Od kod eliti denar? Kučanov vnuk in Štrukljev sin že pri rosnih devetih letih prišel do svojega stanovanja

Ana in Milan Kučan.

Vnuk Milana Kučana, ki ga je njegova hči Ana spočela z razvpitim sindikalistom Branimirjem Štrukljem, še ni polnoleten, a je že lastnik nepremičnine v središču Ljubljane. To razkrivajo podatki iz zemljiške knjige, po kateri je postal, leta 2000 rojeni vnuk vplivnega dedka in očeta, imetnik stanovanja že 9. februarja leta 2009, ko je bil star devet let. Kako je brez hipoteke prišel do nepremičnine, danes na trgu vredne okoli sto tisoč evrov, iz uradno dostopnih dokumentov ni mogoče razbrati, niti iz družine Štrukelj-Kučan niso odgovorili.

Kučan, njegova soproga Štefka in nekdanji hčerkin partner Štrukelj so o fantu, ki je danes najstnik, za medije pogosto govorili od rojstva naprej, ko je bil Kučan še predsednik pa so ga izpostavili tudi v njegovem življenjepisu: “Poročen s Štefko Kučan, ima dve hčerki Ano in Špelo ter vnuka Fedjo.”

Ni se še rodil, pa je bil že lastnik
V isti stavbi kot Fedja ima stanovanje tudi njegova mati Ana. Medtem ko je Fedja lastnik tridesetih kvadratov, je njegova mati lastnica kar sto kvadratov velikega sosednjega stanovanja. Tudi ona je bila v zemljiško knjigo kot imetnica svojega stanovanja vpisana na isti dan kot Fedja.

Pri razvozlavanju podatkov iz zgodovinskega zemljiškoknjižnega izpiska, iz katerega izhaja, da sta imela tako Fedjevo kot Anino stanovanje pred vzpostavitvijo etažne lastnine vsako po osemnajst lastnikov, smo se obrnili po strokovno pomoč in skozi odvetniške oči je zapis pojasnjen z besedami: “Iz osemnjastink je prišlo do ustanovitve etažne lastnine, ker so se pred tem deleži vpisovali v ulomkih, potem pa po posameznih stanovanjskih enotah. Predpostavljamo lahko, da se bo to združilo v eno stanovanje, prijetnih 120 kvadratnih metrov. Tako stanovanje je na trgu danes vredno 3000 €/m2, torej nekje med 350.000 in 400.000 evrov, odvisno od vzdrževanja. Dejansko je bilo stanovanje kupljeno pred vzpostavitvijo etažne lastnine. Kaj zbode? Da v času kupoprodaje, leta 1997, lastnik še ni bil rojen in težko verjamem, da je lahko vknjižen na podlagi kupoprodajne pogodbe, kot to izhaja iz zemljiškoknjižnih podatkov. Kupoprodajna pogodba ima pri obeh stanovanjih isti datum, samo enega kupca takrat še ni bilo na svetu, to je Fedje. Več pa je težko povedati.”

Vasilka je morala najeti kredit
Kučanov vnuk in Štrukljev sin ima stanovanje na Pražakovi ulici, ki slovi po svojih elitnih stanovalcih. Tam živi nekdanji predsednik Danilo Türk, ki se je iz Maribora sicer priselil v stanovanje k soprogi Barbari Miklič Türk. Na sosednji hišni številki, le čez ulico, živi tudi njegova nekdanja asistentka, ki so ji v času njegovega predsednikovanja pripisovali tudi tesne osebne stike s predsednikom, Vasilka Sancin.

A je morala Vasilka Sancin leta 2009, ki ima tako kot Kučanova Ana doktorat in predava na ljubljanski pravni fakulteti, ko je kupovala stanovanje, najeti posojilo. Privoščila si ga je lahko šele pri tridesetih, in sicer 110 tisoč evrov. Ob službi pa je odlično služila z arbitražnimi postopki med Slovenijo in Hrvaško, kar ji je omogočil prav Türk. Kredit bo po javno dostopnih podatkih poplačala šele leta 2024, ko se bo bližala abrahamu. Kučanova Ana je rojena leta 1964, ima tudi doktorat in je lastnica podjetja Studio AKKA, ki ima sedež na njenem domačem naslovu na Pražakovi, poslovni leti 2014 in 2015 pa je po podatkih baze Gvin končalo v rdečem. A Kučanovi hčeri, po dostopnih podatkih, ni bilo treba najeti niti centa kredita. In prav tako ne njenemu sinu.

S čim sta kupila, ni jasno
Če odštejemo tiste, ki so stanovanja podedovali, je takšnih, ki so ga kupili, pa jim ni bilo treba najeti kredita, zlasti v središču Ljubljane, zgolj majhen odstotek. Štefka Kučan, Anina mati in Fedjeva babica, je za Jano dejala, da ne prihaja iz materialnega obilja: “Mama in oče sta s svojim medsebojnim odnosom kljub materialno nesrečnim okoliščinam ustvarjala srečne okoliščine.” Tudi iz zgodovine stanovanj Ane in Fedje Kučana ne izhaja, da bi ju podedovala po kakšnem predniku. Tako javno objavljeni dokumenti ne ponujajo odgovora, od kod Kučanovemu vnuku in hčerki sredstva za tak nakup nepremičnin v središču Ljubljane.

FEDJA ŠTRUKELJ KUČAN V MEDIJIH
Branimir Štrukelj, Štefka in Milan Kučan so v svojih nastopih za rumene medije Fedjo Štruklja večkrat javno izpostavili.

Tako so govorili: Branimir Štrukelj, Finance (januar 2001)

“V prostem času poskušam čim več pomagati Ani pri negi dojenčka Fedje in preživeti čim več časa s sedemletnim sinom Jašem. Že dva meseca gradiva vesoljsko ladjo iz lego kock. Moja Ančka pravi, da se raje igram jaz kot Jaša.”

Milan Kučan, Jana (december 2002)
“Vnuček Fedja je moje veliko veselje. Ali naj povem, kako pridno že piše po zidovih? Pri tem me mali navihanec zvedavo gleda in pravi: ‘Dedi, ni prav, ne, ni prav? In lepo piše naprej’ …”

Štefka Kučan, Suzy (julij 2017)
“Naš vnuk je tako dober, da je vreden kar za pet drugih. Sicer pa imam dva, kajti Anin partner Brane ima iz prvega zakona še Jašo, ki se s Fedjo tako dobro razume, da besede ‘polbrat’ sploh ne uporabljamo. Zelo prijateljsko sta povezana in ta njun odnos me navdušuje.”

 • David

  V Mladini je clanek o kulturnikih iz Pena, ki so zgrozeni nad komentatorji, mislim, da mislijo Noro tv

 • Antonius

  Fedja se celo v Sloveniji zelo rusko sliši! Najbrž gre za opcijo, ki je bila veleizdajalskemu dedku zelo pri srcu. Samo, da ni slovensko, pa je vse *хорошо*.
  Pri nekaj sto milijonskem, tajnem olastninjenju finančnega kapitala pa *drobiž* za stanovanjček Kučanovega vnuka, niti mišjega kakca ne predstavlja. Kdo se ne spomni Kučanovih še komunističnih prizadevanj, ko je vrtal 400 jurjev globoko luknjo DM v Kodrov, devizno spufan Elan.
  Me zanima, če je dobil novoletno čestitko iz Santander bank.

  • Svele

   Idi k čjortu.ja Job tvaju mat.bled nahuj.horoso

   • Antonius

    Бедный, вы никого не убеждаете, что продали свою честность барабану.

    • Svele

     Ja Durak prodal ničevo.ja hacu pit vodka.ja hacu jest piroski boršč sci.ja ljublju mat RASIJA i Vladimira

     • Antonius

      Затем зайдите в российскую газету с кремом

  • Svele

   Ja ljublju PUTIN.ja Job tvaju mat

 • Vrhovni sodnik

  Baje že Furs sprašuje od kod finance, seveda če bi se norca delal, tud pisent si ne upajo usranci, bodo uno na plac za 1 koren z 3000 kaznoval, jebeš tak FURS brez jajc.

  • Oregon

   ma furs jajca, sam za drugorazredne. Ravnokar skasiral 2000 evrov za prepozno oddan dokument, plačano pa bilo vse!!!

   • karlina

    V tej državi same kazni, kazni, kazni-za poštene in delovne SLOVENCE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • m…Rta

  …..”Lepo je v naši domovini biti mlad ( velja le za nekatere ).
  V deželi, kjer so si ljudje kot brat in brat ( prevečkrat pa …. brat in gad) .”…… :(

 • Miro

  kaj je tu spornega???enemu pametnjakoviču spodaj je sporno ime : Fedja !!! iz imena namreč sledi da je dedek veleizdajalec….pravo knjigo je napisal demokrat Janša: Noro kraljestvo

 • AlojzZ

  Od kod eliti denar?

  Pa to je vendar že znano vsaj par tisoč let! Pisano je namreč:
  … In spet vam povem: Laže gre kamela skozi šivankino uho, kakor bogataš pride v Božje kraljestvo.« (Mt 19,24)

  Sicer je kar nekaj bogatašev v Nebesih, a so se čisto drugače obnašali kot naša elita.

 • dr Janez Sveti

  Vedno so obstajali in bodo obstajali ljudje, ki imajo veliko materialnega premoženja za katerega se celo življenje borijo. Vsak od nas išče svojo srečo.
  Le redki jo najdejo.

  DR Janez SVeti

  • karpelec

   Eni jo lahko tudi delijo, če jemlješ srečo v obliki stanovanja.

   • dr Janez Sveti

    Ja in? Deliti je lepo..
    DR Janez Sveti genij

 • janez zorman

  Očitno je prejemal Ata kućan že takrat Toninov bonus, čeprav je bil Tonin še v plenicah.

  • traktor

   Tale ata je prejemal še vse kaj drugega, kot Toninov bonus. Nikoli leva gospoda niso pisali kaj nase, ker so potihem pričakovali, da nekega dne pa bodo stvari začele polzeti iz rok. Vse kar so prigarali na najpoštenejše načine so pisali na otroke, vnuke in bližnje sorodstvo, keš pa znosili preko meje. Poštenjaki jedni, zato pa jih penzionisti volijo, ker niso ničesar pokradli.

   • KIKI

    Pa saj jim ni pri nas potrebno prav nič skrivat, ker so
    “pravno” zaščiteni v vseh svojih rabotah!

