj komentar, ga očitno nisi sposoben razvozlati in dojeti. Humor ti je očitno tudi tujka. Kar pa se tiče tvoje “strokovne” ocene, za katero te nisem vprašal, pa umazan nisem jaz, ampak tvoji varovanci in vsi levičarji, ki nikoli ne upoštevate nobenih dejstev, dokazov in znanosti, ampak samo slepo verjamete v ideologijo, ki je po svetu povzročala le vojne, revščino in nazadovanje v razvoju. Ti in tebi podobni ste sramota za 21. stoletje, ker širite laži in le del resnice, ki vam prav pride, večino je pa prikrivate in tajite. Kdaj boste levičarji spoznali, da sta to ne samo dve različni rasi, ampak tudi dva POPOLNOMA drugačna svetova ljudi, tako po genih, kot tudi po vrednotah in sta popolnoma nekompatibilna, ker so oni tisočletja živeli v izolaciji se nam niti slučajno niso sposobni prilagoditi in nas dohiteti v tako kratkem času, še manj si pa tega želijo? Kaj nam je pa sploh skupnega? A to, da žremo in serjemo, proizvajamo CO2 in vdihujemo kisik? Navadne zveri so. Med tem, ko mi probleme rešujemo z glavo, jih oni z nasiljem in res krutimi in svinjskimi dejanj do nedolžnih ljudi, posebno do žensk, kar očitno ti zagovarjaš. Ej budalo liberalno ignorantsko, kdaj boš dojel, da sta Evropska kultura in Islam dva popolnoma drugačna svetova, ki skupaj NE MORETA živeti in to ne zaradi nas, ampak zaradi njih, ker oni nas ne sprejmejo in nas želijo izničiti zaradi svojih verskih prepričanj. Praviš, da sem si izbral pravo ime? Očitno ti manjka domišljije, da bi v njemu videl kaj drugega, kot žaljivko, kar je pa itak tipično za vas levičarje. No, ti si vsekakor nisi izbral pravega. V filmu Kekec Kosobrin ni bil na strani Bedanca (Islama) in si zato navaden hipokrit ali pa preprosto bedak, ker ne prepoznaš podobnosti situacije. In ponovno, če ti ni všeč, kar imajo ljudje napisati, izvoli prenehati obiskovati to stran. Če bi upoštevali vas komunajzerje, interneta danes tako ali tako še imeli nebi. Sem povedal preveč resnice in te to zato tako moti, anede? Sicer me pa ne čudi glede na tvoje pisanje s pomanjkljivim besednim zakladom in s samimi žaljivkami brez argumentov. Manj sposobni so se vedno dobro počutili v komunističnih vrstah, ker so se tako tolažili, da so vsem enaki in zato niso imeli manjvrednostnega kompleksa. Vedno bo nekdo boljši in nekdo samosvoj, ki se ga boste bali. S strahom pa se boste spopadli tako, da ga boste skušali na najbolj nizkoten in primitiven način onesposobiti in očrniti pred drugimi verniki vaše idologije o enakosti, ki spada v temni vek. Prepričanje, da smo vsi enaki, je nebuloza, ki se je še vsakič v zgodovini pokazala kot laž.

     • Pezde

      Kosobrin (kot odgovor na tvoj zgornji post, ki si ga sam izbrisal kmalu po objavi): Idiot, saj ne gre samo za barvo kože. V Ameriki so se črnci kolikor
      toliko integrirali, ampak niso tja prišli z namenom uničiti zahodno
      civilizacijo v imenu Islama. Tile, ki prihajajo k nam, so pa totalno
      brez morale in sovražno nastrojeni. Namesto, da bi bili hvaležni, da smo
      jih sprejeli, nam vsiljujejo svoja prepričanja in izkoriščajo naša
      mehka srca in občutek krivde, da lahko počenjajo grozodejstva proti
      človeštvu. In ti to podpiraš. Liberalizem je dekadenca.

     • Cyclopean

      Če ne bo imel problemov z nataliteto, na način kot ga omenjaš, to več ni slovenski narod, temveč nekaj povsem drugega. Z ostalim se pa strinjam.

     • Kosobrin

      Tudi tebe čaka božja šiba! Kaj vam pomaga bela koža, ko imate pa srce in dušo čisto črno!

    • Kosobrin

     Kot da je važna barva kože! Rasist! Le kaj bi ZDA brez črncev. Od športnikov naprej …..

     • Cyclopean

      Rasizem je naraven pojav in ohranja vrste pri življenju, koža barve je zelo pomembna, nismo vsi enaki, to bi vi levi levaki radi izničili pomen rase ampak ne boste nikoli, ker je to proti naravi. ZDA pa da so vedele takrat, kaj bo nastalo iz tega, gotovo nebi nikoli vlekle črncev v Ameriko.

     • Kosobrin

      Božja šiba te čaka!

     • Cyclopean

      No ne flakaj gluposti

     • Kosobrin

      Bedarije trosiš ti, primitivni rasist! Ti imaš črno dušo!

     • Cyclopean

      Odseli se v afriko, kaj delaš med nami rasisti?

     • Kosobrin

      No, si vsaj priznal, da si slab človek. Bi pa skoraj raje živel v Afriki med strupenimi kačami in zverinami, kot med rasisti v Sloveniji! Ničvrednež si.

     • Cyclopean

      Kaj meni mar kaj si en posranček na forumu misli o meni in nima dejansko pojma kdo sem? Že razmerje med številom tvojih komentarjev in upvotov, da na znanje da ne pišeš kaj dosti koristnega.

     • Kosobrin

      Samo da si ti koristen s tvojim žaljenjem in belim obrazom.

     • Pezde

      Najprej napiše par brezveznih komentarjev brez enega samega argumenta, kjer ponavlja eno in isto o božji šibi, potem jih pa izbriše. Kakšen človek je to, ki ne zna stati za svojimi besedami niti pet minut in se prej poserje, preden dobi nanje odgovor ali repliko?

     • Cyclopean

      ah neki levi levak, ki ve da je v zmoti, s svojimi puhlicami, koga danes še gane če te označijo za rasista? Prav levaki so to označitev zlajnali do skrajnosti in sploh nima več pravega pomena. Danes, če ne 100% ljubiš in podpiraš vseh črnih prišlekov in medrasnega mešanja si že rasist.

   • Pesjan

    Zato če se je spečala z kamelarjem je nihče ne žali,žalostno pa je da je povrgla takšnega idijota……

 • ,

  zadnjič si napisala da si poročena, če je mož normalen, naj te zapusti in si najde boljšo. Lp

 • ,

  če bi res bral bi si že zdavnaj najdel normalno žensko, ne pa častilko velikega črnega Satana.

 • Matt_von_Glanz

  Izidor Kamel-Tresec

 • Steiermark

  Kamele se pač v Evropi ne počutijo “udobno” in tako reagirajo na evropsko civilizacijo in civilizirane ljudi, ki ne sprejmajo nalog – “službe” kamelarskih pobiralcev drekov in ki razmišljajo s svojo, civilizirano evropsko glavo in ne neevropsko kamelarsko…..

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!