   • karlina

    točno

  • Oregon

   ata je sel mal v Elan pa je blo

 • čips

  Nea take oslarije sprasujte, vazn je sam to, da JJ po vseh letih dela ne bi smel (po njihovi logiki) za burek met pa najbolj prikladno bivalisce bi bil bivak al pa mogoc kak poceni sotor. Za dva, un za stiri je ze predrag bi blo treba kpk spet zalaufat. Je un pijan minister imel prav, when money talk’s bullshit walks. Sam ne pr pravem cloveku, govna pokvarjena teh v nebo vpijocih kriminalnih dejanj sploh ne povohajo,majo prevec dela kak bodo koga od desnih zjebali. Mrs, kak shithole je nastal iz nase krasne Slovenije.

 • Krtača 20

  Sem vedel da mate Kučana pa Janšo na Novi radi. Vsak dan je ena slika gor ali enega ali drugega. Brez njiju pač ne morete, priznajte si.

  • Oregon

   dane sto ni tema, si mal falil, Tema je kraja elite kjer kaj ni zasvasano in zabetonirano do amena, pa se to ni garancija kot vidimo da ne bo slo…

   • Svele

    Podgane cvilijo a karavane prolaze

  • tohuvabohu

   A ti bi raje Cmerota?

 • VERRZIFIKATOR

  PET ČEVLJEV MERIM

  Pet čevljev merim, palcev pet,
  adijo, ljub’ca, starši,
  in z Bogom vi, tovar’ši!
  Dopolnil sem devétnajst let,
  pet čevljev merim, palcev pet
  in čvrste sem postave
  od nog do glave.

  NE BO ŠLO, TALE PREŠERNOVA KLIČE PO POSODOBITVI:

  Pet čevljev merim, palcev pet,
  so rekli mnogi starši
  in brez Boga tovar´ši,
  dopolnil sedemdeset let,
  sto merim, šestdeset in pet,
  zalite sem postave,
  kratkih nog in glave.

  Bojim se, da bi vzel slovo,
  zapustil dobro plačo
  in svojo malo dačo,
  na ramah nosim še v glavó,
  Odvrača pôkoj me zato,
  oklepam se še oblasti,
  če treba bo, vse do krvi.

  Od mnogih sem zaničevan,
  skrbi in huda leta
  mi jemljejo poleta,
  najeda najbolj pa me sram.
  Zato živim le tja v en dan,
  počenjam, kar je treba,
  do lastnega pogreba.

  Doma povsod, doma nikjer,
  doma največja kazen
  en štefan vedno prazen,
  z ženico vsak večer prepir.
  In kadar zapustim kvartir,
  montirane obtožbe
  me spremljajo kot tožbe.

  Le eni ljubici sem zvest,
  in tej napuh se pravi,
  ta žre razum mi zdravi,
  v brezpotja spremlja me brez cest,
  daleč iz vasi in mest,
  kamor koli ubežim,
  revež sam se sebi zdim.

  Saj vem, da mora vsak umret’
  in iti vsak k pokoju,
  saj vsak podleže boju,
  bojim pa zapustit se svet.
  Stošestdeset imam in pet
  nadloga je živeti,
  še teže bo umreti.

  • KIKI

   Ja, dragi Verzifikator, če bi pa “mali” res takole razmišljal
   kot ti pišeš, smo pa rešeni !..Človek bi rekel, da ga je
   mogoče srečala vest, kar je pa seveda iluzorno!
   Saj veš kaj moraš naredit, če se sam ne more poslovit?
   Vreči ga moraš čez prag!

 • tarantela

  A nismo nekaj rekli, da bomo otroke pr gmah pustil. Sicer je pa Fedjeva garsonjera stara in ne dosega cene, kot jo omenja šajserka.

  • Oregon

   moji froci se tud stare ne bi bran ili, če bi prišla sama od sebe od nekod zastonj

   • tarantela

    Saj ne veš, na kakšen način je Fedja postal lastnik garsonjere, tega še škandalozna ne zna povedati, saj je napisala, da to ni znano. Torej naj najprej razišče, preden mlati v prazno. Na tak način tale portal izgublja še zadnje kaplje verodostojnosti!

    • tohuvabohu

     Kučan je tak revež, da se mora posluževati brezplačnih advokatov tipa teatralna, svele in cefizelj. Res lepa druščina, hehe.

    • Oregon

     po tvoji teoriji vse nakraderno na otroke pripisat in pri miru piustit??? pa kaj je s teboj? Verjetno si ga je sam kupil, po mopje, Kot so Zidarju poslali poloznico za 700.000 davka isti dan ko je na sodiscu v Munchnu polozil en milijon varscine v gotovini. Mojo pa zaslisujejo kje je dobiula 400 evrov ko gre na posto placat stroske pogreba za mamo. Daj no, ve se kdo so prvorazredni v drzavi in kdo so drugoraΩredni. Vedno bolj se to ve. In nikoli in nikjer niso mogli ljudje iz totalitarnih sistemov presedlat v neke kolikor toliko demokraticne in naprej furat svar. So jo, ja in jo se, po starem.

 • učko

  Pr’ Kučanu so bolj zanimive milijarde, ki jih je iz bank narabutal skupaj s svojimi pajdaši. Ja, otroke pa pustmo pr’ mir !

  • Svele

   Reče lajdra Urša sinu črtu ti pa fukas bolje kot sipecjanez vem to mi je že brat Jakob povedal

 • učko

  Lejte, se je hčerka od Venezuelskega diktatorja Madure tud’ ena najbolj bogatih ljudi na tistem koncu sveta, narod pa strada. Kwa je tle čudenga? Tud’ naš “žepni Lukašenko” ni kar tako od muh, pa še “filantrop” je mal do svojcev.

 • centurion

  Dobro jutro.
  Denar dala mami Stephania Kuchan od obresti OD 220.000.000€, ki si
  jih je odtrgala s težavo od ust, kot gospodinja šefa CK KPJ in kasneje KPS.

  • Svele

   Vaši revni Pankrti pa trpejo zaradi bebavih starsev.

   • KIKI

    Upam , da nisi ploden! Še več idiotov kot vas je rdečuhov,
    ne bomo vzdrževali

  • Svele

   Vzela sendvič tvojemu pamzu

 • sloustava

  KPK, dobro jutro! Zbudite se iz Klemencicevega, Praprotnikovega, Kosovega spanca in zacnite delati. Vnuk za 5 vnukov je primeren podij za zacetek, nadaljujte pa pri Klemecicevih in zahtevajte izvor premozenja. Nic bat’ , slovenski narod ima rad resnico, ne mara pa delitve na prvorazredne in drugorazredne!

 • Oregon

  kako nebi, dedi je šel malo v Elan…

 • soc

  Gre za jugospecifiko. V petek zvečer je pri sosednji mizi v luksuznem hotelu v Ahrntalu (južna Tirolska) večerjal srbski predsednik z ženo, otrokoma in taščo. Verjetno se je psihično pripravljal na obisk v Zagrebu… Predsedniški apartma čez vikend v glavni sezoni. Žena oblečena v prekrasno Cerutti obleko (cca 3.000 EUR), ekskuzivne škornje in ovešena z zlatom.

  Vse lepo in prav, če bi šlo za dobro plačanega ali dobro poročenega politika. A gospod Vučić ima mesečno plačo cca 1.000 EUR (!), vse življenje je bil zaposlen v javnem sektorju za še nižjo plačo. Njegova soproga je zaposlena na zunanjem ministrstvu. Od kod jima torej denar za tak (javnosti povsem skrit) zaseben skok v high life?

  In enako velja za slovenske politike prave barve. In za hrvaške. In za makedonske. Črnogorskih raje sploh ne omenjam, tam je vse znano.

  • Svele

   Tvoji Pankrti pa ncrkujejokaj boš naredil kaj moški brez mod

  • karlina

   točno-to so balkanska posla

 • tarantela

  Kako pa kaj stavka, vas nič ne zanima in ne boste podprli delavcev kot so medicinske sestre, negovalke itd.?

  • učko

   Tem, ki si jih naštela, rdečkarska fašistokracija nikol ne bo dvign’la plač, ker jih rabi za “talce” pri izsiljevanju za denar privilegiranim svinjam v JU in drugod, kjer se futrajo z davkoplačevalskim denarjem. Za pokritje bančnih lukenj je bil takoj denar v milijardah, za tiste, ki jih je režim določil za reveže, pa ne bo nikoli denarja !!!!!!

   • tarantela

    Torej se jim obetajo boljši časi, če pride SDS na vlado? Bo Janša vsem tem dvignil plače?

    • učko

     Kako JaJo razmišlja jest ne vem, kej velik’ pa on sigurno ne razmišlja o tem kako bi sestavu vlado, ker nima pogojev.

     • tarantela

      Ja, imaš prav! Opozicija je varen pristan, delaš ali ne, lepa plača je zagotovljena.

     • učko

      Ja, pa še mir ima, noben ga ne ganja ne po sodiščih ne kje drugje, baje lepo piše knjige, dela biznis in uživa življenje. In seveda kraljuje Noriškemu kraljestvu in ovčicam, ki se tam pasejo.

     • tarantela

      Najbolje plačan kulturnik pri nas he-he…

     • rabbit

      Ampak za razliko od raznih kulturnikov Janša preživi na trgu. Kjer drugi ala kulturniki nebi niti za sol zaslužili pa jih moramo mi futrati lačne in požrešne gobce.

     • Steiermark

      zato se tudi nesmemo zgražati, ko takile kulturniki, poskusijo srečo tudi z futranjem psov……. kar je vsekakor bolj primerno za tele, in upam, da jih psi čimprej požrejo….

     • Svele

      Pravljice za Bebca črta in jakoba.nasi niso retardirani kot tadva

     • KIKI

      Tako čednih otrok kot sta Janševa, nima nihče od
      vas, zaplankanih rdečuhov. Žal ! Fedje pa še nismo videli;
      baje ima “vaserkopf” po staremu, pa ga skrivajo!

     • Steiermark

      ja, ampak za diplomanta fdv fakultete pa je prav prefekten”

     • Svele

      Cepljonek

    • karpelec

     Spet poješ po napačnih notah. Slabe intonacije prejemaš, zato spreminjaš akterje teme.

     • tarantela

      Čak mal, za mal gnarja, mal muzke.

    • Svele

     Janši se nc ne dvigne več nikoli

    • KIKI

     Tale moderna vlada je vse obljubila, če že ne
     zasrala, naslednja po morala sprejete “zakone”
     izvrševat, saj so vsi planirani za l. 2019 do 2050…
     in potem HOP CEFIZELJ…beda!

     • Steiermark

      Pa, saj, ona tega nemore razumeti……je drugače čipirana….

 • totex39

  Nič novega za komunistično elito, ki lahko delajo kar hočejo, vsi ostali pa morajo dokazovati od kot jim denar. Malega človeka je potrebno nadzirati in po potrebi kaznovati, da ne prehiti mafije.

  • karlina

   ITAK

 • trumpet2018

  se mi zdi da je Fedja muslimansko ime, naši levali so zaljubljeni v muslimane, vse jim je na prvem mestu, samo Slovenija ne, v nemčiji je Mohamed najbolj priljubljeno ime, pri nas pa verjetno Đuro ali Miki

  • tarantela

   Fedja je slovansko ime.

   • trumpet2018

    menda iz Rusije, izvira iz Fedor, Štruklić izbral komunistično ime, čisto njemu podobno

    • jan

     Ne bo držalo. Slovanski jeziki nimajo svojih besed, ki se začno na f.

     • tohuvabohu

      V šahu Rusi dami rečejo ferz.

    • KIKI

     Za punčko bi pa izbrali : Mašenka….100%

  • KIKI

   Fedja je čisto rusko ime ! Tako vsaj takoj izveš, kam jih vleče “srce”.
   po kapital v EU in ZDA, po privrženosti in miselnosti pa v Rusijo!

   • karlina

    Ja, res je

  • karlina

   Sem mislila, da je rusko

 • domovina mili dom

  Je kučan poslal vojsko, da bi spremenili smer komentiranja.
  A ne veste tega, da so komunisti najbolj socialni, solidarni, skratka usmiljeni, ni , da ni.
  Ja, ampak do sebe, svojih potomcev in so kriminalcev, ki jim to omogočajo. Zvestoba se nagrajuje.

 • karpelec

  Ne skrbite, za Kučanove bljižnje in daljne sorodnike je dobro poskrbljeno.

  • učko

   Ja, sam ne sam za sorodnike, tudi širše za somišljenike oziroma člane njegovega režima !

  • Svele

   Črt in Jakob iz norih pravljic imata norcevsko kraljestvo

   • Janez

    Zakaj so ti tako napoti otroci gospoda Janeza Janše?

  • Steiermark

   kot se šika za mafijo, ki dobro poskrbi za svojo “družino” – “cosa nostra”!

   • karlina

    Ah, cosa nostra, je zanje še poštena

  • karlina

   ZA VSE KOMUNISTIČNE POTOMCE !!!!!

 • smiljan bertolin

  je pa kazen, da ima otroka s tem b…

  • KIKI

   Kaj pa naj bi dobila? Vsakemu svoje!

  • Steiermark

   ja, čisto na njenem nivoju – bebci z bebci, produkt je vnovič bebec itd.

  • karlina

   Saj sama ni nič boljša

 • mona lisa

  Kučan je poskrbel za potomce še kar nekaj kolen naprej. Se ve kdo je kupil stanovanje Fedji – DAVKOPLAČEVALCI.

  • trumpet2018

   za ilegalne migrante in svoje otroke znajo odlično poskrbeti, migrants first, slovenia last, to je njih moto

   • karlina

    Ravno danes sem poslušal Mahniča, da bo šla SDS V ZAKON, za državna stanovanja, za mlade družine, ampak kar spomnite se, kako je levičarska svojat govorila, da imajo dovolj državnih stanovanj-ZA MIGRANTSKE DRUŽINE, prekleta banda-za naše otroke, figo v žepu, za nemigrante pa vse in še več.

  • karlina

   TOČNOOO

 • totex39

  Treba bo zahtevati takojšnjo ugotavljanje njihovega premoženja in naj dokazujejo od kot jim denar.

  • dež

   Se je Ana dobro omastila pri Stožicah. Kot projektantka zunanje ureditve naj bi (po pisanju Financ) dobila 6 milijonov €. Sicer ne verjamem, da je v tej ceni všteta samo izdelava projekta, a številka je dovolj visoka, da se da odlično kolobariti s tem denarjem.
   Tudi če zaradi nasedle naložbe ni dobila vsega plačanega in je Zokiju odštela njegovih 10%, je bil nakup dveh stanovanj zanjo še vedno drobiž.
   In če pričakuješ, da bo njo kdo RESNO preiskoval, si hud naivec.

   • KIKI

    In okolje še ni urejeno, a njedee?

   • totex39

    Seveda, samo da se piše Janša so pa pri preiskovanju takoj na prvem mestu in s tem prekrivajo pred narodom Kućanovo in Jankovićevo lopovščino.

    • KAPIBARA

     Pa Jelinčič je tudi kuj dobil Durs na vrat, za izvor premoženja, pa Murko tudi klican na pogovor..

  • KIKI

   A se ti je zmešalo? To so veliki udbovski prihranki in
   dotacije velikih lopovov F21. Nič ni zastonj! Dinastijo
   Kučan je treba plačat!

   • totex39

    Saj ravno zaradi tega naj dokažejo svoje mafijske prihranke in s tem še lahko razkrijejo ostale lopove, ki so z njimi sodelovali. Samo to je hudič, ko si tega v tej državi noben ne upa, samo se govori naredi pa se proti njim čisto nič.

   • karlina

    TOČNO, ta F21 je komunistična mafija !!!!!!

  • karlina

   KDO BO ZAHTEVAL, LE KDO ????

 • Beli Sneg

  Kako vnukec nebi imel stanovanja, ko mu dedek vsak mesec da veliko žepnino. Pa še iz računa v Mehiki malo primakne pa je stanovanjko vprašanje malega vnukca rešeno. Ko bo velik se bo še maminih sto kvadratov združilo v stanovanje velikga Ferdota.

 • Dragan Krstič

  Družina Kučan je že v komunizmu kjer velja pravilo: vsakemu po njegovih potrebah.

  • rrrrr

   Že, ampak Kučan je vreden le ene male potrebe…

  • Svele

   Sto vi zdjelajut kakgda rasi prijehali

  • karlina

   Verjetno si hotel napisati, je ŠE V KOMUNIZMU, SAJ V SLOVENIJI SE GA NISMO NIKOLI ZNEBILI, NIKOLI !!!!

 • Borut Stari

  Prav dol mi visi od kod eliti dnar. Me ne zanima ker ga imam zase dovolj.

  • KIKI

   Blagor tebi!

   • Borut Stari

    Od majhnega sem se naučil, da se lahko pokriješ le toliko koliko je odeja velika. Deluje verjemi. Bogat v pravem smislu besede ni tisti ki ima preveč, ampak tisti ki ima dovolj,

 • KIKI

  Pa kaj se tako čudite? To so samo prihranki od Štefkinega
  gospodinjstva, ki je s svojo krompirjevi župco osvojila vsa
  srca slovenskih gospodinj! -Ata Kučan se pa hrani malo “naokoli”,
  kar je razvidno iz njegovega trebuščka, a njede?
  Fedjo pa pripravljajo na Rusko veleposlaništvo, saj baje že
  bere in je pameten kot ata, mama in dedi skupaj! Za 18 rojstni
  dan bo dobil Lado, da se bo še bolj prikupil Putinu.

 • župnik cefizelj

  breaking news:

  črtomir mali, sin vožda ivana janše ima je v vrtcu med zaupnim pogovorom s prehransko svetovalko, razkril, da je lastnik 350m velike hiše v lepeni. to mu je za prvo obhajilo podarila sestrična urške bačovnik, katera si je denar za nakup izposodila od neke gospe dijane iz srbije. kaj se dogaja nihče ne ve. na naslovu lepena 18 živijo sami znani slovenci, med drugim franc pojbič, zofija mazej kukovič in neki vizjak. od kje jim dena nihče ne ve? eni pravijo od teš6, drugi patrija, tretji spet energetski holding. kdo bi vedel!? več sledi…..

  • montyamp

   Hahaha , avstralsko kliniko si pozabu .
   Napotnico ti lahko zrihtam , odloči se , lahko pa greš tudi v Nemčijo , dosmrtno , kot udbovski ovaduh .

   • čips

    Zupnik,krtaca,twety… sploh napotnice nea nucajo sam komentarje je treba posredovat

    • Steiermark

     Res je, tem bebcem – psihopatom je mogoče diagnozo postavit kar na daljavo, na podlagi njihovih “umotvorov”….

  • Steiermark

   celo 350 m velike hiše, potem je pa to ogromna stvar, verjetno sega kar čez celo vas…….

 • Johan

  MAFIJA ZELO USPEŠNO KRADE, NI PA BILO NIČ OBVESTIL NA cigajner televiziji in hanzi tv

 • učko

  Kučan je pač bogat človek z veliko denarja. Že posel s starimi in frišno poštrihanimi izraelskimi haubicami, katere ena je ubila vojaka na Počku, mu je navrgel za mal več kot žepnino, torej nekaj milijončkov. No, nekaj malega je verjetno dal tudi takratnemu obrambnemu ministru Kacinu !

  • Steiermark

   ja ta prvemu, nekaj “miljončkov “, ki jih je kot varčen komunist, naložil na mehiško banko, čeprav na ženino ime, ta drugemu, pa, ko mu vkradena ograja in sef iz časov Marije Terezije, ni zadostovalo, pa nekaj manj…… oba pa veliki barabi oz. jugonostalgična mafijaša, tujih, neslovenskih korenin, , katerima samostojna in demokratična Slovenija nikoli ni bila “najintimnejša opcija”……Moramo jih razumeti, saj vendar, kot neslovenci, tudi nemorejo “čutiti Slovenijo”!

 • montyamp

  UDBOPARTIJSKA TERORISTIČNA CELICA skrbi za svoje še nerojene vnuke .
  Naši še nerojeni , bodo pa vračali denar za uzakonjeni banditizem , od katerega imajo polne hlače UDBOVSKA DECA .

 • janez

  Vsaj srajco bi si ata-dedek Küčan preoblekel preden se je fotkal s hčerko, ne pa, da ima posvinjan vamp (od vina?)

  • von Rhein

   Dokaz kako skromno živi.Pralni stroj-elektrika,pralni prašek in sušenje,vsaj nekaj ur v sami majici. Njegov pogled in trenutek,ko preko slike sporoča svoje težave….zanimivo.

  • Janez

   Ni se Kučko sam polil.Štefki se je “zrolalo,”,pa ga je malo pošpricala po temu nagravžnemu vampu.

 • Ryuk

  To je premoženje nepojasnjenega izvora! Ali je bil plačan 70% davek?

  • župnik cefizelj

   govori se, da je nika janša tihi solastnik tega stanovanja saj sta bila z fedjo glavna mangupa v zavodu janeza levca. skupaj imata bralne vaje in ure bontona in olike.

   • tohuvabohu

    Kaj te muči, luzer? Ali ne pade nobena drobtinica s Kučanove mize?

 • xtc

  Dejansko ,bi jih davkarija v ZDA raztrgala in slekla do gat,pa še goljufije bi bili obtoženi.
  Sicer pa,zanimivo JJ pri 50 nebi smel imeti nič , mali madžarski romčiči pa že kar devet letni stanovanja po 100 jurjev-zelo zanimivo.
  Denar je verjetno od orožja ,ki ga je dedi pošijal v Bosno iz mariborskega letališča.
  Bi pa mogli zvoniti vsi alarmi na dacariji in še kje,pa še finančna preizkava bi bila potrebna.

  • karlina

   BI MORALI, ČE NE BI BILI-NAŠI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • lokec

  Mogoče mu je stanovanje pomagal kupiti g.Tonin.

 • žogica

  Ooooooo danes imate spet Kučana, lepo, da ga tako obrajtate, saj je bil dober predsednik Slovenije !

  • von Rhein

   Vamp kot zadek slona in zapackana srajca kažeta kdo je bil predsednik po vaši želji.

   • žogica

    A ti ga pa nimaš, hej to pa ni v redu !

  • Steiermark

   misliš, da je dober ćefurski predsednik Slovenije in v Sloveniji, čeprav samostojna in svobodna Slovenija ni bila nikoli njegova najintimnejša opcija in se z njo, še danes, ne strinja!

   • žogica

    Od kdaj je pa Kučan čefur, očitno ste mu že identiteto spremenili ! Sicer so pa tudi čefurji ljudje, se ti ne zdi?

 • Stajerka

  ja, kr pripravite se na podmladek…….Pahorjev sin se je že namestil v sedlo, sedaj se mora samo še zasidrat……enako bo s tem……bo pa zanimivo spremljat, če se bo slučajno kdo iz FURS zganil in premaknil……v smer, ki velja za navadno rajo ali politične nasprotnike……Jankovićevi, Masleševi, Kučanovi in še čigavi otroci so nedotakljivi, verjetno tudi s tem iz naslednje generacije (vnuk) ne bo drugače……
  medtem, ko izkoriščanje otrok, celo tistih v plenicah, za medijsko gonjo političnih nasprotnikov pri lewakih ni nič neobičajnega……..nasprotno, zelo priročno dejanje, ko zmanjka vsega ostalega blata…….

  • župnik cefizelj

   kja pa janšev podmladek!? vsi službe po vezah, zacementirani do konca življenja! dej ne nakladaj, dokler ve janševe ovčice ne spregledate ste največji krivec za politično oligahrijo v sloveniji. zaslepljeni z razpelom v roki kričite, medtem vam pa čoban ivan iz obeh žepov dnar krade.

   • tohuvabohu

    Kaj te muči, luzer?

   • slosin

    Cefizelj, a te spet picajzli žrejo…?

  • Stajerka

   ti doli…..nea se matraj……lepo piše – uporabnik je blokiran…..

 • Stajerka

  bo Cerar tokrat sam sebe fliknil iz DZ/vlade???…kaj pravijo na dejanja lastne ministrice poštenjaki iz SD???….o morali&etiki ne bi, vlada MC je zaslužna, da je na sončni strani Alp to postala bogokletna besedna zveza, ki z dejanji nima nobene realnosti……

  Po patrijah še boxerji: Slovenija od koruptivnega proizvajalca kupuje drage osemkolesnike – in to brez javnega razpisa !
  https://www.portalplus.si/2593/boxer/

 • Osti jarej

  …od kod mafijastanski eliti denar?…….

  tito je krao,a je i drugima dao
  sad kradu,a nikome ne dadu

  …torej:vsi zakoni so spisani tako,da se jemlje revnim in daje bogatim

 • Osti jarej

  …..samo mal stran pogledaš…in že imaš podgan za sto let

 • dule5

  Vnuk Kočana ne bo imel nikoli toliko kot sin oz. vnuk Janše.

  • totex39

   Kdo pa ti je to prišepnil na uho?

   • rabbit

    Ziher kakšna šmarnica

  • ljubinica

   Komunisticne nebuloze.
   V clanku so dejstva, stevilke, datumi, imena ….
   Tega ne mores zanikati.
   Zato v besu pljunes po Jansi ….

  • Steiermark

   kar se IQ tiče, se popolnoma strinjam s tabo, ker tale pritlikava pokveka, pri kateri je odsoten IQ, pač tega, po čemer “ni bogat”, pač nemore prenesti na svoje potomce, ker kjer ni, ni in še Bog nemore vzeti! Denar bo pa moral pustiti, kmalu, tukaj, na zemlji….Matilda ga kliče!

 • jovan jovan

  Mali keramićar še dobiva veteranski dodatek?! Najprej pospravite svoj sekret!

  • KAPIBARA

   Keramičar ti je pa kdo.. ?

 • črnaovca

  Kaj pa pijani postonjsi župan za volanom.

 • Vojteh Dovč

  tudi moj sin je že bil v rosnih (še rodil se ni) letih lastnik stanovanja.
  . in zdaj je tudi. pa moj avto (2x) ima tudi ….in kaj zdej?

  • von Rhein

   Niso vprašanja leta,vprašanje je način pridobitve. Z delom ali z goljufijo.

  • tramal

   Seveda propadli miličnik.Vi ste vse nakradli za več rodov vnaprej.Lahko vnaprej kupiš še pra pra pra vnuku kakšno stanovanje .Seveda za vas komunajzerje ni problem če se bo rodil šele čez sto let ,imetnik bo pa le,a ne.

   • Vojteh Dovč

    glih danes sem kupil enega ( avto ) to za pra vnuka -prav vesel je

    • Steiermark

     raje sebi kupi invalidski voziček, ti bo bolj koristil……glava ti je totalno odpovedala”

 • Krtača 20

  Maaah to ni nič! Da ti vidiš kako cerkev nardi. Ljudje z lastnimi rokami sezidajo cerkev, s svojim dnarjem financirajo. Še do konca ni narjen, je že cerkev lastnik. Še več, še preden je narjen, je že zagemblan kot cerkveno imetje.

  No zdaj se pa žrite naprej okol Kučana.

  • učko

   Prou ! Tale tvoj intermezzo je biu kumi razumljiu !

  • montyamp

   Ne bluzi budalo .
   Cerkev je čarovnice kurila v srednjem veku .
   Komunisti ste žive zazidavali še 1945 .
   Krambergerja ste ustrelili zato ker je dializne aparate podaril več bolnišnicam .
   IVEK KDO TE JE UBIL ???
   https://www.youtube.com/watch?v=7AaeV17w3Os

   • macon

    Ti ne razumeš dialektike časa po komunajzarsko:

    -Povojni poboji izpred 73 let so bili nekje v srednji kameni dobi in se jih zato ne omenja. To je davna pozabljena preteklost.
    -Kurjenje čarovnic izpred 600 let je sveža boleča rana v narodovem spominu, zato ga čimveč omenjajmo in reflektirajmo.

    ps: Narodov spomin ureja in oživlja ena in edina komunajzarska partija.

    • Krtača 20

     Ne pozabimo omenit da je cerkev še 60-ih letih dojenčke metala v jame in to skrivala (na Irskem). Pa tudi da so bili pedofilski župniki nagrajeni s skrivanjem po Afriki pred roko pravice (pri tem aktivno pomaga rkc). In tam imajo dostop do dečkov kjer nemoteno izvajajo pedofilijo dalje. To so aktivni problemi, ki jih desni aktivno skrivate. Med vojno ste dobil ta svoje, za trenutne grehe pa še niste odgovarjal. Pa bi mogl.

     • Kako pa je bilo s tem na Galebu ?

     • Krtača 20

      Na Galebu ni blo nič. No, razen če se je kak župnik pasel gor.

     • Misliš na “župnika cefizlja” ? Mogoče pa je bil res to “župnik cefizelj”. :)

     • macon

      Aja, aktivni problemi iz Irske in Afrike za katere naj mi odgovarjamo. Bogi bogi, pojdi skrtačit sekret svojega partijskega sekretarja.

      Ti si tako hudo zabit in prizadet, da si verjetno še verjameš.

     • rabbit

      Tvojemu Titeku je pa Dolanc rihtal mladoletna dekleta temu staremu pedofilu.

     • Steiermark

      ja, vkolikor jih ni že na stotine, poleg svojih pionirčkov, predhodno posilil – tako 9.letnih dečkov, kot deklic, z eno je bil celo “poročen”, ko mu je 13 letnica rodila otroka….Med vojno, pa tiste nesrečne otročke, ki jih je posiljeval, potem tudi usmrtil….isto kot danes počnejo afriško arabski oz. islamski izmečki, po Evropi!

   • Steiermark

    pozabil si, da so tudi rdeči inkvizitorji, celo v 60. letih, sežigali, pa ne čarovnice ampak škofa Vovka!

  • nevtrino

   Koliko je katera partija nabrala s prostovoljnimi in “prostovoljnimi” prispevki ?

   • Krtača 20

    Iz samoprispevkov ki so se bytheway glasovali, so se zidale šole, vrtci, trgovine, zadruge.

    • rabbit

     Samoprispevk ni uspel pa so komunisti vseeno samoprispevk pobirali.

     • Steiermark

      zato, da so lahko sebi in svojim tovarišem roparjem, gradili lepe ceste do domov, vile itd.

  • tramal

   Bedanec.Cerkev smo verniki in verniki ne zahtevamo nobenega plačila za svoje delo in za svoje cerkvene objekte.

 • bubamara

  Milan ima več denarja kot NLB. Samo prijatelj Žagar (in sorodnik Štefke) mu je kot direktor SMELT-a omogočil veliko premoženja. Pa takšnih prijateljev je imel veliko. Vsi, ki so hoteli poslovati s tujino so morali dobiti blagoslov z vrha mafije KPS. Blagoslov je pa koštal. Samo butalci mislijo, da je Milan revež in se okoli vozi z 20 let starim belim golfom. Janša je kriv. To razumejo.

  • karlina

   NIHČE NI NIKOLI DEJAL, DA JE ON IN VSI KOMUNISTI-REVEŽ, NASPROTNO !!!!! ČE BI BIL REVEŽ, NE BI BIL KOMUNISTI !!!!

 • garfi

  nekaj iz elana in veliko iz njihovega nlb bankomata itd

 • montyamp

  O nastanku in namenu Kučanovega klana:
  »Najbolj varovana skrivnost je bil ves čas podatek, da znotraj partije obstaja Organizacija oziroma nekakšna oblast nad oblastjo. (…)
  Milan Kučan je lahko začel upati, da bo nekoč šef partijskega imperija, šele potem, ko se je konec osemdesetih let prerinil v Organizacijo. (…)
  Obstajajo priče, ki zatrjujejo, da je najožji krog Organizacije leta 1989 sprejel sklep o nujnih ukrepih za preživetje njenih potomcev in da je bilo izrecno rečeno, da sprememba režima nikakor ne sme prizadeti ali socialno ogroziti njihovih otrok.«

  • slosin

   ….Slivnik jih je poznal kot star dnar in verjamem, da je res, kar je pisal o Organizaciji…

   • Stajerka

    ah…..Slivnik…..še ena zgodba zavita v tančice skrivnosti…….

    • čips

     Nobene skrivnosti,samoumoril se je od zadaj… skrivnost je sam kdo ga je.

     • karlina

      RES JE

    • karlina

     Kot vsaka, kjer gre za umor njihovih nasprotnikov

   • karlina

    Zato pa je plačal s svojim življenjem , itak-sam sebe je ustrelil v hrbet, kot so pisali levi mediji-češ, da je bil samomor.

  • karlina

   Dobro se tega držijo, ni kaj, PREKLETE RDEČE BARABE HUDIČEVE !!!!!
   ZATO PA SO V CELI JU-NAŠISTI !!!!!!

 • Osti jarej

  ….ako politikant dela v skladu z vlado v senci,se njemu in potomcem dobro piše,ker denar kupi vse…..ako politik dela za narod,ga potamanijo….

 • Franc Vidrih

  Tudi dedi Milan ve kaj ni prav in kar naprej dela škodo Sloveniji. Med tem pa zavedajoč se, gleda v tla.

 • MEFISTO

  Tudi najnovejši predsednik prijateljske nam Severne Koreje je že pri treh letih zmagoval na olimpiadi.

  • Steiermark

   …verjetno v klanju!

 • Primoz Papez

  Tudi moja hči je lastnica stanovanja pa bo letos dopolnila 17 let
  Z ženo da ne bo pomote ne delava v javnih službah sva privarčevala vsak mesec cca 500e kar si štrukelj in Kučanova z vsaj 3x večjo plačo od najine zlahka privoščita…

  • rabbit

   Prav zanima me kaj bi ti napisal , če bi pisalo: Vnuk Janeza Janše še pred rojstvom postal lastnik stanovanja. Pa saj vem vpil bi kak je to od prodaje orožja. Pa reci da ni res in da imaš enake vatle za vse.

   • Primoz Papez

    Vnuki od Janeza so ze tako priskrbljeni

    • rabbit

     No pa povej koliko stanovanj imata Janševi vnukinji.

     • tomven

      Da se ti da pregovarjat… res imaš voljo.

     • rabbit

      Veš kako luštno je te stare komuniste zajebavat. To so v glavnem upokojeni stari novinarji, k drugega dela nimajo, pa smetijo po raznih portalih. Eni in isti z različnimi nicki imajo pa isti slog pisanja. Več kot pet stavkov ne spravijo skupaj.

     • Steiermark

      ja, v kumrovcu so jih dobro izobrazili……danes to tradicijo nadaljuje in “izobražuje” cvet intelektualcev, serijsko proizvaja, FDV”!

    • Steiermark

     isto, kot naši – s pufi te rdeče zdrisaste komunistično kradljive elite!

  • Vidiš nekateri pa morajo preživeti ves mesec s 500 €, ti pa jih lahko pogrešiš…… pa najbrž tudi ne skopariš pri, hrani, obleki, obutvi, zdravem načinu življenju, obiskih zdravilišč….. – tudi ne živiš v vlagi in mrazu, kajne ?
   Vsega tega, kar imaš ti dovolj, si mnogi naši ljudje, ki so pridno in trdo delali vse življenje, ne morejo privoščiti sebi pa tudi ne svojim otrokom.
   Mnoge so naša krivična sodišča, banke, zavarovalnice in……osleparili in okradli. Med zavarovalnicami zagotovo prednjači zavarovalnica Triglav – o njej se premalo napiše.

   • Primoz Papez

    Jaz tudi pošteno delam delam nočne izmene ..nedelje praznike..

    • Veš zelo je pomembno tudi pri kateri “firmi” si zaposlen in kakšno je to nočno delo. Nočno delo, se od nočnega dela zelo razlikuje. Te stvari pri nas niso pravično urejene in tudi plače bi morale biti javne.

     • Steiermark

      morda je pa ropar, ki dela samo “ponoči” in ob nedeljah, praznikih, ko ljudi ni doma….

    • čips

     Pooool si se pa zbudu. Bos koga drugega fopo… mene ne. Oba z zeno delava ze 25 ley tk ku ti pisessaj gre da se velik narest sam tulk pa ne.

    • Steiermark

     bebček, še vedno ti ni jasno, da od nočnih izmen, nedelj in praznikov, bi lahko, kvečjemu samo preživel mesec, ne pa da bi s to revščino kupoval tudi stanovanja….. Izračunaj, v kolikem času in koliko življenj bi moral preživeti….

  • tramal

   Ne piši bedarij in ne laži Se pravi da če imaš hčero staro 17 let ,sta vidva približno 40 let .Po tej logiki sta dvajset let denar dala samo za njeno stanovanje..Nista si privoščila dopust in druge dobrine?Velik lažnivec in verjetno tudi kradljivec.

   • Primoz Papez

    Zakaj tako pises.
    Z zeno sva porocena 20 let in vsak mesec gre za varcevanje cca 500e ali vec in tudi na dopust hodimo najmanj 3 krat leto.
    Pac je treba delat vse dni v tednu tudi nedelje in praznike pa poleg tega nocne izmene…
    Pa se da lepo zaslužit

 • nevtrino

  In, kako se kaj počutite, pošteni državljani, ko vas tako fajn familije nategujejo ?

  • karlina

   Razmišljamo, kako nas bodo naši otroci, vnuki, pravnuki preklinjali, ker bodo plačevali komunistične pufe.

 • Krtača 20

  In kdaj boste desni ponudli kakšen dokaz? Tole ni vse skup nič. Dostop (brez pokritih podatkov) do zemljiške knjige imamo vsi.

  • rabbit

   Od kdaj pa zemljiška knjiga ni verodostojna.

   • Krtača 20

    Saj je, sam kakšen dokaz bi naj to bil? Česa? Kraje? Po kakšni logiki?

    • rabbit

     Da nerojen postane lastnik še nikoli, ti niso to dovolili vpisati v zemljiško knjigo a ja pri Kučanovih pa se to da. Daj ne nakladaj.
     Ti praviš da zemljiška knjiga ni verodostojna listina, se pravi povej naslov pridem in se vselim v tvojo nepremičnino in rečem moja je kaj piše v zemljiški knjigi pa tako ali tako ni noben dokaz.

  • tramal

   Tebi zabitežu pa res noben dokaz ne pomaga..Lepo je napisano črno na belem,ti pa vidiš rdeče komunajzer.

   • Krtača 20

    Črno na belem vidim laži od šajzerce.

 • Dedoval je, in? Oz., en del vsega tega je očitno dedovanje.

  • Kdo pa je umrl ?
   Najbrž ne poznaš ti Zakona o dedovanju.

  • rabbit

   Če bi dedoval bi se takoj pohvalili češ ste neumne smo dedovali pa nočejo nič komentirati a.

   • Dedovanje je omenjeno v prvem kvadratu dokumenta ki je tukaj objavljen. Kdo noče komentirat?

    • rabbit

     Veš omenjena je tudi kupoprodajna pogodba.

     • Super.

     • V prispevku zgoraj je med drugim navedeno “…… v času kupoprodaje, leta 1997, lastnik še ni bil rojen in težko verjamem, da je lahko vknjižen na podlagi kupoprodajne pogodbe…”
      ???

     • iz članka:
      “leta 2000 rojeni vnuk …., imetnik stanovanja že 9. februarja leta 2009,”

     • To ti ne potrjuje tega, kar ti zgoraj trdiš.
      Kupoprodajna pogodba je iz leta 1997, Sklep o dedovanju pa iz leta 2002.
      Zdaj greva raje pustne maske gledat. Ta zadeva je “pretežka” za naju :)
      Preveč neznank.

     • domnevam, da se je en del odkupil, del se je dedoval, itd., ej ne vem, če je kaj nepravilnega se ga naj ovadi.

     • rabbit

      Imaš prav Kučanov vnuk bi lahko dedoval po umrlih starših pa sta očitno še kako živa in kradeta naš denar. Zato pa nočeta pojasniti kako sta prišla do stanovanja one dva in kako sta lahko kot lastnika vpisala nerojenega otroka ker po zakonu se to ne da.Ker nihče ne ve ali se bo otrok rodil živ ali bo mrtvo rojen. Zato je vpis v zemljiško knjigo nerojenega stroka nemogoč razen pri Kučanovih.

     • karlina

      PRI KOMUNISTIH JE VSE NEMOGOČE-MOGOČE !!!!

    • Sklep o dedovanju datira šele s 3.12. 2002. To ne pride tule v poštev.

     • Ne verjamem da je navedeno brez razloga. Začetek učinkovanja vpisa imetnika 9.2.2009, dedovanje leto 2002.

      Ta ena stran izpiska je premalo da osvetli celotno zadevo, kdo od koga dedoval, kdo komu prodal, kdo kupil.

     • Potem pa dokaži, kaj je res !

     • tramal

      Ve se . kučan in njegova banda oz. družina je pokradla Slovence oni pa so si sedaj lepo razdelili že na vnuke, pra vnuke in pra pra vnuke.Pa mislim da so pokradli še za par rodov naprej .

     • Steiermark

      Poglej si samo, koliko so nas zadolžili in koliko nas še bodo, v naslednjih mesecih….in kdo bo to plačal, ne samo naši otroci, tudi naši vnuki in pravnuki, ki še pravtako niso rojeni – in prav oni bodo “podedovali” njihove pufe…..zato se nesmemo čuditi, da vsi količkaj inteligentni in izobraženi zbrišejo v Avstrijo, da se rešijo “dediščine” teh komunističnih krvosesov”!

     • karlina

      A niso dobro vse splanirali-pri komunistih imajo njihovi potomci, za najmanj tri rodove nakradenega denarja, naši potomci pa bodo še tri generacije plačevali njihove pufe.

     • karlina

      TOČNO, Komunisti tipa Kućan so pokradli za najmanj tri rodove naprej, zato pa njihovi potomci ne delajo nič, oz. vse jim je šenkano, na fakultetah, pa dobre službice v JU, no , tretji rod , pravijo, pa zapravi vso dediščino svojih prednikov.

    • Steiermark

     in po kom je dedoval? Ali imamo razlog, da pripravimo veselico, je pritlikavec umrl?

     • karlina

      NE ŠE

  • rabbit

   Nerojen otrok ne more dedovat.

  • MEFISTO

   Grivast je kot levakarski “kulturnik ali umetnik”.

  • tramal

   Seveda pa mu ni bilo treba plačati davka.Pri nas se na ukradeno ne plačuje davka ,a ne.

   • Krtača 20

    A sam desni lahko dedujete a to je zdej tko? Cerkvi se pa šenka pa to….pravica po desno? A ti je jj pršepnu?

    • tramal

     A ne znaš brati .Če kaj podeduješ moraš plačati davek ,kar pa ga kradljivi kučan in njegova banda sigurno niso..

  • Steiermark

   kaj je njegova mati umrla?

 • sodnikisozločinci

  Koštrun Štrukelj je z lahkoto prišel do denarja, poglejte samo njegovo glavo, zlato runo ima še vedno ceno, enako kot v času Argonavtov.

 • MEFISTO

  Čeprav majhna, je še vedno višja od očeta.

  • čips

   Kratek za kratek tale ocka sam zleht pa za kakega orjaka

   • karlina

    Strup je v majhnih flaškah, kar Kopaćko poglej

 • MEFISTO

  Srečna in bogata ter složna družina, da nam gre na jok.

  • Steiermark

   Upravičeno…..

  • karlina

   smrk ,smrk, smrk, smrk, smrk

 • Krtača 20

  Še vedno ne razumem kje je problem tega izpiska? A bi lahko desni to mal objasnili?

  • rabbit

   No pojasnilo za enoceličarje.
   Nerojenega otroka ne moreš kot lastnika vpisati v zemljiško knjigo.

   • Krtača 20

    Pa saj je bil rojen.

    • rabbit

     Ne ni bil. Veš prebrala original članek kjer je oseba, ki so mu dali raztolmačiti izpisek zelo začudena, kako se je lahko v zemljiško knjigo vpisal nerojen otrok. Ker pred 2009 ta stavba ni bila etažno razdeljena ampak je bil razdeljena na deleže po %.

     • Krtača 20

      Začetek učinkovanja vpisa za Fedja je letnica 2009. Če je bil rojen 2000, potem je bil 2009 še bolj rojen. Kje je problem. Ne razumem?

     • rabbit

      To je samo del listin in sicer po razdelitvi etažne lastnine ki je začela veljati 2009 za to stavbo. Veš zemljiška knjiga ni samo ena listina ampak je zgodovinsko od prvega vpisa stavbe v zemljiško knjigo. Veš to je pa stara meščanska stavba v Ljubljani in ne od leta 2000 ali 2009.

     • Krtača 20

      Ja, ampak Fedja je lastnik od februar 2009 dalje. Kako se potem ni rodil?

     • rabbit

      Ni res kupi si Škandal 24 v originalu in preberi. Tukaj je samo en izpisek iz elektronske zemljiške knjige in sicer ta ko je bila vpisana etažna lastnina in od takrat je Fedja vpisan kot etažni lastnik, prej je bil pa vpisan ko deležni lastnik na celotni stavbi. Ne morejo po vpisu etažne lastnine vpisovati deležnih deležev od prej.

     • Krtača 20

      Torej če prav razumem, trdiš da je bil Fedja lastnik že pred letom 97, preden je bila narejena kupoprodajna pogodba? Ker iz tega dokumenta zgoraj ni videti nič spornega.

     • rabbit

      no ti citiram strokovnjak: Pred vzpostavitvijo etažne lastnine 2009 sta bila Ana Kučan in njen sin lastnika vsak po osemnajstinko celotne stavbe . In strokovnjaku ni jasno kako je bil lahko Fedja razglašen za lastnika osemnajstine če je bila pa nepremičnina kupljena 1997.

     • Krtača 20

      V redu. Kje je pa ta sporni dokument? Jaz ga ne vidim? A ga kdo drug? Tko da na besedo ravno ne verjamem. Če zemljiška knjiga pravi da je vpisan z letom 2009 moram pač verjet. Na besede pa bolj malo.

     • rabbit

      A dej no nehi zakaj pa vse kar mediji pravijo v zvezi z Janšo pa verjameš.

     • Krtača 20

      Ker je podkrepljeno z dokazi.

     • rabbit

      S katerimi pa a s tistimi, ki so jih ponaredili Kos in co.

     • Krtača 20

      Z dokazi dokazi.

     • rabbit

      No povej kje so dokazi za recimo orožje.

     • čips

      Zajcek nea se trudi… zabit je ko… ne se iz zemjle trava zrase

     • rabbit

      Mi je v veselje, ker vem da ga žuli kot psa.

     • Krtača 20

      Ti s prve roke povem da jih je dovolj. Samo potem bi bla kaka hajka tud na hrvaškem. In jj to ve. Zato pa lahko nateguje folk. Ampak enkrat tud to pride ven.

     • rabbit

      A dej no zato je Kučan svojega ritoliznika Rotarja poslal na Hrvaško, da naj najde dokaze o vpletenosti Janše v trgovino z orožjem, zakaj pa če jih je po tvojem doma dovolj. Zakaj pa ne vzameš te dokaze greš na policijsko postajo in podaš kazensko ovadbo. A ja pisati je lažje kot pa rit dvigniti.

     • Krtača 20

      Vse ob svojem času….

     • rabbit

      Ob katerem svetem nikolet ki ni ne pozim ne polet. Pa malo pravo preštudiraj pa boš videl da je že 17 let, kar je zadeva zastarala.

     • Krtača 20

      Kar čakaj.

     • rabbit

      Vidim, da vam jih še ni uspelo najti pa kaj vam jih Hrvatje nočejo dati. Niti za Piranski zaliv ne.

     • karlina

      Oba otroka pa rusko ime

 • tomven

  Meni je jasno le to, da denar ni zaslužen pošteno. A je pridobljen v obliki podkupnin, izsiljevanja ali kašnih drugačnih malverzacij, niti ni pomembno. Prvi stavek je pomemben. Pika!

  • rabbit

   Seveda ni vprašaj Pavla Koda pa ti bo povedal.

   • tomven

    Je še živ, ali SE je že umrl?! Ta bi znal povedati marsikaj, če bi si upal…

    • rabbit

     Še živ ker je samo povedal, da je Kučan dobil za 400.000 mark daril iz Elana je moral kot 75 letnik v arest za dejanje, ki ga ni storil.Potem ko je že odslužil je bil menda oproščen.

  • Primoz Papez

   G strukelj in ga kucan imata lepo placo
   Ni problem kupit stanovanja..

   • rabbit

    Seveda imata lepo plačo pa bogi Štrukelj pravi da še za mleko pa kruh nima, obenem si pa privošči še eno stanovanje tokrat na Vojkovi v Ljubljani vredno 120.000 evrov.Brez kredita.

    • Steiermark

     Takih “preverjenih” prevarantov, davkarija ne povpraša po izvoru denarja……

   • Steiermark

    pa “prihranke” tudi……. posebaj žena od tamalega , ki je uspela s pritrgovanjem oz. odtrgovanjem od ust, tako kot pedofilova titova jovanka, “prihraniti” 220 milionov dolarjev, ki jih špara na mehiški banki, da pa o drugem, v Sloveniji pokradenem denarju, ki ga ta golazen skriva po fiskalnih oazah, sploh ne govorimo……”Pridni”, ni kaj!

    • karlina

     Zato pa je poslal hčerkico nesposobno v Švico, da čuva očkov denar ,itak.

  • Primoz Papez

   Kako si pa ti dobil stanovanje
   Verjetno po Jazbinskevem zakonu za drobiž..m

   • tomven

    Ne, živim v svoji hiši, ki sem jo zgradil pred desetimi leti. Z mojim, zasluženim denarjem, ne s pufom! Te zanima še kaj?

   • čips

    Eni za razliko ud kradljivih levicarjev delamo in si dobesedno odtrgujemo od ust,da imamo kaj pokazat in posteno zivimo. POSTENO!

    • Si odtrgujete od ust zato, da vam potem ( če ne gre drugače) naša krivična sodišča “zakonito” ukradejo.

 • Primoz Papez

  Kaj je tu spornega pač ka mama kupila stanovanje in ja naredila darilno pogodbo..

  • rabbit

   Potem bi moralo biti to v zemljiški knjigi pa tega ni.

   • Primoz Papez

    Ne more biti v zemljiski ce nimas davcne in emso

   • Krtača 20

    Seveda je.

    • rabbit

     Ker potem bi pisalo, da je prišel do svojega deleža na podlagi darilne pogodbe pa ne piše.

     • Krtača 20

      Piše piše, sam brat ne znaš.

  • Steiermark

   Iz čigavega denarja, kdaj in kje si ga je prislužila? Morda, od Iskre, ki ji je morala prispevati za “študij v ZDA, istočasno pa na cesto vrgla večje število delavk?

 • tramal

  Na sliki sta napihnjena žabi in njegova slači hčera

  • Steiermark

   Kdo pa je takšen mazohist, da bi jo gledal?

 • Krtača 20

  Sej se mal zajebavam spodaj z enim zajcem, ki je očitno nepismen, da vidim kolk nepismen je. Pa vidim da total. Bogi desni. Tud zemljiške knjige ne znate prebrat.

  • rabbit

   Kaj je uboga krtača a vidiš da nisi dorasel potem pa jokaš.

   • Krtača 20

    Kar neki trdite kar sploh ni res. Nepismeni

    • rabbit

     No povej kaj ni res.

     • Krtača 20

      To kar trdiš. V izpisku vse lepo piše, ti pa neki kontra.

     • rabbit

      Ker nisi prebral celega članka tukaj gor je le del pojdi si v knjižnico pa si preberi. Ker to je iz prejšnje številke in do danes nihče niti Ana Kučan članka ni demantirala. A glej no glej niti na vprašanja, ki so jih novinarji postavili ni odgovorila imela je priložnost da pove svojo zgodbo pa je ni zakaj že. Niti kakšnega odvetnika ni poslala v boj. Ker zemljiška knjiga ne laže. Lepo je pojasnjeno, da sta bila ona in njen sin lastnika osemnajstino (do leta 2009) celotne stavbe z vzpostavitvijo etažne lastnine pa je Ana Kučan postala lastnica 100 kvadratnih metrov njen sin pa 30 kvadratnih metrov.

     • Krtača 20

      Mene desni pisunčki ne zanimajo. Sproducirat laž je pa res umetnost ja. Zmer se vam zatakne ko zato nimate dokazov. Tko da bi prosil dokaze (ki jih itak nimate). Drugače je pa v knjigi vse lepo in prav.

     • rabbit

      Pojdi v zemljiško knjigo pa poglej. Sicer pa bravo ta desni končno vam je kapnilo kako je treba pokazat je treba kaj imajo v lasti teli najbolj pošteni in socialni levaki pa se vidi kako so v resnici socialni. A ja pa še stavkajte za njihovo bogastvo tudi Štrukljevo novo 120.000 stanovanje, ki ga je kupil z gotovino le kje jo je dobil ko pa mora revček stavkati, da ima za kruh pa mleko.

     • Krtača 20

      Smo že tam. Ko vprašaš po dokazih – izmotavanje. Nimam nič proti brskanju, mam pa veliko proti lažnivcem tvoje sorte. Daj nam bralcem predstavi dokaze, da vidimo koliko te je v hlačah. Nekaj palamudiš, pol pa rep med noge.

     • rabbit

      Lepo dokazi so pojdi v zemljiško knjigo v članku lepo piše.Jaz verjamem če ti ne lepo. O Janši vedno govorite da dokazi so na koncu pa nič. Že 27 let imate dokaze ko jih je potrebno dati na svetlo pa teh dokazov na enkrat ni . Ne vem zakaj se ti tako razburjaš, če je laž jih bo že Kučanova kazensko ovadila pa vidim, da zaenkrat ni nič od tega.

     • Krtača 20

      Očitno ti ni jasno. Pustmo zdajle dokaze ker jih očitno nimaš. Hotel sem samo dokazat da lažeš.

     • rabbit

      Jaz povem samo kar piše v članku ne vem pa kaj se ti razburjaš zaradi Ane Kučan in njenega sina, če gospa misli, da Škandal laže ga bo šla tožit ampak vidiš od tega ni nobene tožbe. Čudno ko je pa gospa tako poštena zakaj ne odgovori na par lepo postavljenih vprašanj. Če nič ne skriva ji ne bo težko.
      Še nekaj nič ne piše v zemljiški knjigi po komu je dobil 30 kvadratnih metrov stanovanja po mami ali očetu ali ni tako, da te v zemljiško knjigo vpišejo samo na podlagi verodostojnih listi, se pravi kupoprodajne pogodbe, sodbe ali notarsko overovljenega zapisa.

     • Krtača 20

      Očitno se ji ne zdi omembe vredno mazat rok. Tudi meni se ne. Mi je pa v veselje ko venomer desni portal ujamem na LAŽI. Naj ljudje vejo s kom imajo opravka in koga ne volit.

     • rabbit

      No pa povej kdaj se je ta portal zlagal.

     • Krtača 20

      Vsakič. Tako da je njegova kredibilnost 0.

     • rabbit

      Potem pojdi pa na MMC tam so šele resnicoljubni kaj pa tukaj visiš.

      No saj vem zakaj si tukaj jebi ga dežuren si .

     • To ni odgovor.
      Eden po eden….. pokaži dokaze za vsak posamezen primer posebej, ki te je zmotil, sicer pa utihni in drgni naprej vaš zanemarjen parket.!

     • Krtača 20

      Vsakič sproti to delam, če sem na portalu.

     • rabbit

      A tarifa je še zmeraj ura.

     • Krtača 20

      Ne, tarifa je ozaveščenost bralcev in kritično razmišljanje ter ne samo slepo serviranje janševih novic na srebrnem pladenjčku.

 • tomven

  Kućan bi si pa lahko za nastop vsaj srajco preoblekel, da se ne bi videl madež od vina na vampu…

 • Krtača 20

  Šajzerca se je spet pošajzala.

 • rabbit

  Ja te imajo ponoči največ dela.

 • rabbit

  Pa veš zakaj je v bunkerju?

 • rabbit

  Vprašanje. Se ti zdi logično, če v poročilu piše, da je Janša švercal z orožjem in da ima Komisija za to dokaze, da da potem predsednik iz leve politične opcije vse skupaj pod ključ. Pa tako dobri dokazi so da bi Janšo za vedno spravili v arest baje?

  • Steiermark

   Rabbit, kaj se trudiš razlagati tistim, ki tega in marsičesa niso sposobni dojeti? Pusti jih, da še naprej

   živijo v svojem fantazijskem svetu, na katerega so navajeni – njim brez laži in tita živeti ni……

 • Krtača 20

  Tko zdej je pa dost laganja in sprenevedanja. Jj vse zainteresirane desne svobodomislece vabi v janševo gimnazijo skrajšan program Begne. Po nekaj tabletih se začne predavanje. Za utrjevanje snovi si boste pomagali s kol terapijo. Za snov ki gre res težko v glavo (recimo 1 +1), je na voljo tudi butnskala zid.

  • rabbit

   Vidiš da osebek tvojega kova nikoli ne razočara ko nima kaj pametnega povedati nas pošilja na psihijatrijo ali pa začne z svinjarijami. eno ali drugo. Jan Zobec je lepo povedal potem veš da si zmagal.

   • Krtača 20

    Kakšno psihiatrijo? To je za vas gimnazija! Strici v belem vas bojo lepo učil.

    • xtc

     Vem ,da te imajo tam nekje na oddelku kjer piše ,da rdečih pavijanov ne smeš mučiti.

  • xtc

   A si že tam in to že več mesecev redno nastanjen tam,a ne?

 • :) no pa si malo odpočij ! :)

 • rabbit

  Zakaj pa bi, kdor ga je dal pod ključ naj ga pa še odklene.

 • Krtača 20

  Tolmačenje zemljiškoknjižnega izpiska jim dela težave.

 • Kje pa si opazil go. Likovič ? Mislim, da v tem članku ni omenjena.
  Vsaj jaz tega ne opazim.

  • rabbit

   Niti Marjanca ni pa one dva pišeta, kar nekaj v tri dni. Se jima zdi veš. Je hudič če si te zdi.

 • rabbit

  No ti je že pol odpuščeno ker priznaš medtem ko krtača kar nabija.

  • Krtača 20

   Članek je prepisan iz žurnala – rumeno, avtor se ni podpisal ampak se ve da je edin šajherca ki tam dela tolk zabita.

   Pardon – prepisan je iz Škandal24. Se popravljam.

   • rabbit

    Iz katerega Žurnala a to sploh še obstaja.
    Je pa celo slikica avtorja zraven poleg imena avtorja.

 • Od kje tebi vse te informacije ?
  Se mogoče tudi ti trudiš, da ti ga. Likovič speče potico ?

 • rabbit

  Pod člankom piše Škandal 24. Ti jaz povem, da članka ni napisala Marjanca. Jaz sem brala original članek mislim, da piše Milan.
  Ti pa povem kako sta v žlahti Marjanca in Angelca. Mož od Angelce Likovič je bratranec od Marjančinega očeta.

 • rabbit

  Ani smešno toliko laži je že objavila ampak veš je pa res pridna da celo revijo sama v enem tednu napiše pa začuda še noben je ni tožu.

 • Krtača 20

  Zgleda da se vam desni mal slabša. Zgleda bi radi bralce prepričal da majo levi nadnaravne sposobnosti – pogled v prihodnost in konstruiranje prihodnosti preden se ta zgodi hahaha šizofreniki na kvadrat….

  Stric v beli halji! Tablete! Jopič! Kol terapijo! Takoj!

  • lukamiha

   Nekdo je moral tebi ukrasti pamet, ker sedaj je nimaš ali si se pa brez nje rodil!

 • mapu

  Krtača, daj si enkrat že od…… i d….. o v glavi..

 • Tweety Bird

  Tako glejte, da ne bom jaz začela pisat, kako je desničarska falanga zrihtala službe svojim otrokom. In začela bom kar pri Janši :)

  • marker

   Ti kar piši…

  • lukamiha

   Ti si res trapa!

  • Olga_10

   Kučan, Masleša…..Janković….?

  • učko

   Jah, ni ga čez zokija, je svojmu jurčku zrihtal maturo, diplomo, menda že tud doktorat, milijone evrov, pa še žensko mu je kdaj “porihtal”. To je ta prau fotr, viš !

   • KIKI

    Najtežja služba, ki jo je Jurček opravljal je pobiranje
    pristojbin po LJ, prirejanje divjih zabav v srbskih lokalih,
    strašenje novinarjev in tipkanje 4.številčne kode po Ciprskih
    bankomatih…in drogiranje mladoletnic po Beogradu!
    Zaprisežena baraba je bil in bo ostal; po “ocu svome” !

  • KIKI

   Nobena od teh služb ni nič bajnega, medtem ko
   imajo tovariši tvoje sorte svoje debile razporejene po
   najboljših in najbolje plačanih političnih destinacijah….

  • garfi

   napiši kaj o cviklu, kosu, itd itd

 • marker

  V teh primerih pa ne bo preiskave o izvoru premoženja. Ta pa ni Kangler ali Janša.

  • milanček

   dokler bo kućan živ, se slovenskemu narodu ne piše dobro, za dobro slovenskemu narodu upam, da čim hitreje crkne!

   • KIKI

    Ni vrag, enkrat se bojo želje izpolnile tudi nama in vsem ta
    pravim Slovencem !

   • karlina

    TOČNO, to že tudi jaz vedno govorim, dokler bo ta satan živ, toliko časa nam ne bo bolje, pa glede na videz, lahko živi še najmanj 20 let, itak, ker hodi na zdravljenja v tujino, njega še Matilda ne povoha.Če pogledaš njega in Sorosa, ki sta itak prijatelja-v njunih očeh vidiš vso hudobijo, sovraštvo, nepoštenost, ….

 • Olga_10

  V vsaki demokratični državi bi Murgleone sedel do smrti zaradi udbaških zločinov in kršenja človekovih pravic v komunističnem režimu!
  Štrukelj pa je navaden parazit, ki s sindikalizmom nima nič!

  • učko

   Ne nabijaj, štrukelj, sirov al’ pa skutin, pa velikoooo spraženih drobtin, pa kisu zele, eeeejjjjjjj, ni ga boljš, verjem !!!!

   • Olga_10

    To priznam!

  • Steiermark

   ima, ima, saj je vendar kot kopija “sindikatov v ZDA” iz 40 let……..ko jih je vodila mafija…..

  • karlina

   Že najmanj 20 let !!!!!!

 • Morala

  Kupil je dedek, pol pa na vnuka prepisal…bo manj davka, če prodajo…pri nas je znana goljufija pri davkih in tako naprej…Upam, da niso prejemali še otroškega dodatka, če je imel vnuk oz. Štrukljev sin nepremičnino?!…nekaterim ni dovolj ena nepremičnina, ampak jo mora imeti vsak družinski član, kar se tiče elite…

  • KIKI

   Samo vrtec imel zastonj, ker je mamica postala samohranilka…

 • milanček

  No Slovenčki, pa vi kupujte stanovanja za vaše vnuke , ko se bodo rodili, seveda tisti , ki imate denar, kućan ga ima, in to vašega, ponavljam, VAŠEGA, ki vam ga je ukradel, ponavljam, ukradel vam ga je!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • karlina

   S čim, oz. kom ????????????????

 • totex39

  Premožni sindikalist Štrukelj dela z vlado to je jasno, tak človek ne bi smel biti na takem mestu in hujskati ljudi, ko se ve, da ne misli tako kot se dela. Ljudje mu pa še vedno kar nasedajo.

  • karlina

   itak, da z vlado delajo vsi sindikalisti, saj imajo od tega koristi-abnormalno visoke plače

 • milanček

  sprašujem, s kom vse se je pa ta kućanova drolja vse pokavsala, sem slišal, da še predno si jo vprašal, se je že vrgla na hrbet! Ta butasti štrukelj jo je pa kar oplodil in glej ga , mali kućanštrukljović! Mehki ć!!!!!

  • DJURO SUMAR

   Sedaj je bolj moderno, da je ona zgoraj. Ti to še kar po misijonarsko.

  • KIKI

   …če bo po dediju bo itak mali štrukeljček, a njede?

  • karlina

   Ta starejša je vsaj podobna Štefki, ta mala je pa grda ,kot stari

 • DJURO SUMAR

  To pa res ni nič posebnega. Pri nas v Radečah sta predsednica SDS (mislim, da je sedaj že bivša, ker se ni pokorila Janezu Janši) in njen mož svojima mladoletnima otrokoma kupila stanovanje, tako, da imajo v manjšem bloku, katerega ona tudi upravlja, dva lastniška stanovanja. Na koga sta pisana ne vem, na obeh zvoncih je napisan isti priimek, na enem njeno ime, na drugem imena njunih otrok.

  • KIKI

   Đuro, pri nas uporabljamo dvojino: “dve lastniški stanovanji”…
   Vidiš, takoj ko je postala “bivša” SDS -ovka že se je dokopala
   do “prima” finančnih sredstev a njede? Zelo dobra odkupnina
   s strani levih, a njede? Ni čudno, da so SD v takem minusu,
   na strankarskem računu,ko si morajo pa vsakega volivca. kupit!…

   • DJURO SUMAR

    Butec. Stanovanje je kupila ko je bila v SDS.

  • sprehajalec

   Đurice, praviš od Ivana janeza greš preč te pa takoj stanovanje čaka.

   čisto levičarjem podobno.

   • karlina

    nagrada

 • Domus Lubus

  Da pišete grdo o politikih nasprotne strani ni prav lepo, je pa del naše politične kulture. Da pa pišete tako o njihovih otrocih in mladoletnih vnukih, je pa nizkotno in primitivno.

  • KIKI

   Saj ste nas vi naučili, ko ste se tako junaško razpisovali
   o otrocih J,Janše…takrat pa ni veljal tale vaš moralni
   vidik.?…ah, ja, ta je samo za prvorazredne!

   • Domus Lubus

    Enako velja tudi za žaljenje otrok in žene Janeza Janše ali kateregakoli drugega politika ne glede na politično pripadnost.
    In imate prav, to počno tudi komentatorji, kateri navijajo za levo stran. So sramota leve politične opcije.

    • garfi

     leve politične opcije NI

    • Steiermark

     Ali se morda spomniš, da bi o otrocih teh rdečih pritlikavcev in tiranov, se sredstva javnega obveščanja, kdajkoli razpisala in klevetala – lagala, tako kot so pisali o Jakobu in Črtu, otrokih JJ in Urške, ter navajali njuno domnevno duševno in telesno pohabljenost, da o nasilju, ki bi ga naj jj izvajal na svoji ženi Urški, sploh ne govorimo, pa o domnevni usmrtitvi svojega otroka, s strani Urške…… Moraš pa biti totalno zabit in zloben, da se spravljaš na nas, ko opozarjamo samo na nepoštenost teh zlobnih komunistično jugoslovanskih barab, ter njihovih potomcev, ki so mimogrede , pravkar postali polnoletni! Poleg tega pa nihče nikogar ne obtožuje neresničnih stvari ampak samo sklepamo, da nekdo, ki nikoli v življenju ni delal, do včeraj “študiral” na njihovi #najzahtevnejši fakulteti”, si lahko privošči stanovanje, sredi Lublne in to za 100.000 evrov, medtem ko si normalni in delovni ter pošteni Slovenci tega nemorejo privoščiti!

     • karlina

      NORMALNI, DELOVNI, POŠTENI, DOMOLJUBNI, PRAVI SLOVENCI ŽIVIMO SKORAJ NA PRAGU REVŠČINE, itak, večina od nas, ni zaposlena v JU ,ker se ne pišemo prav, oz. naši starši NIKOLI NISO BILI KOMUNISTI !!!!!

    • Kosobrin

     Nikjer, v nobenem drugem časopisu ali portalune moreš prebrati toliko laži, norčevanja in smešenja otrok politikov drugih strank, kot ravno na tem portalu. Kar seješ, to tudi žanješ!

  • sprehajalec

   Lupus, kaj so šele levičarji počeli z otroci in vnuki svojih političnih nasprotnikov….

   • Steiermark

    To se odkriva vsak dan, znova, pri izkopavanjih njihovih posmrtnih ostankov…..

  • Steiermark

   Kaj pa kraja in zavajanje ljudi, to pa ni nizkotno in primitivno, poleg tega pa še kaznivo? In naši otroci in vnuki bodo plačevali njihovo “haranje” in siromašenje nas, podložnikov in izkoriščanih, kar počne ta jugomafijska smrdljiva golazen, in to v 3. tisočletju?

  • rabbit

   O Janševih pa prav lepo bereš, kako sta enega ubila, drug je mongolid itd.

 • Krtača 20

  Da zaključimo tole štorijo. Desni ste se spet nesramno grdo zlagal in spet smo vas ujel s spuščenimi hlačami. Samo v opomin volivcem, desnim ni za zaupat. Ker so sami toliko nesposobni da bi bili boljši od levih, se poslužujejo najbolj nizkotnih prevar, laži, podtikanj in zavajanj ter hujskanja. Taki še nikjer in nikoli niso zmagal. Ker človek ki tako govori o svojem sosedu, sodelavcu, sovražniku, bo prej ali slej govoril isto tudi o vas. Zamislite se nad tem koga volite.

  • garfi

   PRAV IMAŠ
   DOL Z RDEČĆIMI KRVOSESI šarc-sd-desus-smc-l-itd

  • nevtrino

   To je vaš zaključek. Biti boljši od rdečkarskih levakarjev na Slovenskem je zelo lahko in enostavno. Biti slabši ob vseh levakarskih sprenevedanjih, lažeh, ponarejanjih, prevarah, zavajanjih, podtikanjih, teroriziranju, kriminalu, zapiranju, nadlegovanju in hujskanju, je praktično nemogoče.

  • plamen100

   Ja ce so se zlagali pa povej, navedi, kaj so se konkretno zlagali?? To tvoje tipicno rdece laganje oz nakladanje brez argumentov je vam rdecim prav v krvi in tako obstajate s svojo ideologijo ze 70 let, skozi lazete in prikrivate, od izdaje pohorskega bataljona preko povojnega klanja do izrocitve orozja JLA, ena sama laz vas je! Tako ste zahojeni, da mi je celo neki upokojeni komunajzler dejal da ima raje za 5 eur vecjo pokojnino kot pa da mu jo Jansa poveca za 30 eur. Mislim da je tako nore ljudi res mogoce srecati samo v Sloveniji!

   • karlina

    točno

  • cosmosjasnovidec

   ————————————————————————
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec

 • garfi

  pravkar oddaja o svobodi val202-Šalehar
  “narod” je bolj butast kot trdi KurČĆan
  KurČĆan nastavlja “vlade”, štrukelj jih na njegov ukaz ruši
  DOL Z RDEČĆIMI KRVOSESI šarec-sd-desus-smc-l-itd
  to je pot do svobode

 • karlina

  Ampak, če mene vprašaš, komunisti prekašajo v vsem tudi Rome

 • karlina

  Če pogledaš Kučana, imaš res občutek, da bogi revež tako špara, da nima niti za prašek, kaj šele za novo-večjo srajco. Štrukelj ne za frizerja, Ana pa niti za hrano, ker zgleda zelo, zelo shirano.

 • cosmosjasnovidec

  Kaj jim pa koristi denar,stanovanja in tako naprej,če so pa vsi grdi kot od pokojne sramote familija.Uporabili bi ga naj raje za kirurške lepotne operacije čeprav dvomim,da bi jim lahko kdo vsaj malo popravil izgled.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

  • glenn hales

   Poserjem se ti v usta, budala.

   • milanček

    saj ni rekel, da se tebi, zakaj, ker imaš prenagravni gobec!

    • glenn hales

     Tebi se bo posral, Milancek.

 • glenn hales

  Namesto da se sprasujete od kod Kucanu denar, se raje vprasajte zakaj ga vi sami nimate.
  S svojim pljuvanjem po drugih odbijate volilce. Pred Vami je selo Sarec in SD, dve posrani stranki sta bolj privlacni od vas.
  Ljudje ne marajo negativcev ki se samo cmerijo.
  Tak je pac svet. Vedno je bil in vedno bo.

 • DJURO SUMAR

  Kakšna novica pa je to. Pri nas v Radečah je tako, da kdor si ni v socializmu postavil hiše je po jazbinškovem zakonu kupil vsaj dva stanovanja.

 • anton-tonček

  ..in vse je v redu…
  Nobenih preiskovalnih dejanj…
  Od kod denar…-
  Prekletstvo je ta rd. b.
  …da pa ima samo tov. štefka preko 200 milojonov samo na enem mestu v tujini…-pa tako in tako nikogar ne brina …in ne skrbi…
  ..da tega tov. štruklca se ne da znebit…-
  Prekletstvo je ta rd. banda…
  -..

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!